Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x37 - Renit a csúnyája sem mentette meg a kieséstől

2014. december 23. 08:29 - candyperfumegirl

Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet.

737-01.png

Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján Röné csak egy villantással tudott bekerülni, és ez azt hiszem, mindent el is mond az esélyekről, amit ő maga ugye nagyjából fifty-fiftyre lőtt be. Csapjunk is a lecsóba, a feladat, ami miatt a vellalakók emésztése még napokig nyugtalan lesz, egy szexi táncverseny volt. Egy fiú és egy lány mindkét csapatból, és mivel az indiánok Rönét és Jabbát indították, ezért már eleve nem lehetett sok jóra számítani. Az első körben, a fiúk csatájában csak 12ker szokásos helybenfutós tánca van, meg Jabba kacérkodása egy infarktussal, de szerencsére minden textil a helyén marad, a nyugalom megzavarására alkalmas képek csak ezután következnek.

737_gif01.gif

737_gif02.gif

Jön ugyanis Ádina és Röné, aki most bizonyítja csak igazán, hogy rászolgált az Ordenáré jelzőre, amit nem túl jóindulatúan már korábban ráaggattam. Ahogy az várható volt, Ádina nem csak a tükörnek tud ügyesen táncolni, olyan sztriptízt lejt Jabba és Komisz mellkasán, hogy még, Röné meg Basszájbát és Ádámot pécézi ki. Egy szál poncsóban és zsinórtangban lóbálja a hófehér combjait előttük, amik egészségesen meg is terebélyesedtek a villabeli csövezés alatt, a fiúk meg nyerítve röhögnek, ami azt hiszem, nem a megszokott reakció egy „szexi tánc” esetén. Majd repül a tanga, felcsúszik a poncsó, így villan Ordenáré csúnyája a srácoknak premier plánban, és az ehhez tartozó képanyag annyira durva, hogy nem merték 18+-os változatban feltolni a VV hivatalos oldalára, és azt hiszem, ezzel csak nyert az emberiség.

737-02.png

Basszájba riportbeli nyilatkozatát pedig muszáj szó szerint idézni:


„Nekem teljesen beleégett a fejembe ez a tánc, mivel ahogy levette a bugyiját az első 20 másodperc alatt, sajnos pont velem szembe állt, és hát én pont telibe láttam a legféltettebb dolgát, és hát valahogy nem, nem, köszönöm, azóta nem nagyon tudok enni.”

737-03.png
Ez úgy nagyjából el is intézi a lakók diétáját elég hosszú időre azt hiszem, főleg ahogy még utána különböző húsipari termékekhez hasonlítják a látványt, de inkább abbahagyják, mert senki nem takarítaná fel helyettük, ha keresztbeokádnák a nappalit. Röné meg később azzal magyarázza a manővert, hogy tudta, hogy Ádina szexin fog táncolni, ezért rá kellett tennie egy lapáttal, amivel sikeresen ki is maxolja a közönségességet ugye: nem értek semmihez, de legalább a csúnyámat meg tudom mutatni. Gratulálok Röné, egyetlen szerencséd az, hogy van egy iparág, ahol ennyi pontosan elég is az érvényesüléshez.

737-04.png

737-05.png

Ezek után nekünk még bevágják Vőlegény fejét a stúdióban, ami egy tanulmány: szemek véreresek, nyaki erek kidagadnak, és úgy összességében úgy néz ki, mint akinek töltött fegyvert tartanak a tökei között azzal a céllal, hogy a legkisebb mozdulatra használni fogják. Ebben a látványban párszor még részesülünk a műsor során, és Bence még beszéltetni is próbálja a srácot azok után, hogy beidézte a lakók löncshús kommentjeit. Tudom, nehéz ezen túllépni, de megpróbálok, mert van még egy érdekes kérdéskör ebben az adásban, nevezetesen, hogy melyik csapatban játszik Robin. Igen, szándékosan kétértelmű a megfogalmazás. Először is kiszúrták, hogy Robin sokat legyeskedik mostanában Plasztik körük, hiszen bevallottan vonzza a műcsöcs, de az, hogy kávét meg vécépapírt ad neki a cowboyok készletéből, ráadásul az indiánrezervátumba (=nyugiszoba) is be mer nyitni, az végképp kiveri a biztosítékot. „Ez átállt, vége” – mondja fogcsikorgatva Basszájba, akinél nem tudni, mi zavarja jobban, az ellenséggel való cimborálás, vagy az, hogy Robin nyúlná az ő bukott nőprojectjét. Robin szarik a farmra és rendületlenül ismerkedik, Plasztik meg készségesen szállítja a tőle elnyert infókat a csapatának, azzal a kiegészítéssel, hogy neki is nagyon bejön ám Robin, szóval itt még akármi lehet, ha végre rendeltetésszerűen lehet majd használni megint a baszobát.

