Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A kór 1x05 - Lassan elszabadul a pokol (+18)

2014. december 31. 13:00 - hesszelgetőbibiána

Mr. Bolivár menedzsere, Rubi épp azt az urológust várja, aki sürgős esetekben házhoz jön. Mint tudjuk, Mr. Bolivár esete sürgősnek mondható, hisz nem csak leesett legbecsesebb testrésze, de még a vécén is képes volt lehúzni. A dokinő megjön, Rubi már kíséri is fel rocksztárunkhoz, aki azonban nincs túl jó passzban, Rubi magukra is hagyja őket és elvonul telefonálgatni. Nem telik el sok idő, máris hallunk egy "Úristen!" felkiáltást, Rubi rohan is, hogy megnézze mi a jóég történhetett már megint. És mit lát? Mr. Bolivár a dokinő nyakából falatozik a kis csápja segítségével, majd mint zsákmányát féltő vad húzza be magával a dokinőt a budiba. Rubi pedig tűsarkúban és indokolatlan bundában próbál elmenekülni, ki is megy a bokája lefelé a lépcsőn, tisztes távolból pedig megtelefonálja valakinek, hogy a dokinő off, a koncert off, a vonal túlvégén pedig azt halljuk, hogy valaki pedig el tud intézni valamit. Rubi csak annyit kér, hogy neki ne legyen hozzá köze.

vlcsnap-00003.jpg

Tovább
Címkék: the strain a kór
komment

Való Világ 7x45 - Ribancokkal nem közösködünk (18+)

2014. december 31. 10:53 - sixx

screen_shot_2014-12-31_at_8_16_53.png

Bencusnak ismét van teste, jelentem, és nem is röhögi el a konfot, amivel nekem spec. nem túl sok problémám volt, mert ezt a műsort komolyan venni nem nagyon lehet, de értem én, munkahely, én sem hugyozok a szerkesztőség közepére, pedig néha kurva nagy kedvem lenne. Ha majd egyszer interjúzok vele, a hajszerkezetre feltétlen rákérdezek.

Tovább
Címkék: 18+ vv7
komment

A titkok könyvtára (The Librarians) S01E04 - A nagy Mikulásmentő akció (Santa’s Midnight Run)

2014. december 30. 12:25 - Gabba

Ho-ho-ho, pont én fogtam ki ezt a mikulásos epizódot a közösen íródó hogyvoltban, király. Londonban kezdünk, Mikulás ruhába öltözött helyi csávó eszik valami ingyenkonyhás kajáldában, az ablak mögül laza ejtésű Santa Claus-sapkában idősebb fazon osztja az ételt. A srác kicsit elégedetlenkedik, chilit adnak karácsonykor, ez milyen már? Az eszmecserét egy puskát szorongató ember szakítja félbe, beront és pénzt követel, ingyenkonyhán?, hát ez nagyon hülye. Az idős fazon jóindulatúan beszél hozzá, fogadd be a karácsony szellemét, fiam, anyád kedvéért és magadért változz meg, ilyesmi. A beszéd hatásos, a csávó leereszti a puskát, ám ebben a pillanatban valahonnan hátulról nyakon lövik az öreget egy fagyöngyággal, aki összeesik.

Libr01

Tovább
komment

Való Világ 7x44 - Ferenc mester bekeményít

2014. december 30. 08:39 - Chat Géza

vv7_4.png

Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT: meggondolta magát.) De ne szaladjunk ennyire előre. Az adás legviccesebb része az volt, amikor Bence magára terített egy láthatatlanná tévő lepelt, aminek, de leginkább a Green Boxnak hála csak egy lebegő fej látszott belőle. Kuncogott is ezen a csínyen, és én is. De a következő szegmensre már letelefonálhatott a gyártásnál is nagyobb atyaúristen, hogy érti ő a poént, de a 24-36 év közötti diplomás értelmiségiek ennél mélyen szántóbb, derridai poénoktól dobnak seggest, szóval vége a hülyéskedésnek. Íme hát a történések tételes ismertetése.

Tovább
Címkék: vv7
komment

Az Álmosvölgy legendája 2x09 - Mama

2014. december 29. 10:58 - Szencsike

Az álmodó Abbie-vel kezdünk, romok között sétálva egy csuklyás nőt lát, aki egy altatódalt dúdol. A lányok anyja lehet, Abbie felismerte őt. A nő démonokra figyelmezteti a lányát, de ekkor Abbie felébred. Az archívumban szunyókált el, ám Crane érkezése felébreszti. A férfi a XXI. század nyavalyájával küzd, náthás. Otthon kéne maradnia és kúrálnia magát, de csak legyint Abbie figyelmeztetésére. A háborúban ennél rosszabbat is túlélt, ez meg se kottyan neki. A gyerekzáras gyógyszeres dobozzal azonban meg kell harcolnia, de Abbie megkönyörül rajta egy gúnyos megjegyzéssel kísérve. Crane a beteg, de Abbie alszik napközben, miért? A lány egész éjjel kutatott, hát most lett meg az eredménye, elmeséli az álmát is. Moloch előli menekülés, aztán anyuka feltűnése és a figyelmeztetés. Nem újdonság. Viszont Abbie-nek jelenése lesz, Reyes hívatja, így Crane-t otthagyja pihenni.

1.png

Tovább
komment

Való Világ 7x43 - Taktikázás level végtelen

2014. december 29. 09:56 - Chat Géza

1229.gif

Kiválasztás Bitches! Sixx-szel ellentétben én nem bírtam a taktikázós szériát, így itt se tetszik, ahogy próbálják megye kettes, de ott is cserepedaos szinten űzni ezt a játékot, mert egyrészt saját maguknak mondanak ellent azzal, hogy ösztönlényként racionális, észérvekre alapozzák döntéseiket, másrészt, ami nem megy,azt ne erőltessük könyörgöm. Nem ez az adás volt a szívem csücske, na. Laci (én már le nem írom, hogy Basszájba) és Edina évődésén rugózunk nettó 40 percig, ami bőven túllép az elegendő mennyiségen. Aztán meg kb. jött is a kiválasztás. De nézzük, hogy mi volt pontosan.

Tovább
Címkék: vv7
komment

Való Világ 7x42 - Minnie egér szakmunkásbajusszal és tépett hajjal vs. a Kiskun TV csöcsös démona (18+)

2014. december 28. 10:19 - sixx

screen_shot_2014-12-28_at_8_46_43.png

Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a kommentelők, de ne szaladjunk ennyire előre.

Tovább
Címkék: 18+ vv7
komment

Defiance 2x13 - I Almost Prayed (Évadzáró)

2014. december 26. 11:00 - Szencsike

Elérkeztünk az évadzáróhoz, tizenkét résszel ezelőtt vajon ki gondolta volna, hogy ennyi kalamajkában lesz részünk. Megismertük néhány szereplő teljesen új oldalát (pl. Amanda, Stahma, Christie), vagy épp elbúcsúztunk valakitől (Kenya, Tommy), illetve köszöntöttünk is (Potti, Pilar). De a legfontosabb kérdés: mi lesz Irisával? Vele kezdünk, a lány továbbra is bűvöli a köveit, amik a valóságban terreformáló gépek és New York szép CGI városát pusztítják. A városból és annak ártatlan áldozattá átvedlő lakóiból semmi sem marad, a tűz pusztítása mellett, szürkés és lilás füst borítja a levegőt, a földből új Votan flóra és fauna jön létre.

1.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása