Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x07 - Egy kósza hónaljbaszás a villalét értelme

2014. november 23. 09:44 - Chat Géza

vv7.7.5.png

gpoy

Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott adást Lilu Bence ruhájában prezentálja, ő mondja, nem én, míg az anyacsatornán Bence egy aranyozott, csillogós felső+zakó kombóban vakítja el a nézőket. Lehet lemaradtam valamiről, de talán nem is baj.
Időrendi sorrendben ma ezeket a történéseket érintjük:
1, Vikácsut nem szereti senki
2, Jaba és Kazal és az úgynevezett hónaljbaszás
3, csapatjáték
4, éhezők viadala és kurvaanyázás
5, Zsu érkezése

Csapassuk hát!!!

1,

 Arcom, amikor megtudom, hogy szegény Vikácsu szenved, mert nem szereti senki.

Szegény Vikácsu, akiről a beköltözése napjától egy kurva mukkot nem lehett hallani, most elvonul a szaunába, amit szerintem már hosszú évadok óta egyszer sem, vagy legalábbis elenyésző mennyiségben használtak rendeltetés szerűen a lakók. Megy után Maci és vérbeli nyelvújítóként újraformázza a látom eltört a mécsest kifejezést.

Látom, hogy mécsestörés van. (Maci)

Vikácsu papmpog, hogy Basszájba mekkora egy topa, nagyképű fasz, de persze csak a háta mögött mer neki visszaszólni, de az ilyen mélyen szántó, szóval csak úgy itt hagyom.
Vegyél má' vissza az arcódból haver, azé' mégsem te vagy a Vin Disel. (Vikácsu)
Maci azt mondja, hogy mindenkiből felkészült még a beköltözés előtt, majd ő lemattol mindenkit, ha arról van szó. De jó lesz akkor élni. A sok hitegetéssel már tele van az RTL padlása, szóval részemről borulhatna már az úgynevezett telefosott bilike már.

2,
Erről először álljon itt egy galesz.


Mindeközben én:

 

Arcom, miközben konstatálom a Jaba hónaljbaszó technikáját

Jaba a szimeringes tüdejével lezuttyanva a dohányzó kerti rökamiéra, nagyokat szuszogva, részletekbe menően elregéli, hogy hogy megtestülte Kazal hónalját. Az ujjával. Hangsúlyozom. A többiek is érzik, hogy ez azért nem egy akkora truváj, nem varrta még le a csajt, nem szarta ki a spanyol viaszt, nem tolt le egy netadót egy egész ország torkán, nem egy nagy csoda ez, na, de ő azért büszkül. A Komisz meg egy ideg, féltékeny a hónaljbaszásra. Tényleg elképesztő, ami itt folyik.

3,


Álljon itt az egész játékról készült videó, amiről most nem azért nem írnék novellát mert meg akarom úszni, és nagyon mennék már a kertbe játszani, hanem mert egyszerűen kibaszott vicces minden egyes másodperce. Ahogy bekötött szemmel mászkálnak, elbaszódnak a szárítóban, nekimennek az asztal sarkának, ahogy Maci ott áll, mint fasz a lakodalomban és nem csinál semmit. A VV-történelem eddigi legszórakoztatóbb 7 perce ez. Ebből arra is lehet következtetni, hogy a nullához konvergál az ingerküszöböm és minimum Sas kabarén nevelkedtem, sőt, ha tehetem csak azt nézem és vinnyogva röhögök és tapsolok, amikor éppen nem egy Adam Sandler filmet nézve prüszkölöm ki a reggelizőpelyhemet.

4,

vv7.7.4.png
A végén persze volt tisztes kurvaanyázás is Plasztik részéről, aki egy Beyoncéba oltott gettóribancként hadonászik, affektál és osztja le Dávidot, hogy bazmeg a faszér nem tudott rendesen csipogót keresni, amikor ennek tétje van, baszom az eget. Ja, hogy Dávid leszarja. Pedig a tét most sem kicsi... egy vacsora. Tápolni kell a lakókat, nehogy meggebedjenek. Remélem azért nem csak kosztot lehet majd nyerni a játékok során. Elhiszem, hogy a helyi hidegtál üzemet el kell látni munkával, de jobb lenne, ha a luxusbörtön lakóinak nem lenne ennyire kinyalva a segge. Kiváló minőségű Visu levessel is jól lehet lakni. Lehet nekik küldeni ipari szennyet, aztán csak lesz valami érkezésük, hogy főzzenek. Igen, vágom, hogy ez nem a Konyhafőnök, de én csak beszórnék nekik egy szakácskönyvet is, aztán boldoguljanak a szerencsések. A nyertes csapat egy embert megvendégelhetett a vesztes csapatból. Meglepetés: Plasztik Dóri (aki amúgy nem Plasztik - Magyarország Első Bloggere - Józsi rokona, csak szólok) belét tömik előregyártott szenyókkal. Remek. Miss Erdély kikel magából, hisz milyen alapon lett ő kiválasztva? Há' nem látszik, hogy hogy meg van fogyva miss Erdély? Üdv a kibaszott valóságban, hát mégis mi az édes faszom alapján döntöttek volna, ha nem pofa alapján? Észérvek, jófejség? Hagyjuk már!

5,
Megérkezik Zsu, aki olyan, mint egy karót nyelt tanárnő, nem ismeri a humort, mint olyat, imádja a rendet és azt ha zsarnokoskodhat. Érkezése után nettó két perccel egyből rákérdez, hogy mi a hányás történt a konyhaasztallal, hogy egy retek az egész. Ez a kálvária még csak most fog elindulni, részemről el is zártam a szeretet energiát felé, elég az, ha odabent 12ker szereti - mondta, hogy az ilyen pumák jönnek be neki, hát hajrá. a következő adásban kiderül, hogy mire valók a kertben látható dobozkák, plusz a szimpátiaszavazás se hülyeségből van ugye, tehát a tavalyi minta alapján, ma valaki hazamegy és jön helyette valaki sokkal faszább. Bár nem látszik, de itt hullámozok örömömben.

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem Penny hajója 2014.11.24. 00:14:08

Eddigi legjobb online stream :))) Csodálom, hogy mutatják :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:14:12

béking lehet hogy valaki megdugta Zsuszit
biztos és a szaunában

Nem Penny hajója 2014.11.24. 00:15:29

A beszélgetés szerint Zsu tényleg egy ribi... még Macira is rámozdult, meg állítólag dugott

Nem Penny hajója 2014.11.24. 00:16:13

Basszájba közben recskázik?

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:16:42

Zusza mindenkire ráment
Edina "nem beszéljünk erről, mert még nagyobb reklámot csinálunk"
Edina "ráfkos egy pina ez na"
Zsuzsa megvezeti Danit és Dávidot
érik a mesterhármas

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:18:15

@Ay Mama, Que paso: jav. Vikcsu "ráfkos pina ez na"
Edina lentermeti Vikcsut, hogy ne legyen ennyire közönséges
Laci szerint Edina nem tudja mi mond

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 00:18:24

@Ay Mama, Que paso: És az is kiderült, hogy szűzpöcöknek nagy a pöcke.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:21:56

húsleves citrommal a la Ádám

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:22:40

Zsuzsi nem csak baszik, hanem takarít is
nagy szarban lehet svájci frankhitel?

mosca.della.frutta 2014.11.24. 00:23:14

@Mók_Ica: nemá Éva?? milyen tanácsot adhatna - a hempergést leszámítva - amikor ő Alekinnyó nélkül kb az elsők közt takarodott volna ki? :PP na őrá igaz, hogy Alek építette fel, vagy hozta be a játékba, önerőből abban a brigádban nem soká húzta volna, a Rácz testvérek kicsinálták volna (így is majdnem).

/na de most jövök rá, milyen hülye vagyok, Majkát írtam elsők közt, pedig ő nem is nyert a szó szoros értelmében, de annyira ő maradt meg nekem leginkább abból a szériából, hogy automatikusan rá asszociáltam, rögtön Alekinnyó után. xDDD/

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 00:25:53

Egy hangyányit punnyadt a társaság.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:28:08

pakolgatás, fürdés, üres csevej

mosca.della.frutta 2014.11.24. 00:28:19

@Gia: ja így érthető (jelzem, én is neki szurkoltam ebben a felállásban, amúgy értelemszerűen egy vöröstaligásnak, aki nem szakállas talibánra hajaz mostanság;) na de akkor nagy az öröm nálad, megvan a 2. cím, gratu! :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 00:29:39

@egyemakisszíved: Persze, h a szerkik segítik az egyik párbajozót, azt akibe látnak potenciált, pont ezt kell elérni, olyat csinálni, h a szerkik lássanak benned potenciált, és kapjál műsoridőt.
Azért annyira nem húzta meg magát
www.valovilag.hu/video/238627/

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:31:32

labdáznak, mint a labdaházban Ádi kis maroklabdájával
Dávid honvéd drukker, sokat járt meccsre, Ádi pár kerülttel arrébb (UTE)
elhangzik Pásztó József neve!!!!!!!!!!!!!
futball titkok..........

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:33:39

Várhidi táblatántologató Pétert is megidézik
Dóri nem tud aludni és nyávog, pedig ha tudná, hogy a fociban nagy pénz van, pláne manapság.....

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:35:00

Véber Gyuri neve adja meg az est alaphanját

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:36:59

Fanny nem tudja hogy miért kapott büntetést
L
o
L
Fanny meg van törve, mint a kit katt felbontás után

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:39:24

Zsuzsa egy "szszrk" szól Dennis, akitől fosik Zsuzsa
szszrk???szotyosszemétrüheskalács?

egyemakisszíved 2014.11.24. 00:41:24

@MolnarErik: Amikor a nézői döntést várták Simonnal együtt, hogy kinek kell a villát elhagyni látszott rajta, hogy fél, hogy rajtavesztett. Ha nem akart volna Dávid hőssé válni, és ő hívni párbajra Vikit, kint maradt volna szinte bárkivel szemben, szerintem. Így is ezerrel tolták, és éppen hogy megúszta egy friss beköltözővel szemben. Végig népszerűtlen játékos volt, csak aztán többet a bentiek nem merték párbajra jelölni vagy kihívni.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 00:42:01

ki van sportolva az új gyerek (by gyenyisz)

kis.herceg 2014.11.24. 00:43:38

ez a focis eszmefuttatás volt az eddigi legértelmesebb társalgás a vv7-ben

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:43:46

Fannycska van Almsick senkit nem akar megbántani és "komolyan" elgondolkodott hogy mit keres bent
és olyan bunkó vele a Dávid, mint a picsa

mosca.della.frutta 2014.11.24. 00:44:08

@Ay Mama, Que paso: köszi a közvetítést, most konstatáltam, hogy van ON, én meg nem kapcsoltam be.... wtf!? teljesen hülye vagyok, de már szolváltam a problémát, és azóta egyfolytában Kazalt mutatják a nyugiban, száműzték oda? vagy önként vonult ki? mintha kicsit (nagyon) elveszett lenne a kazla nélkül, totál maga alatt van... lehet tudni, miért?

büdösbohóc (törölt) 2014.11.24. 00:46:04

@Ay Mama, Que paso: szabad akaratodból vagy való világ fogyasztó..

ez mondjuk egyenes dolog hogy beismered magadnak hogy így születtél.
tartalmas életed lehet ha a vv7 a szórakozás mekkája, aki meg nem nézi, és ezt kijelenti, azt lebzizod
jó gyerek vagy te :-DD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 00:47:44

@mosca.della.frutta: Hát órákon keresztül az úszósapka nem kellemes viselet. Hát még annyi rőzsével a fejen.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:48:06

Fanny olyan buta, hogy elfelejti mit hova rak le ezért felesleges a büntetés, összekeverték a mikroportjukat Dórival
innen szeretnék ehhez gratulálni
Dennis figyelmezteti Fannyt , hogy vegey ki a kontaktlencséit, mire Fanny közli, hogy "köszi elfelejtettem volna"
Dennis recskázni készül a baszobába

dRm 2014.11.24. 00:48:20

@Mók_Ica: ő hiányzik mar csak ebből a csapatból ugye?

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:49:42

Reni a szaunába menekült a csaj miatt valószínű Zsuzsa miatt

Lipton 2014.11.24. 00:50:32

Az egyik nap az előzetesben volt lábujjszopogatás is, az adásban meg semmi.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:50:49

Maci és Dávid meghitten beszélgetnek a már sötét hálóban a jóisten a téma, konkrétban, hogy ő tud valamit

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 00:53:29

@Ay Mama, Que paso: És ahelyett, h hallhatnánk, h mit beszél Fannival, néheztjük Maciékat, ahogy nem csinálnak semmit.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 00:55:41

a többség alszik, vagy csendben hallgatózik más, más céllal Zsuzsa mellett Dani fekszik a szekrények előtt
Dennis a komisz beviszi a hintalovat, érik valami nagy prank, érzem

Cimili 2014.11.24. 01:00:47

Fúúúúúúj, a Dávid turkált az orrában, most meg gyártja a golyócskát. Blöeeeeeee!

dRm 2014.11.24. 01:02:46

@MolnarErik: őt konkrétan a csatorna építette fel es futtatta, ocsmány módon persze. Normál telefonos szavazáson rég kiesett volna.

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:02:50

@beacska: jogos felvetés, de kérdés, hogy lesz-e ott bent valaki, akinek ez leesik majd / vagyis mielőbb.....

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:03:59

Reni kiborította a vizet a mikroportra, Maci? Fanny és ő lehet Dennis is most a szaunában vannak, Fanny fülét nyomja az úszokalap és már fáj a feje

kis.herceg 2014.11.24. 01:04:28

valaki érti minek vitte be azt a lovat?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 01:05:10

@egyemakisszíved: Nem arról szavaztak, h ki hagyja el a villát, hanem h menjen-e Simon v sem. (Viki azt mondta, hha nem zárják ki Simont, akkor ő feladja, de ezt azért nem lett volna muszáj betartania).
www.valovilag.hu/video/236739/
És még egyszer mondom, nem az a kérdés, h tolnak-e a szerkik, hanem, h mitől tolnak. Mert a játékosnak a szerkiket kell meggyőzni, a nézőket majd a szerkik győzik meg.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:05:33

szauna van képen, de Zsuzsa és Dani hangja van bekevere, ez azért lehet mert a fény gyorsabban terjed a hangnál

Cimili 2014.11.24. 01:07:07

Most mé suttognak a nyugiban??????????

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:08:10

tovább folyik a komikus jelenet Fanny Reni mosolyognak és Dani Zsuzsa suttogása a hangsáv
Fanny így elviselhetőbb

Cimili 2014.11.24. 01:09:26

És télleg a Zsuék hangja vót. :) Most kijöttek a hálóból, röhögnék ha a színésznő meg befeküdne a zágyába. :))))))))

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:10:09

@sepörd: meg akarja lovagolni a sikert és a népszerűséget

dRm 2014.11.24. 01:11:52

@Morcz: azt mondod László úrnak meghaladja a képességeit ez a "fegyver"? Mint amikor a donyecki lázadók kaptak egy BUK-ot es egy hétre rá már lezuztak vele egy utasszállítót.
Könnyen lehet!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.24. 01:12:10

@dRm: Elárulom, Aut is a csatorna építtet fel és futtatta, sőt Simont is, amíg elegük nem lett belőle. Ha nem kerülsz adásba, csinálhatsz bármit, a nézők nem értesülnek róla. Most sincs "normál" szavazás, tehát uaz a szitu.

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:12:16

@Cimili: ezt akartam megkérdezni én is, hogy vajon mennyire szabályos a nyugiban mutogatni az egyik játékostársnak hogy takarjon el, majd szinte hang nélkül sutyorogni? csak mert ha nem az, miért nem szólnak be nekik? / régebbi szériákban ilyenkor simán rájuk szóltak kintről, akár többször is...

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:12:58

Dani és Zsuzsa cigiduett
Maci rászólt Renire, hogy vegyen vissza az arcából
Dani bepanaszolja Edinát és Vikcsut, hogy az új pletyka
Dávid és Zsuzsa simizték egymást, Zsuzsa letagadja!!!!! Daninak

Cimili 2014.11.24. 01:14:52

@mosca.della.frutta: Ez vót nekem is gyanús, de mint kiderült nem suttogtak, csak lekeverték a hangjukat.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 01:15:30

Szegény Danigyerek nagyon rácuppant a fiatal milfre.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:16:21

Zsuzsa nem csak Anikóra hasonlít, de a karrierjét is le szeretné nyúlni
szerinte Dávid nem fogta meg se a seggét, se a mellét
egyszerűen csak kipiszkálták egymás fogából a fogkrémet - mondom én, mert én így láttam

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:16:34

@Ay Mama, Que paso: de főleg Reni :P de akkor ez a válasz az anomáliára, megkeveredtek a hangsávok, köszi xD

dRm 2014.11.24. 01:17:13

@MolnarErik: arra akartam csak rávilágítani hogy a lánynak sok köze nem volt a taktikahoz, mint olyanhoz.

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:18:04

@Cimili: jahja, közben én is rájöttem, akkor vissza az egész :)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 01:18:05

@Ay Mama, Que paso: Meg dávid megtisztogatta a nyelvével zsuzsa nyakát, mert oda is került a fogkrémből.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:20:47

Zsuzsa meg volt feszülve amikor bejött
volt benne egyfajta izé, amin a pia is sokat segített
másnap elkezdett nézelődni és ahogy kitört tegnap este a botrány..
Dáviddal nem kell bonyolódni, de a szép szeme kicsorbult - monologizál Zsuzsa a kertben Daninak, aki helyesel és szerinte Maci is kavar a háttérből, egyszer ezt mondja másszor azt

annyira szórakoztatóak, mint egy halott madár az avarban

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 01:24:13

@Ay Mama, Que paso: Hopp, nem nyalta, csak a fejét dörgölte oda. Ahha, értem. Meg legfeljebb rárakta a kezét.
Szóval az a felvétel, amit láttunk (mindjárt meg is nézem megint), az nem is úgy volt a valóságban.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:24:50

ez a tempó így megy tovább leáll a légzésem

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:25:07

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: rafkós nagyon, ahogy kétfelé kavar, de nekem pont ez tetszik benne: csinálja a műsort, de másként mint mondjuk, Plasztikék, pl nem üvöltözik-gesztikulál ordenáré módon, és ez már jó ;)

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:28:04

Zsuzsi úgy néz félre mintha tábláról olvasná a kamut
majd nagyon kínosan belekeveredik egy névtévesztésben
Dávidról és a faszáról beszél, de nem fér volna neki bele egy handjob

Zsuzsa nagyon kínos
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg
Ő........ő.........ugye...tehát(háromszor).őőőőőő hazugság..ŐŐŐŐŐ.igen.se nem fogdosott meg

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.24. 01:31:25

Na, azt mondta az esti eset után a riportban: Nincs mit megbánnom, simogattuk egymást, amiben semmi rossz nincsen, tehát abszolút belefér.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:32:57

Zsuzsa: őő.. m barátok vagyok
Dani: ennyi
Zsuzsa: őőőőőőő..........tölt, tölt.engem nem zavarna ha lefeküdnél másokkal
Dani: akkor miért mondod ezt
Zsuzsa: mások a dolgok

Dani szerint ez mellébeszélés, fényt kapott az agya!!!
Zsuzsa bele fogja keverni magát a szarba, amit már szétkent a kanok közt
azt hogy érted Zsuzsa 123szor mondja el

Cimili 2014.11.24. 01:34:22

Há nem kivágott a blogmoci.

Cimili 2014.11.24. 01:36:14

@Ay Mama, Que paso: Én is láttam. Dani meg mindent benyel ennek a csajszinak.

Cimili 2014.11.24. 01:41:41

Tv bemondóként annyit makog, keresi a szavakat, h már én unom.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:44:08

Zsuzsa követhetetlen, mert a semmiről nyújtja a tésztát, "de egyébként" abban ügyes
leírom egy mondatát:
"persze.......... de ...izét....... de abban ügyesebb vagyok, tehát, hogy nem tudom.....no meg nézek, mindenkit nézek" 1 perc alatt hoz össze ilyeneket 20 perce de lehet 40

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:47:17

Zsuszi senkivel soha nem aljaskodik, amíg nem éri el azt a pontot a két lány
Dani szerint kelleni fog az aljas Zsuzsai

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:54:39

Zsuzsa:" ha nem bírsz leszarom" - nagyon kemény az a csaj, bocsánat anya!

kis.herceg 2014.11.24. 01:54:53

Zsunak köszönhetően a "tehát" lassan beelőzi a "bazmeg"-et, és a leggyakoribb szó lesz a villában.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:56:56

A hónap egyfolytában beszélő versenyének győztese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z
S
U
Z
S
I

mosca.della.frutta 2014.11.24. 01:57:06

@Ay Mama, Que paso: egyszerű a képlet, Milfnek szüksége van Rinyagépre, de pasiként nem ő jön be neki, ezért szó szerint sz@rban van.... csak mert próbálja megvezetni Rinyát, aki annyira nem hülye, hogy ezt a végtelenül egyszerű szitut ne látná át, miközben levarrná Milfet, na meg szövetségesnek se rossz, ezért hülyének tetteti magát (vagy tényleg az, de sztem nem).

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 01:58:28

@sepörd: nyelvújító!!!!!
és én megadom neki a Szép Magyar Nyelvért Emlékkeresztet is

mosca.della.frutta 2014.11.24. 02:00:22

@Ay Mama, Que paso: de tartalmilag szinte semmit nem mond, figyelted..? a közel egy órás monoton hadoválását egyetlen közepes hosszúságú összetett mondatban össze lehetne foglalni, gond nélkül.

kis.herceg 2014.11.24. 02:00:44

már arról beszélnek hogy a végén ketten maradnak. na azt megnézem :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 02:02:19

@mosca.della.frutta: nem hiszem hogy a stílust magát tettetné

Dennis prankje, vélhetőleg az üvegszilánkok az ajtó előtt plusz a ló
Dani szerit ez veszélyes és figyelmezteti a prankmestert

mosca.della.frutta 2014.11.24. 02:05:52

@Cimili: há' me' ott súgógépről olvas; vagy bocs, vidéki kábeltévé, akkor kartontábláról... szókincse sem egy vaskos gyűjtemény, ami azt illeti... de tényleg az a legidegesítőbb benne, hogy a semmit ragozza a végtelenségig, nem értem, 12 hogy bírja elviselni.

kis.herceg 2014.11.24. 02:08:53

asszem ennyi vót a móka mára

mosca.della.frutta 2014.11.24. 02:10:07

@Ay Mama, Que paso: azt én sem....

@sepörd: nem úgy értette, hogy ketten maradnak a többiekkel szemben?
(mármint további szövetségesek nélkül?)

Cimili 2014.11.24. 02:13:35

További jó éjt, megen alig tudtam bejönni.
Ay Mama, Que paso, majd eccer elmeséled, hogy tudsz képet kreálni az onlányból?

kis.herceg 2014.11.24. 02:28:47

@mosca.della.frutta: nem hiszem, a "végén" szót kimondták.

