Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x40 - Beatboxoltak a pásztorok Betlehemben

2014. december 26. 09:39 - sixx

screen_shot_2014-12-25_at_22_01_50.png

Ezt a szeánszot Lilu vezeti fel ismét, bűrgatya, szürke bokacsizma, és aszongya, hogy betlehemi prömier lesz, mintha a Gerbeaud teraszán ülne valami havernővel, és a Madách műsoráról beszélgetnének. Az összefoglaló első részében a betlehemezésre készülő lakókat látjuk, utána jön a nagy mű, aztán az ajándékozás, majd karácsonyi kamerábabeszélés a családnak és sírás.

Az előkészületek viccesek voltak, mármint azon a szinten, ahol mókás, ha egy faszi szarás közben végszavazik kazalhajú csajának a budiban, mert Dennis és Fanni már ott tart, hogy mindent megosztanak egymással, még a szarszagot is. Fanni nem biztos benne, hogy Dennis fel tudja olvasni a megfelelő sorokat, itt jegyzem meg, hogy én sem, hiszen a nagybetűket nem mind ismeri (egy szállásmestertől tanult olvasni), de ne lopjunk sokat Rejtőtől, még megszól valaki. Fanni egyébként színikritikusnak jobb, mint előadónak, Dennis modoros előadásmódját szétszedi, aztán amikor elmondja a saját sorait, rémesebb, mint Renáta bármelyik megnyilvánulása volt a Családi titkokban, vagy miben.

screen_shot_2014-12-25_at_22_02_43.png

Maci Ádámot szopatja, de kegyetlenül, és a papíron nem létező instrukciókkal látja el, elhangzik a

bal tenyeredet fogja a homlokod

utasítás is, ami Ádám agyán úgy szalad át, mint az internetes népművészeken a legújabb Orbán-fotó, és amikor Maci azt is hozzáteszi, hogy táncoljon is dülöngéljen majd az egyik keleti király szerepében, készségesen végrehajtja. A nyugiban Maci aztán elmondja nekünk, hogy semmi ilyesmit nem vetett papírra Dani, a darab rendezője, csak kíváncsi volt arra, mennyire hülye Ádám. Hát eléggé, az udvaron a Kisjézust alakító Edinának is előadja a dolgot, aki enyhe sokkot kap tőle, közben a nappaliban Maci és Fanni majd’ behugyoznak a röhögéstől. Ádám nem kapcsol, a mozdulatok (SPOILER) a prömieren is visszaköszönnek majd.

Edinának külön feladata is lesz, hiszen a klasszikus betlehemezés után, amiben ő Kisjézus, egy huszárvágással átalakul Mária Magdolnává, és előadja a Jézus Krisztus Szupersztár egyik betétdalát, amiben Mária Jézusnak vall szerelmet, aki, és most tessék megkapaszkodni, este Laci lesz, aki egyébként József a betlehemezésben. És Edina olyan szerelmes Laciba, hogy az valami hihetetlen, csak épen ebből nem kap vissza semmit, és ez szar neki, és sírdogál egy sort, de Dennis megvigasztalja, mert lovagias.

screen_shot_2014-12-25_at_22_07_09.png

Ennyit a felkészülésről, jött a darab, amit képregényesítettem, a betlehemezésről mindeni tudja, hogy mi, szóval nagy történetmesélés nem kell, a VV-betlehemben voltak beatbox-elemek, feketére bokszolt, végig röhögő Fanni, a szöveget kézről, kalácsról meg ki tudja honnan olvasó szereplők és Zsu ebbe is bele tudott bakizni, pedig angyalként nem kellett négy mondatnál többet megjegyeznie. A szereposztásról itt írtunk, nem ismételjük önmagunkat, tessen klikkolni.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

A fentiek után jött Edina, énekel, Laci néz bambán maga elé, és szerintem végigjátszotta a fejében a lehetőségeket: a) lekúrom és vele maradok - játék szempontjából jó, de nem biztos, hogy kibírom, b) lekúrom és leszarom - a nézők kiszavaznak, c) marad a mostani helyzet - Edinának szar, de én lovagnak tűnök. A c-t fogja választani szerintem.

Ezután jött egymás megajándékozása, ami több szempontból is érdekes volt, egyrészt Dóri melltartó nélkül, álló bimbókkal abszolválta a szentestét, amihez külön gratula, másrészt Maci még itt sem tudta félretenni a kicsinyes énjét, és Zsunak egy Szörnyellés bögrét adott, harmadrészt pedig Fanni reakciója a Dóritól kapott sminkes korrektorra: ez jobb, mint a szoli. Zsu egy kicsit kiborul és kimegy a udvarra szomorkodni, Edina meg utána, hogy vigasztalja, ami annyira jól sikerül, hogy Zsu egy pár perc múlva szó szerint sírva könyörög neki, hogy azonnal hagyja abba a vigasztalésát, mert eret vág magán ott helyben. 

Az utolsó rész a sírásrívásról szólt, mindenki odaállt ez egyik kamera elé, és üzent haza, Fanni, Dennis és Laci azt reméli, nem hozott szégyent a családra, a többiek elmondták, amit ilyenkor kell, Zsu meg sírt, mert hát szar neki a gyerek nélkül karácsonyozni. Mi meg sajnáljuk.

Címkék: vv7
447 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lawabidingcitizen 2014.12.26. 09:54:58

Ha a zsírmedve a rák ellenszerét találja fel, és megszünteti az összes háborút a Földön a jövő heti kiszavazása után 2 nappal, akkor is csak egy aljas, kicsinyes, rohadék 200 kilós szarhalom marad!
Azért Karácsonykor felülemelkedhetett volna a vélt sérelmein, főleg hogy MILF nem ártott azért annyit neki- ergo nem vette el a napi fél disznót tőle, amit elfogyaszt.

Aharon 2014.12.26. 10:01:03

Királyság...

Kinek rázzam be? Anyádnak. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 10:03:51

@lawabidingcitizen: +1 (bár kicsit keményen fogalmaztál, de tökre egyetértek)

hulljon el maci!

filina 2014.12.26. 10:15:02

Gyenge,uncsi este volt!

Aharon 2014.12.26. 10:15:23

A Zsu botjára tűzött sátánista jelképre (lefelé fordított pentagramma - Baphomet pecsétje) van valamiféle értelmes magyarázat?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 10:18:56

@Aharon: fordítva tartotta? :))) vagy engedett a ragasztó a kísértésnek :)

Aharon 2014.12.26. 10:22:32

@aggyistenbiri: Én nem vagyok keresztény, de ez így minimum blaszfémia, engem picit zavar. Még annál is jobban, hogy egy profi prostiból lett a Szent Szűz.... nyilván egyik lánynak sem írná rá a leletére a nőgyógyi hogy virgo intacta, de azért Dórika mégiscsak ugye hivatásszerűen.... de mondom, még ez is elmegy... de az a bot.... na mindegy.

2014.12.26. 10:26:18

:D Jó lett az öfi és a képregény...:D
De szerintem Zsunak volt a legtöbb szerepe, és egyedül ő volt hajlandó megtanulni, a többiek (még a színészrepper Jabba is) olvasták a gyümölcsös tálból, kalácsról, ki honnan.
Akkor ez is megvolt, sikeresen meggyalázták ezt a szép népszokást. Bravó. Az odavezényelt nyugdíjasok is szemmel láthatóan kínosan érezték magukat.
Az ajándékosztásnál egyértelműen kiderült, kiben munkál a legtöbb rosszindulat, ki legyen a következő kieső. Jabbának már nincsenek pozitív megnyilvánulásai, igazi energiavámpír. Amikor korábban Edina szeretteinek tragédiájából csinált mókát, ott nálam végleg lenullázta magát, már onnan nem tud feljönni. Ilyesmire csak az igazán megkeseredett érzelmi hulladékok képesek. Igazán távozhatna már.
Zsu siránkozása a kamerába teljesen felesleges volt, ezt nyilván nem lehet megmutatni egy kisgyereknek. Egyrészt azért, mert végigbőgte, másrészt pedig azért, mert olyasmivel hitegeti, amit nem tud betartani. "Megígérem, hogy meglesz, amit mondtam stb. "

2014.12.26. 10:27:41

@lawabidingcitizen: Most olvasom, igen, pont erre gondoltam én is. Ocsmány.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 10:30:08

@Aharon: erre most azért nem válaszolok, mert bár megvan a véleményem az egész legendáról, de az nem idevaló :)

Krétagarbó 2014.12.26. 10:34:21

@Aharon: jól van na, arról igazán nem tehet senki, hogy Mária Magdolnaként csak a húsvéti adás an tud majd tetszelegni...

Krétagarbó 2014.12.26. 10:35:33

@natalja: egyetértek, Maci go home!

Krétagarbó 2014.12.26. 10:46:40

@Aharon: én úgy emlékszem, rosszéletű volt, de Jézus vele (is) példázta a megbocsátást, mint olyat. De aztán ki tudja, olyan mint az őskor, csak mende-monda:D

Aharon 2014.12.26. 10:55:16

@Krétagarbó: Nem volt az; az valószínűleg Márta húga volt. A Mária - Mirjam az egyik legkommerszebb héber név, millió fukározott belőle akkor Izráelben, és a sok, részben megkülönboztethetetlen (a nőket kevéssé tartották számon) Mária picit összemosódik az Újszövetségben. Itt ugy a Magdala városából való Mirjámról van szó, akire többször is úgy utalnak rá klf evangéliumokban, hogy Jézus (az ő pontos nevét legalább tudjuk, Jésua ben Jószéf haNocri /a Názáretbból való Jésua, József fia/ "társa" volt aki gondosokodott róla, és ez a héber illetve arámi frazeológiában a házastárs pontos körülírása. Prostitutáltnak először az V. században nevezte valamelyik pápa, soha szó nincs arról az evangéliumokban, hogy prosti lett volna, ellenben, kiemelt szerepe van (a feltámadás szemtanúja, ott van a keresztnél, stb. stb.) és én szakmailag teljesen meg vagyok győződve arról, hogy valóban a neje volt szegénynek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 10:59:44

na pont ezért nem akartam belemenni a témába :)))

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.26. 11:04:25

sziasztok, nem Edina védelmében, és az elejét sem láttam az adásnak, de abban erősen a retek instrukcióját érzem, h elénekelte (el kellett énekelnie) ezt a dalt. Ha ez így van, akkor bekaphassák, mert ez tök megalázó volt szerintem.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.26. 11:07:59

én is olvastam a Da Vinci-kódot:))) jézus vére a szent grál, és mária magdolnával az utódaik népesítették be európát és a piramisokat az ufók építették. Nyertem?:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 11:10:23

@foxwiththegloves: átlátszó volt nagyon, nem magától jutott eszébe, hogy gyerekek, én ezt most eléneklem lacci-józsefnek, szenvedett is miatta. piszkok ezek mind! fene a fejüket.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.26. 11:11:05

ezt a Louvre című könyvben olvastam igazából.

Aharon 2014.12.26. 11:12:01

@Aharon: Valójában ez a Márta húga Mária volt a prosti vonal is erősen kérdőjeles, mert arról is csak annyi a tipp, hogy ugye volt 1 db. Prosti Bethániában, akit összehoztak egy megkente Jézus lábát olajjal eseménnyel, ami Simon, a farizeus házában történt volna, de közben volt ez a Márta, akinek szintén volt egy Mária nevű húga, szóval totális a káosz a Máriák körül. Legkevesebb négy Mária van a történetben, akik mind különböző személyek, akiket később mindenféle módokon egymással összemostak, szerepüket ilyen vagy olyan módon változtatták, kicsinyítették, nagyították.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 11:13:54

@foxwiththegloves: azt csak az illuminátus banditák terjesztették, olyanok, mint nálunk a blikk.

Exike 2014.12.26. 11:17:50

Jó ez az idei évad, igazából két szereplő is van, akinek szívesen adnám a fődíjat, Robin és Edina. De azért Dennisnek drukkolok továbbra is.
Zsu, Ádám és Maci mehetnek haza.

No meg azt nem bánnám, ha kicsit közeledne egymáshoz a két tábor, ez a gyűlölködés már fárasztó.

Vajon lesz babás hét? Ott azért Zsu előnnyel indulna. :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 11:18:12

Mária megcsalta Józsefet, és így mosakodta ki magát a bajból. találékonyan. nincs ezen mit szépíteni, okosan mentette a helyzetét. zseniális húzás.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.26. 11:18:21

@natalja:
Re: "Akkor ez is megvolt, sikeresen meggyalázták ezt a szép népszokást. Bravó." Bizonyos értelemben egyetértek, másrészről viszont megkérdezném, hogy ebben a környezetben, ebben a játékban, ezekkel a "színészekkel", ezt az egyébként sztem bugyuta történetet hogyan lehetett volna másképpen abszolválni? Akkor elégedettek lettünk volna, ha kapunk egy hót profi előadást...?
Re: "Az odavezényelt nyugdíjasok is szemmel láthatóan kínosan érezték magukat." Remélem, hogy a párbajos stúdió statisztákhoz viszonyítva, valamint a karácsonyi pirosbetűs ünnepnap miatt emelt díjazást kaptak érte az RTL-től (mondjuk 5000 HUF/fő), így megérte szenvedniük egy bő fél órát és a gázsijuk felvétele után mosolygósan távoztak (nem beszélve arról, hogy mára már képregényhősökké is válhattak a hv-on).
Re: "Zsu siránkozása a kamerába teljesen felesleges volt, ezt nyilván nem lehet megmutatni egy kisgyereknek. Egyrészt azért, mert végigbőgte, másrészt pedig azért, mert olyasmivel hitegeti, amit nem tud betartani." Egyetértek (ezért is ragadtattam el magam a tegnapi poszt alatt két hozzászólásommal is, melyért utólag elnézést kérek). Azonban engem nagyon zavart, hogy a sírás elsősorban nem Levi és a család felé lett tolva, hanem a nagyközönség irányába. Én Kiskun helyében ezt az anya vagyok, és ez az egyetlen esélyem házat/kutyát stb. venni a fiamnak kártyát tényleg megpróbálnám hanyagolni, mert ez előbb-utóbb visszafelé fog elsülni!

Exike 2014.12.26. 11:20:03

@foxwiththegloves: szerintem meg aranyosan énekelt, ennek a csajnak minden jól áll, én egyre jobban bírom. Ha lesz éneklős hét, ott Edinával, Danival és Robinnal is lehet majd mit kezdeni, nekik van vmennyi hallásuk.

gyulika 2014.12.26. 11:22:55

Aljas Macinak haza kell menni !!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 11:24:42

mikor lesz a következő jelölés?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 11:27:52

@VV Erőlegény: mindenki olyan eszközzel harcol, amije van. zsuzsa a gyerek kártyát játssza ki, ha működik, miért ne?

kamilla123 2014.12.26. 11:40:10

@lawabidingcitizen: @natalja: nálam is Maci ezzel a karácsonyi ajándékozással tette fel az i-re a pontot. Eddig sem bírtam, de aláírtam,h vannak szerethető megnyilvánulásai is. De most kimutatta a foga fehérjét, nagyon aljas volt.

Edinkának nemtom,h el kellett-e énekelni ezt a dalt, vagy maga akarta, de ezzel már megint az ő szekerét tolja a retek, amit igazságtalannak tartok. Szegény Laci meg van fogva, mert most már cölibátusban kell élnie a játék végéig, különben egy szar alaknak fog számítani.:-)

Zsu-t én nagyon bírom, nekem Dani mellett ő a kedvencem, de tényleg nem kéne tolnia ezt a megígértem a kutyaházat és be is tartom sztorit, mert ez nem az a játék, ahol csak és kizárólagosan a játékoson múlik a dolog. Nyilván nem szándékosan sírt, hanem automatikusan, viszont ezt sajnos így nem lehet majd lejátszani a gyerkőcnek :-(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.26. 11:41:12

@aggyistenbiri: Ezzel is egyetértek (mondjuk nálam ez nem működik), de ha valóban a gyermekemnek üzenek Karácsony napján, akkor a gyermekemnek üzenek és nem a nagyközönségnek. Amennyiben a gyermekemnek üzenek, akkor az a minimum, hogy megnyugtatom, hogy nincsen semmi baj, megyek haza hozzá, amint tudok (értsd: megnyertem a versenyt), megpróbálom megerőltetni magam és erősítést adni a fiamnak, tehát akkor is mosolygok az irányába, ha legszivesebben sírni szeretnék, és nem magamat sajnáltatom ország-világ előtt. Ezen túlmenően a tegnapinál sokkal több figyelmet szánok a gyermek apjára és többszörösen megköszönöm az önfeláldozó segítségét!

xander 2014.12.26. 11:44:03

Nekem a kazal ká viselkedése(szétröhögte gusztustalanul a saját félperces szerepét),volt nagyon nemgyerebe! Ádinkának hangja tűrhető,viszont az egésznek tényleg alázás szaga volt...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.26. 11:44:10

@sixx: oh, köszi.

Biri kém! Most vasárnap lesz ;-)

@VV Erőlegény: ez egy show, csak szólok...

Aharon 2014.12.26. 11:44:33

@kamilla123: Mondjuk ha kiesik, nálam bármikor jó egy kutyaházra. :)

Edinkát nem tolja a retek, szerintem egyre inkább szarabb pozícióba manőverezik ezzel a Laci stuffolással. Ha öt percre ki tudná mászni a saját fejéből és eldobni a bizsergést, rögtön megtolják egy ilyen faszsággal (bár szerintem jól énekelt)és visszalökik a pöcegödörbe. Laci egyébként most nagyon jól kezeli, kicsit kevésbé utálom emiatt, bár fenntartom, hogy ettől függetlenül egy primkó szar alak. All in all, szerintem többet ártanak neki az ilyetén való tolással, semmint használnak, és azt is kizárom, hogy azt akarják, ő nyerje meg. Szerintem náluk Zsu vagy Dani a favorit. Más kérdés, hogy én azt akarom, Edina nyerje meg :)

kamilla123 2014.12.26. 11:44:49

@VV Erőlegény: miért is lenne önfeláldozás, ha egy apa a saját gyerekére vigyáz????

kamilla123 2014.12.26. 11:47:41

@Aharon: sztem nagyon szubjektíven látjuk a dolgokat, mert az érzelmeink befolyásolnak minket. Én Edinát marhára nem bírom és lehet,h pont emiatt látom úgy, hogy a retek kivételezik vele. Te meg fordítva. Tuti, hogy a kettő között van az igazság valahol.

2014.12.26. 11:48:14

@VV Erőlegény: Igen, Zsu sírásának egy kicsit előadás íze volt. Még ha őszintén is jött, nem lesz sajnálatraméltó. Én a kisgyereket sajnálom, mert ő nem tudja még ezt hova tenni. Ha Kiskun tényleg ezeket kamuzta búcsúzáskor a gyereknek (Anya most elmegy kicsit, és hoz neked házat udvarral, kutyát stb.), akkor nemcsak idióta, de embertelen is. Már sokszor hallhattuk tőle, hogy ezeket ígérte a gyerekének. Gáz. Majd hazafele azért legalább egy kutyát vegyen valahol a kissrácnak, ne legyen annyira csalódott.
Az előadásról pedig csak annyit még, hogy valóban nem vártam vérprofi előadást, de azért nem kellett volna ennyire sárba tiporni ezt a hagyományt. Az amatőr játék és az idétlenkedés között óriási különbség van. Ezt rossz volt nézni, számomra nem volt szórakoztató.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 11:53:22

@kamilla123: na köszi!
@VV Erőlegény: üzent ő a gyereknek is, és kihasználva a lehetőséget, a közönségnek is. játékozunk, karácsonykor is! és ahogy kamilla írta, apa vigyáz a gyerekére, az ne legyen már önfeláldozás.

Aharon 2014.12.26. 11:53:42

@kamilla123: Aurea mediocritas rulez. Valószínű, hogy igazad van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.26. 11:57:16

@kamilla123: Azért önfeláldozás, mert ha ő nem lett volna, akkor kire hagyta volna a gyermekét Zsu a verseny ideje alatt, talán beadta volna átmeneti időre egy GYIVI-be (az Apa az olvasatomban nem a gyermek irányába önfeláldozó, hanem Zsu irányába)? Itt jegyezném meg, hogy Zsu a szüleinek sem nagyon üzent, tehát elképzelhető, hogy rosszban van velük is, esetleg már meghaltak...? Persze lehet, hogy valóban nem önfeláldozás, hanem az apa lehetőséget látott benne, hogy Levivel egy nagyon bennsőséges viszonyba kerüljön, viszont azt kifigyelném, hogy ebben az esetben Kiskun mit szólna ahhoz, ha a gyermek mondjuk nem akarna visszamenni hozzá a verseny után, mert annyira megszerette időközben az apját...? Summa-summárum nekem ez a gyerek kártya nagyon visszás....!

Costanza 2014.12.26. 11:58:38

@lawabidingcitizen: szerintem burkolt bosszu a jo nok ellen, ami neki sose lesz, vegre egyet alazhat es most orul hogy visszaadhat..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 12:02:03

@natalja: zsuzsa egyedülálló anya, van munkája, esetenként rábízza (ovi, bölcsi, nagyik, uramisten az apa) a gyereket másra, ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeretné, vagy embertelen lenne. azért jelentkezett, hogy a jövőben ezt minél kevesebbszer kelljen 'elkövetnie a gyerek ellen', többet lehessenek együtt.
tolerancia.
...és még én vagyok a krokodil.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.26. 12:03:46

@natalja: Natalja egyetértek, de ez több, mint borítékolható volt.... Ezt ne a villalakóktól kérd számon (nekik ez egy feladat volt csak), hanem az RTL klubbon.

Exike 2014.12.26. 12:04:28

Ha egy anya akármilyen okból is hónapokra külön él az ekkora gyerekétől, annak szerintem jó vége nem lehet, még akkor sem, ha 50 millióval tér haza (amire különben nem látok esélyt).

kamilla123 2014.12.26. 12:04:57

@VV Erőlegény: értem, h visszás, nekem is az. De az előbb felvázoltak a Te agyadban létező fikciók (elképzelhető,h rosszban van velük.. mi lenne, ha nem menne vissza a gyerek...). Sztem Te annyira utálod Zsu-t, hogy tovább gondolod a dolgokat.
Sztem Zsu-nak tényleg nem kellene tolni ezt a gyerek témát, de most karácsony van, természetes, h előjött. Az utóbbi napokban már nem tolta, erre meg azzal jött itt egy-két kommentelő,hogy "na, most már nem sír a gyereke után, de rohadék". Az szimplán hülyeség volt, hogy beígérte a gyereknek a nagy kutyát, persze azt szegényebb emberek is tudnak venni, úgyh attól még vehet neki, ha a nyeremény nem is jön össze.
Amúgy meg azon az alapon, amit Te írsz, Zsu-tól is önfeláldozás, h neveli a faszi gyerekét, mert ha Zsu nem lenne, akkor a pasi nevelhetné egyedül.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 12:09:50

@kamilla123: de nem érted, hogy most az apa neveli, merő szívességből, és az áldozat???? aki otthagyta őket, nem érted????
:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.26. 12:11:50

Gyerek, kiskutya kombót mmkk ki kell használni :-)

kamilla123 2014.12.26. 12:12:51

@aggyistenbiri: igen, azért ez brutál, hogy még mindig itt tartunk :-((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.26. 12:13:34

Amúgy nem hiszem, h egy apa ne tudná ellátni a saját kölykét
:-P

kamilla123 2014.12.26. 12:13:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: na jó, azért az Erdélyből jöttem, tiszta a szívem, reménytelenül szerelmes vagyok kombó sem rossz. Sajnos ez fog győzni :-(

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 12:19:49

@kamilla123: nem brutál, inkább a megszokott előítéletes pálcát törünk mindenki felett, mert én jobban csinálnám mentalizmus. én viszont ettől tudok hülyét kapni :)

csicserierika 2014.12.26. 12:22:11

@kamilla123: miért ? A szilikon a seggem is neten árulom a testem is, vagy
sötét vagyok mint a szolis bőröm, minden rúdra rárepülök mennyivel jobban érdemli a fődíjat ?

kamilla123 2014.12.26. 12:25:07

@aggyistenbiri: igen, gyerek kérdésben mindenki AKKORA szakértő :-) amúgy én a brutált arra értettem, hogy sajnos ma még mindig ott tartunk, hogy ha egy apa minimális szinten foglakozik a gyerekével, akkor szobrot kell állítani neki. De le is zárom ezt a témát, csak kiakadtam ezen a "rebegjen hálát Zsu a faternak, mert az mekkora önfeláldozó" szövegen.

kamilla123 2014.12.26. 12:25:50

@csicserierika: őőő, lemaradtam valamiről?? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.26. 12:28:58

@kamilla123: OK, nem rúgózom tovább a témán, de a véleményem fenntartom!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.26. 12:39:45

@kamilla123: persze, tökéletes.

De ha kutya, gyerek van, azt mmkk ki kell használni. Zsú jól is csinálja.

@csicserierika: csicseri, mi érdemeljük meg ;-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 12:48:02

@csicserierika: az agy fejlesztése lassabban megy, és nem olyan látványos, mint az izmoké, itt viszont szörnyen azonnal kellenek az eredményeket és látványokat felmutatni.

csicserierika 2014.12.26. 12:54:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: úgyvan :)
@aggyistenbiri: engem nem is érdekel, h mivel érvényesül, csak mint fentebb írtam, Edinka védelmét próbáltam képviselni :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.26. 12:56:32

@aggyistenbiri: Messze még a játék vége... Sztem az fog nyerni, aki a játék utolsó harmadában a legjobban hajrázik, és addig a legkevesebbet hibázik, tehát a győzelem dramaturgiáját csak február második felében lehet majd viszonylag pontosan megtippelni, jelenleg sztem 5-6 karakternek van még statisztikailag kimutatható esélye a végső győzelemre.

Hedonistamama 2014.12.26. 13:01:07

Zsírmedvéről nekem mindig Alan Harper legnagyobb beszólás ugrik be: Ilyen nőt akkor se kapnék ha a spermám gyógyítaná a rákot! Na, neki is csak a nyomtatott muffhoz lehet "szerencséje"

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.26. 13:07:27

@lawabidingcitizen:

Ne bántsd Macit, fogyni ment be, de az idegtől nem tudja türtőztetni magát, ha Zsu nem lenne már úgy nézne ki mint Istenesbencuska ;)
Az ő fejében azt hiszi magáról, hogy ő a poéngyáros édes maci akit minden egyedülálló explaymate MILF a csöcseire szorítana, mert elalélnak a szívjóságtól ami árad belőle ?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.26. 13:07:59

az a nagy problémám, hogy ebben a vévében nincsenek okosgenyagonoszok, a butagonoszok viszont hulljanak csak szépen ki, dennisz, maci. majd a szimplán butákok is, fannika. aztán a többiek.

perszepolisz 2014.12.26. 13:53:56

Maci lassan de határozottan belehergeli magát egy vesztes párbajba.

red ferrari 2014.12.26. 14:06:03

Szerintem meg renkivül jol adta elo Edina Mária Magdolna dalát. Azota is azt halgatom. Az se kizárt hogy a vv után valami eneklesi pályát keresnek neki, most nagyon eros játekosnak erzem, sőt Lacit is erősiti

lawabidingcitizen 2014.12.26. 14:11:56

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: ha megfizeti az árát, megkapja ő is. Csak legyen 50e forint+extrák egy órára.

Valószínű,h.igazából Zsuzsát is ezért gyűlöli legbelül, mert látja szegény nő szemében,h.felfordul tőle a gyomra. Nem tudom, Edina hogy bírta ki instant hányás nélkül, mikor megnyalta.

És továbbra is azt tartom, h. hülye az RTL. Zsírmedve tartási költségén-legfőképpen az etetése, víz(apropó, látta már valaki fürödni?), villany, ruháztatás, összeroggyant kanapék- legalább két játékos lehetne benn. Ár-érték arányban kicsit jobb lenne: hetekkel hosszabb műsor, több reklámidő.

XD

verkli 2014.12.26. 14:23:23

@kamilla123: Én, mint Ádina rajongó, szintén úgy látom, hogy nagyon tolja őt a retek. Ha éppen nincs semmi anyag róla, akkor kap valamilyen feladatot, hogy képernyőn legyen.

Más: rtl.hu/rtl2/valovilag/a-villa-kapcsolati-terkepe-bonyolultabb-mint-barmelyik-brazil-szappanopera

egész korrekt kapcsolati háló a szerkiktől , plusz képregénylopás sixxtől (sajnos ékezeteket nem loptak)

kamilla123 2014.12.26. 14:31:29

@VV Erőlegény: " jelenleg sztem 5-6 karakternek van még statisztikailag kimutatható esélye a végső győzelemre." Kikre gondolsz? szeretem az elemzéseidet.

kamilla123 2014.12.26. 14:33:52

@verkli: "Én, mint Ádina rajongó, szintén úgy látom, hogy nagyon tolja őt a retek. Ha éppen nincs semmi anyag róla, akkor kap valamilyen feladatot, hogy képernyőn legyen."

Köszönöm szépen, hogy ilyen korrekt tudsz lenni, akkor mégsem látom teljesen egyoldalúan a dolgokat.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.26. 14:36:41

@lawabidingcitizen:

Maci már lelakta a villát, gondolom már az összes díványt újra kellett rugózni a stábnak, még a faszékeken is ott maradt a segglenyomata.
Ha betennének egy babzsákot az lenne a Macicsapda, onnan sose mászna ki, ott etetnék itatnák fürdetnék a csapdába esett dagimacit :P
Egy nőt szeretett igazán, Reni egyszer átölelte, egyből szerelmes lett belé :)
Zsu taktikából lehetne vele kedvesebb is, olyan erotikusan kedves, Maci a lábai előtt heverne, elfelejtene minden gonoszságot, én ezt a kártyát kijátszanám, éhes mackó nunával álmodik :ugral

kamilla123 2014.12.26. 14:37:48

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "Macicsapda" :-)))) ezen hangosan röhögtem:-))

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.26. 14:42:57

@kamilla123:

Há nem ?
De.
Nem ?
De :)
Riasztani kéne a katasztrófavédelmet, ők talán kibányásznák a puha testét :P

Turmixoló 2014.12.26. 14:43:29

Mindenki agyal ezen a szerencsétlen műsoron pedig semmi köze a nézőknek a műsor alakulásához. Az applikáció ugyan olyan kamu mint az egész műsor. Mindenki átver mindenkit, mindenki adja a nagy okost és a még nagyobb hülyét és majd az nyeri a rakás zsozsót akit a rendezők akarnak. Kell a kamatyolás, kell a Zsu ártalmatlannak tűnő, ám valójában nagyon aljas, trükkös fazon. Kell Ádina mélyről jött, naiv kis parasztlányos figurája. A jól fésült, semmit nem csináló a melegekre hajazó figura. Zsu annyira őszinte és annyira szereti a gyerekét, hogy amikor kijött a vellából egyből megy egy másik ratyi műsorba. Majd ott is szétsírja magát, hogy mennyire nem akarta otthon hagyni a kis srácot, de a jó anyuka pénzt akar keresni. Kazal és Dönisz biztosan, hogy ismerte előtte is egymást, a szolifüggő csaj nem olyan buta mint ahogy most csinálja. Reni és Maci a beépített ember, ők azért vannak ment, hogy egyes embereket erősítsenek és tovább tudják vinni őket .Majd Maci is kiesik egy olyan ellen akit favorizál a csatorna és pár hétig megerősíti a pozícióját. Ezekről az emberekről vesznek egyesek mintát, hogy érvényesülni tudjanak? / ki festette a Feszty kőrképet?/

Schlomo Goldberg 2014.12.26. 14:50:38

Ha kanapémedvét kinyomnák mint egy tömlős sajtot, mennyi nettó bélsár jönne ki belőle?

lawabidingcitizen 2014.12.26. 15:01:33

@Turmixoló: lehet valamiben igazad van, valamiben nem.
A beépített emberek egyike valószínű tényleg a zsírmedve, és van vele valami spin-off sorozat terv, nőt keresnek neki, lefogyasztják, stb.

De abban nincs igazad, h.Faszni okosabb annál, amit mutat. Lehet, h.rájátszik egy kicsit, de az esetek 90%-ában túl hiteles, úgyhogy tényleg egy ennyire ostoba buta némber.

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: @kamilla123: macicsapda... ezen meghaltam :)

Megnézném, ahogy kis álbarátai, Faszni és Pénisz mosdatják egy lavórból.
Vagy ez lehetne az új mikroport-büntetés akár! "Robin! Mikroport! Még egyszer leveszed, Te mosod ki Maci seggét!' :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.26. 15:15:34

@lawabidingcitizen:

Én a Zsut mondtam, nem a Fényevőt, Fényevővel egy csapatban van, de a Zsu ha a lábujjaival megmasszírozná Maci teli zsákját akkor át tudná édesgetni, vagy legalább azt elérné hogy ne szórja meg jellel a Milfet.
Gondolom az egészség hét a Macira lesz kihegyezve, 50 percig azt nézzük hogy szuszog a kardió gépeken, meg hogy rágja a répát a salival.
Én erőltetnék egy káromkodás mentes hetet is, Fannika szopóágon lenne, az összes büntit megnyerné ez a félkegyelmű :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.26. 15:18:33

@lawabidingcitizen:

Szerintem Macit az udvaron slaggal veretik le, én se láttam még fürödni, sztem még a Belevaló se vállalná be, csak hajnal 2 után.

kamilla123 2014.12.26. 15:21:06

@Turmixoló: "Ezekről az emberekről vesznek egyesek mintát, hogy érvényesülni tudjanak? / ki festette a Feszty kőrképet?/"

a Feszty körképet rövid ö-vel írják :-)

kamilla123 2014.12.26. 15:22:51

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: hát Te ma nagyon elemedben vagy :-) : "50 percig azt nézzük hogy szuszog a kardió gépeken, meg hogy rágja a répát a salival." :-)))))))))

lawabidingcitizen 2014.12.26. 15:38:35

"Én a Zsut mondtam, nem a Fényevőt, Fényevővel egy csapatban van"

Egyértelműsítsünk: nekem Faszni=fekete lyuk=szűzpöcök=kazal= Fannika
Pénisz az meg Denisz. Ők mint "csapattársai" mosdassák lavórból a csapdába, babzsákba esett zsírmedvét! :)

ui: Fényevő az most ki? :)

interaktív, frissített névhatározó kell!!!!!!! : )

Némber Ván 2014.12.26. 15:49:23

@lawabidingcitizen:
"Zsírmedve tartási költségén-legfőképpen az etetése, víz(apropó, látta már valaki fürödni?)"
Ne csináld ezt velem! Vizuális típus vagyok!

Némber Ván 2014.12.26. 15:52:02

@lawabidingcitizen:
fényevő=Fanni (szolárium-éhség)

csiri bá 2014.12.26. 15:59:51

@lawabidingcitizen: "Zsírmedve tartási költségén-legfőképpen az etetése, víz(apropó, látta már valaki fürödni?), villany, ruháztatás, összeroggyant kanapék" - plusz az alatta szétrepedt fajanszok cseréje, duguláselhárítás. :)
Tényleg, a budiban mióta van kamera? Régebben mintha még nem lett volna.
Nem irigylem azt a szerkesztőt, aki élő egyenesben nézheti végig kanapémedvedisznó és a székrekedés küzdelmét. :D

Gia 2014.12.26. 16:06:37

@csiri bá: Mindig volt kamera a klotyóban is.

verkli 2014.12.26. 16:09:02

@csiri bá: Mindig is volt kamera a budiban. A szerkik azt mondják, hogy csak akkor kapunk onnan adást, ha 'nem rendeltetésszerűen' használják. Szerencsére:)

lawabidingcitizen 2014.12.26. 16:28:00

@csiri bá: Vagy azt a szerencsétlen lakótársát, aki utána megy rötyire, mondjuk mikor előző este befalt kettő kiló csilis babot és megivott hozzá egy üveg 270 forintos teszkós bort :)

kamilla123 2014.12.26. 16:34:13

@Gia: na, sikerült bepótolni a tegnapi kimaradt adást?

Gia 2014.12.26. 16:35:38

Ma este mutatják majd a családi üziket. :-) Zsuzsának persze a kisfia fog üzenni.Mondjuk csak a Zsuzsáéról olvastam,de gondolom azért a többi lakó is részesül ilyen ajándékban.

kamilla123 2014.12.26. 16:38:16

@Gia: kíváncsi vagyok, Fáncsikának vmi leesik-e az otthoni problémákból. Amúgy a tegnapi uncsi volt.

astryle 2014.12.26. 16:41:58

@kamilla123: A cowboyos-tól már harmatos :D

kamilla123 2014.12.26. 16:44:25

@astryle: sztem a sok lefojtott indulat, ami a karácsonyi jópofizás után kirobban, megspékelve majd a szilveszteri bulival, tuti megint hoz némi érdekességet :-)

Micsell (törölt) 2014.12.26. 16:57:41

@kamilla123: főleg, hogy közben lesz egy jelölés is :D
@Gia: biztos kap mindenki, úgy szokták, fanni még reménykedik, hogy büszkék rá otthon

tvbuzi 2014.12.26. 17:01:58

Miért mondták vajon, hogy remélik büszkék rájuk otthon? Vajon melyik tettükre gondoltak?

Micsell (törölt) 2014.12.26. 17:04:00

@tvbuzi: nekem inkább az maradt meg, ahogy többen elmondták, h remélik nem hoztak szégyent, most elbizonytalanodtam a büszkében azt talán csak Edina mondta (?)
a szégyent fanni, laci, denisz, ádám emlegette

Haplo 2014.12.26. 17:16:52

en csak egyvalamit tennek hozza a ki milyen kartyat jatszik ki gondolatsorhoz:

lehet, hogy Edina a szegeny szekely lany szerencset probal a nagyvarosban kartyaval jatszik, de az en szememben az kulonbozteti meg Zsu egyedulallo anyuka jajjszegeny kartyajatol, hogy Edina ezzel az egvilagon senkinek se art, aki vevo ra az raszavaz, akinem visszas az majd ellene, ellentetben Zsu kartyajaval, amit nem hiszek el, hogy nem art vele a gyereknek, azert amit mondtatok hogy felelotlenul igerget, otthagyja honapokra, meg ha az apjaval is, ebben a korban velemenyem szerint ez felelotlenseg, meg az is hatszor megfontolja aki mondjuk dolgozni megy messze (dolgozni, azaz BIZTOS penz), nemhogy egy ilyen szerencsejatekba hajlo dolog miatt otthagyni... meg a hozzaallasaval is az a bajom, hogy nem az aggasztja, hpogy a gyerek hogy viseli meg mennyire hianyzik neki az anyja, hanem folyamatosan magarol beszel, hogy neki mennyire hianyzik a gyerek, szamomra onzo hozzaallas... Edina sajnaltassa magat amennyit akarja (mellesleg meg nem lattam/hallottam) hogy errol beszelt volna, akinek nem tetszik nem nezi, de nem art vele senkinek, mig Zsu igen, tomoren ez a velemenyem.

tvbuzi 2014.12.26. 17:17:15

@Micsell: Igaz, a remélik nem szégyent hoztak szöveg volt a több. Bajszos Edina és Denisz mondta a büszkét, talán még Robin. Ájmszorri.

lawabidingcitizen 2014.12.26. 17:18:16

@kamilla123: mintha a tegnapi posztnál, aki az onlinet szokta írni, ő rakta volna ki hsz.-ben, hogy megint megb%szta Denisz Fasznit? Nem tudom, igaz-e, az oldalon még nincs fenn a hírek között.

Micsell (törölt) 2014.12.26. 17:20:22

@tvbuzi: én is bocs ha nem pontos kifejezést hoztam elsőre :D
@lawabidingcitizen: éjjeli kommentben volt

tvbuzi 2014.12.26. 17:23:20

Én is az éjszakaiban olvastam, talán a zuhanyzóban volt a szex és páran közben kimentek slozira.

nézi itt valaki a coub-ot rajtam kívül?
coub.com/view/4e4n3

tvbuzi 2014.12.26. 17:26:01

De biztos rosszul emlékszem, nem is a zuhanyzónál van a slozé.
Megártott már a sok kaja vagy túl sokat néztem a vévét.

Micsell (törölt) 2014.12.26. 17:30:05

@tvbuzi: de, ott van
van egy kint a mosókonyhában is
én nem ismertem ezt a linket amit linkeltél

2014.12.26. 18:26:19

@aggyistenbiri: Szerintem félreértetted azt, amit írtam. Nem az a gáz, hogy Zsu az apjára hagyta a gyerekét, hogy megpróbálja megvalósítani az álmát..., (bár ez is vitatható, mert egy 4 éves még nem érti meg, hogy hol van az anyja), hanem az a tette übergáz, hogy a 4 éves gyerekét azzal hitegeti, hogy most elmegy x időre, de amint hazatér, jön a Kánaán: ház, udvar, kutya. Ezt hogy meri megígérni a gyerekének?

Well... 2014.12.26. 18:31:58

@tvbuzi: jep volt egy kis petting a zuhanyzoba..nem fix kameras kozvetites, a srac ide oda rohangalt a tukrok mogott, hogy minel jobb legyen a kep... aztan valami tortent a wc-ben is..de ennek csak a vegjatekat lattuk....majd konkretan dugtak a szaunaban is (gumi nelkul ahogy illik)

pomac 2014.12.26. 18:32:38

@tvbuzi: ja a fürdőben kezdtélk és a szaunában folytatták :D

2014.12.26. 18:33:46

@verkli: Edina most aranyosan próbálta Zsut vigasztalni, mindig hangoztatta: "tudom, nem sikerül" stb. :D

Haplo 2014.12.26. 18:59:13

most neztem vissza az ejszakait, ubergaz volt mindenki... inkabb ne adjanak nekik tobb piat, mert ez se nem vicces se nem szorakoztato...

lawabidingcitizen 2014.12.26. 19:02:34

@Well...: nem kicsit nevetnék, ha bohóc lenne a fiókban.... :)

beacska 2014.12.26. 19:05:39

@VV Erőlegény: az, h Zsu nem üzent a szüleinek, korántsem jelent semmit. Nem lehet, h ki akarják vonni magukat ebből? Lehet, h a régi párját adta meg, mint elérhetőség, és kész..nem kell túlkombinálni.
végül az, h az apjára hagyta a gyereket nem jelent rosszat...alighanem, bármilyen rosszat is feltételez itt a többség Zsuról, a legjobb, amit tehetett, az az, h az apjára hagyta. nehogymár ebbe is bele lehessen kötni!!!!!!!!!!!!!

beacska 2014.12.26. 19:07:40

@kamilla123: szerintem panellban laknak, azért nincs kutya. HA lesz ház, lesz kutya...nálunk is így volt ;)

beacska 2014.12.26. 19:15:28

@Turmixoló: te láttál már VV-t? mert Mi igen...

Micsell (törölt) 2014.12.26. 19:24:43

@Haplo: biztos követelmény ez is, h bírni kell a piát, sőt kifejezetten panaszkodnak, ha kevés, ahogy olvastam kommentekben
hol nézted vissza?

Haplo 2014.12.26. 19:28:19

@Micsell: birjak is,nem az a baj, hanem hogy olyan dolgokat reagalnak tul vagy rosszul, amikre pia nelkul biztos vagy nem reagalnanak, vagy esszel... en erzem magam kenyelmetlenul mikozben nezem...
linket kuldok priviben

dr. sziszi 2014.12.26. 19:31:47

Nagyon gáz ez a Zsuzsa,de Edina is. El nem hiszem , hogy edina nyeri ezt meg, inkább sztem Dani.Zsu meg, egyébként otthagyta a biztos (nem rosszul fizető) állását a bizonytalanért. Ennyire okos egy nő. és, igenis rárepűlt az első 6 órában az első adott répára amihez hozzáfért. Akkor ki itt a könnyűvérű?

beacska 2014.12.26. 19:46:01

@dr. sziszi: és ha nem volt biztos és jól fizető az állása? honnan tudhassuk mi azt?

lawabidingcitizen 2014.12.26. 19:50:31

@dr. sziszi: Fanni, Faszni, Fekete Lyuk, Kazal. Soroljam? Na az a könnyűvérű qrva. Aki néger spermát akar, h. a gyerekének ne kelljen szoliznia. Aki védekezés nélkül baszatja magát egy kotorékállat büdös bunkóval...

tvbuzi 2014.12.26. 19:51:20

@dr. sziszi: nem tudom mennyit fizet egy vidéki tévé a hírolvasónak. Ha nem vállalkozásban csinálta gondolom fizetés nélküli szabin van, szerintem a többiek is.

Micsell (törölt) 2014.12.26. 20:00:02

@Haplo: nyilván azért is itatják őket h kijöjjenek ezek a reakciók belőlük, bár némelyikből pia nélkül sem sok értelmet nézek ki, de piásan persze még jobban élesednek a konfliktusok
mondjuk nemet mindig lehet mondani, de annyira nem erőltetik a nemet ez már szabad akarat

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.26. 21:22:13

@kroki: kezdődik A beavatott, nézem

Gia 2014.12.26. 21:26:56

@kamilla123: Nem néztem meg a tegnapit,most értem haza a családozásból.De nem is veszítettem sokat,ahogy így olvastam. :-)

Gia 2014.12.26. 21:27:44

Az avatarom átmenetileg karácsonyos lett..Dagadt macs. :-D

Well... 2014.12.26. 21:34:51

most kuksizom az Edina uzenetet aq csaladtol.....az anyja jol hallhatoan olvassa a szoveget....raadasul valoszinuleg elosszore..mert hangsulyok vannak am ossze vissza ....persze, hgoy a retek cenzuraz, na de hogy konkretan megirja a karacsonyi koszontot.......

fidesz 6 tagkönyv 2014.12.26. 21:37:50

Látom sokan nézitek a műsort.Csak azt nem tudom ilyen bunkó szövegeket honnan vesztek?Pl lehetne mondani ,Fanni,Zsu,Edina,Dóri.Úgy gondolom ezeket megérti az ember,de ti és persze én is csak azt akarom megérteni ami nekem tetszik.Mindenki egy szar alak,a Fanni olyan primitív,hogy falat lehet bontani,a többiről nem is beszélve.Megnyugodhattok a Zsú és a Dóri megnyeri a végén,felveszik a pénzt és jönnek hozzám majd mi elélvezzük a nyereményt.Hajrá Zsú és Dóri

Micsell (törölt) 2014.12.26. 21:37:52

@Well...: nem fél óra múlva kezdődik?

Well... 2014.12.26. 21:44:22

nem tom mikor kezdodik.....en a retek honlapjan nezem a videokat

Gia 2014.12.26. 21:44:38

@fidesz 6 tagkönyv: Zsu és Dóri?Ketten eccerre?Az érdekes lenne.. :-)

malevil2050 2014.12.26. 21:45:31

@fidesz 6 tagkönyv: aszttaaaa pasztaaa,hát ilyen jót rég olvastam,meg ez a két nyertes,,,,,,,,hmmm

malevil2050 2014.12.26. 21:47:18

@fidesz 6 tagkönyv: Ui: gyere máskor is! de siess mert nemsoká lejár a téliszünet!

Puncylla 2014.12.26. 21:48:40

@Gia: Az úgy lesz, hogy Dóri titokban megegyezett Zsuzsával, támogatni fogja, így elütik Danit és Edinát a nyereménytől, a pénzen pedig megosztoznak. @fidesz 6 tagkönyv: pedig elélvez.

Gia 2014.12.26. 21:50:23

@Puncylla: Értem már.Köszke! :-D

Micsell (törölt) 2014.12.26. 21:52:40

@Well...: ah értem kösz, azt hittem ez a maiban lesz

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.26. 22:02:58

Na, a színielőadás megvolt!
Jöhet a lovaspóló és a krikett az úri társaság igényeinek kielégítésére!
A sok Szőrre és Lédire ott bent a vellában már nagyon ráférnének az efféle kifinomult testgyakorlási lehetőségek a színdrab begyakolásának és élőadásának súlyos szellemi igénybevételei után.

tvbuzi 2014.12.26. 22:03:09

Jól láttam, Fanni nem szemüvegben aludt?

Schlomo Goldberg 2014.12.26. 22:06:52

Pincsi a világos zománclavór kék alsónaciban szaladgál a karácsonyfa körül, erős ez nekem

Akitiltott52 2014.12.26. 22:07:04

Hajra Zsu es Dori.Remelem nyernek.A tobbi menjen a haza.

tjunior 2014.12.26. 22:07:11

Aurélió után megint van egy Juventino a vellában?

Schlomo Goldberg 2014.12.26. 22:08:10

Jabba meg van érinte, Han Solo küldött neki egy karácsonyi kifizetési ígérvényt

csincsilla72 2014.12.26. 22:09:12

Jó estét.
Zokogó emberek, naná, hogy karácsony van.
Fannika nem kapott levelet? Köszönje meg, mert nem örült volna neki.

csodalámpa 2014.12.26. 22:10:20

Robin nagyon szép ajándékot kapott :) (úszós-vízilabdás érmei bekeretezve - mama büszkesége)

Schlomo Goldberg 2014.12.26. 22:10:23

Denisznek valami egyensúlyzavara lehet, egyik kezével folyamatosan a farkába kell hogy kapaszkodjon

csincsilla72 2014.12.26. 22:10:51

Dórika kapisgálja, hogy szar van a palacsintában.
Edina, cseszd meg, más levelét olvasgatni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:12:12

Denisz majd kiingázza a "kódolt" szöveg értelmét... :D

astryle 2014.12.26. 22:12:24

MOST JöN A FASZNI ÜZI

csincsilla72 2014.12.26. 22:13:17

Betlehemezés helyett javasoltam volna a 2004-es indiai-óceáni cunami eljátszását. Annak is keményen aktualitása van.

beacska 2014.12.26. 22:15:47

@Micsell: de -jó-neked!!!! én sajna , nem tudom...:(...nincs fent az onlinefilm.hu vagy min :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:15:50

Dórinak az a barinője üzent, aki az Évánál volt a BV-ban?

csincsilla72 2014.12.26. 22:16:17

Edina mamája spoilerezik?:-)

tvbuzi 2014.12.26. 22:16:17

Medvének Röné fog üzenni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:17:09

Edina tiszta anyja. :D
Karakán egy darab amúgy... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:18:07

@csincsilla72: ja, szerintem a szerkik nem is mertek közbevágni, mert kiküldte volna őket fát vágni. :D

csincsilla72 2014.12.26. 22:18:20

Fannimama megállta, hogy lecsessze.

Schlomo Goldberg 2014.12.26. 22:19:41

Fanni videoüzenetében az édesanyja nem említette meg hogy büszke rád. Fanni: nem mondta hogy szégyenkezik miattam!

beacska 2014.12.26. 22:19:47

@csincsilla72: kááár. ráfért volna. bizton nem hagyta a csat.

tvbuzi 2014.12.26. 22:20:16

Dórinak az a barátnője üzent akivel együtt járnak Dubaiba?

csincsilla72 2014.12.26. 22:20:21

@Schlomo Goldberg: Hát, nem is büszke a szegény mama.
Macimama is spoilerezik.:-)

beacska 2014.12.26. 22:21:17

mit spoilerezek????nem láááááátom!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:21:26

Maci egy egész NDK-s ajándékkosarat kapott Norbiéktól Dömsödről, Lajosbácsiéktól Taktaharkányból és Nelli nénitől Torontóból.

csincsilla72 2014.12.26. 22:21:36

Robinanyu is olvassa:-)

csincsilla72 2014.12.26. 22:22:19

@beacska: te melyiknek vagy az anyuja?:-)

beacska 2014.12.26. 22:24:20

@csincsilla72: :) egyiknek sem. mit spoilerereznek????

beacska 2014.12.26. 22:25:15

@csincsilla72: de miért kérdezed? Cesky Krumlovban ülök, és szeretném követni a Zeseményeket...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:25:29

@Schlomo Goldberg: nem azt mondta, hogy "nem mondta, hogy nem szégyenkezik miattam" ?
Nem emlékszem pontosan, csak olyan fura volt F. megfogalmazása, hogy nekem az jött le, hogy mig Edina anyukája elmondta neki, hogy büszke rá és hogy eddig nem csinált olyat, ami szégyent hozna rá(juk), Fanni anyja semmi ilyesmit nem mondott.
Vá, most már kezdek belekavarodni, szóval nekem elsőre úgy tűnt, hogy Fanni az anyja "nem mondásából" arra következtet, hogy gond van.
Félre értettem valamit?

malevil2050 2014.12.26. 22:27:02

Remélem szem nem maradt szárazon,szépen fogyott a zsepi is,ez is megvót,Péniszmatyi asszonta ő bíz megfejti,mert nem hűlye,ahha,jahhh

tvbuzi 2014.12.26. 22:27:31

De vajon Dennis rájön, mit üzent a tesó..??
De izgulok:D

Schlomo Goldberg 2014.12.26. 22:27:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): talán meg egy levehető ajtós turmixgép is volt benne

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:27:53

@beacska: Maciét nem figyeltem, mert az agyam besokkolt a giccs-faktortól és csak a szivküldiszivnek részre kaptam fel a fejem, úh. ezt én is szeretném tudni.

Te meg micsinálsz ott? Sörözöl? :D

kamilla123 2014.12.26. 22:28:08

ezt mondjuk nem tartom igazságosnak, hogy egyesek beküldenek a gyereküknek taktikai tanácsokat. Sztem ez abszolút szabályellenes.

Gia 2014.12.26. 22:29:08

@kamilla123: Sokra úgysem mennek vele..

beacska 2014.12.26. 22:29:18

@Well...: köszi, de meg sem próbálom. 4-en vagyunk egy netre, 3-nál többet ledob, filmet meg csak 1 nézhet egyszerre...vagyis, nincs kibaszás a többiekkel ;)...így hát maximálisan rátok hagyatkozom ;)

kamilla123 2014.12.26. 22:29:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, nekem is. az a lényeg, hogy az addigi szülők mind elmondták,h büszke vagyok rád fiam/lányom, fanni anyja meg csak azt, h boldog karácsonyt. És nem is tűnt túl boldognak a nőci.

Gia 2014.12.26. 22:30:02

Macianyu zenei aláfestése tragédia vóót.. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:30:23

@kamilla123: sztem ezzel az üzenetdologgal mindenkinek meg volt a lehetősége az árnyalt megfogalmazásra. Arról nem a szerkesztők tehetnek, ha valaki nem alkalmas v. képes az ilyesmire.

beacska 2014.12.26. 22:30:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :D, jaaa, hát mi mást? meg (számomra) az év találmánya: grog - ma eleredt a hó

Schlomo Goldberg 2014.12.26. 22:30:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nálad van a pont, visszatekertem és tényleg azt mondta "Nem mondta hogy nem szégyenkezik miattam." - Dóri azért meggyőzte hogy nem szégyenkezik miatta, lol

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:30:57

@Gia: @kamilla123: oké, köszi, akkor már hárman értettük igy... :)

Gia 2014.12.26. 22:31:05

@kamilla123: Fanni ancijának mondandója összecsapott volt és felületes.

tvbuzi 2014.12.26. 22:34:36

Dennis először mondott jót, kb.

tvbuzi 2014.12.26. 22:35:34

Fanni nem tudja milyen rendezvényen van. Medve sem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:38:15

@beacska: tábla előtt kell pöttyöket rakni, hogy ki hogyan érzi, hogy ki ellen jönne vissza biztosan és ki hagyná kinn őt.

Amúgy egy csomóan vakon vannak.... teljesen rosszul látják az erőviszonyokat. Egyedül Laci tartja erősnek Edinát (az indokai is jók voltak). update: Robin is őt.

Valaki majd megirja, hogy ki kire és hová tette a jeleket, én képtelen vagyok megjegyezni az ilyesmiket menet közben.. :D

Legnagyobb ellenfél: Dani 5-en érezték úgy, hogy ellene kinnmaradna
Robin és Ádám a két leggyengébb 3-3 szavazattal fejenként

Gia 2014.12.26. 22:39:31

@beacska: Ki kellett táblán rakniuk,hogy ki ellen lenne esélyük párbajban és ki ellen nem.Reális eredmény született,Danit tartják a legerősebbnek,Robint és Ádámot pedig a leggyengébbnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:40:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
"Legnagyobb ellenfél: Dani 5-en érezték úgy, hogy ellene kinnmaradna
Robin és Ádám a két leggyengébb 3-3 szavazattal fejenként"

Ez Dóri, mint villamester összegezte. Mivel közben irtam, igy a többi jeleket nem tudtam megjegyezni, én meg nem tudok visszatekerni, mint Schlomó kolléga.

beacska 2014.12.26. 22:40:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Gia: és mi volt Fannival és Macival? ők hova tájolták magukat?

Gia 2014.12.26. 22:40:56

@beacska: Most Dennis és Fanni a szaunában egy takaró alatt beszélgetnek,meg szájon át lélegeztetnek. :-)

Gia 2014.12.26. 22:42:08

Fanninak Dennis a legerősebb,Ádám a leggyengébb.Macinak Zsu a leggyengébb,az erősre nem emlékszem..

tvbuzi 2014.12.26. 22:42:17

Dennis szerint Fanni egyéniség.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:42:28

@beacska: azt már nem tudom, de a képernyőn Fanniék éppen dugnak a nyugiszobában... :D

Schlomo Goldberg 2014.12.26. 22:42:58

Na, Fannikát már reszelik is a szaunában, megértette hogy büszkék rá

beacska 2014.12.26. 22:43:16

@tvbuzi: ebben, mondjuk igaza is van ;)

Gia 2014.12.26. 22:43:34

@beacska: Most az asztalnál kifejtik,hogy szerintük kik lesznek ott a fináléban.

tvbuzi 2014.12.26. 22:44:09

Rájöttem, hogy Edina a Macskafogóból ismerős.

pomac 2014.12.26. 22:44:31

na ezt a denis seggnyalást nem vártam volna danitol (edináról gondoltam :D)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:44:32

@Gia: De miért pont ők hárman? Azért mert ők kaptak "erősjeleket"?

Gia 2014.12.26. 22:44:38

@Gia: Mármint Dani,Dennis és Edina.

csincsilla72 2014.12.26. 22:45:28

@beacska: Úúú, dobj már meg egy fekete Kozellel, please!:-)
Edinka mamája finoman elejtette, hogy Edinkának RENGETEGEN szurkolnak (avagy népszerű vagy, kislányom:-)

astryle 2014.12.26. 22:45:37

Gyerünk Pénisz!! A meleg szarig nyaljál!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:45:40

@pomac: ez csak taktika.... Az ilyen Denisz-féle emberek szeretik a hizelgést...

