Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x13 - Dávid felrúgta a szaros bilit távolról is (18+)

2014. november 29. 10:56 - candyperfumegirl

Lelkizős, nyafogós és minden faszságon végtelenségig lovagló unalmas összefoglalót kapunk ma, aminek az az oka, hogy eljött az első nap, amikor egyáltalán nem juttattak alkoholt a vellába a szerkesztők. Első konfliktus a reggelinél indul, ahol vagy három raklapnyi ásványvíz van az asztalon, ráfér a folyadékpótlás mindenkire. Maci borul ki most hirtelen, mert Vikácsu és Zsu egymás szemébe nézett hosszan, de nem olyan „kinyírlak ribanc!” – „igen?! gyere ide és próbáld meg!” – stílben, hanem barátnősen. Ez pedig boríthatja a gondosan felépített villából való kibaszarintási sorrendet, úgyhogy Jabba tetemre hívja Vikácsut, hogy ótvar ribancokkal nem szemezünk, ez alap. Ezen megy a szájtépés percekig, mert a magát agyhalott bohócra sminkelő Reni és Kazal is beszáll az észosztásba. Ők persze nem látnak annál tovább, minthogy Zsut rühellni minden nőnemű lénynek KÖTELEZŐ, Maci részéről viszont több van a dologban túlspilázott hisztinél szerintem. Kinézem belőle, hogy olyan korleónésan lejátszotta már magában a mostani kiválasztást, ahol Zsu fog szopni, és majd kiviszi valamelyik ellenlábasát; de ha még érhetik őt olyan meglepetések, mint Vikácsu váratlan szimpatizálása Miss Kiskunnal, akkor még akárki beleszarhat a ventilátorba vasárnapig.

713-01.png

Kevésbé érdekes, hogy közben MILF és 12ker is kombinálna, de úgy ugye nehéz klikket szervezni, hogy a még mindig vakon reménykedő Danigyereken kívül itt mindenki teljes gőzzel rühelli a bemondónőt. Kazal és Renáta meg úgy döntenek, nem bízzák a dolgot a véletlenre, ők kiingázzák a kiválasztást. Először is tesztelni kell, hogy működik-e a tudományos módszer, úgyhogy Kazal pár egyértelmű kérdést tesz fel az ingának. A csodabasz TUDJA, hogy Dávid esett ki legutóbb, meg azt is, hogy Komisz sunyi és megbízhatatlan, ezek után nem tudnak kételkedni a módszer csalhatatlanságában. Jönnek a kérdéseikkel, és az eredmény az, hogy természetesen Zsu megy párbajra és Kazalt viszi ki a hóra, majd leszáll egy moly/pillangó, ami Reni szerint az isteni kinyilatkoztatás jele, és ezen a ponton már konkrétan remegnek, és új vallás alapításán gondolkodnak. A riportban Reni még megállapítja, hogy ezek után számukra kutyafasza lesz minden kiválasztás, mert az inga segítségével pontosan tudják majd mindig jó előre, mikor mi történik.

713-02.png

Az igazi, mindent felforgató konfliktus azonban Dávid végrendelete körül eszkalálódik. Van egy új szabály, kiesés előtt minden lakó végrendelkezik, amibe ugye bármit leírhat, mert számára nincs tétje a dolognak, ez kifejezetten tetszik egyébként. Maci olvassa könnyes szemmel országos cimborája (aki már rég otthon röhög a tévé előtt a szerencsétleneken) utolsó szavait. Sarkalatos pontok, hogy Maci nyerje meg a játékot, hogy Kazal még az egész villát végig fogja kúrni, mert nem bír a vérével, Reni veszélyes, Komisz lépjen már ki Basszájba árnyékából, Zsut meg úgy megdugta, ahogy Dani soha nem fogja. Jó, nem mondja ki, mi történt meg mi nem, de az utalgatás most bőven elég. És nem átallott még egy szmájlit is odabiggyeszteni a végére. MILF arca pontosan abba a kétségbeesett dülledt szemű kifejezésbe merevedik, amit szerintem akkor szokott felvenni, ha elromlik a Félegyházi Krónika súgógépe.

713-03.png

Ebben a végrendeletben nagyjából benne volt minden, ami a teljes lakosságot felkúrhatja agyilag, úgyhogy egész este ezen pattog a villa teljes népe. Vikácsu és Ádina Dávid szemétségére fúj, szerencsétlen 12ker meg nem hiszi el, hogy amikor már pont lyukközelben érezte magát (és mekkorát tévedett), Dávid még visszanyúlt, hogy beintsen neki. Elő is veszi MILFet ahogy kell. Mi az, hogy volt köztetek ez-az a paplan alatt? Azt mondd meg, hogy betette vagy sem? Basszájba eközben azon lovagol, hogy miért lenne Komisz az ő oldalkocsija, mire csak kihúzza Komiszból, hogy csalódott benne az ordenáré üvöltözés miatt, és ha valaha választani kéne Plasztik meg közte, ő a szilikoncsöcsöket választaná. Romokban egy újabb gyönyörűséges férfibarátság, pedig nem közömbösek egymás számára, ahogy Komisz fogalmazott. Persze Dávid lett kikiáltva antikrisztusnak, közben meg pontosan úgy írta meg ezt a végrendeletet, ahogy egy ilyet meg kell írni: éket verni oda, ahova csak tudunk. Felismerte a fegyvert, amit a kezébe adtak, és használta is.

713-04.png

Ezek után kéne valami feszültségoldás, de mivel a pia rendszerint csak este 10 után érkezik, ezért addig is kitalálják a szerkesztők, hogy párokba állítják őket, és két napig összenőtt házaspárként kell majd viselkedniük. Állítólag a fiúk választottak, de ezt pár esetben én erősen kétlem, úgyhogy hagyjuk is. Maci Kazalt nyúlja le, Robin Vikácsunak, Basszájba Ádinának, 12 természetesen MILFnek, Komisz Plasztiknak, Ádám pedig Reninek esküszik örök villahűséget. Házasságuk első percében Vikácsu a csöcsei közé szorítja Robin fejét, Maci a házastársi erőszak határán egyensúlyozva ráfekszik Kazalra, Basszájba és Ádina viszont láthatóan élvezi a dolgot. Olyannyira, hogy Ádina azt mondja a riportban, hogy neki egyáltalán nem kellett színészkednie, nocsak. Kazal behisztizik azon, hogy Jabba lett a hites ura, amikor neki valaki más tetszik…Ádám. De mindezt annyira meggyőzően adja elő, hogy ha 5 perccel később kérdezik meg, lehet, hogy már Komisz nevét mondja, vagy akár Istenes Bencét, nála sosem lehet tudni. Lesznek itt érdekességek, ha holnap megint jön a bulika meg a szponzorpezsgő.

És a végére egy kínzó kérdés, szavazással: kinek van jobb műcsöcse?

Untitled_5.png

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2014.11.29. 11:01:54

Arról lemaradtam hogy az inga hogyan válaszolt a kérdésekre. Az számított hogy merre forgott a kulcs? Vagy?

Tapmancs 2014.11.29. 11:06:50

"Van egy új szabály, kiesés előtt minden lakó végrendelkezik"

Emlékeim szerint ez már az előző VV-ben is így volt.

Véaszolva az utolsó kérdésre: Kiskunnak van jobb.

Zsoofka 2014.11.29. 11:07:05

Tényleg úgy gondoljátok, hogy azt a levelet Dávid írta? Szerkesztők?

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.11.29. 11:07:22

Fannika ingázása priceless volt! :)
Konkrétan leestem a kanapéról a röhögéstől, amikor tudálékos képpel odamondta Reninek: "Vágja a szlenget!" :D

Mirocska 2014.11.29. 11:08:50

Köszi, Candy, jó volt! :-D
Lehet, hogy tényleg a fiúk választottak, csak Robint hagyták utoljára, és hát jutott neki a maradék... :-D

Mirocska 2014.11.29. 11:10:23

@mokamini: Biztos, hogy nem ő írta, vagy legalábbis nem egyedül.

Zsoofka 2014.11.29. 11:11:53

@Mirocska: Szerintem sem. Ez csak eszköz a szerkik nyílt belepofázására....

Kecses 2014.11.29. 11:19:08

Dóra emlőire szavazok. Mit lehet nyerni?

Mirocska 2014.11.29. 11:19:21

@mokamini: De jó ötlet, tényleg jól bekevertek vele...

Mentula 2014.11.29. 11:30:56

+1 zsu. plasztik túl mohó volt az implant kiválasztásakor.

Dick Tator 2014.11.29. 12:11:14

az senkinek nem tűnt fel, amit Kazalka mondott a riportban, megmagyarázva az ingázást? Majd lefostam a bokám! Hogyaszongya:
"Egész nap fura érzésem volt, mintha figyelnének, ezért az ingához fordultam..."
Érteeed, 28 kamera veszi 0-24-be, 2 hét után meg támad egy ilyen érzése. Agyhalott.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.11.29. 12:55:56

el kell keserítselek benneteket, a leveleket az agyhalottak írják, a szerkesztők nem szólnak bele.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.11.29. 12:57:53

Zsu plasztik jobb.

Egyébként kérném, azért mert kazal agyhalott, és nem tudja, hogy a pöcök = csikló, és nem pina!! , kommentelők azért már ne menjenek le az ő szintjére, és használják megfelelően a szót.
Köszönöm.

Madrac 2014.11.29. 13:11:33

Ki az a MILF? Miért kell minden blog bejegyzésben kényszeresen új idióta neveket kitalálni, ill. keverni azokat? A névhatározó se frissül mint ahogy ígértétek. 12 ker is lehetne inkább ficsúr mondjuk. Sokkal értelmesebb és egyértelműbb lenne.

tjunior 2014.11.29. 13:22:47

Valaki magyarázza el ezt az inga dolgot, mert hülyén halok meg. Mikor igen? Mikor nem?

Tapmancs 2014.11.29. 13:23:56

@Madrac: Zsuzsa. Mert van gyereke.

pink ninja 2014.11.29. 13:28:58

@Madrac: hat nem tudom, a milf egyertelmu mivel csak egy anya van bent. ;)

Schlomo Goldberg 2014.11.29. 13:28:59

@tjunior: ha jobbra kezd el forogni akkor igen a válasz, ha balra akkor nem.

Tapmancs 2014.11.29. 13:33:16

@Schlomo Goldberg:

De b+, mivel a zsinór torziós rugóként viselkedik, egyszer jobbra-egyszer balra forog. A válasz attól függ hogy éppen mikor fejezi be a kérdést. :)

Gia 2014.11.29. 13:36:26

Candy köszi,like-olom! :-)

Mirocska 2014.11.29. 13:38:17

@tjunior: Azt mondta a Belevalóban az ingaszakértő, hogy először mindig tisztázni kell az ingával, hogy mit tekint igennek, mit nemnek. Mármint az inga.... :-DDDD
Utána lehet csak kérdezni! Nem ám csak úgy bele a vakvilágba, mint Fannika tette! :-D

Schlomo Goldberg 2014.11.29. 13:39:09

@Tapmancs: rosszul fejeztem ki magam, nem forognia kell - ami után természetesen visszafele kezdene forogni mert feltekerte a zsinórt hanem:

Fogsz egy cérnát, kötsz rá egy tűt például, majd a két ujjad közé csippented és nyugalmi állapotba hozod. Ezek után fog a válaszként egy adott irányban körkörösen kilengeni. Kilengés, az a megfelelő szó. Persze nem vagyok boszorkány, meg a molylepkét se nem nézem szitakötőnek, sem pillangónak, szóval lehet hogy tévedek.

ő-szinte 2014.11.29. 13:43:00

mind két csöcs olyan mint egy odabaszott teniszlabda :D :S
csak az egyik nagyobb mint a másik
de plasztik egy fokkal szexibb

Gia 2014.11.29. 14:19:34

A műsor végén lévő előzetes szerint Fanni ma is ingázni fog,csak nem úgy,mint tegnap. ;-)

Ronla 2014.11.29. 14:20:39

Ha mindenképpen választanom kéne a két "cici" között, akkor inkább Zsué. Ugyan kisebb, de szebb, mint Dórié. Dóri túl mohó volt, írták feljebb nagyon találóan.
Az igazság az, hogy nekem a plasztik dolgok nem jönnek be, a természet adta gömbölyded formákat kedvelem. :)

Gia 2014.11.29. 14:30:55

Azért jó lenne ha Edina nem szerelmesedne be.Laccci eddig rendes vele,de a viszonzás teljesen kizárt.Edina finoman szólva sem a csajok Lollobrigidája..Bár picit jobban az,mint amennyire Dani Álon Dálon. :-))

verkli 2014.11.29. 14:39:23

@Gia:
Jaja, ebből még baj lesz. Székely lányként tudhatná, hogy a medve nem játék.

mézescsók 2014.11.29. 15:08:32

@Mirocska: Honnan tudod, hogy mit tisztázott Fannika az ingával? Akár a fekete lyuk problamatikáját is áttekinthették! Csak nem mutatták, mert nem akarták, hogy mi is tudjuk!!!

Más:
Pokolian unalmas szériáról szériára ez a házaspárosdi. Nem tudnak valami más kitalálni a játékosok összepárosítására?
Először a párok: milyen szempontok alapján választották ki? Néhány játékosnál mintha kedvezni akartak volna (kis béka megkapta az alfahímet, nagymackó démonkát), mások megszívták (Reni az úszómesterrel, Robin Vikcsuval, ráadásul a nőnek sem jön be annyira a srác), ismét mások nyilván jól kijönnek egymással (Dennisz pocokképú Dórával), ismét mások (Zsuzsa.Dani) gyúrják azt, amit eddig 0-24-ben (mi volt Dáviddal és hallgathatjuk - bár nem értjük Zsuzsa makogását).
Ha már össze akarták kötni az embereket találhattak volna más párosítási ötleteket is: húsevők-vegák, otthonülők-bulizósok, romantikus filmek kedvelői-akciófilmek nézői, vármpírok- vérfarkasok, agófabóbiások-exhibicionisták, mit tudom én...
Szóval szerepjátékra ezernyi más lehetőség is lehetett volna, nemcsak a milliószor lerágott házaspáros buli. És sajnálom a műsor frusztrált szerkesztőjét, akinek évadok óta ezen jár az agya. Keressünk neki már egy párt....
Igazi jutalomjáték ez Fanninak és Macinak lehet: Fannika eljátszhatja a kikapós asszonykát, Maci meg adhatja vagy az átvert bamba férjet (ez nem valószínű), vagy a féltékeny hősszerelmest. Ők már korábban is játszottak unaloműzésképpen szerepjátékot (balhéztak), ez menni fog nekik. Ráadásul ebből a párosításból lehet kihozni a legtöbbet. Ugyanis Deni-Zsu agymenésétől különösebb izgalmakat nem várok, adják, amit eddig. Reni-Ádámtól még annyit sem. Dóra Robint szerette volna, de jól kijön Dennisszel, érdekesek ettől függetlenül nem lesznek szerintem. Edina meg már beájult a boldogságtól. Ha valaki kedveli, tényleg azon van, hogy kiszavazza, mert a kicsi békalány elfelejtette, hogy nem a való világba érkezett. Szerelmet nem itt keresünk.
e

mézescsók 2014.11.29. 15:17:39

Dórához:
Laci 23 éves, Robin 26. Hát, igen, ez bizony jelentős különbség. Robin sokkal érettebb személyiség és jobb sofőr, mint az amúgy sofőr Basszájba. Jövendő partnernek is ígéretesebb az összetört szívével. Istenem, de hülyék tudnak lenni a nők!!!

Más: egyik műkebel sem tetszik. Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy az ott valami mű ízé, innen meg a formája sem érdeke.

Nátán Apfelbaum 2014.11.29. 15:27:02

Nos... a szilikon, az szilikon. Nem kebel.

kamilla123 2014.11.29. 15:30:05

köszönjük a posztot, nagyon tetszett :-)

más: nekem Dani szimpatikus alapvetően, de most már egyre jobban idegesít ezzel a számon kérő stílussal Zsu felé. Ha meg akarja hódítani, ez iszonyú hülye taktika, amit amúgy általában nők szoktak alkalmazni, folyamatos szekálás és lelki terror. Ráadásul nemcsak Zsu foglalja le a, hanem fordítva is, egymást zárják ki a játékból, vagyis azáltal érdekesek csak, hogy a többiek utálkoznak feléjük, vagyis Zsu felé. Szóval hosszútávon ez a Dani-féle pesztonka szerep mindkettejüknek ártalmas, mert sajnos egyre unalmasabbak. Zsu Dávid után már senki felé nem mer nyitni, nehogy le-ribizzék, és nehogy Dani megharagudjon rá, miközben Dóri mindenkit végigsmárol, Pöcök meg pöcköl. Szóval így uncsikká válnak és hamar kiesnek, és ezt egymásnak, vagyis főleg Daninak köszönhetik majd.

Gia 2014.11.29. 16:00:31

@mézescsók: Vitatkoznék.Nekem csak számítana,hogy valaki 6 vagy 3 évvel fiatalabb nálam.Másrészt Robinon látszik,hogy volt gyerekszobája és valszeg sosem fog lemenni olyan alpári stílusba,mint amit Laci engedett meg magának.Ráadásul Robin Dórit akarta választani,csak valamiért nem jött össze..Persze azért az esküvői harangokat még nem hallom a lelki füleimmel. :-))

Aharon 2014.11.29. 16:02:02

@Gia: Szerintem meg nincs semmi gond a kiscsajjal... pechjére ritka szar ruhákat adnak rá, meg most kicsit ütött-kopott, a haját ki kéne húzni újra egyenesre, egy kozmetikus ráférne (mint minedannyiukra) de szerintem baromi helyes, a teste meg szvsz talán Fannit kivéve mindegyiket kenterbe veri, lásd rúdtáncos jelenet... a tornász múltja pedig különösen inspiráló :)

Puncylla 2014.11.29. 16:02:43

@kamilla123: Dani ugyanezt csinálta az első napokban Fannival, mikor az elköltözött mellőle. De egyesek szerint ez nyerő taktika lesz.
Hát - én se hiszem.

Aharon 2014.11.29. 16:03:16

Ja, és mellben Zsu egyértelmű... Dórinak egyharmaddal kisebb implantátum pont jó lett volna, ha már, bár én nem vagyok ennek a műanyagozásnak nagy híve.

Akármi Áron 2014.11.29. 16:13:23

@Aharon: +1:))) És hajrá Ádiná az ÁFK nevében is:)))

Dirty Dettiy 2014.11.29. 16:15:33

@Aharon: Úgy látom, nem a külseje miatt aggódik @Gia: - csak nem tartaná szerencsésnek, ha beleszeretne Laciba.
Én se . Laci nem az a grállovag, akinek az utóbbi napokban mutatja magát. Hanem olyan, amilyennek az első napokban láthattuk. Olyan igazi basszájba. Most csak szerepet játszik.

Aharon 2014.11.29. 16:17:33

@Akármi Áron: Nyilván :) hiszen magam is tag vagyok :)

verkli 2014.11.29. 16:21:20

@Aharon: Igazi ÁBK-s kommment, szép munka !
Nekem sincs gondom vele, az arca érdekes, az alakja pedig szép, ha kicsit androgün-sportos is. Hosszú távon jobban bejön mint Zsuzsa, vagy PVC. Ráadásul ez a típus 50 évesen is fitt marad, hála a jó géneknek.

Aharon 2014.11.29. 16:21:37

@hős cincér: Ez teljesen így van, szerintem kevés tökéletesebb címke született VV szereplőre mint az ő esetében a Basszájba... echte sudribunkó a faszi, még nem jöttem rá, hogy a kerek kis seggén kívül mit látott meg benne.

".Edina finoman szólva sem a csajok Lollobrigidája..Bár picit jobban az,mint amennyire Dani Álon Dálon."

A fenti szakaszt én a kisasszony külcsínének kritikájaként értelmeztem, de lehet hogy az én szövegértésemmel van a baj... de talán mégsem.

Aharon 2014.11.29. 16:25:56

@verkli: Köszönöm az elismerést :) Szerintem nem is androgün, nagyon vékony, nagyon izmos és szálkás (vö. talajtorna) de ott kerek, és annyira, amennyire kell, teljesen rendben van, ezt a rúdtáncos balhé elég szépen megmutatta. Nőies és természetes (azt tippelem, hogy itt-ott kifejezetten naturális is, de most úgyis az a divat egyesek szerint) és ahogy mondod, rajta a kor csak messze 40 felett fog megmutatkozni, főleg ha leteszi a cigit, és visszafogja az alkoholt, mert ezekkel könnyen el tudja rontani az amúgy jó génállományt.

Gia 2014.11.29. 16:34:55

@hős cincér: @Aharon: Mindkettőtöknek igaza van,sem külsőleg,sem belsőleg nem tartom Edinát és Lacit összeillő párosnak.És nem szeretném ha Edina pofira esne.

Aharon 2014.11.29. 16:51:23

@Gia: No, azt én sem, nagyon nem, bár játék szempontból lehet, nem tenne rosszat.

dr. sziszi 2014.11.29. 17:18:49

Sziasztok! Ti most okkal vagy okvetlenűl vagytok itt?

mézescsók 2014.11.29. 17:33:42

@Gia: Alkalmasint sokat számíthat az a 3 év, máskor meg semmit.
írobint én is kulturáltabbnak látom Lacinál, nézőként viszont Laci az érdekesebb. Nekem.
Dóra meg nevetséges. 29 évesen nem kezdünk el rajongani egy szinte ismeretlen fasziért. Ha most dög akarnék lenni, azt írnám, hogy dehogynem, különben hogy vitte volna bármire is a szakmában. De nem akarok.
Még valami Basszájba bunkó volt, kedves Dórika pedig tett és tesz érte folyamatosan, hogy ekézzék. És már ő a szánalmasabb.

mézescsók 2014.11.29. 17:35:12

@dr. sziszi: Én ok nélkül, és ennek felismerése után húzok is el a vérbe.

Gia 2014.11.29. 17:48:06

@dr. sziszi: :-) Szia!Én okkal,mert nagyon unatkozom a melóhelyen.

Dirty Dettiy 2014.11.29. 18:01:56

@Gia: Szombaton? Melóhelyen? Te szegény!

Mirocska 2014.11.29. 18:03:51

@dr. sziszi: Én okvetlenül mindig itt vagyok!

edics 2014.11.29. 18:04:12

Úgy látom mindenki kezdi megmutatni magát vagy elkezte játszani a szerepét. Medve nagyon kombinál, Zsuzsó meg fogja sajnáltatni magát, Kazal megnyeri a szériát, Medvén kívül az összes fiúka egyforma. Semmi érdekes. Plasztikról annyi hogy egyszer én is szeretnék annyit költeni a testemre mint ő persze nem olyan melóval szándékozom megkeresni rá a pénzt...Egyszuszra ennyi...

Aharon 2014.11.29. 18:05:31

@magamat adom: Némileg visszafogottabb mértékben, de valami ilyesmire gondoltam, igen. Tapasztalatom szerint arrafelé nem jellemző a szőrtelenítés, szélsőséges esetben hónajlkutyussal is könnyű találkozni, de ennek is megvan a maga bája valahol. Mivel a kisasszony nagyon decenesen öltözködik és zuhanyzik, e tekintetben még nem rendelkezünk pontosabb ismeretekkel.

Gia 2014.11.29. 18:31:18

@hős cincér: Szegény ám,főleg,hogy este 22:00-ig tart a munkaidő.Mingyán megharapok valakit! :-D

Gia 2014.11.29. 18:32:43

@edics: Kazal megnyeri a szériát??Csak szeretné.. ;-)

Aharon 2014.11.29. 18:33:30

@Gia: Nálunk dolgozol? :)

Gia 2014.11.29. 18:34:43

@Aharon: Hol van az a nálatok? :-)

Aharon 2014.11.29. 18:37:19

@Gia: Itt meg nem nevezendő amerikai bank nemzetközi ügyfélszolgálata?

Gia 2014.11.29. 18:39:41

Nem,én a szépségiparban dolgozom.Ilyen egységek is tartanak sokáig nyitva. ;-)

csicserierika 2014.11.29. 18:46:03

valaki mondja már meg, h Lacival az a bajuk a bentieknek, és itt is sokaknak, h lekurvázta a kurvát, ill. leműseggezte a műseggűt ? Vagy ennél durvusabbat mondott ?

Aharon 2014.11.29. 18:53:21

@csicserierika: Simán csak egy bunkó paraszt, csak ennyi. Nővel akkor sem beszélünk ilyen ordenáré módon, ha történetesen valóban prosti, mint az adott esetben is.

Aharon 2014.11.29. 18:54:37

@Gia: Non-stop fodrászat, vagy plasztikai sebészet? Nahát :)

fran7 2014.11.29. 18:55:17

@csicserierika: Szerintem az a zavaró benne, hogy egy sértett embert ad elő. Mert Dóri nem akar tőle semmit, mert Dennis kimondta, hogy csak haver és nem akar vele barátkozni. Ezért kicsit Dúli-fuli FC-ben nyomul

csicserierika 2014.11.29. 19:08:20

@Aharon: @fran7: értem én,és láttam is, de azt is, h Dóri forszírozta az elején a kapcsolatot jobban. Ő bújt állandóan, aztán fordult 180 fokot. Laci term. bunkó módon reagálta le, bocsánatot kért, de nem kapott. mi viszont kaptunk egy imádkozós bejátszást Dóriról.
Sztem nem indokolt részéről ez a nagyfokú gyűlölet Laci irányába. Denis csak érleli a csajt, azért adja alá a lovat.

kamilla123 2014.11.29. 19:16:33

azt lehetett látni, hogy Robin kifejezetten Dórival akart lenni? mert a tegnapi öfit nem tudtam normálisan nézni, de volt egy ilyen mondata Dórinak

Gia 2014.11.29. 19:28:03

Egy csomó mindent nem mutatnak.Torz képet kapunk,meg jó sok bundát.Bizti mert tél van. ;-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.29. 20:18:24

@Mók_Ica: Atyám ,ez a Sehi milyen rondává műttette magát, pedig bent a műcsöcseit leszámítva szép volt.

kamilla123 2014.11.29. 20:21:47

@MolnarErik: én nem ismertem meg, csak amikor elolvastam,h ő az

its me lana banana 2014.11.29. 21:29:35

Nekem sokkal kínzóbb és égetőbb kérdésem van: valaki mongya mán meg légyszi, hogy mi a szám címe, amire ezek a jóemberek az öfi elején ébredtek :)

barakka 2014.11.29. 21:35:01

Edinanak igenis szep, kisportolt alakja, rosszul oltoztetik, teny, de sztem hamarosan kapnak fodraszt, kozmetukust. Na majd akkor :)

ő-szinte 2014.11.29. 21:41:53

bocsika, milyen linken tudom nézni az adást? :-)

Cimili 2014.11.29. 22:01:37

Hali! :) Lila edzeni megy és most melegít be?

Mók_Ica 2014.11.29. 22:03:14

lilu sztem rossz kedvű.... hintázva köszönt minket.... az igazi villaszerelem a szavazatok alapján laccci és ádina között jöhet létre......

a mai szavazás kérdése: te kire tennéd a kiválasztó jelet?

kukkantsunk be a villába.... házaspár-bulika van

Mók_Ica 2014.11.29. 22:05:31

lacccci és ádinka álompárhoz méltóan viselkedik, cukin táncolnak
fannika maciférjjel beszélget... neki 3 pasi teCCik eCCerre.... és hát dávidnak igaza volt a végrendeletben.... fannika pöcke rezeg... hihihiihi..... maci finoman szólva is ki van akadva, hogy fannika csak a farkak után rohangál

Schlomo Goldberg 2014.11.29. 22:05:58

''Nem vagyok szerelmes csak vezet a pöcköm.'' Fanni, köszönjük.

fran7 2014.11.29. 22:07:14

Egyvalamit nem értek. Fanni miért nem érti, hogy miért nem kedvelik a csajok?

Mirocska 2014.11.29. 22:08:02

Fannianyu ma is boldog lehet... :-D

Mók_Ica 2014.11.29. 22:09:55

plasztik pocok lába nem bírja a magassarkút.... (ezért van mindig bakancsban)... bemegy a hálóba denissel és maci kiakadásáról beszélnek... plasztik szerint macika tényleg akar vmit fannnikától...

a nyugiban fanniiika rámászik denisre...

eközben laccci szépen elcsavarja ádinkánk fejét..... mert cukin viselkedik a lánykával
lacci már félmeztelenül táncol

fannika a wcbe megy ádám után és lecsókolja..... kicsit be van baszcsizva.... ádám jól csókol fannika szerint.... csókcsata a wcben.....

Mók_Ica 2014.11.29. 22:10:54

laccci arcon böfögi ádinát és azt mondja: akkora szíved van, mint senkinek itten.....

Commodore 2014.11.29. 22:11:03

vizes kézzel homloksímítás, és elmúlik a részegség-ribancság! (Bödöcs)

Mirocska 2014.11.29. 22:11:26

@Mók_Ica: Edina el is alélt ettől teljesen!

Schlomo Goldberg 2014.11.29. 22:12:02

Fanni Plasztikot is lesmárolja

Mók_Ica 2014.11.29. 22:12:27

maci ki van akadva fannika beindult pöcke miatt.... mármint hogy nem rá van beindulva

ádinánk szerelmesedik..... szegénykém

fannika nagyon be van baszcsizva.... kontrolálatlanul viselkedik.....

perszepolisz 2014.11.29. 22:12:31

Maci és Fanni között lassan elcsattan egy házastársi pofon.

Admiral_General_Aladeen 2014.11.29. 22:13:21

Anyuka mindjárt kikéri az ő kis szűzpöckét a játékból. :-)
...hogy aztán Jézusos Benő majd levarrhassa ;-)

Mók_Ica 2014.11.29. 22:13:58

@Mirocska: szegénykém.....

viszont megtudtuuk, hogy nem csak fannnika pöcke mocorog, hanem maci farka is áll.....

éjjel a hálóban: maci horkolásától rezegnek a falak....

its me lana banana 2014.11.29. 22:14:20

@KutyaSzar: akkor nem egy műsort nézünk :)

Mók_Ica 2014.11.29. 22:15:47

fannika bugyijába benyúlt denis.... ezt fannika mesélte plasztiknak....
fannikának nem jön be maci.... nem vele akar papás-mamást jáCCani... macika szomor, mert a kinti valóság köszönt neki vissza

Commodore 2014.11.29. 22:16:36

Jabba erőszak miatt lesz kizárva, megérzés, megmutatta az inga.

Mók_Ica 2014.11.29. 22:16:43

renike próbálja vigasztalni macit.... maci azonban vigasztalhatatlan, fannnika nem úgy állt a feladathoz...

perszepolisz 2014.11.29. 22:17:29

Renin azért látszik hogy már két éve menyasszony: Hasban kicsit elengedte magát.

Schlomo Goldberg 2014.11.29. 22:17:33

Most komolyan, Maci hogy gondolhatta egy percig is komolyan hogy majd egyszer betévedhet Szűzpöcök málnásába?

Mók_Ica 2014.11.29. 22:19:11

maci szeretne újra vidám lenni, ezen reni nem tud segíteni.... próbál azért jó kis közhelyekkel lelket önteni belé....
fannikát már tovább nem érdekli maci, maci próbál a lelkére beszélni, fannika lerázós dumát nyom

Mirocska 2014.11.29. 22:19:18

Maci tolja ám a lelki terrort! :-D

perszepolisz 2014.11.29. 22:20:18

A statok szerint a hat házaspárból 3 el is válik.

Mirocska 2014.11.29. 22:20:55

@perszepolisz: Na, de ilyen hamar??? :-DDD

fran7 2014.11.29. 22:21:34

@Schlomo Goldberg: Ebben a szituban nála van a legtöbb esélye. Ami ugyan 0, de most ez a legjobb lehetősége. gyszer megkérdezték tőlem, hogy nem az a baj velem, hogy gatyamadzagot érdemlek, de övet szeretnék. Volt benne valami. S azt hiszem Macinál is ez a helyzet.

Mók_Ica 2014.11.29. 22:23:00

@Schlomo Goldberg: a hónaljba már bejutott, lábujjait már szopogatta... és fannikának teCCett.... macika félreértelmezte

fannika jól kiosztja macit, szerinte nem csak rajta múlt a páros létük bukása, hanem macin is....

maci danival beszéli ki, legközelebb vikcsut választja.... és lőn.... vikcsut simizi, dícséri a haját, mivel vikcsu feje maci ölében (???) van.... vagy a hasán.... szóval valahol macin
maci vikcsunak masszázst ajánl a nyugiban..... +lelkizést, beszélgetést.... sztem szexet akar...

Mirocska 2014.11.29. 22:23:53

@Mók_Ica: Húúú, én azt nem akarom látni! :-D

Mók_Ica 2014.11.29. 22:24:07

maci már mingyá vikcsu mellénél tart........közben próbál erotikásan beszélni hozzá....

Commodore 2014.11.29. 22:24:27

Jabba sötét lelke, sötét pincében tartaná a rabszolganőket...

Mók_Ica 2014.11.29. 22:24:40

@Mirocska: sötét szobában lesz a beszélgetés :))))

Mirocska 2014.11.29. 22:25:43

@Mók_Ica: Akkor jobb lenne, ha mi is csak hangot kapnánk belőle! :-D

ő-szinte 2014.11.29. 22:27:30

jó, mindegy, hát ha nincs link az élőhöz, akkor majd visszanézem azt is :-)

Mók_Ica 2014.11.29. 22:28:00

@Mirocska: aham... csattogást :PPP nem akarom azt sem....

fran7 2014.11.29. 22:31:57

@Mók_Ica: Nem tud elég sötét lenni az a szoba. A képzeletnek semmikép. Sajnos.

Mók_Ica 2014.11.29. 22:34:34

@Mirocska: @fran7: ugye-ugye :))

robin danit választotta, hogy bevesse a villa-lét titkaiba, feltérképezi a kapcsolatokat..... és lám, papír és toll is van.... ez eddig tilos volt

Mók_Ica 2014.11.29. 22:35:44

robin a nappaliban a tábla előtt, képekkel illusztrálva adja elő a hallottakat a lakóknak.....mekkora faszság ez

Mók_Ica 2014.11.29. 22:36:35

@Commodore: nem tudtam kivárni..... tóthgabi sírós monológja túl hosszú és uncsi volt... elkapcsoltam

perszepolisz 2014.11.29. 22:37:05

Robin ezzel máris Daniékhoz csatlakozott, hacsak nem egy saját csoportot gründol. Szerintem ez utóbbival járna legjobban és ezt is teszi majd.

fran7 2014.11.29. 22:37:31

@Commodore: Ki volt az ellenfele? Kiesett Bella és így nem érdekel az X.

Mók_Ica 2014.11.29. 22:38:30

vikcsu dóri karját simogatja az előadás közben... fannika természetesen hozzászól és nem tetszését fejezi ki... nekem most fannika nem teCCik, irritálóan viselkedik

Commodore 2014.11.29. 22:39:48

@fran7: sudra, zenekar, több tag, több savazat...

Mók_Ica 2014.11.29. 22:41:20

fannika most elmondja a saját verzióját a villakapcsolatokról robinnak....reni is csatlakozik hozzájuk

a cigizőben dani és zsu.... zsu örül, hogy robin nyitna felé.... aham.... gondolom a paplan alatt :))))

Mirocska 2014.11.29. 22:43:09

@Mók_Ica: Jajjj, ne.... Maci készülődik....

Jemi 2014.11.29. 22:44:02

Milyen ezotérikus társaság..:) Inga meg tisztánlátók..:)))

perszepolisz 2014.11.29. 22:44:11

Ádám nem olyan beállítottságú? Mi az ördög.

Mók_Ica 2014.11.29. 22:44:17

macikánk készül a nyugiszobás randira vikcsuval.... feldiszíti a szobát.... ő szexet szeretne vikcsuval, mert teCCik neki a szeme (!!!!!!!!!!!!) mivan????????????????

vikcsu nem akar szexuálni macival... há' még csak 2 hete vannak itt.... egyébként pedig ádám jön be neki :))))

mosca.della.frutta 2014.11.29. 22:44:17

most komolyan erről a zsírsertés manipulátorról szól az egész műsor,?? hát bakker, most kapcsolom el, nem vagyok kíváncsi még a testi szükségleteivel kapcsolatos vergődésére is, nem vagyok előítéletes, de undorodom ettől, ti hogy bírjátok..??

Mók_Ica 2014.11.29. 22:46:14

vikcsu és maci mennek ki a nyugiba.... vikcsu: de nem ám rosszra gondolni... nem lesz semmi....
fannnika: lehet dugni, van ott gumiautomata :))))

vikcsu meglepődik a nyugiszobába bekészített dolgokon

Mók_Ica 2014.11.29. 22:47:11

jááááááááááááááááááááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..... simizés

Mirocska 2014.11.29. 22:47:46

@Mók_Ica: Á, Maci nem fog megmozdulni ennél jobban! Remélem....

mosca.della.frutta 2014.11.29. 22:47:53

az egész adást ő uralja, normálisak a szerkik, hogy komolyan azt gondolják, ez érdekel bárkit is? azon vettem észre magam már a reklámblokk előtt is, hogy kapcsolnék másik kamerára - ha lehetne - mert miközben ott nyígott a Vikáccsal, hallottam, hogy kint meg mennek a dumák a többiek közt, és az engem inkább érdekelt volna / még mintha valami vitát is lehetett volna hallani... basszus, nem hiszem el, hogy ezt az undormányt kell nézni, ahogy két puffadt test... eh, grrrrr! (hányok)

fran7 2014.11.29. 22:47:58

Szóljatok, ha már Maci nincs a képernyőn. Én ezt nem bírom.

Mók_Ica 2014.11.29. 22:49:06

maci nyomulni kezdett .... vikcsu hátát csókolgatja....és a keze megindul lefelé...... vikcsu ellenkezik

a többiek bent találgatják, hogy vajon mi lehet bent????

mosca.della.frutta 2014.11.29. 22:49:37

@fran7: na pont ezt akartam szó szerint beírni, csatlakozom!!!!!!! (elkapcsoltam)

Mók_Ica 2014.11.29. 22:49:55

@Mirocska: hát mert nem tud.... már ettől is liheg elég erősen

Vikcsu leállítja, ő aludni akar

Mók_Ica 2014.11.29. 22:51:25

a vv7 válogatón kitétel volt, hogy szexet vállaljanak a kamerák előtt?????

maci még győzködi vikcsut, de vikcsu ellenáll :)))

Mirocska 2014.11.29. 22:51:29

Nem, az áldozatok mi vagyunk... :-DDD

Mók_Ica 2014.11.29. 22:52:31

holnap 8kor összefoglaló és kiválasztás is!!!!

fran7 2014.11.29. 22:54:43

@Mirocska: Jöttem. Beragadt a végecím.

Jemi 2014.11.29. 22:55:14

Azt nem értem hogy a Maci sajnáltatja magát h jajj szegény ő meg ilyesmi a súlya miatt nem talál nőt..de akkor eddig miért nem tett valamit ellene..de engem legjobban a személyisége irritál..

nohug 2014.11.29. 22:57:04

Én még ilyent' nem láttam. Mondjuk, nem is láttam sok mindent, de azért ez az inga dolog odabaszott molykepkéstül.
Ülök és azon gondolkozom - vagy inkább rimánkodok -, hogy ugye, ugye ilyen ordas nagy merítésből castingolták ezeket a szerencsementeseket és ugye a leghülyébbeket? Lécci.
Nézzük a nőket. Mindegy, nevezzük most így őket.
Kezdjük Fannival, akinek "a hajában van az energiája". Sikoltozni tudnék egy hétig, annyira ostoboid szegénykém. Gondolom, azért alszik szemüvegben (?), hogy nehogy elszalasszon akár csak egy kósza faszt is, mert abba gyorsan bele kell ücsörögni. (Valamelyik részben hónaljig felhúzott, terepszínű miniszoknyában csapatta, valami agyonmosott piros felsővel. Nyilván előtte látta magát a tükörben és inkább kitépte a saját szemeit, aztán vakon csak ezeket a dresszeket sikerült magára kapkodnia.) Első látásra utálom, mert igen sok haja van és a segge is jó, szóval minden okom megvan rá.
Reni szegénykém, szólni kellene neki, hogy most nem a bohóc szerep van, szedje le magáról az ahhoz tartozó sminket.
Van a Vikácsu, oohm. Értem én, hogy az arcában van egy fél MÉH-telep, ami gusztustalan itt-ott. Megértem viszont a procedúrát. Legalább addig is berakott valaki valamit neki. További piercingek várhatók.
Kimennék én Csíkrezedába a kis falumbá, a magas Kárpátok legmagasabb bércire okkal vagy okvetetlenül. Megfognám én a csákánynak a kérges, ezeréves, idösapám által faragott nyelit. Aztán Ádinának olyat lebasznék vele logopédia címén, hogy rögtön menne neki a nem várnyogva éneklés. Azonkívül megpocsíkóhatná már valaki, mert már nekem kínos a bizsergása.
Oppá, hogy magyarázkodott Zsu Dávid levele után... tanítani kellene. Ez pontosan az a hanghordozás, a szavak keresgélése, idáig érződő izzadságszag, amikor hazudik valaki. Amúgy meg nem mindegy a piskótaarcúnak? Úgy is járt már a folyósón egy fél hadosztály, egy kis félfasz, ami becsúszott 1,1 cm-ig már nem oszt, nem szoroz.
A Plasztik szerintem kedves a maga módján, kedvelem. Jó, hát műanyag, elhunyta után csak ki kellene támasztani a panoptikumban, azt' jól van. Meg nem önző. Bárkinek ad a nyálából.
Pfejj, jöjjenek a "férfiak".
Van három-négy teljesen jellegtelen faszi, akiket meg se tudok különböztetni egymástól. Valamelyik kitűzte magára a spermaérdemrendet, azt láttam, de fel nem ismerném, hogy melyik. Kicsit nehéz lesz majd, nyomdafestéket tűrő módon, a marketinges kommunikációban egyértelműsíteni, hogy ő melyik is volt a többi jellegtelen között.
Aztán van egy metroszekszikuláris, akinek a piskóta kis arca igen elkeserítő, meg valamelyik ványatag feketehajú nőért picsog, amelyikben tán járt valamilyik másik faszi, az azt megelőző hadosztályon kívül, mint azt említettem fentebb.
(A villában a nők vaginája, mint egy átjáróház.)
Van a Maci, na őt felismerem. Asszem, hogy jó fej lehetne, de kezdi beszippantani az a kurva nagy sötétség, ami az Űrből szabad szemmel látható és a többiekből árad.
Szóval a műsor tökéletes.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.29. 22:59:01

Macit ki kellene vinni - görgetni - a villa elé és tarkónlőni. Elmebeteg sunyi fasz.

mosca.della.frutta 2014.11.29. 22:59:27

ez a malacszemű wannabe sínésznő is de undorító egy véglény, csak úgy dől belőle a rosszindulat, a leggusztustalanabb játékos a vellában perpill / mondhatni, még a zsírsertés vergődését is inkább nézem, mint ezt (pedig hát.... brrrr!) nincs egy normális megnyilvánulása, csak a sz*r dől a száján, ahányszor megszólal. és még ő beszél manipulatív próbálkozásokról Daniék oldalán, amikor ő maga mást se csinál.... vicc, tényleg.

mosca.della.frutta 2014.11.29. 23:01:13

@A Proverbiális Noszty Fiú: az, de még mindig valamivel kevésbé, mint akiről én beszélek...

Mók_Ica 2014.11.29. 23:01:33

@nohug: kapcsolj át a comedy-re, bob burger falodája feloldja feszkót :))))

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.11.29. 23:02:02

Sínésznőnél honnan jött a sín rész?

Mindenesetre remélem, hogy a palija azóta hetedhét határon túl jár, kellene a francnak egy házsártos sárkány aki egy szerinte vízilabdásnak azonnal lemenne kutyába.

nohug 2014.11.29. 23:04:10

@Mók_Ica: Nincsen semmiféle tv-előfizetésem, még kárt tenne bennem valamelyik műsor. :) Képes vagyok az interneten megnézni ezeket a videókat. Azt hiszem, hogy szánalmas az életem. :) :)

Nem Penny hajója 2014.11.29. 23:04:21

Vikcsu nagyot nőtt a szememben. Soha nem bocsátottam volna meg neki, ha mutatják, ahogy Maci baszik. :)

Laci szépen visszajön a játékba Ádina farvizén.

Most, hogy így többet mutatják Reni, egyre inkább bejön a csaj... szerintem tök helyes. Mármint nem a személyisége, hanem a kinézete.

Mirocska 2014.11.29. 23:06:37

@Jemi: Maci szerintem is ijesztő... Próbál jóságosnak, meg jópofinak látszani, de belül irigy és rosszindulatú. Tipikusan az az ember, aki az egész világot hibáztatja azért, mert ő olyan szerencsétlen a csajoknál, de tényleg semmit nem tesz érte, hogy vonzóbb legyen.
Nem szeretnék vele összezárva lenni...

Mók_Ica 2014.11.29. 23:07:30

@nohug: akkor keress rá a youtube-on :))) vicces... ja, és rajzfilm :)))

pl. itt van egy: indavideo.hu/video/Bob_Burgerfalodaja_S01E10

nohug 2014.11.29. 23:09:48

@Mók_Ica: Uhum, köszi. Megtekintem. :)

Jemi 2014.11.29. 23:11:58

@Mirocska: pontosan! Sunyi nagyon!

Morcz 2014.11.29. 23:14:16

Sziasztok!

Én a mai öfin jókat vigyorogtam magamban.
Maci egész jó fej lenne, ha nem görcsölne rá minden apró kis hülyeségre, nem kellett volna ennyire vérkomolyan venni ezt a feladatot...
Fannit szerintem kereszteljük át Bizsergésre, vagy Nimfóra. :D

Egyébként a mai öfire 5-ból 3 pontot adnék...
Lilut természetesen ma is pofán kellett volna vágni.

De leaglább nálam már megvannak a szimpatikus karakterek:
lányok: Fanni, Dóra, Reni
fiúk: Dennis, Maci

semleges karakterek:
lány: Vikcsu
Fiú: Ádám

pfujj:
lányok: Ádiná, Zsu
fiúk: Dani, Robin, Laci

Morcz 2014.11.29. 23:16:03

@Nem Penny hajója: "Vikcsu nagyot nőtt a szememben. Soha nem bocsátottam volna meg neki, ha mutatják, ahogy Maci baszik. :)
"
Ezen nagyon rót röhögtem! :))))

ő-szinte 2014.11.29. 23:17:08

@mr sleepy: nagyon szépen köszönöm :-)))

Jemi 2014.11.29. 23:19:01

Sokan ócsároljátok a Lilut..szerintem elég idegesítö lehet erről a sok idiótáról beszélni vagy képben lenni velük kapcsolatban..főleg úgy hogy szabó zsófika az xfaktort vezetheti néha és ő meg nem kapja meg az xfaktort a nóra távozása után hanem ezekkel a barmokkal kell tovább bajlódnia..én is kilennék..:)

Krétagarbó 2014.11.29. 23:22:21

@its me lana banana: sztem ez ment: www.youtube.com/watch?v=iX-QaNzd-0Y
a tegnapi ébresztés legalábbis ez volt, a mait nem láttam.

Mók_Ica 2014.11.29. 23:24:31

@Jemi: akkor monnyon le.....

mosca.della.frutta 2014.11.29. 23:24:50

nah, de most pár napig nem tudtam felnézni ide, így nem tudom, hogy volt-e téma a megtisztelő "villaribi" titulus - azóta, hogy Mézescsók a prüdériát említette fel a "már egyáltalán nem szűz pöcök" kapcsán -, így most reflektálnék pár szó erejéig, annál is inkább, mert most mintha ismét aktuális lenne....

először is, az már tisztán kirajzolódni látszik vsz, hogy szó nincs, és valszeg nem is volt itt semmiféle érzelmes vonzódásról meg kémiáról pöcök és az 501-es között, simán csak fizikai szükségletet tudtak le, csókolom. / pöcöknek azóta már másik két pasira is ráindult a pöcke, szal... miről is beszélünk? meg is mondta, hogy beindult, ez van, dugni akar, kész. (az a hülye, aki "szerelemről" beszélt vele kapcsolatban bármikor is, már bocsánat)

és akkor visszautalnék az eredeti témafelvetésemre, hogy milyen alapon kurvázzák itt (és ott) a vidéki bemondónőt, amikor egy: még konkrétan nem pakoltat össze magát a Dáviddal sem olyan mélységekig, mint a pöcökvezérelt lány; és kettő: nem is nyáladzik össze senkivel sem oly' módon, ahogy előbbi - vagy akár Pocokfej -, és mintha nem is aljasodna le annyira, mint ők ketten szoktak, ha piához jutnak...

félreértés ne essék, nem szimpatizálok a kuszabeszédű bemondócsajszival, de azért.... na. legyünk igazságosak. a belépője nem volt a legjobb taktikai szempontból, sőt, kifejezetten sz*r volt, de a két "alfát" ribanckodásban még így sem közelíti, így indokolatlannak érzem, hogy mégis ő az, akit még mindig betalálnak ezzel.

ő-szinte 2014.11.29. 23:28:40

@mr sleepy: regiztem, de ott mit hogy kell ? mert nem látom a lehetőséget az élő adásra :-O

mosca.della.frutta 2014.11.29. 23:33:13

@Jemi: sztem most elég jó volt Lilu, sőt, azóta teljesen elviselhető számomra, amióta egyedül vezeti az öfiket - és ugyanez elmondható IB-ről is, őt pl kifejezetten viccesnek találom már pár adás óta, pontosabban őt is azóta, hogy megszabadították Lilutól -, sőt, ma kivételesen belenéztem a Faktorba, és abban is meglepően jó volt. /viszont most belenéztem az Afterbe, és.... hát, mit is mondjak, Sz. Zsófiához képest Lilu egy műsorvezető-istennő, azt kell mondjam! Sz. Zs. a legalja ennek a műfajnak!/

mosca.della.frutta 2014.11.29. 23:41:47

nézhetetlen ez az after is... nem hiszem el, hogy ezt is itt kell adni, miért nem mehet az anyacsatin?? belevalóra meg vagy éjfélig kell várni.... tényleg, live megy már? (közvetíthetné valaki;)

Morcz 2014.11.29. 23:43:35

@mosca.della.frutta: live éjféltől lesz ha szerencsénk van...

mosca.della.frutta 2014.11.29. 23:44:06

@ő-szinte: nem én ;P (már múltkor is kérdezted, de 'dögöjjek meg, nemtom hol vannak, help me!;)

ő-szinte 2014.11.29. 23:46:16

@mosca.della.frutta: az emailfiókodban, amivel ide regisztráltál :-)

mosca.della.frutta 2014.11.29. 23:51:31

@ő-szinte: jah hogy a méljeimre gondolsz... azt persze hogy csekkolom, de basszus, ne haragudj, mos látom, hogy kiszűrte az üzidet, pfff... (válasz megy;)

Nem Penny hajója 2014.11.29. 23:55:19

Nekem is írjatok privit csajok!!! :) Csak, hogy tudjam, hogy rendben működik-e, mert különben kétségek között fogok hánykolódni.

ő-szinte 2014.11.29. 23:58:09

@Nem Penny hajója: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.11.30. 00:00:44

On:Fanni,Dóri és Reni a szaunában.

Morcz 2014.11.30. 00:02:37

Vikcsu és Dennis, be miután Fanny szólt, hogy jöjjenek be ne álljanak úgy mint f@sz a lakodalomba. Maci is ott van.

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:04:08

Most lehet az Edina-Robin est. Féltékenyek is a többiek, mint a franc.

Morcz 2014.11.30. 00:05:12

Fanni szerint Edina vakon van mint a picsa.
A kiválasztásról beszélgetnek. Fanni Zsura tesz, Dóri Lacira

ő-szinte 2014.11.30. 00:05:24

@Morcz: megy ám az is, amit linkeltem ;-) de köszi, az s megy amit te :-)))))

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:05:27

A Maci maffia Zsuzsa után Lacit akarja kirakni

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:06:46

Maci: "elvoltam foglalva a szúrással"... cukorbeteg?

Morcz 2014.11.30. 00:08:03

Esélyes még Laci a kiválasztottságra
Most picit ekészték Edinát, meg Maci arról beszélt hogy valaki visszamondott valamit

beacska 2014.11.30. 00:09:10

nos, egész nap belém szorult, hát most leírom:
nem tudom, h a maiban volt-e a kiválasztásról, mert mér nem láttam, DE: nem értem ezt az ezerrel Zsu ellen szervezkedést. ezek még nem láttak EGY VV-t sem? a nagy szervezkedéssel kijelölt tag eddig MINDIG visszajött nagyon-nagy fölénnyel... ezek nem tanulnak? mindegyik VV-ben külön-külön rá kell jönni arra, h csak mártírt csinálnak belőle? A múltkori Dávid nevezetű jut erről az eszembe...
Nagyon bírnám, ha nem Zsu lenne végül a kiválasztott, ill. bárkit is hív ki, ha mégis ő az, az csúnyán kiesne ellene. teli van a hócipőm ezzel az első-számú-közellenség-hangulattal...

írom ezt úgy, hogy Zsú még csak nem is szimpi. kicsit sem...elég balfék módon kezdett.

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:09:51

Maciból, Komiszból, Plasztikból, Pöcökből, Színésznőből és Vikcsuból áll a kartell

Morcz 2014.11.30. 00:10:26

@beacska: én kinnt látnám Zsu-t minél hamarabb

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:10:57

@beacska: attól függ, hogy Zsu visszajön-e, hogy kit visz ki...

Morcz 2014.11.30. 00:11:10

Dennis szerint a másik tábor lehet hogy stratégiát vált.

beacska 2014.11.30. 00:12:06

@Morcz: AMÚGY én is, csak nem értem őket, miért kell mártírt csinálni belőle.
ő áll hozzám a legtávolabb ;)...meg Ádám, de ő csak azért mert kb. nulla....

mosca.della.frutta 2014.11.30. 00:12:41

jaj de rendesek vagytok, hogy közvetíttek, én meg közben nézhetem a "véremet", ahogy az akadémiai szótárat böngészi - jaj de már kapcsolok is inkább én is az On-ra, mert nem már megint beteszik azt a hánytató zsírmalacos közjátékot?! blőeeeee

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:12:47

Kis kartell: Robin, Zsu, Ádám... Zsu terpeszt

beacska 2014.11.30. 00:13:13

@Nem Penny hajója: naja. Fanni ellen nulla esélye van...per pill...

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:14:18

@beacska: szerintem Színésznőt vinné (a szerelmemet)... az már azért véleményes

Morcz 2014.11.30. 00:14:39

Röhej: A nappalit mutatják, mozog a szereplők szája, de a szaunában lévőket halljuk. :)))
Na megjavult a hang: Zsu éppen egy másik lányt fikáz a pizsamái miatt, meg az öltözködése miatt.
Maci be, Zsu és Ádám ki. :D

beacska 2014.11.30. 00:15:38

@Nem Penny hajója: szerintem ellene visszamenne...úgy nézem, a csatornának nem bejövős...bár Bence szúrná ;)

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:15:59

Plasztik össze van zavarodva, Pöcök csalódott Ádámban és kétkedik kicsit Maciban is.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:17:02

Megint ingáznak, de vmi zavar van az erőtérben.

Morcz 2014.11.30. 00:17:13

Fanni Dórinak ingázik a szaunában. :))))
Valami pólós játékról van szó többek között.

mosca.della.frutta 2014.11.30. 00:17:38

csak zárójelben kérdeném, hogy ezt a VV Anettet nem lehetne betenni Au mellé, az Éva helyett? annyival jobb nála, minden tekintetben!!! tök normálisan beszél, nem modoroskodja agyon magát, természetes, és esztétikusabb látvány is egyben ;)

Morcz 2014.11.30. 00:21:00

Fanni tisztázni akar valamit Macival, és ezt meg is teszi a fürdőszobában.
Van valami banánhéj is a dologban.
A csajok azt hitték Maci átállt. Maci csinált valami viccet amitől Fanni kiakadt ezt tisztázzák.
Remélem az öfiben látunk belőle valamit.

ő-szinte 2014.11.30. 00:21:26

szépen megy a klikkesedés :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:21:37

Van valami fekete póló, fehér póló feladat...

Morcz 2014.11.30. 00:23:54

Laci rondán beszélt Fannival, erről beszélget a hálóban Dennis, Dóri és Fanni.

Commodore 2014.11.30. 00:24:37

ez az élő, ez élő? !!!

Morcz 2014.11.30. 00:26:09

@mosca.della.frutta: nekem nincs bajom azzal ha Éva vezeti a BV-t.

Ha jól veszem ki, akkor Laci lemocskoskurvázta Fannit.

ő-szinte 2014.11.30. 00:26:40

pannifanni késsssszzzzzz :DDDDDDDDDDDDDDDDD
ingázgat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és igazából akaratlanul de a butasága által keveri a szart nagyon durván :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg a megérzései... szakadok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:27:34

Az inga miatt összeveszett Denisz Dórival és Fannival is :)

Morcz 2014.11.30. 00:27:35

Fanni Ádámban is csalódott.

Commodore 2014.11.30. 00:28:26

na végre mehet wéccére

Morcz 2014.11.30. 00:29:11

Valaki beszólt Reninek, hogy "Klikkesedjééé!"

Commodore 2014.11.30. 00:29:31

Jabba, fehér bőrpapucs pff

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:29:33

De ez az aktiviti milyen jó már, maguktól kitalálnak, h csinálnak vmit (persze nyilván beküldték azt a játékot, de azért mégis maguktól szánták rá magukat).

Krétagarbó 2014.11.30. 00:29:36

@ő-szinte: hogy keveri a szart? ne rébuszokban:)) pls:)

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:30:10

Ha itt van Robin, akkor kivel van Ádina?

Morcz 2014.11.30. 00:31:35

Ezek most valamit akarnak játszani.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 00:32:33

@Commodore: Hehe, az nálam is már rég kiverte a biztosítékot. Imádtam, amikor divatban volt, és a sok divatos férfiembör térd alatt végződő nacival hordta. Hu, de menő vóóóólt!

mézescsók 2014.11.30. 00:32:43

@nohug: Kitérhetnél a pasasokra is, még 1- 2 adás és tán felismered őket. A nők - priceless.

@mosca.della.frutta: Most akkor vagy te értettél félre engem anno, amikor írtam, vagy én téged, most. A a prüdériát ránk, nézőkre értettem. Ha rosszul fejtettem volna ki, akkor most egyszerűen: nem kell attól kurvát kiabálni, ha valaki dug a villában. Volt és lesz is ilyen.

Sosem vizionáltam szerelmet Fanni és 501 között, még félszavakban sem írtam ilyesmit, ha mégis, akkor be lehettem lőve. Akkor azon méláztam, hogy Fanni csak ezzel a görénnyel ne jöjjön össze. Mostanra Fannika görényesedik, Dennis tisztul némiképp. Szóval óvatosan azokkal az előitéletekkel, főleg magamnak szól ez, aki ugye előitéletes vagyok.

Sosem kurváztam le Zsuzsát, főleg azért, mert nem szoktam kurvázni. Tény, hogy én is szóba hoztam, a hős és önfeláldozó anya mítoszával nehezen fér össze, hogy rámászik egy szinte vadidegen pélójára. Hosszasan a gyereket sajnáltam - és azt most is tartom -, belegondolt ez a nő, hogy a karácsonyt a gyerkőc nélkül tölti, ha isten is úgy akarjam? (Pedig utálom a karácsonyt.)

Senkit sem kell lekurvázni, főleg azért nem, mert egyre inkább meggyőződésem, hogy szerepet játszanak valamelyik kinti szerkesztő forgatókönyve alapján. Ha nincs így, akkor egyszerűen nem hiszem el őket.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:33:00

Egyébként egy kicsit tényleg hasonlít Reni Zellwegerre.

Morcz 2014.11.30. 00:35:31

Eddig beszélgetnek még nem kezdődött el az activity. Asszem Reni büntiben van.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:36:37

@MolnarErik: Jé, nincs is beküldve játék. Persze nem is játszanak :)

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:36:40

Gond van, mert - ha jól értem - nem írhatnak a táblára

Morcz 2014.11.30. 00:36:42

Lehet hogy Amerikából jöttem-et fognak játszani.

Commodore 2014.11.30. 00:38:24

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: KB mint az a kitaposot csámpás csizma? vagy mi a tosz, amit a sztárok nyáron is hordanak, meg most is a nagyhajú...

ő-szinte 2014.11.30. 00:38:29

@Krétagarbó: hát basszus, egy ingára hagyatkozik(amit nem is tud használni :DDD ) meg a megérzéseire, abszolút priceless ;-DDDDDDDDDDDDDDDD
és úgy terjeszti amiket az inga kidob neki, mint azok aztán komoly tények lennének ;-DDDDDDDDDDDDD szakadok ;DDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.11.30. 00:38:53

Reni és Dennis a hálóban suttognak, elképzelhető hogy a játékkal kapcsolatban mert nem nagyon értem mit mondanak.

Morcz 2014.11.30. 00:39:57

@ő-szinte: szerintem tök vicces! :DDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 00:40:23

@Commodore: Ja, az is teccik. Nekem mindig az jut eszembe, hogy valami nagy pinába léptek bele, és az embert lehagyták róla.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:40:29

fél óra míg kitalálják, h mi legyen a feladvány.

Morcz 2014.11.30. 00:40:40

Dennis és Dóri kezdi a játékot.

Morcz 2014.11.30. 00:42:13

A feladat: e........o

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:42:19

M7-es kurva. luxusprosti.
Ezek a tippek 1 kézfogás alapján :)

ő-szinte 2014.11.30. 00:43:20

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: mitől lett megint firkafiú firkapöcs helyett? :DDDDDDDD
@Morcz: szerintem is az, épp nem hiszem el amit láttam de nevetek rajta ;DDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.11.30. 00:43:27

Már kétszer tippeltek arra, hogy eladó, de nem az...:D :D :D

Morcz 2014.11.30. 00:44:36

@ő-szinte: Egyébként röhögnék ha bejönnének a jóslásai!

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:44:58

Basszájba és Ádina közben meg dugnak valahol?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:45:20

Zsu megint villog az értelmi képességeivel.

Morcz 2014.11.30. 00:45:59

Nagyon nehezen megy az a játék.....
Fanni állítása szerint életében nem röhögött ennyit.

ő-szinte 2014.11.30. 00:47:07

@mosca.della.frutta: jahhh, és válaszoltam is, majd olvasd ;-)

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: hát mi lenne veled nélkülem? ;-DDDDDDDDDD :-P

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 00:47:35

@MolnarErik: Maci? És akkor ki az ott a rökamijé végében abban a gyönyörűséges fehér műbőr papucsban?

ő-szinte 2014.11.30. 00:49:01

@Morcz: pont ez ugrott be, miközben ingázott ;-)))) :D

Morcz 2014.11.30. 00:50:27

Fanni min röhög ennyit? :D

Nem Penny hajója 2014.11.30. 00:51:14

Romantikus vacsorán van Ádina és Basszájba... Ezek szerint elcserélte Robint Basszájbára

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:51:44

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Igen, úgy beépült a díványba, h észre se vettem :)
@Morcz: Ezt a Mikulás és manó javaslatára mondtam :)

ő-szinte 2014.11.30. 00:52:35

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: furmányos válasz :-P

azért pannifanni nem semmi :DDDDD most épp fosik, mikor össze voltak bilincselve simán kakkantott basszájba mellett és érdekelte, hogy alekosz szereti-e ha a seggében turkál aktus közben a csaj
ööö...nem alekosz de nem tudom a lúzer nevét hirtelen ;-DDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.11.30. 00:52:54

Megfejtés: Vibrátorkészító! :D És kitalkálták!!!!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:54:35

@Morcz: A vibrátoron.
@Nem Penny hajója: Kehet, h ez a nyereményük a házasságos játékért.

Morcz 2014.11.30. 00:54:51

Maci otthon nyitna egy vibri készítő vállalkozást, Fanni is dolgozna ilyen helyen.
Vikcsi szerint milyen poén lehet vibrátortesztelőnek menni.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 00:56:36

@ő-szinte: Úgy tűnik ilyen furmányos vagyok. Most gondolj bele!

Morcz 2014.11.30. 00:56:59

@MolnarErik: :)))))

következő oáros: sz....k.....
Fanni: "Szarkeverők!" :)))))

Morcz 2014.11.30. 00:58:15

Zsu és Reni persze most is képes vitatkozni mindenféle apróságon.

Morcz 2014.11.30. 00:58:55

Na jó, eddig bírtam, jó éjt nektek. :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 00:59:24

@Morcz: Én már azon csodálkoztam, h egyáltalán leültek együtt játszani.

ő-szinte 2014.11.30. 00:59:57

ennek a macinak meg egy kibaszott kurva nagy szívlapátot tudnék elképzelni, mert annyira irritál az a rosszindulatú szarkavaró sunyi pofája

ő-szinte 2014.11.30. 01:02:13

@Morcz: jó éjt :-)
jössz vmikor a nyugiba is? :-))

Commodore 2014.11.30. 01:02:24

@ő-szinte: Vmi főnöknek, megmondónak képzeli magát.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 01:04:22

Ezek a Deniszék mennyit agyalnak.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 01:05:09

@ő-szinte: Már múltkor is furmányos voltam? Erre nem emlékszem. És mi lett a belegondolás végeredménye?

ő-szinte 2014.11.30. 01:08:45

@Commodore: nagyon durván gáz
az a a típus aki kibaszott buta de okosnak képzeli magát és elég primitív is ahhoz, hogy amit gondol minden áron meg akarja valósítani
jahh és rosszindulatú, meg irigy is és kibaszott alattomos
broafffffffffffffffffffffffffffffff

ő-szinte 2014.11.30. 01:11:00

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: már nem emlékszem, súlyos memoár problémáim vannak, lehet, hogy a bezártságos komplexumom miatt

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 01:12:04

@ő-szinte: Jó ég, még be is vagy zárva? A villából nyomod? Akkor te vagy Ádiná?.

SzilajSzilard 2014.11.30. 01:12:15

Zsunak jobb a melle. Egy fokkal közelebb van a normálishoz. Nem olyan magasan kezdődik mint Plasztiké. Az olyan mint egy homokozóbeli körteforma.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 01:18:37

Na, most Maci árulását tárgyalják ki, amin Reni elsírta magát, és ami elvben poén lett volna.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 01:21:38

Vikcsu elvesztette a dekkszüzességét.

Lipton 2014.11.30. 01:24:38

A szokásos kérdésem.
Maci tornázik ahogy megígérte?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 01:25:39

Maci rajzolt vmi remekművet, de nem mutatják.

ő-szinte 2014.11.30. 01:27:48

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Égán, há nem vogyok cééép? :DDDDDDDDDDDDDDD

Commodore 2014.11.30. 01:28:21

Még 1 7 , és ráúnnak Jabbára!

Commodore 2014.11.30. 01:29:33

áá á , már most. :-)

ő-szinte 2014.11.30. 01:31:47

ezek most miről vartyogtak a kanapén??? :OOOO

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.30. 01:32:47

Na, lekapcsoltak. Jóéjt.
@Lipton: Hát ha igen, nem mutatják.

ő-szinte 2014.11.30. 01:33:21

szuper, el is vették, finoman közölték velünk, hogy menjünk a picsába aludni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Commodore 2014.11.30. 01:33:46

@ő-szinte: valakik kint vannak vacsorázni vagy mi, nem volt itt mindenki, ugye?

ő-szinte 2014.11.30. 01:35:54

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: pedig olyan vagyok mint álon dálon :-((((((((((((((((((((

ő-szinte 2014.11.30. 01:36:43

@Commodore: beszélgettek az udvaron sztem

ő-szinte 2014.11.30. 01:38:06

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: monnyuk még engemet senki sem akart megdugni a villában, de nem haragszom
és a számba ne tedd be!

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 01:43:09

Fanni biztos 21 éves? Egy tízessel többnek néz ki.

ő-szinte 2014.11.30. 01:50:15

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: majd megtévesztem a fijjúkákat, azt mondom pannifanni vagyok és zsákot húzok a fejemre

ő-szinte 2014.11.30. 01:52:09

valamelyik befingott a hálóba :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 01:52:48

@ő-szinte: ok, ez így jó lesz. Csak ne fingj közben!;)

ő-szinte 2014.11.30. 01:53:06

és naci vikicsuhájjal alszik, sztem le fogja varrni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sírokkkkkkkkkkk ;DDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 01:53:29

Hú a fókák mit csinálnak ott?! Te jó ég!

ő-szinte 2014.11.30. 01:55:47

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ja, tényleg, elfelejtettem, hogy az az előjáték, basszájba szerint az olyan cuki, úgyhogy majd nála próbálkozom először

ő-szinte 2014.11.30. 01:56:59

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: én arra most nagyon ráizgultam ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kivi vok, levarrja-e ;DDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.30. 01:59:10

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: háháháháháht a sztriptíznél komisz bréjét majdnem sikerült

ő-szinte 2014.11.30. 01:59:46

@Commodore: de hol volt és mit csinált???

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.30. 02:00:04

@ő-szinte: Hát, szerintem nem fogja, mert attól a szuszogástól, amit maci művelne, senki nem tudna aludni.

ő-szinte 2014.11.30. 02:04:12

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: nadevárjál :DDDDDDDDDDDD
most álmában akarja ráhúzni vikicsuhájt? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
gondolom előbb gyúrják a zsírt egy kicsit és csak utána horkol a fülébe ;-DDDDDDDD
amúgy már nagyon húzogatta magához :DDDDDDDDDD
vikicsuhájnak szegénynek meg olyan mindegy, örül neki szerencsétlen, hogy vki foglalkozik vele... :S

ő-szinte 2014.11.30. 02:09:08

komisz és pannifanni közeledik egymáshoz lelkileg :-O
mifasz :-O :DDD

ő-szinte 2014.11.30. 02:11:54

komisz és pannifanni közeledik egymáshoz lelkileg :-O
mifasz :-O :DDD

ő-szinte 2014.11.30. 02:16:38

most ki szexel???? :-O
faszom, hogy suttognak csak!!!!!!!!!!!!!!!! ://////

mr sleepy 2014.11.30. 02:18:57

@ő-szinte: Nem tudom hogy nálad miért nem megy az adás ,nálam simán megy ,én is csak regisztráltam ,de lehet hogy ép vége lett és lemaradtál rola ,de ha az oldal bejön akor a lap tetején kell hogy legyen aktuális lejátszo meg a rögzitett összefogik meg az északai mentet részek..ha ezeket nem találod elvesztél a felhöben :-)

ő-szinte 2014.11.30. 02:19:21

maci és komisz kint cigizik
maci szerint vikcsu szűz mert nem tudja megbaszni ,komisz szerint csak tartja magát
és valamin reni kiborult de elvették az ont :/

ő-szinte 2014.11.30. 02:24:29

@mr sleepy: közben, megy, csak akkor épp nem volt adás :DDDDD :S ;-)
és köszönöm ;-)))))

ő-szinte 2014.11.30. 02:25:40

jó, hogy lefeküdtek aludni, nagyjából már senki nem akar aludni pannifannin kívül :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mr sleepy 2014.11.30. 02:27:09

@ő-szinte: szivesen de elvileg visza tudod nézni egyböl ha átkapcsols dvr modba :-)

ő-szinte 2014.11.30. 02:30:09

kurvára nem lehet hallani mit suttognak, sztem nincs is rajtuk MIKROPORT!

ő-szinte 2014.11.30. 02:32:04

@mr sleepy: igen, láttam, hogy vissza is lehet nézni, tök jó ;-)))))

ő-szinte 2014.11.30. 02:36:09

zabálnak komisz és pannifanni

ő-szinte 2014.11.30. 02:39:43

most hal gate van
vkik elvitték az összes halat

ő-szinte 2014.11.30. 02:49:41

mindegyik pasi alsógatyában és fogdossák a faszukat, mint az ovisok :DDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.30. 02:52:30

most a maradék szusit zabálják fel a nappaliban

ő-szinte 2014.11.30. 03:00:41

pisiszünet...nincs online

ő-szinte 2014.11.30. 03:05:53

szaggatott az on de komisz és pannifanni mennek aludni ketten a nyugiba...

ő-szinte 2014.11.30. 03:07:26

faszom, megint nincs on, lefexem

kamilla123 2014.11.30. 04:45:51

@mosca.della.frutta: már hiányoltalak :-) pont ugyanezeket írtam én is az elmúlt napokban :-)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.30. 19:10:56

zsué jobb, de csak egy hangyányival.

karev 2014.12.01. 09:40:54

"kinek van jobb műcsöcse?"
Zsué nem olyan ordenáré nagy :)
süti beállítások módosítása