Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x14 - Fannit a pöcke vezeti romlásba (18+)

2014. november 30. 07:17 - sixx

Screen Shot 2014-11-30 at 5.16.12.png

Mivel Istenes faktorzik, Liut kapjuk szűk gatyában, pólóban, és végre nem abban az ortopéd cipőben, amit ráadtak vagy két adáson keresztül, és amit tán Bencus cipőjeként aposztrofált. A mai műsor főleg Maciról szól, aki az ilyet nem bírja, ne olvasson tovább. Hibrid poszt lesz ez, képregényekkel, gifekkel, szövegekkel, valós néven említett lakókkal, MER’ CSAK.

Na, volt valami feladat, házaspárként kellett élniük az agyhalottaknak, Maci Fannit választotta, mert van az agyában egy olyan rekesz, amibe eltett egy rakás dolgot, ami SOHA A BÜDÖS KURVA ÉLETBE’ NEM FOG TELJESÜLNI és ezek közü az egyik cetlire az van felírva, hogy kinyalni és/vagy megbaszni Fannit. A feladatot lezáró bulikát a pia oldja, mint plágiumvádas tesztkérdést az olimpiai bajnok, Edina például szerelmes lesz Laciba, Fanni meg csapong és Dórival smárol, de jöjjön egy képregény.

Page_1_4.jpg

Page_2_3.jpg

Page_3_3.jpg

Page_4_2.jpg

Most egy gif:

Az este kezd elfajulni, Laci szemhéjai nehezednek, Fanni seggéről felcsúszik a szoknya, egyszer élünk genyó. Képregény, höjj:

Page_5_2.jpg

Page_6_1.jpg

Page_7_1.jpg

Page_8_1.jpg

És gif!

Másnap Maci még mindig azon kattog, hogy Fanni egy megbízhatatlan kurva, és bazdmeg. Fanni erre szarik, és lesz egy kellemes veszekedésszerűség, amiben elhangzik az is, hogy Fanni egy alkoholista, mert bebaszott, és nem viselkedett feleségként, amiből én azt a következtetést vonom le, hogy Maci tennap (is) pocsíkolni szeretett volna, és pont Fannival, akit viszont a pöcke a fentiek szerint mindenfelé bizseregtette, csak Maci farkára nem. Van ilyen, gondolja egy normális ember, de az olyanok nem mennek be a Való Világba sem, szóval Maci továbbra is ott tart, hogy büdösfaszirbanc, mér’ nem én kellek neki, amikor így tele van a zsákom. Nem akarnék Maci tele zsákja lenni, csak mondom.

Screen Shot 2014-11-30 at 5.37.45.png

Délután Robi azt a feladatot kapja, hogy térképezze fel a villa erőviszonyait és ezt ábrázolja egy diagramon, ehhez Dani lesz a sorvezető, azaz ő összerakja neki az egészet, Robin meg bólogat. A kockás papír után jöhet a mágnestábla, ott az egész kompánia megismeri a véleményt, és perszehogy lesz sértődés, például az egyenesre vasalt(?) hajú Fanni és a hangját megtaláló Reni is kiakad kicsit, Zsu meg most már biztos abban, hogy nem lesz egyszerű a kiválasztás, hát nem, babám, mégy kifelé, párbajozni holnap, aztán csak ügyesen válassz ellenfelet, ha még dugni akarsz a villában.

Maci vágyai visszatérnek az utolsó szegmensben, Vikcsut viszi nyugira, az Operation: Masszázs akcióra, ami a legátlátszóbb terelés, ugye, Maci arra számít, hogy a leolajozott hátú Vikcsu ellazul, és megpiszkálgathatja a pöckét. Vikcsu sem hülye, és Renivel megbeszéli, hogy ebből nem lesz semmi, és ugyan Maci mindent bevet, még azt is hogy neki az is elég, ha kicsit megnyalogatja a pináját, nemet mond, és Maci zsákja továbbra sem ürül. Szegény.

Screen_Shot_2014-11-30_at_5_38_20.png

Screen Shot 2014-11-30 at 5.40.40.png

 

Ma este kiválasztás, 7-től.

Címkék: 18+ vv7
642 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 07:24:12

@sixx piros pont mert korán itt a poszt meg fasza lett a képregény. A jóisten áldjon meg érte.

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 08:08:58

Jabba amikor bekerült a vellába, azzal nyitott hogy levett a szárítóról egy tangát és jó alaposan megszemlézte, számomra ez már akkor elgondolkodtató volt. Sikerült is tovább vinnie a dolgot a csirkepucolás - női fehérnemű mosás versenyen:
"egy fiúnak mindig jólesik női fehérneműt fognia, főleg hogy használtat mert az már emlékeket tartalmaz, nekem tetszett"

Szerintem ha nem lenne kamera kiszedné a szennyesből a lányok tangáit és végigszaglászná-nyalogatná az összeset.

hannamontanna 2014.11.30. 08:31:57

Hát én most vinnyogtam a röhögéstől, köszi!!! Istenkirály poszt volt..:-DDD Tiszta mázli, hogy ma nincs munkanap, mert ezt nehezen magyaráztam volna meg a főnökömnek :-DDDDDDDD
Gyerekek, ez a Maci... ezt kéne taktikának értelmezni???
Fanni viszont elég rafkós, vagy az ég se tudja, nem tudom melyik viselkedést játsza meg, az üresfejűt, vagy a rafkós sikerül akaratán kívül??? Rejtély a csaj.

hannamontanna 2014.11.30. 08:32:55

@Schlomo Goldberg: ..és még csak nem is taktikából!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 08:45:04

@Schlomo Goldberg: ne már baszki, most készültem reggelizni! de már nem is akarok, és ebédelni se.

AkosDmhd 2014.11.30. 08:50:01

Ennek a Komisznak valami nemi betegsége van, vagy csak egy beütés, hogy folyamatosan a f@szát markolássza. Meg kellene mosni.

Kecses 2014.11.30. 08:59:51

Zsu bemutatja a Szemétdombon kapirgál a csirke című táncot.

temperepempe 2014.11.30. 09:19:17

@akosd1986: Ő egy menő repper(nek képzeli magát) és hát a menő repperek ezt csinálják. Gondolom ezzel jelzik, hogy mekkora alfahímek ők.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 09:21:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ha sikerül a képet kiverni a fejemből, akkor talán holnap akár már ehetek :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 09:35:34

Mindeközben Éjjel: Volt vmi fehértrikós vs Feketrikós játék (ez nem éjjel volt, éjjel csak beszéltek róla), amin Maci csinált vmi árulásfélét (elvben csak poén lett volna), amin Lányok, főleg Reni (ő sírt) meg Fanni (ő meg beszólt vmi durvát) berágtak. Fanni megpróbálta kiingázni, h most mi van, de vmi interferencia volt v mi a szösz. Az ingázással egyébként Fanninak sikerült Deniszre uszítania Dórit, ami miatt Denisz is összeveszett Fannival. Aztán aktivitiztek volna, de mivel nem írhatták meg a feladványcetliket, inkább Amerikából jöttemet játszottak, amit Reni és Denisz nyert meg, akikhez később még Maci is hozzájukcsapódott (ő eredetileg nem játszott, de aztán kitalát 1-et és beszállt). Laci és Edina mindeközben a nyugiszobában élvezte a házasságjáték nyereményét, a romantikus vacsit. Laciról elhangzott 2 utalás: egyrészt, h megint kimutatta a foga fehérjét, másrészt, h közölte Edinával, h neki nem mint nő jön be.

Aharon 2014.11.30. 09:58:41

@MolnarErik: Szegény kiscsaj :( Pedig láttam a szemében, hogy már-már elhiszi hogy itten van neki a hercege.... hölgykommentelőktől várok választ arra, hogy a tény, hogy faszinak szép a segge meg a pofija, valóban elegendő lehet-e ahhoz, hogy elfedje azt, hogy egy legalja proli suttyó? Esküszöm nem értem, hogy tud ebből a figurából bárki többet kinézni, minthogy egy beszélő vibrátor....

sixx, a képregények (meg a cikk) kurvajók voltak, köszi :)

Aharon 2014.11.30. 10:05:40

Amúgy valahol már kezdem ezt a szerencsétlen Macit sajnálni valahol, Fanniról leadja a szintet Vikcsura, és még róla is visszapattan.... mondjuk Vikcsu megtisztelhette volna annyival, hogy legalább kisimogatja belőle a kismacikat.... ő pont annyira jó nő, mint amilyen vonzó férfi a szóban forgó.... félek, ha még sok ilyen negatív élményt gyűjt be, kényszerzubbonyban viszik ki a villából, vagy, ami még rosszabb, Kolosinak fel kell hívnia Irént, a kurvát, hogy menjen be jótékonykodni, különben ez a kolosszus lebontja a villát.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 10:14:11

@Aharon: Volt 1 buli, amin Maci is bebaszott, és Reni vállán sírt amiatt, h neki soha nem lesz nője, mire Reni azzal vigasztalta, hha majd kimegy fürtökben fognak róla lógni a nők.
Laci egyébként sztem az a tipus, aki 1 idő után (pár év) rá fog jönni arra, h sokkal jobb olyannal lefeküdni, akivel meg is tudja beszélni, h mi bántja a szívét, csak hát még kisfiú.

Aharon 2014.11.30. 10:17:33

@MolnarErik: Lehetséges, de nem itt a villában fog felnőni, én meg féltem a kislányt, nincs szüksége még egy böcsületes adag csalódásra, ettől a nyomorulttól meg másra nem számíthat, félek, még rövidtávon sem.

malevil2050 2014.11.30. 10:34:45

Nos egy szummaszummárom,két hét után.Talán jobbnak indult,mint elsőre gondoltam de úgy látom nem igazán akar ez kibontakozni.Nem tudom kik a válogató "szakemberek", de azt nem tudom elhinni h csak üresfejű f@szpörgetők és pöcökgizik vannak a jelentkezők között.
Már kezdem azt hinni h direkt ezekre épül a műsor - vagy lehet h tényleg így van?

Tertullianus, a filozófus 2014.11.30. 11:07:41

@Aharon: Macitól félted a kislányt? Akkor ki a kislány?
A Vikácsu nevű kislány egyébként engedhetett volna legalább egy nyalintást Macinak. Akkor is, ha azt ő nem élvezi. Bár néha a csajok is szeretik.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 11:09:25

@malevil2050: szerintem nem, amikor jelentkeznek, még tök okosak, be is válogatják őket pont emiatt, aztán benn a vellában átváltoznak. csak így történhetett :)

Pietrosz Abroszbatosz 2014.11.30. 11:14:10

@Aharon:
" a tény, hogy faszinak szép a segge meg a pofija, valóban elegendő lehet-e ahhoz, hogy elfedje azt, hogy egy legalja proli suttyó?"
A hölgyek 90 %-ának elegendő. Aztán persze következnek a csalódások.

Ybl 2014.11.30. 11:18:23

@malevil2050:

Már pedig valóban csak ilyen szellemi tolókocsisok jelentkeznek, és azok közül ezek voltak a legjobbak. Képzeld el a többit...
Ilyen korú normális nők egyetemre, főiskolára járnak, vagy munkahelyen dolgoznak. A semmirekellők meg egyik manusz faszáról csimpaszkodnak a másikéra, és sztárságról álmodoznak. Na ezek gondolák azt, hogy a VV-ben megtalálják a számításukat. Aztán 1-2 hónap múlva jön a pofára esés, és folytatódik a korábbi mihaszna életük.

CHRISporn 2014.11.30. 11:20:07

qrva jó volt-MINT MINDIG! (a poszt)

Aharon 2014.11.30. 11:22:53

@Tertullianus a filozófus: Ó, nem, wrong track. A kislány nálam Edina, és őt féltem. A többiek konkrétan nem is érdekelnek, pláne nem Vikács meg a Medve.

malevil2050 2014.11.30. 11:34:42

@aggyistenbrittudós: @Ybl: Nem tudom.azt nehezen tudom elhinni h csak ilyenek jelentkeznek.Inkább arról van szó h kipróbálták a hatnál ezt módszert bejött(nézettség) - ezáltal a love,aztán úgy voltak vele h ,nah töltsd ki a tesztet,húzd az xeket bárhova,orvosilag (látszólag) rendben vagy,akkor jöhetsz.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 11:35:07

@Aharon: Most nézem vissza az on elejét, amit éjjel nem láttam, az alapján teljesen igazad van.

Conchobar 2014.11.30. 11:44:22

@Aharon: "nincs szüksége még egy böcsületes adag csalódásra" - Nincs. Egyébként még nem derült ki, hogy Laci viselkedése Edinával, az Edinának, vagy Dórinak szól

Granca 2014.11.30. 11:46:02

@Aharon:
"hölgykommentelőktől várok választ arra, hogy a tény, hogy faszinak szép a segge meg a pofija, valóban elegendő lehet-e ahhoz, hogy elfedje azt, hogy egy legalja proli suttyó?"

Nemnemnem! Semmiképp! :-)
Sőt, nálam pl. inkább fordítva van: ha valakinek nagyon bejön a személyisége, az feledtetheti a nem annyira előnyös külsőt.
De szerintem a döntő az, hogy ki mit vár, akar a másiktól. Társat? Vagy mutogatni az utcán? :-D

Más: különben Maci akciója, hogy elcsábítsa Vikcsut, csak nekem volt borzasztóan ijesztő?? Már a látványtól is olyan menekülésösztön meg undor jött rám, hogy hihetetlen, mármint attól, hogy mondja a csaj, hogy ne, ő meg azért is csinálja tovább ... áááááh, én nem maradtam volna ott ...

Tanya Jóska 2014.11.30. 11:47:16

A kacsatánc 2.0-át annyiszor néztem meg ahányan jelen vannak, és mindenkin szétröhögtem magam, de a zsu viszi a pálmát.:D

Pietrosz Abroszbatosz 2014.11.30. 11:48:45

@malevil2050: Csakhogy olyanok, akik berakták az x-eket akárhova, meg orvosilag is rendben voltak, elég sokan lehettek. Tehát mégiscsak válogatni kellett.

culture club (törölt) 2014.11.30. 11:49:43

Aranyköpés gyűjtemény ez a széria is.

okkal-okvetlenül-re Laci válasza megvolt? feltette az i-t a pontra
összeillő pár

fanni: ő nem egy olyan, mint egy olyan? - kiissza magából a dolgot?

Conchobar 2014.11.30. 11:50:58

@Aharon: "Amúgy valahol már kezdem ezt a szerencsétlen Macit sajnálni valahol, Fanniról leadja a szintet Vikcsura, és még róla is visszapattan." - A Maci nagyon elszúrta a dolgot. Nekiállt követelőzni (a játéknyereményre hivatkozva) és evvel elvágta magát Fanninál (a csaj el is panaszolta a dolgot Dórinak). Pedig még Macinak is lett volna esélye a viszketeg pöckű csajnál (eleinte Fanni úgy nyilatkozott, hogy neki tényleg bejön minden fiú. Ergo a hónaljujjazós Maci is)

Granca 2014.11.30. 11:51:00

@monroe1:
:-D én is pont ezt csináltam. :-D

Gia 2014.11.30. 12:00:13

Maci szerintem végleg elvágta magát a nézők előtt.Tegye fel a kezét,akinek a kiesett Dávidon kívül még szimpi.Senki,oké.

culture club (törölt) 2014.11.30. 12:02:57

Maci amatőr színész, múltkor volt róla egy cikk. Eljátssza a rá szabott szerepet. Túltolja a szerencsétlent, ahogy kell.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 12:09:02

@Gia: a TisztánLátó csapi most jelentkezne (Reniék) :)

Mirocska 2014.11.30. 12:10:00

@Granca: Nem csak neked... Mindannyiunknak ijesztő volt... Erről beszélgettünk éjjel az előző poszt alatt.

barakka 2014.11.30. 12:10:53

@Aharon: NEM!!!!! Nincs az a kerek segg, egy pasinak meg minek az??? Edinank meg fiatalka, naivka es tapasztalatlanka. Meg hat az osszezartsag, ugye.

Sixx, ha Te nem vagy, en valszeg a budos eletben nem nezek vv-t. Hangosan rohogok a posztjaidon es rosszul indul a napom , ha nem Te irsz :)

Mirocska 2014.11.30. 12:12:01

@monroe1: Nálam meg Dani! :-D Nagyon vicces szerintem!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 12:12:03

@Gia: @culture club: Maci az egyetlen a bent lévők között, aki taktikából tol műsort (Zsu kurválkodása is az volt, de már/most leállt vele), Fanni, Laci és Dóri ösztönből (Reni és Zsu veszekedése is az, csak túl 1dimenziós), a többi meg csak taktikázik, mást nem csinál (na jó, Denisz is még 1 kicsit).

Mirocska 2014.11.30. 12:13:32

És basszus, a Kacsatáncban még Maci is MOZOG!!!! :-DDDDD

culture club (törölt) 2014.11.30. 12:17:19

@MolnarErik: Agyatlanul mit taktikáznak? A játéka és taktikája szavakat használják úgy, hogy gyakorlatilag csak néznek ki a fejükből és mennek a pöckeik után. Bár biztos jobban látod, mint én, én nem nézek ki belőlük ennyi értelmet, hogy még taktikázzanak is.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.11.30. 12:19:41

@culture club: ez pontosan mit takar? mármint az amatőr színész kitétel. mert ha valaki bemegy egy castingra az utcáról, és aszongyák neki, hogy a magánnyomozókban te leszel szarospista, a kocsmarabló, akkor onnantól az már amatőr színészet, érted.

barakka 2014.11.30. 12:21:01

@Pietrosz Abroszbatojsz: A csajok 90%-nak igen, a Nok 100%-nak NEM :)

culture club (törölt) 2014.11.30. 12:21:16

@sixx: Erre gondoltam. Remélem nem mondtam vele rosszat. De megint nyilvánvaló, hogy nem magukat adják, hanem a rájuk adott szerepeket hozzák.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 12:21:37

@culture club: Hát pedig a többség mást se csinál, múlt éjjel pl. azon agyaltak, h tán mégis Lacit kéne kiküldeni Zsu helyett.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 12:22:59

@sixx: Hát igen, ilyen alapon a vv6 fél mezőnye nem amatőr, hanem profi színész volt :) Hisz pénzt is kaptak érte.

Aharon 2014.11.30. 12:31:36

@barakka: @Granca: Köszönöm, kezdek megnyugodni. :)

Maci szerintem szép csendesen, de legalább biztosan elbassza a játékát. A benne buzgó vágyat láthatóan nem tudja kezelni, az nem a játéka része, és a sorozatos visszautasítások szép lassan transzformálják majd egy minden benti nőt gyűlölő morgós vén medvébe, akitől még aludni sem lehet, részben mert horkol, részben mert hónaljt akar ujjazni, ha 5 percre egyedül maradsz vele.... pedig a karakter, amivel bement, nem volt rossz, a kedves, udvarias, vidám, ámde életmódot váltani kívánó Mackó testvér nem lett volna rossz. Kár, hogy nyilvánvalóan csak frusztrált perverz szerencsétlen, aki az eddigi bentléte során szart se csinált azért, hogy lefogyjon, vagy ha igen, azt a esti egy liter sört legurításával kvázi törvényszerűen elkúrja.

büdösbohóc (törölt) 2014.11.30. 12:36:48

de sajnálom azokat az embereket akinek a vv nézése örömöt okoz
low értelmi szinvonal rulez........

Gia 2014.11.30. 12:38:16

@barakka: Ez a helyes megfogalmazás! :-)

Gia 2014.11.30. 12:39:12

@büdösbohóc: Mi is annyira sajnálunk téged,hogy a mi bacogatásunk neked örömet okoz....

Gia 2014.11.30. 12:41:02

@Aharon: Igen,Maci már arra ráfarag,hogy a fogyókúrát nem kezdte el.Ezzel (is) fogják szekálni az első párbaján.

Conchobar 2014.11.30. 12:42:28

@barakka: "Edinank meg fiatalka, naivka es tapasztalatlanka. Meg hat az osszezartsag, ugye." - A róla szóló vélemények igen, de maga Edina nem ilyen egyszerű személyiség. Például Laci akkor is tudja izgatni Edinát, ha vele csinálja, meg akkor is, ha Dórival

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 12:44:54

@büdösbohóc: már átlátunk rajtad! jelentkeztél, csak kirostáltak a pszicho vizsgán, és most így állsz bosszút a sértettséged miatt :) tök igazad van!

Mók_Ica 2014.11.30. 12:45:09

@Gia: ne sajnáld.... van elég baja :))))

Conchobar 2014.11.30. 12:47:44

@büdösbohóc: "de sajnálom azokat az embereket akinek a vv nézése örömöt okoz
low értelmi szinvonal rulez..." - Igen. Csakhát akinek a VV kapcsán nem jut eszébe semmi, akinek nincs gondolata (mások hülyézésén kívül), annak a Bűn és bűnhődés kapcsán se fog eszébe jutni semmi

Aharon 2014.11.30. 12:57:58

@büdösbohóc: van három egyetemi diplomám, abból egy Németországból, perceken belül egy PhD-m, amit tényszerűen én írtam, beszélek négy élő nyelven, valamint megértek felső, illetve középfokon ugyancsak négy holt nyelvet. Elnézve itt egy-két kolléga hozzászólásait, a frazeológiájuk és meglátásaik alapján úgy saccolom, hasonszőrű társaság verődött it össze, tehát köszönjük életlátásodat, és az abból fakadó hozzászólást, mely per se egy teljesen felesleges ideböffentés volt.

Aharon 2014.11.30. 13:06:02

@MolnarErik: Szórakoztat. Pont, mint a VV. :)

Costanza 2014.11.30. 13:07:37

Nem tudom miert macinak hivjak ezt a vaddisznot, o minden no remalma, azt csinalja, amit a perverzek a szamitogep elott amikor nem latja oket senki, szerintem otthon meg a kepernyot is nyalogatja. fuj. Szerintem tegnap azert telepedett ra a Vikcsu nevure a furdoszobaban, hogy Vikcsu szemezett vagy nem szemezett a Zsuzsaval, hogy megfigyelje, hogy ot legalabb eltudja e nyomni, mivel latszik (es a kinti eletben is igy van), hogy egy lepkefingnyi hatasa sincs a vilagra, se nem jo fej, se nem kedves, se nem szavatarto, csak egy lusta hazudozo aldozat. Es mivel szegeny Vikcsu nem tud kiallni magaert semmilyen teren, ezert egy napra ra teljesen ratelepedett, es majdnem megeroszakolta, mivel tudta, hogy ezek a kis fiatal udvarias lanyok nem fogjak egyertelmuen megmondani neki, hogy undorito vagy, kopj le. Aki igy banik a testevel, annak vajon milyen a lelke.....

Tanya Jóska 2014.11.30. 13:12:13

@Mirocska: A Robin is éppelég röhögcséges, főleg ha nézed vagy fél percig egyhuzamban.:)
nomeg a Maci, ahogy ott toporog egyedül a háttérben..:)

Conchobar 2014.11.30. 13:22:05

@Costanza: "Es mivel szegeny Vikcsu nem tud kiallni magaert semmilyen teren" - Én ezt nem így fogalmaznám meg, hanem úgy, hogy Vikcsu felettébb állhatatlan (Laci durván elhajtotta, cirka két nap múlva meg már Vikcsu együtt örvendezett valamin vele. Maci a szellemválasztáskor felbosszantotta, de cirka két nap múlva Vikcsu már nyugiszobára ment vele). Nem erőszakos vaddisznó ez a Maci, sokkal inkább olyan valaki, aki felismeri mások gyengéit (Fanni nárcisztikus hajlamát is felfedezte, és a lehetőségekhez képest ki is használta (az hónaljujjazáskor)

Aharon 2014.11.30. 13:30:20

@MolnarErik: egyébként a címer alján az a kis ficak a Habsburg-Lotharingiai ház családi rendjele, az Aranygyapjas Rend, amit a nem családtagok közül igen kevesen kaptak meg, tippem szerint (mivel nem látszik semmi magából a címerből, csak valami oroszlánszerűség) valami igen magas rangú, talán cseh eredetű főnemesi család címere lehet... gróf / őrgróf / herceg... én még bárót sem tudok, aki az Aranygyapjút viselte volna.

Többiek, bocs az offért :)

nosce 2014.11.30. 13:31:03

@büdösbohóc:
az az igazság h szenvedünk miközben nézzük,, nagyon szenvedünk bazdmeg. Viszont mazochisták vagyunk.

Granca 2014.11.30. 13:31:28

@anonymand kommentelő:
Hát nem is értettem, hogy bírja ki. Én egyrészt félnék ilyen helyzetben, aztán meg oltári dühös lennék ....

Granca 2014.11.30. 13:32:46

@Mirocska:
Oks, azt nem láttam. Nem tudom, mi lesz még ebből, de valahogy egyre gázabb. És nem a kövérségével van bajom ...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 13:34:31

@Aharon: úgyis tudjuk mindannyian, hogy büdösbohócnak színészkedsz, hogy nem low az értelmi színvonalad. rajtad is általlátok :)

perszepolisz 2014.11.30. 13:34:53

Maci valóban csak egy perverz figura, e tekintetben ez nem színészet a részéről. Érdekes látni, hogy a túlsúlyos emberek nagy része nincs kibékülve magával és általában kompenzálnak. Ezt láttuk az előző szériában Vikitől is és ezt látjuk most Macitól és Vikcsutól is. Azért van tetkója, piercingje és azért harsány.
Más. Tegnapig azt hittem, hogy még nem vagyok öreg, de Fanni viselkedését látva megállapítottam, hogy mégis. Számomra ugyanis amit leművelt nem volt sem vicces, sem megengedett, vagy szerethető. A csúcs az volt, amikor a nyugiszobában tök részegen, egy szó nélkül szó szerint rámászott Dennisre. Na az olyan volt, mint amikor a kutyákat nem lehet összeengedni, mert tüzelnek. Vagy a hörcsögök. Állatias, sőt bestiális jelenet volt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 13:40:29

@perszepolisz: nem, nem vagy öreg. a bebaszós-rámászós viselkedés valami lelki ki nem elégítetlenséget jelez inkább.

barakka 2014.11.30. 13:42:25

@Costanza: Nekem sem szimpatikus Mackia, de viszonylag keves osszefoglalot lattam, az egyiket epp vegigsirta... De Vikcsut sem neveznem udvarias lanykanak, nalam a latottak alapjan a legiritalobb, mondjuk eleg szoros versenyben van Dorival Renivel es Fannikaval :)

nosce 2014.11.30. 13:43:15

@büdösbohóc:
Nekem is van 4 diplomám. Kettőt vettem egyet pókeren nyertem egyet meg lomizás közben találtam

szandhokan 2014.11.30. 13:44:16

számomra meghalt a műsor, most kezd a történet ismétlődni.
nem lesz itt semmi érdekes, pöckön átmegy a fél brigád, komisz pöcsöt suvickol percenként sapkában, maci főz és picsog, reni rosszindulatú, rosszakaró, laci szerelme nem fog beteljesedni, etc etc
semmi újat nem mutat eddig ez a széria, kicsit korán jött el a történet laposodása, küldhetnek bármennyi piát.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.11.30. 13:44:19

@Aharon: Azért ne túlozzunk...szellemóriás vagy te itt közöttünk! :D
Nekem csak egyetlen főiskolai diplomám van...igaz, ezen kívül később írtam még két szakdolgozatot (mert vannak akik tényszerűen nem maguk írják az ilyesmit!), szóval az is ér még legalább egy dipit! :D

Exike 2014.11.30. 13:47:45

Maci-Vikcsu:

Amit Maci csinált az felért egy szexuális zaklatással.
Amit Vikcsu a riportszobában mondott az meg totál álszent duma volt, nem az erkölcsei óvták meg őt a bűnbeeséstől, hanem az h Macival soha a büdös életbe' se lenne hajlandó. Ahogy más normális és nemnormális nő se.

nosce 2014.11.30. 13:52:17

@Exike:
"hanem az h Macival soha a büdös életbe' se lenne hajlandó. Ahogy más normális és nemnormális nő se."

Miért ne ? Maci lefogy aztán végigreszeli a fél celebvilágot, főleg ha nyerne.

nosce 2014.11.30. 13:56:31

@sixx:
na igen, de azért amatör színészként eljátszani a kaktuszt, is sokkal több mintha csak akkor látott eddig kamerát amikor szelfizett

ani58 2014.11.30. 14:00:13

Ezek a gyerekek mind voltak már valamilyen Rtl-es produkcióban. Statiszták, amatőr színészek. Meg van ki milyen karaktert hozzon. Van egy laza forgatókönyv. Minden intim jelenet takaró alatt infrafénynél megy, aztán az magyaráznak bele amit akarnak. Már a VV6-osba is ez volt. 1-2 ember nincs csak beavatva, hogy legyen néha egy kis meglepetés is. Fanninak szánják a főszerepet. /VV6 Aurélió/ meg is nyeri szerintem.

Post Modern Prometheus 2014.11.30. 14:03:09

Hali, kicsit késve, mert tegnap későn értem haza, és vv után el is aludtam :D
www.poll-maker.com/poll183165x984c4570-7

Mók_Ica 2014.11.30. 14:05:44

@nosce: @culture club: és hetente járunk operába is, csak 10-re hazaérünk :)))

Voyoshka 2014.11.30. 14:06:21

Az egész gáz... mert nem-et nem így mond az ember, hogy utána meg még ott is marad. Meg kicsit még hagyja. Ez nekem megint olyan volt, hogy amikor mi nem látjuk, akkor megkapják az instrukciókat, hogy egy adott szituációt hogyan játszanak el. Azért a "bevezető" kanapé-jelenet már ijesztő volt abban az értelemben, h kezdett szado-ba átcsapni... broáf....

Aki azt írta, h Vikács állhatatlan, annak igaza van. Hiteltelen ember az ilyen, tartás nélküli, aki 1 napig puffog, majd azt is elfelejti, miért puffogott.

@Aharon:
" a tény, hogy faszinak szép a segge meg a pofija, valóban elegendő lehet-e ahhoz, hogy elfedje azt, hogy egy legalja proli suttyó?"
Más nevében nem nyilatkozom, csak a sajátoméban: az agy defektessége a legrosszabb dolog a világon. Már volt úgy, h kinéztem valakit valahol, de amikor megszólalt.... 3 másodperc alatt menekülőre fogtam. Ilyen ez!!! ;) A tökéletes test SEMMIKÉPPENSEM elég. Soha. Viszont az agyi/szellemi/érzelmi összhang felbecsülhetetlen. Azonban annyit tegyen magáért, a fizikumáért, amennyit én is megteszek a saját fizikumomért. És ez megintcsak intelligencia kérdése (amit valaki már végszóként felemlített)....

Mók_Ica 2014.11.30. 14:06:52

@Exike: sztem ha nem lett volna kamera, engedett volna.....

kamilla123 2014.11.30. 14:17:55

bírtam tegnap, hogy előadták a tisztán látók klubját és Fanni meg is jegyezte, hogy egy hét múlva már lesz, aki rájön, h nem mindenki jófej,akit annak hitt. Hát ő, a Tisztán látók klubjának oszlopos tagja már fél nap múlva tisztábban látott, amikor rájött, hogy Maci nem egy kedves Kismackó. Elég hamar szét fog esni ez a szövetség.

Norikhhha 2014.11.30. 14:18:13

Szerintem Maci gusztustalan, es itt nem is speciel csak arra gondolok, hogy tulsulyos. Az egesz ember taszito, tegnap is minden masodik percet lattam csak a Vikcsuval toltott idejebol, mert allandoan halalosan megremulve csuktam le reflexbol a szemeimet. Persze hozzatennem, hogy udvariasan ki lehetett volna ezt az egeszet kerulni, mert VIki pontosan tudta, hogy mi var majd ora odabent. Egyebkent meg nem tudom, hogy miert tartjak ot taktikusnak vagy "csupaszivnek", mikor tulajdonkeppen semmit nem csinalt ezidaig, csak mindenfele noket hajkuraszott, meg probalt osszeszedni. Szerintem ebben az emberben semmi nincs, ami egy klicsit is szorakoztato lenne.

A masik ilyen a Dori. Ha jol emlekszem masodik lett a szimpatiaszavazason. Nagyon remelem, hogy ezt is a musor keszitoi babraltak meg, mert ha ez a no a masodik legszimpatikusabb a villaban[ na nem mintha fenn allna a boseg zavara], akkor nekem nagyon rossz lehet a felfogasom. Az csak egy dolog, hogy ugy nez ki, mint egy szteroid shottal telelott horcsog, de, hogy mellette egy, ismetlem EGY mondatot nem kepes osszerakni, az nagyon bosszanto. Arrol ne is beszeljunk, hogy egyfolytaban karomkodik. Alapbol nem szeretem annyira, ha valaki karomkodik, de altlaban nem erdekel. Na de a Dori... Neha mar nem tudom eldonteni, hogy az rosszabb, mikor egy mondtatban haromszor van benne a "hallod" vagy mikor minden masodik szava valami szep magyar karomkodas.

Meg talan Edina egyszerusege az, ami a legkellemesebb, de igy, hogy husz perc "hazaslet" utan a szerkesztok anime csillogo szemeket rajzoltak neki, meg szolidan a naszindulot dudorasszak minden alkalommal, mikor o meg az a szetvarrt allat a kepernyon vannak, elegge erdekesen allitjak be. En ertem, hogy bent nincs idoerzek, meg minden tul van spirazva, na de azert ez megis nevetseges. Pont annyira, mint Maci reakcioja David tavozasakor. Ezek tenyleg azt hiszik, hogy, aki kiesik, azt Lilu helyben lelovi a studioban?

Mirocska 2014.11.30. 14:29:23

@kamilla123: Könnyű neki tisztánlátni! Van ingája... :-D

Mirocska 2014.11.30. 14:32:15

@monroe1: Kénytelen vagyok mindig visszagörgetni, hogy nézzem. Nem tudok a látványtól elszakadni! :-D

özv. Baldóver Béláné 2014.11.30. 14:32:50

@büdösbohóc:
Tizdelt Büdös Úr!

Magának tejessen igaza van, nem szabadna nézni. Nekem nincs PhD-m egyse, az első ellemit is három évig jártam, mégis tudom.

De nézem, mer feleséget szeretnék szerezni az onokámnak, Zalánkának. És úgy látom, Vikácsú kisasszony mekfelellő lenne.

A dolog sürgős, ezér má el is intésztem sixx urnál, hogy a zelső párbajjon essen ki.