Haplo 2014.12.26. 22:46:40

Erdekes modon Fannit senki se latta erosnek, pedig az ex-feketekbol szerintem o a legerosebb, inkabb mint Dori vagy Dennis, nem azert mert nyeroembernek gondolna valaki is, hanemmert jo sokaig bent fogjak tartani, mint udvari bolondot, szorakoztatni.Legalabbis jelenlegi felallas szerint, es a kerdes erre vonatkozott.

csincsilla72 2014.12.26. 22:46:46

@pomac: Nem nyalás ez, hanem korrekt beszélgetés.
Ha nincs ott a Fekete Lyuk, Denisszel lehet értelmesebben is kommunikálni.

beacska 2014.12.26. 22:47:01

@csincsilla72: veliky vagy malo kellene? ;D

csincsilla72 2014.12.26. 22:47:43

@Haplo: egy csapat Renivel és Vikcsuval, azok meg elhullottak. Fannit is gyengének tartják.

Haplo 2014.12.26. 22:48:49

@csincsilla72: annak tartjak, de nem az... es ezt a feherek se merik fel jol, gyengennek tartjak, de meg abban se vagyok biztos, hogy nem hagyna kint Zsu-t....

beacska 2014.12.26. 22:49:01

@csincsilla72: szerintem akkor is Fanninak több esélye van tovább jutni, mint Dennisnek...hacsaaak...vki nem kezdi elhintani, h milyen nagy csodákra lenne képes Edinával, vagy Zsuval, ha visszajön egy párbajról...(semmilyenre)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:49:10

Denisz a sakkal példálózik, hogy ez a játék is olyan (taktika..blabla)... Dani utalt rá, hogy hármójuk közül bárki esélyes a győzelemre, Denisz szerint azért vannak még páran. :D
Denisz nagy titokzatosan elárulja a titkát, hogy taktikából dug a Fannival. :D Neki ez az imidzse, közel érzi magához, mert kell kapaszjkodni valakibe, de semmi több.

beacska 2014.12.26. 22:49:56

@Haplo: egy Fanni-Zsu naggggyon necces lenne...de nem lesz ilyen. legalábbis nem mostanában

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:50:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mármint Fannit érzi közel magához (de gondolom az imidzsét is).

Haplo 2014.12.26. 22:50:56

@beacska: necces lenne es nem biztos hogy Zsu nyerne...

beacska 2014.12.26. 22:51:18

@csincsilla72: :D...tényleg rutinos vagy ;)...de itt az Eggenberg megy, az a helyi...bááár, mintha barnában még nem hallottam volna....azt mondja a fiam van...

Micsell (törölt) 2014.12.26. 22:51:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mert ha nem dug akkor csicskának tartják vagy hogy mondta

Haplo 2014.12.26. 22:51:32

hogy klasszikust idezzek, Dennis nagyon vakon van...

csincsilla72 2014.12.26. 22:52:00

Edina egy női párbajon el fog vérezni. Kicsit nincs képben.
Maci és Denisz a top ötben.Denisz szerint....

tvbuzi 2014.12.26. 22:52:23

Edina lopja mások szövegeit?

Haplo 2014.12.26. 22:52:34

mindharman erosnek tartjak Macit..... miert? nem ertem oket..

Gia 2014.12.26. 22:52:55

Miért hiszik Macit erősnek?Mert két lakót is kitesz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.26. 22:52:57

@Micsell: jaja tényleg, ilyen is volt. Denisz a farkával akarja beirni magát a vv-történelembe.

astryle 2014.12.26. 22:54:05

Gyúrós Józsi aki feladta? :D

tvbuzi 2014.12.26. 22:54:15

Edina összeomlott.

Gia 2014.12.26. 22:54:19

Holnap hűha lesz...

Schlomo Goldberg 2014.12.26. 22:54:44

belevaló aurélió meg valami hevesi kriszta és GYÚRÓS JÓZSI.

Basszájba bele akart nyúlni Kiskun bugyijába de az eltolta a kezét. Edina sír.

Micsell (törölt) 2014.12.26. 22:55:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): remélem Au után még egy ilyennek esélye sincs
@Gia: @Haplo: ezt én sem értem, semmit sem csinál csak szuszog és döglik

csincsilla72 2014.12.26. 22:55:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hehe.:-)
Női párbajon? Fannit, Zsuzsát vagy Dórát kinn hagyja. Danival szemben nem biztos, hogy kinn marad. Szerintem.

beacska 2014.12.26. 22:56:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem tudom, mi történik, de én Denisbe nem sokat látok...a dugás is meg volt már, újat tud még mutatni????

Haplo 2014.12.26. 22:56:17

van egy nagy osszegu fogadasom arra, hogy Zsu kamuzott, vagy legalabbis nagyon eltulzott valamit, eddig birta elviselni a nagy Edina-Laci osszeborulast... mert ha nem igy lenne, akkor a tegnap ejjeliben nem aludtak volna egyutt

csincsilla72 2014.12.26. 22:56:41

@tvbuzi: Köszi Zsu!
Edinának ideje felébrednie.

tvbuzi 2014.12.26. 22:57:26

Fanni anyukájának egy doboz kotont kellett volna lobogtatnia.

Csak ügyesen! 2014.12.26. 22:57:46

@Haplo: Nekem is gyanús, de annyi esze lehetne, h ezzel ugyan Lacit ki tudja rakni a játékból, de Edinát csak erősíti.

beacska 2014.12.26. 22:58:02

@csincsilla72: szerintem nincs még egy épeszű csaj, aki fiút hív ki. kész öngyilkosság: 80%-ban nők szavaznak, akik nőt nem küldenek vissza....pasi meg nem hív ki nőt

egy szem kivétel Eszter-Shadi, de ott Eszter királynő volt, megismételhetetlen

pomac 2014.12.26. 22:58:06

@Haplo: tegnap edina egyfolytában laci seggében volt idegesitette vele az tuti :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.26. 22:58:18

Szegény Edina! Ha eddig nem vágták le Zsuék, most alighanem végleg leesett, hogy belezúgott Laciba.
Amúgy szerintem Maci és Dennis nem lesz a top5-ben.
Az én tippem: Edina, Dani, Dóri,Laci, Fanny. (asszem ez is sántít...)

kamilla123 2014.12.26. 23:00:50

Hát, ha Zsu tette volna ezt, amit itt a Dani-Edinka páros, hogy Denisszel leülnek hármasban, és kifejtik, hogy remélik, ez lesz a nyerő hármas a végén, akkor itt már mindenki elmondta volna, hogy rohadt szemét Zsu mekkora törtető, átlépett Danikán és Edinkán. Engem nagyon meglepett, hogy Edina és Dani Denisszel szeretne a top háromban állni.

Amúgy Edinka olyan volt a fiúkkal folytatott megbeszélésen mint amikor Bridget Jones odament egy csapat íróhoz egy írótalálkozón és amikor megkérték, h szóljon hozzá a társalgáshoz, annyit tudott csak kinyögni, hogy merre van a toalett. Nagyon kis butuska a csaj, végig Danit ismételte, nem csoda, hogy kapaszkodik Daniba. Dani amúgy most nagyon csúnyán átlépett Zsu-n, Edinához már sokkal közelebb húz, de nem baj, csak érdekes, hogy mindenki Zsu-ról állította, hogy ez lesz.

Haplo 2014.12.26. 23:01:09

@pomac: igen, de ossze voltak nove, olelgettek meg csokolgattak egymast, szal ez a mostani bevagas vagy egy Zsu fele kamu, vagy nem ugy volt, csak Zsu tuloz, vagy en nem tudom, de teny, hogy nem befolyasolta oket tulzottan. Mas miatt ment a (szamomra elviselhetetlen: most latot milyen vagy? ugy utallak) szekalas, amiatt hogy ki monta vagy ki hallotta ugy hogy Laci kihasznalja Edinat, Edinanak ugy remlett hogy Laci mondta, LAci meg erositgette hogy o azt ondta hogy mastol hallotta ezt mondani, Adamot hivtak dontobironak

Csak ügyesen! 2014.12.26. 23:02:05

@Majom1Parádé: Jó lenne egy Dennis-Laci párbaj egy-két kör múlva, az izgi lenne (kb az lesz az első izgalmas). Hacsak addig a nők nem csinálják ki Lacit :)

tvbuzi 2014.12.26. 23:03:51

@Micsell: mert koton nélkül dugnak

Gia 2014.12.26. 23:03:54

Au harmóniás ünnepeket kíván.. :-D

beacska 2014.12.26. 23:05:03

@kamilla123: mondjuk, én egy Lacci-Zsu párosnak szurkolok...jó is így, h Dani-edina lép ki a triumvirátusból

Haplo 2014.12.26. 23:06:46

@Gia: meg egeszseges unnepeket is :)

Haplo 2014.12.26. 23:07:42

ezek ketten a belevaloban milyen rendezvenyt neznek? :D

tvbuzi 2014.12.26. 23:07:46

@beacska: akik szoktak, Fanni és Dennis.

Micsell (törölt) 2014.12.26. 23:08:26

@tvbuzi: Edinára kérdeztem ő biztos nem fanniék koton nélkülije miatt bukik ki. De már sejtem a kommentekből h laci-zsu bugyibanyúlás lehet az ok.

Onereality 2014.12.26. 23:08:57

Boldog Karacsony 2014 utolso orat :)

beacska 2014.12.26. 23:09:06

@tvbuzi: jaaa, azt hittem Zsu és Laccci

kamilla123 2014.12.26. 23:09:27

@beacska: igen, egy kicsit én is örülök, mert legalább nem lehet majd azt mondani, hogy Zsu volt az áruló. Nálam ez most nagyon kiverte a biztosítékot. Edina nálam már olyan mélyre süllyedt, h azt el nem tudom mondani. Meg lehet figyelni, hogy Zsu mindig mellette áll, vigasztalja, simogatja, ölelgeti, Edina viszotn csak férfiakhoz képes hozzányúlni, amikor Zsu-t vigasztalja, mindig két méterrel arrébbról böki a szavakat, látszik, ha nem őszinte.
Hát, innen szép nyerni Zsu-nak :-)
Amúgy nagyon igazságtalannak tartom, h Dani szülei egy ilyet beüzenhettek neki, h Zsu-val ne barátkozzon.

Well... 2014.12.26. 23:09:57

belevalo:
-kit kedvelsz odabennt?
-hat az mar kiessett...ja meg nem. nem ....hat vannt benn a nagydarab.....
(upszi valaki elore olvas a forgatokonyvbe :o))

beacska 2014.12.26. 23:11:03

@kamilla123: az igazságtalan az az, h be is adták neki...de mindegy...Zsu ígyis-úgyis talpra áll ;)

kamilla123 2014.12.26. 23:11:09

@Well...: :-DD rossz oldalon csapta fel a forgatókönyvet :-))

Haplo 2014.12.26. 23:11:42

@Micsell: Zsu-Dani beszelgetes volt, Dani mondja Zsunak, hogy szerintem nem tetszel a Lacinak, mire Zsu magaboztosan hogy szerintem de, nyulkalt bugyimban, de ezt ne mondd el Edinanak, Dani: ezt el kell mondanom, kov. kep mosokonyhaban Zsu ecseteli a reszleteket Edinanak, aki elbogi magat. Ebbol en egy szot se hiszek el, legalabbis nem igy es nem ebben a formaban. Mindentol figgetlenul en csak annyit szeretnek, hogy Zsu jusson el jooo messzire, majd essen ki a siker elott, mondjuk a top4bol... nagyon de nagyon nem birom a fejet...

beacska 2014.12.26. 23:12:07

@Well...: a próféta szóljon belőle :)

kamilla123 2014.12.26. 23:12:31

@beacska: sztem tuti nem nyerhet a csaj :-(, de abban reménykedem, hogy majd valami jó állás vagy lehetőség/kapcsolat leesik neki a villa-szereplés révén.

Onereality 2014.12.26. 23:13:47

Szerintem a kovetkezo kieso Adam-Robin-Maci harmasbol kell legyen. Macit nagyon erosnek tartjak bent, Robin a tujak sokra viszik vonalon ketseges szamomra, igy marad Adam biztos kiesonek.

beacska 2014.12.26. 23:13:56

@kamilla123: jaaa, hááát, én sem hiszem, h a "Gonosz Boszi" fog nyerni, csak érdekel, mi lesz, hogy lesz....

csincsilla72 2014.12.26. 23:14:31

@kamilla123: Érdekes, én ezt pont Edinára értettem. Mivelhogy ő a másik gladiátor, aki nagyon erős itt kinn.

Gia 2014.12.26. 23:14:35

Meggyött a múmia..

kamilla123 2014.12.26. 23:15:08

@beacska: na ja, sztem én addig nézem, amíg a boszi ki nem esik. Mert Edinka megdicsőülését nem szeretném végigkövetni.

Haplo 2014.12.26. 23:15:39

@Onereality: csak annyi baj van azzal, hogy Macit erosnek tartjak, hogy senki se meri kivinni, pedig nem sok mindent csinal bent, lassan belole lesz tuja, sooot, mit beszelek, mamutfenyo...

kamilla123 2014.12.26. 23:15:48

@csincsilla72: jó lenne, ha Dani arra értené, de különben nem Edinkának mutatta volna meg a levelet

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.26. 23:16:14

Na, ha PVC 2 a villapszichopata.....

Micsell (törölt) 2014.12.26. 23:17:18

@Haplo: ah köszi a részleteket
a Zsu-eszmefuttatásoddal nem értek ugyan egyet, mert továbbra sem értem miért ő lenne az ördög, itt mindenkivel kapcs ugyanannyi pro és kontra felmerül, de persze egyéni dolog kinek ki szimpi v sem - ettől még segítőkészségedet köszi még egyszer :)

Csak ügyesen! 2014.12.26. 23:18:04

@Haplo: Jó lenne, ha lenne egy icipici ráhatáska a villalakókra, ami arra utal, h Maci azért mégse olyan erős. Nem hiszem, h a csatorna annyira ragaszkodna Macihoz.

csincsilla72 2014.12.26. 23:18:35

@kamilla123: végül is mindegy. Ne bízzon senkiben. Ez a lényeg.

Haplo 2014.12.26. 23:18:45

ez mekkora :D bekuldik a National Geograficnak?

Gia 2014.12.26. 23:19:18

Au:-Mi az a libidó? :-D

kamilla123 2014.12.26. 23:19:57

Na, Edinka megint rohant kukkolni, hogy Denisz és Fanni a szaunában dugnak. Ez a csaj egyszerűen undorító.

Gia 2014.12.26. 23:20:32

@kamilla123: A Hevesi Tamás(énekes) felesége Hevesi Krisztina.Szexuálpszichológus.

Onereality 2014.12.26. 23:20:45

@Haplo: jatek szempontjabol nalam Adam utan Maci a kovetkezo kieso, csakhogy a bentiek Macit top5-be varjak, igy egyelore csak Adam kieseseben vagyok biztos.

Well... 2014.12.26. 23:20:52

@Haplo: nezzd vissza a tegnap ejjeli stream-et, a maci erzi a vesztet....a zsu beinditotta a kavarogepet ellene, maci meg ezerrel kavar a zsu ellen.....kinez egy maci belyegzes

Micsell (törölt) 2014.12.26. 23:21:11

@kamilla123: Hevesi Tamásné ceckuelpicológus és identitászavaros akit a dzsungelbe is elvittek

kamilla123 2014.12.26. 23:21:21

@csincsilla72: hát sztem nem mindegy, mert a gladiátorral egyértelműen Zsu-ra utaltak. És arról nem tehetnek a többiek, hogy az ő hozzátartozóik nem küldenek taktikai tanácsokat.

VV Özséb 2014.12.26. 23:23:27

Ádám vagy Robin szerintetek. szavazzatok.

vote.pollcode.com/64477761

Haplo 2014.12.26. 23:26:44

@Micsell: szo sincs rola, hogy o lenne az ordog, egyszeruen nem birom ot, nevezd szemelyes antipatianak, sokat nezem az ejszakaikat, sot, mondhatni hogy mindent megneztem eddig, es ezekbol nekem ez jott le, ot nem birom, mas az ertekrendem, nem tudom hogy fogalmazzak hogy ki tudjam fejezni. Egy peldat mondok: mondjatok itt, hogy mekkora baratnoje Edinanak, az en ertekrendemben ez igy jon le: ha az en baratnom remenytelenul szerelmes valakibe, vagy teccik neki, vagy mittudom en, az nekem azt jelenti, hogy meg ha tenyleg ilyet is tenne velem az illeto ferfiallat, akkor se mondom el neki... ha ugy tartom, hogy a pasi veszelyes ra nezve mert atveri, kikesziti, stb stb, akkor erre probalom minden aron rabeszelni, hogy eressze el, de akkor se mondom el ezt a jelenetet neki, azert nem, mert faj... forditott helyzetben is ezt varnam el barki olyantol aki tenyleg a baratom. Tehat az en ertekrendem szerint nem a baratnoje, nem vedi es nem sajnalja, stb stb, egy torteto es nagyon onzo no, akit a legcsekelyebb mertekben se erdekelnek OSZINTEN senki mas erzesei, nagyon ugy csuri-csavarja, hogy o latszodjon a nagy baratnonek, Danival meg Edinaval szemben is, de az en velemenyem szerint a teny az, hogy neki tetszik Laci, ezert flortol vele, ezert er hozza amikor csak teheti, eddig kb egalban voltak Edinaval, mivel Laci inkabb hulyult Zsu-val mert felt hogy Edina mikor reagalja le hisztisen a dolgokat, Zsuval felszabadultabban tudott hulyeskedni, (inclusive flortoles), de egy ideje ez az arany megborult Edina javara es ezt Zsu nem tudja elviselni, serti az egojat. Ennyi az en elemzesem, mint mondtam privat szuvenir velemeny, nem kell vele egyeterteni, csak magyarazom az ellenszenvemet Zsu irant.

kamilla123 2014.12.26. 23:31:56

@Haplo: ez teljesen érthető, mindenkinek más karakter a szimpatikus. Csak arra reagálok, h sztem ez a megmondás úgy lehetett (de majd holnap kiderül), hogy Zsu elmondta Daninak(ahogy az előzetesben láttuk), és mondta is neki,h ezt Edinának ne mondják el (ahogy Te is mondod, h ezt így kellett volna). D Dani mondta,h ezt ő mindenképpen elmondja Edinkának. Gondolom erre mondta Zsu, h majd ő inkább elmondja, mert ki tudja, Dani hogy csavarja majd a sztorit.

candyperfumegirl 2014.12.26. 23:34:06

Ez a karácsonyi ajándékozás+ levél mindenki hozzátartózójának egy tökéletes lehetőség volt arra, hogy üzenjen, kinti erőviszonyokra utaljon, akár előre megbeszélt kódok alapján is...a lehetőség adott volt, hogy ki hogy élt vele, az már mindenki egyéni döntése. Nyilván átnézték a szerkesztők a leveleket, olyat biztos nem engedtek volna be, ha pl. valakijében az áll, hogy a Macit kint sokkal többen rühellik, mint gondolod.

süncilla 2014.12.26. 23:34:47

A Zsu féle sztorit én nem hiszem el, mert csak egyszer aludt a Lacival a munkahéten és a streamen pont azt mutaták hogy alszanak el, meg egyébként biztos benne lett volna az öfiben...

Onereality 2014.12.26. 23:37:20

@Haplo: hihi, en azert szeretnem tudni, ha a baratnom bugyijaban matat a pasi, akibe bele vagyok zugva, es elvarom a baratnomtol, hogy ezt beszelje meg velem.
arrol nem is beszelve, hogy a baratnom ne engedje mar a szerelmem targyat a sajat bugyijaba...pesze ha mindketten egy pasira vagyunk rakattanva, az kenyes szitu, de akkor meg gyozzon a jobbik :)

kamilla123 2014.12.26. 23:37:21

@candyperfumegirl: igen, de ez egy egyéni játék, nem villalakók és családjaik küzdenek. Daninak értelmiségi szülei vannak, akik meg tudnak fogalmazni egy jó meglátást ravasz módon. Van, akinek meg primitívek a hozzátartozói, vagy nem is nagyon vannak. Ez egy egyéni játék és ez így nem korrekt.

egyemakisszíved 2014.12.26. 23:39:49

@kamilla123: Azt nem tekinted árulásnak, mikor Zsu kijelentette Daninak, hogy Dávidon kívül más férfi nem tetszik neki a villában, aztán most mégis Lacira ácsingózik. Hazugság és árulás Dani felé. Elég bántó lehet Daninak azt megélni, látni, hogy a nő, akit játszótársául választott kicsit sem idegenkedik más férfiak testi érintésétől, hozzájuk bújik, rájuk fekszik, hempergőzik, szerinte persze csak haverságból. De neki ebből a haverságból nem jut. Másrészt árulás Edina felé. Barátnő/szövetséges szerelme – tabu kéne, hogy legyen számára. Onnantól, mint férfi meghalt számára, semmi flört, kétértelmű mozdulat, tekintet. Ráadásul lenne még bent szabad préda a hímek sorában. Szerintem az sem véletlen, hogy miután két ember is erősnek találta Edinát, úgy döntött, hogy megpróbálja leválasztani őket egymásról és eszébe jutott, ami több nappal ezelőtt történt. A villalakók a szerelmi szálakat nagyon fontosnak tartják, Fanni is erre hivatkozva gondolja, hogy Edinát sokan szeretik, tudják, hogy a VV-k szerkesztése a kapcsolatok és a konfliktusok bemutatására épül.

Haplo 2014.12.26. 23:40:12

@süncilla: ha volt is valami szerintem se a munkaheten volt, hanem a habfurdos jelenetnel, amibol az osszefoglaloban csak hangyafasznyit lattunk, az ejszakaiban sokkal tobb volt, ott tenyleg volt nyulkalas, olelgetes, Adam is latta, Edina is ott volt es ki is borult, ott inkabb el tudom kepzelni, hogy lecsuszott egy kez egy bugy fele, tokmindegy, Laci se egy szent es nem is az elkotelezettje Edinanak, de az teny, hogy sokkal tobbet erez Edina irant mint Zsu irant, ettol fuggetlenul valszeg elkapna egy menetre ha lehetosege lenne ra.

candyperfumegirl 2014.12.26. 23:41:22

@kamilla123: OK, de ennyi erővel az sem korrekt, hogy Dani okosabb, mint mondjuk Vikcsu. :) Vagy hogy Zsu értelmesebb emberekkel barátkozott, mint Vikcsu, főleg így, hogy ennyire klikkesedtek, a párbajesélyeket is befolyásolhatja akár, hogy kinek milyen a sleppje. Erre már Dóri és Dennis is utaltak a maiban. Tudom, most elvittem a témát más irányba, csak azért írtam ezt is, mert az erőviszonyokat elég sok dolog befolyásolhatja, én így a család üzenetlehetőségét nem érzem igazságtalannak csak azért, mert valakinek okosabbak a hozzátartozói, mint másoknak. Különben szerintem Laci bátyja is taktikázott azzal, hogy kiemelte Edinát.

csincsilla72 2014.12.26. 23:44:05

@kamilla123:
Csúnyát fogok mondani, előre is elnézést kérek érte.
Pénzt csak pénzhez adnék, mert ott legalább tudják is kezelni, jó kezekben lesz. Én sem szeretném, ha a nyeremény szociális alapon lenne kiosztva.
Az ész és a taktika pedig nálam abszolút nyerő dolog. Ha a játékos elég okos ahhoz, hogy előre gondolkodjon erről az egyszeri üzenetküldési lehetőségről, ráadásul úgy, hogy ebből profitáljon is, akkor nem bánom.
Nem vitás, hogy Dani győzelmének örülnék a legjobban.

Haplo 2014.12.26. 23:45:01

@Onereality: azt hogy a baratno ne engedje reszemrol is elvaras lenne, de oszinten, nekem osszetorne a szivemet ha megtudnam a probalkozast... inkabb legyel "boldog" tudatlan, amit nem tudsz az nem faj.
@süncilla: az en tippem se a munkashet, ha volt is valami, inkabb a habfurdos bulira tippelek, ott ment olelgetes, jo sikos volt a viz, csuszhatott egy kez egy bugyi fele... :)
@egyemakisszíved: ezzel igy teljesen egyetertek.

Viszont az is teny, hogy ez nem egy szeretetszolgalat, ide nyerni jottek, es aki tenyleg es igaz nyerni akar az pont Edina meg Zsu. Ezert mindketten harcolnak is erte minden eszkozzel, a kulonbseg az, hogy melyikuknek mennyi fer bele az ertekrendjebe. Nekem amit Edina csinal az meg belefer, bar neha mikor ittasan nyuzza Laci agyat akkor legszivesebben felpofoznam, de amit Zsu muvel, hideg szamito fejjel, az nekem nem fer bele.

Onereality 2014.12.26. 23:45:38

@candyperfumegirl: tul egyertelmu volt, huhh, kozli a teso Lacival, hogy Edina a kincs szamunkra :D
lestem, hogy egy ekkora hintet bejatszottak a szerkik :)

candyperfumegirl 2014.12.26. 23:45:43

@egyemakisszíved: egyébként Fanninál meg is lepett, hogy ő felismerte a szerelmi szálak fontosságát, néha teljesen jó meglátásai vannak. És igen, részben lehet, hogy Zsu is ezért szeretné leválasztani Edinát Laciról, részben meg azért, mert tényleg bejön neki, de ezzel eltaktikázhatja magát, "barátnő" szerelmére rámenni végzetes hiba lehet, ha azt nézzük, hogy a nőzők hogy ítélik meg. (meg alapból is az, de ez nem ide tartozik)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.26. 23:46:01

A legutóbbi éjjeli streamben Zsu és Laci együtt aludtak,. Vagy keverek valamit?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.26. 23:48:24

@Onereality: Szerintem tökéletes palásba bújtatva lett indokolva : "Köszi Edinának, hogy beszélhettél Apával" Ebbe, ha belekötnek az cseppet sem lett volna gyanús...

kamilla123 2014.12.26. 23:48:57

@egyemakisszíved: nem tekintem annak. Daninak az első napon megmondta, h nem jön be neki, mint pasi. Innentől kezdve Daninak semmi köze hozzá, h Zsu kivel mit kezd. Nem birtokolhatja. Ugyanúgy, ahogy Edina sem birtokolhatja Lacit, aki már világosan megmondta, hogy nem kell neki a csaj. Innentől Laci is szabad préda. Amúgy Zsu megmondta Edinának, hogy ameddig nem árulja el, addig nem hajt LAcira és ez így is van. Dani és Edina is szánalmas piócaként ragadnak olyanokra, akik már százszor elhajtották őket. Kívánom neked, hogy az életben te is megtapasztald majd, milyen az, amikor valaki rád tapad és nem ereszt téged, miközben a viszonzatlan szerelméről siránkozik és ellened fordul, amiért nem kaphatja meg azt a kis baráti fetrengést, amiről írsz. Akkor meghallgatom majd megont a véleményed.

Haplo 2014.12.26. 23:50:50

@Majom1Parádé: dehogyis, Laci Adam Edina meg Dori a nyugiban, Fanni meg Denis a szoliban, Maci a nappaliban, Rbin a sajat helyen. Zsu megigerte Daninak hogy egyutt alszanak, igy lettek volna a nyugiban harman Robinnal, Zsu be is kuldte, hogy mindjart jon, a ket srac (Dani meg Robin) tok sokaig voltak bent kettesben kibeszelni az ejtett pasik keseru sorsat, Dani varta Zsut, aki kozben kint a mosokonyhaban nekem ugy tunt hogy hallgatozott hogy mit beszelgetnek Edinaek a nyugiban. Majd kesobb mutattak, hogy a Fanni-Dori agyan alszik Zsu meg Dani, mire megjelenik Dori hogy huzzanak innen mert megse a nyugiban alszik, hanem itt, Zsu el is ment, Dani tok komas volt, ottmaradt. Dori meg tobbszor fele fordult es puszikat osztogatott, tok szurrealis jelenet volt :) Zsu mikor elcuccolt az agybol tobbszor szolongatta Danit hogy menjen o is, de nem ment, szerintem komaban volt :)

kamilla123 2014.12.26. 23:51:48

@candyperfumegirl: persze, de mindenki egy addig megkapott, hozott tudással, értékrenddel stb érkezik a villába és ott azzal gazdálkodik, amit addig szerzett (tudás, tapasztalat, ravaszság). De miután beköltöztek, nem korrekt, hogy kívülről kapnak segítséget. Most nem fogom magam ismételgetni, mert ha ezt nem érted, akkor ezután sem fogod.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.26. 23:53:36

@kamilla123: Azért nem mind arany, ami fénylik. Sem a jelrakásban, sem a taktikai megbeszélésen. A jelrakásban pl. egy ilyen kombináció Danitól, hogy a legerősebb Denisz a leggyengébb Fannika, az pl egyenesen groteszk. Véleményem szerint Dani szerint a két legerősebb játékos jelenleg Zsu és Edina, de közöttük nem akart különbséget tenni, a leggyengébb meg Robin vagy Ádám, de őket meg nem akarta elveszteni/megharagítani. A legjobb 5-be mindketten beleértették Zsu-t is. Macival vannak homályban és Lacit alulértékelik, de lehet, hogy ez is csak taktika (bár Dani mintha egyszer megjegyezte volna, hogy Lacit a 6. helyre gondolja)...

csincsilla72 2014.12.26. 23:56:24

@kamilla123: Ezzel a gondolatmenettel csak az a baj, hogy nekik mindenekelőtt azt kellene szem előtt tartaniuk, hogy a nézők számára mi válhat antipatikussá.
Zsuzsa ezt éppen elcseszi. Lehet, hogy tetszik neki a Laci, de egyrészt a barinő epekedik utána, másrészt ígéretet tett egy rahedli kamera előtt, hogy nem fog kavarni senkivel.
Kicsit ülni kéne még ezen a problémán. A saját érdekében jobb lett volna, ha nem kotyogja ki Daninak sem a nyúlkálást.

kamilla123 2014.12.26. 23:57:57

@VV Erőlegény: jó, nekem is megfordult a fejemben, hogy Dani csak blöfföl, mert inkább ő akar infókat kiszedni Deniszből. (Edinkának nincs annyi esze). De aztán... nem is tudom. Sztem Dani elgondolkodott a szülei levelén és elkezdte a leválást Zsu-ról. Úgyhogy most nem tudom kinek drukkoljak, mert Dani mellé nekem már nagyon feljött Zsu, én azt szerettem volna, ha együtt ülnek a döntőben. Sajnos Zsu ebből a hülye Lacis sztoriból is szarul fog kijönni. Csúnya nőnek lenni bizonyos fokig egyszerűbb, mint szépnek. (Bár én Zsu-t nem látom annyira szépnek, de Edinánál nyilván gusztusosabb látvány)

csincsilla72 2014.12.26. 23:58:01

@VV Erőlegény: szerintem sem a valódi véleményét mondta.

kamilla123 2014.12.26. 23:58:35

@csincsilla72: na, ezzel tökéletesen egyetértek

csincsilla72 2014.12.26. 23:58:49

@kamilla123: akkó szurkoljunk Daninak:-) Én már régóta neki szorítok.

candyperfumegirl 2014.12.26. 23:59:50

@kamilla123: az utolsó mondatot most inkább nem veszem figyelembe.
Értem, amit mondasz, hidd el, csak nem gondolom, hogy ez igazságtalan lenne, mert ebből a szempontból nem lehet egyenlő feltételeket teremteni (vagyis hogy mindeni hozzátartozója azonos intelligenciaszinttel rendelkezzen. Ha már úgy van kitalálva a játék, hogy minimális kontakt mindig lehet a hozzátartozókkal (ez pedig szerintem kell, hogy ne kattanjanak be), akkor ez a kapu minden ilyen alkalommal nyitva van, ezt csak úgy lenne kiküszöbölni, ha beköltözéstől kiesésig nulla kommunikáció lenne.
Értem, hogy a levél a baj, ami utalást tartalmazott, de ha előre megbeszélnek valami kódrendszert, akkor akár a "Béla bának is nagyon hiányzol!" is lehet kódolt üzenet arra, hogy baromi népszerű vagy kint fiam, így tovább.

süncilla 2014.12.27. 00:00:05

Ha én valakit szánalmas piocának tartok akitől még levegőt se kapok azt nem ölelgetem és csókolgatom

kamilla123 2014.12.27. 00:01:18

@csincsilla72: :-DD én az első pillanattól fogva neki szurkolok, de lassan (ámde biztosan) feljött mellé Zsu, és most már mindkettőt bírom, mindig úgy képzeltem, hogy ők ülnek majd a döntőben (plusz Edinka, csak sajnos akkor ő nyeri meg, úgyh harmadiknak jobb lenne egy gyengébb). De most nagyot csalódtam Daniban :-(

Haplo 2014.12.27. 00:02:12

@csincsilla72: teljesen igazad van, es ha Zsu kelloen profi hidegfeju lenne at is gondolta volna es kussol. De elcseszte, megpedig ott hogy az egoja volt erintett. Az egesz beszelgetes (pontosabban amit lattun belolel, a bevagasban) ott kezdodott, hogy Dani kijelentette, szerinte Zsu nem tetszik Lacinak. Na ez a mondat sertette meg az egojat, ezert egy gunyos felmosollyal vilagositotta fel Danit, hogy de igenis tetszik neki, mert a bugyijaban akart nyulkalni. Ertem en, az a pasi akit dobtam mert nekem nem tetszik, azt meri kijelenteni, hogy nem tetszem annak a pasinak, akit igen szivesen engednek a bugyimba, ezert visszavagok, nehoggy mar azt hidd kisapam, hogy annyira rossz no vagyok, hogy csak neked (egy C-kategorias pasasnak) tetszhettem, lam, az A-kategorias is megnyulkalt. Ezert mondta el, eredetileg nem Edinanak celozta, hanem Daninak, de meginkabb sajat egojanak a patyolgatasara. Megint csak hozzateszem: szerintem.

candyperfumegirl 2014.12.27. 00:02:42

@VV Erőlegény: helyükben mondjuk ilyen helyzetben véletlenül sem mondanék igazat, leggyengébbnek meg legjobbnak is inkább olyat mondanék, akit kb. középmezőnyre saccolok. Mert ha itt feltételezzük, hogy igazat mondtak, akkor Macival, Lacival meg Fannival kapcsolatban tényleg teljesen vakon vannak.

kamilla123 2014.12.27. 00:04:53

@candyperfumegirl: igen, de a beköltözés előtt max általános kódokat tudtok megbeszélni, olyanokat, amiket te írtál. Pl ha népszerűtlen vagy fiam, akkor azért azt nem tudod, hogy hogy is lehetnél népszerűbb, de az, hogy ne barátkozz Zsu-val, az teljesen konkrét, azt előre nem tudták megbeszélni. És most már tényleg lezártam a témát, mert ha figyelembe veszed az utolsó mondatomat, ha nem, akkor is elbeszélünk egymás mellett.

kamilla123 2014.12.27. 00:06:03

@Haplo: ezzel is egyetértek, hülyeség volt mondania, és valszeg tényleg azért mondta

Micsell (törölt) 2014.12.27. 00:06:46

@Haplo: köszönöm, hogy leírtad
én nem nézem az éjszakaikat (még) de amit eddig láttam Zsuból, legalább annyi ellenszenv a többiből is fakad,
nálam pl. maci a legalja,
de a szimpatikusabb edinában és daniban is látok kivetnivalót
a többi meg tölteléklény számomra, nem sok jó tulajdonsággal, úh innen nézve Zsu sem rosszabb sem jobb mint a többi,
nála már jobban blamálta itt magát pl fanni is
Az h szimpi volt neki a kiesett fiú, és még bejön esetleg Laci is - nem ígért örök hűséget senkinek, fiatalok, szimpatizálnak, van ilyen. Ettől függetlenül tartja magát (eddig?) Laci felé. Edina pedig nem barátnője, csupán taktikailag egy csapat, de mivel Laci többször kijelentette, h neki Edina nem pálya, akár rá is mehetne Zsu, nem elvenné Edinától, az Edina egyéni problémája, hogy olyan szekér után fut, ami nem veszi fel. De amit én eddig láttam még nem engedett Lacinak Zsu.
Egyébként jobbnak látom én is h Zsu mondta el a dolgot, mint h Danira bízta volna.
Nem látom Zsut törtetőbbnek ettől, mint pl fancsit aki nunival akarja megnyerni a játékot.

csincsilla72 2014.12.27. 00:07:18

@kamilla123: Nekem meg nagyot nőtt a szememben azzal, hogy végre világosan látszik, ahogy a pókerasztalnál számolja a lapokat:-)
A véleményét megtartja magának, használja az eszét.
Nekem az ilyen pasi az A-kategóriás.:-)

kamilla123 2014.12.27. 00:08:22

@csincsilla72: nekem is tetszik, hogy van esze, én is "agyra gerjedek" :-)

csincsilla72 2014.12.27. 00:09:13

@Micsell: igen, de ha bejönnek egymásnak Lacival, akkor sokkal bölcsebb lenne inkább odakinn kibontakozni, a villalét idejére pedig jegelni a témát.

kamilla123 2014.12.27. 00:10:04

@csincsilla72: amúgy nekem eddig is világos volt, hogy ahogy Zsu használja őt, Dani is ugyanúgy használta Zsu-t. Csak azt hittem, azért egy fokkal jobban kötődik hozzá.

Onereality 2014.12.27. 00:10:31

Egyebkent egy okos Edinat egy Zsu-Laci bugyiba nyulkalas vagy tobb a top5be repithetene.

csincsilla72 2014.12.27. 00:10:49

@Haplo: Alapvetően kedvelem Zsuzsát, d néha értelmezhetetlen, amit csinál. Az önérzete mindenesetre nagyon fontos a számára.

Micsell (törölt) 2014.12.27. 00:10:55

@kamilla123: így van zsu-dani és laci-edina dolog is ki volt jelentve, h nem pálya - tehát nincs mit számonkérni

kamilla123 2014.12.27. 00:11:24

@Onereality: oda is fogja. ebből az egész ügyből ő profitál csak

egyemakisszíved 2014.12.27. 00:12:10

@candyperfumegirl: Hát ja, Zsuzsát el is fogja szerintem érni a végzet a következő párbajánál, kivéve, ha Macival megy. Érdekes, hogy a sötét csapat a nyerés ellenére nem tartja erős karakternek. Macit meg mindhárman a top 5-be várják, ez nem jó jel a kiválasztás és a kihívás előtt.
@kamilla123: Milyen üldöztetésről beszélsz? Nem hinném, hogy Zsu úgy érzi, hogy megtalálta a villában élete szerelmét, amit beköltözött rámarkolt a legidősebb, általa jóképűnek tartott pasi farkára. Azt se hinném, hogy most Laciban látta meg ezt. Dani úgy tűnik, most nem ostromolja semmivel. Laci legutóbb úgy nyilatkozott, hogy egyre jobban kedveli Edinát. Ő, ha jól értettem, senkivel nem akarna érzelmi kapcsolatba bonyolódni, és mivel Edina meg a szexre nem kapható bent a villában, így nem tudnak közös nevezőre jutni. Edina eszéről meg annyit, hogy fordította abba az irányba a beszélgetést, hogy Dennis információkat adott ki, azzal, amikor az érkelését kérte magáról, innen rövid úton eljutott oda, hogy saját maga és Fanni kapcsolatát elemezte, le is leplezve, ha lettek volna kételyeink idekint. Mivel a VV valójában nem taktikai játék, hanem az egyéniségek versenye, Dennis nem túl jó bizonyítványt állított ki magáról.

csincsilla72 2014.12.27. 00:12:44

@Onereality: szerintem Edina nem tud elég genya lenni. Nem biztos, hogy ki tudja használni a helyzetet. Tartok tőle, hogy összeomlik és depressziós lesz. Ettől elszürkül, kimarad az öfikből és tényleg elhullik egy párbajon.

Haplo 2014.12.27. 00:13:57

@Micsell: reg volt az mar amikor Laci ilyet utoljara kijelentett... ha most megkerdeznek tole megint, asszem mast mondana. Azota volt egy szulinap, egy karacsony, sok-sok egyuttlavas,gyakorlatilag amikor van ejszakai minden ejjel egyut alszanak. Szal kisse atrendezodtek a viszonyok, es reg volt mar felteve a kerdes Lacinak, kivancsian varom, ha szerkesztok olvasnak hogyvoltot, ugyan tegyek mar fel a kerdest megint, lecci.

Ay Mama, Que paso 2014.12.27. 00:14:33

@candyperfumegirl: a jó játékos olyan mint a jó kertész, elültet gondolatcsírákat, azokat gondozza, nevelgeti társaiban majd amikor igazolni tudja szüretel, mindezt jó szándékkal és jóindulattal, persze 8)
nem is kell ehhez előtérben lenni elég a második sorból szórni a magot a veteményesként szolgáló bizonytalanságukba, illetve gondoltaik ágyásába 8)

Onereality 2014.12.27. 00:16:20

@egyemakisszíved: telleg, ott Edina azt fejtegetette, ha jol ertettem, hogy o erkolcsi alapon, mint egyeniseg siman lekorozi Fannit :)

Micsell (törölt) 2014.12.27. 00:16:56

@Haplo: ezzel egyetértek de nem láttam még a bejátszást viszont a levezetése logikus

csincsilla72 2014.12.27. 00:17:18

@kamilla123: Dani most már szövetségesként gondol Zsuzsára. De annak egyszer vége lesz és egymás ellen is küzdeni fognak. A levél csak megerősítette ebben.

szmoti 2014.12.27. 00:17:21

Szeretném megkérdezni, hogy az éjszakia on-okat, hol lehet visszanézni? a tegnapira kíváncsi lennék :)

pomac 2014.12.27. 00:17:35

amugy azt mondta "nyulkálni próbált de leállitottam " csak edina feltételezte hogy a bugyijába de akkor is azt mondta zsu hogy nyúlkálni próbált de leállitotta .nem tudom miért tényként kezelitek hogy a bugyijába mert ezt csak edina kérdezte nem zsu jelentette ki .ez olyan mint "terhes" fanny majd holnap kiderül mit akarnak nekünk mutatni mondani addig megint a fingreszelés megy

Micsell (törölt) 2014.12.27. 00:18:42

@csincsilla72: igen ez jobb lenne a játék miatt, mert ha túlzottan blamálja magát akkor ugrott az esélye a háromba

Onereality 2014.12.27. 00:19:11

@csincsilla72: haat, az a jatek es Edina es az en szempontombol is rossz hir lenne, remelem a legjobbakat :)

Micsell (törölt) 2014.12.27. 00:20:43

@Haplo: biztos lesz erre még alkalom, úgyhogy megtudjuk majd

Haplo 2014.12.27. 00:22:49

@szmoti: kuldom priviben, van egy masik oldal, ahol megvagjak, kiszedik az uresjaratokat, csak a lenyeg van fent.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.27. 00:25:23

@candyperfumegirl: Teljesen egyetértek veled ezekben a kérdésekben, sőt akkor az sem fair, hogy egyik vagy másik játékos szebb, esztétikusabb, nőiesebb, macsósabb, mint a másik, és ezt tudja magáról és ki is használja.

szmoti 2014.12.27. 00:27:08

@Haplo: neked is köszönöm :)

Onereality 2014.12.27. 00:27:59

a diszkret baj, mikor Aleska Diamond, Kiszel Tunde es Bauko Eva a Kis karacsony, nagy karacsonyt enekli egyutt :DDD
ertelmezhetetlen es szurrealis, meg nem tudom eldonteni, hogy sirjak vagy rohogjek, ezert ugy maradtam :)))

Well... 2014.12.27. 00:33:36

@Haplo: erre a cimre en is beneveznek ha lehet...koszonom

szmoti 2014.12.27. 00:37:52

@Well...: azért neked is köszi :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.27. 00:45:04

@kamilla123: Szerencsére hosszú még a műsor, és hidd el én is szeretném megkedvelni Zsut (márcsak azért is, hogy újra egy véleményen legyek veled), :-) de egyelőre Hapló véleményét osztom. A gladiátor üzenetet meg nem dimenzionálnám túl, különösen a tegnap éjszakai történések ismeretében.

Well... 2014.12.27. 00:48:41

nem indul a on, a tegnapiak utan valoszinu ma oldokles volt....esetleg a macit utolerte a veg

lawabidingcitizen 2014.12.27. 00:50:20

Nem értem, miért tartják erősnek a zsírdisznómedvét.
Ez sajnos semmi jót nem jelent a kiválasztásra, kihívásra. Benn fogják hagyni dagadni még hetekig. Pedig semmit nem képvisel, csak egy perverz, aljas kotorékállat.

Lehet tudják, h. rtl-es és félnek tőle?

Itteni kommentekből nézve, ha csak a nézők döntenek és retek nem nyúl bele, akkor a zsírmedve repülne azonnal.

Sendmailto1974 2014.12.27. 00:52:35

Maci miert lenne beepitett?anno renire is ezt irtak paran.
Osszeeskuves elmelet

Well... 2014.12.27. 00:54:43

meg mozog a medve.... :o(

Sendmailto1974 2014.12.27. 00:56:21

Macit sztem nem furdik..igazi kandiszno
Zsu megkerdi edinatol hogy te most kakilsz miutan hallotta fingani...

Ay Mama, Que paso 2014.12.27. 00:58:38

Edina keresi Zsut
zuhanyozni mennek
alszik már valaki kérdi
le van már kapcsolva a villany a hálóban
Zsu Edina Dani bent alszanak, ebben a két lány megerősítik egymást, hogy igen bent és nem kint
Edina mondja de attól kimegyünk beszélni nem-inkább kérdés ez
Zsunak nagyon fáj a torka kurva szar nyelni (Reni megátkozta)
öltöznek át
nem szabad ennyit kint ülniük ,nagyon hideg van hozzá óvja magukat Zsu az évsazktól
törülközőket keresi Zsu Edina mond valamit
Zsu biztos?
ásítás
Maci szerint jó lenne már sötétben aludni
valamit kavarnak a ki hol alszikkal
stream vége

fürdő üresen a képen
remek munkát végzet az rtl közeli lakberendező
Zsu már reggel fürdőt és ásít is
Zsu kárdezi Edinát most kakilsz
Edina egy perc
Zsu ásítozik meg is szunnyadt - szunyadozik Zsu magának és nekünk
a cevás izé hova lett téve? kérdi a tovább ásító Zsu na mindegy válaszol is magának
Edina a baróti butik and fashion kétrészes 2001-es divatmagazinból rendelhető fürdőruhában van Made in China
stream el

Ay Mama, Que paso 2014.12.27. 00:59:37

megírtam eddig életem legjobb hogyvoltos bejegyzését de elszállt 8(

Ay Mama, Que paso 2014.12.27. 01:01:35

@Ay Mama, Que paso: nem tévedtem lassú a képernyő

Edináék fürdenek a szokásos helyeken szappanoznak
és a víz esés miatt nem lehet tisztán hallani a beszédet el is megy a stream, lehet bázott

Sendmailto1974 2014.12.27. 01:06:31

minhta a furdes elott a benti sorrendrol lett volna szo de sajnos a viz csobogasa elnyomta edina pupuzasat.

Sendmailto1974 2014.12.27. 01:07:59

Lanyok panaszkodnak hogy vekony a labuk -ilyet plasztiktol es kazaltol nem hallunk

Ay Mama, Que paso 2014.12.27. 01:08:59

nem értem amit mondnak de szerepel benne a férfi női és a de jó szócsokor
feltolom a hangszabályzó csúszkáját mondjuk 50 százalékra most
stream el (meg fogok ijedni amikor visszajön a csendbe betörni)

milyen kis vékony semmi lábam van
hát az enyém is látja be az igazságot Edina a lábába
sajnos a vízcsobogás is hangosabb lett így ugyanúgy nem érthető a teljes szöveg
csalódott vagyok egy kicsit emiatt
de a zuhanyrózsa szépen és egyenletesen köpi ki rájuk a vizet, ez felvidít mert aki fürdött már rossz zuhany alatt az tudja hogy azt senkinek nem szabad kívánni
majd stream el

Haplo 2014.12.27. 01:11:09

csak tudnam, mi a francot kell kivagdosni ebbol a total semmitmondo es ertelmetlen beszelgetesbol? meg eleve miert oket kell mutatni, mikor ott van meg 8 masik ember, akiknek a java meg ebren volt....

lawabidingcitizen 2014.12.27. 01:11:25

@Sendmailto1974: fizetett statisztájuk, szerepelt már a szarjaikban.

Sendmailto1974 2014.12.27. 01:11:45

Zsu sem erti mit motyogott Edina elotte Zsu kerdezte hogy kijoznodott e mar. Mindketten masnaposok Edinanak azert van szek rekedese Zsu meg azertfingik oly sokat

Sendmailto1974 2014.12.27. 01:14:48

@lawabidingcitizen: :) azert mert minden aron szerepelni akar az nem azt jelenti hogy ugy futyul ahogy zerteel tancol :)
magyaran elozo szeriaban is volt aki szerepelt sot elotte mar 3 vv vallogatoni is volt
vannak szemelyek akinek a vagya ahogy amediaban szerepeljenek lsd reni

Ay Mama, Que paso 2014.12.27. 01:15:53

fürdenek tovább
majd stream el, nehogy a Greenpeace szóljon a Föld vízháztartása miatt
tök homályos a tükör és a hang is nagyrészt a víz és a úgy sem beszélnek most
de kel ilyen is hogy valóság hű legyen
vége szárítják magukat törülközővel törlik le a nedvességet a legfelső hámrétegről
nehéz lesz neki - értenek egyet, majd bent megszáradnak gyorsan, elosztják a mikroportjukat
Edina mindjárt feltöröl
stream meg eltörölve

Ay Mama, Que paso 2014.12.27. 01:21:11

háló a dramaturg tökéletes Zsu és Edina készülnek aludni
ennyi mert a stream is kicsit ledől

gondolkozom rajta suttogja Dani Zsunak
Zsunak nagyon fáj a mandulája, csavar egy egész citromot és megissza
Dani szerint az jó ötlet és ő is kér egy ugyanilyet
nagyon belefáradtak a délutánba, mert hosszú volt és fárasztó, amikor rátérnek
a stream eltér

Well... 2014.12.27. 01:22:09

valami komoly balhe volt delutan , valoszinuleg annak a kibeszelese folyik mindenhol, ezert nem vagyon on.....a zsu mondta a daninak, hogy nagyon lefaradt a delutan...a dani meg : igen hosszu volt

Haplo 2014.12.27. 01:24:45

@Well...: igen, meg kerdezte is hogy mit beszeltek Edinaval, miben maradtak...
elotte meg a zuhanysoban mondta Edina hogy nehez lesz neked (Zsunak), de nekem is

Haplo 2014.12.27. 01:25:57

valami ferfi-noi temaban lehetett a balhe, most mar csak arra vagyok kivancsi melyik vonalon

Haplo 2014.12.27. 01:27:39

ennek igy semmi ertelme sincs, most mar azt is lekeverik, hogy Maci a szerelmeit kezdi el sorolni... nemar, hogy semmitse lehet leadni....

Well... 2014.12.27. 01:32:24

nem rtem miert nem lehet egy ilyen musor....minden kamera online oszt szabad rablas.....nem tom kik csinaljak a reteknel a PR-t , tudni illene, hogy nincs olyan, hogy nem reklam.....

Haplo 2014.12.27. 01:34:58

nem latom Danin a lilakendot

Sendmailto1974 2014.12.27. 01:41:44

a nap kerdese amihez dani segitsege is fel lett hasznalva zsunak :
a sajt novenyi vagy allati zsirbol van.kemeny.
egymastol lejmoljak a cigit ezek szerint kvotak vannak

Well... 2014.12.27. 01:41:48

@Haplo: ja hasznalta a sajat szuperkepesseget es elvette magatol a kendot :o))

Ay Mama, Que paso 2014.12.27. 01:42:28

nem beszélhetsz erről mondja Zsu Lacinak
hallod olyan dzsuva van nyugi szobában hogy hú, mer senki nem pakol mg után - panaszkodik Laci
egy sapkát keresnek, arról beszélnek, az a sapka kurválkodik - szól Zsu
Zsu elindul végre citromot csavarni
Robin Maci az ágyon
Robin hisz benne hogy mindenkinek megvan a párja, de bízni kell a sorsszerűségebe
és a csalódások megerősítenek hogy higgyél, mert ha nem hiszel ki fog
Maci szól hogy hinni kell
Robni megkérdi hogy Maci volt-e már szerelmes
hát persze hogy volt legelső az iskolában három évig plátói
Robninak is volt sok ilyen
és elszeretik előlünk a streamet ismételetlen, megint, újfent, újból, újra, ismét, megintcsak

Zsu Edina konyha
Zsu evett salátát, Edinának eltűnt valami kajája
Edina annyira éhes hogy korog a szeme, ebéd óta nem evett nem volt ma étvágya
Dani is velük van, kajálnak Zsu rá fog gyújtani
ilyenek mennek most

kepfeltoltes.hu/view/141227/K_pkiv_g_s01_www.kepfeltoltes.hu_.png

kepfeltoltes.hu/view/141227/K_pkiv_g_s01_www.kepfeltoltes.hu_.png

Dani szerint ilyenkor már nem lehet enni, de Edinának lehet, virslit is lehet, sajtot nem húst
igen norbiskodik Dani
Dóriról hiába van eg a véleményed néz ott nyalizik Ádámnak
Ádám bejön és fogyó kúrás vacsit emleget
Ádám nem kér d bár Dani szerint nem gáz ez a vacsi
Ádám szerint tudnak élni, Edina kint is imád enni, Dani is hedonista
vajon holnap is kapunk kaját aggódik Dani
szerintük nem mert holnap már nincs karácsony
Edina túlvállalt magát és segítséget kér mert nem akarja ott hagyni a kaját, mindketten segítőkészek Zsu és Dani is - igazi csapat ez jóba rosszban virsliben
növényi vagy állati zsír van a sajtban - kérdi Zsu

dohányzó Robin és Cinkos BT
Zsu dekkel mert reggel szeretne rágyújtani nem dekkre
tegnap a legdurvább volt, hárman aludtak bent
és most én ledőlők mert hosszú lesz a nap
és a streamis elment cigiszünetre

Haplo 2014.12.27. 01:43:28

@Well...: naja :) vagy majd nezzuk holnap a buntetest amit kiszabtak ra, mert elfelejtette feltenni :) de hatarozottan nem latom rajta

Sendmailto1974 2014.12.27. 01:47:35

Edina szereti a cigarettat
Robin a kiraly mert van cigije
Robin danit es edinat kerdi hogy jo dontes e ha kimegy parbajra
stream el :(
en is toloma bicajt mert ez igy nem gyere be

Sendmailto1974 2014.12.27. 01:49:25

KERDEM EN HOL VAN AZ RTL2 ILYEN TECHNIKAVAL ELVILEG DIGITALIS ADAS A NEZOKNEK LEHETNE VALASZTANI MIKOR MELYIK KAMERAT NEZIK EPPEN.
FOCIBAN VAN ILYEN ES TENISZBEN IS.

Haplo 2014.12.27. 01:50:02

volt mar utalas ra, hogy Adam meg akarta kerni a hatost, pakoljanak ra, hogy kivihesse Robint. Robin meg most rakerdez, hogy na akkor mi van? Edina meg Dani nemet mond ra. En igy vettem le. Robin mar akkor mondta Daninak hogyakar beszelni vele mikor vartak a lanyokat hogy kijojjenek cigizni, a vegen Zsu bement, erre Robin mondja Daninak, hogy Edina elott mondhatja. Csak Zsuban nem bizik.

Well... 2014.12.27. 01:51:00

@Haplo: nem am tenyleg az tortent, hogy a dani elcserelte a szuperkepesseget a robinnal, mert rajott , a komisz gonosz kis tervere, a robin meg elcserelte a kendot a szolira, mert latja a szoli=sex ..... a denis meg reflexbol levette a kendot a danirol..... es indul az engedd el a hajamat :o)

Haplo 2014.12.27. 01:51:42

na,lelepek en is, majd honap visszanezem filezve :)

Well... 2014.12.27. 02:14:46

megtudjuk meg hogy a dani nem fogja felrakni a lila kendot.....valamint hogy a dani nem lat eselyt arra, hogy a robin legyen a kivallasztott....mire kifejtene kire lat eselyt stream el .....

Well... 2014.12.27. 02:20:14

halal....abban a pillanatban, hogy valaki megszolala elmegy a stream.....max tarsalgasi tema kaja....minden mas tabu

Well... 2014.12.27. 02:25:17

welll.. a sracok probalnak filmekrol beszelgetni, de az is kiveri a biztositekot a censor-nal

Komeszka 2014.12.27. 02:27:04

Mindenkinek jó napokat! A VV-t én kicsit szakmai szemmel nézem, mert csoportdinamikai elemzésekkel is foglalkozom. Csoportdinamikai értelemben a negyedik fázisban vagyunk már, amiből az első volt a pozicionálás, a második a bűnbakképzése a harmadik a koalíciókötés és már most megindult a koalíciók felbomlása. Ezek természetes csoportfolyamatok. A karakterekről: én sok itteni kommentelőtől és pl. sixx-től eltérően igencsak látok egyes dolgokat. Ami szerintem jelenleg nagyon valószínű, az Edina végső győzelme (ha ki nem készül, fel nem adja stb.), minden más képlékeny. Én, sokaktól eltérően ítélem meg Robin karakterét és a karakterben még meglévő lehetőségeket. Ő egy "pozitív tuja", megnyerő külsejű, tisztelettudó, nem is hülye a többiekhez képest, szerintem borzasztó nehéz lesz ellene valós párbajozni még egy húzókarakternek is. Ádám viszont jó példa a "negatív tujára", mert ő szerintem a leghülyébb a csapatból (ami nagy szó), ráadásul, ha nem tujul, akkor ordenáré.

malevil2050 2014.12.27. 02:43:22

Nahh már csak ez hiányzott még1 docens,nahh jöttem,láttam megyek is.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.12.27. 02:55:26

@malevil2050: Nem docens...médium!
Idézem: " én sok itteni kommentelőtől és pl. sixx-től eltérően igencsak látok egyes dolgokat." :D
Persze lehet, hogy csak jó anyagot szív! :D

Well... 2014.12.27. 03:40:37

megint esznek , ez vagy nem elo, vagy az edina belpoklos....."en meg ma alig ettem" ...a stream elejen meg nem fert bele tobb virsli....maci kezeli a huttot , falja a sajtot valahogy igy :
1 szelet komisz-1 szelet maci-1 szelet adam-1 szelet maci-1 szelet robin......

Well... 2014.12.27. 03:49:30

uncsi......tema kaja ...reggeli foghagymas bundaskenyer....sexmentes nap lesz

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.27. 09:52:16

@Sendmailto1974: Ha fizetsz érte akkor esetleg. Mondjuk nem tudok ilyesmiről, de ez nem jelenti azt, hogy ne létezhetne. nyilván nem én adok most először erre tippet. Ha nincs ingyenes non-stop, akkor legalább aki akar és fizet az nézhesse.
süti beállítások módosítása