Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x04 - Na, ki turkál Dennis ánuszában? (18+)

2014. november 20. 07:08 - sixx

Screen Shot 2014-11-20 at 5.53.54.png

Nem egyszerű ez a VV-évad, állapítja meg a fekete miniruhaszerűségbe öltöztetett Lilu és az ismét farmeringes Istenes Bence a bevezetőben, és két új szót emlegetnek, a szkreccselést és a bikkantást, akiket most tanultak, egyelőre belegondolni sem merek, mit jelenthetnek, de majd látjuk. Lilu ráadásul olyat látott, amilyet eddig sose, sehol, erre komolyan kíváncsi vagyok, azt követően hogy Oki levarrt egy kispesti kurvát a villában, Maya Gold meg leszopta Majkát, már nemigen lehetne csodálkozni semmin.

A reggel menten hozott egy beszélgetést, amit bárki magára tetováltathatna, de előtte még 12ker és Ádiná közösen bóklászik a picsányi udvaron, és a csaj szeretné tudni, hogy mi fog 12kernek hiányozni leginkább, mármint a külvilágbúl, az meg nem meri bevállalni, hogy a fű, és a családról hadovál, majd átnyergel az erőviszonyokra, és azt mondja, hogy

nem rendeződött még senki hadba.

Screen Shot 2014-11-20 at 6.14.18.png

Ettől a bölcselettől Ádiná ott helyben padlót fog, és kijelenti, hogy

ez nagyon tetszett, ez a mondatod. Te nagyon átlátod a játékot. Itt akarsz leni fejben és lélekben. Örvendek neked.

Hát, igen. Odabent mindeközben Komisz és Szűzpöcök, született Kazal kibeszéli Ádinát, kamus, mondja a csaját élő tévéadásban kibaszó, tehát talpig egyenes Komisz, nem egyenes, bólogat Szűzpöcök, aki látja az emberen, ha hazudik, mert csillog a szeme. A bulinegyedben szombat este nem sok őszinte embert találna ezzel a módszerrel. Az is kiderül, hogy Komisz annak idején focizott, azért van neki felső négy kockája, bármi is legyen ez. Szűzpöcök soha nem fog dugni 12kerrel, mondja, majd amikor Komisz rákérdez, hogy

oszt szoktál-e szkreccselni?

azt feleli, hogy majd egy hét múlva megválaszolja a kérdést, de nyugi, a beszélgetés folytatódik, és kiderül, hogy szkreccselés a masztit takarja, pontosabban a csikló körkörös mozdulatokkal való izgatását négy ujjal, legalábbis ha Komisz kézmozdulataiból indulunk ki.

Cserébe Szűzpöcök azt szeretné tudni, hogy Komisz ánuszába dugtak-e már ujjat aktus közben, ami legalább olyan váratlanul érte Komiszt, mint a posztban idáig jutó kedves olvasót. Majd egy hét múlva válaszolok, feleli, de ha jól emlékszem egy mondattal később aszongya, nem volt még ilyen a praxisban, viszont azt szereti, ha a zacsi alatt nyalogatják neki. És innentől nincs megállás, Szűzpöcök azzal folytatja, hogy

szerintem én pornót is szoktam nézni, heti két alkalommal.

Ha belevarrnak Vida Ildikóba és bedobnak az amerikai nagykövet hálószobájába, akkor sem fogom megérteni, hogy ebben a mondatban mi a faszom a “szerintem”? Szerinte pornó, amit néz és más szerint nem? Mindez öt nap elteltével, hangsúlyozza Lilu a következő szegmens felvezetése előtt, amiben Basszájba és Szűzpöcök megkapja méltó büntetését, és úgy kezdődik hogy Szűzpöcök haja megmagyarázhatatlanul egyenes, és csendesen száll bele a kajába, amit kavargat, Ádiná legnagyobb sajnálatára. Szóvá is teszi, hogy a picsába’ ne tenné, ebből még lesz balhé.

Screen Shot 2014-11-20 at 6.26.55.png

Na, jön a löevél, Basszájba és Szűzpöcök nem aludt a tegnap nekik összerakott, majd később összefaszozott ágyban, ezért összebilincselődnek. Tessék kitalálni, ki reagálta le a dolgot a következővel:

Hogy megyek szarni?

Perszehogy Szűzpöcök, az intelligencia két lábon járó antitézise, a lyuk, amibe hiába hajigálod az IQ-t, valahol nagyon mélyen, a sötétség mélyén elsorvad rendre. Szerintem, persze. Basszájba azzal kezdi a bilincselést, hogy szorosra húzza, mer’ ő bírja az ilyet, de később már sír, hogy tessen meglazítani, mert fááááj, majd elmegy hugyozni, aminek Szűzpöcök nem örül, mert nem akarja látni a pélót. Sebaj, megmutatjuk neki képen, a poszt végén van egy galesz, abban, ha majd kijön a villából, megnézheti magának. Nemcsak Basszájbának vannak testi szükségletei, hanem Szűzpöcöknek is, aki elmegy kakkantani, de eleinte nem sikerül neki úgy, hogy Basszájba ott ül mellette, a bilincs másik végén, de nyugi, megoldja. A társalgás a biztonság kedvéért a fingás témakörét is körüljárja, köszönjük.

Közjáték: Ádiná és Patológ a mosókonyhában kibeszélik a többieket, akik őket beszélik ki, Ádiná adja a lovat Patológ alá, aki egyre idegesebb, és úgy gondolja, hogy ő itten becsicskult.

Beköltözik Maci, kiszabadítja a bilincselt párost, és lefoglal magának két ágyat középen, ebből még lesz balhé. A testméretei miatt azonnal kikezdik, pedig vicces faszi, Szűzpöcköt szopatja egy kicsit, Patológnak a szemét dicséri, mindenkinek puncsol, ami nem rossz taktika, és ha a core négyes, azaz Komisz, Basszájba, Plasztik és Szűzpöcök erre nem figyel oda, akkor nagy szopás lehet a vége, mert az elméletileg kirekesztettekből szépen döntő többség lesz a véd- és dacszövetségnek köszönhetően.

Basszájba például lebassza Patológot, amikor az a lábborotválásáról beszél, és elküldi a faszba - mindezt öt nap után, szóval a jelrakás nagyjából garantálva vagyon.

Vakarja meg a hátát legközelebb a láncfűrész.

Screen Shot 2014-11-20 at 6.46.02.png

A mai beköltöző egy végtelenül idegesítő csaj, Renáta, aki színésznő, ennek megfelelően egy őszinte mozdulata, mondata sincs, ha egy légtérben kellene hat percnél többet eltöltenem vele, asszem megfojtanám.

Screen Shot 2014-11-20 at 6.57.45.png

És akkor az ígért galesz:

 

Címkék: 18+ vv7
616 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2014.11.20. 07:40:38

Volt már ekkora szellemi nihil a VV-k történelmében?

Tapmancs 2014.11.20. 07:43:55

Jeee, Sixx az én javaslatomra nevezte át "Vikcsut". Ugyan némileg módosítva.

Remélem nyertem egyéves hogyvolt-előfizetést. :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 07:46:38

Úgy látom, h egyre nő a beköltözők IQ-ja. Ráadásul, sztem, ez a színésznő arra is képes, h csinálja a műsort, mert eddig azt csak Basszájba és Plasztik hozta, mert a háttérben háborgás (Edina) + Maci finom viccelődései, az nem műsor, sztem. Meg még Kazal spontán megnyilvánulásai hoztak némi színt, sztem.
Volt éjjel békülősszex? És visszamondták már Plasztiknak a fogadást?

Akármi Áron 2014.11.20. 08:37:44

"....a lyuk, amibe hiába hajigálod az IQ-t.."
"Vakarja meg a hátát legközelebb a láncfűrész."

Hát itt eldöntődött, hogy kávécska nem lesz többé poszt olvasáskor, őrült meló lepucerálni a technikát:)))))) Azé szelíden, köszi-köszi:D

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Jóregg. OOO:) Re!

add meg a jelszavad 2014.11.20. 08:41:23

Az eredeti nickemre már megint ezt kaptam :(
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!
Mintegy négy év után :D
Nagyon hosszú ez a jelenleg :D :P

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 08:53:42

Úgy látom ez a címben szereplő téma mindig előkerül, minden évadban...
Mivé lennének a bentlakók, ha ezt az infót nem húznák ki egymásból már rögtön a játék elején.

Viszont a húr-elméletről, avagy a Higgs-bozonról egyik sem akar/fog soha csevegni akarni :D

gróf Kéteffy Pszilon 2014.11.20. 09:04:05

Nem jól van ez így. Az egyórás adásidőből 25 percig ezeket a szerencsétleneket mutogatják.
Bőven elég lenne, ha Lilu és Istenments Bence elmesélné, mit láttak, megvitatnák, hogy XII.Dani tánca béna volt vagy nem volt béna…
Esetleg közben bevágnának egy-egy állóképet Vik Csu pinájáról.
Így a reklámokra is több idő jutna.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 09:04:22

"Ha belevarrnak Vida Ildikóba és bedobnak az amerikai nagykövet hálószobájába, akkor sem fogom megérteni"

"az intelligencia két lábon járó antitézise, a lyuk, amibe hiába hajigálod az IQ-t"

epic :D :D

hannamontanna 2014.11.20. 09:05:18

:-DDDDD hát de jót röhögtem, ez nagyon jó volt, köszi! Ez volt a csúcs: "Ha belevarrnak Vida Ildikóba és bedobnak az amerikai nagykövet hálószobájába, akkor sem fogom megérteni, hogy ebben a mondatban mi a faszom a “szerintem”?"
Kb. azt érzem, hogy sixx, aki pedig már sokat látott, most kicsit csodálkozik .... és igaza van. Érzem én, hogy jobb lesz ez mint a vv6! Posztokban mindenképpen. :-)))))))

add meg a jelszavad 2014.11.20. 09:12:14

"Ha belevarrnak Vida Ildikóba és bedobnak az amerikai nagykövet hálószobájába, akkor sem fogom megérteni, hogy ebben a mondatban mi a faszom a “szerintem”?"
Ez valóban szellemes volt :D

karev 2014.11.20. 09:25:16

"az meg nem meri bevállalni, hogy a fű..."
"A társalgás a biztonság kedvéért a fingás témakörét is körüljárja, köszönjük."
mi köszönjük, Sixx :)
Renáta rémes.
Plasztik meg amorf.

karev 2014.11.20. 09:26:23

@Tapmancs: mindig azt gondoljuk, nincs lejjebb :) és mindig meglepődünk.

hannamontanna 2014.11.20. 09:26:57

Viszont Lilu és Bence nem nyeherésztek annyit egymással, mint szoktak.. Letisztult és lényegretörő összekötőszöveg volt. Szerintem ők is meg vannak döbbenve.
Ebben a csapatban eddig olyan emberek vannak, akik már taktikázva mentek be, és okoskodnak. Lehet, hogy kevésbé agyhalottak, mint az előzőek voltak? Mármint elég korán, elég konkrétan művelik a "fúrást-faragást" minden vonalon.
Mondjuk azt ők sem értik, hogy élő adásban nem f*szozunk. Na de majd Lilu leoltja őket. Azt imádom... :-DDDD

karev 2014.11.20. 09:27:39

@MolnarErik: Renáta túljátszott izgatottsága műsor? hát... sztem idegesítő.

karev 2014.11.20. 09:29:45

@mezei pacsirta: valójában az egyórás műsorból 20 perc reklám :)

Big Tits Fan · http://welovebigtits.blog.hu/ 2014.11.20. 09:32:15

Nem értem, miért kell elnevezni a szereplőket? Számomra ez rontja a leírás minőségét, kár érte.

Akármi Áron 2014.11.20. 09:35:13

@☺ágica: Szijja Ágica, igazad vót, még várat magára Maci megkedvelése, kissé időigényes:)))(dehát, mire körülérem?:)
Puszcsi, szép napot, majd este!

karev 2014.11.20. 09:35:22

@Big Tits Fan: az életben még soha nem hívtál másként valakit, gondolom...

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 09:35:31

@Big Tits Fan: mert úgy viccesebb, ha a jellemző tulajdonságuk a névben is jelentkezik.

hannamontanna 2014.11.20. 09:39:48

@Big Tits Fan: ..mert pl. az hogy Vikcsu, egy hamvába holt ötlet. Egyszerűen muszáj. :-D

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.20. 09:43:17

Idén ki a beépített ember?:) Vagy ő még nem érkezett meg?:)
A mai beköltőző uncsinak tűnik, Dávidnak hívják, de Lacifeje van.
Tipicskéznék már most a nyertesre: Maci.

Morcz 2014.11.20. 09:49:32

Sziasztok!

Volt valami érdekes az éjjeli online-ban, vagy kezdődött a khf korszak? Sajna nem tudtam nézni mert a kisebbik gyerkőc lebetegedett, így az öfit is kihagytuk...viszont a reggeli HV kárpótolt mindenért... csodálom, hogy a káposzta-gate nem került adásba. :D

@karev: azért amorf mert Basszájba folyamatos piszkálásától elmozdultak benne az implantok. :))))))

@Tapmancs: akkor én is jelentkezem az előfizetésért. :D

Krétagarbó 2014.11.20. 09:49:39

@foxwiththegloves: De Macinak nem túl magas az odds-a, nem baj?:)

Krétagarbó 2014.11.20. 09:50:49

@Morcz: Jobbulást a bébinek, még mindig röhögök magamban, ha eszembe jut, hogy azt hittem, te voltál a kismama:)))

Morcz 2014.11.20. 09:52:19

@Krétagarbó: köszi! :D Egyébként tudhatnád, hogy a tényleges apás szülés eddig csak Arnold S.-nek sikerült! :)))))))))))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 09:53:26

@Krétagarbó: viszont kicsi, de biztos hasznot hozni látszik :)
és aki a kicsit nem....

ganxtalovins 2014.11.20. 09:55:26

Sziasztok!
Kezd nagy kamu lenni a VV7--> Maci már többször szerepelt egyéb RTL-es produkciókban, még ha SIXX ennek az ellenkezőjét állítja: megrendezett volt Denisz féle beköltözési szakítás!!!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 09:55:35

@volvic101: ha jól emlékszem, a Vikcsunak becézett vmi az, mert ezt szeretné hivatásnak választani.
Ez csak olyan félinfóként maradt meg nekem, ha műsort jobban követő szaktársak majd javítanak, ha tévedtem.

Mirocska 2014.11.20. 09:55:40

@Big Tits Fan: Én a VV6-ot sokáig nem néztem, csak itt olvastam. A nevek alapján a legtöbb szereplőről azt sem tudtam, hogy fiú vagy lány, mégis nagyon jól szórakoztam rajta.
Ezzel most is így vagyok... Tök mindegy, ki kicsoda, az írás tökéletes, és kész! :-D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 09:58:28

@☺ágica: megoldódott azóta a besárgulásos probléma?

Kukkantsd meg, hogy a kommentablakod alatt, a "Követem a kommenteket a radaron?" négyzet be van-e pipálva, mert lehet, hogy ez a gond.

karev 2014.11.20. 09:58:55

@Morcz: jobbulást a gyerkőnek.

karev 2014.11.20. 09:59:29

@Morcz: az valóban tényleges volt. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 10:00:57

@Mirocska: ugyanígy vagyok, szal egyetértünk :)

@karev: akk jól emlékeztem :)
nem mintha ez az infó mentené meg majd az életem valaha is.

☺ágica (törölt) 2014.11.20. 10:02:37

@Akármi Áron: :)))) szevasz:) az ő filmjét még nem láttam, addig nem nyilatkozom:) de este nem leszek...

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nem, és igen:) köszi, de annyira nem számít, tudok még aludni:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 10:04:14

@☺ágica: téged megfigyelnek... vagy diszkriminálnak :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 10:18:32

@☺ágica: talán az utóbbi egy kicsikét...
ha már muszáj :)

@szigetipotyautas: teszt: a válaszokat el fogod?

hannamontanna 2014.11.20. 10:23:35

@szigetipotyautas: Nem teljesen kikerülhetetlen, hogy PONT ezt elolvassa az ember.
Részemről inkább erről olvasok, mint hogy dagad-e a kormányapparátus, kinél vizsgálódik a NAV, drágább lesz-e a pia és a cigi, vagy egyáltalán lesz-e. Ez is mocsok, az is mocsok, de ez legalább igaz, elmondhatod a véleményed róla és még reagál is rá valaki.
Szívesen. :-))

Simon L. Bon 2014.11.20. 10:25:15

Dj Maci az jó arc. Eddig.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 10:33:41

@hannamontanna: mivel nem biztos, hogy a válaszokat fogja-e egyáltalán olvasni, én ezért nem voltam hajlandó ilyen szépen hosszan leírni :)

karev 2014.11.20. 10:33:58

@hannamontanna: viszont én meg nem értem, miért kell ilyeneket ide beírni? nem kötelező sem nézni, sem olvasni, há' nem?

karev 2014.11.20. 10:34:52

@Simon L. Bon: nekem elsőre kicsit simulékony, de majd kiderül.

Gia 2014.11.20. 10:36:50

@karev: Hát igen,nem biztos,hogy mi vagyunk a megfelelő alanyok erre a kérdésre..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 10:40:44

@karev: mert neki jobb attól, hogy megmondhatta....

Most pl összezavarnám őt azzal, hogy a VV7 hv-ablak mellett nekem pl a múlt-kor oldala van nyitva, és most olvastam egy cikket a Vallø-nál talált viking körerőd radiokarbon kormeghatározásáról? Összezavarná ez, hogy milyen emberek nézik, olvassák, írják?

hannamontanna 2014.11.20. 10:42:12

@karev: Így igaz. Ami a tv-nél a távkapcsoló, az az index címlapnál az egér gomb. Csak egy kattintás, és már nem is AZT választja az ember, amit NEM akar nézni/olvasni. Kevés ennél egyszerűbb dolog van a világon, nem? :-)) Ha csak ennyin múlna, hogy mindenki elégedett legyen, akkor csupa mosolygós fejet látnánk magunk körül.

hannamontanna 2014.11.20. 10:45:03

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: :-DDDDDDD "...összezavarnám..." Szerintem már azt olvassa.

karev 2014.11.20. 10:46:44

@hannamontanna: a másik, hogy valaki regisztrál ezért, nekem kb. 2 szériába került, mire rávettem magam, hogy regisztráljak, és kommenteljek is :))

Gia 2014.11.20. 10:49:09

@karev: És csak tavaly kezdtem,de nem bántam meg.Jó a társaság.Kivéve a trollokat. ;-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 10:52:43

@Gia: Én meg csak idén vettem rá magam :D
És a műsort alig nézem, viszont itt jól el lehet lenni, beszélve a műsorról IS.

A trollolok meg kellenek ;)

karev 2014.11.20. 10:53:35

@Gia: én is az előzőnél szálltam be :)

hannamontanna 2014.11.20. 10:54:56

@Cegorach: Azért az sem gyenge, hogy valaki direkt rázza a pofonfát...... vagy hogy nagy elődeink szavait használjam: tátott szájjal áll a ló**szfa alatt. :-DDD És megint. És megint.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 10:58:40

@sixx anyádat baszd meg: hidd el, annyi mindenen felhúzhatod még magad, ne pont ezen akadj ki.
Én pl ezért nem nézem a királyi tv híradójának nevezett akármit, mert egy csomó máson idegeskedhetek még, nem kell a magamnak okozott feszültség. És tv-kapcsolgatás közben oda tévedek néha, de azonnal megyek is tovább. Így nem bosszant.

KnitKat 2014.11.20. 10:59:08

"Szűzpöcök, az intelligencia két lábon járó antitézise, a lyuk, amibe hiába hajigálod az IQ-t, valahol nagyon mélyen, a sötétség mélyén elsorvad rendre." nagyon röhögök:D:D:D

amúgy az előző szériában nyilvános volt a szimpátia szavazás állása nem?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 10:59:59

@hannamontanna: vadász, vadász, te.... :D

@karev: akkor mi együtt voltunk elsőbálozók! :O :D :)

hannamontanna 2014.11.20. 11:00:39

:-DDDDDD Ez a katasztrófaturista nem győz nick neveket kitalálni. De azért túlzásba viszi. Főleg hogy nem is érdekli ez az egész.

hannamontanna 2014.11.20. 11:04:43

@fulladj a szarodba xxxx:
a) igen, nem bírod a kritikát.
b) igen, itt élsz velünk.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 11:05:50

@KnitKat: tééényleg, énis arra emlékszek.
Meg volt saját szavazófelület is itt a kommentelők között :)

Baaah 2014.11.20. 11:07:45

'Szerintem' ez jó volt, most nagyon :)
Persze aludtam :(

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 11:10:53

@fulladj a szarodba sixx: semmi gond ezzel, mindenki úgy keseríti meg a saját mindennapját, ahogyan akarja....
Ez nekem nem okoz álmatlan éjszakát.

És nyilván csak ez az egy ilyen szar műsor van.
Olyan műsort csinálnak, ami leköti a népeket. Engem pl nagggyon nem érdekel az ÉNBP, sem a BK, sem a Jóban, rosszban, meg még egy rakás másik ilyen. Viszont nem megyek házhoz a lófaszért.
És nem tudhatod azt sem, hogy mit csinál az ország nagyobb része, avagy többsége.

Nincs nálad a bölcsek köve.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 11:13:48

@Gia: jó, hát néha kileng a t-mutató, de aztán mindig visszaáll az egyensúlyi állapotba. Ez a világ rendje :)

Hogy a témához is legyen szó: a Szűzpöcök (esetleg Szűzpocok) meg nagyon tetsző név, ideillő, igazi játékosnév :D

karev 2014.11.20. 11:20:53

@fulladj a szarodba sixx: van ez a mondás, mindenki magából indul ki, köszönjük a hozzászólást. :)

hannamontanna 2014.11.20. 11:21:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Igaz. :-D
Szűzpöcök elsőre olyan Zsófi-fazonnak tűnt, de most nőtt a szememben, hogy így bekérdezett...:-)) Lehet hogy megvan a magához való esze.
Én amúgy kíváncsi lennék a napi rutinra is legalább egyszer, villafőnök, kajarendelés, szóval ilyen hétköznapi dolgokra. Csak hogy tudjam mire számíthatok, ha jelentkezni támad kedvem a 8-ba. :-)))

consuela 80 2014.11.20. 11:26:18

Halika!
Nézi valaki az éjszakai online-t?
Ha igen, írna róla valamit?Én nem tudom, mivel az esetek zömében dolgozom!:)))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 11:31:25

@foxwiththegloves: kizárólag a pénz esetében igaz ez, egyébként meg süket duma csak :P
Vmi nyugtatni kell a nőknek is a pasikat :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 11:33:33

@consuela 80: Nooo, értem, no!
Consuela menni tisztít. Consuela nem enged Mr. Griffin.

:D

Jó a nicked :)

Gia 2014.11.20. 11:38:35

@consuela 80: A tegnapi hogyvolt utolsó hozzászólásaiból azt mazsoláztam ki,hogy az új lakó (Reni) feltérképezte este(éjjel?) a villalakókat,és hogy őt intelligensnek tartották a háta mögött.Valamint az új gerlepár között(Laci+Guminő) akadt némi konfliktus,amit gyorsan el is simítottak.De javítsatok ki,ha tévedek..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 11:43:40

@consuela 80: attól még lehet jó :D
Én csak a Family Guyból ismerem :D

A magyar szinkronos hangsúly az mindent ver az ő tekintetében.

Warlimont 2014.11.20. 11:44:25

Ha ovszergyarto a föszponzor, akkor nem meglepö, hogy ez a szezon hatvanyozottan a szexre megy ra, es mindenki forgatokönyv szerint ugy be van gerjedve mar par perc utan, mint tengeren honapokat hajozo matrozok. :)
Bekuldtek egy lathatoan kaphato kurvat (Dora), ket darab labakra szerelt, önjaro faxt (Laci es Dennis), plusz titkos eselyeskent a Fanni, aki most a szuzlany szerepet adja, de lehet, nagyobb kurva, mint az összes többi egyutt. Es meg csak jönnek es jönnek.... :) Miutan tök kamu kisfilmekkel megy be mindenki, a tegnap erkezett rendmanias szinesznöcske is partiba dobhato, vagy van völegenye, vagy nincs, max jo lesz egy Blikk cimlapra a megcsalos-szakito sztori.
Kivancsi vagyok, a Maci bejut-e valakinek a malnasaba, de pl komoly bevallalas lenne a kis romaniai romajanytol a siker erdekeben.

KnitKat 2014.11.20. 11:45:44

@hannamontanna: nekem Szűzpöcök Kinga és Zsófika keveréke
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: na, akkor jól emlékeztem :) idén csak sejtelmesen informálnak minket, hogy a legnépszerűbb egy lány, meg ennyi és annyi fiú és csaj van a top3-ban, stb. nagyon gyanús... :D

mézescsók 2014.11.20. 11:52:58

@hannamontanna: Én sem számítottam rá, hogy visszakérdez. lehet, hogy Hajasbaba (felőlem lehet Szűzpöcök is, de azt nehezebb gépelni) tényleg nem annyira sötét. A sixx által kiemelt "szerintem én pornót is szoktam nézni, heti két alkalommal" szövegben a SZERINTEM olyasmit jelent, hogy tulajdonképpen, ha jól belegondolok, az igazat megvallva, stb. Időnként én is használom nem szokványos mondatrészként.
@Gia: Dóra féltékenykedett, de Laci megmasszta és kitört a béke.

consuela 80 2014.11.20. 11:53:00

@Gia: Na mi a fene, összekapott az IQ duó?:)))A csajt meg persze, hogy okosnak vélik, ki tud mondani két összefüggő mondatot egymás után!:)))Vakok között félszemű!:)))

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 11:53:09

@KnitKat: így jár, aki nézi, tele lesz kétségekkel a félinformációk alapján :D

PaOntan 2014.11.20. 11:58:28

sixx ez az elso eset, mikor sajnallak a munkad miatt, hogy ezt kell nezned :)

sixx · http://comment.blog.hu 2014.11.20. 12:08:20

@PaOntan: ne sajnalj, szivesen nezem, sot, kifejezetten szeretem.

Teshow 2014.11.20. 12:17:04

@sixx: "ha Komisz, Basszájba, Plasztik és Szűzpöcök erre nem figyel oda, akkor nagy szopás lehet a vége"
Na, ez a mondat mindent vitt! :))))))
A'sszem komoly fenyegetés és/vagy jelentős pénzösszeg hatására tudnám rendszeresen nézni a műsort (utóbbi erősebb, ahogy Kohn bácsi szokta mondani, nincs az a kis pénz, amivel meg lehetne endem sérteni) de sixx előadásában jót tudok röhögni rajta :D
Amúgy úúúúútálom, amikor a kommentelők ezt kérdezik, de most muszáj: emberek, tényleg nézitek?
OK, szilikoncsöcs megvót premierplánba, meg kicsipöcs sok tetkóval. Nyilván lesz majd szex is, na de ennyiért bevállalni azt a sok szenvedést?
Reggel (istenbizony véletlenül) belekapcsoltam VVÉvába, aki elmondta, hogy Lilu a műsorvezetői példaképe.
Hujujujjj :( Ha meglátom a némber 52 fogát (súlyosan kifehérítve á'la sponsor) bármilyen műsort azonnal elkapcsolok.
Azé' a sixxkomeneteket fogom olvasni időnként ;)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 12:18:53

@mézescsók: Nem féltékenykedés volt az összezördülés tárgya. Valami olyasmi történt, hogy mintha Maci mondta volna, hogy ilyen közel még nem volt olyan fenékhez, mint a plasztiké, mire 'sszájba kvázi elhencegett vele, hogy neki meg már majdnem teljesen meg is volt. Szóval műanyag azon akadt ki, hogy kvázi hencegett a firkalovag, hogy ők előző este a paplany alatt jól megtaperolták egymás-nyúlkálták egymást. Meg persze maga a kijelentés stílusa is megolvasztotta a műagyag betéteket. Többször elsírta denyisznek, hogy egy úriember nem viselkedik így, meg 'sszájba még túl fiatal. És - ezt figyeld - példaként Au-t hozta, hogy az előző szériában ő megcirmolta Teot, de amikor kérdezték tőle, ő mindig azt mondta, hogy nem nyilatkozik, mert úriembör. Persze hozzátette, hogy attól függetlenül, hogy az egész ország láthatta mindezt a televizsönben.
Szóval egyik éjszaka gyorstalpalón elsajátítottam az udvarlás minden fortélyát by firkagyerek, másnap meg arról kaptam diplomás képzést, hogy miként viselkedik egy úriember, ha ország világ előtt megcirmol egy lánytot by műanyag/au.

(Au véletlenül sem arany!!)

karev 2014.11.20. 12:20:45

@Warlimont: hát adjanak is nekik gumit... :)

karev 2014.11.20. 12:22:52

@consuela 80: de levegőt nem vesz közte .

Teshow 2014.11.20. 12:27:17

@sixx: Az első VV-BB szériákba többször belenéztem. MInt közismert, ezeknek a műsoroknak egy olyan valódi emberkísérlet volt az alapja, amit még valamikor '70-es években találtak ki. Akkor szigorúan zárt körülmények közt csinálták, pszichológus hallgatókkal. Állítólag voltak benne olyan durva kanyarok, hogy több kísérletet abba is kellet hagyni (egy "börtönös" játékról olvastam egyszer ilyesmit) Az első szériák még nyomokban emlékeztettek erre, a maiak nyíltan felvállalt script-realityk.

hannamontanna 2014.11.20. 12:27:48

@karev: Nem. Au Zsófikája, aki szerint az őskor az mese mert senki sem volt ott, hogy biztosan tudja... :-))

Lipton 2014.11.20. 12:33:14

Maci lehet arra gondolt, hogy még nem volt a közelében szilikonos fenék. Elég fura lehet.

karev 2014.11.20. 12:37:43

@hannamontanna: arra már nem is emlékeztem, hogy ő Zsófi volt. :)

karev 2014.11.20. 12:41:31

@karev: mély nyomokat hagyott bennem :)

karev 2014.11.20. 12:43:31

@☺ágica: lehet, Laci hamar cserére kerül.

consuela 80 2014.11.20. 12:44:05

@karev: Add lejjebb az elvárásaidat!:))))

mézescsók 2014.11.20. 12:50:53

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Arra emlékeztem, hogy amikor Renáta bekerült, akkor beszélgetésbe elegyedett mindenkivel - szerintem főleg a férfiakkal - és utána a srácok értékelték a nőt. Dennis többször mondta, hogy szerinte okos, szép, stb. és Laci is mondta - többször is -, hogy intelligens. Ez, sőt már az sem, hogy Renáta mit faggatja a pasiját, nagyon nem tetszett Dórának. Namármost lehet, hogy a konkrét ok a balhéra nem ez volt, de nekem ez jött le. Mentségemre szolgáljon, hogy a tv háttérzajként ment és néha felpillantottam. A masszázs viszont láttam.

consuela 80 2014.11.20. 12:52:57

A Bors már most írja, hogy a Plasztik lányka escort oldalakon szerepel...én pedig azt hittem, hogy böcsületes munkából van sportkocsija,meg többmilliós beültetései!Hát mik vannak, és hogy oda kell figyelni!:)))))

mézescsók 2014.11.20. 12:57:12

@karev: Kizárt. Szerintem ugyan Basszájba egy nyálas kis kúrógép legfeljebb, de ha végignézel a benti választékon, akkor egyelőre nincs kire cserélni. Dani (12) olyan, amilyen és mintha némiképp Fannihoz húzna, bár nagyon nem. Dennisz egy megbizhatatlan, idegesítő fazon, hogy lehetne belőle szövetséges? Maci - kedves ugyan, de azért pasiként neeeeeeeeeeem. Emellett Plasztik kb. úgy néz a pasira, mintha Ő lenne az úristen részéről a nőnek küldött ajándék!!! A csaj szerintem már-már házaspáros idillre rendezkedett be ott a sarokban.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 12:57:49

@mézescsók: Mindketten ezen rágódtak egész nap, mármint az elmondásuk szerint. És abban is egybehangzó volt a véleményük, ezt is többször mondták, még műanyag is, hogy az új csaj jó arc. És nem is került elő később sem a nyígás közben. Csak ezen a hencegésen volt kiakadva műanyag. Meg persze saját magára firkagyerek, hogy ő milyen paraszt volt. Meg egyébként is, nem ezért jött be a vellába, hogy minnyá szerelembe essen.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 12:59:27

@mézescsók: Az új csávókára gondolt (szerintem), aki még nincs bent.

Krétagarbó 2014.11.20. 12:59:31

@karev: úgy tűnik, a szerkik azzal próbálkoznak, hogy összeeresztenek két különböző "kasztot", a fiatalabb, rém egyszerű, magát igen menőnek képzelő "alfákat" és az átlag fiatalokat, akik azért a celebléten túl is látják az életet. Gondolom tanultak a tavalyi kasztingból, ahol Lacit megették reggelire a többiek. (Jó, mondjuk vele más baj is volt.) A tavalyi széria nagyrészt olyan "gyerekek"ből állt, akik bár már élnek szexuális életet, de úgy az 5-8 éves gyerekagy szintjén mozogtak.
Ez a kísérlet még lehet érdekes:)

Gia 2014.11.20. 13:02:47

@mézescsók: Igen,Dávidra gondolt,aki ma költözik be.Guminő 29 éves Dávid 30.Bár persze ez nem jelent semmit.

karev 2014.11.20. 13:08:49

@☺ágica: igen, nagyjából ugyanúgy néznek ki, de D idősebb.

karev 2014.11.20. 13:11:24

@Krétagarbó: a kérdés, hogy kik lesznek többen.

karev 2014.11.20. 13:13:00

@Gia: régen azt gondoltam, hogy a korkülönbség nem számít, de rá kellett jönnöm, hogy de. 6 év nem tűnik soknak, de mégis az.

ipari ivógéptanács 2014.11.20. 13:15:15

Hogy egy klasszikust idézzek : tiszta beteg egy elmevilág :)))))))

mézescsók 2014.11.20. 13:15:46

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: Kösz, tuti, hogy én tévedtem. Amikor néztem, még azon ment a diskurzus, hogy milyen az új nő, mire megint néztem, már ment a balhé. Sorry.
Dávid persze számításba jöhet, de nem vettem számításba, mert valójában gőzünk nincs róla. Bennem - már mondtam, hogy előítéleteim vannak - egyelőre, ha azt hallom, hogy Dávid, akkor az előző széria Dávidja jut eszembe, aki ugye azért mégsem volt egy tesztoszteronbomba.Amúgy Basszájba lehet, hogy nem azért jött, hogy mindjárt szerelembe essen, de nagyon úgy néz ki, hogy Plasztik mellett szándékozik letelepedni erre a pár hétre, amíg bent van.

mézescsók 2014.11.20. 13:19:03

@karev: Ne tessék bántani az idősebb korosztályt!!! Egy korban meglettebb férfi szerelme olyan, mint az érett bor. Nagyon finom!!!!! 6 év? Az semmi!

Gia 2014.11.20. 13:20:53

@karev: A "nem számít"-ot úgy értettem,hogy bár egy korosztály Dóri és Dávid,attól még lehet,hogy Dávidnak nem jönnek be a zigóta szinten gondolkodó hölgyemények,vagy a Guminő nem pattan le Laccciról.Fene tudja.

karev 2014.11.20. 13:21:34

@mézescsók: ezért írtam, hogy bár Dóra (29) nem egy agytröszt, sztem közelebb áll(na) hozzá egy 30 éves, mint egy 23.

☺ágica (törölt) 2014.11.20. 13:21:49

@karev: akkor jól értettem:) kajakóma... mondjuk a kis kifakadása után, hogy Laci mekkora tapló, nem lenne meglepő

Gia 2014.11.20. 13:22:37

@mézescsók: De itt 6 évvel fiatalabb a srác..Még ződ..

karev 2014.11.20. 13:22:51

@Gia: persze, simán lehet, csak eszembe jutott, hogy lehet. Vikcsut is hamar pattintotta.

gróf Kéteffy Pszilon 2014.11.20. 13:28:19

Basszájba! Baszdszájba a harapós lovat!

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.20. 13:29:46

@Krétagarbó: és az érdekes az, h nőtt a nézettség is párhuzamosan a nem teljesen agyhalott játékosok beköltözésével a nagyon gyengusz kezdőadatokhoz képest. Most a retek helyében én ennek tudatában rámennék arra a koncepcióra amit te írsz, és a maradékot is az értelmesebbek közül választanám ki.

Krétagarbó 2014.11.20. 13:34:57

@foxwiththegloves: én is, jól járnánk ezzel sztem.

Krétagarbó 2014.11.20. 13:41:13

A férfi kommtársakat kérdezném elsősorban, hogy tényleg ennyivel kívánatosabb a virsliszáj? Vagy nem értem, hogy miért akarják a nők (na jó, egy részük csak) zombivá változtatni magukat. Azért vélek már most felfedezni némi hasonlóságot Plasztik (pl itt: rtl.hu/rtl2/valovilag/kepek) és Alba hercegnője (index.hu/kulfold/2014/11/20/meghalt_alba_hercegnoje/) Isten nyugosztalja - között. Persze van még pár szép éve Dórinak, de az irány már megvan, miért kell már fiatalon elmajmosítani valakinek az arcát? Tényleg nem értem...

Gia 2014.11.20. 13:44:38

@foxwiththegloves: Nyár óta ki vannak választva az emberkék,már nem módosíthat a retek a stratégián,bármi legyen is az.

Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.20. 13:47:37

Jaj de jó ez a Való Világ! Csupa csodás csüngő csöcs, csacsogó csalfa csapodár csődör!

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 13:48:59

Ebéd után visszaolvasgattam a kommenteket, és üdvözlöm a Nőklapja-Café., illetve a femina.hu elemzőgárdáját! :D
Bocsánat hölgyeim, de ez az érzés villant így be nekem, és ezzel nem eme lapokat akartam minősíteni :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 13:51:26

@Krétagarbó: a kérdésre válaszolva: nem. Sőt nagyon nem.
Biztos lehetnek, khm, bizonyos gyakorlati előnyei, amiket hasznosítani tud, de önmagában az sosem ellensúlyozhatja a csalánszáj ijesztő mivoltát.
Nem tartom magam különösebben ijedősnek, de egy geronazzoval lehetne engem is ijesztgetni.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 13:55:16

@Gia: mindig akadnak tartalékok, még azért tudnak variálni...
ha akarnak.

☺ágica (törölt) 2014.11.20. 13:58:30

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: szerintem is. pláne, hogy már most volt egy kizárás is. az a lány adásba sem került...

Krétagarbó 2014.11.20. 14:00:53

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: sztem is. Pl. azzal, hogy az utolsó utáni orvosi/pszicho/alkalmasági teszten megbukott valaki, sajnabajna...
Köszi a választ, amúgy:)
Most látom, hogy nem sikerült a linkelés, talán most:

Egyik: index.hu/kulfold/2014/11/20/meghalt_alba_hercegnoje/

Másik: www.facebook.com/Official.VVDora/photos/a.713172365417587.1073741825.713172122084278/715581298510027/?type=1&theater

karev 2014.11.20. 14:01:18

@Krétagarbó: volt műtét az arcán máshol is sztem, olyan, mintha hátrahúzták volna a bőrt rajta. a popója meg botrányos. vagyis inkább, nekem nem tetszik.

Krétagarbó 2014.11.20. 14:03:20

@Gia: igaz, hörcsögre hasonlítanak. Mélyen ülő szemek, kifordult száj, hörcsög pofa hozzá.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 14:03:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: meg az elozo poszt alatti kerdesedre valaszolva:
"@mostmarmuszajkommentelnem: helló, te ki voltál korábban? :-) "

mostmarmuszajkommentelnem voltam az elozo szeria soran is ;)

Krétagarbó 2014.11.20. 14:05:39

@karev: nekem is olyan, mintha többször estek volna neki. És az a röhej, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy természetesen szebb lenne. Fiatal, még nincs harminc, nem volt enormus orra, füle stb..., miért kell ezt elrontani valami buta és torz önértékelési kép miatt?

Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.20. 14:08:03

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Szerintem nem natúr ilyen, hanem kajakra belecsókolt egy csokor csalánba. Aszitte szegényke, hogy fű. Ja, valami növény volt az is - mégsem kellett volna ellógnia azokat a biosz-órákat!

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 14:12:35

@Krétagarbó: köszönöm, hogy megszólítottál 8)
nem, nem kívánatos a virsliszáj
a természetes az eredeti! 8)

karev 2014.11.20. 14:14:57

@Krétagarbó: valahol végül is "megértem", ha nem elégedett a fejével, van rá pénze, csinálja. ha ettől jobban tetszik magának..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 14:15:31

@☺ágica: így van, bármikor lehet találni egy jó indokot, h miért, kit, és mikor nem küldenek be.
Kizártnak tartom, h ez ne lenne megfelelően - mármint az rtl-nek megfelelően - benne a szerződésben: Ha az rtl úgy dönt, h kuss, te nem mész, akkor nincs apelláta. Esetleg kap 100.000 Ft fájdalomdíjat, h nem kell cirkuszi bohócot csinálnia magából egy rakás ember előtt pár hónapig.
A másik fél részéről - lásd becastingolt, beválogatott lakóvárományos - természetesen az utólagos visszalépés gondolom szerződésszegésként van körülbástyázva a szerződésekben.

Így a tuti.

@Krétagarbó: bár nem a teljes és reprezentatív mintát képviselem a magyar férfilakosságban, de nincs mit :)
Egyéb szociológiai jellegű kérdés, amiben segíthetek? :D

Gia 2014.11.20. 14:23:31

Igazatok van,még válogathat a rötöel az agyhalottak és a csak majdnem agyhalottak között. :-D
VVKrisz is megmondta,aki bent van az mind hülye. ;-)

Gia 2014.11.20. 14:24:30

@Gia: Akkor mondta,amikor ő is bent volt,tehát önkritikát gyakorolt.

Rémület 2014.11.20. 14:28:43

Maci tényleg mindenkinek szimpatikus? Szerintem sunyi a tekintete. Nem szeretem az ilyen arcokat.

Rémület 2014.11.20. 14:31:08

Tabletről nem megy bea hozzászólás? Vagy mi a búbánat van?

mézescsók 2014.11.20. 14:34:20

@karev: @Gia: Értettem és persze, hogy számít, én úgy általában nem tartottam soknak a 6 évet. Mondjuk ez a 6 év a gyakorlatban lehet több és kevesebb is, majd meglátjuk, milyen lesz Dávid. Basszájba egyelőre szerintem egy 17 éves értelmi szintjén áll, úgyhogy az a 6 év a duplája.

karev 2014.11.20. 14:35:43

@mézescsók: nagyjából erre gondoltam :)

mézescsók 2014.11.20. 14:41:14

@Krétagarbó: Óriási katyvasz van a fejekben. Mindenki arra vágyik, hogy kitűnjön, sikeres legyen, észrevegyék - ehhez másnak kell lennie, mint az átlag. Ehhez képest az alig felcseperedett lányok futólépésben rohannak a plasztikai sebészhez, hogy ugyanolyanok legyenek, mint mindenki más: így lesznek egyenszájak, egyenorrok, egyenpopsik, stb.Nem tudom elképzelni sem, milyen lehetett Dóra ezelőtt, talán helyes.Most egy felduzzadt arcú, kacsaszájú véglény és kb. olyan, mint a többi.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 14:59:52

@karev: sot, en is az elozonel szalltam be :D

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: veled egyszer jol elbeszelgettunk a tortenelemrol egy elozo szerias hogyvolt poszt alatt meg az ev elejen, mikor az online szokasa szerint nem ment :)

@consuela 80: akadnak olyan kitarto egyenek, akik nezik.. de a sztorikat inkabb mindig az elozo napi poszt hozzaszolasai kozott keresd (tegnap pl. egesz sok volt az online, szoval akadt irnivalo)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 15:03:52

@mostmarmuszajkommentelnem: nem kizárt, mivel - a sok egyéb mellett - az egyik kedvenc témám :)
De akkor ezekszerint én már hagytam maradandó nyomot magam után.
Számíthatsz rám most is, ilyen tárgyú csevejben, ha úgy adódik....
Annyi, hogy jelenleg otthonról nem tudok kommentelni :(
A Gépházat meg nem érdekli a problémám....

Rémület 2014.11.20. 15:08:59

@mézescsók: a facebook oldalán van fent egy fiatalkori képe. Szép volt akkor még.

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ja! Jóvanakkor. :)

☺ágica (törölt) 2014.11.20. 15:17:55

@karev: elvileg minden stimmelt, de vmi végső pszichó teszten nem jutott tovább. vmi Tünde, a tegnapiba linkeltem, most hirtelen nem találom

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: vszínű. állítólag Vikcsu a költözés előtt már nagyon nem akart menni, de akkor perkálni kellett volna. de ezt is vhol a neten kukáztam, nem tudom mennyire igaz. mármint a fizetős része sanszos, a másik fele passzos

leléptem, további jó muatást

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 15:20:06

@Krétagarbó: en szep virsliszaju not meg nem lattam. Marmint aki az en ertekrendem szerint szep. Megertem, ha valakinek ez kell ahhoz, hogy helyrealljon az onbecsulese, de azt nem ertem, hogy miert pont ez.. :)

@foxwiththegloves: en is ezt fejtegettem a tegnapi poszt alatt. Ketteszakadni latszik a villa nagyon buta es kevesbe nagyon buta emberekre, es hogy azert lehet jo ez a szeria, mert nem egy kaptafara valogattak ki a bentlevoket, mint az elozoben. Abban kb. egyedul Viki volt, aki kilogott a sorbol, itt viszont az elobb emlitett ketfele tipusbol tobb embert valogattak ossze.

kis.herceg 2014.11.20. 15:25:04

Dennis az esti streamben újabb titkokat árult el az ánuszáról, miszerint: "akkora pattanás van a segglyukamon bazmeg.."

büdösbohóc (törölt) 2014.11.20. 15:30:50

Rendkívül alpári és visszataszító a cikk hangneme , jól jellemzi az íróját

mézescsók 2014.11.20. 15:46:09

@Rémület: Nem vagyok a fb-n. Ha lennék sem jutott volna eszembe, hogy megnézzem. Elhiszem neked inkább.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.11.20. 15:55:09

@büdösbohóc: írod te, aki egy hete ezt kommentelted:

büdösbohóc 2014.11.14 00:47:37
ú de seggbe basznám
tolnám a meleg szarába nyaminyami

te.
hülye.
fasz.
te.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 15:55:13

@büdösbohóc: raadasul tokeletesen illeszkedik a musorhoz... De ha te a VV7-rol egy fust milani eszmefuttatast vartal leiraskent, akkor inkabb ne olvass hogyvoltot. Legalabbis a VV7-es posztokat. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 15:56:00

@Rémület: akkor most bevallom neked, hogy nekem sem túl szimpi. Én is kicsit sunyinak érzem a tekintetét.
Meg olyan kéjsóvár vagymi... micsoda paradicsom lehet ez szegénynek, ahol pucér plasztiklányokra nyithat rá tusolás közben. Biztos előítéletes vagyok.

karev 2014.11.20. 15:58:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): meg fogdozhatja a tangájukat. én még nem döntöttem el, hogy szimpi-e. úgy néz ki, mintha Fekete Laci fia lenne :)

Puncylla 2014.11.20. 16:01:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ez az, kéjsóvár! Ahogy azt a bugyit leemelte a szárítóról...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 16:05:12

@karev: Egyszer még felhúz a fejére egy bugyit v. melltartót, meglásd. Vagy lopni fog belőlük. Peti a mogyorót dugdosta a párnája alá, ő meg tangákat és mikor senki se látja, Au. klotyószentélyébe zárkózva fogja reszkető áhítattal megszaglászni őket... :D

Igen, a FeketeLaci párhuzam tök nyilvánvaló. Valszeg a bem.filmjében ő is rájátszott kicsit erre azzal a grillcsirkehalommal, amit szétmarcangolt ott evés gyanánt. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 16:13:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @karev: lehet, h a pszicho-ellenőrzés során észleltek nála ilyen defektet, és pont ez a cél a beküldésével, h ezzel is legyen egy kis konflikt.

