Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x07 - Egy kósza hónaljbaszás a villalét értelme

2014. november 23. 09:44 - Chat Géza

vv7.7.5.png

gpoy

Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott adást Lilu Bence ruhájában prezentálja, ő mondja, nem én, míg az anyacsatornán Bence egy aranyozott, csillogós felső+zakó kombóban vakítja el a nézőket. Lehet lemaradtam valamiről, de talán nem is baj.
Időrendi sorrendben ma ezeket a történéseket érintjük:
1, Vikácsut nem szereti senki
2, Jaba és Kazal és az úgynevezett hónaljbaszás
3, csapatjáték
4, éhezők viadala és kurvaanyázás
5, Zsu érkezése

Csapassuk hát!!!

1,

 Arcom, amikor megtudom, hogy szegény Vikácsu szenved, mert nem szereti senki.

Szegény Vikácsu, akiről a beköltözése napjától egy kurva mukkot nem lehett hallani, most elvonul a szaunába, amit szerintem már hosszú évadok óta egyszer sem, vagy legalábbis elenyésző mennyiségben használtak rendeltetés szerűen a lakók. Megy után Maci és vérbeli nyelvújítóként újraformázza a látom eltört a mécsest kifejezést.

Látom, hogy mécsestörés van. (Maci)

Vikácsu papmpog, hogy Basszájba mekkora egy topa, nagyképű fasz, de persze csak a háta mögött mer neki visszaszólni, de az ilyen mélyen szántó, szóval csak úgy itt hagyom.
Vegyél má' vissza az arcódból haver, azé' mégsem te vagy a Vin Disel. (Vikácsu)
Maci azt mondja, hogy mindenkiből felkészült még a beköltözés előtt, majd ő lemattol mindenkit, ha arról van szó. De jó lesz akkor élni. A sok hitegetéssel már tele van az RTL padlása, szóval részemről borulhatna már az úgynevezett telefosott bilike már.

2,
Erről először álljon itt egy galesz.


Mindeközben én:

 

Arcom, miközben konstatálom a Jaba hónaljbaszó technikáját

Jaba a szimeringes tüdejével lezuttyanva a dohányzó kerti rökamiéra, nagyokat szuszogva, részletekbe menően elregéli, hogy hogy megtestülte Kazal hónalját. Az ujjával. Hangsúlyozom. A többiek is érzik, hogy ez azért nem egy akkora truváj, nem varrta még le a csajt, nem szarta ki a spanyol viaszt, nem tolt le egy netadót egy egész ország torkán, nem egy nagy csoda ez, na, de ő azért büszkül. A Komisz meg egy ideg, féltékeny a hónaljbaszásra. Tényleg elképesztő, ami itt folyik.

3,


Álljon itt az egész játékról készült videó, amiről most nem azért nem írnék novellát mert meg akarom úszni, és nagyon mennék már a kertbe játszani, hanem mert egyszerűen kibaszott vicces minden egyes másodperce. Ahogy bekötött szemmel mászkálnak, elbaszódnak a szárítóban, nekimennek az asztal sarkának, ahogy Maci ott áll, mint fasz a lakodalomban és nem csinál semmit. A VV-történelem eddigi legszórakoztatóbb 7 perce ez. Ebből arra is lehet következtetni, hogy a nullához konvergál az ingerküszöböm és minimum Sas kabarén nevelkedtem, sőt, ha tehetem csak azt nézem és vinnyogva röhögök és tapsolok, amikor éppen nem egy Adam Sandler filmet nézve prüszkölöm ki a reggelizőpelyhemet.

4,

vv7.7.4.png
A végén persze volt tisztes kurvaanyázás is Plasztik részéről, aki egy Beyoncéba oltott gettóribancként hadonászik, affektál és osztja le Dávidot, hogy bazmeg a faszér nem tudott rendesen csipogót keresni, amikor ennek tétje van, baszom az eget. Ja, hogy Dávid leszarja. Pedig a tét most sem kicsi... egy vacsora. Tápolni kell a lakókat, nehogy meggebedjenek. Remélem azért nem csak kosztot lehet majd nyerni a játékok során. Elhiszem, hogy a helyi hidegtál üzemet el kell látni munkával, de jobb lenne, ha a luxusbörtön lakóinak nem lenne ennyire kinyalva a segge. Kiváló minőségű Visu levessel is jól lehet lakni. Lehet nekik küldeni ipari szennyet, aztán csak lesz valami érkezésük, hogy főzzenek. Igen, vágom, hogy ez nem a Konyhafőnök, de én csak beszórnék nekik egy szakácskönyvet is, aztán boldoguljanak a szerencsések. A nyertes csapat egy embert megvendégelhetett a vesztes csapatból. Meglepetés: Plasztik Dóri (aki amúgy nem Plasztik - Magyarország Első Bloggere - Józsi rokona, csak szólok) belét tömik előregyártott szenyókkal. Remek. Miss Erdély kikel magából, hisz milyen alapon lett ő kiválasztva? Há' nem látszik, hogy hogy meg van fogyva miss Erdély? Üdv a kibaszott valóságban, hát mégis mi az édes faszom alapján döntöttek volna, ha nem pofa alapján? Észérvek, jófejség? Hagyjuk már!

5,
Megérkezik Zsu, aki olyan, mint egy karót nyelt tanárnő, nem ismeri a humort, mint olyat, imádja a rendet és azt ha zsarnokoskodhat. Érkezése után nettó két perccel egyből rákérdez, hogy mi a hányás történt a konyhaasztallal, hogy egy retek az egész. Ez a kálvária még csak most fog elindulni, részemről el is zártam a szeretet energiát felé, elég az, ha odabent 12ker szereti - mondta, hogy az ilyen pumák jönnek be neki, hát hajrá. a következő adásban kiderül, hogy mire valók a kertben látható dobozkák, plusz a szimpátiaszavazás se hülyeségből van ugye, tehát a tavalyi minta alapján, ma valaki hazamegy és jön helyette valaki sokkal faszább. Bár nem látszik, de itt hullámozok örömömben.

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2014.11.23. 09:52:29

Éljen :) köszönöm, hisz tegnap nem láttam :) <3

Nem Penny hajója 2014.11.23. 09:58:12

Színésznőhöz behívhatnának már egy piócás embert, hogy kiűzze a torokgyíkját, mert kurvára hátborzongató, ahogy suttogva próbál ordítani.

bendeguzhanna 2014.11.23. 10:09:25

Éljen a nemek szerinti szintelmélet!
Vikcsu és Jaba k.b. egy kategória külsőre. Míg a lányt szarba sem veszik, max szánalomból, részegen röhögnek rajta, addig macinak engedi egy jócsaj, hogy az aurájába kerüljön és ott érintse ahol a tv-ben még senki, hogy ezzel elhiggye: majd egyszer engedi a lány megcsinálni és nem szánalomból és kihasználásiból (ezt tuti leadják az öfiben és kinek árt ha melák szerelmes lesz egy kicsit belém?) élvezte annyira a hónaljnyúlkálást.

csicserierika 2014.11.23. 10:12:38

én eddig nem fikáztam, de Bruti brutálisan jobb volt . (hehe, micsoda szójáték ! :)
Maci megérdemelt volna egy gifet. Én röhögtem közben mint tupírka :D

Veder1 2014.11.23. 10:17:22

A videóban 3:05 körül az a kanapé-mászás :)

Mók_Ica 2014.11.23. 10:32:13

Plasztik teljesen kiborult és behisztizett.... kicsit túltolta a reaksönt :))

@Vödör: és utána ahogy Plasztik a pultnak ment? mindkettő priceless :))))

Mók_Ica 2014.11.23. 10:32:13

Plasztik teljesen kiborult és behisztizett.... kicsit túltolta a reaksönt :))

@Vödör: és utána ahogy Plasztik a pultnak ment? mindkettő priceless :))))

Tapmancs 2014.11.23. 10:34:04

Még csak eztán fogom megnézni, de jónak ígérkezik.

Géza
Jó ez a témák szerinti csoportosítás, csak annyit kéne változtatni hogy a bekezdésekhez is odaírod a címet, nem csak a számot. Így mindig vissza kellett menni az elejére hogy az adott szakasz miről is szól.

Mentula 2014.11.23. 10:43:03

Nálunk sajnos az asszony letiltotta a vv-t a nappali tv-n, mondván hogy tele van pornográf tartalommal és túl primitív, én meg ezért nem vonulok fel a hálószobába. pedig nem túl rég még együtt drukkoltunk a Renátónak, na jó, az rég volt. de szorítottunk vv olivérért, meg aztán a kis fekete duci srácért, aki az Attila haverja volt. tavaly már talán egyedül néztem, és egy hétig röhögtem a fasz-helikopterezésen. zseniálisvolt, egyrészt a kreatív ötlet, másrészt a teljesen gátlástalan kivitelezés... idén marad a hogyvolt.:(

amúgy azt nem teljesen értem, hogy az rtl milyen réteget célzott meg a 6. és a 7. évaddal. vélhetően nem a diplomás 30-40 körülieket, lásd b. nejem (ok, az itt kommentelők kivételek, meg még én is:), a 20-onévesek nem is néznek tévét, meg vásárlóerőben sem túl combosak.

Mentula 2014.11.23. 10:45:12

ja igen, szóval azt akartam mondani, hogy milyen jó, hogy van ez a hv.

bendeguzhanna 2014.11.23. 11:01:23

@Mentula: A diplomás 30-as estemben is stimmel, bár csak pár hónapja múltam el és borzasztó trauma volt, k.b. akkora ahogy olvaslak, mint neked az, hogy az asszony nem preferálja a nappalitokban plasztikot. Azért kívánok néhány alkalom magányos vv nézegetést a hálóban neked! :)

Admiral_General_Aladeen 2014.11.23. 11:03:12

Edina megállapítása,mindent visz!! :-)
" kellett volna nyerni! " :-D :-D

Tapmancs 2014.11.23. 11:11:44

@Mentula: Mi az hogy letiltotta? Diktatúra van?

paranyuszi (törölt) 2014.11.23. 11:14:07

A gifek Alföldiével vetekszenek! LOL :D

nosce 2014.11.23. 11:14:15

@Tapmancs:
jah, otthon is 2/3 van

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 11:15:50

@Mentula: ezt nézik, nyugi. Buszon a tizenévesek is tudják, h mi h :)

malevil2050 2014.11.23. 11:47:43

Aki már látta lépje át!
Egy-két tényállás.Az onylány technikailag és tartalamilag egészen jó.Hogy miért tünik el úgy 3 körül (kvesebbet kell végignézni,ennyi haszna van) - azt még nem tudom.

Maga a gárda hozza magát,mint az üres taxi.Itt már maga a játék egész korán elkezdődött ( gondolom tanultak az előzőekből) és kiadták a parancsot,tessék játszani mert különben.....

Azt már tudjuk h a beigért érettebb kategóriát nem sikerült megvalósítani de úgy néz ki h a kor ellenére talán élvezetesebb lesz (versengés és játék szempontjából) ez a cirkusz.

Jósolni még lehetetlen és azt sem tudni lesz e valamilyen "következménye" a lista végén kullogóknak de azt hiszem lesznek még itt érdekes momentunok.

Arra leszek kiváncsi - hu milyen szót is használjak - h a nem éppen "dekoratív" szereplőket meddig hagyja bent a tisztelt publikum ( egy pici rtl ráhatással).Benne lesznek e az első ötben?

Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.23. 12:00:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Szerintem inkább a Vasedényhez képest. Jut eszembe, szeretném kérdezni, hogy az NDK turmixgép, a levehető ajtós, megjött-e már?

nyuszi01 2014.11.23. 12:17:55

Nem sokat láttam eddig az idei VV-ből, de nekem ez a Miss Erdély kiköpött Pókmajom az Éden Hotelből (legalábbis ebben a videóban) :D

ő-szinte 2014.11.23. 12:23:44

@Mentula: jó házasság lehet...nem akartok beköltözni a vellába? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mi az, hogy letilt???? pffffffffffffffffffffffff
az meg, hogy ezt hagyod... priceless :DDDDDDDDDDD :S

ő-szinte 2014.11.23. 12:25:30

@Tapmancs: @nosce: csak kamillázok baszki :OOOOOOOOO

ő-szinte 2014.11.23. 12:27:29

@malevil2050: tehát ha láttuk már a kommentedet ne is szóljunk hozzá, értem :-PPPP

kamilla123 2014.11.23. 12:38:23

Komisznak mázlija van,h divat a házban sapkát hordani, mert amióta felvette, lúzerből átváltozott jópasivá, akiért az összes csaj odavan. Kazal és Sínésznő is őt mondta, h ha nem lenne vőlegénye.. Kár, h néha le kell majd vennie :-)

karev 2014.11.23. 12:41:23

@Vödör: sztem Laci volt a legviccesebb :)

malevil2050 2014.11.23. 12:42:01

@ő-szinte: Most mondanék valami frappánsat,de nem tudok :)

SzilajSzilard 2014.11.23. 12:42:48

@Mentula: Ne hagyd hogy lekategorizáljon! Ennyi! Úgymond oda kéne tenned magad, de kajakra!

ő-szinte 2014.11.23. 12:43:48

@malevil2050: amúgy még jó is(így utólag rájöttem), hogy elvették hajnalban az ont, mert most nincs kapacitásom nézni :-/// és ha elkezdem nem bírom abbahagyni :DDDDDDDDDDDD :S :-(((

malevil2050 2014.11.23. 13:12:42

@ő-szinte: Ez már függőség a 16.- on. :)

malevil2050 2014.11.23. 13:16:07

@Mentula: Hát igen,a mai technika már nagyon magas szinten áll.Van ugye gyerekzár,belebaszarintja az ember a kódot és onnantól,,,,, Csak a foximaxi matróz lett megy :)

Gia 2014.11.23. 13:33:43

@nyuszi01: Pókmajom egy rosszindulatú rifke volt.Edina szerencsére nem olyan.

Nem Penny hajója 2014.11.23. 13:36:59

Gyerekek, ma lesz az, hogy a szimpátiaszavazás utolsó helyezettjét hazaküldik, nem?

Szerintem, ha lesz ilyen, akkor az az új gyerek lesz, aki fürdőgatyában ment be, és próbálja játszani az antiszociális Simont (elég szarul). Jellemző, hogy nem is jut eszembe a neve.

Nem Penny hajója 2014.11.23. 13:38:24

@Nem Penny hajója: ja most látom, hogy a posztban is volt erről szó...

Gia 2014.11.23. 13:40:59

Nem kettőt cserélnek?

Gia 2014.11.23. 13:44:08

Amúgy is már sok a D kezdbőtűs lakó.Dóri,Dávid,Dani,Denisz,Daci..Ja,az nem. :-D

Tapmancs 2014.11.23. 13:49:19

Egyet mondjon meg valaki:

MIÉRT NEM HASZNÁLJÁK A NYUGISZOBÁT?

(Nem ordibálás, csak fajsúlyos a kérdés. :))

Biztos nem felújítják, mert Aurélió és Bamakó Éva bement a műsor kezdete előtt.

Schlomo Goldberg 2014.11.23. 14:02:47

@Tapmancs: szerintem a kinti dobozokban elhelyezett tárgyak valamelyike jelképezi a nyugiszobát, amiket már kiosztottak tegnap este, onlineban már találgatták hogy mit is jelent amit kaptak. 12kerület kapta a lila kendőt. Valaki valamilyen formában majd rendelkezni fog ezáltal a nyugiszobával, ezzel próbálják meg érdekesebbé tenni a játékot, persze ez csak az én elméletem.

Gia 2014.11.23. 14:04:59

Kihagytam egy ö betűt:kezdőbötű.
@Tapmancs: A Nyugiszobát gondolom majd most fogjál használni,hogy teljes a létszám.

nosce 2014.11.23. 14:27:43

@Tapmancs:
"Biztos nem felújítják, mert Aurélió és Bamakó Éva bement a műsor kezdete előtt."

azért újítják fel :)

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.23. 14:29:24

A kedves jupiszinek hala lemaradtam az utobbi ket osszefoglalorol. Most nezem az ASZF-et, hogy lehet-e valami karteritest kiverni beloluk elmaradt minosegi szorakozas cimen. :)

Ez a David gyerek nagyon irritalonak tunik a bekoltozese es az azota latott par perc alapjan. Nem lennek meglepve, ha a szimpatiaszavazason ot kuldenek haza a fenebe. A "katonas" uj csajra kivancsi vagyok, ha ugy folytatja, ahogy elkezdte a bekoltozesnel, nagyon hamar meg fogjak utalni a tobbiek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 14:36:10

@ő-szinte: nős, ezt már buktam :P

@nosce: hipp

@Gia: marha jó karakter is volt.

Gia 2014.11.23. 14:43:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Jó karakter volt,de szerencsére a végén győzött az igazság. :-)

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.23. 14:47:23

Mi ez a JABA-zás??????????????????? Az JABBA vót, na..ne pocsíkoljátok meg ezt a nevet.:D
Vót má, aki szintén ezért értetlenkedett és meg lett magyarázva valahol az egyB-és verzió, mert akkor elnézést kérek.
Géza ...jók ezek a saját animgifek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 14:51:30

@Gia: nem értek veled egyet :D Az ilyen karakter, ha nyerne, világfájdalom lenne, egyszer az egyik keradó megpróbálhatná :D

Gia 2014.11.23. 14:57:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Vossala Rozina majdnem nyert.De aztán hál'istennek ő sem.Szeretem a happyend-et. :-D

Gia 2014.11.23. 14:59:32

@rábaszhespics Koncsíta: Igen,már volt szó erről a Jabáról.Nekem a Maci is tökéletesen megteszi.Lényeg,hogy rövid és tömör.Mint a gazdája. :-) Ööö..illetve a rövidségéről nincs információm,de nem is vagyok rá kíváncsi :-)))

Gia 2014.11.23. 15:00:31

(Közben:Hajráááá Hamilton!! :-) )

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 15:01:14

@Gia: tökéletes példa, h megcáfoljam magam :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.11.23. 15:32:37

@Ay Mama, Que paso: Hú,ez tök jó.De mikor kapják meg a kulcsokat és mitől függ,hogy ki melyiket?

Gia 2014.11.23. 15:34:28

Tudom tudom,majd kiderül.ha beborul.Mert ami késik az nem siet,de ideér. :-)

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 15:35:48

@Gia: idézem az rtl klubot: "Hogy melyiket ki kapja, az vasárnap este kiderül" és húzzák egy teszek süvegből

azért a szépségnap és a leveheted vagy odaalhatod- akár magának is - a védettsége nincs egy lapon, de a világ már csak ilyen kegyetlen, vagy gyönyörű

Gia 2014.11.23. 15:37:13

@Ay Mama, Que paso: Jaaa,erről lemaradtam,köszcsi! :-)

Gia 2014.11.23. 15:43:36

Nnna,Hamilton az Isten,de legalábbis Károly! :-)))))))

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 15:46:41

@Gia: egy kalap, egy baseball sapka, egy üveg urna mikor mi
a lényeg hogy abból húzzák ki a villaszuperhősők szupertulajdonságait
tehát a süveg, mondja meg hogy ki vagy Védettség levevő, Jolly Joker, vagy mehetsz-e szolizni, Szoliwomen, Szolárwomen

KB:..........

Gia 2014.11.23. 15:52:04

@Ay Mama, Que paso: Áhá.Ezt a kifejezést még nem hallottam.

Mentula 2014.11.23. 15:52:56

@ő-szinte: bennem eddig fel sem merült, hogy a nagy nappali közös tévén ne az asszony mondja meg, mi menjen, bónusz, hogy általában jól választ, dupla bónusz, hogy én nem nagyon nézek tv-t, mióta dekriminalizálták a letölrtést. :) így ebben a kérdésben könnyen vagyok úriember. :)

@bendeguzhanna: bocs a késői válaszért, de eddig recskáztam a VV-öfiken. többször közel kerültem már ahhoz, hogy megértsem, netán megkedveljem a feministákat, de aztán mindig közbejön valami :)

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.23. 15:54:46

Remelem Jabba nyeri a szoliberletet, es maris meglehet a napi betevo lepippantasa Kazal altal, ha ugyesen hasznalja fel... :P

Gia 2014.11.23. 15:59:17

@mostmarmuszajkommentelnem: Azt hittem azt fogod vizionálni,hogy beszakad alatta a plexi..
:-))))

Gia 2014.11.23. 16:00:11

Vicces,hogy közben egy szoliból írok.. :-)))

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.23. 16:02:31

@Gia: ahh, ennel kreativabb vagyok. Es remelem Jabba is. F*sza kis feszultseget tudna generalni Komisszal meg 12kerrel. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 16:04:27

@Mentula: igen, te kellesz nekem :D

Nézhetnéd a vv-t, én meg alszom addig, jó?:)

Gia 2014.11.23. 16:04:49

A többi srác is kihasználhatja a lehetőséget,ha ők húzzák a szolizást.De van egy olyan érzésem,hogy elkiabáltuk.. :-)

Tompó 2014.11.23. 16:26:02

Sziasztok! Na elkezdődött megint :) Idáig elég gáz....de még alakulhat :)

Gia 2014.11.23. 16:27:25

@Tompó: Jó ez!Kész majomparádé. :-D

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.23. 16:43:00

@Gia: ja, kihasznalhatnak. De 12ker "uriember" (elvegre menyasszonyt addig nem huzna meg, amig az nem mozdul ra); Basszajba Plasztik miatt visong; ez a David gyerek szerintem ki fog hullani, meg mielott eljutnanak odaig, hogy beteszik a szolit; az uszomester (vagy mi) sracot nem tudom, belole szinte meg semmit sem lattam; van meg valaki? Jabba pedig eleg kejsovar es pofatlan ahhoz, hogy bevallalja. :D

Mentula 2014.11.23. 16:44:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ez olyan win-win ajánlatnak tűnik :)

most már esküszöm belenézek, mert még egy percet nem láttam, mondjuk ettől még nem kerültem kínos helyzetben a társasági életben:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 16:54:53

@Mentula: nem jó társaságba jársz, kellene vmi más az asszonyon kívül :P

Gia 2014.11.23. 16:58:54

@mostmarmuszajkommentelnem: Mondasz valamit. (De legfőképpen írtál. :-) )

Gia 2014.11.23. 17:02:06

@Gia: Illetve Komiszt kihagytad a szórásból.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.23. 17:06:42

@Gia: ja igen, Komisz, o meg szinten eselyes lehet a szoli-szex bizniszre, ha eleg tokos a hetyke kis sapkajaban... :)

ő-szinte 2014.11.23. 17:31:15

@Mentula: azért vagyunk, hogy felnyissuk a szemedet ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

könyvjelző 2014.11.23. 18:22:20

tegnap láttam először a műsort, és döbbenten észleltem, hogy az a figura, akit én egy kigyúrt gettósnak néztem - nő. (valószínűleg itt plasztik néven fut, rendes nevét nem tudom, de nem is baj). hátulról, a járása teljesen pasis. ő a bombanő a szezonban? mert akkor nagyon mellé lőttek.

Schlomo Goldberg 2014.11.23. 18:36:43

@könyvjelző: igen, ő Plasztik, de csak azért van bent mert teljesíteni kell az EU konform villanégyzetméterre jutó minimum szilikonkvótát. Ebben is utolértük a hanyatló nyugatot.

mézescsók 2014.11.23. 18:46:08

Nem biztos, hogy jól értelmeztem, de gyakorlatilag csak a joker és a szoli cserélhet gazdát. Ha mondjuk Komisz kihúzza a szolit, ami nagyon kéne Fanninak, de a hölgynél mondjuk a kinti rokonnal való beszélgetés van vagy a védettségi biszbasz, akkor a barter nem biztos, hogy létrejön. Vagy nem?

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nem ehhez a hsz-dhez kapcsolódik, de kiváncsi vagyok: tegnap előtt erre a dobozra gondoltál (kérdezted, hogy az új poszt, válaszoltam: ahol lenni szokott, mire te: dobozban?) ? Ezeket a dobozokat látni lehetett? A villában vagy az udvaron voltak? Hogy a francba nem vettem észre?

ő-szinte 2014.11.23. 18:46:42

@malevil2050: beszédem van veled a riportszobában...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 18:56:25

Nem láttam az uccsó két adást, ma miért van ilyen sok vv a tévében? Lesz valami kiválasztás v. szimpátiaszavazás okán repül ma valaki? Mit lehet tudni?

EZT láttátok már? :O
napivizio.postr.hu/dermeszto-dolgokat-muvel-alekosz-erdi-rezidenciajan?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-p&utm_campaign=sec

malevil2050 2014.11.23. 19:00:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem tudunk semmit,vagy aki tudja az hallgat :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 19:03:08

@malevil2050: oké, köszi. Na majd figyelem Lilu száját, hátha.. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 19:05:51

Maci úgy liheg ettől a 12 m-es sétától a szaunáig, mintha a Keleti pu.tól futott volna odáig.

Gia 2014.11.23. 19:06:08

Hogy értve sok vv?Hosszú lesz a műsoridő?

Gia 2014.11.23. 19:07:05

Írjátok mi van,mert én még a melóhelyen ücsülök..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 19:08:23

@Gia: Hát én nem tudom, de 7-től 9-ig látok 2 adást, +Belevaló. Vagy tegnap nem volt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 19:10:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Úristen, lehet, hogy ismétlést nézek???
Maci gyúrja valakinek a hátát... ez a képekről ismerősnek tűnik. :D

malevil2050 2014.11.23. 19:11:47

@Gia: Jájjj ez vakami oljasmi,minta ráspolyozás helyett, a kreccselés,?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 19:11:58

Fúj de gusztustalan.... kifordul a libazsiros kenyér is a számból. :D

Admiral_General_Aladeen 2014.11.23. 19:13:25

Most nézem a tegnapi öfit,Fanni épp' most szűzpöckül,Macival.
...aki egy perverz pedomaci :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 19:15:54

A hónaljpetting lesz a jövő? Meg a tésztarotyogtatás?!

Gia 2014.11.23. 19:20:54

@malevil2050: Az ücsülés az csücsülés,csak szeretek új szavakat alkotni. :-)

csicserierika 2014.11.23. 19:22:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én már reggel óta a monitor hátulját nézem, hátha szemben is látom ( DE NEM !! ) :D

malevil2050 2014.11.23. 19:22:36

@Gia: Értem,akkor amolyan nyelvújító féle vagy,ahha jó lesz rád odafigyelni :)

Mók_Ica 2014.11.23. 19:22:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mindig is a terminator volt alekosz nagy kedvence... nem emlékszel, amikor Évát üldözte a medence körül egy alsógatyában..... kiabálta, hogy sarah connor.... éva visongva menekült előle, kiabálta röhögve, hogy "már megint rájött...." és akkor alekosz féllábbal becsúszott a medencébe, rögtön fel is pattant..... de a "családi ékszert" alaposan odacsapta a medence széléhez.... még nézni is fájt....

Mók_Ica 2014.11.23. 19:23:45

én is most nézem az ismétlést.... Dóri egyre pocokfejűbb....

Gia 2014.11.23. 19:25:08

@Mók_Ica: Ez az,nem hörcsög.Gumipocok. :-D
Alek esése nagy volt! :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 19:26:00

@csicserierika: pfej... akkor te perverzebb vagy, mint Alekosz. :D

Mók_Ica 2014.11.23. 19:27:38

@Gia: gumipocok :)))) ez jóóóóó, pláne azon a bejátszáson, ami ma este lesz és sír...... tuti volt arcplasztika, mert annyira mimikátlanul sír és még gumipocokabb a feje, mint most..... :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: régi "szép" emlékek, ugye?? :))))

ő-szinte 2014.11.23. 19:27:40

@malevil2050: mondom a RIPORTSZOBÁBAN :DDDDDDDDDDDD

malevil2050 2014.11.23. 19:27:41

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Tudod van egy nagyon öreg mondás: Hiszem ha látom :)

Mók_Ica 2014.11.23. 19:42:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: a hónalj ujjazás is hasonlóan szép emlék lesz pedomaci arcával :)))

Renit vigyék már ki vmi dokihoz.... idegesítő ez a hangtalan beszéd.... :((((

Mók_Ica 2014.11.23. 19:47:13

Zsu nem azért ment be, hogy szerepeljen.... ..DE AZÉRT!!!!

Post Modern Prometheus 2014.11.23. 19:49:52

Hello, mai végeredmény:
kepfeltoltes.hu/view/141123/2014.11.23._www.kepfeltoltes.hu_.png

Szerintem ma már nem szimpátiaszavazás lesz, úgyhogy a következővel megvárom a kezdést :D

Admiral_General_Aladeen 2014.11.23. 19:52:49

@Mók_Ica: Kíváncsi vagyok,mit fog akkor csinálni.
Beül egy sarokba,és kivárja a finálét? :-)

Schlomo Goldberg 2014.11.23. 20:03:17

Nemsokára repül valamelyik Nobel-díj várományos a picsába. Hivatalos.

Mók_Ica 2014.11.23. 20:03:55

Lilu otthonról szaladt be és az otthoni ruhájában maradt :)
időközben bement a villába is és elárulta a dobozok titkát..... valamint ma kiderül, hogy ki(k) a legkevésbé szimpatikusak.... azok pedig mennek haza...

és jöjjön a NAGY balhé plasztikpocok és laccccccccci között

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 20:04:19

@Mók_Ica: hogyne emlékeznék... örökre beleégett a retinámba.

Mók_Ica 2014.11.23. 20:04:46

@Admiral_General_Aladeen: tuja lesz??? :))) akkor még második lehet, mint csaba

ő-szinte 2014.11.23. 20:04:55

@malevil2050: na jó, ha nem, hát nem :-P

Admiral_General_Aladeen 2014.11.23. 20:05:25

Lilu mámmmegint azon lovagol,hogy mégcsak most költöztek be...........

Mók_Ica 2014.11.23. 20:06:31

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az enyémbe is.... sajnos :))))

kis kártyákat osztogatnak egymásnak, ki melyik tulajdonságot ad a másiknak... többek között a "te leszel a hálótársam" kártyát is.... ez lesz a balhé alapja????

Admiral_General_Aladeen 2014.11.23. 20:06:58

Zsu pofája be nem áll majd az ágyban,denemúúgy :-D

Mók_Ica 2014.11.23. 20:07:26

@ő-szinte: nem tudja mi az... meséld már el neki!!!! :))))))

induljon a bulikaaaaa hihihhihihi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 20:09:14

@Mók_Ica: teljesen mindegy, ezek bármin képesek oltári balhét kivágni.

Ez a szürkesapkás mócsing kicsoda, aki az előbb beszélt??

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 20:10:01

Ádina megint jó arc volt:)
A dobozokra kíváncsi vagyok, jó ötlet lenne, de vszínű úgyis a retek fogja irányítani a háttérből, h ki, mikor, ki ellen fogja felhasználni. Pedig önálló felhasználással és az ilyen szépségnap helyett élesebb jutalmakkal érdekes is lehetne. A romantikus éjszaka gondolom véletlenül sem Vikácsu v valamilyen noname játékosé lesz, hanem az "álompár" egyik tagjáé.

Admiral_General_Aladeen 2014.11.23. 20:10:50

Fanni: szopd le a kisujjam!
Áádejóó! :-)

Mók_Ica 2014.11.23. 20:11:38

Fannika bebaszcsizott...nem kicsit :)))

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 20:12:05

Fanni haja amúgy szép? Nekem egy közelin kissé csimbókosnak tűnt

Mók_Ica 2014.11.23. 20:13:15

dennis legnagyobb problémája a dugás... :)
lacci szexuális kapcsit szeretne vikcsuval létesíteni a mosókonyhában..... dennis is csatlakozik.... romantika a köbön., egyik fiú sem szomjas

ő-szinte 2014.11.23. 20:15:12

@Mók_Ica: hehe, hogy ne tudná ;-))))

Admiral_General_Aladeen 2014.11.23. 20:15:46

Új ceccuàlis szokás:Minden nyakpuszi után,meg kell mutatni a szőrt a karunkon. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 20:15:53

@foxwiththegloves: én még nem tudtam eldönteni. De inkább tetszik, mint nem.
Bár belegondolni sem merek, hogy' fésülködhet... és az a hajszáltömeg, amit maga után hagyhat jártában, keltében.

Schlomo Goldberg 2014.11.23. 20:16:09

keményedik a helyzet, Basszájba és Kumisz már viszi Vikacsut a mosókonyhába, szexuális kapcsolat létesítése okán

ő-szinte 2014.11.23. 20:17:08

@Mók_Ica: most a végén vikicsuháj lesz megvbaszva akkor ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-O csak kamillázom, még a végén népszerű lesz bazzzz ;DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.23. 20:18:17

@Schlomo Goldberg: vikicsuháj meg olyan mint az úttörő, ahol tud, segít ;-DDDDDDDDDDDD

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 20:19:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is így vagyok vele
vannak direkt göndör hajra való bontókefék, szerintem azzal átfésüli hajmosás után aztán ennyi(ke)

Mók_Ica 2014.11.23. 20:21:39

@Schlomo Goldberg: izgató nyakpuszi volt.... és vikcsu majdnem elalélt, mert már ki van éhezve

laccccccccccci és plasztikpocok szépen beszélgetnek.... kurva és csicska..... megérdemlik egymást
a kis összeveszés után átrendezik a hálóban az ágyakat.... plasztik megszakít MINDEN kapcsolatot lacccival
denisnek sem jött be laccci dumája, amit plasztiknak nyomott

a riportszobában borzasztó megint a hangosítás.... visszahangos

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 20:23:28

Az ott az új csaj a paplan alatt? Kivel? Mondjuk ilyen tempóban inkább kevés az az 50-60, mint sok.

És kik smárolnak át keresztbe a másik ágyba?
Úristen, én csak kapkodom a fejem.

Mók_Ica 2014.11.23. 20:23:32

@ő-szinte: nem, csak nyakrapuszi volt.... de az éj és a paplan leple alatt mások is tapogatóztak hihihhhi... zsut is megsimizték :)))) nem véletlen ez a RAKO-szponzor :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 20:24:25

@foxwiththegloves: baszki, egy hete megy ez a szar... mi lesz még itt? :D

Mók_Ica 2014.11.23. 20:24:52

@foxwiththegloves: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is csak kamilláztam.... mi van itt kérem szépen??? :)))))

malevil2050 2014.11.23. 20:26:19

szuperképesség!!!!!!! scifi lett a vv :) besz@rás :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 20:26:30

@foxwiththegloves: és lapos is. Biztosan akkor szép, amikor frissen van megcsinálva.

Schlomo Goldberg 2014.11.23. 20:27:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: senki senkivel, Zsu egy ágyban aludt Dáviddal, Zsu szerint csak kis simogatás volt és ez belefér. Lilu közölte hogy már 6 egész órája van már bent Zsu, úgyhogy kóser.

kamilla123 2014.11.23. 20:29:35

én nem nagyon értettem,h akkor most ki hol alszik. kint a nappaliban Kazal Ádámmal? és akkor Denisz kinek adott puszit éjszaka? Remélem, ha Renit szavazzák ki. Amúgy is érdekes pszichológiai eset,h egy színésznőnek az első pillanatban elmegy a hangja, ahogy szerepelni kell a tv-ben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 20:32:32

@foxwiththegloves: akkor nézd meg, ha oldalról mutatják, úgy nagyon laposcsi az oldalsó tincsekhez képest,

@Schlomo Goldberg: oh, köszi. :D Nem értem az egészet, de így is jó lesz, ha hagyom a francba idén :P

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 20:32:36

kurvára nem érdekel Laci és Dóri, már elnézést. Ennél Iza és Krisz is jobb volt.

Mók_Ica 2014.11.23. 20:33:52

@foxwiththegloves: remélem dóri megy most ki....

denis osztja laccit a veszekedés miatt......

Mók_Ica 2014.11.23. 20:36:00

laccci bocsánatot kér plasztiktól a veszekedés miatt...... plasztik válasza: ennyi.... hihihihihihi

Mók_Ica 2014.11.23. 20:38:10

mingyá fény derül a dobozok titkára.... lilu bemegy a vellába.... szokásos idióta stílusban beszél velük.... irritáló ez beszédstílus.....

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 20:41:30

jááááj Macié a romantikus éjszaka, ez naaggggyon creepy lesz:) de jó:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 20:42:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): fel lehet használni, át lehet adni, ha kiesik valaki, akkor valaki megörökölheti a SZUPERKÉPESSÉGET :D Most tudják meg, h ki mit húzott.

Gia 2014.11.23. 20:44:03

Műkszik a Jósda..Komiszé a szoli :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 20:46:30

Hm, valaki összeírhatná holnap a posztba, hogy ki mit nyert/kapott.

Mók_Ica 2014.11.23. 20:46:40

1. szépségnap - totális "felújítás" - fannikáé
2. telefon - 120 mp telefonálás lehetőség - ádináé
3. száműzetés - száműzhet vkit 6 órára :)) - sínésznő
4. romantikus éjszaka - akit ő választ, azzal - macié
5. védettséget elvevő - danié
6. párbajtréning - tanácsot kap egy exvv-stől - zsué
7. döntés joga - vv7 újdonság - szavazat egyenlőség során ő dönt, nem 1 alkalomra szól - vikcsué
8. szoli - csere alapon adja oda - dennisé
9. családi óra - egy alkalommal 1 óra egy családtaggal - dórié
10. lila kendő - ádámé (??)
11. 20 ezer villakrajcár - dávidé (??)
12. joker - mindentvivő bárki kártyáját elveheti - lacccié

perszepolisz 2014.11.23. 20:47:22

Itt 12ker járt a legjobban azt hiszem, meg persze Laci

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 20:47:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hű, ezt most jól kiagyalta az rtl. Végre nem csak zabáló, ivó, hizó, tespedő lakók lesznek, hanem ezek a kiváltságok jól megkavarják majd a szart.

Mók_Ica 2014.11.23. 20:47:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: tuTTam, hogy kell :)))) a 10-11-esben nem vagyok biztos....

malevil2050 2014.11.23. 20:48:25

Nahh meglépte az rtl a baromságát ismét.Nesze neked játék, két olyan "képesség" amely lényegesen elüt a többitől ,ez szerintem nem igazságos.Tehát dani és vikcsu helyzetelőnyben van nahh meg a jolly joker is.Bizonyos személyeknek már előnye van.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 20:48:40

@Mók_Ica: ügyi voltál:)
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is ezt mondtam, csak attól félek h a retek irányítja majd a szálakat a háttérben, nem a játékosok.

perszepolisz 2014.11.23. 20:49:54

Ádám így most meddig lesz lila kendős?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 20:51:03

@Mók_Ica: oh, de cukker vagy :DDDDD

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, megy majd a szarkeverés, végre valami :DDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.23. 20:52:02

@perszepolisz: 1szer használhatja :)
@foxwiththegloves: köszi :)

fannika lottyon van, úgy néz ki, mint egy tampon..... szakadok :)))
büntiben van, mert elhagyja a mikroportját mindig

Mók_Ica 2014.11.23. 20:53:14

nyugi szoba eddig nem volt nyitva, mostantól nyitva áll :)

vikcsu egy szál törölközőben áll...... szíííííp :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 20:53:53

A színészlibának nem kellene beszélni, csak mondom.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 20:54:36

jessz, új lakó! Istenem, csak egy favágószexuális pasi legyen:D

Mók_Ica 2014.11.23. 20:55:26

na, liluka kedvesen közölte a lakókkal, hogy a legkevésbé szimpatikus lakó elhagyja a villát....
nekünk elmondja, hogy ez szerdán lesz.... és érkezik helyette egy másik.....

csak én nem láttam a beharangozóban leadott plasztik sírást a mai adásban?????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 20:56:16

@foxwiththegloves: egy valódi pasit is beküldhetnének, ja :DDDDDD

@Mók_Ica: ne lepődj meg, ha nincs.

Mók_Ica 2014.11.23. 20:57:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én egy naiva vagyok és még mindig meg tudok lepődni :)))

Schlomo Goldberg 2014.11.23. 20:57:22

Szerdán repül valamelyik és új lakó jön helyette. Nyugiszoba megnyílt. Zsu megengedi Dávidnak hogy megnézze fürdés közben, cserébe masszázst kér. Kameridőt nyer, okos csaj.

ő-szinte 2014.11.23. 20:57:35

@Mók_Ica: pont zsuzsit???? :-OOOOOOOOOOO LOL szakadok :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem Penny hajója 2014.11.23. 20:58:07

Nem gondoltam volna, hogy "a gyerekemért vagyok itt" Zsuzsa lesz a legnagyobb ribi a villában...

Admiral_General_Aladeen 2014.11.23. 21:00:08

Lilu most szerzett nàlam egy pirospontot.
Fanninál már idegesített,hogy minden elé odateszi hogy "szerintem"
Most hogy Lilu rápirított,elégedettséget érzek....bár SZERINTEM Fanni nem fogta fel a célzást ;-)

Admiral_General_Aladeen 2014.11.23. 21:02:36

@Nem Penny hajója: Ez engem is meglepett.
Bár ha jobban belegondolok,valahogy nálam is vele kapcsolatban jön elő a demeg....nám érzés. Pedig nem is az esetem.

perszepolisz 2014.11.23. 21:02:50

Sínésznő képessége is király, de kíváncsi vagyok mikre használja majd fel.

Gia 2014.11.23. 21:02:57

@Nem Penny hajója: Lehet,hogy akar még egy gyereket. ;-)

Mók_Ica 2014.11.23. 21:03:05

@ő-szinte: ő NEM szerepelni ment be :))))))

@Nem Penny hajója: kint nem az volt?? :)))

Gia 2014.11.23. 21:06:15

Gumipocok úgy néz ki,mintha Aleska Diamondot összemosták volna Éjjel-Nappal Zsófival.

Mók_Ica 2014.11.23. 21:07:14

úristN..... a belevalóban Zoli, dávid uncsitesója..... hát egy tanulmány ez a csávó......

Mók_Ica 2014.11.23. 21:08:04

@Gia: jó hasonlat :)))) van benne valami :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 21:11:35

@Admiral_General_Aladeen: szerintem, Fanni nem sok dolgot fog fel, talán a szépítkező napot, talán :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 21:12:19

Szakadok, hogy aunak még kérdést feltenni is súgúgép kell :D

Mók_Ica 2014.11.23. 21:13:44

a dobozok fel voltak számozva??? ha nem, akkor a retek névre osztotta le a képességeket.....

kamilla123 2014.11.23. 21:14:56

vajon miért változtatták meg a Belevalóban, hogy nem két, csak egy műsorvezető van? szerintem teljesen jó volt együtt Au és Éva. Így külön-külön kicsit uncsi lett Belevaló. Főleg, h ugyanazokat a videókat adják le még egyszer, mint amik az összefoglalóban voltak. Ennek mi értelme van?

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 21:16:34

@Mók_Ica: mármint h nem volt ellenőrizhető, kihúzzák a számot, amíg odamennek a szerkik hozzápasszintják a számhoz a tartalmat.

perszepolisz 2014.11.23. 21:16:48

@Mók_Ica: Várjuk meg kit hajítanak ki szerdán, ráérünk akkor kombinálni, hogy mi volt az RTL célja.

Mók_Ica 2014.11.23. 21:17:02

vikcsu undorodik a nyers hústól..... hogy akar így boncmester lenni???

Mók_Ica 2014.11.23. 21:19:25

@perszepolisz: :))) pedig olyan jó kombinálni :))))

@foxwiththegloves: lehet a dobozok sorban voltak....

Gia 2014.11.23. 21:19:29

@Mók_Ica: Hát ezt én sem értem.. :-o

Mók_Ica 2014.11.23. 21:20:22

@Gia: majd élő embereket fog boncolni :))))

Gia 2014.11.23. 21:20:49

Én is vega vagyok félig-meddig,viszont nem is boncolok...

perszepolisz 2014.11.23. 21:21:11

Na jó akkor, mi van ha Ádám pottyan ki és akkor se az ő se a Laci képessége nem ért tulajdonképpen semmit.

kamilla123 2014.11.23. 21:21:55

@Mók_Ica: lehet,h csak a kisfilmjében találta ki ezt a boncmester dolgot, h érdekessé tegye magát? mert ez több mint gyanús :-)

Mók_Ica 2014.11.23. 21:22:05

@perszepolisz: megkapja az új beköltöző :)

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 21:23:13

@Gia: én is, és én sem:D

Au sírt már eddig a belevalóban?

kamilla123 2014.11.23. 21:23:33

@perszepolisz: igen, én is erre gondoltam,h nem érdemes túl sokáig várni a felhasználással, mert ki lehet esni szuper képességekkel is

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 21:23:55

@perszepolisz: aki kiesik, áthagyományozza vkire. szal simán lehet, h vkinek több képessége is lesz egyszerre.

Mók_Ica 2014.11.23. 21:24:11

@kamilla123: háát sárlott esete kapcsán is bebizonyosodott ez már..... de most a villabeli fiJúk is ezt emlegették annak kapcsán, hogy vikcsu nem nyúlt a húshoz..... tehát ő ezt bent is mondta.... sárlott pedig bent már "tagadott" :))

Mók_Ica 2014.11.23. 21:25:03

@foxwiththegloves: még nem és még nem is helikopterezett :))))

perszepolisz 2014.11.23. 21:27:55

@foxwiththegloves: Arra gondoltam, hogy a szerdán olyan kieső lesz akinek nincs fontos képessége (Ha az RTL osztotta a lapokat) Tehát Dávid, Ádina, Plasztik, Zsu, Komisz, Szűzpöcök lehet bajban. Tehát Dávid megy haza.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 21:29:01

@kamilla123: @Mók_Ica: DE MOST NAGYON GONDoLKODNIA kell, amit szerintem, nem szokott, szerintem, jól gondolom, szerintem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 21:29:57

@kamilla123: eddig is igy volt. Első héten (meg sátoros ünnepeken) ketten vezették, aztán hetente váltották egymás. Tavaly Csobotadél és VVBéci voltak. Egyik héten ez, másikon az.
Megjegyzem, Évából PONT elég ennyi is, amennyit ma láttunk belőle.

Gia 2014.11.23. 21:30:31

@foxwiththegloves: Au még nem sírt,mert nem lógattak be elé egy műpókot. :-)

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.23. 21:30:48

@Mók_Ica: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: áhhh, ez nonszensz!!
@perszepolisz: akkor is továbbadja a maradóknak.

Na átadom a terepet az éjjeliőröknek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 21:31:21

@Mók_Ica: szerintem pont azért undorodik a nyers hústól, mert azzal dolgozik. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 21:32:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: egyik héten volt az Adél, másikon Béci. Aztán lehet, hogy hvégén közösen toltak egy-egy adást, de én úgy emlékszem, hogy hetente más volt.
De javitsatok ki, ha tévedek...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 21:33:36

@foxwiththegloves: csók, Drága :)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én imádom a nyers húst fogni, vágni, szeletelni, pácolni, elkészíteni, megenni :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 21:34:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): fogalmam sincs, csak olyan soknak tűnt ez az idő, annyira, de annyira nem néztem :D

mosca.della.frutta 2014.11.23. 21:36:05

eh, meccsoda felüdülés volt az Éva nélküli Belevaló, egyszer se kapcsoltam el közben, ilyen még nem volt nálam ebben a szériában ;P xD

Mók_Ica 2014.11.23. 21:37:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: sztem nem hetente, egy-két naponta.... gondolom ahogy beosztották őket

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lehet... ettől még hülyén jön így ki....

Mók_Ica 2014.11.23. 21:39:49

@mosca.della.frutta: ő a műanyag zacskóktól és szilikon sütőformáktól :))))

mosca.della.frutta 2014.11.23. 21:41:54

amúgy én is vegetáriánus vagyok, van annak már vagy hat éve, és kerülöm is gondosan a húspultot a hiperekben, de azért, na! ha olyan vendégeket várok, akik húsevők, azért nem csak hogy megfogom, de el is készítem, és NEM undorral, mert sztem az undorral készített kajánál nincs illúzió rombolóbb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.23. 21:44:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: énisénis... ! sőt, a fasirtnak valót gyúrni, "marcangolni" is.
De nem is vagyok boncmester. :D Ja és hentesésmészáros se.

ő-szinte 2014.11.23. 21:44:30

@Mók_Ica: értem, ez mindent megmagyaráz :DDDDDDDDDD
(de nem)
viszont az igen, hogy neki már VAN gyereke
és hát az is valahogy csak elkészült ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyemakisszíved 2014.11.23. 21:45:46

Jók ezek a szuperképességek. Mondjuk csak annyiból, hogy meglátjuk, ki hogyan sáfárkodik vele. Az milyen lesz, amikor már közel a döntőhöz, már mindenkinek egy csomó képessége lesz. A végső győzelmet tekintve szerintem nem számít, bár egyes képességek meghosszabbíthatják valaki bentlétét. És az is igaz, hogy aki időt nyer, életet nyer. De hosszú távon azt hiszem azok a képességek jobbak, amikkel játszani lehet, vagy amikkel adni, nem elvenni.
Aurelio milyen jó műsorvezető lesz!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 21:46:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tatár beefsteak a gyengém :D

Jó, én sem vagyok az, de szeretek babrálni minden ilyen kajával. Tök izgi, ahogy átalakul a kezeim alatt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 21:47:52

@mosca.della.frutta: tanulnod kell még ezt a szakmát, de majd az éden hotelre kikupálunk :P

Mók_Ica 2014.11.23. 21:48:43

@ő-szinte: most csak tipi tapi volt a takaró alatt.... :)))) de lehet, hogy gyerekcsinálást is akar majd gyakorolni :)))

@mosca.della.frutta: de mimikátlan az arca, így nem fogjuk látni :)))))

Mentula 2014.11.23. 21:49:08

6. párbajtréning - tanácsot kap egy exvv-stől - zsué -- muhahaha, látom, ahogy bármelyik random korábbi vv-s kiosztja at eszet :)
főleg az 5, 7 , és a 10-12-hez képest. de jó lesz ez, legalább a fineszes játék minimális esélyét visszahozza, abban az előző évadnem volt úl erős. igaz a felhozatalt még nem ismerem, de kicsit emeltek az átlag életkoron, ami nem baj.

Mók_Ica 2014.11.23. 21:52:46

@Mentula: talán nem annyira agyhalottak, mint az előzőben.... de most sem agysebészek vannak bent :)))) az átlagéletkor emelése viszont tényleg jó :)))

az ex-vv-s talán vmelyik nyertes.... de erre most már nem vennék mérget, hogy elhangzott....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.23. 21:53:17

@Mentula: asszonyt hova dugtad? :) Vagy ő a nappaliban?:DDDD

Gia 2014.11.23. 21:58:14

Mi lenne ha Simonság költözne be?Kifeküdnének a lakók.. :-D

mosca.della.frutta 2014.11.23. 22:01:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: na köcce, akkor el nem mulasztok egyetlen napot se xDD csak pl tegnap konkretice kitett a blogmotor és nem engedett vissza többet; nálatok is szokott ilyet, vagy csak velem geccóskodik? :/

Gia 2014.11.23. 22:02:24

@mosca.della.frutta: Néha engem sem szokott engedni hozzászólni.

mosca.della.frutta 2014.11.23. 22:05:49

@Mók_Ica: ó az neki nem gond, majd pótolja a mimikát a szokásos gettósztájl mutogatással, és mondja, mondja, mondja a magáét, csak ahogy szokta xDD

Akármi Áron 2014.11.23. 22:06:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Felváltalak itt, mennyé Nocsi vár otthon, szójjá, ha hazamehetek:D

Akármi Áron 2014.11.23. 22:07:31

@Mók_Ica: Háj Mókuci, csak beköszönök, elkéstem, kissé, ugyi?:)))) Na majd holnap időbe gyövök:)

Mentula 2014.11.23. 22:07:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nem dugtam semmit sehová még :) most sem láttam az öfi-t, ilyenkor kb fél 9-ig még a gyerek is itt kódorog, legózgat, meg ilyenek, úgyhogy nem játszik a vv7 :), de ti idekommenteltétek. úgy emlékszem, hogy régebben 10 után volt.

mosca.della.frutta 2014.11.23. 22:08:49

@Gia: az gyakran megesik, olyankor nyomok egy F5-t, és utána minden oké, de tegnap kiléptetett, és soha többet nem engedett vissza (csak nyígott, hogy nem megfelelő jelszó, vagy mi)... így még sosem jártam, de mára megjavult, hurrá! ;)

mosca.della.frutta 2014.11.23. 22:16:27

@Mentula: na de ki lesz az? me' érdemben csak olyantól lenne értelme tanácsot fogadni, aki meg is nyerte, azokból meg ki jöhet szóba? Alekinnyó, Majka élből kilőve, mert ők a konkurenciához csapódtak, Attilát nem is tudom, volt egyáltalán párbajon? VV Lacit azt se tudjuk, él-e még, utolsó infóm róla, higy valahol Londonban dekkol, ki is volt még..? ja, a kis lapulós Milo gyerek, aki ugyancsak nem párbajozott szerintem, hogy tréningezne bárkit is:.?

Nem Penny hajója 2014.11.23. 22:17:16

@Gia: "Mi lenne ha Simonság költözne be?Kifeküdnének a lakók.. :-D"

Igen, az nagy poén lenne... Nagyon bírnám, ha meg merné lépni az RTL :)

keymaking (törölt) 2014.11.23. 22:30:56

nem értem fenőtt értelmes emberek hogy képesek ezt a szemetet nézni?
én, ha tartalmas szórakozásra vágyok, elmegyek sznházba vagy operába, ez van, nem vagyunk egyformák...
sajnos(mármint mindenki olyan lenne mint én...)

Mók_Ica 2014.11.23. 22:31:35

@mosca.della.frutta: gumipocok gettósztáljban nyomja :))) jóóóóó :)
volt, hogy engem sem engedett, de másnapra vagy inkább a következő posztcsira már engedett kommentelni....

maj Au ad tanácsot :)))) vagy Éva... oszt mehet a hempergés :)))

@Mentula: hétközben 10kor, hétvégén korábban van :)))

@Akármi Áron: szia Áronka :) hiányoztál, holnap mmkk gyere időben :) <3

Akármi Áron 2014.11.23. 22:32:12

@Mók_Ica: Operába voltam, baj-e?:)))

Mók_Ica 2014.11.23. 22:33:06

@keymaking: és ma miért nem mentél tartalmasabb estére? vagy miért nem kapcsoltál el? mi jól érezzük itt magunkat!

Mók_Ica 2014.11.23. 22:33:53

@Akármi Áron: mit láttál? mi tegnap voltunk kúltur esten :)))

Akármi Áron 2014.11.23. 22:35:12

@Mók_Ica: Puszcsi, holnapra akkor marad a tartalmas szórakozás, jövök:) Jóccaka:))))

egyemakisszíved 2014.11.23. 22:35:28

@mosca.della.frutta: Ha nálam lenne ez a kiváltság, én Attilát kérném, a saját szériáját illetően nagyon jó meglátásai voltak, nemcsak a saját, hanem mások párbajesélyeit illetően is. Ha háttérbe tudja szorítani a személyes preferenciáit, bárkinek nagyon jó tanácsadó tud lenni, szerintem.

Akármi Áron 2014.11.23. 22:37:31

@Mók_Ica: Gondold át....szerintem megfejted, ha nem, holnap elárulom:))) szva <3

Mók_Ica 2014.11.23. 22:39:45

@Akármi Áron: gondolkodni fogok :)))) aludj jól :))

@egyemakisszíved: csak mert te tudol gondolkodni, azért :))) bár lehet ez nem kívánság műsor lesz, majd a retek ad akit akar.....

Mentula 2014.11.23. 22:39:52

@mosca.della.frutta: hát ez az, erre utalatam én is a 'muhahá'-val. még ha valamelyik szellemileg vértezettebb is lenne a consilieri, az sincs bent, nem tud lófaszt sem a valós helyzetről, mert ugye az összefoglalók csak a valóság kis szeleteit bontják ki. :) vagyis ez a cucc nem ér semmit.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 22:43:18

@mosca.della.frutta: Atti 3-at nyert (bár lehet, h a döntővel) és nagyágyúkat ejtett ki, Fecó meg a mániás depressziós csaj, aki szintén nyert 2 párbajt. Csak sztem Atti nem szívesen adna ki infókat. Aki használható lenne ilyen szempontból, mármint h nyert párbajt és értelmesen el is tudná mondani, h mit kéne csinálni és hajlandó is lenne elmondani, az Éva, Viki és Eszti. Ezek közül Éva a csatorna alkalmazásában áll. Bár sztem ez a kártya minden párbajnál fel lesz használva, szal Éva nem lesz elég.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 22:46:19

@Nem Penny hajója: De nem lépnék meg, mert annyira kezelhetetlen, h örülnek, h már megszabadultak tőle.

Mentula 2014.11.23. 22:47:49

@Mók_Ica: no, akkor lehet, hogy néha még látom is:) oké, hogy van net, de úgy nem az igazi, kell tv-s fíling, hogy ezt most még 580.000 (?) ember nézi, van reklámszünet, Lilu, meg az IB..:)

egyemakisszíved 2014.11.23. 22:52:03

@Mentula: Már hogyne érne, pont az a jó benne, hogy a tanácsadó kívülálló, pont azt látja, amit mi. Tudja szimpátiarangsor állását, figyeli a VV körüli reakciókat, így olyat tud, amit a bentiek nem. (Viszont ő is tévedhet. ) Mondjuk az kérdés, hogy a kihívás előtt adhat-e tanácsot, vagy csak a párbajon való viselkedésre trenírozhat. Mert csak az első jelent valós előnyt, szerintem.
@Mók_Ica: Atti for president! :)

Mók_Ica 2014.11.23. 22:52:59

@Mentula: úgy az igazi, igen :)) de ha mégsem sikerül a tv-s fíling, mi itt vagyunk :) lehet, hogy nem mindenki minden este, de vagyunk :))) welcome on the board :))

@MolnarErik: én úgy értelmeztem, hogy nem mindegyik kártya "folyamatos", van amit csak 1x lehet használni....

Mók_Ica 2014.11.23. 22:54:57

@egyemakisszíved: atti bezony :))) egyébként ilyen tanácsosdi eddig a döntők előtt volt, akkor mentek be exvv-sek a villába.... a vv6 végén ment be pl.: Milo, Atti, Csaba és Sehi

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 22:59:13

@Mók_Ica: Hát ha csak egyszer, akkor elmegy az első párbajon, akkor Éva is bírni fogja a terhelést :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 23:03:46

@egyemakisszíved: Hát kihívás után már mi értelme? Csütörtökön kapná meg a tanácsot, péntektől tudná hasznosítani, amit csak szombaton lát a közönség, vasárnap meg már párbaj. Mondjuk persze a kihívott is igénybe veheti, szal lehet, h tényleg úgy lesz, de az már csak halottnak a csók.

Mók_Ica 2014.11.23. 23:05:05

@MolnarErik: csak az a baj, ha nem kerül idegállapotbba, nem fog hemperegni :))))

jó éjt mindenkinek, az éjszakásoknak sok on-t!!!

Mentula 2014.11.23. 23:06:12

@egyemakisszíved: na, ez igaz.azt,hogy kit kellene kihívni, jobban leveszi kintről bárki, de pl. Atti van olyan genyó, hogy csak úgy, szórakozázásból átb..ssza Zsút, vagy kit.
@Mók_Ica: sztem azok a tanácsok annyit is értek.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 23:07:45

@keymaking: ha mindenki olyan lenne, mint te, korodhoz képest 40-80 év múlva megszűnne az emberi élet, TE ostoba 8)
a világ és az élet csodája sokszínűség, például, hogy az ilyeneknek mint te nem kell többet válaszolni semmire például.

egyemakisszíved 2014.11.23. 23:17:08

@MolnarErik: Szerintem, ha már felkérték erre a szerepre mindent elkövetne, hogy jó szolgálatot tegyen a megrendelőnek. Mindenképp igyekezne a lehető leghozzáértőbb módon viszonyulni a tanácsadáshoz. Ezt még akkor is láthattuk, amikor ő is játékban volt, soha nem adott félrevezető információt, ha a párbajról kérdezték.
Az lesz az érdekes, hogy valaki úgy esik ki, hogy egyszer sem használta a szuperképességét, már súlyosabb fajtából valókat, és az átszáll valaki másra. Egyébként is vannak olyan képességek, amivel nem tanácsos élni, vagy nagyon meg kell gondolni, hogy mikor vetik be, mert szinte csak rosszul lehet belőle kijönni. Ilyen pl. a száműzetés vagy a joker, de a védettség is.

Morcz 2014.11.23. 23:17:37

Sziasztok!

Ez a sok képesség még jópár mókás helyzetet fog okozni....:D
Egyébként a szerkik nagyon le vannak maradva,
Amit furcsállok, hogy a mai öfiből kimaradt a beharangozóban látott síró Dóri, és az összevesző Dani és Laci.....
Zsunak 24 évesen hogy lehet ilyen leélt bányarém feje?

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 23:19:22

@Morcz: az összevesző Dani Laci az egy beszélgetés volt Laci és Dóri beszélgetéséről, hogy azt mondta anyád, szerintem

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 23:20:46

@Mentula: Igen, Atti simán félreveztő tanácsot adna. Au (mondjuk) meg képtelen lenne magától elvonatkoztatni:
- Hát nekem az jött be, h a f@szomat pörgettem.
- Te, én lány vagyok.
- Hú tényleg, akkor nem tom mit csinálj.

Morcz 2014.11.23. 23:21:14

@Ay Mama, Que paso: érdekes, de akkor miért nem láttuk, mikor meg az előzetesben benne volt?

Morcz 2014.11.23. 23:22:26

@MolnarErik: biztos akkor azt tanácsolná, hogy pörgesse a seggét...:D

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 23:27:57

@Morcz: szerintem én láttam 8) és Dói sírását is
de lehet hogy csak bele hallucináltam az előzetest a történetbe 8)

beacska 2014.11.23. 23:27:57

jó estét, jó szurkolást!
szerintem Lacci Joker-kártyája egy kilövési engedéllyel ér fel. Ha van bent 4-5 ember, aki gondolkozik is, akkor rá teszi a jelet, mert sose lehessen tunni, mikor fájdul meg a foga az én extrámra....osztand, ha ki van már jelölve, nem sokra megy a Jokerével. Mire váltja be? hajat mos? vagy elmegy vacsorázni? telefonos segítséget kér a mamájától?...és akkor a Joker már nem is ér semmit....ezt most kell meglépni, minél hamarabb

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 23:28:56

@beacska: az mond neked valamit, hogy Gastonville Ty Cobb?? 8)

Gia 2014.11.23. 23:30:20

Védettségre váltja be.Vagy az nem volt?

Morcz 2014.11.23. 23:30:38

@Ay Mama, Que paso: :))))))

@beacska: de mi van ha kiválasztottként elszedi a védettséget? :D

Egyébként észrevettétek mennyire viszhangzott a riportszoba?

VV Özséb 2014.11.23. 23:30:44

emberek aztmondom szavazzunk. nézzük meg ki a legszimpatikusabb

vote.pollcode.com/43969111

Gia 2014.11.23. 23:30:55

Mármint Laccci a Jokert.

beacska 2014.11.23. 23:31:05

@Ay Mama, Que paso: a Ty Cobb igen, a Gastonville-n még agyalok

beacska 2014.11.23. 23:31:59

@Morcz: szerintem kiválasztottként már nem lehet....csak a kihívás előtt...szerintem

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 23:33:20

@beacska: ???
és Ty Cobb egy revolverhős, vagy egy baseaball sztár?vagy mindkettő
lehet keverlek valakivel
Gastonvillei őrezred?nincs valaki Costa Rica-n?

Gia 2014.11.23. 23:33:21

Nehéz a a szavazás az elmebetegek közül..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 23:34:38

@egyemakisszíved: Sztem 1 ilyen párbajtréningen az az igazán jó tanács, hha elmondják, h építheted fel pár nap alatt a 0-ról magad, mondjuk ahogy Viki csinálta. És ilyen jellegű infókat sztem Atti már nem osztana meg.

beacska 2014.11.23. 23:35:16

@Ay Mama, Que paso: :D nem keversz ;)...csaó
csak a Gastonville nem ugrott be, de rágugliztam ;)

Morcz 2014.11.23. 23:35:32

@Gia: én az app-on már szavaztam.

beacska 2014.11.23. 23:36:10

@Ay Mama, Que paso: hátte mit keresel itt? nagyon unatkozol? ;)

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 23:36:49

@beacska: Olá!!! 8D
kedvencek VV7ből?

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 23:37:57

@beacska: Olá!!! 8D
kedvencek VV7ben?
várom a stremet és kb igen 8)

beacska 2014.11.23. 23:38:03

@Ay Mama, Que paso: még nincs. kivárok....Iza is csak a 10 napon ugrott be ;)...bár azon már túl vagyunk, vagy mi....szóval még várok. és te? neked van már?

mosca.della.frutta 2014.11.23. 23:39:16

@nosce: mondanám, hogy akkor már inkább az F1 - ha az idei szezon nem lett volna ennyire lapos, hogy gyak az első futam után zéró rizikóval lehetett fogadni a VB-győztes csapatra... :P

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 23:40:17

@Morcz: Kiválasztottként már nem lehet használni a védettséget.
"Ha a tulajdonosa nem köti fel magára a kendőt a kiválasztás pillanatáig, akkor ezt követően már nincs erre lehetősége egészen a következő párbaj utánig."
És a Jokert se olyan egyszerű használni:
"a kártyát csak akkor lehet felmutatni, amikor a megszerezni kívánt kiváltság tulajdonosa fel szeretné használni azt. Például ha az egyik villalakó élne a hazatelefonálás lehetőségével, akkor a Jokert felmutatva az automatikusan átruházódik a kártya használójára."
Tehát Laci nem tudja csak úgy elvenni a védettséget a Jokerrel, csak ha épp fel akarják használni.
rtl.hu/rtl2/valovilag/szuperkepessegekkel-felvertezve-indulnak-harcba-a-valovilag-jatekosai

Gia 2014.11.23. 23:40:52

@mosca.della.frutta: Csapatra igen,de a pilótára nem.

Morcz 2014.11.23. 23:41:50

@MolnarErik: köszi!

Mindenesetre, Basszájba szerintem túl fogja magát taktikázni. :)))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 23:42:22

@beacska: Dehogy vagyunk túl, ma 1 hete kezdődött :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 23:42:51

@beacska: Edina, Reni utóbbitól sokat várok a játékban előbbinek odaadnám a nyereményt

Gia 2014.11.23. 23:43:08

Ezek a szabályok még nekünk is nehezen megjegyezhetőek.Mit kezdenek velük a csökkent képességűek? :-)

Gia 2014.11.23. 23:44:06

Beácska még van 3 napod! :-)

Morcz 2014.11.23. 23:45:05

@Gia: mit kezdenének? Nekiállnak át- és félreértelmezni... :D

egyemakisszíved 2014.11.23. 23:45:59

@MolnarErik: Mit csinált Viki? A párbajig már nem tud senki tenni semmit, szerintem. A párbajtanácsadó már csak abban tud segíteni, hogy elmondja, hogy a benti villalakó helyében ő kit hívna ki, úgy hogy esélye legyen a visszakerülésre. Ebben segítségére van az, hogy látja, mi mit láttunk addig az időpontig a szereplőkből.
Amúgy a súlyos képességekkel "megvertek" szerintem csak úgy fordíthatják a maguk javára az adottságukat, hogy odaajándékozzák másnak. Egy barátnak, szövetségesnek, ha az bajba jut.

Gia 2014.11.23. 23:47:37

@Morcz: "Pasztmek":-)))))))))))))) Röhögtetsz itt az iccakába.. :-)))))))

büdösbohóc (törölt) 2014.11.23. 23:50:07

@Ay Mama, Que paso: megszűnne az élet?
hahaha
vicces fiú vagy te. ezzel akarod megmagyarázni magadnak hogy miért nézed a vv7-etttttttttt

jézusom, nyomorék :-DDD

Gia 2014.11.23. 23:51:08

Nem tudom ki jön be szerdán,de valami köze kell,hogy legyen a káposztához. :-D :-P

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 23:51:55

@Morcz: Hát igen, már most azt számolja, h hány jelet fog kapni.
Taktikázni persze csak szeretne, mert hiába képzel el valamit, h milyen taktikát kéne követnie, ha csinálni csak azt tudja, h tenyérbemászóan hepciáskodik.

Chuck Νorris 2014.11.23. 23:52:55

azt vettem észre a videoban hogy az egy másodpercre juto bazdmegek száma valószinüleg meghaladja a nemzetközi átlagot.

Ay Mama, Que paso 2014.11.23. 23:54:29

@büdösbohóc: ha mindenki olyan lenne kihalna az egyik nem
T-E PÖCCS
szabad akaratomból nézem, engem nem kényszerít senki, neked ki tartja a pisztoly a fejedhez, hogy oda írj ami szerinted szemét, vagy ide hozod a szennyest amit nem fér el otthon

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.23. 23:56:58

@egyemakisszíved: Hát ő volt a legutáltabb játékos kint mivel kiprovokálta a legnépszerűbb Simon kizárását. Bement az új játékos ezzel az infóval, h simán ki lehet ejteni. H pontosan mit csinált Viki, azt meg nem tom mondani, azt ő tudná a párbajtréningen, de a párbaj idején már kevesebben utálták mint az ellenfelét, pedig ő lett volna a hős, aki kiejti a legutáltabb játékost.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:01:41

Ó Uram! Deux ex machina! Panem et circsenses! Streamus publicus! X-men!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 00:02:06

@Morcz: Megy az on, és a túltaktikátzás :)

egyemakisszíved 2014.11.24. 00:02:47

@MolnarErik: Már bocs, de Viki nem csinált ott semmit, annál inkább a szerkesztők. Dávidból beképzelt idiótát, ha jól emlékszem. Viki meg meghúzta magát, mert igen meg volt szeppenve, vélhetően ő is úgy érezte, hogy túllőtt a célon Simon vegzálásával.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:03:09

debütál a baszoba, ahol most is nyugi van

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:04:55

MaciLaci DennisDávid klikkesednek

mosca.della.frutta 2014.11.24. 00:07:34

@Gia: hát aztán az nem teljesen mindegy? :PP /kivéve, ha mergásnak szurkol az ember, de én NEM ;) viccen kívül pedig, az volt a gáz, hogy egyetlen másik csapat se tudott még csak a közelükbe se kerülni, és ez valahogy elveszi az ember lelkesedését / hát ha még a ferka egy olyan f*stalicskát képes csak összehozni, mint az idei vörösgebe volt.../ na de mindenkitől bocs az offért ;)

Morcz 2014.11.24. 00:09:30

@MolnarErik: látom, de ma sszem kihagyom, mert eléggé elfáradtam.
Holnap jövök, legyetek jók!

Gia 2014.11.24. 00:10:16

Nekem nem volt mindegy,lévén,hogy 6 éve csokibaba párti vagyok.De az F1 már csak ilyen,emlékezzünk Schumi vagy Vettel sokáig tartó egyeduralmára.Ott sem rúgott más labdába.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:11:51

a szex a téma bejön Vikcsu és Edina
Edinát figurázza ki Maci
Edina nincs hozzászokva, hogy nyíltan beszéljen a sexről, kicsit fél kicsit kiváncsi

Gia 2014.11.24. 00:12:52

@Ay Mama, Que paso: Köszi a közvetítést,én sajna nem tudom nézni.

Nem Penny hajója 2014.11.24. 00:14:08

Eddigi legjobb online stream :))) Csodálom, hogy mutatják :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:14:12

béking lehet hogy valaki megdugta Zsuszit
biztos és a szaunában

Nem Penny hajója 2014.11.24. 00:15:29

A beszélgetés szerint Zsu tényleg egy ribi... még Macira is rámozdult, meg állítólag dugott

Nem Penny hajója 2014.11.24. 00:16:13

Basszájba közben recskázik?

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:16:42

Zusza mindenkire ráment
Edina "nem beszéljünk erről, mert még nagyobb reklámot csinálunk"
Edina "ráfkos egy pina ez na"
Zsuzsa megvezeti Danit és Dávidot
érik a mesterhármas

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:18:15

@Ay Mama, Que paso: jav. Vikcsu "ráfkos pina ez na"
Edina lentermeti Vikcsut, hogy ne legyen ennyire közönséges
Laci szerint Edina nem tudja mi mond

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 00:18:24

@Ay Mama, Que paso: És az is kiderült, hogy szűzpöcöknek nagy a pöcke.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:21:56

húsleves citrommal a la Ádám

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:22:40

Zsuzsi nem csak baszik, hanem takarít is
nagy szarban lehet svájci frankhitel?

mosca.della.frutta 2014.11.24. 00:23:14

@Mók_Ica: nemá Éva?? milyen tanácsot adhatna - a hempergést leszámítva - amikor ő Alekinnyó nélkül kb az elsők közt takarodott volna ki? :PP na őrá igaz, hogy Alek építette fel, vagy hozta be a játékba, önerőből abban a brigádban nem soká húzta volna, a Rácz testvérek kicsinálták volna (így is majdnem).

/na de most jövök rá, milyen hülye vagyok, Majkát írtam elsők közt, pedig ő nem is nyert a szó szoros értelmében, de annyira ő maradt meg nekem leginkább abból a szériából, hogy automatikusan rá asszociáltam, rögtön Alekinnyó után. xDDD/

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 00:25:53

Egy hangyányit punnyadt a társaság.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:28:08

pakolgatás, fürdés, üres csevej

mosca.della.frutta 2014.11.24. 00:28:19

@Gia: ja így érthető (jelzem, én is neki szurkoltam ebben a felállásban, amúgy értelemszerűen egy vöröstaligásnak, aki nem szakállas talibánra hajaz mostanság;) na de akkor nagy az öröm nálad, megvan a 2. cím, gratu! :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 00:29:39

@egyemakisszíved: Persze, h a szerkik segítik az egyik párbajozót, azt akibe látnak potenciált, pont ezt kell elérni, olyat csinálni, h a szerkik lássanak benned potenciált, és kapjál műsoridőt.
Azért annyira nem húzta meg magát
www.valovilag.hu/video/238627/

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:31:32

labdáznak, mint a labdaházban Ádi kis maroklabdájával
Dávid honvéd drukker, sokat járt meccsre, Ádi pár kerülttel arrébb (UTE)
elhangzik Pásztó József neve!!!!!!!!!!!!!
futball titkok..........

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:33:39

Várhidi táblatántologató Pétert is megidézik
Dóri nem tud aludni és nyávog, pedig ha tudná, hogy a fociban nagy pénz van, pláne manapság.....

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:35:00

Véber Gyuri neve adja meg az est alaphanját

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:36:59

Fanny nem tudja hogy miért kapott büntetést
L
o
L
Fanny meg van törve, mint a kit katt felbontás után

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:39:24

Zsuzsa egy "szszrk" szól Dennis, akitől fosik Zsuzsa
szszrk???szotyosszemétrüheskalács?

egyemakisszíved 2014.11.24. 00:41:24

@MolnarErik: Amikor a nézői döntést várták Simonnal együtt, hogy kinek kell a villát elhagyni látszott rajta, hogy fél, hogy rajtavesztett. Ha nem akart volna Dávid hőssé válni, és ő hívni párbajra Vikit, kint maradt volna szinte bárkivel szemben, szerintem. Így is ezerrel tolták, és éppen hogy megúszta egy friss beköltözővel szemben. Végig népszerűtlen játékos volt, csak aztán többet a bentiek nem merték párbajra jelölni vagy kihívni.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 00:42:01

ki van sportolva az új gyerek (by gyenyisz)

kis.herceg 2014.11.24. 00:43:38

ez a focis eszmefuttatás volt az eddigi legértelmesebb társalgás a vv7-ben

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:43:46

Fannycska van Almsick senkit nem akar megbántani és "komolyan" elgondolkodott hogy mit keres bent
és olyan bunkó vele a Dávid, mint a picsa

mosca.della.frutta 2014.11.24. 00:44:08

@Ay Mama, Que paso: köszi a közvetítést, most konstatáltam, hogy van ON, én meg nem kapcsoltam be.... wtf!? teljesen hülye vagyok, de már szolváltam a problémát, és azóta egyfolytában Kazalt mutatják a nyugiban, száműzték oda? vagy önként vonult ki? mintha kicsit (nagyon) elveszett lenne a kazla nélkül, totál maga alatt van... lehet tudni, miért?

büdösbohóc (törölt) 2014.11.24. 00:46:04

@Ay Mama, Que paso: szabad akaratodból vagy való világ fogyasztó..

ez mondjuk egyenes dolog hogy beismered magadnak hogy így születtél.
tartalmas életed lehet ha a vv7 a szórakozás mekkája, aki meg nem nézi, és ezt kijelenti, azt lebzizod
jó gyerek vagy te :-DD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 00:47:44

@mosca.della.frutta: Hát órákon keresztül az úszósapka nem kellemes viselet. Hát még annyi rőzsével a fejen.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:48:06

Fanny olyan buta, hogy elfelejti mit hova rak le ezért felesleges a büntetés, összekeverték a mikroportjukat Dórival
innen szeretnék ehhez gratulálni
Dennis figyelmezteti Fannyt , hogy vegey ki a kontaktlencséit, mire Fanny közli, hogy "köszi elfelejtettem volna"
Dennis recskázni készül a baszobába

dRm 2014.11.24. 00:48:20

@Mók_Ica: ő hiányzik mar csak ebből a csapatból ugye?

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:49:42

Reni a szaunába menekült a csaj miatt valószínű Zsuzsa miatt

Lipton 2014.11.24. 00:50:32

Az egyik nap az előzetesben volt lábujjszopogatás is, az adásban meg semmi.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:50:49

Maci és Dávid meghitten beszélgetnek a már sötét hálóban a jóisten a téma, konkrétban, hogy ő tud valamit

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 00:53:29

@Ay Mama, Que paso: És ahelyett, h hallhatnánk, h mit beszél Fannival, néheztjük Maciékat, ahogy nem csinálnak semmit.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:55:41

a többség alszik, vagy csendben hallgatózik más, más céllal Zsuzsa mellett Dani fekszik a szekrények előtt
Dennis a komisz beviszi a hintalovat, érik valami nagy prank, érzem

Cimili 2014.11.24. 01:00:47

Fúúúúúúj, a Dávid turkált az orrában, most meg gyártja a golyócskát. Blöeeeeeee!

dRm 2014.11.24. 01:02:46

@MolnarErik: őt konkrétan a csatorna építette fel es futtatta, ocsmány módon persze. Normál telefonos szavazáson rég kiesett volna.

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:02:50

@beacska: jogos felvetés, de kérdés, hogy lesz-e ott bent valaki, akinek ez leesik majd / vagyis mielőbb.....

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:03:59

Reni kiborította a vizet a mikroportra, Maci? Fanny és ő lehet Dennis is most a szaunában vannak, Fanny fülét nyomja az úszokalap és már fáj a feje

kis.herceg 2014.11.24. 01:04:28

valaki érti minek vitte be azt a lovat?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 01:05:10

@egyemakisszíved: Nem arról szavaztak, h ki hagyja el a villát, hanem h menjen-e Simon v sem. (Viki azt mondta, hha nem zárják ki Simont, akkor ő feladja, de ezt azért nem lett volna muszáj betartania).
www.valovilag.hu/video/236739/
És még egyszer mondom, nem az a kérdés, h tolnak-e a szerkik, hanem, h mitől tolnak. Mert a játékosnak a szerkiket kell meggyőzni, a nézőket majd a szerkik győzik meg.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:05:33

szauna van képen, de Zsuzsa és Dani hangja van bekevere, ez azért lehet mert a fény gyorsabban terjed a hangnál

Cimili 2014.11.24. 01:07:07

Most mé suttognak a nyugiban??????????

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:08:10

tovább folyik a komikus jelenet Fanny Reni mosolyognak és Dani Zsuzsa suttogása a hangsáv
Fanny így elviselhetőbb

Cimili 2014.11.24. 01:09:26

És télleg a Zsuék hangja vót. :) Most kijöttek a hálóból, röhögnék ha a színésznő meg befeküdne a zágyába. :))))))))

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:10:09

@sepörd: meg akarja lovagolni a sikert és a népszerűséget

dRm 2014.11.24. 01:11:52

@Morcz: azt mondod László úrnak meghaladja a képességeit ez a "fegyver"? Mint amikor a donyecki lázadók kaptak egy BUK-ot es egy hétre rá már lezuztak vele egy utasszállítót.
Könnyen lehet!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 01:12:10

@dRm: Elárulom, Aut is a csatorna építtet fel és futtatta, sőt Simont is, amíg elegük nem lett belőle. Ha nem kerülsz adásba, csinálhatsz bármit, a nézők nem értesülnek róla. Most sincs "normál" szavazás, tehát uaz a szitu.

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:12:16

@Cimili: ezt akartam megkérdezni én is, hogy vajon mennyire szabályos a nyugiban mutogatni az egyik játékostársnak hogy takarjon el, majd szinte hang nélkül sutyorogni? csak mert ha nem az, miért nem szólnak be nekik? / régebbi szériákban ilyenkor simán rájuk szóltak kintről, akár többször is...

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:12:58

Dani és Zsuzsa cigiduett
Maci rászólt Renire, hogy vegyen vissza az arcából
Dani bepanaszolja Edinát és Vikcsut, hogy az új pletyka
Dávid és Zsuzsa simizték egymást, Zsuzsa letagadja!!!!! Daninak

Cimili 2014.11.24. 01:14:52

@mosca.della.frutta: Ez vót nekem is gyanús, de mint kiderült nem suttogtak, csak lekeverték a hangjukat.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 01:15:30

Szegény Danigyerek nagyon rácuppant a fiatal milfre.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:16:21

Zsuzsa nem csak Anikóra hasonlít, de a karrierjét is le szeretné nyúlni
szerinte Dávid nem fogta meg se a seggét, se a mellét
egyszerűen csak kipiszkálták egymás fogából a fogkrémet - mondom én, mert én így láttam

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:16:34

@Ay Mama, Que paso: de főleg Reni :P de akkor ez a válasz az anomáliára, megkeveredtek a hangsávok, köszi xD

dRm 2014.11.24. 01:17:13

@MolnarErik: arra akartam csak rávilágítani hogy a lánynak sok köze nem volt a taktikahoz, mint olyanhoz.

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:18:04

@Cimili: jahja, közben én is rájöttem, akkor vissza az egész :)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 01:18:05

@Ay Mama, Que paso: Meg dávid megtisztogatta a nyelvével zsuzsa nyakát, mert oda is került a fogkrémből.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:20:47

Zsuzsa meg volt feszülve amikor bejött
volt benne egyfajta izé, amin a pia is sokat segített
másnap elkezdett nézelődni és ahogy kitört tegnap este a botrány..
Dáviddal nem kell bonyolódni, de a szép szeme kicsorbult - monologizál Zsuzsa a kertben Daninak, aki helyesel és szerinte Maci is kavar a háttérből, egyszer ezt mondja másszor azt

annyira szórakoztatóak, mint egy halott madár az avarban

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 01:24:13

@Ay Mama, Que paso: Hopp, nem nyalta, csak a fejét dörgölte oda. Ahha, értem. Meg legfeljebb rárakta a kezét.
Szóval az a felvétel, amit láttunk (mindjárt meg is nézem megint), az nem is úgy volt a valóságban.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:24:50

ez a tempó így megy tovább leáll a légzésem

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:25:07

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: rafkós nagyon, ahogy kétfelé kavar, de nekem pont ez tetszik benne: csinálja a műsort, de másként mint mondjuk, Plasztikék, pl nem üvöltözik-gesztikulál ordenáré módon, és ez már jó ;)

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:28:04

Zsuzsi úgy néz félre mintha tábláról olvasná a kamut
majd nagyon kínosan belekeveredik egy névtévesztésben
Dávidról és a faszáról beszél, de nem fér volna neki bele egy handjob

Zsuzsa nagyon kínos
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 01:31:25

Na, azt mondta az esti eset után a riportban: Nincs mit megbánnom, simogattuk egymást, amiben semmi rossz nincsen, tehát abszolút belefér.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:32:57

Zsuzsa: őő.. m barátok vagyok
Dani: ennyi
Zsuzsa: őőőőőőő..........tölt, tölt.engem nem zavarna ha lefeküdnél másokkal
Dani: akkor miért mondod ezt
Zsuzsa: mások a dolgok

Dani szerint ez mellébeszélés, fényt kapott az agya!!!
Zsuzsa bele fogja keverni magát a szarba, amit már szétkent a kanok közt
azt hogy érted Zsuzsa 123szor mondja el

Cimili 2014.11.24. 01:34:22

Há nem kivágott a blogmoci.

Cimili 2014.11.24. 01:36:14

@Ay Mama, Que paso: Én is láttam. Dani meg mindent benyel ennek a csajszinak.

Cimili 2014.11.24. 01:41:41

Tv bemondóként annyit makog, keresi a szavakat, h már én unom.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:44:08

Zsuzsa követhetetlen, mert a semmiről nyújtja a tésztát, "de egyébként" abban ügyes
leírom egy mondatát:
"persze.......... de ...izét....... de abban ügyesebb vagyok, tehát, hogy nem tudom.....no meg nézek, mindenkit nézek" 1 perc alatt hoz össze ilyeneket 20 perce de lehet 40

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:47:17

Zsuszi senkivel soha nem aljaskodik, amíg nem éri el azt a pontot a két lány
Dani szerint kelleni fog az aljas Zsuzsai

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:54:39

Zsuzsa:" ha nem bírsz leszarom" - nagyon kemény az a csaj, bocsánat anya!

kis.herceg 2014.11.24. 01:54:53

Zsunak köszönhetően a "tehát" lassan beelőzi a "bazmeg"-et, és a leggyakoribb szó lesz a villában.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:56:56

A hónap egyfolytában beszélő versenyének győztese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z
S
U
Z
S
I

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:57:06

@Ay Mama, Que paso: egyszerű a képlet, Milfnek szüksége van Rinyagépre, de pasiként nem ő jön be neki, ezért szó szerint sz@rban van.... csak mert próbálja megvezetni Rinyát, aki annyira nem hülye, hogy ezt a végtelenül egyszerű szitut ne látná át, miközben levarrná Milfet, na meg szövetségesnek se rossz, ezért hülyének tetteti magát (vagy tényleg az, de sztem nem).

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:58:28

@sepörd: nyelvújító!!!!!
és én megadom neki a Szép Magyar Nyelvért Emlékkeresztet is

mosca.della.frutta 2014.11.24. 02:00:22

@Ay Mama, Que paso: de tartalmilag szinte semmit nem mond, figyelted..? a közel egy órás monoton hadoválását egyetlen közepes hosszúságú összetett mondatban össze lehetne foglalni, gond nélkül.

kis.herceg 2014.11.24. 02:00:44

már arról beszélnek hogy a végén ketten maradnak. na azt megnézem :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 02:02:19

@mosca.della.frutta: nem hiszem hogy a stílust magát tettetné

Dennis prankje, vélhetőleg az üvegszilánkok az ajtó előtt plusz a ló
Dani szerit ez veszélyes és figyelmezteti a prankmestert

mosca.della.frutta 2014.11.24. 02:05:52

@Cimili: há' me' ott súgógépről olvas; vagy bocs, vidéki kábeltévé, akkor kartontábláról... szókincse sem egy vaskos gyűjtemény, ami azt illeti... de tényleg az a legidegesítőbb benne, hogy a semmit ragozza a végtelenségig, nem értem, 12 hogy bírja elviselni.

kis.herceg 2014.11.24. 02:08:53

asszem ennyi vót a móka mára

mosca.della.frutta 2014.11.24. 02:10:07

@Ay Mama, Que paso: azt én sem....

@sepörd: nem úgy értette, hogy ketten maradnak a többiekkel szemben?
(mármint további szövetségesek nélkül?)

Cimili 2014.11.24. 02:13:35

További jó éjt, megen alig tudtam bejönni.
Ay Mama, Que paso, majd eccer elmeséled, hogy tudsz képet kreálni az onlányból?

kis.herceg 2014.11.24. 02:28:47

@mosca.della.frutta: nem hiszem, a "végén" szót kimondták.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 02:56:00

@Cimili: egyszer volt, hol nem volt az atlanti óceánon is túl, a szilícium hegyen is túl volt egy király Bill király és a cége a microsoft, vagy más néven egészenkicsiprogramok. okos emberek csinálták, akik meghódították a világot, persze csak bizonyos keretek közt. a kereteket ablaknak nevezték. az ő fura nyelvükön windowsnak. a legkisebb ablak elment szerencsét próbálni és találkozott Igényekkel a sokfejű szörnnyel. az ő találkozásukból született meg a windows 95, majd a 98. telt múlt az idő és Bill Gates király elhatározta, hogy egyetlen és csodaszép lányát hozzáadja ahhoz, aki a legszebb almát hozza neki. Apple és Mac lovag felkerekedtek hát, hogy elnyerjék Bill király lányának a kezét. de ez mesénk szempontjából nem releváns. Bill király lányának a házasságából született egy apró fiúcska. telt múlt az idő, az már csak ilyen a mesékben és az Igények követelőzni kezdett. ekkor a bölcs Bill király és hű alattvalói új ablakokat csinálták és megmutatták az Igényeknek, aki ekkor már a Kereslet nevű gyermekével volt várandós. megszületett Kereslet és vele a windows 2000, ami a legnagyobb mellényúlásnak bizonyult. Kersletk herceg nagyon dühös lett és felajánlotta fele királyságát annak aki fele király akar lenni cserébe persze kért valamit. meg is kapta. a Fele király pedig elhozta nekünk a ablakok 2008-at jelentsen ez bármit is. Fele király ablakait úgy is hívták sokfelé a népek, hogy Windows 2008. Windows 2008nak pedig volt egy start menüje, amiben volt egy képmetsző nevű program. aki ezt megnyitotta az ki tudott ollózni bármit az ablakokból. és ez volt a fordulat. de az már egy másik és sokkal rémisztőbb mese. Gatesék boldogan éltek amíg meg nem haltak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.24. 05:20:39

@mosca.della.frutta: más blogon szokott ilyet, ezen nem.

@Akármi Áron: már jöhetsz, kicsit hosszú volt az éjszaka :-D

@Mentula: ja, de nem hétvégén :-D

Mók_Ica 2014.11.24. 07:28:02

@mosca.della.frutta: tulkép mindegy ki megy be, lényeges infot úgysem adhat..... célozgathat, amit vagy megért a delikvens vagy nem..... kicsit növelik az önbizalmát.... sztem. Mindenképp utasítás alapján cselekszik az exvv-s.

@dRm: Alekinnyó? volt egy videó belinkelve korábban..... hát nem hiányzik.....

Krétagarbó 2014.11.24. 09:19:57

@beacska: Csak így van értelme, különben olyan előnyhöz jutna a többiekkel szemben, amit azok nem tudnának sehogyan sem ellensúlyozni.
Ás igen, én is ezt tenném, de ki tudja, nekik van-e hozzá eszük...

egyemakisszíved 2014.11.24. 09:54:11

@MolnarErik: Hát ha én villalakó lennék, nem olyantól kérnék karakterépítési tanácsot, aki elhúzza a döntőig, majd ott kevés százalékkal kipottyan. Ettől jobban talán már csak annak örülnék, aki a finálé előtt esik ki, nagy különbséggel, mondjuk Fecónak.

mosca.della.frutta 2014.11.24. 11:17:13

@Mók_Ica: igen, én is erre gondoltam, hogy sok értelme nem lenne, ha engednék a külső infók behozását, bár... az is tény, hogy AKKOR lenne igazán értéke a szuperképességnek, hádde nem? ;)

mosca.della.frutta 2014.11.24. 11:20:33

@sixx: köcce :)

és mielőtt elcuccolunk, hadd mondjam el, h jó volt a posztcsi ;) meg a tegnapi is, ÉS nekem Brutié is nagyon-nagyon bejött tegnapelőtt-előtt, remélem ír még ő is :P ;)

Gia 2014.11.24. 11:54:35

@Ay Mama, Que paso: Nagy vagy! :-))))))))))))))))))))))))))))

edics 2014.11.24. 13:26:01

Hú micsoda történések... Hétvégén lazítottam nem vagyok képben de ez írás helyretett... :)

Cimili 2014.11.24. 19:07:17

@Ay Mama, Que paso: Köszönöm !!!!!!!!!!!! :))))))))))))))
süti beállítások módosítása