Ay Mama, Que paso 2014.11.24. 02:56:00

@Cimili: egyszer volt, hol nem volt az atlanti óceánon is túl, a szilícium hegyen is túl volt egy király Bill király és a cége a microsoft, vagy más néven egészenkicsiprogramok. okos emberek csinálták, akik meghódították a világot, persze csak bizonyos keretek közt. a kereteket ablaknak nevezték. az ő fura nyelvükön windowsnak. a legkisebb ablak elment szerencsét próbálni és találkozott Igényekkel a sokfejű szörnnyel. az ő találkozásukból született meg a windows 95, majd a 98. telt múlt az idő és Bill Gates király elhatározta, hogy egyetlen és csodaszép lányát hozzáadja ahhoz, aki a legszebb almát hozza neki. Apple és Mac lovag felkerekedtek hát, hogy elnyerjék Bill király lányának a kezét. de ez mesénk szempontjából nem releváns. Bill király lányának a házasságából született egy apró fiúcska. telt múlt az idő, az már csak ilyen a mesékben és az Igények követelőzni kezdett. ekkor a bölcs Bill király és hű alattvalói új ablakokat csinálták és megmutatták az Igényeknek, aki ekkor már a Kereslet nevű gyermekével volt várandós. megszületett Kereslet és vele a windows 2000, ami a legnagyobb mellényúlásnak bizonyult. Kersletk herceg nagyon dühös lett és felajánlotta fele királyságát annak aki fele király akar lenni cserébe persze kért valamit. meg is kapta. a Fele király pedig elhozta nekünk a ablakok 2008-at jelentsen ez bármit is. Fele király ablakait úgy is hívták sokfelé a népek, hogy Windows 2008. Windows 2008nak pedig volt egy start menüje, amiben volt egy képmetsző nevű program. aki ezt megnyitotta az ki tudott ollózni bármit az ablakokból. és ez volt a fordulat. de az már egy másik és sokkal rémisztőbb mese. Gatesék boldogan éltek amíg meg nem haltak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.24. 05:20:39

@mosca.della.frutta: más blogon szokott ilyet, ezen nem.

@Akármi Áron: már jöhetsz, kicsit hosszú volt az éjszaka :-D

@Mentula: ja, de nem hétvégén :-D

Mók_Ica 2014.11.24. 07:28:02

@mosca.della.frutta: tulkép mindegy ki megy be, lényeges infot úgysem adhat..... célozgathat, amit vagy megért a delikvens vagy nem..... kicsit növelik az önbizalmát.... sztem. Mindenképp utasítás alapján cselekszik az exvv-s.

@dRm: Alekinnyó? volt egy videó belinkelve korábban..... hát nem hiányzik.....

Krétagarbó 2014.11.24. 09:19:57

@beacska: Csak így van értelme, különben olyan előnyhöz jutna a többiekkel szemben, amit azok nem tudnának sehogyan sem ellensúlyozni.
Ás igen, én is ezt tenném, de ki tudja, nekik van-e hozzá eszük...

egyemakisszíved 2014.11.24. 09:54:11

@MolnarErik: Hát ha én villalakó lennék, nem olyantól kérnék karakterépítési tanácsot, aki elhúzza a döntőig, majd ott kevés százalékkal kipottyan. Ettől jobban talán már csak annak örülnék, aki a finálé előtt esik ki, nagy különbséggel, mondjuk Fecónak.

mosca.della.frutta 2014.11.24. 11:17:13

@Mók_Ica: igen, én is erre gondoltam, hogy sok értelme nem lenne, ha engednék a külső infók behozását, bár... az is tény, hogy AKKOR lenne igazán értéke a szuperképességnek, hádde nem? ;)

mosca.della.frutta 2014.11.24. 11:20:33

@sixx: köcce :)

és mielőtt elcuccolunk, hadd mondjam el, h jó volt a posztcsi ;) meg a tegnapi is, ÉS nekem Brutié is nagyon-nagyon bejött tegnapelőtt-előtt, remélem ír még ő is :P ;)

Gia 2014.11.24. 11:54:35

@Ay Mama, Que paso: Nagy vagy! :-))))))))))))))))))))))))))))

edics 2014.11.24. 13:26:01

Hú micsoda történések... Hétvégén lazítottam nem vagyok képben de ez írás helyretett... :)

Cimili 2014.11.24. 19:07:17

@Ay Mama, Que paso: Köszönöm !!!!!!!!!!!! :))))))))))))))
süti beállítások módosítása