Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x09

2014. november 20. 20:00 - Chat Géza

Crossing Lines 2x09

Aki minőségi kikapcsolódásra vágyik, annak a messziről kerülendő Való Világ, Celeb vagyok,… Aranypart, Jersey- ,Geordei Shore, The Valleys és minden undormányos trashreality mellett itt van a páneurópai zsekákból verbuválódott nyomozó egységről szóló sorozat, a Crossing Lines. Na meg vagy ezer más faszaság még a hogyvolt jóvoltából. Szívesen. Nade, ami a Crossing Linest illeti, végre van egy fasza szektás sztori, de ez viszonylag lassacskán eszkalálódik, de haladjunk szépen sorjában. Egy neves színésznőt simán lepuffantanának az öltözőjében a forgatási szünetben, de hálistennek Hickmanét pont ott vannak, hisz ez egy előre kitervelt set up volt a javából. A srác kihallgatás közben izomból lebólintja a vas asztalt, de nem azért mert nem bírja Hickman szövegelését, hanem mert hangokat hall. Kórházba viszik, addig is foglalkozhatnak a kedves mamával. Kiderül, hogy jó fiú ő, csak rossz társaságba keveredett.

cl2x9.1.png

Kezd kibontakozni a cselekmény, fény derül egy kisebb szektára, ahol a főpap nem kezd i el kiteríteni a fekete ászokat, csak a hibátlan nyomozásból megtudjuk, hogy ad egy hazudni bűn és ezért lakolnia kell mindenkinek, értsd: annak a híres színésznő szukának; ad kettő április negyedikén a világnak kaputt. Egy másik gyanús haláleset már egy kissé bemocskolja a színésznőcskét, akinek volt valami autóbalesete, ami hamar el lett felejtve, oszt annyi. Gyanús, de sokkal fontosabb, hogy a per pillanat hirtelen eltűnt, Dorn hívására nem válaszoló színésznő előkerüljön, hisz a napnál is világosabb, hogy elrabolták és teátrális kivégzés hajtanak végre rajta.cl2x9.3.png

Az asztalt lefejelő gyerek távozik a kórházból, kihallgatják megint, ami leginkább abból áll, hogy csúnyán átverik. A csávó szektás hitvallását egy pillanat alatt megdöntik, hogy hazudni bűn és április negyedikén az egész világot lehúzzák egy nagy szarfoltos vécén, ugye. A New Yorkból iderángatott Amanda a srác elé tol egy tabletet, aminek minden alkalmazásán ott virít, hogy ÁPRILIS 5. a srác egyből mattolva lett, elárulja, hogy hol lehet az emberáldozat, igen a baleset helyszínén, kivonul az egész hóbelebanos ICC, meg a helyi rendőrség is, és meghiúsítják az emberáldozatot. A szekta fővezér meg dob egy hátast a sziklák közé. Ennyi, ügy lezárva, ez már az öngyilkossági csoport, meg a szektás részleg papírmunkája, nem az ICC-é.

Még több Crossing Linesért ide kattintson.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofofo 2014.11.21. 10:47:59

Ezekből a rövid - de amúgy remek - posztokból is látszik, hogy a sorozat nem a fordulatos cselekményre épül :) Bámulatos, hogy ezekből a lapos sztorikból a karizmatikus színészekkel (William Fichtnert pl. bármiben, bármeddig szívesen nézem), profi rendezéssel, különleges helyszínekkel, jó képekkel milyen szuper sorozatot össze tudtak hozni.
süti beállítások módosítása