Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x09 - VV Zsuzsa magára húzta a ribancskatulyát (18+)

2014. november 25. 07:21 - sixx

Screen Shot 2014-11-25 at 4.54.29.png

Mára Bencus jutott nekünk, ott áll a virtuális, pasztell színű térben, amit vagy Haribo gumicukorkára hajazva, vagy egy rémes bélyegezés legvadabb pillanatait felidézően rajzolt meg a grafikus kolléga. Van oldalt egy szakadék is, de nyugi, nem fog lezuhanni. A szimpátialista utolsó három helyezettje a három legkevesebbet mutatott versenyző, nem csodálkozom Dávid utolsó helyén, bár ha Sínésznő jackbaueres suttogó hörgését soha többé nem hallanám, annyira nem lennék elkeseredve. Van egy olyan érzésem, hogy ha a mai adásban Dávid megpiszkálja Miss Kiskunt, akkor Sínésznő csak akkor úszná meg a kiesést, ha körbeszopja a vellát, az meg egy menyasszonytól váratlan, de legalábbis meglepő lenne. Üvegezés, kiközösítés, vitatkozás, kurválkodás, féltékenykedés, alvajárás. Dráma van a vellában, fukkyeah.

Dávid úriember, így csak Jabának mondja el, hogy a hegyit betolta Miss Kiskunba, de csak éppenhogy a végét, az ízéért, mert igazi kúrás nem lett a dologból. A beszélgetéshez csodálatos hátteret biztosít a túlmozgásos és Szilárd kolléga szerint farkasok nevelte Ádiná, aki tornásztehetségét csillogtatja a falovon üldögélő (pöckét stimuláló?) Plasztik Dóri és Szűpöcök Fanni előtt, utóbbi egy spárgát bevállal, idáig hallatszott a lágyékreccsenés. Jaba megjegyzi, hogy Miss Kiskun nagy ribanc, és hozzáteszi, hogy ennyi, ezzel lezárva a kérdést.

Nem lett vége a sztorinak, de éreztem, hogy a zsák pattanásig van, tudod. (Dávid)

Plasztik szerint Dávid verje ki, hiszen ez természetes dolog, remélem Dávid ezt úgy érti, hogy “csendes magányomban” és nem úgy, hogy “beterítve a nappali falait itt és most”. Jaba a riportszobában aszongya, hogy csalódott a ribancot fullba toló Miss Kiskunban, és ezt Ádám úszómesternek is elmondja, utóbbit nem fogom Lilamajomnak hívni, pedig megérdemelné. A dzsakuban tárgyalják ki Miss Kiskunt, érthetően, hiszen Jabának azt mondta Dávid, hogy ne pofázza el a kvázibaszást.

Este üvegeznek, klasszikus mered vagy mondod stílben, Pöcök arra a kérdésre, hogy kivel dugna, aszongya, hogy mindenki nyalhatná. 12ker menten felpattan és hoz még egy üveg pezsgőt, sose lehessen tudni alapon. Patológ fület nyal, Miss Kiskunnak a csöcsei közé kell vennie Jaba fejét, 12ker megkúrja a szőnyeget, Komisz sztriptízel Ádinának, pöcsmutatással együtt, amitől a csaj kis híján elájul, de a végén megköszöni, hogy látott végre egy faszt.

A számba se tedd be, jó?

Untitled.jpg

A bulit végül az öli meg, amikor Basszájba felszólítja 12kert, hogy írjon le egy romantikus éjszakát Miss Kiskunnal, de 12ker, akit odabent Tüskevárnak hívnak (Ádinát meg Maricsunak), besértődik, és nem mond semmit. Miss Kiskun ribancsága a suttogásával engem a végső kétségbeesés szélére kergető Sínésznőnek fáj a legjobban, és szépen mindenkinek elhörgi, hogy baszki, ezt a büdös faszcibáló kurvát bazdmeg, kivel akarja elhitetni, hogy érdekli 12kerület? Pöcök ennek lelkesen végszavazik, hiszen ez egyik kis padavanját látja veszni 12kerben, Plasztik meg csak simán nem örül annak, hogy a vellában van egy másik pár műcsöcs is, így beszáll a kutyázásba.

Screen Shot 2014-11-25 at 5.59.32.png

A Miss Kiskun - 12ker történet egyébként végighúzódik az epizódon, sokat beszélgetnek a cigiskanapén, Miss Kiskun szerintem szépen húzogatja a csúnyját 12ker szája előtt, mint egyfajta mézesmadzagot, a faszi meg Pöcök után egy másik nőbe lesz hirtelen szerelmes, de feleslegesen, mert Miss Kiskun csak szórakozik vele, ezt el is mondja a riportszobában - 12kernek az a nagy tragédiája, hogy olyan feje és személyisége van, ami a nőket szexuálisan nem vonzza, viszont lelki szemetesládának nagyon is. (Közben Dávid meg majd úgy megdugja Miss Kiskunt, hogy a szeme kifordul.)

Screen Shot 2014-11-25 at 6.06.19.png

Sínésznő viszont az ilyet nem állja, mármint 12ker szopatását, így beleszól a buliba, és alaposan kiosztja a szponzorsapkás Miss Kiskunt, aki úgy tesz, mint akit ez nem zavar, de később még sírdogál is emiatt. Este bezzeg megint jön a száraz(?)baszás Dáviddal, amin 12ker kicsit felkúrja magát, és tetemre hív, de Miss Kiskun nem hiába dugott össze hitelmentes házat, kocsit 24 éves korára, nem fogja hagyni, hogy a kis pincsije csak úgy kóboroljon a villában.

A tegnapi összefoglalóban a VillaRibanc vándordíj mellett a VV Gigi Vígszínház-serleget is kiosztottuk, mégpedig Jaba Macinak, aki azzal szopatta meg a teljes villát, sőt, a készítőket is (legalábbis Istenest), hogy eljátszotta az alvajárót. De kurvajól. Felkelt a 200 kilós pali, és az éjszaka közepén megindult, amitől mindegyik frászt kapott, és igyekeztek megállítani, meg amikor elesett, felsegíteni, de ez nem annyira könnyű, ugye, komoly súlyról van szó. Van aki leszarja, és csak nézi, mág akkor is, amikor kicsoszog a nappaliba (mögötte a lakókkal), és átesik a kanapén, fejjel előre, úgy, hogy a kezét nem teszi ki maga elé - ha Bencus nem mondja el, hogy szopatás, én is bekajáltam volna. Jaba Macit másnap reggel Plasztik vigasztalja, ő meg szépen Dávidnak elmondja, hogy kurva nehéz volt megjátszania magát, és azért csinálta az egészet mert kíváncsi volt, ki az, akiben bízhat.

Screen Shot 2014-11-25 at 6.37.41.png

Miss Kiskun tovább fonja a hálót 12ker köré, olyanokat mond, hogy nem tudta, hogy ilyen baj lesz abból, ha odapucsít Dávidnak, ami csak 3 perc ugye, de 12kerrel sokkal több 3 perc lesz, blablabla, klasszikus beetetés, komolyan, a drogdílerek dolgoznak így. Minden megint a régiben, ha van esze a szerkesztőknek, ma este betolnak egy vödör piát, Miss Kiskun meg úgy megdugatja magát Dáviddal, mint a pinty, és 12ker kiborulása garantált, bármit is mond a riportszobában a taktikáról, meg Miss Kiskun szerepéről benne.

  • Ami még volt:
    Pöcök büntetést kapott, mert baszik hordani a mikroportot, amit elhagy, bazdmeg, egy 100 négyzetméteres zárt térben.
  • Úszósapkát húznak a fejire, ami alól a haja nem lóghat ki.
  • Ettől sír.
  • Lilu tegnapi bejelentése (valaki hamarost kihull) után Basszájba teljesen beparázik.
  • És drámázik.
  • Mint egy szaros kisgyerek.

Lehet örülni, vetkőzik más is, nemcsak Plasztik, ezúttal Miss Kiskun mutatja meg a bóti csöcsöket. A pinát kiblőrözték, teljesen érthetetlenül, Komisz viszont végignézte a parádét.

Címkék: 18+ vv7
348 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malevil2050 2014.11.26. 01:01:41

@szandhokan: Ezzel a momentummal veszített a népszerűsűgéből az tuti.De én azt mondom egészségére :)

szandhokan 2014.11.26. 01:02:34

@VV Erőlegény:
egy hónap és jöhet a győztes hirdetése :-)
Komisznak megvolt Fanni, a többiek kapcsolatából kiindulva nem lesz semmi, Zsu Dani és Dávid között bohóckodik majd, továbbra is, szóval mi lehet itt még?
gruppen?

szandhokan 2014.11.26. 01:04:54

@malevil2050:
persze, egészségére, de így vége a szappanoperának, hogy kit választ, esetleg valami lánnyal jön össze.. :-) nem gond, 2 új csaj kéne igazából, Laci, Ádám rárabolhatna .

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.26. 01:06:43

@szandhokan: Erről van szó! Ebben a tempóban 1 hónap alatt eredményt lehetne hirdetni! Nálad a pont, erről beszéltem! Valóvilág Race! Tie break ! :-)

Ay Mama, Que paso 2014.11.26. 01:06:47

nem, csak én voltam kishitű
Dóri cigányzenét kér és én teljes billentyűzettel támogatom
Szájnyaló alig várja hogy odabasszák elé a dj pultot
ismét folytatjuk
én bizakodom, mert történés van
szerintem Apaszomrító és Láncoskutya valahol beszélgetnek és hamarosan be fogják vágni nekünk harmadik nap is
másodperceket kapunk a való életből
Feketlacihasonmásverseny és Focista beszélgetnek
Szuszógó verbálisan mutogatásra szólít fel valakit és megnyalja a száját
Ámen zárja a beszélgetést Maci, aki nem azért jött be hogy átadja ezt a lehetőséget 12 év várakozás után, belepörgettek a zenébe,( tényleg ) Szuszógó a rutinos djis észreveszi, nemhiába....
Maci a wanaabe olimpiai bajnokkal tárgyal
sok ember mosolyog, de még több ember nem látja, hogy belül sírok - sír Feketealaci, aki számolja az idő múlását és hogy hányszor néz rá de nemtudomki
neked miket mond rólam kérdezi Dávidot Maci, semmit válaszol Dávid
Fany senkivel nem fog dugni közli Dennssel, aki ha nem mondod észre sem vesszemmel válaszol Fanny:egyser megtörtént és kéesz, mert nagyon izgattál - hamrosan dugnak tehát, nagyon ostoba vagy udvarol Fanny, nem érdekelsz fejeli meg a végét Szájnyalónak, majd együtt ürítik poharuk a pinákra és a faszokra, Fannynak levegőt kell szívni, én ezt támogatom, mert különben meghal(nem az agya, ami nics az nem tud) hanem a teste
úgy néz ki vége a bulinak, de Fanny most jött bele
Fanny egész nap került Dennist, nem érdekelsz, leszarlak folytatja az udvarlást, majd megbeszélnek egy közös hátmosást, nagyon szánalmas közli Fanny, aki kielégítette a testi vágyai nem értitek!!!!!!!!!!!!!!!

szmoti 2014.11.26. 01:14:37

Fanni most nagyon gáz... szerintem és nem azért, mert lefeküdt Komisszal, hanem mert most nagyon nyomja magát neki, legalábbis a testbeszéde ezt árulja el, bár a szája ordítja, hogy fogd fel, hogy csak egy éjszakára kellettél :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.26. 01:17:31

Dóri kortesbeszédet tarta rúdtáncról"ami el van ismerve az el van ismerve" érvel és megköszöni a bulit a többieknek, lehet Dórinap volt a villában
a többség az asztálnál ül, de az nem kerek és ők em lovagok
Fanny tovább basztatja Rajzfilmfigurát, akinek esélye sincs Fannyra, Fanny szerint szánalmas mondja Fanny de senki nem szólt hozzá, bár ilyesmi nem zavarja
azon gondolkodik, hogy min gondolkodjon ez más sci-fi
Dóri meg szeretné tartani a tescos ruhát
Fannynál megakadt a nagyon gáz lemez, mi a faszt képzelsz magadról ordít Dennisnek, majd így folyatja nem tudja elfogadni, hogy esélyed sincs és egyetlenegy éjszakára kellettél
Dennis szerint Fanny árulta el a többieknek az aktust
férfi kibeszélő van, ne mott van Fanny is aki most már ordít, hogy "NEM VAGY AZ ESETEM, NEM ÉRTED MEG", Szájnyaló serint FAnny kivánta a farkát, Fanny szerint ÚRISTEN SZÁALOMPONTCOM, Fanny szerint egy részeg nem hazudik, és Dennis ne szóljon hozzá, Dennis"strigula voltál, betoltam a patront a helyére" Fannyról már nem írok mert önmagát ismétlő robotgép lett

szandhokan 2014.11.26. 01:19:03

Komisz:"csak egy strigula voltál." "szerinted én jegyben akarok veled járni?"
:-D azért Komisz ma kapott pár pontot.

malevil2050 2014.11.26. 01:23:28

@szandhokan: Én azt hiszem ő így játszik,de nagyon korán ellövi a töltényeit,hiszen ha nem marad monitoron,akkor nem fog nyerni.Ezt az utat próbálja követni a fekete lány is ,cak ő még megtűzdeli érzelmi szálakkal is,sőt ebben duplázik is.

szandhokan 2014.11.26. 01:27:10

@malevil2050:
najó, de Komisz még az új lakokkal is simán ellőheti ugyanezt, lesz még itt strigula :)
Pöcök viszont, adta az ártatlanságot ezerrel, ma ez megdőlt, inkább ő bukott ezzel.
szerintem.

szmoti 2014.11.26. 01:27:28

@szandhokan: Komisz nálam is szintet lépett :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.26. 01:29:19

@szandhokan: Azt gondolom, hogy a csajozás és lányrablás egy központi eleme ennek a játéknak, de nem az egyetlen és nem ilyen húspiaci módon! Ez így pornónak krva gyenge, egy long time realitynek viszont nagyon riasztó!

Zsol02 2014.11.26. 01:33:32

@szandhokan: Új lakók? nem csak egy új lakó lesz ?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.26. 01:35:53

@szandhokan: Persze, Komisz nyugodtan megpróbálhatja megszerezni a női Grand Slamet, és ha a nők már mind megvoltak, akkor a músor hátralevő részében még rárabolhat az addig még ki nem esett fiúkra, és az RTL.-nek egyből összejönne egy főesélyes a ffi pornóoszkárra, aki egyben a VV7 nyertese is lesz.

szandhokan 2014.11.26. 01:36:05

@Zsol02:
lehet rosszul tudom, remélem kettő :)
@VV Erőlegény: ja, pornónak gyenge volt, a takarókat el kell venni tőlük.

szandhokan 2014.11.26. 01:39:32

@VV Erőlegény:
Komisz Lacinak: "most eljött az ideje, hogy seggbeebasszalak"
:-D látod a jövőt?

Ay Mama, Que paso 2014.11.26. 01:42:20

ez mondtam neked is töri meg a steram csendjét Dennis
valószínű Hangtalannal lelkiznek
stream el
Mű, KoromPista, Hangtompító és Szajányló a fürdőben
Dennis rappel, bejön Zsuzsa aki véletlen Dóri szájbaveri egy törülközővel
a háttérben ismét a villa kórus ad jótékonysági koncertet Dani a vezérszólam
poénkodnak az orrbaveréssel
Dóri Laciról beszél, Maci invitálja a nyugiba, Dennis is úgy néz ki duett lesz a baszobába ma is de Dóri szerint kérdéses hogy , Mű a menedzserével bejárta Afrikát, Ázsiát(sejkek hadurak, gondolom én.........) Laci vizespohárból issza whiskyt, Laci részeg, Dóri fogmosás közben beszél helyzetkomikum
Laci egy számot keres Ganxsta és egy lány énekli, innen üeznem a "jött egy felhő mi leszállt közénk " az
Fanny Dennis lsd feljebb.......
stream el
ebből összefoglaló lesz, érzem, tudom

szmoti 2014.11.26. 01:51:10

rtl.hu/rtl2/valovilag/robin na srácok ő ki? ő a holnapi beköltöző? fura hogy más a háttér a képnél :)

szmoti 2014.11.26. 01:52:41

@VO: hopp gyorsabb voltál, csak még nem láttam mikor én is kiraktam :) engem zavar, hogy más a háttér :)

kis.herceg 2014.11.26. 02:09:10

"4 kibaszott óráig néztem ezt a kibaszott filmet"

Basszájba

szandhokan 2014.11.26. 02:13:32

Dori megirigyelte Fannit, nagyon közeledik Komiszhoz. :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.26. 02:16:40

a streamisten megkínál minket még egy kis extrával, mint Gyűrűk Ura dvdn a marketing osztály

Anykedvence és Szájnyaló beszélnek, igen Fannyról és Dennisről
Fanny elmondta Reninek, majd Dórinak
Dávid az első párbajkiesők mimikájával hallgatja a villa Alfáját, aki dicsekszik a teljesítményével, pedig nem volt nyalás és szopás
breaking!! Fanny kikészült és valamikor ráöntötte a piát Rajzfilfigurára
Levelet kapnak
Reni becsukja az kertajtót, jogosan, róla is szól a levél a poharakat ne használjátok Reni után, vigyázatok, nem fertőző, Reni aludjon a szaunában/baszobában, stb, stb
Dóri, Reni, Ádám, Dennis vagy Dávid együtt fognak aludni - Laci egyből megy az infoért
Fanny nem alszik senkivel
Vikcsu tripla whiskeyt tölt Rajzfilmhősnek
Dóri lebutusozza Dávidot
Reni megkéri őket, hogy ne aludjanak vele a csapat a szaunát választja
Dóri a fö pakoló hordja ki a dunnyát, annak ellenére hogy már most fázik noha félrészeg
beszélgetni készülnek
Dávid Fannyiról Dennisnek "van valami a lelkivilágában"
Dennis"ezért nem vertem én ki"
DennisDóriDávid kezdőbetűjük alapján klubba tömörülnek, Dóri részeg"ezt a Zsut úgy kiűzöm" - mondja szándékosan orosz akcentussal és fenyegetőzik, hogy kiviszi
újabb levél, leszarják Dori hat szavas orosz tudást fitogtatja Dennis adja alá az aláadni valót Dóri cigányra vált, és cigányul közli, hogy nem cigány
Fanny Dóri egyetértenek hogy Zsuzsa kétszínű, mint a zebra -utóbbit én tettem hozzá
vélhetőleg arról szólt a levél, hogy nem aludhatnak Renivel

Ay Mama, Que paso 2014.11.26. 02:27:20

Maci "miért vársz olyat amit magadtól sem vársz"
Jelrakás van , ha jól veszem ki Vikcsu Edinára rak
Maci megnyugtatja Vikcsut, hogy nem rak rá jelet
jelen van még Reni, Vikcsu ídeges az új lakóra Anyszomorúszeműösszenőttszemöldűkedvencére
Maci észt oszt "vágesz?"
Vikcsu bármikor számíthat F. Pistára, Maci szerint Vikcsu nála a következő három kiválasztáson nem szerepel a nevek közt "vágod"
el kéne kapcsolni Vikcsuról, mert rosszat fogok álmodni, Reni lefekszik és én is
"jó éjszakát villalakók" búcsúzik Reni a nevemben is
Maci és Vikcsu tovább taktikáznak
na talán még annyi hogy Maci szerint ne féltsétek Macit!

Gia 2014.11.26. 05:07:05

Én csalódtam Pfanniban.A Gyöngyhajú lány a villa küszöbén hagyta az erkölcsi korlátait.(Már ha volt neki olyan egyáltalán..)

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.26. 08:42:13

@mosca.della.frutta: nekem az egész Fannika valahogy disszonáns (pardon my French), ez a cuki királylányos vonal meg a mindenki megdughatja vonal nálam üti egymást (bár a ribi királylány imidzset lassan önálló kategóriaként kell kezelni)
meg ugye az is csak véletlen, h a szimpátiaszavazás előtt lettek egymásé hirtelenjében:)
A másik dologban is lehet vmi, h Dani erre a lúzerségre építi esetleg a játékát... mert a mártírok útja működhet is akár, kérdés az, hogy Dani van-e ilyen tudatos (mondhatnám, okos)

Más: na jó, kieshet Dávid, mert az új lakóra jobban kíváncsi vagyok. (most gondolkodtam egy Batmanes poénon, de semmi nem jutott eszembe)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.26. 08:58:32

Jóreggelit!

Még nincs új poszt - tudom, nemsokára lesz - így itt kérdem: akkor megvolt az első cekc?
Szűzpöcök már csak Pöcök, vagy Pöci lett?! :D
Oszt legalább jó volt neki?
Vagy csak Komisznak?

karev 2014.11.26. 09:05:04

@mézescsók: jó reggelt.
én csak azt nem értem, hogy nem lehet x napot szex nélkül kibírni? vagy akkor én most frigó vagyok?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.26. 09:16:14

@karev: nyilván ki lehet.
Igaz, az emberek igényei ezen a téren is különbözőek, de a korábbi vv-k megmutatták, hogy ki lehet bírni, ha akarják.
van, aki egész egyszerűen ezt használja, hogy több figyelem irányuljon rá, és így bent maradhasson.
Kinél hosszabb, kinél rövidebb ideig működik ez.

Sztem kevesen csinálják csak élvezetből, vagy mert annyira bejönne nekik a másik.

miciur 2014.11.26. 09:28:33

@karev: simán ki lehet bírni, de Fanni annyira szellemi nyomorék, infantilis kis pronyó, hogy nem nézem ki belőle ezt a képességet

Gia 2014.11.26. 09:31:12

Nyilván pasi kimenetel lesz,ha fiú az új lakó..

Gia 2014.11.26. 09:31:49

@miciur: Már mindegy mit nézünk ki belőle,ez eldőlt.

Krétagarbó 2014.11.26. 09:41:24

@karev: senki nem egyforma, valaki kibírja, valaki nem. Mindenkinél más a tűréshatár, és ha mondjuk az ember lányát egy olyan fiú kezébe sodorja az élet, lehet hogy egy percet sem tud várni. Mondjuk Kazaléknál nem ez volt a szitu, egyetértek @foxwiththegloves: -val, hogy Fannika elvesztette ezzel a lépéssel a rózsaszín hercegnős szerepét. A VV6-ban pl. Pinki tökre dögös volt, a ffiak legalábbis szerették volna meg...csodálni, de még a melleit sem láthattuk, és így meg i maradt a Pinki hercegnős bája. Hosszú távon Fanni szerintem is vesztett ezzel a kamattyal.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.26. 09:46:20

@mézescsók: hát, én nem tartom magam prűdnek vagy firgónak (by Karev), viszont kurvára kiakadnék, mitöbb, fel is hördülnék!! bizony, ha a saját gyerekem látnám viszont a képernyőn, majd az összes bulvárújság címlapján széttett lábakkal/széttett lábak között pucér seggel (tsz.behelyettesíthető, kinek milyen utódja van)... és valszeg az érintett szülők se úgy engedték el legtöbbjüket, hogy ügyes légy kislányom, tudod, ha nyerni akarsz, akkor vess be mindent, nem számít.
De örvendetes, hogy te valamelyest nyitottabb vagy e téren. :D

"Mindenesetre nylván nem kellemes a szülőknek ilyen szituban látni a gyereküket, de azért sejthették, hogy mi történik, ha a hormonok elszabadulnak, továbbá, hogy a villában ez a műsor, a nyereménynek pedig ára van."
Ez a 7. széria és azért ez a tömény, csak a szexre kihegyezett "forgatókönyv" nem volt eddig jellemző. Jól emlékszem, hogy eddig egy olyan se nyert, aki szexelt a villában? (csak BB Évi, így ő a kivétel). Szóval ennyit az "árról" és hogy mi mennyit ér... ha ezt nem mérik fel ésszel, akkor túl sokat fizetnek a semmiért, max. csak az rtl-nek hoznak a nézettséget...meg is érdemlik.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.26. 09:51:37

@foxwiththegloves: Sztem az Ádám még kevesebbet mutatott eddig, mint Dávid, ha rajtam múlna ma ő menne haza. Dávid különc, és ezt próbálja érzékeltetni, Ádám az adottságai ellenére nagyon nagy alibiző!

karev 2014.11.26. 09:59:34

@Ay Mama, Que paso: még ha nem is így volt, én akkor isls elhiszem ezeket neked. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.26. 10:00:21

@Ay Mama, Que paso: Köszi a részletes éjszakai kommentárt! Egy kérdésem lenne hozzád, te egyedül vagy képes gyakorlatilag szinkron kommentálni, vagy van valaki, aki segít neked. Mondjuk te figyeled az eseményeket és diktálsz, és a társad ír, vagy fordítva? Ha egyedüli teljesítmény, akkor nem csak tartalmi, hanem technikai szempontból is le a kalappal! :-)

karev 2014.11.26. 10:01:06

@Ay Mama, Que paso: bár el kell gondolkodnom, hogy kiről van szó :)

mézescsók 2014.11.26. 10:09:14

@karev: Nem tudom, miért tőlem kérded, nyilván a tegnap esti hsz-m miatt. Változó, hogy ki meddig bírja nélküle, mint ahogy kedves kommtársaim közül többen írták.
Én csak azt próbáltam fejtegetni, hogy attól, hogy valaki szexel egy pasassal, akivel ráadásul - akárhogy is nézzük, így van - már majdnem a kezdtek óta kerülgetik, húzzák egymást, és valamiféle kémia működik közöttük, még nem k...va. Volt már ilyen, lesz is még ilyen.
A prűdéria az, ami bosszant.
Szó volt róla többektől, hogy Fanni egy szűzkurva, az a tipikus, aki csak szórakozik a férfiakkal, felhúzza őket, aztán ott hagyja.
Dugott egy pasival: ettől kurva. Na, most akkor legyen sapkája vagy ne?

Ami a történteket illeti: kár volt. A játékban maradás szempontjából egyelőre lehet hasznos, de hosszú távon mindenképpen szívás az egész, de már mindegy. És még nincs vége. Az esti online elejét láttam. Dennis nem nagyon vette le a szemét a lányról, és cukkolta, ahogy tudta. A másik: így azok veszekszenek, akik vágynak egymásra. Vagdalkoznak (főleg Fanni), hogy mentse a menthetőt és védje magát a fizikai kívánság, vágy ellen, bedumálja magának, hogy ő sokkal f...bb ennél és majd tud nemet mondani, de nem tud..
Hölgyeim és Uraim! Egy végtelenített szappanopera kezdeti képkockáit láthattuk.

@Krétagarbó: Pinki erényeire legfeljebb Au tört, ő sem túl vehemensen, ráadásul többeket izzított egyszerre. Dávid és Ádám gyenge próbálkozásai? Abban sem voltunk biztosan, hogy melyik nemet erősítik igazán....

karev 2014.11.26. 10:11:44

@VO: őőő... érettsiginél magasabb végzettségű nem jelentkezett a játékba? nem baj, csak fura, vagy...végül is nem is az.

hannamontanna 2014.11.26. 10:12:52

Helló..... hát vannak fejlemények. Nem nagyon tudom, hogy most akkor ez eredmény, vagy leértünk az aljára? Miközben minden lakó marha nagyra tartja magát. De kb. erre számítottam, csak Zsutól. Fanni vagy nagyon buta, vagy nagyon okos. Jó vicceltem.... , az első. :-DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.26. 10:18:37

"Dóri cigányzenét kér és én teljes billentyűzettel támogatom" Ay Mama, Que paso :D:D

Most jutottam el odáig, hogy végig tudtam olvasni az éjjeli közvetítést... kurvajó, gratula és köszönet. :D

karev 2014.11.26. 10:18:49

@foxwiththegloves: "mindig légy önmagad,de ha lehetsz Batman, akkor inkább légy Batman."

Dirty Dettiy 2014.11.26. 10:19:33

Szia @Gia: !
Tényleg ritkán jövök, nincs időm.
Pedig érdekes. Nem az, mikor mozog a paplan, hanem például Edina "fejlődése"
Meg például kíváncsi vagyok, hogy Dani zseniálisan játszik-e, vagy tökhülye.

karev 2014.11.26. 10:23:32

@VV Erőlegény: az is durva, hogy mindenkinek kb. 3 neve van. :)

mézescsók 2014.11.26. 10:23:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ha az én gyerekemről lenne szó, nyilván a szívemhez kapnék, de aztán nyelnék egy hatalmasat, nagyon sokáig és nem tízig számolnék ,és ott védeném a kölykömet, ahol tudom és ahol bántják emiatt, még akkor is, ha pokolian haragszom rá. Mert tudom, hogy amit csinált, az nem bűn, nem helytelen, nem szégyen, én is megtettem a magam idején, de nem a nagyközönségre tartozik. És mivel nem tudok beszélni vele, először tartogatnám a mérgemet, aztán egyre inkább lecsillapodnék, és végül odáig lennék a boldogságtól, amikor kijön bármilyen eredménnyel is, mert az enyém, mert gyönyörű, mert végre megint vele lehetek és akkor már higgadtan meg tudnám vele beszélni a történteket, nem haraggal.
Egyébként meg: az ember gyereke követ el idiótaságot gyakorta, de ezzel szerzi a tapasztalatokat, nem a szülői, tanári, stb. mantrákból. A mantrák legfeljebb annyit érnek, mintha odatennénk a kezünket, hogy ne nagyon üsse meg magát, amikor éppen a falnak készül menni. Attól még belekékül persze, sebeket is szerez, de nem koppan akkorát. Talán.
Szóval én így éreznék, ennyit a nyitottságomról.
Tegnap írtam: Fanni kelekótya, bármi megtörténhet vele. Egy idő után tudni fogja, hogy baromság és felesleges volt, sejti talán most is, de hogy vesztett a dologgal, arra később ébred rá.
Szexre kihegyezett forgatókönyv már volt, pl. Gigi és Jerzy románcára gondolok, ahol aztán mindent kitaláltak, amit csak lehetett, hogy összejöjjenek. Győztes tényleg nem volt a szexelők között, de sokáig eljutottak! (Néha már arra gondolok, hogy pluszpénzt kapnak érte, de ez dögség részemről, merő rosszindulat.)
És egyetértek azzal, amit írtál.

karev 2014.11.26. 10:26:52

@mézescsók: igen, csak a hsz miatt :) nem mondtam, hogy krva lenne, ha neki jólesik, ám legyen. én nem tudnám magam elengedni. persze azt sem tudom megérteni, hogy mi tetszhet neki Komiszon, de hát ízlések és pofonok. sztem egy sapkás hülyegyerek :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.26. 10:27:18

Egyet azért tisztázzunk. Attól, hogy egy nő egy ilyen műsorban az első(második) héten szekszel egy vadidegennel, az nem kurva. (A pasikra mit mondanak ilyenkor?)
Csak idióta.

edics 2014.11.26. 10:30:02

@mézescsók: Biztos vagyok a pénzben... Valahogy érzem...

karev 2014.11.26. 10:31:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): végül nem is vadidegen, 0-24-ben együtt vannak, ennél rövidebb kapcsolatokban is lefekszenek egymással, csak a körlümények mások, én nem tudnék elvonatkoztatni a kamerától.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.26. 10:34:12

@mézescsók: kár ezt ragozni, mert azt hiszem, ha az alapokat nézzük, eleve be se engedném egy ilyen műsorba a gyerekem. Bár egészséges esetben (remélhetőleg) eszébe se jutna jelentkezni. Nem hiszem, hogy bármit (mégis mit??) is egy ilyenben kellene bizonyítania.
Csak veszíthet rajta, akár szekszelne, akár nem, akár nyerne, akár nem...

Gia 2014.11.26. 10:34:56

Persze,csinál a gyerek (már akinek van) hülyeségeket,de azért csak nem mindegy,hogy mekkora nyilvánosság előtt..Fanni fejében a hajhagymák az összes észnek fenntartott területet elfoglalták..

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.26. 10:35:30

azt nem értem egyébként, hogy tegnap szabin volt a sípolóember?
úgy repkedtek a nem is gyenge káromkodások, hogy csak kapkodtam a fejem.

fanni amúgy priceless, az adatlapjáról a kedvenc idézetem:

"Mi az, amit biztosan megtennél a fődíjért?
A szexen kívül bármit."

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.11.26. 10:40:28

@karev: kivéve az új beköltözőt, mert ő robin.

karev 2014.11.26. 10:41:05

@ミラ: jó...hát hazudott :)

karev 2014.11.26. 10:42:48

@ミラ: Dennis, Robin, sehol egy Jenő vagy Ernő...

karev 2014.11.26. 10:43:18

@ミラ: nem, ki is kéne zárni. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.26. 10:44:28

@karev: nem így értettem, ismerjük mind a hirtelen felindulásból elkövetett dugások, majd továbblépések esetét. Első sorban a körülményekre gondoltam, t.i., hogy a nézők számára ez hogy jön le.
Fanniék 10 nap zizegés után bújtak össze, de Zsuzsa pl. uszkve 6 óra után tolta oda Dávidnak.. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.26. 10:45:40

@Gia: :D:D
Vagy az úszósapka tényleg túl szoros volt és a vérkeringés az alsó fertályába préselődött.

Schlomo Goldberg 2014.11.26. 10:48:38

@ミラ: gondolom Fanni ezt most nem a fődíjért tette, hanem csak úgy.

hannamontanna 2014.11.26. 10:55:12

@ミラ: Robin...? Aztán meg jön Batman is?
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): :-DDDDDD ez igaz lehet.
@Ay Mama, Que paso: Nem rossz ez, de hogy ki kicsoda....? Ennyi ember nincs is bent... :-)

Gia 2014.11.26. 10:55:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Az uszósapi előtt sem volt ott azért túl sok sütnivaló. :-)
Fannika ha ennél sötétebb lenne,akkor hetente kétszer meg kellene öntözni. :-D Lehet,hogy öntözik is,és ettől ilyen a hajszerkezete.. :-)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.26. 11:16:41

@hannamontanna: Megpróbáltam néhány névről kideríteni ki lehet mögötte.... Lehet velem vitatkozni nyugodtan, mert én is csak találgatok, és valakiről fogalmam sincsen. Amiben többé-kevésbé biztos vagyok, hogy: Rajzfilmfigura = Denisz, Mű= Plasztik, Hangtompító = Reni, Wannabe olimpiai bajnok = Dávid, Feketelacihasonmásverseny és Szuszogó= Laci. Amiben kevésbé vagyok biztos: Anyaszomorító és Korom Pista= Fanny, Apaszomorító= Zsu, Láncoskutya = Dani, Focista az vagy Dávid, vagy Ádám. A Szájnyaló esetében is Macira gondolok. Szájnyaló meg Szajányló ugyanaz a személy azaz typing mistake.

mézescsók 2014.11.26. 11:29:51

@karev: Az hát! De szépen csöndesen el lehet sokáig a villában. Sajnos.
@edics: Már anno Gigiéknél is volt egy ilyen sejtésem. (Egyszer behallatszott a falak mögül a szerkesztő hangja. A lány ment Jerzy felé, langyosan üdvözölte, majd tovább ment. Megszólalt egy sztentori hang: Gigi! A csaj visszapattant és lelkesen átölelte a srácot. Szóval nem vagyok benne biztos, hogy mindent önként csinálnak. Ennek ellenére tény: rajtam múlik, mit vállalok be.)
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Pontosan! DDDDDD

hannamontanna 2014.11.26. 11:30:54

@VV Erőlegény: Köszi a segítséget... :-) Leginkább a Korom Pista zavart össze... A Szájnyaló találó. Maci amúgy ezzel az egésszel már nyert, mert lehet hogy tényleg egy légtérbe sem került volna ennyi csajjal ennyi idő alatt.... A tapizásról nem beszélve. Hát kinek mi a motiváció..

ő-szinte 2014.11.26. 11:36:32

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kivel zizegett pannika? le vagyok maradva :-/////

ő-szinte 2014.11.26. 11:38:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a megoldás az lehet, hogy zsuzsinak gyorsabban jár az agya, neki elég volt 6 óra is, hogy felfogja itt keményen meg kell zizegni a nyereményért ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.11.26. 11:41:16

@VV Erőlegény: nagyjából én is erre jutottam, mondjuk én a Feketelacihasonmásversenyre és a Szuszogóra Macit gondoltam. meg a Szájnyalósra is, de azt látom, te is hasonlóan. Láncoskutya tuti Dani.

Nagyon tutik ezek az éjszakai onleány öfik, isten tartsa meg Ay Mama és a szerkik jó szokását is:)

Krétagarbó 2014.11.26. 11:41:53

@ő-szinte: Dennis a Komisz húzta meg a nyugiban.

Morcz 2014.11.26. 11:44:49

@ő-szinte: :))))) Denniss-el zizegtek egyet. :)

Sajna a tegnapi öfit kihagytam, úgyhogy köszi a kommentelőknek és az éjjeli baglyoknak.

Amúgy Fannit én nem ítélem el, legalább kikacsolódott egy kicsit... :))) E tekintetben Pushpangnak adok igazat, nagy különbség, ha valaki 10 nap ismeretség után vonul el a nyugiba valakivel, vagy a között, miután mindent ledisznóólazott, bent van hat órája aztán hopp rányomul az első mellé kerülő nyomira....

Amúgy: Hajrá Fanni!!!!!! :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.26. 12:24:24

@Krétagarbó: Elnézést elírtam természetesen a Feketelacihasonmásversenyre és a Szuszogóra és is Macit értettem, ha véletlenül Lacit írtam az a másik rajzfilmfigura miatt volt! :-)

Ay Mama, Que paso 2014.11.26. 12:42:07

Korom Pista Maci magam sem értem mire gondlhattam
Szájnyaló Dennis LSD beszavazóshow
Focista Dávid
Mennjasszony Reni
Apaszomorító Zsuzsa
Döntnökasszony Vikcsu
Fannyka Tampon Indánnevénnapimádó vagy indiánnevénboglyahaj is elő előfordulhat ha westernes kedvemben leszek, egyedül tolom, nyilván társaságban mást csinálnék

Macival vigyázni kell, sunyi, azt mondja amit hallani akarnak a hallgatók
engemcsakistenítélhetmeg féltékeny
Dennis tette lavinát indított el a villában, amit a cserélőshow csak felerősített
félnek, hogy elvesztik az ingyenfűtést és utcára kerülnek

miciur 2014.11.26. 12:46:07

Fannival nem az a probléma, hogy dugott ország-világ előtt, ezzel semmi bajom. Sajnos a csaj egy infantilis, buta, unodrító hajú seggfej

hannamontanna 2014.11.26. 12:47:55

@Ay Mama, Que paso: Némelyik nevet jól benéztük :-DD

hannamontanna 2014.11.26. 12:53:14

Ez az új beköltöző Robin első ránézésre nem (sem) egy túl szimpi lakó, és valójában nem is tudom összeegyeztetni, hogy a kedvenc zenéje az Angyalok városa főcim zenéje. Most tudathasadásom van....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.11.26. 12:58:56

@hannamontanna: Azzal. hogy Robin megy be, már tudják előre az RTL-ben, hogy ma fiú jön ki, vagy már itt a legelején borulnak a nemek közötti arányok ?

onleány 2014.11.26. 13:00:27

@Krétagarbó: Én segítek nekik, azér...

mézescsók 2014.11.26. 13:18:22

@VV Erőlegény: A Vv6-ban is borultak az arányok az elején. Eggyel több nő volt (Izának nem jutott pasi - egyik sem választotta, de nem is volt maradék - és egy gumipasival nyerte meg a játékot, aztán jutalom gyanánt a nyugiban vacsoráztak békében).

hannamontanna 2014.11.26. 13:39:00

@VV Erőlegény: Az csak egy dolog, hogy azt tudják-e, hogy fiú jön ki... vagy azt is, hogy ki nyeri..? :-DDD
Ez a grafika, amin Bence áll, olyan VVatis.

Nem Penny hajója 2014.11.26. 13:51:02

Remélem a kis Maricsunak engedték, hogy nézze, ahogy Komisz levarrja Kazalt.

Nem Penny hajója 2014.11.26. 13:53:17

Az új beköltözőnek lesz egy nagy előnye: a szimpátiaszavazás alapján nagyjából képben lehet a valós erőviszonyokkal. Az ilyen későn jövőket ugyanis már nem tárolják szállodában a beköltözésig.

Krétagarbó 2014.11.26. 14:17:21

@onleány: és ezért nem is tudok eléggé hálás lenni:))

Krétagarbó 2014.11.26. 14:22:48

@Ay Mama, Que paso: Maci nem csodálom, hogy féltékeny, nekem is sunyinak tűnik.
Azzal is egyetértek, hogy Komisz most elindította a lavinát, erre a szériára nem lehet azt mondani, hogy nem lőnék el korán a puskagolyóikat...:)))
süti beállítások módosítása