Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x36 - Verem, verem, verem…a habot (18+)

2014. december 22. 08:41 - sixx

screen_shot_2014-12-22_at_6_49_42.png

Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult, Laci útszélizett, Zsu meg csábított, mondjuk a technikájával legfeljebb egy KNDP-s politikust lehetne felizgatni.

Elsőként nézzük az Útszélit, ami akár egy kolumbiai szappanopera címe is lehetne, és nagyjából arról szólt, hogy Dani születésnapja előtt, még a tegnapi összefoglalóban Fanni és Ádám összeanyáztak egy kicsit, előkerült a menzesz alatti együttlét kérdése is, és ha úgy akarom értelmezni, akár azt is mondhatnám, hogy Fanni leszülőzte Ádámot. Ennek folytatása a buli alatt következett, az egyre idegesebben vajas kenyeret kenő Fanni Ádámra támadt, hogy baszki, nem anyázz, mert az milyen már és eleve, ő nem kurva.

Laci ekkor megjegyezte, hogy akkor nem kell útszéliként viselkedni, ami azért a Fanni szájából Zsu irányába úgy egy hete eleresztett mocskosgecifasszopóribanctól olyan messze van, mint Vida Ildikó a present perfecttől, de Fanni ezt valamiért nagyon a szívére veszi, leteszi a kést (vajas felével lefelé!) és kirongyol a nyugiba, ahol sír egy sort. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megjegyezzem, hogy a villanők Edina kivételével kezdenek szétfolyni, Fani seggét a vörös sztreccsgatya csak fogcsikorgatva tartja össze például. A nyugiban a leginkább hajléktalannak tűnő Reni és Dennis vigasztalja, előbbi Ádámot mindenféle faszparasztnak hívja, utóbbi meg a klasszikus “ne sírjál” módszert választja, a férfiak ugyanis nem tudnak mit kezdeni egy síró nővel, és soha a büdös életbe’ nem is fognak tudni.

screen_shot_2014-12-22_at_8_01_10.png

Fanni a nyugiban apró hangyának titulálja magát, akinek viszont kijár a tisztelet, és nem lehet csak úgy leútszélizni. Megint megjegyeznék valamit: Fanni feje smink nélkül kb. 10 évet öregszik, a bőre pedig sárga. Odakint Fanni már feledésbe merül, mert kezdődik a második sorozatunk, a Zsu veri a habot című. A cold openben Edina úgy vall szerelmet Lacinak hóttrészegen, hogy effektíve ez nem hangzik el, csak olyan homályos dolgok hogy “nem azt látod, amit látnod kéne” illetve “nem látod, ami az orrod előtt van” és hozzá Edina olyan kívánós szemmel néz a tetovált kölyökre, mint aki egy, uszkve másfél percen belül legszívesebben beleülne a farkába. A gond csak az, hogy Laci, akinek saját bevallása szerint négy éve nincs értékrendje, még mindig nem akarja lekötni magát egy pina mellett, és a nem létező értékrendjében Zsu gumicsöcsei még mindig előkelőbb helyen állnak, mint Edina vitathatatlanul rendezetlen fogsora.

Elkerülendő a kínosabb fordulatokat, Laci, Dani és Ádám bedurrantja a dzsakut, majd belebasznak még vagy két embert, de csak úgy óvattal, nem rendesen hajítva, hanem a vízbe finoman beleeresztve, hiszen akkor nem maradna benne víz. Macit érthető okokból nem vegzálják. A dzsaku hab nélkül nem dzsaku, így beleöntenek másfél liternyit, “egyszer élünk, höjj” jeligére, amitól persze az egész udvar tiszta hab lesz, de ez a kisebbik rossz, mert az ünneplő ruháját bikinire cserélő Zsut is belevágják a vízbe Edina után, és innentől elszabadul az erdélyi pokol: Edina részegen úgy látja, hogy a habbal pancsoló Zsu Lacira megy rá, de keményen, miközben kurvára nem, viszont Laci tényleg figyelgeti Zsut, mert valahol legbelül tolná, mint a lopott biciklit, és leszarja Edinát, azaz egy percig nem vele foglalkozik. Edina ettől berág, kipattan a dzsakuból és egy kicsit üvöltözik Lacival, aki ettől dettó felkúrja az agyát, és visszaszól.

Közben Fanni a nyugiban lehántotta magáról a vörös sztreccsgatyát, és átvette a baszóneglizsét, amiben besasszézik a nappaliba, ahol tökegyedül táncikál egyet - a többiek odakünn dzsakuznak ugye - aztán bemegy a fürdőbe, ahol Ádám zuhanyzik, és egy kicsit beszélgetnek megint, Fanni először agresszív, aztán évődő, lebassza Ádámot, hogy miért útszélizi le, mire Ádám tök jogosan azzal védekezik, hogy az Laci volt, baszki, nem lehetsz ennyire debil, de Fanni az, mármint debil, és a vége a jelenetnek az, hogy ugyan aszongya neki, hogy rohaggyálmegnejlonban, de láthatóan jól esett neki, hogy Ádám kicsit flörtölt vele.

Kint is eszkalálódnak az események, a továbbra is idegbeteg Edina és a tízfokos hidegben sem didergő, egy szál bikinis Zsu Laciról beszélgetnek, Zsu szerint ő mondta neki, hogy ad egy, így nem beszélünk nővel, ad kettő, nem lesz baszás. És eleve, Laci aszonta Zsunak, hogy nem lesz baszás Edinával, de ezt nem kéne neki visszamondani. Edina természetesen beront a nappaliba és folytatódik az üvöltözés, sőt, majdnem verekedés lesz a dologból, Edinát hárman fogják le. Hiába no, medvék nevelték. Edina a zuhany alatt igyekszik lehiggadni, ahol kit mást talál, mint Ádámot, aki ezek szerint itt lakik. A beszélgetés egyetlen lényegi momentuma: Ádám éket ver Zsu és Edina közé, megjegyezve, hogy Zsuban nem szabad bízni, mert egy manipulatív ribanc. S lőn: a jelenet lecsengetésében Zsu elárulja Ádámnak, hogy vonzódik Lacihoz, de nem mászik rá, mert Edina neki fontos. Muhahaha, két hét múlva mélytorokversenyt rendeznek a villában.

Ami ezen kívül volt még:

  • egy tizenkét perces szegmens a fentiek megbeszéléséről, de semmi lényeges nem hangzott el,
  • a két tábor kapott feladatot: tessen körözési posztert készíteni az ellentábor vezetőjéről, és kivesézni, miben szarfosmoslék az illető. Reni kiosztja Danit, aki besértődik, de annyira nem esik kétségbe, bezzeg Reni kis híján agyvérzést kap, amikor Dani elmondja neki, mekkora élszent, beképzelt, passzív-agresszív gyökér.
  • Robin jelzi, hogy a villában van, mert éhes, és nincs kaja a hűtőben - ezért Dórinak esik neki, akinek ő bezzeg adott kaját, amikor kért. Dóri válasza: hát, nem kellett volna adnod.

screen_shot_2014-12-22_at_8_27_25.png

Ma este párbaj, előtte egy épületes beszélgetés Dennis és Fanni között, némi faszmosással és fenyegetéssel a szolárium és a faszkiverés viszonylatában.

 

 

Címkék: 18+ vv7
1107 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tvbuzi 2014.12.23. 00:47:13

megnéztem volna azért Danit is.
Maci a villa dárt védere ezzel a szörcsögéssel

csincsilla72 2014.12.23. 00:48:09

Azért az tetszett, amikor Fannika Zsut karácsonykor akarja a szaunába kizavarni. A 73%-os Zsuzsát. Mert ettől Kazal mindgyár szimpatikusabb lesz.

Mirocska 2014.12.23. 00:49:13

Vajon Reni túl van már az első salleron?

pomac 2014.12.23. 00:49:53

@Commodore: de csak azért hogy beleolvadjanak :D "nem uuugy" tudod

csincsilla72 2014.12.23. 00:50:02

Ha egységesen Macira tudnának rakni, akkor menne ő is a francba.

kamilla123 2014.12.23. 00:50:11

@Mirocska: dehogyis! az a baj,h a környezete is támogatja a baromságban. a tesója is állati büszke volt rá a belevalóban

csincsilla72 2014.12.23. 00:50:42

@pomac: Igen, frakciózzanak csak tovább. Eddig is bejött.

mosca.della.frutta 2014.12.23. 00:50:45

@aggyistenbrittudós: igen, de ez a ritkább eset, ahogyan már utaltam rá, sokkal gyakoribb az értelmi fogyatékkal élők száma azok között, akik ezzel a spektrumzavarral élnek, nagyjából 2/3-ad - 1/3-ad az arány... egyébként én is találkoztam már olyan aspergeressel, aki átlagos intellektussal rendelkezik, de olyannal is, aki meg sem közelíti az átlagost szintet, de nem ez a legnagyobb problémája, hanem a társadalmi normák abszolút figyelmen kívül hagyása a hétköznapi életben úgy, hogy nem is érti, mit várna el tőle a környezete, mondhatni, teljesen nincs képben...

Mirocska 2014.12.23. 00:50:55

@kamilla123: Vakon van ott mindenki! :-D

tvbuzi 2014.12.23. 00:51:50

Röné meg fogja érteni, hogy mi volt a gáz? Nem hiszem. De a saller járna neki.

kamilla123 2014.12.23. 00:53:04

@Mirocska: sztem neki az lesz a durva, hogy kint milyen véleménnyel vannak róla. Én amúgy még nem láttam olyat, h Lilu és Bencus ilyen egyértelműen kimutatta volna valaki iránt az ellenszenvét. Mondjuk neki ez sem tűnt fel :-(

pomac 2014.12.23. 00:53:17

@csincsilla72: ha "olyan" feladat lenne akkor akarta kivágni a szoliba(utánna kongatni!!!) dórinak meg mondani hogy robin jön neki 1-el és akkor valamit szavazni de nem vágtam mit akarnak szavazni o.O

kamilla123 2014.12.23. 00:54:12

@kamilla123: mondjuk azért megnéztem volna, hogy Reni és Fannika miket mondtak volna, ha Zsu ekkorát terpeszt bugyi nélkül a fiúk képébe

mosca.della.frutta 2014.12.23. 00:54:44

@csincsilla72: de nem fogják feladni, mert ahhoz túl hülyék, hogy átlássák, ha már kétszer is benézték a kinti megmérettetést, akkor mégis csak náluk lehet a baj, nem a másik csapatnál... egy kis önvizsgálat kéne, de ahhoz meg (bocsánat, szitokszó következik;) némi intelligencia, hogy ezt belássák... /talán PVC kifordul a brigádból, de erre sem vennék mérget/

Mirocska 2014.12.23. 00:55:05

@kamilla123: Pedig nagyon egyértelmű volt! Lilu olyan szeretettel ölelte Danit, nem is láttam még rajta eddig ennyi érzelmet!

tvbuzi 2014.12.23. 00:55:08

@kamilla123: még akkor sem látta be amikor Éva mondta és mutatták neki mit művelt amikor visszajött Zsuzsa.

pomac 2014.12.23. 00:57:14

@kamilla123: akkor mi lett volna a nincs ott a völegénye vagy ki akkor bence még jobban oltotta volna de igy nem merte :DD

malevil2050 2014.12.23. 00:57:57

Úgy látom a daru sikeresen kiemelte a mackót,jól van.Fríss hír azindexen h a verpeléti cementművek dolgozóit rendkivüli műszakra rendelték be,mert be kell betonozni az óriási lukat amit a jégkirálynő hagyott mga után.

Pénisz gondolatai az universumban keringenek,taktikázni kéne,hhahha,mivel haver? azt te lent hordod,utánzással és dugással nem lehet nyerni csak egy darabig felszinen maradni.

Azt hiszem ez már el lett cseszve,talán a tolvajok fejedelme átállna ,lehet h vinne egy kis észt.
Asszongya épüljünk be! Hoppá nem késő ez egy kicsit? Nahh a lényeg van baj ölég.

MacákékIcukája 2014.12.23. 01:00:50

@Mirocska: Aham, tok aranyos volt. Szerintem Lilu orul, hogy az uncsi vv6 utan vegre lat egy olyan embert, aki erti a jatekot es meri is jatszani, amellett, hogy egy szeretheto karakter.
En is ezt csipem Daniban, fiatal kora ellenere nem naiv, van empatiaja es Attilasan jatszik (mondom ezt ugy, hogy nem lattam a vv5-ot, de Attila szimpi es TAKTIKAAA, erted :D)

pomac 2014.12.23. 01:01:53

@kamilla123: laci magának köszönhette :DDD mert ö emelte fel a pocsót de utána már megfogalmazodott benne hogy inkább tört volna el a keze minthogy még egyszer megpróbálja nem is tudom mit várt annyira sápadta böre reninek azt hitte csodát fog látni :DDDDDDDD

Mirocska 2014.12.23. 01:05:28

@MacákékIcukája: Én sem láttam a vv5-öt, de már tervezem, hogy végignézem, ha ennek vége. Daninak szurkolok első perctől kezdve, remélem végig okos tud maradni. :-)

Mirocska 2014.12.23. 01:06:22

@kamilla123: Reni szerint csak annyi baj volt, hogy hátul rövid volt a poncsó. Aha...

kamilla123 2014.12.23. 01:06:38

@pomac: :-)) én nem is láttam, h Laci emelte fel, azt hittem véletlenül fellibbent. na mindegy, így járt :-)

pomac 2014.12.23. 01:07:10

utóbi napokban annyit taktikáznak meg ármánykodnak, hogy lassan ök is belezavarodnak ki kivel van és ki-kinek higgyen :DD holnap ugye laci buli megint lehet kavarászni jön a pia lesz itt digi-dugi :DDD

kamilla123 2014.12.23. 01:07:48

@Mirocska: ez a csaj mindent rosszul lát :-))) amúgy kár, h kiesett (persze nyilván jobb, h Dani ment vissza, neki drukkolok), de sztem még csak most kezdődött volna a Renike szarrá égeti magát show

pomac 2014.12.23. 01:08:49

@kamilla123: nem merem visszanézni igy este nem akarok én sem rosszul lenni :DDDDDD

pomac 2014.12.23. 01:09:22

@pomac: föleg miota HD adják :DD

kamilla123 2014.12.23. 01:09:29

legalább így a párbaj napján, amikor felspannolnak minket, adhatnának egy kis on-t. :-((

MacákékIcukája 2014.12.23. 01:10:02

@Mirocska: detto es detto :-))) bar kulhonban annyira ocska az rtl szervere, hogy egy videot tripla annyi ideig tart megnezni a buffereles miatt, szoval nem hiszem, hogy ossze fog jonni :-(

Mirocska 2014.12.23. 01:10:50

@pomac: 3x néztem meg utána Laci fejét a riportban, annyira tetszett! :-D

kamilla123 2014.12.23. 01:11:04

na, megyek aludni, remélem, holnap sixx megírja nekünk a véleményét Renike táncáról :-) jó éjt mindenkinek! :-)

Mirocska 2014.12.23. 01:13:24

@kamilla123: Én is megyek, mindjárt kelek... Jó éjt mindenkinek! :-)

pomac 2014.12.23. 01:14:48

rosszul irtam tényleg magától csuszott fel csak pont akkor hajolt laci elöre azt hittem ö emelte fel :D

Haplo 2014.12.23. 01:29:41

van on, de minek......, Dennis es Fanni a szaunaban "taktikazik"............

pomac 2014.12.23. 01:30:50

"szoláriumban napozni jó" fanni bölcselet :DDDDDDDDDDDDDDD

Haplo 2014.12.23. 01:32:20

meg aki a jovoben el az nem elvezi a jelent :)
ahogy mondtam, a parbaja elott foja felhasznalni a szepsegnapot, Dennis kerdi hogy mirt nem festi vissza vorosre, azert mert nem hagyjak, barnan jott be, nem valtoztathat menet kozben.

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:35:50

@Haplo: ezért gyorsan OFF-ra is tesznek minket. mielőtt mégtöbb belső infót kifecseg Pöcök :)

Haplo 2014.12.23. 01:36:48

@nátrium glutamát: igen, bar kisse lassan reagaltak le, szerintem epp szakadtak a rohogestol :)

Haplo 2014.12.23. 01:38:29

bar ezeket az offokat nem ertem... tenyleg annyira megerolteto lenne atkapcsolni egy masik kamerara ilyenkor? kizartnak tartom hogy ennyire keves idovel a parbaj utan mar mindenki mas aludna...

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:39:54

még mindig nem értem a 10% átszavazót (hiába olvastam el 18 órától a kommenteket)
akkor ül, ha előtte nagyobb volt a különbség, mint amennyit bevallottak.

másik kérdésem, amit talán egy rutinosabb vv-néző elmagyarázhatna nekem:
a párbajnak konkrétan mi befolyása van a szavazásra? akad aki kivárja ezt és úgy szavaz? esetleg később lesz már értelme gondolom, amikor két erős játékos ül kint...

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:41:14

mily meglepő, Plasztikot láthatjuk ENNI :D

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:42:44

@Haplo: néha azért kell visszanéznem az öfokat is, mert szétröhögöm és lemaradok vmiről :D

Haplo 2014.12.23. 01:45:24

@nátrium glutamát: en se ertettem minek emlitik, ha nem valtoztat az eredeti feallason, namindegy...

a parbajnak max annyi ertelmet latom, hogy akik nem megszallott HVolvasok/VV-nezok, ha esetleg addig elfelejtettek volna szavazni akkor ezzel emlkeztetik oket, illetve hogy "segitenek" eldonteni azoknak akik erre raszorulnak barmilyen okbol kifolyolag, erdektelenseg-alig koveti, sotetseg- a szajaba kell ragni hogy kire szavazzon

Haplo 2014.12.23. 01:49:15

Edinat nem kell kiejtenie senkinek, magat fogja kiejteni :( kar erte pedig, kedveltem...

nátrium glutamát 2014.12.23. 01:57:19

Most is Lacira volt gyógyulva. Kiváncsi vagyok, meddig fogja bírni ezt a srác. Az ilyen tapadós nyomulás előbb-utóbb fojtogatóvá válik és menekülésre késztet mindenkit.

Commodore 2014.12.23. 02:02:15

Brutál főzőcske van.

nátrium glutamát 2014.12.23. 02:10:30

konzerv bab vs. csirke + rizs. ennyit tudnak? :D

pomac 2014.12.23. 02:16:46

ez a villaélet dekkeznek mint a csövesek

nátrium glutamát 2014.12.23. 02:22:41

nem értem miért nem rendelnek annyit, amennyi elég. ez is valami szabály, hogy annyit kapnak, amennyit előtte bevallottak/nap?

Haplo 2014.12.23. 02:24:36

@nátrium glutamát: gondolom igen. Valamelyi nap mondta egyikuk, hogy nem is kap teljes csomaggal, csak 15 szalat.

Haplo 2014.12.23. 02:27:29

@Commodore: foleg ha parbaj van es szetizguljak magukat

nátrium glutamát 2014.12.23. 02:28:38

@Haplo: ebből kiindulva, ha dohányos lennék kétszerannyit írbék be, mint amennyit fogyasztani szoktam, mert egy ilyen zárt helyen, ennyi feszkó mellett tuti többet fogyasztanék, mint kint. (exdohányosként írom)

Száz stadiont ezeret 2014.12.23. 02:28:50

Valahára kificcent ez a szutyadék, halleluja.
Avatart köll cseréljek, de ez legyen a legnagyobb gondom, ámen.

Haplo 2014.12.23. 02:29:31

@nátrium glutamát: lehet akkor nem valogatnak be, mert sokba kerulnel :)

Haplo 2014.12.23. 02:31:12

rtl.hu/rtl2/valovilag/jott-latott-vesztett-reni-elso-reakcioi-kiesese-utan

kedvenc mondatom: nem lehet hosszutavon szineszkedni :) remeljuk nem valami sorozatba kerik fel "szineszkedni"

pomac 2014.12.23. 02:31:40

@nátrium glutamát: ha benn lennél lehet már nem lennél ex dohányos nem kapnál cigit és dekkezni kellene :DDDDDDDD

nátrium glutamát 2014.12.23. 02:48:01

@pomac: @Haplo:
1. nem mennék be, mert netfüggő vagyok
2. tudnám, hogy a 12 emberből legalább 4 full debil, így tuti visszaesnék, amit belekalkulálnék a "felvételimbe"
3. lemondok a szoliról, akkor spórolok annyit, hogy jusson cigire
4. nem csak 3féle ételt tudok elkészíteni, így jó kajáért cigit biznisz is működhetne

Haplo 2014.12.23. 02:54:13

tudnam mi a jo francrol sejtelmeskedik Zsu meg Dori...