Továbi jó salynálkozásokat kiván: Manci néni

na__most__akkor 2014.11.30. 14:35:59

Én eddig még egy percet se láttam a műsorból (meg nem is fogok) de ezeket a véleményeket elolvasom. Mindet.

Talán, egyszer, valamikor kedvet kapok megnézni. Nem holnap lesz...

malevil2050 2014.11.30. 14:36:15

@szandhokan: Attól tartok én is,,,,pedig azt hittem,,,,de nem :) Pedig már emuláltam a pécémet h nyomhassam az appot,de egyenlőre fogalmam sincsen h kire :)

lutria 2014.11.30. 14:46:59

Lilu nem mondta ki a felvezetőben azt a szót hogy "pöcök"?
Ha az Ördög Nóra kimondhatta azt hogy "csöcsök"akkor ő is megtehetné.:)

barakka 2014.11.30. 14:59:33

@perszepolisz: Ma neztem vissza az osszefoglalot (mert permanens esozes van felenk, azè), s pont arra gondoltam, hogy remenytelenul megoregedtem. Es nem tudom hogy megboldogult huszas eveimbol miert nincsenek ilyen emlekeim, hat betudtam azt is az oregsegnek :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 14:59:42

@özv. Baldóver Béláné: Kedves Manciné,
amíg le tudja írni helyesen a PhD-t, addig maga okos. Ha csak másolta, akkor még jobban, mert képes rá.
Örök csillogó szemekkel néz fel magára és minden írásos megnyilvánulására továbbra is tisztelettel:
Brittudósok

mézescsók 2014.11.30. 15:05:10

@Mirocska: Kár, hogy az inga csak azt nem látja tisztán előre, hogy ezzel a játékkal nyerni nem lehet, de még csak nézői szimpátia kedvezményeket sem.

Lonka7 2014.11.30. 15:09:53

Szerintem is ijesztő volt Maci nyomulása a nyugiszobában, én már biztos elmenekültem volna a koktélok láttán is, másrészt viszont ha Maci netán elveszti a fejét, és kicsit durvábban próbálja rávenni Vikcsut a szerelmezésre, akkor sem sajnálnám a lányt cseppet sem. Ha valaki nemet akar mondani, akkor mondjon nemet kerek-perec már az elején, és ne feküdjön be pucéron egy begerjedt férfi ágyába. Ennyi.

Megmondanátok, hogy mi szokott történni egy párbajon? A legeslegelső Big Brother óta nem láttam egy ilyen bentlakásost sem, most is csak azért néztem meg az első adást, mert egy pizsipartin vihoghatnékunk volt, aztán ottragadtam a műsor előtt már két hete. Egész szórakoztató, nem is gondoltam volna. Szóval a párbaj olyasmi, mint a szimpátiaszavazás? a nézők döntenek azok között akik a legtöbb jelet kapják, vagy valami feladatot kell teljesíteniük majd?
És mennyi ideig tart ez az egész játék?

Mirocska 2014.11.30. 15:10:36

@lutria: Mintha a szűzpöcköt kimondta volna...

culture club (törölt) 2014.11.30. 15:13:41

@☺ágica: még ha csak szégyelli de ha már szégyeNli.... akkor nagy a baj :D ehh life.hu...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 15:27:29

@culture club: mert mi a különbség szégyelli és szégyenli között? (matekos vagyok, bocs, nekem ugyanazt jelenti)

☺ágica (törölt) 2014.11.30. 15:34:41

@Schlomo Goldberg: +1. pedig reméltem, hogy szerethető mackó lesz, de nem az. átkerült a péklapát pozitívak közé

@Aharon: Grancával és barakkával értek egyet

átlátó 2014.11.30. 15:35:39

Sixx, azok között akik azt állítják, hogy nem néznek tévét, meg köztem az a különbség, hogy én valóban nem nézek tévét, - bekapcsolt helyzetben...azt az évenkénti néhány kivételt igen, - bevállalom. Neked köszönhetően ellenben tájékozott vagyok ezeken a tereken is, - hogy egy nagy állat vagy, ne ezen vitatkozzunk össze. :D Az ikszfaktoros cuccban is inkább tetszenek a meglátásaid, mint nem tetszenek...olyan ez, mint a kamázlak is, + ( azaz ,meg) nem is. :D

csiberibe 2014.11.30. 15:39:55

Macival a nagy teste a legkisebb baj. Olyan szinten visszataszító a nyomulása, hogy nem csoda, ha senkinek nem kell. Valaki megmondhatná neki, hogy nem a háj miatt nincs nője.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 15:43:25

@átlátó: büdösbohóc klasszisokkal jobb nálad, engedd el a témát :)

Mirocska 2014.11.30. 15:58:27

@csiberibe: Én frászt kaptam volna, ha ráteszi azt a nagy mancsát a nyakamra, és közben hátulról szuszog a fülembe.... Brrrr......

nosce 2014.11.30. 16:05:30

@Mók_Ica:
igen, ráadásul kínai operákat nézünk :)

nosce 2014.11.30. 16:06:33

@aggyistenbrittudós:
ha van elkártyázni való diplomád nyugodtan.:)

Akármi Áron 2014.11.30. 16:13:34

@csiberibe: Hát, én egy pöttyet korrigálnám, ha nem baj Csibe, "hogy...nem CSAK a háj miatt....", mert azért ez is nyom a latba, nem is keveset:))) Ha valaki ezzel traktálná, hogy nem a háj miatt.... sose tenne semmit a súlya jókora csökkentéséért. Jaj, de borzasztó:D

nosce 2014.11.30. 16:15:08

@Akármi Áron:
" mert azért ez is nyom a latba, nem is keveset:))) "

macival jelenlegi állapotában csakis a kutyapóz elfogadható :)

Akármi Áron 2014.11.30. 16:21:18

@nosce: Belegondolni is vérmes:))))

Gia 2014.11.30. 16:35:10

@nosce: Én is elképzeltem..pfúúúúj..............

Akármi Áron 2014.11.30. 16:44:53

@Gia: :))) Az a nagy tömeg, ha rászabadul egy gyenge nőre, irgalmazz!:)))

csiberibe 2014.11.30. 16:55:14

@Aharon: reggel óta agyalok, reagáljak-e erre...
Szóval ha a nő nem vonzó, legyen kutya kötelessége egy hasonlónak megtenni amit akar, mert csak? @Tertullianus a filozófus: miért is kellett volna engednie?

komolyan, néhány komment elveszi a kedvem az olvasgatástól... leírni azt, hogy mit képzel Vikcsu, amiért nem hagyja magát, pedig először lehet, hogy szeretné? Azért, mert szíve joga nemet mondani, azért.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.30. 16:55:40

@nosce: nekem csak egy volt, de olyan jokeres, használd jóra és egészséggel. :)

kis.herceg 2014.11.30. 17:03:39

Maci a segítsèg bajban vagyok-ban most az rtl2-n

Gia 2014.11.30. 17:04:59

@sepörd: Jó hülye a retek,hogy lebuktatja magát.

mézescsók 2014.11.30. 17:07:11

@sepörd: Pont most kapcsoltam oda én is!

Attis86 2014.11.30. 17:07:13

@sepörd: Pont most láttam én is, jó nagy madarak :D

Gia 2014.11.30. 17:17:15

Maci itt sem játszik szimpi karaktert...

paranyuszi (törölt) 2014.11.30. 17:18:03

@Aharon: szerintem a jóképű, kellemes küllemű s*ggfejekkel igenis hajlamosak vagyunk elnézőbbek lenni. EGY IDEIG. :) De ez ugyanaz a szitu, amikor egy pasi, extra szép nőt választ akinek az IQ-ja megegyezik a derékbőség +20-al. ;) :D

dwr 2014.11.30. 17:19:35

Akkor a VV7 ezek szerint scripted relityba megy át, vagy a Maci a beépített provokátor ?

Gia 2014.11.30. 17:21:28

Maci egy jó nagy (perverz) tégla..

Gia 2014.11.30. 17:22:22

Ja,télleg,nem úgy volt,hogy lesz egy szoba című reality novemberben?Hol van?

Gia 2014.11.30. 17:23:11

@foxwiththegloves: Az,hogy aki eddig nem tudta,hogy tégla,most már az is tisztában van vele.

paranyuszi (törölt) 2014.11.30. 17:24:36

@sepörd: @Gia: @Attis86: miért lenne attól a Retek embere, mert jelentkezett ès bekerült egy műsorba, ahova BÁRKI jelentkezhet... ?

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 17:26:04

@Gia: nem igazán értem a problémát. szerepelt már a reteknél, és? gondolom őt is megkeresték. ami nem jelenti azt, hogy tégla, attól még önálló játékot is játszhat. Ha meg instrukciókat kap, egéSSégére. Engem nem zavar. Vszínű mindenki kap instrukciókat, nem csak ő

Mók_Ica 2014.11.30. 17:28:01

@Gia: de mintha vékonyabb lenne, nem??

Gia 2014.11.30. 17:29:05

Igen,sovibb volt..

Gia 2014.11.30. 17:30:08

@foxwiththegloves: Engem zavar,hogy hülyének néznek minket..

Mók_Ica 2014.11.30. 17:41:17

bakker, ha nézitek..... nem ugyanezt játsza vv-ben is, mint itt??? szépek a szemeid.... stb.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 17:42:17

@Gia: ha szerepelt volna a kisfilmjében, h amatőr színész, akkor nem éreznéd így?
Az egész VV-be belenyúl a retek, kezdve a szereplők kiválasztásától, az esti öfik összevágásán keresztül, Lilu/Bencus felkonfos befolyásolásán át a párbaj tetszés szerinti alakításáig. Ezek alapdolgok.
Viszont a jó hír, h nem pénzért szavazol:)

nosce 2014.11.30. 17:43:12

@Gia: @sepörd:
nincs ebben semmi VV6Laci "filmje" pont akkor ment a reteken amikor bent volt a villában, aztán simán ki is esett nagy hamar

nosce 2014.11.30. 17:44:00

@Mók_Ica:
vv6laci is szinte ugyanazt játszotta :)

Mók_Ica 2014.11.30. 17:47:27

@nosce: jáááájjjjjjjjjjjjjjjjjj, keksz is van.... :))

nosce 2014.11.30. 17:52:26

@Mók_Ica:
és úgy csinálta ahogy a vv7-ben elmondta ? :)

Mók_Ica 2014.11.30. 17:55:27

@nosce: annyira nem mutatták...de itt sem volt szép.... ja, és hajnalban hangoskodtak, még a szomszéd is feljött..... ekkora súly alatt nagyon nyikoroghatott vagy recseghetett az ágy.... talán ezért választotta a földön fekvést a villában az akcióhoz :)))) csak hát ott nem jött össze

Gia 2014.11.30. 18:02:56

@Mók_Ica: Pedig ott nem jött volna fel a szomszéd. :-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 18:06:08

@ani58: "Ezek a gyerekek mind voltak már valamilyen Rtl-es produkcióban. Statiszták, amatőr színészek. Meg van ki milyen karaktert hozzon."
Nem, az van meg, h ki milyen karaktert hoz. Ők nem úgy színészek, h megmondják nekik, h hozd ezt a karaktert és hozzák, hanem egyetlen egy karaktert tudnak hozni, azért fontos az RTL-nek, h tudják előre, h melyik az a karakter, ők nem akarnak még egy Bunyós Józsit, v Annamarit esetleg Teót.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 18:09:36

Megnéztem mit mond a zinga: Fannika, Zsu és Maci lesznek a kiválasztottak. Igen, mind a 3an.

mézescsók 2014.11.30. 18:23:31

@foxwiththegloves: És Vikácsu kit fog választani?

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 18:27:07

@mézescsók: aztat nem tudom, mert berepült egy pillangó és ez összezavart.

Akármi Áron 2014.11.30. 18:35:45

@foxwiththegloves: :)))) De legalább üdébb látvány, mint egy molylepke:D

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 18:40:07

@Akármi Áron: mi az hogy, a boldogság narancssárga pillangója volt.

mézescsók 2014.11.30. 18:54:28

@foxwiththegloves: Értem. Pillangóhatás.
(Ha a pillangó egyetlen szárnycsapása a föld egyik oldalán tornádót idéz elő a másikon - Lorenz ? - , akkor melyiken van Fannika? Rólad tudom, a másikon.)

Akármi Áron 2014.11.30. 19:00:04

@foxwiththegloves: ))) én még cövekelek a BNM-nál:))) Lépni kéne, talán:D

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 19:05:44

@Akármi Áron: azt már szegényt biztosan kitömték a szertárba:(
@Commodore: Nem!

edics 2014.11.30. 19:07:15

Na igen.. Ezt eddig is tudtuk hogy a Medve nem játék! :D

Akármi Áron 2014.11.30. 19:07:26

@foxwiththegloves: Szegény, tehát lépnem kell BNP-re, rendben:)))

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 19:11:41

@Akármi Áron: a lényeg, hogy ne F6-ot lépj, ez fontos.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.30. 19:12:49

ezek a képregények frenetikusak. :D

Costanza 2014.11.30. 19:24:30

@Conchobar: : "Es mivel szegeny Vikcsu nem tud kiallni magaert semmilyen teren" - Én ezt nem így fogalmaznám meg, hanem úgy, hogy Vikcsu felettébb állhatatlan (Laci durván elhajtotta, cirka két nap múlva meg már Vikcsu együtt örvendezett valamin vele. Maci a szellemválasztáskor felbosszantotta, de cirka két nap múlva Vikcsu már nyugiszobára ment vele). Nem erőszakos vaddisznó ez a Maci, sokkal inkább olyan valaki, aki felismeri mások gyengéit (Fanni nárcisztikus hajlamát is felfedezte, és a lehetőségekhez képest ki is használta (az hónaljujjazáskor)

Nalam ez mar boven eroszak, mert o is tudja, hogy semmi eselye, es nem kapott semmilyen biztato jelet, sot... Masra is hasznalhatta volna az idejet, minthogy honaljujjazashoz, de ez jott ki belole. :) Kicsit mas az onkepuk, mint egy olyan embernek, akinek van szexualis kisugarzasa. Meg is latszik a viselkedesukon, mindketto ketsegbeesett...

Mók_Ica 2014.11.30. 19:27:52

@Commodore: ugye, hogy lilu azt mondta, ma 7kor???? erre a tegnapi ismétlése van.....

Gia 2014.11.30. 19:30:43

@Mók_Ica: Biztos őt is megzavarta egy molylepke. ;-)

Mók_Ica 2014.11.30. 19:34:01

@Gia: arra gondolsz, hogy a kis agyacskáját?? :)))))

Aharon 2014.11.30. 19:39:59

@csiberibe: Nem, ez így picit sarkított, de a similis simili gaudet elve alapján ennek a happeningnek adtam volna a legnagyobb esélyt, már csak azért is, mert Vikács simán belement a nyugiszobás partiba, holott pontosan tudta, hogy Mackótestvér csak egy mézescsuprot fog látni maga előtt, mely csak arra vár, hogy belenyaljon.... (Literally).

Gia 2014.11.30. 19:40:55

Megen mutizni fogják a Macit.Jaajj..nagy test,nagy élvezet..

crazyfish 2014.11.30. 19:46:50

Mindig elfog a röhögés ha ránézek a dagadtra, mert a punk frizurás Jabba jut róla eszembe...:))

Zsoofka 2014.11.30. 19:48:38

Alekoszi mélységek. Inkább nem eszem meg a 42. mézeskalács fenyőfát....

Gia 2014.11.30. 19:51:22

Most 20:00 órát mondott Lilu.Biztos elszállt a molypille..

Mók_Ica 2014.11.30. 19:53:02

@Gia: vagy hozzám szállt be és az én agyacskámat zavarta meg...... :))))))))
viszont most akkor tényleg kezdő-dikk :))

Gia 2014.11.30. 20:05:36

Edina milyen romantikus,köpték a szót :-D

Commodore 2014.11.30. 20:05:52

@Mók_Ica: na, talán most kezdődik.. :-)

Cimili 2014.11.30. 20:06:47

Hali! Jöttem köpni a szót.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. sziszi 2014.11.30. 20:07:19

Halihó , itt vagyok én is ma este!

Mók_Ica 2014.11.30. 20:07:28

@Commodore: igen :)))
robin és ádina a nyugiban romantikusan beszélik ki a villa-viszonyokat

Veder1 2014.11.30. 20:08:31

Miss Corleone rendesen osztja :)

dr. sziszi 2014.11.30. 20:08:35

Szia Ica! Te most okkal vagy okvetlenűl vagy itt?

Mók_Ica 2014.11.30. 20:09:14

ádina nem fedheti fel robinnak, hogy mit jáCCik ... :))))

dr. sziszi 2014.11.30. 20:09:24

Ez a csaj soha sem fésűlködik?

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 20:09:49

Edina fogja megnyerni,most ezt érzem. Rafkós,és csupaszív.

Mók_Ica 2014.11.30. 20:10:17

@dr. sziszi: okkkkkkal, beszállt hozzám egy pillangó, amiről kiderült, hogy molylepke és benéztem a kezdés időpontját :))))

dr. sziszi 2014.11.30. 20:10:46

micsoda vérremenő beszélgetés! Hihetetlen komolyak!

dr. sziszi 2014.11.30. 20:11:36

@Mók_Ica: Molylepke? Robinnál meglett a szentháromság...bakker

Mók_Ica 2014.11.30. 20:11:38

szövetséges, barát és lelkitárs robin számára ádina :)))

Cimili 2014.11.30. 20:12:05

Na ezt nem értem. Miért gondolja, Edina, hogy egy hullámhosszon vannak. Asse tudja Robinnak mi a véleménye, hisz egyfolytában csak ő köpte a szót.

Gia 2014.11.30. 20:12:23

Edina véletlenül szivecskét rajzolt :-)

Mók_Ica 2014.11.30. 20:12:33

@Schlomo Goldberg: bezony... én is észrevettem

@dr. sziszi: ingázás közben, fannikát és renit is meglepte :)

dr. sziszi 2014.11.30. 20:12:33

Jááájj, ápár is van a pézsgő mellé!

Mók_Ica 2014.11.30. 20:13:47

mackó testvér ülve alszik a nappaliban????

dr. sziszi 2014.11.30. 20:13:50

@Mók_Ica: Láttam, de az égi jel volt!

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 20:13:51

Ádiná mennyi mennyi dolognak tud folyamatosan örvendezni.

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 20:13:52

@Mók_Ica: Akkor biztosan nagy csiklója is van. Megnyeri :-)

Aharon 2014.11.30. 20:13:57

No, ha eddig nem lettem volna Edina fan, akkor innentől. Okos, furfangos, igen nagyon székely... lávolom :)

Gia 2014.11.30. 20:14:37

Rájöttek,hogy Edina szimpi a nézőknek.

Aharon 2014.11.30. 20:14:59

A köpte a szót Marosvásárhelytől keletre standard. :) Tanuljatok egy kis székely-magyart, srácok :)

dr. sziszi 2014.11.30. 20:15:11

Lilu rondább mint tavaly...

Commodore 2014.11.30. 20:15:12

Allegriás, hogy így feldagadt a képe?

Mók_Ica 2014.11.30. 20:15:52

@dr. sziszi: nálam is... benéztem a kezdést :)))

@Admiral_General_Aladeen: asszem azt nem szeretném látni.... nagy meglepetés lesz/lenne :)))

@Aharon: még nem léptél be a klubba??? Ádina Fan Klub??

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 20:15:57

Lilu azt mondta hogy két generális beszélget egymással :-) hízelgő :-)

Cimili 2014.11.30. 20:16:22

Lilától kiráz a hideg!!!!!!!! Az az elégedett pofavágása borzalmas, über faszának és okosnak képzeli magát.

dr. sziszi 2014.11.30. 20:17:02

Plasztik pvc megdagadt? A tegnapi sok piától, lehet...

Mók_Ica 2014.11.30. 20:17:36

@Gia: jól meglepődött pocokfej....

@Commodore: plasztik? mindig ilyen pocokfejű....lehet, hogy az előző esti alkohol is rásegített a pocokságra :)

dr. sziszi 2014.11.30. 20:18:18

Ádinának egy fésűűűűűűűűűűűűűűűt!!!!!!!!!

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 20:18:35

Fannika kivasalt hajjal nagyon jól néz ki, nem értem miért nyomja a gólyafészek stílust.

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 20:19:29

Írás közben nem figyeltem....mi ez a két színű póló téma? Mi alapján vették fel?

dr. sziszi 2014.11.30. 20:20:23

Kúrtpöcöknek kiegyenesedett a haja is , olyan nagyon figyel

Mók_Ica 2014.11.30. 20:20:59

@Admiral_General_Aladeen: a villaviszonyok alapján... most magyarázza mindenki, hogy miért fehér vagy fekete... ez még a tegnapi kapcsolat rajz, amit robin rajzolt fel dani magyarázata alapján

Gia 2014.11.30. 20:20:59

@Admiral_General_Aladeen: Én sem figyelődztem,de szerintem Robin osztotta ki nekik.

Cimili 2014.11.30. 20:21:37

@dr. sziszi: Edina kezdi másolni Fanni haját. Múltkor is a tükör előtt ugyan úgy dobálta és simogatta, ahogy a pöcök királynő.

perszepolisz 2014.11.30. 20:22:30

A szerkik csak beindítottak egy szarkavaró gépet. Ennyi történt nem több. De nem is akarunk mást.

dr. sziszi 2014.11.30. 20:22:49

@Cimili: Ádina nem nagyon tudja hová tenni magát,

Cimili 2014.11.30. 20:22:58

@Schlomo Goldberg: Nekem meg pont vasaltan nem teccik. :)

Gia 2014.11.30. 20:23:34

Na,a fiúk egész jól látják a dogokat..

Mók_Ica 2014.11.30. 20:23:45

daninak nagyon beteg feje van.... vagy csak én látom így???

Cimili 2014.11.30. 20:24:20

Icus, halkítsak?????????????????

Gia 2014.11.30. 20:25:09

@Mók_Ica: Mindig ilyen,nem? :-)

dr. sziszi 2014.11.30. 20:25:17

Nem tudja valaki hány hónapig tart a vv7?

Mók_Ica 2014.11.30. 20:25:19

@Cimili: igen :) bár most már annyira nem repül le fejem a hangerőtől.... csak kicsit :))

Cimili 2014.11.30. 20:25:35

@Mók_Ica: Mindig ilyen pirospozsgás, olyan, mintha masszív alkoholista lenne. Lehet, h magas a vérnyomása.

Gia 2014.11.30. 20:26:09

@dr. sziszi: Márciusig biztos megy..

Mók_Ica 2014.11.30. 20:26:12

@Gia: lehet... de ez a sapka és ez arc.... beteg.... olyan szétcsúszott....

dr. sziszi 2014.11.30. 20:26:38

nincs új poszt még?

Mók_Ica 2014.11.30. 20:27:03

@Cimili: sztem vmi keményebbet is nyomott ő.... mármint kint.... úgy néz ki a feje

Mók_Ica 2014.11.30. 20:27:30

@dr. sziszi: mostanában reggel/délelőtt van....

Cimili 2014.11.30. 20:27:44

@dr. sziszi: Májusban szokott vége lenni.

Aharon 2014.11.30. 20:27:47

@Mók_Ica: De, úgy 10 perccel azután, hogy beköltözött :) alacsony sorszámú a párttagkönyvem :)

Cimili 2014.11.30. 20:28:48

@dr. sziszi: Nem úgy van, mint tavaly-eccer, hogy este új posztcsi.:((

Aharon 2014.11.30. 20:29:47

@Mók_Ica: Könnyen lehet. Vagy csak nem tud inni... de a bulikázás rossz hatással van rá, ez szembetűnő.

perszepolisz 2014.11.30. 20:29:59

Nem értem amúgy hogy a Pöcöknek mi volt már tegnap is a baja az ágrajzzal vagy mivel. Tök reális volt.

Mók_Ica 2014.11.30. 20:30:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Dottyka :))))))))))) <3 zuhi? én már túl vagyok rajta :))

malevil2050 2014.11.30. 20:30:41

majdnem bíztos h zsu lány lesz az egyik párbajozó

Mók_Ica 2014.11.30. 20:31:53

lilu kapcsol a villába :)
mingyá felkészülés a kiválasztásra..... a hangmérnök idén is monnyon le!!!

pomac 2014.11.30. 20:32:31

nem számitanak rá hogy kiválasztás lesz de mindenki ott ül és meg is mondják miért :D

dr. sziszi 2014.11.30. 20:32:33

de bunkó ez a lillu!!!!!!!!!!!!!!!!

Commodore 2014.11.30. 20:33:21

Kiraknám, jabbamacit a csába!

dr. sziszi 2014.11.30. 20:33:38

@malevil2050: Hát nagyon remélem is és azt is , hogy kiesik.

Mók_Ica 2014.11.30. 20:34:02

@dr. sziszi: mindig az.... igazi köcsög módon szólogat be....

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hozd fel a pincéből a tv-t!!!

dr. sziszi 2014.11.30. 20:34:24

Dani okos, tomival mos!

Gia 2014.11.30. 20:34:39

Eccerű agyuk van. :-)

Gia 2014.11.30. 20:36:11

Hú,Edina most comorú lesz..

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 20:36:15

most kiről beszélt laci? lemaradtam

dr. sziszi 2014.11.30. 20:36:48

Tesztoszteron , dikk...

dr. sziszi 2014.11.30. 20:38:28

Ez a zsu hogy fog majd a tv-ben bemondani ezek után?

Mók_Ica 2014.11.30. 20:38:31

na, zsu szépen vágja maga alatt a fát......

Gia 2014.11.30. 20:39:45

@dr. sziszi: Sehogy,már le is vette a videóit az exmunkahelye..

malevil2050 2014.11.30. 20:41:12

@dr. sziszi: de azért én nyomok egy appot a denisre :)

dr. sziszi 2014.11.30. 20:41:36

zsúnak nem szabad....

dr. sziszi 2014.11.30. 20:42:20

Pedig az rtl-nél is van elég ribi

Gia 2014.11.30. 20:42:31

@Cimili: Olvastam ma a neten.

dr. sziszi 2014.11.30. 20:42:56

na hová tünt a kommentem?????????????

Gia 2014.11.30. 20:44:52

Maci,maci..csak fogyni kellene..

Gia 2014.11.30. 20:45:57

Ja,Macinak nincs kocka a hasa helyén..Hordó van.. :-)

Commodore 2014.11.30. 20:46:33

na jön a pólóbotrány

Commodore 2014.11.30. 20:47:53

világvége , mitmonntamm?

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 20:47:53

Fanninak megmondta az inga, h Maci át fog állni.

Mirocska 2014.11.30. 20:48:11

Fannika mindjárt agyvérzést kap.

Mók_Ica 2014.11.30. 20:49:30

@Mirocska: gusztustalanul reagálja le dórival együtt

malevil2050 2014.11.30. 20:49:32

zsu és reni párbaj lesz,ez a sok okos nő,olyat nem ismernek h taktika,ezért fognak bukni

dr. sziszi 2014.11.30. 20:50:06

Ádina most robint akarja megszerezni?

Mirocska 2014.11.30. 20:51:00

Reni miért bőg??? Lemaradtam...

Mók_Ica 2014.11.30. 20:51:02

reni sír..... vikcsu is ugat... ő is megmonTTa....

Commodore 2014.11.30. 20:51:05

jó jáccik a színész

dr. sziszi 2014.11.30. 20:51:29

sinésznő mért sír?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.30. 20:52:02

Na, most már légyszi mondja el vki, hogy mi ez a fekete-fehér csoportosulás lényege? Tegnap se láttam mi volt, most meg csak Maci panaszkodását láttam. Most meg nem világos, hogy most mi van...

Mirocska 2014.11.30. 20:52:22

Fehér csapatnak szurkolok! :-DDDD

dr. sziszi 2014.11.30. 20:53:34

na ki megy párbajra?

malevil2050 2014.11.30. 20:53:59

@Mirocska: síratja a lányságát :)

Gia 2014.11.30. 20:54:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Klikkesednek,két csapatra oszlott a villa.

perszepolisz 2014.11.30. 20:55:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Én sem értem, eredetileg a tegnapi Robin-Dani rajz alapján osztották ki a pólókat, de úgy látszik ez egyfajta személyes döntés előzte meg a póló felvevését. De erről nem mutattak képkockákat.

Mók_Ica 2014.11.30. 20:55:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a villaviszonyok alapján lettek fehér / fekete pólósok... ... ez még a tegnapi kapcsolat rajz alapján volt, amit robin rajzolt fel dani magyarázata alapján

macika megtréfálta a saját csapatát és felvette az ellenséges színt pár percre.... ezzel feszkót generált.... aztán visszavette a sajátját

Nem Penny hajója 2014.11.30. 20:56:00

Nekem most szimpatikusabb a fehér csapat.
Zsut annyit basztatják, hogy lassan már megkedvelem.

Cimili 2014.11.30. 20:57:44

Na ez hülye vicc volt Maci részéről. Én biztos, h nem tudnék ezek után megbízni benne. Vannak dolgok, amikkel nem viccelünk. Kötsög.:DDDDDDD

mr sleepy 2014.11.30. 20:58:21

ha lene a feketéknek eszük akkor a Dani-ra rakják ,a bejelenkezés után áttgondolnám hogy Zsu kapja a lilát ? nem

malevil2050 2014.11.30. 20:58:48

@Cimili: Nem kell ezt olyan komolyan venni,játszik

Aharon 2014.11.30. 21:00:17

@Nem Penny hajója: Lassan én is :) az a két punci elképesztő, az egyik nem lát tovább a pöckénél egy pillanatig sem, a másik meg összecsuklott a jóképű vízilabdástól 5 másodperc alatt eljegyzés ide vagy oda, de a kapcsolattal nem rendelkező nőcit izélgetik, mert nyomott egy szoftosabb pettinget az amúgy nagyon szép testű csövessel.... roppant idegesítőek.

Gia 2014.11.30. 21:00:45

Nem lesz a kiválasztásban meglepi.

perszepolisz 2014.11.30. 21:01:15

Most mindenki Ádámnak puncsol ::DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.11.30. 21:02:22

Beeeeeeeee, Lila! :DDDDDDDDDD

dr. sziszi 2014.11.30. 21:02:25

beégett bunkócska, ott a mikroport!!!!!!!!!

Mók_Ica 2014.11.30. 21:02:29

@Cimili: teszteli a kapcsolatait, erről már beszélt is... ilyen volt az alvajárás is...

lilu ismét köcsög: ádám, miért nincs rajtad mikroport???
ádám: itt van....

Gia 2014.11.30. 21:02:48

Hú,ha kisfilmeket mutatnak majd neki.....

dr. sziszi 2014.11.30. 21:04:07

ha lillu mégecce kimongya hogy természetesen akkor én okkal vagy okvetlenűl felrugom!

Gia 2014.11.30. 21:05:06

Kellék Ádi milyen füles :-)

Commodore 2014.11.30. 21:05:12

elvileg bárki lehetne, nem? most még. de van aki már magára vállalta a vesztes szerepet...

Mók_Ica 2014.11.30. 21:05:40

@dr. sziszi: odaadom én is az enyémet... nyugodtan használd :)) vagy beizzítsuk a tavalyi péklapátot??? :)))))))))))

Mók_Ica 2014.11.30. 21:06:21

@Gia: gondolom laccci, mert nehéz volt a tábla..... ő kért bocsánatot

andrismania 2014.11.30. 21:06:28

Ádiná bajszát valaki szedje már le KÖNYÖRGÖM !!!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.30. 21:06:47

@foxwiththegloves: az hagyján, de Renáta hogy néz már ki?! Sárlott alighanem a villában felejtette a pirositóját, amit megtalált és igen megörülhetett neki.

dr. sziszi 2014.11.30. 21:07:16

Természetesen...baszki bunkócska

Mók_Ica 2014.11.30. 21:07:19

@Commodore: kioktatós picsa.... ő sose szokott olyat..... lsd emlékezetes videója.... hihihihihi

Cimili 2014.11.30. 21:07:21

Dennis Fanni nevét írta, ha jól láttam.

dr. sziszi 2014.11.30. 21:07:53

@Mók_Ica: Legyen péklapát!!!!!!!!!!!!!

Cimili 2014.11.30. 21:08:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Télleg, Csárli pirosítózta magát ribancosra.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 21:10:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én addig örülök, amíg Serike barnítókrémjén meg nem találják:)

dr. sziszi 2014.11.30. 21:11:05

hú de becsületesek!Péklapát Denisnek!

Mók_Ica 2014.11.30. 21:11:22

@foxwiththegloves: plasztik már az első nap használta.... és azóta is :))))

Gia 2014.11.30. 21:12:18

Dennis őszinte.. Én meg vagyok a télanyó..

dr. sziszi 2014.11.30. 21:12:36

Péklapát 12.ker-nek is!

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 21:12:56

@Mók_Ica: nem lehet h allergiás rá és attól pufi a feje?:O

Gia 2014.11.30. 21:13:37

semleges viszály?

szmoti 2014.11.30. 21:14:30

kicsit lemaradtam, de az előbb, egy pillanatra, mikor lilu, mondta, edinának, hogy vigye ki a bőröndöt, akkor mutatták ott, az asztalt, meg ahogy edina lezárja a pakkot és néhány boríték, mintha nem lett volna a bőröndbe téve, hanem ott hevert az asztalon, vagy azok másik boritékok voltak?

dr. sziszi 2014.11.30. 21:14:40

maci nyal a vikkancsnak!

Gia 2014.11.30. 21:15:32

@szmoti: azok üres papírok voltak

Mók_Ica 2014.11.30. 21:15:34

@Gia: mé' te még nem láttál oJJat???

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 21:17:05

Miss Kuskunnak olyan szigorú dominafeje van, azért egyszer kötnék vele egy szexuális üzletet.

perszepolisz 2014.11.30. 21:17:26

A kiválasztás előtti beszélgetéseknek már korábban sem volt semmi értelme, mert a lakókból nemigen lehet kihúzni értelmes mondatokat úgyse.

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:17:49

tisztáztuk egymás között a lapokat

Mók_Ica 2014.11.30. 21:18:16

fannika nem kap levegőt saját magától..... még jó, hogy a digi-dugit nem mutatták....

malevil2050 2014.11.30. 21:18:16

Digi dugi kapcsolat ,hmmm

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:18:59

@Mók_Ica: pedig én lemaradtam már akkor is róla

Gia 2014.11.30. 21:19:14

Fanni rájött,hogy veszik a kamerák. :-D

dr. sziszi 2014.11.30. 21:19:20

@Schlomo Goldberg: Szexuális üzletet én is kötnék ezzel a karót nyelt cinikus picsával

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:20:15

veletek beszélgetni olyan mint amikor ti beszélgettek egymással

aranybánya ez itt

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 21:20:15

Lilu: fanni, milyen a kappcsolatod Denisszel?
Fanni: digi-dugi

szmoti 2014.11.30. 21:20:51

@Gia: köszönöm :) valószínű megzavart engem is egy molylepke :D

Commodore 2014.11.30. 21:20:56

@dr. sziszi: szerintem már kötött, rtl állásért.

dr. sziszi 2014.11.30. 21:21:02

az éééééééééééévek számítanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!By pvc

Mók_Ica 2014.11.30. 21:21:14

@culture club: @Commodore: és erre jött liluka lenéző beszólása.....

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:21:21

@szmoti: akkor csak én emlékeztem molypillangóra?

dr. sziszi 2014.11.30. 21:21:46

ingázzuk ki ki kap több jelet

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:22:04

@Mók_Ica: és ezt szólta le az a bohóc nevű, eh, nem tudja mi a jó

Commodore 2014.11.30. 21:22:07

Digi-dagi daganat,
Kergeti a halakat,
De a halak ügyesek,
Digi-dagi elesett.

Mók_Ica 2014.11.30. 21:22:17

@culture club: vissza tudod nézni, ha kíváncsi vagy :))) rtl most vagy a vv oldalán

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.30. 21:22:20

@Gia: jaja, nekem is ez jutott eszembe... :D mégis mit gondolt szegénykém.. :D

dr. sziszi 2014.11.30. 21:22:43

lilu konkrétan lehűlyézi a csajokat...

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:22:47

jóisten... a belseje fogta meg... úgy kifejthetné de komolyan

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:23:55

@dr. sziszi: nagyon durván leszólja őket
@Mók_Ica: kukorfalat vagy

Gia 2014.11.30. 21:24:02

Lilut lekeverték :-)

malevil2050 2014.11.30. 21:24:08

eszasszz már a lilut is lekeverik

Cimili 2014.11.30. 21:24:16

Jobb is, h lekeverték az őrmesternőt.:DDDDDDDDDDD

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 21:24:21

Lilunak büdös nagy szívlapát!!!
A szerkik beléfolytottál a szót :-) hehe :-D

dr. sziszi 2014.11.30. 21:24:26

na ezt az utolsó mondatát bunkócskának , nagyra értékelem...azt hitte nincs adásban már.

pomac 2014.11.30. 21:24:32

látom lilát sem kedvelik lekeverték :D

szmoti 2014.11.30. 21:24:37

@culture club: valójában szitakötő volt :D

Mirocska 2014.11.30. 21:25:18

Fannika rájött, hogy sötétben is veszi a kamera.... Sose látott VV-t??? :-DDD

dr. sziszi 2014.11.30. 21:25:38

bunkocskának péklapát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2014.11.30. 21:26:03

@culture club: mer' ő ne mjár operába, csak mink :)))) ezért vagyunk ilyen okosak :))

@Commodore: erről ez jut az eszembe: video.xfree.hu/?n=sanya-58%7C864a341654b7b4c620ac2accc02ded01

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 21:26:28

Lekeverő szerki for president!! :-)

dr. sziszi 2014.11.30. 21:26:29

fanni kb olyan szinten van mint anno pinki

Cimili 2014.11.30. 21:29:15

@Mók_Ica: Kösziiiiiiiii, ezt még nem láttam. :)

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 21:29:35

Fanni: szerintem egy csuklyamasszás nem konfliktus ..
Ez tényleg ennyire hülye hogy azért vágták be a videót?

Mók_Ica 2014.11.30. 21:29:49

liluuuuuuuuuuuuuuuuu mikroport!!!!!!!!!!

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 21:29:50

Lilu jól belefolytotta PVC-be a szót.
Kérdezgeti őket mindenről,aztán amire ő nem kivàncsi,azt beléjük folytja?

Cimili 2014.11.30. 21:30:06

Lilát a hangmérnökök sem csípik.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 21:30:16

hú de röhögnék ha most megmutatnák a marlenkát

Mók_Ica 2014.11.30. 21:30:26

@Cimili: nagy kedvencem.... :)))))))))))

Mók_Ica 2014.11.30. 21:33:06

@Cimili: inkább az a kérdés, hogy ki igen :))))

Commodore 2014.11.30. 21:33:10

Törtető, Lillukát fogja váltani jövőre.

Cimili 2014.11.30. 21:33:59

Robin szemei félelmetesek.

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 21:34:25

Kezdik felszopni a Zsuzsát arra hogy visszajön a párbajról ..

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 21:34:45

Bocsika, de ezért a kérdésért nagy pluszpont Lilunak:)

Krétagarbó 2014.11.30. 21:35:06

Mi az az unszimpátia? Zsu antipátiára gondolt? De buta.
Lilu meg miért próbálja befolyásolni a nézőket???

Gia 2014.11.30. 21:35:15

Laci jobb lett volna ha csendbe marad..

malevil2050 2014.11.30. 21:35:21

huhaaaaaaaaa,egy kicsit könnyűvérű a fekete, bagoly mondjaaaaaaaaaaa ,ejnye kis pöcök :)

Aharon 2014.11.30. 21:35:23

Fannikám.... bőr az orcádon, mint a szélesszájú rinocéroszé.... :)

Mók_Ica 2014.11.30. 21:35:38

@Commodore: méltó utód.... szívlapát pozitív ...

Mirocska 2014.11.30. 21:36:14

ez a két nő egymás mellett milyen sötét...

Mók_Ica 2014.11.30. 21:36:26

@Krétagarbó: hali :))) lilu mindig ilyen "pártatlan" :)))

Krétagarbó 2014.11.30. 21:36:37

@foxwiththegloves: sztem meg nem. Ne álljon senki mellé, ne szopjon fel senkit, vezesse a műsort semlegesen.

Mók_Ica 2014.11.30. 21:37:22

reni pirosítóóóóóóó... áááááááááááááááááááá .... tényleg sárlott smink-tanítvány :)

Gia 2014.11.30. 21:37:22

Az a pirosító tényleg nagyon ott van..

Krétagarbó 2014.11.30. 21:37:49

@Mók_Ica: helló:) holnap már beállok:)

Krétagarbó 2014.11.30. 21:38:40

Ez a Dani ritka csúnya fijúúú.

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:39:04

Reni kire tette? pont nem figyeltem..

Mók_Ica 2014.11.30. 21:39:56

@Krétagarbó: fentebb már megemlékeztünk róla :))) ha lesz időd, majd olvasgass :))

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 21:40:26

@Krétagarbó: általában én is semlegességpárti vagyok, de ez nagy ziccer volt most

Mók_Ica 2014.11.30. 21:40:27

@culture club: hát a fő ellenségére, zsu-ra :))

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 21:40:43

Macitól a " nagy taktikus"- tól,ennyi telt,hogy Zsu-ra rakta. Fasza

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 21:41:09

Ez az inga engem csúnyán átbaszott. Biztos az a nyomorult molylepke volt az oka.

Gia 2014.11.30. 21:41:19

Fanninak üres lett a feje.. :-D

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:41:27

@Mók_Ica: @Gia: köszi
@perszepolisz: ne vezess meg neki még nincs pöttye a táblán

Mók_Ica 2014.11.30. 21:41:48

@perszepolisz: danin nincs is jel, teeee :))

Krétagarbó 2014.11.30. 21:42:22

Robint egyelőre bírom.

Mók_Ica 2014.11.30. 21:42:45

robin volt tényleg, aki fannikára tett :))

perszepolisz 2014.11.30. 21:43:56

@culture club: Azt olvastam, hogy "Renire ki tette?" Elnézést a súlyos tévedésemért.

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 21:44:32

Ez az Ádám hol bújkált eddig??

Mók_Ica 2014.11.30. 21:44:35

dani mennyit cigizik, hogy ilyen sárga az ujja????? ehhez még fiatal, nem??

Krétagarbó 2014.11.30. 21:44:35

Vikcsu eléggé helyezkedős, kezd feltűnő lenni a dolog.

Gia 2014.11.30. 21:44:40

Hú,Zsu ennyi jelre nem számított.

nicu71 2014.11.30. 21:44:52

@Krétagarbó: Ráadásul egyre szarabbul néz ki...stresszel keményen ,látszik.

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:45:09

hát szegín Zsuzsa rendesen felült a szopórollerre

Mók_Ica 2014.11.30. 21:45:55

zsu mosolya nem őszinte..... lilu pedig tényleg felhozza.....

@Krétagarbó: sztem eddig is az volt.....

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 21:47:01

Bunkó Lilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tjunior 2014.11.30. 21:47:11

Zsu-Reni párbaj lesz, a ripacs meg kinn marad

perszepolisz 2014.11.30. 21:47:39

Nincs itt gond, ha van esze kiviszi Vikcsut vagy Ádámot, Vikcsu nekünk azért lenne baj, mert még ijedtében beengedi a Macit a málnásba.

Mirocska 2014.11.30. 21:47:43

Szerintem simán visszajön.

BogcsieSajthal66 2014.11.30. 21:48:28

Leírnátok, higy ki-kire tette? :)

Krétagarbó 2014.11.30. 21:48:45

Remélem nem gyártanak mártírt Kiskunból. Engem ez a fajta törtető butaság nagyon taszít, ha mégx1 kimondja, hogy 'figyelj ide', én is rárakom a jelem...
Laci viszont meglepett, összefüggő, értelmes mondatokban tud beszélni, nem is mond hülyeségeket mindig.

Cimili 2014.11.30. 21:49:15

És én még azt hittem, h csak a tavalyiak voltak agyhalottak.:DDDDDDDDDDDDDDD

Commodore 2014.11.30. 21:49:27

@Mók_Ica: Fiút, a tejfelesszájút...

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:50:41

@Cimili: ó te, hát eddig mit néztél? :D

Krétagarbó 2014.11.30. 21:50:52

@BogcsieSajthal66: nagyjából mindeki Zsura, kivétel: Plasztik (Lacira), Dani és Zsu (Renire) és Robin (Fannira).

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 21:51:20

Zsu-Reni párbaj lesz. A lányok érzelemből,indulatból döntenek. Ha esze lenne,Vikaccsut vinné.

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:52:59

na a faszik a ribi ellen mennek holnap? jó lesz az

Gia 2014.11.30. 21:53:34

Ádám rakhatta volna Fannira,ahogy látom..

Gia 2014.11.30. 21:54:17

Kinek volt kis Vukja?Dennisnek?

nicu71 2014.11.30. 21:54:21

a kis Ádám kinyitotta a száját! de jó :) amugy sztem reni-zsu párbaj esetén 100 % zsu jön vissza.

Mók_Ica 2014.11.30. 21:54:35

@Krétagarbó: pedig nagyon úgy néz ki sajnos..... :(((

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 21:55:04

Lilu ritka aljas,bunkó volt ma! Visszavehetne az arcából!
Persze most biztosan a régi elhíresült mondata szerint gondolkodik. ("szopjatok le mind!")

Krétagarbó 2014.11.30. 21:55:38

@foxwiththegloves: szerintem ő még helyezkedik. Nem akart birkaszellemben Zsura tenni, még meg sem melegedett, nehéz neki felmérni, kira rakjon. Húzott egy olyan nevet a kalapból, aki úgysem kapott volna egy jelet sem.

Mók_Ica 2014.11.30. 21:55:58

@Gia: igeen... szegénykém egyszerre nyomtak le kb. 1 liter tejet párbajban lacival, ha jól láttam..... és vissza is jött neki

Gia 2014.11.30. 21:56:22

Jó lesz ha Zsu viszgyön,mert Fannikáéknak leesik az álluk.

Nem Penny hajója 2014.11.30. 21:56:24

Pár napja még pont fordítva gondoltam, de most úgy vagyok, hogy egy Zsu-Reni párbajon Zsura szavaznék. 1. Már unalmas, hogy ugyanazzal basztatják egy hete 2. Igaza van Tüskevárnak, Zsu tényleg izgalmasabb karakter, mint Reni.

Mók_Ica 2014.11.30. 21:56:36

@Admiral_General_Aladeen: tudod, ő nem káromkodik élő műsorban :))))

malevil2050 2014.11.30. 21:56:59

@nicu71: ez így igaz,én már most megelőlegezem neki az appot,bárkit is visz ki,mert azért amit kapott.azt azért állni is kell,és legalább kombinál egy kicsit :) igaz óriási körmondatokkal de ze lényegtelen

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.30. 21:57:22

@Krétagarbó: mindenképpen ügyes döntés volt tőle:)

Jó éjt mindenkinek

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 21:57:27

Reniből a nézők annyit látnak hogy folyamatosan utálkozik. Így könnyen kint maradhat...

culture club (törölt) 2014.11.30. 21:58:43

@Admiral_General_Aladeen: nem tudom elképzelni, h bárkinek szimpatikus

Gia 2014.11.30. 21:58:54

@Admiral_General_Aladeen: Meg elolvadt Robintól.Hát kár volt.

Mirocska 2014.11.30. 21:59:49

remélem, ma lesz on. Ezek után megnézném, hogy ölik egymást.

perszepolisz 2014.11.30. 21:59:56

@Krétagarbó: Nem feltétlenül csak emiatt döntött. Én például el tudom képzelni, hogy Fannit tudatosan kerüli, mivel egy épeszű ember.

Admiral_General_Aladeen 2014.11.30. 22:00:06

@culture club: nekem az volt,míg a Zsu téma fel nem emésztette

Onereality 2014.11.30. 22:03:06

Ha a szerkesztokon mulik, Zsu marad, ellenpoluskent, kozutalat targyakent sokkal hasznosabb karakter, mint egy magaert sem kiallo Vikcsu, vagy a nem tul eredeti Renata, aki csak plusz egy fo a ribancozo korusbol.
A ribancozo korus pofara esese meger egy vagy tobb musort, ha a ribanc szepen visszasetal a villaba.

nicu71 2014.11.30. 22:04:29

@Admiral_General_Aladeen: pontosan.Nekem nincs renivel bajom,de most megdöbbentett kicsit az utálkozásával,egyszerűen maga alatt vágja a fát,miközben Kiskun mártirrá avanzsálódik,ami ugye nyerő felállás neki /a ribanckodás már meg se kottyan a nézőknek ,erre kár reninek építeni.

culture club (törölt) 2014.11.30. 22:05:46

@Onereality: fanni már rég túltett rajta
@nicu71: @Admiral_General_Aladeen: nekem elejétől fogva ellenszenves volt, jól mondta bent valaki: sunyi

Mók_Ica 2014.11.30. 22:06:05

dávid is renit vagy vikcsut mondja kihívottnak

Nem Penny hajója 2014.11.30. 22:06:22

Már lehet az applikációban Zsuzsa vs Valaki Másra szavazni. Nyomtam is egyet Zsura, aztán legfeljebb átrakom másra, ha úgy alakul.

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 22:07:27

@Onereality: hát bizony a szerkesztőkön múlik most is, mint eddig is. Két napja írtam hogy Vikcsut kezdik képernyőre tenni mert ő lesz majd a Zsu párbajellenfele és kinnt is marad, Zsuzsa visszasétál és a benntiek meg nem tudják hogy akkor most mi a fasz van és legyen. Ebből lehet műsort csinálni, Vikcsuból meg Reniből nem.

Mirocska 2014.11.30. 22:09:09

Már csak azért is megérné Zsut visszaküldeni, hogy Fannika arca kisebb legyen...

bobby.ewing 2014.11.30. 22:09:46

Zsú kétszinű!
-Miért kétszínű?
Mert kétszínű. Meg manipulátor.
-Miért manipulátor?
Mert mindenkit maga mellé próbál állítani. Meg gyereke is van, amit mondott is.
-Aha, értem.

Onereality 2014.11.30. 22:09:52

@culture club: a Fanni esete mas, de Zsuzsit epp a ribancozas tarthatja jatekban, ellenseg+aldozat

Nem Penny hajója 2014.11.30. 22:11:49

@Schlomo Goldberg: igen, a bentiek nem feltétlenül vannak tisztában az erőviszonyokkal. Érdekes volt az adás elején, amikor Plasztik láthatóan ledöbbent azon, hogy a nézők Ádinát küldték randizni Robinnal. Akkor esett le neki, hogy hiába nem tartják bent sokra, kint népszerűbb lehet a kiscsaj.

Mirocska 2014.11.30. 22:12:23

Tegnapelőtt hoztam egy kismacskát a gyerekeknek, Masni lett a neve. Annyit olvasgatlak benneteket, hogy már többször Fanninak szólítottam!!! :-DDDD
Atyaég, kicsit távoznom kell innen! :-DDDDD

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 22:12:32

Robintól zseniális húzás volt Fannit megjelölni.
A kinti lányok 90%-a biztos hogy utálja Fannit mert azontúl hogy szép, még ribanc és buta is.
Ha párbajozni megy valaha akkor a női szavazatok 90 % -a sz övé.

Nem Penny hajója 2014.11.30. 22:14:03

A szimpátiaszavazáson egyébként ezek voltak az erőviszonyok:
Zsuzsa - 5,92%
Reni - 3,65%
Vikcsu - 3,56%

Krétagarbó 2014.11.30. 22:14:52

@Schlomo Goldberg: sztem Fanni is népszerű kint. Egyelőre.
De télleg jó húzás volt Robintól, csak sztem nem azért, amit írtál.

Mók_Ica 2014.11.30. 22:17:26

au a szexről beszél..... nem találja a szavakat... vicces..... :)))
dávid tényleg betette :))) na szóval zsu ezt miért nem vállalja??? fannika megcsinálta és vállajla is...

nosce 2014.11.30. 22:18:33

@Krétagarbó:
sztem Dani az agy (már köztük) zsu után fut, ha zsut kipattintják szabad a pálya neki

Schlomo Goldberg 2014.11.30. 22:18:35

@Krétagarbó: egyetértek hogy Fanni is népszerű kint, én nagyjából miatta nézem, ekkora agyatlan baromságokat művelni, engem ez roppantul szórakoztat, meg tetszik is, de nem szeretném ha megnyerné.

nosce 2014.11.30. 22:19:07

@Mók_Ica:
de csak a hegyét tette be :)

Mók_Ica 2014.11.30. 22:20:52

@nosce: és az smafu???? :))) az mégis csak több, mint a semmi..... és zsu azt állítja semmi nem volt

Onereality 2014.11.30. 22:25:04

@Schlomo Goldberg: nekem nem tetszett, amit a Zsuzsi alakitott konnyezo anyukakent meg nagypofaju ribanckent a 0. napon :) de jatek szempontjabol neki kell visszamennie, kiveve ha Viktoria meg ma este nem kezd el csattogtatni a medvevel :) vagy Renata, az ara nem pippantja le az ejszaka a vizilabdast :)

bigél 2014.11.30. 22:26:59

Kár, hogy Dávis kiesett a szimpátiaszavazáson. Több van benne, mint néhány benti karakterben.

kis.herceg 2014.11.30. 22:27:12

ha esetleg vesztésre állna szerintem akkor is simán visszarakja az rtl, egyszerűen kell oda történést generálni.

Aharon 2014.11.30. 22:28:10

@Mók_Ica: Nem, azt mondta, hogy simi meg tapi, vagyis petting, abba meg egy kis makkal történő punciizgatás simán elfér, még akkor is, ha hopp, 3 centi becsusszant.... mindenkit érhet baleset. Mivel a coitus nem teljesedett ki, a kanyarban sincsen Fannikához képest, akit ugye a Dénes úr tisztességel megcsinált, inkább valahol PVC és Basszájba szintjén mozoghat... de lesz ez még így se, ha visszamegy :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 22:28:54

@culture club: Én még az online-ban sem láttam jelét, h ne ő lenne a legnyíltabb játékos bent.
Az, h nyíltan utál vkit, az nem sunyiság. Te is nyíltan utálod őt, attól sunyi lennél?
@bobby.ewing: Attól kétszínű pl, h egyik nap haverkodik Vikcsuval, másnap meg a háta mögött elmondja mindennek. Hát manipulátornak én sem mondanám, annyira átlátszó, de szemmel láthatólag vannak akik beveszek a rizsázását.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 22:30:57

@Aharon: Erről a Monika Lewinsky ügy jut az eszembe :)
"Én nem hazudtam, az még nem szex."

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 22:33:20

@Onereality: Zsutól is csak párbajközbelben várható nemszex, szemmel láthatólag neki ez a kiesés elleni taktikája.

culture club (törölt) 2014.11.30. 22:38:28

@MolnarErik: én azt mondtam nem szimpatikus, az utálattól messze vagyok, annyit nem jelent nekem :D

bobby.ewing 2014.11.30. 22:41:29

@MolnarErik:
Bezzeg a fehér csapat minden tagja mentes a kétszínűségtől, csak emlékezzünk vissza, mikor Maci pólót váltott. Hozzájuk képest zsú maga az egyenesség.

Nézd, szerintem semmi olyat nem csinált ms.kiskun, ami alapján ilyen undorító módon ellene fordult a menyasszony és a ribi vezetésével a csapat egy jó része.
Számomra visszataszító az állandó gágogásuk. Igaza volt Lacinak, ez erősen
kontraproduktív.

Onereality 2014.11.30. 22:43:17

@MolnarErik: nagyon sajnalom, hogy eleg neki a bentmaradashoz, hogy az elso par oraban magaba fogadott egy eppen arra koszalo makkot, ez az egesz szeria szegenysegi bizonyitvanya is...

Mentula 2014.11.30. 22:45:12

hát ez kész, dávid (?) orálió kérdésére viszakérdezett, hogy akkor definiáljuk a szexet. orálió szerint az a szex, amikor végén elélveznek, aztán szűkítette a kört, mertehogy a nők 90%-ban nem élveznek el. :))) vagy :(((
baszki, ez a clintoniánus felfogáshoz képest (mely szerint a szopás nem az) is szűkre szabott, tkp. az a szex, ha a végén auréliónak jó, a többi csak maszatolás :)

Mók_Ica 2014.11.30. 22:46:10

@Aharon: nincs bent a villában a másik fél, őt már nem tudják a villalakók megkérdezni.... a bentieknek pedig azért "csak" pettinget mond, hogy még jobban ne ribancozzák... illetve ha most elismerné, még hazug is lenne.
nekem nem szimpi zsu, mert a rossz helyzete miatt könnyező egyedülálló anyaként ment be és ehhez képest ugrott be dávid paplanja alá 6 órával a beköltözése után, egy kis tipitapi-petting-hegyebent dologra...... kb. ezért nem szimpatizálnak bent vele...... félreértés ne essék, egy egyedülálló anya is lehet szexéhes és joga is van erre.... de a körítés.... na, az nem kellett volna... ettől hiteltelen....

Krétagarbó 2014.11.30. 22:50:16

@MolnarErik: na, a számból vetted ki, hogy stílusos legyek:))

Aharon 2014.11.30. 22:52:03

@Mók_Ica: Jó, szerintem se egy jellemóriás, de akkor is, az csak egy kis maszatolás volt... nem nagy kunszt.... 6 óra után, no, tényleg fura, de én is csináltam már ilyet, előfordul, nem dráma, valamiért ráficcent arra a kis kukásra, no, hát vót egy kis tipitapidínó... a tálalása viszont tényszerűen pocsék, de nem rosszabb sokkal annál, mint akik gágognak ellene... és azt, hogy csak egy kis izé volt, Dávid is elismerte, másnap, Mackónak... én inkább arra a nyilatkozatra alapozok.... szóval ha szavazni kell, akkor Zsu. Benne még van sztori, a Sínészben semmi se.

Krétagarbó 2014.11.30. 22:55:47

@bobby.ewing: mindegyik egyformán buta a játékhoz, ez a falkában csaholás felesleges és visszatetsző. Ettől függetlenül Zsu irritál engem a legjobban a villában jelenleg, és bár tudom, hogy a játék szempontjából mint "érdekes" figura, feltehetően ő marad bent reni vagy vikcsu ellenfeleként, mégis kap tőlem az ellenfele egy szavazatot. (és nem, nem a szex-petting-hegyét bedugom vagymi miatt nem kedvelem...)

Aharon 2014.11.30. 22:55:49

@Mók_Ica: Eltűnt amit írtam, bakker.... na szóval, szerintem sem egy jellemóriás, és rosszul tálalja a dolgait, pocsék a stílusa is általában, de hogy csak maszatolás volt, azt maga Dávid mondta másnap Jabbának.... hogy 6 óra után, no...... történt már velem is ilyen :) előfordul fiatalokkal.... szóval nagyjából egyetértünk :)... bár nálam, ha szavazásra kerül a sor, egyértelműen Zsu, lesz még vele balhé bőven, míg a Sínészben semmi sztori nincsen, dögunalom.

Mók_Ica 2014.11.30. 22:56:29

@Aharon: az egy másik kérdés, hogy több sztori van zsuban..... valószínű reni azért is reagált ilyen hevesen, mert ő nem csinálhat segget a szájából, azaz nem dughat ilyen hirtelen, hisz vőlegénye van :))) pedig szívesen megtenné robinnal, mint azt nagyjából leszűrhettük a rajongásából..... reniben kb. ennyi volt, ha ő megy a párbajra.

Mók_Ica 2014.11.30. 22:57:30

@Aharon: gyün az, csak néha lassan :)))

Krétagarbó 2014.11.30. 23:00:42

@Schlomo Goldberg: nekem nem az esetem:))) de engem is szórakoztat.

Mentula 2014.11.30. 23:01:10

@Mók_Ica: nehéz dolog ez, fel is vállalhatná, mint Pöcök, hogy bizony vannak ilyen igényei, de hát őt is ribancozzák, a különbség, hogy legalább nem álszent. és akkor nem nyitnék feminista frontot, de akit a pöcse vezérel, annál ez fel sem merül, legfelejebb macinál.

beacska 2014.11.30. 23:05:20

szóval, már pár nappal ezelőtt is írtam, h EZEK NEM LÁTTAK EGY VV-T SEM??? eddig még SOHA-ismétlem soha-nem esett ki párbajon első számú közellenség. nekem egy kicsit most Eszter-fílingem volt....persze, ha ők azt akarják játszani. De Eszter okos volt. (szerintem úttörő a a VV-k történetében, ami a kihívás-technikáját illeti-igazi jogászosan találta el szarva közt a tőgyét - megismételhetetlen)
Az meg, h ilyen sok jelet kapott szart se jelent Zsu szempontjából, ahogy ő is mondta, a maga suta módján - jegyzem meg, nem hiszem, h R. tényleg ilyen ostoba, h sosem érti, amit Zsu makog. Mert ha igen, agyban van benne baj, szerintem, csak igyekszik összezavarni). Szóval a nyolcból 6 alibi szavazat volt

Mók_Ica 2014.11.30. 23:06:59

@Mentula: ennél a szériánál különösen erősen érzem, hogy az alapján kerültek be, hogy valóban bevállalják-e a szexet.... a vv6-ban majdnem mindenki elmondta a kisfilmben.... aztán milyen nyuszik voltak az elején.... igen, felvállalhatta volna.... de már a belépőjénél ő volt a "tökéletes".... a - milyen kupi van itt - megjegyzéssel.... aztán mit pakol azóta? semmit...
azt figyeltétek, hogy pont dani szólt vissza akkor neki, hogy te jöttél utoljára, neked kell rendet raknod? :))))))

Krétagarbó 2014.11.30. 23:08:05

@Mentula: Zsunál ez nem "igény" volt, gondolom nem úgy ment be a villába, hogy már 6 óra múlva rajta volt a baszhatnék. Egyszerű és puszta taktika lett volna, de azt is elbaszta, hehe. Volt valami olyasmi a magyarázkodásai során (csak nehéz kiszedni, mit akar mondani tkp-en), hogy üzletet kötöttek Dáviddal, megnézhette/volna, amikor zuhanyzik a csaj meztelenül, talán az uncsi karakterüket akarták kicsit feldobni ezzel. Mondjuk Dávidnak ezzel a hegyét beraktam de nemszex-szel sem sikerült...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 23:09:30

@Onereality: Úgy jó középtávig simán.
@bobby.ewing: Mikor bement Zsu abban a pillanatban, még az élő beköltözés alatt általános tanítónéni stílusban beszólt mindenkinek, míg a többiek csak csipáztak, Reni volt az egyetlen aki visszaszólt neki (pont akkor vették el az élőt). Ezután az éjjeli buliban rámászott az összes fiúra Maciig bezárólag (miatta is kellett magyarázkodnia miatta Daninak), Daninak megígérte, h vele alszik, aztán végül Dávid ágyában nemszexelt (szal Fanninak hozzá képest apácatempója van). Ezért utálják a lányok (mert tudják, h a bentmaradásért bárkire nyitott a lába még ha csak 3 centi erejéig is), és ezért van, h még az egyetlen női szövetségese, Edina se bízik benne egyáltalán.

nosce 2014.11.30. 23:09:33

@Mók_Ica:
persze az dugás, csak vasalóztam :)

Krétagarbó 2014.11.30. 23:11:10

@beacska: mondjuk nemcsak Reni nem érti mit mond. Komolyan kell koncentrálnom, amikor Zsu beszél. De igazad van, mártírt készülnek gyártani belőle, de azért szerintem minden az elkövetkező napok történésein és persze a szerkiken múlik:)

nosce 2014.11.30. 23:13:00

@Krétagarbó:
zsu azt baszta el h pont azzal reszelt aki kiesett, ez nagy lúzerségre vall :)

Krétagarbó 2014.11.30. 23:13:24

@Mók_Ica: Dani nem buta, sztem nem bírja annyira Zsut, mint amennyire védi, kellett neki egy nem túl okos, ámde megosztó emberke a maga szürkesége mellé.

Gia 2014.11.30. 23:13:39

Ha Reni és Zsu megy párbajozni ott olyan ordítozás lesz...

Krétagarbó 2014.11.30. 23:14:20

@nosce: Hja, látszott is rajta az idegállapot, amikor kiderült, hogy rábaszott:)))

Gia 2014.11.30. 23:14:34

@nosce: Nem tudhatta ki fog kiesni.Lehet,hogy azt hitte,hogy Dávid erős.

nosce 2014.11.30. 23:14:51

@Krétagarbó: @MolnarErik: @Mók_Ica:

egyébként meg lehet h csak azért a hegye (3 cm) mert davidnak akkora a farka :)

Krétagarbó 2014.11.30. 23:15:13

@Gia: ezért is már szinte tuti ez a párbaj. Ha csak nem lesz valami nagyobb durranás még addig...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 23:15:18

@culture club: Jó rendben, nem utálod.
De az még mindig nem világos, h miért sunyi?
@bobby.ewing: Zsu a fehér csapat tagja, de ettől függetlenül persze Maci is kétszínű, a többiek (Denisz, Dani, Edina, Ádám talán még Vikcsu és Robin) pedig inkább megtartják maguknak, amit gondolnak.

Gia 2014.11.30. 23:15:31

@nosce: :-)))))))))))) De gonosz vagy... :-))))))))

nosce 2014.11.30. 23:15:49

@Gia:
nem tudhatta, de pont eltalálta, várhatott volna még 1 napot :)

Mók_Ica 2014.11.30. 23:16:05

@Krétagarbó: daniról még nem tudtam eldönteni, hogy buta-e vagy sem..... sztem más nem nagyon haverkodott vele ennyire... zsu is csak azért, mert vele sem haverkodott más.

Krétagarbó 2014.11.30. 23:16:34

@nosce: én már mondtam, hogy nem értem ezt a félmunkát. Ha már a hegyét engedte, akkor nem mindegy? De most, hogy mondod, lehet, hogy beijedt? :)

Gia 2014.11.30. 23:17:05

Dávid miért vállalta be ezt teljes szexnek a belevalóban?Ez nem volt az..Vagy ő mindig így szokta?

beacska 2014.11.30. 23:17:42

@Krétagarbó: a gyártásban a csatornának meg sem kell erőltetnie magát..szemmel láthatóan a két agyatlanon kívül mindenki kínosan érezte magát.
egyre jobban bírom Dórit. ő nem volt hajlandó beállni a sorba

Gia 2014.11.30. 23:18:09

@MolnarErik: Maci nem kétszínű,hanem maga a szivárvány..

Mók_Ica 2014.11.30. 23:18:14

@nosce: ez nekem is eszembe jutott :)))) de ez tényleg genyaság :))) egyébként dávidban még lett volna történés sztem..... sajnálom, hogy ő ment ki.... vikcsu mehetett volna helyette....

Gia 2014.11.30. 23:18:42

@beacska: Ja,csak nő létére ne káromkodna annyit.

beacska 2014.11.30. 23:19:29

@Krétagarbó: lehet, h azt hitte D. ujja? ;)

Krétagarbó 2014.11.30. 23:19:30

@nosce: de hát nem érted, hogy nem tudott??? Már legalább 6 órája a villában volt...:)

budapest23 2014.11.30. 23:20:14

szvsz:

1) még mindig nem vagyok meggyözödve, 7 évad után sem, hogy nem-e tajmindegy, kintröl milyen gombokat nyomogatunk ezerrel, minthogy úgyis a szerkesztök döntenek vmi forgatókönyv vagy legalábbis treatment alapján...?

2) zsúnak szépek a mellei.

3) s ha valóban ész is tapad hozzájuk, renit viszi, mert ezzel nemcsak ledöbbenti a benti ellenfeleit visszajövetelével, hanem gyengíti is öket egy (ellene) hangadó emberrel. ha viszont vikucsit vinné, hiába térne vissza, a csajok polkorrekt módon azzal intéznék el, hogy "a kövér ellen visszajött, mert szép a teste és a nézöknek inkább ez tetszik" (ami akár még igaz is lehet) és emiatt "elvi alapon" továbbra is csesztetnék és jelöltetnék. márpedig elöbb-utóbb elfogynak az emberek, aki ellen Zsú KÖNNYEN visszajön. Tehát: Reni. Aztán dobja rá magát valami pasira, indítson szerelmi szálat, és ha van egy kis esélye (vagy elözetes szerzödése), esetleg még VV Anikó sorsára is juthat.

4) ezt a Maci nevü pszichopatát vhogy kitenném. Sztem sok szempontból veszélyesebb, mint VV simonság.

5) ha a tavalyi szerkesztöt megtartották, Komisz nyeri az ideit. Ha nem, akár még Edina is lehetne. Utóbbi valszeg meg is érdemelné.

Mók_Ica 2014.11.30. 23:20:39

@Gia: tulajdonképp csak azt mondta, hogy valami volt... a semminél több.... és mivel volt bent.... ha csak kicsit is, ez már annak minősül.... de távol áll a teljességtől :))

beacska 2014.11.30. 23:21:07

@Gia: ááá, Iza ellen is ez volt a legnyomósabb érv, aztán ő is vagy leállt vele, vagy már unták a szerkik, és nem mindig azt vágták be....fel fog még jönni Dóránk (jesszus, remélem, nem fogok Dóra Fan Klubbot alapítani...csak nem :D)

Krétagarbó 2014.11.30. 23:21:17

@beacska: Dórira nekem rossz ránézni, ezért nem válik szimpivé. Én még kitartok Edina mellett, aztán még Robinra is kivi vok, talán talán...

nosce 2014.11.30. 23:21:21

@Mók_Ica:
"ennél a szériánál különösen erősen érzem, hogy az alapján kerültek be, hogy valóban bevállalják-e a szexet.... a vv6-ban majdnem mindenki elmondta a kisfilmben.... aztán milyen nyuszik voltak az elején.."

sztem a szerkik most nem bízták a véletlenre, csak az a csaj kerülhetet be akit levarrhattak a második castingon, meg még pár száni karakter mellé pakoltak és kész lett a csajos csapat:)

Gia 2014.11.30. 23:22:22

@budapest23: Komisz tudod mit nyer?Tapasztalatot.. :-D

nosce 2014.11.30. 23:22:37

@Krétagarbó:
lehet ez zsunak titkos feladat volt :)

Krétagarbó 2014.11.30. 23:23:17

@beacska: ki tuGGYa mi járt a fejében, ész nem sok, az tuti.

budapest23 2014.11.30. 23:24:00

@ GIA, nem hiszem, hogy ráragadna :)
depersze legyenigazad, nagyonis.

Mók_Ica 2014.11.30. 23:25:24

@Krétagarbó: dóri mozgása és viselkedése nem nőies... a beszéd stílusa sem... nekem sem szimpi. ádina játékára kíváncsi vagyok, pláne azok után, amit robinnak mondott a romatikus nyugiszobás estén :)))

@nosce: és a pasikat hogy választották?? :)))

Gia 2014.11.30. 23:26:33

@Mók_Ica: A pasikat elkapták egy parkolóban :-D

Krétagarbó 2014.11.30. 23:27:05

@nosce: ááá, az már sajnabajna régóta nincs, nem is tudom, miért nem? Azok jópofák voltak, pl. az egyik játékosnak egyszer az volt a feladata, hogy egy nap csak meghatározott számú WC papír kocka fogyhatott, és neki kellett megoldania, hogy a többiek ne nagyon használjanak egyszerre sok slozipapírt (persze úgy, hogy a többiek nem jöjjenek rá, hogy neki ez most egy kiosztott feladat lenne...)

Gia 2014.11.30. 23:28:26

@Krétagarbó: Még később jöhetnek feladatok.

Mók_Ica 2014.11.30. 23:29:34

@Gia: végülis .... :))))

@Krétagarbó: ez melyikben volt? tényleg vicces :))))))))))))) ... nem is emlékszem rá....

Onereality 2014.11.30. 23:29:56

@Krétagarbó: hehe, egyetertek, Zsuzsika kb. mindent elbaszott, konnyezo anyukat meg ertelmisegi taktikust akart eljatszani ribanc uzemmodban, valahogy semmi nem jott ossze neki :)
most meg masirozik majd vissza, mint kozellenseg meg aldozat...valamit tudtan kivul megis jol csinalt :)

Commodore 2014.11.30. 23:30:00

Ha nem lesz több dugás-.maszatolás , vége a műsornak?

Krétagarbó 2014.11.30. 23:30:23

@Gia: ilyen titkos küldetések már a negyedik szériától kezdve nem voltak.

Jemi 2014.11.30. 23:30:53

Az a baj a Vikcsuval hogy halál unalmas karakter,annyira hogy még a Macinak sem sikerult őt visszahozni a játékba..valszeg az abból adódik hogy sokkal jobb nőnek hiszi magát mint amilyen valójában..

Krétagarbó 2014.11.30. 23:30:57

@Mók_Ica: amelyikben Milo nyert, az ő feladata volt.

nosce 2014.11.30. 23:33:32

@Mók_Ica:
lehet h őket is levarrták de őket nem Woodman castingolta :)

Krétagarbó 2014.11.30. 23:34:11

@Onereality: nem ő csinálta jól, a többiek, akik túltolták a biciklit vele kapcsolatban...

Mók_Ica 2014.11.30. 23:34:17

@Krétagarbó: pedig néztem .... kiesett az emlékeimből.... :))

nosce 2014.11.30. 23:34:45

@Krétagarbó:
most is voltak titkos feladatok csak nem derült ki :)

Mók_Ica 2014.11.30. 23:34:57

@nosce: hanem lilu? :))))))))))))

Krétagarbó 2014.11.30. 23:35:28

@nosce: ja, az lehet:) igen, csak ez lehetett...:)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 23:36:21

@Onereality: Műsort csinál, és az sokáig elég, pláne a hazai mezőnyben, ahol az indulók több mint fele erre képtelen.
Nekem az a legnagyobb bajom vele, h online-ba egyszerűen elviselhetetlenül irritáló (és ráadásul napokon keresztül szinte csak őt adták éjjel), az öfikre azért szerencsére tűrhetőre össze tudták vágni.

Gia 2014.11.30. 23:38:25

Zsu visszamegy,aztán majd kiesik,nem köll aggódni. :-)

Onereality 2014.11.30. 23:39:32

@Krétagarbó: azert irtam, hogy tudtan kivul...nem igy tervezte, de a tobbiek hulyesege miatt ennyi is eleg volt neki...

Jemi 2014.11.30. 23:40:13

Amúgy ez a MsKiskun olyan mint a Baukó..azt is allandoan kikuldtek parbajozni es mindig visszament..

Mók_Ica 2014.11.30. 23:40:22

@Krétagarbó: elképzelted? :))) jól lealázta őket... csak ekkora? csak ennyit tudsz? mi volt ez???

Krétagarbó 2014.11.30. 23:40:29

@Gia: én is ezt gondolom. Most visszamegy, aztán a kövekező lehetséges esetben kihívja valaki, aki kicsit is erősebb nála.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 23:43:53

@Gia: Hát nyerni nem fog, az biztos, max annyi van benne, mint a Verában meg az Izában.
@Onereality: Hát ha nem szólnak be neki, hanem csak csipáznak, h ez meg mit művel itt, akkor meg párbajoznia se kéne, szal oly mindegy.

Gia 2014.11.30. 23:49:11

@Jemi: Fésűs Éva még Kiskunnál is irritálóbb jelenség volt.De szórakoztatóbb is.Zsu biztos nem nyer annyi párbajt.

Aharon 2014.11.30. 23:50:45

@budapest23: Minden szavaddal egyetértek. :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 23:51:04

@Krétagarbó: Őt Fanni v Dóri fogja kinthagyni (Reninél v Vikcsunál erősebb), esetleg Edina, hha lesz vmi konfliktusuk. Egyébként lehet, h Dani inkább Vikcsut javasolta mostanra neki, és azért kezdte el olyan lelkesen szapulni, mikor előbb még barátkoztak.
Viszont a párbajtréninget iszonyat nagy zokogások közt fogja felhasználni, pedig úgy el akarta volna cserélni a hazatelefonra.

kamilla123 2014.11.30. 23:52:19

sajna a mai öfi+kiválasztót nem láttam. Meg tudnátok mondani, hogy Robin mivel indokolta a jelét Fannira?
Nekem jelenleg Edina és Robin a kedvenceim. Edinából lehetne jó csajt faragni kinézetre is, de nem értem, miért nem szedeti le a bajszát, (egyperces művelet és sokat dobna rajta), főleg rúzzsal együtt gáz. Meg a fogaival kéne vmit csinálnia, mert sztem az nem szép fogászati munka, amit neki csináltak, teljesen elüt az arcától. Persze lehet,h majd elviszik a műsor keretein belül vmi szépségszalonba, és királylányt csinálnak belőle, mint azokban a szappanoperákban, ahol a csajról leszedik a 200 rész alatta a szemüveget meg a fogszabályzót és gyönyörű lány válik belőle.

Gia 2014.11.30. 23:56:48

@kamilla123: Nem tetszett Robinnak,ahogy Fanni másokkal beszél és ahogy vonulgat,

kamilla123 2014.12.01. 00:00:07

@Gia: igen Zsu, nem olyan érdekes egyéniség. sztem állati jól jött neki ez a botrány, mert sokkal több sztem nincs a csajban. Most neki fogok drukkolni, mert remélem, hogy Renit viszi ki, akit iszonyúan rühellek. Persze az is lehet,h Fannival továbbra is őrült nagy konfliktusai lesznek bent, és emiatt érdekes marad. Amúgy egyértelmű,h Fanni azért utálja, mert Danit "ellopta tőle" . Fanninak nagyon fontos, h minden faszi körülötte keringjen és ezzel Zsu nagyot vétett ellene.

Aharon 2014.12.01. 00:00:11

@kamilla123: Olyan ütött-kopott most szegény, mint a nyugiszoba molylepkéje, de amit írtál, plusz a haja rendbeszedése olyanra, mint a castingján volt, nagyot dobna rajta, viszont ebben a környezetben hamar vissza is amortizálódna... de én még ebben a kopottas Edinában is látok egy nagyon vonzó nőt, valami ilyesmit (csak kevesebb rúzzsal :)

rtl.hu/rtl2/valovilag/edina-hosszu-es-viszontagsagos-utat-tett-meg-a-valo-vilag-villajaig

Ha valahogy el tudná zabrálni a Fanni szépségnapját, egy páran rendesen ledobnák a láncot odabent.

kamilla123 2014.12.01. 00:03:48

@Aharon: ja, sztem sem rossz csaj. jó az alakja,meg szép a szeme, szép a mosolya, csak ezek, amiket írtam, hááát, nem csoda, hogy nem nagyon akarnak vele smárolgatni. (csak Dóri :-)))

és tényleg az a bosszantó, h oké, a fog költséges dolog (azt majd a nyereményből :-), de egy gyantázás nem lenne nagy kaland

Aharon 2014.12.01. 00:03:49

@Aharon: ja, és egy kis szemöldökszedés.... de ilyen marad, az sem baj, tökmindegy, csak nyerje meg. Ráférne végre egy nőre is... viszont most aszondom, Robin lesz.... pedig Knap Attila óta először érezhetném, hogy jól működött a (való) világ.... mármint ha Ádiná nyerné, ugye.

Onereality 2014.12.01. 00:07:00

@MolnarErik: szerintem siman kint maradt volna, mert a nezoknek nem szimpatikus, kb. tizedik bekoltozo, hiteltelen karakter, a gyerekemert csinalom, agyba bujok mindenaron, ertelmisegi taktikus vagyok - egyutt semmikeppen nem mukodik.
akkor lett helyzetbe hozva, mikor kollektivan elkezdtek ribancozni, kozellenseget csinaltak belole. Csendben kapott volna 3-4 jelet oszt csokolom, megy ki Davidka utan.

Mók_Ica 2014.12.01. 00:08:39

@MolnarErik: valóban, zsu kb. olyan a villában, mint a fekete mamba vera :) ugyanazt a rekaciót váltja ki a lakókból és hány párbajra küldték.... :))))

kamilla123 2014.12.01. 00:11:59

@Aharon: sztem ugyanolyan esélyes Edina, mint Robin. Mindkettő szerethető személyiség, és sztem ez még max Daniról mondható el a villából. Az, hogy érdekes-nem érdekes, szexel-nem szexel vki, az egy dolog, de valahol mégiscsak kell, hogy a végén olyan figura nyerjen, aki szerethető. Ezt Edinára bízták volna eredetileg a szerkesztők, illetve egy ideig Maci is ebben volt, sztem, de hát perverz meg minden...és aztán sztem amikor jött a kukkolós dolog, akkor lehet, megijedtek, hogy nem lesz igazán szimpatikus versenyző Edina. Persze ez a kukkolás/magamhoz nyúlás fel volt turbózva, és akkor sztem azért hozták be Robint, hogy legyen egy jóember figura. Amúgy tényleg szimpatikus a srác, bár Edina sokkal szórakoztatóbb karakter. Persze vannak szereplők, akik ideig-óráig hozhatják a szerethető figurát, mint pl mostanában Laci, de hát azért ő már túlságosan kimutatta, hogy tud másmilyen is lenni.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 00:13:35

Remélem azért 1 hajmosásnál több lesz.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.12.01. 00:15:02

@MolnarErik: Az még hagyján, de a fóka a víz alatt az valami rettenetes volt.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 00:19:15

@Onereality: sztem, akkor Laci megy és Zsu simán megússza, bár nem erősödött volna bent, ahogy most fog, és őt ismerve igen nagy csipakinyílásra lehet számítani.
@Mók_Ica: Igen, a nézőknek nem kell vele együtt lakni, és a többség az online-t se nézi.

Aharon 2014.12.01. 00:20:39

@kamilla123: Elvben igen, de inkább lánykák szavaznak, és ugye Robin, hmm, még én is bevállalnám... na jó, nem , de nagyon szép a gyerek, és eddig a stílusa is jó, agya is van (bár me az ő száját is elhagyta az unszimpatikus szó, amitől engem a víz lever)... mondjuk Ádinánál ott van az összes székelyföldi szavazat.... már aki nézi onlány és veszi a fáradtságot letölteni az appot.... és ha nem budapest123 kollégának van igaza (félek igen) és ez tisztán műsor, a vége pedig le van játszva bizonyos rendezőelvek szerint.... de eddig Edina, és ha nem csinál valami otrombaságot, marad is...

Az a kukkolás/magamhoz nyúlás.... NEM nyúlt magához... kukkolni kukkolt, na, dehát megmondta jó előre, hogy érdekli, meg mit számít az, ha 1,200,000 néző mellett még egy benti kolléga is megtekinti a műsort? Van, akinek még plusz impulzust is jelent... ahogy neki is, hogy odanézhetett. Valahol ez nekem fejlettebb szexualitásról is árulkodik tulajdonképpen.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 00:23:23

Fanni hastáncbemutatót tart Macinak.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 00:26:16

@Aharon: Sztem a szerkik lánnyal akarják megnyeretni, mégpedig Fannival VAGY Edinával.

barakka 2014.12.01. 00:27:55

@kamilla123: Tipikus erdelyi (mu)fogak. Meglep, hogy meg mindig ilyeneket csinalnak, valoban nem illenek hozza. Otthon ez szerintem nem tunik fel senkinek. Majd a nyeremenybo, ahogy irtad :) A tobbin egy jo fodrasz/kozmetikus pikk-pakk segit. Remelem meg mig musorban van :)

kamilla123 2014.12.01. 00:28:28

@Aharon: sztem sem nyúlt magához, azért is mondtam,h túl lett gondolva (lehet,h nem így mondtam). mindegy,nekem mindkét szereplő szimpi, bármelyik nyerheti, annak örülni fogok (legalábbis a mostani állás szerint)

Aharon 2014.12.01. 00:28:46

@MolnarErik: Hmm. Ezt az egyébként üdvözlendő vágyat mire alapozhatjuk?

(Ne már Fannival, bakker. Ő legyen csak második.... szeretném látni a fejét :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 00:31:35

@Aharon: Az én megérzésemre :)
Lehet, h csak annyit ér mint Fanni ingája :)
Két erős és nagyon eltérő karakter, nem vesznek el egymástól szavazatokat.

barakka 2014.12.01. 00:32:08

@Aharon: Elvileg megy az RTL, csak szavazni kell :) Eletemben eloszor en most fogok :) Es szerintem is CSAK kukkolt.

szabinaW 2014.12.01. 00:33:19

Elnézve Fanni tablóképét kezd értelmet nyerni számomra a viselkedése valamilyen szinten. Nem volt kifejezetten csúnya lány, de lássuk be biztos hogy nem akadt túl sok hódolója a gimis évei alatt, az elmúlt 1-2 évben történt hihetetlen nagy változás révén lett belőle egy igen dekoratív csaj. A VV előtt aligha volt kapcsolata max egy kettőt nézek ki, ezzel a hirtelen jött népszerűséggel ami bent éri ( minden pasinak szinte ő jött be ) nem tud mit kezdeni, vagyis új még számára az hogy ennyire ő a "sztár" a villában ( legalábbis eddig ).
A pozitív csalódás számomra Denis, tök jó arc a pali, mikor Fanni undorító módon beszélt vele arra sem reagált úgy ahogy anno Laci tette ezt Dórával szemben. Laza, vicces, nem rosszindulatú egyedül a beszavazókor történt barátnős incidens az ami még mindig kellőképp bosszant. Nem lehet hogy meg volt az játszva? Hát könyörgöm a kisfilmben is elküldte a búsba a csaját, nem igaz hogy azt a kis filmet nem látta az ex barátnője a show előtt. Na mindegy .

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 00:36:46

Na, gyorsán igyák le magukat, mert addig uncsi a buli.

Aharon 2014.12.01. 00:36:56

@barakka: Én másodszor. Az első, és eleddig az utolsó, az Attila volt. Az valami eszméletlen műsor volt, amit az a pasas leadott, imádtam, szavaztam, mert akartam, hogy vigye a lovettát :) Pedig az még fizetős is volt... :)

barakka 2014.12.01. 00:46:10

@Aharon: Attila jateka utanozhatatlan, nekem az volt az utolso vv amit neztem, s talan a masodik, de imadtam a fickot en is, abszolute vv pozitiv, ebbol a szeriabol hianyolok egy legalabb hasonlo figurat.

kamilla123 2014.12.01. 00:49:22

nem hiszem el, gondoltam, végre belenézek az online-ba, erre pont lekapcsolják. láttam vagy tíz mp-et

mézescsók 2014.12.01. 00:49:51

@Aharon: Hogy ti mennyi baromságot bele tudtok magyarázni a dolgokba, ha valakit fényeztek!!! Eszem megáll.
Mi abban a fejlett szexualitás, hogy élőben figyel egy pettingelő emberpárt!
A kis béka mondta, hogy szereti nézni, akkor mi a faszt figyelt, ha még masztizni sem tud?
Adatlapja szerint három vagy mennyi pasija volt (most meg nem nézem a pontos adatért), azokkal csak fogták a kezüket, amig össze nem izzad?
Nem muszáj minden idiótaságot elhinni, amit a játékosok mondanak. Edina sem jobb vagy különb a többinél - attól pedig, hogy erdélyi, külön nem vagyok hajlandó elájulni -, pont ugyanúgy játszik, taktikázik, hol őszinte, hol megjátssza magát, stb. és nem mellesleg kétkulacsos is (saját maga ajánlotta fel Daninak és Zsuzsának, hogy majd kémkedik a másik csapatnál és rendületlenül eleget is tesz ennek). Szóval azért a szentté avatással még várjunk.

@MolnarErik:
Egy tipp: egy lakás, egy kocsi.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 00:54:48

Na, most pótoltam be a kiválasztást. Hát még az emberei Zsuzsára tettek teljesen őszintén, még véletlenül se azért, h előre megbeszélt módon rájátszanak kiközösített áldozatfaktorra :)
Robin húzása meg egyszerű puhapucázás, olyanra rak, akire biztos nem rak senki.

Aharon 2014.12.01. 00:57:01

@mézescsók: Ha el kell magyaráznom, miért jelent ez hozzáadott értéket, akkor inkább bele sem kezdenék... de talán annyit; abban a környezetben, ahonnan származik, még vannak tabuk. Vannak vágyai, vannak ösztönei, ez nyilvánvaló, tapasztalata azonban nincsen hozzá, de nem féltem, fél éven belül, vagy bent, vagy kint, de megszerzi.

Az megvan, hogy ez a csoda egy taktikai játék? Attól kapok szívgörcsöt, amikor negatív kontextusban hangzik el az, hogy taktikázik.... légy szíves, te se tedd. Ez erről szól.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 01:04:16

@Aharon: A párbajokat ált az nyeri aki "nem taktikázik" :)
Ezzel nyert Vera Meg Csaba, meg Krisztián még Viki is, ez már csak a végjátékra nem elég.

kamilla123 2014.12.01. 01:16:54

én is most pótoltam a kiválasztást. egyszerűen fel nem foghatom, hogy mi az a hallatlan gyűlölet, ami Reniből süt Zsu felé. Értem, h nem szimpi, szerinte taktikázik, meg ilyenek, de mondjuk neki kifejezetten nem ártott. Még Dóri sem néz úgy Lacira, vagy nemtom milyen példát hozzak, pedig ő aztán kapott tőle. Nekem az a benyomásom, hogy Reniben egyszerűen van igény a gyűlölködésre, csak úgy, önmagáért a gyűlölködésért, és ez nagyon gáz.

Veder1 2014.12.01. 01:28:53

Ezt az unszimpatikust hagyjátok már, ugyanúgy helyes mert alkalmazzák, valószínűleg a németből jön és nem a latinból. Mondjuk én is az antipatikust használom, de nincs semmi baj a másikkal sem.

büdösbohóc (törölt) 2014.12.01. 01:37:47

@aggyistenbrittudós: milyen pszichiológikus vizsgáról karattyolsz te? O.O

ő-szinte 2014.12.01. 04:15:02

hát ez a maci szánalom a köbön és lapáttal amíg mozog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ááááááááááááááááááááááááááááá
ilyen ember tényleg van??? :-OO :-((((((((((((((((((((((((((

ő-szinte 2014.12.01. 04:17:55

@kamilla123: csinosabb mint ő...
és ez neki már ok
olyan vv bunkóévásan

Schlomo Goldberg 2014.12.01. 07:25:13

Tipikus úrinői pillanat Fannikánk villalétéből, azt hiszem ez az amit nem tesz be Anyu és Apu a családi albumba: www.blikk.hu/data/cikk/2/30/74/73/cikk_2307473/vv7-gr.jpg

Aharon 2014.12.01. 07:28:33

@MolnarErik: És Attila? Az maga volt a taktika :) amikor a végén, miután megnyerte, elpöccintette az utolsó cigit, hogy na te is csak álcából kellettél, lefordultam a kanapéról :) Az elsőnek a nyertese, aki szoci politikus lett, az is prímán játszott, nagyon nagy színész volt.... de pl. ez a szerencsétlen hülye Aurelio tényleg ösztönből nyomta, oszt' mégis.... meglátjuk, no.

Aharon 2014.12.01. 07:31:29

@Vödör: Igen, germanizmus. Azért irritál :) de még a Duden is úgy magyarázza a jelentését, hogy Antipathie erweckend... :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 08:14:38

@Aharon: Igen, úgy Atti 1. párbajának a magasságában (ott vérzett el Vera, és nagyjából azon szinten Krisztián is) fúj ki nagyjából ez az ó én nem is taktikázom taktika.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.12.01. 08:16:35

@Vödör: Igen, az antipatikus pedig az, aki rühelli a patikusokat :)

mézescsók 2014.12.01. 08:40:34

@MolnarErik: Kézenfekvő. Talált, süllyedt.

@Aharon: Azért csak magyarázd el, ha lesz egy kis időd, én pedig szépen figyelmesen elolvasom, ha nekem is lesz időm, mert és sajnos egyszerűbb vagyok, mint egy faék és csak úgy szexelek bele a világba, mint az üregi nyulak. Talán megértem, talán nem, sanszos ez utóbbi,de egy próbát megér.
Minden közösségben vannak tabuk, sőt tiltó szabályok nélkül közösség elképzelhetetlen, nem is létezne. És meggyőződésem, hogy a legelszántabb tabu döntögetők előtt is állnak olyan tabuk, amelyeket betartanak. Tiszteletből? Félelemből? Csak?
Minden embernek vannak vágyai, ösztönei, hacsak nem aszexuális valaki, de még abban sem vagyok biztos.
Az ember nem tapasztalatokkal születik, az olyasmi, amit megszerez.
Nos, ezek után kíváncsi vagyok továbbra is arra, hogy ugyan miben rejlik Edinka magasabb szintű szexualitása. Ha azt mondod, hogy abban, hogy nehezen adja oda magát, akkor már most szólok, hogy körülröhöglek- pedig én nagyon tisztelni szoktam mások véleményét.

Aharon 2014.12.01. 09:06:58

@mézescsók: Nem, teljesen félreérted.

A tabukkal körbeültetett környezetet pont azért jegyeztem meg, mert - tapasztalat- egy pár ezer lelkes székelyföldi faluból jött lánynak viszonylag könnyen lehet újat mutatni, csak hogy egészen pontosan érzékeltessem, egyes esetekeben bármilyen, a coituson túlmutató érintkezés, legyen az akár egy egyszerű cunilingus, meglepetést, és végül nem várt eredményt - brutális orgazmust - hozhat. Nem ritka a prüdéria, a csak ágyban, párnák közt, 2-3 klasszikus pozíció ismeretére szűkülő szexualitás, de most tényleg nem mennék bele a részletekbe, tudok erről egy elég jó tanulmányt küldeni, ha akarod. (Nem én írtam, de felhasználtam egy munkához.) Önkielégítés, homoszexualitás, biszexualitás? Fúj, az betegség, micsinász lányom, letöröm a kezed, stb. ilyesmi reakciókat válthat ki.

Nyilván fogalmam sincsen hogyan szexelsz, de nem is arról van szó. Látok egy leányzót, Ádinát, akit ösztönösen érdekel ez a téma, de valószínűleg az eddigi tapasztalatai nem tették kellőképpen és megérdemelten boldoggá a téren, és ő maga sokkal nyíltabb lenne, és sokkal, hogy mondjam szépen, dögebb lenne, de eddig és ott, ahol élt, erre nem nyílt módja; itt most bekerült egy teljesen más közegbe, egy konkrét prosti, egy hogyismondjam, magát kevéssé visszafogó leányzó, jobbra-balra dugnak, pettingelnek, smárolnak, lányok egymással, pasikkal, + ott van egy halom jó pasi (testi vágy szempontjából érteném kizárólag) és nyiladozik benne valami, egyértelműen. Márpedig, és ezt ne vedd magadra kérlek, ha valaki át tud lépni az este kilenc után, sötétben, ágyban, misszionárius pózban, bruttó 10 perc alatti reszelésen, az fejlett szexualitást, a többre, jobbra vágyás igényét mutatja, és igen, az, hogy le sem tudta venni a szemét a live-showról, amit rajta kívül úgy egy millió ember is megtekintett egyébiránt, az nekem, Isten bocsássa meg, de nekem azt mondja, van a kiscsajban valami, ami több, mint a hozzá mérhető, vele egyívású átlag.

mézescsók 2014.12.01. 09:42:41

@Aharon: Egy párezer lelkes székelyföldi lány pont azt láthatja a tv-ben, videón, dvd-n, interneten, stb. a szexről, amit egy világváros lakója. És akkor a könyveket már nem is említettem ha már nem rugaszkodunk el a saját kútfőből származó tapasztalatoktól.
A kisebb helyi közösségekben még élő tabuk szerepét nem becsülöm le, de nem is misztifikálom, pár évtizede még sokkal inkább hatottak. Ma már alig. És tudom, miről beszélek, évente heteket töltök Erdélyben, látom, amit látok.
Sosem gondoltam és mondtam, hogy szex csak hetente egyszer, sötétben, ágyban párnák között lehetséges. Belemagyarázhatod, ha akarod, nem ráz meg különösebben, hogy ki mit gondol a szexuális életemről. Aki érintett legyen boldog, az emberiség fennmaradó része pedig off.
Ha az a végső érved, hogy a fejlettebb szexualítást, a jobbra vágyást az jelenti, hogy tátott szájjal, kikerekedett szemmel bámulunk egy egymást kényeztető párt (aminél élménydúsabb akciót egyébként a pornót kedvelő kislány bárhol láthatott is és nyilván látott is, de a taktika szerves része a gyanútlan, hótiszta ártatlanság mítosza), akkor ez előtt fejet hajtok. Ez érv. A talpán áll.
Szakirodalomra nem tartok igényt, de azért köszönöm. Tudod van előttem egy gép, van itt pár gomb is. Ha rájövök, hogy melyik mire való, akkor biztosan találok néhány pornóoldalt, esetleg erotikus irodalmat. Ha végképp nem menne, akkor majd itt síkitozok segítségért.

Aharon 2014.12.01. 10:01:05

@mézescsók: Vicces vagy :) na fussunk neki még egyszer...

a., láthatja éppen, de nem csinálja, mert nem, vagy alig talál hozzá partnert
b., örülök, hogy sok időt töltöttél Erdélyben, és abból mennyit csajozással? Mert nekem van egy 10+-s repzentatívnak nem tekinthető mintám a környékről, és egyetlenegy kivétellel, egészen alap dolgokat is effektíve el kellett magyaráznom (90-es évek második fele, 2000-es évek első fele).
c., nem rólad van szó, mi nem volt elég egyértelmű abban, hogy "Nyilván fogalmam sincsen hogyan szexelsz, de nem is arról van szó. " ? Semmit sem gondolok a szexuális életedről.
d., igen, jelenti
e., nem pornólinket akartam küldeni, hanem, és ismét idézem önmagam, "tudok erről egy elég jó tanulmányt küldeni, ha akarod. (Nem én írtam, de felhasználtam egy munkához.)" tehát egy tanulmányt, amit egy német nőci írt asszem 2002-ben, és többek között interjúk sorozata segítségével vizsgálta archaikusabb körülmények között élő mikroközösségek, inkluzíve székelyföldi falvak leányainak és fiainak szexuális szokásait. Már abba belerokkant, mire talált valakit, aki hajlandó volt őszintén megszólalni a témában, de a végeredmény érdekes lett. Whatever.

Elfogadom, hogy a mai információs technikai fejlődés az azóta eltelt 12 évben példátlan, de saját élményanyagomra támaszkodva, már bocsánat a szóért, de Edina tipikusan olyan, mint egy két-három szeretőt felmutatni képes egyszeri székely leányka, akinek még senki nem illette csókkal a clitorisát, csak megdugták páran, pedig igénye lett volna rá. Nagy összegben fogadnék rá, hogy bizonyos értelemben az, amit Dóriéktól látott, neki újszerű volt, és sokkal ösztönesebben reagálta le, mintha kirombolt volna lehajtott fejjel, azt dünnyögve, hogy bocsika, már itt sem vagyok.... és ez nekem bizony tetszett.

mézescsók 2014.12.01. 11:14:31

@Aharon:
a./ Ez az, amit nem tudhatunk. Nézni különben egyedül is lehet, maszturbálni meg főképp.Ha egymásnak ketten csinálják, már nem az. (Nincs semmi baj a maszturbációval, végülis szex valakivel, akit szeretünk. - nem szószerint Voody Allentől azt hiszem, az Annie Hall-ból).
b./ Csajozással semennyit, mert nő vagyok. Pasizással sem mellesleg, mert problémás lett volna kisurranni a férjem mellől a családjuk nyaralójából a mama éber álma mellett.
c./ Én se a tiedről.
d./ Nekem a fejlettebb szexualitást illetően valamivel feljebb a mérce, de lehet az is, hogy csak megöregedtem. Ennek feltétlenül utána gondolok.
e./ Mostanában ugyan nem ilyesmit olvasok, de ha elküldöd az elérhetőségét, akkor még akár sor kerülhet rá. Meg fogom köszönni, és ezt komolyan mondom.

Neked tetszett, nekem nem. A változatosság állítólag gyönyörködtet. Az ellenvélemény meg csak úgy izgalmasabbá teszi az eszmecserét.
Vale!

Aharon 2014.12.01. 12:26:30

@mézescsók: Drága Mézescsók, direkt értesz mindent félre?

a., nem csinálhatja, értsd, a minőségi cekcet partnerrel, mert nem talált Baróton megfelelő pasit. Nem a masztira gondoltam, pláne hogy ő maga állítja (mondjuk nem tudok hinni neki) hogy még sosem, és nem is tudja hogyan.
b., tudom, hogy nő vagy, költői kérdés volt, bár éppen.... 2014-et írunk mégiscsak.
c., Jól van.
d., a big picture-t nézve nálam is nyilván, de a saját közegében elhelyezve, a semmihez vagy igen kevéshez képest szerint a kislány feljebb van, szerintem. Pont.
e., csak a nő nevére emlékszem per pillanat, valami Hausmann, de megpróbálom előtúrni a szakdolimat, és kikeresem a pontos hivatkozást.... 12 éve írtam, bocsáss meg, de azóta sok minden mással lett tele a fejem.

varietas delectat, diversas diversa iuvant, etiam audiatur et altera pars. :) Vale!

mézescsók 2014.12.01. 19:05:15

@Aharon: .Commorati sunt in hac parte,

mézescsók 2014.12.01. 23:30:22

@Aharon: Majd meglesz sixxé, ha jól kitilt bennünket, hogy nemááááááá

Aharon 2014.12.02. 16:38:49

@mézescsók: Nem hiszem, Dominus Sextus jó ember, és szerintem élvezte ő is... Asterixen nőtt fel, mint mindannyian, ... ámde azt is hiszem, hogy a szerkik olvassák ezt a blogot....

rtl.hu/rtl2/valovilag/o-jajj-ez-bizony-kifogott-a-csajokon

Még mindig sírok ezen a két agyahalotton...

Veni, vidi, vici.... Very Very, Jó, Jó... nem tudok angolul... vagy valami jó étvágyat, vagy nem?

Két Vida Ildikó veszett el bennük, esküszöm :)

Aharon 2014.12.02. 16:44:41

@Aharon: Wáááááááááááááááááááááááááááááááááá....

rtl.hu/rtl2/valovilag/a-genitaliak-nagy-baratja-nem-tudja-mik-azok-a-genitaliak

Dennis: Genitáliák? Az meg mi a faszom?

Dani: Azok ilyen bőrön lévő elváltozások.

Jogra jár, b+, jogra!!!!!! Az érettségijét is elvenném az ostoba hülyéjétől....MTA tagság? Még Supershop kártya se, basszus :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.02. 21:09:41

@Aharon: :D:D:D:D baszki, elkeseritő mindkét társaság, komolyan mondom!!

"mi a faszom az a genitália?"
"bőrkinövés... "..
"itt a lét a tét" ...

Hát kész vagyok, kurvanagyot röhögtem ezeken az idiótákon.. :D nem térek magamhoz.

lukacstoncsi 2014.12.06. 09:10:28

hát nem semmi amit ezek leművelnek.fanni az év kurvája címre toronymagasan esélyes.ennyi iq bajnokot komolyan...már visszasírom a furményos vikit a kurvaanyázós x lábu izát meg a hót sötét vidéki krapekját is:-))
süti beállítások módosítása