Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 7x16 - Nem kívánok egyebet, edd meg a jelemet! (18+)

2014. december 02. 15:29 - Bruti

10.jpg

Túl vagyunk az első kiválasztáson, Lila máris applikációval támad, pontosabban szavazással: Kit fog Fiastyúk kivinni, és minden valószínűség szerint, kint hagyni? Jelen állás szerint 87%, hogy Röné lesz az, aki egyre gusztustalanabbul kutyázza kedvenc csillagképünket, az ártatlan Zsút. Na, jó, a faszt ártatlan, egy igazi manipulátor, és hazudik, mint a szökött katona, de legyünk őszinték, azon kívül, hogy behálózta ez a nyomorék 12kert, nem sok mindent csinált. Sőt, 12ker még akarja is a szimbiózist, mert nyilvánvaló, hogy egymagában egy kisebb talajmenti fagy is elvinné.

Be a kecóba: Pöcökkel kezdünk és az ő követhetetlen faszságaival. Ádámot fárasztja a fürdőben. Bejön neki a srác, és Ádámnak se közömbös, gondolom az esze miatt. Úszómester azt is megosztja vele, hogy Plasztik neki túl sok. Ebből ez a kozmikus fekete lyuk azt a következtetést vonja le, hogy, ha Plasztik sok, akkor ő meg kevés. És ez jó! Ezt a csajt tényleg baszni kéne… a falhoz.

11.jpg

Sajnos ezzel nem ússzuk meg mára, MTA tag, most Komisszal beszélget. Megy a szokásos „nekem csak szexre kellettél, itt aztán nem lesz párkapcsolat, mert engem nem fogsz csicskáztatni, te gyapjastetű„ fejtik ki egymásnak, de ez csak duma. Mindketten hajlanak valami konszenzusra.
Este aztán kezdődik a színjáték. Boglya olyan kibaszottul elfáradt a húzós munkahétben, hogy ő csak a nyugiban tudja ezt kipihenni. Komisznak is sok volt a három műszak, meg az ingázás, ő is szívesen menne. A még ébren lévők (köztük Ádám), vigyorogva kívánnak jó szórakozást az álszenteskedő párocskának, akik még maguknak is azt hazudják, hogy itt kurva nagy alvás lesz! Ja, volt is.Utána. Ádám meg nem ért semmit.

12.jpg

A reggeli ébredés után MTA tag fogadkozik, hogy ő aztán senkinek nem mond el semmit. Komisz kissé szkeptikus az ügyben, ismervén Boglya szellemi behatároltságát. Mondjuk, ha akarnák, se tudnák letagadni, mivel a stábtól fekete lepedőt kaptak, ami szerintem nem lehet véletlen. A csaj elhagyja a tetthelyet, és kb. fél perc múlva Plasztik már mindent tud. Komisz meg összepocsíkolta a gatyáját, ezt álcázva, egy baszott nagy paplannal a testén mászkál. Nem feltűnő. Mondjuk addigra (másfél perc telt el) már Röné is tud mindent.
Úszómesterünk egyértelműen nem tudja feldolgozni Boglyafejű viselkedését, ezt Basszájba Lászlónkkal ossza meg. A fürdőben meg pont ő a téma, Boglya szerint Ádám egy csicska, akinek esélye sincs nála. Mondjuk 12 órával ezelőtt, pont az ellenkezőjét állította! Hogy VV Éva szavaival éljek, ez 360 fokos fordulat!

13.jpg

Szünet után feladatot kapnak: nyolc féle ételt kell elfogyasztani versenyszerűen. Basszájba és Komisz a két szerencsés. Van itt minden, amit a stáb a spájzban talált: zsír, wasabi, tojás, chili, amit akartok. A két hős, módszeresen betol mindent, bár időnként olyan pofát vágnak, mint akik nem tudják, hogy hányjanak vagy fossanak, esetleg mindkettőt egyszerre. A végére a dijoni mustár marad, és bár szerintem Komisz volt a gyorsabb, nem tudják eldönteni, ki nyert. Na, ha erre se vagytok képesek, akkor toljatok még le egy liter tejet fejenként, mert az egészséges! Ezt is megcsinálják, de a végén Komisz inkább elmegy hányni. Ezt Basszájba úgy értelmezi, hogy akkor ő nyert és mindenkit csicskázva ünnepelnek. Pöcöknek bassza a pöckét, és beugat, azok meg vissza Úszómesterrel az élen. A fekete csapat duzzog a fürdőbe, és már el is felejtették Fiastyúkot, mert Basszájba az új Zsú! Megy rá a jel, ha addig élnek is! Úszómester meg bosszút forral, ha már baszni nem tudja, akkor baszogatja Boglyát. Jabba helyesel.

14.jpg

Megint megnézzük a kiválasztást, mondjuk nem értem minek. Fiastyúk újra megkapja a nyolc jelét, és ezzel elindulhat a Való Világ Leggyűlöltebb Játékosa címért. Persze sokan csak alibiből tették rá, pl. Édiná, vagy Basszájba, akik utána nem győzték különböző nyakatekert faszságokkal magyarázni tettüket. Sínésznő, aki nálam a nullából elért, a legpatkányabb játékos státuszába, fröcsögve, zsigerből gyűlölködik. Kint fogja hagyni ezt a ribanc Fiastyúkot, mert neki ez kell! A nyomorult nem látja át, hogy ez elég szarul jön le a képernyőről, és nem lepne meg, ha Fiastyúk jönne vissza. Pedig, ha kussolna, és nem csinálna semmit (mint rendesen), simán ellavírozhatott volna még pár hónapot a villában.
Fiastyúkot nagyszerű barátok veszik körbe. Basszájba, Úszómester, Miss Erdély és közösen magyarázzák, miért jó neki, hogy rárakták a jelet, majd 12ker ünnepélyesen megkendőzi. Aztán ketten kimennek a szaunába és a csaj megint bőg:

„Túl nagy a tét, nem mehetek haza üres kézzel…”

Már pedig az lesz anyám… ha nem is most, de a végéig nem húzod az tuti. A jóbarátok a szaunában se hagyják őket, mennek és segítenek neki ellenfelet találni. A nyugiban az Elmeóriások leányformáció, név szerint: PVC Woman, Vikácsú, MTA és Sínésznő, még mindig fröcsög és esélyt latolgat. PVC állítása szerint, ha Zsú jön vissza, akkor ő kimegy. De jó!

15.jpg

Jutalmul a nap végére: Rutinos VV nézőknek nem kell mondanom, hogy a mosókonyha már sok mindent látott. Anno dugott ott már VVSzilvi és Frenki, Attila volt ott büntiben, mosta ott a seggét Áurélijó, de ilyen még nem volt! Boglya és Röné, a két Ezo TV alkalmazott, rögtönzött szeánszot tartottak. Előkerült az inga és Röné felteszi az első kérdést:

„Azt kérdezd meg, hogy visszajön a párbajról, ez a riherongy?”

Boglya tisztánlátó, a spirituális választerapeuta, a tudatalatti blokkok oldója már lengeti is az ingáját, de egyértelmű választ nem kapunk, amit őszintén sajnálok. Aztán úgy dönt feltesz még egy (1) kérdést:

„Ádámot csak manipulálják? Be van csicskulva? Rafkós? Sunyi? Kell tőle tartani? Manipulátor? Amúgy tetszem neki? IGEN!„

Húbazdmeg…

Kuresz nummer cváj:

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kenguru30 2014.12.02. 15:40:53

első, és atomjó volt a post! :))) A talajmenti egy szó

kamilla123 2014.12.02. 15:52:19

köszönjük Bruti:-)) nagyon jó volt:-)) ezen hangosan felröhögtem:
"Boglya olyan kibaszottul elfáradt a húzós munkahétben, hogy ő csak a nyugiban tudja ezt kipihenni."

kamilla123 2014.12.02. 15:55:08

Én is remélem, h Rönét viszi ki, de már a tegnapi szaunában zajló beszélgetésből az jött le, hogy azt tanácsolják neki: ne azt vigye ki, aki ellenszenves, hanem aki ellen visszajön tuti. Szóval attól tartok, Vikcsut fogja kihívni, pedig Rönét is kint hagyná és nem kellene többet a gonosz fejét nézni.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.02. 16:04:36

"Sőrényfejű ki ha én nem qrom le megint Deniszt cirka egy hét alatt Fanny " olyan szexéhes mint akit kalodában éheztettek ki meredező farkak erdelyében.....ráadásul ő böki Zuzanna mejjére a ribi jelzőt, pedig ő csak egyszer engedte hogy megtúrja 3 újjal a kipottyant Ádika :simi
A táblánál derült ki mennyi hurka szívja együtt a poshadt levegőt a villában, a szépgyerek nem volt rest megdobni jelecskével Fannykát , egy respect kitűzőt rányomnék a mejjére.

karev 2014.12.02. 16:04:43

"Elmeóriások leányformáció" :D

Gia 2014.12.02. 16:09:34

Én a talajmenti fagy-os dolgon nyerítettem egy jót. :-)

Gia 2014.12.02. 16:17:07

@kamilla123: Én is attól félek,hogy lebeszélik Reniről.Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogy ha nem lenne bent már Zsuzsa,akkor Reni ki ellen indítana ugyan ilyen gyűlölet hadjáratot?Valakit biztos kipécézne magának.De inkább húzzon haza,mint a vadlibák.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 16:18:39

Iszonyat jó poszt lett!!!! :D :D

szociologus01 2014.12.02. 16:19:30

Bruti!

Okvetlenül jöhetnél állandó "posztírónak" :-) Nagyon jóó.

IQ felező nélkül a TVs összefoglalót megnézni, felér egy spanyol inkvizícióval.

Tényleg egy zsák lepke értelmesebb :-)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.02. 16:20:19

@Gia:

Van baja a nőnek, de nekem ő tetszik a legjobban, mint nő, olyan Roisin Murphys buksija van.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.12.02. 16:22:12

Jó volt a poszt....!
Megint képben vagyok VV-ügyben.

Gia 2014.12.02. 16:40:20

Úgy hallottam ma megkapták a szolit a villalakók. :-)

Voyoshka 2014.12.02. 16:41:41

Nekem az "EZO Tv alkalmazott", és a "tisztánlátó, a spirituális választerapeuta" megjelölések ... :D

Akármi Áron 2014.12.02. 16:49:05

"Boglya tisztánlátó, a spirituális válasz terapeuta, a tudatalatti blokkok oldója...."
Szuper röhögös vót a hogyvótod:)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.02. 17:00:43

Bruti! Egyáltalán nem gondolom, hogy 12ker egymagában lenne, ha nem lenne Zsuval szimbiózisban, mert 12ker nagy képessége, hogy Rönén kívül, akire Zsu miatt a jelét rakta, egyelőre még az ellentáborban levők is kedvelik őt a villában, és szeretnének erősebb, vagy lazább szövetségesei lenni, legalább is a játéknak a jelenlegi fázisában. Kiskunnal kapcsolatban 12Ker egyértelműen a nehezebb taktikai utat választotta, mivel tudja, hogy Kiskun az agyi egyszerűsége miatt bármikor hátba támadhatja, mihelyt egy kicsit stabilizálódik a helyzete, mondjuk egy sikeres párbajjal. Rövidtávon sokkal egyszerűbb lett volna már régen kifarolnia a szimbiózisból, és beállni egy centrális erőtérbe, szorosabban szövetkezve Edinával és Robinnal, míg lazább, de haveri kapcsolatot fenntartani a villa összes lakójával, ahogy azt jelenleg Edina és Robin is teszi. Ezt a taktikáját egyelőre nem értik kint sem sokan, és azt hiszik, hogy úgymond "szerelemből" van Zsu mellett. Daninak ez a szerelmi vonal már a Dávidos affér óta csak színjáték. A mindenki által utált Zsu köré való csapatszervezés egyértelműen Dani munkájának köszönhető, és nem is volt egyszerű feladat. Szóval ennek a szimbiózisnak inkább Zsu a nyertese eddig, meg azok a nézők, akik a Zsu várható bennmaradásával a kiszámíthatatlanul ostoba szereplő mellett döntenek, a kiszámíthatóan ostoba (Röné)-vel szemben.

Puncylla 2014.12.02. 17:01:11

@Gia: Kíváncsi vagyok, Edina mennyire veszi igénybe.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.02. 17:08:54

@kamilla123: Biztos vagyok benne, hogy nem fogja Vikcsut kihívni sztem (hacsak nem lesz valami orbitális változás az erőviszonyokban szerdáig), mert 12Ker nem akar még egy konfliktus pontot generálni a Villában. Egyébként Patológ eddig karakteresebb is egy hajszállal, mint Röné, de Zsu mindkettejük ellenében visszajönne sztem, márha a szerkik is így akarják, de sztem így is akarják. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.02. 17:11:03

@magamat adom: Majd meglátjuk kinek lesz igaza.... Én ezt gondolom és érzem jelenleg.

csicserierika 2014.12.02. 17:21:39

én már az első Bruti posztnál kiingáztam, h jól ír :)

Gia 2014.12.02. 17:24:15

@csicserierika: Okkal,vagy okvetlen? ;-)

☺ágica (törölt) 2014.12.02. 17:25:10

a talajmenti fagy nagyon jó:))) de tudnék még mazsolázni:) kösz Bruti:D

Gia 2014.12.02. 17:26:42

Kitalálom:okvetlenül.

kamilla123 2014.12.02. 17:27:32

@VV Erőlegény: igen, egyetértek, Dani nekem is meglepi, milyen jól taktikázik. Ügyesen csinálja. Viszont sztem neki nem lett volna jó az a laza haveri semleges dolog, amit írsz, amit Robin és Edina képvisel, mert Edina jókat mond, meg furcsán fejezi ki magát, Robin pedig nagyon jól néz ki. Dani viszont se nem egy poéngyáros, se nem egy übermacsó. Ő aggyal tud kitűnni, azt pedig akkor tudja megmutatni, ha taktikászik. Egy laza haveri jelenlét őt szürkének mutatná, és hamar kiesne. Szóval sztem Zsu és Dani is nagyon jól járt ezzel az egésszel, ráadásul Dani szimpatikus figura is tud lenni, aki még akár meg is nyerheti, szóval hosszútávon ő járt jobban sztem.

csicserierika 2014.12.02. 17:29:08

@Gia: okvetlenül volt rá okom :)

csicserierika 2014.12.02. 17:52:13

@VVzombi: igen, a vesszők csodákra képesek :)

Zsolt28 2014.12.02. 17:54:18

Jót röhögtem ezen a poston:). Szerintem Röné nem olyan szarkavaró, gyűlölködő, mint ahogy le van írva. Csak olyan ordenáré módon kurva ez a Zsu, ami szerintem a legbicskanyitogatóbb kurva típus az életben. Ezen én is ki lennék akadva. A barátnője Fannika is egy kis ribanc, de ő legalább nem érdekből teszi mindezt csak viszket neki. Meg szereti húzni a pasik agyát. Ami szintén egy ribanc mentalitás, de ha két kurva között kellene választani akkor nekem Fanni a lütyősége miatt sokkal szórakoztatóbb, mint Zsu. Reni tök szürke, és buta is, ahogy lebecsüli Zsu-t és biztosra veszi a győzelmét. Zsu már egy jó ideje jól játszik az áldozat szerepre, amit a butább emberek be is vesznek. Na és kik nézik nagyobbrészt ezt a műsort?
Viszont ha Zsu Fannit vinné ki és nyerne ellene (amire szintén meg van szerintem az esélye), akkor a másik oldalon lévő női szakasz összeomlana. Utána simán ledarálhatnák az egészet.

Voyoshka 2014.12.02. 18:09:06

@Zsolt28: Örülök, h rajtam kívül más is osztja azt a nézetet, hogy Röné messze nem olyan rossz, mint ahogy sokan leírják. Ezek szerint Te is, én is, átérezzük a helyzetét. Már ami a bicskanyitogató embertípus elviselésének nehézségét illeti...

VVKnapné 2014.12.02. 18:23:16

Sziasztok, végre regiztem ide, elolvasok MINDENT, ami vv!! Bruti, állat a post! Én remélem, h zsuzsika vikácsut viszi, és kint is hagyja, én még nézni akarom Sínésznő és MTA ingázásait! :P

Puncylla 2014.12.02. 18:27:47

@kamilla123: Dani taktikája a következő: támogatom Zsut, jöjjön vissza, mert ez akkora kurva, hogy még én is megdughatom.

kamilla123 2014.12.02. 18:30:11

az van, hogy Rönének valamivel muszáj képernyőn maradni sztem. És mivel a pasizás nem pálya neki, szórakoztatónak meg nem mondható, eléggé semmilyen, marad a szarkavarás. Ha Zsu eltűnne a villából, akkor hamar vki más ellen fordulna, hogy a veszekedésekkel minél többet szerepeljen. Mondjuk elég beszari, úgyh sztem Vikacsut választaná, vagy vmelyik gyengébb láncszemet, továbbra is az erősek táborához dörgölőzve. Amúgy nem bírná a konfliktust, most is rögtön elbőgte magát, ahogy Maci átállt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.02. 18:32:32

@kamilla123: 12Ker humorával kapcsolatban csak annyit, hogy neki olyan finom humora van, amit pl. még a másnapi posztíró sem vett észre, vagy emelt ki itt a blogban, pedig sztem zseniális volt. Az megvan, amikor Maci poénból és tesztelésből átvedlett feketéből fehér pólóban, és a feketék az előre beavatott Denisz kivételével döbbenten, vagy zokogva konstatálták a "dezertálást" a központi térben ülve, hogy egyszer csak Dani besomfordált a hálószobából és egy laza mozdulattal átcsúsztatta Maci mágnesét Denisz és Dóri mellől a fehérek felé, de nem ám be a fehérek közé a másik oldalra, hanem csak középen felülre az Őt ábrázoló mágneséhez közel, miközben a feketék álla még inkább leesett. Mire megszólaltak Dani már a hálóban számolt be a fehéreknek arról, hogy a feketék tényleg bekapták a horgot.

kamilla123 2014.12.02. 18:34:57

@VV Erőlegény: igen, és közben meg tök bamba, ártatlan fejet vágott. néztem is, hogy neki is van színészi vénája :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.02. 18:41:56

@kamilla123: Hát mi ez, ha nem viccesség! Sztem ez a Vella eddigi legfinomabb és legütősebb poénja, de feltétlen benne van az első háromban! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.02. 18:46:06

@Puncylla: Erre egyébként inkább a párbaj előtt lenne esélye, ha Kiskun taktikailag úgy gondolná, hogy ez segít neki, de nem hinném, hogy 12ker belemenne, legalább is józanul.

VVKnapné 2014.12.02. 18:56:01

@Puncylla, VV Erőlegény: áááh, sztem Zsu még egyszer nem reszkírozna. 12kernek esélye sincs

VVKnapné 2014.12.02. 18:57:54

@kamilla123: vicces, vicces, de én már várnám tőle, h szívassa szarrá az agyhalottakat, nehéz dolga nincs, lássuk be...

kamilla123 2014.12.02. 19:02:56

@VVKnapné: ezt én is néztem, sztem szívatás

VVKnapné 2014.12.02. 19:05:28

@kamilla123: remélem! :D különben egy világ dőlne össze bennem!

Gia 2014.12.02. 19:06:54

Ha szívatás,akkor kár,hogy nem mondja el utána a kamerába,mint Simon.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.02. 19:07:20

Egyelőre nem fogja, mert akkor magára haragítaná a fél villát és ez nem lehet a célja, ezért szépen adagolni fogja az osztást. Kammillának igaza van, Neki óvatosnak kell lenni, hiszen az adottságai miatt nem igazán macsós pasi, és mondjuk nem is egy Fábry Sándor szintű poéngyár, de, hogy nem vicces azt nem állítanám!

Gia 2014.12.02. 19:08:00

Most akkor Zsuzsa kérhet egy exvillalakótól majd véleményt,segítséget?

VVKnapné 2014.12.02. 19:13:11

@Gia: elvileg igen, kérhet egy ex vv-stől tanácsot. csak azt nem tudom, h ő választhatja ki? és ezt csak egyszer használhatja, vagy minden párbaja előtt?

Dirty Dettiy 2014.12.02. 19:19:20

@Gia: @VV Erőlegény: Ha a kamerába mondja, akkor ugyan kit haragít magára?

budapest23 2014.12.02. 19:21:50

sztem az eddigi vv-kböl itt kezdtek el a legtöbben és a leggyorsabban a kameráknak játszani, mégpedig elég változatos formában. a sok tusnya beszólás, ingázás, sírás, haverkodás kintre szól, nem a benti létre - ergó jó sok konfliktus is összejön ebböl. a "mikutyánkkölyke" miatt pl. reni nem röhögö fingósra magát, amikor kazal lemegy ingába - pedig az esze biztos megvan hozzá, hogy akár röhöghetne is.
ugyanez a hozzáállás viszont a "zellenség" (csoport, vadnöstény, stb) esetében rögtön a szálkát is erdövé nagyítja.

ezek mindahányan egy kicsit egymás mellett elkommunikálnak. én két komoly és igazi, mélyröl jövö konfliktust látok eddig csak: az egymásba túl gyorsan belefutott, majd túlfutott, végül visszafutott és túlpartról kiabáló párocskák, Laci & Dóri valamint Fanni & Ádám. ezek szerintem még összefeküdhetnek egy nagyon komoly szeretkezésre, ha a villalét (vagy az alkesz) lebontja a büszkeségüket.

macinak meg beszólhattak, hogy hagyja abba a szexuális zaklatásokat, mert se kívül, se belül nem nagyon jön be... :D

budapest23 2014.12.02. 19:24:07

@budapest23: helyesen: "ergó jó sok LÁTSZÓLAGOS konfliktus is összejön"

zsebatya 2014.12.02. 19:29:25

Így normális ember nem dug.

VVKnapné 2014.12.02. 19:29:55

jah, az nem lenne rossz, ha Fannika összekufircolna Ádámmal :P
csak sztem Ádámnak több esze van...

malevil2050 2014.12.02. 19:36:12

@VV Erőlegény: @kamilla123: Ezennel megalakítjuk a "belátokavesédbe vv7" triumvírátusát :)

kamilla123 2014.12.02. 19:39:28

@VVKnapné: van neki esze, csak az van, h tényleg nőhiány van bent, úgyh nem csoda, h Robin rágerjedt Plasztikra (bár elég hamar), és Ádám is rá fog szorulni Fannikára.

Én abban reménykedtem, hogy amikor Dávidot lecserélték Robinra, akkor Vikacsut, vagy Renit is egy másik csajra cserélik, akiben van vmi spiritusz, mert komolyan sajnálom bent a faszikat. Nem is amiatt, h nem tudnak szexelni, hanem semmilyen női-ffi szituációban, flörtölésben, udvarlásban nem tudnak kibontakozni.

VVKnapné 2014.12.02. 19:45:53

udvarlás... ezek azt se tudják, h mi az :DD
Dugunk?Jah! - ennyi náluk az udvarlás...
én kinézem ádámból, h türtőzteti magát

Lonka7 2014.12.02. 19:49:30

Áruljátok már el, mi lesz a párbajon? Kortársbeszéd, aztán a nézők döntenek? vagy akadálypálya? iszapbirkózás?

malevil2050 2014.12.02. 20:00:41

@Lonka7: Nem,Először is a kesztyüjét valakinek az arcába dobja ,majd megnevezi mindenki a segédjét.Aztán fegyvert választanak,mely lehet kard,elöltöltős pisztoly,gépkarabély,tank vagy mig 29 harci repülő.Időpontot nem kell választani mert az adott. :)

Gia 2014.12.02. 20:02:22

@hős cincér: Én nem azt szeretném,hogy Dani magára haragítson bárkit is.Csak tökre tetszett,amikor a vv6-ban az egyik ápolt(valamelyik srác,azt hiszem) rosszul használt egy kifejezést és utána Simon a mosdóban kiparodizálta.

VVKnapné 2014.12.02. 20:03:10

kortársbeszéd, aztán VV3Anett elmondja, h szerinte kinek kéne visszamennie, aztán visonganak, Zsu könnyezve hat a zemeberekre, h csak a gyerekért csinálja. A másik meg majd jól leribancozza élő adásban. Remélem lesz visítozás, kutyázás! üvöltözés nélkül lóf@szt se ér egy párbaj ;)

Lonka7 2014.12.02. 20:03:56

@malevil2050: ja, vili :-) aztán első vagy utolsó vérig megy a csihipuhi?

verkli 2014.12.02. 20:09:30

hahaha, genitália. Nem szivatás, 12 kernek fogalma sincs a nem hétköznapi dolgokról, ez már kiderült mikor PVC előjött a konteójával. Nem az a baj a bentlévőkkel, hogy buták lennének, hanem hogy leszarták a sulit, nem érdekli őket ez az ügy. Komiszt sem nevezném butának, egyszerűen csak soha nem olvasott mást, csak képregényt. 12 ker ezzel az ismeretanyaggal kitűnő jogász lesz.

Gia 2014.12.02. 20:13:13

@verkli: Hát szerintem aki ezt nem tudja az buta.

Krétagarbó 2014.12.02. 20:13:39

@malevil2050: nem mig, azokat eladtuk, grippen. (nem gruppen:)

malevil2050 2014.12.02. 20:15:29

@Lonka7: jajj ez kimardt,a feltételek,bocsánat :)

VVKnapné 2014.12.02. 20:16:46

nnneeem, azért jogi egyetemre jár 12ker, csak tudja már, h mi az a genitália, ráadásul elég jól körülmények között élnek, nem hinném, h vmelyik 8keres gettóba járt suliba

malevil2050 2014.12.02. 20:17:29

@Krétagarbó: Látom kegyed járatos a harci technikát illetően :) Igen nem összekeverni a kettőt! :)

mézescsók 2014.12.02. 20:25:46

Írt már ennél jobb hv-t is Bruti, mert ezt szerintem benézte.
A hv-ből az jön le, mintha Ádám és Fanni kvázi szerelmi évődésre jött volna össze (bejön neki úszómester - erre utalt Bruti.). Ha valaki látta az öfit, akkor tudhatja, hogy a beszélgetés apropója egyáltalán nem az volt, hanem az,, hogy Laci uszította-e rá Fannira a srácot, és észreveszi-e, hogy Laci manipulálja őt (ez teszt volt, erről később beszélt is a lány Dennissel.). Az csak sokadrangú és mellékes szál volt, hogy a lánynak bejön-e a fiú. Mert igazából nem. Kifejtette, hogy részeg volt, lesmárolta és ennyi, mert Dennis vonzza. Ennek ellenére egész este Laci, Ádám ezen rugóztak, hogy milyen ledér a csaj, nem tudja, hogy mit akar, pedig ezen beszélgetés alatt kivételesen nagyon is tudta, hogy mit akar és mit akar tudni,
Más:
- Maci jó poénnak tarthatta az átöltözést , ami nem volt igazán poén, de el is érte egy pillanat alatt, hogy azok, akik eddig bíztak benne, ezek után nem annyira. És mondták is.
- A villabeli kapcsolatokat Robin Dani segítségével állította össze. Ehhez képest eléggé benézte, mert a fehérek jó része Zsuzsára tette a jelet. Szóval hogyan is állnak azok a kapcsolatok? Csak nem tévedett a Bruti által nagy stratégának tartott Dani.
Robin még az elején mondta, hogy neki Dóra és Fanni jön be. Mi van, savanyú a szőlő? Vagy ilyen igényesnek tetszik lenni? Egy escort-csaj kétségelenül kiemeltebb erkölcsi magaslatokon van - mondom ezt annak ellenére, hogy kedvelem Dórát. Fanni egy pasival dugott a villában, és gyanítom, hogy többel nem is fog (valahogy mosolyogtató Dennissel a közeledésük, mintha mindegyik a másiktól várná, hogy mondja ki, nemcsak szexre kell a másik. Dennis pedzegette a riportszobában. Óvodás szint. De lehet, hogy rosszul látom Leszenek még balhék. Maradjanak bent, mert adják a músort.)
- Dani alapvetően sikertelen a nőknél. Ha akkora agya lenne, erre is kitalálhatott volna valamit. A kezdet kezdetén Fannira szállt rá, aki látta az elejét, az tudja, hogy mennyire birtokolni akarta. Előadta ugyanazt a diktátori attitűdöt, mint Zsuzsának, csak az agyatlan Fanni felismerte és nem tűrte, Zsuzsa igen. Nem kizárt, hogy taktikából, mert nélküle egyedül lenne.
- Ha valami lesz Ádám és Fanni között, az nem Ádám eszén fog múlni. Kifejezetten pikírtnek láttam. Talán neki is savanyú a szőlő? A beharangozó filmjével ellentétben nem egy csajozó gép és a nők sem buknak rá. Fanni sem hiszem, hogy lesmárolta volna, ha nem ivott volna.
- Számolta már valaki, hogy Edinka hányadik szövetségét kötötte? Nem bírlak kicsi lány, de nem kellene emiatt pofára esned.
- Normális ember sokféleképpen dug. A szexben nem kellene, hogy legyenek tabuk (kivéve a pedofíliát, a vérfertőzést és az állatok vegzálását).

verkli 2014.12.02. 20:27:12

@Gia: Ez már a szavak kicsit másféle értelmezése, de szerintem nem buta, hanem tudatlan. A buta mindig buta marad, a tudatlanságon lehet segíteni. Fogadok, hogy az összes villalakó IQ-ja 90-110 között van, vagyis átlagos. Nem agyhalottak, csak leszarták a sulit.

culture club (törölt) 2014.12.02. 20:38:20

bruti volt a poszt, mint mindig, Bruti! Gyere máskor is.

röné remélem megérett a kivitelre és kinthagyásra
szerencsétlen fannika komolyan mondom kezdem megsajnálni, amilyen setét lik szegény feje meg egyebe

verkli 2014.12.02. 20:41:07

ezt majdnem elfelejtettem, szép slam poetry a témáról:)

www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM

Veder1 2014.12.02. 20:42:40

@Mézescsók szerintem nem savanyú a szőlő. Bárki elég taszítóvá tud válni, ha smárolás után rögtön lefekszik valaki mással. Ádám meg bejön Fanninak az ingától is ezt kérdezte később.

culture club (törölt) 2014.12.02. 20:43:57

@Vödör: csak ezt már elb..ta ha ádinak van esze

szandhokan 2014.12.02. 20:51:01

@Vödör: Ne arra figyeljetek amit mondok, arra figyeljetek amit teszek.
Fanni kb. ez.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 21:23:42

Én sem látom 12kerben azt a kurvanagy, ravasz stratégát. Szerintem az a taktikája, hogy nincs különösebb taktikája, max. jobban elevickél a villában, mint a nála jóval "egyszerűbb" cellatársai.
Az árnyalt humora meg tényleg annyira árnyalt, hogy lámpással kell keresni, valszeg ezért sem szoktuk a térdünket csapkodva felemlegetni a húzásait, poénjait... :D

Azon viszont meglepődtem, hogy a veni vidi vici-s történetben a két lány, Zsu és Reni (látszólag) milyen jól elvoltak....

kamilla123 2014.12.02. 21:32:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én ezt nem akarom elhinni,h ezt nem tudják. Mert Reni nem látszik ennyire sötétnek, Zsu meg műsorvezető, ami elhiszem, hogy nem olyan nagy kunszt, de tutira tudja. Nekem ez a jelenet nagyon beállítottnak tűnt, sztem majdnem elröhögték magukat közben, ahogy megjátszották a hülyét. Vagy én képzelek túl sokat az emberekről?

Cimili 2014.12.02. 21:37:28

Sziasztok! Bruti írt már ide máskor is? Kurva jó volt a posztcsija, hangosan röhögtem közben.

Onereality 2014.12.02. 21:37:51

@kamilla123: egyetertek azzal, hogy nehez ferfinak lenni ott, ahol a csajok nem viselkednek nokent...
a tegnapiban pl. Fannika elvarta, hogy Adam kuzdjon erte, az erosebb kutya baszik elven...en ugy ertelmeztem a hablatyolasat, ha Adam hajtana ra, ha kuzdene erte, akkor nem csak a Denis lehetne a befuto...vagy legalabb hagyna neki egy surranot :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 21:38:25

@kamilla123: én meg azt nem tudom elhinni, elképzelni, hogy adott esetben -műsor ide, műsor oda- a fél világ előtt beégessem magam, ha egyszer tudom, hogy mit jelent az a mondás. Ha szándékosan csinálok hülyét magamból a nézőkre történő kikacsintás nélkül, az miért jó?
Az inkább lehúzó lenne, mint pozitivum... nem?
Simán elhiszem, hogy nem tudták a lányok.
A genitáliákkal kapcsolatban azért van némi kétkedésem Dani tudatlanságát illetően. Ehhez nem kell egyetem, ezt azért ált.isk.-ban már tanitják. A többiek meg valszeg leginkább képregényekből művelődhettek, ahogy vki irta is fentebb és ott a buborékokban nincs hely az ilyen árnyalt megfogalmazásokra. :D

Gia 2014.12.02. 21:43:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Na,ez az,a kikacsintás.Ez az,amit hiányolok én is,ha nem ostobenkó valaki.

kamilla123 2014.12.02. 21:45:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát lehet. de az, hogy a latint az angollal keverik, meg hogy a Reni ilyet mond, h latinul mindig okosságokat mondanak. Nekem ez vhogy sántított. Én amúgy el tudom képzelni, h neki ez az RTL-től egy színészi feladat lenne, h most legyen olyan, h ti tök hülyék vagytok és akkor ebből lehet egy szállóige is, amin hetekig röhöghet a nép, h a veni, az very. nemtom.. aztán lehet,h Neked van igazad.

büdösbohóc (törölt) 2014.12.02. 21:55:57

nemértem h felnőtt emberek hogy képese ezt a szemetet nézni
asad :CCCCC asddsa

verkli 2014.12.02. 21:56:40

@kamilla123: Kapásból nesze neked két másik képzett műsorvezető: Éva és Aurélió :) Kíváncsi lennék mi a véleményük a genilá, geliná, izéről.

Cimili 2014.12.02. 21:58:49

Dani taktikájáról az a véleményem, hogy nincs semmiféle taktikája, egyszerűen csak kivár és gyűjti az infókat. Bár ha jobban belegondolok, ez is lehet egy taktika.
Fannikáért vérzik a szívem, mert ő a kedvencem, és újabban nem minden tette nyeri el a tetszésemet. Edinát ravasz csajszinak tartom, simán benne lehet a döntőben.

Schlomo Goldberg 2014.12.02. 22:06:12

Csípem hogy kétnapos lemaradással adják az eseményeket. Ha Jabba kamu alvajárását megint meg kell néznem, akkor leszopom magam.

fran7 2014.12.02. 22:07:05

Reni és a rend. Nem ezt ígérte.

Mók_Ica 2014.12.02. 22:09:42

ideértem :)))))
jól látom, hogy zsu-t hozzák fel a párbajra????

Schlomo Goldberg 2014.12.02. 22:10:45

Az idei évadot sokkal kevesebben kommenteljük itt a hv-n. Van egy olyan érzésem hogy egy streamet nézünk egy bizonyos helyen, ahol élőben lehet csetelni.

Mók_Ica 2014.12.02. 22:10:48

reni tudja, hogy visszajön a párbajról???? renit pedig ássák el......

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:11:07

Reni honnan tudja ennyire "tökre" hogy visszajön?

Krétagarbó 2014.12.02. 22:12:15

Jajj, maci kiszorítja az összes vízet a dzsakuból...

Cimili 2014.12.02. 22:12:23

@Mók_Ica: Szia Icus! :) Jól látod. Azon morfondíroztam, h mindkét csajszinak ki kéne esnie. Renének és Zsunak is.

Schlomo Goldberg 2014.12.02. 22:12:30

A két csaholó kutya hogy összefosta magát, valószínűleg meg sem fordult a fejükben hogy mi is lesz a kiválasztás után.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 22:12:51

Micsoda buli, szentszar... :D Van nekik zene is vagy csak ő énekelnek?

fran7 2014.12.02. 22:14:05

@Krétagarbó: Én azt hittem, hogy valami esős hangulatképet kapunk először. Dóri tisztában vele, hogy egy férfi nem e lelkébe fog beleszeretni. Pedig az se ártana.

Cimili 2014.12.02. 22:14:16

Húúúúúúúúú de unom PVC meséjét. Hányszor kell még végig hallgatnunk?

Mók_Ica 2014.12.02. 22:15:26

@Krétagarbó: hali :) én is erre kaptam fel a fejem..... nagyon mutatták a dzsaku csücskéről ömlő vizet.....

plasztik az eddigi öfikben összesen nem szerepelt ennyit, mint ma..... hangolódnak robinnal
danika még mindig próbálkozik zsunál.....nem adja fel.... nyomul... nyomul..... zsu pedig hárítja...... ójajjj... a tisztaságát meg akarja őrizni magának..... khm.... khm.....

Krétagarbó 2014.12.02. 22:15:41

Zsu meg szeretné őrizni a tisztaságát magának.

Schlomo Goldberg 2014.12.02. 22:15:52

@Mók_Ica: van egy facebook csoport ahol ...

Lol. Danit elhajtotta hogy ne simogassa, mert egy baráttól ez neki nem fér bele.

Dani: akkor én most egy teher vagyok neked?

Vág az esze.

Mók_Ica 2014.12.02. 22:17:03

@Schlomo Goldberg: fb-n kommentelnek? hát egészségükre... :) onnan olvas be au? :))))

Krétagarbó 2014.12.02. 22:17:19

@Mók_Ica: nem ciki, amikor PVC rabol a srácra? Olyan kiábrándító, amikor egy csaj kezdi az udvarlást.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 22:17:36

Dani és Zsuzsa tudják a Vv-k történtetében a legérdektelenebb és legunalmasabb és legértelmetlenebb beszélgetéseket folytatni. Annyira unom már.
Inkább nézem a zuhany alatt éneklő Macit, csak őket ne kelljen hallgatnom.

Mók_Ica 2014.12.02. 22:18:06

@Krétagarbó: konkrétan felajánlja magát.... ez már nem udvarlás......

fran7 2014.12.02. 22:18:18

@Krétagarbó: Ezt nem értettem, mit jelenthetett. Dani szerencsétlen. Ennél még az is jobb ha nem áll veled szóba egy nő.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:19:39

Maci fikázik,elalvàs előtt,Fanniék szűzpöckülnek :-)

Cimili 2014.12.02. 22:19:46

Lacccccccci. :DDDDDDDD Viszi a sok gumit. :DDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.02. 22:20:28

sztem plasztik felfalja robint, mint az imádkozó sáska..... én így látom az ő kettősüket...

lacccci bosszút áll.... kifosztja a gumi automatát és plasztikékra szórja..... persze vízzel tele..... micsoda vicc

Krétagarbó 2014.12.02. 22:20:57

Laci még mindig Plasztik miatt örlődik. Ádiná vigasztalja, bár Alfa nem érti, hogy Ádinának miért nem fáj, hogy Robin Plasztikkal alszik. Alfa beront a nyugiba a gumiautomatához, megtölti a gumit - reméljük . vízzel és odavágja Plasztikék ágyába.

Krétagarbó 2014.12.02. 22:21:50

@fran7: hát hogy inkább ma egy maszti, mint holnap egy Dani.

Krétagarbó 2014.12.02. 22:22:28

@Admiral_General_Aladeen: Reni tartotta nekik a gyertyát, jól láttam?

Mók_Ica 2014.12.02. 22:22:37

laccit oktatja ádá és dani (????) ádám mondjuk legalább értelmeset mond neki..... de dani mit tud hozzátenni??? ő maga sem tudja a nőket kezelni

jót aludtál te is? én is baszd meg - romantikás reggeli párbeszéd....

nicu71 2014.12.02. 22:22:45

jajj de aranyos volt! maci és laci xd xd xd

Mók_Ica 2014.12.02. 22:23:59

lacci reggel bocsánatot kér robintól... megbeszélik olyan pasis módon.....

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:24:19

@Krétagarbó: jaja,ezek meg szèpen pöcköltek,mintha ott sem lenne a kis pukkancs :-)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:25:13

Mámmmmmegintnemhalkítottamle!! :-/

Onereality 2014.12.02. 22:25:21

mi tortent? robin megdugta plasztikot?

Cimili 2014.12.02. 22:25:34

@Krétagarbó: Jól láttad, de beztos csak aludtak. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 22:26:29

@Admiral_General_Aladeen: azok a ritmusra mozgók ott a falnál ők voltak? Semmi veszekedés, semmi nyugiszoba, semmi cécó, már a hálóban csak úgy?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 22:29:43

@Mók_Ica: ja, de Laci közben azért mesterien körbesavazta Dórit.. :D Nyálcsere mindenkivel, stb...
Nekem tetszett, kap egyjójpontot tőlem Laci ezért a sztaniolba csomagolt kis geciségért. :D

Veder1 2014.12.02. 22:30:11

Robin jól látja Lacit: "remélem az egója és nem érzelmek"

kamilla123 2014.12.02. 22:30:13

azért ez nem volt szép Danitól: ki az, aki kiállt melletted? akkor úgy simogatlak,ahogy akarlak.

Nem csodálnám,ha Zsu lepattintaná, amikor visszajön. Zsu állati jó helyzetben van amúgy, csak tényleg az a baj, hogy nagyon buta. Egyszerűen nem tud két értelmes mondatot kinyögni, és ez nagyon kijön, amikor nincs mellette Dani, a szóvivője. Ettől függetlenül remélem, Renit kint hagyja. Sajnos túl sokat mondogatja, hogy taktikai és nem érzelmi lépés lesz, úgyh sajnos sztem Vikcsu lesz az, és nem Reni :-(

kamilla123 2014.12.02. 22:30:53

@Vödör: ja, engem is meglepett ez az értelmes megfogalmazás

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:30:59

Blogmoci monnnyonle! Eltűnt,amit írtam. :-(

Cimili 2014.12.02. 22:31:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Fel nem tudom fogni, hogy miért tetszik neki Dóri belseje.:DDDDDD

kamilla123 2014.12.02. 22:32:15

Amikor Dóri megpróbálja előadni a cukin vihogó, csábító kislányt, az szinte félelmetes látvány. Ráadásul kb negyvennek néz ki közben

Mók_Ica 2014.12.02. 22:32:56

@Admiral_General_Aladeen: @Cimili: bocsi!!!!!!!! most üzemelte be a gyerekem az új settop boxot és lemeoztam :))))

@Onereality: sztem nem volt ott igazi pöckölés, csak maszatolás.... robin elmondása szerint még nyálcsere sem volt.... :)))))

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): melletük volt vikcsu is, ha jól láttam.....

Krétagarbó 2014.12.02. 22:34:41

Szolárium nyílj ki. Komisz örömet akart "okozni", kár hogy nem szerezni.
Kazal szoli fetisiszta-masiniszta vagy miaszösz...

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:35:37

Mindig tanul az ember. A szoli majdnem orgazmust okoz a csajoknál :-)

Mók_Ica 2014.12.02. 22:36:08

@Cimili: szép a mája, veséje.... :))))

@kamilla123: plasztik sztem pasisan mozog és viselkedik... ezért nem áll jól neki a cukin vihogás.....

és eljőőőőő a szoli-time..... denis nem csak fannikát akarja megdugni.....

Onereality 2014.12.02. 22:36:45

@Mók_Ica: :)))
nekem valahogy gazos paros :)

Krétagarbó 2014.12.02. 22:37:10

Komisz igazi bótos, barterben nyomja...

Veder1 2014.12.02. 22:38:05

Ezezezezezez a Fanni hihetetlen. Nincs rá jelzőm, ilyen embert én még nem láttam !

Mók_Ica 2014.12.02. 22:38:19

@Onereality: robinnak nem az ilyen nők jönnek be érzésem szerint..... a egyáltalán a nők jönnek be neki... nekem elég aszexuálisnak tűnik

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.12.02. 22:38:26

Denisz a riportszobában: beszédstílus, szóhasználat, mimika, testbeszéd = Aurelio

Veder1 2014.12.02. 22:38:38

Ezt a lényt hol nevelték eddig?!?!

Mók_Ica 2014.12.02. 22:39:45

@Vödör: akkor nézd meg jól.... :)))) mert hát mégis van :)))

okos-ostoba játék :))) ebből mi lesz???

bakker maci ádinát tartja ostobának??? és fannika is??? lesz itt meglepi!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 22:39:53

Még Fanni osztja az észt és a jótanácsot ?! :D:D

nicu71 2014.12.02. 22:40:04

úristen fanni ostobázza le ádinát??? dik :D

Mók_Ica 2014.12.02. 22:40:28

robin ostobának fannit tartja.....ez jó meglátás :)))

Mók_Ica 2014.12.02. 22:41:13

nem látják ádinkánkat.... miért tartják ostobának????

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:41:25

Uramatyám! Fanni mondja Edinának hogy tanuljon még,és minden rendben lesz. Renit okosnak tartják....mijjaf@sz?!

Mók_Ica 2014.12.02. 22:41:53

szegénykém, ez biztos rosszul esik neki....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 22:41:54

Ez a sok előitéletes barom, azt hiszi, hogy azért mert Ádina tájszólásban beszél és természetesebb mint ők??? A pofám leszakat.

nicu71 2014.12.02. 22:42:28

kezdem zsut megkedvelni! Vikácsu diplomája ellenére OSTOBA.

Mók_Ica 2014.12.02. 22:42:46

laccccinak jó pont, fannikát tartja ostobának :)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:43:00

Szegény Edina! Most kihoznám onnan,míg nem késő. Nagyon sajnálom őt,mint az egyetlen józan és értelmes embert.

Cimili 2014.12.02. 22:43:25

Dani miért fintorog?

Mók_Ica 2014.12.02. 22:43:54

dani okos? a jogi egyetem miatt??? ahová be sem járt??? hhihihihihi

Mentula 2014.12.02. 22:44:21

vehehe, "lexikális tudás alapján Danira tenném, remélem nem veszed sértésnek." mondja talán basszájba :))

Commodore 2014.12.02. 22:44:25

Na itt ! STOP! senkire! Ostoba RTL=retekklubb, eladták a lelküket! irány a POKOL TÜZE!

Mók_Ica 2014.12.02. 22:44:52

@nicu71: valószínű ezért fogja őt választani holnap.....

Onereality 2014.12.02. 22:45:21

tapasztalat, hogy a tajszolasban beszeloket a hulyek maguknal hulyebbnek velik...

Krétagarbó 2014.12.02. 22:45:26

A héten IB már nem is dolgozik?

Ész és ostoba játék, mindenki elmondja, ki az ész és ostoba szerintük a villában.
Maci, Fanni: ész-reni, ostoba: edina
Robin: ész-Dani, ostoba: Fanni
Plasztik: ész-reni, ostoba: edina
Reni: ész-dani, ostoba-edina
Zsu: ész-Dani, ostoba-Vikcsu
Denisz: ész-Dani, ostoba-edina
Laci: ész-dani, ostoba-Fanni
Ádám: ész-reni, ostoba-Edina
Edina: ész-Dani, ostoba-Fanni
Vikcsu: ész-Reni (de azért benyalt Daninak), ostoba-Zsu
Dani: ész-Robin, ostoba-Vikcsu

Érdekes, hogy ennyien ostobának tartják Edinát, szegénynek szarul is esett. pedig nem az sztem...

szmoti 2014.12.02. 22:45:59

Vajon Danit miért tartják olyan okosnak, vagyis ennyien okosnak? Tény, hogy amit én eddig láttam az alapján, nem olyan nagyon gyökér, de nem is emelkedik ki a tömegből. Legostobább nálam simán Fanni vagy Dóri lett volna.. :)

Commodore 2014.12.02. 22:46:11

Szarházi retkek! Egymillióan a RTL ellen. Nácik!

Mók_Ica 2014.12.02. 22:46:29

@Krétagarbó: jön a kvíz, most kiderül :)))

Veder1 2014.12.02. 22:46:31

A csajok közül Edinának van bent a legtöbb esze, jellemző hogy a sok iq nulla ezt nem látja...

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:46:41

BUZI RTL!!!!!!!!!!!! EDDIG NÉZTEM EZT A SZEMETET! MI AZ HOGY OSTOBA??????????????????
HOGY LEHET ILYET FELADATBA ADNI???????

Krétagarbó 2014.12.02. 22:47:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát igen, nagyon meglepődnének, ha tudnák, hogy kint mennyire másként látják ezt.

Mentula 2014.12.02. 22:47:11

de legalább többen megismerkedtek a 'lexikális tudás' szókapcsolattal.

Mók_Ica 2014.12.02. 22:47:24

mi van??? beszart a renCCer??? jól megnézhettük... :((((

nicu71 2014.12.02. 22:48:41

@Mók_Ica: remélem is hogy őt viszi.A legjobban utálom a dagadt fémlerakatot.

Krétagarbó 2014.12.02. 22:48:58

@Mók_Ica: Igen, és Maci kezdte, aztán a többi birka meg folytatja...

Cimili 2014.12.02. 22:49:07

Ja Lila, sajnos visszajössz, de minek!!!!!!!!!

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:49:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Krétagarbó: Remélem a sors igazságot tesz,és Edina megnyeri! RETEKKLUB,MONNYONLE!!

Commodore 2014.12.02. 22:49:26

Lillu! ne gyere vissza!

Mók_Ica 2014.12.02. 22:51:40

baszki... fanni-dóri két igazi idióta....

Cimili 2014.12.02. 22:52:01

@Krétagarbó: És még teccik is nekik. :DDDDDDDDD

Mentula 2014.12.02. 22:52:44

bááázze, hát Ádiná most nem volt túl okos...meg a faszi sem. :) Dani viszont villantottaa a lexikális tudását.

Cimili 2014.12.02. 22:53:34

Na a fijukák is megérik a pénzüket.:DDDDDD

Commodore 2014.12.02. 22:53:53

Játék! bazz! Otthoni játékban? Feltennéd a kérdést?!! ÁÁ Baz+ RTL monnyon le!

Mentula 2014.12.02. 22:54:24

120*60 az mennyi? 760.

Krétagarbó 2014.12.02. 22:55:28

veni vidi vici.
zsu: very, az angol...

csiberibe 2014.12.02. 22:56:14

azért ez így szégyen...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 22:56:28

Miért vagdossák meg, szét, össze, vissza a mai adást?

Cimili 2014.12.02. 22:56:56

Olvasnak minket a szerkik, Lilát nem adták be újra. :DDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 22:57:06

Már vége is lett?? Lemondotta zertéell? :-)

kamilla123 2014.12.02. 22:57:14

hát ez a ma esti adás profi munka volt :-D

Aharon 2014.12.02. 22:57:56

Carpe diem. Szeretlek. Én is téged Vikcsukám, egy hordó olajban, lassú tűzön, ropogósra kisütve, kis töpörtyűm, a diplomáddal.

Mók_Ica 2014.12.02. 22:57:56

@Krétagarbó: ja, és hát zsu nem beszél angolul.... a lét a tét....

milyen gázul lekeverték.....ez ma elég szánalmasra sikeredett..... és nem csak a tartalom miatt.... de legalább lilu nem jött vissza :))))

Cimili 2014.12.02. 22:58:11

@Krétagarbó: Akkor mégiscsak jól hallottam. És ő dolgozott tv-ben.

kamilla123 2014.12.02. 22:58:20

Vikcsu még ebben a hülye kérdésben is nyal, mint állat!!

Krétagarbó 2014.12.02. 22:58:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mer' kell a Rako-nak a reklámidő. Inkább mint a kvízkérdés...

Mók_Ica 2014.12.02. 22:58:47

@Aharon: te megennéd azt a töpörtyűt????????????????

kamilla123 2014.12.02. 22:59:04

@Aharon: na igen. az tök gáz benyögés volt a diplomával

Commodore 2014.12.02. 22:59:21

tudhatnák, cigisdobozon is ott volt...

szoknyás fejvadász 2014.12.02. 22:59:27

Ez az összefoglaló némiképp szakadozott és befejezetlen maradt.

Mók_Ica 2014.12.02. 23:00:01

@Commodore: ők fehér dobozban kapják :)))))

fran7 2014.12.02. 23:00:16

@Admiral_General_Aladeen: A román médiahatóság nem bírta tovább.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.02. 23:00:20

ma este megtanultam, hogy a ló PÁROSUJJÚ patás, de azért 4 ujja van, de mivel párosujjú, ezért inkább lábanként nem 4, hanem 8, tehát 32 ujja van.
anyám, hát ezeknél tényleg okosabbnak érzem magam, igaza van a szerkesztőknek :D

Gia 2014.12.02. 23:00:33

Vikcsukám élj a mának,mert rövidesen repülsz a vellából.. :-)

Aharon 2014.12.02. 23:01:47

A technikusuk remélem holnaptól álláskereső....

Mók_Ica 2014.12.02. 23:02:36

@Aharon: a hangmérnökkel együtt!!!!

Mentula 2014.12.02. 23:02:47

ha bárkinek voltak illúziói, hogy némelyek megjátszák a retardáltat, az most csalódhatott. ez nem tűnt megjátszottnak.

igaz, a józan paraszti ész, a taktikai érzék és a érzelmi intelligencia nem mérhetők holmi iq-tesztes bohóckodással. :)

nicu71 2014.12.02. 23:03:01

@Mók_Ica: Zsu,hát nem érti az angolt Tolmácsot kérek.
Vikácsu mindig szopik és ez igy is van helyén. Nulla az a nő,nagy ordenáré pofával.

Aharon 2014.12.02. 23:03:15

@Admiral_General_Aladeen: A világ legostobább, legsötétebb tyúkja leostobázza azt a személyt, akinek több esze van mint a komplett tyúkólnak együttvéve. Rossz irányba forog ez a kurva világ, aszondom.

mervinjminky (törölt) 2014.12.02. 23:04:06

az iq teszt nem a lexikális tudást méri :DDD

Schlomo Goldberg 2014.12.02. 23:04:06

Az elmebajnokság a legfényesebb bizonyítéka hogy jól sikerült az idei casting :)

Aharon 2014.12.02. 23:04:13

@kamilla123: Meg az összes többi is, ami elhagyta a száját, amióta műsorban van. Egy ordenáré, buta picsa, semmit egyéb.

kamilla123 2014.12.02. 23:04:30

most mutatják Dóri-Zsu beszélgetést. Dóri egyszerre nyalizik ezerrel: "nem tartalak rossz embernek", és igyekszik manipulálni: "gondolom nem akarsz segget csinálni a szádból,h nem azt viszed ki, akivel a legtöbb konfliktusod volt"

Aharon 2014.12.02. 23:04:52

@Mók_Ica: Kizárt, nem kóser a mangalica. Ha egy kecses fehér liba lenne, nem mondom,...

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 23:06:21

Zsóti még mindig nem tanult meg beszélni,hehe! :-)

Mók_Ica 2014.12.02. 23:06:42

@Aharon: te kis ínyenc :))))

zsóóóóti fiJú a belevalóban :))))

Copfos Gizi 2014.12.02. 23:06:45

Edina :( Annyira sajnálom, majdnem elsírta magát... Én is ...:( Milyen feladat volt már ez..

Aharon 2014.12.02. 23:08:02

@Mentula: Genitália: elváltozás a bőrön. Jogi karra járt.... római jog... latin.... egyszerű, paraszti ész... kb. bármelyik európai nyelv ismerete.... ehh faszom, hülye az is, mint a segg. Lásd, az a youtube videó a Volt fesztiválról, amit valaki belinkelt nemrég... Robint és Edinát, és talán a Dórit leszámítva az egész csürhén lobotómiát végeztek, mielőtt becuccoltak. Vagy sokkal korábban.

Mók_Ica 2014.12.02. 23:08:10

@Admiral_General_Aladeen: már rég nincs a villában, de a szponzor-kotonsapka a fején van.....

@Copfos Gizi: undorító feladat volt....

Mók_Ica 2014.12.02. 23:09:50

@Aharon: bocsi, a lobotómiát agy hiányában nem tudták elvégezni egy néhány lakón.......

Gia 2014.12.02. 23:10:55

@Mók_Ica: Én is a sapit figyelődztem. :-)

Nem Penny hajója 2014.12.02. 23:11:39

A műsor végét azért vágták le, mert az RTLII-n, a Coolon és a Film+-on egyidőben vannak a reklámok, így ha elcsesznek valamit, akkor nem lehet picit odébb tolni a reklámblokk kezdetét, mint más tévéknél.

Cimili 2014.12.02. 23:12:06

@Aharon: Jaja, én linkeltem be éccaka, de most megint. Nézzétek végig!
www.youtube.com/watch?v=rOKxmaxOln8

mervinjminky (törölt) 2014.12.02. 23:12:19

azért edinánál 4x4 az 12 :)))))

Cimili 2014.12.02. 23:13:57

Fannika megcsókolta a csöveket a szoliban. :DDDDD Imádom na. :)

2014.12.02. 23:14:43

Úristen de sötétek!
Legközelebbi csillag az esthajnalcsillag mert nagy ( mondja a diplomás?), ja mégsem, a Hold az?
Carpe diem? Veni vidi vici?. Szorzás?
Tudtam, hogy nem az eszük miatt kerültek be, de nagyon megleptek.
RTL meg elmegy a búsba leostobáztatja Edinát, jó hogy nem segghülyének hívták.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 23:14:49

Fanni valójában Gyúrósjózsi parókában, nemváltó műtét után....

Commodore 2014.12.02. 23:15:39

Én vok, a 6. Bijomszé!

barakka 2014.12.02. 23:16:42

@Copfos Gizi: Ki merte bantani Edinat????? Nem lattam az adast, na majd holnap, hogy en is konnyezzek :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 23:17:10

Au.:"Remélem nem tartozom nektek srácok, hogy ennyien vagytok".. :D:D:D

mervinjminky (törölt) 2014.12.02. 23:17:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): áh, józsit nem tudta volna megugrani denis :DD amúgy a 6-7 ből össze lehetett volna hozni egy vv allstarst

Mentula 2014.12.02. 23:19:13

@Aharon: ezzel nem tudok vitatatkozni :) de ez a Fanny, ez eléggé jócsaj.

2014.12.02. 23:20:00

Bruti: "Ezt a csajt tényleg baszni kéne… a falhoz."
Köszönöm, ezt én se tudtam volna jobban megfogalmazni! :)

Gia 2014.12.02. 23:20:03

Au mellé oda kell ültetni a haverját és felszabadul. :-)

Cimili 2014.12.02. 23:21:56

ÉS IGAZA VÓT bASSZÁJBÁNAK( HÜLYE caps lock), mártírt csináltak a Zsuból.

Voyoshka 2014.12.02. 23:22:19

Fiúk - Lányok, ma lemaradtam. Ki tudja nekem összefoglalni 1 mondatban?

mervinjminky (törölt) 2014.12.02. 23:22:22

@Gia: inkább egy olyan fazont, akinek súlyos pénzekkel lóg :D

Krétagarbó 2014.12.02. 23:23:10

@nicu71: Nav elnöknek még jó lesz. (nem akarok politizálni, de ezt most nem hagyhattam ki, bocsi)

Cimili 2014.12.02. 23:24:09

@Voyoshka: Vannak a vellában okosok és ostobák. :DDDDDDD

Schlomo Goldberg 2014.12.02. 23:24:34

Carpe diem. Szeretlek. Vikcsu. Diploma.

Tegnap este online már azt hangoztatta hogy "Carpe Diem lesz az új tetkóm, vágod?!"

Gia 2014.12.02. 23:24:59

@Voyoshka: Egy mondatban:Nem található agysejt a vellában. :-)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.02. 23:25:01

Remélem hogy a holnapi posztírónak is hasonlóan b@szni fogja a csőrét ez az ostobás játék,ami sokunknál kiverte a biztit! Nem ártana holnap egy kicsit belemarni a retekklubba,posztilag ;-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 23:25:17

Az a két kidomborodó dudor a lányok oldalán, az a csipőnadrágtól van vagy mitől? Mostanában sok ilyet látni és elég hülyén néz ki.

kamilla123 2014.12.02. 23:27:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ezen én is hangosan röhögtem. :-) Au nagyon jól vezeti a Belevalót. Oké,h összevissza kavar mindent, de nagyon vicceseket tud mondani. Pl: "most kedvezzünk ezzel a videóval hím társaimnak."

Mók_Ica 2014.12.02. 23:31:18

@Schlomo Goldberg: ja, carpe diem maci vagy laci....+ szívecske .... hihihihihihihi

@Krétagarbó: na, az baszna be.... ilyen már van most... minek még egy??? :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 23:33:07

@kamilla123: számomra is szórakoztatóbb, mint a karót nyelt, magát kinosan feszengve önfegyelmező Baukó. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 23:34:32

@Admiral_General_Aladeen: hát remélem, mert nagyon durva volt. Én őszintén sajnáltam Edinát... nem is pusztán a jelző miatt, hanem amiatt, hogy kik mondták minősitették őt.

Schlomo Goldberg 2014.12.02. 23:35:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ezt a kérdést én is feszegettem tavaly Teo kapcsán, a legtudományosabb felvetés az volt hogy a csípőnadrág meg a rövid kiskabátok a divat és a szabadon maradt has és csípő elkezd zsírt felhalmozni a hideg ellen. Valamint szerintem még el is szorítja az alakot annyira hogy hosszabb távon maradandó deformitást okozzon.

Voyoshka 2014.12.02. 23:37:10

@Cimili: @Gia: Köszönöm szépen.
Ez mondjuk talán eddig is tudható volt, de most sikerült ezt még ennél is jobban kihangsúlyozni???

Talán a Velveten cikkeztek valamelyik nap, h Fanni pl. azért alszik szemüvegben, mert az orvos azt mondta, hogy ha nincs benn a kontaktlencse, akkor MINDIG HORDJON SZEMÜVEGET... öööööööö :P

Tehát a mai alapján még ennél is kevesebb agysejt van a vellában???

malevil2050 2014.12.02. 23:38:48

Ez az összefoglaló egy kalap szalámit sem ért.A mai adás főszerkeztője holnap már gyékényárús lesz somókőújfaluban.Nem szabad ilyen kérdéseket feltenni mert még a végén én pirulok bele.

Fekete,megkaptad az appomat nyomtam 5 darabot látszólag elfogadta.Mivel én pc-ről szavazok,valaki okos telos nézze már meg legyen olyan szíves h ott is így mennek a dolgok? Az viszont továbbra is kérdés maradt ebből hányat rögzít a rendszer? Vagy egyáltalán él e már? - nahh ennyit a erről a szavazásról,kicsit bűdös ez így.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 23:39:45

@Schlomo Goldberg: szóval akármit is mond Dóri, működik az evolúció? :D
De én is csak erre tudok gondolni... valójában az előző szériában tűnt fel, hogy szinte minden lány igy nézett ki, mint most Zsuzsa (akinek kapcsán a kérdés is felmerült most).

Voyoshka 2014.12.02. 23:39:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Baukó önfegyelmez, mert az Élete Múlik Rajta!!! Muszáj neki. Tutira meg lett mondva!!!! Amúgy valószínűleg örülhet is neki, h megkapta ezt a posztot...
Bár tegnap eléggé el tudta magát engedni Iza társaságában... Szerintem figyelmeztették is rendesen a fülebigyójában!!! :P

kamilla123 2014.12.02. 23:40:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is sajnáltam Edinát, de sajnos nem árt, ha edződik kicsit. Eddig kedvesek voltak vele, mert nem tartják ellenfélnek. Dóri csodálkozott is, miért őt küldték Robinnal. De egyre jobban be fognak indulni a csatározások, és akkor ennél keményebb dolgokra is fel kell készülnie.

Aharon 2014.12.02. 23:40:45

@Mentula: Nyilván, én is dugnám, de utána? Jó, még a szemüvegét levenném, álomba simogatnám, alszunk, reggel felkelünk, és előbb-utóbb megszólal.... na itt lészen a probléma.

kamilla123 2014.12.02. 23:45:04

@Aharon: egyébként ma, ahogy a szemüvegében pislogott, hogy ő is ostobenko, kifejezetten nem is tűnt szép csajnak. pedig eddig én is úgy láttam. lehet, nem véletlenül hordja.

Aharon 2014.12.02. 23:45:34

@kamilla123: Pontosan. Kurvára nem érdemelte ezt meg, de edzésnek jó lesz... mondjuk nem féltem, kemény kiscsajnak tűnik, most is nagyon szépen tartotta magát, pedig a harmadik után már nagyon látszott, hogy ha lehetne, törne a mécses. A közepe után mindenki őt akarja majd kicsinálni, talán Robint kivéve, ha lehet adni a szavára valamit, és akkor kapni fog, bőséggel... de kőkemény, és székely, és túl fogja élni. Amikor Vikcsura kerül majd a sor.... na ott Dunát lehet majd tölteni könnyekkel, nemkülönben amikor Röné meglátja majd, hogy 70-30-al kiesett. :)

Aharon 2014.12.02. 23:46:29

@kamilla123: Az vicces volt.... ahogy dr. Kovalcsik Ildikó naccsasszony mondta, vélhetően nem fogta fel, mi történik körülötte.

kamilla123 2014.12.02. 23:48:43

@Aharon: bár így lenne:-) valamiért azt érzem, hogy nem Renit viszi majd ki Zsu. Sztem bent erősnek tartják a színésznőt. nem véletlen, hogy saját magáról is ilyeneket mond, h úgy kint hagyom Zsu-t, mint a szart. Pedig azért párbaj előtt még a legnagyobb pofájúak is meg szoktak rettenni.

Krétagarbó 2014.12.02. 23:49:26

@malevil2050: tudod milyen jó sztrapacskát lehet enni Somoskőújfalun? :) Komolyan, múltkor Győziék is ott vacsiztak családilag, pont mellettünk...

Veder1 2014.12.02. 23:52:16

@Krétagarbó Jáájj more!

Morcz 2014.12.02. 23:52:44

Sziasztok!

Arrabona - Maci: "biztos nem Győr" -itt még csak kuncogtunk
Veni-Vidi Vici - Zsu: "Ez valami angol..." illetve: "A lét a tét!" by Zsu&Röné - itt már röhögtünk erősen
Carpe Diem - Vikcsu: "Szeretlek!" - Na itt már konkrétan visongva fetrengtünk a röhögéstől...
:))))))))))))

Egyébként melyik csapat győzött?

Aharon 2014.12.02. 23:53:25

@Commodore: De, Ádinára. És reménykedünk, hogy nem átbaszás az egész ahogy van. Mondjuk ha egy felvett anyagokból álló 60 perces adást kétszeri próbálkozásra sem bírnak összehozni, akkor a "szavazás" állásának befolyásolása alkímiának minősülhet arrafelé....

Morcz 2014.12.02. 23:54:22

@kamilla123: szerintem fiút visz ki, és van rá sansz, hogy Lacit....
Egyébként mindegy kit visz, jó lenne ha a villa helyett inkább most hazamenne a gyerekéhez még az ünnepek előtt...

Gia 2014.12.02. 23:54:34

@Morcz: Szerintem nem derült ki.Ennyi hülyétől megborult a rendszer. :-)

Krétagarbó 2014.12.02. 23:56:11

@Vödör: meglepően visszafogott volt Győzike, és mintha kevésbé beszélt volna pálócosan.

kamilla123 2014.12.02. 23:56:48

@Morcz: engem nem Zsu sorsa foglalkoztat, úgysem nyerhet. De jó lenne látni, ahogy a nagypofájú Röné elsőként esik ki.

Aharon 2014.12.02. 23:59:05

@kamilla123: Így. Következőre mehet Fiastyúk is, pont karácsonyra hazaérne, és adhatna a kisfiának egy szép home video DVD-t.

Ay Mama, Que paso 2014.12.02. 23:59:35

Ó Uram! Te aki ott laksz ahol a 33as busz is jár! Ne bassz már ki velünk ma is!! Hozd el a Fényt! Veni!Étvágyat!!

malevil2050 2014.12.02. 23:59:41

Csőd van az rtl nél nálam kirakták a lepedőt száradni :)

kepfeltoltes.hu/view/141202/rtl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mók_Ica 2014.12.03. 00:00:01

@Morcz: nem tudtuk meg.... lehalt a renCCer.... ezért a mai öfiért péklapát a reteknek....

Morcz 2014.12.03. 00:00:11

@Gia: :))))
@kamilla123: nem kötözködésképpen, de Dávid esett ki elsőnek. Nekem Reni szimpatikus, a show miatt még jó lenne ha bent maradna.

Egyébként ugye ez nem ugyanaz a szoli amibe Aurélió beletörölte a seggét?

malevil2050 2014.12.03. 00:02:00

@Krétagarbó: Valahonnan kipuhatolóztad,hol lesz az a gyerök és gyorsan odamentél :)

Morcz 2014.12.03. 00:02:45

@malevil2050: nálam is whitescreen van...

@Mók_Ica: állítólag nemsokára felkerül a videótárba.

malevil2050 2014.12.03. 00:04:07

@Morcz: Vagy lehet h megadták magukat?

szmoti 2014.12.03. 00:04:39

@malevil2050: ugyan ez nekem is, először azt hittem nálam van gond, de ezek szerint nem :)

Morcz 2014.12.03. 00:05:54

@malevil2050: :)))) na az meglepne, mert az azt jelentené, hogy egész éjjel lesz on...

Krétagarbó 2014.12.03. 00:06:54

@Ay Mama, Que paso: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti. Ámen.

Krétagarbó 2014.12.03. 00:07:29

@malevil2050: szerintem fordítva lehetett. csakis.

ő-szinte 2014.12.03. 00:09:13

hát szakadtam a poszton ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bár én rönénél jobban rühellem macilacit, sztem sokkal aljasabb és sunyibb de fej fej mellett haladnak, az tény

mr sleepy 2014.12.03. 00:11:09

a rendszer átállt a fehér oldalra :-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 00:11:46

@Krétagarbó: kitűzték a fehér zászlót ez teljes megadás, de nem azt adják meg ami nekünk kell, kellemetlen

ő-szinte 2014.12.03. 00:13:28

@Cimili: de okkal vagy okvetlenül? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aharon 2014.12.03. 00:15:58

@Krétagarbó: Tu queque, filia mea? Mézescsók örülni fog :)

ő-szinte 2014.12.03. 00:17:14

@Morcz: ha van esze, rönét viszi ki
nagyot nőne mindenki szemében, hogy van vér a pöckiben (by pannifanni :D ) plusz végre megszabadulnánk attól az ocsmány rohadó lelkű nőszemélytől

Morcz 2014.12.03. 00:18:10

@ő-szinte: talán éjféltől lesz, mindig akkor kezdik elméletileg. Ma még hajnali egykor sem volt, bár nálam a net 0:15 körül elszállt....

Morcz 2014.12.03. 00:19:02

@ő-szinte: szerintem Rönében van még potenciál, nekem szimpi, Zsu-t viszont elzavarnám haza a p...-ba.

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 00:19:40

@Ay Mama, Que paso: Ó Uram! ez sem rossz de nem ilyen fényre gondoltam

mr sleepy 2014.12.03. 00:22:27

Tegnap 3-tól volt egykis Jabba "alva"járás szivatáskép de mire mindenkit elkapot a para le kapcsolták,nálam a kamu alvajárás oszkárt vitte...

ő-szinte 2014.12.03. 00:23:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a kis alien-ek ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy hívták azt a szerencsétlen nyomit a vv5-ben? annak is volt két rohadt durva űrlénye :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jahhh, annamari ;-DDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.03. 00:25:17

@Morcz: éjfél már rég elmúlt mikor kommenteltél :/ :-)

Morcz 2014.12.03. 00:26:25

@ő-szinte: ja...aztán puff elszállt a netem, de valaki írta, hogy még 1-kor sem volt semmi.

ő-szinte 2014.12.03. 00:27:21

@Morcz: fura, nekem semmi bajom zsuzsival :-O
ellenben rönének szívlapátot kiiratnék a szertárból ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rettenetesen irigy, sunyi és áskálódó

Morcz 2014.12.03. 00:30:36

Fent van a videó, a bohócsipkások győztek. :D

B.Betyár 2014.12.03. 00:32:13

Az az érdekes, hogy pcn whitescreen volt, de telefonon ment tökéletesen 20 percig. Viszont most itt is megadta magát.

Morcz 2014.12.03. 00:32:13

@ő-szinte: "rettenetesen irigy, sunyi és áskálódó " -akárcsak a mélyen tisztelt MIDLF is...:P :D
Szerintem egyszerűen beállt a villában a két dudás egy csárdában effektus. :))))

büdösbohóc (törölt) 2014.12.03. 00:34:44

@Cimili: nagyon ügy9 vagy, egyéb trükköket is tudsz (labdát visszahozni, stb.......)

