Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x12

2014. december 11. 22:00 - Chat Géza
Évadzáró ez. De milyen? Onnan folytatjuk, ahonnan abbahagytuk. Tommy szerencsére szemöldökkel kapta  a golyót, így nincs para. Kicsit morci, de nincs gáz. Kiderül, hogy a mesterlövész így tervezte, ez egy halálosan pontos lövés volt, nem ment félre semmi. Ja, de igen, közben Evát mindenki leszarta kicsit, aki már a telefont sem emeli fel... Dorn helikopoterre száll és elmegy érte Spanyolba, mert para szitu van. 
clfinale1.jpg

Addig a többiek az adott ügyön dolgoznak. Sebastian menten diliházba vonul, mert olyan nincs, hogy a kamuékszerrablásoknak ne a boltok számítógépeihez legyen köze. Továbbra sincs érdemi bizonyíték, csak a barkóbázás meg a váltott kezes herevakarás megy az őrsön. De azért van a közelben egy elteveszthetetlenül gyanús célpont egy országos ékszer aukció, ahol gazdagok szotyoláznak millió eurókat elszórva és Crystal pezsgőt szlopálva. Megkezdik a betörést, ami flottul megy, de a dörzsölt ICC ügynökei számítottak erre. Sebastiannak igaza lett, a számítógépek  adták a rablások gerincét. 
Eközben Hickman a túszul ejtett nő tanyáján járt, hogy kifaggasa, mi a helyzet. Kiderül, hogy nem kevés köze van a rablásokhoz, de a lényeg, hogy a Hickman és közte lezajló ki a fasza gyerek házi bajnokság oda torkoll, hogy Louies antréját a nő egy leadott sorozattal értékeli. Hiába siet Hickman, a golyók elé már nem vetheti magát, az meg még eddig nem sok emberen segített, hogy a sérülést szenvedett embert ölbe vették és gyengéden suttogtak a fülébe, hogy nem lesz semmi gond. Louies meghalt, ahogy Eva is. Bár erre nincs bizonyíték, csak a Dorne hitetlenkedő tekintete meg a drámai zene. :(
Még több Crossing Linesért ide kattinttson!
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása