Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x05 - Amiről a medvék álmodnak! (18+)

2014. november 21. 13:55 - Bruti

vv7x05-1.jpg

Üdvözlöm a Hogyvolt olvasóit! Úgy gondoltam, kicsit besegítek a VV7 megemésztésébe, mert lássuk be, isten állatkertjének eme deluxe oldalán lakó egyedei bizony okot adhatnak bármilyen gyomorbetegség kialakulására. Valóban súlyos a helyzet, bár nem annyira, mint ahogy ezt Lila és Sebestyén Bence szeretné velünk elhitetni. Lila, előző évadokban már elcsépelt retorikával dolgozik:

„Komolyan mondom, itt bénázok már tízen éve, de ilyet még nem láttam Balázs…izé Bence vagy ki vagy”

Természetesen még évődnek kicsit a mai műsor előtt, de csak annyi derült ki, hogy az androidot, ándroidnak kell ejteni. No, de nézzünk be a villába. Basszájba, a pucér Plasztikon ül és feszegeti a csaj határait. Persze ezt az ő egyszerű módján teszi, a seggénél kezdi. De már váltunk is Kazalra, aki éppen lelkizik Tizenkétkerrel. Megtudjuk, hogy Tizenkétkerület csak lelki társat keres a nehéz napokra, aminek Kazal (két kanál gabonapehely között) nagyon örül. Persze leginkább annak, hogy végre le tudja koptatni vörhenyes barátunkat.

vv7x05-2.jpg

Vissza Plasztikékra, akiknél elcsattant az első csók! Közben Maci elnyálasodik és benyal a macsónak, hogy milyen szerencsés, mert ő utoljára akkor ért nőhöz, mikor megszületett. Basszájba és Plasztik úgy dönt, hogy nem állnak meg a smárnál és a takaró alatt fedezik fel egymást. Persze ez a villában nem annyira egyszerű. Máris megjelenik Miss Erdély (akit én egyszerűen csak Tanyának vagy Tányának hívok) és látszik rajta, hogy legszívesebben ő is bemászna a takaró alá. De ez a maga nem túl bonyolult módján közli is a riportszobában:

„Éngem ez érdekel, széretek ilyeneket nézni”

Csak szólok, hogy minket is érdekel, és Erdélyben biztonságos távolságból mi is szívesen megnéznénk egy medvét, miközben gyűri a nyuszit, de civilizált emberek közt a kukkolás paraszt dolog. Eljött a Maci (ezentúl Jabba) első éjszakája és komoly horkolást rendezett. Ezen Basszájba ki is akadt, de csak azért, mert nem aludt még sixxel egy légtérben. Mindenesetre Jabba átcuccolt a nappaliba, ami igen rossz húzásnak fog bizonyulni hosszú távon. Kezdek csalódni a soványban, én a helyében elküldtem volna a picsába az arcot. Aludjál, ne hallgatózz!

vv7x05-3.jpg

Reggel Plasztik közli kis szerelmével, hogy azért mert történt ez-az, attól ők még csak haverok. Nyilván! Szót se érdemel a dolog! Mi is minden havert a paplan alatt gyűrünk. Az első ébredők Jabbát kint találják a nappaliban, Tizenkétker szerint alvajáró. Basszájba konkrétan kiröhögi a soványt a riportszobában és igaza van. Ha kimentél, akkor hülye vagy. Jabba amúgy, mintha oda nőtt volna a kanapéhoz. Gyakorlatilag ott él, és mondjuk kurvára nem láttam egy percet se az összefoglalóban, a másfél órás reggeli edzésről, amit beígért. Inkább az irodájához rendeli Lacit egy csörtére, ahol kiderül, hogy Lacinak egyszerűen nem lehet kisebbségi komplexusa, mert nincs mire! Jabba szavazást akar és, ha kint kell aludnia, akkor kint alszik. Azt nem tudom, hogy mi van a nyugiszobával? Még most újítják fel vagy mi a faszért nem láttam oda bemenni senkit?

Basszájba és Komisz szerint ez a játék már nem a régi, kezd undorító lenni. Már azt vizionálják, ahogy Jabba rámegy Vikcsura. Háj a hájjal. Aztán Basszájba elgondolkodik a Kazalban rejlő lehetőségeken is. Szerinte maximum hat csávós a csaj, ami nem tudom miért előny (vagy hátrány), de látszik, hogy ez valami kurva nagy szó lehet embereink szemében. Vissza a stúdióba és Bencét nyilván az izgatja, hogy akkor most Lila hány csávós?

vv7x05-4.jpg

A változatosság kedvéért most Plasztik gyúrja Basszájba csodás testit, közben fűzik a boglyafejűt, hogy költözzön már át Komiszhoz. Kazal aki egy kurva nagy kupleráj közepén ül, még kicsit kelleti magát, mert neki ruhát kell hajtogatni. No, majd Komisz segít, erre Kazal beadja a derekát és átcuccol. Végszóra érkezik Tizenkétker, akinek el lesz magyarázva, hogy azért költözik Boglya, Komisz mellé, hogy közelebb legyen Plasztikhoz. Értem? Nem érti. Annyira nem, hogy Tizenkétker innen kezdve egész nap csak rinyál, és inkább ezentúl Jabbával alszik, mert az állítólag okos! Na, miafasz!

Az biztos, hogy Tizenkétker mocskosul be van feszülve. Szerinte ez „cserbenhagyásos árulás” és tuti, hogy megfűzték Kazalt, mert magától nincs annyi esze, hogy A ágytól eljusson B ágyig. Megy a duzzogás a dohányzóban, Kazal meg kifejti, hogy Komisz mókásabb, annak az ágynak meg jobb az atmoszférája! Ne kúrj fel! Ilyen szavakat ismersz? Basszájba és Tizenkétker végre összeakaszkodnak a dohányzóban. Megtudjuk, hogy macsónak már annyi csaja volt, mint amennyi Tizenkétkernek sose lesz és, ha kimegy innen (már pedig kimegy) fürtökben lógnak majd rajta a ribancok. Ámen. Közben Tizenkétker próbál valamiféle szellemi fölényre szert tenni de ahhoz sincs elég esze, ezért inkább kínos zavarában arra ügyel, hogy rendesen el legyen szívva a cigije. Végre elkezdődött valami.

vv7x05-5.jpg

Szünet után Liláék megmutatják, ahogy Jabba, Kazal és Plasztik együtt zuhanyoznak, Jabba legnagyobb örömére. Sőt, nem csak együtt fürdőznek, hanem valós lakossági igény is felmerül a melák szolgáltatásaira. Mindkét csajt alaposan lecsutakolja. Váltás. Új lakó érkezik, a Sínésznő! Páran azt mondanák, hogy energikusan, szerintem inkább hisztérikusan érkezik. Saját szavaival élve:

„Én már azt hittem, nem jutok el idáig. Már az őrület kergetett” 

Az fasza, ha kerget az őrület, de ez amúgy miről beszél? Mintha bárkivel is meg kellett volna küzdenie ahhoz, hogy bejusson ide. Kazalnak az új lakóról a Rómeó és Júliából, Júlia jutott eszébe, főleg azért, mert pont úgy volt kisminkelve. Hujujjj... vajon mi a fasz lehet ennek a fejében? Sínésznő még levegő után kapkod izgalmában, de az már kiderül, hogy el van jegyezve, szóval elvileg őt már nem fogják itt szodomizálni. Gyakorlatban, meg minden megtörténhet, sőt annak az ellenkezője is! Tizenkétker meg is jegyzi, hogy akkora úriember, ha a csaj nem nyit, akkor ő nem fogja megdugni! Jabának nincsenek ilyen dilemmái, felajánlja szolgálatait. Komisz még irigykedik kicsit, hogy Jabba már így is többre vitte a csajoknál, mint itt bárki.

Ezt a megállapítást persze Basszájba László egója nem bírja elviselni és közli, hogy ő már megsikálta Plasztikot. Plasztik ideges lesz, de hát ez van, ha valaki a villában két nap ismeretség után maszatol a takaró alatt, egy paraszttal. A szaunában Basszájba abszolvál valami bocsánatkérés félét, de Plasztik szerint egy úriember nem beszéli ki a kedvesét. Én meg nem látok se kedvest, se úriembert, csak egy önérzeteskedő pirított ribit, meg egy suttyót. Később kiderül, hogy Basszájba nagyon megkedvelte Plasztikot és szó szerint Komisznak könnyezik. Előadja hogy farkasok közt szocializálódott és elfelejtette, hogy kell kapcsolatban élni. Most meg rossz neki. Végül Komisz tanácsára rózsasziromból kiír egy bocsánatkérést Plasztik ágyára.

vv7x05-6.jpg

Lila szerint nagy lesz itt a szerelem, majd jön Dávid a különc. Kisfilmjéből kiderül, hogy az anyjával él, focizik, gyúr, mert gyermekként egy kis zsírlény volt és nem szeretne megint az lenni. Ezenkívül végignyálazta a VV-k előző évadjait és mindenre felkészült. Első szabály: Legyél okosabb mindenkinél! Jájj! Élőben ez már nem annyira sikerül, összefüggéstelen mondatokban próbálja meggyőzni Liláékat arról, hogy jó ötlet volt őt ide berakni. Bekapcsolunk a kuckóba némi évődés után bejelentik különcünket, aki már egy szál alsóban (!) áll a zsilipben. Nyílik az ajtó és emberünk szó nélkül beugrik a jakuzziba! Gratulálunk!

A végére megmutatjuk, milyen az, amikor egy kazalhajú ostoba tyúk két gumilabdát ken be barnítókrémmel:

Címkék: 18+ vv7
578 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:57:55

Maci "még dobog a szíven" egy egész streamnation fellélegeztet
Maci nem rak jelet Renire
Maci nagyon vágyik a szeretetre

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 01:58:35

@ő-szinte: És az úgy frankó, hogy hol egyik, hol másik kenyi vele a száját?

Jabba sír, mert magányos!

ő-szinte 2014.11.22. 01:59:01

@Ay Mama, Que paso: faszomat már, hogy mindenki engem vesz a szájára :DDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 01:59:23

Macinak érzlemrohama van
torokgyík mentegeti
"ha nincs kockahasad baszhatod az egészet, lehetsz kedves, ha nem vagy jó képú baszhatod a picsába"

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:00:03

@ő-szinte: Pedig te akarsz mindenkit a szádra venni, nem? ;)

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:02:08

Mindenkinek van egy útja - szól Reni
Lacival fogunk vívni egy hatalmas nagy párbajt - helyesel Maci

ő-szinte 2014.11.22. 02:05:02

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: hát fiatal én is voltam de szemtelen soha... :-))

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:05:36

Dóri: "emberek vagyunk" pont mint tegnap

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 02:06:19

Hú ez a Dóri még mindig Basszájbán lovagol.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:07:39

@MolnarErik: Már én is unom. Meg ahogy látom, a többiek is ott bent.

kis.herceg 2014.11.22. 02:07:41

hajaj, csak úgy csattognak a közmondások, a lónak is négy lába van.. a pudig próbája az evés.. nem semmi

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:08:26

@ő-szinte: Akkor most már nem vagy fiatal, viszont szemtelen igen?

ő-szinte 2014.11.22. 02:08:44

jááááááááájjjjjjjjjjjjjjj az erélyi picsának tömje be vki wcpapírrala száját, mert rémes ahogy beszél :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:09:22

@sepörd: Várjál! De azt mondta, hogy a lónak is négy lába van, mégis téved.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 02:09:52

Aranyos, mikor részegek őszintén próbálják megbeszélni a dolgaikat.

ő-szinte 2014.11.22. 02:10:07

pannika és basszájba dugcsizni fog

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:10:30

Fanny tanácsot ad Lacinak, szívügyekben
idézem:Tuoood, mikoééér mekkdveltltek a biilincs!
Lacinak Dórinak a belseje tetszik, vonzza, mint halálcsillag az ezeréves sólymot

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:11:56

Fanny nem tud támaszkodás nélkül dülöngélni

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:11:59

Na, nyíg a firkafiú is.
És megkummanthatta volna plasztikot, de ő kimonta a varázsszavakat.
Ja, meg a belseje fogta meg. Pl. a műanyag?

kis.herceg 2014.11.22. 02:12:31

"a jobb felső vállát simogattam, nem vágytam arra hogy betegyem" milyen romantikuuuus

ő-szinte 2014.11.22. 02:14:11

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: asszem erősen rázod azt a pofonfát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:15:40

Fannynál egy szabály vagy, minden második, negyedik és tizenhatodik szót neki kell kimondani, különben!!

ő-szinte 2014.11.22. 02:18:14

@Ay Mama, Que paso: úgy nehezen bukna rá basszájba farkára ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:19:03

Ez a nő kibaszott fasz! (hogy finoman fejezzem ki magam)
Rúgja már fel valaki a Holdra!

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:19:17

Fanny nem tud túl lépni azon, hogy Dennis mit mondott neki, valószínű élete végig kísérni fogja ez az ügy, ahogy Dennis közelébe ér hiperventillál
szerintem Fannyinak kéne egy szoli, de lehet hogy kettő

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.22. 02:20:40

Kitörölhetem a nuncimat?
Persze.

ő-szinte 2014.11.22. 02:21:26

felfogtam amit mondtál és ehhez hozzátartom magam!
kitörölhetem a nuncimat????

ő-szinte 2014.11.22. 02:22:55

@Ay Mama, Que paso: valóban...kár, hogy basszájba nem akarja felhúzni a farkára pannikát :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:22:56

Fannyt vágja a tangája és nincs berúgva (de be van)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:23:53

bammeg, denisz annyira kívánja a numerát ezzel a picsával, hogy ezt a kibaszotthülyehisztit is elviseli, csak hogy megbugizza a nunciját.

ő-szinte 2014.11.22. 02:24:09

@Ay Mama, Que paso: de hogy szopatja a bézbólsapis pasit:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:24:17

a villában most múlik pontosan
acapella

ő-szinte 2014.11.22. 02:25:56

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: egy igazi lúzer :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:27:25

@ő-szinte: tudod, 500 csaja volt eddig (bármit is jelentsen, valószínű az óvodai egymásra nézéseket is beleszámolta) és most hajt a livájszra (501)

ő-szinte 2014.11.22. 02:27:55

uhhh, panniról szép gifek leszek holnap... :DDDD (ha sixx szeriz minket ;-DDDDDDDDDDDDDDDD )

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:28:51

afterparty a konyhában
Reni már csak mutogatva kommunikál

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:29:10

@ő-szinte: Ja, és az adatlapján az van, hogy egy hétig bírja szex nélkül. Mikor is költöztek be, vasárnap? Kíváncsi vagyok mit csinál utána, amikor már nem bírja.

ő-szinte 2014.11.22. 02:29:46

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: pont úgy néz ki mint akinek 500 volt, szegény :DDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:32:28

Na, most meg a jobb felső lapockája.
Bammeg ez nem fogsor, nincs alsó, meg felső.

ő-szinte 2014.11.22. 02:32:44

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: megkéri emmát, mi mást csinálna? :DDDDD
meg irigykedve nézi tájszólásgizivel plasztikék maszatolását :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:33:06

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: önszex egy híres emberre gondolva és máris 501

ő-szinte 2014.11.22. 02:34:16

panni megint fűzi basszájbát? :O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL
van még lejjebb??????? :DDD :S

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:34:34

@ő-szinte: Ja, az is ott van az adatlapján, hogy volt hármasban is, két nővel. Szerintem emma, meg mari volt a két csaj.

Mr. Közbiztonság Szilárd 2014.11.22. 02:34:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Öreg vagyok már, jobban szeretem fekve, ágyban. :-)

@Krétagarbó:
Mi a lófasz van itt, hogy ma mindenki ilyen rendes hozzám?
Egészen meg vagyok zavarodva. :-)

@aggyistenbrittudós:
Az már igaz, a közbiztonság ra valóban szükség van, és akkor hiányzik igazán, amikor már nincs. :-)
(De mióta Pintér Sanya megígérte, itt van, dögivel.)

"Ahhh, persze, max a szülők tehették le az asztalodra."
Állítólag a kurválkodás is jól fizet, csak tudni kell, hogy kivel.
Kedves Ferenc (nem a Gyucsi, az csak tulajdonságaiban kedves, nevében nem) pl. hozzá szokott vágni a csajaihoz egy-egy szar 40 milkás Mercit pár hónap után.
Ha fiatalabb lennék, biztos én is ezt csinálnám, bár gazdag öreg luvnyákat valószínűleg kicsit nehezebb becserkészni és nehezebb kirúgni úgy, hogy az ajándékot ne kérjék vissza.
(Dugni huszonéves férfiként azokat is lehet, akkor még mindegy, csak lyuk legyen és csússzon, naponta legalább ötször.)

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:35:43

Laci "tisztában vagyok vele, hogy meddig fogok élni és miért" utóbbit én is tudom
Dóri belseje nem engedi Lacit, Laci meg tudta volna dugni Dórit, de nem kell neki hogy megdugja

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:36:03

És megint jobb felső váll. Aztakurvaanatómijáját!

ő-szinte 2014.11.22. 02:37:59

megölték a bulikát mára asszem
elvették a zenét

ő-szinte 2014.11.22. 02:40:03

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ja igaz, az valóban más, én kérek elnézést ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:40:10

Edina "gyere táncolj még"je fellobbantja a buli lángját
Fanny beesik az ágyra
kint a konyhában a Villa Sárga Rózsa Dalköre ad koncertet

kis.herceg 2014.11.22. 02:40:14

Lacinak jobbfelsőváll fétise van, és azt is megtudtuk hogy Laci SZERETHETŐ

Ay Mama, Que paso 2014.11.22. 02:41:29

Laci ki fog menni, mert nem bírja elviselni Dórit, de nem a külsejét, hanem a belsejét hallhatjuk ma már sokadszorra, én már el is hiszem

hogy volt?
így

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:42:40

Laci ki akar menni, mert nem szerelmes, de nem tudja elviselni, hogy nem simogathatja a jobb felső vállát.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:44:44

Szerintem vigasztalásképp kazal leszophatná firkát, és közben simogathatná a jobb felső vállát, vagy lapockáját.

SzilajSzilard 2014.11.22. 02:44:58

Sixx vágja a népet. Megmondta hogy Basszájba lesz aki először pityergősre veszi a figurát. Fanni most mondta Lacinak (Basszájba Laci?) hogy sem a sok edzés, sem a tetkó és a márkás ruhák nem fognak rajta segíteni. 8.-os általános iskolás buliban érzem magam ahogy nézem, max középiskola közepe.
Ez az igazi trash, az élő. A vágott semmit nem ér, de ez! :) Valaki rögzítse már hogy ne hajnalban szálljon el az éterben!

SzilajSzilard 2014.11.22. 02:46:17

Ja és kiszúrtam valakin egy gigaproli Only God can judge me tetkót a közelmúltban!

ő-szinte 2014.11.22. 02:47:27

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: nem hiszem, hogy basszájba komolyan nem vágja, hogy a kis szárnysegédje rá akar röppenni :-O

kis.herceg 2014.11.22. 02:48:13

basszájba egy RONCS !!!

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:48:32

@ő-szinte: Nem vágja, mert ő nem szerelmes plasztikba, csak a jobb felső vállára vágyik.

JOKKA21 2014.11.22. 02:49:21

Reni szimpatikus nekem és Maci.Többiek vagy beképzeltek, vagy gyökerek.Vagy beképzelt gyökerek.Az a csaj nem rossz, akit lila nagy szurkoló úszómester elküldött a medence széléről a bemutatkozó kisfilmben.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:49:28

@sepörd: Egy óvodás szintű roncs.
Szerintem nem ölelte eleget az anyja.

ő-szinte 2014.11.22. 02:50:31

@Ay Mama, Que paso: nekem még meg kell hallgatnom egy párszor, én szkeptikusabb vagyok ;-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 02:54:33

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: vay csak másképp mint az megszokott :SSSSS
mindenesetre egy biztos, hogy az anyukájának nagyon szép lehet a jobb felső válla :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 02:56:50

@SzilajSzilard: nem, jó linket csak nekem adott mert nagyon szép a jobb felső vállam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 02:57:58

@ő-szinte: Neked a jobb felső lapockád szép. Szép, őszinte, és hírhedt. Vagy valami ilyesmi.

ő-szinte 2014.11.22. 02:58:37

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: még jó, hogy nem más oldal volt... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
véletlenül... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SzilajSzilard 2014.11.22. 03:01:22

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Ok. Tehát most van egy link amin szintén csak élőben lehet nézni az adást? Jól értem? Nem is olyan régen leszálltunk egy meteorra vagy aszteroidára egy kb 10éve indított izével. Nem tudja valaki felvenni ezeket és egy olyan szolgáltatóhoz (dailymotion, valami japán szerver) felrakni ahonnan az RTL nem vetetheti le? Úgymond... :)

ő-szinte 2014.11.22. 03:01:32

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: ez jól hangzik, megvettem ;DDDDDDDDDDDDDD
nem vagy te rokona ELP-nek? :DDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 03:04:01

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: azt én honnan tudjam ? :O nem együtt nézzük :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.22. 03:05:57

@SzilajSzilard: én úgy láttam, hogy VISSZA lehet nézni. illetve is
vagy hülye vagyok
ennyi (az új úgymond) :DDDDD

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 03:06:15

@SzilajSzilard: Vissza tudod nézni az esti összefoglalót is meg ezeket az éjszakai onlineokat. Ha regisztrálsz és belépsz ott lesznek szép sorban dátummal ellátva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.22. 05:07:07

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: egy egykori? elemző kommentelő. Nagyon jó elemzéseket adott.

Majd eltűnt.

A kommentelőket is elemezték baráti társaságával.

malevil2050 2014.11.22. 09:49:48

Visszanéztem az iccakait (sűrűn beletekerve) szép volt, majdnem mindenki boldogra itta magát .Ez az élet babolcsai néni :)

Nátán Apfelbaum 2014.11.22. 10:01:27

A gumimellű, meg a szabványarc (anigif), hogy maradtak ennyi idős korukig életben?

SzilajSzilard 2014.11.22. 10:17:57

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Köszönöm, tehát akkor ez olyan rendes tesztoszteronos megoldás, nem az a higanyos fajta. Ennyi. Tesó.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.22. 11:10:05

@SzilajSzilard: Vérem, ennyike. Úgymond.
A lónak is négy lába van, mégis téved.

ő-szinte 2014.11.22. 12:56:12

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Dorothy megadta a választ.
Tegnap a blogmoci sak engem küldött el aludni?

SzilajSzilard 2014.11.22. 13:26:26

Dzsákucci, dzsákuddzi, csákuzzi, csákucci. Eddig ennyi verzióját hallottam.
süti beállítások módosítása