Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x22 - A műcsöcs erősebb a piercingnél (18+)

2014. december 08. 07:00 - sixx

screen_shot_2014-12-08_at_5_22_59.png

Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert volt gyerekszobám) felsliccelt bőr(?)ruhába(?) pakolták, ami az egész hetes Bence-jelmez után sokkoló, de kellemes meglepetés. Bence maradt Bencus. A műsor alatt folyamatosan szopatták egymást (NEM ÚGY, PERVERZ DISZNÓK, NEM VIGYOROG!), és ez 90%-ban spontánnak tűnt, aztán majd elárulja valaki, hogy a kis papírjaikra az is rá van írva, mikor kell őőőőőőőzni, de ez majd csak a januári gyárlátogatáson derül ki. A párbaj pillanatnyi állása 70-30 valaki javára.

A felszopás

Eljött a Mikulás a vellába is, miért pont az agyhalottak maradnának ki a szórásból ugye. Kiteszik a cipőket, a hajolgatás közben veszélyesen közel kerülünk Röné csúnyájához, de megússzuk, közben Robin valami kisgyerekről narrál, és a szeretet erejéről, nahát, ő maga a kisgyerek, és aszongya, hogy

próbáltam nem eluralkodni az érzésen,

ami jó eséllyel indul az este faszsága címért, bár még csak 4 perc telt el a műsorból. Basszájbának otthon flesst adott a buli, és előugrott neki egy darabka gyerekkor. Pöcök virgácsot akar. Bojli kellemes gesztusnak tartja a dolgot, mármint a mikulásolást. Döglés után jönnek a teszkós mikuláscsomagok, mindenki rohan ki, mintha legalábbis az ötöslottó nyertes szelvényét dugta volna valaki a büdös cipőjébe. Pöcköt, pontosabban a testét és a fejét megcsapta egy kellemes meleg érzés, és még csak szoláriumba sem kellett érte feküdnie. Megkapta a virgácsot, fukkje. Bontogatnak, nézegetnek, ha van isten, mindenki mást kap, hadd agyaljanak azon, miért jut valakinek Twix, másnak meg egy nyomorult Sportszerelet.

Muter a riportban, aztán a kertben is elbőgi magát, mert ő anyuka, és a gyerekkártya ismét az asztalra kerül, színes felével felfelé, én nekem más a helyzetem, Mert. Én. Anya. Vagyok. A monológot Ádiná hallgatja egy ideig, és meredten nézi a Miss Kiskun fején díszelgő kopasz foltot, aztán ő is mesél a Mikulásról, ami azért fontos, mert

én nagyon családias vagyok.

Úgymond.

screen_shot_2014-12-08_at_5_41_54.png

Löevéél gyön, kiderül, hogy Robin is megkapta a szuperképességét egy duplázó kiválasztójelet, amivel egy alkalommal két jelet rakhat ugyanarra a személyre. Örül. A délutáni móka egy sajtókonferenciának álcázott inkvizíció, a lakók a két párbajellenfelet faggatják, ami azt jelenti, hogy tízen ugranak rá Miss Kiskunra (NEM ÚGY, MOCSKOS DISZNÓK), és a belét is kitaposnák virtuálisan, de a nő állja a sarat, igaz, egy összefüggő mondatot nem képes kipréselni magából. A kérdések között az is szerepel, hogy akkor miért nem Rönét vagy Pöcköt viszi ki magával, amire Miss Kiskun nem tud értelmes választ adni, mert nem meri bevállalni a “szerintem Vikácsu egy gyenge szar” választ, inkább valami homályos és követhetetlen érvelésbe bonyolódik, amiben az a lényeg, hogy Röné odakinti dolgokkal támadta, és emiatt nem viheti ki, hiszen NINCS KONFLIKTUSUK, bezzeg Vikácsuval van, valami marlenkázás vagy miafaszom, amiről nem tudok nyilatkozni. A tetemre hívás alatt elsírja magát a gyerek miatt, de mindenki leszarja. Ugyanez lemegy Vikácsuval is, lesz belőle egy kis kiabálás, de semmi vészes, a gecikurvaanyád tán csak ötször hangzik el, mehetünk is tovább.

Jön VV Attila megint, hoz bort és kutyát, előbbit inni, utóbbit poénnak, megint a kökemény, magázódó gyökeret adja (jól), aztán közli velük, hogy csak szopatás volt (NEM, EZ SEM OLYAN, HELLÓ), és mindenki mosolyog, aztán ki lesznek zavarba a kertbe, az esőbe. Csak Ádiná marad bent, mert ő Svejc ugye, de VV Attila meggyúrja egy kicsit, hátha át tudja állítani Miss Kiskun mellé (aki, most jut eszembe, hogy a faszomba’ lehet riporter úgy, hogy egy értelmes mondatot sem tud összerakni?), de hiába, Ádiná tartja magát és nem inog meg, viszont 12kerrel együtt bent maradhat a tréningen. Itt jegyezném meg, hogy így Miss Kiskun szuperképességéből nemcsak ő, hanem még ketten, sőt, hárman profitálnak.

Azért hárman, mert ha már itt van, Attila rendez egy próbapárbajt, amihez Vikcsut Pöcök fogja megszemélyesíteni, az a Pöcök, aki láthatóan csíkot húz maga után Attila láttán, és a megszokottnál is jobban szétesik. Nem megy neki a Vikcsuszerep, mondja, erre Attila rámosolyog, Pöcök szeme befordul az üregébe és elélvez gyorsan, majd magát adja a kérdések során - ennek alapján ha Miss Kiskun őt viszi ki, akkor nyerne, bár Pöcök, mint később bevallja, nem tudott másra figyelni, csak Attilára. Az persze aranyos, hogy a lakók, mint oly sokan előttük, azt hiszik, a stúdióban dől el, hogy ki megy vissza, és nem a párbajt megelőző hetekben, a vágószobában, de ez már csak egy ilyen műsor. Miközben bent megy a hepaj, odakint mindenki be van zsongva, Ádiná átállt, gecik, mondja valamelyik, és Vikácsu ettől idegösszeroppanást kap, mert szerinte ez számít. A szegmens végén Pöcök kilátásba helyezi, hogy Attila kedvéért a szolit is feladná, és most itt álljunk meg egy percre, mert

ATTILA KEDVÉÉRT A SZOLÁRIUMOT IS FELADNÁ.

untitled.jpg

Love at its purest form, mondja a művelt albán kertévés erre. Az összefoglaló utolsó momentuma a párbaj előtti obligát szájkarate, amihez most Komisz és 12ker kap egy-egy pár bokszkesztyűt és fejvédőt is, amitől még nehezebben lehet érteni, mit vágnak egymás fejéhez, mert az a feladat, hogy úgy mozogjanak, mint a bokszolók, és közben kutyázzák a másik emberét, 12ker Vikácsut, Komisz meg Mutert. A szócsata elég lapos, Komisz a végén meg is jegyzi hogy vagy kétszer beégett, de ha kellene, kitütné a gatyájából 12kert, mint a szart. Ádiná, a semleges hirdet nyertest: Komiszék jönnek ki jobban, Vikácsu eksztázisban, Muter meg odakünn dühöng, mert Komisz elég tahó volt pár megnyilvánulásában, na jó, ezt újrafogalmazom, mert Komisz végig kibaszott tapló volt.

_bbf6953.JPG

_bbf6918.JPG

2. Az aktus

Bekapcsolnak a villába, Muter vörös csöcskirakóban, Vikácsu zombinőnek maszkolva, a párbaj már most eldőlt, a jónépnek kell a csöcs, punktum, Muter fog visszamenni. Lentebb pinát is mutatunk, csak a miheztartás végett. Muter megy ki először, az elköszönése rövid, mert csak 12kertől és Ádinától búcsúzik, aztán megy be a stúdióba, útközben Attila várja, és vezeti befelé, mert ez is része a szuperképesség-csomagnak. A stúdióba beérve Muter bőg, én meg nem győzök csodálkozni a közönség láttán, mintha a Maunikasó szereplőit rendelték volna be bértapsolni. Lilu a sírásról kérdezi Mutert, mi zajlik benned? Minden, mondja. A fiát nem mutatják, lehet ott sincs. Az indulatok nem vezérelhetnek egy ilyen játékban, magyarázza, belül összeomlottam, de nem akarok hazamenni. Na, jön Vikácsu is, ő hosszabban búcsúzik, de ezt is leszarjuk. A stúdióban Muter láthatóan idegesebb, Vikácsu meg hótt magabiztos, hogy mire, azt ne tudom, mert ha nézte a műsort korábban, akkor tudhatná, hogy senkit nem érdekel, mit gondolnak róla odabent. Mindegy, nem ismétlem magam.

Mivel ez egy játék, nagyon nagy taktikai gondolatokra van szükség. (Muter)

Megkérdezik a lakókat is, hogy kit várnak vissza, hát egy kivétellel (12ker) Vikácsut, mecsoda meglepetés. Kortesbeszéd is van, hát hogyne lenne, 12ker mondja, meg Röné, utóbbi meglepően összeszedett, de nem hiszem, hogy bárkit is megingatna. Jönnek a fantomképek, 73-28-ra alakult az állás (kerekítünk), és amikor feljön a kép, és kiderül, hogy Muter megy vissza, Vikácsu arcára az őszinte döbbenet ül ki, bazdmeg, mondja, jól láthatóan, és nem hiszi el, hogy őtet itten most kibaszottul elpicsázták. Ennyire hitetlenkedő vesztest még nem is nagyon láttam párbajban.

Muter sír és üvölt, aztán visszatipeg a villába a tűsarkúban, menet közben kap egy ölelést Attilától, és szinte látom a fején, hogy szépen számítgatja a következő lépését. Védettséget kapott persze, és két hetet még tuti bent lesz, hiszen a védettséget levevő cucc 12ker kezében van. Döbbent csend és elmorzsolt kurvaanyázás fogadja a villában, illetve egy zokogó 12kerület, aki ezek szerint kibaszottul be volt szarva, hogy egyedül marad.

Bónusz 1: Baukó Éva dekoltázzsal jelezte, hogy még műsorban van.

screen_shot_2014-12-08_at_6_44_20.png

Bónusz 1: Pina.

 

Címkék: 18+ vv7
763 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kecses 2014.12.08. 07:28:24

Ha nem kizárólag agyatlan embereket válogatnának be, akkor nem kéne minden epizódban beküldeni az Attilát.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.08. 08:18:30

jaj sixx ma nagyon kétértelműket mondol/írol. :D

Egyébként a sportcsoki jobb, mint a twixx, szóval helyesen: van aki sportszeletet és van aki szaros twixet kapott. ;)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.12.08. 08:25:17

Régen örültem ennyire párbajeredménynek.

hannamontanna 2014.12.08. 08:25:57

Na EZ azért így kora reggel naggyon kellett. :-DDD
Ez a Vikácsu nem tudom melyik adót nézi? Nem hiszem el, hogy ennyire benézte ezt a dolgot. Nem mintha neki drukkoltam volna, de a kettő közül inkább a mami, mint ő....

városi fiú 2014.12.08. 08:35:56

Megint egy csalas geci bazdmeg. 3 szemely szurkolotabora nem gyozhet le kilencet+ a Reni hugi fanokat.

Conchobar 2014.12.08. 08:46:19

Van rá esély, hogy a győzelme után Zsuzsa önbizalma megjöjjön, riválisaié meg alábbhagyjon. Ez könnyen azt fogja majd eredményezni, hogy Zsuzsa megint nem fogja leplezni a többieket érintő lesajnálását, nem fogja leplezni, hogy önmagát sokkal különbbnek tartja amazoknál. Van rá némi esély, hogy ismét azt az öntelt hencegő és affektálós Zsuzsát lássuk benn, mint akit a bejövetelekor láttunk (azóta is voltak momentumok, például amikor a kamerába per 'hülyék'-ként aposztrofálta a többieket, vagy amikor az indoklásánál odaszúrt egyet Reninek: 'te még nem vagy anya')

Lük 2014.12.08. 08:50:12

hát igen az ember együttérzés meg sajnálat ugye, mondjuk az utóbbi napokban amiket kapott műcsöcsös riporternő elég meredek volt, a nagy csapatozást jól benézték a helyi hülyék :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.08. 08:50:48

Jóreggelt!

Ma nem is a melóhelyi kv, hanem a reggeli mellé kaptuk a posztot :))
Szuperság. A hv jó is lett, bár ez a sok baszás...., ööö, izé, az most pont nem volt, nem is tudom, mi történt a bentlakókkal :D

Érdekes a párbaj terén, hogy az itt kommentelők véleménye milyen jól jelezte előre a végeredményt.
Persze nem zárom ki a manipulációt sem :)

Conchobar 2014.12.08. 08:52:44

@városi fiú: "Megint egy csalas geci bazdmeg. 3 szemely szurkolotabora nem gyozhet le kilencet+ a Reni hugi fanokat." - Az ősember képtelen volt számos dolgot, jelenséget megérteni, ezért megteremtette magának az istent/isteneket, mint a dolgok, történések mozgatóját. Azóta fejlődött az ember, mostmár nem Istent látja a számára érthetetlen dolgok mögött, hanem a szerkesztőt/szerkesztőket

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.08. 08:56:42

@A Proverbiális Noszty Fiú: minden viszonylagos :)
A legjobb tényleg az a megoldás lett volna, amit itt mondott vki: mindkettő kint marad, és beküldenek egy harmadikat! :D
Na, akkor aztán tényleg vigyázzba állt volna a szar a bentiekben, és eléggé megnőtt volna a szuperképességek értéke, mehettek volna a felajánlkozások... (bár Pöcök sztem akkor is csak a szolira, és az öltönyös Attira izgulna rá, fel sem fogná ez mit jelent).
Apropó: a virgács itt ugye nem vibrátort jelentett Pöcöknek, hanem tényleg virgácsot?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.08. 09:04:37

@Conchobar: :DDD

Azért vannak még elvétve erdei népek... Bár már elég elszigetelten.

hannamontanna 2014.12.08. 09:09:26

@Conchobar: Valószínűleg el fog szaladni vele a ló. Nem hinném, hogy felfogta, hogy itt nem mellette szavaztak, hanem Vikácsu ellen. Hacsak nem mondja meg neki Ati... :-D
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Na igen... ha 50-50%, akkor bemegy valaki új...? Na az lett volna a tuti...

csincsilla72 2014.12.08. 09:12:40

@városi fiú: Gondolom a tény, miszerint Viktória egy ordas nagy paraszt olyan mocskos szájjal, amilyet nőben csak Baukó bírt eddig villantani, mellékes. A másik kilenc fanjai majd a saját lieblingjükre voksolnak alkalomadtán, nem a Rikácsra.

karev 2014.12.08. 09:16:18

@Conchobar: dikk.
akkor a következő párbajon veszít, a szavazókat nem lehet átverni. :)

karev 2014.12.08. 09:20:34

@A Proverbiális Noszty Fiú: nem tom (selleck, hihi), nekem egyértelmű volt, de azt nem gondoltam, hogy ennyivel nyer. :) de sokatoknak igaza volt, hogy akit bent nagyon kutyáznak, nyer.

karev 2014.12.08. 09:22:18

@Lük: ebből is látszik, mennyire fostubák.

karev 2014.12.08. 09:23:35

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Pöcök Jabbán kivül kire nem izgul rá?

Conchobar 2014.12.08. 09:25:24

@karev: "akkor a következő párbajon veszít, a szavazókat nem lehet átverni." - Nem föltétlen. Nem is olyan biztos az, hogy a villában éri a következő párbaj (már úgy értve, amikor már nem lesz lila kendője). Ennek a nőnek tényleg fontos a gyereke, ez a nő még fiatal, így aligha lehet tisztában önmaga tűrőképességével (már ami a gyereke távollétét illeti). Belevágott, de (a többi sorstársához hasonlóan) ő se tudtza, hogy mire vállalkozik. Ha a többiek ellenségessége alábbhagy, akkor Zsuzsának lesz ideje és energiája agyalni is a gyereke távollétén

karev 2014.12.08. 09:25:43

@hannamontanna: ez olyan, mint hogy Vikacsu sem fogta fel, hogy nem őt szeretik, hanem Zsut nem. nagyon gáz volt, ahogy tegnap visongták V nevét, hogy kit várnak vissza. meg "kell a humor a villába". he?

karev 2014.12.08. 09:27:47

@csincsilla72: de Baukó Éva legalább kinézett valahogy, Vikacsu meg hogy? :)

karev 2014.12.08. 09:29:12

@Conchobar: de dolgozni ő sem akar, ezért benn marad, hátha nyer.

Gia Gianea 2014.12.08. 09:29:36

Na,a munkahelyi gépen is avit kell váltanom,mert hol van már a Mikulás..Biztos a Bahamákon.

Gia Gianea 2014.12.08. 09:33:05

Ha legközelebb Edinát szórják meg jelekkel,akkor ő vajon kit visz ki?

csincsilla72 2014.12.08. 09:37:24

@karev: Ja, repült is a kismalac.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.08. 09:49:02

Kircsi lett a poszt, igaz télleg picit sok a csúnya szó benne. Most, hogy Vikcsu a fotelből nézi vajon mennyit csökken bent ez a fajta beszéd?
Ha Edinát szórják meg, akkor tökmindegy kit visz ki, akárkit kint hagy. De így az elején gyanítom, hogy nem akarnak a szerkesztők még 1 csajt kiejteni a nemek aránya miatt.

Conchobar 2014.12.08. 09:52:51

@Majom1Parádé: "De így az elején gyanítom, hogy nem akarnak a szerkesztők még 1 csajt kiejteni a nemek aránya miatt." - Hej, Istenem, már megint azok a szerkesztők...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 09:55:21

@Gia Gianea: Sztem is Edina lesz megszórva, és ha a következő héten nem változnak jelentősen az erőviszonyok, akkor sztem Rönét, mert jelenleg ő a leggyengébb láncszem a sötétek oldalán.

karev 2014.12.08. 10:02:00

@Gia Gianea: mind1, de 3x megváltoztatná, ha lehetne :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 10:02:37

@Conchobar: Miért nem, a nemek eltolódása csak még jobban fokozza a feszültséget. Nőiesség tekintetében úgy érzékelem a villalakó ffiak esetében Röné nem igen jön be, még Maci sem próbált eddig kikezdeni vele. Valaki úgy jellemezte itt tegnap, hogy néha úgy néz ki a sminkjében, mint egy kiöregedett gésa. :-)

Warlimont 2014.12.08. 10:04:04

@karev: " Pöcök Jabbán kivül kire nem izgul rá?"

Igazi kurva az a nö, es meg Disznora is raizgult mar! Emlekezz csak vissza a musor elejere, pont Jabbanak jött össze elsönek, igaz csak masszazsra raepitett "honaljszex" formajaban, de Medve buszken meselte, Dennis es Laci meg leesett allal hallgattak a beszamolot.

(Szerintem a Diszno ennel többre nem is lenne kepes, mert akkora az elöredomborodo hasa, hogyha nincs hozza egy legalabb 25-30centis dakoja, akkor kizart, hogy helyzetbe tudja hozni magat technikailag....)

Warlimont 2014.12.08. 10:07:50

@VV Erőlegény: Kint hagyja, anno Milo eseteben is lattuk, hogy a hataron tulrol közössegi alapon erkezö szavazatok sok akadalyon atsegitenek.

Conchobar 2014.12.08. 10:09:37

@VV Erőlegény: "Nőiesség tekintetében úgy érzékelem a villalakó ffiak esetében Röné nem igen jön be, még Maci sem próbált eddig kikezdeni vele." - Hát ami azt illeti, Robin kivételével nincs is fogadókészség. Mire jönne akkor be

karev 2014.12.08. 10:09:37

@Warlimont: köszi, de nem akarom elképzelni.

Baaah 2014.12.08. 10:09:50

Jó volt, köszi :)

==T== 2014.12.08. 10:15:17

@Conchobar: "Zsuzsa megint nem fogja leplezni a többieket érintő lesajnálását, nem fogja leplezni, hogy önmagát sokkal különbbnek tartja amazoknál."

Mondjuk elnézve a felhozatalt még igaza is lenne.

Elég érdekes a retekklub castingolási elve, gyakorlatilag a fél villa primkó, buta, magamutogató, rosszindulatú és agresszív figura.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.08. 10:15:53

@Conchobar: Vikcsu nem volt egy lángész, de abban van némi igaza, hogy ők télleg 0-24-ben Zsuzsáztak, mi meg csak a jól összevágott anyagot látjuk folyamatosan. Nem véletlen, hogy alig van élő betekintés a villába...

Conchobar 2014.12.08. 10:18:47

@Warlimont: "Kint hagyja, anno Milo eseteben is lattuk, hogy a hataron tulrol közössegi alapon erkezö szavazatok sok akadalyon atsegitenek." - Volt egy cikk a minap az Indexen, amely arról, hogy az erdélyi magyarok az anyaországi magyarokat még a románoknál is rosszindulatúbb, irigyebb és önzőbb valakiknek tartják. Számtalan kommentelő kifejezte már, hogy Edinát tartja a legegyenesebb, legőszintébb és ezért legszimpatikusabb játékosnak, erre jön valaki (a klaviatúrája alapján nyugatról), aki tesz egy sunyi megjegyzést a trianoni-határon túliakra. Te magad egyébként melyik határon vagy túl?

karev 2014.12.08. 10:21:08

@Majom1Parádé: ezzel együtt Vikcsuból is csak kis mennyiségben kaptunk...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 10:24:26

@==T==: Miért, nem gondolod, hogy esetleg ez is lehet a társadalmi, vagy akár a VV nézői célcsoport átlaga...? Figyeld csak meg néha a Belevalóba betelefonáló és skype-oló interaktív közeg egyes példányait, egyikük-másikuk beszélni sem tud.... Biztos lehetne egy speciális VV-t IQ menzatagokkal is forgatni, de nem biztos, hogy érdekesebb lenne, bár annyiban talán feltétlen, hogy ilyen még nem volt...

==T== 2014.12.08. 10:25:09

@Warlimont: Milo itteni születésű szerb, és nem Vajdasági magyar.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 10:26:14

@Conchobar: Ezzel azt hiszem. hogy nem mondtál nekem ellent.

Conchobar 2014.12.08. 10:26:35

@==T==: "Mondjuk elnézve a felhozatalt még igaza is lenne." - Igaza lenne, ha magát is közéjük számítaná. Egyébként a rosszindulatukról én nem vagyok meggyőződve (még a kiközösítésekben eddig mindig élenjáró Dennis esetében sem), az ostobaságukról és szereplési vágyukról annál inkább. Lássuk már be, Zsuzsa (főként a bejövetelekor) tett azért, hogy a többiek utálják, a többieknek meg az róható fel, hogy belemerevedtek ebbe az óvodásokat idéző, kiközösítő magatartásba

egyemakisszíved 2014.12.08. 10:28:25

Ha Edinára kapja a legtöbb kiválasztójelet, talán Macit viszi ki párbajozni. Annyira felvillanyozta az a nézői üzenet, amiben Macit kétszínűzték, hátha megtenné ezt a szívességet. Én örülnék neki, ha kint maradna, még egy alvajárást már nem néznék meg tőle, meg egyébként se egy szép látvány.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.08. 10:29:26

@karev: Csak azt akartam mondani ezzel, hogy a kelleténél (ami elméletileg 0 kéne legyen) jobban belenyúlnak a műsorba a szerkik. És így minket nézőket vágnak át, mert hiába vagyunk mi lángeszek idekint, leginkább abból kell építkeznünk, amit látunk, vagyis mutatnak nekünk.

Aharon 2014.12.08. 10:30:08

@Warlimont: Milo hót magyar volt, illetve, magyarországi, csongrádi szerb, de határon túli kötődése pont nulla vót.

Aharon 2014.12.08. 10:31:01

@Gia Gianea: Renit. ÉS kint is hagyja, mint a huzat.

Conchobar 2014.12.08. 10:32:59

@Majom1Parádé: " mi meg csak a jól összevágott anyagot látjuk folyamatosan." - Mindig is az volt a szerkesztők dolga, hogy kiválogassák a lényegi jeleneteket, történéseket (politikai hírekbe, VV-összefoglókba és egyebekbe). Semmivel nem lennénk azzal beljebb, ha élőképként heverésző és a semmiről értekező villalakókat mutogatnának nekünk. Nem segítene bennünket a történtek megértésében (természetesen előfordulhat, és elő is fordult, hogy valamit nem mutattak, valamin átsiklottak, valami olyanon, ami a később bekövetkező események megértése szempontjából fontos lett volna)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 10:33:08

@Majom1Parádé: Ha ez téged zavar, akkor tájékozódjál körültekintőbben, nézzél több on-line-t és olvasd ezt a blogot stb., gondolom ez az RTL szándéka is. :-)

Gia Gianea 2014.12.08. 10:35:07

Hm..Fanni anyja sír,azt nyilatkozta,ha most kijönne a lánya már akkor is késő lenne..Fanni öccsét pedig bántják a suliban.Gondolom csak szavakkal.

Conchobar 2014.12.08. 10:36:22

@VV Erőlegény: "Ezzel azt hiszem. hogy nem mondtál nekem ellent." - És? Belegondolkodtál a klaviatúrádba?

Gia Gianea 2014.12.08. 10:37:40

Milyen indokkal hívná ki Edina Renit?(Persze ha tőle is kap jelet,akkor bármilyennel.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 10:39:33

@Gia Gianea: Na ez az, amit ezek a szereplési viszketegségben szereplők nem gondolnak végig. Hogy mennyit árthatnak az erőltetett népszerűséghajhászásukkal a közvetlen hozzátartozóiknak, hogy mennyire beleavatkoznak akaratlanul az ő civil sorsukba. Szülők, testvér, közeli rokonok stb...

Aharon 2014.12.08. 10:41:22

@Conchobar:

"erdélyi magyarok az anyaországi magyarokat még a románoknál is rosszindulatúbb, irigyebb és önzőbb valakiknek tartják"

Néha magam is hajlok az egyetértésre... megdöbbentően fura népek vagyunk... bár a románokkal való összehasonlítás kicsit erős :) de az tény, hogy egy átlagos erdélyi magyar jobban kijöhet egy vele egy városban élő, és nem vérnáci románnal, mint egy őt lerománozó itteni magyarral.... azt ugye tudjuk, hogy mikor lesz a székelyből román? Ha átlépi a határt Biharkeresztesnél.... no ez nagyjából igaz is.

"Edinát tartja a legegyenesebb, legőszintébb és ezért legszimpatikusabb játékosnak"

És ez a vélemény minden adással erősödik, legalábbis nálam.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.08. 10:43:20

@Conchobar: Igen, egyetértek veled. Elsősorban a zárójelben írt dologra gondoltam azzal megfűszerezve, hogy nem véletlen siklanak át bizonyos dolgok felett.

@VV Erőlegény: Az előző szériákban nem zavart, most zavar. De azért túlélem. .-) Az RTL szándéka meg nem érdekel...

karev 2014.12.08. 10:44:11

@Majom1Parádé: de Vikacsuból annyi is elég volt, amit mutattak :) de értem, mit mondasz, bár nem újdonság, mert az előző szériákban is ez volt.

Aharon 2014.12.08. 10:44:40

@Gia Gianea: Amivel Fannit, vagy Macit, vagy Dórit. Kutyázzák állandóan, így kétszínű, úgy áruló, így szar, úgy szar... bármelyik teljes joggal lenne kihívott, és talán Fannit kivéve, akiben még van most luft, bármelyik kint is maradna, de szerintem Renit gyengébbnek érezheti, mint a többit, ezért biztonsági játékkal ő valószínűbb nekem.

tjunior 2014.12.08. 10:46:48

Ma nagy priceless lesz az összefoglaló úgy érzem :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.08. 10:51:45

@Aharon: Én pl. most épp ott tartok, hogy Edinán kívül mindenkitől sajnálnám , ha megnyerné.

miciur 2014.12.08. 10:58:47

@városi fiú: létezik olyan, hogy RENI FAN?! Ennek a taszító, szláv-lárvafejű, undorító némbernek van, aki drukkol? ugyanmár.. Ő a legellenszenvesebb személy, ellene Zsu 5-95-el ment volna vissza:D

Aharon 2014.12.08. 10:59:31

@Majom1Parádé: Ugyanez, de már az első adás óta, amiben benne volt, kb. :) Felajánlanék neked is egy ÁBKs igazolványt, a tagság és a tekintetes elnökség nevében. :)

Aharon 2014.12.08. 11:00:37

@miciur: Van ilyen. Norbinak hívják. (Már ha a látottak alapján még nem csapta zaciba a jeggyűrűjét.)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.08. 11:00:40

@Aharon: Én pl. most épp ott tartok, hogy Edinán kívül mindenkitől sajnálnám , ha megnyerné.

csincsilla72 2014.12.08. 11:02:51

@Aharon: Nono, ne bántsuk a szlávokat, én is közéjük tartozom.
De a többivel egyetértek, ez az ostoba némber mehetett volna ki grátiszban. Úgysincs már értelme az életének, ha egyszer Viktória repült.

karev 2014.12.08. 11:03:14

@Aharon: mindegyik egy iq harcos...

mézescsók 2014.12.08. 11:04:30

@Warlimont: Miért kurva?
@==T==: Zsuzsa sosem fogja megérteni, hogy ezt a menetet Vikcsu nyerte meg neki. Egyszerűen a lényével.
@Conchobar: Vajh, miért is lehet ez a véleményük? (anyaországi magyarok - románok)
@Aharon: Robin két jelével Fanni lesz a kiválasztott.
@Gia Gianea: Kezdődik a lejárató kampány. Megírhatta volna két héttel ez előtt is a bulvár. Tehát Ő megy, és ha jól hív ki, akkor visszajön.

Aharon 2014.12.08. 11:07:36

@csincsilla72: Bocsánat, én nem bántom a szlávokat, a nagymamám horvát. :) Az miciur kolléga volt... nekem a románokkal van némi koncepcionális gondom, ha náculnak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 11:11:44

@Aharon: Viszont így te is általánosítasz és címkézel, Aharon. Ne tedd!

Aharon 2014.12.08. 11:11:55

Szerintem Ádiná négyet kap minimum.... (Fanni, Reni, Maci, Dennis, és ha Dóri leveszi, hogy Lacival kavarnak, lehet, revideálja, és Laci helyett ő is a kiscsajra pakolja....) azt pedig matematikailag lehetetlen ellensúlyozni... (Dani, Zsu, Renire, Robin Fannira, Ádám talán szintén Fannira, Laci Dórira....)

Aharon 2014.12.08. 11:14:33

@VV Erőlegény: Mondom, csak ha náculnak... az bicskanyitogató tud lenni. De itt ül tőlem három méterre egy hótromán kolléganőm, és konkrétan imádom. Nagyon. Jobban, mint kéne, pláne, hogy a főnöke vagyok.

Costanza 2014.12.08. 11:16:43

@Warlimont: A disznora nem izgult ra, tevedes. Inkabb forditva.

Warlimont 2014.12.08. 11:18:46

@Costanza: Lehet, de hagyta magat, es ebben az esetben a beleegyezes is szamit.

karev 2014.12.08. 11:19:36

@Costanza: csak viháncolt vele. én azt sem engedtem volna, hogy hozzám érjen.

Warlimont 2014.12.08. 11:24:13

@mézescsók: "Miért kurva?"

Mert összefekszik szinte barkivel, sajat elmondasa szerint is erzelem nelkul. Anyagi erdekeltseg viszont van, nevezetesen a jatek megnyerese. Mezes, szerinted nem ezekböl all össze a kurva definicioja? Dennis gyerekkel hany perc egyuttjaras utan kötöttek ki a nyugiban?

Aharon 2014.12.08. 11:24:35

@Majom1Parádé: Felajánlánék egy ÁFK-s igazolványt a tagság és a tekintetes elnökség nevében, ha nem bánod :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 11:25:57

Ádám sztem arra fogja rakni, akire Laci, Laci meg arra fogja tenni, akire Edina, Edina meg arra fogja tenni, akire Dani. Ádám és Fanni között amúgy is elkezdődött a puncsolás, nem hinném, hogy rárakna. Ádámnak ezen kívül Danival is jóban kell lennie mivel ő elveheti tőle a védettséget. Robin kakukktojás egyelőre, ő lehet, hogy újra megteszi Fannikát. A többivel egyetértek.

Costanza 2014.12.08. 11:26:07

@Warlimont: szerintem nem fogja fel, hogy ez amugy milyen undorito, csak azt fogta fel, hogy vele foglalkoznak. kb igy latom. :)

Costanza 2014.12.08. 11:28:14

@karev: en sem engedtem volna, sot szoba se allnek vele, ket mondat utan taszit a lenye, nem csak kizarolag a kulseje miatt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 11:29:34

@Aharon: Ádám sztem arra fogja rakni, akire Laci, Laci meg arra fogja tenni, akire Edina, Edina meg arra fogja tenni, akire Dani. Ádám és Fanni között amúgy is elkezdődött a puncsolás, nem hinném, hogy rárakna. Ádámnak ezen kívül Danival is jóban kell lennie mivel ő elveheti tőle a védettséget. Robin kakukktojás egyelőre, ő lehet, hogy újra megteszi Fannikát. A többivel egyetértek.

Aharon 2014.12.08. 11:33:34

@csincsilla72: Ez a Kárpát-medence már csak ilyen olvasztótégely :)

ideasz 2014.12.08. 11:34:07

Kieshet egy jatekos, miutan Attila mint varazsero melle lett delegalva? Nehezen tudnam elkepzelni, hogy az RTL(II) ezt csak ugy hagyna......

Copfos Gizi 2014.12.08. 11:35:33

:)Igazából tökre kíváncsi lennék Vikácsú arcára, amikor mondjuk eltéved ide, és elkezdi olvasni az összefoglalókat, meg a hozzászólásokat :)
Ó de jó lenne látni az arcát.

Tegnap mesés volt, ahogy szét folyt a döbbenettől. Ronda, gusztustalan nő. A bensője miatt. De ugye ezt már megbeszéltük. A Belevalóban, meg milyen büszkén ribancozta tovább Zsuzsát, mondjuk attól felkavarodott a gyomrom, hogy ennyire nem veszi észre magát, és diplomás emberként ( oké, diplomával nem jár intelligencia, stb ) ennyire lesüllyedni. Anyukája gondolom mérhetetlenül büszke rá.

Fannika hozzátartozóit pedig rettenetesen sajnálom. Én most költöznék a helyükben, és letagadnám, hogy ismerem azt a nőt. Szegény öccse.... -.-
Dennisnek meg a volt barátnője remélem zacskót fejbe húzva jár. Nem elég, hogy le lett alázva a beköltözéskor, de milyen ember már ez...
Na jó, örüljünk annak ami történt :)

És nem tudom, hogy reméljem-e, hogy Edina legyen "kiválasztva", de akkor vigye ki Rönét a retekbe... Vagy, Macit, és akkor ez a két hárpia mit fog csinálni.... Hmmm..
Arra is kíváncsi lennék, mikor rájönnek mennyire nem úgy van, ahogy ők gondolják és hogyan omlanak össze :) hihi

Aharon 2014.12.08. 11:41:17

@Copfos Gizi: Nem diplomás. OKJ-s hentes. Vagy mi.

csincsilla72 2014.12.08. 11:45:26

@Aharon: Bennem négy náció génkészlete keveredik. Van szlovák, szerb, horvát és némi kun.
Ja, magyar az anyanyelvem:-)
Hát igen, ilyen ez a Kárpát-medence.

Gia Gianea 2014.12.08. 11:46:21

@Copfos Gizi: Fején találtad a szöget,a nővére letagadja Fannit.Ezt is olvastam a rádióban. :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.08. 11:47:05

Biztosan írta már valaki, de a "párbajról visszajövőnek nem lesz védettség" tétel megdőlt, amikor Zsu kezére rákötötték a lila kendőt.

csincsilla72 2014.12.08. 11:48:49

@ideasz: Igazából hóttamindegy, hogy mire készítette fel Attila Zsuzsát. A részleteket úgysem hallottuk, Zsuzsánna pedig azért mehetett vissza, mert Vikcsunál taszítóbb lénnyel nehéz találkozni még a való életben is. Egy Edina simán kip.csázta volna Kiskunt is. Nem a párbaj a meghatározó akkor, amikor a nagyérdemű eldönti, hogy kit nem szeretne többet látni.

Warlimont 2014.12.08. 11:49:09

@Conchobar: "Kint hagyja, anno Milo eseteben is lattuk, hogy a hataron tulrol közössegi alapon erkezö szavazatok sok akadalyon atsegitenek." - Volt egy cikk a minap az Indexen, amely arról, hogy az erdélyi magyarok az anyaországi magyarokat még a románoknál is rosszindulatúbb, irigyebb és önzőbb valakiknek tartják. Számtalan kommentelő kifejezte már, hogy Edinát tartja a legegyenesebb, legőszintébb és ezért legszimpatikusabb játékosnak, erre jön valaki (a klaviatúrája alapján nyugatról), aki tesz egy sunyi megjegyzést a trianoni-határon túliakra. Te magad egyébként melyik határon vagy túl?"

Ha mar megkerdezted...
Az a cikk arrol szolt, hogy a hataron tuliak nehezmenyezik a 2004-es nepszavazast. Es ha mar megkerdezted, akkor igen, jol erzed, jelenleg Nyugaton elek, de mivel van otthon egy eleg jo informatikai vallalkozasom, most sem mindegy, mire megy el az adoba befizetett penzunk. Peldaul, hogy hogyan neznek ki a korhazak, ahova pl a szuleimet vagy otthoni barataimat adott esetben beviszik. A kettös allampolgarsaggal, plane a hatarontulrol törtenö orszaggyulesi szavazassal abban az esetben ertenek egyet, ha ez adofizetesi kötelezettseggel is jarna, legalabb valamilyen minimalis szinten. A jelenlegi felemas format, elönyök megvannak, hatranyok nelkul, viszont sajnos igazsagtalannak erzem. Es meggyözödesem, hogy 2004-ben ugyanilyen logikaval szavazott a többseg. A hatarontuli magyarok önzetlenseget akkor lehet majd meglatni, ha nekik kell egyszer idefele befizetni önzetlenul, amugy ismered a mondast, "könnyu mas farkaval verni a csalant", meg rosszindulatrol vadaskodni.

Aharon 2014.12.08. 11:49:58

Drávamenti horvát, echte Grazból importált osztrák, székely nemes, Kecskemét környéki kun, máramarosi ortodox zsidó... és magyarul beszélünk, gondolkodunk, álmodunk... nem is tudnék soha máshogy, pedig pár nyelvet beszélek... emmán' csak ilyen... :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.08. 11:50:59

@Copfos Gizi: Csak akkor fognak rájönni, amikor Vikcsu. Vagyis mikor már kiestek. :-)

Aharon 2014.12.08. 11:53:33

@Warlimont: Igazad van a kórházakkal. És ennek mi köze a határon túlhoz? Semmi, de annál több a kibaszott stadionokhoz minden ótvaros falu mellett, a mindent átható korrupcióhoz és közpénznyúláshoz, a most uralkodó Cosa Nostra.hoz, és ehhez az egész tetves magyar politikai elithez, A-tól Z-ig, kivéve talán az LMP, akik valamennyire még szűzek tudtak maradni.... de a többi? Dunába az összessel, Feri bácsistul, Zazriveczestül, Viktorostul.

Aharon 2014.12.08. 11:56:05

@Warlimont: Amúgy, ha van egy jól menő vállalkozásod, és nem is idehaza élsz, akkor miért nem intézel profi magánorvosi felügyeletet a szülőknek, mint pl. én? Havi átlagban 100 euro alatt van, és teljes a nyugalom, nincs hulló falu SZTK, meg három hónapos várólista egy szaros ultrahangra.

jimjim 2014.12.08. 12:00:13

Én még azért beleirtam, volna ahogy debillio burkoltan elküldi vvattis az anyjába és még egy "fukkot" is küldött néki, plusz ahogy le szelektiv hulladákozta a betefonálókat... :D Ez a "belevalo" is megérne egy rövid hv-t... :)

beacska 2014.12.08. 12:01:34

@Aharon: nem egészen: Boban Markovic koncerten voltunk éppen, amikor a végső párbaj volt, és Milo nyert. Markovicék ittak egy sört, és rohantak haza ünnepelni, merthogy Milo vmi "rokon" gyerek volt

Mirocska 2014.12.08. 12:01:44

@egyemakisszíved: Azt mondta éjjel, januárra időzíti az újabb alvajárást! Addig meg csak kiesik...

mézescsók 2014.12.08. 12:02:08

@Warlimont: Pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó személy, többnyire nő. Ha férfi, akkor himringyó. Hogy mi volt a villa előtt, arról csak feltevéseink lehetnek, ezért maradjunk a villánál. A díjat - ha nyer - ezúttal a csatorna adja. Egy kereskedelmi tv-nek szexuális szolgáltatást teljesíteni problémás, de biztosan lehet. Ha nyer, És ha nem?
Nem számoltam, hány perc után feküdt le Dennissel. Kb. két hete, talán három lehettek a villában. Változatlanul nem értem, miért kurvaság, és miért elitélendő, ha két független egészséges fiatal szexel egymással? Dennis ugyanazt nyújtotta Fanninak, amit Fanni Dennisnek. A szolgáltatás-ellenszolgáltatás tehát ugyanaz volt.
Jó tanács: ha annyira zavar, ne nézd, amikor ilyesmi jön. Általában Liluék bemondják, hogy mi fog következni. Akkor borzadoszhatsz magadban, ne terheld magad a látvány külön is sokkoló hatásával.(Ha akarod, azért elárulom, hol csorgathatod rá a nyálad titokban. Bár tudom, te bottal sem....Ja.)

Copfos Gizi 2014.12.08. 12:04:30

@Aharon: Óh, pedig nagyon hangoztatta egyik alkalommal T Vikácsú, hogy Ő! neki van diplomája, pont Zsuval szemben.

Akkor bebuktam :P
" OKJ-s hentes" LOL

Közben nézem a tegnapi, azaz ma éjszakai On-t, hihhhhhhetetlen! Fannika és Ádám a lejárt hússal van elfoglalva, egyedül Dennis lógatja az orrát, szó szerint. Vagy 6 percig mutatták egész képernyősen a búvalbélelt pofikáját ( verném szájba péklapáttal, egyébként kedves és aranyos vagyok ^.^ ). Meg PVC girl sajnálkozik felette.
Maci megmondta a tutit: Szerinte azért veszített Vikcsu, mert egyszer kijelentette, fel akarja adni. Erre Dóri begazolt, hogy azt Ő is mondta, mikor Basszájba kicsinálta :O Jááááá
No nézem tovább :)

Conchobar 2014.12.08. 12:07:37

@Warlimont: " A hatarontuli magyarok önzetlenseget akkor lehet majd meglatni, ha nekik kell egyszer idefele befizetni önzetlenul, amugy ismered a mondast, 'könnyu mas farkaval verni a csalant', meg rosszindulatrol vadaskodni." - Ez itt nem a politika helye, úgyhogy ezt a szálat én hagyom. Ami meg a rosszindulatot illeti, érezhetően nem pirul az arcod a mondatod miatt ( "Kint hagyja, anno Milo eseteben is lattuk, hogy a hataron tulrol közössegi alapon erkezö szavazatok sok akadalyon atsegitenek."), pedig mostmár láthatnád, hogy nemcsak alattomos, hanem téves is

user friendly 2014.12.08. 12:08:17

elképesztő, hogy ezek ott bent mennyire ostobák...
tegnap megütötte a fülemet Vikacsu megjegyzése (amikor azt fejtegette, hogy először bedőlt Kiskun dumájának, aztán átlátott a szitán) hogy ezt úgyis látták a nézők.
Honnan a fenéből tudja, hogy mit láttak a nézők? Nem látott még egy szériát sem, amiből levehette volna, hogy a nézők pontosan azt látják, amit a szerkesztők megmutatnak nekik?
Vagyis 24 órából kb háromnegyedet. (+ az online, de az elég szórványos és jóval kevesebben nézik)

a másik Alfa, akiben még a kiválasztás előtt megcsillanni látszott az értelem, amikor rászólt a csajokra, hogy ne támadják be falkában Kiskunt, mert ezzel erősítik, aztán fogta magát és beállt ugyanabba a falkába a csapatválasztáskor. wtf?

a harmadik, hogy szólhatna nekik valaki, hogy ez egy játék, aminek a taktika igen fontos eleme (lenne), tehát igen nagy hülyeség azzal támadni valaki, hogy taktikázik. ahogy nézem persze, egyik sem taktikázik, viszik őket az érzelmeik meg a csordaszellem, de akire rásütik a taktikus jelzőt, az többet meg nem áll a villában.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.08. 12:12:52

@Conchobar: és az is hozzá tartozik, hogy milo baromi normális srác (volt akkor, most nem tudom). ki tudott úgy jönni ebből a szennyből, hogy a családjának és a barátainak inkább tiszta büszkeség volt, hogy ő bent volt, semmint szégyen, mint a mostani csapat hozzátartozóinak. nem bántott senkit, nem alázott senkit és nem könyökölt. én azért ennek sokkal inkább betudom azt, hogy nyerhetett.

csincsilla72 2014.12.08. 12:14:04

@Copfos Gizi: nehéz elképzelni, hogy ezek az agyhalottak úgy mentek be oda, hogy egyetlen korábbi szériát sem néztek meg. Valószínűbbnek tartom, hogy a take-home-message valahogy kiröppent a kis buksi fejükből. Képtelenek visszaemlékezni arra, hogy a hasonló szituációknál mi lett a szavazások vége. Mondjuk ezzel a korlátozott agykapacitással nem is csoda. Egész nap emlékezni kell arra, hogy időnként levegőt kell venni, enni kell, üríteni kell, szexelni kell. Opcionálisan befigyel a szoli, a hüvelygomba és a műszempilla-felragasztás is. Már ez elviszi az agykapacitás 99%-át. A többit meg kitölti az időjárás.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.08. 12:18:51

@user friendly: ezt nem értettem végig ebben a párbajban. az az egyik, hogy valaki még elhiszi, hogy a stúdióban bármi eldőlhet, amire még rá is erősít az rtl ilyen hülyeséggel, hogy párbajfelkészítő for dummies (mondjuk a dummy rész stimmel). de hogy ezt szajkózzák folyton, hogy "nem volt oka kivinni, mert nem volt konfliktusuk". egyrészt azt visz ki, akit akar. ha a legjobb benti barátját, mert az gyenge, akkor azt, IJ. viszont zsu ott rontotta el, hogy miért nem mondta azt, hogy "téged viszlek, mert remélem, ellened visszajöhetek és az eszemet választom az érzelmeim helyett"? ja hogy az őszinte lett volna, értem. kell itt hülyeségeket belemagyarázni meg marlenkázni visszataszító módon, terelni az üres levegőt, ugyan már...

Aharon 2014.12.08. 12:24:02

@beacska: Okés, de Boban Markovic sem az a kimondott határon túli magyar.... szerbek mindketten, csak egyik hazai. :)

csincsilla72 2014.12.08. 12:24:13

@ミラ: Nem értik, hogy mi ennek az egésznek a lényege.
A taktika része a játéknak. A legjobb barátot is ki kell ejteni, ha gyengébb. A pénzen majd osztozhatnak, ha úgy tetszik, de itt nem hirdetnek több nyertest.
Zsuzsa is elvághatta volna az ordibálást azzal az egy mondattal, hogy nem kell indokolni a kihívást. Visz, akit akar. Gyanúm egyébként, hogy Attila adta az érveket a szájába. Mindenesetre jól tette.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 12:25:54

@Aharon: engem ez érdekel, mesélj:)
@csincsilla72: hát nem tudom, ez forgatókönyv (mindenki utálja a vellában=echte visszaküldik a nézők, mert a ledöbbent arcok egy-két másodperces látványa WTF OMG LOL priceless!!!) nekem már kezd unalmas lenni. A VV5 óta ez van. Jó, az első 5-6 alkalom tényleg vicces volt. (mondjuk Vikácsi önmagában antipatikus volt a mártír-effektus nélkül is.)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.08. 12:27:19

@csincsilla72: nem is kérdés, abszolút jó volt, hogy őt vitte, őt kellett vinnie, ha vissza akart jönni tutira. de ez a konstans mellébeszélés meg fúmelléáll meg bentengemszeretnek duma, ez kiborít. állításuk szerint néztek korábbi VV-ket, akkor peddig illene kicsit gondolkozni is. mondjuk fannitól ezt hiába kérnénk, hiszen neki a szoli kiszívta az agyát, de legalább néha egyik-másik tehetne úgy, mint aki érti az egészet.

User2.0 2014.12.08. 12:28:51

Ez a kerekítés olyan Depeche Mode-osra sikerült, azaz 101-re (73+28) :)

Amúgy alig várom a ma estét, hogy meghallgathassam Röné bömbölését és a többiek ízes káromkodásait, készülök sok pattogatott kukoricával :)

karev 2014.12.08. 12:31:46

@Costanza: engem a külseje is taszít, de nem csak a mérete miatt.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 12:31:55

@Aharon: pont nem kékült:) erre: Aharon 2014.12.08. 11:14:33
de nem mondtam ám komolyan, csak egy kicsit komolyan:)

beacska 2014.12.08. 12:32:47

@foxwiththegloves: itt nem csak az arcokról van szó! a csatorna sem akarja, mi nézők meg pláne nem, hogy heteken át azt nézzük, ahogy egy 4-5-6 fős társaság sorban kiutálja a játékostársait, szedett-vedett, nem létező indokok alapján.

ez nem jó, nem a Legyek Ura forgatása folyik...mert ha elkezdődik, egy zárt közösségben a kiközösítés nagyon el tud durvulni....és ez senkinek sem kell, nem szórakoztató

La Pantera 2014.12.08. 12:33:28

Egyébként nem értem, mi az, hogy Zsu kijátssza a gyerekkártyát. Szerintem teljesen normális, hogy egy anya szívesen beszél a gyerekéről. Az lenne a furcsa, ha soha nem említené. A Mikulásos beszélgetésnél Edina például arról beszélt, hogy meghalt az apukája, akkor ő most a halott szülő kártyát játssza ki?

Aharon 2014.12.08. 12:33:33

@foxwiththegloves: Hát izé.... nem lenne szép tőlünk szétoffolni a threadet, ugye Te is így látod? :)

karev 2014.12.08. 12:35:42

@csincsilla72: nagyim lányneve Szulimán, szerinted bennem milyen náció van? :)

Aharon 2014.12.08. 12:37:17

@karev: Török? Albán? Bosnyák?

karev 2014.12.08. 12:37:48

@Gia Gianea: hiába tagadja le, ha mi tudjuk, hogy letagadja :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.08. 12:37:55

@La Pantera: az a gond, hogy ő ezt nem úgy teszi, hogy meséli, hogy "a kisfiam milyen aranyos volt, amikor…", hanem úgy, hogy "ti nem értetek engem, mert én anyuka vagyok". az anya feladata a példamutatás is, amit ő egyáltalán nem jól csinál. és senki se helyezze magát a másik fölé, mert az illető nem anyuka, nem atomfizikus, vagy nincs kutyája. meséljen róla, de ő nem különb, nem érdemel többet semmiből se, mint a többiek, csak azért, mert anyuka, nem jár neki alanyi jogon, ahogy ő mondja, hogy neki muszáj nyernie, nem mehet üres kézzel haza, mert ő anyuka. most ebben a szituban egész konkrétan leszarom. ugyanolyan játékos bent, mint a többi.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 12:41:11

@Aharon: NEM!:)
csak viccelek (félig), de az egész VV-s threadben erre a sztorira haraptam rá legjobban eddig:)

Nbl 2014.12.08. 12:43:47

@Gia Gianea: Mondjuk nem is csoda, Fangli a beköltözés óta butuska, de kedves kiscsajból egy ostoba, agresszív idióta lett (kedvencem amikor az ész/ostoba választáson Ádinának azt mondta: tovább tanulsz és minden OK lesz), számomra Komisz meg ő a leggusztustalanabbak, nem sokkal lemaradva jött a Vikácsu meg a többiek ... az előző VV (6) kivételével nagy vonalakban az összeset követtem és azt kell mondjam, h számomra ennyire vállalhatatlan soha nem volt a felhozatal mint most... Robin meg Edina akik még úgy ahogy, Ádámot továbbra is sunyinak érzem, Jabbát kétszínűnek ... a többiek szóra sem érdemesek. Ami önmagában még nem is lenne baj, nagyobb baj az, h még csak nem is viccesek, nem láttam egy olyan összefoglalót ahol bármelyikük egy jó poént vagy jó értelemben vett szívatást (az sem baj ha kicsit tahóság), bármit kitalált/eleresztett volna... pl a számomra egyébként nem túlságosan szimpatikus Olivér nutellás jelenetét még most sem tudom röhögés nélkül végignézni:
http://video.xfree.hu/?n=badabing|be3e656ed059f343ab520a846d3c2a26&elmult18=1#videoloc

Nbl 2014.12.08. 12:45:59

@Nbl: Lemaradt a vége: az egyetlen dolog amin röhögni lehet az a hülyeségükből/ostobaságukból fakad, de valahogy még abban sem az igaziak, pl a kubai csődör gyónásának egyikük sem ér még a nyomába.

Gia Gianea 2014.12.08. 12:46:29

@Nbl: Olivér csúcs volt. :-)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 12:48:44

@beacska: hát nemtom, ettől még így nekem, mint nézőnek túl kiszámítható a szitu. Ki nem látta ezt is előre, h így lesz? Az egyenlően esélyes ellenfelek jóval izgibbek, remélem később már ez lesz jellemző.

VVKnapné 2014.12.08. 12:48:45

@user friendly: ugyanezen gondolkodtam hétvégén. Laci már az elején megmondta fanniéknak, h ne kutyázzák mutert, mert azzal csak neki tesznek jót, aztán beállt a kutyázók táborába...
És igen: megint nyert a mártír-effect: akit cseszegetnek, kiutálnak, az nemhogy 70 %-kal megy vissza egy párbajról, hanem meg is nyerheti az egész vv-t. Már az első vv-t is így nyerte meg Szabi...
Többen írtátok, h nna akkor most Edina kerül sorra, sajnos én is ezt gondolom, h túl ostobák, h belássák, h szar úton vannak.
És kár, h ellőtték ezt a felkészítő-csomagot: Attilát nézném minden nap! I love Attila :)
Amúgy meg szívből örülök, h vikcsu kiesett, az a nő annyira tré volt, mégis kik szavaztak volna rá? Szarul néz ki, szar a stílusa, szar a dumája, mocskos a szája, és igenis ő volt a legnagyobb napraforgó: az elején mindenki leszarta, akkor jó volt neki edina...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 12:52:44

@csincsilla72: "...A másik kilenc fanjai majd a saját lieblingjükre voksolnak alkalomadtán, nem a Rikácsra...."

Csak az a kérdés, hogy az a másik 9 meddig lesz 9?

La Pantera 2014.12.08. 12:54:34

@ミラ: Nekem ezek nem jöttek le. Számomra inkább rokonszenves, hogy előre letisztázza, miért is van itt, milyen céllal érkezett, mire fordítaná a nyereményt, nem csak héderezni, celebségért stb. Persze nyilván abban is reménykedik, hogy esetles egy későbbi rtl-es állás is járhat a villaléttel, de szerintem pl. Reni is azért van itt, hogy utána olyan anikósan bekerüljön valamelyik szappanoperába, mint "színésznő". Szóval szerintem inkább Zsuzsa nyerjen a végén, mint egy Denisz vagy Fanni. Ja, és Zsuzsa nem is kimondottan szimpatikus, de még mindig inkább ő, mint más a villából, mondjuk Dani és Edina is normálisnak tűnnek.

Krétagarbó 2014.12.08. 12:56:33

@VVKnapné: az lehet, hogy VV1-et megnyerte Szabolcs, de neki esze is volt. Ezzel ellentétben Zsu igencsak egybites, hogy úgy mondjam. Azt a három mondatot, amit összefúggően sikerült végre elmondania a párbajon is Ati tanította be neki, sztem.
Nem látok rá esélyt, hogy Zsu akár a döntőig is meneteljen.

Száz stadiont ezeret 2014.12.08. 12:56:51

@Aharon:

"...de annál több a kibaszott stadionokhoz minden ótvaros falu mellett..."

ÁÁÁhmmm. (Ásít, szem félig kinyit)
Szólított valaki? :-)
Mostanság ébredezem, éjjel 3-5 között néztem az öfit meg a kipenderítősót, és természetesen igen nagy elégedettséggel töltött el az eredmény, meg Rikácstehén (szegecselt röfi, nemtom ki nevezte így, de nagyon jó, vinnyogtam) ostoba és taszító búrája.
Tudja esetleg valaki, hogy Tévéslotyó visszatértekor (apropó, I'll back, mondotta Terminátorina, a gyesznyóölő) melyik alpárállat vonyította azt hogy "HÁ KIK SZAVAZNAK ITT HÁÁÁÁ:::!" megy ilyenek? Renyógenyó lehetett az, vagy esetleg Szolármeghajtású Pöcökvezérelt Bongyorringyó? Remélem a mai öfiben nem rejtik véka alá, kivi vok.

karev 2014.12.08. 12:57:11

@ミラ: sztem most is normális.

Krétagarbó 2014.12.08. 12:58:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez egy jó kérdés, azt hiszem hamarosan szétesik a banda. Ketté biztosan, az már eddig is így volt tkp-en, de meglátjuk.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.08. 12:59:01

@La Pantera: nekem eddig robin és ádám tűnnek a legnormálisabbak, bár inkább az utóbbi. a lányok közül egyik se. zsuban zavar még pár dolog, de ez inkább személyes. edinát én egyáltalán nem látom olyan őszintének. danival se lenne gond, ha nem térden állva nyalogatná zsu lábujját, amióta bent van a nő. legyen már egy kis tartása, legyen egyénisége. teljesen alárendeli magát zsunak, eltűnt ő maga. nem beszélget senkivel (vagy nem mutatják), más se tölti ki az egészet, mint hogy zsu mekkora kisisten és mennyire imádja, a többiek meg hülyék, hogy ezt nem látják.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.08. 13:00:28

@karev: ezt örömmel olvasom :) csak rég láttam bárhol, bár mintha lett volna valami műsorban szó róla. nagyon szimpatikus ember volt mindig, az összes VV közül az ő győzelmének tudtam legjobban örülni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 13:00:41

@sixx:"...próbáltam nem eluralkodni az érzésen,..."

:D:D:D nagyon ott vagy

karev 2014.12.08. 13:01:05

@ミラ: gondolkodni? :)) köszi, jót röhögtem. :)

Costanza 2014.12.08. 13:02:00

@Aharon:
azt hol kell intezni?

@karev:
Na jo, engem is. De ha kedves aranyos szereny lenne, akkor toleransabb lennek vele.

@mézescsók:
Akkor a Denis is kurva, mert O is ott volt, es O is lefekudt a Fanninak!!!!!!!!!!!!!!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.08. 13:03:41

@karev: én vagyok az öröööööök optimista, még hiszek a csodákban :D

user friendly 2014.12.08. 13:04:55

@ミラ: ebben benne lehet az is, hogy az összezártság érdekes dolgokat tud kihozni az emberekből. kívülről persze nehezen érthető, hogy miért hiszi el valaki, hogy őt most fú de szereti mindenki, de egy ilyen zárt világban, ahol nincsenek meg a megszokott kapaszkodók (apu, anyu, testvérek, barátok, stb) érzelmileg könnyen kiszolgáltatott helyzetbe lehet kerülni.

karev 2014.12.08. 13:05:29

@Aharon: török is, másik ágról német, meg minden. :)

Aharon 2014.12.08. 13:06:55

@Costanza: Kb. bármelyik magánorvosi rendelő alkalmas ilyesmire, ha gond van (belgyógyászat, kardiológus, dermatológus, nekem eddig ezek kellettek) odamennek, nem az SZTK-ba, ellátják, te meg fizetsz..., én mindig a Regenero egészségházat használtam, csak jók a tapasztalataim, de kinek mi tetszik, mi van közel, logisztikailag mi oldható meg jobban, ilyes.... vérvételre, ultrahangra sosem kellett várniuk, lekezelő SZTK- kényszermunkás típusú ügyfélkezelés ismeretlen számukra... szerintem simán megéri. Ha levonom a parát, szerintem még többe sem kerül.

nnnnnnnn 2014.12.08. 13:09:56

na, lesz mit pótolni. dejó hogy kiesett a vikcsu. nem mintha a zsu szimpatikusabb lenne, de legalább generál valami konfliktust talán.

VVKnapné 2014.12.08. 13:10:46

@user friendly: bezártság vagy se, ha ennyire hülye, meg is érdemli. Ha ez lenne az első széria, akkor oké, de már a hetedik, láthatta, h mennyire másképp ítélik meg magukat. Ezen a vikcsun annyira látszott az önbizalom, ő 100%-ig bízott benne, h ő megy vissza.
Jó lenne, ha bomlana a vikcsu bandája, én már fannit rühellem, de nagyon. Pedig az elején az egyik kedvencem volt!

La Pantera 2014.12.08. 13:16:27

@ミラ: ja, hát nehéz választani, kinek adná az ember a főnyereményt. Igazából senkinek, de valaki meg fogja nyerni, akkor már a kisebbik rossz győzzön.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 13:19:35

@Gia Gianea:"... Ha legközelebb Edinát szórják meg jelekkel,akkor ő vajon kit visz ki?..."

Ez a következő nagy kérdés. Meg az, hogy amikor Kazal meg PVC el kezdik nyomni az Ádina áruló szöveget, meg persze őt küldik párbajozni, akkor a maradék csekély értelműből hánynak fog felsejleni, hogy ez talán nem lesz jó, mert egyszer már nem vált be ez a falkásdi.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.08. 13:19:43

@VVKnapné: detto, nálam fanni a butaságával együtt (vagy éppen azért) kis kedvencem volt, most meg már ha megszólal, ütném, amíg mozog. ritka rosszindulatú és agresszív lett.

Lipton 2014.12.08. 13:19:47

@jimjim: A szelektív szót Vikácsu mondta, Auréló pedig nem értette, hogy az mit jelent. Erre mondta szerintem, hogy eddig csak olyat hallott, hogy szelektív hulladékgyűjtés.
Mondjuk nem figyeltem teljesen, de fél szemmel ezt láttam.

user friendly 2014.12.08. 13:27:40

@VVKnapné: persze. a gondolkodást ez még nem zárja ki. de mint láttuk, Röné egyik legfőbb érve volt a kortárs beszédben, hogy Vikacsu nem gondolkodik :D

VVKnapné 2014.12.08. 13:28:21

@ミラ: igen! azt hittem, majd olyan lesz, mint az előzőben zsófi: naiv és cuki. Zsófi jóindulatú volt, mindenkihez őszintén kedves, de ez a fanni egy ordas kurva!
És én is attól félek, h pvc-vel betámadják edinát. Bár azt is megszívják. Mondjuk ott Lacira leszek kíváncsi, h melyik lány mellé állna....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 13:29:33

@Warlimont: "...a Diszno ennel többre nem is lenne kepes..."

Sztm utána kellene olvassá :D

VVKnapné 2014.12.08. 13:32:20

@user friendly: gondolkodni, minek? :DD
amúgy többször is emlegették vikcsu "humorát" is. Milyen humor??? Hol? Vikcsu csak affektált meg káromkodott, de nekem egy fél pillanatra nem volt vicces...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 13:36:07

@VV Erőlegény: ."... Biztos lehetne egy speciális VV-t IQ menzatagokkal is forgatni..."

OKÉ, és ki lenne képes szerkeszteni a műsort? :)

Copfos Gizi 2014.12.08. 13:39:27

Hm.... Érdekes alakul az éjszaka: Fanni vs Döniz, megy a nagy féltékenység mindkét!!! oldalról, aztán a hím egyed vaskosan genyóskodott, Fanni sír, majd még majdhogynem ő kér bocsánatot :O
Jááá, Maci meg partner Deniz szemétkedésében. Pedig hogy tárogat neki Fanni -.-
Vajh mi lesz a ma esti öfiben?

Costanza 2014.12.08. 13:41:35

@VVKnapné: Pont ezert eletkeptelenebb a Zsofika. Nem kell am mindenkihez kedvesnek lenni a vilagban, nem csak attol jo egy ember.

Lonka7 2014.12.08. 13:42:05

@Aharon: nem akarom nagyon offolni a topicot, de nagyon érdekelne, hol lehet ilyen magánorvosi dolgot intézni a szülőknek, ez minket is érint, régóta agyalunk ezen, hogy oldjuk meg a szüleinknek az orvosi ellátást, ha eljön az ideje, és véletlenül nem tudunk huzamosabb ideig otthon lenni, és segíteni. Hálás lennék, ha adnál egy linket, vagy valami információs helyet.

Warlimont 2014.12.08. 13:43:36

@Aharon: "miért nem intézel profi magánorvosi felügyeletet a szülőknek, mint pl. én? Havi átlagban 100 euro alatt van, és teljes a nyugalom, nincs hulló falu SZTK, meg három hónapos várólista egy szaros ultrahangra."

Igy is van, Aharon, az önsegites nalunk is kipipalva, de ha pl ne adj Isten rosszul leszel, es bevisz a mentö, ugyanazt az SZTK stilusu magyar egeszsegugyi realitast talalod.

VVKnapné 2014.12.08. 13:45:16

@Costanza: hááát az életképtelenség nem ettől függ. Fanni is csak egy eladó a Camponában... nem attól lesz valaki értékesebb, életrevalóbb mert rosszindulatú

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 13:47:30

@VV Erőlegény: "....Laci meg arra fogja tenni, akire Edina..."

Igenám, de Laci nehéz helyzetbe hozta magát, mert bement ebbe az áruló vagy utcába. Kíváncsi vagyok, hogy tud kijönni onnan, mert PVC nem fogja kihagyni a ziccert, ha meglátja, hogy Laci hezitál.

csiri bá 2014.12.08. 13:49:25

"aki, most jut eszembe, hogy a faszomba’ lehet riporter úgy, hogy egy értelmes mondatot sem tud összerakni?" - csak most a 22. résznél? Az elejétől fogva ilyen. :D
"Döbbent csend és elmorzsolt kurvaanyázás fogadja a villában" - ott nem döbbent csend volt, hanem erős, jó hangos qrvanyázás, csak hamar lekeverték, hogy jusson valami a mai műsorba is. :D

Costanza 2014.12.08. 13:50:43

@VVKnapné: nekem nem tunt fel hogy rosszindulatu lenne, egyelore. Miert gondolod hogy az? Nem az eladosagara gondoltam. Kicsit ugy kell gondolkodni, mint egy pasi ha nokent nem akarod, hogy atverjenek. Ez van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 13:52:00

@Copfos Gizi: ."... Én most költöznék a helyükben, és letagadnám, hogy ismerem azt a nőt. Szegény öccse.... -.-..."

Innen látszik, hogy a Villa csak egy kicsinyített lenyomata a magyar népességnek. A kinti undorító népek ugyanolyan agyatlan és undorító népek, mint a bentiek. Miért kell az öccsét bántani azért, mert a nővére csinált valamit (vagy nem is, csak úgy vélték).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 13:55:02

@Copfos Gizi: "...Dennisnek meg a volt barátnője remélem zacskót fejbe húzva jár..."

Biztos én ülök fordítva a bringán. Húzzon Komisz zacskót a fejére ! Nem?

VVKnapné 2014.12.08. 14:01:43

@Costanza: folyton mondogatja, h így kicsinálja Zsuzsát meg úgy, nekem ez rosszindulatra utal. Amikor arról kellett szavazni, h a nézői üziket megmutatják-e a többieknek, eszébe se jutott, h az öribarijának, rönének szarul fog esni, ha nem mutatják meg. És mikor ezzel szembesítette reni, akkor is csak a szolárium járt a fejében.
Persze, nem azt mondom, h naivnak kell lenni, de a jószándék, segítőkészség nem zárja ki, h valaki egyről a kettőre jusson.

Copfos Gizi 2014.12.08. 14:09:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Arra gondoltam, hogy én szégyellném magam, hogy ilyen emberrel jártam volna... :)

Egyébként meg igazad van a magyar népesség megnyilvánulásával kapcsolatban...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 14:11:09

@Aharon:
De Boban Markovicról elsősorban nem a nemzetisége jut eszünkbe.

Lipton 2014.12.08. 14:16:19

Maci a párbajon se fog lemenni a lépcsőn?
Ha már a beköltözéskor se merték leengedni, akkor +10-20 kilóval se fogják.
Őt amúgy egy pokróc gyártó cég szponzorála?

Gia Gianea 2014.12.08. 14:18:03

Maci bement téli álomra a vellába.. :-)

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.12.08. 14:18:58

@karev: Zsuzsa ezerszer vállalhatóbb mint a Vikcsu - Fanni - Reni háromfejű-féleszű sárkány, ezek a kétbites droidok nem látják, hogy mennyire végtelenül irritáló az állandó féltékenykedés meg házsártoskodás.

Renit különösen szívesen verném agyon Fannival.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 14:23:20

@csiri bá: de mivel Zsuzsa nem riporter, de nem is "műsorvezető", hanem hírfelolvasó, így az önálló gondolatok és azok megfogalmazása nem tartozik a munkaköri leírásába.
Vagy valaki csókosaként került a tévéhez vagy a felvételin elég volt az, hogy folyékonyan tudjon nyomtatott szöveget olvasni és legyenek jó nagy, kipakolható csöcsei (utóbbi eltereli a figyelmet előbbiről, de még a rossz hírekről is). :)

Costanza 2014.12.08. 14:28:19

@VVKnapné:

Zsuzsatol mindenki viszketest kap, en elhiszem hogy 24/7-ben meg irritalobb, o is kicsinalja oket a nem-egyenessegevel, es a kamuzos szo-csures-csavarasaval, csak Zsuzsa ezt ugy teszi, hogy kozben letagadja. Egy ilyen emberrel nem lehet semmit megbeszelni.
Egyszer hallottam hogy ki akarja csinalni, az mondjuk kicsit pokhendi volt tole az igaz, hat Istenem, a liba ne hagyja magat, vagy ne lepjen ra masok labara, eleve igy ment be....

Rone nem hiszem hogy az oribarija, annyira masok hogy haj, Fanni nem egyedul dontott errol, es szerintem mas se mutatta volna meg a masik csapatnak, mert nem szolgalta az erdekeiket, ez egy jatek 50 millioert vegulis.
Szerintem csak siman onzo kicsit, es igaza van. :) A sajat tengelye korul forog. Nekem pont ez tetszik benne. :) Ez masokat nagyon szokott zavarni, de legalabb ok is korulotte forognak majd innentol. :D

karev 2014.12.08. 14:30:01

@A Proverbiális Noszty Fiú: mmint Fannival együtt, vagy Fannival ütnéd Rönét? :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 14:31:14

@VVKnapné: : "...hát Attila, ki más? :P..."

Télleg :) Erre nem is gondoltam. Sztd akarna dolgozni? Vagy csak szórakozásból?

filina 2014.12.08. 14:32:21

Most bajban lesznek a 9-ek.Ha Edinára rakják megint bebukják .

miciur 2014.12.08. 14:40:01

@Majom1Parádé: Edina igazi erdélyi szerencsevadász jegyekkel bír, klasszikus erdélyi típus a csaj.. Lófaszt neki, nem győzelmet:)
@Aharon: szerintem kamu az a vőlegény.. Arra kell, hogy ha elég sokáig bentmarad Reni, akkor majd jó drámát lehet csinálni a gyűrű visszaadásból. de nem fog bent maradni, Karácsonyt már otthon tölti:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 14:40:39

@VVKnapné: nahát, én eddig azt olvastam, hogy VVKanapé....
A per miatt írod egy k-val a nevét? :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 14:41:52

@Costanza: "... nekem nem tunt fel hogy rosszindulatu lenne, egyelore...."

Nekem sem tűnik kimondottan rosszindulatúnak, inkább az a hihetetlen magabiztos korlátoltsága tereli a véleményét erre vagy arra. Vannak emberek, akikből egyszerűen hiányzik a gondolkodás képessége, meg pedig nem tanították rá. Ha az élete eddig tudott egybitesen működni ( van szoli?: van, nincs. Van új ruci?: van, nincs. Megdugnak?. meg, nem) , akkor miért is kellett volna eddig gondolkodni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 14:46:47

@karev:"... nagyim lányneve Szulimán, szerinted bennem milyen náció van? :)..."

egyik szomszédom gyerekei: Mercedesz és Lolita, másik szomszédomé Kevinke és Jose. Mire következtetsz, bennük milyen náció van ?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 14:53:25

@A Proverbiális Noszty Fiú: "... ezek a kétbites droidok nem látják..."

Úgy érted, hogy a háromnak van összesen 2 bitje.

Száz stadiont ezeret 2014.12.08. 14:58:52

@A Proverbiális Noszty Fiú:

"Renit különösen szívesen verném agyon Fannival."

Beszállhatok az eksönbe? Lécciléccilécci.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 14:58:57

@Lipton:" +10-20 kilóval se fogják..."

Miért? Maci hízott ?

kamilla123 2014.12.08. 15:03:15

@La Pantera: egyetértek Veled. Sztem is tisztább dolog, h megmondja, miért jött. Mondjuk azt tényleg nem értem, hogy miért Daninak sírja el, hogy neki kell az a ház, és megszerzi, amikor Dani is a főnyereményért van ott. Amúgy nekem Dani az abszolút kedvencem, bár Edina és Robin is szimpi. De azért Edinka megúszósra vette a figurát ezzel az itt is vagyok, meg ott is dologgal, még ha meg is tudta indokolni. Ilyen alapon sztem Robin egyenesebb volt, mert ő oda tudott állni valahova, aztán kiállt a többiek elé, és átállt, tehát mindig volt valahol. Amúgy nem láttam, hogy Zsuzsa valaha is megköszönte volna Daninak úgy igazán, amit tett érte (bár lehet,h csak kihagyták az öfiből). Az is vicces volt, amikor a búcsúzkodásnál azt mondta "Te boldogulni fogsz nélkülem is. " Hát, ez elég egyértelmű :-)))

2014.12.08. 15:05:01

Szerintem is rosszindulatú Fannika. Ha csak simán korlátolt lenne, nem bántana másokat. De ő bánt, sérteget, támad, lázít, kiközösít és fenyeget. (pl. kicsinálombazdmeg - Zsuzsát, Edinát, végül is neki mindegy, csak valakit, és lehetőleg falkában, mert egyedül balf@sz ehhez is)
Edinát is lehülyepicsázta a párbajon, amikor a nevet mondták. Ez mind mi, ha nem rosszindulat?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 15:06:36

@kamilla123: Nagyon hasonlóan látunk mindent! :-)

2014.12.08. 15:07:37

Jó volt ez a párbajeredmény így (máshogy nem is lehetett volna a párbajfelkészítő szupercsomag miatt, ugye), de akkor 3 hét múlva mehet Kiskun is haza. Attila amúgy el is mondta neki, hogy legközelebb már kiesik, olyan szépen körbeírta neki, de gondolom, nem értette. :D

kamilla123 2014.12.08. 15:07:40

@Costanza: hát azért annyira nem volt életképtelen, hogy rögtön összejött a vv nyertessel

2014.12.08. 15:11:55

@kamilla123: " Amúgy nekem Dani az abszolút kedvencem, bár Edina és Robin is szimpi." Én is így vagyok ezzel, de nekem meg pont Edina viselkedése volt érthetőbb. Ő becsületbeli ügyként kezelte a Vikcsunak tett fogadalmát, de közben már felismerte, hogy egy alpári...., de elfordulni nem akart tőle mégsem. Ugyanakkor nem akart beállni a sötét ugató kutyák közé sem, amit megint meg tudok érteni...pláne, hogy neki semmi konfliktusa és baja nem volt Zsuval.
A sötétek valószínűleg Edina helyzetét is rosszul ítélik meg, nemhiába sötétek...

Costanza 2014.12.08. 15:16:43

@kamilla123: jo de mi lesz ha elengedi a kezet? :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 15:16:46

@VV Erőlegény: Kivéve Edina. Meg tudom érteni. Alapvetően két fajta kétkulacsosság van, az egyik jóindulatú és elvhű a lelkiismeret mentén, a másik a számító, simulékony, sunyi és megúszó típus. Edina az első kategóriába tartozik. Edina ezzel a lelkiismereti őrlődésével pont, hogy nehezítette a helyzetét és felvállalta a konfliktust a sötét (azaz támadó és agresszív) oldallal és valószínűsíthetően a következő párbaj kiválasztott legnagyobb sanszos pozícióját. Az igazi megúszós kétkulacsos jelenleg Ádám a csapatban.

kamilla123 2014.12.08. 15:21:39

@natalja: persze, értem, hogy mi volt a motivációja.

kamilla123 2014.12.08. 15:23:03

@Costanza: hát, van az a nőtípus, aki olyan "gyenge kis esetlen", hogy mindig felkarolja majd vki. Zsófika ezt a figurát remekül hozza. Nem csoda, h Ati és Au is rögtön szemet vetett rá.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 15:24:50

@VV Erőlegény: "...Alapvetően két fajta kétkulacsosság van..."

Lehet, hogy túl fiatalok vagytok a példámhoz. Edina rendes ember, de életveszélyes barát, mert ő egy Angi Vera.

Costanza 2014.12.08. 15:26:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Gondolkozni? Az olyan faraszto. :) amugy ha otthon lakik a szuleivel (nem tudom?), akkor tenyleg nem sokat kell 21 evesen gondolkodni.

Costanza 2014.12.08. 15:27:23

@kamilla123: az igaz... en is ismerek ilyen, es meg egy pezsgosuveget se tud kinyitni.

Sargabogre 2014.12.08. 15:29:48

én még mindig nem értem, hogy miért negatívum az, ha valaki taktikázik vagy manipulátor. VV Attila is ezt kifogásolta, hiszen ez egy játék, teljesen őszinte lépéseket senki sem vár el, nyilván az a cél, hogy minél tovább bent maradjon valaki. Annak idején VV Vikitől is sokaknak ökölbe szorult a keze, mégis bejutott a nyertes három közé. és pont azzal, hogy manipulált.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 15:30:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én azt mondom, hogy barátnak nem életveszélyes, legfeljebb szövetségesnek, de értem, hogy mire utalsz! Azt gondolom, hogy ahogy Edina egy nyugodtabb erőtérben lesz sokkal megbízhatóbb lesz szövetségesként is a világos (azaz jó) oldalon. Tulajdonképpen az lett a veszte a mostani konfliktusban, hogy sokáig tartott, amíg megtalálta az igazi szövetségeseit. Persze ezzel a Laci afférral továbbra is zavarja majd a hullámokat a saját érzelmei területén is, mert ez nem lesz egy stabil kapcsolat Lacit ismerve.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 15:31:10

@Costanza: "....Gondolkozni?..."

Hát...cogito ergo sum. Bár Kazalnál az első "g", asszem hiányzik.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 15:33:16

@VV Erőlegény: Edina villa életében Laci kb. ugyanazt a szerepet tölti majd be, mint Dani villa életében Zsu. Szinte teljes analógiát látok a két kapcsolatban.

Costanza 2014.12.08. 15:35:40

@Lipton: azt en is lattam. engem inkabb az erdekel, hogy hogy fogjak kiszedni a szekbol....

Caryon 2014.12.08. 15:38:10

Talán Dani az egyetlen, legalábbis nekem úgy tűnik, hogy tisztában van a korábbi szériák párbaj eredményeivel, ezért állhatott Zsu oldalára, nem hinném, hogy az intellektuális partnert látja benne, bár a többi villalakót elnézve.... Bent ezért pincsi kutyázzák, de hát az eredmény mellette szól.
Azokra leszek kíváncsi (konkrétan Laci és Ádám), akik azt kérték tőle, hogy jöjjön vissza, ezzel bizonyítva, hogy bizalmukra méltó. Mert kik is ők? Az Igazság Ligája? Majd ezzel a lendülettel besunnyogtak Vikcsu mögé. Lesz itt még kavarodás. Amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz, miszerint Edinára fognak rászállni, maguk alatt vágva ezzel a fát. De hát aki hülye, az ...

Granca 2014.12.08. 15:46:04

@natalja:
Erről lemaradtam, mikor mondott ilyet Attila?

kamilla123 2014.12.08. 15:46:54

@VV Erőlegény: pontosan! :-) én is ezt írtam a minap, amikor többen úgy reagáltak, h szegény leányka. Sztem pontosan tudja, mit miért csinál, még ha valóban tetszik is neki Laci. Szóval nem képmutató, de nem is ostoba.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 15:47:05

@VV Erőlegény:"... Edina egy nyugodtabb erőtérben lesz sokkal megbízhatóbb lesz szövetségesként is a világos (azaz jó) oldalon..."

Egyfelől, kicsit ingoványos területnek tartom az ilyen kifejezéseket, hogy "jó" oldal...
Másfelől Ádinánál az Angiverasággal arra utaltam, hogy ha valaki túl naív, és nem elég okos vagy tapasztalt a dolgok kielemzéséhez, akkor nem csak magát sodorja bajba, hanem a szövetségesét is. A "lelkiismeretét" előbbre sorolhatja egy megállapodásnál - annak dacára, hogy most még a megállapodást tartotta inkább szem előtt - de már rezgett a léc.

kamilla123 2014.12.08. 15:48:10

@Caryon: ja, az vicces volt, amikor Laci azt mondta, hogy az ő bizalmát nem adják ingyen:-)) két szilikoncsöcs az ára :-)

VVKnapné 2014.12.08. 15:49:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): aha ;) nehogy bajom legyen már abból is, h szerelmes vagyok egy vv-játékosba :P

Lipton 2014.12.08. 15:51:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Egész nap ül a kanapén, és néha feláll enni. Ettől inkább hízni lehet mint fogyni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 15:53:25

@Caryon: "...Azokra leszek kíváncsi (konkrétan Laci és Ádám..."

Igen, ez a nagy kérdés. Hogy akar a B@sz...ba visszahátrálni. Kicsit túlságosan elkötelezte magát. És PVC figyel, ő mindig nagyon a spitzen van, ha negtivumokat kell felfedezni (másban).

Granca 2014.12.08. 15:54:44

@Sargabogre:
Igen, ezt én sem értem sosem. Hogy a "taktikázik" az egy szitokszó lett. Mert, mi mást csinálna? Nem azért vannak ott, hogy megnyerjék? Hát akkor nem az a nyilvánvaló, hogy mindent megteszek ezért, ha kell, a "barátot" is kiviszem, ha egyszer azt gondolom, hogy ő a gyengébb, nem?
Inkább az a nem őszinte, aki nem vállalja, hogy a nyereményért van ott ... pedig mi másért??

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 15:55:05

@Lipton:
ÁÁÁÁÁ, lehet, hogy amikor nem látjuk, köröket a fut a kertben :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 15:57:12

@VVKnapné: ugyan, az igaz szerelem útjába nem állhat holmi jogi cécó. :D

Costanza 2014.12.08. 15:58:20

@VVKnapné: De tenyleg szerelmes vagy bele? Nem cinikusan kerdezem, vagy ilyesmi... :)

Lipton 2014.12.08. 16:05:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Akkor ott már kikopott volna a műfű, és nyomvályús lenne az udvaron egy kör. :D

verkli 2014.12.08. 16:07:12

Az is vicces, hogy a szimpi bentlakó taktikus, a nem szimpi meg kétszínű. Egyébként is hanyagolni kéne már a taktika szót, ordas közhely lett. Javaslom a tattika szó bevezetését, jobban illik a lakókhoz.

csincsilla72 2014.12.08. 16:13:11

Ennek a játéknak taktika a lényege. Be sem engedném, aki egy hárommenetes Ki-nevet-a-végén játékból nem jön ki kétszer nyertesként. Mennyivel érdekesebb lenne, ha minden játékosnak lenne legalább annyi esze, hogy tudjon taktikázni is.
Bár akkor kin röhögnénk?

VVKnapné 2014.12.08. 16:18:28

@Costanza: egy picit tényleg :) bejön mint pasi, meg mint vv-játékos is, és így a kettő együtt már áááááhhh-brrr!
és nálam ez a vv5 óta tart, nem tehetek róla...
de sajna ez marad plátói, hacsak belé nem botlok valahol, bár olyan zavarba jönnék, h hozzá se mernék szólni :(

Void Bunkoid 2014.12.08. 16:20:09

Egyébként az ilyen valóságshowkban elhangzó rettentő vagy helytelen/kitekert kifejezéseken, meg "félrehallott", valamilyen szóra hasonlító, de teljesen mást jelentő szavakon (lásd az előző szériájából az "improvizál" mint az imponál sajátságos szinonimája :D:D) látszik, hogy a mai kora huszasok (mert a jónép nagy része azért közülük kerül ki) már mennyire kib*szottul nem _olvasnak_, írott szöveget gyakorlatilag csak weboldalakon, meg cseteken-fórumokon-megosztóoldalakon látnak - amik meg ugye tematikusan választott dolgok, így önként zárják be magukat a saját maguk által választott száz szós szókincsbörtönükbe. A különböző, helytelenül használt szófordulatokat, kifejezéseket, szavakat meg legnagyobb valószínűséggel filmekben _hallották_ (de leírva sosem látták), így hellyel-közzel ami emlékből eszükbe jut, valami hasonlót próbálnak mondani.

Nem baj ez, alapvetően akarnak valakik lenni, igazából nem buták, csak műveletlen suttyók. A nagyvárosiak is.

És siránkozni sem érdemes ezen, még kb két-három generációváltás, és a lakosság döntő többsége ilyen lesz, ez lesz a standard.

verkli 2014.12.08. 16:22:32

@csincsilla72: Hahaha, hát persze. Mondjuk Nagy Alekosz, vagy Aurélió mint a taktika pápája. Attila is csak a PR képességei miatt nyert, az más dolog, hogy ezt egyesek taktikának meg stratégiának nevezik.

Nbl 2014.12.08. 16:26:54

@Granca: Akkor mondta, amikor első alkalommal bement, talán mindjárt ahogy a többieket kihajtotta az udvarra játszani.

Jabbával meg a nagy fogyással kapcsolatban kíváncsi leszek hányszor fogja még elsütni, h a többiek szerint vékonyabb lett a szemöldöke -persze kérdés, hányszor emlékeztetik a műsorvezetők a fogadalmára. Én már akkor sem értettem amikor beköltözéskor ezt monda, h hogy gondolja a kivitelezést, egy olyan helyen ahol az idő nagy részében csak zabálással meg alvással lehet elütni az időt és van is mit enni, elég nehéz diétázni, sztem ezt valami őrületes nagy fegyverténynek érezhette, h a nézők majd emiatt benn tartják vagy nem is tudom.

verkli 2014.12.08. 16:27:05

@Void Bunkoid: Igaz. Az internet IQ-ja 100. Tanulni okos embertől kell, nem átlagostól.

Gia Gianea 2014.12.08. 16:30:20

Jabba minden reggel tornázik.Kinyitja a szemét,meg becsukja. :-D

VVKnapné 2014.12.08. 16:30:45

@verkli: Attilának volt hozzá esze, de Aurélionak inkább csak mákja volt. Ha ő a mostaniban, vagy a vv4-5-ben lett volna, elsők között esett volna ki. Au-nak az volt az egyetlen szerencséje, h abban a bandában ő volt az egyetlen, akin lehetett szórakozni. Alekosznak se volt - most sincs -esze. Neki pedig Olivér kintről kampányolt, azért nyerhetett...

VVKnapné 2014.12.08. 16:32:16

@Gia Gianea: vmelyik nap kb ketten segítettek neki, h a kanapéról fel bírjon állni... brrr

Gia Gianea 2014.12.08. 16:33:16

@VVKnapné: Hát akkor kis idő és tényleg daruval szedik ki onnan.. :-o

verkli 2014.12.08. 16:36:19

@VVKnapné: Ezek szerint mégsem kell kettőt nyerni a ki nevet a végén-ből:) Az Alekosz-féle szériában volt IQ teszt, tippelj, hogy mi volt a sorrend.

Costanza 2014.12.08. 16:37:54

@VVKnapné: Ahha..... :) AAA nem kell zavarba jonnod, mert a gondolatokban nem tud olvasni, csak ugy csinal, mintha. :)

Lipton 2014.12.08. 16:38:41

@VVKnapné: Komolyan? :)
Akkor biztos egyre nagyobb a reklámfelület rajta.
Nekem azért szúrja a szemem, mert ez volt az egyik fő érv nála, hogy ha beköltözik, akkor minden nap tornázik és lead 50 kilót. Ehhez képest edzést még nem láttam, csak azt, hogy lehuppan a kanapéra és magára húzza a plédet.
Na meg ugye ő lesz a gyengék védelmezője. :D

csincsilla72 2014.12.08. 16:39:59

@verkli: Nem állítottam, hogy a korábbi nyertesek tudnak taktikázni. De én személy szerint sokkal élvezetesebbnek találnám a játékot.

csincsilla72 2014.12.08. 16:41:55

@Void Bunkoid: Egyetértünk. Valószínűleg nem rínak ki a tömegből a műveletlenségükkel, de akkor is zavaró.

verkli 2014.12.08. 16:42:14

@csincsilla72: Visszaolvastam, tényleg nem, én értelmeztem rosszul. Bocsánat.

Costanza 2014.12.08. 16:42:59

@Nbl: Az valami mas tv musor, ahol teljesiteni is kell.
Ha lenne ennyi akaratereje, es tenyleg csinalna, akkor szerintem meg eselyes lenne megnyerni is, de igy hogy csak ul, ez igy keveske.

csincsilla72 2014.12.08. 16:43:30

@Lipton: Rákészül a diétára és a sportra. Tegnap éjjel meg is alapozta azzal a kondérnyi spagettivel, amit betolt az arcába. Jól láttam, tejfölös tésztát ettek? Könnyű esti falatozás.

csincsilla72 2014.12.08. 16:47:37

@verkli: Ugyan, semmiség.:-)
Alighanem igaza volt annak, aki szerint nehéz lenne Mensa-tagokkal feltölteni a villát (feltéve, hogy egyáltalán vállalnák). Pedig tényleg érdekelne, hogy kiemelkedő intelligenciájú emberek milyen módszerekkel és taktikákkal próbálnák megnyerni a játékot. Abból tanulni lehetne.

VVKnapné 2014.12.08. 16:52:20

@Costanza: bárcsak ott tartanánk, h olvasna a gondolataimban ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 16:52:55

@Costanza:
Nem hinném, hogy nyerésre esélyes lenne, akkor sem, ha 100 kg-t fogyna. És sztm azért nem, mert olyan ocsmány kis dolgai vannak. Visszataszító egy alak. És most nem a külsejére gondoltam.

piros fehér 2014.12.08. 16:54:23

Az feltűnt már valakinek, hogy ez az agyontanult Lilu hányszor mondja azt a műsorban, hogy: na!? Úgy kellene számolni, mint a volt Axe reklámban a klikkelést. Kiírni a képernyőre hányszor mondja ki. Szánalmas, pedig annyira kivan magára, mekkora agy! Az egész stábbal elmehet a picsába, akik évek alatt se hívják fel erre a nagytudású figyelmét, mert már az előző adásokban is ez volt! Köpedelem, még stohl vezette is valahogy ezt a műszart.

Gia Gianea 2014.12.08. 16:56:19

@piros fehér: Hallhattad.Ő a legjobb műsorvezető. :-)

Costanza 2014.12.08. 16:56:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
jo igaz, csak ugy ertem inkabb akkor, hogy elfoglalna az emberek agyat valami hasznossal, nem pedig ezzel a seggmeresztessel, es nyalcsorgatassal. Tehat lenne benne valami tiszteletremelto, akkor biztos tamogatnak, megnyerni azt talan nem, igaz.

verkli 2014.12.08. 16:57:43

@VVKnapné: leghátul Alekosz és Szandika, 90 körül voltak, legelöl Anikó és erőszak László 110 körül, a többiek közöttük. Vagyis kitűnő casting volt, tökéletesen belőtték az átlagos (90-110) kategóriát, legalábbis ebből a szempontból. Szerintem ez az átlagosság a mostani társaságra is igaz.

beacska 2014.12.08. 16:58:41

@Nbl: VVFecó 15 kilót fogyott...de ő másért

Costanza 2014.12.08. 16:59:49

@piros fehér: Lilu kinotte mar ezt a bagazst, latszik, hogy milyen turelmetlen veluk, es a kis hulyesegeikre, a poenjai eroltetettek, es lenezo-leereszkedo a stilusa. Neki kellett volna mar meltosagbol tovabb ballagnia valami korahoz meltobb musorhoz, vagy legalabb lenne laza. Spontan helyzetkezelesbol pedig kifejezetten szar fej. A masik paprikajancsi musorvezetotarsa pedig egy vicc, szintelen-szagtalan....

Baresz83 2014.12.08. 17:03:13

Az Edina - Laci párossal kapcsolatban: Tegnap az éjjeli online-ban mintha lett volna egy olyan mondata Edinának (mikor kint cigizett Danival), hogy beszélni akar Lacival, mert nem tetszik neki az, hogy ha ketten vannak, akkor Laci mindig próbálja vigasztalni, fogja a kezét, lelket önt belé, de amint a közelben vannak a "sötétek", akkor úgy csinál, mintha Edina ott sem lenne. Szóval szerintem van sütnivalója ennek a leányzónak, még ha a nagy többség bent ez nem is így látja...

verkli 2014.12.08. 17:05:17

@csincsilla72: Azért a renomémra is vigyáznom kell. Bocsánatkérés után jár a sértés is, te....izé....nyúlegér. Most jól megkaptad.

mézescsók 2014.12.08. 17:13:20

@ミラ: Mégis az agya kiszívott Fanni volt az egyetlen, aki rájött, hogy a villában nem köttetnek barátságok és innen túl Edina baszogatása szófosás, nem több.
@Aharon: Robin eleve kettőt rak Fannira, aki így aztán párbajozik is szépen. Ok: nagyon utálják egymást. Most gyengült meg, most kell csapni rajta. Azt ugyan nem tudják, hogy a bulvár készségesen segítik ebben - bár isten tudja, hogy mit tudnak ott bent -, de sejthetik, hogy megrendült. A bulvár vagy jókor vette elő a családi sztorit (ha kiválasztják), vagy korán (ha nem, mert pár nap múlva másról támad hirtelen valami szenzáció. Pár nappal a beköltözés után Vikcsuról is írták, hogy a mamáját az infarktus kerülgeti, mert a lánya nem ilyen. A párbajra ez már szóba sem került.
@VV Erőlegény: Az is barom, aki a családtagon kéri számon, ha nem tetszik neki valami a villalakóval kapcsolatban. Eleve alapvető modortalanság ezzel csesztetni bárkit is. 11 éves gyerekeknek meg talán nem kéne nézni a Vv-t, amiről szintén a kedves kritizáló ismerősök tehetnek. Aki meg a XXI.században a szexen akad ki, hát...

bimbambusz 2014.12.08. 17:16:34

@A Proverbiális Noszty Fiú:

"Renit különösen szívesen verném agyon Fannival. " :DD
+1

piros fehér 2014.12.08. 17:18:21

@Costanza: Tökéletesen egyetértek! Nem tudja kezelni az ad hoc helyzeteket hanem idegből leoltja és becsmérli a "játékosokat" élőben is, ha azok nem fogadnak szót neki. Aztán meg, ha mi sem történt volna édeleg velük, azok meg nem veszik a lapot, mert olyan szinten vannak. Régen tovább kellett volna állnia, de úgy látszik ennyire futja "jogászi" tudásából, no és persze az is szánalmas, ahogy többedmagával "kipottyantja" magából gyermekét és egy-két hét után rohan vissza műsort vezetni /akármilyen gagyi is az/, hogy nehogy le kelljen mondania a luxus életet biztosító gázsiról! Pfffffffffffejjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!

malevil2050 2014.12.08. 17:23:33

Hajra dina ,bizzál önmagadban és tartsd szárazon a puskaport!

VVKnapné 2014.12.08. 17:30:50

@Baresz83: én abszolút Edina-párti vagyok. Ő sem egy agytröszt, de tiszta és őszinte. Ráadásul annyiszor beszólt már neki fanni+pvc, és tök intelligensen és türelmesen reagálja le. Még amikor őt hozták ki legostobábbnak, akkor is elfogadta, nem hisztizett, és ezért le a kalappal.
És ezt írtam az előbb is, ha őt választják ki pvc-ék, akkor Laci majd kit fog választani?

Baresz83 2014.12.08. 17:38:38

@VVKnapné: Hát igen, ez jó kérdés... Tartok tőle, hogy miután Laci nincs akkora jellem, mint Edina (sőt!!), így inkább megint a csordát választja, mint Zsu-val szemben... :/

VVKnapné 2014.12.08. 17:41:06

@Bujumburi: pfffff, mondtam én, h fanni rosszindulatú. Undorító. De nem baj, ássa csak maga alatt a fát....

2014.12.08. 17:43:22

@Granca: "Erről lemaradtam, mikor mondott ilyet Attila?" Ezt mondta neki: " A mostani párbajodat a szuperképességgel befolyásolni tudtam. ...A sorsodat eddig alakítottuk, de hogy utána hogy alakul tovább, az a jövő számunkra ismeretlen...." Ez egy részlet abból, amit mondott neki, szerintem ez úgy is értelmezhető, hogy most oké leszel, de később úgyis kiesel. :D

Lonka7 2014.12.08. 17:44:49

Milyen időközönként van párbaj? minden héten mostantól?

2014.12.08. 17:45:09

@Baresz83: Nem baj az, legalább ő is kitapossa magának a kifelé vezető utat. Ebben nagyon jók a sötétek. Rúgják az öngólokat sorra...

mézescsók 2014.12.08. 17:47:18

@ミラ: Pedig Milo is szexelt a villában, valami Marcsival, akivel utána jártak is rövid ideig. Az együttjárásban nem vagyok biztos, de a családjához elvitte.
@La Pantera: Egyet is értenék veled, de Zsuzsa a gyerekkártyát úgy játszotta ki, hogy a gyyermekemért teszem mindezt (persze, meg hátha leesik valami neki is, ha Baukónak sikerült, akkor neki miért ne), Tanya meg a családjára játszott rá, be akarja fejezni a házat. Ezek egyébként épeszű és tiszteletre méltó célok, de ilyet mindenki elő tudna rángatni. Talán Dani nem, bár nem tudom, hogy mennyire jómódú a család. Attól, hogy jobb környéken laknak, még nem biztos, hogy burzsujok, bár lehet. Vikcsuról meg valahol azt olvastam - videoban láttam? -, hogy négy nála fiatalabb tesója van, az eltartásukhoz járul hozzá.
@Nbl: Miért a leggusztustalanabbak? Laci Dórához intézett szózata, hm? Maci ténykedései, hm? Reni rikácsolása, hm? És Zsuzsanna nem gusztustalan, ahogy kihasználja Danit ( kiváncsi vagyok, mikor lengeti be az érzelmi vonalat), vagy hogy sopánkodik, hogy őt nem kedvelik, de tett érte valamit, hogy kedveljék? Edina az ide-odaálldogálásával nem gusztustalan?

Costanza 2014.12.08. 17:47:21

@piros fehér: Kicsit feszult lehet az elete... Nem szeretnek a gyereke lenni, es tanarnak se tanacsolnam hogy menjen. Csak az a szerencseje, hogy nem jon egy ehes fiatal tehetseges aki kiusse a ringbol, mivel azokbol is hiany van Mo-on.

Bujumburi 2014.12.08. 17:50:13

@VVKnapné: ezt tényleg rossz volt látni, pedig egyik szereplő sem vált ki belőlem különösebb szimpátiát, de ez sok :(

Sargabogre 2014.12.08. 17:51:06

Fannika nevetséges, ahogy kiakad, a többiek meg bólogatnak hozzá. bár ezekben a vitákban ahogy elnézem már a fiúk is (döbbenten?) hallgatnak inkább.

Sargabogre 2014.12.08. 17:52:37

egyébként előbb-utóbb pont ebből az állandó ócsárolásból lesz elegük, és az udvartartását leszámítva mindenki Fannira fogja tenni a jelét.

Bujumburi 2014.12.08. 17:53:21

@Sargabogre: @VV Erőlegény: szerintem én sem mernék megszólalni, ha egy ilyesmibe csöppennék, dermesztő ez a gyűlölködő hisztéria

ő-szinte 2014.12.08. 17:54:00

szupi, hogy zsú jött vissza, utálhatják tovább ;-DDDDDDDDDDDDDDd

ő-szinte 2014.12.08. 17:55:35

@VVKnapné: "ássa maga alatt a fát? " :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
te is posztba vágysz? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

malevil2050 2014.12.08. 17:55:58

@Bujumburi: Tisztelt nézők nagyérdemű publikum tessék jól megfontolni majd ha netalán adódik az az alkalom amikor reája vagy ellenébe kell majd nyomni az appot.Bevallom férfiasan induláskor még láttam benne fantáziát.Aszíttem...... de nem.Itten olvastam asztat h valaki meg klubbot akar nekije álákítani - ehhez joga van - de azért én átgondolnám.

Zárójelben azért jegyezzük meg,a lyány hozza magát,mint az űres taxi,jól jáccik és sokáig bent lesz is lesz mert só és feszkóképes,esztet szereti a hősközönség nahh meg a zertéjel.

Hogy megnyerheti-e? - erre ma még nem tudom a választ.

2014.12.08. 17:57:35

@Bujumburi: Na ugye, hogy rosszindulatú....Ez nem csak a korlátoltságának jele, hanem zsigeri rosszindulat, és agresszív. Ki ő ott, hogy így beszéljen bárkivel is? Miért nem viszik ki egy pszichiáterhez? Nagyon komoly önértékelési problémái vannak szegénynek.

ő-szinte 2014.12.08. 17:58:03

@Sargabogre: azért ne feledkezzünk meg rönéről sem ;-DDDDDDD

2014.12.08. 17:58:35

Hát ez egy kicsit gáz, de király :) Nagyon meglepődtem volna ha dagi gurult volna vissza a villábe...

Sargabogre 2014.12.08. 18:02:45

@BUJUMBURI: nekem Zsuzsa se a kedvencem, de így embert gyűlölni még nem láttam. Ez már hisztéria és felesleges dráma, magukat hergelték bele ebbe az utálom Zsut mert 'manipulatív' meg mitudomén szerepbe. De ahhoz túl sötétek, hogy leessen nekik, hogy ezzel nem fogják a nézők szívébe lopni magukat. Még mindig Ádiná a legszerethetőbb és Laci is mutat némi pozitív változást mióta vele van.

mézescsók 2014.12.08. 18:05:09

@natalja: Zsuzsával szemben rosszindulatű volt, ez tény, de Edinával kapcsolatban semmivel sem jobban, mint a többi. Az úszómestert is emlegette valaki. Arra az esetre konrétan nem emlékszem. Egy fecsejre emlékszem a fürdőből, ahol a legfőbb rosszindulatot az jelenthette, ha egyáltalán jelentette, hogy elmondta, szerinte Laci küldte rá és Laci befolyásolja Ádámot.
Persze ez megítélés kérdése. Ennél nagyobb rosszindulatban ne legyen részed, és gondold végig, hogy milyen jót kívántam neked.
@Bujumburi:
Ez ütős, tény. De akkora vérmérséklettel, ami van neki, csak ennyi? Amúgy Vikcsu kiesésétől függetlenül Zsuzsa nem is érdemel sokkal jobbat. Hallatlanul beképzelt, erőszakos nő, az a csöndes gyilkos típus, és nem véletlenül nem rajonganak érte túl sokan itt kint. Fanni persze nem nyeri meg a játékot, de Zsuzsa sem.

Caryon 2014.12.08. 18:05:34

@Bujumburi: És én még az első héten kedveltem Kazalt, mert bár nem tartottam okosnak, de a szeleburdi lányok, azért viccesek szoktak lenni. De ez...Minősíthetetlen. Remélem neki megy Zsuzsának és kizárják.

verkli 2014.12.08. 18:05:43

Cuki ez a Fanni, épp most intézi Zsuzsa következő győzelmét, ezt a jelenetet még vagy százszor tolják majd az arcunkba. Lehet, hogy Éva volt a mentora.

VVKnapné 2014.12.08. 18:06:11

@ő-szinte: neeem, klasszikust idéztem! :)))))
Ezt a tavalyiban mondta talán Au, vagy Iza?

mézescsók 2014.12.08. 18:08:59

@malevil2050: A bánat akar neki klubot alakítani. Én írtam, hogy Fanni-fan leszek, mert jelenleg ő a nagyon utált közellenség, engem pedig mindig megragad, ha valakire ezerrel rászállnak, mert megpróbálom megérteni. Néha vesztek, néha nem.

ő-szinte 2014.12.08. 18:09:05

@VVKnapné: faszomatbazdmeg, a memoárom :S ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

2014.12.08. 18:10:43

@mézescsók: Nézd a szemét és az arcát, amikor gyűlölködik! Sokat elárul...
Lehet, hogy szerepet játszik Kazal, de szerintem ő ennél egyszerűbb.
Edinát is ki akarta csinálni, és idegből kutyázza folyamatosan. Még élő adásban is beszólt neki. Nekem ez SOK!

Mirocska 2014.12.08. 18:13:32

VV Atti belinkelte ezt a posztot! :-D

malevil2050 2014.12.08. 18:14:10

@mézescsók: Ahha,szval te vagy a a hunyó.Tudtam én h kibújik a szög a zsákból.Hát akkor "fantalogjál".De azért remélem asztat ismered h: mit érdemel az a bűnös akinek záloga a kezemben van?

Bujumburi 2014.12.08. 18:23:05

@mézescsók: Nem szimpatikus Zsuzsa sem, de ez a stílus elborzaszt :( Talán megehetne nekik mutatni ezt a felvételt, hogy lássák magukat kívülről, segíthetne nekik racionálisabban látni saját magukat, mert ez ijesztő.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 18:23:26

Beácska!!!
te ugye azt mondtad egyszer, h Ati kommentelt a HV-ra régen, vagy rosszul emlékszem?

VVKnapné 2014.12.08. 18:23:59

@natalja: dehogy játszik szerepet! ő ennyire egyszerű és ostoba! akkor játszotta meg magát, amikor beköltözött, h "hű a szűzpöcök, meg ő majd vigyáz a bugyijára"... egy hétig bírta - magán tartani a bugyiját, és utána a szája és az önbizalma is mocsok nagy lett.

VVKnapné 2014.12.08. 18:25:50

@foxwiththegloves: uh... komolyan? akkor lehet nevet kéne változtatnom :)
és mi volt a neve? és honnan tudtátok, h ő az?

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 18:27:00

@VVKnapné: nemtom, valami dereng homályosan h beácska írt ilyet egyszer, de majd megkérdezzük tőle, ha jön. (mármint beácska).

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 18:31:00

@VVKnapné: viszont ha meg te Kingunella vagy álnéven, akkor el kell mondanom, hogy én neked drukkoltam:DDD

Caryon 2014.12.08. 18:40:30

Röné mit magyaráz a háttérben? Az elejét nem értem, de összeesküvés elméletet vélek felfedezni benne, hogy "blabla..., mert másképp te nem jöhettél vissza!"

Granca 2014.12.08. 18:40:49

@natalja:
@Nbl:
Köszi, erről akkor lemaradtam.
Na igen, már csak azért is biztos voltam benne, hogy Zsu megy vissza, mert Attila nem vallhat kudarcot. :-D

csicserierika 2014.12.08. 18:43:21

@Bujumburi: Fanninak nem tetszik a nézőközönség. Kapjuk össze magunkat. , mert le leszünk hülye k..ázva :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 18:43:39

@Bujumburi: szentszar.
Zsuzsának (látszólag) kötélből lehetnek az idegei, én már rég meggyújtottam volna Fanni haját ott az asztalnál.

sandokan 2014.12.08. 18:46:35

@mézescsók: "Hallatlanul beképzelt, erőszakos nő, az a csöndes gyilkos típus, és nem véletlenül nem rajonganak érte túl sokan itt kint."
az igen. amit az anyukáról írtál, az a csöndes szó elhagyásával tökéletesen illik a kedvencedre.

erőszakos? miért? talán durván fújja ki a füstöt a szájából? láttad az esti adás beharangozóját? vajon pöcök hányszor fogja az úgyiskicsinállakteeee szívhez szóló szerenádot bele üvölteni az éterbe? tippeljünk?

Caryon 2014.12.08. 18:47:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ja, jó vicc lenne, leborotválni egy csíkot a homloktól tarkóig míg alszik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 18:48:26

@csicserierika: A közönség meg általában kurvára és "hálásan" értékeli, ha kiszólnak nekik a műsorból... főleg ilyen vonatkozásban. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 18:49:37

@Caryon: aaaaz is jó, bizony, csak hirtelen felindulásból nehéz elkövetni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 18:52:32

@foxwiththegloves: háááát, én nem emlékszem olyan nickre -stilusát tekintve-, akit el tudnék képzelni Attilaként.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 18:54:10

@csicserierika: én még a tévét se merem bekapcsolni ezután.:D most rögtön leviszem a pincébe.

sandokan 2014.12.08. 18:57:42

@Bujumburi: tényleg az. a kísérlet című filmben látni hasonlót. az a durva, hogy nem is kellett nagyon megerőltetni magukat a szerkesztőknek, mert elég volt két részre, fehérre és feketére osztani őket és már is robbant a bomba. kíváncsi vagyok, hogy ezt hagyják még vagy mentik a menthetőt, mert fannika nagyon könnyen a kubai csődör sorsára juthat.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.08. 19:01:46

Ádina vonzódik a jaszkarizó, tetkós rosszfiúkhoz.Fiatal még csórókám, de majd idővel rádöbben...A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk.
A vellán kívül soha nem hetyegne vele a műmájer kemény csávó Basszájba, aki úgy kóvályog az események sűrűjében mint az M3-as a Hortobágyon.
Alig várom már a mait:
-Kiskun viselkedése
-A köménymagos Inga brigád és az ingadozók reakciói

csicserierika 2014.12.08. 19:01:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, meg is lesz a fizeccsége :)

@foxwiththegloves: dehogynem, ilyet úgysem látsz máshol :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.08. 19:02:11

Malacka elhagyta a villa ólat, végreh.
Remélem a következő a fényevő Fannika lesz, b*ssza fel az agyát Denisznek és hagyják kint egymást :)

csicserierika 2014.12.08. 19:03:05

@foxwiththegloves: tán a szépemlékű Mónika showban voltak ilyen gyöngyszemek :)

Bujumburi 2014.12.08. 19:04:53

@sandokan: Nekem is pont az ugrott be.... Bár mostanában teljesen lemaradtam VV-kről, Baukó Éva szériája volt az utolsó, ahol meglepett a hasonló formátumú hisztéria, de talán csak a vége felé, az meg egy picit érthetőbb. Mondjuk Éva alkoholista (vagy csak volt?), azért ez talán sok mindent megmagyaráz. Lehet, hogy Fanninak is van valami komolyabb problémája, egyébként valószínűleg egymást hergelték bele ebbe a zsákutcába Renivel.

@Caryon: talán azt mondja Reni, hogy: "azok az emberek szavazták rád, akiknek melleket adtál?" ÉRdekes eset ez is, hogy őt tekintik a legkönnyűvérűbbnek maguk közül, pedig minimum a 3. helyezett.

VVKnapné 2014.12.08. 19:08:35

@foxwiththegloves: neeem, istenments! utáltam és irigykedtem rá! :)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.08. 19:21:17

Kedves egybegyültek!
Jó lenne belelátni Kolosi és a retekklub méregkeverőinek fejébe!
Ők már tudják.Jól ismerik a saját aplikációjukat.

Gia Gianea 2014.12.08. 19:33:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Vissza kellett néznem,hogy mi a kacaj tárgya,mert már nem emlékeztem. :-)

Costanza 2014.12.08. 19:50:58

@mézescsók: ez szerintem sem rosszindulat.
En mar talalkoztam egy par igazan rosszindulatu emberrel, es azok nem pattogtak, de annal tobb kart okoztak hatulrol vagy alattomosan. Ez csak kiskutya csaholas, es ha valaki normalis, ket perc alatt le lehet kezelni az ilyet.
De ugye melyik korosztaly mit hogy lat.

Bujumburi 2014.12.08. 20:02:15

@Costanza: Te hogy kezelnéd ezt a szitut, vagy a tömeges kiközösítést? Tényleg csak kíváncsi vagyok, én ezzel nem nagyon tudnék mit kezdeni. Főleg, hogy egyszer sem mondták ki konkrétan az utálkozók, hogy pontosan miért gyűlölik ennyire, így csak egy ostoba hergelés, amit látok. Reni nélkül szerintem Fanni sem fajult volna idáig. Tanulságos különben, hogy épp az az ember, akit "kiutáltak a suliban" visít és gyűlölködik. Az ocsmány stílus már meg sem lep. Gondolom az önuralom hiányát próbálják "őszinte vagyok, csak magamat adtam" szitunak beállítani. Szerintem ez egy elég nagy tévedés, amivel gyakran találkozom, ráadásul főleg nőknél, és nem is kell hozzá ostobának lenni. Az önuralom hiánya nem jelenti egyértelműen az őszinteséget, tisztaságot.

mézescsók 2014.12.08. 20:11:49

@natalja: Mindenki csúnya, amikor gyűlölködik. A gyűlölet nagyon nem pozitív érzelem, kiül az arcra. Hány ronda kommentelő van itt, jézusom!!!! A legnagyobb bűne persze az, hogy szentéletű hótiszta Edinkát lerámolta a lábáról, a többi - Zsuzsás - esemény már csak következmény. És nagy hirtelen az eddig kollektíve utált Zsuzsából szegény, ártatlan leugatott áldozat lett.
De a legnagyobb merészség Edinka leszólása volt, mert őt aztán kritika nem érheti, leüvöltés nem illeti, még csúnya tekintet sem. Shocking.

@malevil2050: Tagadtam én egy percig is? Este értem rá a géphez ülni, előbb nem tudtam "vallani". Olyan - számomra felfoghatatlan - indulattal esnek neki időnként egy-egy játékosnak emberek, mintha rokonuk, személyes ismerősük, stb. lenne és mintha a saját játékukról és nyereményükről lenne szó. Sosem értettem, hogy lehet ennyire elvakultan imádni, utálni egy tökidegent, akivel jó esetben az életben nem fut össze az ember, akihez köze nincs és nem is lesz, akit a nézettségre hajtó és azzal nagyon jól kereső csatorna, dörzsölt szerkesztők raknak elénk esténként és nyilván jót röhögnek, hogy elszabadultak az indulatok.
Naponta látnak pár jól megszerkesztett percet az életükből, van, akiről még annyit sem, de itt kint tudják a tutit. Az elvakultság időnként már beteges méreteket ölt. Ezek után már csak szórakozásnak is jó felkavarni az állóvízet.
Különben egyik játékost sem szeretem, van persze, akit még közülük is kevésbé.
Ha meg egyes kommtársak nem tudják lenyelni azt a békát, hogy valaki a fekete bárány pártját fogja, megpróbálja megérteni - még akkor is, ha nem mindig sikerül -, akkor részemről a búbánat.
Valamivel vehemensebb lennék, de beteg a kutyám (egész délután az állatkórházban voltunk), úgyhogy nincs az a Vv, az a villajátékos és az a hozzászóló, aki akárcsak egyetlen pillanatra is fontosabb lenne a számomra. Majd jövök, ha jól lesz. Addig meg azért is: hajrá Fanni!!!
Uff!

VVKnapné 2014.12.08. 20:12:54

@Bujumburi: naigen, nem onnan indult ez az egész, h kurvának állították be, amiért odapucsított már az első este Dávidnak? És az egészet úgy állította be fanni meg reni, h ők csak szegény danit sajnálják. Majd eltelt 2 nap és fannika is odaadta magát dennisnek, de az ugye "más". Szóval én is megkérdezném a két szájalós, dühöngőt, h emlékeznek-e egyáltalán, h miért is utálják ennyire zsu-t....

Krétagarbó 2014.12.08. 20:14:33

@Bujumburi: jujj, Fannika túltolta a piros biciklit, majd rájön. Vagy nem.

Kampóscsőrű kardinális 2014.12.08. 20:16:19

@ミラ: igazad van, én is pont így gondolom !

Costanza 2014.12.08. 20:25:53

@Bujumburi: Mondjuk abban biztos lehetsz hogy velem nem orditana. Nem tudom hogy kezelnem. Valoszinuleg nem dolnek a kardomba, de ott sem szeretnek lenni, ahol utalnak.

Ez surun tortenik az emberrel amikor rossz tarsasagba kerul, kifordul magabol.
A Fanni nem szeretok most itt is pl. hergelodnek, es "kozositik ki" Fannit. na? Kb hasonlo alapokon nyugszik amivel ok tamadjak a Zsuzsat, mint amit arrol gondolsz, hogy te tudsz osszerakni a Fannirol. Felinformaciokon, es zsigeri szimpatian, ami vagy van vagy nincs.

Nekem akkor is szimpatikus marad. Nyilvan nem adok neki pirospontot, es dicserem meg, hogy milyen elegans volt most eppen, de szamomra o mindettol fuggetlenul kulonleges marad, mindig is irigyseget fog kivantani igy vagy ugy masokbol, es legyen barmilyen butuska is, fogjak utanozni ezerrel meg az utaloi is. A tobbi szereplo inkabb hellyel-kozzel szimpatikus szamomra :) En igy gondolom. ;)

2014.12.08. 20:59:00

@mézescsók: Igen, az elég nagy baj (bűn), hogy rászáll valakire, aki őt nem bántotta, és uszít ellene, minden OK nélkül. (pl. ahogy Edinát vagy Zsuzsát szapulja, csak azért, mert csak...) Ahogy meg kivetkőzik magából Zsuzsa visszatértekor... Persze, nem vagyunk egyformák, kinek mi a visszataszító. Számomra most Kazal "játéka", viselkedése az.

malevil2050 2014.12.08. 20:59:03

@mézescsók: Én azt hiszem te nagyon mélyre ástad magad ennek akárminek az elméleti részében.Olyan komolyan érvelsz h az már maga megér egy vv-t.Azt kérdezed hogyan lehet ezt,hogyan lehet azt? - nem érted ezt,nem érted azt.Én sem értem.De ennyi filozófiát szereintem nem ér meg az egész.Bíztosan vannak erre szakavatott emberkék akik szépen megindokolják: ez kell népnek,lebutitott,agymosott......stb,stb.A válaszom nekem erre egy szó lenne ami annak lónak,ama bizonyos része mely szaporodást hívatott szolgálni.

Ez valami szindarab féle,amely ugyan rendezői irányítás alatt ál, de nagyon sok minden spontán történik benne., nagyon sok vágyat elégít ki a kukkolástól kezdve.....nem akarom most felsorolni mindet.Van akit csak szórakoztat,de nagy az isten állatkertje jelszóval.Sokfélék vagyunk,a frankót sohasem lehet megmondani.

Mint mindent ezt is a helyén kell kezelni.Ezt - mint az élet mást terütén is lehet látni - sokan nem tudják megcsinálni.Nos innen fakadnak bizonyos megnyilvánulások és érzések az emberkékben.

Lazán kell venni sok baromságot belevinni és keveset gondolkodni rajta.Ennél többet nem ér az egész.Részemről ez volt az első és az utolsó "komolyabb" eszmefutattás.

Aharon 2014.12.08. 21:00:26

@Bujumburi:

"Ki foglak csinálni, te büdös kurva. Ki foglak csinálni, mint a kurvapicsa. Te fogd be a szádat, meg ne merj szólalni!

28-72.

Jó, hát simán kamuzhat is."

Epic. :)

2014.12.08. 21:03:50

@Costanza: Intelligencia kérdése is. Aki olyan rémesen ostoba, mint Kazal, az nem képes hátulról támadni, csak így...Na meg aztán több rétege van ennek a kifejezésnek is: rosszindulat....lehetne boncolgatni, de nem ér annyit.

Aharon 2014.12.08. 21:04:38

@Csókolom nagymama,bukta van?: Nem szerelmes, neki is a pöcke bizsereg. Bár egyszer volt olyan utalása hogy szeretné megváltoztatni azt a címeres majmot, de nem ő lesz az, aki megváltoztatja, hanem a cellatársai majd Kalocsán, évek kérdése csupán.

2014.12.08. 21:07:00

@Aharon: Vajon hogy lehet valakit kicsinálni a villában? Ordít vele folyamatosan? Vagy megeszi előle a nem foltos sonkát? Vagy "kiviszlek, oszt kint hagylak?" Vagy vajon itt mire gondol?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 21:08:02

@mézescsók: nem akarok belefolyni, de mivel hellyel-közzel látom néha csak az öfiket, ezt nem igazán értem: "a legnagyobb bűne persze az, hogy szentéletű hótiszta Edinkát lerámolta a lábáról.." ezt hogy érted? Mit csinált Edina, amiért Fanni elővette?

verkli 2014.12.08. 21:08:22

@natalja: Nem ok nélkül bántja őket. Teljesen normális, bár eltúlzott reakciókat látunk, bármelyikünk hasonlóképpen viselkedne zárt ingerszegény környezetben. Ha nem lenne tabu a verekedés, akkor mindennap látnánk azt is. Engem az zavar csak, hogy annak ellenére, hogy egész barátságos ez a kommentfolyam, még itt is túl könnyedén ítéljük el a kísérlet résztvevőit.

Bujumburi 2014.12.08. 21:08:31

@Aharon: :))) lenne pár ötletem a szerkesztő csapatnak :D

Aharon 2014.12.08. 21:10:02

@natalja: Ezek összessége, meg még sok minden, ami csak az ő kissé kusza kobakjában létezik. Én Edina fan vagyok, nem is a visszafogottabb fajtából, de kifejezetten nem szeretném, hogy a döntő előtt kiessen a Fannika, sőt... nagyon szórakoztató jelenség, az ordenárésága ellenére is. A második helyet adnám neki, ha tehetném... az a baj, hogy szegény szülei addigra emigrálnak Új-Zélandra.

Aharon 2014.12.08. 21:11:11

@Bujumburi: Nekem is, de franc se kérdez.... abban szoktam bízni, hogy ők is a HV-val indítják a reggelt, adunk it nekik évadokra elegendő muníciót. :)

Gia Gianea 2014.12.08. 21:13:29

@Aharon: Szerintem megcélozzák azok a Holdat is. :-D

2014.12.08. 21:14:31

@verkli: Azért volt már néhány VV-évad, és voltak viták is. De ez -amit ezek produkálnak - nem szokványos, és nem is normális. Mi lenne, ha mi is bent lennénk ilyen ingerszegény környezetben? Nem hiszem, hogy lemennénk ilyen szintre, kizárt.

Costanza 2014.12.08. 21:15:06

@natalja: Cicaharc. :) A remes ostobasagnak is van rengeteg retege. :)

2014.12.08. 21:19:22

@Costanza: Igaz, mint mindennek. :D Majd kiderül, mi lakozik még benne... Tud még lejjebb menni, ha verekedni kezd, vagy köpködni.

2014.12.08. 21:21:28

@Aharon: :D Az biztos, hogy nem lehetnek túl büszkék most...

verkli 2014.12.08. 21:25:33

@natalja:
röviden: DE.
hosszabban: ami hirtelen eszembe jut, Iza-Krisz fight, Attila-Vera fight, Éva-bárki fight, stb.
Idézd fel egy kínos, utólag értelmetlennek bizonyult veszekedésedet, és szorozd be mondjuk 4-el a környezet miatt, lenne csodálkozás, hogy mire is vagy képes:)

Gia Gianea 2014.12.08. 21:26:27

Mindig az az érzésem,hogy én olyan normális tudnék ott bent lenni. :-) Aztán persze lehet,hogy a körülmények áldozatává válnék,és:"egyszer egy sárkány,egyszer egy királylány.." :-D

alvito 2014.12.08. 21:35:02

@piros fehér: "...Lilu ...Az egész stábbal elmehet a picsába..."
Egyáltalán nem értek egyet. Szive joga, hogy visszarohanjon dolgozni, az is, hogy ha jól akar élni. A lekezelő, keménykedő stílust pedig emlékezzetek, Stohl vezette be, sztm nem magától, hanem ez volt a policy, és ma is az. Ez a lenyomjuk őket, hogy tudjuk fegyelmezni a csürhét. Meglátásom szerint még lazult is ez a stílus azóta, főleg Istenessel lett barátságosabb a beszéd, de Lilu is sokat engedett. Ha három szériával előbb ilyen tempóban gyűlt volna össze a tv előtt a tömeg, kaptak volna a pofájukra, talán még büntit is.
Az más kérdés, hogy vannak pongyolaságok a beszédben (pl mindketten következetesen "tennap"-ot mondanak tegnap helyett stb). Dehát csak nézz végig a kommenteken. Kezdd mondjuk a sajátoddal.

Cimili 2014.12.08. 21:41:03

Sixx a Kasza showban. :)))

kamilla123 2014.12.08. 21:42:51

nekem Zsu abszolút nem a kedvencem, de le a kalappal, hogy hetek óta, és most sem üvölti vissza torkaszakadtából, hogy mi a véleménye Fannikáról. Ez a Kazal annyira gáz, hogy nem találok szavakat. Most néztem meg az ordítós előzetest. És mi az, hogy te kussoljál, ne merj megszólalni?? Ez a nő kinek képzeli magát? Nagyon érdekes megfigyelni, mit vált ki Kazalból, ha nem az történik, amit ő akar. Lesznek itt még durva kiborulások, ahogy telik az idő. Jó lenne, ha rájönne, hogy nem ő írja az élet forgatókönyvét egyedül. Az előzetesből nem derül ki, de én úgy láttam, hogy a ffiak már megint nem szóltak közbe. Ez nagyon durva. Maci, aki a gyengék védelmezőjeként ment, be, de Laci vagy Ádám, akinek saját bevallása szerint nincs semmi baja Zsu-val, na meg Robin, akit bántottak gyerekkorában. Szép kis banda. Persze lehet, h az öfiben látszik, h leállítják Fannikát. Engem csak az szomorít el, hogy az idegbeteg alkesz, gonosz Baukó Évából is médiasztár lehet, szóval ennyi erővel Fannika is befuthat vmi karriert még így is.

2014.12.08. 21:44:01

@verkli: Nem- nem. Nem vagyunk egyformák, és - több nyomós okból kifolyólag - nem is hasonlítanám magam a villalakókhoz, ha nem baj...:D Voltam én már sokszor alpári emberek között, és nem mentem le tajparasztba, így köztük sem lenne ez máshogy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 21:52:04

@Cimili: @csicserierika: ó, azt hittem, énekelni is fog... esetleg tol swingesen egy DingDongot a Csonka Picivel és Kaszával. De nem és nem.

csicserierika 2014.12.08. 21:53:11

@Cimili: nagyobb promója lehetett volna, csak részletet láttam

csicserierika 2014.12.08. 21:54:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem merte húzkodni az oroszlán bajszát Tibiii :)

verkli 2014.12.08. 21:59:02

@natalja: Kérlek ne vedd magadra, általánosságban beszélgetünk.
Nem baj, ha nem hasonlítod magad hozzájuk, attól még ember vagy hormonokkal meg agresszióval. Ha nincs hova menekülnöd és nem tudod levezetni az agressziódat sem, akkor meglepően/visszatetszően fogsz viselkedni.

Krétagarbó 2014.12.08. 22:03:39

Most mutatják a Mikubulit.
Edinka és Dani a Lacitémát vesézi.

Mók_Ica 2014.12.08. 22:04:48

halihó :) ma ismét lili van..... kistehenészlány szerepben konferálja fel az eseményeket....

mikulás bulájjal kezdünk és ádinkánk meglepiben fog részesülni..... na, kukkantsunk be...... fannika poppólójával nyitunk, aztán ádinka és dani beszélget a cigizősben... danika szerint edinánk lacccci társaságát keresi folyamatosan .... de a riportban kifejti, hogy távolságot akar inkább, mert ő nem lesz holmi rongy....

buláj 1000rel.... mikulás sapka rulez

Krétagarbó 2014.12.08. 22:04:53

Edinka azon lesz, hogy eltávolódjon Lacitól, mert nem lesz holmi rooonnngggy...

Krétagarbó 2014.12.08. 22:05:49

miket írok már? rövid oooo.

Mirocska 2014.12.08. 22:05:51

Maci megmondta a tutit! :-DDD

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:06:24

Most néztem vissza a Vikaccsuval készült interjút,amiben azt mondta,hogy milyen okos lenne,ha -most hogy visszanézett pár részt- visszamenne a villába. Haha,meg egy nagy lóf@szt!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:06:37

Maci ittas önsajnálatban fetrengve bölcselkedik. És bedobja a sirós figurát.

Mók_Ica 2014.12.08. 22:07:32

maci és denis ekézik lacccit - "álomsrác"...... maci szerint az álompasinak jó teste van és ezért ő elmehet a picsába..... asszem kicsit be is baszcsizva.... aztán végiggondolja a saját testét és elpityeredik...... a mai lányoknak nem fontos a belbecs!!!

eközben laccccci edinkánkak

Mók_Ica 2014.12.08. 22:08:14

edinkánkat ölelgeti....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:08:48

@Mók_Ica: "...a hajamat is megfogta..." :D:D:D imádom.

Mók_Ica 2014.12.08. 22:09:26

edinkánkat ölelgeti....

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:09:39

Vikcsu: bazdmeg,össze fogjátok törni a vasalóállványt,gheci! No comment....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:09:43

Ezek Macin hemperegtek.. aszitték valami nagy, puha, párna. Vááá :D

Krétagarbó 2014.12.08. 22:10:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Maci sírósra itta magát.

Edinka és Laci smaciztak, ez még rímel is hehe, a csajoknak meg csorog a nyála...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:10:59

@Krétagarbó: "Maci sírósra itta magát" , igen, ez a jó kifejezés erre az állapotra, köszönöm. :D

Krétagarbó 2014.12.08. 22:11:52

Fanni: Edina az ilyen papírzacskós csaj. Az milyen bakker???

Edina: ez a játékhoz tartozik, de szex nem lesz.

Mók_Ica 2014.12.08. 22:11:57

....csókolóznak is, pont úgy ahogy edina szereti....durván nyomják, vikcsu irigy, kiborul és csúnyán beszél.... a vasalódeszka el is törik edina és laccci alatt

edina sem szomjas már.... fannika kedvesen meg is kérdezi: dugtok ma???

Skyline79 2014.12.08. 22:11:59

Milyen köcsögök a többiek? Pedig komolyan annyira aranyosak együtt :-)

Mirocska 2014.12.08. 22:13:02

Papírzacskós??? Az meg mi???

Krétagarbó 2014.12.08. 22:13:35

Ki az, aki néz bele az éjszakába? ádám?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:14:48

Na, most végülis mi történt Ádinával??

Commodore 2014.12.08. 22:15:01

A Bölcsek: – Csillag vezérelt minket.
Brian anyja: – Szerintem inkább egy pálinkásüveg! Kifelé!
A Bölcsek: – Nem. Látnunk kell őt. Ajándékokat hoztunk. – Aranyat. Tömjént. Mirhát.
Brian anyja: – Miért nem ezzel kezdtétek? Ott van benn.

Krétagarbó 2014.12.08. 22:15:38

Úristen, azért engem is zavarna ez a közönség, na...

ő-szinte 2014.12.08. 22:15:43

Edina lopja a sóóóóóóót;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.08. 22:16:04

edina pöcke elégé beindult a paplan alatt.... aztán kirohant a szobából...... mindenki rohan utána és elég durvák vele.....

Mirocska 2014.12.08. 22:16:41

De jó, hogy nem sípolnak... Felébredne a macska... :-D

Krétagarbó 2014.12.08. 22:17:03

@Commodore: Zsír:)

PVC mint egy alkoholbeteg rekedt kábszeres vén kurva. Azta.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:17:04

Dóri ordított,mint egy cigókurva?

Aharon 2014.12.08. 22:17:23

@Mók_Ica: Nem véletlenül láttam én valamit a csajsziban :)

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:17:37

Na esse gondútam vóna' Ádináról. Plasztik meg úgy üvölt mint egy ténsasszony. 10/10- es show volt

Aharon 2014.12.08. 22:17:59

@Krétagarbó: Tán mer' az? Csak még fiatalabb vagy 15 évvel, mint amennyinek kinéz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:18:04

@Mók_Ica: de az ő agya -egyelőre- legyűrte a pöckét, nem úgy, mint Fanninak! Ő egy kis hős. :)

Krétagarbó 2014.12.08. 22:18:05

@ő-szinte: Bizony és jól teszi. Lacit is hagyta kicsit "lógva" és az öfi is róla szól.

Mók_Ica 2014.12.08. 22:18:11

plasztik úgy üvöltözik ááááá... rikácsol:
- ki a faszt érdekel, hogy basztál-e vagy nem, mingyá én tömöm be.... aludni akarok - mondta kedvesen plasztik az éjszakai háló csendjébe, suttogva :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:19:16

@Admiral_General_Aladeen: én nem tudtam kivenni, hogy melyik kié. Úgy éreztem, legalább 30 nő üvölt bazmegelve UGYANAZON a hangon.

ő-szinte 2014.12.08. 22:19:19

robin felolvasta a szövegét a riportban? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-O

Krétagarbó 2014.12.08. 22:20:51

Reni az alkesznek elmeséli, mit is csinált tegnap este. Az meg ott folytatja, ahol este abbahagyta. Renit kifelé, de izibe. Ennek a nőnek még egy szép pillanatát sem láttam.

Aharon 2014.12.08. 22:20:51

@Mirocska: Az avatarodon látható példány? Gyönyörű, basszki :)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:20:55

Plasztik,Fanni,Reni,gusztustslan rosszindulatú szarrágók. Monnnyanakle!... Meg persze Lilu is ;-)

Mók_Ica 2014.12.08. 22:21:12

@Aharon: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen és nagyon jól csinálta... :))))

reggel plasztik, eléggé bedagadt pocok fejjel elmélkedik az éjjel történtekről renivel..... mocskosak és féltékenyek!!!!!

perszepolisz 2014.12.08. 22:22:22

Én annyit szűrtem le ebből, hogy Reni idén még nem dugott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:22:26

A fehér jakuzzinál fehéren feliratozik az rtl, a szürke ágyneműm szürkével. Zseniális.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.08. 22:22:26

Azért a szerkiknek mondanám, hogy az UJJAZNI az NEM ÚJJAZNI!!!!!

Mirocska 2014.12.08. 22:23:00

@Aharon: Nem, ő nem az enyém. :-)

ő-szinte 2014.12.08. 22:23:13

péklapát rönének!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2014.12.08. 22:23:31

na, laccciból is kiugrott ismét a basszájba sztájl.... "rámarkolt, rángatta.... én meg elkezdtem ujjazni, erre felugrott és ki..." - no, ez egy igazi úriember :)))))

Commodore 2014.12.08. 22:23:32

Mi lesz szenteste? :-) És mi lett a mikulással?

Krétagarbó 2014.12.08. 22:24:10

@perszepolisz: mondjuk nem csodálkoznék ezen...

Mók_Ica 2014.12.08. 22:24:16

@perszepolisz: idéééén????? hihihihihihi

Aharon 2014.12.08. 22:24:30

@perszepolisz: Mondjuk a Norbikáját elnézegetve, no.... hát éppen meglehet. Szerencsére van bent egy vízilabdás, és egy jó barátnő, aki megmondja, mit kezdjen a pöckével vész esetén.

Mók_Ica 2014.12.08. 22:24:57

@ő-szinte: kétoldalú kurvanagy..... de gyorsan!!!!

ő-szinte 2014.12.08. 22:24:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem hős, csak lopja a sóót, de én is csak kamilláztam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.08. 22:25:35

@Commodore: Hát ja, Jézuska sztem nem mer jönni ezzek közé...

Commodore 2014.12.08. 22:27:15

Jó ez az adventi felkészülés.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.08. 22:27:36

ezt ki üvöltötte repedtfazék hangon (nő?!) : "ki a f@szomat érdekli hogy b@szol vagy nem, kussoljá' má' bazzmeg!" mert azt a lényt szavaznám ki, de azonnal.

Mirocska 2014.12.08. 22:28:02

@Commodore: Ezen még mindig röhögök... :-DDD

mervinjminky (törölt) 2014.12.08. 22:28:12

edina a legjobb karakter az idei eresztésben :) szerintem simán nyeri majd

ő-szinte 2014.12.08. 22:28:14

@Mók_Ica: három oldalú nincs? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:29:17

@mervinjminky: Ámen! Romlatlan....már amennyire ebben a világban,romlatlannak lehet lenni.

kamilla123 2014.12.08. 22:29:27

azért az előbbi bejátszás legszebb jelenete, ahogy Fannika és Reni gonosz banyaarccal egy méterről telibe bámulják Edinákat, ahogy csókolóznak. Tisztára, mint a mesében a két gonosz nővér :-)) És Reninek ez volt élete legjobb bulija.!! Szááánalmas!!

Commodore 2014.12.08. 22:29:32

@Krétagarbó: Karácsonyfa talpba faragás közben , elcsattan 1 bazzeg, itt már kimerítették, gondolom , műfenyő lesz, baltát NE!

Skyline79 2014.12.08. 22:29:34

Nah.. vègre egy kis izgi... Reni az elmebeteg... , valami kattanása van... ember ennyit nem köpköd mást, de ő mindig. Talán pozitívan, normális hangnemben nem is hallottam beszèlni

Mirocska 2014.12.08. 22:30:04

Azért milyen gáz már, hogy Lacinak már a második csaj nem engedi befejezni, amit elkezdett... :-D

malevil2050 2014.12.08. 22:30:52

Ejnye,ejnye mááááá majdnem de nemmm.Jó ez lányka a fele öfi már rólad szólt,jáccál ,csak nyugodtan.Had küldjenek ki párbajra,kiviszed a jégkiráynőt és.....én már ízzítom az appomat.

SzaffiChan 2014.12.08. 22:31:01

@Mirocska: Nekem is megütötte a kurwa bodrinak a megjegyzése a fülemet.
Amúgy azt, hogy csak úgy izéli meg valaki, ha előtte zacskót húz a fejére, mert olyan ronda....

Krétagarbó 2014.12.08. 22:31:14

@Commodore: meghitt lesz az ünnep, az már tuti:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:31:29

@foxwiththegloves: hát, pedig hasonló vonások naponta jönnek velem szembe a szomszéd utcán...
Te ismered a családját? (és mi van, ha örökbe fogadták?)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 22:32:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): anyu ismeri, a kérdést feltettem neki, a válasza nem volt:) de ugorjunk:)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:34:26

Fanni tudja hogy a karácsonyt együtt fogjàk tölteni. Ámen!

Pingman 2014.12.08. 22:34:28

Bárcsak igaza lenne Kazalnak, és együtt töltenék a karácsonyt :)

Mók_Ica 2014.12.08. 22:34:33

@Commodore: a szeretet lengi be a villát? így érted, ugye? :))))))))))))

@ő-szinte: kívánságod parancs :)))) a tarsolyban még van 4-5-6 oldalú is.... sztem kelleni fog :)))

fannika vikcsuval akar karácsonyozni :)))) ámen :))))

Krétagarbó 2014.12.08. 22:34:50

Fanni tudja, hogy Vikcsuval tölti a karit. Hát hajrá...
Megint ez a "kicsinálom ezt a büdös kurvát" fordulat, olyan izé...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:35:28

@ő-szinte: én nem nézem ki belőle, hogy ezt szándékosan csinálta. Szerintem ivott 2 pohárka seribrendit és az kicsit megviccelte a kis fejét, de aztán hirtelen megjelent előtte szeretett nagyapjának szelleme, fején szőrkucsmával, kezében a faragott pásztorbottal és... ezért rohant ki.

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:35:35

Nagyon bízom benne hogy ez az utolsó alkalom hogy Rikacsut kell látnom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.08. 22:36:02

@ő-szinte: jaja, közben rájöttem. az a gond, hogy marhára nem erre a fonalra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy mit szóltak, hogy nem vikácccs jött vissza :)))))

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 22:36:25

én egy fannika-edina párbajt szeretnék, edina győzelmével.

Commodore 2014.12.08. 22:37:00

Tiki-taki taktikát árulok itt el

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:37:03

Kazalnak ezzel a lendülettel,meddig tart egy 100 millis parfüm? >:)

Krétagarbó 2014.12.08. 22:37:03

Kazal egy kazal parfümöt használ el Vikcsura.
Laci közben pontosan átlátja a szitut, érzi, hogy most nem biztos, hogy a farok megfelelő végén van.

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:37:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: elég rosszul, boglyasfanni ingamódszere nem segített a lottószámoknál, úgyhogy most elmegyek jelentkezni a mekibe a sózóra, hamar meglesz az ára.

Commodore 2014.12.08. 22:38:35

@aggyistenbrittudós: Igen jöhetne már, lassan vége

Krétagarbó 2014.12.08. 22:39:04

Edinka ügyesen kulacsozik.

Mók_Ica 2014.12.08. 22:40:26

@Krétagarbó: bármelyik lány jött volna vissza, neki jó :)))) ügyes :)

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:40:35

Csahos Fannit a papírzacskós dumáért azért fejbebasznám mint a volt barátja is tette.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.08. 22:40:39

immmádommm ezt a részt :))))))))))))))) és nem kérek elnézést :)

Jemi 2014.12.08. 22:40:42

Az volt már hogy ez az inga kiba***tul nem mukodik?:)))

Mók_Ica 2014.12.08. 22:41:33

@Krétagarbó: wazzze, hallottad lilit? lehülyézte edinkát!!! ez egy picsa...

na, most jön a párbajgyőztes bevonul a villába esemény :))))

Krétagarbó 2014.12.08. 22:41:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én kinézem belőle, de nem baj, neki elnézem:)) Ezek a lányok megennék reggelire, ha nem lenne ilyen...

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:42:21

Lilu,nenm gyengén bunkó Edinát illetően....MONNYONLE!+ szívlapàt! Reninek is!

mervinjminky (törölt) 2014.12.08. 22:42:27

Egy Inga mind fölött, Egy Inga kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.

Krétagarbó 2014.12.08. 22:43:09

@Mók_Ica: nem figyelem, nekem Lilu már a reklám része, arra is immunis vok.

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:43:18

Úgy nézem Edina nevét be akarják lassan írni a villanaplóba kisbetűvel.

Mók_Ica 2014.12.08. 22:43:34

reni és fanni ekézik edinát, plasztik pedig kontrázik.... edinára fognak rászállni.... a picsák!!!!

Mók_Ica 2014.12.08. 22:45:25

@Krétagarbó: azt mondta, hogy mind a két lánytól elbúcsúzott, őszintének tűnt.....vagy a szobából kifelé, útközben elfelejtette...

nem is fannika sipákolt, hanem reni... reni beteg!!!!

Krétagarbó 2014.12.08. 22:45:32

reni az egyszemélyes színház.
Az pád faszát érezted te! :)

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:45:46

Ez az Fanni, ma sem csalódik a nagyérdemű szellemi képességeidben. Sínésznőnk se kispályás gusztustalanságban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.08. 22:46:20

@Mók_Ica: @Admiral_General_Aladeen: ehhhh, valaki írta már, lilu kiöregedett a szakmából, sajnálatos, hogy a végzettségével és a múltjával még mindig csak vvt vezet, nem igazán mérvadó a véleménye - remélhetőleg.

ő-szinte 2014.12.08. 22:46:50

@Mók_Ica: visszavonom a péklapátot, az ide már kurva kevés :-((((((((((((((((((((((((((((((((

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:47:20

Reni: Azok az emberek szavaztak vissza akik a melledet adták? Mert másképp nem jöhettél vissza!

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:48:58

VV Éva,jelenthet KazalReninek!

bobby.ewing 2014.12.08. 22:49:25

Ezek már most szereztek +20%-ot zsúnak a következő párbajra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.08. 22:49:35

Szánalmas a társaság.

Remélem, RENI nem mostanában akar férjhez menni :-D

Mirocska 2014.12.08. 22:50:28

Láttam már egy-két dolgot, de most csak kamillázok...

Commodore 2014.12.08. 22:50:39

nem lesz zenés táncos est?

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:50:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Te csak várjál türelemmel és kommentelgess addig is, a neheze rád hárult amikor a beltér szinsémáját kiválasztottad. :)

Mók_Ica 2014.12.08. 22:50:54

@aggyistenbrittudós: nem mérvadó, leszarjuk :) de ettől még nem jó hallani....

@ő-szinte: akkor tnt? :)))

reni és fanni teljesen megmakkantak..... nem maradt iza teájából a villában?? gyorsan, gyorsan nekik egy-egy pohárral....

kikezdik az edinát....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.08. 22:51:37

Ahhoz képest amit kapott a többi baromfitól, Zsuzsa nem is arcoskodott, amikor visszajött.

Commodore 2014.12.08. 22:51:43

na máris öten összeültek...

Mirocska 2014.12.08. 22:52:00

@Commodore: halotti tor volt éjjel! :-D

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:52:03

mit képzel renike, övé az összes ágy feletti rendelkezés joga?

Skyline79 2014.12.08. 22:52:57

Ren meg Fanni remélem mindenkinél elásták magukat...
Vikcsu mint csupaszív ember

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:53:05

Kazal szerint Vikaccsu csupaszív ember. Mivaaaan??

fran7 2014.12.08. 22:53:06

Vikcsuról, mikor derült ki, hogy csupa szív szeretet?

Krétagarbó 2014.12.08. 22:53:08

Most robbant a 9-es társaság, most jön rá Jabba is, hogy ők lesznek a kisebbség. Na nem súlyban...
Mindig a jó győz a végén..-mondja Komisz. Ezt meg honnan tudja?

Commodore 2014.12.08. 22:53:11

a végén a jó GYŐZ áá TADÁM!! ez igaz.

perszepolisz 2014.12.08. 22:53:51

Áh Mondtam én hogy Plasztik a legokosabb,

Krétagarbó 2014.12.08. 22:53:54

PVC hátrál, van hova...

Mók_Ica 2014.12.08. 22:54:08

laccci, robin és ádám is csatlakozott zsuékhoz.... edina beolvas neki, hogy eddig azért nem nagyon álltak melléjük...ádám igazat ad edinának

fannika bemegy a nyugiba macihoz és denishez és együtt sírnak

plasztik máris puncsol zsunak..... miért is edina a képmutató???????????????

Mirocska 2014.12.08. 22:54:09

Reni azt gondolja, hogy a nézők az egyperces védőbeszéd miatt szavaztak??? Szerinte mit nézünk három hete? :-D

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 22:54:53

A fél banda már Zsunak nyal. Öröm nézni. Medve szomorkás.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.08. 22:55:03

@bobby.ewing: ahhhaa hehhhhheeee így röhögög!

Reni, AJTÓ!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.08. 22:55:03

@bobby.ewing: ahhhaa hehhhhheeee így röhögög!

Reni, AJTÓ!

Mirocska 2014.12.08. 22:55:32

Lilu minden bejátszás után ezt mondja: Azért ez egészen elképesztőőőő volt! :-D

tjunior 2014.12.08. 22:55:48

most azért kíváncsi lennék egy szimpátia szavazásra Fanni 0,23% Reni 0,18% kb

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:56:08

Lilu,már megint Edinát ekézi....akkor meginmonnnnnonle!!

Mók_Ica 2014.12.08. 22:56:40

@Schlomo Goldberg: és fannika? hogy be akarta zavarni zsut a szobába.... most pedig takarodj be a szobába... mint egy kutyának.....

renike folytatja a zsu elleni harcot.... holnap folyt köv bencussal :)))

perszepolisz 2014.12.08. 22:57:22

A holnapi nap is epic lesz. Miért volt undorító amikor Zsu visszajött? Egyszerűen nem értem.

ő-szinte 2014.12.08. 22:57:39

csak csendben jegyzem meg, hogy ez a tiwcsi egy humortalan egyed aki sosem nézett vv-t ezek szerint és nem volt gyerekszobája

kamilla123 2014.12.08. 22:58:02

én Zsu helyében megismételtetném Plasztikkal a többiek előtt, hogy Plasztik, mit is mondtál nekem tegnap a fürdőszobában? légyszi mondd el a többieknek is!

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:58:06

Azért a mai öfi,nagyon odab@szós volt! :-)
Reni,a 3 hét alatt,örült valaminek? Nem hinném...

ő-szinte 2014.12.08. 22:58:54

@aggyistenbrittudós: fizetett kommentelő vagy ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Commodore 2014.12.08. 22:59:14

takarodj be a szobába! még benne lesz a válogatásban, ha kell!

kamilla123 2014.12.08. 22:59:45

így nem olyan jó, hogy mindenki átállt. ezért nem kellett volna elmondani a százalékokat. így a képmutatók már látszólag nem lesznek szemetek többé, és szépen bent maradnak. És akik kevesen maradnak, Kazalék, ők eljátsszák az áldozatot.

Krétagarbó 2014.12.08. 22:59:48

@Mirocska: Nana, három hete azért még egy lukas garast sem adtunk volna Zsu győzelméért...

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 22:59:59

@perszepolisz: Reni,ismét hallucinál,és okot keres a további gyűlölködésre

Krétagarbó 2014.12.08. 23:01:02

@Commodore: milyen katonatiszt lehet az anyja-apja otthon. ilyen attitűdöket az ember otthonról szokott hozni...

ő-szinte 2014.12.08. 23:01:16

@Mók_Ica: sztem nekik mindegy, csak vkit marhassanak :DDDDDDDDDDDDDDD
jééé, ez olyan ismerős nekem, nem láttam én ezt a viselkedési formát már valahol? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(DE)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 23:02:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: szerintem az, aki a VV5 óta feltette mindig az éjjeli onlájnokat a netre.

Commodore 2014.12.08. 23:02:13

@Krétagarbó: + ,ez nem jön csak úgy , hááát

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.08. 23:02:29

@ő-szinte: ó igen, de sosem tagadtam, hogy mennyire vártam és élveztem ezt a részt :))))))))))))))

Krétagarbó 2014.12.08. 23:02:49

Éva borzasztó még mindig. Olvasni sem tud, tényleg megszavazok neki egy kupica páleszt vagy amit szeret.

malevil2050 2014.12.08. 23:02:51

Asszongya ",,,,ők ott bent a 72 %" - erre a reakció " micsoda?" Nos én azt hiszem rövid időn belül ki fog derülni ( vagy már kiderült) kit hajt az ösztön és kit az értelem.Éa az is ki fog derülni h ki jácca a szerepeét és ki nem.Én azt hiszem h kiváncsifáncsi és a jégkiráynő ilyen.A kérdés az h lesz e aki felvílágosítja őket h ezzel nem lehet nyerni!

ő-szinte 2014.12.08. 23:04:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mondom, hogy egy kibaszottul rossz humorérzékkel megáldott és roppantul vv mentes egyed :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
úgymond

kamilla123 2014.12.08. 23:04:43

na, Robin azért szólt a Fanninak, h vegyen vissza, mondjuk sok hatása nem volt

Mirocska 2014.12.08. 23:06:08

@Krétagarbó: Meg még ahogy mutogat is hozzá! Félelmetes... Nem hiszem el, hogy senki nem oltotta le!

Commodore 2014.12.08. 23:06:33

mártírt csináltak? kiutálták, nem?

ő-szinte 2014.12.08. 23:07:17

@Krétagarbó: arrogáns és nincs humorérzéke
ENNYI ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.12.08. 23:07:23

Évát ma halott menyasszonynak sminkelték :-D :-D

Mók_Ica 2014.12.08. 23:07:39

@ő-szinte: ahogy rencsike kiborult, még mindig semmi nem volt kingunella hisztijéhez képest, amikor dia kiesett :)))))

@Krétagarbó: vagy vele voltak ilyenek.... lásd a múltkori cikket, amiben írták, hogy még az anyós-jelölt is verte.... valószínű őt is így kutyázták....

malevil2050 2014.12.08. 23:08:01

@kamilla123: Itt van egy igaz mondás,mindenkit csak a saját fegyverével lehet legyőzni csak tudni kell h kell betölteni azt ez itt most nem történt meg.

Mók_Ica 2014.12.08. 23:09:40

bassssz..... egy faszi női hanggal????????, ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
leestem a kanapéról.....

Krétagarbó 2014.12.08. 23:09:47

Éva szépen körbeírta, hogy Reni az elejétől kezdve meg tudná folytani egy kanál vízben Zsut, mert műsorvezető és mert jobb nő. mint Reni...

barakka 2014.12.08. 23:10:10

@mervinjminky: Egyetèrtunk ezzel itt sokan :) Es megnyeri :)

csicserierika 2014.12.08. 23:10:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: szabadítsuk ki Rolit ( v hogy hívják Reni vőlegényt ) :D

Schlomo Goldberg 2014.12.08. 23:10:36

A Nemzeti Tizenegy ismét felállt, azt hiszem bátran kijelenthetjük hogy parasztságban verik a tavalyi aranycsapatot. Büszke vagyok a castingosokra, megjár a karácsonyi prémium.

Gia 2014.12.08. 23:10:36

Nem tudom mit képzelt Fannika?Hogy majd Zsuzsa bemegy a szobába,mert ő azt üvölti??

kamilla123 2014.12.08. 23:10:36

Reni tesója szerint azért robbant ki így Reni, mert a sok visszafojtott indulatnak ki kellett törni. Nem tűnt fel,h eddig disztingválta volna magát.

Mók_Ica 2014.12.08. 23:10:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: csöcsike lett :) a múltkor még aranyba is borította :))) ő volt aranycsöcs :)))

Mirocska 2014.12.08. 23:10:42

@Mók_Ica: ezek a skype-osok mindig nagyon viccesek!

Krétagarbó 2014.12.08. 23:10:44

Atyaég, ma már nem írok többet: foJtani:)))

ő-szinte 2014.12.08. 23:11:54

@Mók_Ica: és pannifanni? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
priceless ;-)))) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 23:11:56

@csicserierika: szerintem ez a vőlegény olyan mint az őskor, nem hiszek benne:)

Gia 2014.12.08. 23:12:28

@csicserierika: Norbi lesz az a vőlegény..

Mók_Ica 2014.12.08. 23:12:41

@Mirocska: először csak hallottam.... aztán felnéztem és meglepődtem erősen :))))

malevil2050 2014.12.08. 23:12:43

Az megint egy érdekes dolog,bemegyek egy ilyen játékba és előtte nem elemzem ki a-tól z-ig h legalább valami esélyem legyen.,pedig ez már egy negyed siker lenne.

perszepolisz 2014.12.08. 23:13:23

Most hogy visszanéztem: Reni majdnem szó szerint a seggét a földhöz verte.

Commodore 2014.12.08. 23:14:59

JABBA- fuck your mouth!

Mirocska 2014.12.08. 23:15:24

@Mók_Ica: Vagy pont fordítva! Azért verte az anyós lábtörlővel, mert őt is be akarta zavarni a szobába! :-D

Morcz 2014.12.08. 23:16:24

Sziasztok!

Nem tudom Ádina mit hisztizett, meg játszotta itt az erkölcsös kislányt, de legalább kiderült ki lett a VV7 napraforgója.... Meg ahogy a fürdőszobából kiordított, hogy "Báázmég!" Na azon besírtunk...:D

Szerintetek lesz ma on?

ő-szinte 2014.12.08. 23:16:29

@Gia: hát ott kellett volna agyon ütni, de reni a másik...

bobby.ewing 2014.12.08. 23:17:28

Ez a fanni annyira közönséges...

Morcz 2014.12.08. 23:18:03

Ja a szavazás jelenlegi állása szerint még lesz folytatása a Laci-Ádiná lamúrnak.. (Böeee)

kamilla123 2014.12.08. 23:18:30

Én Éva helyében megkérdezném a csajtól, h Norbi mit szól ehhez a tömény gyűlölködéshez?

Gia 2014.12.08. 23:18:40

@bobby.ewing: Ha még csak az volna............

Krétagarbó 2014.12.08. 23:18:50

@perszepolisz: de nem örömében.

Edina nagynénje a telefonban, meglepődtek a fejleményeken, örül, hogy sikerült kibontakoznia, de nem hiszi, hogy ebből lesz szerelem. Nem tartja elképzelhetőnek, hogy lefexik Lacival, a fődíjhoz szerint nem kell a szex, ha őszintén játszik, akkor nyerhet.

Morcz 2014.12.08. 23:19:05

@bobby.ewing: nem mindig, csak kissé kiborult tegnap este, amúgy a villa többi lakója is tud alpári lenni.
Amúgy Macit kicsit megsajnáltam.

Mók_Ica 2014.12.08. 23:20:07

@ő-szinte: ő kutyázott és még mutogatott is.... nem szimpi....
meg ahogy beszólt edinának.... az is gusztustalan volt.... pláne, hogy tuGGYuk, hogy ő is ezt csinálta :))))))))))))) vagy lehet, hogy csak neki szabad..... még azt is odabökte, hogy ha edinának elég a kicsi f@sz, akkor hajrá....

@Mirocska: nem tudom.... nem szeretnék ilyen meny-jelöltet, sem menyet....

Morcz 2014.12.08. 23:20:19

@Krétagarbó: az a baj, hogy nem őszintén játszik.

bobby.ewing 2014.12.08. 23:20:49

@Morcz:
éjszakaiban is ő az egyik legtöbbet káromkodó ember.

kamilla123 2014.12.08. 23:21:03

Én nem hiszem,h Laci Dórit akarja szívatni, sztem csak nőhiánya, van amit kihoz a pia.

Gia 2014.12.08. 23:21:39

@Morcz: Az,hogy a többiek is tudnak alpáriak lenni nem menti fel Fannit.

Mók_Ica 2014.12.08. 23:21:48

@Morcz: macika konkrétan irigykedett.....

Krétagarbó 2014.12.08. 23:22:13

@Morcz: Én kicsit sem sajnálom Macit, ha annyiszor edzett volna már, amennyit rítt a villában, már lement volna pár deka háj róla.
Mindenki a maga szerencsekovácsa vagymi.

bobby.ewing 2014.12.08. 23:22:44

@kamilla123:
laci arról beszélt, hogy edinát fogják megjelölni. ha így lesz, laci védve lesz a kihívástól.

ő-szinte 2014.12.08. 23:22:58

sztem komisz most átértékel, én úgy láttam az arcán :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez a maci meg a fojunkösszeejtsükki-vel priceless
pannifannira meg csak egy kifejezés van : pfffffffffffffffffffffffffffff
ennyi
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.12.08. 23:23:48

@Gia: de a többieket sem...:)

@Mók_Ica: de azért van igazság abban amit mond...

@Krétagarbó: talán eszébe jut, hogy fogyni ment be...

Mók_Ica 2014.12.08. 23:24:07

a betelefonáló Terézanya a villapszichológushoz küldené fannikát :)))))

csicserierika 2014.12.08. 23:24:30

@foxwiththegloves: legalábbis már pakol :)

@Gia: igen, köszi, fentebb olvastam. De talán mindegy is már...:)

egyemakisszíved 2014.12.08. 23:24:37

Nekem az Edina-Laci kapcsolat idáig a legmókásabb villarománc, amit valaha láttam a VV-ben. Mondjuk az is igaz, hogy ennyi dominát még soha nem költöztettek össze ennyi málé csókával. Jó lenne a vége felé egy Edina-Fanni párbaj, ahonnan Edina menne vissza a villába, nagy tanulási lehetőség lenne Fannikának, hogy a szépségipar és a ruházati osztály nem minden, néha a papírzacskó is diadalmaskodhat. Ha már villalalóknak szokásává vált Isten nevét hiába a szájukra venni, akkor már én is kívánok valamit, istenem, légyszi, légyszi!

Commodore 2014.12.08. 23:25:23

Maci! az lesz! ÉRDEKES!

Gia 2014.12.08. 23:25:28

@Krétagarbó: Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa. :-D

kamilla123 2014.12.08. 23:26:11

@Krétagarbó: mindenki Zsuzsát szidja, hogy a gyerekével manipulál, Macinak ez a súlyfeleslege, ezzel akarja meghatni a nézőket. Már többször sírt-rítt emiatt, de egyrészt semmit nem tesz ellene, másrészt a lelke sem olyan patyolat, hogy abba bele lehessen szeretni.

Krétagarbó 2014.12.08. 23:26:53

@Morcz: miért baj, hogy taktikázik? Melyik őszinte bent? Komisz, amikor Fannikát meg akarja dugni, amúgy pedig gondol róla azt, amit? Fanni, aki két szolizsetonért bármit megtenne? PVC, aki már most Zsuval barátkozik?
Gondolod, hogy Vikcsut siratták ezek hárman (Jabba, Kazal és Komisz) a nyugiban? A nagy lókukit, magukat és a letűnt királyságukat.
Ki őszinte itt? (Pinkin kívül:)

kamilla123 2014.12.08. 23:26:55

@bobby.ewing: ja, az is lehet. Laci okosabb, mint mutatja magát

Mók_Ica 2014.12.08. 23:27:34

@Morcz: lehet, de az ő szájából elég furán hangzik, amikor a "lelkével" masszírozgatta fannikát, szopogatta a lábujjait és hónalj-ujjazta..... valamint amikor szobára csábította vikcsut, hogy megszexelje a "lelkével"..... macika is csak picsog, hogy az ő lelke mennyivel szebb..... pedig nem. ő is dugni akar..... amivel nincs gond, csak ne emlegesse már a lelkét......

ő-szinte 2014.12.08. 23:27:51

@Krétagarbó: akkor meg mit sajnálod? :DDDDDDDDDDDDDD :-O

@Mók_Ica: lehet, hogy a putriban így szokás ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 23:28:59

@malevil2050: "...és előtte nem elemzem ki ..."
:D:D de hát ahhoz bizonyos számű és működésű bitek - nem, inkább byte-ok kellenének. Dehát az hiányciki.

Morcz 2014.12.08. 23:29:07

@Mók_Ica: Egyáltalán van villapszichológus, vagy azon is spórolnak? :D

@Krétagarbó: még Pinki se! :P

Krétagarbó 2014.12.08. 23:29:48

@bobby.ewing: szerintem is fújhat innen is a szél, simán.

Morcz 2014.12.08. 23:29:55

@Mók_Ica: miért lélekkel nem lehet dugni??? :DDD :P

Commodore 2014.12.08. 23:30:03

Jabba komolyan rámenne a fogyásra , sokáig vihetné a játékot, + rákattanna updétnorbi, oszt meglenne a lóvé, itt már uncsi, rossz műsorba jelentkezett... igaz szerelmet, és lefogyást keres, vagy mi a tosz?

csicserierika 2014.12.08. 23:30:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: jó, h lagzi előtt van ez a VV. Segít a nagy döntésben :)

Krétagarbó 2014.12.08. 23:31:34

@ő-szinte: én nem sajnálom, Morcz sajnálja!

Mók_Ica 2014.12.08. 23:31:37

@ő-szinte: no, azt nem tudom :))) nem laktam olyan helyen..... :PPP

@Morcz: szily nóra az, ő szokott az lenni..... most is ő az...asszem

Gia 2014.12.08. 23:31:51

@csicserierika: Megspórolják a válópert..

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 23:32:45

@csicserierika: ha még sokáig bentmarad Reni, lehet h kapni fog ő is egy videüzit, mint Sehike a barátjától:)

Morcz 2014.12.08. 23:33:18

@Commodore: lehet hogy Maci a villában a nagyon-nagy ő...:D

@Mók_Ica: mármint őszinte? :)

Gia 2014.12.08. 23:33:47

@foxwiththegloves: Sajnos az ő utánfutója ehhez túl pacsker.

Morcz 2014.12.08. 23:33:59

@Mók_Ica: közben leesett. Akkor viszont jó kezekben vannak.

Mók_Ica 2014.12.08. 23:34:44

@Morcz: csak lélekkel? az olyan, mint a plátói szerelem.... vagy nemtom....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 23:36:22

@kamilla123: Nem értem, hogy miért nem Reni tesóját választották ki a castingon. Helyesebb is, okosabb is! :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 23:36:25

Nem létezik, hogy két év nem volt elég neki, hogy rájöjjön.

Krétagarbó 2014.12.08. 23:36:37

@Commodore: lusta, tipikusan az az alkat, aki várja a sültgalambot és addig is mindenkire irigy, aki nála szebb, jobb, több, menőbb...

lacuna666 2014.12.08. 23:37:23

@foxwiththegloves: :D mondtam én. Fanni és most Reni is kiköpött Kinga

Commodore 2014.12.08. 23:37:47

@Morcz: Lehet hogy milliomos , és csak poénból ücsörög itt-ott...

Morcz 2014.12.08. 23:38:05

@Mók_Ica: úgy értem, testestől-lelkestől. :D
@Krétagarbó: nem tudom, még kiderülhet, hogy nem. :)

Mók_Ica 2014.12.08. 23:38:40

@VV Erőlegény: pont ezért :)))))))))) nem volt elég "hülye" hozzá :)))

@Morcz: ő-szinte az itteni pinki :))) ezt Krétácska írta :)))

@Krétagarbó: és dugni is akar orrba-szájba, mindenkivel, bárkivel :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 23:39:14

@kamilla123: Norbi már lehet, hogy szakított vele azóta... :-)

Mók_Ica 2014.12.08. 23:39:50

@Morcz: az más, az jóóóóóó :))) maciban én egyenlőre csak a perverz-mackót látom.....

Commodore 2014.12.08. 23:41:15

@Krétagarbó: Takáts Tamás UFÓ-t lát a Yeti. :-)

Ref.:
Ameddig nem vagyunk menők, addig nem harapnak a nők,
Ameddig nem vagyunk menők, addig nem harapnak a nők!

Én is milyen lusta vagyok, pontosan úgy mint a nagyok.
Egész nap fekszem csak az ágyban, ide nem hozhatok nőt!

Ref.

Én is milyen tufa vagyok, pontosan úgy mint a nagyok.
Egész nap verem csak a nyálam, viszont én nem hozhatok nőt!

Ref.

Ameddig nem vagyunk menők, addig nem harapnak a nők,
Ameddig nem vagyunk menők, addig mi szívunk!

Morcz 2014.12.08. 23:41:20

@Commodore: ja, mekkora poén lenne! :D

Krétagarbó 2014.12.08. 23:41:40

@VV Erőlegény: azt láttuk volna. De ami késik, az el szokott jönni, ugye.

Morcz 2014.12.08. 23:42:29

@Mók_Ica: perverz mackó még nem jutott el a málnásba...:D
@Commodore:ez jó, nekem is megvan. Röhögtünk is rajta a feleségemmel. :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.08. 23:42:31

@lacuna666: csak próbálkoznak:)

jó sok onlinet a közvetítőnek, jóéjt

kamilla123 2014.12.08. 23:43:49

@VV Erőlegény: mondjuk ennek a Cinkostárs BT-nek így nem sok értelme lesz, ha a villa háromnegyede belemegy. Annyira hülye ez a Zsu. Ati nemtom, mit mondhatott neki pontosan, de sztem valami olyasmit, amit ő mondott Edinkának a búcsúzáskor. Hogy lehet szövetkezni látszólag, de az alap bizalom maradjon meg a két ember között. Sztem Attila Zsu-ra és Danira gondolt. Erre Zsu a szoba közepén üvöltözi,h cinkostárs Bt. Attila meg sztem a fejét fogja otthon :-))

Gia 2014.12.08. 23:46:56

@kamilla123: Zsuzsát elvitte az a boldogság,hogy végre sokan vannak körülötte.

kamilla123 2014.12.08. 23:48:15

@Gia: igen, sajnos tudtam,h ez lesz. És ezzel, h ő az új kedvenc, kb el is vesztette a játékot, mert annyira nem érdekes figura, hogy bent maradjon a végéig.

Gia 2014.12.08. 23:49:23

@kamilla123: Azért még egy darabig húzni fogja,mert Reniék úgysem szállnak le róla.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 23:50:07

@kamilla123: Jó, hát ezek most az öröm pillanatai, most még zsibbadtak a főszereplők. Csak egy hét múlva lesz a kiválasztás, addig még gyanítom, hogy lesznek fordulatok.

kamilla123 2014.12.08. 23:51:07

@Gia: hát ja. De Denisz fején már az átállást láttam, Dóri át is állt, és Reni meg Fanni nem olyan nagylegény egyedül. Sztem lassan lecsitulnak, oszt kész.

Morcz 2014.12.08. 23:52:53

@kamilla123: a tegnapi onban elég csöndes volt a vacsora...Ádiná meg nyalta Zsu és Dani seggét 1000-el, Robinnal együtt.

kamilla123 2014.12.08. 23:53:40

Amúgy meglepő, hogy ugyanakkor kezdték a műsorvezetést, de Au-nak sztem sokkal jobban megy. Éva olyan, mint egy robot, amit nem olajoztak be. Ráadásul hülyeségeket kérdez, és állandóan a saját vv szerepléséről beszél. Oké, h Au is, de ő valahogy lazábban csinálja, meg poénosabban, ráadásul az idén volt, nem száz éve.

kamilla123 2014.12.08. 23:54:16

@Morcz: és végig akadozott az adás?

Onereality 2014.12.08. 23:55:13

hahaha, most nezem, Edina & Laci, EPIC :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 23:55:46

Bár a VV6-ot nem követtem nyomon, de mindenesetre ez a széria mindenidők eddigi legdurvább trash szériája Mo-n.

Morcz 2014.12.08. 23:56:21

@kamilla123: nem tudom, kb fél óra után feladtam...

kamilla123 2014.12.08. 23:57:25

@VV Erőlegény: igen, az elején voltak kétségeim a szereplőgárda összeválogatásával, de úgy látszik az RTL pszichológusai értik a munkájukat.

Ay Mama, Que paso 2014.12.08. 23:59:37

Ó Uram!!! Megint én vagyok. Juttatnál nékünk nagy ajándékból ma is!!Csepegtesd szemcseppként szemünkbe a streamet!!Ha folyókat tudsz kettéválasztani és városnyi újszülöttet elnémítani örökre ez nem lehet néked és nagy bölcsességednek kihívás! A mi kis porszem életünk pedig felvidulhatna így fiad 2014. szülinapjához közelítve! Pá!!!
Ter!!!Nos!!Ter!!!

Morcz 2014.12.09. 00:00:37

Robin valakivel beszélget, a hangja alapján valami pszichológus féle, viszont olyan a titokzatos idegen hangja mint a főnöké a VV6-ban.

Onereality 2014.12.09. 00:00:49

Edina papirzacskos csaj. by Kazal :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.09. 00:00:58

@kamilla123: mindenki azzal manipulál amije van ;-))))
akinek meg nincs semmije az uszít : röné :DDDDDDDDDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 00:01:50

@kamilla123: Különben Fannika már közel van közveszélyességhez és ezt nem viccből mondom. A csaj kezd bekattanni! Valahogy le kellene nyugtatni egy kicsit egy pszichológusnak, vagy ki kellene hozni a villából.

Morcz 2014.12.09. 00:03:33

@VV Erőlegény: majd Dennis megnyugtatja... :D

Ezt nem hiszem el!! Munkahét van, megint az játssza főnököt aki a VV6-ban...:D

malevil2050 2014.12.09. 00:04:32

nahh itt az öreg muksó .a pedellus vagy boltos va mi a franc,jééééémáá csak ez hiányzott

mr sleepy 2014.12.09. 00:05:02

el kezdödőt a munka hét bent a fönők

Morcz 2014.12.09. 00:05:19

Egyébként jól emlékszem hogy Dani kapta a 20000 villakrajcárt? :D
Hamarosan szükség lesz rá szerintem.

