Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x12 - Okkal vagy okvetlenül tette meg? (18+)

2014. november 28. 10:51 - zaphodbb

Ebben részben a legnagyobb történés Plasztik körbesmárolása, amitől Laci féltékenységi rohamot kap, eközben pedig Kazal és Komisz is belvillong. Ja, meg persze beköltözött Robin, az új fiúka, akitől Reni maga alá nedvesedik vőlegényestül.

Buli van aprajafalván, Plasztik a középpontban pörög leginkább azzal, hogy kenterbe smárol mindenkit. Vikcsu és Edina szájába is belemászik, végignyalja a villalakókat alaposan. Eközben Komisz és Kazal összeszólalkoznak, rendkívül intelligens módon, Kazal közli Komisszal, hogy csak kielégítette vele a testi vágyait, Komisz meg visszavág, hogy ő meg csak a puttonyát ürítette bele. Minden nő ilyen csodás úriemberre vágyik mélyen, legbelül.

smarol.jpg

Kazal eljátssza persze, hogy ő nem sértődik be, pedig de, nagyon is mellre szívja Komisz beszólását, ami mondjuk nálam azt vonta volna maga után, ha nekem mond ilyet, hogy szájon baszarintom minimum, aztán ásom el a kert végében. De más korosztály vagyunk, nyilván, bő tíz év van köztünk, sokat számít. Mindenesetre itt most ezzel kapcsolatban egy párezer karakteres kis esszét azért tudnék írni a női büszkeségről, tartásról, önmagunk tiszteletéről és úgy általában a női létről, de ez nem az a platform. Kazal csak annyit tesz, hogy innentől kezdve beszólogat Komisznak, leostobázza, a kicsifiú meg felhúzza az orrát. Férfiúi (?) büszkeségén csorbát ejt Fannika viselkedése, ezért bevonul a fürdőbe Reninek bizonygatni azt, amit még az adás során vagy nyolcvankétszer meghallgathatunk tőle, miszerint ő már megdugott 500 nőt és különben is ő volt a villában az első, aki

“egy hét után betolta a patronját.”

Azt az elferdült lelkivilág mindenit. Az a röhej, hogy észre sem veszi, hogy ezzel nem nagyfiú lesz, hanem pont lejáratja magát, mert akinek a saját férfiasságát kell folyton bizonygatnia, ott már valami baj van. Nincs még vége a csörtének Kazal és Komisz között, egy kellemes ordenáré ordítozást is levernek a hálóban, egymásra licitálva, hogy kit érdekel kevésbé a másik. Komisz az egész veszekedés végén a riportszobában azzal zárja a gondolatmenetét, hogy Kazal úgyis a farkán köt majd ki, mert ennek a faroknak nem lehet ellenállni. Hogy száradna le neki tövestül.

tipli.jpg

Visszatérünk a csontrészeg Plasztikhoz, aki Laci piáját akarná meginni, de a fiú most épp úriember és felkapja a lassan már magatehetetlen csajt és szépen befekteti az ágyába. Egyébként ez cuki jelenet volt, ahogy gondoskodóan bánt vele, odaadta neki az unikornisát, betakargatta, megsimogatta a fejét, egészen meghatódtam tőle. De egy részeg Plasztik nem alvós Plasztik, hanem smárolós, úgyhogy ő inkább nem alszik, felpattan az ágyból és kirongyol a teraszra, egyenesen Ádám ölébe és szájába. Laci meg ül döbbenten a konyhában, mijafasz arcot vágva. Ádám nincs oda az ötletért, hogy Plasztik őt csókolgassa, lelke van neki, és kelléknek érzi így magát. Laci feje közben pont úgy néz ki, mint a Szaffiban Puzzoláé, épp mielőtt gőz tör elő a fejéből.

Edina és Dani is észreveszi Lacin az eluralkodó féltékenységet és cseppet sem idegesítő módon (de) kérdezgetni kezdik, hogy most mi történik, csak nem lett szerelmes. Nem tudom milyen fogalmaik vannak a szerelemről, az nem erről szól, Lacinak csak a büszkesége és az egója sérült, aztán most hisztériázik. Mikor Dórika megfogja Ádámot és elvonulnak a nyugiszobába, akkor Laci nem bírja tovább, földhöz vágja a piáját, és inkább megy aludni. Edina ebben a részben nagyon pörög, most is megy Laci után lelkizni, a srácnak egész jó dolga van, mert Kazal is őt vigasztalja, kiderül, hogy a nagyfiúnak most kettészakadt a kicsi szíve.

lekapta.jpg

Reggel Plasztik még mindig be van rúgva, nem is vártunk mást. Komisz pedig Edinával a Kazal problémakörön jojózik. Edina szerint Kazal taktikából megdugatta magát Komisszal, csak a szimpátia szavazás miatt. Huncut egy csaj ez, okoz még majd meglepetést. Próbálja rávezetni a helyes gondolatmenetre Komiszt, miszerint érezze már kihasználva magát, csak nem nagyon megy a magyar nyelv neki:

“Okkal vagy okvetlenül tette meg?”

Komisz nem igazán alkalmas ilyen mély gondolatok befogadására, visszazökken a saját kerékvágásába, mint egy megakadt lemez: ő volt az első aki itt a villában berakta a lompost. Haladjunk tovább, ugrunk a kínos körbeülésre, ahol mindenki elmondhatja, hogy szerinte ki kellene kiessen, nem megyek végig az összesen, elég annyi belőle, hogy Zsu, a tartalék bemondónő kap rendesen az arcába a többiektől, mert szerintük utánfutó, szarkavaró manipulátor és tiplizzen. Zsu azonban pont leszarja, mit gondolnak róla, ahogy gyönyörűen meg is fogalmazza:

“Az én vállam ezt elbírja, ezeket én lepörgöm.”

nesirjmar.jpg

Robin, az új fiú érkezésénél Reni eldobja magát, közben Maci és Dávid színpadiasan elbúcsúznak egymástól. Macifiú elvonul sírdogálni a nyugiszobába, én tényleg nem értem, hogy egy hét alatt hogyan lesz két ember öribari annyira, hogy gyászolni kell órákig. Mindenesetre igaz könnyek hullanak a nagy testből. Azért nem felejti el leköcsögkurvázni Zsut, mert aggódik nagyon, hogy odafekszik majd mellé. Bent Robint a lányok veszik kezelésbe, Reni szembekörbenyalja háromszor a vízilabdás múlt miatt, aztán rágörcsöl, hogy mit fog szólni ehhez a vőlegény odakint. Közben Robin alig tud koncentrálni, mert Plasztik egy szál melltartóban parádézik a szeme előtt. Komisz már most féltékeny erre a srácra, mert Kazalt akarja biztos, Vikcsu már most utálja, mert nincs neki kisugárzása, Maci pedig zsigerből rühelli, mert Dávid helyett jött. Isten hozott újfiú.

ujfiu.jpg

És akkor a végére ma pöcs, csöcs már volt elég, örüljenek a női olvasók is:

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skyline79 2014.11.28. 11:03:52

Csak én vágyom arra, hogy egyszer egy összefoglalóban, szépen a napi teendőkben haladva végigvegyenek egy napot? Pl reggel, reggeli... ki mit csinál (azok is akik pl. Nem ordibálnak) aztán ki főz ebédet.... aztán igy sorba mindent? Ha a sok istenes-lilu nem lenne, bele is férne 1 órába+ néha bekiabálnék neki, hogy RAKJATOK RENDET!!! Vagy ez uncsi lenne?
A poszt jó volt.!!

Skyline79 2014.11.28. 11:04:49

Mondjuk ilyen vacsit gyorsan összedobnék! Nyers rèpát rágcsáltak....

Tapmancs 2014.11.28. 11:16:04

Az miért van hogy a férfigyerekek fele (Laci, "Denisz" és most ez a "Robin") kurvára ugyanúgy néznek ki?

szoknyás fejvadász 2014.11.28. 11:17:26

Ez a két szexelő olyan üres, mint a pöcegödör. Ugyan mit rugóznak ezen? Egyértelmű, hogy kihasználták egymást. Aki ilyen nőt képzel el otthonra, az beteg.
Dóra no comment, szerintem ő ilyen valójában is. Belé mindenki szerelmes. :D
Miért nem Vikcsu ment haza, rejtély. A színésznővel karöltve távozhatott volna.

karev 2014.11.28. 11:19:29

"ő volt a villában az első, aki “egy hét után betolta a patronját.”"
micsoda karrier, ahogy Ádina mondaná kárriár. :)

karev 2014.11.28. 11:27:41

"a Szaffiban Puzzoláé, épp mielőtt gőz tör elő a fejéből"
nem Puzoláéból tört elő, hanem a kormányzóéból. :) de ráértettem :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 11:32:09

végre poszt, jó lesz ez ebéd után :)

karev 2014.11.28. 11:34:17

@Tapmancs: az nem lenne baj, ha George Clooney-ra hasonlítanának, de nem. :)

karev 2014.11.28. 11:34:49

fú, Plasztik az első képen M-mel smárol, blöee.

karev 2014.11.28. 11:35:16

@karev: ?
lemaradt a kérdőjel :)

Gia 2014.11.28. 11:44:51

Jajj...Maciról mindig az óceán jut az eszembe...Felkavarodik tőle a gyomrom.. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 11:50:33

@Tapmancs: Jaja, én már tegnap is írtam, hogy olyan egyformák, hogy nem tudom soha, mikor ki beszél.
Főleg, amikor sapka van rajtuk. Vagy ha nincs. Tökmindegy, tökegyforma mind.

nnnnnnnn 2014.11.28. 11:55:57

@karev: gondolj bele milyen csókos szája lehet a lacinak és milyen vele smacizni. pláne nyelveset. és mindjárt jön az ebéd. vissza.

hannamontanna 2014.11.28. 11:57:21

De jó volt, köszi! :-)))
@Skyline79: Én is ezt szeretném látni. Akármilyen uncsi.
@karev: Na ez az. Nagyon be volt rúgva... :-))
Ez a zöldség rágcsálás tetszett, azt leszámítva, hogy közben jó lett volna hallani amit dumálnak, de a ropogástól ez nem ment.... Ez az első eset, hogy valami olyat is esznek, ami egészséges. Melegség öntötte el a szívem.
Maci szövegét nem értem az istennek se, sz*r lehet a tv-m? Jó lenne feliratozni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 11:57:59

@$$$=$$$: Én ilyet inkább Macival kapcsolatban gondolok... :D

hannamontanna 2014.11.28. 11:59:47

@$$$=$$$: Na most nem mintha Laci bejönne, de Macira gondoltál, nem? ..és akkor most ezt mért kellett? :-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 12:00:07

@hannamontanna: Az előző szériában egyfolytában kóláztak meg tömték a chipset, a végére mindenkinek egy-két számmal nagyobb ruhákat kellett beküldeni.
Most répát meg karalábét kapnak, jó ötletnek tűnik. És még olcsóbb is. :)

nnnnnnnn 2014.11.28. 12:01:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jaigen, énis, csak elírtam :) kiütközött a látens homoszexualitásom. ezekszerint mégiscsak a laci jön be és nem a maci.

karev 2014.11.28. 12:01:24

@$$$=$$$: pláne, ha fokhagymást evett előtte...

hannamontanna 2014.11.28. 12:03:21

@karev: ..na most fejezd be... :-DDD

hannamontanna 2014.11.28. 12:05:25

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A kólát itt is tolják félliteresből, de eddig legalább nem láttam mélyhűtött pizzát. Ezért is érdekelne vajon mit esznek ... van-e foltmentes pulykasonka...? :-) pl.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 12:06:06

@karev: hát nem tudom, de sztem egy kiló répa (persze nem az aranyáras bio hókuszpókokra gondolok), max.!! annyiba kerül, mint egy zacskó chips (ami 15-20 deka lehet?)...
Nekem a répa olcsóbbnak tűnik. :D

kamilla123 2014.11.28. 12:10:44

sztem a poszt írójának abban nem volt igaza, hogy alapvetően a bunkózást Fannika kezdte el a dugás után. Ő kürtölte tele a villát, hogy megvolt neki Denisz, aztán meg, hogy neki nem is tetszik a srác, húzzon a fenébe stb.. Jó, Denisz is nagy sutyerák, nem védeni akarom, de ő ezt egy napig hallgatta és csak utána vágott vissza önvédelemből, hogy nekem is csak arra kellettél. Sztem ez a viselkedés egy nőtől éppúgy nem tolerálható, mint egy pasitól.

fran7 2014.11.28. 12:13:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Esős idő volt idén, nem olyan biztos, hogy nagyon olcsó a répa. Másrészt ez az egyformaság az RTL szűrője miatt érzékelhető. Gondolom van egy szereposztó figura, aki ha férfit képzel maga elé, akkor Dennis és Laci jelenik meg a szeme előtt. Illetve, ha ettől el akar térni, akkor Maci, mint a deviáns. Illetve deviánsként még ott volt Dávid1, aki "kicsit öreg, kicsit furcsa", de még találkozik ilyen emberekkel a bulijain, mint valami pótkerék.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 12:14:17

@hannamontanna: én úgy láttam, hogy talán többet főznek, mint az előző szériákban. És tényleg nem volt még mirelit pizza sem... (v. legalábbis nem láttuk). Ezek mintha tudnának is főzni... többjüket is láttam ott a tűzhelynél ügyködni.

Az még meg van, amikor a vv4-ben Éva rántotthúst készített, mindezt úgy 3 liter kamrahideg olajban indítva, hogy percekig csak fuldokoltak szegény hússzeletek a serpenyő alján... :D

☺ágica (törölt) 2014.11.28. 12:22:32

hello:)

jó lett:DDD

@karev: kérlek, ne ragozd:)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 12:24:59

@fran7: Most nem azért, de 200 forint alatt/környékén lehet max. a répa kilója -helytől függően-. Egy zacskó 15 dekás chips, többe kerül, miről beszélünk? :D

Aharon 2014.11.28. 12:27:37

Okvetlenül.... nyilván oktalanult akart mondani, nem nagy kunszt, összekavarodtak a szavak. Még mindig 1000X szebben és választékosabban beszél magyarul, mint bármelyik másik, kivéve talán a Hegylakót, aki von Haus aus képes cizelláltabb mondatok megfogalmazására is. Teszi mindezt székely akcentussal, persze, de az a szexepilje része, teljesen természetes dolog Háromszék és Udvarhely környékén, nincsen vele semmi baj az égvilágon.

tjunior 2014.11.28. 12:27:52

Ez a macibőgés nekem kicsit hiteltelen volt, túltolta a gyászt, de hát meg kell mutatnia neki mekkora szíve van. Az is bájos volt, amikor Robin Hood 5 perccel a beérkezése után már kapta az igét a sínésznőtől ( miután felmosták a padlóról) hogy Zsu mekkora egy szarkavaró, itt érzek némi ellentmondást :).

kamilla123 2014.11.28. 12:31:21

@tjunior: igen, nekem is amit a nyugiban tolt Maci, amikor lehunyt szemmel bőgicsélt, az már kicsit sok volt. Elhiszem,h szomorú volt, meg picit sírt, de aztán már túlspilázta. Sztem magával tolt ki, h eljátszotta az alvajárót, mert így már nehéz elhinni, bármit is csinál.

fran7 2014.11.28. 12:33:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A répa az egyik olyan dolog, amiért még nem adtam ki pénzt. Így nem tudom az árát. A répa terem, legalábbis nálunk.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.28. 12:34:16

most nem volt olyan jó a poszt, int szokott, de még így is jól szórakozom rajta. :D

karev 2014.11.28. 12:37:11

@Aharon: simán lehet, hogy arrafelé úgy mondják.

hannamontanna 2014.11.28. 12:41:56

Ez a Laci gyerek amúgy lehet hogy tényleg szerelmes? Annyit civódnak Dórival, hogy ennek dugás lesz a vége... :-)

Aharon 2014.11.28. 12:42:06

@karev: Azt azért nem gondolom, elég sokat forgolódtam arra.... de nem lényeg. Tiszta, érthető, kissé archaikus magyart beszél, de szépen, össze sem hasonlítható a többi sudribunkóval.

Exike 2014.11.28. 12:44:01

Dóri már kicsit túlhúzza ezt a sértődést, egyre idegesítőbb a viselkedése.

Dávid kiesése meg... végülis volt négy unalmas karakter a villában (Reni, Vikcsu, Ádám, Dávid) meg egy ellenszenves (Zsu), közülük az egyik kiesett. Én se Dávidot küldtem volna ki elsőnek, de nem is húzta volna bent sokáig szerintem.

Aharon 2014.11.28. 12:44:11

@hannamontanna: Aha, csak Adám fogja megdugni, szerintem még a héten, ha tolnak nekik elég piát, amitől Dóri kellőképpen el tudja engedni magát, ahogyan ecsetelte is.

Exike 2014.11.28. 12:47:01

@hannamontanna: én bírom a Lacit nagyon, és csak azért nem drukkolok neki, mert a Dóri nem érdemli meg h egy ilyen faszija legyen. Kár h pont egy ilyen retekbe szerelmesedett bele szegény srác.

Krétagarbó 2014.11.28. 12:53:47

@hannamontanna: Maci szövegét én is nehezen értem, vagy sehogy sem.

hannamontanna 2014.11.28. 12:59:24

@Krétagarbó: Kb. Simon is pont ennyire volt érthető...
@Exike: Fura gyerek ez a Laci, egyszer tök bunkó módon viselkedik, tegnap meg szinte megesett a szívem rajta.. egész érzéssel takargatta Dórit... :-)
@Aharon: Nem hiszem hogy Ádám rámegy... lehet hogy tényleg nem szeretne kellék lenni.. Na de hát van az a piamennyiség, hogy az ember azt se tudja merre van előre..:-)

kamilla123 2014.11.28. 12:59:44

@Exike: igen, Lacinak és amúgy Daninak is tök mázlija van, hogy mellettük van Edina, aki a későbbieken nagyon jó szövetséges lesz, meg nagy támaszt tud már most is nyújtani. De most még mind a két faszi inkább a dugásban reménykedik, ezért nem nagyon észlelik ezt.

nnnnnnnn 2014.11.28. 13:02:40

nekem ez a dani gyerek ellenszenves.

Aharon 2014.11.28. 13:04:30

@hannamontanna: Hát, Ádám pasi, és elég egyszerű pasi, Pocok pedig minden szabás-varrás ellenére, vagy pont amiatt, még tud annyit, hogy két vodka-narancs után az ember megdugja... vagy egyszerűen kezelhetetlen vágyból, vagy Laci bosszantása érdekében, de szerintem sanszos, hogy ezek közt lesz valami (Egy Rako termék....)

Apropó, jól gondolom én azt, hogy D-Nesh és az ex-Szűzpöcök nem bajlódtak olyasmi hülyeséggel, hogy védekezés? Oktatófilmnek nem tenném be elsős gimnazistáknak....

kamilla123 2014.11.28. 13:08:10

@Aharon: sztem biztos védekeztek, ha a Rako a szponzor. ez olyan mint a szponzor sapka, kötelező hordani :-)

Aharon 2014.11.28. 13:11:28

Oké, de akkor mivel magyarázzuk a több liter ejakulátumot Dennis rövidgatyáján? Meg nekem a mozdulat sincsen ahogy kiemelik a minimum 2 db. VV felszerelést a tárolóból.... na, ez még érdekelne, mert Fannit, bár kétségkívül van benne egy jó nagy adag cukiságfaktor, eddig is egy ostoba kis valaminek tartottam, nade ha magába engedte ezt a szerencsétlent minden védekezés nélkül, no, hát az még tőle is sok lenne....

hannamontanna 2014.11.28. 13:11:56

@Aharon: @kamilla123: Igaz. Biztos védekeztek..... Mindig minden időben mindenhol sapka van rajtuk... ez lehet hogy büntit von maga után, ha nem húzzák fel. :-))) mindenhova.

Alejandro Puzante Kakante 2014.11.28. 13:13:07

sziasztok, az éjszakai online-okat meg lehet vhol nézni?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 13:26:07

@kamilla123: ezen én most nagyon röhögök :D
éjjel-nappal kell hordaniuk? Csak mert van, akiről alváskor sem rohad le a sapka :D

@Aharon: én összevágott videót láttam csak eddig, abból simán kihagyhatták, ahogy felszerelte a támadóeszközre a hatástalanító műszert Komisz...

Exike 2014.11.28. 13:28:01

@Alejandro Puzante Kakante: meg :) több helyen is :) vadászgassál, hátha meglesz :)
állítólag tegnap éjjel nem volt stream, hiányzott is a reggeli kávé mellől, én akkor szoktam visszanézni (átpörgetni)

Aharon 2014.11.28. 13:28:46

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Régen rossz, ha egy kondom hatástalanítja a támadó eszközt :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 13:30:50

Ha akartok még vicceset látni, akkor valahol elérhető ez a szexjelenet egy percesre gyorsítva...

Na, úgy tényleg érdemes megnézni :) Komisz először olyan, mintha egy szapora kannyúl lenne, aztán van némi takarótornádó, majd mint akire rákapcsolták az autóaksit, és épp áramtól jár vitustáncot :D

barakka 2014.11.28. 13:32:31

@kamilla123: Teljesen egyetèrtek. Fannikànak is legalàbb annyira kijàrt volna a szàjbavàgàs, mint a poszt iroja szerint Denisznek. Aki valszeg sose qurvàzott volna, ha Fannika nem kezdi piszkàlni. Ettol persze meg lànnyal nem beszèlunk igy, de ez nem is az a hely, ugye :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 13:33:37

@Aharon: simán. kenjenek nekik bele erős pistát. Rögtön nem lesz olyan fickós :)

RockSolid 2014.11.28. 13:34:21

Robin of Lakli-t okosítja a két nő(Plasztik és Sinész) az udvaron:
- Plasztik: Én a Lacival nem vagyok jóba,elmondott mindenféle faszszopó kurvának...
- Sinész: és sajnos ez igaz szó szerint.

Értem én, hogy mit akar, de nem tudtam nem másként értelmezni. DDD

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 13:37:59

@RockSolid: :DD epic!
köszi ezért az arany szösszenetért :)

barakka 2014.11.28. 13:39:08

@Aharon: Hàromszèk ès Csikszèk kornyèkèn, Udvarhely kornyèkèn èèèznek, nem àààznak :) De mindegy is, imàdom hallgatni Edinàt, csajfronton messze a legszimpatikusabb, legeredetibb.

hannamontanna 2014.11.28. 13:39:40

@vikitutáló vagyok: Répát a villába! Megéri! Csak húzzanak rá is sapkát :-)))

Aharon 2014.11.28. 13:41:17

@barakka: Hádde' baróti a csaj, ammeg Udvarhely és Szentgyörgy között félúton.... whatever, a többivel maximálisan egyetértek. Különleges kis vacak. :)

RockSolid 2014.11.28. 13:41:18

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Szívesen :)

Aki vissza akarja nézni, az itt keresse az összefoglalóban: 42.35

perszepolisz 2014.11.28. 13:41:24

Vasárnap kiválasztás: Zsu lesz a kiválasztott ez tiszta sor, de vajon kit hív ki? Talán Robin of Laklit nem lehet. Olyat választ aki ellen nyerhet, vagy akit utál. Szerintem az előbbi, mert annyi esze azért van. Szóval Vikcsut, ez a jóslatom. És persze majd visszajön, emiatt meg örvend a lelkem.

Amúgy igen, ezek tényleg főznek, mert egy kicsit idősebbek, mint az előzőek. És igen Plasztiknak van a legnagyobb élettapasztalata ezek közül, ezért fog a végéig bennmaradni.

Aharon 2014.11.28. 13:42:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Az csak egy sós vacak, max. innának utána... valami emberes thai chili, na az... ki se jönnének a dzsakuból vagy fél napig. :)

Aharon 2014.11.28. 13:44:17

@perszepolisz: Szinte biztosan Zsu lesz az, de szvsz ha Renin kívül bárkit visz ki, nem garantált a visszamenetele... a pufit miért vinné ki? Az nem bántotta egy szóval sem (asszem).

kamilla123 2014.11.28. 13:45:15

@RockSolid: :-DD na igen. az meg a másik, hogy ezeknek tényleg nincs annyi agyuk,h bejön egy szerencsétlen új lakó, meglát 11 vadi új embert, azt se tudja hirtelen, hol van, ki-kicsoda, erre lerohanják öt percen belül, hogy ez a kétszínű, ez meg ezt mondta rólam... Szegény srác hogy tudna felfogni hirtelen ennyi új infót?? Két idióta.. Aztán meg Reni szinte szó szerint sarokba szorította a sok nyalással. A csávó csak pislogott.

RockSolid 2014.11.28. 13:45:15

Szerintem Mis.Kiskun Sinészt viszi, ha van hozzá mersze.

RockSolid 2014.11.28. 13:46:17

@Aharon: Szerintem is Sinész lesz az áldozat.

kamilla123 2014.11.28. 13:48:46

@RockSolid: igen, csak sajnos most Sínész érdekessé kezdi tenni magát a Robinos sztorival, és a hangja is megjött. Úgyh sztem sajnos Reni menne vissza, ha őt hívná ki. sztem Vikcsu ellen van esélye Zsu-nak, esetleg Ádám ellen, de őt meg sztem nem érzik bent gyengének.

RockSolid 2014.11.28. 13:50:27

Jó volt látni, hogy Sinész rágajdult of Lakli-ra, talán végre elkezd játszani a néma lányka.

Aharon 2014.11.28. 13:52:17

@kamilla123: Nem lesz abból a Robinos sztoriból semmi, legfeljebb még párszor elpirul meg pillázik egyet-kettőt.... ellenben Zsuból gond nélkül kinézem, hogy még Macival is eljátszadozna a fődíjért, minden további nélkül, élő, egyenes adásban. Nekem amúgy nem tetszett, hogy orrba-szájba mindenki kurvázza, mert tudják, hogy nézi a gyereke a műsort.... persze a tény az tény....csak nem kell minduntalan kimondani.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 13:55:43

@Aharon: :D
Jó, de bennem vhol mélyen azért csak van egy érző ember :)

Ha igazán ki akarnának tolni velük, lidocainnal kennék be :)

Aharon 2014.11.28. 13:58:08

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:

Érző emberekre nincs semmi szükség a Júdeai Népfrontban. Intézd csak el nyugodtan az a lidocainos megoldást :)

Attis86 2014.11.28. 14:00:31

Sínészt viszi és van is esélye ellene. Mindkettő kiakasztó karakter.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.28. 14:02:03

@Aharon: a Júdeai Népfront pfej, azok köpködők!
Éljen a Júdea Népe Front! :DDD

Azt mondod, feldobná a sót? Kívül-belül azzal kéne impregnálni a védőeszközt....

barakka 2014.11.28. 14:02:05

@Aharon: Raadasul semmivel sem kisebb ribi, mint akik ribizik, ugye. Sztem. Es Barot akkor is kozelebb van Csikszeredahoz :) :) :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 14:02:13

Ha volt fűnyírósember a villa környékén, akkor kotonfelhúzást ellenőrző személy is van? :D

Amúgy meg Raco ide, Raco oda, Dóri az ominózus nyálcserélős ámokfutásával simán útnak indíthatott bármilyen járványt a villában, elég ha csak egy valaki volt fertőzött v. beteg eddig (még ha nem is tudott róla).
De mivel állítólag az alkohol fertőtlenít és ha szerencséjük van, megússzák. :D

barakka 2014.11.28. 14:04:39

@barakka: Nagyobb ribi, akartam irni :)

kamilla123 2014.11.28. 14:07:06

@Aharon: igen, ezt én is kifejtettem már fentebb, h nem érzem nagyobb ribinek Dórinál vagy Fanninál. Meg ez a gyereke van, ne csináljon semmit, hagyjuk már.. Fannikának meg Dórinak is lesz majd gyereke, aztán majd akkor ők is megnézhetik az anyjukat a tv-ben, hogy kufircoltak.

Aharon 2014.11.28. 14:12:57

@barakka: Dikk, Barót szerintem a három város (Udvarhely, Szentgyörgy, és Szereda) mértani metszéspontjában áll, de most komolyan... viszont történelmileg Háromszékhez tartozik, ami most ugye Jud. Covasna álnéven fut, és most is annak közigazgatási határain belül áll.... tény ugyanakkor, hogy az én emlékeim cirka 20 évesek, tehát az á versus é-t vita nélkül elfogadom... :)

Aharon 2014.11.28. 14:19:32

@kamilla123: Mondjuk én teljesen erkölcstelen vagyok, nekem azzal sincsen bajom, hogy 5 órával a bekerülés után magára húzta Dávidot (a teste igen jó volt, az kétségtelen), ha megkívánta, kóstolja meg, nem gond, de az, hogy a hivatásszerűen prosti Dóri (de ezzel sincsen bajom, az is csak egy szakma) az ugyancsak jóképű Robindávid látványától teljesen kikészült Kétéveeljegyeztek Reni, valamint a szimpátia és a saját egészsége kedvéért az első adandó alkalommal kefélő Fannika fikázza és kurvázza, na, azt nem veszem be.

kamilla123 2014.11.28. 14:22:02

@Aharon: igen, ezt én is így látom

Warlimont 2014.11.28. 14:25:14

@Krétagarbó: "Maci szövegét én is nehezen értem, vagy sehogy sem."

Ez fökent azert van, mert az az iszonyatosan köver test nem tudja rendesen mozgatni a mellkast, igy a Medveböl nehezen törnek elö a szavak. Inkabb szuszog, mint beszel.

barakka 2014.11.28. 14:27:26

@Aharon: Teljesen ott/ugy van, ahogy irod. Elegge jol ismerem a kornyeket, csak kotekedtem, na :)

barakka 2014.11.28. 14:32:02

@Aharon: Hat nekem is bicskanyilik a zsebemben, ettol a triotol, mellesleg meg egyik oldalrol sem tisztesseges a gyerekkel jonni. Privat ugy. De ez nem egy tisztesseges jatek, persze :)

Krétagarbó 2014.11.28. 14:43:51

@perszepolisz: én is ezen agyaltam, de szerintem simán gondolhatja úgy, hogy kiviheti Renit is, hiszen őt is sokan mondták a bentiek közül, hogy a szimpátiaszavazáson elvérezhet, magyarul bent úgy gondolják, hogy a hangja hiánya stb... miatt gyengus. Ráadásul nyiltan utálják is egymást. Szerintem ebben a felállásban, kicsivel, de Zsu jönne vissza. Benne még lehet játék, Színésznőben nem nagyon.

Gia 2014.11.28. 14:45:48

@Krétagarbó: Színésznő elvesztette a nézők lehetséges szimpátiáját azzal,hogy kinyilatkozta elolvadását az új lakó felé..

Krétagarbó 2014.11.28. 14:51:45

@barakka: na majd megkérdem anyósomat, hogy hogyan beszél Ádiná, neki az apukája kovásznai székely volt, ozsdolai.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 14:54:41

@Aharon: azt nem tudom, de Szandika találkozott vele. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 14:55:11

@Aharon: De az is lehet, hogy locsolós ember volt, ugyanilyen feladattal.

Krétagarbó 2014.11.28. 14:55:19

@Warlimont: köszönöm a pontos anatómiai indokolást:) Igaz lehet simán.

Krétagarbó 2014.11.28. 15:00:56

@barakka: mondjuk Zsu elég sűrűn használja, ha meg kell védenie magát, gyakorlatilag csak ezzel jön. Azt már többször leírták itt is páran, hogy Fanni Komisszal azért már kerülgette egymást , mielőtt lefeküdtek volna, Zsu gyakorlatilag még be sem került a villába, azt sem tudta, hogy ki ez a Dávid, és már odatartotta a nunáját neki.
De az tény, hogy ez az örökös, nyílt és fennhangon ribizés az ő részükről is már uncsi.

barakka 2014.11.28. 15:05:01

@Krétagarbó: Edina Szàntgyorgyiesen beszèl, de nagyon hasonlit a Csikszèki tàjszolàshoz is. Règesrègen ott szulettem, bàr Udverhelyen èltem leginkàbb. ès sajnos sosem beszèltem ilyen izesen, de jolesik hallgatni :)

Krétagarbó 2014.11.28. 15:07:36

@barakka: nekünk rokonok laknak Gyimesben, ottani csángók, ők is nagyon szépen beszélnek. Kicsit emlékeztet Edina beszédéhez, igaz már régen jártunk arra. Gyönyörű környék.

barakka 2014.11.28. 15:08:24

@Krétagarbó: Természetesen egyik fèl rèszèrol sem korrekt a gyerek kartyat elohuzni. Szemely szerint meg azt gondolom, hogy a gyereke mellett lenne a helye, de nincs jogom felulbiralni a donteset.

barakka 2014.11.28. 15:11:15

@Krétagarbó: A Gyimesi csangok utanozhatatlanok, nem csak ahogyan beszelnek... Paratlan a kornyek, kar, hogy egyre jobban kezd beèpulni.

Aharon 2014.11.28. 15:11:33

@barakka: Így. Már csak azért is, mert sansza nincs, hogy nyerjen.... bár tuggyafene, lehet a kölök se bánja ha apázhat egy kicsit.

barakka 2014.11.28. 15:16:22

@Aharon: Nyerni semmikèpp nem fog, nem is feltètlen a gyerek miatt. De vannak nàla idegesitobb lènyek bent. Dòri, Reni. Vikcsu. Legalàbbis szerintem.

Krétagarbó 2014.11.28. 15:17:57

@barakka: nagyon. egyszer nyaraltunk Gyimesbükkön 2 hétig, ki sem mozdultunk, csak a környékben kirándulgattunk, én olyan nyugalmat még életemben nem éreztem. Azóta sem.

verkli 2014.11.28. 15:29:07

Azért lássuk be, hogy az 'okkal, vagy okvetlenül' kifejezés egy gyöngyszem. Szó szerint értelmezve valóban azt jelenti, amire Ádiná gondolt. Van egy székely lányismerősöm, aki okos, mint a nap, és hasonlóan beszél. Gyakran használ ilyen fordulatokat, csak azért, mert vicces, amikor a szó szerinti jelentés, és a valós elválik egymástól. Sokszor nem tudom követni, annyira szokatlanul tudja használni a számomra ismerős szavakat. Nagyon szórakoztató vele beszélgetni.

barakka 2014.11.28. 15:34:48

@Krétagarbó: En jovore keszulok hosszabb idot ott tolteni. Remelem ott lesz meg az a nyugalom :)

Aharon 2014.11.28. 15:34:51

@barakka: Agreed. Főleg Vikcsu. Ritka ordenáré egy jelenség, és nem azért, mert dagadt, és rommá van tetoválva, hanem az orgánuma. Reni csak egy nyafka Miss Picsa, viszont Dóri egy nem túl összetett lelkű prosti, aki bár eredetileg tanulatlan, de sokat látott (főleg Ősi Idegeneket) és tapasztalt nemzetközi szinten is, és ebből ragadt rá valami, amitől picit elválik a többitől. Fanni cuki, de ostoba, Zsu jól néz ki, de számító kis boszorkány, és ebben a közegben Edina könnyen lesz királylány, aranyos is, jólelkűnek látszik, szerintem nagyon rendben van nőként is, és messze neki van a legtöbb kraft a fejében.... legalábbis én így látom most őket. A pasik említésre sem méltóak, kivéve Robin.

Onereality 2014.11.28. 15:35:28

@Aharon: a ki a rosszabb kurva versenyben Zsu azert huzza a legrovidebbet, mert egyidoben ment be a villaba es rakta szet a labat, mintha azt hitte volna, hogy a masnapot sem erheti meg, ha ejfel elott legalabb egy makkot nem enged magaba :)
a kepet meg arnyaltabba teszi, hogy kozvetlen elotte egy orszagnak lett bemutatva a gyerekeert kuzdo, aldozatot hozo anyukakent, es ettol meg nagyobb lett a ribancfaktora a viselkedesenek, plusz hitelet vesztette, mint karakter...
ehhez kepest a Denis es Fannika tobb napos evodes utani aktusa mar jegyessegnek hat :)

barakka 2014.11.28. 15:41:44

@verkli: Egyetertek! Most lesz amin rugozni egy ideig, pedig lehetett sima baki, de lehet pontosan arra gondolt, amit mondott. A bentieknek sose tunne fel, Lilu es Bencus meg sosem fog a szavak moge nezni :)

Krétagarbó 2014.11.28. 15:42:50

@Onereality: ilyen szépen nem tudtam körülírni, de valahogy így.

kamilla123 2014.11.28. 15:46:26

@Onereality: igen, de egy fontos szempontot ne felejts el: Zsu sosem mondta rájuk, h ribi, meg nem szégyellitek magatokat stb... ő meg ezt hallgatja a többiektől 0-24-ben. és ehhoz képest írtuk mi, hogy azért nem állnak a többiek sem olyan erkölcsi magaslatokon, hogy jogosan szólogatnának be, meg hogy már kb ezen a néven szólítják.

barakka 2014.11.28. 15:48:23

@Aharon: Per pillanat en is igy latom oket, bar Fanni ostobasaga nem engedi lattatni a cukisagat, szepseget. Ha Vikcsu jofej lenne, siman szepnek latnam. Dori azt a fajt kepviseli, aki szamomra nem letezik. Nem tudom ertelmezni Omusègèt :) Noi szemmel en igy latom. A pasik meg, hàt asse tudom melyik màsik :)

barakka 2014.11.28. 15:49:50

@kamilla123: Igy igy, èn is igy gondoltam.

Aharon 2014.11.28. 15:56:57

@barakka: Azér' a Mackó kitesz a többiekből hármat, őt könnyű felismerni :)

verkli 2014.11.28. 15:57:57

@barakka: Nem hinném, hogy baki lenne, vagy így használják náluk, vagy szándékos ferdítés; én csak a szépséget látom abban, ha valaki így beszéli a gazdag magyar nyelvet. Aki a posztoló értelmezésében küzd a magyar nyelvvel, az Zsuzsa. Ismer egy csomó szót, de nem tudja azokat helyesen értelmezni és használni. A beszédéből már az első estén kiderült, hogy wannabe értelmiségi. Ez általában jellemző azokra, akik keveset olvasnak.

Gia 2014.11.28. 15:58:13

Ha Zsu az első párbajról visszamegy,akkor majd abbahagyják az ekézését.

Krétagarbó 2014.11.28. 16:03:40

@verkli: Zsuzsa tipikusan az, aki átlépett pár lépcsőfokot azon a bizonyos szamárlétrán úgy, hogy az indokolt lett volna.

Onereality 2014.11.28. 16:10:55

@kamilla123:
en ezt ugy latom, hogy Zsu bement oda nagypofaval, rogton takarittatni akarta a csapatot, plusz eljatszotta a sztart, bemondono vagyok, anyuka vagyok, mindenem megvan (tehermentes hazrol, kocsirol stb. olvastam, azota tudjuk, hogy ez igy nem igaz)
Mit szolhat ehhez egy szegeny mezei prosti, mint Dori, miutan latja, hogy a nagy antreja utan meg Zsuzsika, a kurva erosnek tuno ellenfel, odatartja az elso szembe jovonek a segget? Hogy ribanc. Vagyis ezt a Zsu cseszte el, nem kicsit :)

verkli 2014.11.28. 16:12:55

@Krétagarbó: olyan mint a kígyó, csak fekszik, oszt megy

Gia 2014.11.28. 16:13:05

A délutáni ismétlésműsorból lefaragtak ezt-azt..

barakka 2014.11.28. 16:17:50

@verkli: nem hasznaljuk igy, akkor maradt a szandekossag. Bar en picit elfogult vagyok Edinaval, nagyon szurkolok neki.

verkli 2014.11.28. 16:22:48

@barakka: Én is, azért küzdök a 'baki' ellen ilyen vállalhatatlanul:)

Aharon 2014.11.28. 16:24:42

@verkli: @BARAKKA: Csatlakoztam a klubhoz ;-)

perszepolisz 2014.11.28. 16:28:51

@verkli: Amúgy az én nagymamám még használta ezt a kifejezést és arra használta ahogyan Ádiná is értette. Itt a Jászságban. Lásd még: "okvetetlenkedik"

kamilla123 2014.11.28. 16:37:26

@Onereality: igen, sztem is elcseszte. de már ott, hogy a gyerekére építette a sztorit. azt eleve ki kellett volna hagynia, vagy mellékesen megemlíteni, hogy amúgy van egy gyerekem. alapvetően sztem ott cseszte el a játékot.

szandhokan 2014.11.28. 16:39:59

Ádina nekem málnaszedőnek marad meg, bármennyire is próbál cuki lenni, sőt kifejezetten irritál ahogy nyomul Lacira. :-) Igazi naíva.

Hogy melyik nagyobb kurva? mind az, pénzért mentek be mutogatni magukat, ezt nehéz fokozni.

Aharon 2014.11.28. 16:47:37

@szandhokan: Igen, sok szempontból naíva, és? Attól még nem lesz kevésbé szerethetőbb jelenség, sőt.

Hogy miért azt a suttyót kultiválja (a helyes pofin és a jó testen túlmutatóan) azt speciel nem értem én sem, de én pasi vagyok, hiányzik belőlem az a modul, ami a hölgyekben megvan :)

Onereality 2014.11.28. 16:56:35

@kamilla123:
nem volt eleg esze ehhez a jatekhoz...es egy huszadik villaribanc, aki rebegteti kozben a szempillait, hogy mennyire hianyzik a gyereke, mert ezzel akar befutni, szerintem azonnal monjon le :))) ez igy, ebben a formaban, ahogy Zsuzsika elkepzelte, egyaltalan nem!

szandhokan 2014.11.28. 17:03:25

@Aharon:
azért nem szerethető számomra, mert butuska.
Ahogy Lacinak előadta, hogy nem látja a jót a rossz mellett, hát komolyan, mint valami rossz színház :-) Laci közben majd felrobbant, szerintem azt sem tudta, hogy ki beszél hozzá.
Csajoknak biztos bejön a lelkes hősszerelmes Ádina :) , nekem nem.

KapitányG 2014.11.28. 17:07:03

@perszepolisz: az "okvetetlenkedik"-nek nem az a párja, hogy "okvetlenül", hanem az, hogy "okvetetlenül".
Biztos, hogy "okvetlenül"-t mondott Edina?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 17:11:56

@KapitányG: konkrétan azt mondta, hogy "...és okkal vagy okvetlen?..."

Veder1 2014.11.28. 17:12:27

Nem láttam a részt, de az öfiből nekem nem jön ler, hogy Dennisz mitől olyan aljadék, ha Fannika kezdte a "nekem csak arra kellettél" szöveget? Ő csak viszonozta, kazal meg pofára esett, hogy nem jött be a csicskáztatás. De mondjátok, ha másképp volt!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 17:13:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pontositok. "Okkal tette meg, vagy okvetlen?"
Ezt abban a pillanatban lejegyeztem szó szerint a másik posztban tegnap este.

KapitányG 2014.11.28. 17:17:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lehet, nem láttam. Csak arra gondolok, hogy esetleg "okvetetlen"-t mondott, amit könnyen félre lehetett hallani "okvetlen"-nek. De nyilván igazatok van, és rosszat mondott.

verkli 2014.11.28. 17:22:16

Az ÁBK (Ádina Bérkommentelői Klub) már megnyugtatóan tisztázta feljebb, hogy Ádina nem keveredett semmiféle kínos nyelvi ügybe. Tessék továbbhaladni, nincs itt semmi látnivaló.

Aharon 2014.11.28. 17:28:37

@verkli: ROTFL :) (A proud member)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 17:50:58

@KapitányG: nem tennék nagyesküt az ügyben, én igy hallottam... :)
Csak a tisztán látás végett: az okkal-nak tehát az a párja, hogy okvetetlen vagy az, hogy okvetelen? Vagy most hogy vannak ezek?
Azt mondjuk az én öreganyám is mondta, amikor elhessegetett ha láb alatt voltam... "ne okvetetlenkedj már itt"...
Az okvetlen meg nem úgy használatos, hogy "okvetlen ott leszek" (mondjuk egy találkozón). ?

KapitányG 2014.11.28. 18:16:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): okvetetlenkedik=akadékoskodik, okvetlen=feltétlenül.
Viszont az "okvetetlen"- t hallottam már "ok nélkül" értelemben használni.

RockSolid 2014.11.28. 18:16:53

"okvetlen" szinonimái:

kétségkívül, nyilván, nyilvánvalóan, minden kétséget kizáróan, biztosan, feltétlenül, okvetlenül, mindenképp, mindenképpen, kétségtelenül, kétséget kizáróan, egyértelműen, vitathatatlanul

RockSolid 2014.11.28. 18:18:12

(ok-vet-[et]len), ösz. mn. 1) Emberről szólva am. ellenvetés, mentegetődzés, halogatás nélküli; így használják a székelyek, midőn a szófogadó, engedelmes embert, munkást okvetetlennek mondják. 2) Cselekedetre vonatkozva, amit halasztani nem lehet, ami semmi esetre el nem maradhat, szükségkép következő. Okvetetlen segítségre van szükségünk. Okvetetlen eredmény. Határozóként am. okvetetlenül, mentegetés vagy halogatás nélkül.

Attis86 2014.11.28. 18:30:48

www.youtube.com/watch?v=SUJrKlSP0Qw

Szakértők, 20:10-től ez szerintetek is VV LACI ? Ha igen, akkor szavaznám is ki a vérbe.

szmoti 2014.11.28. 18:56:26

@Attis86: Ugyan nem vagyok szakértő, de szerintem ő az :D

Krétagarbó 2014.11.28. 18:58:01

@Attis86: Ő az, de miért zavarnád ki?

RockSolid 2014.11.28. 18:59:30

Engem nagyon emlékeztet Laurence Fishburne színészre, persze fehér kiadásban.

szandhokan 2014.11.28. 19:05:11

@Attis86: ő az, Busta egy nyomi, most nézem ezt a videó,t szerinte a többi csapat azért lett sikeres mert háttérhatalom tolja őket
"csak nézzük meg a akkezdet phiai logóját és tudni fogjuk a titkot"

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 19:18:44

@KapitányG: jó, akkor -tekintettel a Rocksolid által bemásoltakra- nagyjából megállapitható, hogy Ádina mindenképpen rosszul használta azt az ominózus szót. Nyilván azt akarta kérdezni, hogy "szándékosan tette meg vagy akaratlanul/véletlenül/belesodródva"? (bár a kontextust tekintve amúgy is hülyeség a kérdése - szándékosan dugott vagy véletlenül? :D)
Szóval annak, hogy okkal tette meg vagy okvetlen, semmi értelme.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 19:19:38

@szandhokan: most őszintén, melyik magyar "rapper" nem nyomi? :D

Krétagarbó 2014.11.28. 19:59:14

@barakka: na megtárgyaltuk anyósommal, azt mondja, Kovásznában így beszélnek a székelyek. Jellegzetes még, hogy az és-ben az s-t ejtik csak és azt megnyomják, Edinánál is ki lehet venni ezt is.

Aharon 2014.11.28. 20:14:48

@Krétagarbó: De még milyen szépen ki lehet venni.... emlékszem, az a buta segg Fanni ezzel indított, hogy magyar vagy? De megtéptem volna a loboncát, istenem.... :)

Némber Ván 2014.11.28. 20:46:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de kis oktalanok vagytok, hogy még mindig ezt ragozzátok... ebben a jelentésben már vettétek?

Némber Ván 2014.11.28. 20:49:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az egy dolog, hogy nyomik, a nagyobb gáz, hogy hozzájuk képest a Pityinger egy szellemóriás, az értelem és kultúra Csimborasszója.

Puncylla 2014.11.28. 20:58:37

@Aharon: Mennyivel jobb egyenes hajjal!

Aharon 2014.11.28. 21:04:21

@Puncylla: És normális ruhában... :)

barakka 2014.11.28. 21:11:10

@Krétagarbó: Bizony, s ez a s-zes jellemzo az egesz szekelysegre.

szandhokan 2014.11.28. 21:15:26

@Aharon: lehet arra gondolt, hogy vannak olyan székelyek, sokan, akik székelyek, nem románok, nem magyarok, bár meggyőződésem, hogy nem ilyen értelemben tette fel a kérdést, egyszerűen csak buta.

Ádina videójában mennyire aranyos kifejezés "elpukkantotta magát" :-))))
ez k jó

Krétagarbó 2014.11.28. 21:58:07

@szandhokan: én még nem láttam olyan székelyt, aki ne tartotta volna magát magyarnak. Kazal ennyire butácska, sztem azt akarta kérdezni, hogy határontúlról jött-e Edina, csak így sikerült végül.

szandhokan 2014.11.28. 22:01:43

@Krétagarbó: akkor nem ismered a magyar vs székely ellentétet Erdélyben, én mélyen ismerem, szép köpködések szoktak lenni. :)

na indul a mandula!

Gia 2014.11.28. 22:02:23

Lilu csukája nem megy a szerkójához..

fran7 2014.11.28. 22:02:24

12 emberből hányan nem dohányoznak? Csak volt értelme a trafikmutyinak. Másrészt Robinnal miért nem készítettek rendes felvételt, ami illik a főcímbe?

fran7 2014.11.28. 22:03:38

@Gia: Nem láttam a cipőjét, de ehhez a ruhához nem illhet? egyetlen cipő sem.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:03:39

halihó :)

és ádina tölthet egy romantikus estét robinnal :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:04:04

@fran7: mert nem rá készültek, hanem a zakkant csajra. Őt a Campona parkolójában szólitották le, egy nappal a csere előtt.

Gia 2014.11.28. 22:04:05

@fran7: Nem volt rá idejük..

Mók_Ica 2014.11.28. 22:04:35

@fran7: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pizsi vagy vmi otthoni cucc.... mamuszka illene hozzá :))))

Cimili 2014.11.28. 22:05:54

@Mók_Ica: Sziasztok! Én is azt kukálom, h pizsiben toporog Lila? :DDDDDDDDDDDDD

Mirocska 2014.11.28. 22:05:54

Miért Lilu meséli a sztorit? Inkább mutatnák meg...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:06:01

@fran7: valami sötét, magas szárú dorkó szerűség van rajta (fehér talppal), ami első ránézésre legalább 2 számmal nagyobb, mint a lába.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:06:26

ébredeznek a szarfészek-lakók..... tényleg undi szag lehet bent.....

fran7 2014.11.28. 22:06:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Volt egy ilyen esetem fősulin kerestek valakit ausztriai továbbképzésre embert, annyira jó lett volna, ha akkor éppen én vagyok a folyosón. Robin mit csinálhatott, hogy olyan helyen mászkált, ahonnan a való világba rántanak be azonnal?

Krétagarbó 2014.11.28. 22:08:49

Lilu van, nagyon csúnya a nacija.
Reggeli kép: stolen dance, nagyon jó, erre én is szívesen ébredek. Reggeliznek, az asztalon annyi üveg víz van, hogy nem is értem. A reggeli mellett mimásról is eshet szó, mint az outputról. Macinak feltűnik, hogy Vikcsú túl sokáig szemkontaktusban volt Zsuval. Maci a fürdőben számon is kéri Vikcsut ez ügyben, duurva, 3 másodpercig összenéztetek, láttam ám!!!

Mók_Ica 2014.11.28. 22:09:02

macinak feltűnt, hogy vikcsu és zsu kezdenek szimpatizálni egymással...... ez gyanús neki..... szte zsu behálózta vikcsut.... ezért most jól kifaggatja, hogy bízik-e zsuban.... és jobban teszi, ha nem bízik benne... vikcsu bizalmat szavaz zsunak ennek ellenére

Mók_Ica 2014.11.28. 22:09:54

@fran7: ne tedd... ronda ....

@Krétagarbó: maciiiiiiiiiiiiii :))))

perszepolisz 2014.11.28. 22:11:21

Maci már mindenre támaszkodik ott a fürdőben :DDDDD

fran7 2014.11.28. 22:11:33

Zrínyi megint forog a sírjában, annyit emlegetik.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:11:41

reni csatlakozik a fürdőben vikcsuhoz és macihoz..zsu ekézés.......csatlakozik fannika, akinek szintén feltűnt AZ összenézés :)))) ő is rá teszi a jelét :)) mármint zsura

tjunior 2014.11.28. 22:11:50

beteges már ez a zsu paranoia

Mók_Ica 2014.11.28. 22:12:16

@perszepolisz: 190 kg-t nehéz egyedül tartani :)))

Cimili 2014.11.28. 22:12:31

Na ez most uncsi nekem, történjen má valami.

Krétagarbó 2014.11.28. 22:13:23

Vikcsu kiállt magáért, ő tuGGya mit csinál, vele nem volt geci, akkor ő mámé lenne az. Már a jelrakásnál tartanak, Reni is ott van, szerntük Reni erősebb, mint Zsu, és kint fogja simán hagyni, mert a világ olyan jó, mint a Sínésznő.
Közben Kazal is betör a fürdőbe, szerinte is sokáig szemezett Zsuval.
Vikcsu bizonytalan Maci szmélyét illetően, mi is..

Mók_Ica 2014.11.28. 22:13:30

sztem vikcsu azért nyitott zsu felé, mert nagyjából egyértelmű, hogy az első kiválasztott zsu lesz.... és ő nem akar kihívott lenni......

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:14:23

@fran7: Nem lehet az ember egy időben az összes jó folyosón.. :)

Jó, hát csak vicceltem, de az rtl-nél bármi megtörténhet.... én csak arra gondoltam, hogy a hevenyészett főcim miatt, tényleg úgy tűnik, mintha nem lettek volna kellőképp felkészülve Robinra. Az meg csak hab a tortán, hogy az új fiúnak a benti nevét se volt ideje megtanulni, alighanem azért mutatkozott be mindenkinek Dávidként. :)

perszepolisz 2014.11.28. 22:14:27

vikcsu ma eddig többet szerepelt, mint eddig összesen . Ezzel mi a cél?

Gia 2014.11.28. 22:14:49

Hát remélem Dani nem menti meg a képességével Zsu sejhaját.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:15:09

vikcsu műfelháborodik plasztiknak, hogy miért nem szimpatizálhat azzal akivel akar?? há' ez má' miJJen má'?????

Cimili 2014.11.28. 22:15:17

@Mók_Ica: "sztem vikcsu azért nyitott zsu felé, mert nagyjából egyértelmű, hogy az első kiválasztott zsu lesz.... és ő nem akar kihívott lenni...... "
Ez az, pont erre gondoltam.

Krétagarbó 2014.11.28. 22:15:29

Plasztik már osztja Vikcsut, mit foglalkozol velük, neked nem kell magyarázkodnod. Mondjuk igaza is van most, csak ne hallanám azt az agyonracigizett rekedtvécésnéni hangot, ami belőle jön.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:15:30

@Krétagarbó: "Vikcsu bizonytalan Maci szmélyét illetően, mi is.. " :D:D:D

Schlomo Goldberg 2014.11.28. 22:16:18

@perszepolisz: felszopatni a kiválasztásra, mert ő lesz majd a kihívott és kieső is. Ha ez bejön veszek lottót is

fran7 2014.11.28. 22:16:30

Most kicsit figyelve Lila imbolygását. Ha elmegy a tengerre nyaralni, akkor a tenger is elszédül mellette, pedig szokva van az ilyesmihez.

perszepolisz 2014.11.28. 22:16:55

Most se mutatják Maci mai edzését?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:17:09

az kinek a szelleme volt egy pillanatra az ablakban??

Gia 2014.11.28. 22:17:37

Edina csak ne bízzon meg Zsuban.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:17:37

@Cimili: éljen az összeesküvés elmélet :)))) de sztem van alapja :)))) ekg :)))

@Krétagarbó: plasztik pockot nem csípem én sem.....

Mirocska 2014.11.28. 22:17:57

@perszepolisz: Dehogynem! Két percig állt két lábon a fürdőben! :-DDD

fran7 2014.11.28. 22:18:16

Dani szerint Edinát zavarta Zsu kapcsolata Dáviddal. Kínát is zavarja a fergusoni zavargás.

perszepolisz 2014.11.28. 22:18:22

@Schlomo Goldberg: Én is ezt pedzegettem már délután is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:18:28

"Innét szép a győzelem. Innét nehéz felállni. " Hogymi, hogymi, Zsuzsa?!

Mók_Ica 2014.11.28. 22:18:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kakkantósé talán? :)))))

@Gia: ádina????

fannika ingával tudja meg a Zigazat :))))

Ebeneeeezer Goode 2014.11.28. 22:19:22

ezek nem gyúrnak rendesen és szarok a sérók is.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:20:56

@Ebeneeeezer Goode: még jó, hogy szoli van.... hihihihihihi

perszepolisz 2014.11.28. 22:21:25

Amúgy ez most mi ez a képernyőn?

Cimili 2014.11.28. 22:21:33

A kulcs vágja a szlenget.:DDDDDDDDDDDDDD Imádom Fannikát, maradjon még bent sokáig.

Gia 2014.11.28. 22:21:55

Mekkora hülyék ezek!Majd az inga megmondja..Persze...

Mirocska 2014.11.28. 22:22:21

Lilu is ingázik... Szédülünk is tőle...

Cimili 2014.11.28. 22:22:34

Molylepke????????????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:22:36

Én is minden hétköznap ingázok. Úgy 50 kilométert...

Ebeneeeezer Goode 2014.11.28. 22:23:00

@Mók_Ica: ha beadták volna a szolikenőcsöt, vittem volna a fődíjat

Krétagarbó 2014.11.28. 22:23:08

Dani és Zsu a szaunában beszélgetnek, Edina a téma. Zsu nem tudja, hogy hogyan álljon Edinához. Zsu szeretné, hogy Vikcsu hozzá csapódna, óvatosak a szövetség bővítésével. Zsu: 4 jelet kap, úgy számolnak, szerinte "innét szép a győzelem, innét nehéz fölállni." Bármit is jelentsen ez.
Kazal és Reni ingával próbálják megfejteni a jövőt, Komiszban nem lehet megbízni, a második kieső lány lesz, nem Reni lesz, Zsu Kazalt viszi ki, Zsu kint marad. Azt is megtudjuk, hogy az inga vágja a szlenget...
Kazal már készül a párbajra, a legmenőbb cuccában megy majd. A nyugiban találnak egy pillangót, ami molylepke, és ennek annyira örömködnek, mint ahogy az 5 éves lányom szokott...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:23:35

Egy moly"pillangónak" se örültek még ennyire. :D

Mók_Ica 2014.11.28. 22:24:18

jéééééééééééééé... berepült egy pillangó... ott van.... - mutatja sínésző és fanni a nyugiszobába belépő macinak....
ja, pillangó.... tudom, már régóta itt van..... nálunk ezt molylepkének hívják - mondja rezignáltan maci

szakadok.... ez a két csaj agyilag lepkefng :)))))

Krétagarbó 2014.11.28. 22:24:22

Most bejött a nyugiba Maci is, gyorsan közli vele a két agyhalott kazal és Reni, hogy Komiszba ne bízzon. Ő nagyon nem foglalkozik ezzel a tanáccsal...

fran7 2014.11.28. 22:24:39

Az a cipő. Kínaiak sírva árulják.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:25:53

@Ebeneeeezer Goode: biztos lilu lenyúlta.... :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:26:11

@Krétagarbó: "....hogy Komiszba ne bízzon. " - már csak azért se, mert hosszú az orra.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:26:37

@fran7: dehogy árulják, ajándékba adják, ha veszel 1 pár zoknit :))))

KapitányG 2014.11.28. 22:27:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egy nappal a csere előtt?
"egy hotelben tengeti mindennapjait, a külvilágtól elzárva."
"Mivel durván egy hete lakik a hotelben, néhány villalakót már megismerhetett a képernyőn keresztül, még a hotelbe költözése előtt, amikor még nézhetett tévét. Maci beköltözése volt az utolsó, amit látott."
rtl.hu/rtlklub/fokusz/helycseres-tamadas-erkezik-az-uj-villalako

perszepolisz 2014.11.28. 22:31:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az ufós konteók mellett megjelent a zsidózás is.

Krétagarbó 2014.11.28. 22:31:43

Vasárnap este 20.00-kor lesz a kiválasztás, nehogy 22-kor gyertek!!!

Mók_Ica 2014.11.28. 22:32:39

mingyá hallhatjuk dávid végrendeletét.... ez vicces lesz.....
maci, mint a hozzá legközelebb álló olvassa fel.... teátrálisan lát hozzá

Mirocska 2014.11.28. 22:33:21

@Mók_Ica: olyan, mint egy temetés... :-D

Commodore 2014.11.28. 22:34:09

silány belső, áá ez szomorú.

Krétagarbó 2014.11.28. 22:35:59

Dávid végrendeletének felolvasása, Maci olvashatja fel, mint D-hez legközelebb állónak: Maci barátom ne bízz meg senkiben, neked van értékrended, a többieknek nincs, Maci megint sírni fog, ez már gááááz. A villán kívül is segíteni fogja Macit. Komisznak azt tanácsolja, hogy álljon ki Laci mögül. Zsut leégeti, Danit még inkább.. Renivel, Fannival vigyázzatok, Vikcsu szerinte rusnya, Macira hagyja a píííízt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:36:01

Mivel kurvázta volna le Zsuzsát, nekem nem jött át. Hogyúgymondjam.

Gia 2014.11.28. 22:36:34

Jól lettek osztva a lakók.

Gia 2014.11.28. 22:37:11

Jav.:le lettek osztva.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:37:18

a villa lakókról: szép külső, silány belsővel.... kivéve macit.... neki lelke van.... itt macika el is érzékenyül

denis - álljon ki lacci mögül
zsuzsa, kedvesem..... nem akartam villakapcsit.... kétszer is összejött a paplan alatt.... hihihihihi majd kint kap marlenkát, már ha zsu érti mire is gondol ..... daninak azt üzeni, hogy ez neki nem fog összejönni....

nnagyon jó meglátásai voltak a lakókat illetően.... ádina a legtisztább :)))) ezt mi is így látjuk
reni veszélyes... hihihii

zsu kint LETAGADJA, hogy szexeltek.... ja, végülis csak a hegye volt bent.....

Mók_Ica 2014.11.28. 22:39:14

jajjjj... zsu hogy beszél....... rossz hallgatni.... nyelvtanilag gáz

Krétagarbó 2014.11.28. 22:39:19

Dani nak rosszul esett, hogy most már tutira volt valami a x2 is a paplan alatt, Zsu szerint nem szekszeltek, "nyúkátak" csak na...
Zsut számonkérte Dani is, Zsu tisztára zavarban van, összevissza beszél, ezt le nem bírom írni. Ez szekszuális üzlet, meg marlenka, meg csavarosan fogalmaz...

Krétagarbó 2014.11.28. 22:39:53

@Mók_Ica: nem csak nyelvtanilag gáz.

Commodore 2014.11.28. 22:39:55

sexuális űzlet mé nem?

Cimili 2014.11.28. 22:40:33

@Mók_Ica: Gondold el, éccaka az onlányt ha nézem, a falat kaparom, ha ő gagyog.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:41:00

Ja, hogy a "szexuális üzlet". Ezt értelmezte lekurvásnak Dani.
Amúgy meg jó volt a szóhasználat, mindketten tudták, hogy szexszel benn lehet(ne) maradni, igy kvázi üzletet kötöttek a paplan alatt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.28. 22:41:12

@Gia: Lilu szerkója nem csak a csukájához nem megy, de a közízlésemhez sem :)

Mók_Ica 2014.11.28. 22:41:17

@Krétagarbó: hányja ki a szavakat és még helytelenül is.... igaz, nem csak nyelvtanilag gáz

perszepolisz 2014.11.28. 22:42:16

Maci lesz itt a fő manipulátor, most is eléje járulnak a nyugiszobába.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:42:36

@Cimili: akkor gondold bele magad Ay mama que paso kolléga helyébe, aki még le is irja. :D

Gia 2014.11.28. 22:42:51

Dennis ebből már nem jön ki jól..

Krétagarbó 2014.11.28. 22:42:57

Maci és Laci arról beszélnek a nyugiban, hogy mit írt Komisz-Alfa viszonyáról. Komiszt behívja Alfa és számon kéri, hogy mostanában mintha kerülné őt Komisz, és ennek az oka Plasztik. Illetve az Alfa-Plasztik veszekedés, ahol Alfa nagyon alpár volt. Komisz már játszik, érzi, hogy Alfa már nem alfa, Maci köré kezdenek gyűlni, pfejj...

Mók_Ica 2014.11.28. 22:43:34

@perszepolisz: pont ez jutott az eszembe... olyan, mint egy keresztapa, aki magához hívatja az embereket és ők elé járulnak :)))

Cimili 2014.11.28. 22:43:34

Mekkora marhák, hogy hitelt adnak Dávid szavainak. Ha van egy barátom, akkor pont leszarom, ha egy idegen azt mondja, h ne barátkozz vele.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:43:54

Mióta nem kockázzák ki a cigizős részeket??

Cimili 2014.11.28. 22:45:24

Maci a keresztapa és má látom, h ezek is agyhalottak, mint az előző szériások.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:45:24

Dóri répázik megint. Mondom én, hogy olcsóbb ez az rtl-nek, mint a chips.

Krétagarbó 2014.11.28. 22:45:42

Dani még mindig úgy érzi, hogy hinnie kell Zsunak, mert hosszú távon neki így lesz jó. Kazal és Plasztik számonkéri Danit, hogy miért hiszi el Zsunak, hogy nem volt semmi a paplan alatt, de Dani ettől a lerohanástól még inkább Zsu mellett állt ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:46:34

Számomra rendkivül visszataszitó ez a Maci.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:46:35

házaspáros játék..... ójaj...a párok:
robin- vikcsu
laci edina
dani zsu
denis dóri
ádám reni
maci fanni

fran7 2014.11.28. 22:46:48

Életemben első pillanat, amikor megsajnáltam Tóth Norbit. (Lilu exe, volt lila és Vasas focista)

Krétagarbó 2014.11.28. 22:46:54

Házaspárok alakulnak a villában, és visszavonásig úgy kell viselkedniük.

Mirocska 2014.11.28. 22:47:02

Jól hallottam, hogy háztartást mondott házastárs helyett? :-D

Mók_Ica 2014.11.28. 22:47:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): amióta nem sípolják ki a basszátok meg-eket :))))

Mirocska 2014.11.28. 22:48:16

Robin mosolya nem őszinte! :-D

Cimili 2014.11.28. 22:48:30

@fran7: Ne sajnáld, boldog ember, mert már csak ex. :DDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.11.28. 22:48:31

Robin testtartása árulkodó..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:48:51

Robin arca tanulmányértékű volt a hitvesi összebújás felemlegetése után. :D

Krétagarbó 2014.11.28. 22:49:07

Kazal Ádámmal akart volna lenni, mert most ő teCCik neki éppen. Szegény Robin, Vikcsu már agyonnyomta őt, testileg is, lelkileg is.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:49:10

úristen.. vikcsu már össze akar bújni robinnal.... hirtelen az ölébe is ül... szemből.... ááááááááááááá..... leszakad a kanapé.... a csöcsébe temeti robin fejét..... ez hülye....

fran7 2014.11.28. 22:49:49

Fanni már Ádámra startolna rá. Talán ezért nem kedvelték kint sem a lányok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.28. 22:50:20

Vikucs élete feladatát kapta. Végre egy pasi, aki nem menekülhet előle, SSKK. :D:D

szandhokan 2014.11.28. 22:51:06

Fanni a csúcsribi :)
mindennap más tetszik neki.

Gia 2014.11.28. 22:51:08

Dórinak tetszik Robin..

Krétagarbó 2014.11.28. 22:51:16

@Mirocska: Jól hallottad.

Plasztik örül annak, hogy Robin vele lett volna szívesen. Edina ragyog a feladatban, szerinte laci is, ő is őszintén gondolja, nem is játszanak.

Mirocska 2014.11.28. 22:51:34

Laci meg Edina szerintem most cukik voltak.

Cimili 2014.11.28. 22:51:48

Basszájba nagyon élvezi ezt a játékot.

Krétagarbó 2014.11.28. 22:52:40

Melyik páros között alakulhat ki villaszerelem?-szól a kérdés.

fran7 2014.11.28. 22:53:17

Megnéztem a gúgliban a marlenkát. Dávid tényleg egy sütire gondolhatott a levelében?

Cimili 2014.11.28. 22:53:19

Ennyi vót?????????

Gia 2014.11.28. 22:53:25

@Krétagarbó: Szerintem kölcsönös egyik között sem.

perszepolisz 2014.11.28. 22:53:26

amúgy ebben a végrendelet dologban van fantázia. Lehetne máskor is

Gia 2014.11.28. 22:55:07

@perszepolisz: Mindig lesz,ha kiesik valaki.

szandhokan 2014.11.28. 22:55:15

szegény Maci, pofára esik :)
Ádám meg nem csinál semmit és az ölebe hullik a kiscsaj.
Komisz ideges lesz :D

Mirocska 2014.11.28. 22:55:22

@Commodore: Előbb Lilu, most meg Éva... Nem ezt érdemelnénk... :-D

fran7 2014.11.28. 22:55:26

Ez egy szürreális előzetes volt.

Schlomo Goldberg 2014.11.28. 22:55:32

Szűzpöcök szülei szerintem most cserélik a zárat.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:55:58

@Krétagarbó: remélem laci túl tud lépni plasztikon..... ha nem fog kajtatni utána, sztem plasztik lesz "féltékeny"

holnap fannika pöcke ismét beindul.... denisre is és ádámra is rágerjed.... ő lesz az igaz villaribi.... még el is ismeri, hogy dávidnak igaza volt, neki eCCerre több fiJú szokott teCCeni :))))

Krétagarbó 2014.11.28. 22:56:05

@perszepolisz: sztem ez a pinokkiós konteo volt, maraGGYunk ebben.

Gia 2014.11.28. 22:56:14

@fran7: A Marlenka egy finom süti.És a Belevalóban is mondta Dávid,hogy elakarja hívni a Zsut sütizni.

szandhokan 2014.11.28. 22:56:49

@Schlomo Goldberg:
persze, csak 6 fiúval volt eddig... :-D csak a villában meglesz ez a szám

Gia 2014.11.28. 22:57:36

Fannika nagyon gáz....Ádám meg mindenkinek kellék.Lehetne ez a gúnyneve is.

Cimili 2014.11.28. 22:58:04

@Mók_Ica: Garantáltan nem fog kiesni Fannika jó ideig.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:58:13

@fran7: a marlenka egyébként egy nagyon finom süti :))) zsu elmondta daninak, hogy dávid aszonta neki, hogy ha találkoznak kint, szívesen meghívja egy marlenkázásra.... aztán, hogy ennek van-e vmi másodlagos jelentése kettejük között, aztat mi nem tudhaSSuk :))))

Gia 2014.11.28. 22:58:42

@Cimili: De szerencsére nem is nyerheti meg a játékot.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:59:02

@Schlomo Goldberg: sztem nem.... sztem pakolnak.... :)))

fran7 2014.11.28. 22:59:22

@Schlomo Goldberg: Szerintem a várost és a vezetéknevüket is.

Mók_Ica 2014.11.28. 22:59:52

@Cimili: vv7 az igazi soft(???)) pornó :))))

Cimili 2014.11.28. 23:00:02

@Gia: Szerintem meg nem gáz. Végre egy csajszi, aki bemeri vallani, h kihasználja a pasikat. Többnyire ez fordítva szokott lenni.

Gia 2014.11.28. 23:00:15

Szeretnék már egy új interjút Fanni szüleivel.. :-)

szandhokan 2014.11.28. 23:00:15

Mindenki azt hitte, hogy Dóri a ribi, közben pedig Pöcök :)
Pöcök rendesen beindul 3 naponta, akkor itt bajok lesznek :)

JOKKA21 2014.11.28. 23:01:08

Reni a legjobb csaj bent.

Mók_Ica 2014.11.28. 23:01:42

jön miss baukó, a dzsungel hőse... lássuk mennyire van ma befeszülve és hány névtelen vagy beszólós telefont kap ma :)))

Mirocska 2014.11.28. 23:01:47

@szandhokan: talán még Maci is sorra kerül... :-))

Cimili 2014.11.28. 23:01:59

@Gia: A májad...... :DDDDDDDDDDDDDD

Nem Penny hajója 2014.11.28. 23:02:09

Szűzpöcök miatt csapágyasra lesz hajtva szegény óvszerautomata.

Amúgy vicces volt a mai adás. :) Utólag rehabilitálom a kieső gyereket, mert ez jó levél volt.

szandhokan 2014.11.28. 23:02:39

@Mirocska:
ha mondjuk egy hétig nem kap pöcökbe való szerszámot, simán meglehet...
de Dávid szerintem benne lesz a buliba, Komisz is. :)

Gia 2014.11.28. 23:02:41

@Mirocska: Max ha Maci lesz az utoljára bent maradó ffi a vellában.. :-)

Gia 2014.11.28. 23:04:25

Kíváncsi vagyok,hogy Dennis majd hogy reagál majd arra,hogy Fanni megen rámászik.Mondjuk nem volt nehéz megjövendölnie.

Mirocska 2014.11.28. 23:04:44

@Nem Penny hajója: Az előzőben is nagyon vicces volt, amikor papás-mamást játszottak. Remélem, látunk még a házaspárosdiból.

Krétagarbó 2014.11.28. 23:05:33

@fran7: szerintem nem, ő marlenkának becézte biztos, ha érted, hogy mire gondolok:)))

Gia 2014.11.28. 23:05:50

@Mirocska: Biztos megválasztják majd a nyerő párost is,nem?

Mirocska 2014.11.28. 23:06:49

@Gia: Biztosan! Edina nyer még egy vacsit! :-D

JOKKA21 2014.11.28. 23:06:53

Aurelio vérem vezesse mindig a belevalót.Rajta lehet nevetni.

Gia 2014.11.28. 23:07:26

Hogy lehet összekeverni a szitakötőt egy molylepkével? :-D

Mirocska 2014.11.28. 23:07:43

Ó, egy ingaszakértő!!!! :-DDD

szandhokan 2014.11.28. 23:08:03

@Mirocska: upsz, tényleg, rá! :)
Fannin átmegy a fél focicsapat a villában! :D
anyuka büszke pici lánya

kis.herceg 2014.11.28. 23:08:21

Laci nálam nagyon jön fel, visszavett az arcából, néha mint egy szomorú kiskutya :) és kitart a csaj mellett is, pedig már ő is megdughatta volna fannit ha akarja.

Mók_Ica 2014.11.28. 23:09:37

@Gia: ja... és mehetnek "nászútra" a nyugiba..... :))) kameramentes óra.... romantikus vacsi.... vajon mit kapnak majd??

Gia 2014.11.28. 23:10:01

@sepörd: Aham,Laci normálisra váltott.

Mirocska 2014.11.28. 23:10:54

Fannianyu a telefonban!!!!

Gia 2014.11.28. 23:10:57

Egy műsorvezetőnő nem vakarja a fejét.. :-)))

Krétagarbó 2014.11.28. 23:10:59

Fanni mamája a telefonban, szegénykém:)

Mók_Ica 2014.11.28. 23:11:05

itt van fannika anyukája a telefonban :))))

Nem Penny hajója 2014.11.28. 23:11:20

@sepörd: igen Laci egyre szimpatikusabb. Írtam én ezt korábban, hogy kell nagyjából egy-két hét, hogy mindenkiről kiderüljön, hogy milyen is valójában. Szerintem az a macsós, mindenkitmegdugok stílus, amit az elején nyomott, az megjátszott volt. A pechje az, hogy Plasztik ezt pont fordítva gondolja.

Cimili 2014.11.28. 23:12:12

Fanni mama hangja ölég vidám.:)

Gia 2014.11.28. 23:12:58

@Cimili: Nem tűnik vidámnak..
De nem ismeri a lányát..

Mirocska 2014.11.28. 23:13:12

@Cimili: Mert szerinte Fanni otthon nem ILYEN!!! :.-DDDD Aha...

Krétagarbó 2014.11.28. 23:13:19

Arról kérdezik, hogy szokott-e jósolgatni otthon, mennyire hatásosan tud jósolni (Anyuci szerint megy neki, a hastáncos első helyezést is kiingázta)
Fannianyut mélyen érintette, hogy látta, amikor a lányát megpöckölték. Pedig anyuci megmondta neki, hogy nem szeretné ezt meglátni, és jajj, meglátta.

Cimili 2014.11.28. 23:14:23

Tök normális a muterja, jó lesz, ha edzi magát a kellemetlen kérdésekre.

Jemi 2014.11.28. 23:15:17

Ezekkel olyan szerződést iratnak alá hogy muszáj a családnak szerepelnie?:)

Gia 2014.11.28. 23:15:49

Fannyanyu szerintem ha tehetné kihozná onnan a lányát,mielőtt tovább égeti a családot..

Krétagarbó 2014.11.28. 23:16:14

@Gia: Hát nem nagyon, ez most a való világ anyucinak is...

2014.11.28. 23:16:49

zaphodbb: Ez is nagyon jó poszt volt, bírom a stílusod :)

Krétagarbó 2014.11.28. 23:17:13

@Jemi: szerintem igen, nem hiszem, hogy önszántukból telefonálgatnak be.

beacska 2014.11.28. 23:17:53

@Jemi: nem muszáj. de meg kell adni egy elérhetőséget végszükség esetére. onnan meg csak egy lépés ;)

Cimili 2014.11.28. 23:18:08

@SmittyB: Most, h mondod, még el se olvastam. Minyá bepótolom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.28. 23:18:16

nekem határozottan bejön Lilu műsorvezetése, és 'finom' alázásai, a valóságsók Kálmán Olgijának tartom :)

Gia 2014.11.28. 23:18:55

Danin 2 sapi volt,most vettem észre.. :-)

Mók_Ica 2014.11.28. 23:19:15

szponzor sapi gááááz... dani fején pedig eCCerre kettő is van...

szandhokan 2014.11.28. 23:20:00

@aggyistenbrittudós:
akkora bunkó volt múltkor, hogy nekem is tetszett a már már szadomazó stílusa :D
és közben mindenki csitult.

Gia 2014.11.28. 23:20:44

Valaki mentse meg Robint Vikcsutól. :-))

Chuck Νorris 2014.11.28. 23:20:49

én hiszek ebbe az ingába, multkor ugyanugy lengett a Liv Tyler képe felett mint a sajátomnál.

Mók_Ica 2014.11.28. 23:21:38

evelin tényleg ilyen???? vagy csak gyerek?????

Gia 2014.11.28. 23:22:52

@Mók_Ica: Biztos volt vagy 15 éves.

Chuck Νorris 2014.11.28. 23:22:55

szegény Éva ilyen retardáltakkal kell skypeüzenet müsorbetétel csinálnia

Krétagarbó 2014.11.28. 23:23:15

Jujj, a vendég jósnő szerint Maci Vikcsu között valami lesz. Remélem nem mutatják.

Mirocska 2014.11.28. 23:25:15

Annyira unalmas, hogy a belevalóban ugyanazokat a jeleneteket mutatják, mint az összefoglalóban...

Gia 2014.11.28. 23:25:35

Dóri azt mondta,hogy minden feladatot komolyan vesz.A férj-feleséges játéknál ez most nem látszott..

Mók_Ica 2014.11.28. 23:26:06

@Krétagarbó: csak ne a kanapén legyen, mert leszakad..... sak ne a földön legyen, mert nem tudnak felkelni :)))

@Gia: először azt hittem, vki hülyíti évát....

Chuck Νorris 2014.11.28. 23:26:24

Éva amugy milyen mint müsorvezetö? én most láttam elöször (kb 5 percig) és egészen elfogadjató volt

Gia 2014.11.28. 23:26:41

@Mirocska: Az ingázásnál mintha több és más lett volna,mint az összefoglalóban.De ettől persze még unalmas volt.

Mirocska 2014.11.28. 23:27:23

@Chuck Νorris: Szerintem még mindig nagyon befeszül. Au sokkal lazább és viccesebb.

Gia 2014.11.28. 23:28:09

@Mirocska: De Au meg olyan lassú,mint egy éticsiga...

Mirocska 2014.11.28. 23:28:18

@Gia: Na, igen. Kaptunk pár plusz mondatot.

Krétagarbó 2014.11.28. 23:29:11

@Mirocska: szerintem meg AU sem jobb, látszik még, hogy nagyon kezdők ebben. De Éva mintha kicsit javulna.

Mirocska 2014.11.28. 23:30:52

@Krétagarbó: Én még nem látom a javulást, pedig figyelek nagyon! :-)

Chuck Νorris 2014.11.28. 23:33:41

Edinárol volt már zuhanyzós jelenet? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.28. 23:35:24

az ingázós jóslás is jó ötlet, reklámozni kell az erről szóló beletelefonálós műsorokat. amit viszont sérelmezek, hogy vélemény-szavazáskor még nem hívott fel senki senkit, hogy megnyerte a fülöpszigeteki bungalót, csak előtte jelenjen meg egy orrszívó-porszívós termékbemutatón :) remélem ezt a hanyagságot mihamarabb pótolják :)

2014.11.28. 23:40:04

Figyeltétek? Az inga ravasz.
Fannié azt mondta, ő megy párbajra az ingásnőé meg azt, hogy Fanni biztos nem megy.
Még jó csak 2 variáció van, inga se lennék, nehéz munka.

Mirocska 2014.11.28. 23:43:07

@SmittyB: Mert a Fanninak közben keresztben volt a lába, ezért hazudott neki az inga! :-)))

Akármi Áron 2014.11.28. 23:44:31

@Mirocska: :D Vagy még a szabad keze is csuriban volt:D

Jemi 2014.11.28. 23:46:30

Ez az ingázás a lottószámokkal is mukodik?:))))

2014.11.28. 23:52:16

@Mirocska: Csak úgy lehetett, mást én se tudok elképzelni, az inga soha nem hazudik..
A lábtartás igen fontos, Fanni amatőr, ebből is látszik. :)

Ronla 2014.11.28. 23:53:21

@aggyistenbrittudós: Már hiányoztál. :)

Ezek még ingázni se tudnak! :)

Onereality 2014.11.29. 00:06:45

de ahogy zsu magyarazza, abbol nem az derul ki, hogy az eleje mar bent volt :DDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.29. 00:08:43

@Ronla: pedig minden nap belapultam a mocsár szélére les állásban rád várva, hogy annyi sárga lapot össze is gyűjtöttem, hogy ne tudd meg! néha mást rágcsáltam meg unalmamban, azóta is szégyellem magam :) múltkor ráfanyalodtam az Önuralomtürelemre, nem finom, soha többet! :)

Mirocska 2014.11.29. 00:11:16

Most nézem a tegnapi online-t. Robin rendet rak a konyhában!!! Totál kilóg a sorból! :-D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.29. 00:18:37

@Onereality: elnézést kérek, hogy beleszólok, de Zsu nem magyaráz, hanem tetszőlegesen véletlenszerűen kiválasztott szavakat tetszőlegesen sorrendben bocsát ki magából. fix szava szerencsére van neki: izé, két tetszőlegesen véletlenszerűen kiválasztott szavát választja el vele.
ábrázolom:
mamba hapana izé hapana mamba

Onereality 2014.11.29. 00:20:12

hihihi Vikcsu :DDDD hihihi ez a jatek naon vicces :)

Onereality 2014.11.29. 00:22:53

@aggyistenbrittudós:
:)
a holgyrol mar ma kifejtettem a velemenyem, uff :)

Onereality 2014.11.29. 00:30:30

kurvara tetszik a paros jatek, Fanni verhetetlen, szegeny Maci meg ajjaj... :)

malevil2050 2014.11.29. 00:34:19

Ez a pöcöklány nagyon jó kis taktikát választott,szó szerint "betolatja" magát döntőbe.Ez a legyet röptében,nagyon ügyes.De hát ő meg is mondta nem tud parancsolni a nunijának.

malevil2050 2014.11.29. 00:37:07

@VV Erőlegény: Tegnap azt hittem elromlotta felvevőm,szinte semmi volt rajta.

lacuna666 2014.11.29. 00:47:23

az online-t hol tudjátok visszanézni?

Attis86 2014.11.29. 01:08:06

@Krétagarbó: mert egy Busta fan az nem lehet alfahím, meg basszájba, hanem egy szegény fogyi balfék :)

Zsol02 2014.11.29. 01:08:14

@lacuna666: Mármint simán email címmel nem fb-al :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.29. 01:09:14

@Onereality: nem olvastam még vissza mindent, bocsi :)

a "mamba hapana? hapana mamba" pedig egy könyvből van (krokodilok vannak? krokodilok nincsenek) :)))))

kis.herceg 2014.11.29. 01:14:17

@Attis86: hahaha, van egy "pár" busta fan akivel ha találkoznál meg se mernél szólalni kisfiú :)

Lipton 2014.11.29. 01:20:39

Maci tényleg nem tornázik, vagy csak kivágják, hogy ne lássuk? :)
Mennyit fogyott eddig?

kamilla123 2014.11.29. 01:34:48

én nem értem az embereket, azért, mert vmit kérdeznek tőled, még NEM KELL válaszolnod!! Dani úgy kéri számon Zsu-t több ember előtt, mintha tíz éve házasok lennének!! az meg magyarázkodik, mint egy hülye, miközben minden ötödik mondata az, hogy nem fogok magyarázkodni, aztán mondja tovább. Ugyanez Vikcsunál, mi a fasz köze van Macinak ahhoz, kire hogy néz?? magyarázkodik, hgy megbízhatnak benne, tisztára mint vmi maffia. ez a kis hülye Vikcsu már tisztára becsicskult. Reni meg úgy állt mellette, hogy komolyan szánalmas volt, ahogy lelkileg terrorizilálják. Fanni, Maci és Reni nagyon gáz, és teljesen leuralják a villát. Denisz sunyi, ő az erősekhez csapódik mindig. Nekem Dóri tök szimpi volt most, ahogy reagált: kinek mi köze hozzá, kire nézel?
Amúgy Laci is egyre szimpatikusabb Edinával. Lacinak nagy mázlija van a csajjal, lehet,h tényleg fog bent találni egy igazi barátot.

Lipton 2014.11.29. 01:44:16

@kamilla123: Ez a Maci elég sunyi lesz... már most megpróbálja rendszabályozni aki szerinte hozzá tartozik.

kamilla123 2014.11.29. 01:52:24

@Lipton: igen, sztem szerepzavarban van a Maci és ezért nem nyerhet, mert nehéz egyszerre kedves nagymackót játszani, meg intrikus Keresztapát és közben még vmi perverz kéjencet is, aki a nők lábujjait nyalogatja. Ez így együtt nem nyerő kombináció.

kamilla123 2014.11.29. 01:55:20

nem láttam a mai összefoglalót amúgy, csak netről. beolvasták nekik az eredményt, hogy edina megy robinnal vacsizni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.11.29. 02:40:41

@kamilla123: "azért, mert vmit kérdeznek tőled, még NEM KELL válaszolnod!! "
de, kell. csak nem mindegy, hogy mit és hogyan és milyen stílusban. persze a nemválasz is válasz, általában az a jelentése, hogy óbazzz, dumáljál csak, úgyis a junk vödörbe vagy átirányítva, mert annyira nem érdekel még az sem, amit kérdezel :) de a vv-ben ilyet nem szabad, mert ha nem válaszolsz, az számukra azt jelenti, hogy egy gyáva csicska vagy, aki lefekszik nekik :)

hááhhháá, ez most olyan börisen hangzott, pedig vv-sben gondolkodtam :))

Gia 2014.11.29. 08:18:31

@kamilla123: Még nem tudják a lakók,hogy Edina és Robin "randizni" fognak.

Nem Penny hajója 2014.11.29. 08:31:43

Okkal, vagy okvetlenül nem volt online? Vagy volt, de amikor a tiszteletes úr nem dolgozik, akkor nincs, aki közvetítse?

Nátán Apfelbaum 2014.11.29. 08:45:25

"feje közben pont úgy néz ki, mint a Szaffiban Puzzoláé, épp mielőtt gőz tör elő a fejéből"

Jíhá!

szandhokan 2014.11.29. 10:26:57

Maci nálam új nevet kap, Kovi!

Attis86 2014.11.29. 16:04:06

@sepörd: biztosan van, pl. a sok fizetett kretén, aki a videoban is mögötte áll, valószínűleg arcomra fagyna a mosoly. Ez még nem változtat azon a tényen, hogy saját akaratodból huszonévesen szerepelni annak az embernek a klipjében gáz. A kisfiúzást kicsit erősnek érzem drága nethuszár pajtás. Részemről case closed.
süti beállítások módosítása