Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x11

2014. december 04. 21:11 - Chat Géza

cl11_2.png

Arról nem volt szó, hogy ez egy duplarészes évadzáró első fele, hé! Na nem azért, szeretem én a cliffhangereket meg minden, de így most nagyot koppantam, mint egyszeri sorozatnéző. Minden rendben megy ebben a részben is, jön a szépen ívelő feszültségfokozás, aztán egyszer csak arra ocsúdok – én sem hiszem el, hogy leírtam ezt a szót - ,hogy eltelt a játékidő 90 százaléka és még rohadtul nincsenek bilincsbe verve a rablógyilkosok. Na, de nézzük, hogy mi is volt ebben a részben.

cl11_3.png

Egy rabszöktetéssel indítunk. Nem nagy etwas: egy rabot megszöktetnek egy börtönből. Nincs itt semmi látnivaló, megesik az ilyen. De a gyanús szöktetést lenyomozva kiderül, hogy egy penge heckker buherálta meg a rendszert és nyitott ki minden zárat nulla darab digitális ujjlenyomat nélkül, az anyám ideges úristenit. Sebastian is elismerően hümmeget. Ki is derül, hogy hirtelen szabadlábon van a világ legjobb heckkere, bankrablója és bombagyártója, aki MAGYAR. Sorra fosztogatják a gyémántkereskedéseket és ölik meg a szemtanúkat, szedik el azok mobiltelefonjait, amik alapján csont nélkül bemérik őket, de itt villan be mindenkinek egyszerre, hogy ez valahogy nem kóser. A világ legjobb bűnözői ennyire hülyék lennének? Közben Hickmannek volt egy kellemetlen látogatója az ICC főhadiszálláson. Tommy tesőjának felesége női nézett be, hogy kurvaanyázzon egyet, mivel felnyomta a tesót meg a fatert, hogy a család csak fosztogatásban legyen sáros, drogkereskedésben ne, de csak Hickmant találta, aki meg teljess melszélességel kiáll Tommy mellett. Erre bök oda egyet a nő, hogy a bankrabláson, amint Hickmant túsz volt, na ott az egyik fegyveres, akit sose kaptak el, az bizony Tommy öccse volt, és ezt baszki mindenki tudta… Na, még mindig első a család, kérdi pofonért kiáltva a nő. Hát ja.

Eva eközben Spanyolba nyomoz valami idős fószer után, de azon kívül, hogy a telefonján mutogat egy képet az utcán sétálóknak a rejtélyes idegenről, aki egy lezüllött plázamikulásra hajaz per pillanat, nem történik semmi. Csak kap egy üzenetet, hogy hol és mikor lesz a találka. Vissza Franciaországba, ahol már bemérték az elkobzott telefonokat. Egy raktár, tök üresen, egy bekötözött szemű tússzal, de fegyveres rablók egy szál se. Hickman kérdezi ki a nőt, aki nem emlékszik semmire és kórházba se megy. Gyanús ez. Miért hagyták életben és mint kiderült miért rabulolnak kirakatba kirakott kamugyémántokat ezek a pengének hitt bűnözők? Gyanús ez. Tommy az utcán telefonálgat Evának, merthát menne ő segíteni neki, ő ott lenne Spanyolba, csak hát ügy van, dolgozni kell basszameg. Eva nem veszi fel. Tommy mondana valami csúnyát, de a tetőn figyelő távcsövespuskás homlokon trafálja egy golyóval. És a rész így ér véget…

cl11_1_1.png

Folytatjuk. Jövő héten kiderül, hogy kivel mi van.

Még több Crossing Linesért ide kattintson!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása