Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 7X21 - Humor téren, nagyokat tudunk kacagni! (18+)

2014. december 07. 12:10 - Bruti

lila.jpg

Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt a VV7 első párbaja! Vesztemre, minden az esemény körül forog, de azért megpróbálok nem unalomba fulladni.

A nyugiban kezdünk, ahol Komisz éppen egy darab húst próbál elhelyezni Ingában, és még az se zavarja, hogy PVC Woman a kanapén hortyog. Megérkezik Vikácsu is, de egyből levágja, hogy nem kéne ott lennie, ezért kihalad cigizni. Érdekes módon, csak ma jöttem rá, hogy azok a szabályos anyajegyek a fején, igazából pirszingek. Inga eszébe jut, elgondolkodik, rájön (ez az!), hogy azt ígérte, nem fog többé ribancot csinálni magából a villában, ezért faképnél hagyja az állva fekvő Komiszt. A csávó ezt kifejezetten nehezményezi a riportszobában, ahol (már nem először veszem észre) tökre Aurelio gesztusait majmolja. Kint aztán kisebb csörte lett a baszatlanságból, jön is a vendetta. Komiszár kitalálja, hogy poénból, átadja Jabbának a szolárium üzemeltetését, és ezt sovány barátunk gyorsan közli is Ingával. A csaj idegességében rohan Komiszhoz, és itt jövünk rá, hogy mekkora egy számító ribanc. Úgy vált mollból dúrba, hogy azt százfogú cigányzenekar is megkönnyezte egy pillanatra. Hirtelen bújós lesz, mint a legszelídebb perzsamacska, szinte búgva kérdi: Most tényleg átadtad a szolit? Át hát!

jabba_1.jpg

Ingát az éjjel, megint nem érte semmi fény, reggelre olyat fakult, hogy máris a szolin jár az esze. De nem csak ő, mert Jabbát már PVC masszírozza, némi barnulás reményében. Persze nem ússza meg sima masszázzsal, úgy kell nyögnie hozzá, mintha most dugnák hülyére. Előéletét ismerve, ez sem fog neki gondot okozni, és tényleg! Inga már harmadjára könyörög a szoliért, csak elfelejtett felajánlani valamit cserébe, így Jabbától nem jön válasz. Boglyafej idegesen buzizik a hálóban, majd kifejti:


„A szépségipar és a ruházati osztály, nálam nem vicc! És ezt halál komolyan mondom!”

Én meg csak tátom a számat ezen a sekélyes picsán. Tudom, demagóg, de szívesen elnézném, ahogy társaival, egy nem túl világos pincében, napi 16 órában, Nike jeleket varrnak pólókra, valahol Mandzsúriában. Jabba végül elárulja, hogy csak szopatták és szomorú leszek, mert óriási ziccert hagyott ki. Pl., simán kérhette volna, hogy Inga a nappali heverőjén, élő adásban szopja le a zsetonokért, majd a hajába törölhesse a farkát. Aztán, sajnos nem így lett, pedig biztos emelt volna valamit a nézettségen. 

edina.jpg

Az unalom, bizony nagy úr a villában is. Most például Miss Erdély és Basszájba, azzal ütik el az időt, hogy boldog boldogtalanra faszt rajzolnak, amíg azok alszanak. Ideiglenes tetkót kap Robin és Fiastyúk is, amit Miss Erdély nagyon élvez. A múltkor egy kommentben találóan megjegyeztétek, hogy Édina úgy kuszálja a szavakat, mint a Google translate, és tényleg: 

„Lacival humor téren, nagyon nagyokat tudunk kacagni, nevetni”

Fiastyúk elszigeteltségét mi sem tükrözi jobban, hogy még annak is örül, ha összefaszozzák egy szemceruzával, így jókat röhögcsél az elkövetőkkel. Vikácsunak viszont kúrja az agyát a bratyizás, amit szóvá is tesz, de Basszájba és Édina (teljesen jogosan) elküldik a picsába. Pedig Vikacsut is meglehetne viccelni álmában. Én pl. kérnék a stábtól egy kurva erős patkó mágnest, éjjel rátenném a pirszinges fejére, hogy mi nézők is nagyokat tudjunk nevetni, humor téren.

vik.jpg

Szünet után azt a feladatot kapták, hogy rangsorolják Vikacsu csapatát, aszerint, hogy ki áll hozzá legközelebb és legtávolabb. Mondjuk, nem tudom ez mire jó, hacsak nem arra, hogy elbasszák vele a műsor hátralevő részét. Vikacsu, Komisz segítségét kéri, közben végigkáromkodják a blokkot, ami már kezd kifejezetten idegesítő lenni. Megszületik az eredmény, összehívják a bagázst, Komisz rangsorol. A Vikacsuhoz legközelebb állóval, Sínésznővel kezdik majd Komisz, Inga, PVC, Jabba, Robin, Basszájba és Úszómester kapja meg a számozását. A végére marad szegény Édina, aki azért ért el ilyen rossz helyezést, mert szóba állt Fiastyúkkal és 12kerrel. Gyakorlatilag kiközösítik. Még vitatkoznak ezen vagy fél órát, amit sajnos nekünk is látni kell, de a végén, mindenki legnagyobb meglepetésére, a villa legostobább lakója, Inga mondja meg a frankót: „Fölösleges itt fosni a szót, a villában nincsenek barátok, főleg nem két hét után, oszt’jónapot! - zárja rövidre a vitát, miközben lelki szemei előtt már a szoli, dupla spagetti arcbarnító csövei lebegnek.

inga.jpg

Dézsávünk van, mert újra a nyugiban vagyunk, ahol Pirszingtemető és Komisz megint szétkáromkodja a műsort, laza öt percben. A kihívott, most három, semlegességet jelentő, sárga szalagot kapott, amit kioszthat, ha akar. Ő meg ki is osztaná mindhármat, de annyira fosos, hogy végül csak Édinának mer adni egyet, a nagy nyilvánosság előtt. No, így kell ellenséget szerezni magadnak te szerencsétlen. Holnap párbaj, és te már otthon alszol! 

 

Címkék: 18+ vv7
885 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamilla123 2014.12.07. 12:16:28

köszönjük Bruti!! Google translate :-)))))

Mók_Ica 2014.12.07. 12:22:01

jó lett a posztcsi, Bruti-ális :))))

Fuchsia 2014.12.07. 12:29:34

Ez a Jabba-fotó nagyon tetszik. :D Igazság szerint szívesebben elnézegetném, mint a Medvét. Na, meg a hutt vartyogást is szívesen elhallgatom, mint a hörgős "bölcselkedéseket"...

Az utolsó mondatra meg csak annyit mondanék: ámen. És remélem, nem csak én látom, hogy egy ennyire döntésképtelen, ostoba tyúk, aki egy önálló gondolatra nem képes, csak megy a vezírnek tartott Döniz után, nem érdemel több műsoridőt...

☺ágica (törölt) 2014.12.07. 12:30:05

kösz Bruti, nagyon jó lett:))

csak ezt emelném ki: "de szívesen elnézném, ahogy társaival, egy nem túl világos pincében, napi 16 órában, Nike jeleket varrnak pólókra, valahol Mandzsúriában" :DDDDD

malevil2050 2014.12.07. 12:32:10

Ma estig aktuális az avatarom,semmit nem akarok vele kifejezni.

Granca 2014.12.07. 12:36:05

Hehe, ez a Jabba-kép nagyon tetszik. :-D
Meg kéne néznem ezt a részt, ma még nem mérgelődtem semmin... :-D

Mirocska 2014.12.07. 12:39:36

Szuper poszt! Köszönjük! :-))

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.12.07. 12:40:10

Sínésznő nevében honnan jött a sín?

kamilla123 2014.12.07. 12:40:13

Most néztem vissza a tegnapi öfi elejét. Durva, h ez a Fanni hogy beszél Denisszel. Sztem ezt egy normális pasi sem viselné el. Utána meg ha visszaszólnak, ő van kiakadva. Most Denisz vagy beleesett, vagy tényleg komolyan szüksége van Fannira taktikailag, mert aki ezt a dumát benyeli, annak valami oka csak kell, h legyen rá.

2014.12.07. 12:47:49

Eddig az RTLMOST-on néztem vissza az adásokat, de ma egyáltalán nem működik, bezzeg a szar reklámokat le tudja játszani...Mindegy is, mert rájöttem, hogy tök felesleges megnézni, így is teljesen élvezetes a hogyvolt.
Edina mond néha fura dolgokat, az erdélyi nyelvjáráshoz ez is hozzátartozik. Nekem is van erdélyi ismerősöm, aki szintén jó ízesen beszél, és ő is sok - nekem - szokatlan szófordulattal él.
Szerintem Edina még szórakoztató figura, és a már-már csak vegetálni képes sötét oldalnak pontosan az lesz a veszte, ha rászállnak. Ázott Kazal például látványosan rohan a vesztébe Vikácsuval karöltve.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 12:47:50

Nekem a Fiastyúk is teccett - humor téren.

2014.12.07. 12:49:42

@kamilla123: Hol nézted vissza? Komisz és Kazal megérdemlik egymást...

Sunshine14 2014.12.07. 12:52:58

Kimaradt, hogy Basszájba a hálóban történő beszélgetés alatt végig a farkát masszírozta....

DrIdeges 2014.12.07. 12:53:39

...faképnél hagyja a állva fekvő Komiszt!
Fannika - Fannácska (az ország Annácskájától csak a haja színe különbözteti meg) "naoneccerűteremtís!!

VO 2014.12.07. 12:55:34

Bruti írja a legjobb hogyvoltokat, ez is ott van a szeren. :)

kamilla123 2014.12.07. 12:55:56

@natalja: rtl.hu/rtl2/valovilag/veget-ert-fanni-es-dennis-romanca

igen, abszolút, csak a kiscsaj bicskanyitogató stílusban beszél, de ha egy minimális kritikát kap, kifordul magából. Nagyon béna volt Macitól, h nem játszotta ki a szoli-kártyát. Legalább lett volna vmi érdekes a részéről az alvajáráson túl. Meg azért azt megnéztem volna, h hova alázkodik le Fannika a szoliért. Ezek sztem félnek a csajtól, Maci is azért nem merte tovább húznia a dolgot.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 12:56:45

@kamilla123: "... Most Denisz vagy beleesett, vagy tényleg komolyan szüksége van Fannira .."

Már napok óta úgy látszik, hogy a Komisz mindenképpen taktikailag fontosnak tartja Kazalt. Olyan simulékonyan tárgyalt vele eleinte, hogy mindig tudjon egyet oldalra lépni, ha nagyon különbözne a véleményük. Nagyon bejön neki a csaj, de szerintem nincs beleesve, hidegfejű.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 12:59:06

@natalja:
Nekem sem megy a visszanézés, az RTL MOST-on. Eddig azt hittem, hogy az én Silverlightommal van valami bibi, de akkor ez az ő szerver hibájuk. Neked is 3222-es hibakód volt?

kamilla123 2014.12.07. 12:59:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, én is inkább erre tippelek. Csak akkor is fura, hogy nem vág vissza frappánsabban. Lehet, h nagyon tudatosan nem akarja, hogy Laci színvonalán kezdjen el beszélni, de nehéz lehet türtőztetni magát, mert tényleg a csaj már a sértegetésnek egy nagyon durva szintjén nyomja. És mivel senki nem reagál rá érdemben, nem is esik le neki, hogy mennyire gáz,

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 12:59:44

Ez a tegnapi történéshalmaz is ritka xar volt, valahogy le kéne rövidíteni a párbajidőszakokat, mert előtte még volt valami nézhető. Meg amúgy is retek idegesító, hogy az öf 1 nappal régebbre mutat. Bruti mindenesetre kihozta amit lehetett a napból. Láttam egy szavazást, ami véletlen pont 78-22-re áll Zsu javára, ami el lett hintve a Belevalóban. De én nem vagyok Robin, szóval eszembe se jut, hogy Zsu mellé álljak. .-)) Remélem már nem sokat kell várni és újra a kisfiával lesz!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 13:03:55

@kamilla123:
Ez azért érdekes - mármint hogy nem vág vissza - , mert emlékeim szerint tud ő finoman is olyan nyers dolgokat megfogalmazni, ahogy csak akar. Tehát innen gondolom, hogy "szándéka" van és kivár most, nem megy be a Kazal féle nagypofájú utcába.

Jemi 2014.12.07. 13:10:49

Mekkora lenni ha Kazalt felcsinálná Dönisz..az első valóvilág baba:))

kamilla123 2014.12.07. 13:12:07

@Jemi: és Denisz szépségét örökölné, meg Kazal eszét

2014.12.07. 13:14:36

@kamilla123: Köszi, megnéztem. Én nem adtam volna Komisz helyében zsetont Fannikának.
Vikácsu is szépen tapossa magának a hazavezető utat. Viszont ha Fannika részéről ez nem csak egy villaszerep, akkor komoly problémái vannak, és nem is biztos, hogy korrekt (tisztességes) a szerkesztőktől, hogy egy mentálisan sérült embert mutogatnak, tesznek nevetségessé.

2014.12.07. 13:15:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nekem is az a hibakód, reggel óta. Próbáltam mást is megnézni, de nem ment semmi.

kamilla123 2014.12.07. 13:15:42

@natalja: a többi videót is meg tudod ott nézni a tegnapi öfből

2014.12.07. 13:16:47

Amúgy Komiszék (???) mi a francért nagyuramozzák egymást? Ez is valami Szulejmán-reklám lenne? Mert elég gyenge.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 13:17:35

@kamilla123:
most 10 percig szivatott, de legalább nem nyelte el :), mint tegnap

culture club (törölt) 2014.12.07. 13:18:57

Bruti volt újra az öfid, te lettél a kedvencem.

Lehetne egy hetesre rövidíteni a párbajok közötti időt, akkor nem unatkoznánk rajtuk ennyit, mint így.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 13:19:37

@natalja:
De az a fura, hogy hogy most rámentem a tegnapelőtti BV-re, és némi várakozás után elindult.

kamilla123 2014.12.07. 13:19:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem szerencsére még nem csinált ilyet. főleg egy hosszú bejegyzés után elég idegesítő lehet :-(

Jemi 2014.12.07. 13:21:16

@kamilla123: remélem a retek is felismeri a kozos gyerekben levo potenciált,drámát,nézettséget:)

2014.12.07. 13:26:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem ment nekem semmi, de amit Kamilla belinkelt, azon visszanézhetők...most pont nézem.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 13:26:35

Ja, azt csippantanám, ha télleg összehoznának egy gyereket. NA, jó ez poénnak oké, de mit kezdene vele Fanni? Mondjuk lepasszolná Zsu-nak, akinek már nagy tapasztalata van a gyereknevelésben. .-))

2014.12.07. 13:29:11

@kamilla123: Köszi, tényleg!
Rendkívül irritáló Komisz és Vikácsu primitívsége. "Pusztulatok" jelzővel illette az utolsó 4 helyezést...ennyire alpári paraszt pofája eddig egyetlen csapatnak sem volt. Belegondolni is borzongás, hogy közülük (sötét parasztok) a végén valaki pénzt fog kapni "b@zzzzzdmeggeccif@szom". :(

culture club (törölt) 2014.12.07. 13:30:04

@natalja: hátha nem közülük való kapja

kamilla123 2014.12.07. 13:32:15

@natalja: hát remélem, h a sötét parasztok közül egyik sem fog :-) Amúgy Fanninak az a nagy mázlija, ha a családja rendesnek látszik, meg sztem van is otthon anyagi háttér. Különben ő is egy Baukó Éva típus, akinek semmi önkontrollja, viszont azt hiszi, a világon minden jár neki. Sztem a vv után simán elveszne az éjszakában, meg minden celeb ágyában megfordulna. Azért egy biztos családi háttérrel sztem ezt meg fogja úszni.

Jemi 2014.12.07. 13:32:53

Mindig is irigyeltem a Vikácsu kaliberű csajokat hogy képesek magukról elhinni hogy jó nők és azt hogy elhiszi hogy vonzóvá teszi ha csúnyán beszél..

2014.12.07. 13:36:47

@kamilla123: Ha normális családi háttere lenne, most nem lenne a vellában, járatni magát. De ennek megítélése mondjuk szubjektív.
De hogy 8 emberből egy sem fogta fel, hogy miről beszél szegény Edina, az viszont kőkemény.

mézescsók 2014.12.07. 13:37:22

Elvből mindig a legtöbbet ekézett villalakó oldalára álltam az eddigi Vv-k során. Jelentem, Fanni-fan leszek. Nem lesz könnyű, de kihívásnak príma.
- Az aktus normális esetben kölcsönös akaraton múlik. Félig is. Most nem volt kölcsönös. Holnap még lehet az. Vagy Dennissel többé soha.
- Egészséges fiatalemberek szoktak szexelni pusztán azért, mert kívánják, és mert jó.Konkrétan nem bántott meg vele senkit. Pusztán azért, mert a kommentelők - miközben kigúvadt szemmel milliószor visszanézik a semmit (mert nem lehetett látni semmit, hallani sem nagyon), hogy aztán höröghessenek a felháborodástól -, kár lenne abbahagyni, ha az fizikailag és mentálisan is kielégítő.
- Joga van megváltoztatni a véleményét. Én elhiszem, hogy nem azzal a szándékkal ment be, hogy ott szexeljen. Aztán máshogy alakult. Hihetetlen, de van ilyen.
- Ha valaki játékgépezés függő, alkoholista, stb., az mennyiben jobb a szolifüggésnél?
- Edina ügyben nagyon igaza volt. Edina meg álszenteskedett nem kicsit.
- Szerelemről, párkeresésről szó sem volt, most sincs.
- Alekosz, Au agyatlanságaira mindig meg volt a mentség: ők szolgáltatják a műsort. Attilát anno mindenféle pszichopatának elmondták, most meg éppen csak szentté nem avatják. Mindenki másként játszik. Fanni így.

kamilla123 2014.12.07. 13:38:08

@Jemi: ááá, sztem nem hiszi azt. Teljesen bizonytalan, folyamatosan kívülről várja a megerősítést, ezért csapódik az erősekhez. Aki elhiszi magáról, hogy ő erős meg szuper, az Dani. Mert ő kiáll a saját maga igaza mellett, becsüli saját magát.

Kicsit sajnálom, hogy olyan erősen tolják Edinát a reteknél, mert bár tökre szimpatikus, sztem Dani is ugyanúgy megérdemelné a fődíjat. Persze még messze vagyunk..

2014.12.07. 13:45:27

@mézescsók: Tény: akkor szexel, amikor akar, emiatt nem is ítéli el senki, ő "dóga". De Edina ügyben nincs igaza, mert Edina semmi rosszat nem csinált, őt próbálják már mióta kiközösíteni, most egy ilyen szar ürüggyel rá is ugrottak.
Fanni undorítóan viselkedik, mert kiközösít, uszít (komoly indok nélkül), rosszindulatú.
Igen: miért ne változtathatná meg a véleményét valaki? Eleinte Edinát és Vikácsut közösítették ki, ez sodorta őket össze. De ahogy telt az idő, egyre többet mutatott meg magából mindenki. El is hiszem, hogy Edinának inkább szimpi Dani ás Zsu, mint a földprimitív Vikácsú meg az itt is sokak által favorizált Dórika. Miért probléma ez?
Csak Fannika változhat, Edina nem?

2014.12.07. 13:46:59

@kamilla123: Én is így látom egyelőre. Dani vagy Edina győzelme lenne pillanatnyilag a legkézenfekvőbb. (szigorúan csak az általam látott részek alapján)

culture club (törölt) 2014.12.07. 13:50:01

@mézescsók: hú, te keményen megideologizálod a szart

Caryon 2014.12.07. 14:09:25

Valakinek feltűnt, hogy a Laci-Edina-Zsu vihogás alatt Vikácsu alszik a háttérben, majd Röné felébreszti és rájuk küldi?
PVC már bent is sapkát hord, nehogy kivillanjon a méteres lenövés a sárga hajából. Sosem értettem az ilyen nőket. Miért akarja a természetes skandináv szépség látszatát kelten, amikor pont az ellenkezője?

Iszmat Ambipur 2014.12.07. 14:15:09

@natalja: Igen. Kicsit nehézkesen mondta, de arról beszélt, hogy lehetséges: Vikcsut szeretem jobban, de ettől még Zsut nem gyűlölöm.
És ezt - jellemző - egy erdélyi magyarnak kellett kimondania.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 14:19:47

@Majom1Parádé: "...egy gyereket. NA, jó ez poénnak oké..."

Nem akarok ünneprontó lenni, de télleg - magának a gyereknek milyen poén lenne ? :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 14:19:50

Akkor előre az Edina - Dani döntőért. :-) Robin meg lehet 3.
Ja, ha már itt tartunk, akinek van kedve írja be a saját kívánságlistáját a VV7 végeredményére, így az első párbaj előtt, aztán meglátjuk a végén. Amennyiben eltérés van a kívánságlista és a "csatornakedvencek" listája közt, azt is beírhatjátok. (Én még kicsit töprengek mind2 listán)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 14:22:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Pont azért írtam, hogy ez a beszólás csak poénnak jó, de a valóságban nem kívánnám és leginkább a gyerek érdeke miatt.

miciur 2014.12.07. 14:23:24

Mindenkeppen a proli-Anikonak kell visszamenni most, Vikcsu huzzon el a picsaba, igazabol peches, hogy ot es nem azt a halvanyul otvar Renatat hivta ki Zsu.
Reni meg Zsunal is ocskabb, de az rtl es altalunk is elvart cselekmeny szerint most a kiutalt Zsunak kell kepen torolnie a nagy csapatot. Aztan persze hamar mennie kellene neki is, mert rettentoen ostoba, sokszor ertelme sincs a mondandojanak, csereben a kiejtesen es a mondatszerkezeten sem lehet rohogni. Tehat ez egy kenyszerszavazas most nekunk:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 14:25:57

@natalja: "...8 emberből egy sem fogta fel, hogy miről beszél szegény Edina,..."

A legügyesebb PVC volt, aki egy finom csípőmozdulattal úgy állította be magát, mint aki csak támogatja Vikcsut, de közben normál kapcsolata van a Kiskunnal is. Ez nyilván egy hatalmas hazugság, mert ő nem csak a sima támogatásban van benne, hanem érzelmileg is elkötelezetten gyűlöletbeszédekben támadja Kiskunt, majd a 4-es számú támogatóként demokratának állítja be magát, mivel felragasztott egy műszempillát. Nagyon ügyes, érdekes, hogy senki nem fedezi fel a rést az érvelésben, még Edina sem.

kamilla123 2014.12.07. 14:31:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, Dóri is folyamatosan két kapura játszik, csak senkinek nem tűnik fel. Nagyon sunyi a csaj.

2014.12.07. 14:36:36

@Majom1Parádé: Jó ötlet, de még kicsit én is töprengek, figyelek. :-) Bár gondolom, a lista változtatható menet közben....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 14:38:08

@mézescsók: "... Edina meg álszenteskedett nem kicsit..."

Lehet, hogy nem álszent, csak nem tudja/meri megfogalmazni a problémáját a csürhe pszichózissal kapcsolatban.

Fannival meg nem a leírtak a problémák szerintem, mert szép csaj, meg elég szókimondó, az se baj, hogy szexel, ha neki belefér, mert nem gusztustalan, hanem inkább az a vasbeton-értetlensége mellbevágó.

2014.12.07. 14:41:12

Állat jó lett a poszt, Bruti, már az első 2 mondat felütésével megvettél, és később fokoztad :D.
Nagyon bírom ahogy írsz, várom a következőt!

2014.12.07. 14:46:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "hanem inkább az a vasbeton-értetlensége mellbevágó." .... amihez társul egy (valószínűleg komplexusból táplálkozó) zsigeri agresszív rosszindulat. Így mindennel együtt rendkívül visszataszítóvá válik, mert sokszor mindez kiül az arcára is.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.07. 14:50:52

@Sunshine14:

Igen, azt jó volt nézni hosszú percekig, legalább az a dagadt állat Vikácsu mondhatta volna neki, hogy ,lécci ne gyúrd már a f*szod amíg velem beszélsz.
Egyébként esélyét nem látom hogy vissza térjen kismalac a villába, 85%-os Zsu győzelmet várok jól.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 14:51:48

@natalja: "...mindez kiül az arcára is...."

Lehet, hogy az elején ezt tévesztettem össze, mert mikor először ránéztem azt gondoltam., hogy jééé, egy negyvenéves nő, de remekül tartja magát.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.07. 14:54:23

@mézescsók:

Egészségedre, de ő még arra is képes hogy élő adásban lepippantsa Deniszkét azért az árva szoli zsetonért.
Poénból álmában lenyírnám géppel tar kopaszra a kobakját, lehet picit összezavarodna a lelkem.

2014.12.07. 14:58:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :D Amúgy pont most, hogy néztem a tegnapi öfiben Fanni-Renáta reggeli nyűglődését, feltűnt nekem is.... Ahhoz képest, hogy huszonévesek, elképesztő gyűrött fejük van smink nélkül reggelenként. Nagyon fiatalok még, feszes és hamvas bőr helyett nyúzottak, lestrapáltak, hogy fognak kinézni tényleg, 40 évesen?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 14:58:22

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "... az a dagadt állat..."

Látom, te is állat vagy, féreg (még ha gyűrűs is). Semmivel se jobb.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.07. 15:01:13

A nyugiban kezdünk...
Eddig bírtam olvasni, és tíz perce visítva röhögök.

mervinjminky (törölt) 2014.12.07. 15:04:39

ádina és lázló gogolák smároltak a tegnapi mikulás bulin :( de dánielt győzködte, hogy csak úgy smároltak, mert teccik néki lezli, de ettól még nagyon ott van agyban és nagyon fog figyelmezni

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.07. 15:06:15

Denisz a kopaszodó kéménytechnikus (kéményseprő? - ebben az esetben nem csoda, hogy minden fekete lyukat kikormol ) mint egy vak vezeti a világtalan Patológot a sötét éjszakában.
2. legjobb öribarinak Sínésznőt nevezték ki szerencsétlenek, ezzel igazolva Miss Kiskun mentorának éleslátását, amivel Vikacsut mint "halgatólagos tettestárs"-at jelölte meg.
Vévé Attila, ezen a ponton láttott olyan ziccert ahol Röné összes sarát a "cinkos" nyakába lehet zúdítani.
Habot is raktak a tortára Edina személyében.Hadd szavazzon csak ellenük, a lágyabb szívű emberek, az egyedülálló anyák, etc. mellett még egész Erdély is.
Abszolút közömbös vagyok Miss Kiskun iránt, de azért szurkolok neki, hogy Deniszt az 500 lövetű, kopaszodó dzsigolót olyan ijedt kisfiúnak lássam mint Basszájbát miután Plasztik ügyben meghasalt vagy mint amikor Vévéattila egy odaröffenésére úgy kihúztak az udvarra mint egy ilyedt kis bichon havanese alom amikor a gazdi morcos.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.07. 15:06:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Óóóó egy felbőszült szimpatizáns, engedd ki, ne hogy beléd szoruljon.
Rosszindulatú molett hölgy megfelel ? :P

Conchobar 2014.12.07. 15:10:26

Döbbenetes, hogy Vikcsu nem ismeri föl: az ő csapatát igazából nem az jellemzi, hogy őt mennyire kedvelik, hanem az, hogy mennyire rühellik Zsuzsát. Jele sincs annak, hogy felismerné: a csapata aktivitása nem őérte, hanem Zsuzsa ellen működik. Nem ismeri föl, hogy neki nem kellene hagynia rábeszéltetnie az újdonsült barát, Dennis által arra, hogy bárkit is megszégyenítőleg kitegyen a csapatából. Főleg nem Edinát egyedül. Vikcsu prognosztizálható kiesése miatt nincs ok könnyet ejteni

Conchobar 2014.12.07. 15:16:55

@Csókolom nagymama,bukta van?: "Vévé Attila, ezen a ponton láttott olyan ziccert ahol Röné összes sarát a 'cinkos' nyakába lehet zúdítani." - Nehogy abba a hibába essünk itt kint, mint a villalakók bent, hogy valakit kikiáltunk ősgonosznak és a többieket is próbáljuk ellene hangolni. Reni csak Zsuzsával szemben viselkedik olyan ádázul, Edina kiközösítésében ő nem vett részt (az Dóri, Dennis és Vikcsu műve)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.07. 15:24:39

"udvarra mint egy ilyedt"
jav: ijedt + pár vessző ide v. oda
Hiába sötét van, na! :)

mézescsók 2014.12.07. 15:28:41

@natalja: Edina tényleg nem csinált semmi rosszat, csak kétkulacsos a kis ártatlanság képébe bújva. Először szövetséget köt Zsuzsával és Danival, aztán átjár a két oldal között, majd csatlakozik Vikcsuhoz annak ellenére, hogy csak a vak nem látja, hogy már rég nem barinő. Már a kihívás óta vacillál, a zászló készítésekor már az motyogta, hogy ő ebben nem bír részt venni szívvel, ezért inkább háttérbe húzódik, majd fanyalog. Végül ő sértődik meg, ha ezt szóvá teszik. Ki a fasz tartott pisztolyt a fejéhez, hogy Vikcsuhoz csatlakozzon?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 15:33:14

@Csókolom nagymama,bukta van?: "...Attila, ezen a ponton láttott olyan ziccert ahol Röné összes sarát a "cinkos" nyakába lehet zúdítani.,,,

Mikor Kiskun visszajön, akkor meg ezt az egész katyvaszt a Sines nyakába lehetne visszaönteni, bár szerintem erre Kiskun egyedül nem képes, nem fogja felismerni az Atitól kapott ötlet sokrétűségét - ha csak nem kap még segítséget.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 15:39:25

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "... Rosszindulatú molett hölgy megfelel..."

Igen.
Aszittem rossz ódarra gyötté. Amúgy nemtom mit gondútá, kivel vagyok "szimpatizáns". Csak eehagyott a zúri modrom.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.07. 15:40:14

@Conchobar:
"Reni csak Zsuzsával szemben viselkedik olyan ádázul"
Ez éppen elég a párbajhoz.Erre fognak hajtani.
Edina kipöckölése már valóban Denis a kopasz és Vikacsu közös munkájának gyümölcse.
PVC közreműködését nem nagyon észleltem ebben a munkálkodásban de lehet, hogy benne volt.Egyébként számomra egész korrektnek tűnik perpill.

mézescsók 2014.12.07. 15:42:22

@natalja: Megváltoztathatja a véleményét, de nem változtatta meg. Már a kihíváskor ez volt a véleménye, csak nem volt elég karakán, őszinte és nem mondta ki. Amúgy, amilyen zavarosan dadogott, nem is igen volt érthető. Vikcsut szeretem, de mégse? Nehogy már Tanya legyen a sértett ebben az ügyben!

@culture club: Azt ideologizálok meg, amit akarok, mint ti is. Nem esett nehezemre. Ha meg szerinted ez engem minősít, akkor is magánügy. A te véleményed is, meg az enyém is.

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Nem pippantott le senkit. Ez kb. olyan belemagyarázás a dolgokba, mint a vizionálás a gyerekről. Különben, ha neki ennyit megér a szoli, akkor lelke rajta. Miután kiosztotta a férfiakat, akkor dúlva-fúlva távozott, hogy akkor nem szolizik.
Ha nekem annyi tizesem lenne, amennyi szemetet ráhordtatok kilóban, akkor Brad Pittnek hívnák a szomszédom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.07. 15:52:49

@malevil2050: szerencsére, mert már azt hittem, de így, hogy felhívtad a figyelmem, köszi.... :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 15:54:16

@Conchobar: "...Vikcsu nem ismeri föl:......."

Igen, szerintem sem látja. Aki látja, esetleg, az Komisz. Ő ebből csak jól jöhet ki. Magában örülne, hogy egy viszonylag felvértezett ellenfél kiesne - Kiskun személyében. De az sem baj, ha Vikcsu esik ki, mert nem ő járult hozzá, hiszen még segítette is, a tömeget is maga mellett tartotta. Nagyon ügyes, esetleg szavazatokat jelenthet Vikcsu követőitől a későbbiek folyamán.
Másfelől pedig, amikor Kiskun visszajön, Ő SEM fogja felismerni, hogy a nézők nem rá szavaztak, hanem a csürhe ellen. Hacsak valaki fel nem világosítja.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 16:12:58

@Csókolom nagymama,bukta van?:"... Vévéattila egy odaröffenésére úgy kihúztak az udvarra mint egy ilyedt kis bichon havanese alom amikor a gazdi morcos...."

Ez a másik, amin ámulok és bámulok. Az előző szériában már megcsinálta egyszer Ati azt, hogy önállósítva magát hülyét csinált a gyerekekből. De ezek idősebbek is, meg ugye mintának ott volt az előző széria, amit nyilván néztek. És másodszor is bedőltek Attila fellépésének, senki nem kérte a "nyílt parancsot". Egyedül Sines zűgolódott, de ő sem a jogaik miatt, hanem a stílus miatt. És ő is engedelmeskedett. Vajon még hányszor tudja ezt Ati megcsinálni?

Costanza 2014.12.07. 16:22:53

Ezek itt bent sokan nem ertik, hogy mit jelent hogy elni es elni hagyni. Szerintem nem tul jo ez a hozzaallas, foleg hogy meg az se jut el a tudatukig, hogy egy ilyen mikrokozegben muszaj alkalmazkodni, mert sajat maguk alatt is vagjak a fat, ha ennyit pattognak.

A Dennis farasztoan sokat beszel a semmirol, es allando szereplesi kenyszere van, mikozben szerintem sokkal szimpatikusabb lenne, ha egy fokot visszavenne.
A Vikcsu pont olyan mint ahogy kinez, vergodos - erolkodos, es hozza sotet mint az ejszaka. Nem tudom ki hitette el vele hogy something special, mert nem az. Allandoan lefele konyul a szaja, sehogy sem jo ranezni, hallgatni meg konkretan vilagfajdalom.

Eleg erdekes ahogy ezek ketten egy kis szobaba zarva tologatjak a kirakosjatek darabjait, de szerintem azert is omlik a szajukbol ez a sok ocsmanysag, mert annyira termeszetellenes ahogy egyutt okoskodnak, foleg a fizikai kontaktus koztuk, kizartnak tartom hogy Denis normalis korulmenyek kozott szabadidejeben Vikcsukat masszirozgatna es lelkisegelyezne, Vikcsukkal meg szerintem nem foglalkoztak eddig meg ennyit az eletben...

Es legyunk oszintek Vikcsu Lacit es Adamot azert nem merte megbillogozni, mert fosik toluk.

Dora is szereti a kisebbet bantani, ejnye-bejnye, ez nem szep.. Obloshangu tank ribanc.

Lonka7 2014.12.07. 16:30:03

@Majom1Parádé: én egy Dani-Zsu döntőt néznék meg szívesen, kíváncsi lennék, hogy akkor hova fajulna a cvikipuszibarátság :-))

kamilla123 2014.12.07. 16:33:22

@Lonka7: szerintem teljesen kulturáltan tudnának vitatkozni

kamilla123 2014.12.07. 16:36:28

@natalja: én meg pont Dórira gondolok így, hogy egy jól karbantartott negyvenes. De Fannika sem 21-nek néz ki, és ha továbbra is sminkben alszik, mint ahogy ma láthattuk, akkor elég gyorsan amortizálódni is fog. Teljesen elhűltem a tegnapi öfin amikor hatalmas karikákkal a fülében meg tíz kilós nyaklánccal a nyakában szundikált.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 16:46:37

@Lonka7: ... Dani-Zsu döntőt...."

Sztm nem lesz olyan. De nem ordítoznának, abban biztos vagyok.

Gia 2014.12.07. 16:56:38

Aztán néznek ki ilyen gyűrötten,mert alig alszanak éjszaka.
Azt viszont nem értem,hogy elsőre miért nem láttam Dórát hörcsög pofijúnak,meg alkatra tenyeres-talpasnak.Eltelt egy hét,mire ilyenné vált a szememben..

Olommentes 2014.12.07. 17:07:35

Ha Vikacsu kiesik, végrendelkezhet a szuper-képességéről, ha jól emlékszem... a jog: megnevezni a kiválasztottat szavazat egyenlőség esetén.
Lehet, hogy Komisz az örökségre hajt, ha már így esett a történet és a spanság Vikacsuval...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.07. 17:30:42

És azt a tojásdobálós hacacárét nem adták?
És azt se, h vmiért büntiből nem volt melegvizük? Bár az lehet, h ma (nem) lesz.

Gia 2014.12.07. 17:40:11

@MolnarErik: Egy csomó mindent nem látunk. :-(

kamilla123 2014.12.07. 17:40:41

Dávid is a tegnapi belevalóban említtette azt a zöldségpucolós valamit, amit Zsu is a kihíváson. Arról még mindig nem tudjuk, mi is volt

Fuchsia 2014.12.07. 17:47:05

@Majom1Parádé: "Akkor előre az Edina - Dani döntőért. :-) Robin meg lehet 3." Egy ideális világban ez simán így alakulna... :) Itt viszont...

@Conchobar: "Döbbenetes, hogy Vikcsu nem ismeri föl: az ő csapatát igazából nem az jellemzi, hogy őt mennyire kedvelik, hanem az, hogy mennyire rühellik Zsuzsát." Ezt mondogatom már én is napok óta... Annyira szánalmas az egész...

Amúgy tud vki streamet? Remélem, nem kerülök ezzel a pokolra, de ha egyszer nincs tévém, és szeretném folyamatában látni a párbajt... Köszi előre is!

Onereality 2014.12.07. 17:50:09

Az a gondom Vikcsuval, hogy egy percben eloadta a kulonutas karakan csajt, aki nem ijed meg a sajat arnyekatol, sem masoktol.
Igeretes volt, igeret maradt.
Kar, hogy nem fogta fel, hogy idegen letformat oltve nincs eselye.
Eddig onbizalomhianyos, magaval kuzdo duci nokent is eljutott volna, aki probal kitorni.

Costanza 2014.12.07. 17:50:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
nekem is feltunt, hogy o egyenlobb mint Edina es kesz. Pedig elmondasa szerint o is hozzasimult Zsuzsahoz, nem tudom mire a fellengzoskodes. Amit o csinal az ok, de amit a masik az gaz.

Onereality 2014.12.07. 18:06:01

Edina szerintem nem erzi indokoltnak a mindenki egy ellen csordaszellemet, de belesodrodott, aztan merlegelt.

@Costanza:
igen, Dori kivalasztas utan odament Zsuhoz pucsitani. de o elvbol all Viki mellett :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.07. 18:10:52

@Fuchsia:
Nekem a live stream hunter.org-on jön élőben az rtl2. de elég vacak minőségben

Costanza 2014.12.07. 18:18:30

@Onereality: Amugy nincs bajom Dorival, de ez alszenteskedes.

verkli 2014.12.07. 18:32:26

@mézescsók: A Fanni Fan Klub egy piaci rés, jó ötlet.
más: Előre félek, hogy Attilából mekkora mentor-sztárt fognak gyártani, nézhetjük majd az önelégült arcát mindenhol. Pedig rajta aztán semmi sem múlik.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.07. 18:42:31

1ébként grat. a poszthoz!
Nálam ez a mai tuti:
----- a végén, mindenki legnagyobb meglepetésére, a villa legostobább lakója, Inga mondja meg a frankót: „Fölösleges itt fosni a szót, a villában nincsenek barátok, főleg nem két hét után, oszt’jónapot! -----
Ez az Inga c. névmeghatározás nagyon karajra sikerült.
Hivatalossá kell tenni! :)

Mirocska 2014.12.07. 18:46:40

Most nézegetem az éjszakai Mikulás-partyt. Ezek a pasik tök egyformák Mikulás-sapkában, meg sem lehet őket különböztetni.

mr sleepy 2014.12.07. 18:55:47

@kamilla123: buli végén már az ágyat is ösze tolták mire megszünt az onlájn

mézescsók 2014.12.07. 18:57:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tanulja meg kezelni (Edina - csűrhe pszichózis), ez a való világ. Az élhetetleneknek nem sok lehetősége van itt. Nem mondtam, hogy okos.
@natalja: Egy valakivel szemben volt rosszindulatú, Zsuzsa bemenetele első pillanatától kezdve élvezte a hozzászólók ellenszenvét. Szimpatikus most sem lett, de Vikcsut jobban utálják.) Zsuzsán kívül mással nem volt rosszindulatú, balhéja sem igen volt. (Dennis más tészta.)

Krétagarbó 2014.12.07. 19:01:48

Na engem megint megszivattak, azt hittem, most kezdődik, de ez csak az ismétlés...

Mirocska 2014.12.07. 19:02:58

@Krétagarbó: Van még egy órád rápihenni a Nagy Párbajra! :-D

kamilla123 2014.12.07. 19:04:15

@Krétagarbó: detto. akkor a tegnapi napról nincs is öfi?

Mirocska 2014.12.07. 19:04:56

tegnap jobb volt, nem volt sípolás. Így szinte nem is mondanak semmit! :-D

mézescsók 2014.12.07. 19:07:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Azért engedelmeskedtek birkamód Attilának, mert nem tudták, hogy nem a csatorna utasítása-e. Mivel fogalmuk sem volt, hogy Attila nem tagadta meg magát és pont ugyanolyan tapló, mint a Vv alatt volt és antiszoc. énjének tökéletesen megfelel, hogy terrorizálja a játékosokat (vö. Kinguci), szerintem büntetéstől tartottak, ha nem engedelmeskednek.
@verkli: Ettől joggal lehet tartani. Tény, hogy a legtudatosabb és felkészültebb játékos volt, de lassan Vv pápának fogja érezni magát, megfellebbezhetetlennek tartott véleményét pedig nyilván mindig kinyilatkoztatásnak fogja tartani, mint a pápa a brévéjét. A csatorna pedig ennek alájátszik szépen.

kamilla123 2014.12.07. 19:07:13

@Mirocska: igen, az elején még homály volt a kép, amikor cigiztek, plusz a sípolás. De aztán rájöttek, hogy így az egész műsor egy nagy felhő lenne sípolással. Gondolom, inkább kifizetik a büntit

Krétagarbó 2014.12.07. 19:07:53

@kamilla123: Pont most nézem az ismétlést, a tegnapi elejéről lemaradtam, hát azért az is elég alpár, ahogy a többiek előtt egymást ágybeli teljesítményét ocsmárolják...Hol nőttek ezek fel, úristen?

Krétagarbó 2014.12.07. 19:12:50

@Mirocska: @kamilla123: azon röhögök, hogy a "benedvesedik a bugyija" mondatból a bugyit sipolták ki..:)))

Mirocska 2014.12.07. 19:14:03

@Krétagarbó: Az onban éjjel Plasztik és Pöcök Dennist azzal nyaggatták, hogy árulja már el, mekkora Ádám farka...

Krétagarbó 2014.12.07. 19:14:08

@Krétagarbó: ja, az ocsmároljákot Komisztól smitteltem, mielőtt...

Krétagarbó 2014.12.07. 19:15:40

@Mirocska: nem mindegy nekik? Miért nem kérdezik meg Ádámtól. Meg egyébként is, Komisz látta már álló farokkal is Ádámot? Mert gondolom, úgy érdekes a két pinavirágnak.

Krétagarbó 2014.12.07. 19:16:50

Komisz milyen viccesen hordja a haját, kopaszodik, és oldalra fésüli, takarva a hiányt. Elég száncsi.

Mirocska 2014.12.07. 19:17:40

@Krétagarbó: Ezt magyarázta nekik KOmisz is, hogy neki sem mindig egyforma méretű... :-D Tényleg agyhalottak...

Mirocska 2014.12.07. 19:21:01

Hihihi... Kitakarták, ahogy Laci markolássza a cerkát! :-D

Krétagarbó 2014.12.07. 19:23:21

@Mirocska: inkább küldenék el a bőr és nemibeteg gondozóba.

Mirocska 2014.12.07. 19:26:36

@Krétagarbó: Olvastad éjjel, amit írtam az onról? Valaki gombás..

2014.12.07. 19:29:23

@mézescsók: "Ki a fasz tartott pisztolyt a fejéhez, hogy Vikcsuhoz csatlakozzon?" Szerintem ez nála becsületbeli ügy lehetett...nem felejtette el, hogy az elején Vikácsuval bandázott, mint két kiközösített...Gondolom...De végül is csak ő tudja (talán) mit miért csinál. Játszik...de ő felvállalja, hogy nem akar utálkozni. Főleg nem falkában.

kamilla123 2014.12.07. 19:34:51

most van az a rész, ahol mindenki úgy bömböl, mintha az Oscart venné át.

kamilla123 2014.12.07. 19:35:40

@kamilla123: Renike valszeg ennél nagyobb elismerést úgysem kap majd, mint sínésznő

2014.12.07. 19:40:12

@mézescsók: "Zsuzsán kívül mással nem volt rosszindulatú, balhéja sem igen volt. " Dehogynem: Edinát is ki akarja csinálni, Ádámmal is szemétkedett...most más nem jut az eszembe, de tuti, hogy nem csak Zsut szekálta.

Gia 2014.12.07. 19:40:38

@kamilla123: Kiderült már,hogy miért Sínésznő?Engem is érdekelne.

Krétagarbó 2014.12.07. 19:42:12

@Mirocska: olvastam, nem csodálkozom...

kamilla123 2014.12.07. 19:42:34

most tűnik csak fel, h az egész vita alatt Vikcsu meg sem szólalt, hihetetlen, milyen gyáva

szmoti 2014.12.07. 19:44:05

Na a tegnapiról buli miatt lemaradtam, elolvastalak titeket, most nézem is, hát ez botrány, nem kedvencem Edinka, de amit ezek leművelnek ellene, az nagyon durva :D most hirtelen arra gondoltam, hogy ő lesz a következő kiválasztott, és szintén nagyon előnyös helyzetből indul, hisz a villa jó nagy százaléka most nem igazán szereti :D

kamilla123 2014.12.07. 19:45:18

@szmoti: én is sajnálom, bár sztem ő töredékét kapja annak, amit Zsu kapott/kap

Mirocska 2014.12.07. 19:45:26

@Krétagarbó: Lehet, hogy nem is kellene őket onnan kiengedni soha többé! :-D

szmoti 2014.12.07. 19:46:57

Dennis milyen kis szócső üzemmódra váltott :D

Gia 2014.12.07. 19:48:53

@szmoti: Roppant ellenszenves ahogy játssza a fejét..

2014.12.07. 19:50:55

Edina-Laci lamúr... neeeeeeee már. Ej, szegény egyszeri kislány.

Voyoshka 2014.12.07. 19:53:33

@Fuchsia: Kedves Fuchsia! A délután fél1es hsz-del sikerült segítened a szavazásomban!! ;)

kamilla123 2014.12.07. 19:56:08

@natalja: sztem Edinkának több sütnivalója van annál, h sajnáljuk. Lehet, pontosan tudja, mit miért csinál.

Krétagarbó 2014.12.07. 19:58:11

@szmoti: nyeregben érzi magát. kíváncsi vagyok, meddig.

Zsoofka 2014.12.07. 19:58:56

@Gia: Sinésznő=modoros színésznő. Szerintem. :)

Gia 2014.12.07. 20:01:45

@mokamini: Vagy már sokan szeretnék ha elütné egy vonat.. :-)

Zsoofka 2014.12.07. 20:02:54

@Gia: +1 Hihetetlenül irritál az okoskodása...

Krétagarbó 2014.12.07. 20:02:56

És akkor a párbajm Lilu végigcipzáras fekete miniben és egy kivágott orrü, magassarkú bokacsimmában. IB fekete bőrjackóban nyomja.
Százalékok: 30/70, akkor csúnya bukta lesz Vikácsu...

malevil2050 2014.12.07. 20:02:58

Én nyertem 70:30 volt a tippem tegnap

Gia 2014.12.07. 20:03:07

Jó volt a százalék jóslás..

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:03:58

Liluék,nem találták a szavazat arányokat,mert a szerkik ismét toppon vannak.
Zavarban voltak,mint Ádám és Éva,anyák napján :-D

Gia 2014.12.07. 20:04:29

Jááj,Reni villantott...:-D

dr. sziszi 2014.12.07. 20:05:00

Sziasztok, mindenkinek szép jó estét!

Krétagarbó 2014.12.07. 20:05:20

Mikulás járt a villában. Kitisztították a cipőjüket, ráírták a nevüket sztem, legalábbis mindegyik cipőn ficeg egy etikett. Fannika: remélem kapok virgácsot! :))
Robin, Laci, Ádám: jó egy kicsit visszaemlékezni a gyerekkora.

mervinjminky (törölt) 2014.12.07. 20:05:48

lázló gogolák subickolja a makkos cipőt :DD

dr. sziszi 2014.12.07. 20:06:57

Meleg érzés csapta meg az agyát!!!!!!!!!!!!!!!Úristen, nincs is neki...

Fuchsia 2014.12.07. 20:07:43

@Voyoshka: Ójajjézusmáriaszentjózsef. MIT írtam? O_O És HOGYAN? O_O

Na, én várom a videókat és olvasom az ittent, mert semmilyen stream nem indul el... T_T

Krétagarbó 2014.12.07. 20:08:12

Reggeli kép, Edina rohan ki, megnézni, mi van a cipőben. Fanni: nem a gyerekor jutott eszébem hanem egy jó, meleg érzés. Hát, kinek mi. Bontogatják a csomikat, Dani is meghatódott, és nagyon örült neki. Zsu: sirdogál, mert ő már nem kap, hanem együtt készülnek a gyerekével.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:08:20

JáájjEdinahogyörült!! :-) Imádom azt a csajszit! :-)

Gia 2014.12.07. 20:08:23

@dr. sziszi: télleg nincs :-))))))))))))

dr. sziszi 2014.12.07. 20:08:43

ádina családias!!!!!!!!!!!!!!

Zsoofka 2014.12.07. 20:08:43

Nyissunk egy szavazást. Nemtom hogy kell, de komolyan érdekelne, hogy a kommentelők hány százaléka hívja a kölykét "GYERMEKEMNEK"?

Krétagarbó 2014.12.07. 20:08:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: attól függ. nekem 1 hónap volt, és kellett tölteni.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:09:20

@dr. sziszi:"ez csapta meg" az én fülemet is :-D

dr. sziszi 2014.12.07. 20:10:06

@mokamini: hát, szerintem nem sokan!

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:10:07

Kakkantós Dorka,levelét megírta :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.07. 20:10:26

Jéééééé, világos van és fannikán szemüveg van :)))))

Krétagarbó 2014.12.07. 20:10:58

@dr. sziszi: szió:)

Robin is kapott egy szuperképességet: duplajel. egyszer ha akar, a jeladásnál rakhat 2 jelet is.

Gia 2014.12.07. 20:11:06

Hú,ez Robinnak inkább átok.Akkor biztos őt viszik ki párbajra.

dr. sziszi 2014.12.07. 20:11:08

@Admiral_General_Aladeen: most aztán hűlyére tanuljuk magunkat ezektől...

Krétagarbó 2014.12.07. 20:11:48

Engem nagyon idegesít ez a két balfék együtt...

dr. sziszi 2014.12.07. 20:11:50

mi a lilu ajándéka? nem értettem

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:12:14

Fúúdegáz Lilu!! Az az ő szuperképessége,hogy jó műsorvezető. Haha,nap vicce!

dr. sziszi 2014.12.07. 20:12:43

@Krétagarbó: Szia drágám...itt rontom a levegőt ma este én is...

Zsoofka 2014.12.07. 20:12:46

@dr. sziszi: És ez a liba miért hiszi azt, hogy attól, hogy ilyen tudálékosan nevezi szegény kisfiút, attól jobb anya lesz?

Cimili 2014.12.07. 20:13:02

Hali! Tudom már kire hasonlít Lila. Vikcsura. :DDD Hogy nevet már a saját baromságain.

dr. sziszi 2014.12.07. 20:13:46

sinésznőcske olyan mint egy öregedő gésa

dr. sziszi 2014.12.07. 20:14:49

@mokamini: azért, hogy mindenki tudja , hogy neki van....GYERMEKE...hihihi

Mirocska 2014.12.07. 20:16:38

Zsu egész jól válaszolgat, ez már biztos Atti műve!

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 20:16:53

Szerintem inkább Fannira hasonlít lilácska.

Krétagarbó 2014.12.07. 20:17:09

Sajtótáj Zsu és Dani módra. Edina a hírvillától: miért nem Renit hívta ki Ön párbajra? A válaszokat nem értem, így nem tudom leírni. Komisz: számított-e arra, hogy a villában lest egy háziállata? Nincs neki. Dóri: mit jelen tÖnnek a karácsony, amit gyermekével tölt el? Zsu majdnem elsírja magát. Mindent jelent neki. Másik kérdése: nem gondolja, hogy elhamarkodottan használta fel a szuperképességét? Nem. Komisz: sajnálja, hogy nem volt....(szex?) első este? Maci: ha a párbajról - ne adj isten, mondom ne adj isten...- visszajönne....

dr. sziszi 2014.12.07. 20:17:20

Milf kisasszony ráncos kissé

Gia 2014.12.07. 20:17:22

@Mirocska: Aham,aránylag jó volt.

dr. sziszi 2014.12.07. 20:18:10

vikácsu remélem holnap már halottakat boncolgat megint...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.07. 20:18:34

Azokat a ronda rózsaszín köpenyeket elégethetnék.

Fannikának muszáj ennyire affektálnia???????

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:18:40

Kemény kérdéseket tesznek fel Zsunak.
Kíváncsi leszek,ha visszajön 70%-kal,akkor hányan lesznek csúszómászók...

dr. sziszi 2014.12.07. 20:18:55

@Krétagarbó: Kösz drága, csak azért mondtam mert ritkán vok mostanában itt.

malevil2050 2014.12.07. 20:19:34

Esetleg akit érdekel női kézi eb,most fogjuk elkalapálni grisáékat az m1-n követhető.

Krétagarbó 2014.12.07. 20:19:43

Vikcsu és Komisz sajtótáj: a 10 barom megkaphatná az Obersovszky díjat, alákérdeznek Vikácsunak. Vikcsut foly. sipolják kifele, mosdatlan a pírszinges szája.

dr. sziszi 2014.12.07. 20:19:54

vikkancs monnyon le , péklapát neki

Gia 2014.12.07. 20:20:06

a hal gyorsan felejt??

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:20:41

Vikaccsu,monnnyonle! De gyorsan! Undorító,pöffeszkedő picsa!

Krétagarbó 2014.12.07. 20:21:19

@Gia: az elefánt. csak azt sztem nem akarta magára mondani.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.12.07. 20:21:29

@Admiral_General_Aladeen: @dr. sziszi: úgy úgy...

és üdv mindenkinek a várva-várt első párbajon! :)

kamilla123 2014.12.07. 20:21:37

Zsu nagyon profin válaszolgatott a sajtótájékoztatón. meg vagyok lepve. Erről beszéltem, h Edinka ennek a negyedét nem kapja. Milyen fejet fognak ezek vágni, ha visszamegy!!!

dr. sziszi 2014.12.07. 20:22:20

istenes , félrefésűlt hajjal!!!!!!!!!!!!!!!!! hihihi

Zsoofka 2014.12.07. 20:23:03

@malevil2050: Köszi, épp keresem az értelmes alternatívát, ezt majd holnap elolvasom. Egyik 19, másik 20-1. Persze azért én is Zsu visszatértét akarom látni, mert a többi feje egy tanulmány lesz.
És most megyek kézit nézni, vagy Farkast.

Mirocska 2014.12.07. 20:23:08

Én azt az appot szeretném letölteni, ahol Lilut tudom kiszavazni!

dr. sziszi 2014.12.07. 20:23:33

mindenesetre lilu rém ronda idén is

Mirocska 2014.12.07. 20:23:39

Ááááááá, Bence innen idézett! :-D

Gia 2014.12.07. 20:23:41

@Admiral_General_Aladeen: Elfelejti teljesíteni a 3 kívánságot? ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.07. 20:23:41

Ezek tényleg olvasnak minket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.12.07. 20:23:49

Hááát, mondtam én hogy olvassák a HV-t!!!

dr. sziszi 2014.12.07. 20:24:18

@Mirocska: Én iiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krétagarbó 2014.12.07. 20:24:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hehe, uborka vagy marlenka, marlenka vagy uborka???? :)))

Gia 2014.12.07. 20:24:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Tényleg.Mertén írtam,hogy Marlenka-Uborka párbaj lesz...

dr. sziszi 2014.12.07. 20:25:07

@Mirocska: Mit is idézett? nem figyuztam

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:25:19

@Krétagarbó: Akkor lLilu és a szerkik,ménemmmondanak le?!?!

Mirocska 2014.12.07. 20:26:14

@perszepolisz: @dr. sziszi: Marlenka vagy uborka? by GIA :-D

Krétagarbó 2014.12.07. 20:26:23

@Mirocska: és én is. IB körökkel jobb nála, de csak egyedül.

Gia 2014.12.07. 20:26:26

@Mirocska: Virágot az öltözőbe.. :-))))))))))))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.07. 20:26:28

@Krétagarbó: @Gia: szakadok :DDDDDDDDDDD

De a hülye még be is mondja....:PPP Tök jó lehet most Vikácsu anyjának lenni :PPPPP

@dr. sziszi:
jó lenne, ha nem máshova figyelnél :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 20:26:35

haha, direkt fordítva vannak Bencéék mögött a fényképek... Vagy ha mégsem, akkor iszonyúan pofára esnek a Zsu pártiak. Szeretnék hinni ebben, de meglepne engem is az tuti.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.12.07. 20:26:42

@Gia: grat, már megérte itt elütni az időt a kommentelgetéssel... :D

Mirocska 2014.12.07. 20:26:48

@Admiral_General_Aladeen: Azt biztos még nem írtuk le elégszer! :-D

dr. sziszi 2014.12.07. 20:27:19

Hát ha valóban olvasnak minket, akkor mindenki nyílvánitsa ki a véleményét bátran, nehogy már ezek ott hülyén haljanak meg!

Krétagarbó 2014.12.07. 20:27:38

@Gia: Bencus majd küldet egyet:)

dr. sziszi 2014.12.07. 20:28:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Azért nem figyeltem mert kerestem egy marlenkát a hűtőbe de nem volt. Így aztán megeszem a maradék túrós-mazsolás palacsintát!!!!!!!

Krétagarbó 2014.12.07. 20:30:54

@Admiral_General_Aladeen: biztos csak a vicces kommenteket olvassák, lehet, hogy a segéd-segéd szerkik szemléznek nekik.

kamilla123 2014.12.07. 20:31:13

Vikcsu megint kultúrlény volt, hogy legyökerezte Zsu-t

Gia 2014.12.07. 20:31:53

@Krétagarbó: Hát nem is Bencus mazsolázik. :-)

kamilla123 2014.12.07. 20:31:54

Lilu miért szívatja Bencust?

Krétagarbó 2014.12.07. 20:32:24

Ati ismét bent volt a villában. Eztetet látjuk éppen.

Mirocska 2014.12.07. 20:32:26

Lilu borzalmas ezzel az erőltetett jópofasággal, ahogy Bencével próbál évődni. Vagy nem is tudom, keresem a megfelelő szót!

dr. sziszi 2014.12.07. 20:32:32

megjött a pápa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dr. sziszi 2014.12.07. 20:33:53

ádina nem tudott pontosan dönteni

dr. sziszi 2014.12.07. 20:35:27

A marlenka egy nagyon fincsi sütemény, szoktam venni néha. lehet, hogy mást is jelent de én ezt nem tudom

Krétagarbó 2014.12.07. 20:36:31

Bevitte a kutyusát is. Leültet mindenkit a kanapéra, elmondja őket, hogy mindenkit szivatott, és tegeződjenek, kivéve Renáta, ő magázza csak eztán is. Kaptak egy kis piát, aztán usgyi kifelé az udvarra.

Edina és Ati négyszemközt beszélnek (vagyis azt hiszik, ugye:) Vikcsu mint ember közel áll hozzé, de Zsu is, mint játéktárs, nehéz helyzetben van napok óta. Ati felajánlja, hogy maradjon bent, ezt elfogadja Edina, így végighallgathatja ő is Danival együtt Atit.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.07. 20:36:44

@Gia: gratula! Én azt hittem idáig h csak sixxet olvassák:O

Viszont, ha van olyan állás h HV kommenteket kell olvasni, én nagyon szívesen, de tényleg.-o-

Commodore 2014.12.07. 20:36:49

Remélem odaszarik mindenki ágyába!

Mirocska 2014.12.07. 20:37:11

Vikcsut mindjárt megüti a guta!

dr. sziszi 2014.12.07. 20:37:32

megijedt a mangalica ...bocs

Krétagarbó 2014.12.07. 20:37:42

A többiek kint kamilláznak, hogy Edina bent maradt Zsuékkal.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.12.07. 20:38:39

Vikcsu azon problémázik, hogy ha valaki semleges, akkor az ellenféllel nem lehet az illető, csak vele. Brilliáns logika... :)

Gia 2014.12.07. 20:38:57

@foxwiththegloves: Köszönöm neked is,meg mindenkinek! :-D

Mirocska 2014.12.07. 20:38:57

Atti: Fanni úgysem fogja érteni, miről van szó! :-D

dr. sziszi 2014.12.07. 20:39:46

Jááááááájm Milf is kérdez!

mostmarmuszajkommentelnem 2014.12.07. 20:39:50

Azért az is vicces, hogy Attila közli, hogy "úgysem fogja érteni, miről beszélünk", majd behívja Fannit :DD

Krétagarbó 2014.12.07. 20:40:07

Kazalt is behívják, lemodellezik vele Vikcsut, és a párbajt.
Ati csúnyán beszól Kazalnak (párbaj imitáció, nem szolizás jön.)

Mirocska 2014.12.07. 20:40:28

Tanító bácsi meg a hülye gyerekek! :-D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 20:40:28

Fú, de szivatta Fannit Attila: Ugye tudod, hogy ez nem egy Szoli-bemutató? .-)))

Gia 2014.12.07. 20:40:32

Ati jól beégeti Fannikát. :-)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:40:40

Úú! Ati hogy alázza Kazalt!! :-D

dr. sziszi 2014.12.07. 20:41:04

Jajj , de buta ez a Fanni lány!

Gia 2014.12.07. 20:41:54

Fanni Karsai Zita rokona hajzatilag. :-)

Mirocska 2014.12.07. 20:42:23

@Gia: Amióta leázottkutyázták, nem vasalja! :-D

Krétagarbó 2014.12.07. 20:43:37

Megrohad fehér bőrrel Kazal, ha Zsué lenne a szoli, ha Atié, na erre a becsalicsárda kérdésre már igent mondana... Teccik neki a csávó, ajjé.
Dani megállapítja, hogy Edina vele van, és emiatt próbál Zsuhoz is közeledni. Ati búcsúzik, vajon ott lesz a párbajon, ez a kérdés kínoz most...

dr. sziszi 2014.12.07. 20:43:40

Bucsúzik a pápa , l. attila

Mirocska 2014.12.07. 20:43:44

A kutya tekintetében volt a legtöbb értelem!

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 20:45:04

Fannika pöcke Attila miatt bizsereg. No.

Costanza 2014.12.07. 20:45:16

a pszichpata mar ra is gyogyult a Fannira. Biztos ra fog nyomulni, ahogy kiteszi a labat a villabol a lany.... szegeny csaj.

Krétagarbó 2014.12.07. 20:45:34

Szájbox. Na ezt nem közvetítem...

Gia 2014.12.07. 20:45:48

@Mirocska: A kutya cukker volt. :-)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:45:56

Akkor Bence,most mondd utánam:
Lilu,monnnyálle!!

Mirocska 2014.12.07. 20:47:08

Robin simogatja Plasztik lábát!

Gia 2014.12.07. 20:48:24

Ebben a fejvédőben elég gáz beszélni..

dr. sziszi 2014.12.07. 20:48:52

sinésznő mitől olyan piros már megint??????????????

Commodore 2014.12.07. 20:49:17

ezmiezaszarakodás? vissza a kutyát!

Mirocska 2014.12.07. 20:49:34

Komisz nagyon gáz...

Krétagarbó 2014.12.07. 20:49:40

Dani jobb, okosabb, most is kijön szépen.

Gia 2014.12.07. 20:49:55

Dennis gusztusalan..

dr. sziszi 2014.12.07. 20:50:30

vikkancs de ronda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mirocska 2014.12.07. 20:50:45

@Krétagarbó: Nekem ő az egyik favoritom.

Cimili 2014.12.07. 20:50:51

Milyen megalázó már, h Röné nem tegezheti Atit. Kár, h nem láttam a fejét.

malevil2050 2014.12.07. 20:50:54

@mokamini: Én is csak pontosan erre vagyok kiváncsi,ott meg egyenlőre 4:7

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:51:01

De undorító,ahogy Vikaccsu baszkurálja a nyelvpiercingjét! Mondjuk az egész csaj undorító....

Commodore 2014.12.07. 20:51:04

kezeket a paplan fölé

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 20:51:13

Mekkora ratyi köcsög ez a Kumisz

Mirocska 2014.12.07. 20:51:28

@dr. sziszi: egész héten ebben a rénszarvasos pólóban, és a farmerdzsekiben van.

dr. sziszi 2014.12.07. 20:51:55

Ádina pártalan!!!!!!!!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 20:52:26

Ja, először azt hittem, hogy Aurélió van valamelyik fejvédőben... mintha őt hallottam volna. Aztán a szavakból rájöttem, hogy nem ő az.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 20:52:52

Edina,milyen szépen,összetetten beszélt! <3

mervinjminky (törölt) 2014.12.07. 20:53:38

csak ne aurelio 2.0 nyerje idén, könyörgöm

dr. sziszi 2014.12.07. 20:54:26

Bencus is gáz ezzel a frizurával

Mirocska 2014.12.07. 20:55:15

@dr. sziszi: KOmisz és Bence szerintem nagyon hasonlít egymásra!

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 20:56:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: jaj de édes tőled, kis Dominám. Sajnos nem nyertem meg az ötöst Fannika ingamódszerével, nincs se bentley, se karácsony.

Gia 2014.12.07. 20:56:38

@mervinjminky: Ne aggódj,már megírtam mit nyer idén Komisz. Tapasztalatot. :-D

kamilla123 2014.12.07. 20:57:10

azért az érdekes volt, h Fanni a párbaj-imitáción nem tudta megmondani, hogy mi a baja Zsu-val Csak hebegett-habogott. Ha kiszakítják a falkából, egy nulla

mervinjminky (törölt) 2014.12.07. 20:57:16

lehúzzák 56,95:43,05 re, bárkivel fogadnék :D

Cimili 2014.12.07. 20:57:21

Mikor lesz már a párbaj????????
Mókicusnak meg igazolatlan! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 20:58:25

@mervinjminky: nem fog, ahhoz túl bunkó. Au. is nagy paréj tudott lenni, de szerethető volt.

dr. sziszi 2014.12.07. 20:58:53

Hááááát, nem biztos, hogy marlenkának van 70%...hmmmmmmmmmmmmmm

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 20:59:48

@mervinjminky: rendszerint igy szokták. Összehúzzák szorosra, hogy 1-2 %-on múljon és hűdeizgi legyen.

dr. sziszi 2014.12.07. 21:00:07

Húúúúúúúúú, lilu megint nagyon bunkóóóóóóóóóó

Krétagarbó 2014.12.07. 21:01:00

@dr. sziszi: nekem mindegy, nem is szavazok.

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:01:14

Bekapocslják a villát élőben, nyitókép Basszája: " faszom .. . baszdmeg .." lol

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:01:51

@Krétagarbó: Csak a legelső perceket láttam, akkor mutatták, de a többi kimaradt. Azt hittem, volt azóta valami fejlemény...

Attila milyen volt?

Krétagarbó 2014.12.07. 21:02:02

Vikcsut Sárlott festette ki. Vagy nekiment az ajtónak és van két mokka a szemei felett.

Gia 2014.12.07. 21:02:20

Vikcsu már megint ugyanazt álmodta?Macival? :-D

dr. sziszi 2014.12.07. 21:02:46

vikcsunak milyen diplomája van??????????

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:02:48

Rikácstehenet szépen kisuvickolták az utolsó estére.

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:03:25

@dr. sziszi: kutyakozmetikus az adatlapja szerint

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:03:27

@Krétagarbó: Tuti, hogy Reni festette ki... épp az imént rémültem halálra tőle a jelrakási visszajátszás közben.

Gia 2014.12.07. 21:03:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Attila megmondta nekik,hogy múltkor csak szívatta őket.

Mirocska 2014.12.07. 21:04:19

Jézusom, Vikcsu borzalmasan néz ki!

dr. sziszi 2014.12.07. 21:04:58

@Schlomo Goldberg: Oda nem kell diploma , vagy igen????????

Gia 2014.12.07. 21:05:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Fel,de Reninek azt mondta,hogy őt továbbra is magázza. :-)

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:05:30

Vikcsut már oltja Bence, de persze nem érti

SzaffiChan 2014.12.07. 21:05:31

és mit húznak szorosra, ha már ilyenkor nem is enged szavazni? Remélem Zsu megy vissza, hadd lássam a tramplik fejét :D
Amúgy kumisz nem hasonlít Aura, ő az elején vicces volt, míg kumisz kivágta a csaját, akin addig élősködött, innen már csak lejtmenet a csáó ( Fanni pont ilyen pöcsfejet érdemel)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:06:41

@Gia: :D és mit szólt Renáta e becses megkülönböztetéshez?

dr. sziszi 2014.12.07. 21:07:15

Ha lilu mégecce kimondja, hogy természetesen, hát én lelövöm...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:07:49

@SzaffiChan: nyilvánvalóan tanulmányozta Au.-t. Rengetegszer köszön vissza a hangsúlyozása, a mozdulatai, ahogy formálja a szavakat, stb.

Gia 2014.12.07. 21:07:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem tudta szerintem,hogy ez most komoly,vagy vicc..

Krétagarbó 2014.12.07. 21:08:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tényleg, rá is borult a Sínésznőre a pirosító.

gegv...

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:08:38

@dr. sziszi: fogalmam sincs, gondolom nem OKJ-s a képzés, de azért szerintem nem is főiskola. Passz, de mindegy is mert 2 hét múlva már úgysem emlékszünk rá.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:09:38

Melyik mondta azt kedvesen, hogy ide már ne gyere? Tsiztelhetnék az ellenfelet picit.

csiri bá 2014.12.07. 21:10:20

@Schlomo Goldberg: Nem-e??
Boncmester - Korábbi Országos Képzési Jegyzék (OKJ)
Általános adatok:
- Szakképesítés megnevezése: Boncmester
- OKJ száma: 31500201
- Szakmacsoport: Egészségügy
:D

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:10:44

egyre kevesebb nyugdíjast sikerült összefogdosni a Camponából tapsolni

Krétagarbó 2014.12.07. 21:11:08

@Krétagarbó: kicsit összegabalyodtam: tisztelhetnék...

Commodore 2014.12.07. 21:12:01

nagykutya! az kell! 5!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:12:38

Kár ezekért az ismétlésekért... ezzel a sirós, új udvarban új kutyás résszel Zs. most megint elveszitette a szimpátiám egy jó részét.

Commodore 2014.12.07. 21:13:04

@Schlomo Goldberg: :-))))) Mi lesz , ha vasárnap zárva lesznek?!

kamilla123 2014.12.07. 21:13:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): gondolj bele, 50 millából mekkora kutyát lehet venni :-)

Krétagarbó 2014.12.07. 21:13:37

Zsuzsa a rafinált??? Hááát, szegény...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:13:40

@Schlomo Goldberg: de a néger testőrök meg vannak még? (nem figyeltem)

Gia 2014.12.07. 21:13:46

Mellesleg nem előnyös a ruha Lilunak.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:14:13

Azok az arcok, akiket mutatott a kamera.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:14:49

@dr. sziszi: persze, a gyermekvédelmissel...:)

dr. sziszi 2014.12.07. 21:14:52

@Gia: lilunak semmilyen ruha sem elönyös

Gia 2014.12.07. 21:15:00

Zsu kedvenc szava:"minden".

Costanza 2014.12.07. 21:15:19

Uristen, ez a boronddel maszkalas. :D igazi magyar tv musor.

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:15:21

Zsu sír a stúdióban, megszólalni nem tud, Lilu feszegeti mint a tonhalkonzervet.

mervinjminky (törölt) 2014.12.07. 21:15:35

1000 forintért integetnek :DD

Jemi 2014.12.07. 21:15:51

Ez nem is nagy párbaj ..miért keritenek neki ekkora feneket?:)

Commodore 2014.12.07. 21:16:02

kétfarkú kutyákat...

Krétagarbó 2014.12.07. 21:16:25

Geci előjött a hüvelygombám...-kiált bele az élőbe Vikcsu!!! :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:16:36

Kapcs. a villába, mi hallatszik? ".... hüvelygombát.... " :D:D Ez egyre jobb.

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:16:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): fehért testőrt láttam, az még megmaradt az előző szériából.
Zsu Bekönnyezett, mindenki megtapsolta.

Mirocska 2014.12.07. 21:16:57

Mindegyik csaj borzalmasan néz ma ki! Mi történt velük???

mervinjminky (törölt) 2014.12.07. 21:17:08

"geci,előjött a hüvelygombám"

Krétagarbó 2014.12.07. 21:17:36

@mervinjminky: én is ezen röhögtem, a statisztákra azt hitte Zsu, hogy rajongók:)))

szmoti 2014.12.07. 21:17:39

Laci milyen meggyőződéssel tapsolt Vikicsuhájnak :D

dr. sziszi 2014.12.07. 21:17:41

remélem végleg távozott a gonosz...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:17:42

@Krétagarbó: az Vik. volt? :D baszki... és ezek után még őt várják vissza?

Gia 2014.12.07. 21:18:26

Mikor mutatják a mikulásbulit??

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:18:27

Rikácstehén üvölt mint a fábaszorult hüvelygomba.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:18:44

@Schlomo Goldberg: nincs már fekete testőr, csak két fehér.

Commodore 2014.12.07. 21:18:51

nincs néger, a füst is kevesebb, strobival is spórolnak ááá,

Falusi Liba 2014.12.07. 21:18:59

Most nem azért, de szerintem Reninél ellenszenvesebb női játékosa még nem volt a vv-nek.
Nagykutyás visszamegy.
Feszkóznak, ezt nézzük, a nagyklikk szétesik, a kisklikk megerősödik, Maci marginalizálódik.
Szegény Vikcsu, Reni helyett vérzik el most, kicsit sajnálom.

És őszintén remélem, Zsu sosem tart majd kutyát, nem neki való (mondom ezt kutyásként).

kamilla123 2014.12.07. 21:19:08

Komolyan 7 széria óta nem lehet megszerelni azt a szaros ajtót? senki nem bírja kinyitni :-)))

Mirocska 2014.12.07. 21:19:13

@Gia: Biztos csak holnap. Ma már csak a párbajjal bohóckodnak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:19:44

Fújdegusztustalan volt az előző epizód MAcival.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:19:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a hang alapján, meg ez a geci,..... fordulat az ő vagy PVC, a PVC hangját meg egyértelműen felismerem és ez most nem ő volt.

Falusi Liba 2014.12.07. 21:20:08

Nincs mán itt semmi, tök lóbüdzsé az egész.
A grafikát is az ecserin vették... vagy inkább ingyen adták.

perszepolisz 2014.12.07. 21:20:10

@Mirocska: Olyan mint az érettségi tablós fényképezkedés előtt: Minden csaj tök máshogy nézett ki mint amúgy máskor.

csiri bá 2014.12.07. 21:20:47

@kamilla123: csak a lámpa vált zöldre de az ajtó kicseszésből zárva marad kicsit, hadd rángassák idétlenül. :D

Krétagarbó 2014.12.07. 21:20:49

@Gia: sztem azt holnap, az tegnap este volt. szoktak ilyet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:21:05

Vikcsu karján mindjárt szétreped a sztreccs farmerdzseki.

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:22:21

" a telhetetlen Vikcsu" mutatja be Lilu Vikacsut a stúdióba lépve.

Falusi Liba 2014.12.07. 21:23:48

Annyira gusztustalan, ha valaki a gyermekét használja adunak.

Gia 2014.12.07. 21:24:17

@csiri bá: Röfi örüljön,hogy hazamegy,mert lehet,hogy Karácsonykor levágnák a vella lakók. :-D

csiberibe 2014.12.07. 21:24:28

@dr. sziszi: eü-ben dolgozott a kutyakozm előtt, állítólag, de hogy diplomás ápoló lenne, azt nem gondolnám.

dr. sziszi 2014.12.07. 21:25:10

Zsuzs mindig , minden esetben a gyerekét emlegeti

dr. sziszi 2014.12.07. 21:25:48

@csiberibe: De akkor miért mondja, hogy neki van diplomája?

kamilla123 2014.12.07. 21:25:55

én azt nem értem, miért nem mondja SOHA Zsu érvként, h basszus rám tetted a jeledet, innentől kezdve semmi jogod számon kérni, miért hívtalak ki. Ha nem volt egymással bajunk, tetted volna másra.

csiri bá 2014.12.07. 21:25:56

@Gia: akkor lesz hurka kolbász rendesen :D

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:26:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hát igaz, ha jobban belegondolok, addig még kitölthetek pár szelvényt, egy kettesből meglesz a ponty a karácsonyi húslevesbe. Mekkorát falatoznánk a fa tövében.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 21:26:28

És a szokásos összehangolt reklámblokk már megint bejátszik.... Iszonyú, és a legkisebb kiskutyát nem érdekel, hogy a nyomi reklámokból van a csatorna bevételének nagy része. vagy mittomén honnét.

Cimili 2014.12.07. 21:26:55

@Gia: Nem csak nem előnyös. Sose gondoltam volna, h a kis fekete közönséges is tud lenni.:DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.07. 21:27:03

@Schlomo Goldberg: adok számot, ha kérsz, járuljak már hozzá a bentleyhez :D

dr. sziszi 2014.12.07. 21:30:03

ez mindenkiben elmélyedt már...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:30:14

@csiberibe: akkor nem is boncmester, hanem PR-menedzser? :(

Cimili 2014.12.07. 21:31:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Meg táncbajnokságot nyert Riminiben? Sztem hazudott.

Falusi Liba 2014.12.07. 21:31:30

@csiberibe: Versenytáncos??? Pr diploma???

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:31:35

Lol, azért csak bevágják hogy Zsu hogy is ment rá a faszra 6 óra alatt.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 21:31:46

Egy egyedülálló kisgyerekes anya,ki másról beszélne,mint a számára legfontosabb emberről: a gyer(m)ekéről.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:32:39

az az anyja lehet Zsunak, szőrös kabátban, a nagydarab tetkós pasi mellett??

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:32:50

Lilu megint olyan nőies és tapintatos. :D

Cimili 2014.12.07. 21:33:00

Lila, te bunkócska te drága! :DDDDD

dr. sziszi 2014.12.07. 21:33:30

Lilu sok éve itt van és mégis mindenki utálja...monnyonleeeeeeeeeeeeee!

Costanza 2014.12.07. 21:33:42

Idezet:

Lilu: "Zsuzsa te mit gondolsz errol, amit a Vikcsu mondott?"

Zsuzsa: "OOOOOOOOOOoo, hmhmmmhm, mivel ez egy jatek, igen nagy taktikai gondolatokra van itt szukseg nem ertek egyte itt a vikcsunak a valaszaval, miszerint, oooooo, Igen, valos az hogy nekem voltak konfliktusaim, de kulso dolgokkal, tehat engem mindig a gyermekem reven probaltak befolyasolni, bantani, szidalmazni, es oooooo en ennek en nem hagytam nyomot, tehat nem innet hivtam ki a Vikcsut, ooo, tehat szerencses voltam mert a Vikcsuval en raertem egyenileg foglalkozni, miszerint en megtudtam ot ismerni, es ooooooo......."

es itt hala egnek belefolytottak a szot, de OMG. Mindket not kivagnam onnan.

csiri bá 2014.12.07. 21:33:48

@csiberibe: "nyolc évvel ezelőtt versenytáncosként elhozhatta a világbajnoki címet Riminiből" - csűrdöngölésben? :D

Falusi Liba 2014.12.07. 21:34:22

@Admiral_General_Aladeen: a babavilágban ez oké, de a valóvilágban? Én sem beszélek állandóan az enyéimről, bár tudnék.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:34:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: az a cipő eddig is ilyen szinű volt, vagy a cipő más? Vagy mitől olyan fura az avatarod most?

Krétagarbó 2014.12.07. 21:34:53

Vikcsu itt még nem volt menő...

Falusi Liba 2014.12.07. 21:35:29

@csiri bá: Tapasztalatból mondom, hogy akik csürdöngölnek, olyan kemény fenékkel rendelkeznek, mint a beton...

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:36:33

Rikacsu kapcsolatai: leborotválta a lábát, basszájba elküldte, edinának nyíg a szaunában hogy senki nem barátozik vele, megerőszakolja robint, összenézet barátilag zsuval, medve számonkéri, edina sárga szalagos száműzetése, edina számonkérése. Nagy pillanatok.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:36:56

Jelen esetben Reni a legjobb barátnője épp egy hete.

Mirocska 2014.12.07. 21:37:44

Végre Zsu előhozza a jelrakást!

Gia 2014.12.07. 21:37:51

Végre,Zsunak érvei vannak..

dr. sziszi 2014.12.07. 21:38:02

na, most a zsu kicsit gusztustalan volt...

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:38:49

semmitmondó összezörenés nem volt Rikacsu szerint ZSuval. Zsu felhozza az ADUÁSZT:
rárakta a jelet Vikcsu azzal hogy nem akar vele együtt lakni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 21:38:56

Na, most mondta meg Zsu, hogy rárakta Vikcsu, szóval jogos, hogy kiviszi.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:39:05

Ja hogy a kék kendő miatt vannak mokkák festve az összes lánynak...

Mók_Ica 2014.12.07. 21:39:29

sziasztok :) befutottam a végére .... állást már mutattak?

Falusi Liba 2014.12.07. 21:40:01

Védjen téged vv Dani... Úristen...

Mirocska 2014.12.07. 21:40:24

Szeretet és humor???? :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:40:40

Dani ... istenem.. egyedülálló anyák, apák... :D:D

Reni = Tordas. Rémes.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:40:55

Vikcsuban nincsenek gátlások??? Hát csak azokból van neki..

dr. sziszi 2014.12.07. 21:40:57

hűűűűűha, a lelkéből dönt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:41:34

Dani összefüggő kortárs beszédet adott elő. Kéri az egyedülálló anyák és apák támogatását.
Reni Vikcsuról: lehet hogy soka piercing, sokat káromkodik, nem gondolkodik semmin, nincsenek gátlásai..... LOL

Cimili 2014.12.07. 21:41:42

Következő remélem Röné lesz, utána Macilaci.

perszepolisz 2014.12.07. 21:41:51

@Commodore: A moby Dick A Duna Tv-n Az eredeti.

dr. sziszi 2014.12.07. 21:42:42

Hát edina nem volt meggyözőőőőőőőőőő

Krétagarbó 2014.12.07. 21:42:50

Ki kit vár vissza? Edina: Vikcsu. (Fanni: aztapicsa!)

csiri bá 2014.12.07. 21:43:04

@perszepolisz: az rtl2-n egy új feldolgozása megy. :D bálna itt is ott is. :D

Cimili 2014.12.07. 21:43:04

@Mók_Ica: Nem és igazolatlan a mai estére! :DDDDDDDDDDDD

Gia 2014.12.07. 21:43:19

Fanni bé szólt Edinának..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.07. 21:43:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez a karácsonyi rucim :) Foxika találta. Mindig tökéletes avikat talál:P

ejhaa 2014.12.07. 21:43:47

Ez a Jabba b+,bárhová leül,legyen az kint vagy bent,magárra takar egy 7négyzetméteres pokrócot.
Ez mi szégyen kitvárszvissza volt..

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:43:49

Kit vártok vissza.
Ednina: Vikcsu
Fanni: azt a picsa!
megint lebasszák hogy élőben nem kéne káromkodni.

dr. sziszi 2014.12.07. 21:43:54

Na, megint gyerek-téma

Mirocska 2014.12.07. 21:44:06

Meddig húzzák még a semmit?

Mók_Ica 2014.12.07. 21:44:15

@Gia: köszi :)

@dr. sziszi: és nem gondolkodik :))) hihihihih

zsu már megint a gyerekéért van itt.... broáf

Krétagarbó 2014.12.07. 21:44:22

Na, Marlenka vagy Uborka?

Falusi Liba 2014.12.07. 21:45:13

hétszentség, hogy zsu megy vissza

Mók_Ica 2014.12.07. 21:45:19

@Cimili: családi buli volt :) kérem igazoltnak tekinteni :)

nicu71 2014.12.07. 21:45:33

na mingyá itt az igazság pillanata xd

Mirocska 2014.12.07. 21:45:56

@Krétagarbó: és ettől még nagyobbnak tűnik

dr. sziszi 2014.12.07. 21:46:14

aztaqurva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2014.12.07. 21:46:15

27,34 -72,66 hmmmmmmm

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 21:46:41

Na,pirszinges dömper,mehet haza!!

dr. sziszi 2014.12.07. 21:46:58

tudtam, gömbi mehet boncolni..................

Mók_Ica 2014.12.07. 21:47:04

na, most még többet hallhatjuk, hogy a gyerekéért van itt....

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:47:19

Zsu 72 % -al vissza. Rikácsu meg van zavarodva. Nem érti mi történt. Beszoptad paraszt, annyi.

Cimili 2014.12.07. 21:47:35

Vikacsu pofa vágásai! Auuuuuu.:)

Mirocska 2014.12.07. 21:47:36

Vikcsu feje csodálatos

csiberibe 2014.12.07. 21:47:53

hát, akkor az én ismerőseim meg kollégáim nem gondolkodnak egyformán a 77%-kal :) Senki nem akarta vissza Zsuzsát :S

Krétagarbó 2014.12.07. 21:48:09

Az arcokat szeretném látni, gyorsan gyorsan a villába vissza...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.07. 21:48:32

Viktória azért a végére még eleresztett egy bazmeget, a kamera pont mutatta. :D

Gia 2014.12.07. 21:48:52

öröm,bódottság :-)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 21:48:52

Most akkor felmerül a kèrdès,hogy mennyire utálták Vikaccsut,ha Zsu sem szimpi,és mégis ekkora különbséggel nyert.

bobby.ewing 2014.12.07. 21:49:04

Vikcsu kedvesen lehülyézte a nézőket, szavazókat.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:49:25

@Majom1Parádé: sztem is.
@csiberibe: nem hiszem, hogy számított is, hogy hányan hova szavaztak.

Mirocska 2014.12.07. 21:49:30

Vikcsu próbál laza lenni, de nem nagyon megy neki.

szmoti 2014.12.07. 21:49:40

@bobby.ewing: némítva volt a tv, mit mondott? :D

dr. sziszi 2014.12.07. 21:49:43

gömbi bőőőőőőőőőőőőőőőőőg...hihihi

Falusi Liba 2014.12.07. 21:49:52

Hát ilyen a sóbiznicc

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 21:50:25

Akikor nem más mondja Vikcsunak mit gondoljon tök normális. :-)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 21:50:57

@bobby.ewing: szerinte a nézők,nem nézték elejétöl a vv-t. Haha! :-)

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:51:00

Annyira jól esik ezt nézni. Két -három nappal még a kiválasztás előtt mondtam, hogy azért hozták Vikcsut képernyőre hirtelen mert ő lesz Zsu párbajellenfele, ahonnét Zsu jön vissza győztesen.
Lottóötösöm is így kéne hogy legyen.

Commodore 2014.12.07. 21:51:17

Jóbefüstöltek a sorbanállóknak! :-(

csiberibe 2014.12.07. 21:51:40

@Krétagarbó: nyilván :)
Vikcsut visszaküldeni nem volt értelme, nem történt körülötte semmi. Zsu meg dugni fog előbb-utóbb...

Mók_Ica 2014.12.07. 21:51:57

Atti kíséri vissza zsut a villába.....
ARCOK....fannika hisztibe borul, dani durván sír

nicu71 2014.12.07. 21:52:21

úristen melyik retardált rikácsolt meg óbégatott annyira ???

Commodore 2014.12.07. 21:52:26

Vikcsu sose felejtünk! :-)

Gia 2014.12.07. 21:52:38

Keveset mutattak..De azt nem gondoltam,hogy Dani bőgni fog..

malevil2050 2014.12.07. 21:52:54

hallo 107,azonnal kérünk egy rohamkocsit a vellába,fanny baby infarktust kapott

dr. sziszi 2014.12.07. 21:53:08

na, csóközön mindenkinek,holnapig. Jó éjt!!!!!!!!!!!!

Schlomo Goldberg 2014.12.07. 21:53:16

Azok az arcok amikor Zsu belép, priceless. lololololol.
Pincsi sír, valaki hátul hisztérikusan üvölt hogy ezt nem hiszi el

Cimili 2014.12.07. 21:53:18

@Admiral_General_Aladeen: Csak ezért töltöttem le az appot. Nehogymá a dömper menjen vissza.

malevil2050 2014.12.07. 21:53:45

és 28:27 apró öröm azélet,zúg a volag.

Falusi Liba 2014.12.07. 21:53:54

Ezek a hüjegyerekek néhány vv-t végignézhettek, tudhatták, ha valakiből mártírt csinálnak, és az nem ágál a cím ellen, hanem ráerősít, az visszajön. Mindig így volt, így lesz, ilyen az emberi természet.

kamilla123 2014.12.07. 21:53:55

ilyen hülye kameraállást. csak Fanni fejét lehetett látni. Dani olyan cuki volt! :-)))

Mók_Ica 2014.12.07. 21:53:58

@Schlomo Goldberg: lottózz bébi!!! hama', hama' :)))) legyen ötösöd :))))

@nicu71: fannika....

@dr. sziszi: dehogy sír..... bömbölt....zokogott

@Cimili: kösz, pusz :)

Cimili 2014.12.07. 21:53:58

@Schlomo Goldberg: Szerintem Fannika rikácsolt a háttérben.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:54:29

@malevil2050: 104-et hívd, mert különben a tűzoltók jönnek:)

Mirocska 2014.12.07. 21:54:34

@Schlomo Goldberg: Hát még, ha megtudja a 72%-ot!

csiri bá 2014.12.07. 21:55:08

Hogy visított már a háttérben valamelyik agyhalott. :D
Hát még ha meghallják a különbséget 72-28. :D

Mók_Ica 2014.12.07. 21:55:08

@dr. sziszi: jó éjt sziszike :)

@malevil2050: mi lesz az új avid? :)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 21:55:47

Ha Reninek nem lesz holnap hangja,akkor ő volt,ha lesz,akkor Kazal :-)

Cimili 2014.12.07. 21:56:39

Zsu nem fogja kibírni és el fogja mondani a % különbségeket.

Gia 2014.12.07. 21:56:57

Edina nem állt az első sorban,hogy lássa ki jön vicca..

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 21:57:10

Mellesleg Zsu is simán megtörhető lenne, ha Reniék ugyanúgy folytatnák, ahogy eddig tolták. De nyilván most befostak. Bár Reniből meg Fanniból kinézem, hogy most rögtön nekiesnek és nem verbálisan...

edics 2014.12.07. 21:57:27

@csiri bá: Szerintem Plasztik volt aki üvöltött.

Nem Penny hajója 2014.12.07. 21:57:27

Kíváncsi leszek, hogy kik kezdenek majd most dörgölőzni Zsu-hoz. :)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 21:57:33

@Cimili: Helyes! ;-) Én még nem töltöttem le. Az előző szériában szavaztam pàrszor.

Pingman 2014.12.07. 21:57:41

@Krétagarbó: A rendőrök :) A piros csapat a 105-ön érhető el :)

Mirocska 2014.12.07. 21:58:07

@Majom1Parádé: Akkor remélem, lesz ma on! :-D

kamilla123 2014.12.07. 21:58:11

@Nem Penny hajója: Dóri tuti. Ő már a kiválasztás után elkezdte. A "lézengők" detto. Talán Maci is

Nem Penny hajója 2014.12.07. 21:58:42

Ja, meg arra is kíváncsi vagyok, hogy leesik-e a bentieknek, hogy ha továbbra is basztatják Zsu-t, azzal csak tovább erősítik.

Krétagarbó 2014.12.07. 21:58:50

@Pingman: na, akkor a 112-öt:) az tuti:)

Cimili 2014.12.07. 21:58:59

@Admiral_General_Aladeen: Akkor csak frissíteni kell állítólag.

Tanya Jóska 2014.12.07. 21:59:39

Szerintem is Reni virnyákolt, pedig ha tudná hogy kevesen múlt hogy nem ő ment ki vinkcsun helyett

Cimili 2014.12.07. 22:00:28

@Nem Penny hajója: Lacccinak biztos, mert ezt már régebben is mondta a csajoknak.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 22:00:34

Többször visszapörgettem a rikácsolást de nem jöztem rá,most sem,hogy ki ordított. Artikulálatlan őrjöngés volt :-)

Mirocska 2014.12.07. 22:01:55

Vikcsu a Belevalóban.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 22:02:10

@Cimili: nem érzek késztetést. ;-) az a tervem,hogy mostantól csak itt a hv-n követem. max lenémitott tv mellett;-)

Cimili 2014.12.07. 22:02:20

Évának se áll jól ez a lenyalt vasalthaj.

Gia 2014.12.07. 22:02:35

Nagyon gyászos a hangulat a Belevalóban..

lukacstoncsi 2014.12.07. 22:03:04

A mártírkurva ment vissza Attila meg az RTL támogatásával.Illetve bocsánat a jóságos érző anyuka aki még semmire nem adott egyenes választ.Tutira mentek, Zsuzsika szipog és sír a gyerekemért teszek mindent, elképzelem ahogy az összes szülő küldi rá a szavazatot nhogy csak azért is ugye ő menjen vissza.Vikcsu sem a kedvencem de benne legalább némi természetes emberséget felfedeztem a sok műnő és pasi között.Most viszont a közutálat tárgyával teszik nézhetőbbé az eddig alulteljesített VV7-et.Ki van ez találva kérem szépen ez a való világ.Na de kié?Hát az RTL-é :D

Mók_Ica 2014.12.07. 22:03:27

@Nem Penny hajója: eddig is tudták, csak nem sejtették :))) párszor elhangzott, de nem jutott el az agyukig..... pont laccci mondta ki ezt először egyébként

szmoti 2014.12.07. 22:03:39

@Admiral_General_Aladeen: én is úgy nézem, egészen szórakoztató így :D

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 22:03:44

Vikaccsu,mintha szomorú lenne a bv-ban. De javítsatok ki,ha tévedek :-) az az erőltetett művidámság...

Cimili 2014.12.07. 22:03:49

@Admiral_General_Aladeen: Szerinted ki fogod bírni, h nem nézed? :)

Mirocska 2014.12.07. 22:04:14

@Mók_Ica: Sőt, még Dani is elmondta nekik! Mégsem fogták fel!

edics 2014.12.07. 22:04:49

Szó mi szó érdekesebb szituációt generált az hogy Zsu ment vissza... Nekem nagyon fura Maci viselkedése... Rosszat sejtek...

Mók_Ica 2014.12.07. 22:06:14

@Admiral_General_Aladeen: meg volt győződve arról, hogy övé a 70+% .... sokszorosan csalódott

@Mirocska: igen :) de hát nem arról híresek, hogy nagyon gondolkodnának :))))

Cimili 2014.12.07. 22:06:20

@lukacstoncsi: Igazad lehet, Vikcsu nem volt annyira műnő, mint a többi, de mind közül a legközönségesebb volt. A száját meg fertőtlenítőszerrel kellett volna kimosni. :DDD

ejhaa 2014.12.07. 22:06:37

@ejhaa: Jabba szemein,örömet látok,hogy Zsu jött vissza.

malevil2050 2014.12.07. 22:06:53

29:29 ezek a szemét bírók ,,,,,,,

szmoti 2014.12.07. 22:07:00

@edics: Milyen Maci viselkedése ? és mitől tartasz?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 22:07:37

Au megmondta a frankót, hogy miért Zsu ment vissza.

perszepolisz 2014.12.07. 22:07:45

Vikcsu még mindig nem érti, hogy miért esett ki.

malevil2050 2014.12.07. 22:07:49

@Krétagarbó: jahh azt akartam írni , lángol a dühtől

mr sleepy 2014.12.07. 22:08:43

12 ker visszakapta a játékszerét ...

malevil2050 2014.12.07. 22:08:50

@Mók_Ica: visszatérek természetesen a mi edinánkhoz.

Gia 2014.12.07. 22:09:09

Au mit meg nem enged magával Attilával szemben.. :-o

Cimili 2014.12.07. 22:09:40

@Majom1Parádé: Megírnád mit mondott? 1 perces áramszünetünk volt.

lukacstoncsi 2014.12.07. 22:10:15

@Cimili: Végül is megvan a következő napok beszédtémája bennt, talán fellendül a műsort és lesz biztis egy kis átrendeződés a villában ahogy lenni szokott ilyenkor.De nem állítom hogy agyban fognak fejlődni.Zsuzsa az szőke ahogy látom kopik le a fekete festék:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.07. 22:10:58

Az elmúlt napokban nagyon közel kerültél hozzám :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 22:11:20

Vikaccsu kint várja Renit.... MEHET!

malevil2050 2014.12.07. 22:11:22

@lukacstoncsi: áhhhh a fenét,eccerűen csak jáccik,hogy a rossebbe lehet ez ,én nem tudom.

bobby.ewing 2014.12.07. 22:12:16

Ez a vikcsu nagyon sötét

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 22:12:17

Upsz, Reni megkapta a döntési szuperképességet.

Mirocska 2014.12.07. 22:12:18

Milyen közönséges szerencsétlen....

Gia 2014.12.07. 22:12:54

Nem ki kellene mosni a száját,hanem be kellene ragasztani..

malevil2050 2014.12.07. 22:12:56

@Krétagarbó: Jó megbocsátok,de csak azért mert jön tél és kell a garbó

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 22:13:19

Au,mondd meg dömpikének,hogy közönséses bunkó!!!!!!!!!!!!!!
Lilunak meg hogy monnyonle!!!!!

Jemi 2014.12.07. 22:13:49

Eléggé leharcolt feje van ennek a vikcsunak.

Mirocska 2014.12.07. 22:14:07

Fanni csinálta a sminket... Így már mindent értek! :-D

Mók_Ica 2014.12.07. 22:14:58

@malevil2050: akkor megint jó lesz rád nézni :))))

@Majom1Parádé: ez elhangzott???

Ybl 2014.12.07. 22:15:46

A reninél gonoszabb és rondább pofájú nőt még nem láttam.

nicu71 2014.12.07. 22:16:07

@Mirocska: amikor magának csinálta a sminket ,nem a fannika,még borzalmasabb volt! xd

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 22:16:36

Szkájposunkból nem sokat fog fel Vikaccsu,de nem a hang miatt,hanem agyi korlátok miatt :-)

Mirocska 2014.12.07. 22:17:12

Már Au is bazdmegol, nem bírja ezt idegekkel! :-D

Cathcart_ezredes 2014.12.07. 22:18:34

Ez a finom stílusú hölgy feszt beszólogat a telefonálóknak a belevalóban:(

egyemakisszíved 2014.12.07. 22:18:36

Atti milyen jótét lélek, a párbajtrénig végén, bónuszként búcsúzóul még arra is felkészítette Zsuzsát, hogy a következő párbaját el fogja veszíteni, csak nem tudom, meghallották-e Danival. :) El is felejtettem, hogy rafinált volt Zsuzsa állandó jelzője a játékban. Azért a sírást meg az érzelmek kimutatását kicsit túltolta, szerintem.

kamilla123 2014.12.07. 22:19:20

Vikacsunak nyalnak ezerrel Au-ék. Mondjuk azonos IQ szint

Ronla 2014.12.07. 22:19:32

Bacca meg, lemaradtam a szavazásról, pedig most az elejétől akartam szavazni. :(

A lényeg: Zsu ment vissza. :)

edics 2014.12.07. 22:19:40

@szmoti: Nagyon érdekesen tartja a vasait a tűzben. Lehet egyszerre fog reccsenni a feje fölött az ág és nem fogja bírni az össztüzet... Fogja magát és kirohan a villából mint Zrínyi.

lukacstoncsi 2014.12.07. 22:19:46

Na megvan az új sztárpár bennt zsu meg a szőke hercege, akit jól lebaszott mikor örömében sírni kezdett:D A sodrófa is előkerül szerintem ha az este nem jól teljesít a srác:-))) De hova mennek nászútra?:D

bobby.ewing 2014.12.07. 22:19:57

Félelmetes, hogy mennyire nem érti ezt a játékot.

perszepolisz 2014.12.07. 22:20:07

Ez a Vikcsut teljesen sötét, nem csak hülye. Aszondja szerinte Danira fog rakni mindenki.

beacska 2014.12.07. 22:22:11

szerintem Vikcsu nem ennyire gonosz és ostoba, csak, mint ahogy Reni mondta-dicséretnek szánta vajon? hát engem ne dicsérjen soha- nem irányítható, csak a szíve vezérli és könnyen változtat :D

2 nap múlva Vikcsu majd reálisan fogja látni a dolgokat....vagy nem...de remélem, h igen

perszepolisz 2014.12.07. 22:22:12

@perszepolisz: Bár lehet, hogy valójában kurva jó emberismerő.

Mirocska 2014.12.07. 22:24:22

Remélem Vikcsut innentől kezdve nem nagyon mutogatják. Engem eléggé irritál.

Mirocska 2014.12.07. 22:25:41

@perszepolisz: Erről már tegnap éjjel beszéltek a szaunában, hogy most Zsu kiesik, aztán elkezdenek Danira pakolni. MOst agyalhatnak ki egy új tervet! :-D

Mók_Ica 2014.12.07. 22:25:44

@lukacstoncsi: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: vagy ha romantikásat akarnak akkor a dzsakuba és a szoliba :)))

kamilla123 2014.12.07. 22:26:18

@lukacstoncsi: ez nekem is fura volt, h nemhogy megölelgette volna, ott óbégatott, hogy most mi van??

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 22:26:21

Dömpike hogy rá volt nedvesedve Au-ra...
Tocsogott,mintha egy tenger ömlene ki a pöckéből :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 22:27:24

@Mók_Ica: Nem, csak azt mondta, hogy a Végrendeletében leírta amit Reninek tenni kell. Saját magam kombináltam azt, hogy Renire hagyta a képességét.

budapest23 2014.12.07. 22:27:51

jó(l) látni, hogy kint is olyan gondolkodású, mint bent. kis remény marad tehát, hogy valódiak a mutatott karakterek (sok sötétséggel vegyítve), s nemcsak kottából játszanak.

most öszintén: mást vártunk töle a belevalóban? ráadásul tényleg picit besokallhatott, olyankor meg amúgy sincs senki se a toppon. remélem, hazamegy, lenyugszik, tanul belöle, kedves és normális lesz, talál egy hasonlóan normális pasit, és öt év múlva már se ö, se mi nem emlékszünk erre az egészre. sok sikert neki az életben, többet, mint ami viselkedéshez a villában volt neki.

Cimili 2014.12.07. 22:28:03

@perszepolisz: Már annyi jelzőt elmondtunk Vikcsura. Most jutott eszembe, h ritka rosszindulatú is.

kamilla123 2014.12.07. 22:28:18

@Majom1Parádé: sztem is a képesség ráhagyásra utalt vele

perszepolisz 2014.12.07. 22:29:18

Én azért tartok tőle, hogy a Vikcsu tábor még most sem érti meg, hogy mit jelent számukra ez az eredmény és tényleg mind Danira tesznek a jövő héten. :D

Komolyra fordítva, most szerintem egy Dani-Zsu tábor megerősödése várható kiegészülve az Edina, Laci, Ádám tengellyel. A kiválasztásnál meg Robin megy a levesbe, merthogy Ádám ellövi a szuperképességét. És akkor látunk egy Robin-Dennis párbajt Dennis győzelemmel.

kamilla123 2014.12.07. 22:29:35

@Admiral_General_Aladeen: meg az is jó volt, h aszongya, ő is meg Fanni is megfogadták,h szűzpöckök maradnak, de ő be is tudta tartani az ígéretét :-))) Hát ez nem igazán rajta múlott :-))))

beacska 2014.12.07. 22:30:43

@Majom1Parádé: aztán renit baromira érdekli is, mit írt le.

máás. feltűnt vkinek, h Lilu rákérdezett, h mióta legjobb barinője Reni, az ostobája meg rávágta: már egy hete is van annak....1 hete volt a kiválasztás jegyzem meg csendben :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 22:31:26

Hát rajta múlt, mert Maci meghúzta volna simán a nyugiban...

kamilla123 2014.12.07. 22:31:37

@beacska: nekem is feltűnt :-) de Vikcsu szegényke, neki ez túl árnyalt kérdés volt

Mirocska 2014.12.07. 22:32:20

@Majom1Parádé: Á, ahhoz meg kellett volna mozdulnia...

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 22:32:25

@Mirocska: télllleg! :-) itatni kell a gombákat :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.07. 22:32:31

@Mók_Ica: oh, hallod, azt úgysem a célnak megfelelően használják :D Mosókonyha inkább.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.07. 22:34:10

Na,jó éjt mindenkinek! Jó volt ma! :-)

Mók_Ica 2014.12.07. 22:34:27

@Majom1Parádé: @kamilla123: igen, a végrendeletről mondottakat hallottam.... bár én nem következtettem ebből arra, hogy a szuper képesség örököse reni.... de igazatok lehet, ki másra hagyta volna??? mondjuk denis is szóba jöhet.....mivel ő nagyon bejött neki.....

@perszepolisz: edinkára is pakolhatnak az "árulás" miatt.. fannika eléggé be van rágva.... hallhattuk a kedves beszólását, amikor edina vikcsut várta vissza....

lukacstoncsi 2014.12.07. 22:35:59

@kamilla123: Zsunak most nehéz lesz.Annyiura nem egy koponya hogy hamar megszeressék és a stílusa sem az.Ha a szexet erölteti simán lekurvázzák, a nézőknek sem szimpi hogy a gyerekes anyuka itt nyomja a műsort ha meg megmarad egy mísz picsának mint most akkor meg az lesz a baj.Másodszor nem tudja ezt a műsort elnyomni.Vagy egy vaslady veszett el benne amit kötve hiszek:D

Ronla 2014.12.07. 22:36:16

Lemaradtam volna, vagy tényleg nem volt házi (hogyvolt-os) szavazás?
A VV 6-nál mindig volt házi poll.

beacska 2014.12.07. 22:37:33

@Ronla: én szavaztam egyet, asszem...

Mók_Ica 2014.12.07. 22:37:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: az is jó kis romantikás hely :))) és fel lehet ülni a mosógépre is, ha pont centrifugál, úgy az igazi fííííling :)))

@Admiral_General_Aladeen: jó éjt :)

beacska 2014.12.07. 22:39:41

ti azt értettétek, h mit mondott Vikcsu, mikor azt magyaráta, h Zsu be akarta húzni a csőbe vmi szövivel, de ő átlátott a szitán? milyen szitán??? hogy Zsu aljasul szövetségeseket keresett a kiközösítettek közt???

budapest23 2014.12.07. 22:42:35

@Majom1Parádé: ez szerintem nem érv, hiszen függetlenül a nemedtöl: TE örülnél annak, ha úgy könyvélnének el az országban, mint "a nö/férfi, akit Maci simán meghúzott a nyugiban"???

kamilla123 2014.12.07. 22:43:03

@lukacstoncsi: igen. Engem meglepett,h a mai öfiben a sajtótájékoztatón milyen jól szerepelt, meg a párbajon is, amikor elmondta három pontban, h mi az érve (persze lehet,h Dani adta a szájába,nem tudom). Csak az a helyzet, amit Te is írsz. Muszáj valamennyire szerethetőnek, érdekesnek, szórakoztatónak lennie egy szereplőek, h sokáig kitartson vagy nyerjen. Sajnos Zsu-ban ennél több nem nagyon van. Ha továbbra is utálkoznak ellene, meg hogy majd jól tud helyezkedni, azzal még egy darabig bent tud lenni, de alapvetően nem izgalmas személyiség semmilyen szempontból. Amúgy neki lehet,h már az is nyereség lesz, ha sokáig bent marad, mert például a korábbi belevalókat is Béci, meg Anikó vezette, akik kiestek menet közben. VV Eszter meg tök hamar férjhez ment, lehet,h a vv-s ismeretség révén szerzett kapcsolat alapján. Szóval lehet,h ő már akkor is profitál, ha meg tudja mutatni azt az arcát, hogy nem ordenáré, meg mondjuk tud műsort vezetni.

Ronla 2014.12.07. 22:43:28

@beacska: Lemaradtam róla. :( No, majd legközelebb. :)

Azok az arcok, amikor Zsu belépett az ajtón, epic. :D

kamilla123 2014.12.07. 22:44:33

@beacska: na igen, ha Vikcsu nem lett volna ehhez gyáva, még most is bent lehetne. Kíváncsi vagyok, valaha eljut-e a tudatáig, hogy ő volt a beáldozható figura, mert ha Maciék nem félemlítik meg, akkor nem Zsu-ra tette volna a jelét, és nem hívják ki.

beacska 2014.12.07. 22:45:06

@Ronla: valszeg ez is egy uborkávalpózolásos-dolog lesz....sose tudjuk meg ;)

kamilla123 2014.12.07. 22:45:47

@Ronla: minden szart megismételnek a belevalóban, ezt meg pont nem. én úgy láttam,h csak Fannika arcát mutatták, vagy nem?

beacska 2014.12.07. 22:46:41

@kamilla123: igen, érdekes volt, h PONT azt a jelenetet vágták be ;)....kis aljasok, semmit sem bíztak a véletlenre. plusz Zsu is látta, amit látnia kellett (már, ha fixálta az infót-könnyen lehet, h túl izgulta a szitut)

Kampóscsőrű kardinális 2014.12.07. 22:47:09

Az én forgató könyvem szerint a továbbiakban ez fog történni :
Először lesz a döbbenet és a gyűlölet, némi kíváncsisággal fűszerezve.
A gyűlölet Reni, Szőke PVC és Fanni közt fog a legtovább tartani. A 8-ak klikkesedése még egy ideig megmarad,de aztán szép lassan kezd világosság derengeni bennük,hogy ez egy taktikus lépés volt. Ekkor jön az új érzés,ami beléjük hasit...és ez a félelem.
Elsősorban Zsutól, ezzel egy időben attól, hogy mást látnak a nézők, mint ami a villában van.
Mind megváltoznak, egyedül Reni nem fog változni,ő zsigerből utálni fogja továbbra is Zsut.
A következő kiválasztott ő lesz.
Remélem!!!

Krétagarbó 2014.12.07. 22:47:52

@beacska: sztem is látja/látta ő is, hogy nem megy neki a szekér bent, azt is tudta, hogy nem igazán vele vannak a többiek, hanem Zsu ellen. Néha egy-egy pillanatban látszott, hogy pontosan tudja a helyét a többiek között.

budapest23 2014.12.07. 22:47:59

@kamilla123: ott egy pont!

kíváncsi vagyok, valaha volt-e ilyen jellegü megbeszélés mondjuk reni meg fanni között, csak épp vmiért nem mutatták az öfiben? bár valahogy minden idegszálam berzenkedik ellene, hogy ezek képesek ennyi sarkon túl gondolkodni... :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 22:50:10

@budapest23: Igazad van, ha Dennis lett volna Maci helyett alighanem nem úgy végződött volna.

kamilla123 2014.12.07. 22:51:29

Amúgy azt hittem, hogy Dávid ott lesz Zsu párbaján, de nem mutatták. Vagy nem akarta, hogy ezzel piszkálják?

Krétagarbó 2014.12.07. 22:53:12

@kamilla123: ne mondd már, ellenállt még Jabbának is:)))

kamilla123 2014.12.07. 22:53:45

@Krétagarbó: igazad van, őt kihagytam a számításból :-)))

Krétagarbó 2014.12.07. 22:54:05

@beacska: én le is írtam amikor elhangzott:)

kamilla123 2014.12.07. 22:54:57

ki fog fent maradni az éjszakaiig? kicsit még messze van..

lukacstoncsi 2014.12.07. 22:57:35

@kamilla123: Zsu három pontja volt a legtisztább gondolata eddig.Ennek örüljünk?Hát igen nagy dolog egy felnőtt ember idáig eljut és közben meg összerogy szinte.Vikcsu lehetett volna rámenősebb.
A vidéki virágszál Edina is egy nagy kamu.Helyezkedik de nagy gáz a csaj.Nyomja az őszintét holott simán megvehető.

budapest23 2014.12.07. 22:57:47

@kamilla123: ha mondtok egy külföldröl is nézhetö stream-et, megpróbálhatom...

Pingman 2014.12.07. 22:58:25

@Kampóscsőrű kardinális: Én kicsit másként képzelem. A Fantasztikus 8-as összedugja fejét, és elhatározza, ha Zsut nem tudták kiejtenui majd kiejtik egyetlen öribariját, és Tizenkétker lesz a kiválasztott, aki pedig kihívja, és kint hagyja Ádámot. Utána ismét Misskiskunra pakolnak mindent, mert ők még mindig nem tanultak az esetből, s ezzel okozzák a Sínésznő vesztét, akit még nagyobb arányban hagy kint kedvenc MILF-ünk. Eddigre már csak Nemszűzpöcök, PVCbarbie, Komisz és Jabba alkotják a köménymagot, a vizesnyolcas elhagyói idősorrendben pedig Ádiná, Basszájba, Robinhood. Tovább még nem látom :) Sok múlik azon, hogy Miss Erdély és Basszájba mit alkotnak egymással, és hogy Robinhood mennyire lopja be magát a nézők szívébe.

Ronla 2014.12.07. 22:59:10

@kamilla123: szerintem ugyanazt néztük, de a többieken is látszott, hogy nagyon nem Zsuzsát várták. :)

mosca.della.frutta 2014.12.07. 22:59:30

@beacska: majd elolvas pár /sok!/ kommentet, aztán szépen megvilágosodik, ahogy a benti agyhalottaknak is kezd már derengeni, hogy mennyire benézték ezt a játékot eddig, és elkezdenek majd sorban dörgölőzni a győztes pároshoz - ill. trióhoz -, akik most már az új (na mi is az aktuális szitokszó?;) alfák! xDD csak várjunk és nézzük hátradőlve, ahogy magukhoz térnek a sokkból, hogy ez most nem jött be, és szépen sorban - ki-ki az értelmi szintjéhez mérten - felülvizsgálják az eddigi (második szitokszó?;) taktikát, és váltanak, kivéve a sintérnőt, mert az annyira ostoba, és/vagy annyira gyűlöletvezérelt, hogy képtelen lesz elengedni ezt az attitűdöt, szerintem ő már így fogja végigcsinálni, amíg ki nem szórják őt is Daniék... az Ázott Kutya meg... hát ő hiába tolja faék szintjén a játékot, ahhoz azért elég rafkós, hogy tudja, hová érdemes dörgölőzni ahhoz, hogy játékban maradhasson mitovább...

azért azon felnyerítettem mai Belevalón, amikor a suttyó kamionos-like Dennist mondta a legokosabbnak, vicc - hogy ennyire nem látta át a játékot a Mocskosszájú, hogy az agy odabent 12ker, és másodsorban Ádina.

*aproposz, csak nem máris bejelentkezett ide az OKJ "diplomás" főlúzer? hát röhögök xDDDD /nagyon/

Mirocska 2014.12.07. 23:01:32

@kamilla123: Én még nagyon nem vagyok álmos, valószínűleg maradok.

Aharon 2014.12.07. 23:01:43

@malevil2050: Ő az én Edinám is, helló :) Végre kihúzták a haját.... még egy is szemöldök-bajusz korrekció, és patent a kiscsaj :)

NAGYON várom a holnap estit, annak a két picsának a feje tanulmány lesz... az a fejhangon történő visongás epic volt.... ez a Zsu soha nem volt túl szimpi, de hogy ez a három szakadék picsa SZSZRK-zza, no, hát álljon meg az expresszvonat.

mosca.della.frutta 2014.12.07. 23:02:28

@Ronla: az volt xDDDD ez volt a mai műsor csúcspontja - ahhoz képest igen keveset mutattak meg belőle, gondolom a holnapi öfire tartogatják, de így is epic volt, ahogy az agyhalottaknak leesett, hogy tipli van a nézőknél :PP

Aharon 2014.12.07. 23:03:00

@Gia: Az mondjuk botrány. A méltóságos Knap úrnak a körme alatt is több van, mint ami ez a tapló valaha is lehet az életben.

kamilla123 2014.12.07. 23:03:22

@mosca.della.frutta: sztem a három alfanőt is csak a közös ellenségkép tartotta össze, bármikor képesek egymás ellen fordulni. Az lenne a szép műsor :-)))

Fuchsia 2014.12.07. 23:03:48

@perszepolisz: Én nem bánnám, ha ennek a jóslatnak a fele beteljesülne. Csak az eredmény lenne az, hogy Döniz marad kint. Szánalmas, ahogy az előző nyertest majmolja, ahogy műmájerkedik, és szerintem emberileg is nagyon gáz. Nem vagyok benne biztos, hogy nem volt megrendezett az, ahogy szakított a nőjével - de ha játszásiból is csinálták, akkor is gáz, mert akkor az azt mutatja, hogy szerinte már eleve ezzel válhat érdekessé... Szeretném hinni, hogy folytatódik ez a tendencia, és nem az alpári népek mennek vissza a párbajról. De én sokszor elég naiv vagyok. :)

Kíváncsi leszek, hogy a holnapi öfibe belekerülnek-e tisztességgel a reakciók, amiket a vellalakók produkáltak Zsuzsána visszatérte láttán, de úgy sejtem, csak holnap után találkozhatunk velük igazából...

Más: a tegnap éjjeli onban PVC nehezményezte, hogy Robinhood nem közeledik hozzá rendesen, csak akkor jön, ha "egy jót akar fogni". Na, én most a valamelyik videóban kiszúrtam, ahogy sherwoodi hősünk tényleg markolássza a műanyag vádlit... És nem tudom, hogy csak a szerkesztők vélik úgy, hogy amíg nincs eksön, nem is érdekes ez a szál, vagy Robinhood barátunk maga sem tudja, mit akar... (Azért kicsit csalódnék, ha ő is műanyag-fan lenne. Manapság egy helyes pasinak sem jó már az igazi hús?)

kamilla123 2014.12.07. 23:03:59

@Mirocska: szupi! :-)) reméljük, lesz vmi a folytatjuk helyett

beacska 2014.12.07. 23:04:31

@Pingman: szerintem teljesen fel fog bomlani a 8-as.

Én úgy láttam, h a bent lévők nagy részének nem nagyon van önálló véleménye. eddig minden szavazás, jelrakás (ostoba és szellem is ideértve) úgy zajlott, h vki rakott egy ideálisnak tűnő áldozatra,a többiek, meg kaptak az alkalmon...az a kérdés, h kialakulnak-e lassan az önálló vélemények.

én azt gondolom, h azért vannak ott olyanok, akik más párbajnak jobban örültek volna, és most rájöttek, h ha nem veszik kezükbe az irányítást, csak lesnek, mint hal a szartyorban, és ők is sorra kerülhetnek.

Én KIZÁRTNAK tarom, h Dani jönne. Danitól félnek. okosnak tartják, és ki akar egy okos emberrel párbajozni? márpedig a kihívottak a jelrakók közül kerülnek ki....mindíííg minden körülmények között

Aharon 2014.12.07. 23:05:03

@perszepolisz: Azt azért megnézném :)Dani-Reni párbaj? 85-15? Mókás lenne...

Mirocska 2014.12.07. 23:05:15

Azt észrevettétek a Belevalóban, hogy Vikcsu már úgy beszélt a többiekről ,mintha ő nem is lett volna benne a gyűlölködő bandában. Au kérdésére, miszerint, nem volt-e rossz taktika a falkában támadás, azt mondta, hogy de igen, ezt lehet, hogy elszúrták a többiek!

perszepolisz 2014.12.07. 23:07:49

Most amúgy az Ádám meg a Robin a leglaposabb játékos. Egyszerűen semmi nincs bennük. Kérdés, hogy ezt megértik-e a benn lévők. Vagy továbbra is a már kialakult szakadék mentén folynak tovább az események. Ebben az esetben tényleg Danira tesznek, aki persze okosan választ és visszajön.
szóval Dani vagy Robin lesz a kiválasztott. Én ezt mondom.

Ronla 2014.12.07. 23:07:54

@mosca.della.frutta: várom a teljes videót a reakciókkal én is. :)

Pingman 2014.12.07. 23:08:37

@beacska: Te kinézed belőlük, hogy gondolkodjanak is gyűlölködés helyett? :) Én még nem :) Habár tuti Danit fogja támogatni Ádina és talán Basszájba is (Nem tudom, én néha látom a fényt az alagút végén Lászlónk szemében, de lehet hogy csak a vonat az :) )

mosca.della.frutta 2014.12.07. 23:09:00

@kamilla123: na pontosan, egyetértek (mint mindig;) hamar lemorzsolódnak majd egymásról, amint felfogják, hogy ami ma történt mit is jelent a játék szempontjából /am szerintem pontosan EZ az, am9iért kipécézték és támadták folyamatosan Vidéki Bemnőt - minden más kamu, alibi indok volt), hogy leválasztotta róluk az Agyat, már az első bent töltött estéjén, hiszen az előttük is világos, hogy 12ker ésszel játszik, és veszélyes rájuk nézve, ha nem őket erősíti/.

kamilla123 2014.12.07. 23:09:08

@beacska: ez nekem is feltűnt, hogy ma Attila kérdésére Fannika egyszerűen semmit nem tudott mondani, miért utálja Zsu-t. Ugyanígy kint Vikcsu sem. Mindketten csak azt nyökögték, hogy "nem a kérdésre válaszol". Hát igen, ez komoly ok arra, hogy kicsináljanak valakit.

beacska 2014.12.07. 23:09:08

@Fuchsia: az egyik mai bejátszásban is Robin simizte Dórit, mint egy kedves férj, erre Dóri átült a másik kanapéra...fura volt

budapest23 2014.12.07. 23:11:02

@kamilla123: köszi, ott próbáltam pl. tegnap éjjel már, de azt írta, külfödi az ip-cím. eddig a youtube-os oldalon néztem, amit pár napja valaki kedvesen belinkelt, de két napja ott is már csak érdekesmód az ip-blokkot kaptam. az egyetlen, ami ment, a régi éjjeli adások összefoglalása volt azon a csatornán...

na mindegy, nem vagyok addikt, túlélem valahogy :D

kamilla123 2014.12.07. 23:11:53

@Fuchsia: sztem nem műanyag fan, csak nincs jobb. Fannit Denisz már lenyúlta, a többiek meg nem jönnek be neki. Még PVC tűnik fogdosható állapotúnak, meg ő az, aki hagyja is. Edinát őszintén kedveli Robin, őt nem akarná "csak úgy"tapizni, Vikcsu ronda volt, Reninek pasija van, Zsu meg veszélyes terep. sztem csak ezért maradt PVC

mosca.della.frutta 2014.12.07. 23:12:49

@Ronla: oje, az lesz ám a bulika, rem ütősen rakják majd össze a szerkik ;)) én is várom :)

kamilla123 2014.12.07. 23:13:24

@budapest23: jó Neked, én már kezdek az lenni. vagy az is vagyok? ájjáj:-))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 23:14:13

Nekem a Laci +Edina pár másodperces videó keltette fel a figyelmemet leginkább.
rtl.hu/rtl2/valovilag/edinaeslaci

Jemi 2014.12.07. 23:14:58

Ha okosak akarnak lenni akkor arra az ádámra raknak..és lehetne az indok hogy keveset mutat meg magából..vagy a robin ugyanezért..

Fuchsia 2014.12.07. 23:15:38

@Pingman: Azt a fényt én is látni vélem... :D Ja, amúgy volt valami szösszenet egy bulikáról, ahol Lazlo Ádinát kóstolgatta... Erről tud valaki valamit? :D

@beacska: Pedig nekem eddig úgy tűnt, hogy ezt a dolgot PVC asszony akarná inkább. Mondjuk lehet, hogy csak az nem tetszik neki, hogy Robinhood ennél jobban nem töri magát. Azért kíváncsi vagyok, merre halad ez a vonat. Mindenesetre azért hálát adok az égnek, hogy a Lazlo-témáról már leakadt a műanyag asszonyság.

beacska 2014.12.07. 23:15:39

@Majom1Parádé: jééé, Laccci mászott rá Ádinára??? nocsak...azt hittem, fordítva volt

lukacstoncsi 2014.12.07. 23:16:33

@beacska: Az a baj hogy Dani csak itt tűnik "okosnak" az egész band sötét mint a negró a pincében.A VV6-ban Viki volt az "ész" de ha betették volna Attiláékhoz tuti ki lett volna csinálva.

Aharon 2014.12.07. 23:17:26

@lukacstoncsi: Szervusz Viktória, gyorsan ideértél. :) Nem Au farkán kéne csüngened a megtiszteltetéstől ájultan, mélyen a szemébe nézve, amíg Zsófika nem néz oda?

beacska 2014.12.07. 23:18:22

@lukacstoncsi: hááát, Viki is elég rosszindulatú volt...ő is "meg volt csinálva"

nekem Dani szimpi

mosca.della.frutta 2014.12.07. 23:19:26

@kamilla123: hát pont ezért hívatta be Knap úr Fekete Lyukat kontrasztnak, hogy demonstrálja élő példával miss Kiskunnak, hogy nincs mitől tartania, ahhoz túl nagy a sötétség a fejekben az ellenoldalon, hogy ne jöjjön vissza simán a párbajról - zseniális húzás volt tőle, mert Zsu nem biztos hogy látta ezt, amikor be volt már feszülve teljesen a folyamatos támadásoktól...

Mirocska 2014.12.07. 23:19:29

@budapest23: Ezen sem megy?
new.livestream.com/accounts/7972011/events/3582765/videos/69500754

Mók_Ica 2014.12.07. 23:19:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hát mittom én :))) ha nem, az az ő bajuk ....

@Fuchsia: minden pasi kíváncsi, hogy milyen lehet egy pvc-vel szexelni, milyen érzés megtapogatni.... sztem :)

lukacstoncsi 2014.12.07. 23:20:08

Hát a csajok mindenre képesek érdekből a legjobb barinők aztán meg a kurva anyád egy hülyeség miatt.Itt minden lehetséges pláne ezek között.

Pingman 2014.12.07. 23:21:20

@Fuchsia: Ha Rubinhoodon múlik, akkor szerintem kedves Norbi vőlegény pofára lesz ejtve, úgy érzem csak csettintenie kéne és Sínésznő bugyija lecsúszna magától a kéjnedvektől átázva :)

kamilla123 2014.12.07. 23:22:04

@mosca.della.frutta: igen, nagyon szuperül megalázta. Kár, hogy a végén adott neki egy kis elégtételt a puszival, mert ezzel elismerte, hogy jó nőnek tartja. Márpedig ez Fannika gyenge pontja. Őt azzal lehetne a legjobban lenyomni, ha mondjuk Ati bemenne egy buliba és ott nem venne róla tudomást egyáltalán, akárhogy riszálná magát. Sztem összezuhanna a csaj. Persze erre most nem volt lehetőség, de ha a szerkik olvassák ezt, akkor lécci lécci :-)))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.07. 23:22:42

@Pingman: Ennek mikor jön el az ideje? Mondjuk mielőtt kipottyanna valamelyik?

Fuchsia 2014.12.07. 23:26:46

@Mók_Ica: Hát, van egy pár dolog, amiben sosem fogom megérteni a férfiakat... Ez az egyik akkor. :D

@kamilla123: Ez is egy lehetőség, csak szerintem, ha már a szegény, meggyötört, kidobott szerelmetes fijú szerepében indított a játékban, akkor ezt kellene tovább vinni, vagy legalábbis fokozatosan építeni az "és mégis megtalálja az igazit, és új esélyt kap a játéktól"-sztorit, ha ez lenne a terv. (Én ezt látom lehetőségként.) És ennek nem az lenne a módja, hogy az egyetlen, erre a célra használható nőcire nyomulni kezd - már amennyiben ez annak nevezhető. Ha kicsit körmönfontabb lenne, akkor elérné, hogy PVC nyomuljon őrá. Szerintem nem lenne nehéz.

@beacska: Dani nekem is szimpi. Még talán a legértelmesebb. Ádinának inkább érzelmi intelligenciája van, de korrekt, Lazloban még néha látok megcsillanni valamit. Még talán Ádám meg Robinhood azok, akik intelligensebben igyekeznek megnyilvánulni, csak elég keveset teszik. Persze, lehet, hogy csak én nem szeretném feladni a reményt, és látok minél többet beléjük. :D

Pingman 2014.12.07. 23:27:19

@Majom1Parádé: Tippre mikor Misskun kihívja Sínésztelent, no ott csütörtöki adásban már közeledés, pénteken nyugiszobás sátorépítés, szombaton sírás, hogy mit is tett a NorBikájával, majd a kiszavazóshow előtt megnézhetjük hogy mi történt még szombat éjjel, búcsúdugás címszóval :) Mondjuk minderre csak olyan 40% esélyt látok. :)

mr sleepy 2014.12.07. 23:28:15

@budapest23: kóldtem linket privátban ,de látom valaki be linkelte hátha etől is meszabaditanak minket.

kamilla123 2014.12.07. 23:29:58

@Pingman: jó lenne, ha kapnának titkos feladatokat. Robin azt,h elkapja Renit. Sztem sem kellene kétszer mondania Reninek.

Kampóscsőrű kardinális 2014.12.07. 23:30:03

@Pingman: Ezen a vonalon nem gondolkodtam,de szerintem Danit nem hívják ki, mert mindenki tudja, hogy okos és félnek tőle.

Fuchsia 2014.12.07. 23:31:29

@Pingman: Nekem úgy tűnik, a sherwoodi hősnek azért nem igen gyütt be a beköltözésekor véghezvitt körbelihegés... Szóval szerintem Röné eszébe sem jut. De azok után, amit ez a szerencsétlen nőszemély levágott, nem is csodálom. A vőlegényét viszont tényleg sajnálom - de amilyen papucsnak tűnik, tuti megbocsát meg elengedi a problémát.
Másfelől ahogy eddig láttam, Robinhoodnak azért van valami böcsületkódex-félesége, szóval... Nem látok erre sok esélyt. Akkor már tényleg PVC-akció lesz, ha nagyon erőt vesz rajta a hiány. De nem tűnik olyan fiúnak sem, ezért sem értem a tipi-tapit. :D

kamilla123 2014.12.07. 23:32:32

Sztem most a Zsu - Dani vonalat békén hagyják, és megy majd a gyengékre a jel alibi indokokkal. Csak azt nem szeretném, ha mondjuk Ádám kihívná Renit, mert sztem Ádám annyira uncsi, h ellene még Reni is visszamenne (hacsak Ádám nem kezdi el tolni a műsort Kazallal), és akkor az jön majd le a bentieknek,h Reni milyen erős.

mosca.della.frutta 2014.12.07. 23:33:14

@beacska: nekem is ;) időközben kristályosodott ki bennem, hogy mekkora karakter - van agya, ami ugye nálam elsődleges, plusz a szíve is a helyén van, amit számtalanszor bizonyított, amikor mindig kiállt Zsu mellett, nem is akárhogyan, egyenesen beleállt a vitákba, amikor ekézték falkában a csajszit, és hát a mai besírás.... eddig is erősen húztam hozzá, de most ma ettől mozdult kis határozottan az ő oldalára az "ingám" (na csak képletesen;)

ezzel párhuzamosan Ádinában egy kicsit meginogtam, nem volt bejövős nekem ez a fajta - szerinte taktikus, szerintem simán gerinctelen - játéka, amit a kihívás óta leművelt, mert értem én, hogy taktika, meg nem csinál s*gget a szájából és kvázi "kitart", meg miegyéb - de valójában ebből pont nem a lojalitása jött le, hanem inkább nyilvánvalóvá vált még az agyhalottak számára is, hogy kétfelé játszik... /megmondom őszintén, én korábban valóban szimpatizáltam vele, de az elmúlt pár nap alatt több ponton támadt határozott hányingerem tőle.../

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.07. 23:33:38

@perszepolisz: Sztem még lehet Edina is, mivel őt sem becsülik, lenézik, két kulacsosnak és ostobának tartják és kiközösítették, Ádám lehet, hogy védett lesz, tehát őt nem tudják, viszont Ádám meg emiatt Danival fog puncsolni, mert ő veheti el tőle a védettséget. Ha Edinát választják (én most erre tippelek), akkor Dani lesz az ő ügyvédje is, ráadásul nem tudják, hogy Edina jelenleg a legszimpatikusabb kinnt, na meg az 1 millió öntudatos székely VV célcsoportja is a háta mögött áll.

kamilla123 2014.12.07. 23:35:10

@mosca.della.frutta: nekem is abszolút Dani most a kedvencem

lukacstoncsi 2014.12.07. 23:35:49

@beacska: Danival nincs nagy gond értelem van nála és legalább játszik.Viki felvett egy szerepet és látta hogy azok ott bennt mekkora seggek sokszor, lazán hülyére tudta őket venni.Még úgyis hogy szólt előre nekik.

@Aharon: Rossz válasz leülhetsz kisfiam 1-es.:-D Majd hívd nbe anyukádat az iskolába beszélnivalóm van vele:-)))

Mirocska 2014.12.07. 23:35:52

Én még Macira is tippelnék. A tegnapi on alapján kezdik már őt is fúrni! Sunyinak tartják, úgyhogy elképzelhető, hogy elkezdik rádobálni a jeleket.

lukacstoncsi 2014.12.07. 23:38:53

@VV Erőlegény: Na azoknak a székelyeknek is megveregetném a hátát hogy ezt jól benéztétek.Szégyen ez a csaj.Nemzeti büszkeség mi?:-)))

kamilla123 2014.12.07. 23:39:06

amúgy Dani azt mondta a beköltözéskor a stúdióban, hogy műsorvezető szeretne lenni, és efelé jó irányban halad akkor is, ha esetleg a játékot nem tudná megnyerni. Értelmes, jó kiállású, tud folyékonyan beszélni, érvelni stb stb.

Pingman 2014.12.07. 23:41:37

@kamilla123: Belevalóvilág 8 műsorvezetői: Tizenkétkerné Misskun, valamint a Zura (igazából a papucsa)

Morcz 2014.12.07. 23:43:25

Sziasztok!

Ma végképp kiderült, ki a színősznő a villában: Edinka...azért mekkora egy pofátlan előnyhöz juttatta a retek azzal, hogy bentmaradhatott a párbajfelkészítőn.... igazi napraforgó.
Dani sírása amikor Miskk visszatért a vellába tök gáz volt.
Az egész öfit és apárbajt felvételről néztem vissza annyira nem hozott lázba, úgyhogy kb 20 perc alatt kivégeztem. :D

Szerintetek lesz ma on?

kamilla123 2014.12.07. 23:44:39

@Morcz: hát nagyon remélem, mert emiatt maradtam fent :-)

Pingman 2014.12.07. 23:44:49

Amit még elfelejtettem azért Tizenkétkerné, mert hozzáment, hogy Levivel beköltözhessen Dani nyereményházába (habár nincs udvar, ahol elférhetne a nagy kutya)

Costanza 2014.12.07. 23:45:45

@mosca.della.frutta: szerintem meg azert hivta be, mert tetszik neki, es ra van gerjedve, es idot akart vele tolteni. Egybol ra is kerdezett, hogy randizna e vele, utana meg magarahuzta bucsuzaskor. Tuti a pszihopata esete a nehezen iranyithato szexi csaj.

kamilla123 2014.12.07. 23:48:02

@Costanza: mondjuk van némi hasonlóság VV Kingával, az igaz

kamilla123 2014.12.07. 23:49:14

@Morcz: az a baj, ha elkezdem nézni,nem bírom abbahagyni. néha jobb is, amikor elkapcsolnak, legalább többet alszom

Mirocska 2014.12.07. 23:50:39

@kamilla123: Húúú, ezzel már én is így vagyok! Reggel meg mégiscsak fel kell kelnem!

kamilla123 2014.12.07. 23:51:57

@Mirocska: igen, sajnos már teljesen függő vagyok :-S de mostanában pont maikor nem kellett volna korán kelnem, akkor nem volt éjszakai adás. Nem is tudom, mára mit kívánjak. :-)

mosca.della.frutta 2014.12.07. 23:53:25

@kamilla123: igenigen, ezt szórakoztató lenne végignézni, de sztem Knap-mester ennél kifinomultabban játszik ;P

én vártam ott a puszi-ölelés kombónál egy kikacsintást valamelyik kamerába nekünk, nézőknek, de hát azzal elárulta volna magát, amikor 11 ember ott figyelte árgus szemekkel, minden mozdulatát - szerintem amúgy ez egy trükkösen elhelyezett gombostű volt a suttyó kamionosunk hátsójába, hogy legyen mit vakarásznia xDD fogadunk, hogy lesz még ennek utóélete? ;)
csak erre meg én mondom azt a magasságos szerkiknek, hogy "lécci lécci, neee!!!!" nem akarom látni a hóttunalmas vergődésüket, az eddigieknél is mindig elkapcsoltam, számomra annyira érdektelen ez a "szerelmi/-nek beállított/ szál" kettejük közt... de Attis zseniális volt, Fekete Lyuk meg túl sötét ahhoz, hogy ezt átlássa - minél inkább veszi bóknak, annál nevetségesebb :PP

Mirocska 2014.12.07. 23:54:44

@kamilla123: Sőt, én már azon gondolkodom, hogy meg kellene néznem a vv5öt, mert azt kihagytam, de nem merek nekiállni, mert akkor aztán tuti nem alszom... :-D

Costanza 2014.12.07. 23:55:49

@budapest23: new.livestream.com/accounts/7972011/events/3582765

en is kulfoldrol nezem, es ezt a linket valaki ma tette fel, nekem mukodik, csak regizni kell. kb egy perc.

kamilla123 2014.12.07. 23:58:15

@mosca.della.frutta: :-)) amúgy a múltkori szériában is azzal döfte Viki szívébe a tőrt, h egyáltalán nem vett tudomást róla, amikor bement. Végig háttal állt neki, teljesen lealázta ezzel. Úgyhogy azért ilyen finom odapiszkálást el tudnék képzelni, hogy valahogy még beteszik a szerkik, mert Ati nagyon népszerű a nézők körében, hülyeség lenne nem felhasználni. Kazal pedig erre gerjed,ha valaki átnéz rajta, mert olyan beteg szegényke. Szóval nyomulna ezerrel Atira, Denisz meg megőrülne. AMúgy nekem is eszembe jutott ez, hogy Denisznek is oda akart rúgni egyet. Hát, kár, hogy ilyen keveset láttunk Atiból, de az jó volt :-)

mosca.della.frutta 2014.12.07. 23:58:31

@Costanza: eléképzelhető ez a verzió is, de én inkább arra gyanakszom, hogy ahogy anno Kingunella magára húzása is a játék (az Alekosztól ellesett nyerő taktika) szerves része volt nála, szerintem úgy játszott most is az agyhalottak közt a legnagyobbal... de aztán ki tudja..?

csincsilla72 2014.12.07. 23:59:10

@lukacstoncsi: Most mér bántod Edinát?:-)
Mert nem látott még lovat? Ott, ahol minden második háztartásban szekér vagy lovaskocsi van? A telefonját nézegeti, nem a lovak lábát.
Edina nem egy észkombánj, de egyenes, karakán, empatikus és kiáll a véleménye mellett. Éshamár választanom kell Plasztik, Kazal, Sínésznő és őközötte, akkor toronymagasan vezet.

kamilla123 2014.12.07. 23:59:54

@Mirocska: :-DDDD hát majd az ünnepek alatt,a mikor lesz pár szabadnapod. Az nagyon tetszene Neked, az 5ös széria nagyon jó volt. Mondjuk elmegy vele a Karácsony és Szilveszter közti időszak :-)))

Costanza 2014.12.08. 00:00:15

@kamilla123:
Megjatszos csaj, aki szinten bukik az ilyen nagyhal tipusu passziv agressziv psziho manipulatorokra, (ha igaz amit ma olvastam, hogy milyen volt az elozo kapcsolata, terror a kobon ).
A pali meg az ilyen csajokat akarja behodoltatni, mivel Fannika neki kihivas. Kor miatt is, meg egyebkent hozza kepest a csaj Istenno. Uh. Ne legyen igazam. De mar fannika is mondta ma, hogy Attila meghipnozitalta. Ismerem mindket tipust kivulbelul. jaaaaaaaaaaaaaj :D

bobby.ewing 2014.12.08. 00:00:23

Ádina máris a zsú dani csapatban van :)

Morcz 2014.12.08. 00:00:53

On!
Csak rohadtul szaggat...
Ádiná, Dani kint bagóznak.
Dani úgy dönt párszor hat órát fog tölteni a szaunában. Nekik nem kell a szoli.

bobby.ewing 2014.12.08. 00:01:05

Robin is dani mellett :))))

Costanza 2014.12.08. 00:01:41

@mosca.della.frutta:
Hat egy pasit kene igazabol megkerdezni, de szerintem Attillat is vezette a pocske, ha mondhatok csunyat. :) Fanni utan szabadon. :)

Morcz 2014.12.08. 00:02:08

Már Robin is ott van, és puncsol. Ádiná szerint úgy kell csinálni, hogy ne legyen szavazategyenlőség. Ádina mekkora egy napraforgó, gusztustalan.

bobby.ewing 2014.12.08. 00:02:10

Már a jelölő bigyókat számolgatják

kamilla123 2014.12.08. 00:03:05

Nektek is akadozik a kép?

Morcz 2014.12.08. 00:04:44

Robin szerint olyan a hangulat mint egy halotti toron. Dani megérti.

Morcz 2014.12.08. 00:06:12

@kamilla123: igen , nem is kicsit.

Zsu kint van, a lila kendővel a fején úgy néz ki, mint egy elbaszott Pocahontas.
És az emberi szív pozitív oldaláról értekezik.

kamilla123 2014.12.08. 00:06:28

ez tök élvezhetetlen így :-(

Morcz 2014.12.08. 00:08:32

Helyszín a konyha, enni készülnek, továbbra is fagyos a hangulat a villában. Érdemi dolog nem hangzik el.

mosca.della.frutta 2014.12.08. 00:09:38

@kamilla123: előző szériát sajnos nem láttam (első a VV-k történetében nálam, amit kihagytam;) így azt sem tudtam, hogy mr. Knap volt már bent korábban is vendégként, btw akkor milyen szerepe volt?

én is örülnék, ha látnánk még bent, nagyon ütős volt a mostani szereplése, nem is hittem volna az elején, hogy ekkora segítség lesz egy párbajnál ez a szuperképesség - szemmel láthatóan hihetetlenmód feltöltötte Zsuzsát, igazából még engem is, miközben néztem, annyira jól alakította a szerepet, amire bement - kár, hogy csak egyszer felhasználható képesség volt ez...

bobby.ewing 2014.12.08. 00:09:41

Jabba disznó előtt olyan adag tészta van, hogy ebből nem fogyás, hízás lesz.

kamilla123 2014.12.08. 00:09:42

ne már, én is éhes leszek

mr sleepy 2014.12.08. 00:10:10

valaki tudgya hogy volt-e sex az Ádina meg a Bazdszájba közöt?

Mirocska 2014.12.08. 00:10:53

Fanni és Komisz elő sem jönnek?

kamilla123 2014.12.08. 00:12:16

@mosca.della.frutta: már nem is emlékszem, miért mentek be, de volt egy fő manipulátor csaj, aki amúgy (legalábbis nekem) rohadt ellenszenves volt. Mindenhol ott volt, mindenről tudni akart és tudott is. És Ati bement, és egyszerűen nem is szólt hozzá, tök feltűnően másokkal dumált. A csaj teljesen megsemmisült, mert vitában jó volt, de hogy átnéznek rajta, azzal nem tudott mit kezdeni.

mosca.della.frutta 2014.12.08. 00:13:01

@Morcz: na ezt mondtam én is, csak hogy valaki egyetért velem! ;) de most komolyan, lehet kétfelé játszani - ez alapvetés - vagy akár többfelé is , de tényleg muszáj ezt ilyen gusztustalanul..?

kamilla123 2014.12.08. 00:13:20

Most is LAci főzött. Elég sokszor ő főz.

Morcz 2014.12.08. 00:13:33

Dani Misskk konyhamalaca. :D

Morcz 2014.12.08. 00:14:52

Edénycsörgés, evés, semmi érdekes.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 00:15:23

Kibaszottul csámcsognak evés közben! :-)

Morcz 2014.12.08. 00:15:32

@mosca.della.frutta: remélem Ádiná repül haza Zsuval együtt.

mosca.della.frutta 2014.12.08. 00:17:04

@Costanza: ahaha, ez jó volt xDD na de akkor oksa, kérdezzünk meg egy pasit! ;)

srácok, vélemény?

kamilla123 2014.12.08. 00:18:51

Zsu még be van feszülve kicsit. Én meg nem hiszem, h azért maradtam fent, hogy azt nézzem, hogy kajál öt ember :-)))

Mirocska 2014.12.08. 00:19:18

Maci háta szélesebb, mint a dupla teraszajtó... :-D

kamilla123 2014.12.08. 00:20:49

Ez a Robin nemcsak szép, de még el is mosogat a többiek helyett.

Onereality 2014.12.08. 00:21:04

szerintem akkor lenne ketszinu, ha az eredmeny ismereteben atallna, mint Robin, Laci, Adam fog... de mar eddig is nyilvanvalova tette, hogy "megrekedt" , hogy nem elegedett az akolmelegben.

kamilla123 2014.12.08. 00:21:27

@Cimili: igen, csak akinek írtam, nem látta azt a szériát, ezért írtam neki így körbe a szitut :-)

Mirocska 2014.12.08. 00:21:41

Négy pasi mosogat! Nem rossz! :-D
Vikcsu első négy sorszámot kapott fanja tüntetőleg nincs jelen!

budapest23 2014.12.08. 00:21:49

úgy tünik, hirtelen átfordult a dolog, 10:2 helyett lett 4:7... vicces :)

Morcz 2014.12.08. 00:21:55

Szóba került valami bőrönd vagy mi, erre jött a folytatjuk...

Costanza 2014.12.08. 00:22:23

@kamilla123: Bocs de en utalom az ilyen pasikat, gonoszak... :s ez csak ugy most kijott. :)

kamilla123 2014.12.08. 00:22:34

na, most megakadt. elmegyek gyorsan aludni, különben itt ragadok. úgysem túl élvezetes így akadozva. Jó éjt!! :-))

Morcz 2014.12.08. 00:23:31

na megint visszatért , de hang volt, kép nem, aztán megint folytatjuk, de legalább nem szaggatott...

Mirocska 2014.12.08. 00:24:05

@Morcz: kép is volt, ülnek a kanapén

Copfos Gizi 2014.12.08. 00:24:56

Azt a leborult szivarvégit. A maci egy TÖMB! ahogy háttal volt a kamerának... :O Kíváncsi leszek mennyit fog hízni. Mintha Ádám is ezen lovagolt volna, hogy hízott.

Morcz 2014.12.08. 00:25:24

Na jó, eddig bírtam, jó éjt nektek!

bobby.ewing 2014.12.08. 00:25:26

Társasági formákról vitáznak, laci nem tudja mi az rt.

Azt hiszem marad egy denisz, sinésznő, kócos, pvc szövi, a többiek inkább semlegesek maradnak.

szmoti 2014.12.08. 00:25:54

Nem látom az ont, de kik nincsenek jelen? Fanni, D-nesh, reni és pvcw?

Mirocska 2014.12.08. 00:25:56

Mintha a párbajról direkt nem akarnának beszélni! Mondjuk, így legalább béke van...

bobby.ewing 2014.12.08. 00:27:10

Jó lenne ha danit jelölnék, ő kivihetné renit, azzala gyűlölködők meg is szűnnének

Mók_Ica 2014.12.08. 00:28:58

@kamilla123: akkor mentek be, amikor már csak 4en voltak bent. Milo, Sehi, Csaba és Atti mentek be tanácsot adni a végjátékra. Vikin nézett keresztül Atti.

mr sleepy 2014.12.08. 00:29:33

@bobby.ewing: biztos a szőrny rt ugrik be neki :-)

Costanza 2014.12.08. 00:30:24

@kamilla123: "És Ati bement, és egyszerűen nem is szólt hozzá, tök feltűnően másokkal dumált. A csaj teljesen megsemmisült, mert vitában jó volt, de hogy átnéznek rajta, azzal nem tudott mit kezdeni. "

Erre a viselkedesre ertettem, barmelyik no iranyaban. Tehat azokat, akik a noket probaljak elnyomkodni, es megsemmisiteni. (A sztoritol fuggetlenul, ugyan nem tudom kirol irtal abban a szeriaban, nem emlekszem. :)

szmoti 2014.12.08. 00:30:44

Remélem lesz még a folytatjukon kívül más is és tudjátik közvetíteni :) én leheveredek, jó éjt, jó munkát :)

mosca.della.frutta 2014.12.08. 00:30:57

@Morcz: na azé' ne má'! ;) én még nem küldeném sehová, ő legalább játszik, folyamatosan ott van. ahol történések vannak, érti is a játék lényegét, max nem mindig csinálja jól (mint ahogyan sztem most, Vikács esetében), de tényleg érdekes karakter.
én tod kit küldenék? a kaffogó viperát, a folyton fröcsögő sínésznőt, akitől a hideg kiráz, annyira viszolygok tőle, azután rögtön mehet a két jelentéktelen bojli fickó, akik utoljára tévedtek be a vellába - a többiek felőlem maradhatnak, van még bennük konfliktus bőven, bár, most hogy így meggondolom, tőlem a zsírsertés is mehet a párja után, nekem ő se nem szimpi, se nem érdekes...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.08. 00:39:48

@Onereality: Sztem sem kétszínű Edina! Danihoz húzott volna már a kezdettől (baráti szövetségesként) és ez akkor is igaz, ha Laci tetszik neki, csak Dani ugye kinézte magának Kiskunt (mint dekoratív és konfliktusos ütköző zónát), és úgy érezte, hogy nincs igazán ott helye harmadiknak, ráadásul Zsuban joggal nem is bízott, és nem csak a balul sikerült románca miatt Dáviddal, hanem azért sem, mert Zsu metakommunikációja sok mindent elárul a jelleméről. Időközben megfelelő stabil szövetséges híján felkarolta a pályán kívül esett Vikcsut is, akivel ugyancsak szövetkezett, és ezt a szövetséget nem akarta felmondani lelkiismereti okokból. Titkon remélte, hogy Zsu ma kiesik, és akkor szabadabb lesz a pálya, de sztem így is szabad, mert Dani érzi, hogy Edinában jobban meg lehet bízni, mint Zsuban. Arra tippelek, hogy Dani Zsutól kicsit távolodni fog a jövőben és Edinát (Lacival), valamint Robint maga köré gyűjti, esetleg megpróbálja a triumvirátust is gyengíteni, Dóri puhításával, és átcsábításával, bár ez utóbbi esetben Laci nem lesz a csapatban.

mosca.della.frutta 2014.12.08. 00:42:54

@Costanza: na de én meg éppen erre mondom azt, hogy bár fogalmam nincs, milyen karaktert vitt ez a Biki, mert én sem láttam, de szerintem pont hogy a nem az IQ-zéró nőket lehet ezzel a semmibe vétellel alázni, az elmebéli hiátussal küszködőknél ez nem működik, mert ők látványosan képesek rinyálni emiatt, így inkább kellemetlen a sztori, mint szórakoztató; őket a kamu-figyelemmel lehet megvezetni és azután még durvábban nullázni - sajnos én így tapasztalom, de jut'eszembe, láttátok a blikkes cikket Ázott Ebről? hogy nem csak az expalija gyapálta rendszeresen, hanem az anyósa is? ő mégis maradt... vagy két éven át!! azért ebből rengeteg következtetés levonható a személyisége vonatkozásában, nekem konkrétan aha-élményem volt tőle.

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-fanni-evekig-utott-vert-a-volt-parom-2310557

mosca.della.frutta 2014.12.08. 00:49:32

@Aharon: +10000000 / ez nagyon ott volt! xDDD

Lipton 2014.12.08. 00:56:00

Érdekes volt, hogy amikor Zsu visszament, senki se gratukált, hanem mindenki elfordult és elindultak befelé.
Vikcsu az utolsó üzenetében is azt mondota, hogy csinálják ki a kurvát.

mosca.della.frutta 2014.12.08. 00:56:29

@kamilla123: á kösszi, akkor asszem már tudom, hogy ki ő; nemrég volt vendég a Belevalóban, nem..? róla mondták, hogy a vella taktikusa volt, aki aggyal játszott, vagy vmi ilyesmi... nah, hát mondom én, hogy csak az ilyen csajszikat lehet levegőnek tekintéssel megsemmisíteni, az ázottkutya-félék ettől látványosan behisztiznek (amolyan Baukó-módra), és mindent megtesznek azért, hogy a figyelem origójába kerüljenek. ;)

Costanza 2014.12.08. 00:57:34

@mosca.della.frutta:

A Viki az elozo szeriabol? az szemelyisegre hasonlo volt mint az Attila, csak noben, de sajna nem volt dekorativ. Azert vette semmibe az Attila mert volt bent egy 18 eves olyan rozsaszin lelkivilagu helyes kislany, aki ugy el volt varazsolva hogy kb. szivarvanyokat kakilt, es ez navisag az Attilat sokkal jobban szorakoztatta, mert a kislany itta a szavait. Szo szerint eloadta neki, hogy az o kutyajanak szarnyai vannak, csak mar osszenottek a hartyak a kutya labujjai kozott, de meg tud neha repulni a kutya, a csaj meg elhitte.

A vikinek kellett volna segitenie a parbajaban, az Attila konkretan ezert ment be, de mivel nem volt dekorativ, meg iranyithato sem@mosca.della.frutta: , ezert ignoralta, nem volt semmilyen hasznara a Viki.

Minden nonek rosszul esik, ha semmibe veszik, es foleg ha ezt teszik szandekosan energiaelszivasbol a pasik, az meg gazabb. Nyilvan ha jo nokkel teszik ezt, ez arrol szol, hogy a jo nok szeretik ha naluk van a kontroll, mint ahogy Fanni is, es meg is szoktak, hogy mindig az van amit ok akarnak. Erre jon egy ilyen manipulator, es ezzel kezd el dominanciaharcot jatszani, ahelyett hogy igazabol elismerne a noket, tisztelne, es csak ugy siman szeretne, nem pedig uralkodni akarna mindenki felett. Szoval nekem ez a velemenyem. Sok kart tud okozni az ilyen.

mosca.della.frutta 2014.12.08. 01:00:23

@Lipton: gyökerektől mi mást vártunk...? (ez a szimpla k*rvázás meg nekem kvázi eufemizmusnak tűnik ahhoz képest, amit valóban mondani volt képes ez a mosdatlan szájú gyökér.... mit is mondott? "szszrk"? áh, inkább nem akarom tudni, mit takar ez, elég volt egyszer, még sok is!)

Lipton 2014.12.08. 01:11:36

@mosca.della.frutta: Gyökerek, de azért egy gratuláció csak belefért volna. Aztán lehet, hogy később majd gratulálnak, amikor leesik nekik, hogy mi a helyzet. A rövidítést nem értettem rendesen, de kurva biztos volt benne. Annyi esze nem volt Vikácsunak, hogy méltósággal veszítsen és ne ez legyen az utolsó szava amit a többieknek mond.

mosca.della.frutta 2014.12.08. 01:13:55

@Costanza: köszönöm az infókat, így már világos, és egyet is értek veled, majdnem mindenben - egyedül Ázott Kutya tekintetében vitatkoznék veled, mert ő se nem jó nő (egyedül a kazalnyi hullámos haja mutatós rajta, de a vonásai pl. totál férfiasak, a combjai egy bébielefántéival vetekszenek, satöbbi), se nem tartja/látja magát annak, éppen erre utalnak a fentebb betett cikkben leírtak is, hogy éveken át tűrte hogy üssék-verjék, alázzák, mégis ragaszkodik, ott marad a bántalmazó közegben - ez mindenképpen alacsony önértékelésről vall, ahogyan az is, hogy egyből beválasztotta magának azt a vv-szereplőt, aki a beköltözésekor dobta látványosan a nyilvánosság előtt azt a nőt, aki befogadta a családjába... és az is, ahogyan nem "udvaroltatott" magának, nem kerülgettette magát egyik pasival sem, hanem ő maga ajánlkozott nekik minden esetben, és a lehető legrövidebb időn belül össze is feküdt a létező legsuttyóbb pasival, akivel garantált egy újabb csalódás, alázás, és minden más, ami tönkrevágja egy nő önértékelését... mintha szándékosan ezt keresné (tipikus mintázatkövető attitűd).

bobby.ewing 2014.12.08. 01:14:43

Denisz és PVC agyalnak, mi lehetett a hiba.
PVC szerint az volt a baj, hogy ment a gyűlölködés, zsú pedig méltósággal fogadta. Denisznek a f@sza se tudja.
Denisz: egyszer úgyis lekerül róla a lila

Mirocska 2014.12.08. 01:14:46

Plasztik rájött, hogy a gyűlölködés visszájára fordult!

Mirocska 2014.12.08. 01:17:24

Dennis még mindig nem érti, Plasztik már igen.

Mirocska 2014.12.08. 01:18:01

Vajon tudják a százalékokat???

Mirocska 2014.12.08. 01:21:27

Lejárt szavatosságú húst ettek! Túl sokat rendelnek, rájuk romlik, akkor meg megeszik. De majd ezután! Fannika átveszi az irányítást, és nem lesz itt pazarlás! :-D

Mirocska 2014.12.08. 01:23:06

Dennis még mindig sokk alatt van, Plasztik szerint Zsu Attilának köszönheti, hogy nyert.
Nem értik, hogy Vikcsu viselkedésében vajon mi nem tetszhetett a nézőknek?

mosca.della.frutta 2014.12.08. 01:23:52

@Lipton: hát látod, hogy de.... vannak akkora gyökerek, mind, egytől-egyig (Ádinát nem sorolom ide, mert rajta látszott, hogy nem a Vikácsot várja vissza, bármit is mondott), de egyetértünk, a párbaj elveszítésének sportszerű, kulturált lereagálása alap - kéne hogy legyen, de náluk sajnos nem az.... és abban is igazad van, hogy majd gratulálnak, ha felfogják, hogy mi a szitu mostantól, hová KELL húzni, ha játékban akarnak maradni... de most még - gondolom - az okokat keresik, a sokásos tagadásban vannak, hogy "hülye a néző, nem látja át, mi van itt bent, csak mi látjuk 0/24-ben", vagy: "biztosan megsajnálták", és ehhez hasonlók.... aztán majd, amikor leesik nekik, hogy tk. mindegy, ők odabent hogyan látják, mindegy, hogy a néző mit lát, mit gondol, AZ VAN, amit a néző gondol, mert ők döntenek mindegyikük sorsa felől, így ennek ajánlott megfelelni, akár tetszik nekik, akár nem.... na majd akkor talán gratulálnak.

bobby.ewing 2014.12.08. 01:24:26

Denisz szuszog. Ideges. Tiszta kudarc ez, de ami nem öl meg, az megerősít. Őt nagyon megerősíti.
PVC nem érti miért nem szimpi Vikcsú.

Nappaliban ádám és a többiek PVC-t fényezik.
Újabb húst dobnak ki, 04-én lejárt, de fanninak lelkiismeretfurdalása van miatta, emberek éheznek. (egyétek meg a romlott húst, akkor nem fognak éhezni.)

Háló
Denisz -geci- nem érti miért nem jött vissza vikcsu. (denisz nagyon sötét)
És továbbra is blablabla, nem értik miért nem vikcsu győzött.
Jabba szerint azért maradt kint, mert sírt egyszer hogy nem bírja, és a nézők megsajnálták és kivitték.
PVC fél, mert ő is sírt egyszer, de jabba szerint azóta megerősödött

Mirocska 2014.12.08. 01:26:16

Ezek még mindig nem tudják, miről szól ez a játék... Maci szerint megsajnálták a nézők Zsut, mert sírt.
Komisz éhes, bezzeg amikor ettek, akkor sztrájkolt...
On vége...

pomac 2014.12.08. 01:26:47

ugy látom zsu csak megörökölte vikcsu ágyát mert azon heverészik de nem szolnak neki hogy tipli onnan :D

Mirocska 2014.12.08. 01:27:09

@bobby.ewing: Ja, akkor félreértettem, azt hittem Zsu sírt...

Costanza 2014.12.08. 01:27:48

@mosca.della.frutta:

Igen, mindebben igazad lehet, de egyszeruen szereti a f..szt, illetve szerintem egy pasi se mondja ra hogy rossz no hidd el. Sot.

Az hogy hogy hagyja hagyta magat megalazni, hat igen, de ez is egy tanulo folyamat, lehet magabol indult ki, es ezert is hitt el mindenkinek minden szepet, vegul is meg fiatal, aztan mire rajott mibe csoppent, mar azert addigra a pasi hatasa alatt volt.
Nem egyszeru egy ilyen abuziv jatszma, kapcsolat, kilepni belole sem, biztos lehetsz benne, hogy kismillio no el meg igy, csak mi nem tudunk rola. Sajna. Szerintem a Denis neki degradalo visszalepes, mert nem az esete, viszont dugni meg lelkizni vele jo, es ezert vivodik, de jobb jar neki talan ugy gondolja. Szoval Denis nem egy herceg na. :) Ilyen fiatalon a csajoknak az, hogy valaki elo adasban dobja a nojet, vagy megcsalt egy masikat, vagy rosszul bant az elozovel, stb. meg nem figyelmezteto jel, mert biztos azt hiszi, hogy majd o megjavitja.
De kivancsi vagyok mit alakulnak meg, en birom a Fannit, szerintem kulonleges. Neked ki is szimpi?

mr sleepy 2014.12.08. 01:28:44

úgy birom hogy felvan kavarva a villa élet ,megint csalodtam...

Mirocska 2014.12.08. 01:31:36

Renit sehol nem láttam még... Kivitték volna?

bobby.ewing 2014.12.08. 01:32:18

Egyébként halotti hangulat van a villában.
Dani zsú beszélgetnek, ők is fáradtabbak mint boldogok.
Robin és erdély cicáznak cigizés közben, ők isznak, és nem törte meg őket a párbaj.
Laci és ádám miköltözik a nyugiba? Minden esetre egy matracot visznek oda
Robin és ádina fogmosás közben is vihognak, kicsit bebaszcsiztak

pomac 2014.12.08. 01:33:50

jabba :nem vagyunkköcsögök nem vagyun ármnykodot tuti nem vagyunk roszz oldalon anyááám :D

mosca.della.frutta 2014.12.08. 01:34:25

@bobby.ewing: istenem... és még ezt mondta a vella eszének és taktikusának a belevalóban a vikicsuHáj.... jellemző, mindkettejük elmebéli képességeire; még hogy egyszer lekerül róla a kendő... aztán akkor mi lesz? újra megszórják, és ő újra lealáz majd valakit a sötét oldalról? most esik le, hogy nemhiába kaphatták a fekete trikót múlt héten, nagyon is passzolt :P az egyedüli kivétel PVC, meg talán B@sszájba, aki korábban már felhívta a figyelmet a falkában támadás, gyűlölködés kontraproduktív voltára, de hát...pusztába kiáltott szó volt olyannyira, hogy még ő is csatlakozott a falkához (ki érti ezt?)

bobby.ewing 2014.12.08. 01:34:34

Jabba szerint ők nem köcsögök ármánykodók, ezért nem érti.
Denisz folyamatosan káromkodik, mert laci és adi kint alszanak a nyugiban, hogy megismerjék egymást.

Mirocska 2014.12.08. 01:35:39

Hihetetlen, hogy mennyire irreálisan látják magukat ott bent...

Mirocska 2014.12.08. 01:37:21

Dennis fikát túr... Szuper...

bobby.ewing 2014.12.08. 01:37:34

Denisz túrja az orrát és káromkodik.
Közben ádináékat kutyázza amiért azok vihignak

bobby.ewing 2014.12.08. 01:41:18

Vízzel locsolják egymást, laci zsút is bevonja.
Laci, zsú, ádina, ádám csupa víz, vihognak, sikoltoznak.
Vizespólóznak a csajok. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 01:44:04

@Morcz:
De azért az se volt semmi, hogy a végén Vikcsu azt mondta a BV-ben Baukó kérdésére, hogy hát igen, elég szemetek (vagy bunkók) voltak a TÖBBIEK - mert mind mellé álltak. Hát, kihullott a hajam, télleg.

bobby.ewing 2014.12.08. 01:46:53

Jabba szerint érdekes, hogy reagálnak a többiek. Nem érti ők miért nem gyászolnak.
Ádám cuccol a nyugiba, fanni apátiában a kanapén. Ádámnak is hiányozni fog a bulizásban.

Ádám érti miért az lett a szavazás vége, de szerinte vikcsut is szerették, de túlzás volt ahogy támadták zsút. Ahogy laci mondta.
Beletúr kócos hajába, szerinte ragad.

mosca.della.frutta 2014.12.08. 01:47:51

@Mirocska: döbbenetes, igen, talán az elzártság teszi, hogy nincs folyamatos külső kontrolljuk olyanoktól, akikben feltétel nélkül megbíznak (szülők, tágabb család, barátok), akiktől elfogadják a kritikát... és így csak egymást erősítik a téves helyzetértékelésben.

bobby.ewing 2014.12.08. 01:47:56

Jabba szerint valahogy ki kellene végre baszni zsúval. v

bobby.ewing 2014.12.08. 01:52:14

Reni sehol. Szó sem esik róla.
Kócos a nappaliban, denisszel veszekszik. d. - oké ismerd meg az ádámot.
Kócos - de nem azért akarom megismerni mert teccik (sic!) vagy ilyesmi. D. szerint kócosnak se most kellene ismerkedni, mert vikcsu kint van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 01:53:25

@VV Erőlegény:
Volt Daninak egy megmozdulása, ami nekem nem volt szimpatikus. Mikor el kezdte simogatni Kiskun meztelen vállát vagy felkarját. Ő elhúzódott és szavakban is kimondta, hogy ezt nem akarja. És akkor Dani arra hivatkozott, hogy ő mellette áll, miért ne simogathatná. Hááát nálam ez nem volt valami nyerő.

Lipton 2014.12.08. 01:53:35

@mosca.della.frutta: Ezt mondtam itthon is. Simán visszamehet valaki aki 8 jelet kapott, és kint maradhat az aki csak egyet, vagy egyet se, csak éppen kihívták.
Az egész kampány dolgot nem értem. Ha valakit nem kedvelek, akkor mondhat bármit, akkor se szavazok rá. Ez ugyanolyan hülyeség, mint ahogy Edinát piszkálták, hogy neki Vikácsut kell erősítenie most. Na de hogy? Kövesse a nap 24 órájában? Akkor mi lesz, több szavazatot kap majd?
Nyílván nagyobb szavazótábora van a 10 embernek mint a 2 embernek, de ezeket nem lehet összeadni, ez ma is kiderült. Hiába szimpatikus X, Y és Z Vikácsu csapatából, ha maga Vikácsu nem szimpatikus.
A ki ki mellé áll dolognak legalább annyi értelme van, hogy megkavarja bent a dolgokat.

Mirocska 2014.12.08. 01:53:49

@bobby.ewing: Fanni alig várja, hogy kimehessen Ádámmal a nyugiba. Olyan átlátszó ez a tipródás! :-D
Dennis meg közömböst játszik, közben meg majdnem megüti a guta!

bobby.ewing 2014.12.08. 01:56:27

Továbbra is kócos és denisz rágják a gittet a kapcsolatukról. De azt mondtad kapsz nálam 15ször jobbat, de nem ezt mondtam, de igen, de nem, stb.
Azt mondtad színház vagyok, de te nem idegesítesz, tudom mit csinálsz, féltékennyé akarsz tenni, de nem mert érettebb vagyok a koromnál (fanni!)
Fanni nem tud aludni. szomorú, feszült, stb.
Jabba néha beledumál a dologba, ki tetszik fanninak (nem te!) adám vagy denisz

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 01:56:30

@bobby.ewing: "...Reni sehol. ..."

Nem tudományos... de a gyűlöletbe is bele lehet betegedni - gondolom én.

Lipton 2014.12.08. 01:56:48

@bobby.ewing: Pedig most mondta, hogy ők nem köcsögök. :D

Mirocska 2014.12.08. 01:58:46

Egy pillanatra mintha mutatták volna Renit, ahogy a sarokban alszik a hálóban.

bobby.ewing 2014.12.08. 02:04:57

@Lipton:
a kampány meg hasonló a nézők szórakoztatását szolgálja csupán

mosca.della.frutta 2014.12.08. 02:05:57

@Costanza: nekem Dani, épp írtam fentebb, hogy egy ideje már szimpatizáltam vele, mert tetszett az, hogy használja a fejét (meg egyáltalán a tény, hogy van agya;), és hogy nem sunnyog, beleáll a konfliktusokba, pacekba' megmondja amit gondol, hogy van szíve, lojális, hogy egyenesen kiállt Zsu mellett - minden alkalommal -, és ahogy ma elsírta magát... én nem hogy nem találtam gáznak, engem meghatott - olyannyira, hogy simán a kedvencemnek mondhatom mostantól... ;) Ádina fejét is bírtam korábban, de ahogy írtam, nálam betette a kaput az, ahogy az elmúlt héten taktikázott, nekem nem jött be, ahogyan kétfelé játszott, sőt, esetenként gyomorforgatónak találtam, pl. amikor szánalmas módon magyarázkodott a vikács-csapatnak, nem tudott dönteni, satöbbi (értem én, hogy taktika, meg kémkedés, de ez nekem akkor is sok volt, taszított nagyon).

többi dologban nem ellenkezem veled, több esélyes dolog ez, és biztos vagyok benne, hogy fogunk még olvasni az életéről részleteket, sőt, ha kijön, tőle magától is, és akkor tisztul majd a kép - nekem nem szimpi, az elején még helyesnek és ártalmatlannak találtam, ahogy cukiskodott, de láthatóan nagyon befolyásolható, és amint a gyűlölködő Sínésznő hatása alá került, és nem ritkán még rajta is túltett fröcsögésben, az én szimpátiámat úgy veszítette el - amit leművelt Zsu ellenében, az számomra semmivel sem menthető, még a sanyarú előéletével sem, mert nem minden abúzált válik automatikusan gonosszá (ehhez kellenek a szülők is, a nevelés hiányosságai)...

a lávsztorija pedig egyszerűen hidegen hagy Denisszel, nem érzem valódinak, a mázgás-nyúlós, értelmetlen szövegeléseikkel pedig a világból lehet kikergetni... szal nekem ő nem hiányozna, ha hazamenne - de tudom, hogy nem fog, mert permanens konfliktusgenerátor, és az ilyeneket nem szokták hamar kiengedni a vellából a szerkik ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 02:09:59

@mosca.della.frutta: "...a párbaj elveszítésének sportszerű, kulturált lereagálása alap - kéne ..."

Elsősorban ez, de a másik számomra érthetetlen dolog - Vikcsunál is - ez a bűnbak keresés. Azért is Kiskunt okolja, mert a nézők rászavaztak. Megáll az ész. Semmi elemzés, önvizsgálat, helyzet analízis. Csak az a sztereotípia, amiről most már a hülye is látja, hogy nem jött be mint módszer. Még sincs belátás. Ezek az emberek vajon hogy menedzselik a saját kinti életüket? Akkor is ugyanabban a boltban vásárol, ha hatodszor is penészes kenyeret vesz ott?

bobby.ewing 2014.12.08. 02:18:51

Denisz azzal poénkodik, hogy egy talált zsetonnal menjen kócos a nyugiba aludni (a zseton az óvszer automatába illik)
Fanni hisztizik, megbántották a kis lelkét. Neki ez nem volt poénos.
Fanni nem hülye, tudja hogy ádám azért akar beszélgetni vele, mert zsú általa akarja kikémlelni a terveiket

(vazzzeeee!!!)

Fanni feláldozná magát a közért, hogy kitegyék zsút!

Fanni többet nem fog szexelni a villában
d. tényleg olyan hülye, hogy fanni azt hiszi hogy ádám dugás miatt keresi vele a kapcsolatot?

Denisz meg rámegy zsúra.nem azért mert bejön, hanem taktikából.

Fanni rébuszokban beszél a denisszel kapcsolatos érzéseiről. Fanni nagyon őszinte, de nem mondja el az igazi érzéseit denisszel kapcsolatban.
Meg akarja ismerni az ádámot, hogy miért kedves vele. Denisz szerint szex, fanni szerint zsú embere.
Denisznek mindegy, ő úgysem szerelmes.

(bővebb volt, de nem tudok olyan gyorsan írni.)

mosca.della.frutta 2014.12.08. 02:21:36

@Lipton: ez így van, ahogy mondod, a átszavazások a játék ilyen korai szakaszában még nem játszanak, még kevés idő telt el, nem igazán sikerül még ilyenkorra annyira megkedvelni valakit, hogy miatta olyannak adja oda sz ember a szavazatát, akit alapból nem kedvel - de pl. Alekosznál komoly átszavazások voltak Baukó Évára, ami miatt nem is hitték el az elhanyagolható számú szimpatizánsai, hogy milyen minimális erőt képviselnek ők valójában, amikor arról lesz szó, hogy viszonozni kéne az átszavazatokat.... emlékszem, mennyi vita volt ebből akkoriban, azután volt nagy kiábrándulása fanjai körében, amikor a végén igen megalázó vereséggel esett ki a végső hármasból, akkor látszott csak, hogy milyen valós támogatottsága van, mert akkor mi már Alekre szavaztunk kizárólag, őt már nem volt miért támogatni.

nah, ezek itt még nem játszanak, és hogy miért vannak a kampányok? hát show-elem, szórakoztatásul, ahogy előttem is írták, na meg hogy jobban megismerjük a játékosokat - azért itt - már most - buktak nem kevesen jellemből, ahogyan ezt a kampányt vitték - na meg Ádina, a kis kétkulacsos "kémjátszmájával", amit én szánalmasnak találtam, annyira nem jól csinálta /fejben lehet jó taktikus, de hogy a gyakorlati megvalósításba belebukott, az számomra nem kérdés, hiszen még az agyhalottak is levágták, hogy mi van vele/....

bobby.ewing 2014.12.08. 02:24:05

Jézusom, továbbra is denisz és fanni, most a mosdóban!
Szerencsére gyorsan elvették a hangot/képet.

Lipton 2014.12.08. 02:27:56

@bobby.ewing: Akkor szórakoztatóvá kéne tenni, mert most nem az.
Több feladatot kéne kapniuk, mert gyakorlatilag nem csinálnak bent semmit. Ok, maci hízik, de ezen kívül semmi.
Többen írták, hogy voltak olyan feladatok/versenyek, amikiet végül nem mutattak meg. Ilyen gyengére sikerültek?
Csodálkozom hogy Liluék nem piszkálják pedómacit, aki úgy költözött be, hogy minden reggel másfél órát fog edzeni.

mosca.della.frutta 2014.12.08. 02:33:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: tökigazad van, de várjuk csak meg, míg szembesül - ill. nem is, mert az már megtörtént, nyilván - hanem amíg fel is fogja a kommenteket, és leesik neki végre, hogy mennyire rossz volt a megítélése - neki is, és a csapatának ugyanúgy -, hogy az addig nem túl népszerű Zsu is jelentős támogatóra tett szert azzal, hogy ennyire durván betámadták - ezzel nem hogy gyengítenék, kifejezetten erősítik (még most is!); és tényleg felfoghatatlan, hogy ezek úgy mentek volna be játszani (hovatovább győzni!?), hogy nem láttak egyetlen korábbi szériát sem?? csak mert mindegyikben gyönyörű példákat vonultattak fel a mostani esetre a korábbi játékosok, azért csak illett volna ezeket észben tartani, nah, mindegy... így jártak (legalább sajnálnám őket, de nem!)

mosca.della.frutta 2014.12.08. 02:37:32

@bobby.ewing: hát így is nagyon köszi a közvetítésért! :)

ő-szinte 2014.12.08. 02:41:33

@Fuchsia: a jabbáson besírtam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.12.08. 02:45:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is így gondolom (sajnos ismertem valakit, akinek ez volt az élete, de szó szerint ez éltette, a parttalan gyűlölködés, rosszindulat, sz*rkavarás; végül megbetegedett és olyan pokoli kínok közt hagyta el a földi dimenziót, hogy arra nincsenek szavak, nagyjából két évnyi irgalmatlan szenvedés, amputálások sora, majd a hangját, később a látását, és legvégül az ép elméjét is elveszítette... soha nem hittem volna, de megszakadt a szívem érte).

mosca.della.frutta 2014.12.08. 02:51:37

@Lipton: és ezzel is egyetértek, a mostani kampányfeladatok nagyon gagyik voltak, különösen az a bizonyos verbális fájt a végén, aminek szemernyi célját sem láttam az értelmetlen alázáson kívül, és hogy az nyerte meg, aki az alpáribb volt? az is csak a "bírót" minősíti, na meg a szerkesztőket, akiknek erre futotta a kreativitásukból.

ő-szinte 2014.12.08. 02:57:12

@bobby.ewing: tetszik a közvetítésed ;-)))))))))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.08. 04:01:11

@Krétagarbó:
Sztm Atinak ezt megígérték mint jutalomjátékot és szemtelenül élvezi.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.08. 06:57:35

@Mirocska: Lehet azért nem láttad Renit,mert ő a gombás....az agya :-P

Aharon 2014.12.08. 09:18:47

@Mók_Ica: Szerintem Edina a kövi kiválasztott....és Reni a kihívott... és remélem, 80-20-al kint hagyja a picsába.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.08. 10:01:06

@Costanza: Ja, csúnyán szivatta Zsófikát Attila, de azért kedvelte. Aurélióval meg jól elvan a kis rózsaszín. .-)

Costanza 2014.12.08. 11:06:23

@Majom1Parádé: kedvelte, de szereti hulyiteni akit lehet. Kisgyerekeket konnyu. :)

Black Bride 2014.12.09. 04:40:09

@Caryon: A hajstílust, amivel plasztik bement, úgy hívják,hogy: ombre. Eleve úgy festik,mintha le lenne nőve. Remélem ma is tanultál valamit.
süti beállítások módosítása