Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x34 - Veszedelmes viszonyok mentaszínű tangabugyiban

2014. december 20. 19:08 - szabóZ

A tegnapi rész alapján a Való Világ akár a Veszedelmes viszonyok egyik remake-je is lehetne, mondjuk a tinihorror változat, az eredetinél valamivel kevesebb rizsporos dekoltázzsal, de lényegesen töb kivillanó tangával. Felvezetésképpen Fanni és Dennis (franciásan Dönisz) összebalhézik, tényleg pont úgy, mintha a Roncsfilm egyik jelenetét próbálnák el, én speciel azon sem csodálkoztam volna, ha Fanni egy ponton előkapott volna egy Kőbányai Világost, és azzal rontott volna a baseball sapkájában leginkább egy kissé megvénült, művházakban haknizó Justin Bieberre hasonlító Dennis-re.

Tangavillantás1: Fanni sírva távozik, és hát sok minden eszembe jut, ha ránézek, de a jótékonysági estélyen Dior-kosztümben pukedliző Catherine Deneuve nincs ezek között, így nem meglepő, hogy a fotelből sem sikerül túl elegánsan felállnia, megmutatja a tangáját, majd szipogva távozik.

De ez persze itt a Veszedelmes viszonyok, ezért Reni szól Fanninak, hogy ne ziháljon a slozin sértődötten, inkább menjen Dennishez a nyugi szobába, mert akkora összeesküvést szőnek, hogy attól még a Lázár Jánost Kővér László ellen felbujtó Habony Árpi is rögtön eldobná a Louis Vuttont.

screenshot_2014-12-20_19_04_50.png

De Dennis előbb még szerelmet vall, a szerkesztők bekeverik az Érzelmes melódiák 17 elnevezésű lift slágert, hogy mi is meghatódjunk. Csók azonban nem csattan, mert Dennis még a csúcspont előtt a lényegre tér: Fanni olyan jó színésznő, hogy akár el is csavarhatná Ádám fejét, feltéve, ha most eljátsszák, hogy örökre összevesztek. Dennis meg majd ráhajt Zsura, és akkor nem is tudom, mi lesz, mert egyelőre a célok mögötti zseniális stratégiát még nem bontotta ki a lecsúszott Bieber.

Fanni erre előveszi a lelke mélyéről a legnagyobb fájdalmakat, és addig nézegeti, forgatja, amíg el nem pityeredik a nagy összeesküvés kedvéért. A Dennis-Fanni kavarás hatékonyságát azért egy cseppet rontja, hogy eközben Zsu éppen Ádámát buzdítja, hogy hajtson már rá Fannira. Vagyis olyan kurvára okos a villában mindenki, hogy mindenki ugyanazt találta ki, és feltételezi, hogy a másik ezt még csak nem is sejti. Biztos hatalmasakat kúrnak majd este, közben meg nagyokat kacsintanak a kamerába, hogy nézd már a másik akkora hülye, hogy nem jött rá, hogy ez itt csak a nagy összeesküvés, ami egy még nagyobb terv része, ami ugye arról szól, hogy. Hogy izé.

screenshot_2014-12-20_18_37_15.png

Tangavillantás2: Fanni rögtön rá is hajt Ádámra, és még csak az sem zavarja, hogy a lány úgy néz ki az arcpakolásban, mint aki pofára esett ganajozás közben. A csajozás úgy kezdődik, hogy de szép a bugyikád, ami ugye azért lehetséges, mert Fanni még mindig nem a kellem meg a báj klasszikus eleganciával párosítva: terpeszt a bárszéken, és mondja, hogy ja, szép, mentaszínű. Dennis erre magabiztosan bedobja minden idők legjobb csajozós mondatát: Nagyon szépek a fogaid. Mondjuk lovaknál biztos hatásosabb, de azért Fanni is nyerít.

Zsu és Dennis is ismerkednek, mindenki elégedett tehát, hogy halad az összeesküvés, ami olyan szövevényes, hogy talán még minden idők legnagyobb és legüldözöttebb Echelon-tanúját, Molnár F Árpádot is lenyűgözné.

De aztán hajszálrepedések tűnnek fel az összeesküvés márványtalapzatán:

  • Ádám annyira nem lelkes, hogy megdöntse Fannit, mert legutóbb is hagymaszaga volt, meg amúgy is ronda smink nélkül
  • Dennis túlnyomja a flörtöt, hogy már arra kéri Zsut, hogy szedje ki a szemöldökét. Mármint Zsu Dennis szemöldökét.
  • És sajnos Dennis nem éppen nagy színész, ezért amikor a mosókonyhában műbalhézik egy nagyot Fannival, mindenki levágja, hogy ez csak egy alakítás, és még csak nem is az, amiért amiért vastaps jár az Amatőr Színházak Találkozóján.

screenshot_2014-12-20_18_41_34.png

De a nagy összeesküvés kicsit háttérbe szorul, amikor a szerkesztők betolnak egy műbikát a villába, hogy mindenki megülje kicsit. Mindenki esik fekszik, és azért az is kiderül, hogy Zsu foggal, körömmel, és a végső győzelemig. Hiába, a rodeóbika kihozza az ember igazi énjét, és itt jegyezném meg, hogy Zsu mögött mindössze egy másodperccel maradt le Ádám. Ha már küzdőszellem és akarás.

De ez mind semmi, ahogy Edina hatalmas zakója sem hagyott mély nyomokat, azt viszont valószínűleg sokáig nem fogom elfelejteni, ahogy Maci megüli a szerencsétlen műbikát. Csikorognak a fogaskerekek, sikolt a pneumatika, de a végén azért csak nem lett tengelytörés és még csak szívroham sem a dologból.

A nap mondata pedig:

Elültetem a bogarat a fülébe, és várom, hogy felrobbanjon. Bár az “Engem a szoli úgy öregít, már tiszta ráncos a nunim is” majdnem beelőzött.

screenshot_2014-12-20_18_53_14.png

549 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 01:05:54

@kamilla123: neked is,én mindjárt idealszom,de ha lesz valami,úgyis tudni fogjuk :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 01:12:01

Robin 120 kg-os csajjal volt?(remélem,rosszul értettem) De nem nyalt bele
Daninak max 70kg-os volt
Az egyéjszakás kalandokról értekeznek
Folyt

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 01:14:10

Hát ez még mutatóba' is kárcsúú volt. Nesze semmi

Costanza 2014.12.21. 01:34:52

Jaj. A Zsubol megint kijott a gonosz kurva. Es milyen komolyan veszi sajat magat... Mar megint. Jo nagyot fog koppanni.

Es az Adam meg egy igazi nogyulolo, amugy szintelen-szagtalan nulla.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 02:46:37

Valami nagyon izgi történhetett ma,mert 20mp on volt eddig. Köszönjük. Megint laptoppal az ölemben fogok elaludni,remek kilátások.

pomac 2014.12.21. 02:53:36

csodálatos on megint lehet nézni a tisztálkodást ésalvást nagyon tartalmas lesz látom elöre

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 02:58:43

Robin mossa a fogát,simítja a haját. Szakszerű,precíz fogmosást láthatunk itt. Sikál,köp. Sika,sika,erőszakos sika. Nagyon alapos,de tényleg.
Dani megy ki holtkóros fejjel. Ő is fogat most,kint megy egy kis susmus,ami nem hallható/érthető. Dani kevésbé agresszívan mos fogat. Azért ő is meglehetősen alapos.
Kint röhögés. (Talán Laci hangját hallom). Valaki fütyül. A háttérben Edina veszi a kabátját. "Dani jössz?"
Valamilyen dobozokról folyik a diskurzus,el is veszik a képet...pff,jó sok volt ez is

Costanza 2014.12.21. 03:00:06

@Köcsöglány: valoszinu nem jol ertelmezed ezt a ferfi es no kozti alap konfliktust, ezert nem erted. Egyszeruen adam mint ferfi egyeniseg edeskeves egy fannihoz, es ezt o is tudja, illetve nem tud fanninak visszakontrazni a pikirt fannibeloszolasokra sem, mert nem tunik a szavak emberenek, illetve eleve felkapja a vizet azon, hogy egy jo csaj osztja. Az a csaj jokedelyu, es lehet hogy kicsit flegman osztja, de az adam meg kifejezetten undorral az arcan. Szerintem pont o az, aki meg van feszulve attol, hogy az uszodan kivul nem kapkodnak utana. Egy temperamentumos lanynak o nem jo, es bunko lesz ettol. Csak ra kell nezni az arcara ahogy beszel... Te ezt nem erzekeled?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 03:03:51

Háló
Zsu alszik. Kifejezetten emberinek,már-már aranyosnak tűnik így.Elég perverz,hogy egy alvó Zsu-t kell már két perce néznem. :D 3 perc után már szürreálisnak tűnik.
Pénisz horkol.(Vagy ez Jabba? Gondolom a nyugiban alszanak) Faszni mellette alszik,oldalt fekve. Röné a kanapén,bár először azt hittem,hogy nyitva van a szeme,aztán rájöttem,hogy a pandamaci smink megtévesztő.
Persze,nehogy már valami történés is legyen....Közben kiderült,hogy Jabba horkol,néha dumál is valamit közben. Ez rohadtul undorító. Úgy horkol,mintha fingana. Vegyétek el a képet,könyörgöm :D

pomac 2014.12.21. 03:05:13

@Köcsöglány: a ciciről beszélt hogy szóvá teszi hogy nem rakják tele :D,, utánna halhatjuk maci horkolását vicceset ma megint köszönjük.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 03:07:33

Edina vetkőzik. 5mp cici,hopp. "Ú,basszus".
Robin beszélgetni szeretne Edinával,csak a "holnap menjen le" (feltételezem a párbajra célzott)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 03:13:09

@Costanza: Valószínűleg nem is akarom megérteni,amiről ti itt páran beszéltek,mert egyszerűen abszurd. Fanni jó csaj? 21 évesen jóindulattal is 30-nak néz ki,a szolit nem kéne ennyire erőltetnie. Pedig én is szolizom,csak értelmes emberek tudják,hol a határ. Tegnap Laci,Ádám és Maci oltották,hogy mennyire szarul néz ki. Zsu-t jobb csajnak tartják. Szerintem ha nekem kéne 0-24ig Fasznival egy fedél alatt élni,inkább öngyilkos lennék.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 03:14:30

Valami zászlólopás a téma,Laci kávbojszerkóban. 10mp,megint köszönjük. Ja,előtte Jabba minősíthetetlen hortyogását hallhattuk egy percben. Felemelő

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 03:20:39

@Köcsöglány: vagy tegnapelőtt,a tököm tudja már,az on és az öfik folyton csúszásban vannak. Mindenesetre én megértem,hogy Ádám folyton frusztrált,ha Fannival egy légtérben van. Nyilván az elején tetszett neki a csaj,szerintem mostanra már meg tudná fojtani. És nem feltétlenül azért,mert vele nem fekszik össze. Bicskanyitogató a stílusa Fanninak,de a játék szempontjából (sajnos) még elég sokáig bent kell maradnia.De azt is leírtam,hogy Ádám nem normális,amiért nem tudta ezt a szitut jobban lereagálni. Most annyit ért el,hogy lesüllyedt Agyatlan szintjére.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 03:28:19

Edina zuhanyzik. Szolid bugyiban turka. Majd törcsi.
Valaki benyit,sajnos lemaradtam,mert a comedyn a Loui megy,ezredjére ismételt rész. Nem baj.
Folytatjuk

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 03:37:32

Edina 10mp-es cickóvillantása,öltözik lefekvéshez. Egy kis hónaljszagosítózás. Testápoló. Hasat-hátat-arcot-kart. Majd térdig.Robin kicsit felül,majd visszafekszik.(Mellette alszik Edina)
Fú,gyerekek ez most valami baromi unalmas,de gondoltam inkább leírom a történéseket/avagy a semmit,nehogy bárkinek is eszébe jusson visszanézni,mi volt ma éjjel.
Edina még mindig tollászkodik.Az a szárító amúgy esztétikus ott az ágy előtt.
Keres valamit az ágyneműtartóban,Robin fészkelődik,aludna már,de nem szól. Nagyon keres,de nem talál.
Folytatjuk

Costanza 2014.12.21. 03:39:52

@Mirocska:
ezert is nincsenek a Fanninak baratai, mert minden nobol ezt valtja ki mint itt mindenkibol.. Csak olyanok tudnak vele baratkozni, es egyutt vele lenni akik hasonloan rendben vannak a sajat magukkal es olyanok mint o, nem vetelytarsat latnak benne, hanem van sajat egyeniseguk. A Fanni tipusu nok leszarjak magasrol a tobbi not, nem akarnak versenyezni, viszont a tobbi not kurvara zavarjak a fannik. Szerintem itt kezdodik a dolog lenyegi fontos resze. ;) A Fanni minden porcikajaval egy szabad ember.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 03:44:26

Laci és Edina a konyhában a babkonzervről diskurál,Laci felkúrta magát rajta,hogy ellopták(??). Edina szereti a babot.
Laci mondja "fúj,mi lehet abban a szobában,dennis hány konzervet evett meg"(mármint a nyugiban)
Edina nem válogató,mindent megeszik
Folyt.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 03:53:02

@Costanza: szerintem meg pont a Fannit zavarja minden nő,te nem nézel se öfit,se on-t? Halál féltékeny Dórira pl,egyátalán nem érzi magát olyan "szépnek",mint ő,és állandóan önértékelési problémái vannak(dagadt vagyok,jajj,a súlyom,híztam,ilyen vagyok,olyan vagyok). Az igazi nőket egy percig sem zavarják az ilyen Fannika féle riherongyok,az életben nevetünk egyet a viselkedésükön,és szánakozunk rajtuk maximum. Viszont így elég zavaró,hogy naponta egy ilyen kislányt kell néznem,de végülis kizárom,mert nem miatta nézem. Pszichológiai elemzéshez nem rossz alany,maradjunk ennyiben. Másrészt,jókat lehet rajta röhögni,mert annyira unintelligens,hogy kitalálni sem lehetnek ennél jobbat. Fanni,a 21 éves lány,aki 30nak néz ki,mint vetélytárs? Huhh,ha valaki vetélytársat lát benne,annak is kemény problémái vannak. Neki minden pillanatban a külvilág visszaigazolására van szüksége,hogy lenne már rendben magával? Pff :D
Fanni minden porcikájával egy gátlástalan,ugyanakkor mégis gátlásos,túlérzékeny kislány,aki játssza a kemény gettópicsát,azt hiszi,mindenkivel tapló lehet,de ha neki beszól valaki,akkor darabokra hullik.Az ilyen csajok,mint ő,nagyon hamar kiégnek és még szánalmasabbak lesznek.
Amúgy meg-mindenki hülye,csak Fanni a helikopter,vagy hogy van ez? :D Ugyan,te tényleg más műsort nézel :D :D

Costanza 2014.12.21. 03:59:49

@FOGASFŰRÉSZ:
szerintem nyugodtan ird a velemenyedet, es nem kell foglalkozni nagyon vele ha tamadnak erte, mivel kb ugyanazt csinaljak amit pl a Renire hurrogtak, hogy tamadta a Zsuzsat, vagy ilyesmi. Vedi itt mindenki az allaspontjat, es en is felhuzhatnam magam, ha mondjuk tudnam kikkel beszelgetek, vagy ki miliyen korosztaly stb, de mivel velemeny alapjan feltetelezem, hogy esetleg ugysem fogjuk erteni egymast sohasem, ezert tok folosleges nagy vitakba menni, bunko meg en sem akarok lenni, hogy belekerdezzek az egymas nem felreertese erdekeben.

Szerintem is sokan itt zold erdoben jarnak sok mindennel kapcsolatban, es rossz helyen tapogatoznak, meghozza nem kicsit, de oszinten, kit erdekel. Szivuk joga,. Ki tudja ki honnan akarja megmondani hogy milyen a vilag. Es szamukra a lenyeg tok mast jelent egy sztoriban, mint mondjuk neked.
Ird amit gondolsz, mert hatha masok szamara megvilagit dolgokat, akar cimezd azoknak, akik veled egyetertenek altalaban, es akkor itt tudunk egymassal beszelgetni, biztos meg sokan ertenek veled es velem is egyet. (csak azok talan nem szolalnak meg inkabb :D )
En a jokedelyu pozitiv beallitottsagu laza oszinte nem gonosz embereket szeretem, hozzajuk vonzodom, a terroristakat nem birom. A vidamsagert cserebe elnezek dolgokat, mivel senki sem szent, igy nemtudom masok ezt miert nem teszik, de ez az o sajat mea culpajuk talan valahol. En tamogatlak, irjal tovabb nyugodtan itt szerintem. Udv.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 04:06:40

Edina és Laci cihelődnek a lefekvéshez,Laci lufival megdobja az alvó hm... Danit? Majd légfrissítővel kicsit befúj,mielőtt befeküdne az ágyba.
Atyaég,ilyen unalmas on-t... fííí.
Mindenki döglik. Az egyik ágyon halomban az üdítők :D Plusz egy edény is ott van Laci jóízű hortyogásba kezd.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 04:08:12

Laci az előbb Ádámot dobta meg lufival,mert most Danit láttam felkönyökölni az ágyban. Visszafeküdt.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 04:22:45

Szerintem ti négyen menjetek szobára a véleményetekkel. De akár ide is írhatjátok,mert mindig kellenek ilyen hsz-ek is.Kicsit sem gáz,hogy napok óta minősítitek a kommentelőket és úgy csináltok,mintha valami felsőbb hatalom lennétek,csak mert nem értünk egyet. Ez egy fórum,hadd ne kelljen már egyetérteni,jó,légy szíves? Ne mi legyünk már a sötétek,mert ti valamit másképp láttok. Ezt a mea culpát meg felejtsük el,nem lesz fennköltebb attól semmi,ha értelmetlenül minden második mondatba belefűzitek.
Itt egyébként,ha nem vennétek észre,semmiféle gonoszság és rosszindulat nincsen. Szórakozunk,konspirálunk,ami pár embernek zabszem a seggében. Tényleg nem kötelező itt lenni. Én múlt évben is végig itt voltam (más nicknévvel),akkor szintén volt 3-4 hozzátok hasonló ember,és rohadtul fárasztó volt,hogy állandóan a hozzászólások mögötti embert ekézték egyesek. Holott,ez nem erről szól.Ezek a fiatalok a villában igenis vállalták azt,hogy szerepelnek,lehet róluk véleményt nyilvánítani,vagy rosszul gondolom? Az,hogy nektek mi az érték,hagyjuk inkább. Nekem nem érték az,amit Fanni meg Reni produkál. De nehogy már ettől én (meg mások) legyek a szar ember,aki gonosz,és terrorista. Esküszöm,olyanok vagytok,mint a vérfideszesek. Aki nem velünk van,az ellenünk,ugye? És egyébként én nagyon szívesen olvasgatnám az ellenérveket is.Na de az nem érv,hogy mi vagyunk a gonoszak és buták,mert nem szimpatikus egy-egy lakó. Tessék normálisan véleményt nyilvánítani és nem csinálni a fejeteket,hogy mennyivel rosszabbak azok az emberek,akik nem úgy látják a dolgokat.
És most elnézést mindenkitől,amiért ezt leírtam,de egyrészt negyed 5 múlt,és egyébként is a hócipőm tele van ezzel az egésszel,hogy mindig van 1-2 hülye ember,aki nem is tud logikusan érvelni,de mindenki hülye azért. Igenis kikérem magamnak azt,hogy én hülye,buta,sötét és diktátor lennék,csak mert a hideg ráz Dennistől,Fannitól vagy Renitől.Nonszensz.

Mára vége a csodálatos és tartalmas on-nak,jó éjszakát.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 04:23:15

*azaz nem diktátor,hanem terrorista,bocsánat. :D még jobb

Costanza 2014.12.21. 04:26:05

@Köcsöglány:

Eloszor is kicsit durvan fogalmazol velemenyt, azert neked is megy a ghetto, szoval akar Fanni is lehetnel te is. Vagy nem?
Masodszor, komolyan azt gondolod ezt a" 21 de 30nak nez ki "dolgot, mar ugy ertem, hogy te pl amugy hogy nezel ki, es tehet valaki arrol hogy hogy nez ki?
Kit ertekel, hogy hogy nez ki, egy hogy jol nez ki, ketto, hogy minden pasi repteben megdugna, szoval neked mint no a velemenyed ezen a teren nem mervado, a ferfipiacon a fanni elegge fullos csaj, ezt el kell fogadd.
Nem nezek ejszakai onlinet, osszefoglalot altalaban meg aznap interneten, de a lenyeg, hogy ha a Fanni megmondja a Doranak, hogy "olyan szep vagy, jo csaj vagy, jo csaj a Dori" meg ilyeneket hallottam tole eddig, illetve azt is, hogy sajat magat szidja, (mert minden huszeves lany azt hiszi magarol hogy dagadt, ez ebben a korban teljesen normalis).
Ez nem feltekenyseg ha valakit a szemebe elismersz, hanem bok. Nem irigy ra, hanem elismeri a Dorit, ha ennyire szepnek latja. Feltekenyseg, amikor a hata mogott szar dolgokat mond valaki valakirol. A Fanni tipusu no leszarja hogy te riherongynak gondolod, latszik is rajta, es pont ma hallottam a holnapi beharangozoban, hogy ki is lesz emelve az o szajabol. O valoszinu nem hiv teged semminek, mert ahogy irod, sajat magaval van elfoglalva, mas velemenye nem befolyasolja remelem, es ezt nagyon jol teszi, ha igy teszi.

Idezlek:
"Neki minden pillanatban a külvilág visszaigazolására van szüksége,hogy lenne már rendben magával? Pff :D"
Hat ez meg a kulon kedvencem, mindenkinek kell az elismeres, es a visszaigazolas, es ha arra van szuksege, mert mondjuk igy erzi hogy szeretik, akkor mi van? Ez mar megint egy foben jaro bun? Ez ugy tud fajni masoknak, pedig egyszeruen csak hiu, mint a nok nagy tobbsege, nem ertem miert van ezzel baj. Ez mind pozitiv dolog, viszont itt szarozni jo noket az total negativ. Neked nem kell az elismeres soha?

Na diohejban ez a velemenyem.

Costanza 2014.12.21. 04:42:55

@Köcsöglány: nem neked szantam a terroristat, epp masnak valaszoltam. Es igen, mert nem csak az az oldal van, akit te kepviselsz, (aki amugy fogalmam nincs ki) hanem pl mi is, akik tortenetesen masokat szeretunk mint te, es meg pl. a Sixx is a Fannit birja. Ugyhogy mi itthon vagyunk itt szerintem. Ne kuldozgess minket sehova legy oly szives. Errol ennyit.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 04:48:11

@Costanza: Fanni igenis tehet arról,hogy így néz ki,mert a sok szoli és a vakolat helyett lehetne természetesen szép ,de már az időt visszafordítani úgysem lehet.
Tudod,egy ilyen jellegű fórumon elsősorban nem a szépirodalmi stílust szeretem használni,és egyébként is,a napjaim túlnyomórészt arról szólnak,hogy értelmesen kell megnyilvánulnom,ennyi nekem is jár,de nem 0-24-ben beszélek így,nem menne,mert nincsen rá igényem.
Azért az sok mindent elárul,hogy a benti fiúk sem Fannit tartják a legjobb csajnak,és nem,nem hiszem,hogy fullos csaj,sem az ismerőseimnek nem tetszik,akik mondjuk nézik a műsort,és személy szerint nekem sem. A környezetemben nagyon sok jó csajt ismerek,a nyomukba nem ér Fanni. Helyes lány,de a fullos azért túlzás. Amúgy is,nem a külsejéről van itt szó,de ha már rátérték,akkor válaszoltam a meglátásodra. Igen,megdugnák nyilván egy csomóan,de ne ez legyen már a mérvadó,hiszen a pasik pasiból vannak,ha eddig nem tűnt volna fel.
A többire nem reagálok,mert másként látom,és nincs kedvem fél 5kor VV Fanni lelki elemzésébe belemenni. De maradjunk annyiban,hogy egy igazán egészséges önképpel és önbizalommal rendelkező nőnek nincs szüksége arra,hogy valaki folyamatosan ajnározza. Vagy akkor én működöm rosszul,mert nekem elég a tükörbe néznem ahhoz,hogy meglegyen a visszaigazolásom. A férfiak rajongása jólesik,de inkább nyomasztó már.
Szerintem ez az egész túlmegy az egészséges hiúság határán,egyszerűen nem normális az,hogy egy nő kizárólag a külsejével foglalkozzon non-stop. Mondom ezt úgy,hogy a világ egyik leghiúbb nőjének tartom magam.
Az életben sok hozzá hasonló karakterrel találkoztam,és hidd el,nagyon is érdekli őket mások véleménye. Vajon miért érdekli,hogy mások lekurvázzák? Akkor hol van most ez nagy öntudat? A holnapi beharangozóról meg annyit,hogy ha annyira nem érdekli,akkor ugyan miért is pityereg? Ha engem nem hat meg valami,akkor röhögök egyet és megyek tovább.
Fanni lehetett volna jó karakter is...de ...hát,sajnos benne van a ribanckodás a vérében,és ez nem is lenne baj,de annyira undorító,amikor a riportban részletezi,hogy mit,hogyan. Ennyire azért nem kell ösztönlénynek lenni. És itt is van a nagy válasz,mi a bajom vele (és Dennissel): mindkettő egy egyszerű ösztönlény,az többször kiderült,hogy a taktika fogalmát sem ismerik. Én nem tudok ilyen emberekkel szimpatizálni,nekem visszatetsző ez az embertípus és pont. És most lefekszem,jó éjszakát.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 04:51:33

@Costanza: mint oly sokszor leírtam: Fanninak még sokáig játékban kell lennie. Hiába hányok legtöbbször a viselkedésétől,mégis tényleg meg tud nevettetni néha,mert aranyos sokszor a butasága. De ettől még ugyanez a véleményem róla.
És ahogy elküldtelek titeket,úgy azt is írtam,hogy írjátok le a véleményeteket.
Itthon...az durva :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.21. 07:30:32

@Köcsöglány: Kösz az éjszakai on közvetítést. Úgy tűnik ezt tényleg meg lehet spórolni, hacsak valakit nem hoz lázba az Edina villantós sho. Engem ez nem fog (de nem Edina miatt, hanem úgy általában...)

Aharon 2014.12.21. 08:54:15

@Krétagarbó: Legalább gond nélkül kiesik a faszba két hét múlva. Már unom azt a buta fejét. Aztán mehet Jabba is a vérbe, aztán elkezdhetjük játszani a játékot.

Aharon 2014.12.21. 09:03:39

@kamilla123: És Ádiná, aki ki is mondta, nem is halkan, hogy ez neki sok, és nem kíván részt venni a csicskáztatásban, amibe a két proli suttyó ott belefogott. Kurva nagy piros pont.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.21. 09:05:44

@FOGASFŰRÉSZ: engem ne keverj bele, léccó :) már a múltkoriakat is kizárólag csak marháskodásból írtam, meg hogy ne érezd magad egyedül :))))

ha pedig másnak nem ez jött le belőle, hát sajnálom :DDDDDDDDD több komolytalankodást a blogra!!! :)

malevil2050 2014.12.21. 09:37:41

@Köcsöglány: Áhhh,csigavér ez az egész nem ér annyit.Az übermencs már eccer megbukott.Nem lenne ezzekkel baj csak ne lennének olyan kib@szottul tudálékosak.Még szerencse h a pennát nem kell belemártani a tentába nekik,mert már tintahal hiány lenne azóceányba.

Baresz83 2014.12.21. 09:49:00

@Köcsöglány: köszi, hogy végignézted ez a dögunalmas on-t, így én már bele se kezdek visszanézni! :)

csincsilla72 2014.12.21. 09:56:03

@Aharon: +1
Nagyra értékelem, hogy Edina és Dani is érzi, hol a határ.
Zsuzsa ezt most túltolta, sajnos túl fontos számára a bosszú. De az már nem jut eszébe, hogy pont a gyökér viselkedésükért van Reni és Vikcsu is büntetve. Úgy nézem, Kiskun napjai is meg vannak számlálva. Az ő szemétkedése sem kifizetődő a játék szempontjából.
Maciban viszont nagyra értékeltem, hogy nyavalygás nélkül hagyta magát csicskáztatni.
Ez volt Röné nagy kihagyott lehetősége. Bár rajta ez sem segít.

beacska 2014.12.21. 10:02:16

@Costanza: Fanni borzasztóan frusztrált. Nem hiszi el, h Dennisnek tetszik. Zavarja, h lekurvázzák, de nem tesz ellene semmi, Dennistől várja el, h kiálljon mellette, közben Dennist is cseszteti mindenért. Nem szemtől szembe mondja, ha vkivel baja van, az adott szituba, hanem később köt bele kicsinységekért...tipikus frusztrált viselkedésforma. Jaaaa, és szerinte a cicije is kicsi, és daginak látja magát....

beacska 2014.12.21. 10:05:51

@Köcsöglány: milyen nicknéven voltál tavaly?