737-06.png

Megy még a kavarás oda-vissza-keresztbe, ami belefér, most például Plasztik hangolja Ádinát Zsu ellen a cigiskanapén. Nagyon helyesen teszi, jegyzem meg, a bemondónőnél sunyibb játékos ugyanis nem nagyon van ebben a szériában. Utána Ádina és 12ker is összedugják a fejüket, náluk ugye jó alap a féltékenykedés, mi lehet vajon Basszájba és MILF között. Megegyeznek abban, hogy figyelnek, és szükség esetén robbantják a saját kis klikkjüket is, én meg arra leszek kíváncsi, mikor jönnek már rá, hogy elsősorban MILFtől kéne megszabadulni, akinek feltett szándéka az összes faszit a farkánál fogva vezetni.

737-08.png

Azért legalább egy képet még megér az az ízléses és rendezett lakókörnyezet is, amiben a lemmingek tengetik a napjaikat:

737-07.png

A nagy buzibotrány pedig a következő feladat alatt szabadul el, aminek az lenne a lényege, hogy mindenféle zavarbaejtő kérdésekkel vegzálják a párbajozókat, eközben Fannika ilyenekkel írja be magát az egyetemes VV-történelembe: „Hogy mondják a faszt szép szóval? Hímvessző?” A nagy kérdezgetés alatt Röné ismét bebizonyítja, hogy képtelen magát reálisan látni, Komisz meg nekiszegezi a kérdést Daninak: te buziztad-e le Robint? Ezzel a kérdéssel egyébként Komisznak meglepően ügyesen sikerült éket verni a másik csapat tagjai közé, még azt is mondja, hogy ő MILFtől hallotta, tehát a Robin leválasztási terv egyelőre egész jól halad. Fannika felháborodását érdemes még kiemelni: „hogy lenne már meleg, hát messze ő a legjobb pasi a villában!” Igen, ez egy érv. Robin először csak zavartan forgatja a szemeit, majd felpattan, és coming outol (nem), hogy álljon elő, aki engem buzizni mer, és mondja a szemembe, vagy kérdezzen meg, különben meg ne sértegessen. Ezt mondja még a riportban is tovább, és én tényleg nem kívánok állást foglalni, de azt soha nem fogom megérteni, hogy az mitől SÉRTÉS, ha valakit melegnek néznek.

737-09.png

Na ennyi volt az összefoglaló, most már tényleg csak az van hátra, hogy kihúzzuk addig, amíg kiderül, hogy Daninak sikerült-e kerek 80%-kal szénné aláznia Rönét. Röné látványosan be van feszülve, 12ker meg Ádina és Zsu rémületes párducmintás ölelésében a nyugalom szobra (na jó, a lehetőségekhez képest.) Az unalmas, repetitív kisfilmek és Röné modoros búcsúelőadása senkit nem érdekelnek, lapozzunk. Ordenáré cipőjét ledobva érkezik a stúdióba, mert LAZA, de a testbeszéde elárulja, hogy egy merő ideg ez a nő, és ez nem csak a párbaj miatt van. Dani a párbajozók hagyományaival ellentétesen teljesen normális emberként viselkedik, és egyszer nem emeli fel a hangját, mert minek. A harc meglehetősen langyos vízben zajlik, mert 12ker okosan, kimérten csipkelődik, és ez ellen semmire nem megy Röné a modorosságával. Vége felé Lilu még nagyon hangsúlyosan nekiszegezi a kérdést Ordenárénak, de vagy háromszor, hogy te tényleg azt hitted, hogy Danival egy szinten álltok, TE TÉNYLEG AZT HITTED?! És Rönének nem esik le, pedig már jönnek a százalékok: 27-73 kerekítve, és ezen a ponton végre levetkőzi azt az erőszakosan magára erőltetett fennhéjázó arckifejezést, mialatt 12ker ugrálva ünnepel, meg Lilut ölelget. Holnap megnézzük hosszabban is, mi történt, miután visítva ugrálta körül a csapata, és milyen bulikát csaptak a nagy örömre.

737-10.png

Címkék: vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr sleepy 2014.12.23. 23:44:01

@Krétagarbó: nesze neked éretségi by Ádám

Mók_Ica 2014.12.23. 23:44:51

@Haplo: plasztik beengedi robint a mellye közé :))) oszt jónapot :))
átmenni nem fog tudni a másik csapatba..... bomlasztani fog.... sztem

nátrium glutamát 2014.12.23. 23:45:44

@Commodore: mirhát ne hozzatok, az veszélyes állat! ;))))

Morcz 2014.12.23. 23:47:25

@nátrium glutamát: mennyire veszélyes? :D :D

@Mók_Ica: talán egyedül a kvíz volt poénos. a sok konfliktet már kezdem kicsit unni.

Mók_Ica 2014.12.23. 23:49:46

@pomac: fáncs tényleg egy nőbe oltott aurélió.... én még ilyen embert nem láttam.... :)))))))))))

csincsilla72 2014.12.23. 23:50:55

@Morcz: A konfliktoknál már én is lehalkítok. Ha Pfanni kinyitja a csipáját, menekülök.
De a kvíz hatalmas volt. Láttam áradni a fényt a fejekből. Önnön megvilágosodott elméjük ragyogta be a szobát.:-)
Ja, nem a százas égő.

csincsilla72 2014.12.23. 23:51:30

@Haplo: Meglátjuk. Most nagyon be vannak tojva. Nem csodálom.

nátrium glutamát 2014.12.23. 23:52:40

@Morcz: a balzsam egy veszedelmes állat, megharaphatja!
dobjátok a vájúba! ;) :D

Morcz 2014.12.23. 23:53:10

@csincsilla72: :)))) Én a balhékat - főleg amiket esetleg sikerül online elcsípni -inkább áttekerem....

Morcz 2014.12.23. 23:54:30

@nátrium glutamát: én azt hittem a Teflon az amelyik megvadul..... :D

csincsilla72 2014.12.23. 23:54:54

@Morcz: Igen, már nem vicces. Ordenáré is, rossz hallgatni.

Morcz 2014.12.23. 23:56:39

@csincsilla72: sajnos a szerkesztők nagyon nincsenek toppon.

nátrium glutamát 2014.12.23. 23:58:20

@Morcz: ez is van olyan jó, mint a feladványkészítők működése a villában. :D
most tagadja le őket az összes ismerősük. :)))

pomac 2014.12.23. 23:59:10

@Mók_Ica: többet is láttál csak elmész mellettük az utcán :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.23. 23:59:17

Mai ünnepi imám a Taj Mahal Törökországban elterülő lába mellől érkezik. A mellől a láb mellől ami a Gibraltári szorosra néz és összeköti Európát- Ausztráliával. A Louvre című könyvet olvasom, épp a Fabregas tojásos fejezetet, Abban van ez a csodás imaszöveg:
"Ó Uram!
Közvetítsd az igazi tudást, hadd égessük el a hazug könyveket, amikből a gonoszság és a tudomány árad!A Te nagy tudásodnak kell kiáramlani a villa fali közül, hogy elterjedjen az igazság az igazságról!!"
Leo!!Nardo!!Veni!!Vici!!!

csincsilla72 2014.12.23. 23:59:19

@Morcz: Engem az dühít, hogy lehetne sokkal jobb öfiket is csinálni. A streamen sokszor tökjó beszélgetések is elhangzanak, amikből semmit nem kapunk vissza. Jó, pár picsázás és bazdmegelés elmegy, de hogy folyamatosan csak ezt nyomják....
Gáz.

Morcz 2014.12.24. 00:01:22

Na megint folytatjuk van....

Morcz 2014.12.24. 00:01:57

@csincsilla72: igen, eléggé fárasztó.

Mók_Ica 2014.12.24. 00:02:08

@pomac: de csak mer' nem beszélgettünk :)))))))))))

@Ay Mama, Que paso: ez naggggggggggyon jó :))) és egyébként pedig köszi az éjszakai on-közvetítéseket :)))

Commodore 2014.12.24. 00:03:06

@Ay Mama, Que paso: A Fabergázvezeték törökországból a gibraltárokon jön át, ha megolvad a déli sarok!

pomac 2014.12.24. 00:07:00

na fanni most tömi a tortát

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:08:15

ha esetleg megint lesz egy kis "folytatjuk...":
rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-megamix-az-elokaracsonyi-lazulashoz

az utolsót mindenképpen nézzétek meg :)

pomac 2014.12.24. 00:09:12

szerintem tuti prémiumot kapnak ha benn hordják a sapkát nem igaz hogy nem "rohad" a fejükön 20 fok melegben mert nem hiszem hogy hidegebb van benn

Morcz 2014.12.24. 00:09:18

Valami buli van, csendben esznek az asztal körül.

Morcz 2014.12.24. 00:10:24

A zenétől alig érteni mit mondanak, erre on el....

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 00:10:46

Buli van
egy min boxring van az asztalon, visszatér Bunyós István!!??
Fannyka téli sapkában és téli kabátban eszik, szerintem jégsaláta lesz!
máris kivágnak Edina Dani beszélgetnek az érzésekről
nem olyan nagy a buli (még)
Dennis is téli ruhában eszik, de ő fagyit
meg is fagy a stream

pomac 2014.12.24. 00:11:08

@nátrium glutamát: tipp holnap vajon kiderül-e mi lett zsu alkarjával :DD

pomac 2014.12.24. 00:11:49

@Morcz: lacinak volt szülinapja

Commodore 2014.12.24. 00:12:06

somat! itt semmi ON! invitel

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:13:11

@pomac: legalább 3 nap az átfutási idő. majd a karácsonyi beigli mellől skubizhatod a rokonoknál. :)

pomac 2014.12.24. 00:14:31

@Mók_Ica: ha tudnád mennyi olyan ember van aki az órát sem ismeri buszmegállo mellet kocsmában mindig kérdezik mennyi az idö mutatják mindig a falon az órát(nem digitális :DDD) és megint megkérdezi hogy mennyi az idö mert " nem látja " :SDDDDDDDDD

Commodore 2014.12.24. 00:14:59

Ádina meg lészen dugva! 2 9!

pomac 2014.12.24. 00:15:25

@nátrium glutamát: holnap már kell hogy legyen mert búcsúztatják renit és akkor volt

Morcz 2014.12.24. 00:15:39

Kinek van szülinapja?

Morcz 2014.12.24. 00:16:38

Úristen Dani ne énekeljen......

Mirocska 2014.12.24. 00:18:11

Robin már a B oldalon...

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 00:18:36

melegedett a hangulat, lazábbak a öltözetek
cigizni készülnek, Edina tíz percet kér, de Dennisnek nincs annyi a karácsonyi rohanásban
szülinap van!!!talán Lacié??
EdinaÁdámLaci együtt szelik meg az ünnepi tortát
ki kéri az első sarkot, igen Maci
és most megszólal Tunyogi Orsi és Gengszter Zoltán égő vagy vad táncot jár a buli indul nincs kiszállás című száma
nem bírom a bort geci - szól ki Dóri a borkészítőknek
majd jött egy felhő közéjük és az égő vágy vad táncolt jár
lazulj el és tedd rosszkedved félre
erre a stream is félreteszi az audió-vizuális oktatást

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:18:36

@pomac: oké, akkor módosítok. otthon, halászlé, fotel, alkohol megnyugtató kartávolságnyira.

Morcz 2014.12.24. 00:20:52

Megint jól akadozik az on... :S

Mók_Ica 2014.12.24. 00:21:05

@pomac: sajnos el tudom képzelni.... és ez szomorú.... fáncsin kívül is vannak még páran a villában, akik közelítenek a funkcionális analfabéta-állapothoz és még büszkék is rá..... a tudásról már ne is szóljunk......

Morcz 2014.12.24. 00:23:11

@Mók_Ica: néha azon gondolkozom, hogy tényleg ilyenek, vagy a bezártáság miatt tompulnak el...

Mók_Ica 2014.12.24. 00:24:52

@Morcz: a bezártság nem segít, de sztem nagyjából ilyenek..... a vv-t kiugrási lehetőségnek tekintik..... ha nem így lenne, akkor dolgoznának, mint mi :)))

Mirocska 2014.12.24. 00:26:21

@Morcz: Ilyen rövid idő alatt nem lehet ennyire elhülyülni... Alapból ilyenek sajnos...

Morcz 2014.12.24. 00:27:14

@Mók_Ica: @Mirocska: kérdés, hogy az a bizonyos kiugrás kinek hogy sikerül.

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:28:15

@Morcz: szerintem "is". nem tudják edzésben tartani az agyukat, mert semmi olyan tevékenységet nem végezhetnek. úgyanúgy elpunnyad, mint a testük a mozgáshiány miatt.

Morcz 2014.12.24. 00:29:08

@nátrium glutamát: több kreativitást igénylő feladat, vagy hét kellene nekik.

Morcz 2014.12.24. 00:31:36

on: Maci azon filózik milyen slágerek mehetnek odakint.

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:32:54

@Morcz: jah. ezt csak abból gondolom, hogy szerintem Daninak kint egyből beugrott volna Tolsztoj az ominózus kérdésnél. (Viszont genitáliák terén nem túl tájékozott - ahogy Pennis mondaná: nem tud kibontakozni.) :)))

VV Özséb 2014.12.24. 00:33:16

@Morcz: egy nem létező "decemberi nagy dévid getta slágerről" beszél. van ilyen? szerintem nincs, legalábbis én nem hallotam.

Morcz 2014.12.24. 00:33:21

Mai, Dennis és Robin a teraszon zenékról beszélgettek. majd on el....

Morcz 2014.12.24. 00:35:34

Lassan leteszem mára a lantot, pár napig most nem jövök, mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt!

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:39:39

Egy kis agyzsibbasztó tőlem, Nektek:

Amiért szívás Ádámnak vagy Évának lenni:
- Helló, jössz este bulizni? Névnapom van!
- Hülye vagy, Szenteste?!

Haplo 2014.12.24. 00:40:10

nezzetek vissza a kvizt, minden szava kincs :D :D nincs az a haborodott elmeju parodia-forgatokonyv iro, aki ezt ennyi ido alatt igy osszedobta volna :d ezt szoszerint le kellene irni :D elsore atrohogtem bizonyos reszeket, most epp ott tartok, hogy a husvet a tojas jelkepe :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 00:41:27

halk a hang, talán most mi kiabálhatnánk hogy hangot, hangot, de nem fogunk
mert elmegy a stream

Maci ül kint és azt kérdi hogy itt kint milyen tombolós slágerek mennek
Avici David Guetta és 50cent biztos kidobtak valamit
Dennis a Real Madrid után is érdeklődik
Maci a hozott zeniéiről beszél, amiben van egy csomó újdonság (8DDDDDDDD)
Maci szerint április húsvét körül meg is jelenik az a szám amiről Dennis beszélt
el is veszik a streamet mert ez így elég szürreális volt

közös tánccal térnek vissza a villa tánccsoport tagjai, a zene ami szól természetesen megvan Macinak discosított verzióban, TUCC TUCC
nincsenek úgy elklikkesedve mint a legutóbbi streamen amit láttam
Maci a repülő néven elhíresült discotáncot tolja ő a Jumbo Jet
Macit követi a kamera
nagyon be fognak rúgni szerintem, bár most kér Dani még alkoholt
Dóri enyhén párducmintás szürke kapucnisban táncol pont úgy ahogy azok a csajok akik azt hiszik magukról, hogy ők a legjobbak
kint vagyunk a dohányzóban, Maci Dennis tangóállásban nyitnak
de a stream bezár

Commodore 2014.12.24. 00:46:17

@Mirocska: pvc összeivott mindent az asztalokról...

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:51:41

Feketék. (sötétek)
Denisz: most írjam le az összes szót? de nem tudom leírni!
Dóri: írd le fonetikusan!
Én: ha magyarul nem tud írni, majd biztos menni fog neki a fonetikus. :))))
IMÁDOOOOM!

Commodore 2014.12.24. 01:04:13

mitől fosnak? nem merik nyomni az ONlányt! biztos buzik.

Well... 2014.12.24. 01:31:42

a fanni akarhol van a hazba...mindig megtalalja a kamerat....az "utszeli" utani nyugiszobas sirdogalaskor tunt fel elosszor...mint nagyon nem odaillo amikor mielott elkezdene a monologot jol megnezi maganak a kamerat....aztan a az adammal a vacsi kozben dumalnak...akkor is kinez jo parszor a kamerabol.....lehetosegek:

1: betanult szerepet jaccik, es belenez a fonok szemebe, hogy lassa e figyel milyen jol jacca a raosztott szerepet...
2: rajott ,hogy azok a dog kamerak mindent vesznek (vezetekkel vagy anelkul), es neha odapillant igy emlekeztettve magat, hogy: "csak okosan, itt egy orszag figyel"
3: az igazi plazacica mindig tudja milyen szogbol veszi a kamera, mert nehogy mar kovernek latszodjon...

na ezt kene megszavaztatni :o)

Commodore 2014.12.24. 01:35:09

@Well...: Éjjel on, ez van figyel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.24. 01:48:30

@Commodore: akkor majd jól nem lesz ha sokat elégedetlenkedett ;-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 01:54:19

oh my god - érkezik vissza a stream
majd Dani énekel részeg és most már duett az ének Robinnal Ádám fekszik mellettük és átértékeli bekerülését a dal tükrébe
a tortáról beszélgetnek, Ádám sajttal töltött pulykamellről álmodik
Cordon Bleuról elmélkednek, de Danit és Edinát látjuk, majd érkezik a hang is
hát azért ő is érezte a Laci iránt amit gondoltunk mi si - szól Edina

de ezt a fajta tudást nem adják ki bentről és el is megy a stream

aztán bementem a mosdóban szól Zsu és Fanny és Dennis egymásnak estek
úgyhogy kamuznak, szívatnak minket
Dani tudja látta is, és nekik is így kell játszani
begyürüzött a Cordon Bleu a hangokból ítélve mirelit
Dóri teljesen kiszállt és egyedül nem fog semmire menni - értékel Zsu
Dani szerint Robin meg nyit feléjük, (a mások felé) de Dani szerint ki kell még ezt puhatolni, mindenesetre Robin a bulikban többet van velük
Laci kínálja a mirelitet, Edina Zsu fürdeni indulnak
Dani angolul énekel
Zsu még megeszi a tortát és rossz kedve van mert nincs zene nincs pia
nem jó a marcipános torta
de jó és tanulságos volt a mai este Zsunak és Daninak
te köcsög te kicsinállak mondhatta Maci?
annyira nem buta egyébként, de gecire nem okos hogy játssza ki azokat - látja Macit a villából Zsu
ha másra nem is volt jó ez a nátha erre arra volt- örvendeztet meg minket Zsu egy újabb kiskunsági szólás-mondással

Dani Edina kíváncsiak ki hogy reagált és persze pont úgy jött le ahogy várták (hiba)
Ádám javasolja hogy ami a másik csapatot érinti azt ne beszéljék meg Robinnal
Dani szerint jobb félni mint megijedni és puhatolózni kell Robinnál, hogy mi újság
ma is környékezték Robint Maciék, be is menetek a hálóba hárman is
Dennis Fanny kamubalhé - értenek egyet Ádám és Dani

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 02:05:16

nyit felé most is - mondja Dani
Maci nem fog beszélni jön a válasz Ádámtól
nem biztos - bizonygatja magának Dani, mert Maci már nyitott felé a békepipázás alatt
Ádám nem akarja határok közé beszorítani magát, most érzi hogy kialakult a játéka, egyértelmű, hogy ki kel állni magadért, nem generálja a konfliktust, csak beleáll
ha most Ádám kimenne Macival Ádámot kint hagyná
Dani nem csinál segget a szájából és mennyi esély van arra
hogy elmegy a stream
ma nagy, óriási, hatalmas esély van rá hogy elmegy a stream

Ádám látta, ott volt, de azt a vonalat nem tudj ahova tenni (Greenwich?)
Dórinak nem volt Lacin kívül senkivel konfliktusa és okos(!!!) most is okosan beszél hallják a hangján - Ádám és Dani méltatja Dórit
Robinról beszélnek, aki bízik Daniban szerintük és ne köpné szembe Danit
kevesebbnek vannak és Robin kell nekik az egálhoz
Ádám szerint az öt öt sem lenne egál
igazából miben számít az egál próbálja menteni a helyzetét Ádám
Dani szerint tökmindegy, mert nem csapaton belül fogják kihívni egymást
és megemlíti hogy kiválasztottnak jobb lenni, mert a kihívott nem tud válogatni
Ádám helyesel, Dani a jelszétszórás híve ezért is
hangosan beszélünk - állapítják meg és el is veszik a streamet, pedig a háttérben Cordon Bleu készítés zajai voltak
no mindegy

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 02:16:28

akó se, szeretek tartozni valakihez, világéletemben hűséges voltam, mindig azt hitték hogy megcsalom őket, mert jó a dumám a discoban- mesél magáról Maci
Dóri jön ki és elharapott valamit amit nem lehet érteni
bemennek és megjegyezik, hogy elég volt a lelki dumából Robin és Maci
bent Laci kínálja a sajttal sonkával töltött pulykás szendvicseket
Maci majonézzel kéri mert azzal tudja leginkább fenntartani a súlyát, mivel se nappal se éjszaka nem eszik zsemlét
étkeznek és Zsu is kér de az övét ne csak egyszerűen megcsinálják, hanem jó átsütve
majd Dani cigit kér Zsutól aki letagadj hogy neki nincs
majd Dani megjegyezni, hogy ott van a kezében, na jó de azt Robintól kérte Zsu
Ádám Dani elkezdik a fiktív jelrakást és megjegyzik hogy Dóri elkezdte a magányos játékot
tehát Dóri nem fog velük csordulni (csak nem Lacira fog rakni!!)
osztanak soroznak és Fannyt tartják esélyesnek
Ádám viszont tovább gondolja Fanynr nem rakhatja, akkor Denissre rakja
vagy Maci szól Dani
nem felé nyitottam - mondja Ádám
Dani szerint Ádám szúrjon oda Dennisnek a jelrakásnál
Ádám az agyára hallgat, meg benne van a tüske és a stílusa sem tetszett

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 02:21:02

Maci úgy gondolja, mert az eleje ő is hangoztatta, hogy a Dennis mennyire erős, és ezzel magáról is terelt és Maci magát is erősnek érzi és azért taraj maga előtt Denist, hogy ott legyen valami és simán hátraszúrná - mesél Dani
Ádám szerint mindenkinek a győzelem a fontos, csak az eszközök nem mindegy-ek
Maci Dávidot is erősnek gondolta, alatt volt Dennis és a Dóri és léptek egyet előre ahogy Dávid szertefoszlott a ködben, mint a stream ahogy Dóri szóba került

ő-szinte 2014.12.24. 02:39:11

@Ay Mama, Que paso: micsoda izgalmak vannak :-)))))

ő-szinte 2014.12.24. 02:48:46

@Well...: én a 3-ra tippelek de csak is saját magamból indultam ki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 02:48:55

totál nem vagy képbe - szól Maci
mentik a torták maradékát, kis konfliktus is okoz, mert nem értenek egyet benne hogyan
Fanny hízott, combra seggre annak kevésebbe
a túrós torta volt a károly
Maci Fanny beszélgetnek, menj a faszomba zárja Fanny
Dóri kérdi Macit, hogy nehéz-e, Maci simán elbírja
Maci kint alszik, hogy tudjanak aludni a többiek
Denni szerint Ádám bátyó csicska, Macit körbeudvarolta Ádám
Maci megkéri Fanynt, hogy rakja helyre, vagy ide vagy oda, csak rakja
nem vagy dagadt - Maci Fannynak
Dóri Edinát puszilgatja és nagyon szeretezik, az ő kis énekesmadarát,, aki nem csak az övé hanem a villa énekesmadara is

ú bazdmeg geci
itt nem a mikroporton van a hangsúly, hanem hogy megkaptam a mikoporot és híztam négy kilót- szól Fanny
Denis szerint Dennis könyvetírhatna Fannyról
ezalatt Fanyn egy kilót hízott és már öt kilót szedett fel Dennis mellett
kimennek és Dóri nem vigasztalj Fannyt hanem rápakol még másik öt kilót és az ünnepekkel érvel
fürdő
Laci Ádám közös szertartása zajlik Edina is ott van meg Zsu
Edina énekel Zsu kukkol, mire Ádám megjegyezi hogy ő nem Dávid
miért kérdi Zsu
Dávid jobb volt nem -Ádám
hozzád képest? igen -Zsu

konyha Zsu küldi Danit menj menj menj, majd nem bírja kinyitni
basszus, ez nem hiszem el bazdmeg
Maci bejön és ideges hogy Fanny ki van akadva hogy hízott négy kilót
Zsu leszarja
Dóri is aggódik hogy hízott, Laci leméri, igen hízott
majd Zsu basszameg a ki rakta ezt ide
a Dani mondják Laciék, akkor és a stream nem bírja tovább

Zsun van a kamera öve a pást, pakol, dúdol
fürdő Fanny, Ádám, Robin
Fannyka kiveszi a lencsét, majd Dóri emlékezteti hogy ma ő jön a simiben

udvar Dennis akkor szarkavárás van hogy akkorát Európa még nem baszott
Maci szerinte ez nem szarkavarás hanem taktika
Maci beszélt Zsuval Ádámról, hogy Ádámot kiviszik már ketten is Maciéktól
Zsu szerint nem csak ketten- Dennis szerint ez is csak taktika és Zsu hazudik
Macinál van a Vikcsu Reni képesség, tehát Reni igazságosan osztotta el Fanny és Maci közt
tovább sakkoznak és én is bemattolom magam az ágyba

mosca.della.frutta 2014.12.24. 06:05:39

@Ay Mama, Que paso: édes isstenem, ember! te nagyon kész vagy, imádom a humorodat! xDDD és köcce a közvetítésekért :)

mai öfit csak most néztem meg, én könnyesre röhögtem magam a kvízen, ennyi agysebészt ilyen kicsi helyre összezárni... priceless (y) kedvencem a barlangba zárt dzsízusz a tojás alakú kővel, amint a húsvét a tojás jelképe... eh, egyházi gimis múlttal kb beszakadtam ezen, na és a "vérbaj-nem-szifilisz" kérdéskör is kiégés-gyanús, de ami tényleg mindent vitt ma, az a Bódi sivatag meg a Falcer-tojások (én határozottan "f"-fel hallottam, bocsi;), ja és az, hogy a wannabe "színésznő" nem vágja Dosztojevszkijt, az mi már? xDD ennyit erről, úgy színész az, mint ahogy a vőlegénye a szemüveges lúzer, akinek a párbaján mintha elfelejtett volna "örvendezni", hagyjuk már! (miközben a családját végigsorolta, a barátait, és gyak. mindenkit, csak a fickót felejtette ki - aki gondolom, ugyanolyan "színész" mint ő :P)

Aharon 2014.12.24. 07:02:53

@candyperfumegirl: Én már sokszor írtam ezt, és teljesen egyetértek. Folyamatos kozmetikus + fodrász látogatások mondjuk kellenének, mert a haja az katasztrófa, és erősen szőrösödésre hajlamos, de szerintem helyes, és igen, messze neki van a legszebb és legarányosabb alakja (hmm, talajtorna...) olyan cicikkel, amikről a többi csak álmodik. Ehhez kurva jó a mozgása, érintésre olyan szépen reagál, hogy öröm nézni. Erre rájön az akcentusa ami bennem sok szép jó régi emléket idéz, bírom a humorát, nálam abszolút favorit, de most félek, hogy olyan szépen elbassza a döntős esélyeit, hogy csak na, részben a hülye bizsergése miatt, részben, mert itt annyira kiélezettek már most a viszonyok, hogy szerintem nem fogja tudni kezelni.

Alapvetően nem háborús alkat, próbál(na) mindenkinek megfelelni, az tisztán látszik, ki számit neki igazán (Dani, és talán Robin, meg Basszájba, most még) de a többivel sem akar állóháborút, és akarja, nem akarja, úgy fog tűnni hogy mindenkinek nyal, pedig nem. Ja, és nem lenne szabad italt adni a kezébe a döntő estjéig, egy kortyot sem. Nagyon nincs rá jó hatással, ha iszik, monjuk ez tömegekről elmondható, de a tömegek nem érdekelnek, ellentétben a Kisbékával. (Nem a mézescsók kolléga által használt dehonesztáló, hanem a cuki értelemben.)

Aharon 2014.12.24. 07:11:45

@egyemakisszíved: A női homoszexualitás a társadalom szemében egész más elbírálás alá esik mint a férfi, sokkal elfogadottabb, sőt, és ez így volt, amióta világ a világ, és ha most kimész az utcára megkérdezni 10 random pasast, mit szólna két, egymással is foglalkozó csajhoz aznap este, garantálom, kilenc azt mondaná, hogy hell yeah. Ha azt kérdeznéd, szépnek talál e két csókolózó férfit, behányna, szerintem 10-ből 10. (Kivéve, ha valamelyik meleg.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 07:49:01

@Ay Mama, Que paso: "Maci Fanny beszélgetnek, menj a faszomba zárja Fanny"
:D:D:D ez kb. Fanny esszenciája.

"Dóri Edinát puszilgatja és nagyon szeretezik, az ő kis énekesmadarát,, aki nem csak az övé hanem a villa énekesmadara is."
wtf?!?! ez komoly?

És köszönet, kurvajó reggelente ezekkel az alteröfikkel kezdeni a napot. :D

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.24. 08:47:06

Köszi a posztot!
Jó a címe is :)
Az alcím lehetne: Őrült nők ketrece :)
És a szokásos: Ay Mama :DDDDDDDDDDDDDDDD

Micsell (törölt) 2014.12.24. 08:48:30

@mosca.della.frutta: én is erre tippeltem ami rönét és "vőlegényt" illeti

Admiral_General_Aladeen 2014.12.24. 09:02:11

Most olvastam Renit a Blikkben: "A Fannival tartani fogom a kapcsolatot, mindenképpen, szerintem ő egy okos lány."

No comment! :))

Csak ügyesen! 2014.12.24. 09:03:25

Tegnap kimaradt nekem az öfi, az intelligencia részt néztem most meg, lehet h már nagyon megedződtem a VV-ken, de ennél sokkal rosszabbra számítottam :D Aranyosak voltak ahogy törték a kis buksijukat :D A Bódi sivatag és a vajh ki festhette a Feszty körképet? voltak a legjobbak :)

Lonka7 2014.12.24. 09:04:21

Azt észrevettétek, hogy Robint tulajdonképp egy szóval sem mondta ki kerek-perec, hogy nem meleg? :-)

Csak ügyesen! 2014.12.24. 09:12:19

@Aharon: a mióta világ a világ kijelentéssel azért én óvatosan bánnék, mert pl. az ókori Görögországnak voltak olyan időszakai, amikor a férfi-férfi kapcsolat kifejezetten elfogadott volt, elég ha azokra anyagedényekre gondolsz, amelyekre gyönyörű képeket festettek a férfi szerelem beteljesüléséről (jó, ennél kicsit pornográfabban ;) ), de ugyanez volt a helyzet az ókori Rómában is, és pl. Platóntól tudjuk, h az ő idejében a férfi-férfi kapcsoalt számított "magasabb rendűnek", a testi és szellemi kiteljesülés magasabb fokának, a fajfenntartási célú, "mocskos" férfi-nő kapcsolattal szemben. Szóval azért a történelem nem ennyire sarkos és nyilván a másik két állításoddal is bőven lehetne vitatkozni. Maradjunk annyiban, h a keresztény kultúrkörön alapuló európai társadalom 21. századi ezen kicsiny keleti, alapvetően konzervatív szegletén a homoszexualitás (mindegy h női, vagy férfi) nem elfogadott, és egy VV lakó sértésként éli meg, ha homoszexuálisnak mondják.

Micsell (törölt) 2014.12.24. 09:12:26

@Admiral_General_Aladeen: jah... és nem tudja kezelni a "civileket" egy hónap bezártság után, így vikcsuval töltötte az első estét nem a "vőlegénnyel" :D

bigél 2014.12.24. 09:29:08

Sziasztok!

@mézescsók:
Szép beszéd volt, az biztos, de korrekt is egyben, legalábbis szerintem: kiemelte, hangsúlyozta, hogy "jelenleg", a "soha" szót nem tudja, nem is lehet használni, hiszen ki tudja mit hoz a jövő. Ha ezzel Edinát mégis megvezette, akkor nem az ő készülékében van a hiba.
Az már más kérdés, hogy meddig sikerül tartania magát, meddig tart a "jelenleg", amíg nem történhet semmi közte és Laci között. De ez nemcsak rajta múlik: ha Laci nagyon intenzíven elkezdene hajtani rá, valószínűleg nem sokáig tartaná magát. De ezt majd meglátjuk.

A sunyi szerintem (sem) megfelelő jelző Zsuzsára. Céltudatos, keményen játszik, tényleg egy afféle őrmester típus gyakran, de eddig nem vettem észre, hogy sunyin viselkedett volna.

bigél 2014.12.24. 09:30:44

@bigél: *sem zárójel nélkül

Aharon 2014.12.24. 09:31:00

@Csak ügyesen!: Izé, írtam a témából (alapvetően a bibliai megközelítéséből) egy vastagabb szakdolit, természetesen pontosan tudom, hogy a görög-római kultúrában milyen volt a hozzáállás (Értsd, a férfi szerelem idealizált, a nők szükégesek, bár kellemesek, a női szerelem ugyancsak idalizált lásd Szapphó és Leszbosz és minden ami ezzel jár, de a szex maga, az részben szolgál fajfenntartást, viszont örömöt is, és ami örömöt okoz, az mehet, ahogy a csövön kifér.)

Pontosan arra gondoltam, hogy a zsidó-keresztény kultúrkörben, illetve az annak alapjául szolgáló Bibliában (mivel férfiak írták) egy hang sincsen a nőkről (viszont tudjuk, hogy létezett, de nem tiltották meg egy micva, vagyis egy parancsolat erejével, ellenben, a férfiakra vonatkozó törvényi erejű tiltásokkal, és azokat megtámasztó történetekkel (Lót Szodomában, a vándorló lévita története a Bírák 19.-ben) valamint egy szerkesztési hiba okán véletlenül bent maradt pozitív hangvételű, kissé Akhillész és Patroklosz kapcsolatára hajazó fériszerelmet bemutató jelenettel, nevezeten a majdani Dávid király és Saul fia Jonatán királyfi viszonyát kissé más színben bemutató szakasszal.

Arra gondolok tehát, hogy a civilizációk fennállása óta, kezdve Sumertől, a középkori kereszténység megjelenéséig (de ott is számos jele látható az inkább padló alá seprésnek, bár van explicit tiltás is) és azóta is sokszor, a lányok egymás közt című toposz sokkal elfogadottabb volt a férfiak által vezérelt társadalmakban, mint a férfi homoszexualitás. Ahogy ma is. Remélem, így kerek, de hosszan tudnám még ragozni.

lutria 2014.12.24. 22:01:09

Azért nem tették fel 18+-os jelenetként a villantást mert nem is létezik ilyen,ebben a Belevalóban benne van a jelenet takarás nélkül és mégsem lehet látni semmit-tehát ez is csak egy RTL-es hatásvadász kamu volt...
rtl.hu/rtl2/valovilag/reni-rosszabbra-szamitott-sajat-magaval-kapcsolatban
süti beállítások módosítása