Persze most meg "folytatjuk" van.

kamilla123 2014.12.09. 00:05:35

@VV Erőlegény: egyetértek. Bar ha ő is elkezd naranccsal dobálózni, legalább kitiltják.
Amúgy az On-ban látszik, h megint munkahét lesz. Na, most Maci nagy sztár lesz Dávid pénzével. :-))

malevil2050 2014.12.09. 00:05:52

lelőtték a poényt, nahh fővílágosító,mehecc piripócsra aszalni

kamilla123 2014.12.09. 00:06:40

@kamilla123: de amúgy ahogy délután is írtam, az a baj, h ettől ő még simán lehet később akár médiasztár is, lsd Baukó Éva

Onereality 2014.12.09. 00:06:49

Lecci elmagyarazza valaki erton, hogy mi tortent Edinaval, mikor kimenekult az agybol? Szuz?

bobby.ewing 2014.12.09. 00:07:13

@kamilla123:
minek rá lyuk. Ha nem kap levegőt csak jobban ficánkol. Ráadásul a szakma megkülönbözteti az egy, illetve kétzacskós lány fogalmát is.

kamilla123 2014.12.09. 00:07:13

@Morcz: nem, Dávid kapta és Macira hagyta

Morcz 2014.12.09. 00:08:27

@bobby.ewing: :))))

@kamilla123: na lesz is konflikt.....

ő-szinte 2014.12.09. 00:08:29

@kamilla123: :DDDDDDDD idén erős a mezőny ;-DDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 00:09:04

munkahét van vagy lesz
Robin a főnöknek beszél arról, hogy mire a legbüszkébb arra hogy eltartja magát és édesanyára, és szeretne csalod, eltévedt - némítja el a főnök Úr, arra kíváncsi amit már elért. Robin a szerelmére is büszke és férfiként viseli a szakítást, ami a hölgy döntése volt
főnök úr biztatja Robint, hogy dolgozzon, hogy legyen pénze miből vásárolni
Robin elhagyja a multifunkcionális baszobát, ami most iroda majd ásít és rágyújt
az eső kopog az ereszen
és VV Folytatjuk is munkát vállal, bár szavát nem hallani

ő-szinte 2014.12.09. 00:09:16

@bobby.ewing: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hátezkésssszzzzzzzz ;-DDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.09. 00:09:40

@bobby.ewing: hát én nagyon naiv vagyok. fogalmam sem volt, mire akar Fannika az öfiben utalni a papírzacskós csajjal. Én azt hittem,h vki biztosan olyan csóró, h papírzacskóból kajál :-)) mert ugye Fannika már Zsuzsa kínai cipőjén is kiakadt.

Onereality 2014.12.09. 00:12:09

@bobby.ewing:
a ketzacskos csaj milyen? vagy itt nem papirzacskora kell gondolni? :D

bobby.ewing 2014.12.09. 00:13:11

@kamilla123:
akkor hogy tudd, a kétzacskós lány olyan ronda, hogy a te fejedre is húzol egyet, arra az esetre, ha az övéről leesik.

Persze, ez egy erősen hímsoviniszta meghatározás.

Costanza 2014.12.09. 00:13:59

@egyemakisszíved: Ezt az idezetet egyelore nem ertem, meg kell nezzem hozza a musort, de amugy eleg lenne az eletben a kreativ otthonteremtes, ruhazati osztaly, szep haz, szep csalad, kenyelmes elet meg a csajoskodas eleg sok nonek, illetve a hobbimunka (nem a robot.) Szoli helyett en valasztanek mas szepeszeti szolgaltatasokat, de az en almaimban valahogy igy nez ki egy no belulrol. Legyszi legyszi ha mar Istennel beszelgetsz, mormolj el nekem is egy imat, ha nem derogal..... :) Kosziii :)

kamilla123 2014.12.09. 00:14:01

@bobby.ewing: hát az ember minden nap tanul valamit :-)

Onereality 2014.12.09. 00:16:01

huhh, akkor inkabb maradok az en ketzacskos meghatarozasomnal :D

Jemi 2014.12.09. 00:20:43

Nekem az jutott eszembe hogy a villalakók rokonai csak statiszták..
mert egyébként anyám remélem fel sem vállalná hogy ismer nemhogy a lánya vagyok ha ilyenben szerepelnék..

egyemakisszíved 2014.12.09. 00:21:27

@Costanza: Az attól függ, kiért imádkozol, Fanniért imádkozzál magadnak! :) Ha szerinted az ideális nő úgy néz ki belülről, mint Fanni, akkor már csak arra vagyok kíváncsi, hogy nő vagy-e vagy férfi?

ő-szinte 2014.12.09. 00:21:35

@kamilla123: fannikának miből van a nem kínai? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.09. 00:22:42

@bobby.ewing: ezt még nem hallottam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szegény csaj, akire ilyet mondanak :SSSSSS :((((

mr sleepy 2014.12.09. 00:23:55

megint elhuzták a mézes madzagot ,akarom látni ahogy fannikát otsztja az öreg

Copfos Gizi 2014.12.09. 00:24:08

Azért az meg van, hogy Fannika földhöz vágott valamit a nagy káromkodások kellős közepette Zsu visszatérése után?

Szóval az a dobálózás naranccsal, vagy narancs nélkül, érik. Csak valami puha legyen, nehogy kést kapjon fel és azzal rohangáljon, hogy tényleg kicsinálja Zsut, vagy éppen Edinát, mert most rá vannak kattanva...

Elnézve Edina és Laci akcióját, Fanni rohadtul féltékeny lehet. Mert Komisz őt nem csókolta meg senki előtt, mindig csak a nyugiban, vagy akkor sem, csak megdugaszolta...
Maci is irigykedett, kerekedtek a szemei..

Laci meg egy tróger... Kibeszélni így egy nőt :( Most csalódtam benne megint.. pedig azt hittem megjött az esze. De lehet csak Ádámnak tette a vagányt, mert mintha a riport szobában másképp mesélt volna a viharos lámurról. Azért kíváncsi vagyok mi lesz ebből. :)

Még mindig Edinának drukkolok :) Ahogy kirohant, tök cuki volt, azt hittem rohan hideg zuhanyt venni, hogy lehűljön :P

Onereality 2014.12.09. 00:24:11

Dori: az hogy bazdmeg ki a faszt erdekel, hogy ki mit csinal, fogja be a pofajat, oszt kesz.
Adam: hat ha kurni akarnak, kurjanak, nem?
Dori: ki a gecit erdekel, csak kussoljon bazzmeg, mert en tomom be.
Adam: jo ejszakat.
Dani: bekesen alszik.
Epic.

ő-szinte 2014.12.09. 00:25:12

@mr sleepy: az öreg az kiaz? :O :DDDDDDDDDDDDD

mr sleepy 2014.12.09. 00:31:02

@ő-szinte: aki melóért felel ,ő osztja be a munkát meg a pénzt az okosoknak ,tavaly volt bent azt hiszem hogy kukoricát lehetet morzsolni megy gyöngyőt fűzni és bábot késziteni ,remélem az idén egy kicsit kreativabak lesznek ..

thor80 · http://www.index.hu 2014.12.09. 00:34:35

"Faszomat rángatta én meg ujjaztam", "Nem basztam bazdmeg!", "Gyorsan kapcsoltam és spuriztam el onnan". :)) Kész aranybánya ez a brigád. Remélem ebből a Laci-Edina románcból lesz holnap egy képregény.

Onereality 2014.12.09. 00:35:06

gyermekeim, egy felnott no, ugy ebred reggel, hogy engem megol anyuka. nem hozhatok szegyent. ki a fasz tudja megallni? nem hozhatok szegyent. hat jo, hat eltelt harom het. es megkerte Danit, hogy olyankor vigyel el valahova. Nyihaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa

a mai show nekem mindent visz, pedig csak a felenel tartok... ez kesz, ennyi, feladom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Erdely vajon egy masik bolygo???

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 00:35:28

VV Folytatjuktól idén már nem lehet elvenni a stream sztahanovistája díjat és a legtöbbet streamenlévő villalakó is ő egyben, ami azért nehéz és egybe szép siker is mert Fanny egoja is ellenfél volt (persze VV Folytatjukot - akinek a másik neve pontpontpont - azért erősen nyomják a szerkesztők...)

pomac 2014.12.09. 00:36:13

@Copfos Gizi: én arra gondoltam elsönek , hogy a nyugiba szalad az automatához :D

ő-szinte 2014.12.09. 00:39:39

@Onereality: te gondolom pasi vagy...vagy nálatok normális ha a szüleid szexelni látnak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.09. 00:40:16

mondjuk az is van, h Fannika és Denisz kisajátították maguknak a nyugiszobát. Ez pl az eddigi szériákban nem volt, hogy csak úgy be lehetett vackolódni. Az nem valami kiváltság volt, ha valaki ott aludhatott? Edinka is elvonulhatott volna jobban Lacival, ha nem Deniszék héderelnek épp a nyugiban. Bár az tényleg érdekes volt, hogy ennyire nem bírt magával a csajszi egy csomó ember előtt. Laci próbálta visszafogni a csajt, de tényleg fel volt pörögve.

Onereality 2014.12.09. 00:51:05

@ő-szinte:
ja, hogy meg kellene lepodniuk, hogy nemi eletet elek?

szandhokan 2014.12.09. 01:12:27

@kamilla123:
ja, ideje lenne kivezényelni Fanniékat a nyugiból, ha nincs akció akkor ottan van a szauna....

Ez a Fanni kezd egyre idegesítőbb lenni, irigy, rosszindulat, ha nem körülötte forog a világ, ha nem őt csókolgatják, nem ő a legszebb lány, akkor előtör belőle a gonosz.
Ádinára tett megjegyzés a papírzacskós olyan szinten bunkó, hogy a skálára nem fér fel, tapintatlan elkényeztetett picsa, nagyon remélem, hogy ha Ádinát küldik párbajozni akkor Ádina bevállalja Fannit.

Onereality 2014.12.09. 01:25:14

sztem meg nem jott el az edina-fanni fajt ideje.
amugy szoktak hagyni, hogy azonos nemuek sorba hulljanak?

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 01:47:20

Dani beretvál, az arcát
Edina : ne má nincs női tusfürdő
Robin is zuhanyzik, Dani megvágja magát, utál borotválkozni
leszeded az összeset - kérdik kérdően a zuhanyzók
Dani válaszol igen, már szúr, új munkahely új arc
elkapcsolnak Laci szól: csöndet
és VV Folytatjuk teljesíti is a kívánságát, mint Tibi bácsi anno a piros labdás gyereknek

bobby.ewing 2014.12.09. 01:48:29

Dani megborotválkozott. Nincs szakálla.
A zuhanyzóban ádina és robin tisztálkodnak, fel vannak háborodva mert valamiért fizetni kell. (nem igazán hallottam a vízcsobogástól)
Folytatjuk

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:15:15

Edina Robin háló
pakolnak kimennek
Zsu kérdi Renit te is már úgy öltözöl?
én szolizom nekem van még két zsetonom
Dennis mekkora kis izé volt hét doboz cigit spuroskodott össze
lenyúlta tőlünk is és képes lenne megvetetni a sajátunkat - beszélget Zs és Reni
neked mik a fontosak kérdi Zsu, Reninek a kifli
a kiflit már nem nem bírja el VV Folytatjuk és ismét , újra, megint, újfent elfoglalja a képernyőt

mézescsók 2014.12.09. 02:18:39

Na, szóval miért visított, mint a szopós malac? Vagy tényleg ölték? Mert akkor érthető, hogy azt visítozta, hogy ki akar menni, el akar bújni, stb. Addig senki sem foglalkozott a takaró alatt történtekkel, a hálóban meg sem nyikkantak. A buli Tanya hisztérikus rohama után kezdődött. Amikor kirohant, mint akit késsel üldöznek, bizony még pont Fanniék kérdezték tőle, hogy mi a baj, azt hitték, történt valami baj, hiszen felverte az egész villát. Még Laci sem értette.
Lehet, hogy Fanni zakkant, de Edina legalább annyira.
Hetek óta Laci farkára áhítozott. Most mi a problem? Hogy csak egy fogást rendelt az étlapról, aztán kicsin múlt, hogy majdnem az egész menűsort megkapta? Nem adok két hetet, meg lesz az.

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:19:07

Dóri Ádám , Laci, Fanny fürdő
Dóri MEEMMAMAKAKA - mos fogat miközben válaszol
Fanny megkéri Ádámot, hogy hagyja abba, Fannyka visszatámad, hogy ne pofázzon, Ádám szerint pofája Fannyikának van, összeszólalkoznak, keményen, durván pont ahogy Fanny szereti
VV Folytatjuk viszont féltékeny Fannyra és jön, lát, győz, fut

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:21:38

Laci borotvál lent
Ádám fogat mos
VV Folytatjuk, de ez inkább már csak fojtás az is gyors és kíméletlen három, négy másodpercben

Costanza 2014.12.09. 02:23:37

@egyemakisszíved:
Elnezest latom felreertheto. Csak most neztem meg a mai musort. Visszaveszem a szavazatom mindenkitol, ezeken mar az ima se segit, amugy nem miattuk kulcsoltam Istennel, csak es kizarolag a nok szepitkezeshez valo jogaiert. :)
Keves kivetellel nagyon rondak voltak mind.
Nagy kar....:)

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:25:38

nem hiszem el, mondja LAci a streamre vajon?
és bekapcsolja hajszárítót
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs
nincsen fülpiszkáló bazdmeg - méltatlankodik Ádám és most már ki lehet találni mi történik, mert elég kiszámítható ez így
igen Ő a streamkirály, akinek tizenöt perc a rekordja és összesúgnak a háta mögött

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:49:06

szinkron fogmosás Laci és Ádám
már csak Laci
nappali
Maci azt akarja, hogy ő legyen legtökéletesebb pasi (hajrá!!az akaraterő hatalom) és kényezteti majd Fannyt
Fannynak bepattisodott háta és meg fog jön neki, és megy már fürödni
de előtte Fanny kihasználja Maci hátvakaró képességét, Maci megvakarja, durvábban, és az egészet parancsol Fanny
mit nem adnák érte szól Maci
sok sikert - szó lehangolóan Dennis
á nincs esélyem szól Maci, de legalább jóban vagytok
Dennis megnyugtatja Macit, hogy rengeteg nője lesz kint és majd nem éri el személyesen Macit, mert az épp Klárival vagyokot mond majd, MAci em olyan sőt ő szól a hveroknak ha becsajosodnak és eltűnnek
Zus irányítja Danit - jött rá Dennis (azt is ő mondta)
az újságírós kérdéseket is ő írta
Dennis rámegy Danira és Ádámra, majd munka után mindnek fáradtan, JJÉÉÉ
Dennis odavágta a körmét, majd kitakarít holnap
Maci folytatja Fannyfétisét, Fanny különleges, különleges puncis csajszi
Dennisnek tele van a zsákja, geci

fürdő
Fanny, Reni, Dennis
mit szól Norbi, hogy egy dákó meleltt fürdesz - kérdi Fanny
Renit már nem zavarja, meg fáradt is
fördő különkiadás ez
Dennis fogat mos Reni Fanyn hátát mossa, de cuki vagy kapj is meg Reni
nagyon dagadt érzéd van amikor hozzányúlsz - aggódik Fanny, közösen nyugtatják meg, Fanny Dennisnek: neked is bele kellett szólni
Dennis egyszer annyit dolgozott, hogy nem volt ideje szőrteleníteni faszát,pedig az kiskorától olyan
Fannynak szép barna a hasa
Reni dolgozott karácsonyi könyvvásáron és a negyedik nap olyan szinten volt fáradt, hogy három napig egy ruhában volt, hazament aludt felkelt - ez volt Reni legigénytelenebb korszaka
Fanny szerint Attila mondta, hogy Ádám álljon rá, ezért Ádám szurkálodik
Dennist nem ismeri senki, Reni szerint azért van itt Dennis hogy megnyerje a játékot, Dennis ki fogj vinni a fasszopokat a gecibe
Fanny szerint nagyon idegesítő lett z Ádám, hagyjál békén mit pofázol nekem ilyeneket mond (BOTRÁNY!)
hogy látszik a csík barnultál mert látom mélyül el az empirikus tudományban a villa nagyfaszúja, á de jó itt állni ér el egy másik szintet az empirizmusba
Renit ne kel altatni, mert úgyis egyik pillanatról a másikra rátör a fáradtság
tiszta víz a hajad - csodálkozik rá a zuhany alatti fürdés eseményére dennis
Fannynak gyanatázni kell, Fannyi: te nem akarsz gyanátlni kérdi Renit, mármint engem
Reni bizonytalan egyszer már gyantált és akkor is öt percig gondolkodott hogy tesója kezéről lehúzza-e
Reniés Dennis láb is akkor kezdett el csúnya elenni amikor pesten laktak, gedvás lett lábuk a papucsban
Fanny is mennyi hülyeséget csinált részegen (én ezt nem hiszem)
beszólt neki a csöves hogy nincs elég pénze gatyára, Fanny kiröhögte, majd hozzáteszi, hogy vannak dolgok az életben amiket pénzért nem tudsz megvenni, vajon a csövest a fürdőt, vagy mastercardot?
Dennis borotvál a hónának alatta
Fanny két órája nem beszél Dennissel (de egyébként igen, csak Fanny az Fanny)
most megbeszélitek bizakodik Reni
nem mert Dnem bíznak egymásban, értenek egyet

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 02:57:09

Nos akkor a magam részéről e kései (nekem mondjuk nem annyira) órán a következőket mondanám csak röviden, a két elmebeteg nőstényállat vonatkozásában:
Üdvösnek azt tartanám, ha Bongyorringyó feji szőrzete benzinnel locsolódna kissé, majd szál gyufa, s amíg ímígyen világítva szaladgálna, láthatnánk, hogy reménytelen fekete lyukból is válhat lángelme. (Kis ideig legalábbis, és csak bizonyos vonatkozásban persze.)
Renyógenyó esetében maradnék a klasszikus (és már-már közhelyes, de igen megbízható) péklapátos megoldásnál, konkrétan az említett eszközzel úgy baszva tarkón, hogy vizenyős szemei üstöllést kiugorjanak, így többé azok forgatásának taszító ténye esélytelenné váljék.

Megemlékeznék még Éltes Guminőről, miként semmi perc elteltével már puncsolt is ezerrel, el kellene dönteni, hogy ez vajon szánalmasan gusztustalan, avagy gusztustalanul szánalmas.

Hendikepmedve tulajdonképpen kétmázsányi színtiszta szar. Minden értelemben.

Dénes a Rémes meg itt a legnagyobb gennyputtony, szép lassan kezdi kiforrni magát, kezdenek feltárulni a mélységei a büdös gyökérnek, és ami ottan látszik az minden, csak nem szép.

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 02:57:26

fürdő különkiadás
Dennis töröközik
Dani zuhanyzik
Fanny hajlakkot keres éjszakára (hogy álmában is szép legyen)

vége
dehogy

Dani háta viszi a streamet
a vízcsobogás meg adja alá az ősi ritmust
vége

Ay Mama, Que paso 2014.12.09. 03:04:07

én nem tudom ha elkezd leesni a cukrom ideges leszek szó Laci
én is de tíz zsemlét be tudok osztani- osztja be a zsömléket és az észt Dennis
Fanny hajat szárít, Maci nézi
te rendesen lekoztad magad Dani fiam olyan az arcod, mintha megkéseltek volna- utal vissza előző hszemre Laci
Dóri üzeni, hogy KUSSOLJATOK!!!!! és kurva ideges lett, valakivel suttog
Fannyé a kép épp fésüli majd szárítja
mi van nem mész a kupak tanáccsal kérdi Edinát Dennisz a kertben
én ilyen vagyok ilyen hülyeségeket csinálok utal valamire Edina
kurva jó volt egész reggelig el tudtam volna viselni - suttog Dóri
VV folytatjuk

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.09. 06:03:42

@csicserierika: szerencsére nem vok a helyében :-D

@VV Erőlegény: olyat is lehet, akkor vmit nagyon tud az RTL? :-D

Megdobbent 2014.12.09. 07:02:18

Fannit az isten is fidesz parttagnak teremtette!
Muveltsege, olvasottsaga, tudasa, intelligenciaja, diplomaciai erzeke es erkolcsi elvei tokeletesen alkalmassa teszik barmely fidesz/kormany poziciora, ha mar ugyis oda szavaz, legalabb legyen neki valami az en adombol is, ha rovid, am tanulsagos villalete vegeter! :)

Granca 2014.12.09. 08:12:44

Uhh. Alig találok szavakat.
Tegnap csak a második részt láttam, Edina-Laciról lemaradtam, majd visszanézem, kommentjeitek alapján nagyon kiváncsi vagyok. (de féltem a lányt ...)
Mondjuk már előre kiakadtam, hogy lepapírzacskózták, vagy mi ... :-O utálom az ilyen sekélyességet (és Edina szerintem nagyonis helyes lány, főleg hosszú távon mennyivel helyesebb, mint mondjuk Fannika)

Na, de a műsor második része, uhh, azon ledöbbentünk tegnap, bár tudtuk, hogy botrány lesz, de ez ... konkrétan szarul kezdtem érezni magam, mintha ott lennék, nagyon erős az ilyen gyűlölködős helyzetek "energiája", vagy hogy mondjam, nagyon átjött a tévén is.
Furam hogy a fickók meg csak hallgattak, de nem értem, mért nem mondta senki ennek a Fanninak, mikor üvöltözött, hogy kuss, meg minden, hogy mégis mit képzel, ő mondja meg, ki hova mehet, mikor szólhat? Vagy mi?
A végén kínunkban már csak röhögtünk.
Ezek tényleg annyira ostobák, hogy ezek után sem látják át, hogy ezzel pont maguk alatt vágják a fát???
Jah, meg Dórin is vigyorogtam, az nem volt meglepi, annak a csajnak azért van némi sütnivalója ...

Gia Gianea 2014.12.09. 08:43:53

@Granca: Mintha Robin rászólt volna Fannira,de nem volt sok foganatja.Le a kalappal Zsu előtt,mert én ha higgadtan is,de megmondtam volna Fannikának,hogy ugyan kapja bé a faxomat.. :-) Majd ma én is visszanézem,mert én sem láttam az elejét.

Granca 2014.12.09. 08:54:17

@Gia Gianea:
IGen, én is csak lestem, hogy zsu ezt bírja visszaszólás nélkül, bár jobb ez így, nem kell ezekre a hisztikre reagálni.
Bár azt azért csak megmondtam volna, csak úgy kedvesen, aranyosan, hgoy mondd, ki vagy te itt, hogy utasítgatsz, hova menjek??
Na, Robint megnézem. :-)

Copfos Gizi 2014.12.09. 09:04:25

Fanni nagyon nem tud leszakadni az Ádám témáról :D
Olyan kis "vicces", mert először ugye Laci küldte rá, hogy legyen vele kedves, aztán úgy gondolta Reni, most meg Attila..
Hm mintha egy pöppet paranoid lenne a hölgy :)

Zsu, most megint kapott egyébként nálam egy piros pontot azért, mert ilyen higgadtan reagálta le a Fanni - Röné visít-duo szólamát. Én nem tudom, hogy bírtam volna, lehet besírtam volna.... -.-
Szóval Zsunak egy hatalmas Respect, és ahogy elterelte a hisztiről a figyelmet az arányokkal :D Királyság!
Várom az esti öfit.

szandhokan 2014.12.09. 10:43:58

@Megdobbent:
Fannika megbukna a drogteszten?:-)
Ritka primitív a lány, szóvivő is lehetne belőle.

edics 2014.12.09. 10:54:45

Olvastam az előbb valahol hogy Vikcsuka visszanézte a dolgokat magáról és kiábrándult a villabeliek háta mögötti mondandójától... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 12:02:56

@mézescsók: Úgy tűnik, hogy, a kárörvendő gyűlöletfaktor kicsit kikandikált nálad is... :D
Ádina dugásmentesítő futkosása és visongása LEGFELJEBB idegesítő volt, bár szerintem inkább vicces... ehhez képest Fanni primitív agresszivitása, fröcsögő üvöltése, kutyázása, mutogatással egybekötött kussoltatása a párbaj után ijesztő, trágár és elfogadhatatlan volt.
Szerintem.

Krétagarbó 2014.12.09. 12:26:59

@Commodore: Igy is van, egy igazi férfi nem rinyál.

barakka 2014.12.09. 13:01:09

@Száz stadiont ezeret: :)))))))))))))) Valahogy igy, èn is :)

SimiTomi 2014.12.10. 13:07:35

Az mondjuk biztos volt már, meg egyáltalán, miért is olvasom napokkal utána a posztot, de a 73-28-as kerekítés nem 101%?

Csak kérdem.

KapitányG 2014.12.10. 15:21:35

@SimiTomi: De, 101 %. Viszont általánosan elfogadott szabály, hogy - megoszlás esetén - a százalékok összege a kerekítés miatt ±1-2 százalékponttal eltérhet a 100-tól (ahogy a részösszegek együttjének sem kell pontosan kiadnia a közölt "összesen"-t)

KapitányG 2014.12.10. 15:29:40

Ezzel a 73-28-cal nem az a baj, hogy nem adja ki a százat, hanem az, hogy a 27,34 kerekítve nem 28, hanem 27.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.10. 15:33:13

faszt okoskodtok? elírás volt, mit nem lehet ezen érteni?
süti beállítások módosítása