Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7183-7186 - A rökamié

2014. november 27. 17:00 - julie0812

1.jpg

Móni boldogan közli Vilibával, hogy még egyelőre nem kell visszamennie Brüsszelbe. Bözsike bejelenti, hogy bedöglött a mosógép. A szerelő sem tud rajta segíteni, venni kéne egy újat. De miből? Mónika újabb rejtélyes telefont ejt meg, ezúttal látjuk is a pasit: egy ősz hajú üzletember. Móni pénzt kér szerelmétől, mire az megörül: nocsak, mégis elveteted a gyereket? Ja nem, családi kiadásokra kéne. A parkban találkoznak, csak előtte Móni még lerázza Alízt, aki szívesen menne vele aquafitnessre. De Szöszitől nem ilyen könnyű megszabadulni, követi Mónit és kifigyeli, hogy egy pasival találkozik.

2.jpg

Zsolt és Nikol Krisztiánt is beavatják a gyógyszer rablás tervébe, úgy adják elő, hogy ők jót tesznek a rászorulókkal, mert minőségi bogyókat fognak árulni olcsón. Krisz nem rajong túlzottan az ötletért. Egy kis brainstorming keretében megállapítják, hogy patikákat kirabolni nem éri meg, kórházakat meg nem akarnak, a gyártó pedig túl nagy falat. Nikolnak viszont van ötlete: a szállítót kell kifosztani. Gengszter lady kiszed némi infót Enikőből, aki épp a nővérétől jön és megtudja, hogy pont aznap délután érkezik a kórházba a következő gyógyszerszállítmány.

3.jpg

Móni tehát megszerezte a lóvét a szeretőjétől, úgyhogy rögtön indulnak is Vilibával mosógépet venni. Épp akkor jön Alíz és lebuktatja huncut Mónit, elmondja, hogy véletlenül látta a titkos randit. Vilibá megörül, hátha mégis Pesten marad a lánya, de Móni szerint nincs szó semmi komolyról. Vilibá a pénzről faggatja Mónikát, de Móni nem mondja meg, honnan van. Az teljesen hihetetlen lenne, hogy van pénze, miután évek óta külföldön dolgozik?

4.jpg

Peti talál Hanna postája között egy képeslapot Henriktől, aki ismét Bendzsiként nyomul. Peti úgy dönt, nem adja oda Hannának, mert a nincs benne semmi érzelmes és meg akarja kímélni a csalódástól. A fiatalok megállapítják, hogy van egy vetélytásruk, el is mennek letesztelni a konkurens joghurtokat. Nagyon ízlik nekik a cucc, de Hanna szerint a Pusszancs akkor is jobb, leginkább Peti miatt, mert imádják a vevők a humorát. De azért jó lenne néhány új ötlet. Hanna egy tollat keres Peti dzsekijében és szépen megtalálja a képeslapot.

5.jpg6.jpg

A Bartha fivérek épp az akciót tervezgetik a térképen, amikor betoppan az irodába Áron rózsaszín ruhában pompázó Sonic-kal és Zsoltra bízza a kutyust, mert neki kezdődik a műszakja. Sebaj, majd őt is viszik, jó lesz vérebnek. Krisz és Zsolt autóból lesik azt a bizonyos szállítót, akit már Árti, Nikol nehézfiúja előzőleg kifigyelt. Krisztián észrevesz egy babás matricát az autón, jaj, a tagnak gyereke van, jobb lenne békén hagyni. Zsolt kitalálja a tutit: el kell rabolni a nőjét és a gyerekét, apuci biztos mindent megtesz majd azért, hogy visszakapja őket. Krisztián hallani sem akar erről és kiszáll. Nikolnak viszont tetszik a terv, úgyhogy megbízzák hentes Ártit a melóval.

7.jpg

Hanna totál kibukik, amiért Peti lenyúlta Bendzsi levelét és elviharzik. Otthon meg csak ül a gép előtt és tipródik, ide-oda rakosgatja a képeslapot. Peti Zitának nyafog, nem érti a nőket. Később találkoznak Hannával a parkban, Hanna bocsánatot kér Petitől, elmondja, hogy hívogatta Henriket, de ki van kapcsolva. A sokadik próbálkozásra végül aztán egy csaj veszi fel, aki olaszul karattyol. Hanna ezek után soha nem fog megbízni senkiben. De Peti írásba adja az őszinteségét. Remek.

8.jpg9.jpg

Ági bevetésre indul, egy könyvkiadóhoz megy állásinterjúra. Miki szerint fantasztikusan néz ki. Ági nagyon magabiztos, mert egy ismerőse ott dolgozik. Meg is kapja az állást. Miki meg akarja hívni Ágit ebédre, de Ági inkább a bolhapiacra menne ünnepelni. Jó, akkor Miki is vele megy. Valami nagy raktárépületben vannak, Ági régi ismerősként üdvözli a tulajt. Miklós mindenhol végighúzza az ujját és megállapítja, hogy itt se mostanában takarítottak. Ági meglát egy ősrégi heverőt, ó pardon, rökamiét, amire őrült licitálásba kezd egy másik hapsival. A tulaj végül neki adja el a heverőt potom 320 ezer forintért, mert hát ő törzsvásárló. Miki szóhoz se jut. Estére Ági bulit szervez. Robit is meghívják, Ági sejtelmesen mosolyog a vadiúj vásárfián csücsülő kedvenc mostoha fiára, majd elárulja neki, hogy megszerezte Ludwig pénzét. Épp rajta ül.

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.11.28. 08:22:52

Most sírtam kicsit. Ha valaki érti magyarázza már el: mi a retek lényege van annak a kis kuytunak, az elromlott mosógépnek, milyen isteni sugallat kell ahhoz, hogy az ember a bolhapiacon ünnepeljen? ..és ágyat vegyen k*va sok lóvéért, mikor nincs (?) pénze? Minek ez a sorozat?? Jézusom. Vagy én vagyok értetlen.

julie0812 2014.11.28. 09:26:55

@hannamontanna: A kutyának biztos lesz valami szerepe, majd miatta fognak lebukni, vagy ilyesmi... A mosógép azért kellett, hogy Móninak pénzt kelljen szereznie és kiderüljön a gyerek dolog meg a pasi. A heverőt nem értem :)

hannamontanna 2014.11.28. 09:46:40

@julie0812: Szerintem majd ha sikerül megszerezniük a lóvét - mert arra gondolni sem merek, hogy éjjel megálmodta a csaj, hogy bele van varrva a lószőr közé - és kivették a bankból havi 150 ezrenként költségmentesen, akkor ebbe applikálják bele, és így lopják haza Németországba. Na, milyen vagyok? :-DD

Johnny336 2014.11.28. 09:50:41

@julie0812: gondolom abba rejtette a nagy zsét, akinek a pénzét meg akarják szerezni. A neve nem jut eszembe, és csak azért sem scrollozok fentebb.
Vagy mindig ezen a rökamién huncutkodott a vörös milf a volt férjével, és ezen vannak szétszóródva a...khm...százmilliók :D

hannamontanna 2014.11.28. 10:00:06

@Johnny336: :-DDDDDD Na és az mire jó? Eladja? :-DDD

julie0812 2014.11.28. 10:04:41

@Johnny336: Értem én, hogy a férj pénzéhez van köze, de nem értem minek ehhez az ágy.... Mármint én arra következtettem, hogy Ági megvette a heverőt és belerejtette a pénzt. De máshova nem tudta volna rakni? Minek ehhez egy 320 ezres porfészek???

Johnny336 2014.11.28. 10:07:35

@julie0812: bele a matracba, jól. Gondolom. Vagy a fasztuggya, igazából csoda, hogy a gravitáció működik a sorozatban, annyira valóságtól elrugaszkodott. Kicsit olyan, mint a 100 év magány, még pár évtizedig tart, és egy vagon vérfertőzésből született szefós fog rohangálni a Rózsa asztalai között.
süti beállítások módosítása