Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014, 8. Élő show - All that jazz, avagy akasszuk ki Sixxet

2014. december 08. 12:00 - oharozsabimbolehetnek

img_7588.jpg

Szeretném leszögezni, hogy én szeretem a swinget, de nem ezt, ami a szombati adásban ment. Már megszokhattuk, hogy Bence önimádatával kezdünk. A főcím után az All That Jazz ismerős dallamai csendülnek fel, és hőn szeretett műsorvezetőnk pár táncoslány társaságában elnyomja a nyitószámot. Ez nem volt annyira rossz, mint amennyire lehetett volna. Érkeznek a mentorok, ma mindenki fekete-fehérben van, és Gabi végre nadrágban és ingben, ezek szerint a mai műsor sem a csecsekről fog szólni. Lassan már hiányoznak az ikrek. A bemelegítő beszélgetés alatt megtudjuk, hogy Alföldinek épp bemutatója lenne a város másik végén, de az RTL többet fizet azért, hogy jelen legyen. Nem felejt el rágyúrni az animgifekre sem, ujjaira pici mikisapit húzva idétlenkedik egy sort. Csakazért sem teszem be. Megint matek. Ma mindenki hármat énekel, már előre félek.

Kezdjünk is bele, a Spoon az első, akik a kisfilmjükben hazamennek, mert olyan kevés idejük van a családra, hogy ihaj! Festenek is egy jót, ha már ott vannak. A Get Lucky pont semmilyen, ezen a számon egyébként sincs nagyon mit énekelni. Ha megvertek sem tudom, mi volt ebben a swinges. Ezt inkább funkynak hívnám, de nem értek hozzá. G-nek és Szikorának tetszett, Alföldi csak a zoknijukat tudja igazán megdícsérni. Utána megtudjuk, hogy az egyik nyálképű Palvin Barbit, a másik meg Bellát varrta le esetleg netán, se semmi sem biztos. Jön Zsüli, aki ezer fokon ég, egyszerre nő, díva, popsztár, modell, de majd egyszer szeretne családot. A színpadon a This Is a Man’s World-öt énekli nagyon-nagyon jól. Technikás, laza, dögös, csinos. Még mindig nem szimpi sajnos, csak profi. A mentorok hüledezve csóválják a fejüket, és agyba-főbe dícsérik. Meg is érdemli.

img_7685.jpg

Rövidgatyás Ricsi ezen a héten táncolni tanul, de a tanár-koreográfus falnak megy tőle. Nem egyszerű a gyerek, na! A Welcome To The Jungle végre swing a javából, az most mindegy, hogy ehhez a számhoz egyáltalán nem illik ez a feldolgozás, és Ricskógyerekhez sem a Bublé-figura. Ehhez képest erőlteti mindkettőt. Annyi baj legyen! A közönségből talán Alföldi az egyetlen, aki nem bírja ki mozgás nélkül. A zsűrinek tetszett, energikus volt és sallangmentes. Ó, ha csak ennyin múlna!

A Tha Shudras folytatja a sort, akik nemcsak a párbajt szenvedték meg, hanem azt is, hogy a Blikk talált egy fotót Trap kapitányról. Nem baj, akkor sem veszik le a maszkokat. A Stayin’ Alive nagyon laza, pont olyan, mint eredetileg volt ez az zenekar. Azon a magas hangon nem kellett volna énekelni. Meg kellett volna hagyni akkorra, amikor a bulvársajtó beépített embere a színpadra felszaladva letépi a maszkokat. Ólinól, a feldolgozás jó volt, Trap jó volt, a beatbox jó volt, a vége magas volt. A mentorok megkajálták, óriási buksisimit kapnak.

img_7797.jpg

Andi jön, aki a múlt héten már majdnem eltűnt, olyan sok volt körülötte a táncos. Ezen a héten elviszik Madárhoz bokszolni, hogy levezesse a feszkót. Ezt mondjuk én is kipróbálnám. A Sweet Child O’ Mine nagyon dögös. Andi nagyot énekel, és iszonyú magabiztos. Csak azért nem bólogatom végig a számot, mert tegnap elaludtam a nyakam. A mentorokat meggyőzte, de a kevesebb több lett volna. Alföldi üdvözölte a színpadkép és a koreográfia egyszerűségét.

Benji múlt héten holt ponton volt, de most össze kell vakarnia magát. Alföldi agybajt kap az “elnézést kérek aranyhörcsög” attitűdtől, párszor jól le is ordítja a gyerek fejét. A mai második igazán swinges feldogozású szám a Wonderwall. Itt szeretném megjegyezni, hogy a tánckar ma nagyon jó volt, inkább rájuk figyeltem. Ez viszont nem olyan jó hír Benjinek, hiszen azt jelenti, hogy bár a szám jó volt, az előadása tök érdektelen maradt. Szikora szerint nem volt jó a dalválasztás, Gabi a mikrofonállványt nehezményezi megint.

img_7902.jpg

Na, duettek. Először Tóth Andi és a Tha Shudras jönnek. A kisfilmből megtudjuk, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak, és a másik versenyző mentora sokat segített nekik. A színpadon egy Shout/No diggity mash-upot hoznak, és nagyon, de nagyon jók, mindannyian. Andi nagyon cool, Trap kaiptány pedig irtó szexi a feltűrt ujjú bőrkabátban. Ez a szám mindkettejüknek hazai pálya. Profi volt. A mentorok nagyon lelkesek, G egyből a küzdőtérre akar menni a közös koncerten. Benji a Spoont kapta partnerként, itt nem olyan jó a hangulat a próbán. Alföldi kritikus, a Spooncikák láthatóan nehezen tűrik a dolgot. A Rise and Fall egy jó szám, és Benji hangja ehhez tökre illik, SpoonMarci viszont túlcsinálta az egészet. Ezt a nótát miért nem lehetett Benjinek korábban odaadni?? Szikora szerint most voltak a legjobbak. Jesszus, eddig aludt ez az ember?

img_8040.jpg

img_8117.jpg

Kizárásos alapon Ricsi és Juli kerültek össze a végére, és a két mentor különlegesen vezeti fel a produkciót, egymás mellett állva, mert róluk az kering, hogy nem kedvelik egymást. Ebben a kisfilmben remekül kijön, mennyire kisfiú még Ricsi, sehol sincs Julihoz képest, aki egy érett, magabiztos nő. A kémia hiánya a színpadról is leugrik, és megkocogtatja a vállunkat, mert a szám semmilyen lesz, bármennyire is akarnak mindketten nagyon-nagyon valami jót kihozni belőle. Lelkesen néznek egymásra, de ettől nem lesz duett a duett. Sajnos dögunalom. Gabinak megszűnt a világ, és juj, de nagy pillanat volt. Alacsonyan van az ingerküszöbe. Bence ma nincs formában, sokadszorra bakizik.

A szünet után mikulásos kretén közös produkció. Ezt nálam csak a swing menti meg, mert karácsony napján is ilyeneket szoktam végtelenített verzióban hallgatni, ezzel sorvasztva kis családomat. Az este lezárásaként a mentorokhoz is megérkezik a Mikulás. Hogy legyen idő szavazni, jön Kocsis Tibi egy swingesített dalával. Szórakoztató ez a csávó! Utána még egy perc marad szavazni, aztán érkeznek a színpadra a versenyzők, és kezdődik az eredményhirdetés. Mindenképpen marad: Zsüli, a Tha Shudras, Tóth Andi és Rövidgatyás Ricsi. Ma a Spoon és Benji párbajozik.

img_8249.jpg

Előbbi kezdi, magyarul énekelnek, de sajnos szarul. Nyávogás lett az egészből. Benjié egy fokkal jobb, ő hozza a tőle megszokott szenvedős figurát, elég megbízhatóan. Beletette a szivitlelkit. Gabi és Alföldi természetesen a saját kölkeit akarja továbbra is itt látni, az izgalmas mindig a másik két mentor véleménye. De szerencsére ők sem a fülükön ülnek, és bár Benji kicsit elveszni látszik mindenkinek, a Spoont küldték haza. A Spoon szomorú, el sem hiszik elsőre, hogy tényleg vége. Így már csak Alföldi Robinak van két versenyzője. Összesen öten maradtak. Innentől még egy normál hét, aztán jön a maratoni ikszelés.

Címkék: rtl klub x-faktor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.12.08. 12:57:52

Ó köszi ilyen korai időben! ...
Hajrá Andi!! :-DDD

Gia Gianea 2014.12.08. 14:16:54

Jó lett a hogyvolt,köszi! :-)

ne vada 2014.12.08. 18:42:10

Spooncikák! :D :D :D

furmintszaraz 2014.12.10. 00:24:08

A Hogyvolt jó lett, de mi az a six a címben?
süti beállítások módosítása