Haplo 2014.12.23. 02:56:06

Laci kamuzott, ha holnap van a szulinapja akkor nem Bak hanem nyilas.. Meg Dani is, most mar ertem miert kedvelem mindkettot :D

Haplo 2014.12.23. 02:57:24

huzzak az agyamat, mi a joooo francrol beszelnek?? Dori sokkot kapott, de meg veletlenul se mondja meg mitol

pomac 2014.12.23. 02:57:44

@Haplo: valami van zsu karján nem tudom én sem mi lehet "sokkot" kapott tőle de nem tudom mi lehet az én sem on el hogy ne is tudjuk... "azt hitte csak a kézfején van de nem fentebb is " elsönek azt hittem tetkorol beszélnek utánna hogy szurta magát de már fogalmam sincs mi lehet az :DDD

pomac 2014.12.23. 02:58:15

@pomac: mármit dori kapott sokkot hogy meglátta

Haplo 2014.12.23. 02:58:40

@pomac: nem, valami aktualisrol beszelnek... kek-zold foltok? :)

pomac 2014.12.23. 02:59:51

@Haplo: már ma van a szülinapja mondjuk nem vágom a horoazkopokat mi mikor van scak a sajátot :D

Haplo 2014.12.23. 02:59:52

na most visszanezem, hatha ki lehet szurni valamit

pomac 2014.12.23. 03:00:39

@Haplo: én is arra gondoltam végülis tegnap buli volt najo csak bulicska :D

pomac 2014.12.23. 03:01:16

de kéköld folton én nem kapnák sokkot:D

nátrium glutamát 2014.12.23. 03:02:12

egyébként ma rengeteg kedvenc jelenetem volt az öfo-ban, de ezt a részt muszáj kiemelnem:
Dani áll középen, savazásra készen.
kérdés: - mé montad hogy a robin buzi?
válasz: - én ilyen nem mondtam - arcán látszik: gondoltam, de NEM mondtam... vagy mégis? áhh, tuti nem mondtam - soha nem mondtam ilyet, na!
- de valaki mondtaja zsunak aki közel áll hozzá! (én: bammeg, itt mindenki mindenkihez közel áll, mert sokan vagytok, és kicsi a villa)
- akkomost zsu mongyad meg,hogy ki vót.
- nemmondom.
stb.

Robin kiáll a savazóhelyre.
- mostammá tisztázzuk: émondom nem vagyok buzi, csak anyám nevelt. (és imádok takarítani, coelhot olvasni, guminőkre mozdulni alibiből) és különben is, mért nem kérdeztétek meg, most is megmondom, hogy nem vagyok az.
majd meghatja saját magát és sírdogálva elhagyja a helyszínt.

most akkor buzi-e vagy?

Haplo 2014.12.23. 03:02:57

@pomac: a nyilast tudom, en is az vagyok :)

Haplo 2014.12.23. 03:04:12

@pomac: valakinek a viselkedesen kaphatott sokkot, mondta is hogy taho (vki). valahogy osszefugg Zsu-val, valaki tahon viselkedett vele? majd 2-3 nap mulva megtudjuk (talan)

Haplo 2014.12.23. 03:06:13

Zsu mondja Dorinak, hogy meg se probalja felhozni. De nem talalom azt a reszthogy nezne Zsu karjat, hol lattad ezt?

pomac 2014.12.23. 03:08:51

@Haplo: XII.22-I.19 bak ma 23 van :D

Haplo 2014.12.23. 03:10:12

megvan, Robinnal mutogatnak az alkarjukra-csuklora, meg Robin emlit is valamit hogy "meguthette"... Es hogy Dori most latta eloszor. Kin es mit? most hogy fogok aludni ha kilyukad az oldalam a kivancsisagtol?

pomac 2014.12.23. 03:11:40

@Haplo: most mikor elvették az on-t mutatta dori a kezén "hogy ö azt hitte csak ott van(a kézfejére mutatott) ,de nem fentebb is ő ezt nem is tudta " ez volt az utolso mondataugy halottam este semmi sem biztos :DD

Haplo 2014.12.23. 03:11:59

@pomac: jahogy :) azthittem valami 26-27-ig tart. azert koszi :)

Haplo 2014.12.23. 03:13:03

na, a vago is sokkot kaphatott, mert nem kapcsol vissza, megyek tartositom magam holnapra, joejt

pomac 2014.12.23. 03:13:22

@pomac: lehet még a vicsus táskatartási versenyböl valami sérülés :DD viccen kivül nem tudom mi lehet de nagyon titkolják ha nem derül ki akkor valami susmus van -_-

pomac 2014.12.23. 03:14:58

tipli nekem is nem lesz már semmi érdekes mennek aludni ugy is jo8
ja daniék csapata kinn alszik a többiek(4) benn :D

nátrium glutamát 2014.12.23. 03:19:39

jóccakát.
a többit megnézem holnap.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 06:46:59

@kamilla123: Na itt vagyok újra. Először is gratulálok magunknak, hogy első alkalommal átléptük egy posztnál az 1000-es hozzászólásszámot. Végül is ez egy mérföldkő a VV7 eddigi történetében! Gratulálok Daninak is, hogy hozta a papírformát!

Dórival kapcsolatban, a támogatottság kérdésében látod még mi sem látunk tisztán pedig mi kinn vagyunk. Így lehetnek ezzel ők is benn hatványozottan. Az első 10 (Lacival veszekedős) nap után nem megy bele nagyobb konfliktusokba, megúszósan játszik. Tudják, hogy a meztelen zuhanyzásai hozzák a suttyó ffi társadalom szavazatait. Pedig az állítólagos dubaii szavazógépezetről nem is tudnak...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.23. 06:53:05

Jóreggelt :)
Reninek tényleg súlyos önértékelési zavarai vannak.

Mirocska 2014.12.23. 07:06:00

@Haplo: Az én kedvenc mondatom: Az indiánokból kerül ki a TOP5!
Igaz, hogy csak 4-en vannak...

Puncylla 2014.12.23. 07:22:23

@nátrium glutamát:
5 % átszavazott Reniről Danira,
5 % Daniról Renire,
az összesen 10%.
Lilu meg miért ne hazudhatna? Fel akarja éleszteni a szavazási kedvet.
A párbaj alatt pedig már csak minimálisan változtak az arányok mindig is. Korábban dől el a dolog.

Puncylla 2014.12.23. 07:28:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Szegény, bizony, mert elég hüle volt.
Most nézhetjük azt a puhapöcs Danit,
a bentiek még szagolhatják is,
Dani meg nézheti, hogyan dugja meg Laci Zsuzsát.

Csak ügyesen! 2014.12.23. 07:38:43

@VV Erőlegény: Szerintem nem olyan népszerű Dóri kinn, elég semmilyen a csaj.

astryle 2014.12.23. 07:46:30

@Puncylla: tegnap én is erre a következtetésre jutottam, hogy az a 10% az 5-5-% átszavazgatás. Érdekes, hogy amikor Dani visszament a többi kussolva lapított :P szerintem mikor Dani elmondta Dórinak a százalékos arányt, akkor jöttek rá, hogy ezt már baszhatják. Digi-dugin se láttam semmi érzelmi sérülést se a digi-dagin, pedig azt ígérte, hogy letérdel középen és szépen csendben megpusztul.

astryle 2014.12.23. 08:04:48

Na most sikerült megnéznem, hogy mai nap mi lesz az öfibe. Tuja2 összejött KirályLinda2.0 val... a betyárját... Fannikát kéne kiválasztani, az kivinne valakit, utána pedig akit Faszni kihívtott visszamenne 0-100%-al. Meg kéne csinálni, VV történelmi pillanat lenne. Ennyire szerintem még VV Bamakó Iszákos Évát sem utálták.

xander 2014.12.23. 09:10:46

Rápakolják Fannyra,aki kihívja Miss hírolvasót.Zsu kiesik,aminek mindenki örülni fog,még Dániel is! :)
süti beállítások módosítása