Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7179-7182 - Catfight

2014. november 24. 18:21 - julie0812

1.jpg

Atikám, a dühös apa-oroszlán azonnal eltávolítja a lánya hódítóját az irodából. Zita kiborul, hogy megint le lett alázva a szerelme előtt, aztán nekiesik Julinak, hogy náluk meg minek van egy üveg bor, nekik szabad enyelegni az irodában? Még jó.

2.jpg

Nóra jogászbálba készül, ezért már hetekkel ezelőtt megkérte Miklóst, hogy pesztrálja Timikét. Miki az utolsó pillanatban lemondja a daduskodást. Nóra üvöltözik vele a gangon, Zsófi legnagyobb élvezetére. Ági viszont kezébe veszi a dolgokat, valami jogi tanács ürügyén átmegy Nórához, majd megállapítja, hogy Nórának nincs egy normális cucca, amit este felvehetne. Ági rábeszéli Miklóst, hogy rendeljen Nórának egy dögös ruhát. Expressz kiszállítást, máris ott téblábol egy futár a ruhával, Zsófi gyorsan lecsap rá és Balogh Nóraként átveszi a csomagot.

3.jpg

Csilla Novákot keresi, hogy merészelte alkalmazni a fiát az ő beleegyezése nélkül? Mivel csak Gizi van otthon, a nő kénytelen várni, Gizi közben kérdésekkel bombázza a fiú apjáról. Csilla ideges lesz és inkább kimegy az udvarra, majd jól leteremti a Leventével érkező Lacit. Laci rákérdez, hogy ő-e az apa, mire azt a választ kapja, hogy természetesen nem. Később viszont Csilla bevallja, hogy ő se tudja, ki az apa, mert az új pasijával pont akkor jött össze, amikor Lacival elváltak, és utána jött rá, hogy terhes. Laci DNS vizsgálatot szeretne, de Csilla hallani sem akar erről. Csak akkor enyhül meg, amikor megtudja, hogy Csabi meghalt. Belegyezik a vizsgálatba, de csak ha a fia nem tud róla.

4.jpg

Atikám dühöngve ront be Bartháékhoz, hisztizik egy sort, amiért Áron rámászott a lányára és befenyíti Nikolt, hogy tartsa távol a tomboló hormonokat Zitától. Később Juli lenyugtatja Attilát, ennek eredménye egy újabb atyai beszélgetés Zitával, most már szerencsére normálisabb hangnemben, nem bírom én ezt a feszkót. Atikám nem tiltja el a szerelmeseket egymástól, csak arra kéri Zitát, hogy vigyázzon magára. Közben Zsolt is elbeszélget Áronnal, azt mondja neki, hogy az a legfontosabb, hogy nehogy felcsinálja a leányzót. Áron bölcsen bólogat.

5.jpg6.jpg

Zsófi cikizni kezdi Nórát a gangon az elavult ruhatára és a divatjamúlt frizurája miatt, majd az orra alá dörgöli, hogy bezzeg ő micsoda gáláns ajándékot kapott, egy csodaszép luxus kategóriás ruhát. Leesik egy cetli, Nóra bosszúsan olvassa rajta, hogy „Miklóstól szeretettel”. Miki átmegy Nórához, hogy megcsodálja az új ruhát, Nóra meg nem érti, hogy miről van szó. Miki reklamálni akar a csomagküldő cégnél, de akkor hirtelen Nórának leesik a tantusz. Épp időben ér az udvarra, hogy az ő ruhájában parádézó Zsófiról lerángassa a méregdrága anyagot. Parádés. Kár, hogy Nórára amúgy sem lett volna jó egy kábé két mérettel kisebb ruha.

7.jpg

Zsófi egyáltalán nem érti, minek a hiszti a ruha miatt. Tóbiás szerint azért elég gáz lenyúlni más ruháját. Nóra szomorúan viszi a ruhát Mikihez. Ági szerint aki ért hozzá, könnyen meg tudja varrni, mert csak a varrásnál szakadt szét. Ha varrónő, akkor Juli, csakhogy mostanában nincsenek túl jóban Nórával. De a cél érdekében mindent, Nóra átmegy „békülni”, azt mondja, hogy már megérti, miért vették vissza Miklóst a céghez. Mellesleg pedig megkéri Julit, hogy varrja meg neki a ruhát.

8.jpg

Enikőt az egyik iker hívja, hogy az anyjuk rosszul lett. Enikő kideríti, hogy nem volt pénze a gyógyszerére, ezért rendelt valami olcsóbbat a neten. Zsolt viszi őket kórházba, Nikol határozott unszolására, gengszter lady addig tartja a frontot a Rózsában. Ráadásul az eset kapcsán remek ötlete támad: beszállhatnának a gyógyszerbizniszbe. Na de ők nem hamisítványokat árulnának, hanem az eredetit, csak sokkal olcsóbban. Zsolt kérdésére, hogy ezt mégis hogy gondolta, az a válasz, hogy természetesen ellopnák. Kipakolnak pár gyógyszertárat, oszt annyi.

9.jpg

Miklós átmegy lecseszni Zsófit, Tóbit pedig kizavarja a lakásból. Zsófi azt mondja neki, hogy Nórának Miki csak akkor érdekes, ha vele kell versenyeznie. Miki ezen elmereng, majd átugrik Nórához, csekkolni, hogy mire jutott a ruhával. Timike természetesen szóra sem méltatja az apját. Nóra büszkén vonul az új ruhájában és még puszit is ad hálából Mikinek. Bálba indulás előtt Nóra még azon kesereg, hogy milyen kár, hogy nem futott össze Zsófival, mert megnézte volna a fejét. Miki csalódottan állapítja meg, hogy Zsófinak igaza volt a versengést illetően.

10.jpg

Mónika egyre több régi ismerőssel találkozik, például Barthával. Nikol szúrós szemmel vizslatja Mónit. Zsolt szerint nincs oka féltékenynek lenni, az már ezer éve volt, amikor ő és Móni pár hónapig jártak. Móni közben pont azt meséli Alíznak, hogy annak idején azért szakítottak, mert Zsolt börtönbe került. A záró jelenetben Móni telefon csöpög szerelmesen egy férfinak, megnyugtatja, hogy mindketten jól vannak, közben pedig simogatja a hasát. Újabb titok kerül napvilágra hamarosan.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása