Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x19 - “Mert ha ott raknálak meg az asztal közepén” (18+)

2014. december 05. 11:43 - zaphodbb

Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok.

Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával

Dennis és Fanni kettősével nyitunk, Fanni feszült, nehéz neki az élet, Dennis átölelné, de Fanni persze nem engedi. Titokzatosan csak annyit mond, hogy majd elmondja, mi a problémája. Jön egy kis huzavona, végül kivonulnak a nyugiszobába privizni. Itt aztán kezdetét veszi a teljességgel érthetetlen beszélgetés, ami után az volt az érzésem, hogy vagy én nem tudok magyarul, vagy ők nem pakolják egymás után jól a szavakat. Sikerült olyan mondatokat összerakniuk, amiknek tényleg nem volt se alanya, se állítmánya, és még a tárgyban is bizonytalan voltam. A téma persze az, hogy ők most akkor hogyan is állnak egymással, mert hát csak digidugi, de azért ne smároljál mással, és mijazhogy Ádámmal kacérkodsz, te meg közben minek vallasz kvázi szerelmet mások előtt. Fanni szerint Dennis taktikázik és csak azért dugogatja, mert ezzel akar bekerülni a show-ba, hasznot húz belőle, az ő hátán akar megélni itt a villában. Dennis éleslátása azonban verhetetlen, mert szerinte ennek semmi alapja, hiszen:

Mert ha ott raknálak meg az asztal közepén.

dennis_nem_erti.jpg

Majd azt javasolja Fanninak, hogy ingázza ki, ha ennyire nem tudja eldönteni, hogy bízhat-e benne. Fannika tényleg előveszi hirtelen az ingáját és felteszi a kérdést, ami válasz az életre, világmindenségre, meg mindenre:

Egyenes-e vajon?

Sajnos lemaradtam az inga válaszáról, mert pont csörgött a telefonom, de szerintem nem adhatott egyértelmű útmutatást, mert folytatják az agonizálást azon, hogy ki smárolt kivel és Dennis nem erőltet semmit, de nem fogja lejáratni magát ország-világ előtt. Szerintem már késő.

Közjáték:  Vikcsu és az ő fekete lyuk tudatalattija

Reggel van, ami teljesen érdektelen, mert csak Dennis igazgatja a sapkáját, pedig teljesen mindegy hogy rakja fel, szarul áll neki, leginkább levenni kéne és elégetni rituálisan a kertben. Ámde egy párbeszéd elhangzik, amit érdemes felidézni:

Edina: Mit álmodtál?

Vikcsu: Azt, hogy szexeltem a Macival.

Az ember erre csak zavartan tud nézni, hogy mivanmivanmivan, folyton csak a szex meg a szipu. Nem szeretnék Vikcsu tudatalattijába belelátni, mert valószínűleg magával az őskáosszal találkoznék, mi minden lehet ott, ha álmában Maci, mint szexuális segédeszköz szerepel.

szexelt.jpg

De már el is hagyjuk a terepet, hogy visszatérjünk Dennis és Fanni párkapcsolati válságához, megtudjuk, hogy Dennis szerint Fanni nem őszinte, és tisztáznia kell a helyzetet Ádámmal, mert ha nem, akkor ő kilép a képből. Fanni szerint meg Dennis tart tőle három lépés távolságot mindig, és ő nem azért jött be, hogy dugjon. Aztán hirtelen váltással kiköt ott, hogy ja, nem is Dennis, hanem ő a távolságtartó. Esküszöm, szövegértésben jó vagyok, de nem bírom követni ennek a nőnek a gondolatmenetét. Most épp ott tartunk, hogy Fanninak a belső fontos. Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis helyében, lehet, hogy több értelme lenne. Mindenesetre elhangzik Fannikától a nap leglogikusabb mondata:

Nem szeretnék többet szexuális kapcsolatot létesíteni, bármennyire is szeretnék.

Szerintem ezen a ponton már Dennis is elvesztette a fonalat, váltunk a riportszobára, ahol Fanni sír, hogy Dennis mennyire megérti őt és nem akarja őt elveszíteni. Agyfasz. Kezdem azt érezni, hogy én érzelmileg igazából egyszerű vagyok, mint a faék, mert ezt a követhetetlen lelkizést haljak meg, ha megfejtem.

fannisir.jpg

Zsu és Vikcsu tengely, avagy "ha vissza is jössz, kicsinállak bazmeg."

A következő problémáznivaló ebben a részben a kihívás természetesen. Vikcsu lett a szerencsés kiválasztott, ennek nem örül felhőtlenül, minősíthetetlen hangnemben bazmegol és ordít tőle. Kigyűlik a sok ki lemming a teraszra és ott nyünnyögnek azon, hogy ez mennyire nem volt korrekt Zsuzsától, hogy mekkora hülye ez bazmeg, ezt az idiótát bazmeg, Vikcsu majd kiejti jól bazmeg. A lemmingek oszolni kezdenek, mikor Zsu és Dani jön ki cigizni, Zsu magyarázná, amit tök felesleges magyarázni, Edina és Robin állítják le a mosakodását.

A riportszobában Fannika megjegyzi, hogy Zsu még az ő ingáját is megzavarta, mert olyan energiákat bocsátott ki. Kezdem masszírozni a homlokomat és sűrűn pislogok erre. Azon pedig még inkább felhúzom a szemöldökömet, mikor ez a drága, cuki Fanni az üvölti Zsunak a konyhából át a nappaliba, hogy:

Ha vissza is jössz, kicsinállak bazmeg.

logikat.jpg

Kicsit mintha komolyan venné a játékot, reméljük nem szó szerint értette és nem fog vér folyni. Nagy hangon még vigasztalja kicsit Vicskut:

Dennis olyan beszédet mond, hogy olyat még Európa nem baszott.

Fokozódnak az izgalmak, mert mindenkinek választania kell a két ember között, hogy ki mellé áll. Vikcsu mögött felsorakozik Plasztik, Fanni, Dennis, Reni, Maci, Edina, Laci és Ádám, Zsuzsa mögött pedig Dani és nagy meglepetésre Robin. Merthogy megsajnálta Zsut állítólag, hogy csak Dani állt mellé. Van nagy felháborodás ebből a lépésből, a lemmingek egy emberként vetik magukat Robinra, hogy ezzel most aztán végleg elvágta magát. Robin magyarázkodni kezd Vikcsunak, de ő sértett királylányt játszik, sose bocsát meg neki ezért, sosenemse. Mindezt ebben a kedves mondatban összegzi Zsuról:

Pusztuljon innen a gecibe a hülye kurvája.

Edina hozzá merészel szólni Zsuhoz, amire máris látjuk a Fanni, Dennis, Plasztik hármast, akik tervezgetik, hogy fogják kicsinálni Edinát. Számomra egészen megdöbbentőek ezek az indulatok és nagy szavak, az meg főleg, hogy ezek elvileg felnőtt emberek. A végéhez érve még az RTL elspoilerezi nekünk, hogy Robin térdet rogyasztva átkönyörgi magát holnap Vikcsuhoz. Egy gerinc mind felett.

Címkék: 18+ vv7
438 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malevil2050 2014.12.05. 23:47:15

Ezt a vasárnapi párbajt kár megvívni hiszen ez egyértelmű.Még ha a közönség mást is akarna csak " a bibliai utálatos kép " lehet a győztes.Ennyi taktikai érzékük sincsen a bentieknek h arra rájöjjnek,ilyet nem szabad csinálni. Egy ember látja ő meg jó oldalon van.Azon meg kár még agyalni mi lesz vele később.Az első párbaj megnyerése nagy előny főleg ilyen közutálat mellett.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.05. 23:48:24

@bobby.ewing: megkapaszkodtam - te olvastad, hogy azt mondtam, hogy szerencsés, hogy ott a gyereke, ott a munkája, ott a rendes lakása és ő inkább bement a villába? olvastad az egyebeket is, amiket írtam, vagy belekapaszkodtál a karácsonyba te is?

Mók_Ica 2014.12.05. 23:48:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: semmilyen szempontból ;))))

@bobby.ewing: igen, a muszáj nagy úr, de zsunak van (volt) állása.... plusz nekem ő kicsit

bobby.ewing 2014.12.05. 23:49:18

Most nézem a vv honlapján a maradék műveltségi kérdést. Nagyon nem akarom lehúzni őket, de ezek annyira sötét bunkó, a világ dolgairól semmit nem tudó véglények, hogy arra szavak nincsenek.
Remélem ezek csak nagyon-nagyon hülyék, nem ez az átlag.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:49:32

@Krétagarbó: "...színt kell vallania:))..."
A szivárvány melyik színét? :D:D

Mók_Ica 2014.12.05. 23:49:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: semmilyen szempontból ;))))

@bobby.ewing: igen, a muszáj nagy úr, de zsunak van (volt) állása.... plusz nekem ő kicsit vizet prédikál és bort iszik típus

Mirocska 2014.12.05. 23:49:34

@bobby.ewing: Az is más ám, ha legalább beszélhetnek telefonon, vagy skype-on, van valamiféle kapcsolat... Én biztos nem bírnám ki egy napig sem, hogy legalább ne halljak valamit a kicsi gyerekemről.

Black Bride 2014.12.05. 23:52:21

@ミラ: "az ő gyereke alapból szerencsés"
Zsuzsáé? Egyedülálló anya, albérletben, akit elmondása szerint a férfiak tartanak még a sár felszínén. Ez egy szerencsés állapot? Nem szeretem Zsuzsát. ellenszenves.De. Ő választott egy másik utat, mégpedig azt, hogy lehetőség szerint + 1 pénisszel megoldja a helyzetüket szerencsés esetben, és nem kell neki még a hátralevő 10-15 tűrhető évében végiglovagolni Magyarországot. Ez neki egy esély, ami persze vagy bejön, vagy nem. Mi tudjuk ,hogy valószínűleg nem, de ő ezt nem tudja. Te is láthatod,hogy az összefoglalók és online stream-ek alapján milyen ennek a nőnek a lelkülete és az értelmi képessége. Neki feltételezhetően annyi jött le a TV képernyője előtt a tavalyi VV-t nézve, hogy: "Hát ezt én is meg tudom csinálni 12 millióért, egy lakásért meg egy autóért". És valljuk be őszintén, a faszpörgetésen kívül Zsuzsa is tudna csúnyán beszélni a nőkkel, tud egyfolytában sírni, órákig ömlengeni a riportban a fiáról és épp nem a Svájcban vagy hol a halálban élő édesapjáról. Én ezt a nőt sajnálom egyelőre. Aztán majd meglátjuk. Lehet,hogy a papírformát áthajtogatva most neki lesz igaza.

beacska 2014.12.05. 23:55:13

@Mók_Ica: ebben nem értek veled egyet. egy anya ennél több kárt tud okozni a gyerekénél.
én már a 20. karácsonyt húzom le a nagyobbikkal. kicsit túl van lihegve...lehet, h idén fa sem lesz, elutazunk karácsonykor (nem meleg helyre). igaz, h együtt, de megbeszéltük, h nem lesz ajándék.

szóval, attól még Zsu LEHET jó anya, ha nem tölti a karit a gyerekkel. nagyobb baj, ha a péntek és szombat estéket rendszeresen nem tölti vele...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:56:05

@bobby.ewing: "...Az jobban zavart, hogy és ahogy átállt vikcsuhoz...."

Nyilván egy valamelyest is jóérzésű ember kényelmetlenül érzi magát akkor, ha bekerül egy ilyen vérszomjas hordába. Ő is, Ádina is. De azt nem értem, hogy egyszerűen képtelenek megfogalmazni azt, hogy gusztustalannak tartják beállni ebbe a társaságba, és ezért ilyen módon nem támogatják ezt a Csicskut. Ezen kívül pedig, ha nem tetszik nekik a másik fél, úgy tudom, lehet tartózkodni. Ők már nem identitás problémával küzdő tizennégy évesek, hogy képtelenek legyenek megfogalmazni egy érzést.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.05. 23:56:37

@Mirocska: ez az, azt se fogja tudni, ha beteg volt, ha éppen találkozott valami kislánnyal a játszótéren és "szerelmes lett" és semmit róla.

@Black Bride: szerencsés, mert van anyja, aki mellette lehet. sokaknak vagy nem lehet mellette, vagy nincs. szerencsés, mert van lakása. sokaknak az sincs. szerencsés, mert van rendes munkája is - korábban is ő választotta a kitartott életet, hogy sok pasin lovagol. azt gondolod, ha most ezt megnyeri, akkor soha többet nem kell neki? nem emlékszel, amikor felhívogattak exvillás csajokat, hogy mennyiért mennek el dugni valakivel és mentek volna?
de legyen, legyen optimista, hogy csak egy farok még. nade a beköltözés estéjén? ez azért nekem egy icipicit visszatetsző.

megint ott tartunk, hogy MIND hülye, aki bemegy. pláne, aki ettől reméli élete problémáinak megoldását.

Black Bride 2014.12.05. 23:57:19

@bobby.ewing: Hát az biztos. De például én itt feszengtem Edináék lovas kérdése előtt, ugyanis kb. 3x láttam lovat, azt is messzebbről és fogalmam nem volt, hogy a patát a ló "lábujjaira" húzzák-e rá, vagy most akkor mi van.Elővettem az ezer éves biosz könyveket is és abban sem tárgyalták, szóval ,ha nincs a VV én hülyén halok meg ezek szerint, mert én azt hittem ,hogy egy lónak van vagy 16 lábujja:D

Száz stadiont ezeret 2014.12.05. 23:57:24

@Mók_Ica:

"nem tudom megérteni.... anya vagyok, tudom miről beszélek..."

Én sem tudom megérteni, én meg apa vagyok, dettó tudom, mit beszélek. No de ha már így alakult, hogy ez az ütődött Tévéslotyó bement és bent is akar maradni, akkor én meg igen szeretném látni, hogy Rikácstehén a saját háján csúszik hazáig, aztán meg a Renyógenyó idegsokkot kap.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.05. 23:59:15

@MolnarErik:"... Macit sztem nem tudná kinthagyni,..."

Most nem. A későbbiekre gondoltam - annak függvényében, hogy Jabba miket lép. Visszataszító lesz-e vagy enyhít.

Ay Mama, Que paso 2014.12.05. 23:59:20

Ó Uram! "Tudatlanoké a mennyekországa mert ők még nem ismerték Isten haragját" - szólt hozzád Zsuzsa, de persze hazudott!Mi viszont ma is kukkolnánk a teremtés gyümölcseit!Ad meg nékünk az access mannáját, mit antropomorfizált kezeiddel szórsz le nekünk morzsaként nagy tudásodból!!Úgy legyen!!!

beacska 2014.12.05. 23:59:38

@Black Bride: bevalloom őszintén én már azt sem tudom, h mi volt a kérdés. az ujjakra vonatkozott? mert szerintem nem. vmi másra, de már nem emlékszem.

beacska 2014.12.06. 00:01:03

@Ay Mama, Que paso: :D Ty, má' megint egy szót sem értek belőled :D
nem baj, úgy veszem, megint imádkozol a sztrímek istenéhez ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:02:19

olyat nem lehet, fogy a fél bandát kidobják a picsába?

@beacska: az volt a kérdés, hogy hány ujja van egy lónak.

Onereality 2014.12.06. 00:02:54

@ミラ: csatlakozom
szerintem az sem erv, hogyha sokaknak 0-24/7-ben a gyarban huzza az igat anyuka, vagy apuka kamionozik, akkor a te anyad is mehet a valo vilagba par honapra :)
attol meg mindegyik esetben helyzet van, amit sok esetben nagyszulo, potszulo stb. old meg, de a lenyegen nem valtoztat: a gyerek szamara szereto, elfogado, tamogato anya es apa jelenlete a legjobb verzio.
es az sem teny, hogy a zsu gyereke most mar kotelezoen lelki serult lesz, de ketsegeim vannak, hogy zsu erzelmileg es szellemileg felnott az anyaszerepre. az, hogy naponta elmondja egy trash realityben, hogy a gyerekemert vagyok itt, meg nem teszi azza.

beacska 2014.12.06. 00:04:49

@ミラ: EGYnek? nem 4-nek? bevallom töredelmesen: fingom nincs, h egy lábán 2 van, vagy 4? az biztos, h páros. én 4-re tippelek...

Száz stadiont ezeret 2014.12.06. 00:05:00

@ミラ:

"... ez azért nekem egy icipicit visszatetsző."
Nekem meg nagyon visszatetsző. De a Rikácstehén, meg az ad-hoc sleppje meg még visszatetszőbb.
A Tévéslotyó meg úgysem húzza ki a végéig - de most bizony irány vissza.

"...megint ott tartunk, hogy MIND hülye, aki bemegy."
Ezzel fenntartások nélkül egyet tudok érteni. Viszont szórakoztatóak (és nemkülönben tanulságosak) így összezárva.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:05:15

@Onereality: sehol se írtam, hogy lelki sérült lesz. azt írtam, hogy viszi majd magával. elhagyta az anyja pár évesen egy időre, annyi időre, amit egy gyerek ennyi idősen nem ért meg és nem lát át.

Krétagarbó 2014.12.06. 00:05:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Fanni nekem is Aurélio-t hozza nőben, nagyon sok tekintetben. Csak AU szerethetőbb volt nekem, a mostani állás szerint legalábbis.

Granca 2014.12.06. 00:06:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Már csak ezért is dühös lettem, hogy pont Edinát ostobázták le ...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 00:07:07

@Cimili: "...Vikcsu... észre vettem, hogy milyen erőszakos csaj..."

Az a furcsa, hogy egy ilyen nagydarab nő nem próbálja ellensúlyozni ezt a tehén állapotát valami finomsággal, kedvességgel, szép beszéddel stb, hanem még inkább ráerősít a durvaságára, és ezzel az esetleg meglévő ici-pici charm-ját is kiirtja. Azon gondolkoztam, hogy vajon az anyukája miért nem magyarázta ezt el neki, de miután halottam vele a beszélgetést, megértettem, hogy ő sem ért semmit.

KapitányG 2014.12.06. 00:07:21

@ミラ: Nem :) Az volt a kérdés, hogy hány ujja van négy (4) lónak.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:07:25

@beacska: jól tippelsz, egy pata - egy ujj :) a többi elcsökevényesedett, elhalt. egy még megtalálható a lábuk hátsó részén, illetve hátsó lábak esetén a belső részén, szarugesztenye formában. kvázi az volt a hüvelykujjuk (mondjuk ez itt sanszosan senkit se érdekel).
de nem az a baj, hogy nem tudták, hanem hogy közölték, hogy a ló párosujjú patás. sikerüljön azért feldolgozni a tehén meg a ló lába közötti különbséget azért nekik is már, ez megy pár gyerekkönyv után is. mondjuk ehhez érteni kellene, mi az, hogy páros meg páratlan.

pomac 2014.12.06. 00:07:30

@Ay Mama, Que paso: komolyan mondom te " beteg vagy " ennyi hülyeséget össze irni :DD

Mók_Ica 2014.12.06. 00:08:15

@beacska: nem a karácsonyról beszéltem..... hanem általában... nem tudom elképzelni, hogy ilyen hosszú időt töltök valahol úgy, hogy semmiféle kapcsolatom, információm nincs a gyerekemről...

@Száz stadiont ezeret: nekem mindegy melyik megy haza, egyik sem a kedvencem... ebben a szériában még nincs is... :( annak viszont örülök, hogy egy apa is így érez :)))

beacska 2014.12.06. 00:08:19

@Száz stadiont ezeret: én nem értek ezzel egyet. Viki pölö azért ment be, mert az apujának pár héttel előbb elvették a bizniszét: játékgépeket telepített, de államosították, így egyik napról a másikra megszűnt a napi betevő, és négyen vannak testvérek....nem volt idióta, csak elkeseredett...és sorolhatnám, aki a játék kedvéért ment be, megbízásokért, megkeresésekért, férjetfogni...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:08:50

@KapitányG: akkor elnézést, biztos rosszul hallottam. de a 32 és a párosujjú patás nagyon nem jött össze.

bobby.ewing 2014.12.06. 00:08:59

Kétszeres apa vagyok, és a szülő jobban szenved tőle ha a gyerek nélkül van, mint a gyerek egyik szülője nélkül.

Szerintem.

Lényegtelen a dolog, nekem sem szimpatikus zsú, de renit, macit még jobban utálom.
Nem a gyereke miatt, hanem a 6 órás ribancsága miatt, és mert danit úgy fogja dobni, hogy öröm lesz látni.

Schlomo Goldberg 2014.12.06. 00:10:16

Azért Zsu Freudi elszólása nem volt kutya, amikor a bőröndtartóverseny elején mindenki előtt Dávidnak szólította Danit. Szerencsétlen balfasz pincsi.

Granca 2014.12.06. 00:11:05

@Cimili:
Oké, de ettől még lehetett volna "tökös".
Jó. persze, én innen kintről könnyen dumálok, ő meg érzékenyebb, lehet, ezt már nem bírta ...

Egyébként meg milyen volt már Dennis "majd megmondom már Daninak, hogy hol helye" ?? :-O

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:12:47

@bobby.ewing: engem az ööööö-zése zavar borzalmasan, nem tehetek róla, irritál. mellette nem fér össze nekem, hogy a gyerekével példálózik és közben farokra mászik. az se, ahogy az elején danit hülyítette (most már dani a hülye maga, megmondta neki, hogy nem akar semmit, mégis tapad rá és megmagyarázza, miért jó az egész).
reni irigy, innentől kezdve irreleváns. a személye nem túl szimpatikus.
maci nekem egy semleges paca a nappali közepén. amikor nekikezd, hogy "átverje" a többieket, az nem tetszik, de biztosan valakinek szórakoztató.

beacska 2014.12.06. 00:13:11

@Mók_Ica: rábízta az apjára és gyanítom a nagyszüleire. 3 hónap alatt nem történhet olyan végzetes egy 4 éves gyerekkel, amit egy apa nem tud megoldani. Nyilván Zsu ismeri a gyerek apját, és rá merte bízni...szerintem ne becsüljük alul az apákat! Egy apa éppen olyan jól életben tud tartani egy gyereket, mint egy anya! Ha mondjuk, éppen érettségizne, vagy felvételizne a gyerek vhova, akkor azért súlyosabb lenne a helyzet. Na bumm, legfeljebb kiveszik a manduláját (még azt sem, mert nincs 5 éves)

Krétagarbó 2014.12.06. 00:13:42

@malevil2050: nekem is az járt a fejemben a mai öfit látva, hogy felesleges a párbaj már vasárnap. (Kicsit a Sárlot-Dorka párbajra emlékeztet, ott sikerült Dorkának ennyire leamortizálnia magát (+ a támogatói által amortizálódnia).

beacska 2014.12.06. 00:14:12

@bobby.ewing: a gyerek részről +1. a többit meg majd meglátjuk

Száz stadiont ezeret 2014.12.06. 00:15:39

@Mók_Ica:

Eggen, mint minden normális szülő, gondolom én - De a Tévéslotyó meg olyan amilyen, ezen kár rugózni, ennek a nőnek az attitűdje nem fog változni akkor sem, ha most kibukik, tehát az mindegy.
Libbenjen csak szépen vissza, Rikácstehén hesspicsába, Renyógenyó idegroham, satöbbisatöbbi, én meg örül.

bobby.ewing 2014.12.06. 00:15:59

@Granca:
denisz most pont úgy alfának képzeli magát, mint laci az elején. denis beverte fanninak, ettől úgy hiszi ő a "károly" :)
Laci az elején pont így küldte el danit

Krétagarbó 2014.12.06. 00:17:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hááát, lehet, hogy az összeset? elbizonytalanodtam. bár lehet, hogy Plasztiktól még én is beszivárványosodnék, ha férfi lennék...

KapitányG 2014.12.06. 00:18:18

@ミラ: Annak, aki úgy tudja, hogy párosujjú, és úgy gondolja, hogy a páros kettőt jelent, annak pont összejön a 32 :)

beacska 2014.12.06. 00:18:32

na jó, én most el. szundi. éjszakai műszak, haj-rá ;)

Black Bride 2014.12.06. 00:21:33

Szerintem már ott eleve szar került a gépezetbe, hogy normális lelkületű ember létünkre nem úgy kezeljük ezt a műsort ,mint egy szórakoztató jellegű komédiát és elvárjuk ,sőt rá szeretnénk erőltetni a szereplőkre, hogy valamiféle számunkra pozitív értékrenddel álljanak a benti dolgokhoz,holott kisarkítva: Ha VV Dóri nem lenne szilikonmaca és bement volna imádkozni meg paleolit diétázni, VV Fanni meg verselne nap mint nap, ehhez pedig a fiúk a nők iránti tisztelet jeléül cölibátus fogadnának és naphosszat ajnároznák a szebbik nemet elég unalmas lenne. Akkor már inkább a PAX TV vagy a TV Paprika. -ott is több lenne az izgalom. Kezeljük a helyén őket. Ha nem lennének, ugyan kin röhögnénk? Mehetnénk 10től is tüntetni

Granca 2014.12.06. 00:22:15

@beacska:
4 lónak hány van, Valahol a neten megtaláltam utána, páratlan ujjú patás állat, tehát egynek négy lábujja van, így négynek 16. Ezt fogadta el helyesen.
De én is meg voltam lőve, azt nem tudtam magamtól, hogy páratlan ujjú patás ...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 00:22:20

@Mók_Ica: "...de a legrosszabb, hogy ennyi időre, ilyen dumával ott tudja a gyerekét.... még ha százszor is érte teszi.... nem tudom megérteni.... anya vagyok, tudom miről beszélek...."

Hozzászólnék.
Előre bocsátom, hogy utálom ezt "belesíromakamerábaaszegénygyerekemet", "szavazzatokrá,hogyakicsikémnekjólegyen" stb stílust. Engem legalábbis nem hogy nem hat meg, hanem totál ellenérzést kelt bennem. Gondolom másokban is.
A gyerek magára hagyásáról viszont kicsit más véleményen vagyok. Egy majdnem 5 éves gyerek - feltéve, hogy jó környezetben hagyják -, ha egészséges lelkivilágú, ha megalapozott érzelmi stabilitású közegben volt mostanáig, simán fel van vértezve egy hosszabb anyai távollétre. Ez csupán annak a függvénye, hogy EDDIG hogyan nevelték.
Tapasztalatból tudom kicsit hányatott családi életünk miatt (sok külföld, utazás, problémák), a gyerekeink vagy 10 féle iskolába jártak különböző nyelveken. De meg tudtuk adni a LELKI stabilitást. Én ezt tartom a legfontosabbnak. Persze recept nincs. Legjobb, ha mindkét szülő ott van. De nem feltétlenül fog megártani a gyereknek, ha a mama távol van.

Száz stadiont ezeret 2014.12.06. 00:23:15

@beacska:

Nemtom, ha nálam valami okból befigyelne a córesszel elegy gixeres gebasz, asszem nem jutna eszembe megélhetési VV-bohóccá válni, de felfoghatjuk ezt úgy is, hogy én vagyok a nem normális, nem fogok ezen megsértődni.
Azt meg kell jegyeznem, hogy ha "Viki" alatt az előző széria gusztustalan rinocéroszát érted, akkor elfogultságot jelentek be, mert azzal az izével olyannyira nem sziNpatizálok, hogy így utólag is több péklapátot le tudnék rajta amortizálni.
Félkarú rabló ide vagy oda.

bobby.ewing 2014.12.06. 00:24:58

@ミラ:
hát nem tudom. Az én feleségemnek van két gyereke (velem) és talán nem árulok el intim titkot, ettől függetlenül van szexuális élete. Ahogyan az első után is volt. (különben hogy hoztuk volna össze a másodikat)
És ha én esetleg elválnék (vagy ne legyünk ilyen drasztikusak, meghalnék) azért szerintem utána sem vonulna zárdába.

Gyakorló apaként nyugodtan állíthatom a férfiaknak gyerekszámtól függetlenül áll a cerka, ebből gondolom, hogy a nők is hasonlóan vannak.

Szóval zsú szexuális életébe ne keverjük már bele a gyerekét, mert nagyon nincs köze hozzá.

KapitányG 2014.12.06. 00:28:19

@Granca: páratlan ujjú, tehát egy?

Granca 2014.12.06. 00:32:58

@bobby.ewing:
Jaja, gondolom, de ettől még rühellem ... :-D

Costanza 2014.12.06. 00:33:35

Hi. en csak most kezdtem el nezni a tegnapit.. Dennis kezd kicsit ratelepedni a Fannira...

Ugy latom Vikcsu csak falkaban tamad, ekkora szajjal azert se Lacit, se meg valakit akit anno a hata mogott szidott nem merte elkuldeni a p-be. A szajat pedig ki kene mosni szappannal, szo szerint.

Amugy ez a Zsuzsa eleg viccesen kalimpalt es hadonaszott ahogy atadta a kek kendot, jol bedolt elore legalabb 45 fokba, hogy tuti oldalrol telibevegye a nagy pillanatat a kamera, hihi

Az Adamtol pedig eddig ket mondatot hallottam, es mindketto kb arrol szolt, hogy ki a faszom a Fanni, es mit kepzel magarol, fujjjjj az ilyen pasiknak, akik a nokrol igy beszelnek, uhhh.
Adika egy nulla. Ervelni meg nem hallottam, csak neki is repkednek a faszok a szajabol.
O pl. ki? Es miert faj neki a pussy power ennyire? haha

Granca 2014.12.06. 00:33:47

@KapitányG:
Igen. Egy lábon, tehát egynek összesen négy. :-)) Négynek meg 16.

Granca 2014.12.06. 00:34:55

@KapitányG:
Mondjuk, ha már kvízkérdések, engem jobban zavart, hogy a csillagot nem tudták, még Dani sem kint. Lehet, hogy csak én vagyok csillagászat-mániás, de azt hittem, ez olyan egyértelmű, hogy mi a csillag, bolygó, hold ...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 00:36:13

@beacska: "...én 4-re tippelek....."

Az jó, mert nem kell levenni a cipőt.
De a megoldás MINDIG: 42.

Onereality 2014.12.06. 00:36:41

@bobby.ewing:
teljesen igazad van, es orulunk neki, (kiralyi tobbes), hogy neked es a felesegednek is van aktiv nemi elete :)
Gondolkoztam rajta, mert engem is zavart ez a dolog. Ott tartok ezzel, hogy idealis esetben a szulok ugy elik meg a nemi eletuket, hogy a gyerek erdekei ne seruljenek altala.
Nem vagyok biztos benne, hogy a gyerek nem lesz ledobbenve, ha csufoljak majd, vagy megnezi a videot par ev mulva, szexualisan eleg prud es kepmutato a mi tarsadalmunk. De fene tudja.

KapitányG 2014.12.06. 00:37:53

@Granca: páratlanujjú patás pl. a tapír is. Nézz utána, hány ujja van!
Csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem TEHÁT. Abból, hogy egy állat páratlanujjú. még nem következik az, hogy egy lábán (és mindegyik lábán) egy ujja van.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 00:39:04

@ミラ:
De azért a csúcs Ádina volt: 4 x 4, akkor 12 a megoldás !

KapitányG 2014.12.06. 00:40:14

@Granca: És az nem zavart, hogy a hatvanat nem tudták százhússzal megszorozni?

Onereality 2014.12.06. 00:41:59

60*120 az hethusz by Robin. nem lehet, hogy piasak voltak?

Granca 2014.12.06. 00:42:35

@KapitányG:
Jah, ez igaz, de mondom, megtaláltam ezt a kérdést a neten, volt 4, 16, 40, 800 válaszlehetőség és a 16-ot fogadja el.

mr sleepy 2014.12.06. 00:44:44

@KapitányG: Az még hagyám de pincer ha jól tudom ,vagy már sem kell számplni...inkább nelegyen az én pincérem ha lehet "ja nem járok éterembe"

Granca 2014.12.06. 00:47:26

@KapitányG:
Megnéztem a tapírt, tök érdekes! :-))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 00:47:53

@bobby.ewing: javíts ki, de nem kamerák előtt teszitek, amit olyan adásban adnak le, ami erre extrán ki van hegyezve és nem is pár órája ismeritek egymást. Ha egy pár, pl iza meg krisz teszi, azt meg is értem valahol. Egy nemrég megismert párral idekint is gáz nekem, aztán kinek hogy. Más pénért csinálja és belefér az értékrendjébe (vagy lakásért, telefonért, ékszerért, tökmindegy).

Granca 2014.12.06. 00:48:00

@KapitányG:
Dehogynem, igazából az összes zavart ... :-)

bobby.ewing 2014.12.06. 00:49:40

@Onereality:
"teljesen igazad van, es orulunk neki, (kiralyi tobbes), hogy neked es a felesegednek is van aktiv nemi elete :)"

Nem jobban mint én. :)

KapitányG 2014.12.06. 00:51:13

@mr sleepy: Remélhetőleg nem fizetőpincér :)

mr sleepy 2014.12.06. 00:54:00

@KapitányG: én is remélem bár tuti hogy 10 sörből 4 számolna el az ugy már jól hangzik :)

bobby.ewing 2014.12.06. 00:55:15

@ミラ:
"javíts ki, de nem kamerák előtt teszitek"--

Ezt az infót, megtartanám magamnak. :)

Mint már írtam, az én értékrendembe nem fér bele a hat óra utáni kamerák előtti "elvoltunk", de ennek semmi köze a gyerekéhez. Dóri és fanni sem kisebb ribi.
Az hogy a fiúkról nem beszélek, talán hímsovinizmusomból adódik. :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 01:01:19

Laci kimegy a levegőre egy nagy hetes szám van a lábán
Zsuzsa nachosra vágyik chips majszolás közben, bejön Maci ő az ötös
és ennyit láthattunk meg egyelőre a villában zajló eseményekből
bár mindenki így állna hozzá mondja Dani Edinának a kerteben Dóri is ott tekereg, Robin is ott dekkel
Edina ideges, hogy az övet nem fogadták el másét meg elfogadták
és ismét vége
te mit dobtál e utal gy dekkre Edina, Dani szerint Edinának igaza van
Edina tegnap este már elmagyarázta Lacinak, Edina szerint nem tudsz itt érvényesülni lapítással, itt nem lehet kimaradni, Edina úgy jött ide hogy ha van vélemény azt a JÓisten sem tudja megváltoztatni, vallási műsor ez , csak ti még nem látjátok 8)
és újra vége

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.06. 01:03:44

@bobby.ewing: nagyon jol tudod, mire gondolok, keso van mar ahhoz, h kiforgasd a szavaimat :) orszagos musorban teszitek?

a tobbi lany se szent, de most rola beszeltunk. eddig, mert alszi.

bobby.ewing 2014.12.06. 01:05:25

@ミラ:
"orszagos musorban teszitek?"

Nem. Pedig igény lenne rá. :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 01:05:53

Dennis szerint beszéljék meg Edina aki magyar nyelven született meg tudja beszélni hál Isten (mondtam....)
ilyen hangos a mosógép? kérdezi Dennis
Edina bulira vágyik, de szerintük nem lesz, Edinának rosszul esik hogy többször kiállt mellette(Laci?) de ő még csak hangot emelni sem akart, Dennis az utolsó csikkjét nyüstöli, azt is Vikcsu adta, Vikcsu kijön rágyújt és Edina lelejmolja
ismét vége, úgy megy ez kedves olvasó, mint a népmesében hozott is ajándékot a jányka meg nem is, szóval semmi nem derül ki a stremaből

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 01:06:01

@Black Bride:"... nem úgy kezeljük ezt a műsort ,mint egy szórakoztató jellegű komédiát...Kezeljük a helyén őket...."

Sztm eléggé megpróbáljuk a helyén kezelni. De ez a kommentelős játék két síkon zajlik. Az egyik síkon nézzük VV-t, a másikon meg egymással kommunikálunk az élet dolgairól, próbálunk eszmét cserélni, tanulni a másiktól - az ürügy: a VV. Ha megnézzük a mai kommentelés világában ez a béke szigete. Minden különbözőségünk és véleménykülönbségünk ellenére valamiben hasonlítunk. Normális kommunikációs képességgel bírunk. Ha nem idevaló téved ide be, nagyon hamar elmegy. Magától. Egy troll egyáltalán nem érzi itt jól magát. Persze attól, hogy komolyan játszunk, még játszunk. Mert a játék az egyik legkomolyabb dolog a világon. Mert mi vagyunk a homo ludens.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.06. 01:09:09

@KapitányG:
Egyébként csak nekem zsigeri, hogy egy órában 3600 másodperc van?

Onereality 2014.12.06. 01:18:30

@ミラ
en is eliteltem a Zsut amiatt, hogy hat ora alatt agyba bujik idegennel, pedig magamat nem szoktam.
olyan kinos ez a skizofren allapot :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 01:19:27

ott igazából a Danival vagy jóban szól Vikcsu Ediának,
Edina szerint nem volt könnyű, valljuk be te is a Renivel jobban megkaptad a beszélőviszonyt mondja Edina
Edinának nem könnyű kezelni a szitut, kurvára nehéz, kurvára nehéz itt bent, de lagalább a szívére hallgatott Edina és Zsuzsa fejéhez olyan dolgokat vágnak ami sok de Zsuzsa is kövérezte Vikcsut, Vkcsu nag ltást kapott a taktikáj mitt, Edina pártatlan lett? mert pártatlanként bármit mondhat
Edina keresi VIkcsu társaságát de az nem viszonozza
Vikcsu Lacit tette a hetediknek, amikor nincs izé akkor hozzé csillogtatja spanyol tudását Edina nem akart kétszínű lenni a lelkével Vikcsuval van de nem tud őrjöngeni
Edina hadar, a lényeg vergődik a Vikcsu Zsuzsa Dani közt s nem tud hátatvetni az embereknek, Edina semeleges lett Vikcsuék adták neki (részletek szombati összefoglalóban)
Edina VIkcsut várja vissza, mert itt van a játék és a lelke is egyszerre, és VIkcsu nincs a helyében és nem tudja milyen ez, hogy Edinának itt van a lelke, Edina a legkorrektebb módon próbált eljárni, vasárnap elválik minden!!!
Edina folytatja a Kálvária domb sztációinak a körbejárását Vikcsunak
Vikcsu volt az aki közeledett Edinához, Edina nem fogja hátba szúrni
Vikcsu intenzívebben szeretné tölteni a napot, Edina szerint ne az árulást láss hanem az igazságot, Edina borzasztóan hadar a lényeg hogy te hogy éreznéd magad vázolja a helyzetét Vikcsunak Edina a legjobb barátja Edina, Edina nem érti hogy miért hozzák fel a gyereket, mert ha édesapját hoznák ő nem bírná
Vikcsu Reninek ordít be, hogy várja meg, Edina Vikcsu mellett van, jöjjön aminek jönni kell - idézi az Európa Kiadó klasszikusát Edina, de valószínű ő ezt nem tudja, Edinát nem tudják befolyásolni ezért állt ki és mondta hogy mit érezz, ez jött a feladatba és vállalja, mossanak együtt, fürödjenek együtt, lőjék má le Edinát!!!!
bemennek, Edina megdönttöte a VVkben 1 percre jutó szavak rekordját
Fannyka fura göndör hajjal és el is veszik a streamet

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 01:23:48

Dennis nem befolyáolt, csak szat mondta hogy hallgass a szívedre Vikcsuval beszél, Edina nem fogadta el, Vikcsu csak lesett mint hal a szatyorban
Edina vállalja amit mondott, Dennis szerint Edinával előbb le kellett volna tisztázni
Dennis bagózni akar, Vikcsu fürdeni, akar megvársz kérdezi Vikcsu (LoL, hová menne,) Dennis persze - válaszol
valószínű nincs hideg víz mert vizet melegítenek az indukciós lapon, amit Laci nevez így le is borulnak a latin tudása előtt, mire Laci szerényen megjegyzi, "hát ezt is egy évig csináltam bazdmeg"

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 02:04:00

kert
téged bezárnak főleg ha maci felébred, Dennis Macival alszik nyugiban Dennist nem zavarja a horkolás ha alszik
Aludj el kisember éneklik közösen Álmodj hintát homokozót -brrrrrrrrrrr
és VÉGE ismét
Ó hogy a faszomba vigyek ki mindent egyszerre- Dennis
hát ne egyszerre vidd ki - Maci Denninek a nyugiban
lehet nem aludhatnak a nyugiban, bemennek a hálóba
Edina Robinnal alszik, Maci poénkodik velük, hogyan horkol, be is mutatja
Maci azt hitte megijednek, de ne azok nem tették, Maci leoltotta a villanyt
Maci a wish you a merry christmast fütyüli Dani bemegy aludni
villazajok és Maci szuszogása
Zsuzsaát mutatják úgy néz ki gondolkodik de a látszat csal csak a nyelvét keresi a szájában
Dennis kuppon tartója szétesett és megmondja Zsuzsának, hogy Levi is Zsuzsára gondol, szerintem alszik, Fannyka is volt már kiközösítve, de őt nem sajnálta senki
Fürdő Reni és Vikcsu fürdenek lábosokból mossák egymás hátát
nem hallani mit duruzsolnak, de szerintem ez most előny
nagyon cink ez a fürdési dolog -Vikcsu
Zsu szerint ki lehet bírni pár napig, amíg visszakapcsolják, tehát kollektív büntetés van és nincs meleg víz és zuhany sincs, talán
háló a szokásos osztálykirándulás, egyszerre beszélnek
Álmos vagyok nyávog Dóri vagy Fanny, Maci cuppogó hango ad előszőr a szájáva, majd szerintem a hónaljával (szerintetek van oynan szó és testrész hogy hón?, mert az alja van)
Jaj istenem - nyög Maci (told ya.....)
Reni ragaszkodik midnekihez, hogy kéri Vikcsut, hogy ne essen, ki Vikcsun nem múlik, Bassza kutya vesz elő egy oda nem illő állatot a fürdőbe Reni, que sera sera - mondják magyarul
Vikcsu szteroidos krémeket szokott otthon kapni a hátára, Reni megfázott? tüsszög legalábbis
Reni nem bír beteg lenni és VIkcsu tetoválásait olvassa , Vikcsu el fogja takartatni a csúnya tetoválását, Vikcsu holnap már tényleg gyantázik, mert olyan szőrős, de nem tudja befejezni a hasonlatot, ahhoz könyveket kellett volna olvasni, nem betűlevest
fogat mosnak, Zsu pedig a fürdőlábos öblíti ki hogy legyen neki meleg vize
Dennis szerint Reni nem határozott mondja Reninek, de lehet Vikcsuról van szó
Dennisnek el kell kezdeni edzeni mert be fog hízni - bazdmeg!!!
Dennis reméli jól mondta a mondókát, jól erősítik meg Reniék , Fanny is ott van
nagyon hideg a víz panaszkodik Fanny
Reni beletúr Fanny hajába és szeretné ha anyukája is megtehetné ezt
BA sszátok meg basszátok megezik Fannyka mert belelépet a fürdőbe
nem mintha idegbeteg lettem volna egész nap
Fanny hajszála megtalálható Dennis gatyájában és Reni bugyijában is - ilyen kócos egyéniség ez a Fanny
nem bírtad ki hogy ne szólj hozzám szól Fanny Dennisnek
te sem replikázik az vissza
a hangember a vezérlőben keveri a hangot, káosz van
SSSZZSZZZZFFFFFFFFFUUUUU - mos fogat Fanny
a sötét szoba
nincs az az Isten (ugye, ugye) - szól Dóri Macinak és ökörködnek értelmetlenül és a magyar népmeséket fütyüli valaki
VV folytatjuk én már hiányoltam

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 02:18:29

háló
hálnak
nem kell hősnek lenned csak őrizd ezt a fényt -énekli Maci, nem ismerem
pál utcai fiuk mindenki nagy kedvence Maci sírt is a moziban rajta Dóri szerint a Pál utca ott van a nyócba, ott forgatták, Boka, csónakos és a kicsi Nemecsek
Magas hegyek között hol a tenger hupikék.......... - szólózik Maci
Dóri a macsakfogót szeretné mikulásra, -aki épp itt repült el az ablak előtt- Dóri elsírná magát rajta Dóri szerint
Jesis és a nehéz napok a föld nevű bolygón!! c. sorozatot említi Maci
Vikcsu nem néz magyar filmeket, Robinnal dumál, és Vikcsu szerint Robin alszik a legtöbbe, MAci szerint ha magyar mese amit mindenki ismer, Mézgáék azok, egyszerre éneklik papa mama gyerekek.........Maci átkölti valóvilágra, Robin ésVIkcsu beszélnek, nem Ádám az, Vikcsu szerint ha bekerült akkor itt a helye
Fannyka nyávog............
mi a retke fasz szól közbe Laci, mint egy játékautomatát úgy bökdösöl
valaki bisex, vagy kibaszottul halvérű - szerintük
a háttérben Maci a magyar tv mese archivumából idézget
Laci és Ádám , sajnos nem értem... nyitva van a budiajtó... és nyomod, pisilek...a kurva életbe, holnap legen egy kis piázás és fény derül....(de nem az agyakban az biztos)
JézusMária(!!!!) - Zsuzsa Daninak, aki hideg vízben fürdött, nem próbálod ki kérdi Dani, nem szól Zsuzsa, Maci jó éjszakát és szép álmokat kíván a társaságnak - elég ironikus....
Zsu takarítja a fürdőt fürödni készül
a Jöjj el kedves öreg télapót dúdolgatja ( Szent Miklós vazzendárré, vallási műsor ez)
Zsuzsa vetkőzik, hát jó adja meg magát a mostoha körülménynek
és elkapcsolják, mert a belevalónak is meg kel élnie valamiből

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 02:30:13

Zs fürdik és mint egy Firenzében játszódó pornóban önti magára a fazékból a vizet
egyedül van bent
néma csend
pont azt csinálja mint az európaiak a fürdés után
rózsaszín bugyit húz, szerintem kínai
krémezik
pólót vesz
majd nadrágot
nagyokat sóhajt, indokolatlanul nagyokat
krémez
fogat mos
sikálja
most hátul
köp
vicsorít
öblít
töröl
visszaköti a kendőjét
wcre megy
kívülről mutatják a fürdőajtót
lehúzza a wct
művészfilm feeling van
kijön
háló
alszanak!
Zs elpakol
a kertből hangok szűrödnek be, mi Zsut nézhetjük ahogy tesz-vesz-város

Ay Mama, Que paso 2014.12.06. 02:37:35

Dóri ordít, hogy ezt már nem hiszi el, hogy maradjatok csendet a kurva életbe már üvölti
Fannyka helyesel
Dóri igen agresszív, miért kell felkelteni állandóan a másikat ugatja néma hálóba
én félnék ha ott lenék
ők is félnek hallani lehet ahogy a csőben megy a csőbenmenő
csend van hallani ahogy zúg a zúgó
csend van hallani ahogy zúg a zúgó
.
.
csend van hallani ahogy zúg a zúgó
macskaköröm
folytatjuk, ez most talán izgalmasabb mint a benti kép volt

Schlomo Goldberg 2014.12.06. 06:38:56

@Ay Mama, Que paso: köszönjük fáradhatatlan munkásságát jó uram, jót vinnyogtam.

Schlomo Goldberg 2014.12.06. 08:34:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: jaj, el is felejtettem! Szép jó regggelt!

Itt van a link ahol felkonfiguráltam, hála Fanninak. A szín glacier white, a beltérben nem vagyok biztos. visualiser.bentleymotors.com/bm/en/621-v8/-/-/-/-/colour.html#/bm/en/621-v8/C4/W3/-/I3/interior.html

Alul lehet változtatni a beltéri összeállítást, én döntésképtelen vagyok, úgyhogy rád bíznám,
a nők mégiscsak jobb szépérzékkel bírnak. Ha megvan akkor meg is rendelem és mindenképpen elmegyünk kocsikázni a Campona környékére.
Erről jut eszembe, el kell ballagnom feladni egy lottót, nehogy már egy ilyen apróságon bukjon meg a dolog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.06. 08:41:29

@Schlomo Goldberg: oh, jó reggelt :-*

Mindenképpen megtekintem. Addig jó lenne, ha tényleg megvennéd a lottót. Sajnálom, de Miskolcra le kell jönnöd majd értem :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.06. 09:30:10

Nem mintha olyasmi fenyegetne, hogy valaha is lesz Bentley-m, de a külső színek közül egyik sem jön be. Belül megvan a nyerő a Saffron, Beluga, Tamo Ash. a dísztárcsa választék meg igen szegényes.

Mondjuk ma már igazán mutathatnának egy párbajállást...(nem baj, ha kamu, csak legyen valami --"nem baj, ha nyúl, csak röfögjön" ideológia mintájára)

A gyereknek meg az anyja mellett a helye, vagyis jelen esetben fordítva. Ezért Zsu menjen szépen haza. Tudom, ez nem most fog megtörténni, mert a szerkesztők is látni akarják Reni és Fanni liluló fejét. Meg aztán kit utálna a VIlla, ha most a "főellenség" kiesne.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.12.06. 10:19:51

Ja...ha nem lenne egyértelmű, a két Reni közül ő a fedő neve! :D

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.12.06. 10:24:47

S ha minden igaz, 2008-ban volt egy kisebb szerepe (Lili) a Bál a Savoy-ban című darabban, a fehérvári Vörösmarty színházban...

Tanya Jóska 2014.12.06. 14:06:41

@Ay Mama, Que paso: "Vikcsu holnap már tényleg gyantázik, mert olyan szőrős, de nem tudja befejezni a hasonlatot, ahhoz könyveket kellett volna olvasni, nem betűlevest".. :D betűlevest... :D hihihihahahaaabruhaaahaajajmeghalok.:D
süti beállítások módosítása