Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7213-7216 - Újabb padláspartner?

2014. december 17. 15:27 - julie0812

1.jpg

Zsófi jóakarólag Enikő tudomására hozza, hogy nemrég kamatyolt New Barthával, aki a jelek szerint csak kihasználta őt, szegény cafkát. Enci szalad is számon kérni Kriszt, miért nem mondta neki, hogy dugtak. Hát mert csak egyszer történt meg. Nem baj, Enikő Zsófit sajnálja. Krisztián ezután Zsófihoz rongyol, ezt most mégis miért kellett? Mert Enikőnek joga van tudni.

2.jpg

Móni és Ági együtt nézegetik az ultrahang képet, Móni nagyon boldog és szépen mindent elmesél Áginak a titkos viszonyáról a képviselővel. Hazafele Mónika mégis a kandúrja limuzinjában utazik, arról beszélnek, hogy mi legyen a gyerek neve: János természetesen nem tudja a nevére venni. Móni nagyon megértő. Nem sokkal Móni után Ági pattan be a limóba, ezek szerint ez a fószer folyamatosan a kocsiban ül és a városban furikázik. Ági közli Jánossal, hogy mindent tud róla és Móniról és pénzt kér a hallgatásáért.

3.jpg

A pénzből Ági lakbért fizet Barthának, végtére is ők nem barátok, hanem szövetségesek. Ági elárulja, hogy Miki egy millió eurót nyúlt le tőle, mire Zsoltnak leesik az álla és visszaadja neki a pénzt. Miklósról sztorizgatnak, Zsolt is elregéli a Zsófis sztorit. Éppen megállapodnak abban, hogy Zsolt húsz százalékot kap a lóvéból, feltéve, ha sikerül visszaszerezni, amikor beállít Mónika és leüvölti Ági fejét. Na, ez már Barthánál is kiveri a biztosítékot és azonnal hatállyal kirúgja Ágit a lakásából.

4.jpg5.jpg

Juli megint a szürke hétköznapok miatt ideges, Atikám sosincs otthon, Máté nyafog, Peti és Zita pedig szarnak a fejére. Atikám bűntudatból hoz egy rakat sütit Julinak és rábeszéli, hogy keressenek újabb izgalmas helyszínt egy kis légyottra. Az iroda az építkezésen már nem elég egzotikus, Atikám totál beindul, de Juli inkább hazamenne. Felmennek az épülő irodaház felső szintjére, ahol Attila buborékfóliával tesz kényelmessé egy állványt, feldobja rá Julit és ráveti magát. De persze valami leesik és egy lelkes munkás máris jön ellenőrizni a zaj forrását. Hupsz.

6.jpg

Buli is van újra, méghozzá a konditerem megnyitója. Zsófi és Krisztián az utolsó simításokat végzik és Zsófi mindenképp azt szeretné, ha Krisz meghúzna még pár csavart az irodában. Hálából jól megölelgeti és csinos rúzsfoltot hagy az inggallérján. Alíz persze rögtön kiszúrja és kérdőre vonja Krisztiánt, ezt mégis hogy képzeli, amikor itt a barátnője? Enikő elsomfordál, Zsófi pedig szolidan kárörömködik.

7.jpg

Atikám tök pipa az emberre, amiért megzavarta őket, aztán meg tök pipa Mikire, amiért felvett még egy biztonsági őrt az ő tudta nélkül. Mert ő a Főnök! De Miklós fejéről nem kopik le a kaján vigyor. Juli rettentő kínban van. Miután Attila lelép, Miklós telefonon kér pénzügyi tanácsot valakitől, tisztára akar mosni egy nagyobb összeget. Nem túl hihető, hogy ehhez a Cárnak segítségre van szüksége. Minden esetre azt a tippet kapja, hogy menjen Monacoba "szerencsét próbálni".

8.jpg

New Bartha és Enikő megbeszélik, hogy most lesz a legjobb szakítani. Zsófi megtartja a nyitó beszédet, kezdődhet a party. A fő téma persze az, hogy most akkor Krisztián Zsófit is meghúzta, vagy csak a csavarokat. Krisz Zsófinak is beszámol a szakításról és Zsófi szívesen felajánlkozik, ha egy kis búfelejtő iszogatásról lenne szó. Krisztián otthon bepróbálkozik Enikőnél, mi lenne, ha most igazából járnának? De Encinek már elege van ebből a szenvedésből. Nekem is. Ezért aztán Krisz inkább átmegy Zsófihoz, na hol az a bor? És hol az a vigasztalás?

9.jpg

Mónit majd szétveti az ideg Ági húzása miatt, attól fél, hogy ezek után a pasija szakítani fog vele. Pedig már olyan jól alakultak a dolgok. Hm, tényleg? Móni az udvaron találkozik Ágival és miután kicsit lenyugszik, Ági felvilágosítja a nős férfiak és a szeretők bonyolult kapcsolatrendszeréről. Móni ezen felbuzdulva szakít a képviselővel, miután a lovag nemtetszését fejezi a dolgok alakulása miatt és arra kéri Mónit, hogy egy darabig ne találkozzanak. Móni zokogva rohan haza és az apja nyakába borul.

10.jpg

Bármilyen kínos volt az építkezésen szitu, Juli azért nagyra értékeli Atikám házasélet-megújító akcióját. Megbeszélik, hogy a hálószobában folytatják majd, amit elkezdtek, aztán Atikámnak hirtelen eszébe jut, hogy az építkezésen felejtett valami iratokat. Juli visszamegy érte, de az iratszekrényt zárva találja, mivel Miki korábban oda rejtette az Ágitól megszerzett lóvét. Atikámnak gyanús ez az egész, előbb a biztonsági őr, most ez… Mire ez a nagy biztonság? Épp ezen morfondírozik, amikor csengetnek, egy szőke nő áll az ajtóban és sürgősen beszélni akar Attilával, mert BAJ VAN. Húha.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása