Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x36 - Verem, verem, verem…a habot (18+)

2014. december 22. 08:41 - sixx

screen_shot_2014-12-22_at_6_49_42.png

Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult, Laci útszélizett, Zsu meg csábított, mondjuk a technikájával legfeljebb egy KNDP-s politikust lehetne felizgatni.

Elsőként nézzük az Útszélit, ami akár egy kolumbiai szappanopera címe is lehetne, és nagyjából arról szólt, hogy Dani születésnapja előtt, még a tegnapi összefoglalóban Fanni és Ádám összeanyáztak egy kicsit, előkerült a menzesz alatti együttlét kérdése is, és ha úgy akarom értelmezni, akár azt is mondhatnám, hogy Fanni leszülőzte Ádámot. Ennek folytatása a buli alatt következett, az egyre idegesebben vajas kenyeret kenő Fanni Ádámra támadt, hogy baszki, nem anyázz, mert az milyen már és eleve, ő nem kurva.

Laci ekkor megjegyezte, hogy akkor nem kell útszéliként viselkedni, ami azért a Fanni szájából Zsu irányába úgy egy hete eleresztett mocskosgecifasszopóribanctól olyan messze van, mint Vida Ildikó a present perfecttől, de Fanni ezt valamiért nagyon a szívére veszi, leteszi a kést (vajas felével lefelé!) és kirongyol a nyugiba, ahol sír egy sort. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megjegyezzem, hogy a villanők Edina kivételével kezdenek szétfolyni, Fani seggét a vörös sztreccsgatya csak fogcsikorgatva tartja össze például. A nyugiban a leginkább hajléktalannak tűnő Reni és Dennis vigasztalja, előbbi Ádámot mindenféle faszparasztnak hívja, utóbbi meg a klasszikus “ne sírjál” módszert választja, a férfiak ugyanis nem tudnak mit kezdeni egy síró nővel, és soha a büdös életbe’ nem is fognak tudni.

screen_shot_2014-12-22_at_8_01_10.png

Fanni a nyugiban apró hangyának titulálja magát, akinek viszont kijár a tisztelet, és nem lehet csak úgy leútszélizni. Megint megjegyeznék valamit: Fanni feje smink nélkül kb. 10 évet öregszik, a bőre pedig sárga. Odakint Fanni már feledésbe merül, mert kezdődik a második sorozatunk, a Zsu veri a habot című. A cold openben Edina úgy vall szerelmet Lacinak hóttrészegen, hogy effektíve ez nem hangzik el, csak olyan homályos dolgok hogy “nem azt látod, amit látnod kéne” illetve “nem látod, ami az orrod előtt van” és hozzá Edina olyan kívánós szemmel néz a tetovált kölyökre, mint aki egy, uszkve másfél percen belül legszívesebben beleülne a farkába. A gond csak az, hogy Laci, akinek saját bevallása szerint négy éve nincs értékrendje, még mindig nem akarja lekötni magát egy pina mellett, és a nem létező értékrendjében Zsu gumicsöcsei még mindig előkelőbb helyen állnak, mint Edina vitathatatlanul rendezetlen fogsora.

Elkerülendő a kínosabb fordulatokat, Laci, Dani és Ádám bedurrantja a dzsakut, majd belebasznak még vagy két embert, de csak úgy óvattal, nem rendesen hajítva, hanem a vízbe finoman beleeresztve, hiszen akkor nem maradna benne víz. Macit érthető okokból nem vegzálják. A dzsaku hab nélkül nem dzsaku, így beleöntenek másfél liternyit, “egyszer élünk, höjj” jeligére, amitól persze az egész udvar tiszta hab lesz, de ez a kisebbik rossz, mert az ünneplő ruháját bikinire cserélő Zsut is belevágják a vízbe Edina után, és innentől elszabadul az erdélyi pokol: Edina részegen úgy látja, hogy a habbal pancsoló Zsu Lacira megy rá, de keményen, miközben kurvára nem, viszont Laci tényleg figyelgeti Zsut, mert valahol legbelül tolná, mint a lopott biciklit, és leszarja Edinát, azaz egy percig nem vele foglalkozik. Edina ettől berág, kipattan a dzsakuból és egy kicsit üvöltözik Lacival, aki ettől dettó felkúrja az agyát, és visszaszól.

Közben Fanni a nyugiban lehántotta magáról a vörös sztreccsgatyát, és átvette a baszóneglizsét, amiben besasszézik a nappaliba, ahol tökegyedül táncikál egyet - a többiek odakünn dzsakuznak ugye - aztán bemegy a fürdőbe, ahol Ádám zuhanyzik, és egy kicsit beszélgetnek megint, Fanni először agresszív, aztán évődő, lebassza Ádámot, hogy miért útszélizi le, mire Ádám tök jogosan azzal védekezik, hogy az Laci volt, baszki, nem lehetsz ennyire debil, de Fanni az, mármint debil, és a vége a jelenetnek az, hogy ugyan aszongya neki, hogy rohaggyálmegnejlonban, de láthatóan jól esett neki, hogy Ádám kicsit flörtölt vele.

Kint is eszkalálódnak az események, a továbbra is idegbeteg Edina és a tízfokos hidegben sem didergő, egy szál bikinis Zsu Laciról beszélgetnek, Zsu szerint ő mondta neki, hogy ad egy, így nem beszélünk nővel, ad kettő, nem lesz baszás. És eleve, Laci aszonta Zsunak, hogy nem lesz baszás Edinával, de ezt nem kéne neki visszamondani. Edina természetesen beront a nappaliba és folytatódik az üvöltözés, sőt, majdnem verekedés lesz a dologból, Edinát hárman fogják le. Hiába no, medvék nevelték. Edina a zuhany alatt igyekszik lehiggadni, ahol kit mást talál, mint Ádámot, aki ezek szerint itt lakik. A beszélgetés egyetlen lényegi momentuma: Ádám éket ver Zsu és Edina közé, megjegyezve, hogy Zsuban nem szabad bízni, mert egy manipulatív ribanc. S lőn: a jelenet lecsengetésében Zsu elárulja Ádámnak, hogy vonzódik Lacihoz, de nem mászik rá, mert Edina neki fontos. Muhahaha, két hét múlva mélytorokversenyt rendeznek a villában.

Ami ezen kívül volt még:

  • egy tizenkét perces szegmens a fentiek megbeszéléséről, de semmi lényeges nem hangzott el,
  • a két tábor kapott feladatot: tessen körözési posztert készíteni az ellentábor vezetőjéről, és kivesézni, miben szarfosmoslék az illető. Reni kiosztja Danit, aki besértődik, de annyira nem esik kétségbe, bezzeg Reni kis híján agyvérzést kap, amikor Dani elmondja neki, mekkora élszent, beképzelt, passzív-agresszív gyökér.
  • Robin jelzi, hogy a villában van, mert éhes, és nincs kaja a hűtőben - ezért Dórinak esik neki, akinek ő bezzeg adott kaját, amikor kért. Dóri válasza: hát, nem kellett volna adnod.

screen_shot_2014-12-22_at_8_27_25.png

Ma este párbaj, előtte egy épületes beszélgetés Dennis és Fanni között, némi faszmosással és fenyegetéssel a szolárium és a faszkiverés viszonylatában.

 

 

Címkék: 18+ vv7
1107 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampóscsőrű kardinális 2014.12.22. 08:52:31

Első....juhéjj.......Jó volt, köszi Sixx!

Conchobar 2014.12.22. 08:59:45

Azért meg kell hagyni, ügyes/taktikus nő ez a Zsuzsa. Felhívta Edina figyelmét a 'most' és a 'soha' közti különbségre, ezzel egyszersmind nyomást gyakorolt rá: amíg Edina jóbarátnője, addig Zsuzsa nem fog engedni Lacinak, de ha Edina megpróbált eltántorodni Zsuzsa mellől, akkor...

tvbuzi 2014.12.22. 09:07:15

Edina értette mit mondott Zsuzsa?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 09:10:56

"Hiába no, medvék nevelték. " :D :D

@Conchobar: "...Zsuzsa. Felhívta Edina figyelmét a 'most' és a 'soha' közti különbségre." Igen, ez nekem is feltűnt, nem hülye ez a Zsuzsa, jól játszik.

SzUser 2014.12.22. 09:11:41

".......olyan messze van, mint Vida Ildikó a present perfecttől" Ez számomra a hét poénja volt, a blog gyöngyszeme :)

Conchobar 2014.12.22. 09:18:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "nekem is feltűnt, nem hülye ez a Zsuzsa" - Látszott, hogy Zsuzsát nem vonta be Dani és Edina a körözéses feladatba (csak utólag tudakolták a véleményét). Ugyanis Zsuzsa ritkán mulasztja el, hogy ráirányítsa a nézők figyelmét arra, hogy Reni őket is, a nézőket is leszólja. Legutóbb is sikerült Renit becsalogatnia a mocsárba, mikor Reni elkezdett arról értekezni, hogy a Zsuzsára szavazók is olyanok, mint Zsuzsa

Illúzióromboló kockacukor 2014.12.22. 09:19:11

Ilyen mélységig nem tudok belemenni, mint az előző hozzászóló, így csak megkérdezem:
Nebasszfel, hogy ez most tényleg bézbólsapkában zuhanyzik, vagy nemértem a jelenetet?

tvbuzi 2014.12.22. 09:38:52

Szemüvegben alszanak, sapkában fürdenek de koton nélkül basznak.

Conchobar 2014.12.22. 09:46:41

@Illúzióromboló kockacukor: "lyen mélységig nem tudok belemenni, mint az előző hozzászóló" - Már mint melyik hozzászóló?

Conchobar 2014.12.22. 09:49:54

@Illúzióromboló kockacukor: "lyen mélységig nem tudok belemenni, mint az előző hozzászóló" - Melyik előző hosszászólóra gondoltál?

harcosDuke 2014.12.22. 09:55:36

Nem hiszem, hogy a nagy Zsu kedvelők együtt tudnának élni egy ilyen nővel. Hacsak nem nyúlnak születtek alapból.
Látom az egyik szennyújság is még belerúg egyet Renibe, tök fölöslegesen, mert esélye sincs a nyálas úrigyerek Danikával szemben.
Pedig csak ebben az alacsony IQ-s csapatban mondhatjuk azt, hogy ő legalább jó taktikus, egy VV Attilával szemben hangyafingnyi esélye nem lenne.

lawabidingcitizen 2014.12.22. 10:03:33

Király volt, sixx! Faszni és a b%szóneglizsé :)

Az éjszakai online-ban megint buli volt. Éjfél után a South Park megtestesült paradoxonja, a "medvedisznóember"- félig medve, félig ember és félig disznó- Rönét körbevezette a villában, mintha most költözne be, és kijelentette, h. meghal, ha nem jön vissza ma. Volt már élő egyenesben haláleset valami reality-ben? Szegény készítők, tuti a gerincsérv, ha a zsírmedvét ki kell szállítani :)

Ja, végig puszilgatta Rönét.
1.: többször feljött egy kis hányadék a látványtól és a gondolattól is....
2.: ma estére foglaltak Rönének valami olcsó hostel szobát? Mert ha van esze a vőlegénynek, be sem engedi soha többé, vagy csak egy nagyon alapos, többszöri domestos-os lemosás és egy agybeültetés után

Conchobar 2014.12.22. 10:05:55

@harcosDuke: "Nem hiszem, hogy a nagy Zsu kedvelők együtt tudnának élni egy ilyen nővel." - Nem kedvelem Zsuzsát, de vele igenis jobban együtt lehet élni, mint Fannival, vagy Renivel. Aki képes kontrollálni önnön cselekedeteit, aki nem engedi át a kontrollt az érzelmeinek, avval nem csak együtt lehet élni, hanem együtt is lehet működni (munkában, játékban, magánéletben, bármiben) bárkinek

tvbuzi 2014.12.22. 10:08:41

A vőlegény állítólag berágott a fotózás miatt. Röné szájától nyalintásnyira volt Godzilla, amit Komisz valószínűleg nem rég húzott ki Fanniból.

tvbuzi 2014.12.22. 10:10:23

Röné egyébként biztos alhat majd Vikácsunál.

Conchobar 2014.12.22. 10:18:09

@harcosDuke: "Pedig csak ebben az alacsony IQ-s csapatban mondhatjuk azt, hogy ő legalább jó taktikus, egy VV Attilával szemben hangyafingnyi esélye nem lenne." - VV Attilával szemben bizony nagy esélyük lenne. Se Zsuzsa, se Dani nem hasonlítható Attila VV5-ös ellenfeleihez

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.22. 10:21:43

ismét jó volt, de egy kis képregény hiányzott. Azok szoktak a legjobbak lenni. :D

harcosDuke 2014.12.22. 10:24:28

@Conchobar: Villaléte 6. órájában Zsu már keményen kézbe vette .... az eseményeket. :)) illetve Dávid farkát. Humortalan, buta műcsöcs. Percig sem állítottam, hogy Fannival együtt lehetne élni, Reni az én értékrendemben magasabb kategória.

Conchobar 2014.12.22. 10:39:53

@harcosDuke: "Reni az én értékrendemben magasabb kategória" - Persze, mert úgy látod, hogy őt 'báncsák a népek'. Az fel se tűnik neked, Dávid farka van olyan, mint Dennisé (már, ha érted Renivel kapcsolatban)

Conchobar 2014.12.22. 10:41:51

@harcosDuke: "Humortalan, buta műcsöcs." - Ez szubjektív dolog, bár én úgy látom, hogy Reni humorán se csapkodták a térdüket a nézők

csiri bá 2014.12.22. 10:49:20

Sixx köszi a hogyvoltot, kiváló volt
@lawabidingcitizen: "Szegény készítők, tuti a gerincsérv, ha a zsírmedvét ki kell szállítani :)"

Megbontják a tetőt és odagurul egy Liebherr... ez pl 50 tonnát tud: www.cran.hu/gepek/gep8_1.jpg :)

csiri bá 2014.12.22. 10:50:52

@lawabidingcitizen: "vagy csak egy nagyon alapos, többszöri domestos-os lemosás és egy agybeültetés után " - annyi domestos nincs is, a másikat meg láthatóan próbálták, de akkor is félre sikerült. :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 10:58:42

Aki szerint Renivel együtt lehet élni,az valami elmegyógyintézetben dolgozik,hogy ilyen elfogadó és empatikus a passzív-agresszív emberekkel szemben? :D Zsu-t is elég agresszornak tartom sokszor,de legalább ő nem ilyen mesterkélt és hányingerkeltő stílusú,mint Röné.

lawabidingcitizen 2014.12.22. 11:14:47

@csiri bá: Majd helikopterrel kiemelik, mint az Éhezők viadalában! Az oroszoktól kell majd kölcsönözni egy Mi-26-ost, speciális súlyok emelésére átalakítva :)

Röné viselkedésére gondolva, szerintetek volt már olyan VV vagy bármilyen más trashreality szereplő, akit később elvertek a benti viselkedéséér? Mondjuk ennek a buta picsának és főribanc faszninak kinéz egy "véletlenül leesett a lépcsőn" Zsuzsa hozzátartozóitól, haverjaitól.
Deniszről nem is beszélve, neki tényleg beígérte a kidobott csaj családja

csiri bá 2014.12.22. 11:18:55

@lawabidingcitizen: "Majd helikopterrel kiemelik, mint az Éhezők viadalában! Az oroszoktól kell majd kölcsönözni egy Mi-26-ost, speciális súlyok emelésére átalakítva :)"
Hú basszus, tudod mi ugrott be erről, de azonnal?
www.youtube.com/watch?v=TB2YvbBqJnY

Pink Floyd Flying Pig. :D :D

csiri bá 2014.12.22. 11:26:05

index cikk-főcím: "legyőzte a csirke a disznót"... oké, az utóbbi megvan, de az első az melyik? :D

Hasfelmetsző Jackó 2014.12.22. 11:42:05

@lawabidingcitizen: Ma este nálam fog aludni. Megegyeztünk a (volt) vőlegényével.

Conchobar 2014.12.22. 11:43:39

@lawabidingcitizen: "volt már olyan VV vagy bármilyen más trashreality szereplő, akit később elvertek a benti viselkedéséér" - Krisztofel elverte Veronikát, amit hírlik olyan okok miatt, amelyek a bent töltött napokig nyúlnak vissza

Gia 2014.12.22. 12:00:33

Ádám a zuhanyzóban lakik... :-D :-D

lawabidingcitizen 2014.12.22. 12:06:34

@Hasfelmetsző Jackó: küldök neki egy mocskos nagy pofánverést sok szeretettel :)

@Bujumburi: cool. Én mondjuk nézőkre gondoltam, akik lecsapták valamelyik "kedvencet" a benti viselkedésért.

Király lenne, ha pl.deniszt jól megrugdosná pár unokatesó az ex rokoni köréből :)

tvbuzi 2014.12.22. 12:10:39

Egyébként mér alig várom, hogy láthassam amikor Komisz kiveri Fanni szolijában.
Egyébként ha jól emlékszem a Big Brother egyik szereplője kapott egy raklap Domestost...Fanni kaphatna egy szolit valami nagyvonalú szponzortól. Hadd ráncosodjon a csúnyája tovább.

DrIdeges 2014.12.22. 12:19:55

@SzUser: ...csatlakoznék!
Amilyen sekélyesek a "beutaltak", olyan magasröptűek az egyes kommenek, illetve az összeoglaló!

Bujumburi 2014.12.22. 12:26:53

@lawabidingcitizen: Lehetne fokozni a "Mónika Showt", izgi lehet szerkesztőnek lenni :D Pl. beküldhetnék Dennis excsajának a tesóját, stb.. :D

nnnnnnnn 2014.12.22. 12:29:48

ki vagyok hány %-al fog kiesni a reni ma este.

kamilla123 2014.12.22. 12:43:36

Az érdekes volt, hogy Edina faggatja Zsu-t, hogy mit mondott Laci a dzsakuban. Zsu nem akar belefolyni, de végül elmondja azzal a feltétellel, amit meg is ígértet Edinkával, hogy őt nem keveri bele. Erre Edina berongyol és rögtön nekiesik Lacinak: "Te mit mondtál a Zsuzsának??"
Ugyanígy Ádám bizalmasan megsúgja neki, hogy ne bízzon Zsu-ban, erre ő Zsunak: "Ádám szerint te ki tudnál kezdeni a Lcival. Szerintem nem, de Ádám ezt mondja, "
Hát ennek a csajnak érdemes a bizalmasa lenni.

kamilla123 2014.12.22. 12:53:13

@pomac: ezt el sem akarom hinni. Olyan, mintha nem lenne százas a csaj. De komolyan. Első héten ez az indokolatlan őrjöngés, aztán az, hogy bezárkózik, elvonul, tényleg olyan, mint Sixx írja, egy hajléktalan a nyugiszobában. Aztán meg ledobja a bugyit? Vmi nincs rendben a csajnál, pedig a beköltözés előtt a stúdióban teljesen normálisnak tűnt.

tvbuzi 2014.12.22. 13:07:14

Röné még a végén pornózni fog.

kamilla123 2014.12.22. 13:14:58

@Gia: jaaa, hogy ittas volt. na ez megmagyarázza akkor az elmúlt egy hónapot cakkumpakk :-)))

tvbuzi 2014.12.22. 13:16:24

Akkor volt ittas amikor normális volt vagy akkor amikor letolta a bugyingót?:)

tvbuzi 2014.12.22. 13:20:43

Most olvastam, hogy a K. Medve is szexizett. Ez abból állt, hogy ledobta a plédet és láthatóvá vált a vekni kenyér a rúd szalámi és a két grillcsirke?

kamilla123 2014.12.22. 13:20:44

@tvbuzi: lehet,h ezért nem mert inni mostanáig, mert tudta, h ez lesz, ha piál. persze ez még mindig nem magyarázná meg az egész többszörösen skizofrén csajt

Hasfelmetsző Jackó 2014.12.22. 13:24:13

@lawabidingcitizen: Mindenesetre megmutatom neki a kommentedet. Még a bélyeggyűjteményem előtt...

Gia 2014.12.22. 13:24:32

@kamilla123: Én az Edinás részre válaszoltam.Szerintem be volt csípve.

kamilla123 2014.12.22. 13:30:30

@Gia: ja értem, bocsi. hát persze igen, de nekem akkor is gáz, ahogy viselkedett. Azért az, h ki hogy viselkedik piásan, sok mindent elárul róla sajnos:-(

Zsoofka 2014.12.22. 13:31:24

@mokamini: Bocsi. Az okoska telefonom önálló életre kelt...

tvbuzi 2014.12.22. 13:32:03

Nagyon nehezen lehet bejelentkezni mobilról néha és van, hogy valaki más nevében tudnék írni :O

Costanza 2014.12.22. 13:46:46

@lawabidingcitizen: neked mi bajod van, hogy mindenkit utnel vernel? menjel edzeni.

Aharon 2014.12.22. 14:00:48

@Gia: Pocsolya részeg volt. Nem kéne innia, nagyon rosszat tesz neki, és a játékának is.

Pietrosz Abroszbatosz 2014.12.22. 14:25:41

@lawabidingcitizen: SzÍvlapáttal vagy péklapáttal dolgozol?

kamilla123 2014.12.22. 14:26:36

@Aharon: én nem láttam pocsolya részegnek. vagy nem ugyanazt nevezzük pocsolya részegnek :-)) Sztem csak féltékeny, mint az állat, és nincs önkontrollja, amit persze egy kis ital még jobban lerombol.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 14:35:55

Fúúúj,most láttam a Rönés cikket,hát ez a lány még sohasem hallott a mozgás pozitív hatásairól? A nagymamám jobb kondiban van nála. Nem lesz ebből Pléhboj fotózás,jajjj jajjj.

tvbuzi 2014.12.22. 14:39:41

@Köcsöglány: végül is Zalatnai Cini is szerepelt a Playboyban:)))

@kamilla123: +1, szerintem is több a féltékenység mint az ital.

kamilla123 2014.12.22. 14:40:01

@Köcsöglány: nincs sztem olyan rossz alakja. A hasán van egy kis felesleg, de amúgy ez egy alkat típus. Ez vele a legkisebb baj amúgy :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 14:42:52

@tvbuzi: na ne már :o :D Ez komoly? :D
@kamilla123: szerintem az életkorához képest nagyon puhának tűnik és látszik,hogy konditermet talán nem látott még életében,de valóban,ez legyen a legnagyobb baj. Mindenesetre ha tényleg ledobta a bugyeszt is,az halál gáz. Ms Álszent Röné ma már otthon győzködheti Norbit,hogy ő csak a feladatot teljesítette :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.22. 14:43:39

"Hát és ez lehet, hogy így is lesz, főleg miután Zsu Ádámnak priviben elárulta, vonzódik Lacihoz,"
(idézet a VV honlap hogyótjából)
"Priviben"??? hmmm.... érdekes:D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 14:45:03

Amúgy várom ezt a táncot,hogy feltegyék vagy leadják,kíváncsi vagyok,mi lehet annyira ordenáré,hogy a többiek is közönségesnek tartsák. Meg érdekel,hogy Röné fejében mit jelent a szexi szó fizikai megvalósulása,ha már ő olyan nagy bőszen kurvázta Zsu-t.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.22. 14:45:16

valaki erősítsen/cáfoljon meg h a szóhasználat csak a véletlen műve:D

kamilla123 2014.12.22. 14:48:05

@Köcsöglány: nekem az a fura, hogy ezek nem nézték az eddigi VV-ket? most nem gondolja, h semmit nem csinál egy hónapig, aztán meg a párbaj előtt egy nappal ledobja a bugyit, és ettől majd hirtelen mindenki rászavaz? a másik, amikor azt hiszik,h majd a párbajon dől el minden, tök mindegy, h addig mit produkáltak.

tvbuzi 2014.12.22. 14:53:53

Igen, az hiszik a párbaj a döntő. Valaki még oktatta is Vikácsut mit csináljon, hogy zavarja össze Zsuzsát.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 14:54:01

@kamilla123: de hát Röné úgy van vele,hogy neki kell nyernie,mert ő a tisztaság,a higgadtság,az elegancia és az intelligencia jelképe,és biztos több olyan szavazó van,aki erre kíváncsi,szemben a undorító,féreg,gonosz,pincsikutya,nincs-nálad-szarabb-ember Danival szemben. :))))

kamilla123 2014.12.22. 14:58:04

@Köcsöglány: mondjuk Reni az, aki ezzel tényleg az égvilágon semmit nem nyert. Olyasmi, mint Ildi a VV4ből, aki bement leégetni magát. Csak még rosszabb, mert az a csaj azért került olyan helyzetbe, mert eleve bunkón fogadták, Renit viszont szeretettel, szóval neki nem volt olyan nehéz a terep. De se színésznőként, se nyuszis magazin csajként, se műsorvezetőként, se erkölcsi győzteseként nem profitált a VV-ből.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2014.12.22. 15:01:23

hol lehet visszanézni az adást? eddig torrent oldalon fenn volt, de a tegnapi adást nem töltötték fel

tvbuzi 2014.12.22. 15:03:47

Szerintem erkölcsi győztesnek fogja előadni magát Röné.

csicserierika 2014.12.22. 15:08:43

@foxwiththegloves: szóhasználat, még a Dotty féle privi előtt is volt privát beszélgetés, csak úgy bele az éterbe, face to face :)

fran7 2014.12.22. 15:17:38

@kamilla123: Reninek ráadásul, ha választ valakit Robin és Ádám közül, akkor esélye lett volna bent maradni. Sőt szerintem, ha normálisan viselkedik, akkor a Dani féle csoport se lett volna ennyire elutasító vele szemben. Mondjuk érdekes beszélgetései lesznek a családban, amikor ők is bevallják neki, hogy van benne egyféle agresszió. Mint minden emberben.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.22. 15:22:46

@csicserierika: áh de kár, reménykedtem valami izgi fordulatban:D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 15:30:40

Most fogalmazódott meg bennem,mi az igaz problémám Rönével. Nem az,hogy passzív-agresszív-nárcisztikus-antiszociális személyiségzavarban szenved. Nem is az,hogy gyakorlatilag egész nap döglik,bulizni képtelen,egyátalán nem színes és sokoldalú személyiség. Hanem ez az állandó tiltakozás saját maga ellen. Nem vagyunk tökéletesek,mi kommentelők sem és úgy all in az egész világegyetemben sem él egy darab tökéletes ember sem. Nem létezik tökéletes. Ezt el kell fogadni és ezzel együtt a hibáinkat is. Ha valaki hajlamos az agresszív viselkedésre (nem kell,hogy fizikailag legyen az),ez a negatív tulajdonsága sokkal "elnézhetőbb",HA az a valaki tisztában van vele és próbálja kezelni. Röne teljesen betagad,másokat meg sem hallgat,minden jellemhibáját és hiányosságát hosszan kimagyarázza,és védi folyton magát. De minek? Sokkal szimpibb lenne,ha egyszer azt mondaná,hogy "Tudod,mit,Dani? Igazad van,előfordul,hogy agresszívan beszélek vagy a mimikám ezt sugározza nektek." Szerintem a többiek hátast dobtad volna. Ehelyett mit csinált? "Definiáld az agresszív szót" Csak a hárítás,ráadásul azt is olyan stílusban csinálja,amit utálok nézni. Pedig nem gondolom hülye lánynak,szinte biztos vagyok benne,hogy van némi önkritikája,és képben van valamennyire saját magával. Ha nem lenne,akkor nem értené,miért mondanak rá ilyeneket. Szerintem érti ő pontosan és ezért áll védekező.támadó pozícióba.
Aki Reninek drukkol,az erre tudna ellenérvet mondani? Ti hogy látjátok?

csicserierika 2014.12.22. 15:30:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): miért ? a mikroportban nem kis emberkék jegyzetelnek ezerrel ?? :)

@foxwiththegloves: ááá az még az őskorban volt, igaz sem volt :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 15:34:00

@csicserierika: dehogynem, csakhogy mi tudjuk ezt, ő meg még nem. :)

Avanivi 2014.12.22. 16:00:31

@Köcsöglány: Reni egyszerűen egy beképzelt picha ...

Avanivi 2014.12.22. 16:03:47

@csicserierika: mi van ha lát egy kis repülőt fenn a levegőben ,ha:))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.22. 16:08:16

Vajon lesz ugyanolyan élő adásban káromkodássor Renitől, mint amikor Vikcsu kiesett?
Biztos nehezen fog a fejébe menni, hogy a ................... nézők közül mér' csak 20% szavazott rá és 80% Danira.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.22. 16:11:58

És télleg nem volt Renin bugyi... Norbi biztos értékeli. .-)

Attis86 2014.12.22. 16:14:13

@lawabidingcitizen: Cristofel elverte a nőjét, bár ő a kinti viselkedése miatt. Mivel Cristofelt és Petit sem verte el senki, nem tudom elképzelni, hogy bárki is erre a sorsra jutott volna :)

tvbuzi 2014.12.22. 16:15:19

Röné szerint az olyan primitívek szavaznak a saját fajtájukra mint pl. Dani, ezért esik ki ő.
...ezután felavatja saját szobrát.

mosca.della.frutta 2014.12.22. 16:23:24

@Conchobar: zseniális húzás, ezt írtam épp a tegnapi poszthoz is, lényegében helyrerakta a piásan meglehetősen agresszív kismalacot - akarom mondani, Kisbékát - hogy mihez tartsa magát, az meg visszapróbálkozott egy igen erőtlenre sikeredett érzelmi zsarolásfélével, hogy "de én akkor is bízom benned.." miközben nagyon nem, hiszen folyamatosan fúrja Daninál Kiskunt, ehhem, jó lesz ez! Ádina gyengébb játékos, mint hittem, Zsu viszont erősebb, szerintem 12ker-nek ez egyből levágós volt, azért választotta őt, és nem Ádinát legfőbb bizalmasául, már a kezdetekkor (vagy csak szimplán mázlija volt;)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 16:30:45

Ádám most a legnagyobb szarkavaró bent :D Kíváncsi leszek,kinek pofázza majd el először,hogy Zsu-nak bejön Laccé :D :D Jó lesz.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 16:39:00

@Rémület: az lenne a kézenfekvő,de akkor számolnia kell azzal,hogy Zsu összeugat majd emiatt vele,hiszen direkt megkérte Ádámot,hogy ne adja tovább a mondtam is valamit,de nem is információt. Végülis Edinának is mondhatná,hogy ő tulajdonképpen nem mondott semmi ilyesmit Ádámnak. Más kérdés,hogy se Edina,se mi nem vagyunk hülyék. Az megint egy másik kérdés,hogy Edina miért tart igényt Laccéra? Megbeszélték,hogy nem lesz semmi,nem?

Csak ügyesen! 2014.12.22. 16:46:42

@Köcsöglány: Zsu maga is elmondta Edinának, h bejön neki a Laci, szóval már nincs mit elmondani szerintem.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 16:46:56

hú,Reni tánca enyhén kompromittáló. Szegény papucska sírhat. Vajon ott lesz a párbajon?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 16:47:38

@Csak ügyesen!: végülis igen. Szerintem Zsu ezt a sztorit jól rövidre zárta,később tuti,hogy lesz még valami bonyodalom

kamilla123 2014.12.22. 16:50:34

@Csak ügyesen!: igen, ezzel kifogta a szelet a vitorlából. nagyon okos Zsu

Rémület 2014.12.22. 16:53:18

@Köcsöglány: Látta már valaki ezt a táncot? Vagy kamu az egész?
Attól még, hogy tisztázták, Ádám pletyizhet. Potyára szerez be mínusz pontot. Mondjuk, felőlem ki is eshet.

tvbuzi 2014.12.22. 17:15:45

A poncsó maradt. Nem egy jó formájú nő Röné.

GlitterBaby 2014.12.22. 17:58:57

@Köcsöglány: Edina totál odavan Laciért. Igaz viszonzás nincsen, de ennek ellenére hogyne tartana rá igényt titokban. Ezzel mindenki így lenne. És nekem is rosszul esne, ha kiderülne hogy a „szerelmem tárgya” és „barátnőm” gerjednek egymásra. Persze hivatalosan ezt nem lehet kimondani, mert Laci letisztázta, hogy nem kell neki Edina nőként. De attól még baromi rosszul eshet neki a sok tipi-tapi csókcsata, együttalvás fényében. Ha Laci és Zsu egymásra találnak, akkor Edinának nagyon szar lesz ott a villában ezt végignézni. Edinka részeg kiborulása nagyon gáz volt, hihetetlenül ellenszenvesen nyomta, neki is előjött a rossz oldala. Mindenesetre az ő rossz oldala még mindig elviselhetőbb, mint a többi villalakóé.

Zsu simán rá fog startolni Lacira, egy percig nem lesz tekintettel Edinára szerintem. Pár hét, elfogynak a mocsárlakók, és a Cinkostárs Bt is felbomlik. Akkor pedig szabad a pálya Zsunak. Vagy Edinka annyira kiborul, hogy saját maga veszik össze Zsuval.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.22. 18:02:57

@GlitterBaby: "Vagy Edinka annyira kiborul, hogy saját maga veszik össze Zsuval."
Edina kiviszi párbajra Zsu-t és kint is hagyja a ........-ba végre.

mosca.della.frutta 2014.12.22. 18:03:24

@pomac: te jóságos-magasságos atya-úr-istenn! kiégett a retinám xDDDD iszonycsúnya ez a nő, most már értem, hogy mitől ennyire végzetesen frusztrált szegény, pfff...

kamilla123 2014.12.22. 18:06:07

@GlitterBaby: persze, ez teljesen érthető. csak azt kell látni, hogy Laci már előbb elutasította őt. Nem az volt, hogy ketten rajtoltak rá, és Zsu győzött, vagy hogy Zsu elszerette tőle LAcit. És egy olyan embert nem sajátíthatok ki, aki megmondta, h úgysem lehet köztünk semmi. (mondjuk semmilyen embert nem sajátíthatok ki:-). Amúgy ha hinni lehet az előzetes videónak, Laci igazából még Dóriért van oda. Szép kis kalamajka lenne, ha megint összegabalyodnának :-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 18:13:18

@GlitterBaby: egyetértek mindenben. Annyi megjegyzés,hogy pontosan ez a különbség: Edina és Zsu cinkostársak,nem barátnők,de Edina szerintem néha már a vetélytársat látja benne.

mosca.della.frutta 2014.12.22. 18:13:41

@GlitterBaby: az a gond, hogy minimális kritikai érztéke sincsen Ádinkának, ha azt gondolja, valaha is megszerezhet magának egy olyan kaliberű pasit, mint Lacc - még ott bent, a zárt közegben sincs esélye, maximum egy pocsolyarészeg maszatolásra, ami után ugyanúgy nem fog kelleni neki, mint előtte - a különbség "csak" annyi lesz, hogy Ádinka a porig alázva érzi majd magát azután.... hát, ezt már csak nem akarhatja, mégis valami megmagyarázhatatlan önbizalommal tapad Lacira újra és újra, mintha nem értene a szép szóból, pedig a fickó érthetően a tudtára adta, hogy nem kell neki; mint nő, nem jön be neki a bajszos kisbéka-style, evvan. MIT NEM LEHET EZEN FELFOGNI? (nincs elég tükör odabent?)

astryle 2014.12.22. 18:15:56

Nagyon várom már az arckifejezéseket és a hisztiket, amikor Dani megy vissza :D hátha valamelyik iq bajnok fel is adja :P Macitól pedig várom az infarktust.. itt kérem halált ígértek. Röné vőlegénye (ha tényleg az) helyébe nyilvánosan aláznám szét a stúdióba kamerák előtt :P

tvbuzi 2014.12.22. 18:25:00

Zsuzsára is kíváncsi vagyok, biztos örül majd Daninak. Már amenyiben Dani megy vissza. Nagyon remélem.

kamilla123 2014.12.22. 18:27:46

Az első két és fél pillanatban Dóri azzal a szart szagoló arckifejezésével, ahogy fennakadnak a sunyi szemei a forgatástól, meg ahogy egyik szempillájával X, a másikkal X/2 ütemben verdes, oda fog húzni Dani és Zsu mellé, és sztem a döntőig már el ki sem száll a fenekükből, mert rájön,h ez a Denisz, Maci, FÁncsika vonal nem pálya. Lehet,h pont emiatt startol majd rá megint Lacira.

astryle 2014.12.22. 18:35:50

@kamilla123: majd elmondja a kamerába, hogy a mama végrendeletbe kérte, hogy álljon át majd abba a csapatba. Esetleg Fanni az ingával és Maci az idéző tehetségével szeánszot tartanak és megkérdezik a drága mamát.

Avanivi 2014.12.22. 18:36:40

@mosca.della.frutta: Nem érti,hogy mit jelent a NEM . Laci és Dani sem értette.Kicsit elegem van abból,hogy a villában mindenki dughat ,tapizhat, smárolhat egyebek,kivéve Zsu. Mert akkor kurva,kész.

GlitterBaby 2014.12.22. 18:37:31

@mosca.della.frutta: Én nem tudom, de nem látom Edinát annyira csúnyának. Szerintem tök helyesek együtt Lacival. Azon a videón, ahol Rönével együtt táncol melltartóban és kibontott sima hajjal, még dögösnek is láttam.
Laci nem akarta behülyíteni Edinát, de azért megcsókolta, együtt aludtak stb. Ha nem is készakarva, de mégis behülyítette. Innentől azért nem lehet elvárni, hogy azért mert Laci azt mondja, hogy stop, nem kellesz mégse, Edina teljesen lerázza magáról ezt az érzést. Úgy hogy össze vannak zárva...

kamilla123 2014.12.22. 18:40:38

@Avanivi: pontosan ezt mondom itt már vagy száz éve!! köszönöm, köszönöm, h végre vki ugyanezt gondolja:-)

Puncylla 2014.12.22. 18:40:43

@Köcsöglány: Én a neten keresztül is érzem. Ezért (is) szavaztam Renére.

csincsilla72 2014.12.22. 18:43:29

@Avanivi: Nem érted te ezt. Zsuzsa egy kurva. A többiek meg szimplán ILYENEK. Evvan.:-)
Kettős mérce, de nem nekünk. És mivel mi szavazunk, nem a vellalakók, nem kell, hogy érdekeljen minket az, hogy ők mit gondolnak.

xander 2014.12.22. 18:43:29

lécci 1 linket linkeljetek már(vagy többet),ahol eddig néztem,makacskodik...külföldről nézném...köszönöm!

astryle 2014.12.22. 18:55:25

Fannikának be kéne juttatni családtól videót, vagy mint az előző szériákba bulvárlapokat :P borsonline.hu/20141222_vv_fanni_buszke_ram_az_anyukam

csicserierika 2014.12.22. 18:58:19

@Avanivi: miért ? Látott már biztos matcboxot és annak hiszi :)

perszepolisz 2014.12.22. 19:12:22

Törvényszerű, hogy 12 emberből minimum egy ember nem ügyel a higiéniára. Én csodálkozom, hogy ez korábban még nem merült fel a korábbi szériákban. Bár VV5 Vikiről - aki nő(!) - köztudott volt, hogy hetente 5-ször fürdik. Azért persze itt is azok tartják büdösnek akik az ellentáborban vannak és azok szerint nincs gond, akik vele vannak. Pszichológia 1. oldal. :D

sogeking 2014.12.22. 19:17:32

@perszepolisz: heti 5 fürdés az sok, vagy kevés? mondjuk ebbe a témába könnyebb belekötni, mint hogy hogyan eszik

perszepolisz 2014.12.22. 19:19:53

@sogeking: heti 5 fürdés az nekem kevés, bár én heti 4-szer fürdök. :D (Nem)

malevil2050 2014.12.22. 19:22:23

Ma ismét megerősítettem szerencsés dániel pozicióját.Mert "vae victis".

Avanivi 2014.12.22. 19:23:05

@csincsilla72: Most Edina zsarolgatja,ha én nem dugok te sem.. Szilveszterkor pedig rámászik részegen, pedig Laci soha nem mondta,hogy igen.

Avanivi 2014.12.22. 19:29:31

@sogeking: Halihó :))))

Lehet kap egy brenya szerepet valamikor, abba nagyon jó lesz...

Csak ügyesen! 2014.12.22. 19:29:50

@GlitterBaby: Hááát, Edina alakja szerintem is jó, arcra azért kevésbé. Lehetne ennél jobb, ha kicsit többet adna magára, én szabályosan megrettentem, amikor a tegnapi öfiben másnap beszélgetett Zsuval, ha a képernyőn ennyire látszik az a bajusz, milyen lehet élőben? És akkor ezt vessük össze a jelen hv Lacis képével, ami legalább egy pici esztéktikai élményt vitt a mai nap idegbeteg munkahelyi kapkodásába (karácsony rulez), mert hát legyünk őszinték, Laci suttyónak suttyó, de legalább szép :)

Egyébként szerintem is helyesek együtt, de csak olyan "a csúnyácska kislány szívével megmutatja menőcsávónak h többet ér a belső, mint a külső" - tündérmesei sztájlban. Ez meg itt a Való Világ, ugyebár ;)

kamilla123 2014.12.22. 19:32:52

@Csak ügyesen!: nem az a baj, h csúnyácska, de kedves leány hanem az, hogy csúnyácska, de piásan idegbeteg és féltékeny, sunyi, rosszindulatú leány. És ez már nem olyan nyerő kombó.

2014.12.22. 19:33:05

Edina annyira hülyén viselkedik, hogy az már túlmutat az "őszinte, jószívű, erdélyi" jelzősoron. Szerintem is kétszínű. Egyre unszimpatikusabb.
Fannit megnézhetné egy pszichológus. Olvastam egy cikket, azt írta az édesanyja, hogy szerinte így nem talál majd munkát. Na igen, majd PVC szerez neki.
Én is várom a debil tábor arckifejezését Dani visszatértekor. Remélem, ő nyeri az egész VV7-et.

Csak ügyesen! 2014.12.22. 19:36:21

@kamilla123: Igen, az előbbiekben vázolt sztorivonal csak addig élt, h amig ki nem derült, h Edina valszeg az a csaj, akivel ha szakítanak, utána hónapokig küldi a passzív-agresszív FB üzeneteket :)

Csak ügyesen! 2014.12.22. 19:38:25

A Reni-videót nem merem megnézni, már a kép is elég volt, jáááááj.

sogeking 2014.12.22. 19:39:48

@Avanivi: szia, mi az a brenya?, a brunyát ismerem.
szerintem kamu, hogy színésznő, bár ebben az országban mindneki profi fotós és színész

@perszepolisz: a túl sok fürdés amúgy is kiszárítja a bőrt. de nem is tudnak nem fürdeni, hiszen állandóan a dzsakuban ülnek

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 19:45:28

@Csak ügyesen!: definiáld kérlek az agresszív szót (tolmácsot szeretnék kérni)! :D :D

Amúgy én azt nem értem ebben az Edinás szituban,hogy miért alázza meg magát ezzel? Lacci aligha tudja világosabban elmondani neki,hogy nem szeretne tőle semmit,de fontos neki,mint ember. Mit akar tőle kierőszakolni? Ebből kapcsolat nem lesz. Ha nem jövök be egy pasinak nőként,akkor eszembe sem jut,hogy ennyire teperjek utána. Persze,tudom,hogy össze vannak zárva,de azért túlzásnak érzem,hogy minden másnap van valami feszkó meg susmus emiatt.

2014.12.22. 19:48:19

@Majom1Parádé: Hű, de kínos ez a videó. :D Edina is nagyon gázosan nyomja. Na de Reni...Most ez volt az az érték, amit ő képvisel a villában? Vajon azt tudta, hogy hátul túl rövid volt az a poncsó? :D

Avanivi 2014.12.22. 19:51:11

@csicserierika: @sogeking: Boszorkány ,boszi, brenya:)) a brenya a leggonoszabb :)

ma kiesik és csicserinek lesz igaza,a belevalóban elmondja,hogy minden néző HP...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 19:52:22

@kamilla123: " szart szagoló arckifejezés" és tényleg! találó :))))))
(amúgy meg szégyelljed el magad, hogy ilyen csúnyán beszélsz! :))))))))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 19:52:22

@kamilla123: " szart szagoló arckifejezés" és tényleg! találó :))))))
(amúgy meg szégyelljed el magad, hogy ilyen csúnyán beszélsz! :))))))))))

perszepolisz 2014.12.22. 19:52:44

Esélyek a győzelemre szerintem: (Ez nem kieési sorrend!)

Dani 15,00%
Dóri 14,50%
Edina 13,00%
Laci 6,00%
Zsu 7,00%
Fanni 13,50%
Dennis 8,00%
Maci 5,00%
Reni 3,00%
Ádám 6,00%
Robin 9,00%
ÉS még annyi, lesz egy epikus Edina-Fanni párbaj amit utóbbi nyer majd.

Ronla 2014.12.22. 20:09:54

Mikor lesz a párbaj?

Gia 2014.12.22. 20:11:39

@Ronla: Fél 10-kor kezdődik a mai móka.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.22. 20:11:41

@perszepolisz: Ha lesz is ilyen párbaj szerintem Edina nyeri. A %-ok meg hát nagyjából itt-ott stimmelnek. Inkább a nagyságrend, de szerintem a felének semmi esélye nincs, konkrétan NULLA %. Mint Ádám, Robin, Reni pl.

kamilla123 2014.12.22. 20:23:01

@Csak ügyesen!: én amúgy attól tartok,h egyszer Edinkából annyira elege lesz Lacinak, h be fog neki szólni egy olyat, amilyen szintűt Dórinak beszólt. És akkor Edina majd azon felhúzhatja magát és Laci fog belőle rosszul kijönni, hogy hogy beszélhet így szegény kislánnyal. Holott Edinka már tényleg, gyakorlatilag a bulikban nem Laci mellett, hanem konkrétan Lacin ül folyamatosan, miközben ádáz szemekkel mered minden nőnemű lakóra.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 20:28:38

@perszepolisz: miért pont Fanni-Edina?
Én inkább egy Fanni-Dennist szeretnék,ők totál egy szinten vannak :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 20:34:18

Már csak egy óra.
Hajj-rááá nemmindennapfürdökDaniii!!! :D

perszepolisz 2014.12.22. 20:36:07

@Köcsöglány: Mert az olyan epikus lenne, mint a Gyűrűk Ura utolsó csatajelenete.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 20:37:57

Amúgy olyan aranyos,ahogy Fanni azt mondja,hogy sajnálja,hogy ezt kell hallanunk,hogy Dani ápolatlan. Azt nem sajnálja,amikor azt kell hallanom,hogyan is bűvölte meg Pénisz kobráját néhány szolizsetonért? Kettős mérce,huh?

csicserierika 2014.12.22. 20:38:20

@Avanivi: aki nem Fanni v az ő értékrendje szerint él :)

csicserierika 2014.12.22. 20:39:03

@Köcsöglány: és hány napig nem fürdik szoli után ?

tvbuzi 2014.12.22. 20:40:41

Ha Dani megy vissza a vellába a tiszteletére én sem fürdök ma.
Ki csatlakozik???
:D

kamilla123 2014.12.22. 20:41:24

@tvbuzi: én már fürödtem. most akkor menjek el háztömböt futni, h izzadt legyek?

sogeking 2014.12.22. 20:43:53

@tvbuzi: és Zsuval egy közös zuhanyzás a visszatérés örömére?

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.22. 20:45:15

Igazából senkinek sem kéne fürödnie, és akkor szép puha lesz a bőrötök. (nem írom ide h ez honnan származik:))

tvbuzi 2014.12.22. 20:46:51

Kamilla, gyors voltál.
A közös fürdés Zsuzsával biztos sokat dobna a higiénián...

sogeking 2014.12.22. 20:47:06

@foxwiththegloves: kedvenc VV játékosod, Alekosz mondta?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 20:47:30

@foxwiththegloves: és a (belgák) krokodilok hova álljanak? :DDDDD

Commodore 2014.12.22. 20:48:03

Legjobb a hajduszoboszlói gyógyfürdő.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 20:49:57

@perszepolisz: robintkám (egyem meg) még feljöhet, mostanában már szokott szerepelni, jobbára szimpatikusan megnyilvánulni, még bármi lehet :)

tvbuzi 2014.12.22. 20:50:09

Én a Szecskában áztatok.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 20:53:38

Legyen má' fél 10. Röné meg Jabba mekkora búcsúzkodást fognak nyomni. Kivérzik a szemem újfent majd. Nem volt elég végig nézni,ahogy tegnap tébláboltak az udvaron... :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 20:56:03

@aggyistenbrittudós: Robin első konfliktusa volt eddig a legaranyosabb veszekedés a villában,komolyan. Ahogy derék Robin azt mondja: "száraz kenyeret kellett ennem" aaaaaaajj,priceless. Akkor az hogy esik? :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 21:01:30

@Köcsöglány: de hát nem is veszekedett, csórikám, csak 'elpanaszolta', hogy nincs mit ennie, csak száraz kenyeret, dóri meg jól lebömbölte a fejét a nőies stílusában :)
mondom, egyszer kiszabadul onnan, majd örökbe fogadom :)))
(mármint nem dórit)

Mirocska 2014.12.22. 21:03:12

@aggyistenbrittudós: Jól jársz vele, olyan kis házias! :-)) Többször láttam már pakolni, meg takarítani!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 21:05:22

@aggyistenbrittudós: nekem is ez jutott eszembe,amikor láttam a jelenetet. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 21:06:19

@Mirocska: azt már kifigyeltem :) de ilyen a barátom is, őt meg nem cserélném le mégsem :)

GlitterBaby 2014.12.22. 21:09:49

@kamilla123: Azért nagy ferdítés beállítani úgy a dolgokat, hogy Edina van rátelepedve Lacira. Laci is egyfolytában flörtöl vele (Biztos nagy lepedőakrobata vagy! Hadd rajzoljak egy szívet a kezedre! Stb.) Edina is kb egy hete mondta a Zsunak, hogy ő soha nem megy oda Lacihoz, hanem inkább fordítva. És Laci is elismerte, hogy alkoholos állapotban semminek az elrontója. Szóval azért nem lehet azt kijelenteni, hogy Edina ráakaszkodik. Ádám is kijelentette a riportban, hogy Laci kihasználja azt a helyzetet, hogy Edina beleesett.
Mondjuk az sanszos, hogy Laci most már gyengítené a kapcsolatot Edinával. Szerintem a munka héten és a szexi fotózáson valami elindult Zsuval. Egyre többet látni őket az öfikben is együtt. Szerintem többet mint Edinával.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.22. 21:10:05

@sogeking: nem, és nem:)
@aggyistenbrittudós: áhh igaz, a te bőröd így is a legfelsőbb szinteken van:)

Na de hol van Fűrész Oszkár?

sogeking 2014.12.22. 21:14:17

@foxwiththegloves: Bandika mondta, amikor masszírozta Lázár László hátsóját a nyugiban

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.22. 21:15:43

@sogeking: rosszul emlékszel, Anikó volt, Szandikának, és nem a hátsóját.

LájkLány 2014.12.22. 21:23:22

Nem vagyok Reni fun (fánfán), de egy kérdésem lenne. Ez a Való Világ és a valós világban bizony bizony a Ren típus lányok vannak túl-súlyban. A legtöbb nő aki támadja erősen nyilván nekik tükröt mutat, különben ennyire nem zaklatná fel őket. Sok az ilyen típusú főnök csaj is. A különbség annyi, hogy egy Röné típusú főnököt pl. nem tudsz kiszavazni. Amúgy az is érdekes, hogy kik azok akik ezeket a lányokat kiválogatták, mert a maga módján mindegyik erőszakos (mint Reni). És a legtöbb pasas papucs típus, akiket a renik irányítanak. Ezért talán van esélye a Daninak, mert kevéssé erőszakos. Ha alkoholban az igazság, akkor egy új kásztngot tarthatnának, mert aki őke kiválogatta, az maga is hozzájuk hasonló ember. Ez is csak egy vélemény, de a való világ ma a reniké sztm. Azt szoktam mondani, ha a nők háborúznának az sokkal aljasabb lenne, mert a nők sokmindenre képesek féltékenységből, irigységből, hatalomvágyból.

csincsilla72 2014.12.22. 21:30:11

Nem tudtok az RTLII-höz live stream-et? Romániából néznék.

Mók_Ica 2014.12.22. 21:31:14

kezdő-dikkkkk :) halihó :)))))))))))))

Mók_Ica 2014.12.22. 21:32:08

@Commodore: tudod, csak a reklám pontos :))))) a műsor pontos kezdése ki a f*szt érdekel??? :))))))))))))))

malevil2050 2014.12.22. 21:32:52

Lilulinda a kékasszony áhhhhhhh:

tvbuzi 2014.12.22. 21:32:57

Röné faszija megjelent.

malevil2050 2014.12.22. 21:33:50

nahh akko még appolok százat mert ez így aránytalan

Mók_Ica 2014.12.22. 21:34:03

wáááóóó 73,033% - 26,67%
reni go home :))

Gia 2014.12.22. 21:34:36

Lilunak ma Reni feje van.. :-)

Mirocska 2014.12.22. 21:35:08

Jézusom, Maci mozog!!!

tvbuzi 2014.12.22. 21:35:08

26,63%??? sok az Rönére.

Mók_Ica 2014.12.22. 21:35:18

gyün a tinci-tánci párbaj és röné poppólója :))) remélem kitakarják......

Krétagarbó 2014.12.22. 21:35:25

@Mók_Ica: Jó estét jó szurkolást! :)
Reni vajon mit mutatott??? Fityiszt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:35:58

Jabba ez után a kis táncbemutató után, vajon túlélte a tegnap estét?

Mók_Ica 2014.12.22. 21:36:39

@Mók_Ica: bocsi, kicsit bénán írtam, de értettétek :))))

timber rulez :))) erre én jobb koreót tudok.... bár az nem szexi :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:36:50

Jön Röné a kis tésztatestével.

az ott a segge?! :O

Krétagarbó 2014.12.22. 21:38:20

@malevil2050: legalábbis ezt a nótát ismerem:)

@tvbuzi: én soknak találom. Röné miért nem használja azt a szolit kicsit? Nem hiszem, hogy nem vmi jófajtát raktak be hozzájuk, nem égne meg, meg különben sem kellene, csak pár percre egy héten x2...

pomac 2014.12.22. 21:38:35

lacinak az a fej :DD

tvbuzi 2014.12.22. 21:38:40

"sajnos pont velem szemben állt, köszönöm, azóta nem tudok enni"
nade Lacikáááám

Mók_Ica 2014.12.22. 21:39:07

@Krétagarbó: jó estét :)))
nem tudom mit mutatott...

lacccinak nem jött be röné csúnyája.....
edinka csúnyájára pedig ráharapott dönisz nadrágon keresztül.....

Krétagarbó 2014.12.22. 21:39:11

Lacinak hány ingere lett???:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:39:19

:D:D:D Laict sokkolta Renó punijának látványa. Azóta se tud enni...

k.tigrincs 2014.12.22. 21:39:28

Lacinál ez a traumatikus csend isteni volt :D

fran7 2014.12.22. 21:39:49

Dani most gondolkozott el azon, hogy mit is keres ő itt.

Krétagarbó 2014.12.22. 21:39:49

Zsu: fölemeli a pancsót:)))

Mók_Ica 2014.12.22. 21:39:58

fáncsi megdicsérte rönét... áááááááááááááááááááá

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:40:14

Nehogy szégyelld már magad, én se szégyellem. :D by Fanni

Mók_Ica 2014.12.22. 21:40:31

@Krétagarbó: hát 1, de az nagyon..... :))))

Mirocska 2014.12.22. 21:40:40

Norbi miért nem mosolyog?

pomac 2014.12.22. 21:40:43

jááááj norbi ott van :DDDD

tvbuzi 2014.12.22. 21:40:45

Röné faszijának a feje :D

Mók_Ica 2014.12.22. 21:41:42

itt a vőlegény..... nem túl boldog.... jól leszólták a menyasszonyának a salátás-löncshúsos csúnyáját.....

dr. sziszi 2014.12.22. 21:41:43

szép estét mindenkinek, megjöttem!

Schlomo Goldberg 2014.12.22. 21:41:44

Ez durva, Röné pinát villantott. A többiek elemzik és nincsenek elragadtatva tőle. Norbika arca a stúdióban ... priceless.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 21:41:46

Fanni: de ne szégyelld, h látták a nunidat, az enyémet hányszor látták már?

ja, ha így, akkor tök jól van :)

tvbuzi 2014.12.22. 21:41:56

Norbi helyében megindulnék Nepál felé szerzetesnek.

fran7 2014.12.22. 21:42:06

Lilut a Frozenből a szőke csajnak sminkelték és öltöztették.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:42:15

Hohó, Röné vőlegénye... nem boldog.
Mert Röné eddig csak neki csattogtatott.. :D

(szerintem párbaj után lesz egy-két keresetlen szava hozzá, csak úgy fortyog benne az indulat... )

Krétagarbó 2014.12.22. 21:42:15

Azért az milyen, amikor Bence majdnem telibe röhögi Röné nuniját a vőlegénye szeme előtt...:D

fran7 2014.12.22. 21:43:07

@tvbuzi: Ott nem szeretnék ezzel az álkínai nyaktetkóval.

Krétagarbó 2014.12.22. 21:43:49

@aggyistenbrittudós: szegény tyúk, seggbe dugják:)))

dr. sziszi 2014.12.22. 21:43:55

Fannika , enyhén szólva hízott, nem kicsit

tvbuzi 2014.12.22. 21:44:05

"normális nő vagyok"
banyek

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 21:44:07

@Krétagarbó: :D :D imádnivaló ez a Bencus :D :D

Fanni Robinnak: Fogadd el,hogy én egy normális nő vagyok. ????? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:44:39

Most arról beszélgetnek, hogy Denisz haverja megdugott egy tyúkot és Fanni próbálja ezt egyfajta vizuális technikával elképzelni (mit és hová dugott), miközben számon kéri Döniszt, hogy milyen haverjai vannak. . :D

Mók_Ica 2014.12.22. 21:44:42

@dr. sziszi: szia :)))

robin udvarolgat plasztiknak :))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 21:44:51

Robint próbálják ÁTHÁRÍTANI :D Jajj,egyem a szíved

Mártír Luther King · http://cabinporn.com 2014.12.22. 21:45:30

@aggyistenbrittudós: @Krétagarbó: haloi!
vegyetek be!
valami konkrét?
nuni meg ilyenek?
hol?
ki?
miért?
én miért nem? -))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 21:45:38

Dórit látta már valaki éppen NEM evés közben?

Gia 2014.12.22. 21:46:10

@Köcsöglány: Én is ezt kagylóztam. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:46:14

@fran7: "álkínai nyaktetkó" ez de jó szó, tök jól esik kimondani...

tvbuzi 2014.12.22. 21:46:27

PVC is hízott rendesen sztem

dr. sziszi 2014.12.22. 21:46:28

Pvc látja benne a jót...

Krétagarbó 2014.12.22. 21:46:30

Ez a halal halal honnan jött nekik? Van vmi arabus vonal vmelyiknél?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 21:46:53

@Krétagarbó: 3 perc késésben vagyok, de beletekerek, mert erre nem vagyok kíváncsi :)

Mók_Ica 2014.12.22. 21:46:55

robinnak mikor lett ennyire rövid a haja...

na, az indiánok próbálják tényleg ÁTHÁRÍTANI robint :)) megkedvelték, hasonlít denisz kinti haverjára.... hogy mik vannak itt kérem szépen :)))

malevil2050 2014.12.22. 21:47:25

Nem baj ciklon,lassan készüljél,mert át kell állni,készítsd a terepet,még időben a süllyedő hajóról,tudod,,,,,,

szmoti 2014.12.22. 21:47:33

@aggyistenbrittudós: ezen én is jót nevettem :D FAnnika...:) még mindig nincs kedvencem, de ha belegondolok, milyen egyszerű, úgy az élet, ahogy fannika éli...még a végén megkedvelem :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 21:48:01

@tvbuzi: dehogy, az csak a pancsója miatt tűnik úgy! :)

Rémület 2014.12.22. 21:48:04

Na, ha Robin Denisz barátja lesz, leveszem róla a kezem. :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 21:48:07

Robin újabb megingását láthatjuk.

Krétagarbó 2014.12.22. 21:48:26

@Mártír Luther King: helló-halló:) naná, hogy beveszünk a csapatba:) nézed a vv7-et?

tvbuzi 2014.12.22. 21:48:42

Robin ma este talán meggondolja magát és marad a Zsuzsa féle csapatban.

Mók_Ica 2014.12.22. 21:48:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ha kimondod, kínaiul is hangzik :))) valószínű a jelentése: csípős szójaszósz :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:49:28

@Mók_Ica: na, már épp akartam kérdezni, hogy ki az a hallgatag, szakállas, kalapos fickó a kertben... azt hittem, valami kellék, még a kovbojos napok miatt.

dr. sziszi 2014.12.22. 21:49:30

műsórvezető MILD kicsit sokat mondja, hogy "IZÉ"

perszepolisz 2014.12.22. 21:49:44

Dórin kívül azért a csapat minden tagja egy csicskának tartja Robint, csak ők szeretnék csicskának.

Gia 2014.12.22. 21:50:08

Danit is megkopasztották...

Krétagarbó 2014.12.22. 21:50:52

Fannit nem érzik erősnek, hát nem tudom. Fannika ha tudná, milyen jól indított és azt mennyire amortizálta már eddig, sírna...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 21:51:05

@Rémület:nem úgy van az, szétültetjük őket! még időben.

Mók_Ica 2014.12.22. 21:51:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): aztán megszólalt robin hangján :))))

@Mártír Luther King: szép jó estét :)

pomac 2014.12.22. 21:51:18

de allszet az a dori ö ment oda legelsonek nyalni ,meg tegnapiban ne ugatta le robint arra már nem emlékszik:D

tvbuzi 2014.12.22. 21:52:19

Bréking!!! Dani fürdik:DDDDD
Szóval kamus a másik csapat:DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:52:29

Ki mondja, hogy Dani büdös, most is zuhanyzik. A már megszokott bugyeszában. Ez igy tök gazdaságos. :D

Mók_Ica 2014.12.22. 21:53:00

plasztik viszi a megszerzett infot.... és közben CSÁMCSOG áááááááááááááááááááááááááá undi

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 21:53:05

@szmoti: én nem utálom, az túlzás hogy kedvelem, de -egyelőre- kell ő még ide, műsorozni, na :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 21:53:16

Rájöttek,hogy mindent jól látnak. Ajjj ajjj aaajj

csincsilla72 2014.12.22. 21:53:27

Robin és Plasztik melegedik?:-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.22. 21:53:31

@fran7: Csak nincs varázsereje egy város lefagyasztásához. .-) (Elza amúgy az eredeti neve a csajszinak tök mellékesen)

tvbuzi 2014.12.22. 21:53:47

"látom benne a férfit"
Maci: télleg?!?!

dr. sziszi 2014.12.22. 21:53:48

Látom benne a férfit.Kívűlről nem nagyon látni?

Mók_Ica 2014.12.22. 21:54:01

plasztiknak egyre jobban bejön robin???? hát ja, én meg elhiszem.....

Gia 2014.12.22. 21:54:09

Macin hangosan felröhögtem,ahogy visszakérdezett,hogy tényleg?

tvbuzi 2014.12.22. 21:54:50

ha Röné kiül a székbe hátat kell fordítanom a tévének

fran7 2014.12.22. 21:55:18

Dóri elismételte azt, amit ő mondott, mintha Robin mondta volna neki. Önbecsapásban az a jó, hogy csak egy embert kell megtéveszteni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 21:55:21

Jabba Téénylegje.... :D

Dóri viszont már egyre kevésbé szimpi. Akkora arca van, mint egy ház. És most nem csak szó szerint értem ezt.

kamilla123 2014.12.22. 21:55:28

@Krétagarbó: "PVC egy gennyláda..." és öröm lesz nézni, ahogy egy pillanat alatt át fog állni Zsu-ékhoz :-)

Mók_Ica 2014.12.22. 21:55:45

@Krétagarbó: csámcsogós gennyláda ráadásul ... és a feje meg van nagyon pockosodva....

Gia 2014.12.22. 21:55:50

@tvbuzi: Mi lenne ha Rönét fordítanák háttal nekünk? ;-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 21:55:55

@Krétagarbó: az. nálam utolsó helyezett denisz a kopasszal.

ja, jut eszembe! kivel futottam össze vmelyik nap? vv zsótival! (alacsony, kb 170 körül lehet)

dr. sziszi 2014.12.22. 21:56:10

hú de aljadék ez a dóri

tvbuzi 2014.12.22. 21:56:11

Plasztikot is csak a Trófeába érdemes elvinni vacsorázni....

szmoti 2014.12.22. 21:56:11

Robin tényleg szép :) Tipikusan a szép, szép...de otthonra nem kéne, legalábbis nálam így van :)

ő-szinte 2014.12.22. 21:56:19

macinak ez a TÉLLEG? priceless volt a végén :DDDDDDDDDDDDDDDDDD pfffffff
mit hitt, Dórinak majd ő fog megtetszeni? LOL

Krétagarbó 2014.12.22. 21:56:43

@tvbuzi: fordítsd meg a tv-t:) és halkítsd le.

A vőlegénynek nem volt őszinte a mosolya, genyó Lilu meg is kérdezte, hogy a vőlegény státsu még meg van-e...:)

tvbuzi 2014.12.22. 21:57:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): félek, hogy látta az elemi ösztönt és hát ugye színésznő és tombol az exhibícióóó:DDD

Mártír Luther King · http://cabinporn.com 2014.12.22. 21:57:08

@Krétagarbó: @aggyistenbrittudós: @Mók_Ica:
semmi pálya.. -)))
azt sem tudom, hogy hol vagyok!-)
csak pörgök szempillán! -))
de olvasok..-)

perszepolisz 2014.12.22. 21:57:32

Robin egy gyík. Nem jó karakter. Nincs egyénisége, eddig még elvoltunk azzal , oy nem szerepelt sokat, de most kezd kiderülni, hogy Robin se valami nagy jellem.
De ez csak egy vélemény lehet hogy tök jó arc.

fran7 2014.12.22. 21:57:46

@Majom1Parádé: Láttam a filmet, de főhősök nevének megjegyzésével nem szoktam foglalkozni. Csak ugye animációban, nem lehet a színésznő nevével takarózni. Kösz a kiegészítést.

Krétagarbó 2014.12.22. 21:57:52

@aggyistenbrittudós: tényleg? biztos csak Dorka mellett tűnt magasabbnak.

ő-szinte 2014.12.22. 21:58:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Uhhh, vissza kell néznem az öfit, meg az előzőeket, mert ez a Röné... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát nem találok szavakat :DDDDDDDDDDDD
pedig az nálam elég ritka ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. sziszi 2014.12.22. 21:58:37

ma már otthon alszik sinésznő

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 21:58:37

@perszepolisz: jó arc,de nem jó játékos,ahogy Dani mondta. Én is így látom.

Krétagarbó 2014.12.22. 21:59:06

@perszepolisz: gyenge, túl jószívű, naiv lelkületű ő ehhez a játékhoz.

Gia 2014.12.22. 21:59:37

@perszepolisz: Robin azt sem tudja merre van arccal előre..

Krétagarbó 2014.12.22. 22:00:14

@Mártír Luther King: rtl II, vagy hátha dob vki egy stream-et (én nem tudok sajna) és úgy könnyebb.

malevil2050 2014.12.22. 22:00:47

@csincsilla72: Jahh diplomatikus átállás,azt még sem mondhatja,nahh rossz irányba feszülnek a vitorlák,szevasztok.

Kiváncsi leszek ki fog felébredni a csapatból (ha egyáltalán lesz ilyen) - aki rájön valami nem az igazi

Gia 2014.12.22. 22:00:55

Dóri azt mondta,hogy 3x körbepiszkítja az udvart.."Nagyon nőies"volt...

perszepolisz 2014.12.22. 22:01:43

Rájöttem: Lilu mint egy sárga fogú félelmetes öregassony.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:02:17

@tvbuzi: jaja, ezért kérdeztem... :D de szerintem eléggé le fog majd fagyni, ha meglátja Norbi vérben forgó szemeit, ahogy nyakán kidagadó erekkel mered rá. :D:D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:02:41

Dóri máris kezdi Robin csicskáztatását :D

Krétagarbó 2014.12.22. 22:02:41

Röné: krémdeó+spray. biztosra megy.

tvbuzi 2014.12.22. 22:02:57

igazán tisztelem benne a nőt és tudom, hogy nem illik ilyet,..de ez a plasztik nem egy suttyó?

Emanuelle 2014.12.22. 22:03:01

Jó estét, jó szurkolást! Röné csapata komolyan hiszi, hogy ez a szutymerák visszajön 12ker ellen? Vagy csak a mantra erejében bíznak?

Mirocska 2014.12.22. 22:03:49

Robinnak azóta halljuk a hangját, amióta nincs mit ennie, innia!

perszepolisz 2014.12.22. 22:03:55

Ahogy Ádám tegnap ma Robin is: Beszerepeli magát két hónapra a villába.
Dennis nemi bajáért meg már komolyan aggódom.

Gia 2014.12.22. 22:04:05

@tvbuzi: Nem suttyó.Ellenben taljparaszt...

Krétagarbó 2014.12.22. 22:04:33

Laci józan paraszti esze: akit lehet, vigyenek is:)

Mirocska 2014.12.22. 22:04:34

Reninek ma minden nyílását megnézhetjük...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:04:34

@ő-szinte: hát, nekem is torkomra forrt a szó, mit ne mondjak... :D Már a poncsó alól kivillanó kelttészta-seggszerkezet is sokkolt. Ő tényleg azt hitte, hogy csábos és szexi az a performansz? Plusz az a beterpesztés a végén... jajistenem.. :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:04:52

Robin most basszák ki a csapatból. Szerintem jogosan.

tvbuzi 2014.12.22. 22:04:56

következő kiválasztott: Robin

Mók_Ica 2014.12.22. 22:05:00

robinon átláttak az okos kávbojok.... :)))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:06:34

Robint "sajnálja" a másik csoport,Robin mindjárt elbőgi magát.

lawabidingcitizen 2014.12.22. 22:06:37

Robin tegnap is együtt lopta el éjjel pénisszel PVC vodkáját. Át fog állni a kis langyi

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 22:07:18

@Köcsöglány: "húskéz" nadeköszi. mániám a szép kézfej, renié nem az.

spinks 2014.12.22. 22:07:28

@tvbuzi: de. Egy női testben lévő, ferfi kamionsofőr, s abból is a rosszabbik fajta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:07:47

Robin utolsó szavait nem nagyon értettem. Az hagyján, de ő vajon?

csincsilla72 2014.12.22. 22:07:48

Edina kombinál. Dóri, te kivel fogsz párbajozni?:-)

Gia 2014.12.22. 22:07:57

Dóri ma nagyon bölcs..... :-D

tjunior 2014.12.22. 22:08:26

Robin az átálló bajnok :)

Emanuelle 2014.12.22. 22:08:31

Baszki, ezek közül egy se tud értelmesen, összefüggően beszélni?

Mók_Ica 2014.12.22. 22:08:31

denisz és fáncsi vigasztalgatják robint..... robin térdei megremegtek, úgy látom.... áthárítódik teljesen...

plasztik mekkora görény.... edinkának ecseteli, hogy laccci most zsura fog rárepülni.....

csincsilla72 2014.12.22. 22:08:34

Dóri nyitogatja Edina szemeit:-) Laci végigmegy a csipet csapaton.

perszepolisz 2014.12.22. 22:09:18

Dóri a nagymamája halála miatt i gyász után visszatért a játékba és ez igazából jót tett a játékban. Dóri jó karakter.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:09:23

Mi van????? valaki írja már le,mi volt ennek az értelme.

Edina megint picsul...

csincsilla72 2014.12.22. 22:09:43

Edina megrendült. Csak tudnám, miért? A Laci-Zsu kapcsolaton csak ő lepődik meg.

Mók_Ica 2014.12.22. 22:09:55

plasztik alsó és felső ajkai utálják egymást.... nem szeretnek összeérni :)))))))))

csincsilla72 2014.12.22. 22:10:19

Edina jó lenne, ha felébredne végre.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:10:29

Van köztük valami a láthatatlanba,de mindenki látja. Éééértem

Emanuelle 2014.12.22. 22:10:56

Edina: Én látom, de nem gondolom:-)
Van valami köztük a láthatatlanba'

egymásikkiskun 2014.12.22. 22:11:04

@csincsilla72: www.game-mania.hu/ regisztrálni kell és akkor látható és megy is kipróbáltam

perszepolisz 2014.12.22. 22:11:06

ednika roppant taktikus.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:11:06

Én most nagyon,de nagyon nem értem Edinát. Laci a tulajdona?!

Haplo 2014.12.22. 22:11:08

Latom beigazolodni a viziomat, 3 csapat lesz, Fanni-Dennis-Maci, Dani-Edina-Robin-(Dori?), Laci-Zsu-Adam....

Mók_Ica 2014.12.22. 22:11:18

@Köcsöglány: sztem a robinnal való szaunás beszélgetés miatt mondta ezt edinának.... csak mert jófej :)))

csincsilla72 2014.12.22. 22:12:02

@egymásikkiskun: köszönöm, kaptam egyet, az már megy. De ezt is elmentem. Just in case.

Krétagarbó 2014.12.22. 22:12:09

PVC elkezdett játszani, mondjuk hosszútávon jobb, ha Edina elengedi ezt a plátói szerelmet...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:12:26

@Mók_Ica: áhh,kiakaszt már ez,komolyan. Annyira okosnak gondolják magukat.

Mirocska 2014.12.22. 22:12:41

@Mók_Ica: Azonos pólusú mágnest varrtak bele...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:13:01

Pénisz megint milyen alpári. Fasznival egyetemben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:13:13

Hogy mondják szép szóval, hogy fasz? :D:D:D:D Faaaaaaaaaanniiiiiii!!! :D

Haplo 2014.12.22. 22:13:16

Fanni, hogy mondjak a faszt szep szoval, himvesszo? Dori valasza: nemi szervezet :D :D

csincsilla72 2014.12.22. 22:13:38

Hogy mondják a faszt szép szóval? by Kazal. Istenem, ezt már régen benyelte a fekete lyuk.

Mók_Ica 2014.12.22. 22:14:01

bocsika, de ebben a szerkóban és ezzel a lánccal edinka elég roma-lányos....

Krétagarbó 2014.12.22. 22:14:02

@Köcsöglány: nem hiszem, hogy erre gondol, de ez egy játék, ahol nem biztos, hogy jót fog tenni edina játékának az, ha napi szinten az orra alatt Zsu és Laci mondjuk egymásba szerelmesednek. Ez kint is nehéz, de ott nem az orrod előtt zajlik, ki tudod kerülni...

Haplo 2014.12.22. 22:14:16

Zsu: csak nem a bentmaradas szele csapott meg? :D

csincsilla72 2014.12.22. 22:14:26

Kamerák előtt szexe. Ez a színészet. By Röné

pomac 2014.12.22. 22:14:28

::DDDDDDDDDDD no comment rönéééééééé

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:14:37

Röné szexelne kamerák előtt,de ettől nem lenne erkölcstelen,mert ez a színészet. Ühüüümm. Éééértem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:14:45

Döbbenet. Renáta azzal, hogy azt állitja magáról, hogy szinésznő, igy minden fasságot meg tud magyarázni... még azt is, hogy széttárta pucérságát seggrészegen. :D

tvbuzi 2014.12.22. 22:15:02

Röné tehát pornózni fog. Ha megkérik a kamerák előtt is dug. Maci lehetne a következő Kovi, alkata megvan hozzá.

csincsilla72 2014.12.22. 22:15:10

már megint Zsuzsát cseszteti. Esküszöm, hülye ez a nő.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:15:30

Úúú,ez elég kellemetlen volt,de Röné milyen büszke magára.

perszepolisz 2014.12.22. 22:15:34

@Mók_Ica: Edinka egy "Szíp kis erdélyi romalány" Mondta pont itt egy korábbi fórumlakó.

Haplo 2014.12.22. 22:15:37

vegul is a pornoszineszno is szineszno, nem?

kamilla123 2014.12.22. 22:16:14

Edina és Zsu már megbeszélték face to face, hogy Zsu-nak tetszik Laci, de Edina miatt nem lép felé, erre Edinka már megint Zsu háta mögött sarazza a csajt Daninak és Robinnak. Annyira gáz ez a csaj. Remélem, hogy Edinka egyszer iszonyúan bepiál és megtámad valakit, amiért kizárják.

csincsilla72 2014.12.22. 22:16:22

Ha kérdezik, legalább várják meg, amíg befejezik. Edina feleslegesen beledumál.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:17:11

Megint nem tudják befogni a pofájukat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:17:16

Dani hogy' kivágta magát a buzizás kapcsán.... Denisz meg nem érti... :D

csincsilla72 2014.12.22. 22:17:21

Röné míszpicsa feje. De jó lesz, ha eltakarodik a francba.

Krétagarbó 2014.12.22. 22:18:14

Fannika szerint a meleg férfiak csak csúnyák lehetnek...

csincsilla72 2014.12.22. 22:18:20

Istenem, értelmes kérdéseket nem tudnak feltenni.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:18:32

Valaki tett olyan lépést,hogy a Robin meleg. ......nem bírom :D
Jön Robin hisztije.

tvbuzi 2014.12.22. 22:18:33

Robin álljon fel és jelentse be, hogy meleg. Sztem királyság lenne.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.22. 22:19:52

@Krétagarbó: :D kifürkészhetetlen számomra a logikája:D

tvbuzi 2014.12.22. 22:19:55

hogy nyalnak Robinnak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:19:58

Robin most képes kiállni és magyarázkodni, hogy most ő meleg vagy sem ? jáááj.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 22:20:05

ROBINTKÁM! (egym meg!) kiállt magáért :)

Mók_Ica 2014.12.22. 22:20:14

robin meleg vagy nem meleg.... ez a vita témája..... fannika szerint robin a legjobb képű fickó....ez pedig, mint tudjuk kizáró ok....
robin megvédte magát, megérkezett a játékba.... :)))

Haplo 2014.12.22. 22:20:15

ez Robinnal betalalt...
most Zsu kitol is hallotta? a tole legkozelebb allo embertl, aki nem Dani

csincsilla72 2014.12.22. 22:20:36

Robin most korrekt volt. Ennyi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:20:58

@csincsilla72: dehogynem. Dóri: "izlett a csókom?"
Gyak. ez volt a legnormálisabb kérdés egész este. :D

Mók_Ica 2014.12.22. 22:21:02

robin most már átállt????

csincsilla72 2014.12.22. 22:21:26

Robin felfogja végre, hogy játszanak vele?

Mirocska 2014.12.22. 22:21:28

Maci még a poncsóra is takarót rak...

Emanuelle 2014.12.22. 22:21:33

@Krétagarbó: meg lenne lepve. A villába meg beköltözött a buzidémon. Jájj

ő-szinte 2014.12.22. 22:21:36

@Mártír Luther King: olo ;-)))))))))
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és az sem jön le neki, hogy full kiröhögték és szörnyülködtek rajta? :-O :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:21:47

Zsu csak Lacitól hallhatta szerintem. Már a hálóban is tett Lacci ilyen megjegyzéseket

perszepolisz 2014.12.22. 22:22:26

Robin bazmeg a villa Lengyelországa 1938-ban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 22:22:34

forrnak az indulatok, i-m-á-d-o-m!

tvbuzi 2014.12.22. 22:22:51

az agyhalottaktól má' kész vagyok

Mók_Ica 2014.12.22. 22:22:51

ez a röné most magától ilyen okos??? miből gondolja, hogy kiközösítenék robint???

Haplo 2014.12.22. 22:22:53

@Mók_Ica: en nem ra tippelnek, a buzizast konkretan Adam mondta, nem tudom, hogy on-ban lattam vgy osszefoglaloban, lehet hogy mas is mosndta, de en Adamtol hallottam.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:22:53

Röné úgy néz ki abban a tollazatban, mint egy pulyka...

Krétagarbó 2014.12.22. 22:22:55

@perszepolisz: egyébként arrafelé tényleg ritka a szőke.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:23:18

Csóri Robin azt sem tudja,milyen rendezvényen van :D

Emanuelle 2014.12.22. 22:23:29

Guszta, ahogy az értelmiségi 12ker kinyalja a tányért. Hamár Zsut nem tudja.

csincsilla72 2014.12.22. 22:23:37

Maci mellett Robin is esélyes a következő párbajra.

ő-szinte 2014.12.22. 22:25:18

@Mók_Ica: még nem. most mondta, hogy ő bizony nem meleg ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.22. 22:25:34

@Haplo: csak abból gondoltam, hogy edinka rohant utána a hálóba és kért bocsánatot....

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és tényleg :))) még jó, hogy a hálaadás már elmúlt..... :)))

tvbuzi 2014.12.22. 22:25:39

ezek után sztem mégsem Robint jelölik meg, Komiszt kéne, hogy kivigye Lacit

pomac 2014.12.22. 22:25:45

@Mirocska: de bezzeg mikor táncolt ( cammogott) majd kiverte a viz :DD

perszepolisz 2014.12.22. 22:25:50

@Krétagarbó: Én inkébb valami értelmiségi II. vh politikai átrendeződéses metaforára gondoltam most, de a tiéd is jó :DD

Krétagarbó 2014.12.22. 22:26:09

@kamilla123: addig álljál féllábon, amíg Zsu visszafogja magát Lacival szemben. A következő héten, amikor kiválasztják, megint kezdődik a jáj úgy hiányzik a gyerekem (az elmúlt 2 hétben egy árva kukk nem volt szegényről, csak szólok) és a faszon pörgés. A Lacién, mert most éppen az lesz kéznél.

Emanuelle 2014.12.22. 22:26:14

@csincsilla72: lassan két széket kell a segge alá tolni. Mármint Macinak. Remélem idén is lesz mérlegelés, alig várom, hogy betolják a vágóhídi mázsálót.

Skyline79 2014.12.22. 22:26:19

Aki nem meleg.... az vajon megsértődik-e ennyire ....

ő-szinte 2014.12.22. 22:26:21

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): poncsó nélkül is dagadt pulyka ;-DDDDDDDDDDDDD

Aharon 2014.12.22. 22:26:52

Norbi feje :)

"Megölöm. Mindet. Azt a ribancot is. Aztán magamat is."

kamilla123 2014.12.22. 22:27:06

mondjuk Zsu -tól ez tök jófej, hogy nem adja a ki az informátort, nem úgy mint Edinka, akinek ez kb másfél másodpercig szokott tartani, h beköpje azokat, akiktől infót hallott.

perszepolisz 2014.12.22. 22:27:44

Ez volt már: Robin amúgy tényleg meleg. :DD (Nem tudom)

Gia 2014.12.22. 22:28:46

Valaki ismeri innen Robintot és nem meleg!

csiri bá 2014.12.22. 22:29:21

Most akkor volt coming out vagy nem volt coming out? :D

Gia 2014.12.22. 22:29:27

Robin hideg.Kész :-)

malevil2050 2014.12.22. 22:29:40

@Emanuelle: Rakd ki a 18 karikát,anélkül itt nem lehet ciciket mutagotni,ez egy erkölcsös oldal!

kamilla123 2014.12.22. 22:29:53

@Krétagarbó: nem ez a lényeg, hanem hogy attól, hogy elrinyálja Zsu háta mögött nyolcszázszor, h Zsu milyen rohadék, mert... addig csak a csapatot gyengíti, ő meg úgysem kapja meg Lacit. Amúgy Edinkának tök mindegy, ő mindenképpen fúrni fogja Zsu-t, mert féltékeny mindazokra, akiknek nincs műfogsoruk és bajszuk. Amúgy meg Zsu azt csinál, amit akar. Mit képzel Edinka, ki a tököm ez a csaj, hogy rendelkezik vele, ki mehet rá kire??

perszepolisz 2014.12.22. 22:30:08

@Gia: Nem ismeri. Csak a sógora ismeri. Az azért nem ugyanaz.

tvbuzi 2014.12.22. 22:30:37

Röné konkrétan melyik társulat tagja?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 22:31:08

@perszepolisz: valaki írta már korábban, hogy a valakije ismeri, és nem meleg. nekem sem tűnik annak, azért mert nem áll bele minden pitiáner vitába?

Haplo 2014.12.22. 22:31:17

@Skyline79: szerintem pont az sertodik meg ennyire aki nem meleg... szerintem se az, hanem lanyos fiu, ismertem szemelyesen is ilyet, (es o is apa vagy egyeb ferfi-model nelkul nott fel) semmi vonzodas nem volt benne a fiuk irant, de a mozdulatai, viselkedese, mindene nagyon lanyos volt. Es ha buzizni kezdett akkor pont ugy is reagalta le mint egy erzekeny kislany. De nem volt az, furtokben logtak rajta a lanyok :)

Gia 2014.12.22. 22:31:46

Dennis sérója sapiért kiált.. :-D

Mirocska 2014.12.22. 22:31:50

Maci azt hiszi, nem látjuk, hogy egész héten ül...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:32:00

Fúúúúj,Reni rúzsa,neeee,kiégett a retinám.

perszepolisz 2014.12.22. 22:32:45

@Aharon: Edinkára válaszolsz? Nekem a cigánylánynak tűnik, de ez nem érdem vagy hátrány.

tvbuzi 2014.12.22. 22:33:02

@Mirocska: nekem is ez jutott az eszembe:D

Mirocska 2014.12.22. 22:33:07

@Köcsöglány: Biztos őt is Fanni sminelte, mint Vikcsut.

Krétagarbó 2014.12.22. 22:33:14

@kamilla123: Zsu egy tank, végiggázol mindenen. elfelejti honnan indult. Így volt neki hamar meg minden kint is, szopott-nyalt-gombot varrt. nekem ez nem jön be, még akkor sem, ha elismerem bizonyos érdemeit. Én nem mernék hátat fordítani neki sskk...

Skyline79 2014.12.22. 22:33:40

@Haplo: köszi, ebben nincs tapasztalatom.... csak fura volt a reakciö... én kinevettem volna őket, hogy ilyet gondolnak

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 22:34:02

@Köcsöglány: jááááj, ez ki találta ki, hogy valakinek jól áll? ennek a színnek a viseléséhez tökéletes hófehér fogsor kell, meg tökéletes száj. röninek egyik sincs.

malevil2050 2014.12.22. 22:34:04

Drága hölgyek mondjátok már meg ez a 100 kilo kencefice az arcon ez mire jó? hogy néz ki ez a jégkirálynő !?

Mók_Ica 2014.12.22. 22:34:14

@tvbuzi: az újpesti általános iskola amatőr színjátszó körének elismert és oszlopos tagja :)))

tvbuzi 2014.12.22. 22:34:18

pont a legokosabbat kérdezik ilyen fontos kérdésben
Bence, ejnye-ejnye

Mirocska 2014.12.22. 22:34:32

Lilu: Remélem, én nem zavarok, valakinek itt kell lenni! :-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:34:38

Pont Fanni szájából az, hogy "vakon van valaki" , olyan furán hangzik... :D

Krétagarbó 2014.12.22. 22:34:55

@Gia: de nagyon, jajj de gááááz!!! :)))

tvbuzi 2014.12.22. 22:35:07

nem csak Bence röhög:D

Gia 2014.12.22. 22:35:08

@Skyline79: Egy darabig nevetett,csak már unja..

ő-szinte 2014.12.22. 22:35:13

pannifanni szépen lecsitította liut meg bencét:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:35:16

Laci feje tanulmány Fanni dumája közben. :D

Emanuelle 2014.12.22. 22:35:20

Szeretem amikor Fanni butaságról beszél:-)

perszepolisz 2014.12.22. 22:35:20

@aggyistenbrittudós: Dennis felvette AZ ünnepi zakóját. Azt a szarvasbőr könyékfoltosat. :D

csincsilla72 2014.12.22. 22:35:24

Kazal nyomja a fanni-showt. Broáf.

csiri bá 2014.12.22. 22:35:50

"Szervusztok villalakók... Fürödtetek ma már, vagy csak körbefújtátok magatokat sziszegős szappannal? " :)

Skyline79 2014.12.22. 22:35:57

Rrnin fehér harisnya van....? Vagy az a lába.
Oké hogy a szoli káros.... de ennyire?

csincsilla72 2014.12.22. 22:35:58

@Emanuelle: Ja. mondjuk valaki definiálhatná neki a fogalmat.:-)

Mók_Ica 2014.12.22. 22:36:05

fannikát direkt beszéltetik???

jöjjön a párbajozók kapcsolata.... erre mutatják zsu érkezését ismét....

Haplo 2014.12.22. 22:36:29

a ket parbajozo kapcsolata, erre mutatjak Zsu bevonulasat meg a Danival valo viszonyat, hogy jon az ide?

Copfos Gizi 2014.12.22. 22:36:32

Szegény Fanni... Szellemi nihil... -.-
Bevallom azt hittem megint Zsuszsával fog előhozakodni, de csak a vaksisággal... Ez mekkora...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:36:47

@malevil2050: mert ő igazi szinésznő és azt hiszi, hogy folyamatosan nagyszinpadon van és azért festi magát ilyen erősen, hogy távolról is jól lássák az arcát. Valszeg ezért is ordit állandóan.

tvbuzi 2014.12.22. 22:36:52

az idióta picsák miért mutogatnak így?

csincsilla72 2014.12.22. 22:36:52

Röné szerint Zsuzsának megvan mindene.

Krétagarbó 2014.12.22. 22:37:15

@perszepolisz: sztem nem az, mint írtam, arrafelé tényleg kevés a szőke. Férjem családja odavalósi, a kinti rokonok mind hasonló kinézetűek, és nem romák. Még a műfogsor is hasonlít, sztem ottkont vmiért ilyet gyártanak...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:37:21

Fanni elég sokat hízott az előző párbajhoz képest.

fran7 2014.12.22. 22:37:35

Reninek vajon leesik, hogy ezért tartják agresszívnak?

tvbuzi 2014.12.22. 22:38:23

Röné miért ilyen irigy Zsuzsára?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:38:41

Jajj,Reni annyira negatív,de tényleg. Ocsmány.

malevil2050 2014.12.22. 22:38:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ahha,oké köszi de már levettem a színt most feketefehérben követem.

csincsilla72 2014.12.22. 22:38:57

@Krétagarbó: Biztosan nem az. A párom is székely, ott kevéssé vannak a magyar népek szőke szlávokkal és svábokkal keveredve.

Haplo 2014.12.22. 22:39:08

Dani valami elcseszett transformers hogy ennyien emlegetik az atalakulasat?

Krétagarbó 2014.12.22. 22:39:27

@aggyistenbrittudós: azért azok a rajzolt (?) mokkák sem kutyák a szemei felett.

Gia 2014.12.22. 22:39:34

@Köcsöglány: Nagyon gáz volt,ahogy azt süvöltötte Daninak,hogy rohadjon meg..

csincsilla72 2014.12.22. 22:39:37

@tvbuzi: Mert Zsuzsa már műsorvezető.

perszepolisz 2014.12.22. 22:39:46

Mindenki szépen felsorakozott a párbajozók mellé. Maci azonban külön áll. Nem tartozik sehova. Beépített ember.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:39:50

Röné búcsúbeszédje. Bláblá ,betanult,hatásvadász szöveget gondoljatok ide. Áj láv evribádi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:39:56

@Skyline79: ööö..... bármelyik lehet. Fannié mellett elég kontrasztosak azok a lábak, én a fehéres harisnyát is simán kinézem belőle. Egy szinésznő bármit megengedhet magának.... :D

Emanuelle 2014.12.22. 22:40:03

@malevil2050: mást úgyse mutatok és ezekben legalább nincs műanyag:-)

Mók_Ica 2014.12.22. 22:40:21

@fran7: dehogyis.... ő a hűvös elegancia mintapéldánya.... :))) és nincs rajta fehér harisnya!!!!!!!!!!!!!!!

@tvbuzi: már az elején kiakadt, amikor megtudta, hogy bemondónő....

csincsilla72 2014.12.22. 22:40:48

Reni nem bír lenyugodni.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:41:18

Fúj,Röné még pofázik,magyarázik,hogy két ember kivételével mindenkit,blabla. Minek kell ezt még? Simán egy sziasztok nem jó vagy wtf? Minek kell még mocskolódni?

tvbuzi 2014.12.22. 22:41:21

@csincsilla72: akkor gondolom Lilut még jobban utálja:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 22:41:35

helló reni, jó volt veled (nem hát!)

perszepolisz 2014.12.22. 22:41:41

@Krétagarbó: itt valami kavarodás van. Egy korábbi fórumlakót idéztem, akivel egyetértek amúgy. De ::::
On.

malevil2050 2014.12.22. 22:41:56

@Emanuelle: Jól van ,így már teljesen megnyugodtam.

Haplo 2014.12.22. 22:42:06

Reni vihete volna az osszes cuccat, nem csak azt a kis borondot... Amugy mi abban a logika, hogy a boronddel vonulnak ki-be? nehezeknek?

szmoti 2014.12.22. 22:42:07

Le van némítva a tévém, az én hülyeségem, de most meg nem értem, hogy Edina, és Zsu miért nem köszöntek el Renitől a többiek még az ő csapatukból is mind megtették...vagy csak lemaradtam? Na jó talán még Zsut is értem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:42:12

Hű, most biztos nagyon szarul érzik magukat Daniék. Miről maradtak le. OLYAN közel kerülhettek volna Renihez, mint a többiek, de nem, mert elbaszták, mert gonoszak voltak vele. :D

Skyline79 2014.12.22. 22:42:15

Hogy örül... sose fognak neki többet ennyien tapsolni

Mók_Ica 2014.12.22. 22:42:31

röné legjobb pillanatai... hmmmmmm beköltözés, hangnélküliség, vallomás robinnak oszt ennyi.....

Gia 2014.12.22. 22:42:31

Zsu és Dani miről maradtak le,hogy nem állhattak közel Renihez...Röhej..Pfff..

Krétagarbó 2014.12.22. 22:42:36

Rönét többen is kiérdemelhették volna, ha ...:)) Ezt az elköszönést, ez a nő hót tapló buta EQ nuku...

fran7 2014.12.22. 22:42:40

Afro-amerikai testőrök visszamentek Maliba harcolni?

csiri bá 2014.12.22. 22:42:58

@Köcsöglány: volt... az a káromkodáshalmaz, mikor a bemondónő visszament a párbajról... az mindent vitt. :D

csincsilla72 2014.12.22. 22:43:14

Hát, a Norbi tuti megöli:-)
Latinul a nagy bölcsességeket szokták mondani. Ez még mindig fáj.

Emanuelle 2014.12.22. 22:43:30

Biztos volt más is a VV-k történetében, akitől ennyire kinyílt a bicska a zsebemben mint Rönétől, de most egy se jut az eszembe. Látni akarom az a pszichopata fejét, amikor hazab@sszák, aztán Maciét meg Fanniét, amikor Dani visszamegy. Komolyan, jobban vágyom most erre mint egy orgazmusra.

tvbuzi 2014.12.22. 22:43:41

veni, vidi, vici=a lét a tét?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bocs, erről eddig lemaradtam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:44:03

Ez most MIND Reni legjobb pillanata volt? Komoly.

csincsilla72 2014.12.22. 22:44:19

Hisztérikus üvöltözés.

kamilla123 2014.12.22. 22:44:20

@Krétagarbó: ezek szerint személyesen ismered?

tvbuzi 2014.12.22. 22:44:28

Lilu feje amikor visszakérdez: megcsinálod?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 22:44:30

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mert biztos buta gonoszok voltak, nem pedig okos gonoszok. csak így lehetett.

Mók_Ica 2014.12.22. 22:44:33

@szmoti: röné mondta, hogy két ember kivételével mindenkinek puszit ad....

ez a nő megint üvölt.... nem lesz hangja .....

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:44:36

Nem vagyok olyan gyenge,amennyinek??? látszom :D

Haplo 2014.12.22. 22:44:41

mit uvolt, ott van ADAM?? probalom ertelmezni, de sehogy se hangzott Norbinak

pomac 2014.12.22. 22:45:05

sajnálom vizilabdás:DDDDDDDDDDDDDDDDdd

csincsilla72 2014.12.22. 22:45:07

@malevil2050: Reni??
Norbi feje egy tanulmány.

Copfos Gizi 2014.12.22. 22:45:10

Aaaaz igen! Röné kimegy: sikoltozva: ott a családom! VikcsÚ! De Norbika? sehol? Neki miért nem örül?

malevil2050 2014.12.22. 22:45:22

@Emanuelle: Nahhh asztat azért hááááttt,mégsem kéne elcserélni

ő-szinte 2014.12.22. 22:45:39

@tvbuzi: vajon mire gondolhatott lilu? ;-DDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2014.12.22. 22:45:44

Lilu ma jó formában van, eddig is ilyen volt?
"Norbi! Bocs!"

pomac 2014.12.22. 22:45:53

@Mók_Ica: mert még hallgatni akarod ? :DDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 22:46:04

na most láttam végre norbit. nem fogja soha elhagyni renit.

szmoti 2014.12.22. 22:46:12

@Mók_Ica: Köszönöm :) Nem merem hanggal nézni, Reni hangja irritál :D

csincsilla72 2014.12.22. 22:46:24

már megint gonoszemberezik. Ez tökhülye.

Gia 2014.12.22. 22:46:30

@szmoti: Edinától elköszönt.Zsuzsának nem akart puszit adni.

2014.12.22. 22:46:55

@Commodore: Okvetlenül visszamegy. Hangja nem lesz.

ő-szinte 2014.12.22. 22:47:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): amúgy ez a röné hülye , hogy danit hívta ki?
szuicid hajlamú lány? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2014.12.22. 22:47:31

@csincsilla72: Hát ha a teccnikus véletlenül felcseréli a képet v a számot és akko paffffff

pomac 2014.12.22. 22:47:47

holnap lacibuli + ihajj duhajj :D

Mók_Ica 2014.12.22. 22:47:48

@pomac: ééééén, dehogyis.... csak hang nélkül nehéz lesz norbikájának magyarázkodni :)))

@aggyistenbrittudós: kis genya :))) de azért jót röhögtem :))))))

Morcz 2014.12.22. 22:47:54

Sziasztok!

A mai párbajt kihagyom, mindenestre elég érdekes volt az öfi, legalább láttuk a tegnap éjszakai Fanni-Ádám vita előzményét...

@mézescsók: köszi amit írtál, egyetértek vele, sajnos nem olyan jó az idei HV társaság mint tavaly meg tavalyelőtt. Nekem is feltűnt mennyi undorító negatív hozzászólás szokott előfordulni.

ő-szinte 2014.12.22. 22:48:23

@szerivan: jááááááááááááááááááááájjjjmámóóóóóó :DDDDDDDD
kuzin hol voltál idáig? ;DDDDDDDDDDDDDDDDD
úgymond

csincsilla72 2014.12.22. 22:48:25

@malevil2050: Akkor elsöpri a népharag:-)

tvbuzi 2014.12.22. 22:48:30

de szar ez az ajtó, sose nyílik elsőre

Gia 2014.12.22. 22:48:32

Az az ajtó.... :-D

Krétagarbó 2014.12.22. 22:48:34

@kamilla123: miért, te Edinát igen? Ne hülyéskedj már, azért, mert nem írom oda, attól még mindig a saját véleményemet írom. Szóval minden mondatom előtt ott van (ha nincs is), hogy szerintem.

Mók_Ica 2014.12.22. 22:49:03

@szmoti: te jársz jobban .... ami fontos, megírjuk itt :))

danika legjobb pillanatai :))))

fran7 2014.12.22. 22:49:25

@aggyistenbrittudós: Felületesen ítélve mindketten passzív-agresszívak, megérdemlik egymást.

Commodore 2014.12.22. 22:49:41

Mennyi kalapos nyugger tombolt....

csiri bá 2014.12.22. 22:49:42

@tvbuzi: szopatja őket az ajtónyitó emberke... lámpa zöldre vált de a mágneszárat még nem nyitja neki :)

malevil2050 2014.12.22. 22:49:53

@csincsilla72: Én is lementem már a pincébe, megolajoztam a hatlövetűt.

Gia 2014.12.22. 22:50:06

Dani ahogy nekiment a pultnak.. :-D Vakon volt.. :-D

Emanuelle 2014.12.22. 22:50:09

Ez az alsógatyás 12ker most örökre beleégett a retinámba. sajnos.

csiri bá 2014.12.22. 22:50:31

@Commodore: talán a szomszéd teszkóból szedték össze őket. :D

pomac 2014.12.22. 22:50:58

@Morcz: az utobbi 2 évben is ennyi undorito hozzá szolás volt ,csak akkor nem a kedvenceidre azért nem tünt fel neked

Baresz83 2014.12.22. 22:51:27

Dani most tök jól néz ki!! :) még a végén beleszeretek... :D

Haplo 2014.12.22. 22:51:48

Reni mezitlab nyomja?

Gia 2014.12.22. 22:52:19

@pomac: Jól szóltál.Uff..

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:52:35

Röné magát nézi le,nem Zsu nézi le őt. Hát ez ilyen pszichológia,kérem :)

Commodore 2014.12.22. 22:53:07

Meztéláb, mint Ruzsa Magdi

tvbuzi 2014.12.22. 22:53:14

mennyit kell még várni az eredményre? az ideg szétbasz

Haplo 2014.12.22. 22:53:51

Reni magyarazza a humorat :D

tvbuzi 2014.12.22. 22:53:58

ja, hogy vicceltek
ezt én is beszoptam 5perce

Gia 2014.12.22. 22:54:20

Röné combja erősen gyűrődik....

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:54:22

Norbi nyalogatja a száját és úgy pislog,mint valami kattos :D Húhúú

malevil2050 2014.12.22. 22:54:48

Szegény vőlegény, vagy mi,bízisten megsajnáltam

Mók_Ica 2014.12.22. 22:54:53

@szmoti: tényleg rossz hallgatni..... pffff

@Haplo: jaja.... nincs harisnya.....

@Baresz83: :)))

2014.12.22. 22:54:59

Az nem lehet, hogy mindkét gyík visszakúszik?

kamilla123 2014.12.22. 22:55:05

@Krétagarbó: én Edináról a villabeli viselkedése alapján írok véleményt. Nem írtam azt, hogy mit csinált otthon a villaléte előtt, mivel nem tudom. Te pedig ezt írtad: "Zsu egy tank, végiggázol mindenen. elfelejti honnan indult. Így volt neki hamar meg minden kint is, szopott-nyalt-gombot varrt." Ezek szerint Te tudod, hogy honnan indult és hogy kit szopott és nyalt. Na, mesélj!!

Gia 2014.12.22. 22:55:21

@Haplo: Már a lépcsőn is úgy jött le,hogy a kezében volt a cipellője.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 22:55:28

@Morcz: mármint beszólogatásilag. úgy-amúgy barátságosan, aki meg nem úgy, azt meg szépen át lehet ugrani, egyikünk sincs cukorból, nu.

tvbuzi 2014.12.22. 22:55:30

a reklám alatt rá merek nézni a tévére, ilyenkor biztosan nem láthatom Rönét

Mirocska 2014.12.22. 22:55:47

@Köcsöglány: A szemöldöke meg erősen rángatózott, amikor Dani a pornó jelenetet ecsetelte.

Mók_Ica 2014.12.22. 22:56:14

@tvbuzi: persze, vicceltek.... jó, hogy nem azt mondta, hogy színészkedett......

Mirocska 2014.12.22. 22:57:00

@Gia: Olyan szuper színésznő, hogy fél órát sem bír ki magassarkúban! :-D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 22:57:11

@Mirocska: aztán hazamennek,és Röné a sarokba ordítja őt :D :D

Krétagarbó 2014.12.22. 22:57:47

@Köcsöglány: nem tudom, nekem ez a sittes tetkó a nyakon és a szemüveges fiú a szombat esti diszkóban fej valahogy nem áll össze...

Mirocska 2014.12.22. 22:58:11

@Köcsöglány: Az tuti! Csóró Norbi... :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:58:37

@Morcz: "az utobbi 2 évben is ennyi undorito hozzá szolás volt ,csak akkor nem a kedvenceidre azért nem tünt fel neked" by Pomac

Apropó előző szériák (asszem ez a negyedik nekem): megmondom őszintén, hogy én inkább szerettem az undoritó hsz-eket olvasni, mint mondjuk fess netkaszanovák csajozási szokásait elviselni.... :D

szmoti 2014.12.22. 22:59:19

Lehet, hogy csak én gondolom így, de nekem Reni pasija kifejezetten ijesztő, mármint, hogy én félnék tőle, olyan agresszor típusnak gondolom, így első ránézésre, persze még a hangját sem hallottam. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 22:59:33

@Emanuelle: én a fehérfecskés Alekosszal vagyok igy... :D

Krétagarbó 2014.12.22. 22:59:46

@kamilla123: nézd meg a kisfilmjét, ő maga sem titkolja. pontosan ezt a vonalat emelte ki magából.
De nem hiszem, hogy ez vitatéma kellene legyen köztünk, én így gondolom őt, te másként. Ennyike.

kamilla123 2014.12.22. 23:00:17

most nem értem, h Reni pasija miért üvölti, h Reni. Nem azt akarta, hogy jöjjön ki?

perszepolisz 2014.12.22. 23:00:36

@Krétagarbó: Valami tényleg nem stimmel Olyan mint aki sitt után megdicsőült Istenben. ... És máris Hit Gyülekezeténél vagyunk.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:00:52

Jajj,Röné kapcsolatai jönnek. Fázok.

ő-szinte 2014.12.22. 23:01:07

@szerivan: de okkal vagy okvetlenül? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
kicsaltad soge-t az ágyneműtartóból? ;-))))

astryle 2014.12.22. 23:01:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): 10% az adás alatt már megváltoztatta a szavazatát.

csincsilla72 2014.12.22. 23:02:09

10% változtatta meg a véleményét.

malevil2050 2014.12.22. 23:02:10

Nahh a punci hozott 10 százalékot egy óra alatt,jahhh meg a fedáksári a korcsmában

Haplo 2014.12.22. 23:02:11

Volegenyem van, abban biztam hogy ti majd csinaljatok itt helyettem a musort en meg majd nezem . Mondta Reni a bevonulasa estejen, es leven karakteres, tartotta is magat hozza. :)

tvbuzi 2014.12.22. 23:02:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem mondtak állást csak azt, hogy 10% megváltoztatta a szavazatát

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:03:28

Ha vIkcsu ment volna vissza,most szeretetben élnének :DDDDD

kamilla123 2014.12.22. 23:03:35

@csincsilla72: de hogy, több lett Reninek 10%kal?

ő-szinte 2014.12.22. 23:03:47

@aggyistenbrittudós: jájjj ne kezdd el a nemi identitás kutatást :DDDDDDDDDDDDDDD
kezdel hasonlíccc valakire :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.12.22. 23:03:54

@pomac: volt a kedvenceimre is csak nem undorító stílusban, hanem normál kritikákat lehetett olvasni, amiket aztán nagy röhögések közepette átbeszéltünk....

@aggyistenbrittudós: át is szoktam.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :DDDDDD

Haplo 2014.12.22. 23:03:56

Lilu keresi, hogyan mondjak szepen a gyulolkodes szot :)

tvbuzi 2014.12.22. 23:04:14

Röné szinte egyetlen fegyvere, hogy Zsuzsa gonosz? ómájgád

Mók_Ica 2014.12.22. 23:04:35

@malevil2050: drága, nyomjad a szuper app-ot danikára :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:04:38

Oké, köszi, most már értem a 10%-os dolgot...

2014.12.22. 23:04:55

@sogeking: Szoliban nincs térerő.

Haplo 2014.12.22. 23:05:14

@kamilla123: nem lattam pont, mondtak, hogy 10 % nott Reni? vagy csak 10 % valtoztatott?

pomac 2014.12.22. 23:05:15

@sogeking: milyen sms -ket :DD adománygyüjtés van reninek illemórákra vagy önértékelésre :D

Emanuelle 2014.12.22. 23:05:38

Röné kedvenc szava a gonosz. Szerint az a jó műsor, ahol galambok telepednek a lakók vállára és a szeretet áthat mindent (közben minden nap Kozsóra ébrednek)

astryle 2014.12.22. 23:05:41

ez akár azt is jelentheti hogy 5-5% mindkét oldalról változtatta meg :D tehát ugyanott tartunk

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:05:44

@Haplo: csak változott,hogy merre....az jó kérdés sajnos

2014.12.22. 23:06:05

@pomac: Szeméremplasztika?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:06:17

Érdekes,hogy Dani kapcsolatai inkább negatív felhanggal mutatják be

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.22. 23:06:27

@tvbuzi: Zsuzsa gonosz, kurva és Dani pincsi. Így teljes a repertoár.
Akkor most mi lett a végeredmény? 35-65?

Morcz 2014.12.22. 23:06:33

miért kell mindig ennyire elhúzni ezeket a hülye párbajokat? most éjfélkor lesz vége aztán ma nyista online?

csincsilla72 2014.12.22. 23:06:33

a szavazók 10%-a most átszavazott. de nem tudjuk, kire. meg valszeg mindegy is:-)

Krétagarbó 2014.12.22. 23:06:47

@Morcz: ne már, azért tavaly Izára és Trakira is ment csúnyán sztem. Ne legyetek má' ilyenek:)))

2014.12.22. 23:07:00

@Morcz: Átvette a hatalmat a gonosz.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 23:07:10

@ő-szinte: @Baresz83: jó hát engem is eltévesztettek régen, magamból indultam ki :)
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a 10-90 pedig mekkora alázás lenne már a mocsári csapinak?!

tvbuzi 2014.12.22. 23:07:17

Röné roppant álszent.

Mók_Ica 2014.12.22. 23:07:27

@Krétagarbó: @perszepolisz: megtérítette röné :)))) a szeretet nevében.....

Gia 2014.12.22. 23:07:56

Barátok közt :-D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:08:37

Igaz hitgyülis,bakker. Mi ez a szeretet duma,közben meg hogy viselkedik,hogyan nyilvánul meg másokról? hagyjuk már ibolykát.

Haplo 2014.12.22. 23:09:10

@Köcsöglány: koszi.

Reni ujradefinialja az en olvasatomban a sotet fogalmat

Lilu meg Balazs probalja fonoman felhivni Reni figyelmet, hogy ebredjen, mert ha nem rohammentot kell majd hivni hozza, de nem megy...

Krétagarbó 2014.12.22. 23:09:14

@Morcz: nem tudom, abbahagyhatnák már, mert holnap korán kell keljek a bejglikhez...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:09:16

Röné villogtatja sárga agyarait,brr

pomac 2014.12.22. 23:09:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "netkaszanovák csajozási szokásait elviselni" olyanok is voltak ... nem létezik :D

Morcz 2014.12.22. 23:09:21

@Krétagarbó: lehet, de ennyire nem. :)

@szerivan: abszolúte...:D A villában is, ideje ezen változtatni, hajrá Röné!!! :D :P

Mók_Ica 2014.12.22. 23:09:44

@malevil2050: helyes :)))

@tvbuzi: eddig is az volt....

kortárs beszédek jönnek... kanapémedve könnyek közt fogja mondani.....

Krétagarbó 2014.12.22. 23:10:03

Zsu mondja a kortesbeszédét Daninak? Edina átadta a lehetőséget?

kamilla123 2014.12.22. 23:10:15

Denisznek milyen már a haja?

Morcz 2014.12.22. 23:10:16

@Krétagarbó: mi szerencsére nem bejglizünk,nekünk a fa vödörbe ültetése lesz a holnapi program.

Mirocska 2014.12.22. 23:10:28

Maci még félemberként is elég egész lenne...

tvbuzi 2014.12.22. 23:10:33

becsület, rendesség, tisztesség

Emanuelle 2014.12.22. 23:10:44

Maci ---jéééézusom. Nem lennének háborúk és éhező emberek ha ilyen emberek lennének,mint ez a kis gyöngyszem. Hányok.

Haplo 2014.12.22. 23:10:46

@Krétagarbó: nem, Dani eleve igy osztotta le, Edina a kapmanyfonok, Zsu kortarsbeszel

astryle 2014.12.22. 23:10:50

@Mók_Ica: azt mondta ha nem a Reni megy vissza akkor ő meghal :D drukkoljunk Daninak! 2-tőt 1 csapásra

Morcz 2014.12.22. 23:10:53

@Krétagarbó: szerintem Zsu elvette Edinától a lehetőséget...

csincsilla72 2014.12.22. 23:10:54

@Morcz: én is mennék már, a fenébe. Mondják már!!

malevil2050 2014.12.22. 23:10:55

Asszonta nem lennének háborúk ha,,,,,,,, te kedves élet,ekkora baromságot

csiri bá 2014.12.22. 23:11:03

kanapémedve: azé' szeretném ha Reni jönne vissza mer' hát ő vót az egyetlen, aki engedte hogy megtapizzam. :)

Skyline79 2014.12.22. 23:11:05

Kanapémedve nagyon gáz... hülyeségeket beszél

tvbuzi 2014.12.22. 23:11:21

Dani és Maci ma sírni fog.

Falusi Liba 2014.12.22. 23:11:36

Becsüéet, tisztesség, rendesség... én csak ennyit mondok.:)

Gia 2014.12.22. 23:12:00

Dani meghatódott..

Mók_Ica 2014.12.22. 23:12:00

@Krétagarbó: hagyd a bejglit másra... :))) én mást sütök :)))

MacákékIcukája 2014.12.22. 23:12:01

Na most sajnalom, hogy nincs magyar telefonom, Rönének hianyzik Norbi, segitenek neki vissztalalni hozza

Krétagarbó 2014.12.22. 23:12:10

@Morcz: fa nálunk csak 24-én lesz, szokás szerint.

nicu71 2014.12.22. 23:12:16

zsu milyen jó kis beszédet rittyentett,tetszett a maga tulzó módján is!

Haplo 2014.12.22. 23:12:40

Zsu se volt sokkal jobb mint Maci, megint elfelejtette, hogy ez NEM rola szol....

pomac 2014.12.22. 23:12:47

@Morcz: pedig volt elég undoritó is de mindegy lényegtelen azért ez a szértia bentlakok tekintetében is a legalpáribb nem csodálom hogy kihozza a kommentelökböl is jobban az alpárt

Baresz83 2014.12.22. 23:12:57

@aggyistenbrittudós: semmi gond :) végülis itt ez nem oszt nem szoroz :)

Falusi Liba 2014.12.22. 23:13:02

Jaj, alig várom Röné arcát...
Ennél a nőnél csak egy ellenszenvesebb lakója volt eddig a villának, szerintem.

Mók_Ica 2014.12.22. 23:13:03

@astryle: szegény medve.... akkor majd kitömik és kész az új kanapé :))))

tvbuzi 2014.12.22. 23:13:06

Maci, Laci, ...
:DDD

Krétagarbó 2014.12.22. 23:13:13

@Krétagarbó: mármint csak akkor veszi meg a férj, aki szerint semmit nem szabad elkapkodni:) már ami pénzbe kerül:)))

párnaevő 2014.12.22. 23:13:25

Reni, mint tisztalelkű, lol.

Mók_Ica 2014.12.22. 23:13:55

@szerivan: az nem tappancs.... az egy bigfoot :)))

tvbuzi 2014.12.22. 23:14:06

megszólalta gong, keresztbeállt bennem a szar

2014.12.22. 23:14:10

Reni megy vissza.

Morcz 2014.12.22. 23:14:16

@Krétagarbó: nálunk a fa békésen pihen a garázsban túszként összekötözve.

@pomac: van benne valami, pedig a beharangozó adásban nem ezt ígérték....

ő-szinte 2014.12.22. 23:14:16

faszom, hogy ilyenkor merül le a gépem :DDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.22. 23:14:24

@Mók_Ica: mást is sütök, bejglit meg még nem sütöttem eddig soha, gondoltam, kipróbálom.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:14:40

Kicsit langyi volt ez a párbaj,nem? :D

pomac 2014.12.22. 23:14:51

@szerivan:márkásabb löncs kell :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:15:17

Dani és Röné egy súlyban vannak -by Bencus :D

tvbuzi 2014.12.22. 23:15:26

jejjlennnemáegy 90-10

malevil2050 2014.12.22. 23:15:27

Éssssssssssssss mosttttttttttttttttt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .................. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

nicu71 2014.12.22. 23:15:33

Úristen Lilivel mi történt ..ez a séró ultra gáz xd

mosca.della.frutta 2014.12.22. 23:15:34

@Emanuelle: nem hiába, hiszen mást se mutatott az elmúlt hetek alatt, mint hogy ő maga a megtestesült gonoszság és rosszindulat, fröcsögő gyűlölködés - hát persze, hogy ezt látja mindenütt maga körül, amikor ez a lételeme - simili similis.... na igen.

most értem csak haza, százalékot mutattak már..?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:15:59

Rönének lélegeztetőgép kellene

pomac 2014.12.22. 23:16:06

@Morcz: a beharaongozok olyanok mint a kisfilmek semmi alapja sincs :DDDD

tvbuzi 2014.12.22. 23:16:24

nem változott ez semmit bazz

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:16:43

@szerivan: nem hallottam, hogy mit mondott Lilu v. Bence, csak láttam egy 10%-os beirást itt és azt hittem, hogy ez azt jelenti, hogy már csak annyi van kettejük között. Már megijedtem.
De aztán elmagyarázták... :D

tvbuzi 2014.12.22. 23:16:55

Röné összeomlott

2014.12.22. 23:16:59

Lábon hordott ki egy agyvérzést Röné.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:17:19

Ez igen... :D
Reni feje... király. :D:D

Emanuelle 2014.12.22. 23:17:27

Yeah --- jöhet a nemhiszemelesezés a villában:-)

Mók_Ica 2014.12.22. 23:17:33

röné arca..... kész van, nem hiszi el.... hol a szeretet??? ez kell ezeknek a köcsög nézőknek?? - ez van az arcára írva

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 23:17:43

26,88% 73,12 dani.

nézzük a fanniék arcocskáját.

pomac 2014.12.22. 23:17:48

na jönnek a fejek

Krétagarbó 2014.12.22. 23:17:54

Látni akarom az arcokat bent! :) Most!

Emanuelle 2014.12.22. 23:18:08

Röné bőg mert felütötte a fejét a világban a gonosz. awww

tvbuzi 2014.12.22. 23:18:22

a vellában micsoda fejek lesznek

Baresz83 2014.12.22. 23:18:34

Megyek pezsgőt bontani!!

Emanuelle 2014.12.22. 23:18:53

A Reni csapat lefossa a bokáját mindjárt. Lesz nagy átállás a másik csapatba, meglássátok!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:19:06

Röné oszkárdíjas-én olyan másképp látom a világot-beszédjét hallhatjuk. Jajj,milyen kis sebezhető lány lettem hirtelen.
Alatta sírós zene

tvbuzi 2014.12.22. 23:19:11

ez a játék keményebb mint ahogy elképzelte, kimegyek sírni....

Haplo 2014.12.22. 23:19:12

Lilu, gondolom ezengy nagy lecke, tanulsz belole, Reni csovalja a fejet, nem. Remenytelen :) De ha van itt egy Nobel dijjas matematikus magyarazza meg nekem, hol volt itt a 10 % kulonbseg?

csincsilla72 2014.12.22. 23:19:19

Reni legemberibb arca...

Mirocska 2014.12.22. 23:19:38

Nem volt leírva, hogy taktikázni kell! :-DDD

Mók_Ica 2014.12.22. 23:19:40

majd kintről megnézed az öfiket és olvasol pár cikket.... aztán rájössz drága röné.... magad is el fogsz csodálkozni, mint vikcsu.... ő is megmondta a bv-ben, hogy nem fogsz visszamenni.....

Skyline79 2014.12.22. 23:19:42

Reni legjobb percei.... ezen sokat dolgozhattak

Krétagarbó 2014.12.22. 23:19:49

Jaj Lilu, meggátolod Renit, hogy fejlódjön, a szájába adod azt, hogy az volt a baj vele, hogy őszintén játszott és nem taktikázott. így hogy lesz szembenézés, meg önkritika???

Morcz 2014.12.22. 23:19:49

na érdekes lesz...ettől a gonoszok méginkább elszállnak maguktól.

ő-szinte 2014.12.22. 23:19:58

@szerivan: kuzin nem olvastad a forgatókönyvet :DDDDDDD

tvbuzi 2014.12.22. 23:20:01

azé a szopós jelenetet bevágták

pomac 2014.12.22. 23:20:10

legjobb pillanatai mikor zsu jött vissza és sir looool jok a szerkesztök :D

Emanuelle 2014.12.22. 23:20:13

@Mók_Ica: Valahol tényleg ijesztő ennek a csajnak a látásmódja.

perszepolisz 2014.12.22. 23:20:17

Ahogy Vikcsu, Reni sem érti még most sem.

csincsilla72 2014.12.22. 23:20:22

@Haplo: 5% ide, 5% oda szavazott. Arról nem volt szó, hogy egy irányba rakták őket.

Haplo 2014.12.22. 23:20:28

@MacákékIcukája: kulfoldi szamom van csak es siman fut az applikacio. Ja es a telefont is itt vettem, bar az semmit nem szamit

mosca.della.frutta 2014.12.22. 23:20:34

óóóóójeeeeeee!!!!! xDDDDD végre kitakarodott a vella legvisszataszítóbb személyisége, most már csak egy olyan van, akit minden körülmények közt kívül szeretnék tudni a kupolán (gondolom, nem kell különösképpen ecsetelnem, hogy a kanapéba nőtt óriás zsírtömeg az, nyilvánvaló;) júúúúhéjj!!!! jippi xDDDDD

Mók_Ica 2014.12.22. 23:20:57

@Haplo: 10% átpakolta a jelét... ez lehetett mind a két irányba... ezért nem sok minden változott...

jöjjenek a fejek bentről :))))))))

Morcz 2014.12.22. 23:20:59

Na mi történt a villában?

2014.12.22. 23:21:59

@ő-szinte: Nem ez volt leírva, nekem a szívemből jött ;(

tjunior 2014.12.22. 23:22:02

fordított esetben súlyos lett volna még egy hónapig Röné vernyákolását nézni

Krétagarbó 2014.12.22. 23:22:28

Zavar van a rendszerben Komiszéknál.

2014.12.22. 23:23:03

Nem köszön el a jóságos Rönyi?

Haplo 2014.12.22. 23:23:17

nem volt akkora meglepetes mint az elso utan, de nem is csoda, ha ez az ostoba liba odafigyel, a tarsai (najo, csak egy resze, aki komolyan vette a feladatot) is Danit tartotta a legerosebbnek, akit nem szabad kivinni.

ő-szinte 2014.12.22. 23:23:34

nahhh a másik csapi végleg megsemmisült, ahogy láttam a fejüket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2014.12.22. 23:23:40

a belevaló Au-val és természetesen Rönével, ugye

2014.12.22. 23:23:47

Robin felfalta Dóri arcát? :O

malevil2050 2014.12.22. 23:24:04

péniszmaximálosz arca nahhh az igen,,,megható volt,

Mirocska 2014.12.22. 23:24:14

@szerivan: azt majd két nap múlva mutatják...

Haplo 2014.12.22. 23:24:32

@csincsilla72: @Mók_Ica: koszi, igaz, csak akkor minket szivattak a 10 $-al, mindenki ugy ertte, hogy valaki 10et nott.

2014.12.22. 23:24:35

Felveszem az alvós szemüvegem, jó éjt!

Mók_Ica 2014.12.22. 23:24:39

@Emanuelle: nagyon fura mindenesetre.....

@mosca.della.frutta: ő elintézi magát... hallottad, ha nem röné megy vissza, letérdel és vége.....

fran7 2014.12.22. 23:24:44

Kivételesen nézegettem a Párbajt. Reninek akkor esett le, hogy semmi esélye sem volt, mikor Lilu nagyobb lelkesedéssel ölelte át, mint Zsu bármikor. Egy színésznő miért nem akart játszani? Ezt magyarázzátok meg már nekem.

kamilla123 2014.12.22. 23:24:53

@szerivan: a belevalóban szoktak asszem

Morcz 2014.12.22. 23:24:59

Kíváncsi vagyok mi lesz Röné "végrendeletében" és kire hagyja a két képességet.

tjunior 2014.12.22. 23:25:24

ki ordított kivel az előzetesben? lemaradtam
Meg mit?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:25:34

Holnap Ádám Dennisnek: Ha akartam volna,már megdugtam volna a nődet,köcsög (többiek sikítozása,őrjöngése a háttérben,tapsolnak)

perszepolisz 2014.12.22. 23:25:39

Kíváncsi vagyok a Fanni-Dennis-Dóri-Maci csapat tagjai tanulnak-e, vagy tovább tolják az akkor is taktikát.

pomac 2014.12.22. 23:25:45

@szerivan: a belevaloban majd most

csincsilla72 2014.12.22. 23:25:54

@Haplo: csak annyit mondtak, hogy 10% átrakta a jelét. Lehet, hogy Bencét vagy Lilut is kiszavazták:-)

kamilla123 2014.12.22. 23:26:07

Mondjuk Bencus még beszólt egy kicsit Rönének a végén, hogy milyen jó lehet így visszamenni, hogy így várják (utalva ezzel anno Reniék szemétkedéseire). Lilu meg tök hosszan ölelgette a végén Danit

Mók_Ica 2014.12.22. 23:26:12

@szerivan: de, majd mingyá a bv-ban, auéknál .....

@Haplo: direkt úgy mondta bencus.... de mi résen voltunk :)))

Emanuelle 2014.12.22. 23:26:40

Örültem - jó éjszakát mindenkinek! És persze BOLDOG KARÁCSONYT!!:-)

Morcz 2014.12.22. 23:26:42

@Köcsöglány: na erre kíváncsi leszek.

@perszepolisz: nem lesz rá szükség mert a másik csapatot előbb szétvetik a belső feszkók...

malevil2050 2014.12.22. 23:26:58

Nos akko visssza a gyökerekhez, jáccad kicsilány!!!

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:27:04

@Morcz: nyilván Fannira vagy Macira,és az lesz a levélben,hogy mindenki gonosz a másik csapatban :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.22. 23:27:20

Hát ez majdnem Vikcsu szint. Amúgy meg ki a retek állna át Zsuékhoz? és annyira nem idióták, hogy befogadják őket. esetleg Dórit... De Maci meg Fanni úgyse áll át soha. Én se állnék. Rohadjanak meg ott ahol vannak! .-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:27:50

Reni legjobb pillanatai: Néz. Alszik. Fogat mos. Néz. Sir. Fekszik. Tésztát gyúr. Sir. Kézbe temetett arc. Néz. Mosolyog. Sir. Fekszik. Sir. Kézbe temetett arc. Szopni készül. Néz. Sir. Nevet. Leesik a bikáról. Sir.

MacákékIcukája 2014.12.22. 23:27:56

@Haplo: tenyleg? :-O vv6-nal nekem nem ment, szoval ennel a szerianal meg sem probaltam. Szerencsere most nem volt ra szukseg :)))
Koszi az infot!!

Gia 2014.12.22. 23:28:09

Röné majd nyilván a Belevalóban búcsúzik el (Neméppenmici)macitól.

kamilla123 2014.12.22. 23:28:16

@Köcsöglány: ez az Ádám nagyon gáz amúgy. Szóval amikor igazi konflikt van, akkor lapul, mint szara a fűben, de amikor erősnek érzi magát, akkor nagyon ordenáré tud lenni. Én azt hittem az előbb,h rosszul hallok, de ezek szerint tényleg ezt mondta. Mondjuk az fura, hogy Robinnak bejön Plasztik. Persze neki is kezd előjönni a nőhiány és nem nagyon van más bent..

Morcz 2014.12.22. 23:28:34

@Köcsöglány: remélem gonoszozás helyett valami jó kis titok ami nagy katyvaszt okoz odabenn...:D

tvbuzi 2014.12.22. 23:28:45

na, mivel Dani nyert ma nem fürdök
az ígéret szép szó...

Gia 2014.12.22. 23:28:51

Az előbb véletlenül majdnem úgy küldtem el,hogy maciól. :-D

Krétagarbó 2014.12.22. 23:28:56

@tvbuzi: én is pont akkor néztem oda, addig a kommenteket olvastam a Rönié legjobb percek alatt:))

Haplo 2014.12.22. 23:29:51

@csincsilla72: :)))
@perszepolisz: ez most nem az ok jatekuk es taktikajuk volt, de hatosfogat ugysi darabokra fog esni, 3-3, vagy 3-4 aranyban, ha Dori is kilep toluk. Szerintem

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:29:54

@kamilla123: tényleg ezt mondta,csak néztem :D Nekem Robin és PVC smacizása inkább undi,mintha plasztik valami szendvicsen csámcsogna :D :D :D

Morcz 2014.12.22. 23:30:14

@kamilla123: eléggé. Mindenben Laci seggét nyalja, ő az igazi utánfutó...eddig egy önálló gondolata nem volt.

Falusi Liba 2014.12.22. 23:30:21

Csodálatos este volt a mai.
A mocsáriak közül Dóri és Maci próbál majd konvergálni, a végén úgyis újrarendeződik az egész (túl nagy csapat lenne) , a cinkostársak maradnak, aztán a többi kialakul.
Végre nem a pronyóké a világ!:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:30:24

@perszepolisz: Dóri már a Zsuzsa párbaja után is el kezdett helyezkedni, most sem lesz ez másként. ?eg van a magához való esze... Lehet, hogy nem ő fog átcsábitani valakit (Robintot), hanem ő fog araszolni a másik tábor felé...

perszepolisz 2014.12.22. 23:30:51

@Morcz: Ez szinte biztos, de akkor is Macira hagyja. Szerintem pont érdekes lesz, hogy megint nem lesz semmi haszna a szuperképességnek. Ugyanis Maci a köv. 2 párbaj során kiesik.

Gia 2014.12.22. 23:31:10

@Köcsöglány: Ja.Dóri a végén még Robint is felfalja.. :-D

Haplo 2014.12.22. 23:31:20

@Morcz: amennyire nem volt jatekban (es kepben) aligha tud nagy titkokat leleplezni, max elarulja vegre, hogy miert volt bent, annyit hangoztatta, hogy ezt nem mondta meg el.:)

Krétagarbó 2014.12.22. 23:31:30

@malevil2050: ki volt rá írva: újratervezés, mondom újratervezés! :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:31:30

Jön az Oscar-díjas búcsúzás második felvonása.

tvbuzi 2014.12.22. 23:31:32

néha alig bírom olvasni a kommenteket, a röhögéstől sírok mint Röné amikor a vellában rájött, hogy a gonosz az úr

Copfos Gizi 2014.12.22. 23:31:42

Most, hogy Ádám nem tuja annyira, egyre inkább ellenszenves ...

Éljen Dani! Dani Dani Dani ^.^
Hogy várták :)
Azért most kiderült, hogy azért Zsu valahol szereti őt, csak nem úgy.
Maci feje milyen volt már. :P

kamilla123 2014.12.22. 23:31:54

figyeltétek, h Dani milyen ügyesen promozta az rtl másik műsorát, a barátok közt-öt? :-)

Mók_Ica 2014.12.22. 23:32:11

au megcsodálta éva ikreit... :))))

tvbuzi 2014.12.22. 23:32:19

Au marad a csöcsöknél

Krétagarbó 2014.12.22. 23:32:22

Baukó az adventi időszaknak megfelelően van felöltözve.

Morcz 2014.12.22. 23:32:22

@perszepolisz: röhögném ha Fannira hagyná...:D

malevil2050 2014.12.22. 23:32:35

@Gia: Most rendelték meg a mávtól a mozdonykiemelő darut ,mert a mackónak gyökeret vert a lába.

Veder1 2014.12.22. 23:32:48

Szerintem is szét fog esni a nagyobb csapat, kivéve, ha Edinát hívják ki. A többiekért (Laci, Robin, Ádám) már nem zárnának össze ilyen lelkesedéssel. Ha a másik négyes összetart most ők lehetnek az irányítók.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 23:33:06

én már a holnapi öfire vagyok kíváncsi, amikor bővebb infot kaphatunk a reakciókból mindkét fél részéről. kicsit genya vagyok, de csak tényleg csak kicsit.
@kamilla123: ádámnak azóta nyílt ki a műszempillája, mióta a nyerőcsapat nyerésben van, és ő hozzájuk tartozik, előtte eléggé csöndes volt. biztos 'taktika'. :)

ő-szinte 2014.12.22. 23:33:12

reni szerint minden okkal történik
vagy okvetlenül ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@szerivan: most interjúvolják

sogeking 2014.12.22. 23:33:13

Éva domborít a belevalóban :P

Copfos Gizi 2014.12.22. 23:33:23

Ez a Baukó Éva nekem egyre jobban tetszik :) Pedig nőből vagyok. De ez a ruha! Hmm ^.^

Haplo 2014.12.22. 23:33:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jaja, en is igy latom, ezert mondtam, hogy a hatosfogat 3-3 vagy 3-4 aranyban bomlik meg, Laci-Zsu-Adam, Dani-Edina-Robin-(Dori?)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:33:32

Éva dekoltázsát nézve, olyan érzésem van, mintha egy neccharisnyás popsit látnék ott.

tvbuzi 2014.12.22. 23:33:36

nem az egész világ utál csak a szavazók 7x százaléka

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:33:43

@malevil2050: :D :D :D Amúgy Jabbának lassan téli álmot kell aludni,nem? Pont jól jött,hogy kiment Rencsu :D

Ronla 2014.12.22. 23:34:27

Dani nyert! Az arcok a másik csapatból, főleg Macié epic!

Ellentétben Tvbuzi kollégával én megyek fürödni. A kádban tolok egy hideg sört, és elmerülök a habokban.
Kézcsók az itteni, szép Hölgyeknek, és további szép estét mindenkinek! :)

szmoti 2014.12.22. 23:34:33

@kamilla123: hogy promozta? hangnélkül nézem még mindig :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:34:50

Reni szerint Attila nyomvonalát követik a többiek :D :D

perszepolisz 2014.12.22. 23:35:07

@Morcz: soha senki nem olyan okos, hogy előre gondolkodjon. Meg különben is mit érdekli most már Renit ez játék? Semmenyire. Annak adja, akivel a legtöbbet beszélt bennt. És ez Maci.

tvbuzi 2014.12.22. 23:35:25

a nagy titkot amit Attila mondott a gonosz Zsuzsa megtartja magának

csincsilla72 2014.12.22. 23:36:02

Istenem, még mindig nem érti. Nem baj, majd elolvassa. Nem az elég világ utálja. Csak az a pármillió, aki tudja, ki ő:-)

ő-szinte 2014.12.22. 23:36:13

@aggyistenbrittudós: löncshúst eszel reggelire? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csincsilla72 2014.12.22. 23:36:37

Még mindig gyűlölködik. Tökhülye.

Morcz 2014.12.22. 23:36:44

Remélem lesz ma online.

malevil2050 2014.12.22. 23:36:52

@Krétagarbó: Nem látok a komában annyit,de ha netán mégis nemigen lesz hozzá partner anélkül pedig nem megy.A másik kérdés ki fog hova (hood,ciklon) átlavirozni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:36:52

De idióta ez a Reni. Ő ad tanácsot 27 %-al?? :D
Ráadásul úgy, hogy a többiek is hallják, akik ellen uszit?

Haplo 2014.12.22. 23:37:14

Reni azt tanacsolta hogy TAKTIKAZZATOK??? szentsegtores:)

tvbuzi 2014.12.22. 23:37:22

a beszéden múlik szerintük valami még mindig?

Mók_Ica 2014.12.22. 23:37:28

röné még mindig nem érti..... pffff

pomac 2014.12.22. 23:37:30

jajj ez a kicsinálás duma már unalmas

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:37:45

Úristen,Reni nagyon gáz. Ezt nem hiszem el,hogy ennyire ilyen....áhhh. Biztos azért esett ki,mert olyan érdekes,kedves és cuki jelenség. Istenem.
Vikcsu is ugyanezt mondta,hogy majd hogy kicsinálják a bent lévők a többieket....hááát,látjuk,mennyire megy ez :D

tvbuzi 2014.12.22. 23:37:54

ne bántsuk a másikat?? Röné....

Gia 2014.12.22. 23:37:59

Ne bántsuk a másikat?És a rohadj meg?

Aharon 2014.12.22. 23:38:06

@Haplo: Ugyanerre számítok. És a Dani-Ádiná-Robindávid-Dórika csapat nagy arányban képviselteti majd magát a döntőn.

ő-szinte 2014.12.22. 23:38:07

@Köcsöglány: neki vannak értékei ;-DDDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2014.12.22. 23:38:30

Éva először mondott jót

Commodore 2014.12.22. 23:38:36

blablabla, Jabba next..

csincsilla72 2014.12.22. 23:38:40

Jól van, húzzon haza, ez sem tanulni, sem gondolkodni nem tud.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:39:00

És még mindig ott ül az arcán az a mély gyűlölet és még mindig nem érti.... menjen már haza a francba, aztán animálja továbbra is valami szállodában német nyuggerek reggeli tornáját.

ő-szinte 2014.12.22. 23:39:00

@Gia: az ugyanolyan kedveskedés mint a faszkalap ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Baresz83 2014.12.22. 23:39:15

Reni, aki nem akart másokat bántani... hagyjuk már!!

tvbuzi 2014.12.22. 23:39:21

Röné vajon szembesül magával?

Copfos Gizi 2014.12.22. 23:39:25

Még mindig Zsuzsán kattog....

malevil2050 2014.12.22. 23:39:26

@Köcsöglány: Tényleg h én erre nem is gondoltam,a fenyébe.

Mók_Ica 2014.12.22. 23:39:40

@pomac: @Köcsöglány: még jó, hogy őket a szeretet vezérli és nem bántanak senkit.....

ő-szinte 2014.12.22. 23:40:12

@Mók_Ica: az ő IQjával? ;-DDDDDDDDDDDDDDDD

Aharon 2014.12.22. 23:40:15

Ez a nő, mint a Bourbonok, de tényleg. No, majd ha visszanézi, és remélem, ide is jön majd olvasgatni.... pitscha.

tvbuzi 2014.12.22. 23:40:16

nevetni tudott rajta?

csincsilla72 2014.12.22. 23:40:46

Igazságtalanság?????????
Basszki, nem hiszem el.

tvbuzi 2014.12.22. 23:40:56

azért ül ott és nem a villában, mert ő egy nagyon jó ember, óhhh

párnaevő 2014.12.22. 23:41:05

Na lehet gondolkodni a debileknek, hogy mi legyen, már ha eszükbe jut, hogy a tiszta gyűlölködés ide kevés lesz.

ő-szinte 2014.12.22. 23:41:08

@Copfos Gizi: szánalmas... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

fran7 2014.12.22. 23:41:21

Reninél az önismeret hiánya a legfájóbb.

Copfos Gizi 2014.12.22. 23:41:33

@aggyistenbrittudós: Igen, úgy egyben vagy, akár hogy is nézem, Nekem tetszik. Pasi lennék udvarolnék neki :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:41:36

Röné gátlásos ember,de azért kificcent a puni ma,na várjatok,ezt is megmagyarázza

pomac 2014.12.22. 23:41:38

au de nagy volt:DDDDDDDD

Haplo 2014.12.22. 23:41:41

Azert lettem szinesz, mert egy gatlasos ember vagyok :)

tvbuzi 2014.12.22. 23:41:42

köszönöm Au :DDDDD

csincsilla72 2014.12.22. 23:41:46

Most Au-t leoltja. Aki joggal teszi helyre.

Gia 2014.12.22. 23:42:02

Sajnos még Röné gesztikulálása is idegesít..

Mók_Ica 2014.12.22. 23:42:12

@Gia: jaja.... meg a "kicsináljuk" is ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott .... ugyanmáááááá

na, au-t is leszólja..... erre au: én megnyertem ezt a játékot...... jóóóóóóóóóóóóóó volt :)))
még jó, hogy au rönének drukkolt......

szabinaW 2014.12.22. 23:42:29

Éva most nagyon király ! :D Renit nagyon utálhatja felhozza neki a "szexi" vagyis ultragáz táncikáját, az oboázos részt is felhozza neki szivatás level 100 :DDD

Rémület 2014.12.22. 23:42:30

Agyamra megy ezzel a színésznőzéssel. Tényleg elhiszi, hogy színész?

perszepolisz 2014.12.22. 23:42:48

Két tábor van a villában. Két párbaj. A két párbajban mindkétszer a fehér (pólós)tábor tagja esett ki.

És még mindig. Egészen elképesztő.

ő-szinte 2014.12.22. 23:42:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): komoly, hogy milyen sötét tud lenni egy ember :-OOOO
és ilyeneket visszaengednek közénk :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:43:16

@Rémület: azt is,hogy mindenki gusztustalan rajta kívül :D

pomac 2014.12.22. 23:43:31

@Mók_Ica: az olyan mit az agresszió csak fizikai van verbális nem létezik nem is volt ki találta ki ezt a hülyeséget :DDD

tvbuzi 2014.12.22. 23:43:36

ez a műsor odabasz, de rendesen
alig hallok valamit a röhögésemtől

csincsilla72 2014.12.22. 23:43:43

@perszepolisz: a százalékon sem sikerült elgondolkodni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:43:55

Még Au.-t is oktatja, ő meg emlékezteti, hogy ő azért megnyerte ezt a játékot, Renáta pedig itt ül.. :D

Copfos Gizi 2014.12.22. 23:44:09

@szabinaW: Ezen rötyögök, oltja ezerrel :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.22. 23:44:13

@pomac: A fák nem nőnek az égig, szóval 1xcsak meglesz a kicsinálás. .-)

mosca.della.frutta 2014.12.22. 23:44:21

istenem, azon gondolkodom, hogy ez most tényleg ennyire IDIÓTA, vagy ekkora színész - én előbbire tippelek, mert szar színész, ezt már bizonyította -, ócska, gagyi, szaralak, és még ő akar tanácsokat adni a bentieknek? hát sííírok, istenem, de tényleg.... ez tényleg szimplán faék szintű balf@sz, zéró önismerettel.

Mók_Ica 2014.12.22. 23:44:27

@Rémület: bármi kellemetlen neki, mindenre az a magyarázat, hogy ő színésznő...... no comment

Veder1 2014.12.22. 23:44:47

Egyébként Baukó direkt öltözött 70'as évekbeli Medveczky Ilonának?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:45:02

Istenem,a Norbi megöl,istenem :D :D

csincsilla72 2014.12.22. 23:45:40

@Köcsöglány: van, amit jól lát:-) Norbi tuti megöli.

perszepolisz 2014.12.22. 23:45:45

@csincsilla72: Egyszerűen nem, de egészen elképesztő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:46:00

Váááá... miért nem játszották be neki a fiúk másnapi reakcióját... :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:46:00

Rosszabbra számítoooott??? Mi történhetett még??? :D

malevil2050 2014.12.22. 23:46:07

Már a 7. széria és még mindig vannak játékosok akik nem tuggyák h ehhez a sóhoz agy is kell.Bár azért nem tuggyák mert nincs amivel eztet felfoghatnák,áhh ez így a 22-s csapdája.
Segíts neki,,,,,,,segíts neki ,,,,,,,, én vagyok a bombázópilóta,,,,,,

Haplo 2014.12.22. 23:46:08

mire szamitott rosszabbra?? volt valami amit nem kapott el egyik sem az 500 kamerabol?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.22. 23:46:14

@Copfos Gizi: jó hát ilyen messzire nem mennék, de tény h jól néz ki :)

na, kérem a holnapi öfit, az még a mainál is izgisebb lesz, töktuti .

Mók_Ica 2014.12.22. 23:46:26

@pomac: már inkább úgy látom, hogy orvosra van szüksége.....

ő-szinte 2014.12.22. 23:46:26

ööö...röné gátlásos kategóriában indult? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2014.12.22. 23:46:35

na, akkor most gátlásos vagy gátlástalan? "igazából ez vagyok én"

mosca.della.frutta 2014.12.22. 23:46:41

és tetszett magának.... jájjjjj xDDDDDD ez kész. autista basszus, kiszeltündei szint xDDDD

tvbuzi 2014.12.22. 23:47:31

egyik műsorvezető sem tud olvasni bakker

perszepolisz 2014.12.22. 23:47:42

Na jó most lett elegem ebből. Ez a Reni egy VV7 11. embere.
A bentiek mind jobb arcok szükségszerűen.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:48:20

"Ki esett ki? Éva melle" By Éva :D

nicu71 2014.12.22. 23:48:26

Évával nem tudom mi történt,de most először jobb mint Au,aki kissé mintha eltévedt volna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:48:27

Au. nem talál Reninek szalonképes FB-bejegyzést... :D

pomac 2014.12.22. 23:48:37

@Majom1Parádé: akkor csak jól halottam hogy berregtetik a lácfürészt :D

Krétagarbó 2014.12.22. 23:49:01

@csincsilla72: olyan, mint egy igazi Bourbon, sem tanulni, sem felejteni...:)

tvbuzi 2014.12.22. 23:49:02

azt hittem Vikácsu jön be

Gia 2014.12.22. 23:49:03

Röné tesója jár szoliba :-)

ő-szinte 2014.12.22. 23:49:05

@Köcsöglány: ez epic, remélem ez lesz a holnapi öfi címe ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jahh, és csengőhangnak, MOST!!!! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haplo 2014.12.22. 23:49:06

meeertnem Norbikat vitttek be neki? annyira megneztem volna, most amig frissek az elmenyek :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.22. 23:49:34

Rönének a tesója tud energiát küldeni :D A pszichopata vonal nem csak Rönét érte el,úgy látszik :D

MacákékIcukája 2014.12.22. 23:49:41

Reni tesoja elbaszta az energiakuldest

tvbuzi 2014.12.22. 23:49:46

büszkék rá, de végre kiesett és nem égeti őket tovább

Mók_Ica 2014.12.22. 23:49:56

na basssz... röné kommunikált a tesójával..... agyilag..... na itt a hiba ..... ezért nem sikerült.....

pomac 2014.12.22. 23:49:59

@Mók_Ica: hát nem tudom mennyi sms gyült össze hogy fedezi e a dokit :D

mosca.della.frutta 2014.12.22. 23:50:16

@Haplo: mert semmi közük egymáshoz :PP kamuvőlegíny xDDDD

ő-szinte 2014.12.22. 23:50:38

@nicu71: már nincs alkoholtilalom ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.12.22. 23:50:41

Évának jó most a hajszerkezete.

Krétagarbó 2014.12.22. 23:50:44

@Aharon: és igen:) akkor jól emlékeztem.

tvbuzi 2014.12.22. 23:50:44

már megint a főgonosz...

fran7 2014.12.22. 23:50:50

Ja és a fő , mikor Reni közölte, hogy néha kint is ingával derítik fel a jövőt. Nem lehet akkor hitgyülis. Nálam akkor rúgta el végleg a pöttyöst.

csincsilla72 2014.12.22. 23:50:52

@Krétagarbó: jájj:-(
És még mindig zsuzsázik, bakker. Ez kész?

párnaevő 2014.12.22. 23:51:12

Danit nagyon tisztelem azért, hogy csúnyább beszólás nélkül kibírta Renit itt a végén. Ezt a sok balfaszságot én nem biztos, hogy így bírtam volna. :)

Copfos Gizi 2014.12.22. 23:52:10

Tuti nem hívő! Azok nem manipulálnak energiákkal, ez valami ezós vonulat lesz! Nem hittem volna, hogy egy Hit Gyülis bemenne ilyen helyre, főleg nem beszél így :O

ő-szinte 2014.12.22. 23:52:26

@MacákékIcukája: á, csak ért hozzá ;-DDDDDDDDDDD

tvbuzi 2014.12.22. 23:52:52

remélem megint lesz a szopós jelenet

pomac 2014.12.22. 23:53:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): majd jön még ide mint vikcsu is és majd akkor mekkora trééé lenne :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.22. 23:53:21

Már megint a fogmosós, sirós, nézős film... beszarok. :D

Haplo 2014.12.22. 23:53:30

@mosca.della.frutta: haaat, nemtom :) ha igy van akkor viszont sokkal jobb szinesz mint Reni :)

tvbuzi 2014.12.22. 23:53:34

legjobb jelenet amikor bőg, mert Zsuzsa jött vissza LOL

ő-szinte 2014.12.22. 23:53:46

@Mók_Ica: sikerült az, de ha vak vezet világtalant... ;-DDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.22. 23:54:08

@pomac: nincs már sms.... app van :)))

Ronla 2014.12.22. 23:54:20

@mosca.della.frutta: autista? Az autisták intelligensek, annak ellenére, hogy a szociális készségeik messze elmaradnak.

tvbuzi 2014.12.22. 23:54:33

"jövő héten megnyerheted a lottót" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csincsilla72 2014.12.22. 23:55:15

Éva jó volt. Ezúttal elismerésem

tvbuzi 2014.12.22. 23:55:24

Éva ruháját a biccs fesön biztosította

perszepolisz 2014.12.22. 23:57:27

Valójában unalmas párbaj. volt. Az tatrogatott némi izgalmat, hogy Reni tanúsít-e valami önmérsékletet. Hát nem. Elképesztő.

LájkLány 2014.12.22. 23:57:28

denisnek drukkol. hoppá. a maci csak második.

MacákékIcukája 2014.12.22. 23:57:29

@ő-szinte: jaja, valszeg fullentett es nem a megbeszelt energiakat kuldte neki :DDDD

kamilla123 2014.12.22. 23:58:05

@szmoti: hát csak azt mondta Reninek, hogy a (való)világ nem olyan mint a barátok közt (bár szereti azt a műsort is:-), hogy vannak a gonoszok, meg a jók:-)

pomac 2014.12.22. 23:58:27

@Mók_Ica: tudom de valaki irta hogy küldött sms-eket :D arra irtam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 00:02:31

Asszem Röné nincs tisztában a szavak jelentésével. Ő mindig JÓ-nak aposztrofálja magát és a cimboráit, Fannikával az élen. Ez alighanem igy is van, csakhogy esetükben a Jó, az analóg az Együgyűvel.

tvbuzi 2014.12.23. 00:04:27

miért folytatjuk van az élő adás helyett? :(((

kamilla123 2014.12.23. 00:06:56

@mosca.della.frutta: igen, ijesztő a csaj, komolyan. sztem ilyenekből lesznek a baltás gyilkosok, akik azzal védekeznek, hogy ők tisztán látták a gonoszt az áldozat szemében. Most is,a mikor azt mondta, hogy ők azt képviselik, hogy nem bántanak senkit, Éváék bejátszották, hogy üvöltöztek Zsu-val. Mire Reni: ilyen mértékű gonoszsággal csak ezt lehet. Na kérem, bepillanthattunk a vallási fanatikusok lelkivilágába

tvbuzi 2014.12.23. 00:07:06

szóval Röné kvázi mint jótékonysági versenyt játszotta a játékot

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.23. 00:07:41

@Ronla: nálunk a családban van autista, 5 nyelven beszél-ír-olvas, a 6. a matek-bár azt mindenki nálunk, és valóban, társas kapcsolatok kiépítésében gyengus. de rönivel vagy kiszel tüncivel egy kalap alá sorolni jó nagy túlzás.

perszepolisz 2014.12.23. 00:08:18

Reni már nem érdekes, most az lesz érdekes, hogy: Ádám/Robin felfejlődik-e? Edina és Zsu végképp összeveszik-e? A Dani-Zsu-Laci-Edina csapat végképp szétesik-e? Dóri egy köcsög, vag egy tök jó arc-e? Dennis kiesik-e a köv. 2 párbaj során?
Érdekes kérdések.

szabinaW 2014.12.23. 00:09:46

Az a gond a Reni típusú emberekkel hogy bármit mondasz neki mindig a magáét hatja. Ha tegyük fel valóban lecidázta volna a Deniszt és azt vágják be neki ő akkor is elismeréssel nyilatkozott volna önmagáról. Elhiszi hogy ő az egyetlen és a legjobb és ez megmásíthatatlan.

kamilla123 2014.12.23. 00:10:09

@perszepolisz: az egyikre válaszolok neked már most. Dóri egy "köcsög" :-)

Mók_Ica 2014.12.23. 00:13:22

@Krétagarbó: jó éjt :) jó sütögetést holnapra )

@pomac: ja, azt nem láttam :)))

@Morcz: jó éjt :)

mosca.della.frutta 2014.12.23. 00:22:04

@Ronla: mondasz valamit, bocsánatot kérek az autistáktól, hogy ilyesmibe kevertem őket, valóban méltatlan, miközben én csak a jelenségre akartam volna célozni, miszerint a saját világukban élnek, és csak minimálisan vesznek tudomást a környezetről -- a Kiszel ilyen, mondhat neki bárki bármit, ő tolja szakadatlan a baromságait, mert valamilyen érthetetlen okból indíttatva azt hiszi, hogy az jó....
ez a balfácán itt dettó, mutatják neki az ordenárénál ordenárébb bejátszásokat róla, és azt mondja... "neki tetszik".... hát BAKKER!!! /Kiszelnek is tetszik a saját naptára, miközben az ország 98, 9999 százaléka csak röhög rajta/

pomac 2014.12.23. 00:24:17

azon kombinálnak hogy tegnap zsu meg ádám szexeltek :DD mert azt hallottál... ha ugy lenne szerintem már lett volna elözetse belöle :DDD

kamilla123 2014.12.23. 00:24:27

durva, Fannikáék arról beszélnek, hogy tegnap valakik dugtak a szobában, szerintük Zsuzsa volt és Ádám

Mirocska 2014.12.23. 00:25:04

Macin nem találnak fogást??? :-D

pomac 2014.12.23. 00:25:44

nagy mepátia most meg már robit vinné fanni :D

kamilla123 2014.12.23. 00:26:22

hát nincs vörösre sírva a szemük renike miatt. már a következő párbajt kombinálják

Rémület 2014.12.23. 00:27:50

Ezek nem jönnek rá, mi a baj velük. Hihetetlen.

Mirocska 2014.12.23. 00:28:33

Nem értik... Két különböző karakter, és 26% mindkettő...
Most akkor mi kell a nézőknek??? :-D
Nem jó nekünk semmi se...

Rémület 2014.12.23. 00:28:38

Edinával csak jót tennének, ha Laci kiesne.

pomac 2014.12.23. 00:29:13

benis:D mi lenne ha beolvadnák közéjük :DDD

pomac 2014.12.23. 00:29:45

nagyon érzik hogy nem megy nekik igy

Mirocska 2014.12.23. 00:30:32

Dennisz rájött, hogy taktikázni kelll...

pomac 2014.12.23. 00:31:26

fanika nagyon nem érti ezt a játékot most nagyon kiderült

kamilla123 2014.12.23. 00:31:30

azért az durva, h fannika beküldené karácsonykor zsu-t a szaunába hat órára :-))) ez a csaj tök hülye:-)

Mirocska 2014.12.23. 00:31:34

Maci rájött, hogy ha szivatják Zsut, a nézők megsajnálják.

kamilla123 2014.12.23. 00:32:07

@pomac: figy, mi pont ugyanazt írjuk mindig ugynabban a másodpercben:-))

tvbuzi 2014.12.23. 00:33:02

Maci mit össze köhög-hörög-szörcsög

Mirocska 2014.12.23. 00:33:34

Most akkor Maci mégsem halt meg?

mosca.della.frutta 2014.12.23. 00:33:52

@szabinaW: @kamilla123: na pontosan, én is erre gondoltam; félelmetes, hogy nézi saját magát kívülről, és teljesen mást lát, mint ami valójában a képernyőn van.... téveszmés, na

(remélem, ebbe senki nem köt bele, bár, halkan jegyzem meg, nem minden autistának kiemelkedő az intelligencia-szintje, sőt, szerény tudomásom szerint a háromnegyedüknél szellemi fogyatékosság társul az alap betegségük mellé, ezért nem hogy nem ultraértelmesek nagy általánosságban, hanem inkább a Kiszel-félék vannak többségben közöttük, de lényeg az, hogy egy valami mmkk közös bennük: a szociális intelligencia erős deficitje - lásd: Renyagenya és társai.)

MacákékIcukája 2014.12.23. 00:34:27

Szerintem mar tudjak, hogy elvagtak magukat...

Rémület 2014.12.23. 00:35:14

Miért gondolják, hogy Maci erős?

Mirocska 2014.12.23. 00:36:01

Attila az oka mindennek...

Commodore 2014.12.23. 00:37:11

hiányzik a Reni.. könnycsepp?

kamilla123 2014.12.23. 00:37:33

Annak a fodrásznak, amelyik Robin haját vágta le, rácsapnék a kezére

deniszre meg adjanak már rá egy sapkát, mert übergáz

Mirocska 2014.12.23. 00:37:44

@Commodore: nem jön neki, akárhogy akarja...

pomac 2014.12.23. 00:38:11

@kamilla123: ez ilyen :D kapcsold ki a kémprogramod :D nincs kedvem vitrusirtót felrakni :DD

Mirocska 2014.12.23. 00:39:51

Maci a karácsonyi kaja miatt aggódik... ennyit Reniről...

kamilla123 2014.12.23. 00:40:25

mondjuk azt jól érzi fáncsika, hogy ádámot kéne vinnie, és hogy edinát szeretik kint. de mondjuk ezzel a zsut a szaunába karácsonykor, ebből látszik, h azért nem vágja a játékot sok esetben.

én amúgy azt nem értem,h dórit miért tartják erős játékosnak. mert műcsöcsi? amúgy azt sem tudom,h erős-e. sztem, annyira nem.

Commodore 2014.12.23. 00:40:43

@Mirocska: Letakarhatnák már egy matfekete pokróccal, szinte meztelen...

pomac 2014.12.23. 00:41:01

renin sem akarja hogy üljek :DD reni vendetttát akar :D mmkk

kamilla123 2014.12.23. 00:41:21

@pomac: nekünk már nem is kell hogyvolt oldal. megbeszélünk mindent telepatikusan :-)

kamilla123 2014.12.23. 00:41:56

@Mirocska: ja igen, nem látom Macinál a nagy összeomlást :-)

Mirocska 2014.12.23. 00:42:09

@Commodore: :-DDDDDDD
Imádom a poénjaidat! :-))

tvbuzi 2014.12.23. 00:42:26

Dóri az ő értékrendjük szerint egy királynő.

Commodore 2014.12.23. 00:44:03

Karira megtérnek.. hhúúú na!

kamilla123 2014.12.23. 00:44:49

kicsit olyan ez a bagázs, mint a vv5-ben Attila és Peti szövetsége, akiknek semmi nem jött be (jó a végén Attinak igen). De ezek is itt taktikáznak, meg eljátszanak, meg beépülnek stb.. aztán mindig az ő emberük esik ki:-)

Rémület 2014.12.23. 00:45:29

Na, lassan arra jutnak, hogy Dórit kifúrják maguk közül.

kamilla123 2014.12.23. 00:46:29

na, pont maikor érdekes infót hallhatnánk..

csincsilla72 2014.12.23. 00:46:37

@kamilla123: majd fogod, ha nem lesz szerdán jó vacsora:-)

Mirocska 2014.12.23. 00:47:11

Dennisz fúrja a Lacit, hogy aljas volt a nőjével??? Ő meg olyan kis cuki, korrekt...

tvbuzi 2014.12.23. 00:47:13

megnéztem volna azért Danit is.
Maci a villa dárt védere ezzel a szörcsögéssel

csincsilla72 2014.12.23. 00:48:09

Azért az tetszett, amikor Fannika Zsut karácsonykor akarja a szaunába kizavarni. A 73%-os Zsuzsát. Mert ettől Kazal mindgyár szimpatikusabb lesz.

Mirocska 2014.12.23. 00:49:13

Vajon Reni túl van már az első salleron?

pomac 2014.12.23. 00:49:53

@Commodore: de csak azért hogy beleolvadjanak :D "nem uuugy" tudod

csincsilla72 2014.12.23. 00:50:02

Ha egységesen Macira tudnának rakni, akkor menne ő is a francba.

kamilla123 2014.12.23. 00:50:11

@Mirocska: dehogyis! az a baj,h a környezete is támogatja a baromságban. a tesója is állati büszke volt rá a belevalóban

csincsilla72 2014.12.23. 00:50:42

@pomac: Igen, frakciózzanak csak tovább. Eddig is bejött.

mosca.della.frutta 2014.12.23. 00:50:45

@aggyistenbrittudós: igen, de ez a ritkább eset, ahogyan már utaltam rá, sokkal gyakoribb az értelmi fogyatékkal élők száma azok között, akik ezzel a spektrumzavarral élnek, nagyjából 2/3-ad - 1/3-ad az arány... egyébként én is találkoztam már olyan aspergeressel, aki átlagos intellektussal rendelkezik, de olyannal is, aki meg sem közelíti az átlagost szintet, de nem ez a legnagyobb problémája, hanem a társadalmi normák abszolút figyelmen kívül hagyása a hétköznapi életben úgy, hogy nem is érti, mit várna el tőle a környezete, mondhatni, teljesen nincs képben...

Mirocska 2014.12.23. 00:50:55

@kamilla123: Vakon van ott mindenki! :-D

tvbuzi 2014.12.23. 00:51:50

Röné meg fogja érteni, hogy mi volt a gáz? Nem hiszem. De a saller járna neki.

kamilla123 2014.12.23. 00:53:04

@Mirocska: sztem neki az lesz a durva, hogy kint milyen véleménnyel vannak róla. Én amúgy még nem láttam olyat, h Lilu és Bencus ilyen egyértelműen kimutatta volna valaki iránt az ellenszenvét. Mondjuk neki ez sem tűnt fel :-(

pomac 2014.12.23. 00:53:17

@csincsilla72: ha "olyan" feladat lenne akkor akarta kivágni a szoliba(utánna kongatni!!!) dórinak meg mondani hogy robin jön neki 1-el és akkor valamit szavazni de nem vágtam mit akarnak szavazni o.O

kamilla123 2014.12.23. 00:54:12

@kamilla123: mondjuk azért megnéztem volna, hogy Reni és Fannika miket mondtak volna, ha Zsu ekkorát terpeszt bugyi nélkül a fiúk képébe

mosca.della.frutta 2014.12.23. 00:54:44

@csincsilla72: de nem fogják feladni, mert ahhoz túl hülyék, hogy átlássák, ha már kétszer is benézték a kinti megmérettetést, akkor mégis csak náluk lehet a baj, nem a másik csapatnál... egy kis önvizsgálat kéne, de ahhoz meg (bocsánat, szitokszó következik;) némi intelligencia, hogy ezt belássák... /talán PVC kifordul a brigádból, de erre sem vennék mérget/

Mirocska 2014.12.23. 00:55:05

@kamilla123: Pedig nagyon egyértelmű volt! Lilu olyan szeretettel ölelte Danit, nem is láttam még rajta eddig ennyi érzelmet!

tvbuzi 2014.12.23. 00:55:08

@kamilla123: még akkor sem látta be amikor Éva mondta és mutatták neki mit művelt amikor visszajött Zsuzsa.

pomac 2014.12.23. 00:57:14

@kamilla123: akkor mi lett volna a nincs ott a völegénye vagy ki akkor bence még jobban oltotta volna de igy nem merte :DD

malevil2050 2014.12.23. 00:57:57

Úgy látom a daru sikeresen kiemelte a mackót,jól van.Fríss hír azindexen h a verpeléti cementművek dolgozóit rendkivüli műszakra rendelték be,mert be kell betonozni az óriási lukat amit a jégkirálynő hagyott mga után.

Pénisz gondolatai az universumban keringenek,taktikázni kéne,hhahha,mivel haver? azt te lent hordod,utánzással és dugással nem lehet nyerni csak egy darabig felszinen maradni.

Azt hiszem ez már el lett cseszve,talán a tolvajok fejedelme átállna ,lehet h vinne egy kis észt.
Asszongya épüljünk be! Hoppá nem késő ez egy kicsit? Nahh a lényeg van baj ölég.

MacákékIcukája 2014.12.23. 01:00:50

@Mirocska: Aham, tok aranyos volt. Szerintem Lilu orul, hogy az uncsi vv6 utan vegre lat egy olyan embert, aki erti a jatekot es meri is jatszani, amellett, hogy egy szeretheto karakter.
En is ezt csipem Daniban, fiatal kora ellenere nem naiv, van empatiaja es Attilasan jatszik (mondom ezt ugy, hogy nem lattam a vv5-ot, de Attila szimpi es TAKTIKAAA, erted :D)

pomac 2014.12.23. 01:01:53

@kamilla123: laci magának köszönhette :DDD mert ö emelte fel a pocsót de utána már megfogalmazodott benne hogy inkább tört volna el a keze minthogy még egyszer megpróbálja nem is tudom mit várt annyira sápadta böre reninek azt hitte csodát fog látni :DDDDDDDD

Mirocska 2014.12.23. 01:05:28

@MacákékIcukája: Én sem láttam a vv5-öt, de már tervezem, hogy végignézem, ha ennek vége. Daninak szurkolok első perctől kezdve, remélem végig okos tud maradni. :-)

Mirocska 2014.12.23. 01:06:22

@kamilla123: Reni szerint csak annyi baj volt, hogy hátul rövid volt a poncsó. Aha...

kamilla123 2014.12.23. 01:06:38

@pomac: :-)) én nem is láttam, h Laci emelte fel, azt hittem véletlenül fellibbent. na mindegy, így járt :-)

pomac 2014.12.23. 01:07:10

utóbi napokban annyit taktikáznak meg ármánykodnak, hogy lassan ök is belezavarodnak ki kivel van és ki-kinek higgyen :DD holnap ugye laci buli megint lehet kavarászni jön a pia lesz itt digi-dugi :DDD

kamilla123 2014.12.23. 01:07:48

@Mirocska: ez a csaj mindent rosszul lát :-))) amúgy kár, h kiesett (persze nyilván jobb, h Dani ment vissza, neki drukkolok), de sztem még csak most kezdődött volna a Renike szarrá égeti magát show

pomac 2014.12.23. 01:08:49

@kamilla123: nem merem visszanézni igy este nem akarok én sem rosszul lenni :DDDDDD

pomac 2014.12.23. 01:09:22

@pomac: föleg miota HD adják :DD

kamilla123 2014.12.23. 01:09:29

legalább így a párbaj napján, amikor felspannolnak minket, adhatnának egy kis on-t. :-((

MacákékIcukája 2014.12.23. 01:10:02

@Mirocska: detto es detto :-))) bar kulhonban annyira ocska az rtl szervere, hogy egy videot tripla annyi ideig tart megnezni a buffereles miatt, szoval nem hiszem, hogy ossze fog jonni :-(

Mirocska 2014.12.23. 01:10:50

@pomac: 3x néztem meg utána Laci fejét a riportban, annyira tetszett! :-D

kamilla123 2014.12.23. 01:11:04

na, megyek aludni, remélem, holnap sixx megírja nekünk a véleményét Renike táncáról :-) jó éjt mindenkinek! :-)

Mirocska 2014.12.23. 01:13:24

@kamilla123: Én is megyek, mindjárt kelek... Jó éjt mindenkinek! :-)

pomac 2014.12.23. 01:14:48

rosszul irtam tényleg magától csuszott fel csak pont akkor hajolt laci elöre azt hittem ö emelte fel :D

Haplo 2014.12.23. 01:29:41

van on, de minek......, Dennis es Fanni a szaunaban "taktikazik"............

pomac 2014.12.23. 01:30:50

"szoláriumban napozni jó" fanni bölcselet :DDDDDDDDDDDDDDD

Haplo 2014.12.23. 01:32:20

meg aki a jovoben el az nem elvezi a jelent :)
ahogy mondtam, a parbaja elott foja felhasznalni a szepsegnapot, Dennis kerdi hogy mirt nem festi vissza vorosre, azert mert nem hagyjak, barnan jott be, nem valtoztathat menet kozben.

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:35:50

@Haplo: ezért gyorsan OFF-ra is tesznek minket. mielőtt mégtöbb belső infót kifecseg Pöcök :)

Haplo 2014.12.23. 01:36:48

@nátrium glutamát: igen, bar kisse lassan reagaltak le, szerintem epp szakadtak a rohogestol :)

Haplo 2014.12.23. 01:38:29

bar ezeket az offokat nem ertem... tenyleg annyira megerolteto lenne atkapcsolni egy masik kamerara ilyenkor? kizartnak tartom hogy ennyire keves idovel a parbaj utan mar mindenki mas aludna...

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:39:54

még mindig nem értem a 10% átszavazót (hiába olvastam el 18 órától a kommenteket)
akkor ül, ha előtte nagyobb volt a különbség, mint amennyit bevallottak.

másik kérdésem, amit talán egy rutinosabb vv-néző elmagyarázhatna nekem:
a párbajnak konkrétan mi befolyása van a szavazásra? akad aki kivárja ezt és úgy szavaz? esetleg később lesz már értelme gondolom, amikor két erős játékos ül kint...

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:41:14

mily meglepő, Plasztikot láthatjuk ENNI :D

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:42:44

@Haplo: néha azért kell visszanéznem az öfokat is, mert szétröhögöm és lemaradok vmiről :D

Haplo 2014.12.23. 01:45:24

@nátrium glutamát: en se ertettem minek emlitik, ha nem valtoztat az eredeti feallason, namindegy...

a parbajnak max annyi ertelmet latom, hogy akik nem megszallott HVolvasok/VV-nezok, ha esetleg addig elfelejtettek volna szavazni akkor ezzel emlkeztetik oket, illetve hogy "segitenek" eldonteni azoknak akik erre raszorulnak barmilyen okbol kifolyolag, erdektelenseg-alig koveti, sotetseg- a szajaba kell ragni hogy kire szavazzon

Haplo 2014.12.23. 01:49:15

Edinat nem kell kiejtenie senkinek, magat fogja kiejteni :( kar erte pedig, kedveltem...

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:57:19

Most is Lacira volt gyógyulva. Kiváncsi vagyok, meddig fogja bírni ezt a srác. Az ilyen tapadós nyomulás előbb-utóbb fojtogatóvá válik és menekülésre késztet mindenkit.

Commodore 2014.12.23. 02:02:15

Brutál főzőcske van.

nátrium glutamát 2014.12.23. 02:10:30

konzerv bab vs. csirke + rizs. ennyit tudnak? :D

pomac 2014.12.23. 02:16:46

ez a villaélet dekkeznek mint a csövesek

nátrium glutamát 2014.12.23. 02:22:41

nem értem miért nem rendelnek annyit, amennyi elég. ez is valami szabály, hogy annyit kapnak, amennyit előtte bevallottak/nap?

Haplo 2014.12.23. 02:24:36

@nátrium glutamát: gondolom igen. Valamelyi nap mondta egyikuk, hogy nem is kap teljes csomaggal, csak 15 szalat.

Haplo 2014.12.23. 02:27:29

@Commodore: foleg ha parbaj van es szetizguljak magukat

nátrium glutamát 2014.12.23. 02:28:38

@Haplo: ebből kiindulva, ha dohányos lennék kétszerannyit írbék be, mint amennyit fogyasztani szoktam, mert egy ilyen zárt helyen, ennyi feszkó mellett tuti többet fogyasztanék, mint kint. (exdohányosként írom)

Száz stadiont ezeret 2014.12.23. 02:28:50

Valahára kificcent ez a szutyadék, halleluja.
Avatart köll cseréljek, de ez legyen a legnagyobb gondom, ámen.

Haplo 2014.12.23. 02:29:31

@nátrium glutamát: lehet akkor nem valogatnak be, mert sokba kerulnel :)

Haplo 2014.12.23. 02:31:12

rtl.hu/rtl2/valovilag/jott-latott-vesztett-reni-elso-reakcioi-kiesese-utan

kedvenc mondatom: nem lehet hosszutavon szineszkedni :) remeljuk nem valami sorozatba kerik fel "szineszkedni"

pomac 2014.12.23. 02:31:40

@nátrium glutamát: ha benn lennél lehet már nem lennél ex dohányos nem kapnál cigit és dekkezni kellene :DDDDDDDD

nátrium glutamát 2014.12.23. 02:48:01

@pomac: @Haplo:
1. nem mennék be, mert netfüggő vagyok
2. tudnám, hogy a 12 emberből legalább 4 full debil, így tuti visszaesnék, amit belekalkulálnék a "felvételimbe"
3. lemondok a szoliról, akkor spórolok annyit, hogy jusson cigire
4. nem csak 3féle ételt tudok elkészíteni, így jó kajáért cigit biznisz is működhetne

Haplo 2014.12.23. 02:54:13

tudnam mi a jo francrol sejtelmeskedik Zsu meg Dori...

Haplo 2014.12.23. 02:56:06

Laci kamuzott, ha holnap van a szulinapja akkor nem Bak hanem nyilas.. Meg Dani is, most mar ertem miert kedvelem mindkettot :D

Haplo 2014.12.23. 02:57:24

huzzak az agyamat, mi a joooo francrol beszelnek?? Dori sokkot kapott, de meg veletlenul se mondja meg mitol

pomac 2014.12.23. 02:57:44

@Haplo: valami van zsu karján nem tudom én sem mi lehet "sokkot" kapott tőle de nem tudom mi lehet az én sem on el hogy ne is tudjuk... "azt hitte csak a kézfején van de nem fentebb is " elsönek azt hittem tetkorol beszélnek utánna hogy szurta magát de már fogalmam sincs mi lehet az :DDD

pomac 2014.12.23. 02:58:15

@pomac: mármit dori kapott sokkot hogy meglátta

Haplo 2014.12.23. 02:58:40

@pomac: nem, valami aktualisrol beszelnek... kek-zold foltok? :)

pomac 2014.12.23. 02:59:51

@Haplo: már ma van a szülinapja mondjuk nem vágom a horoazkopokat mi mikor van scak a sajátot :D

Haplo 2014.12.23. 02:59:52

na most visszanezem, hatha ki lehet szurni valamit

pomac 2014.12.23. 03:00:39

@Haplo: én is arra gondoltam végülis tegnap buli volt najo csak bulicska :D

pomac 2014.12.23. 03:01:16

de kéköld folton én nem kapnák sokkot:D

nátrium glutamát 2014.12.23. 03:02:12

egyébként ma rengeteg kedvenc jelenetem volt az öfo-ban, de ezt a részt muszáj kiemelnem:
Dani áll középen, savazásra készen.
kérdés: - mé montad hogy a robin buzi?
válasz: - én ilyen nem mondtam - arcán látszik: gondoltam, de NEM mondtam... vagy mégis? áhh, tuti nem mondtam - soha nem mondtam ilyet, na!
- de valaki mondtaja zsunak aki közel áll hozzá! (én: bammeg, itt mindenki mindenkihez közel áll, mert sokan vagytok, és kicsi a villa)
- akkomost zsu mongyad meg,hogy ki vót.
- nemmondom.
stb.

Robin kiáll a savazóhelyre.
- mostammá tisztázzuk: émondom nem vagyok buzi, csak anyám nevelt. (és imádok takarítani, coelhot olvasni, guminőkre mozdulni alibiből) és különben is, mért nem kérdeztétek meg, most is megmondom, hogy nem vagyok az.
majd meghatja saját magát és sírdogálva elhagyja a helyszínt.

most akkor buzi-e vagy?

Haplo 2014.12.23. 03:02:57

@pomac: a nyilast tudom, en is az vagyok :)

Haplo 2014.12.23. 03:04:12

@pomac: valakinek a viselkedesen kaphatott sokkot, mondta is hogy taho (vki). valahogy osszefugg Zsu-val, valaki tahon viselkedett vele? majd 2-3 nap mulva megtudjuk (talan)

Haplo 2014.12.23. 03:06:13

Zsu mondja Dorinak, hogy meg se probalja felhozni. De nem talalom azt a reszthogy nezne Zsu karjat, hol lattad ezt?

pomac 2014.12.23. 03:08:51

@Haplo: XII.22-I.19 bak ma 23 van :D

Haplo 2014.12.23. 03:10:12

megvan, Robinnal mutogatnak az alkarjukra-csuklora, meg Robin emlit is valamit hogy "meguthette"... Es hogy Dori most latta eloszor. Kin es mit? most hogy fogok aludni ha kilyukad az oldalam a kivancsisagtol?

pomac 2014.12.23. 03:11:40

@Haplo: most mikor elvették az on-t mutatta dori a kezén "hogy ö azt hitte csak ott van(a kézfejére mutatott) ,de nem fentebb is ő ezt nem is tudta " ez volt az utolso mondataugy halottam este semmi sem biztos :DD

Haplo 2014.12.23. 03:11:59

@pomac: jahogy :) azthittem valami 26-27-ig tart. azert koszi :)

Haplo 2014.12.23. 03:13:03

na, a vago is sokkot kaphatott, mert nem kapcsol vissza, megyek tartositom magam holnapra, joejt

pomac 2014.12.23. 03:13:22

@pomac: lehet még a vicsus táskatartási versenyböl valami sérülés :DD viccen kivül nem tudom mi lehet de nagyon titkolják ha nem derül ki akkor valami susmus van -_-

pomac 2014.12.23. 03:14:58

tipli nekem is nem lesz már semmi érdekes mennek aludni ugy is jo8
ja daniék csapata kinn alszik a többiek(4) benn :D

nátrium glutamát 2014.12.23. 03:19:39

jóccakát.
a többit megnézem holnap.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 06:46:59

@kamilla123: Na itt vagyok újra. Először is gratulálok magunknak, hogy első alkalommal átléptük egy posztnál az 1000-es hozzászólásszámot. Végül is ez egy mérföldkő a VV7 eddigi történetében! Gratulálok Daninak is, hogy hozta a papírformát!

Dórival kapcsolatban, a támogatottság kérdésében látod még mi sem látunk tisztán pedig mi kinn vagyunk. Így lehetnek ezzel ők is benn hatványozottan. Az első 10 (Lacival veszekedős) nap után nem megy bele nagyobb konfliktusokba, megúszósan játszik. Tudják, hogy a meztelen zuhanyzásai hozzák a suttyó ffi társadalom szavazatait. Pedig az állítólagos dubaii szavazógépezetről nem is tudnak...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.23. 06:53:05

Jóreggelt :)
Reninek tényleg súlyos önértékelési zavarai vannak.

Mirocska 2014.12.23. 07:06:00

@Haplo: Az én kedvenc mondatom: Az indiánokból kerül ki a TOP5!
Igaz, hogy csak 4-en vannak...

Puncylla 2014.12.23. 07:22:23

@nátrium glutamát:
5 % átszavazott Reniről Danira,
5 % Daniról Renire,
az összesen 10%.
Lilu meg miért ne hazudhatna? Fel akarja éleszteni a szavazási kedvet.
A párbaj alatt pedig már csak minimálisan változtak az arányok mindig is. Korábban dől el a dolog.

Puncylla 2014.12.23. 07:28:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Szegény, bizony, mert elég hüle volt.
Most nézhetjük azt a puhapöcs Danit,
a bentiek még szagolhatják is,
Dani meg nézheti, hogyan dugja meg Laci Zsuzsát.

Csak ügyesen! 2014.12.23. 07:38:43

@VV Erőlegény: Szerintem nem olyan népszerű Dóri kinn, elég semmilyen a csaj.

astryle 2014.12.23. 07:46:30

@Puncylla: tegnap én is erre a következtetésre jutottam, hogy az a 10% az 5-5-% átszavazgatás. Érdekes, hogy amikor Dani visszament a többi kussolva lapított :P szerintem mikor Dani elmondta Dórinak a százalékos arányt, akkor jöttek rá, hogy ezt már baszhatják. Digi-dugin se láttam semmi érzelmi sérülést se a digi-dagin, pedig azt ígérte, hogy letérdel középen és szépen csendben megpusztul.

astryle 2014.12.23. 08:04:48

Na most sikerült megnéznem, hogy mai nap mi lesz az öfibe. Tuja2 összejött KirályLinda2.0 val... a betyárját... Fannikát kéne kiválasztani, az kivinne valakit, utána pedig akit Faszni kihívtott visszamenne 0-100%-al. Meg kéne csinálni, VV történelmi pillanat lenne. Ennyire szerintem még VV Bamakó Iszákos Évát sem utálták.

xander 2014.12.23. 09:10:46

Rápakolják Fannyra,aki kihívja Miss hírolvasót.Zsu kiesik,aminek mindenki örülni fog,még Dániel is! :)
süti beállítások módosítása