Bár ez elég meredek feltételezés tőlem, de egy ilyen trash-realitynél miért ne lehetne ez nézettségnövelő opció?!

2014.11.20. 16:13:54

@Krétagarbó: Azért kell így csinálni, mert ez a divat. Először csak a mellplasztika indult be, gimnazista lányok kérik ma már érettségi ajándékul, aztán egyre inkább a szájfeltöltés, most meg már a szilikonsegg.
Az a hajbunkó vagy konty vagy mi, az se szép, mégis egyre több csajon látni.

Iszmat Ambipur 2014.11.20. 16:16:31

@karev: mér vóna hüle? Nem hallottál még ilyent?

karev 2014.11.20. 16:19:37

átadom a helyet az esti turnusnak. sziasztok.

karev 2014.11.20. 16:20:41

@Iszmat Ambipur: de, csak így hirtelen vicces volt :)

Krétagarbó 2014.11.20. 16:28:46

@Iszmat Ambipur: Az ambipur már gyárt ilyen illatosítót? :)

Rémület 2014.11.20. 16:32:11

@mézescsók: nem kell ahhoz fent lenni. Beütöd a keresőbe, hogy vv dóri. Freldobja a facebook oldalát, rákattintasz és már látod is.

Iszmat Ambipur 2014.11.20. 16:36:46

@Krétagarbó: nem, mi még nagyon le vagyunk maradva. De a Bugyi Bt. (hallottál róla?) már exportál is.

Rémület 2014.11.20. 16:39:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): na, akkor nem vagyok ezzel egyedül. Engem nem a kéjsóvársága zavar. Talán később kiderül, hogy mi.

Krétagarbó 2014.11.20. 16:44:39

@Iszmat Ambipur: Ó persze, hogy hallottam róluk, nagyon menő cég:)
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: arról volt szó, igen.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.20. 16:53:30

@Krétagarbó: :D
Csak azért kérdeztem, mert azt feltételeztem - bár a műsort nem láttam - h Maci azért szagolgatja a tangát, mert attól közelebb nem kerülhet a tanga tartalmához...
De a szárítóról levett friss bugyinak, ha jól gondolom, öblítő és/vagy mosószer illata van, nem?
Ezzel az erővel vehetne egy flakon Coccolinot, és azt is szagolgathatná :D

Mók_Ica 2014.11.20. 16:59:53

halihó :) jó kis termés van :) alig győzöm olvasni ....

a poszt olvasása közben többször felröhögtem.... tegnap nem néztem, eskü így sokkal jobb :)
de azért nem fogok lemondani a nézésről sem. ja és ma beszállok a közvetítésbe is, ha még szüksége van erre valakinek.... ahogy látom egyre több helyen látható már az rtl2 :)

mézescsók 2014.11.20. 17:08:55

@Rémület: Kösz. ÍDe inkább mégsem. Nem vagyok mazochista,

Krétagarbó 2014.11.20. 17:09:05

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ja, így értem és jogos. Hát én nem éppen a coccolino illatra gondoltam:))
De csak vicceltem, mert muris volt, hogy iszmat ambipur érdeklődött a bugyiillat után:)

Iszmat Ambipur 2014.11.20. 17:19:21

@Krétagarbó: nálunk Pakisztánban ezért téged...

mézescsók 2014.11.20. 17:27:46

@Rémület: Engem a hallgatózása zavart. Ez eddig a Vv-kben nem volt szokás. Mármint ÍGY nem volt szokás. Olyan volt - pl. az előző szériában is -, amikor két csoportra oszlottak és valaki átsétált a másikhoz 'kémkedni", de ott mindenki tudta, hogy miről van szó. Így, fal vagy ajtó mögül valahogy sunyibb. A bugyi? Hát, istenem. Ilyen közelségbe ekkora női fehérneművel nem mostanában kerülhetett, persze, hogy megszaglászta kicsit. Nyilván nem Coccolinora számított,

Akármi Áron 2014.11.20. 17:29:08

@Mók_Ica: Csókica Mókuci:)))) Kell hát, azt csak mondják, hogy van mindenhol, nálunk még tökölnek. Én borzadalmasan igénylem a közvetítést. Egyébként is az esti műszakba vagyok beosztva, jövök este összetartásra, Ádinkáteam klubéletre:) Most még van dógom, puszka:)

Mók_Ica 2014.11.20. 17:35:00

@Akármi Áron: én is bentről nyomom :) esti műszakba jövök mmkk :)))

mézescsók 2014.11.20. 17:36:19

@Rémület: Engem a hallgatózása zavart. Ez eddig a Vv-kben nem volt szokás. Mármint ÍGY nem volt szokás. Olyan volt - pl. az előző szériában is -, amikor két csoportra oszlottak és valaki átsétált a másikhoz 'kémkedni", de ott mindenki tudta, hogy miről van szó. Így, fal vagy ajtó mögül valahogy sunyibb. A bugyi? Hát, istenem. Ilyen közelségbe ekkora női fehérneművel nem mostanában kerülhetett, persze, hogy megszaglászta kicsit. Nyilván nem Coccolinora számított,

mézescsók 2014.11.20. 17:39:07

@Rémület: Gőzöm nincs, miért ment el kétszer. Nyilván én küldhettem el, vagy a kutya, mert csak ketten vagyunk itthon, de nem emlékszem rá. Bocs.

Mók_Ica 2014.11.20. 17:45:02

@Krétagarbó: találtam egy kis szösszentet, gondoltam illik a kérdésedhez...
"a woman with a beautiful body is good for a night, a woman with a beautiful mind is good for lifetime"
a kacsaszáj, szilikoncici és most már ezek szerint a szilikon popó is ... a mai szépségideál ismérvei a "dórik" körében.
a pasik érdekesnek tartják, kíváncsiak rá, milyen érzés közelről megtapasztalni.
szerintem.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 18:12:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nemar, ez a Nicki Minajos kep... Az ott tenyleg a segge? :o Erre most igy hirtelenjeben nem is tudok jo hasonlatot mondani. Pfejj.

@mézescsók: nekem is a hallgatozasa tunt fel, es az nagyon nem tetszett. Ennel egy kicsit azert lehetne kulturaltabb. Bar tudom, a VV-szereplok nem a kulturarol hiresek, nadeakkorisna.

@Mók_Ica: ez mondjuk igaz. En meg nem talalkoztam testkozelbol szilikoncicivel, de nem utasitanam el a lehetoseget, ha szerezhetnek egy kis tapasztalatot. :) Azoknal a lanyoknal, akiknek nagyon kicsi melluk van, es emiatt tenyleg komoly onertekelesi gondjaik vannak, meg akar tamogatom is a dolgot. De ahogyan a szilikonszajat, mint "problemamegoldast", ugy azt sem tudom megerteni, hogy ha valakinek alapvetoen nem rossz a melle, az minek csinaltatja meg. Vagy plane azokat a noket nem ertem, akik egyre novelik az implantatumuk meretet. Most tenyleg attol lesz maga szerint noiesebb, hogy 250 kobcenti helyett a vegen mar 1000 kobcenti folott jar?!

Gia 2014.11.20. 18:13:29

@mézescsók: a kutya? :-))))))))))))))) Nevetéshegyek.

mézescsók 2014.11.20. 18:35:31

@Gia: Egy okot írj, hogy miért nem lehetett a kutya! Ha nem én voltam, akkor még kb. 19 óráig más nem lehet!!!

Gia 2014.11.20. 18:40:45

Szerintem is a kutya volt. ;-)

Mók_Ica 2014.11.20. 18:47:27

@mézescsók: a blogmotor már csak ilyen..... nekem többször duplázott.... ez van :) vagy esetleg te is szőkenő vagy??? :))) ;) ;)

@mostmarmuszajkommentelnem: nem nőiesebb..... ahol egyre nagyobbra való csere van, ott már súlyos önértékelési problémák vannak vagy a munkája kívánja meg tőle :PPPP (esetleg a "munkáltatója" )

mézescsók 2014.11.20. 19:17:32

@Mók_Ica: Születetten barna és maradtam is.Valszeg a blogmotor volt, de elvileg a Csuti is lehetett volna. Amúgy humornak szántam, ha nem is volt frenetikus. Kár, hogy nem jött be.
A kanapé sarkában ülök, mellettem nyúlik el a kutya. Ölemben laptop, ha kimegyek, simán meglökheti véletlenül is az egeret. Innen jött az ötlet, hogy ráfogom. Lépett már nálunk távkapcsolóra macska, és egyszercsak azon kaptam magam, hogy hangok jönnek onnan, ahonnan nem jöhetnek, mert nincs senki. Szóval azért nem kéne rögtön leszőkenőzni, de ha ettől jobb az estéd, akkor csak nyugodtan

Gia 2014.11.20. 19:21:48

@mézescsók: De bejött a poén.Ezért nevettem. :-)

Gia 2014.11.20. 19:22:51

@mézescsók: Mókica biztos nem megsérteni akart.Szeretet,békesség. <3

lacuna666 2014.11.20. 19:30:51

Szia mindenki

Csak nekem tűnik úgy hogy Fannika eléggé hajaz VV5 Kingára? A hangja a gesztusai. A tegnapi adást visszanéztem és annyira ez jött le

Puncylla 2014.11.20. 19:46:28

Nekem is szilikoncicim van, nagy dolog...
Fogyóztam, ettől olyan kicsi lett, hogy muszáj volt valamit csinálni.

Post Modern Prometheus 2014.11.20. 20:21:27

Hali,
Új kommentelő jelen, bár tavaly már itt voltam, de csak mint olvasó, és most végre el is határoztam, hogy regisztrálok. Jó látni, hogy itt van a tavalyi csapat nagy része ^^ Nem ígérem, hogy nagyon aktív leszek, esetleg az "esti műszakban", de majd igyekszem :)

malevil2050 2014.11.20. 20:39:58

Nekem meg se szilikonom,se kutyám, se macskám egy légy, még éppen itt szédelgett,bíztosan elvermel télre :) A katgimist kérném szépen egy igen v nem erejéig.Mi van névvel? - így nem tudunk megalakulni,szegény lány kiesik annyit totojázunk!!!

Mók_Ica 2014.11.20. 20:44:01

@mézescsók: átjött a poén :) én is viccből kérdeztem, hogy te IS szőkenő vagy, én ugyanis az vagyok...... mint írtam, a blogmoci többször is duplázott nekem a vv6 alatti kommentjeimnél....

ha esetleg megbántottalak, akkor bocsi!!!

@Gia: pusszancs és köszi <3

Mók_Ica 2014.11.20. 20:47:07

@Post Modern Prometheus: üdv a fedélzeten :) én a vv6-nál regisztráltam, tuti a rákattanás :)

Krétagarbó 2014.11.20. 20:55:24

@malevil2050: nem jut eszembe ma semmi, nem vagyok igazán kreatív. Neked ötlet?
Dottyka sztem mondott már egy igent. úgy rémlik. Lehet, hogy később lesz valami jó kis elszólása és akkor jön a jó név is a kis fanklubhoz.

Krétagarbó 2014.11.20. 20:57:35

@Post Modern Prometheus: Jól tetted, hogy regisztráltál. Üdv itt:)

Mók_Ica 2014.11.20. 21:01:20

@Krétagarbó: Ádina Fán Klub :) rövidítve ÁFK ... ideiglenesen :)

Krétagarbó 2014.11.20. 21:02:30

@Mók_Ica: értem én, hogy érdekes lehet annak, aki még nem találkozott ilyennel. Inkább azt nem értem, hogy lehet ez egyfajta szépségideál?

Akármi Áron 2014.11.20. 21:02:49

No, jó estécskét!:)
@malevil2050: Már tegnap megalakultunk, csak a néven vacakolunk, nem?:)

Én vért izzadtam és ilyenek jutottak eszembe, hogyaszongya:
Ádináteam:) Ádinálájk SC, VVEdda (Az Edinát becézik Eddi-Eddának:) Ádiná-Hvklub
De majd jön Dottyka és tolja ő is:)
Nektek milyen verziótok van?

Akármi Áron 2014.11.20. 21:04:36

@Mók_Ica: Ez jóóóóó Ádiná (á) A klubot én is passzintottam, de a tied jobb, szerintem:D

Krétagarbó 2014.11.20. 21:04:59

@Mók_Ica: nekem jó:)
@Akármi Áron: a VVEdda-t kikérem magamnak, a többi maradhat:)
(Igaziból Patakival vannak gondjaim, nem az Eddával..)

Akármi Áron 2014.11.20. 21:06:52

@Krétagarbó: Nem erőszakoskodom, nekem is nagy gondjaim vannak vele, de nem hiszem, hogy egyedül lennénk:)

Akármi Áron 2014.11.20. 21:07:48

@Mók_Ica: Főleg a mozaik szó verziója ÁFK, pipec:)

Mók_Ica 2014.11.20. 21:08:46

@Krétagarbó: ez folyik a csapból is.... divat... nem tudom......
másrészt elfogadom, ha valakinek pici cicije van és normális méretűre csináltatja.... vagy egészségügyi okok miatt van szükség korrekciós műtétre.... de Dórink a túlzásba esés egyik minta példánya... milyen lesz 50-60 évesen????

Mók_Ica 2014.11.20. 21:11:24

@Akármi Áron: köszcsi :) ha teCCik, akkor jóóó :)

@Krétagarbó: mit szólnál, ha találkoznál vele élőben :))) (én taliztam.... nem direkt.... háááát nem olyan, mint a tvben.... rosszabb hihihiihih)

Akármi Áron 2014.11.20. 21:17:00

@Mók_Ica: Szerintem lehet végleges is, ennél rövidebbet, illőt, frappánsat úgy sem tudnánk, ebből a névből a maximumot hoztuk ki:))) Persze, ha mindenki egyetért. Ok.

Krétagarbó 2014.11.20. 21:17:37

@Mók_Ica: én sem az olyanokra gondolok, akiknek valóban okuk van a műtétre, bizonyos esetekben az indokoltságot nem vitatom. Pontosan ahogy írod, hogy fog Plasztik kinézni? Már most hajaz a Geronazzora, még 10 év-10 műtét és szétesik az arca úgy, hogy még nincs 40.

Mók_Ica 2014.11.20. 21:19:11

@Krétagarbó: ekg, ugyanazt (de minimum nagy hasonlót) gondolunk erről :)))

Mók_Ica 2014.11.20. 21:21:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sajnos nem jön be az oldal..... de ha az akire gondolok, akkor nem bánom :PPP

Krétagarbó 2014.11.20. 21:21:57

@Mók_Ica: Pataki elég genyó, túl az ufós, magyarnótás idiotizmusán. Slamoval nagyon szerettem a régi Eddát.

Post Modern Prometheus 2014.11.20. 21:22:11

@Mók_Ica: Igen, az előző szériára is elég erőteljesen ráfüggtem :D csak aztán mire elhatároztam, hogy regisztrálok már vége lett, de nem baj, most időben jutottam elhatározásra ^^ :D

Mók_Ica 2014.11.20. 21:23:20

@Krétagarbó: ha összefutunk, majd elmesélem :)))

@Post Modern Prometheus: ügyi :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 21:25:55

@Mók_Ica: pedig jó a link. :)
Igen, az, akire gondolsz. Fürdőruciban... is.

SzilajSzilard 2014.11.20. 21:26:06

Az RTL még mindig a prolibányát nyitja meg, amikor ehhez a műsorához szereplőket keres. Nyugodtan lehetne normális arcokat is hozni, azok is össze tudják rúgni úgy a port hogy öröm nézni. Tisztelet a budai erdélyi medve kivételeknek. Eddig.

Krétagarbó 2014.11.20. 21:26:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem lehet megnyitni a linket, de gondolom Donatella Versace képét linkelted. Hát igen, valahogy úgy...

Rémület 2014.11.20. 21:30:00

@Krétagarbó: a kiscici tök kényelmes. Javaslom mindenkinek, hogy kisebbítsen. A pasiknak tök mindegy. Örülnek, hsvan nőjük. :)

Mók_Ica 2014.11.20. 21:37:04

@Rémület: mármint, hogy örülnek ha van nőjük :)

Mók_Ica 2014.11.20. 21:40:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): eCCerűen gyönyörű :)))) és a divattanácsai.... mmkk megfogadni valóak :))) :PPP

Krétagarbó 2014.11.20. 21:42:39

@Rémület: Egyébként ebben a kényelem dologban is van igazad. A kisebbítés ritkán történik "csak" szépészeti okokból sztem.

Rémület 2014.11.20. 21:48:07

@Mók_Icau: , @Krétagarbó: Na ugyehogyugye? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 21:50:35

@mostmarmuszajkommentelnem: én kb. ezt vártam, bár a celebvagyok kapcsán volt amin meglepődtem. A pákós részről beszélek. Éván nem csodálkozom.

"A vágáson sok múlik, márpedig az epizódokat általában Pákóra vagy Évára fűzte fel az RTL Klub.
B: Persze logikus, de Éva például nem sok vizet zavart a táborban: aludt, felkelt, rikácsolt, délben evett – többet, mint amennyi járt volna neki –, aludt, felkelt, rikácsolt, aludt. Pákóra viszont nagyon haragszom, mert nagyon sokat beszélgettünk, és ha hiszed, ha nem, Pákó egy rém értelmes faszi. Nem fogom kiadni ezeket a beszélgetéseinket, de haragszom rá, mert egy Magyarországon élő fekete embernek nem lenne szabad úgy viselkednie, ahogy ő szokott. Ez már több mint cinizmus."

Mók_Ica 2014.11.20. 22:03:03

lilu egy spagetti pántos fekete overallban nyomja, bencus ingben... alkrján tetkó (???)
na, szakított a villa álompárja.....

bakker az "évődésük" tiszta gáz... én mondom, te mondod.....

nézzük a tegnap éjszakát

Mók_Ica 2014.11.20. 22:04:48

hálóban nyitunk, az álompár masszázst gyakorol.... lacci önti a hideg masszázscuccot dórika hátára. a nappaliban szűzpöcök fanni faggatja danit, hogy miért kerüli őt.
tisztázzák, hogy lelkitársak lehetnek

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:06:51

hoppá, akció van a paplan alatt. Közben jönnek-mennek az emberek...

Egymásra hangolódtak by Ádina. Aki szeret ilyesmiket nézni, meg is állt, mert érdekli. Micsoda arc. :D

Rémület 2014.11.20. 22:07:30

Ez az Edina beszarás. Imádom. Őt érdeklik a ráhangolódások. :))

Schlomo Goldberg 2014.11.20. 22:07:41

maci horkol mint az üzekedő varacskosdisznók

Mók_Ica 2014.11.20. 22:07:48

maci rányit az álompárra és megnézi dórit.... élőben még nem látott ilyen csodanőt ilyen közelről
lacccci nap után már iszonyatosan kívánja dórit..... a paplan alatt hangolódnak egymásra, ádina csodálkozva nézi...... mert érdekli, hogy mi van :))))

macikánk nem kicsit horkol..... nem tudnak tőle aludni :)) felszólítják, hogy fújja ki az orrát :) de hát ő már kifújta.... szegénykém kimegy a szobából

szmoti 2014.11.20. 22:08:41

jó estét mindenkinek! most szerintetek én bolondultam meg, vagy elég durván késleltetve van az adás? Ezt a képsort, mikor az Ádinká bement a hálóba vetkőzni és Laci meg D. a paplan alatt maszatoltak, ezt én tegnap előtt éjjel láttam az Onban. Persze nem biztos, de szerintem igen, amikor a káposzta gate volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:08:51

Azért abból a testből, mint Macilacié, micsoda iszonytató morajlás jöhet ki, amikor horkol.

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 22:09:00

Ádina,iszonyat nagy arc!!! :-D
Már most imádom! :-)

Krétagarbó 2014.11.20. 22:09:07

@foxwiththegloves: Ádina nagyon komoly. Ledobtam az ékszíjat....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:10:47

Ajaj, feszkó van a kanapén, a "ki a csicska és miért?" cimmel.

Krétagarbó 2014.11.20. 22:11:23

Macit sztem szépen leápolta most Basszájba-t.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:12:10

maci sz@rul aludt a nappaliban, mert ott világos van.....
lacci hogy néz ki :) nem láttam tegnap, hogy nincs szőr az arcán.....

maci odahívja lacccit, hogy tisztázzák a horkolásos éjjeli dolgot, de laccci ugatósban nyomja........ maci nyugodtan beszél, laccci ugat a horkolás miatt

laccci már fannikára nyomulna

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:12:10

Macskajánosék suttyomban alázzák szegény Macit.

Krétagarbó 2014.11.20. 22:12:39

Fanni csak hatcsávos Alfa szerint, de vágyik a tízre...

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.20. 22:13:36

Maci és Laci között kialakult a konfliktus.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:13:42

@szmoti: össze-vissza vágnak .... vv6ban is így volt...

@Krétagarbó: igen és milyen nyugodt volt :)

Krétagarbó 2014.11.20. 22:13:44

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De csak suttyomban merik, Alfán látszik, hogy tart tőle...

Akármi Áron 2014.11.20. 22:13:49

@Admiral_General_Aladeen: Ugye, jót választottunk már az első nap:))) Hellóka:)

Mók_Ica 2014.11.20. 22:15:01

most dórika masszírozza lacccit....fannika dennis mellé költözödik???

szmoti 2014.11.20. 22:16:23

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: @Mók_Ica: Köszi, akkor meg nyugodtam, hogy nem én vagyok hülye :)

Arról lehet valamit tudni, hogy most ki kivel alszik?

Krétagarbó 2014.11.20. 22:17:21

A két agyhalott egész nap csak masszírozza egymást. Fanni ruhákat hajtogat, Komisz segít neki, közben kitárgyalják 12ker Danit, aki szerintük kihátrált a csapatukból, mióta Fanni visszautasította. Most Fanniért megy a könyörgés, látszik, hogy kicsit paráznak már, hogy egyre kevesebb az ikunuku embör a villában, sajnos egyelőre csak arányaiban...

Mók_Ica 2014.11.20. 22:17:26

dóri és fanni az új kinga és dya??? ugyanolyan gyagyák

dani látszólag sértődött fannika átköltözése miatt... így ő akkor maci mellé költözik.... hihihihihhi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:18:37

Kezdik behálózni Fannikát. Talán lejött nekik, hogy afféle mérleg nyelve lehetne... ?

Akármi Áron 2014.11.20. 22:19:24

@Admiral_General_Aladeen: fix-fux, hogy egyre jobb lesz, imádom a természetes egyszerűségét, ízes beszédét. Van ott paraszti ész, még ugyan:)

Krétagarbó 2014.11.20. 22:19:52

Daninak kicsit szarul esik, hogy Boglyas otthagyja. Én nem emlékszem, hogy a régebbiekben ilyen csereberék lettek volna, vagy ilyen jelentősége lett volna, hogy ki ki mellett alszik.

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 22:20:27

Ezek a hülyegyerek sapkák,csak engem idegesítenek??

Mók_Ica 2014.11.20. 22:20:49

@szmoti: asszem dóri lacccival, fannika most már dennisszel, dani átköltözik macihoz..... a töbieket nem tudom

agyhalottak csoportosan kint a dohányzó kanapén..... (laccci, dennis, dóri) aztán dani is kijön

még mindig fannika átköltözése a téma... most dani és fanni beszélnek... dani szerint vki rábeszélte erre fannikát....

Krétagarbó 2014.11.20. 22:20:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ha lenne egy cseppnyi esze, lenne a mérleg nyelve, de azt tényleg ésszel kellene csinálni.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:21:51

@Admiral_General_Aladeen: pedig gyönyörűek :PPP (rondák mint a sz@r)

perszepolisz 2014.11.20. 22:22:07

Amúgy belegondolva tényleg szar lehet napok óta céltalanul téblábolni a villában. Mindenkin látszik, hogy unatkozik. Kínjukban ide mennek, oda mennek, kimennek cigizni, ennyike.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:22:37

@Krétagarbó: buta és befolyásolható....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:22:55

@Krétagarbó: hát igen. De ő mókázni akar inkább Denisszel az atmoszférában. :D

Krétagarbó 2014.11.20. 22:24:00

Fanni: jobb a Komisz ágyának az atmoszférája! és ott tud mókázni.
Dani és Alfa összeugranak, igazán nem is tudom, hogy mit, de ez az Alfa mire okos???
Megállapítják Vikcsu Edina és Dani, hogy elkezdődött a játék.

szmoti 2014.11.20. 22:24:26

A mai rész alapján azt gondolom, hogy Viki lesz a tuja idén :D bár lehet tuja sem lesz nem nagyon mutogatják.

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 22:24:44

@Akármi Áron: Akartam írni hogy romlatlan,és ez tetszik,de a hálóban történt elég direktbe kíváncsiskodása miatt,már vannak kételyeim...
De még így is maxipozitív :-)

Schlomo Goldberg 2014.11.20. 22:25:10

Boglyas pincsikutyája léptetve lett, milyen összefacsarodottá vált a feje

Mók_Ica 2014.11.20. 22:25:28

lacci danit kóstolgatja.... belé akarja magyarázni hogy megsértődött, dani mondja, hogy rosszul esett neki fannika döntése, de nem sértődött meg

vikcsu, ádina és dani teljesen ki vannak akadva, hogy laccci milyen nagyképű.... a csajok "megtiltják" daninak, hogy jópofizzon az alfa csapattal

Krétagarbó 2014.11.20. 22:25:48

@szmoti: Hát de egyre járt az agyunk!

Mók_Ica 2014.11.20. 22:26:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nemá, hát megígérte anyukájának, hogy szűzpöcök marad :PPP

Krétagarbó 2014.11.20. 22:28:01

@Mók_Ica: tényleg, Dya volt ennyire de ennyire agyhalott. Én nem is értem, nem fáj neki? :)

Mók_Ica 2014.11.20. 22:28:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Krétagarbó: @szmoti: valószínű most is ki kell mennie annak, aki a szimpátia szavazáson az utolsó lesz.... erre még van esélye.... :)))

Akármi Áron 2014.11.20. 22:28:16

@Admiral_General_Aladeen: Na azé:)))) Legyen is benne egy kis pimaszság, nem feltétlen ordítva kell felhívni a figyelmet magunkra. Ügyes, szerintem játszik a nézőknek, biztos vagyok benne, gógyisak az erdélyiek, lassan terítik, csendes humorral a kártyáikat:)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 22:28:25

@Mók_Ica: Jó, de lehet, hogy volt egy rövidke névsor is a szűzpöcök-ígéret mellé, hogy kitől marad szűzpöcök, és denisz nem volt rajta.

fran7 2014.11.20. 22:28:46

Az a durva, hogy Lacinak és Daninak valószínűleg igaza van. Mindkettőnek. Lacinak sok nője lesz. Daninak meg számít, hogy jó ember is legyen legalább néha.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:28:51

@Krétagarbó: én tudom :))) az agya-helye :)

tjunior 2014.11.20. 22:30:27

azért az jól jellemzi baszájbát (de szép szó) hogy egyből ezzel a feljelentős hasonlattal jött :)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 22:30:54

@Mók_Ica: Lehet, hogy ott jutott eszébe a szobában, amikor műanyag fűzte, hogy basszus, dani rajta volt a listán, majdnem elbaszcsiztam.

Krétagarbó 2014.11.20. 22:32:30

@Mók_Ica: Sztem is, ez van, ez a világ igazságtalanabb a külcsínben hátrányosabb helyzetűekkel, legalábbis rövid távon.

tjunior 2014.11.20. 22:32:38

@tjunior: ja nem is ő volt, hanem LAci, összekevertem

fran7 2014.11.20. 22:33:17

@tjunior: Mert ugye nem az a baj, ha valaki garázdálkodik, hanem az, ha feljelentik, ugye?

Commodore 2014.11.20. 22:33:19

Jó itt, sziasztok! :-)

Krétagarbó 2014.11.20. 22:34:34

Maci megfürdette Plasztikot és Fannit, majd fordítva. Erre állítólag berágott picit Alfa..
Most mutatják az új csaj (elfelejtettem a nevét) teátrális belépőjét. Fanni: na ő olyan mint én, csak szűzpöckebb kiadásban!!!!

perszepolisz 2014.11.20. 22:34:53

Máris utálom ezt csajt.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:34:56

@Krétagarbó: én ezt az új beköltözőt vagy az alfahímet nyomnám ki.....

milyen fürdő-sóóóó volt :) dóri és fannika macival zuhanyoztak :) ezt fogja lacccci megtorolni :) erre kivi vagyok :)

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 22:35:14

Lilu egy UFO!
Az új csaj,irtó szexi,de mèg zavarban van,mint Ádám és Éva,anyák napján :-)

Mók_Ica 2014.11.20. 22:35:47

@perszepolisz: már tegnap is utáltuk :))) irritáló csöppet

malevil2050 2014.11.20. 22:36:00

@Krétagarbó: @Mók_Ica: @Akármi Áron: Ne bántsátok az ati gyereket,az ország első ufonautáját. Dotty ilyenkor már alfában van.Akkor megalakult az ÁFK alias Ádina Fán Klub.Az ötös fogat és nem alkuszunk.Trónja juttatjuk erdély új fejedelmét.

Krétagarbó 2014.11.20. 22:37:04

@Commodore: Helló! Várom az egyszavasaidat. (Kis Örkény:)

Mók_Ica 2014.11.20. 22:38:06

dóri féltékenységi jelenetet nyom lacccival :) ki is mennek megdumálni a szaunába....

lacci sértődött és ilyenkor szúrkálódik.... dóri nem gondolta volna, hogy laccci ilyen paraszt... lacci bocsánatot kér

Krétagarbó 2014.11.20. 22:38:50

Alfa és Alfáné a szaunában tisztázzák, hogy miért szúrta oda Alfa azt a... Mit? Nem hallottam. Plasztik még sír is, anyám, micsoda alakítás, ekkora lelke nem hiszem, hogy lenne...

Mók_Ica 2014.11.20. 22:39:39

dóri miért is sírt???? mi van itt???? nem értem.... szőke vagyok, segíCCSég!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:39:46

Valaki mondja már el nekem, hogy mi történik? Nézem, nézem és egy szót se értek. Mit mondott L. Dodónak, amit az kibukott? És mikről beszéltek a szaunában? Please.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 22:39:49

Laci úriember, plasztik meg úriasszony. Beszarás! Be sza rás !

Mók_Ica 2014.11.20. 22:40:31

laccci már érzelmekről beszél??? denis sem érti mifasz van.....

Rémület 2014.11.20. 22:40:35

Ez a laci akkora óvodás, hogy fáj.

Krétagarbó 2014.11.20. 22:40:43

Ha kicsit kevesebbet káromkodnának, akkor talán Komisz és Alfa beszélgetéséből kiderült volna, hogy mit is szúrt oda Plasztiknak.

Akármi Áron 2014.11.20. 22:40:49

@malevil2050: Én dehogy bántom Atit, van ő neki magával elég baja:) Még gyöngypipi, hogy új fejedelmet koronázunk meg, jövőre:)))(Csak végig tolja-toljuk:D)

2014.11.20. 22:40:57

Miért sírt Dodó kacsa? Egy szűzpeceknyi szót nem hallani.

perszepolisz 2014.11.20. 22:40:59

Már huszas hangon van a TV de egy kurvaszót se hallok.

fran7 2014.11.20. 22:41:40

Min rí a Laci? Nem értem.

Rémület 2014.11.20. 22:41:56

A denisz meg milyen kis gyanakvó. Ki nem néztem belőle, hogy képes gondolkodni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:42:05

Az appos nagyik most ezer tolják arra az aranyos Lacigyerekre, akinek mégiscsak van szive. Még sir is!

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 22:42:07

Na,mit mondtunk az elején,ki fog sírni először? A kökemény gammahím :-D

2014.11.20. 22:43:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem én nem láttam a könnyeit, Laci igen.

Krétagarbó 2014.11.20. 22:43:28

@Rémület: aszongya lassan 4 éve nem volt nője, de hát az óvodai kapcsi nem ér!!!

Alfa tiszta romantikában nyomja, vmi virágszirmokat (reméljük nem a Komisz seggéből) szórt az ágyra. De úgy érzi, hogy Plasztik nem értékelte ezt igazán.

perszepolisz 2014.11.20. 22:43:52

A 12 éve escortos csaj szerelembe esett. :DDDD

Mók_Ica 2014.11.20. 22:44:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én sem értem.....

lacci arca nekem fura így meztelenül.... nagyon "kölyök" így dórihoz....

lacci azon gondolkodik, hogy mivel engesztelhetné ki dórit...... ajit csinál... lássuk, mit:
szirmokból kirakta, hogy sajnálom..... dóri nem értékeli úgy, mint ahogy laccci várta volna...

hová tűnt a nagy mácsó, a csajozó gép, aki laccci néven beköltözött?????? új neve legyen pincsi :)))

Krétagarbó 2014.11.20. 22:44:22

@Rémület: Á, ezek azért játszanak kicsit, most derül ki szépen.

fran7 2014.11.20. 22:44:40

@Admiral_General_Aladeen: Inkább rhéhím, mert a gamma talán a negyedik betű a görög ábécében. Bár csak négyen vannak benn fiúk. Így igazad is lehet.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 22:45:21

Haha ez a lilu-bence párbeszéd a szerelmes-nem szerelmesről tiszta szalacsis volt. Nem, igen, az ellen nem véd.

Commodore 2014.11.20. 22:45:32

Dávid szimpi , leélném vele az életed, vagy anyáddal, sexy . van sapkája??

fran7 2014.11.20. 22:45:42

Ez a csíkos gatya mindent visz.

malevil2050 2014.11.20. 22:46:05

Mekkora szerelem ,szétolvadt minden a lakásban,ízzott a monitor is,akkora volt a kisugárzás h paks szégyenében leállt.Hiába plasztiknak is a lába között van az izotópja.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:46:31

ez a dávid fiJú lesz az új gombi.... hihihihihi
szép kis csíkos gatyában edzi fittre magát :)

perszepolisz 2014.11.20. 22:46:39

Schobert Norbi beépített embere fog beköltözni a villába.

Krétagarbó 2014.11.20. 22:47:13

Új beköltöző Dávid, aki dagadt kisfiúként kezdte és nem Schobert Norbi... Ja és a pólója aranyos, szeretem Elmot és tsait. Kicsit betanult a szövege, pontosan nagyon kiérződött.

2014.11.20. 22:47:33

Füllel nézve kiköpött Gombi.

2014.11.20. 22:48:05

@Commodore: Eztet gondolom jómagam is,

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 22:48:22

@fran7: így értettem ;-)
Laci a beköltözéskor fogadkozott,hogy nem fog nyafogni...de már akkor tudtuk,hogy ő az új "gyúrósJózsi"
Szerintem ha plasztik kimegy,sírva megy majd utána,gyúrósjóska módszerével ;-)

Commodore 2014.11.20. 22:48:30

már le is alázták..

Mók_Ica 2014.11.20. 22:48:37

@Commodore: sapkát, szépet és ízléseset majd bent kap :)))

@malevil2050: 3-4 nap után :)))) mi lesz itt később kéremszépen????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:49:00

Azért a lányok kicsit izgatottak lesznek majd, ha bemegy ez az Ősférfi.
Laci meg búcsút mondhat az AlfabétagammadeltaRhé (Fran kedvéért) státuszának. :D

Rémület 2014.11.20. 22:49:08

Ó, anyám! Dávid rémes.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:49:57

@szerivan: sztem is :) rá hajaz nagyon.... lesz új picuuuuuuuuuuur is :) hisz van kint barátnője is....

Commodore 2014.11.20. 22:50:08

hamarosan érkezem .. első kick off!

Mók_Ica 2014.11.20. 22:50:50

lilu milyen köcsög.... pfej!

tjunior 2014.11.20. 22:52:08

úristen ez az új fiú, ez nekem volt kínos :)

Mók_Ica 2014.11.20. 22:52:30

@Commodore: csak a hóna alatt vannak a lányok..... vagy a hón is erogén zóna??? :)))))))))))

Krétagarbó 2014.11.20. 22:52:34

Most megy be az új fiú, aki mint megtudtuk IB-Lilu párostól, nagyon izzadt. Kedvesek azért, hogy így kibeszélik "négyszemközt". Már innen látszik, hogy hamar kiesik.

fran7 2014.11.20. 22:52:36

@Rémület: Furcsa mert vannak gondolatai ha kicsit sablonosak is. Mondjuk más így a beköltőző bemutatása ordítozás nélkül, komoly kérdésekkel. Mondjuk Lilunak rögtön antipatikus volt Dávid. Eszembe jutott Fecó beköltözése.;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:52:38

Az új csávó tényleg ElőzőLaci és Gombi szerelemgyereke....

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 22:52:43

@Commodore: ha, tényleg úgy nézett ott ülve, mint jabba.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:53:11

wazzzzzzzze, levetkőzött dávid a belépéshez.... áááááááááááá

Krétagarbó 2014.11.20. 22:53:22

@tjunior: és félmezteleny megy be a villába, ez hülye...

2014.11.20. 22:54:25

Gőzgombóc párolog.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:54:39

és az úszónacija is ütős.... rózsaszín... ááááááááá

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:54:40

Ez azzal nyitott, hogy gatyában bevágódott a jakuzziba? Hát, legalább nem lehet rá azt mondani, hogy zsákbamacskát árul.
Na, mondtam én, hogy a csajok megvadulnak majd. :D

tjunior 2014.11.20. 22:55:09

@Krétagarbó: viszont egyből megjegyezte az ember, lehet nem is annyira hülye :)

Rémület 2014.11.20. 22:55:19

Ez az összefoglaló egy rakás szar volt. Renit nemis láttuk. Megint a nyűglődős szerelmeseket fogják orrba-szájba mutogatni?

fran7 2014.11.20. 22:55:34

@Krétagarbó: Talán szerkesztői utasítás volt?

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 22:55:44

Ádina,"diszkréten" megszemlézte a lompost,az új srácnàl! Nem szívbajos :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 22:55:57

@Rémület: a múltkor is Izáékat mutogatták állandóan....

Mók_Ica 2014.11.20. 22:56:03

holnap ismét összeugrik az álompár alfa és alfáné :)))

perszepolisz 2014.11.20. 22:56:33

idén is lesz ez a szar szerelmes nyűglődés?

Krétagarbó 2014.11.20. 22:56:43

@Mók_Ica: az hónon alj, kérlek szépen:)

Commodore 2014.11.20. 22:56:47

Köntös biznisz.. durva!

Mók_Ica 2014.11.20. 22:58:19

belevaló előtt balogh nóra ügyvédnő letépi a ruhát zsófiról az udvar közepén :)))) balogh nóra elégedetten liheg .... ez is idióta :)))) vv7-be velük :)))

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 22:58:35

Szerintem Ádina és Maci a legperverzebb legbelül. Mindkettő ki lehet éhezve :-)

fran7 2014.11.20. 22:59:06

@perszepolisz: Igen, ne számíts másra. Most 30 perc a műsor és csak eztmutogatják, Szerinted kreatívabbak lettek a retek szerkesztői. Ugyan már!

fran7 2014.11.20. 22:59:57

@Mók_Ica: Azon meglepődnék ha az a ruha bármikor is jó lett volna Balogh Nórára.

Mók_Ica 2014.11.20. 22:59:58

@perszepolisz: ezek nem szerelmesek!!! de vita lesz, az tuti :) azt pedig mmkk mutatják.
@Commodore: de már mintás is van :)))

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 23:00:09

@Mók_Ica: Zsófi pedig takarja a fehérneműs testét. Talán még soha nem volt strandon...

Rémület 2014.11.20. 23:00:54

@fran7: Hát... Azért a gondolatairól leginkább a kocsmapolitika szó jut eszembe. Tipikusan az a fazon, aki bizonyos kōrökben az innen-onnan összeszedett gondolatokkal, el tudja magáról hitetni, hogy mond is valamit. De csak a szája jár.

Mók_Ica 2014.11.20. 23:01:56

@fran7: ha streccccs ruha, akkor talán fel tudta volna húzni magára :)))

éván új ruha van :) au még mindig nem tanulta meg a telefonszámot :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 23:02:30

Évának pirszing van a köldökében, jól látom?

Mók_Ica 2014.11.20. 23:03:13

@Admiral_General_Aladeen: fekete volt ;)))) egyébként pedig ímmel-ámmal takarta csak a testét :)

Commodore 2014.11.20. 23:03:14

@Mók_Ica: jól látod a mai mindennapokat!

Mók_Ica 2014.11.20. 23:03:57

@Commodore: lenne még pár jelöltem a mhelyemről is :))))

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 23:04:35

A szerkik többször feliratozhatnának!
...meg persze a hangerőprobléma,ami az előző szériában is megvolt.
...pedig a technika fejlődik....

fran7 2014.11.20. 23:05:20

@Rémület: Lényeg az, hogy egy ilyen stresszes helyzetben, azt mondod, amit várnak. Fecó üvöltözött. Dávid meg elmélkedett a párkapcsolatokról. Ha így is gondolja valaki ne mondja ki. Mint a kocsmapolitizálás. Így utólag jobb lett volna az ilyen beköltözés az előző évadokban is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 23:05:27

Fasza, most se értem miről beszél az ifjú pár.

Krétagarbó 2014.11.20. 23:06:40

Na most kiderült, mit szólt be Alfa a nejének. Kisikálta a nem seggét a nem kezével.

Mók_Ica 2014.11.20. 23:06:58

dóri azon sértődött meg, hogy laccci kibeszélte (igaziból csak célozgatott rá) hogy mit csináltak a paplan alatt...... ennyire nem volt durva ez a kibeszélés, dóri jól felfújta, laccci pedig benyalta a sértődést

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 23:07:08

@Mók_Ica: akkor javítom: a feketeneműs testét.
:-D :-D

Commodore 2014.11.20. 23:08:02

nagyon gáz az after..
a gurulós próbál kikupálódni.. a másik FOS!

Admiral_General_Aladeen 2014.11.20. 23:09:17

Na,jó éjt mindenkinek!
Agyhalott Évarélióék,nem tudnak ébren tartani

Mók_Ica 2014.11.20. 23:10:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): baukó, sztem.... de inkább hempergős :)))

@Admiral_General_Aladeen: jó éjt :) nézz a comdy-n brickleberry-t... állat :)))

Krétagarbó 2014.11.20. 23:13:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Valami olyasmi volt, hogy arra került a szó, hogy mit csináltak ketten az paplan alatt, és erre mondta Plasztik, hogy azért nem volt minden, mert a seggét nem sikálta ki (ezt mondjuk annyira nem értettem én sem.) Erre mondta Alfa, hogy igaz, nem a seggedet sikáltam és nem is a kezemmel...

Mók_Ica 2014.11.20. 23:15:03

@Krétagarbó: igazi műbalhé volt sztem....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 23:16:13

@Commodore: @Mók_Ica: oh, ez nem jutott volna eszembe. :D

@Krétagarbó: ja most már értem! Azt hittem, hogy a Macilacis fürdés miatt volt a balhé (hogy ott sikáltak ezt-azt)... Hát, komoly problémák ezek, na.

Commodore 2014.11.20. 23:17:29

Vőlegény nem lesz kikormolva?

malevil2050 2014.11.20. 23:19:52

@Krétagarbó: Olyasmi,igen. De ha a műsor több mint 50 százaléka erről az izotópos nyűglődrésről fog szólni,akkor én veszem a kalapom.Először át fogok nyergelni az onylányra,rögzítem és később megnézem.Ha ott sem lesz érdemi vagy legalább annak látszó esemény,akkor bézár a bazár.

Post Modern Prometheus 2014.11.20. 23:21:27

Ha esetleg még nincs, és gondoljátok akkor csinálok szavazást, előző szériánál egész jól ment, és ha jól emlékszem megközelítőleg azonos eredményeket kaptunk. :) A beköltözésig majd naponta az adás után frissítem (kb a Belevaló alatt), utána meg majd mögláttjuk még :) (csak mert ha jól látom most nincsenek itt azok akik múltkor csinálták :( )

Mai: www.poll-maker.com/poll176047xF99143b1-7

Más, nekem ez a felhozatal egyelőre jobban bejön, mint az előző, mert nem ordibálnak minden egyes mondatban, aztán majd még lehet ez máshogy is, de most még ez szimpi tőlük :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.20. 23:21:41

Derék, alapos iparosmunkát végez MAci a zuhany alatt.

Mók_Ica 2014.11.20. 23:21:45

@malevil2050: remélem hamar szakítanak és új párok lesznek :))) akkor nem lesz uncsi :)

Krétagarbó 2014.11.20. 23:22:00

Beszarok, Maci minden csajnak megmossa a hátát. Tényleg kéjenc...

Commodore 2014.11.20. 23:22:39

hárd, seggből szájba? hmm?

Krétagarbó 2014.11.20. 23:23:58

@malevil2050: Ó de szép az avid:) Én sem szeretnék idén is egy neverendedlove-ot hajtépéssel kurvaanyázással és köpködéssel. De enélkül sem.

Mók_Ica 2014.11.20. 23:24:13

@Post Modern Prometheus: HummeRC kartárs csinálta a szavazások többségét, most nem jelentkezett be.... :((

kszi és ügyi vagy, nyomtam szavazatot :)

Post Modern Prometheus 2014.11.20. 23:25:36

@Mók_Ica: Tényleg, ő volt az, szupi, akkor majd a holnapi adás előtt megmutatom az eredményeket :)

Commodore 2014.11.20. 23:27:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Csoda , hogy nincs az a pénz, hogy beugrana a VV - be.. HIÁNYZIK!

Mók_Ica 2014.11.20. 23:40:28

@Commodore: jó éjt neked is :)

megyek én is az ágyikómba, jó on nézést az éjszakásoknak :)

mosca.della.frutta 2014.11.20. 23:41:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hú, engem inkább a Leóra emlékeztet, a Dennis meg, amikor rajta van a szponzorsapka, teljesen Dukai (Sittes) Gergő utánérzésem van tőle, főleg profilból hasonlít nagyon; persze sapka nélkül már nem annyira, mert van haja (ha ritkás is :P)

malevil2050 2014.11.20. 23:43:14

@Mók_Ica: @Krétagarbó: Megalakultunk,ki is kellett plakátolni :)

mézescsók 2014.11.20. 23:46:40

@Gia: @Mók_Ica: Nincs gond, csak a szőke nős asszociáció lepett meg.
Béke!

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:00:17

Örülök, hogy megalakult az ÁFK és hogy saját klubcímer is van az is örvendetes (és igen most jön a) de én akkora de akkora Edina rajongó vagyok, már most, hogy szerintem az lenne a kis édes és ártatlan lelkének a legjobb, ha elsőnek kiesne és minél előbb visszakanyarodna az élete a Partiumba és találna magának egy kis igazi boldogságot a sok műhóhányó helyett, mert ő az akiben ott lapul a BBÉvi faktor, bár sokkal, de sokkal erősebb annál. Belekerül a pesti éjszakába azt jönnek a csalódások.....meg a lejtő.. Ő már most fejedelem, tutti hogy most otthon ő a legnagyobb celeb. Nos látható, hogy én igazi rajongó vagyok mert féltem 8P és nem szeretném ha ő vinné a hátán a blikk bors szemetét, ő egyszerűen jobb annál

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:02:45

Egy képkockányi ON-t kaptunk ebben a pillanatban, aztán most "A szolgáltatás jelenleg nem elérhető" feliratot, ezt még nem láttam. Érdekesen kezdődik a mai ON :D

szmoti 2014.11.21. 00:06:26

@Post Modern Prometheus: én meg azt ihittem, hogy nálam nem jó valami :D mondjuk tényleg elkiabáltam tegnap, mikor megdícsértem a rtlt, hogy milyen sok ont kapunk összefüggően.... :D

Commodore 2014.11.21. 00:07:24

jajj, merre van az, ON line? kössz! link?

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:10:36

@szmoti: Én is dicsérgettem őket, hogy mintha több lenne, meg mintha a kamera képek is szebbek lennének (az infra is, ha az van egyáltalán, kamerákban nem vagyok otthon, sorry), meg mintha a hangmérnök sem aludna be a pult fölött - első estét leszámítva -, mert szerintem a hang is jobb volt... :D

szmoti 2014.11.21. 00:12:32

@Post Modern Prometheus: igen én is úgy vettem észre, hogy a kép is jobb, meg a hang is, sőt a hang sokkal élvezhetőbb, mint a mikor a tévébe adják szerintem :)

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:14:41

@szmoti: Jól van akkor nem csak beleláttam, mert már "rég" volt vv :D de ha már itt járunk, szerintem a design is elég baba lett :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:15:21

mindennapi bazdmegünket ad meg nekünk ma, köszi!

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:17:18

Plasztik tenyérből jósol Komisznak :D

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:19:27

Most Lacinak is jósol, akinek 50 (vagy 30?) éves korában lesz valami vagy nagyon pozitív vagy nagyon negatív az életében majd :D Tenyere alapján legalábbis :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:20:06

ha Dóri tudja a jövőt akkor ő nyeri? 8(

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:20:27

Laci szerint nem fog sokáig élni, max 35, és neki mindig bejön a szava, állítása szerint.

Nem Penny hajója 2014.11.21. 00:21:28

Új lánynak kivágták a nyelvét

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:21:39

@Ay Mama, Que paso: Remélem nem :D

Jós szakkör kezd kibontakozni, Reni is ott ül :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:22:13

jóslás után itt a piros, hol a piros!!!
Dóri boszorkány! meg ne égesse magát!!

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:22:23

Plasztik már megálmodta a jövőt egyszer

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:23:53

Kazal hajat fon Vikcsunak, remélem nem akarnak utána egyen hajat :D

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 00:26:25

Plasztik megbánta, hogy részegen beleszeretett firkába.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:27:30

Laci bújni akar és ez Dórit frusztrálja -meséli Dóri Reninek
i think this is a beginning a beautiful frienship
Dávid egészségszakkört tart a konyhában

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:28:55

Szét akarták húzni az ágyakat, jól láttam? :D (plasztik és új bff-je :D)

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:30:21

Dóri: "mind emberek vagyunk!!!"

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.21. 00:30:33

Laci újabb embert veszít, a végén már csak Denisz marad neki :)
A színésznő viszont nagyon profi.

mézescsók 2014.11.21. 00:32:02

@Post Modern Prometheus: Csináld a szavazást. ímár nyomtam.

Más: Hogy az online-nál nem mindig értem, hogy mit mondanak, az hagyján. De az esti összefoglalóból konkrétan nem értettem semmit.Vagy feliratozzák, vagy jobb hangerősítés vagy tessék rájuk szabadítani egy logopédust!
Dávid elég lúzernek látszik, a "kortársbeszéde" harmatgyenge volt és szerintem nem tudja, hogy mi a célja. Elgondolkodtam, mi lett volna, ha nincs bekapcsolva a jacuzzi? Fürdőgatyában ráveti magát a jacuzzi tetejére és ott csattan?
Előre látom a szomorú jövőt: amíg Alfa vagy Dóra nem esik ki, esténként nézhetjük a nyüglődéseiket.
Tudja valaki, hogy hányan mennek még be? Ketten? Négyen?

szmoti 2014.11.21. 00:32:33

színésznőnek miért van ilyen hangja, suttog, vagy mi? :D és basszus már tegnap is ez volt a téma, h Laci paraszt, ez lesz ma is : _D

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 00:32:43

Lacika egy kicsit tútóta, ezt megállapíthatjuk.

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.21. 00:34:34

@mézescsók:
" De az esti összefoglalóból konkrétan nem értettem semmit."

Nna, akkor mégsem én vagyok süket. Szinte a felét értettem, de azt is kb. tippeltem.

Dóri iszonyúan "összefolyósan" duruzsol. Amúgy neki már az elején ilyen puffadt arca volt?

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.21. 00:37:02

Másik meg, hogy tényleg a szerelmi szálat akarják nyomatni? :(
Baromira nem tud meghatni a két alfa példány viszonya.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:37:07

Reni egészíti ki, fejezi be Dóri mondatait, azokkal a szavakkal amit Dóri eddig csak mástól hallott

szmoti 2014.11.21. 00:39:53

@kolbászmustárral: öfiből semmit sem érteni, bezzeg Bencéék visítását nagy volumén tolják. Dóri rettentően artikulálatlanul beszél.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.21. 00:42:54

@szmoti: Tegnap szétordibálta a torkát :)
@Ay Mama, Que paso: Azokkal a szavakkal, amiket most hall először Renitől :)
Mindenesetre Reni jól látja Basszájbát, és nyilván Plasztikot is.
@kolbászmustárral: Ez a se veled se nélküled mindig slágertéma.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:45:56

Dennis Dani vagy füveznek, vagy kevés a cigi, vagy mindkettő

szmoti 2014.11.21. 00:46:42

egy technikai kérdés, az ont nem lehet teljes képernyőre rakni vagy csak én vagyok hozzá analfabéta ? :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:47:29

Dávid úgy néz ki mint az első kiesők

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 00:48:28

Tiltakozom, a travi az én ötletem!!!

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:48:57

@szmoti: nem szeretnélek megsérteni 8)
kattints az ablakra 8) mármint a képre ahol a vvsek vannak 8) az egérrel, egyet 8)

szmoti 2014.11.21. 00:49:48

@Post Modern Prometheus: :D :D :D meg is van a válasz, én vagyok analfabéta :D köszönöm, nem is értem miért nem próbáltam ki :D

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:50:44

@szmoti: nm :D én mindig 2x akarok klikkelni és csodálkozom, hogy nem történik semmi :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:51:24

Dani a dobozokban látja a játék jövőjét és nem is téved

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.21. 00:52:55

Hát ez a Dávid gyerek nem túl aktív.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:55:56

Maci egy két lábon járó közhelygyűjtemény, lehet ha kimegy kiadja a Villa szólások közmondások remek- és hiánypótló müvet, közben Laci_fanny menőznek, ismerkednek

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:56:58

Fanny senkinek nem áll le szórakozóhelyen Rioban egy Armani öltönyös csávót utasított vissza tehát öltönymárkákban vigyázni kell vele

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 00:57:00

Csak nekem tűnik úgy, hogy a Dávid dadog egy kicsit? Nem mintha zavarna egyébként, csak még összefüggően nem nagyon hallottam beszélni, beköltözés előtt a stúdióban is olyan furán beszélt.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 00:57:49

Jó ég, Laci büszke a külsőjére! Uramisten!

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 00:58:29

Laci exe undorító, mocskos és hosszú story, semmi melle, alacsony, rosszindulatú és számító

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 01:01:04

Na, plasztik le lesz cserélve kazalra.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 01:02:20

Igen, legyél kemény béjbé! Imádom a tesztoszteronoskezű pasikat. Keményen!

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:03:02

Laci: Dóri a használt sportkocsi, Fanny a szép finom hölgy
!!nem véletlen hozott annyi ruhát Fanny!!!

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 01:03:52

Na, ma is ellesek egy-két udvarlási fortélyt. Hiába, tud ez a firkacsávó.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:04:56

nem adták le azt a zenét amit a Laci kért 8(
így érthető

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 01:05:42

És ennyi volt az on, úgyhogy én is lépek, aki még marad annak remélem hamar visszajön :)
Jó éjt :)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 01:05:59

'csába, pedig már majdnem felvilágosultam. Na, kaccsolják már vissza!

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:11:20

Laci: ha van nőm, olyan boldog nőt még ne láttál S.O.H.A.
Laci nem mondja meg Fannynak, hogy milyen sok nővel volt de sokkal, vajon milyen értelemben, buszon?

Post Modern Prometheus 2014.11.21. 01:11:26

rtl.hu/rtl2/valovilag/villalakok és fullos a lista (na jó tényleg eltettem magam :) )

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:15:17

Lacinak van egy listája, hogy mit nem szeret egy adott nőben
L
o
L

mézescsók 2014.11.21. 01:26:49

@lacuna666: Jól láttam, hogy Maci Dórára pipult be? Ugyan, mit követhetett el a nyomorult.
@kolbászmustárral: högtem: ahogy Laci visszatartotta a nála háromszor nehezebb Macit, hogy ne rohanjon a nőre, hát az mindent megért. Dávid és Góliát.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:29:49

Laci káromkodása kapcsolja be a streamet, most már tutti
Laci bevett egy levél catafalnt, kórházba került, Dórinak is van ilyen élménye, de a gyógyszer nevét elnyeli a szilkon rezgése a szájában

mézescsók 2014.11.21. 01:30:35

@kolbászmustárral: Kicsit furcsán fejeződött be at előző hsz-m. Azt, hogy röhögtem Maci-Lacin, nem neked szántam.
Neked azt akartam írni, hogy igen, Dóra arca már a beköltözéskor is elég duzzadt volt. Pont azon gondolkodtam, fiatal még, hogy botoxoljon.

szmoti 2014.11.21. 01:31:11

@mézescsók: nem tudom miért de nekem ez feladatnak tűnt, kicsit, mintha valamit el kellett volna játszaniuk...nem biztos, csak Lacin és DAnin vagy Dennisen kívül senki se nagyon volt ott, Kazal meg még valaki vígan ültek és nevettek az ágyon, látszólag nem idegesek, hanem jókedvűek voltak, meg annyira Lacinak sem kellet erőlködnie. Ha egy ilyen Maci kaliberű pasinál elgurul a gyógyszer én biztos nem mosolyogtam volna, még akkor sem, ha nem velem van gondja, mint ahogy a többi lány tette.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:33:17

az egzisztenciálisa filozófia csúra ért Lacinál, amíg ne lesz 27-28 éves addig semmi nem érdekli
tovább amíg szerelmes kivilágosodik a szeme TRUE

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:35:24

Edina beszédéből könyvet kéne írni,"helyt adtam a szónak" gyönyörű

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:39:16

Dani daniskodik a díványon
Edina Vikcsu szerint Dávid ellenfél lehet
konfliktus lesz az már bizonyosság
megjön Laci, nem érti Dórit, akkor költöztet el b+ (szer három)most már a négyzeten

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.21. 01:39:30

Laci nem érti miért lettek széttolva az ágyak.
Mi értjük.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:40:42

Dórit Reni nyugtatja
közhelyeső, talán már vihar

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:44:58

visszatérünk a tenyérjóslásra de a jogdíjak miatt kapcsolják Danit akinek gondolkodós napja volt, Edina sérelmezi, hogy nem vele váltotta meg a világot Dani, aki a helyezkedésről beszél és Dáviddal fog beszélni, nyíltszívű Edina azonnal tudja, hogy társat keres a játékhoz és Reniről kérdezi Danit, Dani szerint Reni nem tudja pontosan hogy mi szerint játszon

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 01:52:44

Dani szövetségesnek tudja elképzelni Enikőt, Vikcsut ők jelen vannak és Macit - szerinte ennyi elég is
Vikcsu szerint Lacinak nem célszerű két lyukkra játszani
Enikő birtokában van az összes eddigi VV taktikusának a tudásával, és ez csak a kisujjában van, a szívéből pedig fénycsóvával röntgenezi az embereket, egyetlen buktatója, hogy túl őszinte és túl kinyílik
közben azt gondolják, hogy Dennis tart Lacitól és hogy ők nagyon összetartanak, Edina szerint nem kell ez a páros

mézescsók 2014.11.21. 02:00:28

@szmoti: És igeeeen! Más nem lehetett. A dagadt emberek ugyan nem túl erősek, de azért Lacit simán odébb tolhatta volna. Dóra sem látszott nagyon sértődöttnek, holott leszilikoncsöcsösözte Maci. Ezt sajna, csak holnap tudjuk meg.

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:01:34

kijön Maci, Vikcsu kapott gyógyszert, Macit nem tudom fordítani, annyi jön le hogy Fanny lábát fogja masszírozni
Edina folytatja a taktika értekezletet és előveszi a "Maci te hogyan látod a helyzetet" aktátumot, Dávid Maci mellett fog aludni, Maci még csak infot gyűjt
úgy néz ki Edinával senki nem keresi a társaságot, pedig ha tudnák.... de nem tudják

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:06:34

Dennis segg gerezdét vizsgálják, készülnek aludni
Fanny barnító tablettát vesz be

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:12:09

Dóri: nem egynes arányos hogy valaki szilikonos az milyen ember, mondja Edinának, aki még nem volt még ilyen közel ennyi szilikonhoz, max. amikor az ablakot szigetelte, Dóri kezdi megszeretni Enikőt, Dóritól valaki boxleckét venne
Maci Fanny lábát, talpát masszírozza, Sanyiról a vv bemondóról beszélnek
Dóri önkritikát gyakorol a boxtanítás kapcsán, mert egy év kellett neki mire tudatosult benne, hogy mit mond neki az edzője "érted, hogy mit mondok na" "ilyet csak egy profi tud átadni"
Fanny Macinak ennyi szeretetet sose kaptam még a faszimtól

szmoti 2014.11.21. 02:12:12

Maci tényleg kicsit kéjsóvár, mármint a tekintete...:D meg hogy puszilgatja kazal lábujjait :D

Kazaltól egy napi bölcselet: Nekem még a fingom is cuki :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:15:27

Maci közli Fannyival hogy örül, hogy átlátszó a bugyija
illusztrálom: kepfeltoltes.hu/view/141121/46554892K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

Fanny zavartan röhög, mire Maci közli hogy sok ilyet látott, én a röhögésre gondolok

szmoti 2014.11.21. 02:19:27

Kazal keze vérzik, de nem kell megijedni épphogy csak egy kis semmiség...viszont ő fél, nehogy vérfertőzést kapjon :D Laci nyújt neki elsősegélyt :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:20:55

Fanny kezén stigma szerű vérzés kezdődik
Laci a villadoktor a villa doktori dobozából doktorlája a sebet
mutatom: kepfeltoltes.hu/view/141121/K_pkiv_g_s1_www.kepfeltoltes.hu_.png

ez elég ijesztő, főleg ilyen közel karácsonyhoz

Ay Mama, Que paso 2014.11.21. 02:29:29

vajon lehet a barnítókrémtől a barnítótablettától kézvérzést kapni?
na de stigmaszerűen spontán?
hogy volt ?
így

szmoti 2014.11.21. 02:43:28

@Ay Mama, Que paso: szokott nekem is hasonlóan vérezni, pont kb egy hete történt, gépeztem, aztán lementem kajálni és akkor nézem a kézfejem egy kb ötforintosnyi vérfolt van rajta, néztem, mi lehet, letöröltem és egy kb miliméteres sebből folyt a vér, nekem nagyon ki volt száradva a kezem valószínűleg szétrepedt a bőröm, de nem is éreztem

dRm 2014.11.21. 02:57:32

Alekinnyo mikor fog jönni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.21. 08:58:23

@lacuna666: hát ebből én annyit értettem Dodó szájából, hogy "büdös köcsög"...
Amúgy tök vicces. :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 09:05:14

Reggelt a törzseknek.

Tuti nem olvasok végig ennyi kommentet, de az indexről már értesültem, h Ádina kicsit izgatta magát Plasztik és 'sszájba akciója láttán.
Egyéb érdekes esemény volt még?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 09:09:00

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kicsit mégiscsak visszaolvastam, és nekem is ezen akadt meg a tekintetem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.21. 09:16:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: én nem láttam az on-t éjjel, de visszaolvasva kb. annyi történt, hogy Maci perverz lábmasszírozás közben csapta a szelet annak aki hagyta magát, meg hogy az álompár széttolta az ágyát... de én se bánnám, ha valaki egy hsz-ben kicsit összefoglalná az éjjel történteket.

Úristn, most jövök rá, hogy most két napig nem leszek se net, se rtl2 közelében. Szörnyű.

karev 2014.11.21. 09:28:34

hé, hó, hol a reggeli poszt?
most olvastam, hogy Dóra 170 cm és 45 kg. jah, persze :)

tjunior 2014.11.21. 09:30:11

@karev: ha levonjuk a szilikont nem is olyan elképzelhetetlen :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 09:33:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én mindkettő közelében leszek, igaz read only, mert írni nem tudok majd :)

De egy ilyen összefoglalós kommentet én sem bánnék.
És az ÁFK tagjaitól kérdezem: most akkor jó volt-é Ádinának a szkreccselés, avagy csak ilyen mű-dolog volt az is, h beszéljenek róla a nézők?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.21. 09:42:18

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: azon gondolkodtam, hogy a vv-nek komoly népművelő hatása is van. Én pl. az előző szériából tudtam meg, hogy létezik olyan kifejezés, hogy "fújatás", most meg a "szkreccselés" hatott rám az újdonság megrendítő erejével.
(Meg volt egy másik is, de az most nem jut az eszembe. )

karev 2014.11.21. 09:44:09

@tjunior: a fenti képek alapján de :)

Krétagarbó 2014.11.21. 09:49:09

Hétvégén szokott lenni? Mert most én se nagyon leszek, így a közvetítés a részemről sajnabajna elmarad.
Miért emlékszem úgy, hogy hétvégén nincs összefoglaló?

Krétagarbó 2014.11.21. 09:49:57

@karev: érdekes, én meg vhol az olvastam róla, hogy 174 cm és 60 kg.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 10:07:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bebikázni, bedurrantani?

de lehet, h szimplán csak a bélsár-ürítés szinonimájaként használta...

☺ágica (törölt) 2014.11.21. 10:13:13

jóregg

holtartunk? Maci milyen? és az új srác?

karev 2014.11.21. 10:14:53

@karev: jah, mondjuk ott még 22... 7 év alatt nőtt 4 centit? :)

karev 2014.11.21. 10:16:42

@kolbászmustárral: igen püfifej. a botox ugye :)

Krétagarbó 2014.11.21. 10:22:56

@karev: én meg itt olvastam: rtl.hu/rtl2/valovilag/dori
Szerintem is ez utóbbi a reális.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.21. 10:22:58

nemtom, a botoxtól szerintem másmilyen lenne az arca (bár lehet h az is van) én arc (pofacsont) implantra is gondoltam, h az is van neki.

karev 2014.11.21. 10:23:58

@Post Modern Prometheus: ezen a képen Reni olyan, mint Aphton (vagy hogy írják) a (régi) Dallasból. :)

karev 2014.11.21. 10:26:13

@VO: a Hány csajod/pasid volt? kérdés mit jelent? a smaci már annak számít? Zsuzsa 50-60. mer' ha a szöszmötölés nem számít annak, akkor...

karev 2014.11.21. 10:27:31

@mézescsók: akkor mostanában volt orr műtétje, és még nem lohadt le a duzzanat.

mézescsók 2014.11.21. 10:29:01

@karev: Én is gondoltam botoxra, de azért ahhoz nem túl fiatal? Az elképzelhetetlen, hogy ennyire széles az arccsontja, hiszen alapból egy kerekfejű nő?

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.21. 10:35:22

@karev: akkor krumpliorra lenne, de a pofacsontjai dagadtak

Krétagarbó 2014.11.21. 10:36:16

@foxwiththegloves: nekem is eszembe jutott már a pofacsont implantátum Dóri esetében.

karev 2014.11.21. 10:37:13

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: mi azt sem értjük, miért voltak összetolva :)

Krétagarbó 2014.11.21. 10:37:16

@foxwiththegloves: de ez egyébként csúnya, hörcsögössé teszi az arcát és mélyen ülővé a szemét.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.21. 10:37:50

www.blikk.hu/data/cikk/2/26/69/9/cikk_2266909/18o_torok-2-2hasHTRZ.jpg
ezt a fiatalkori képet találtam
az orrplasztika simán látszik, és az arcstruktúrája is más

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.21. 10:42:47

@Krétagarbó: igen, ezzel lehet a legjobban elszúrni egy arcot

Krétagarbó 2014.11.21. 10:43:41

@VO: Az új beköltöző Zsuzsa 24 éves és van egy kisfia. Annyira nem lehet nagy a gyerek. Majd akkor esténként anyut a TV-ből látja?? Nem gáz?

Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.21. 10:46:22

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem ösmerted még a szkreccselés fogalmát? Na jó, fiúként nem is muszájlik neked. Férfi-berkekben inkább recskának hívják, nem?

Krétagarbó 2014.11.21. 10:47:31

@foxwiththegloves: köszi, én meg tegnap végignyálaztam a Facebookját és nem találtam semmi régi képet, pedig kíváncsi voltam.
Hát egyértelmű az orr műtét, és szerintem a pofacsont is. Pedig az arcformája így szebb volt, nekem ez a felpüffedt arc - ami most van neki - nem tetszik. Ha csak mondjuk az orrán kicsit finomított volna és ennyi, azt még megérteném, de a többi..

karev 2014.11.21. 10:48:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Dodó.. ez tök jó :) valahol benne van a kacsacsőr is.

karev 2014.11.21. 10:54:18

@mézescsók: sztem botoxot bárki nyomathat a fejibe. vagy zsírt a poppolóból. :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 10:57:40

@Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva: van annak azért pár neve :)

Én hallhattam már korábban is, de mivel énis hímnemű vagyok, nemigazán a használt szókincsemben volt jelen :)

@Krétagarbó: de ő akkor vmi thai-, vagy kick-boxos, nem?
Ha egyszer megütik erősebben a szétműtött arcát, hát az atomjaira hullik majd...
Amellett, h így most nem is előnyös.

karev 2014.11.21. 10:58:54

@Krétagarbó: nem is néztem, hogy 24, és már 50-60 pasija volt? gratulálok.

mézescsók 2014.11.21. 11:25:54

@karev: Persze, hogy nyomathat, de ha valaki thai bokszol vagy mi a francot csinál, az minek tenne ilyesmit az arcával, amikor bármikor szétverhetik, rúghatják? Anélkül is elég veszélyes, nem?

mézescsók 2014.11.21. 11:27:58

@foxwiththegloves: A life.hu-n olvastam egy cikket valamelyik nap a brazil fenékimplantátumáról. Ott volt szó a cici- és orrkorrekcióról is, arccsontról nem.

karev 2014.11.21. 11:41:10

@mézescsók: akkor lehet, hogy simán csak a sporttól ilyen.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 12:33:01

@Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva: :D
Ők nem mondták, csinálták ;)

@karev: bucira verték a fejét, arra gondolsz?

mézescsók 2014.11.21. 12:34:07

@karev: Attól inkább lilának kellene lennie. Szerintem alapból ilyen és nem tehet róla. Ami nem mondható el az orráról, a szájáról és a fenekéről. Ennyike elég is.

edics 2014.11.21. 12:50:10

Sziasztok! VV7-nél először :) Hajrá Maci! A többi fiú agya nulla. Legalábbis amit eddig mutattak.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 12:56:47

@edics: üdv itt....

Mondjuk oda sosem fizikusok és agysebészek mennek be, értekezni heidegger lét és idő tételéről :D

csicserierika 2014.11.21. 13:02:39

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: cáfolnám :D
http://video.xfree.hu/?n=alibaba45|2f4080778b369f3ebe44948588cf11d8

edics 2014.11.21. 13:04:03

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Pedig reméltem tőlük egy Hawking-i eszmefuttatást a fekete lyukakról... :)

csicserierika 2014.11.21. 13:04:57

@csicserierika: a francba nem kékül. Gálvölgyi paródia lett volna

fran7 2014.11.21. 13:07:42

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Ami különben is téves és Heidegger kokketált a nácikkal.;) Csak ezek miatt nem témájuk az idézett mű. Amúgy miről beszélgethetnek ezek az emberek. Mondjuk férfiak alaptémái, telefon, autó és foci kilőve. Politika szintén. Irodalom, könyvek, talán láttak már olyat, de még nem érintettek. Feladatuk nincs. Maradnak a hallott magasröptű beszélgetések, nyígások.

csicserierika 2014.11.21. 13:09:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): és a csárázás ? Felejtünk, felejtünk ? :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:09:41

@edics: ha nem is hókingi, és ha nem is asztrofizikai értelemben, de a bentlakói szinten , és egyéb fekete lyukakról még hallhatsz eszmét futni tőlük... ;)

@csicserierika: nyugi, így is ki lehetett másolni a címsorba, és bár a melóhelyen nem nyitotta meg nekem, de láttam h vv4 gálvölgyi paródiát fed a link.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:16:08

@fran7: :D
Nem hiszem, h téves, amíg tőlük logikus érvrendszerrel alátámasztva nem hallottam a cáfolatát!
Kifelejtetted még a bulikázások megvitatását (akkorát csapattunk az arcokkal ,teee, hogy....), illetve a gyúrás-szoli-tetkó téma...

Ehhez kapcsolódva: most került a kezembe Leon Uris: Berlin-Armaggedon c. könyve. Javaslom elolvasásra, nagyon jól megírt könyv a 45 körüli berlinről, majd azt követően abban a környezetben a hidegháború kialakulásának színteréről. Az ember érzése az, h tényleg vmi ilyen módon történhetett.

fran7 2014.11.21. 13:22:23

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Eggyel idősebb korosztály vagyok ezen témáknál. Ez a tetkó dolog nagyon meglepett, hogy így bejött Magyarországon. Voltam Erdélyben strandon és teljesen meglepődtem, hogy nem látok tetkókat. Majd hirtelen mégis egyet. Magyar is volt az illető. Azon beszélgetésektől meg eltekintenék, hogy mennyire berúgtam a hétvégén és ezeknek változataitól.

edics 2014.11.21. 13:23:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Gondoltam erre én is miután leírtam :)

edics 2014.11.21. 13:25:11

@fran7: A kevesebb néha több lenne... A tetoválásról pedig annyit hogy delfin, nonfi és hal. Pontos időrendben kb. 1998-tól... :D

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:27:44

@fran7: de te nem is vagy bent :)
egyébként sztem semmi baj nincs a tetoválásokkal. Elég ősi, és kifejező művészeti ág (mióta az emberben kifejlődött a művészet iránti érzés, azóta festi ilyen-olyan okból a bőrét).
Az a viselőjét minősíti, hogy mit és miért varrat magára. Igazából nekem mindegy, hogy ki és mivel festi össze magát, ha jól eltalált, egy tetkó simán nézhet ki jól, lehet mutatós, és akár ténylegesen díszíthet is.

fran7 2014.11.21. 13:29:26

@edics: Emlékszem gimiben a haspiercing milyen csoda volt mikor valamelyik osztálytársam bevállalta, illetve valami tigrises tetkója volt valakinek. Most meg. A tetkóról mindig eszembe jut moldáv ismerősöm, Számok voltak a csuklójára tetoválva. Kérdem mi ez? Mondja katonai középsuliba járt és ott tették rájuk, hogy ha meghalnak tudják azonosítani őket. Azóta főleg nem vonódom a tetkókhoz. De mindenkinek lelke rajta.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:32:02

@edics: ;)
De csak azért, mert tudhatjuk, milyen témakörben számíthatunk a lakókra... :D

Nincs baj sztem még a sok tetkóval sem. Mindenki úgy önkifejez, ahogy akar, vagy ahogy hagyják. Ilyen tekintetben én alapvetően teljesen liberális eszméket képviselek. (v legyek vvlakó, és mondjam, hogy liberálisan eszmeképzek?! :D )

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.11.21. 13:35:46

@fran7: Nincs mit. Jó könyv. Urisnak van egypár, de egyik sem 2-3 nap alatt leküzdhető nagyságú :)

Az ilyen megjelölésből adódó tetoválást viszont már nem csípem (lásd a II.vh. táborainak nyilvántartása). Ha saját akaratból, kifejezve egy értékrendet követve történik, akkor teljesen rendben van. Ugyanúgy az egyéb testmódosítás, mint pl piercingek meg hasonlók.

karev 2014.11.21. 13:36:23

@mézescsók: nem pont, ha meggyógyult, már nem lila :)

ByeKitty 2014.11.21. 13:42:06

Fent van már a tegnapi adás hogyvótja, vagy csak én nem találom?

sixx · http://comment.blog.hu 2014.11.21. 13:56:55

most került fel, VAN ÚJ POSZT, ÖRÖM BÓDOTTÁ'!!!!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.11.21. 19:57:56

@sixx: "...Ha belevarrnak Vida Ildikóba és bedobnak az amerikai nagykövet hálószobájába, akkor sem fogom megérteni, hogy ebben a mondatban mi a faszom a “szerintem”?..."

:D:D:D:D:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.11.21. 20:06:02

@malevil2050:
Feltűnt az AFK-nak, hogy Ádina "TITOK" hívő? Kíváncsian várom, hogy alkalmaz-e olyan eszközöket, ami ezt megerősíti. Vagy csak véletlenül használta pont ezt a szót?

Post Modern Prometheus 2014.11.22. 21:37:11

Hali, napi szavazás eredmény: kepfeltoltes.hu/view/141122/IMG_20141122_212829_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A mai is mindjárt kész, lassan postolom (lehet, hogy ma már nem szimpátia szavazás lesz?)
süti beállítások módosítása