csincsilla72 2014.12.21. 10:06:04

@beacska: Fanni frusztrált és kényszeresen próbál megfelelni a dögös csaj nevű kényszerképzetnek. Tönkreteszi a bőrét, a haját, állandóan a megjelenése miatt nyavalyog. Zavaró.

beacska 2014.12.21. 10:06:56

@Costanza: nana, sixx egészen másért bírja Fannikát, mint ti! ezt az összemosást kikérem sixx nevében!

csincsilla72 2014.12.21. 10:08:12

@beacska: Fanni blogírás szempontjából hálás téma. Jól kifigurázható.

beacska 2014.12.21. 10:11:11

@csincsilla72: ;)...Fanni AMÚGY is hálás téma. de azért ne higgyük már azt, h egy istennő....maradjunk a realitások talaján...17 éves lányom van, próbálom hinni, h Fanniból nincs is olyan sok, mint gondoljuk...

csincsilla72 2014.12.21. 10:16:20

@beacska: Dehogy istennő!
Egy meglehetősen átlagos külsővel megáldott csaj, akit a külsején kívül semmi sem érdekel. Sebaj a rossz természetet muszáj kompenzálni valamivel.

beacska 2014.12.21. 10:23:03

@csincsilla72: neeem, én csak az éjszakai kommtársak megnyilvánulására írtam. egyesek kicsit túl komolyan veszik Fannikát...

LájkLány 2014.12.21. 10:50:56

Sziasztok! Én egy érvet nem értek a lányoknál (Fanni-Dóri). Ha a fiúk odamondogatnak, akkor előhúzzák azt, hogy hogya beszélnek egy nővel. És senki nem szólt még vissza, hogy ők a nők sokkal lejjebb süllyednek, mint a srácok....

Costanza 2014.12.21. 11:01:58

Na, most olvasom valamelyik masik magyar bulvar hirportalon, hogy a megasztar vagy melyik dalverseny, x faktor mentora, a Toth Gabriella is mar Fannit kopizza a stylinggal. Koszonom, errol beszeltem, mar utanozzak is. Nincs tobb kerdesem.
Mert Fannit az eletben mindenki leszolja, de vadul utanozza.
Ez de vicces, es milyen visszas. ;)

Pontosan amit mar irtam is meg a kezdet kezdeten. Mindennel kapcsolatban tartom a velemenyemet, tovabbra is.

Costanza 2014.12.21. 11:03:11

@beacska: nem mindegy miert birja? miert kell kiforgatni mas ember szavat? itt a Birja a lenyeg.

pink ninja 2014.12.21. 11:07:21

Lehet itt valahogy ignore-ra tenni nehany nicket? Komolyan kerdezem

Sargabogre 2014.12.21. 11:10:02

amúgy tényleg azt gondolják, hogy TITOKBAN tudnak lopkodni a másik csapattól dolgokat?

Mók_Ica 2014.12.21. 11:12:05

@Costanza: apró-piciny csúsztatás ez a bulvár részéről..... tegnap IB felolvasott egy nézői üzenetet az x faktor elején, és ez a néző írta ill. kérdezte, hogy Tóth Gabi fáncsikát utánozza-e a tegnapi frizurájával... ugyanis Gabinak bebogyorintották a haját..... egyrészt teljesen más volt a frizőőőőőr, másrészt nem kazal az egyetlen, akinek böngyöri hosszú haja van..... szóval a bulvárról ennyit...... csak a szokásos lufi

Mók_Ica 2014.12.21. 11:17:02

@beacska: én úgy látom, hogy azt nem értik meg, hogy itt nem a kommenttársakat kell szidni..... véleményeket ütköztetünk és nem személyeskedünk...... ezért jó itt (illetve volt eddig) :)))
a vélemények pedig lehetnek hasonlóak, különbözőek vagy akár teljesen ellentétesek is..... de hát milyen unalmas lenne a világ, ha egyformák lennénk és egyformán látnánk dolgokat..... nekem az a zavaró, hogy kvázi ismeretlenül aláz és szól le némelyik kommenttárs egy másikat.... ez butaság

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 11:17:42

@Costanza:
Nézd... én nem szeretnék úgy kinézni,mint egy szomorú póniló és egy uszkár keveréke,de én pont láttam az X-faktoros említett részt,és Bencus csak megjegyezte,hogy a haja hasonlít VV Fanniéra (Gabi nem is vágta,kiről van szó) Meg ahogy fentebb írták,nézői üzenet. Ismered a bulvárt?

Na,visszafekszem,mert nagyon korán van még.

Sargabogre 2014.12.21. 11:18:44

egyébként Maci miért adja elő az ártatlant, hogy revans meg mitudomén? Ők kezdtek el lopkodni a másik csapattól.

Mók_Ica 2014.12.21. 11:21:42

@Köcsöglány: szomorú póniló és egy uszkár :)))) hihihihihi...... nekem még mindig jar-jar binks, amikor vasalt a haja :)))))

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.21. 11:22:26

@Mók_Ica: áhhh ez ne rontsa el a kedved, a fűrész már évek óta ezt csinálja, az első évben engem is felbosszantott de már röhögök rajta
ő a házitroll úgymond, szerintem a tegnapi írásai viccesek voltak ezzel a felhívással:)
bár igaz pár napja énjómagam is kicsit elveszítettem a türelmemet vele, my bad:)

TomFerramentiBarátja 2014.12.21. 11:22:58

segítségbajbanvagyokmacin tűnődöm épp hogy a műbikán miért nem hajtott magára egy pokrócot.

tvbuzi 2014.12.21. 11:25:31

Valaki itt azt írta, hogy Faszni fullos csaj :O
Mejngott
Vajon Röné mit mond majd a nézőkre amikor kiesik?:)

Mók_Ica 2014.12.21. 11:26:00

@foxwiththegloves: régen rossz lenne, ha ezen múlna az én jókedvem :)))) bár tegnap kikértem én is magamnak az egyik kommentjében írtakat ....
én szeretem veletek nézni a vv-t és szeretek veletek beszélgetni itt róla :)))

Mók_Ica 2014.12.21. 11:27:32

@tvbuzi: talán majd azt, amit vikácsu kiesésekor mondott.... :))) hemperegni viszont nem fog éva... :)))

malevil2050 2014.12.21. 11:46:49

@pink ninja: Lehet,nem jössz amikor itt van/vannak.Eccerű és költséghatékony.