B.Betyár 2014.12.03. 00:38:12

@büdösbohóc: bohóc, neked a szád büdös vagy a segged?

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 00:38:38

most jött a hír hogy Fanny fejében szöget ütött egy gondolat, sajnos az agyát nem érte el de a villa berendezéseiben kárt tett (Fanny agyához azért méretes szög kell, hogy stimulálja)
és ezért nincs stream és nem is várható

Commodore 2014.12.03. 00:43:37

van stream?! Hö? LIVE?

Morcz 2014.12.03. 00:44:59

@Commodore: még nincs, reméljük éjféltől lesz.....

ő-szinte 2014.12.03. 00:47:43

@Morcz: én nem így látom :-)
zsuzsi nem fröcsög, szép nyugisan játssza a játékát
röné egyszerűen nem bírja elviselni, hogy zsuzsinak megy az ami neki nem ;-)))) és itt egyből alkalmazza is a gyönyörűséges dögöljön meg a szomszéd tehene is effektust ://///

bobby.ewing 2014.12.03. 00:49:17

Mindannyian megérdemelnék az ostoba jelzőt.
Ádina, aki szerint 4*4 az 12. Vagy sinésznő reni, a döbbenetesen ostobenkó luvnya, aki határozottan kijelenti, hogy a Hold az egy csillag, és ebbe a többi idióta is beleegyezik. Kiskun szerint a veni vidi vici - jó étvágyat kívánok, de aztán megegyezik a másik észlénnyel, renivel, akit majdnem megválasztottak a villa eszének, hogy inkább "a lét a tét".

Vikácsut nem is kutyázom, megtették már mások a carpe diem kapcsán, de reni szerint a papucsállatka sejt nélküli.

Jézusom.
És atyaég.

Ha tényleg ez az átlag, nem csodálkozom semmin.

ő-szinte 2014.12.03. 00:49:32

@Morcz: cicamica :DDDDDDDDDDDDDDD azt próbálom már elmondani több kommentje, hogy éjfél már régesrégen elmúlt ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

B.Betyár 2014.12.03. 00:50:49

@Morcz: időhurokba kerültem? Mint említettem, ment 20 percig, de befagyott. Dani Laci Edina vitatták h Reninek nics személyisége, be van szarva és ki fog esni. Mindezt éjfél után történt :). Na bohóc nem válaszol, így eldobom a telefont.

Morcz 2014.12.03. 00:53:44

@ő-szinte: baszki!!! elállítottam az órát gépen! :)))))) Köszi, hogy szóltál!
De remélem a cicamica jelzőt nem nekem szántad......

Morcz 2014.12.03. 00:54:56

@B.Betyár: nem elállítottam a gépen az időt...de korrigáltam.
ezek szerint már régóta nincs on, a franc esne bele.....

ő-szinte 2014.12.03. 00:56:12

@Morcz: de , neked ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.12.03. 00:57:12

@ő-szinte: akkor nagyon mellélőttél..... >: I

ő-szinte 2014.12.03. 01:04:10

amíg nincs on nézzétek meg ezt, nekem vicces :
www.youtube.com/watch?v=zc7UdCrJRKI

Morcz 2014.12.03. 01:04:31

@ő-szinte: mert nem vagyok "cicamica".....

Asszem én mára feladom jó éjt mindenkinek.

ő-szinte 2014.12.03. 01:08:44

@Morcz: amúgy miért állítottad el? :-O én csak a karórán szoktam, hogy ne késsek annyit ;DDDDDDDD
most visszanézem az öfit :-)

ő-szinte 2014.12.03. 01:10:39

@Morcz: jajjjmá :DDDDDDDDDDDDD :-P

ő-szinte 2014.12.03. 01:11:46

@Morcz: amúgy valóban, morcz vagy :-P :DDDDDDDDDDDDD
jó éjt akkor :-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 01:21:56

@Morcz: pont most amikor a fehér helyett fekete négyzetet kapunk?ejjj..........
én nem török meg, és nem is görög

bobby.ewing 2014.12.03. 01:23:31

Similis simili gaudet

Ez alapján kiskunnak és sinésznőnek imádnia kellene egymást, lévén segghülye mindkettő.

Rohadt felháborító, na nem az, hogy a VV-ben szerepelnek, azt azért sejti az ember, nem a legértelmesebbeket válogatják be. De azért attól, aki színésznőnek vagy riporternek hazudja magát, az legalább a minimumot teljesíti egy műveltségi teszten. Reni teljesítménye még csak nem is hullámzó, tudásának szakadékai mellett csak újabb szakadékokat láttunk, már ha ilyesmi egyáltalán lehetséges. Kiskun ugyan, csak egyszer csillogtathatta meg mérhetetlen eszét, de nincs kétségem, ő is hozná ezt az egyenletesen nulla teljesítményt, ha több kérdést kapott volna.

Elkeserítő

Onereality 2014.12.03. 01:28:15

fingom nem volt rola, hany ujja van a lonak.
meg ott is elakadtam, hogy hogy kepzeljem el a 13. legmagasabb- es egyben legalacsonyabbat... :))) konkretan Dori megoldotta, en meg nem...
szoval erosen tulertekelt az egom...

ő-szinte 2014.12.03. 01:31:17

szűzpöcök rémesen buta bazz... :-OOOO
eleinte vicces volt de... :SSSSSSSSSS

mr sleepy 2014.12.03. 01:36:19

még elsem kezdték de már folytatják okvetlen

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 01:44:15

rövid mindössze 102 perces várakozás után sikerült előkeresni a folytatjuk jpg-t
sőt!!sikerült megjeleníteni is az élő stream ablakában
igazi siker ez a rendszergazdák vad és ádáz világában

mr sleepy 2014.12.03. 01:53:36

ja meg visza mentünk a rádio őskorába

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 01:54:17

in média rex kezdünk
el kell hogy engedjük szól a tömegjelenet a kertben
percenként 12 képkockass ebességgel indítjuk a napot, de hang jó
Dart Maci és Dennis találgatnak, hogy kit visz körútra Zsuzsa, szerintük Renit
mikor jön be hozzá az Attila, nem tudják mert ilyen még nem volt
most csak hang van a kép a folytatjuk
találgatnak, hogy milyen körülmények közt lesz a Zsuzsa VV Attila tanácsadás
ők még várnak a hatalmul kijátszásával pár hetet
folytatjuk.....

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 02:00:58

tömegjelenet a hálóban, de most csak kép
akadozva tovább megy, továbbra sincs hang
életképek a villából
Reni ágyat nyit
majd ismét a folytatjuk nevű szereplőé a képernyő, én őt nem ismerem de sokat láttam már
lehet néma?
most csak hang van
Dennis valahol beszélget többikkel
farmerméretekről lehet szó
és újra folytatjuk a képernyőn
szerintem ő egy "kicsit" több időd kap mint kellene

ő-szinte 2014.12.03. 02:12:58

@Ay Mama, Que paso: szerintem adjuk neki a fődíjat, megdolgozik érte ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 02:20:55

@ő-szinte: kicsit csinálhatna többet, így elég egyhangú és tök átlagos minden nap ugyanaz, de abban mondjuk jó

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 02:24:21

Fanny beszél Csókkirálynővel Ádámról és hogy bevallotta-e hogy hang el kép akad
DAart Maci is beköpte Dennisnek Fannyt, hogy csókolózott Ádámmal
ebben a Zsu végi hazudott, Fanny tegnap vallotta be, hogy tetszik neki Ádám (nyilvánosság előtt)
Fannynak igaza van mindenben, próbálta csőbe húzni az a hülye kurva(Zsu), de Fannyit nem lehet csőbe húzni - szivárogtat ki infokat a streamkezetlő a villából

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 02:45:12

Fanny ideges, fel is veszi a kabátját
és olyan kérdéssel jár körbe, hogy a Maci mondta-e Dennisnek, hogy csókolózott Fanny az Ádámmal
ismét VV Folytatjuké a kép, őt elég pofátlanul nyomja z rtl pedig Fanny most kezdett nyomozásba hogy ki a szarkavaró, csókolózókat feljelentő

Dart Maci, Fanny, Dennistej vagy pinacolada, Fanny szerint biztos hogy nem tej DE AZ bazdmeg sex on the beach-el Fanny
kíváncsiak kit fog kivinni
Vikcsu a leggyengébb, Zsu szerint nem volt ott mindneki akit szeretett volna utalnak Zsura és egy eseményre, kijön Dani és közli, hogy milyen koktélok vannak
három párnára lesznek figyelmesek, de nem tudják kié
jó ez a játék - ez az ország város - szól a Dr. Jogászleszek
ordibálások voltak bent mondta a Zsu- mondja a Dr. és hogy ezek a vádak alaptalanok, és nem is beszéltek Zsuval, csak Dr.t ne vonják bele
De. nem tartja magát pincsikutyának és erről megkérdezi DartMacit, Maci azt lája hogy Dani eltűnt, (a kis Houdini)
Dani szerint Zsunak kialakult életképe van és szerinte Zsu visszajön, mert ennyire gyűlölködnek vele és jogtalanul megemlítik Eszter és Évát, hogy Zsu is úgy fog járni
vasárnap már okosabbak lesznek (én ezt nem hiszem, ez nem így megy)
Bölény szívesen menne párbajra, Dani el
vágás bentre
beszélgetnek Zsu nem omlik össze, visszafogja és nem beszél róla
Zsu bármit tesz ő a szarszemét, de neki ez is mindegy, amikor van a karácsony és mikulás téma elvonul mert nem akarja hogy szar legyen a kedve
Vikcsu vállalja a párbajt, de szerinte ma megbeszélték a dolgokat - barnítja nyelvét Vikcsu Zsu seggében a szoliárium helyett
Laci Zsunak mi ez a nőgyógyász póz
vágás Edina, Robin kert
okoskodnak, hogy felnagyobulnak (saját szavuk) a dolgok és ez vicces, mármint hogy nem tudnak ezzel mit csinálni Dóriról és Laciról beszélnek , nem tudják kezelni, majd jót nevetnek, belép Vikcsu
"nem tudom láttál e VVben kibaszott nagy celeb vagyok" - fényesít magát Vikcsu
majd 10 centért elvihette volna Robinozik, és még alkoholt kér, de már részeg, átváltanak németre kb olyanra mit mindenki tud, aki ezt olvassa
vágás nappali
Zsu: van házam
Dóri: akármije van akárkinek és az nincs akkor jöhetsz, nem számít a csatingnál, hogy mid van
Zs: nics most semmim mégis meg vagyok támadva bazdmeg
Dani: helyesel
Zsu: nem hiába letttél itt megválasztva észnek, mert van élettapasztalatod (?)

ő-szinte 2014.12.03. 02:51:56

@Ay Mama, Que paso: pont dórinak mesél ádámról? :DDDDDDDDDDDDDDDDD LOL
lesz még itt hajtépés ;-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.03. 02:52:51

@Ay Mama, Que paso: tudod , hogy a végén csak egy maradhat és szerintem ő lesz ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zsolt28 2014.12.03. 02:52:51

A műveltségi/logikai vetélkedőn besírtam:). Még Fannika és Dóri voltak a legjobbak, ketten együtt kitesznek egy normál agy felét, na jó tizedét:). Na de a többi:). Laci: én, én tudtam, hogy a hold az:). Reni: csak belőle egy egész szettet lehetne készíteni: a hold az egy csillag, a papucsállatkának hány sejtje van? Szerintem egyse:). Vikcsu: Carpe Diem? Szeretlek:).
Dennis és Edina kérdése kifejezetten nehéz volt. Szerintem ezt csak az tudja, aki foglalkozik lovakkal. Azért a 4x4=12 Edinától nem volt gyenge:). Dani és Maci kérdését pedig talán a Győriek vágták, de mások... szerintem kevesen. Robin és Ádám: Áhh, hagyjuk... ezt még egy kisiskolás is ki tudja számolni. Na de ez a Veni Vidi Vici mindent visz:). Ezt a két agyhalottat:). A legnagyobb vesztesei voltak Zsu és Reni ennek, mert bennük több észt sejtettem, és ha ez komoly, akkor Reni egyenesen kiábrándító milyen buta.
Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak írni holnap a blogon. Ilyen magas labdát szerintem rég kaptak. Bruti egy igazi tanulmányt írhatna ebből:)

pomac 2014.12.03. 03:02:50

fanny: nem akarok zuhanyozni van rajtam parum ( tegnap sem zuhizott aszoli miat ) XD

ő-szinte 2014.12.03. 03:09:56

@pomac: már az éden hotel óta tudjuk, hogy attól olyan puha a bőr :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pomac 2014.12.03. 03:12:08

dóri ment rókát kergetni mert nem akarj a hogy elhizzon (sokat evett ezért könnyit magán o.O mindez live wc)

pomac 2014.12.03. 03:15:21

sorry a hibákért a monitor kiégeti a retinám(fehér háttér) és nem gyözök fokuszálni visszaolvasni meg nincs már kedvem amit irtam ,amugy off- on váltogatja egymást nekem elég volt mára

ő-szinte 2014.12.03. 03:16:14

@Zsolt28: azért az sem semmi, hogy 12 ker beterrporizálta zsut :DDDDDDDDDDDD
hogy ő kiáll mellette MMKK az eleje óta, had simogassa már úgy ahogy akarja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
persze már részeg, de akkor is ;-DDDDDDDDDDD
zsuzsika meg alig bírta kikerülni, hogy úgy pattintsa le, hogy ne legyen sértődés LOL

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 03:18:59

Edina Laci
nem üssél meg hagyjál békében szól Laci
és hozzáteszi, hogy meginna még 4-5 ilyet ( kezében lévő pohárra gondol, de az ÜRES)
vágás Robin Vikcsu kert
Vikcsu kibassza Zsut? a kupolán, de lehet hogy nem Zsuról beszél
Maci poénkodik de nem vicces ő megpárbajozik(saját szóalkotása) Zsuval
Fannynak nagyon tetszett a mai teljesítmény, majd megkérdezik hogy nehéz volt-e megcsinálni a koktélokat erre Robin válaszol ,érthető hiszen Fannynak nehezen megy összeönteni leírt adatok alapján adalékokat, elvégre hastáncos
VV Foytatjuk bejön
Fanny nem érti hogy miért hasra hízik, de imádj a koktélokat, ez annyira nem olyan finom amúgy - felejti el Fany amit egy másodperce mondott
Dóri koktélt hoz Robinnak
Macinak van egy nagy fehér pólója, amit mindenki írjon alá, hogy emlék legyen DartMaci be is fogja kereteztetni
Vikcsutól kérdezik hogy részeg-e "nem" hazudik Vikcsu
Fanny Ádámmal beszél és Dennis sasolt hogy mit csinál Fanny - vagy fordítva
Fannynak nincs kedve fürdeni és tegnap sem fürdött
komolyan - kérdi Dennis
HÁT A SZOLI miatt. Ádám azért sasol mert tetszel neki válaszol Denni akin nincs mikroport
Fanny ha kimegy és visszajön az inga bármit meg tud mondani - hülyiti magát Fanny., ami azért elég nagy kihívás és ölelkeznek Dennissel -lehet hogy a napokban Lilu mosolyogva jelenti be a harmadik villaaktust!! szinte biztos
Fanny Renit kérdezi, hogy mennyi koktélt ivott
mindegyikből aztán felváltva szól Reni
Azt mondta a Zsu hogy buta kislány vagyok - válaszol Fanny miközben fojtogatja Dennist
már megint berúgtam - kérdi Fanny aki zuhanyozni hívja Dennist, de Fanny egyedül is tud és úgy is akar és nem hiszi el hogy az Ádám így átverte, Dennisszerint nem így van vagy tudja a faszom , a videóban amit lejátszottak Dórival smárolt (de hát ki nem?)
hát ez furcsa, micsoda dolgok vannak itt szól Dennis
Reni mikroport, Reni mikroport szól valaki lehet hogy VV Folytatjuk az??
Fanny Csókkirálynőnek: ne bízz az Ádámban!!
Dóri eszik de nem látni inkább hallani, Csókóska csak Fannynak mond el dolgokat
Chiót eszik é,s filozofál a casting mélységeiről Csókkirálynő
ez a koktél nagyon durva dolog filozofál Fannyka
Fannynak tetszik Ádám mert az igz hogy jól néz ki de nem érti hogy mi a célja (nyerni vajon)
Dennis és Fanny és Maci kint alszanak a baszobában, Reni és Dóri bent érik a mesterhármas, talpra magyar!!!
Dóri hízik Dóri szerint, lehet lenyúl és kihányja, rászólnak hogy vegyen mikroportot
laci és Edina szurkol Csókkirálynőnek hogy sikerüljön meghánytatni magát (anorexia vagy bulémia nervosa?) Edina beszél Lacihoz , de azt jobban érdekli Dóri hányása és megkérdezi, hogy megvan-e, majd Laci alaposabb fogmosásra buzdítja Edinát
fogmosás hangok képpel illusztrálva
Edina falusi győziés zebramintásban van, Laci piros kockás favágóban hozzáöltözve
ezt nem bírja a stream és megáll
a kimerevített Lacit csodálhatjuk
majd megakad a stream
majd megakad a stream
majd megakad a stream

Edian , de az nem is baj az kell
és érkezik VV Folytatjuk, kár hogy ő az összefoglalókban alig szerepel

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 03:30:01

Laci: a gusztustalan evő ivó szaró versenyen is é nyertem és még mindig nem bíztok bennem
folytatódik a duett immár a szunában
Edina: az a baj hogy ott van neked a Dóri
Laci: de nem, de nincs azt akarom, hogy jöjjön össze a Robinnal
Lacinak fáj, hogy Edina nem állt ki mellette a versenyen
Edina nem látja azt hogy a játékban ott van Laci és nem látja azt amit nem lát
Edina szerint Renit viszi ki és Zsu jön vissza szerintük , aki nagyon sunyi egy csaj
csak az a baj hogy nem eléggé - szól Edina
Lacinak még mindig az fáj, hogy Edina nem állt mellé
Laci eddig mindig a top kettőben volt minden versenyen, felsorolja.
geci szarul esik neki hogy két ember lebeszélt róla, Edina a csapatkapitány ha azt mondod hogy X akkor X - totózik Laci
Edina nem Lacit küldte, pedig akkor tört volna a szarvuk és nőtt volna az övék, Laci amíg érez valamit addig nem hazudtolja meg magát, nem szerelmes Dóriba csak megkedvelte és kíváncsi mi lett volna ha, Edina nem hiszi
bejön Ádám, Laci mondja neki, hogy nincs titka előtte
Laci kiábrándult Dóriból, de még kell alkalom meg idő. valami levélről beszélnek pozitív meg negatív, Ádám nem tud erről, el is veszik a streamet, a furcsa beszélgetés miatt
bejön VV folytatjuk az éjszaka sztárja

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 03:42:43

Pillangókisasszony magyarázz, hogy a lelket nézi(hát mi mást?)
Dóri szerint nem olyan nagy pén a nyeremény és ma már hírnevet lehet venni
Zsunak olyan autója volt, amin rajta volta neve és volt háza erre kiderült, hogy nncs már autója, nem is övé a ház
ha Reni ezt előszőr hallja nem mondja Zsunak azt
Dóri szeronte oylanok is nyertek akikne k nem volt szüksége a pénzre, Reni szerint olyanoknak kell esélyt adni itt, akik rászorulnak
Dennis bejön herótja van Fannytól,
összevesztetek- kérdi Maci aki nem érti
Reni Robint kérdezi, hogy utálja-e nem jön a válsz, Robin csak kiszolgált és a vitát hallota félfüllel
Reni szerint lehet hogy Reni paranoiás
Robin mikroport!!a faalkat mutatják a villában, azt is akadozva
szauna legjobb seggverseny van Ádám, Laci, Vikcsu, Edina
Ádám kicsi segge csontos, de nagyon formás Vikcsunak tetszik - zagyvál Vikcsu
Maci most kimarad ebből
Dennis Maci baszoba, Dennis panaszkodik Fannyról, hogy elege van a faszomat
Fanny ne is aludjon kint
Reni Dóri, Csókkirálylány és Pillangókisasszony Zsu történetét elemzik nem tudják mit vágtak be belőle adásba, Reni léleklátó és az alapján dönt kinek mit és hogyan
akad a kép
kint valaki megidézi a villa szellemét
bejönnek Vikcsu sipítozik, Laci kiabál
Fanny a nyugiba alszik, mert muszáj neki egy kis nyugi, én másképp hívom ezt
Edina Vikcsu fürdőduett lesz én meg megyek aludni Fannyról fogok álmodni, tehát rémálom lesz

Ay Mama, Que paso 2014.12.03. 03:44:04

@ő-szinte: VV Hegylakó lesz az, aki csak egy maradhat

ő-szinte 2014.12.03. 03:49:47

hát dani zsennnnejális az öfiben: maci a barlangban maradt
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát szakadok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezt a metafórát ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.03. 03:57:04

@Ay Mama, Que paso: akkor ő lesz az új beköltöző? :DDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.12.03. 04:12:21

azért ez a mohácsi csata is priceless bazz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és úgy örült neki mint ha a relativitás elméletét fedezte volna fel ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ennek a vikicsuhájnak hogy lehet diplomája? :OOOOOOOOO
az a baj, hogy még dani sem az a kifejezett agytröszt, hanem ő az átlag(már mint kinti viszonylatban)
de ezek??????? :OOOOOOOOOOOO LOL
a sejt nélküli papucsállatka szintjén vannak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vagy a mosogatószivacsén...
komolyan sírok:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :/

Black Bride 2014.12.03. 04:25:13

@ő-szinte: Egyetlen dolgot kérnék tőled, ha megsértődsz, ha nem.Megtennéd,hogy: ha már ennyit írsz, legalább nem használsz több száz smiley-t? Kérlek. Köszönöm.

KRÉTAGARBÓ: Csak nem nógrádi vagy?:)

Schlomo Goldberg 2014.12.03. 06:13:42

@Ay Mama, Que paso: Senor, áldás, békesség sújtson le rád éjfél utáni önzetlen munkásságodért

culture club (törölt) 2014.12.03. 07:21:33

@Ay Mama, Que paso: köszönet az öfiért

@Zsolt28: az mire volt jó, amikor el kellett dönteni kinek adnák az ész és az ostoba jelzőt? elég sok rönére tette az ész-t de mire fel? eh..

Schlomo Goldberg 2014.12.03. 07:36:44

@culture club: az elmebajnokság csak arra volt jó hogy generálják a feszültséget az ápoltak között, valamint bizonyítandó hogy mindig van lejjebb.

Krétagarbó 2014.12.03. 13:20:30

@Schlomo Goldberg: csatlakozom, mmkk élvezem @Ay Mama, Que paso: összefoglalóit:)

Zsolt28 2014.12.03. 14:54:11

@culture club: Igen, én is azon röhögtem, hogy milyen okosnak hiszik ezt a Rönét, közben meg... de nem semmi a csaj, az összes agyhalottal el tudta hitetni, hogy a hold egy csillag:). Ezután megértettem, hogy miért tartják okosnak:).

Zsolt28 2014.12.03. 14:57:04

@ő-szinte: :) jah, én is néztem, hogy a csaj óriási színészi játékkal kihozta döntetlenre ezt a simogatós kérést. Azért 12kert is megértem, hiányzik neki a gyengédség, nem akarja ő megerőszakolni a csajt, csak jól esne neki ha ő is kapna legalább annyit, mint a Maci:). Csak a lányokat kirázza a hideg Danitól.

mosca.della.frutta 2014.12.04. 03:02:54

@Zsolt28: ez volt az a pont, ahol hangosan felröhögtem (a "veni/very"-nél meg már konkrétan nyerítettem, a "szeretlek"-re meg már levegőhöz is alig jutottam), de szóval, a kulcsszó az "agyhalottak", akik közt hárman őt szavazták a legokosabbnak közülük, azt hiszem ez önmagában mindent elmond a társaság intelligenciaszintjéről, nincs min csodálkozni - na meg ezért (is) szórakoztatóak (annyira gáz arcok, hogy az már jó :PP)
süti beállítások módosítása