Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x10

2014. november 27. 20:00 - Chat Géza

cl2x10.4.png

Messziről indulunk: egy fickó latinul hablatyolva folyt vízbe egy embert. Kicsit beteg ez, hogy valaki ennyire túltolja a keresztelő Szent János szerepkört, de ez van, ugye. Olaszba vagyunk, ahol a halászoknak áldoznak a vérkeresztények. Ekkor toppan be Eva, akinek a nagybátyja a helyi pádre, és persze hogy partra vet egy vízbefojtott embert. Szerencsére a titánium beültetésének sorozatszáma alapján Sebastian a világ túlsó végéről is megmondja, hogy a felpuffadt vizihulla, amúgy ki fia borja. Kiderül, hogy egy spanyol faszié. Eva már menne és húzná a lóbőrt, amikor egy furcsa hívást kap, hogy nézze meg a hulla torkát. Két pillanat alatt lenyomozzák az embert, rárontanak egy kisebb hadsereg segítségével, bilincsbe verik, aztán kiderül, hogy nem ő a gyilkos, ő csak leköveti azt, mert senki sem foglalkozik az üggyel, csak ő, mint ilyen szabadnapos kiscserkész. Eva hisz neki, szóval most leveszik róla a bilincset, de ettől még Tommy nem zárja a szívébe.

cl2x10.1.png

Háromszögelés meg minden anyám kínja után kiderül, hogy vagy Franciaországban és Spanyolországban folyhatja vízbe az embereket a gyilkos. Spanyolba találnak egy friss hullát, így egyszerűbb a történet. Kiderül, hogy az El Caminos túrához van köze ennek az egészhez. Megismerünk egy enyhén creepy ürgét, aki kedélyesen elbeszélget egy fiúval, aki különösebben nem vallásos, csak eljött ide ilyen spirituális feltöltődésre. Hát jó, azt mondja pattanjon be, megmutat pár spirituális szívcsakra lelőhelyet, mert az jó. Több se kell neki, beül a faszmi mellé, akiről lerí, hogy kórházi eset.

cl2x10.2.png

Az ICC most sem töketlenkedik, már meg is van a figura, odamennek a házához, bekopognak, ajtót is nyit a hülyéje, de rájuk kúrja az ajtót és eliszkol. De nem egyedül, magával viszi Eva kis kegyeltjét, ezt az önjelölt kis nyomozót. Röpke házkutatás során kiderül, hogy a zakkant faszi saját Bates Motelt üzemeltetett, megtartotta anya és apa csontvázát, plusz egy képet is, amiből rájönnek, hogy hol végezheti a halálos kimenetelű kereszteléseket. Odamennek, megtalálják, megölik, oszt annyi. Az önjelölt kiscserkész nyomozó is megmenekült.

cl2x10.3.png

 

Még több Crossing Linesért ide kattintson!

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csutkababa23 2014.11.28. 07:13:06

Engem érdekelne, hogy hol sikerült az epizódot megnézni, mivel az AXN szerda este, majd éjjel is a 8-as részt adta le a 10-es helyett...

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2014.11.28. 09:48:50

"folyt vízbe" - édes istenem
süti beállítások módosítása