Costanza 2014.12.21. 11:54:45

@Mók_Ica: egyertelmu otletlopas, mint magyarorszagon sok helyen. sorry.

Costanza 2014.12.21. 12:02:15

@Köcsöglány: Es gondolod hogy a Gabi nem tudja kirol van szo? mert Gabi biztos egy barlangban lakik Ugandaban, es csak szombat estere dugja ki az orrat, hogy mi is a helyzet a magyar mediaban. Igen, biztos fogalma nincs kik vannak meg teriteken, mert o nem is ugyanolyan ember mint mi. :D Htsz nem nezem a tehetsegkutatos musort, es valoszinuleg pont ezert is tunik fel nekem az egyertelmu hasonlosag.

Csak ügyesen! 2014.12.21. 12:06:04

@Costanza: Nem ötlet nyúlás, hanem az RTL önpromója. Ennyire ne legyünk már naivak (vagy ne tettessük magunkat annak).

beacska 2014.12.21. 12:10:31

@Costanza: nem, egyáltalán nem mindegy, h miért bírja. egy blogíró esetében meg pláne nem. Különbség van aközött, h vele v. rajta nevet...

én is "bírom" pölö Fannit, de csak a szeretném-megérteni-a-lelkivilágát-ha-már-a-gondolatait-nem-érthetem-meg szinten...kiállni mellette azért nem fogok. de haj-rá! anno én majdnem egyedül voltam Iza-fanságommal, és szerintem elég jól álltam a sarat...nnna, mondjuk Iza értelmes is, kedves és szép is, ami Fanniról nem mondható el, de BIZTOSAN akadnak jó tulajdonságai a nevetségességén kívül...kívánom, h találd meg, és világosíts fel minket ;)

beacska 2014.12.21. 12:13:13

@beacska: jaaa, és Iza végtelenül jólelkű...

pomac 2014.12.21. 12:21:42

@beacska: én utáltam izát:DD. hozzátenném hogy ö csak trakival volt nagyon alpár , de annak is meg volt az oka :DD és nem egész nap folyt belöle a mocskolodás

kamilla123 2014.12.21. 12:25:32

@Köcsöglány: köszönjük az éjszakai közvetítést.:-)) Tényleg kiakasztó, hogy amint törtnéik valami az alváson vagy fogmosáson túl, elkapcsolnak. Akkor mi a fenének van on??? Hogy meg legyen az az illúziónk, hogy nem manipulálnak az összevágással?

tvbuzi 2014.12.21. 12:31:36

"Abba nem rúgok bele akibe amúgy is bele van rúgva"
:DDD

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 12:32:45

@beacska: én ismer(t)em Izát az életben,mielőtt beköltözött volna,elég jól. (Sajnos mióta kijött,teljesen megszakadt a kapcsolat,több okból is.)
A legnagyobb "jellemhibája" annyi,hogy nagyon befolyásolható,és ha elönti a car az agyát,akkor bármire képes (mint láthattuk). Fiatalabb korában voltak gázos drogos-kurvulós dolgai,de alapvetően normális lánynak gondolom -és gondoltam már akkor is,amikor összehozott vele az élet x éve-,aki rossz társaságba keveredett. Úgy látom,jó helyen van Krisztián mellett,mert képes alkalmazkodni hozzá itt kint. Fanni a közelében sincs sem értelmileg,sem érzelmileg,de nem is kell,ő ilyen,bacca ló. A legjobban mindig azt szerettem Izában,hogy képes megbocsátani és belátja,ha hibázik,tud bocsánatot kérni. És nagyon empatikus,ha bárkivel baj van,ott van és segít,nem vár el cserébe semmit. Mondom ezeket róla úgy,hogy a VV-s szereplése alatt alig vártam,hogy kiessen,mert csalódás volt látni,amit művel. Viszont az életben,mint írtam,nekem egész más tapasztalataim voltak vele,egy tündéri csajnak gondolom.

beacska 2014.12.21. 12:37:46

@Köcsöglány: én ugyanezt láttam bele már bent is ;)...nagyon megkedveltem...már kérdeztem fent, h milyen nicknéven írtál tavaly?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 12:42:24

@beacska: övezzen a titok homálya :P paranoid lettem a tavalyi szériától,ott is voltak néha olyan összeugatások (no nem veled meg a "normálisabbakkal"),hogy csak na

tvbuzi 2014.12.21. 12:50:32

"akinek inge ne vegye magára" :DDD

beacska 2014.12.21. 12:57:31

@Köcsöglány: áááá, olyan izéééé vagy...

nátrium glutamát 2014.12.21. 13:01:25

@Costanza: te tényleg azt gondolod, hogy a világ összes szemét műsorát nézi mindenki?
nekem pl. fogalmam sem volt róla ki az az Aurelio, Baukóéva, Iza... stb. mert ez az első vv amit figyelemmel követek. miért olyan hihetetlen, hogy akad, aki nem ismeri őket? (nem mellesleg éppen eléggé leköti az idejét a show, amiben szerepet vállalt)

Costanza 2014.12.21. 15:19:53

@nátrium glutamát:

Kepzeld el en meg csak az edenhotelt a dzsungelest, es a vv6 vv7-et neztem, az elmult par evben. plusz amerikai showkat, realityket, egymillio ev ota, etc etc. Na? Viszont meg en is tudom ki az a Toth Gabi. ezeket is mind neten nezem, mivel nem otthon vagyok. Tenyleg azt gondolom, hogy sokan megjatszak magukat, igen, mert ugyan miert is ismerne el hogy valaki mas stilusat kopizza, es nem kell nezzem a tobbi musort hogy lassam, hogy a Toth Gabi mar pinktol kezdve angelina jolien at minden stilus volt. En nem kepzelem ezt a dolgot, hanem szamomra egyertelmu osszecseng. Amugy kicsit igazad van, lehet a stylistja nyulta le a stilt.
Nekem mindegy.

@beacska:

Mar megtalaltam es ki is fogom fejteni, csak le kell uljek hozza es jol kifejteni, mar a gondolat is faraszto mert kb adamig es evaig kell visszamennem majd hogy mit miert gondolok, de egy nap tan megteszem..
"Különbség van aközött, h vele v. rajta nevet..." Ez egy felesleges kozhely. Mivel ugye te se tudod ki kit miert szeret vagy sem, hacsak nem vagy a felesege, huga, bennfentese, ugyvedje.

@Csak ügyesen!:

Promo vagy sem, de ha en mint ismeretlen ember a sajat feltunoen nem hetkoznapi egyeni stilusommal elmegyek tv showba a boglyas hajammal, aztan egy honap mulva mar masok is boglyasodnak, akkor az masolas, Szemely szerint az rtl promo resze engem nem foglalkoztat.

Bujumburi 2014.12.21. 16:13:36

@Krétagarbó: hasonlóképpen érzek... Fanni igazából pontosan ugyanilyen gusztustalanul beszélt/viselkedett a visszatérő Zsuzsával, persze azt már elfelejtette, ettől függetlenül Ádám totál lejáratta magát ezzel a stílussal... :(

beacska 2014.12.21. 17:06:05

@Costanza: kíváncsi vagyok rá, h SZERINTED sixx miért kedveli Fannit. ugyanis konkrétan elmondta, de azért kíváncsian várom a te okfejtésedet. de mielőtt belelovalod magad, felhívnám rá a figyelmedet, h a BV-ban is egyszerűen csak Fekete Lyuknak hívta :)...de azért kíváncsi vagyok ám rád NAGYON :D

Costanza 2014.12.21. 18:01:27

@beacska: mert azt mondta hogy a kedvence, es mint ahogy aurelioval is ugy nezett ki tud egy legterben lenni, ezert feltetelezem fannival is tud. na? ez is eleg? (igen, jol tud irni rola, tudjuk, konnyu idezni, stb. ) Azert remelem az is feltunt, hogy legfokeppen a nok viszketnek itt a Fannitol nem a ferfiak. velemenyed? (Igen, lehet buta is a no, attol meg a pasik nem feltetlenul viszketnek tole, es nem tartjak elviselhetetlennek mint itt a sok nonemu. ) Olyanokat irnak itt egyesek, hogy agyam eldobom. most nem feltetlenul te, de lehet te is, nem tudom.

beacska 2014.12.21. 19:02:06

@Costanza: hát igen. Fannika ÉS Aurélió együtt. Plusz Attilát méltatta HOSSZAN. Nnna, nem boncolgatom tovább, valószínűleg nem akarod megérteni, sixxnek mi tetszik Fanniban és Auban...az utolsó szó jogán: Fekete Lyuk

amúgy a férfiak ugyanúgy lenézik őt, mint a nők. kár lenne megszavaztatni, mert a kommtársak nagyrésze nemtelen. de hidd el, nem az irigység miatt :D

beacska 2014.12.21. 19:22:37

@Costanza: amúgy én akkor sajnáltam Fannikát nagyon, amikor Dennis szemére hányta, h nem áll ki mellette, merthogy megalázták őt mindenféle rajzokkal, meg lekurvázták, Dennis meg csak hallgat. és hogy ő ilyenkor csak vigyorog, meg szól vmi butát, de belül nagyon fáj neki.

és az is érdekes volt, ahogy a kebelbarinője, Reni, kiosztotta neki a Legerkölcstelenebb címet. Nem is értettem, hát Fanni is ott volt elvileg a kiosztásnál, miért nem szólt, hogy hohóóó...És még Dani próbálta menteni a helyzetet, hogy "biztos nem tudjátok, hogy mit jelent a szó". Hát Reni tutira tudta...

Costanza 2014.12.21. 19:58:49

@beacska: Nekem mindegy hogy fekete lyuk, es sotet vagy bolond, de semmikeppen nem olyan veresszaju mint itt egyesek. Es szerintem ez a lenyeg. Nagyon ertem mire gondolsz.

Costanza 2014.12.21. 20:04:51

@beacska: az hogy valaki ilyen nyiltan viseli no letere a szexualitasat, lehet mas szavakkal erkolcstelen. Nem tudom. Szamomra teljesen elfogadhato, (habar en a sajatomat csak viselem, szoban nem verem nagy dobra, es pl en nem beszelnem ki vadidegenekkel) de semmi bajom azzal, ha valaki ilyen komfortos a sajatjaval. Szinten. Samantha Jonesnak is elnezzuk (ha tudod ki). Igazi embereknek is el kellene.

LájkLány 2014.12.21. 20:20:00

Edina unalmas. És ez a nővel nem lehet így beszélni duma végképp.20 éves csitrik.

beacska 2014.12.21. 21:03:17

@Costanza: én nem mondtam, h erkölcstelen, csak azt, h nagyon sajnáltam, h vihogva fogadta el a kebelbarinőjétől, h rásütötte a bélyeget...és még Dani próbálta menteni a menthetetlent..Reni egy szar alak, Fannit is beáldozta

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.21. 21:20:34

Röné a jeggyűrűs kezével simogatja Jabba arcát :D

Costanza 2014.12.21. 23:39:47

@beacska: tudom, csak ugy ertem hogy valoszinu szamara ennek a szonak nincsen negativ toltete, habar en nem kovettem teljes figyelemmel, hogy bantotta-e vagy sem ez, inkabb hallgatom mint nezem, de biztos igazad van. Nem figyeltem erre. Reni ugyis eltavozik ma, vagy mar eltavozott? meg nem neztem a musort ma. :)
süti beállítások módosítása