Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014, 5. Élő show - Szerepcsere

2014. november 19. 12:00 - oharozsabimbolehetnek

Indul a következő élő duhajkodás, és most sem láthatjuk a versenyzőket anélkül, hogy Bencéről ne néznénk meg egy kis szösszenetet. Most a VV vilába megy be, tévedésből.

Screen Shot 2014-11-17 at 9.40.51 PM.png

Közben az X-Faktor színpadon zajlik a műsor, énekelnek egy nagyot és közöset a döntősök, majd befut Bence is. Hát, ez még mindig nagyon gyenge. Nem akarok belegondolni, hogy valaki pénzt kap azért, hogy kitalálja ezeket a “gageket”. Ma is van matek, hogy a szavazókat bíztassák. Én a harmadik mondatnál vesztettem el a fonalat. Nem tudom, mi a jelentősége annak, hogy olyan áll az élen, aki már párbajozott… Pont semmi.

Megjönnek a mentorok, Gabi összefirkált Kleopátra lett ezen a héten. A mai este témaadó dala Beyoncé If I Were A Boy-ja, vagyis szerepcsere lesz durván. Gyorsan jön is egy kisfilm, amiben a lányok ralliautózni, a fiúk spa-ba mennek hónaljszőrt szőkíttetni és zsírbontó maszatni. A film után Gabi elmond egy poént, ami nem lenne rossz, de bénán adja elő, úgyhogy csak ő röhög rajta.

Sok bullshit, meg Bencus folyamatos ajnározása után Horányi Juli el is kezdi az estét. A kisfilmben Eszenyi Enikőhöz megy tanácsért, hogy mit csináljon, ha férfi bőrbe kell bújnia. Tök mindegy, Enikő mit mond, mert a színpadon Juli egy arany cicanaciban és egy tűsarkú cipőben toporog, úgyhogy biztosan nem bújt férfibőrbe.

Screen Shot 2014-11-17 at 9.56.47 PM.png

A Moves Like Jagger vérszegény, és olyan rosszul szól, hogy többször is el akarom tekerni. Mintha mély lenne neki, vagy nem tudom, de nagyon gyengus. A mentorok nem estek hanyatt, Juli kicsit be lett szorítva szerintük. 

Bobby Ewing múlt héten meglegyintette a kiesés szele, így most úgy érzi, be kell bizonyítania, hogy idevaló. Azt a Hellót énekli, amivel egyszer már Lass Bea is könnyeket csalt a zsűri szemébe. A hangja nagyon jó, de ezen kívül semmit nem tudok mondani. Rosszat sem. A zsűrinek tetszik, jó volt, szép volt, még G is dícsér, aminek Bobby különösen örül.

Screen Shot 2014-11-17 at 9.56.58 PM.png

Bellának most tökösnek kell lennie, ezért Robi elviszi egy hokimeccsre. Tökös is lett (bár szerintem eleve is az volt), meg szexi: egy mintás picsagatya van rajta, és még mindig jók a lábai. A fenekét eddig nem láttuk, most erre is lehetőség nyílik.

Screen Shot 2014-11-17 at 9.58.52 PM.png

I wanna be a billionaire - énekli, és az egész jó, csak akkor fogy el a hangja, amikor kicsit ugrál a táncosokkal. Egyébként viszont teljesen hallgatható. A zsűri örül, látja a fejlődést.

A következő részt a Tha Shudras nyitja, akik a boldogság nyomába szegődtek valahol a belvárosban. Kiderül, hogy mindenkit más tesz boldoggá. Közhelyhegyek, közben a Happy meg az Örömóda szól, én meg fogom a fejem. Azért ez az egész, mert a Boldogság, gyere hazá-t adják elő. Jó feldolgozás, tök hallgatható verzió lett.

Screen Shot 2014-11-17 at 10.07.06 PM.png

Mondjuk könnyeket nem csalt a szemembe, mint Tóth Gabinak, de visszatekertem, és meghallgattam mégegyszer. Ja, és végre kivették a sétapálcát Trap kapitány kezéből. G-nek sehogy sem jött össze a Tha Shudras és a dal, a többiek viszont örültek a választásnak és a feldolgozásnak is.

Jota jön, a filmben egy sérült kisfiúhoz megy látogatóba. Nagyon aranyosan, természetesen viselkedik vele, komolyan jó volt nézni, én besírtam rajta, de lehet, hogy csak a hormonok miatt. Ja, és Jota szépen rajzol lovat. A dal is valami ilyesmiről fog szólni, hogy de jó, ha valaki fogja a kezünket, és segít. Én nem ismerem ezt a számot, de mindegy is, mert ez az előadás nem volt elég meggyőző, hogy utánanézzek. Szokásos Jota: kizavarták egyedül a színpad közepére, ott lelkesen rugózik, és közben az összetéveszthetetlen hangján énekel.

Screen Shot 2014-11-17 at 10.12.26 PM.png

Gabi bírta, de nem látta az átélést. A Robiknak tetszett, de egyetértenek abban, hogy az eleje mindig kicsit beragad. 

Tóth Andi folytatja a sort, aki pont olyan, mint egy 15 éves lány, mert vidám, örökmozgó és energikus. Nincs ebben semmi csoda. A film végén vág egy arcot, amin tökre hasonlít Katherine Heiglre. A színpadon happy Amy Winehouse-ra fazonírozták.

Screen Shot 2014-11-17 at 10.16.16 PM.png

A Jailhouse Rock kurva jó, Andi lubikcol benne. A szövegbe G-t is beleszövi, amin ő jól meglepődik, a végén pedig egy nagy üvöltés is belefér, csak hogy teljesen le legyünk taglózva. Rákkendról! Király ez a csaj! Alföldi elküldi a francba, Gabi meg szerette volna, ha neki ennyi idősen ennyi energiája lett volna, de nem ezt mondja, hanem valami zavaros hülyeséget arról, hogy végig Andiban volt. Szikora szerint Andi született “jampipi”. 

Rövidgatyás Ricsi még mindig maga csinálja az alapokat a saját számaihoz, most is ez történik, már a zenei szerkesztők is segítenek neki. Zalatnay Cini Félteni kell című számát énekli, és nem rossz, csak látszik rajta, hogy életében nem féltett még úgy igazán senkit.

Screen Shot 2014-11-17 at 10.22.35 PM.png

Szikora is ezt nehezményezi, hibátlan volt, csak kicsit üres. Vagy inkább félig tele. Gabi és G elégedett.

A reklámszünet után megtudjuk, hogy lehet ülőhelyet nyerni az élő showkra. Gabi másik zenekara a Spoon érkezik, akik nem tudnak nyilatkozni, és a kisfilmjük is erről szól. Tükör előtt, fogkrémes tubusokkal próbálnak, de sajnos ez sem segít, még így sem tudnak megszólalni. Az egész fájdalmassan erőltetett. Inkább nyomjátok ki a pattanásaitokat! Térjünk a lényegre! Most Spice Girls egyveleget énekelnek, de megint csak a tábortüzes érzés jön csak sajnos, vagyis teljesen amatőr marad a produkció.

Screen Shot 2014-11-17 at 10.29.23 PM.png

A mentorok ehhez képest tisztára odavannak. Alföldi azért megjegyzi, hogy lehetne több energiát beletenni. Szikora szerint most olyanok voltak, mint egy X-Faktoros banda. Ez szerintem nem bók. Bence ezúttal nem bízza a véletlenre, átnyújt egy papírt nekik, amit csak fel kell olvasniuk nyilatkozat helyett.

A sort Benji zárja, akinek a filmjéből kiderül, hogy teljesen bizalmatlan, de itt a zikszfaktorban csupa olyan ember van, aki szereti. Majd beszélgessünk erről fél-egy év múlva szerintem. Megint kap maga elé egy gitárt, és hosszú idő óta megint hibátlan a produkció. Ha én rózsa volnék-ot énekel, fekete gitárral, fekete ruhában, a háttérben atomvillanásokkal. Jól áll ennek a gyereknek a fekete, tessék többször ráadni. Kivarrt Kleopátra bőg. Az óóóóááááuuuut kihagytam volna, mert tök pocokfeje lett tőle szegénynek.

Screen Shot 2014-11-17 at 10.38.57 PM.png

A zsűri szólni sem bír, a közönség őrjöng, Alföldi Robi szemébe füst ment. Nesze, bazdmeg, itt a szeretet, élvezd. Átjött. Magyar a lelked, gecó! Kicsit elvesz a varázsból, hogy kiderül, hogy azért volt ilyen jó, mert marhára izgult.

Szolgálati közlemények, AfterX, ugorgyunk. Jön a Honeybeast, aki hú, de népszerű, de tavaly vagy két éve épp az X-ből vágták ki az énekesnőt, mint a macskát szarni. Csodálkozom, hogy a bemutatóból kimaradt ez az apró részlet. A dal szörnyű depis, nem is pazarolnék rá több karaktert, mert már az elején felvágtam az ereimet.

Összefoglalunk, a mentorok összegeznek, aztán megemlékeznek Shrekről. Indul az utolsó egy perc, közben pedig egy kis matek, meg sok fölösleges informció. Lejár az idő, jönnek a versenyzők mentoraikkal. Bence olvasni kezdi a neveket. Biztos látjuk egy hét múlva is Benjit, Bobby Ewingot, Rövidgatyás Ricsit, Tóth Andit, Bellát, a Tha Shudrast és a Spoont. Juli és Jota párbajozik, vagyis szegény G megint megszívta. Nagyon szimpatikusan beszél a mentoráltjainak: szeretlek benneteket, ti is egymást, de ez most nem a barátságról, hanem az álmokról, a karrierről, munkáról szól. Jota kezdi az éneklést Eric Clapton Change The World-jével, és pont olyan, amilyet tőle megszokhattunk, se nem több, se nem kevesebb. Utána Juli viszont felteszi az i-re a pontot az All by Myselffel, ami közel hibátlan lett, pedig nem egy könnyű szám.

Screen Shot 2014-11-17 at 10.59.46 PM.png

Nagy a dilemma utána, végül 3-1 arányban Jotát küldik haza. Juli örök túlélő. Jota szomorú, a többiek körbeállják, mint az elefántok a vajúdót. Jövő héten a siker, pénz, csillogás szentháromság lesz terítéken.

 

Címkék: rtl klub x-faktor
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitaygeorgina 2014.11.19. 12:11:53

Az adást nem láttam, köszönöm az összefoglalót. Olyan természetes és erőlködésmentesen vicces volt, bárcsak a műsor is ilyen lenne.
Jota nem fog hiányozni, kedves, aranyos, de nem egy x-faktor.

hannamontanna 2014.11.19. 12:50:59

Köszke, teccett. Pocokfej Benji :-DDDDDDD
Én a Spoont küldtem volna haza. Tóth Andi elképesztő. A vérében van a zene és minden ami ehhez kell. Ő az idei Oláh Gergő lányban. Nagyon jó volt.
A Tha Sudras olyan volt magyarul, amilyennek vártam: összeegyeztethetetlen a kép és a hang. Ha netán kiesnek nehéz lesz ölelgetni őket, mindenkinek zöld lesz a feje tőlük. Gáz. Nulla érzelem jön át így. Ez itt a magánvélemény helye volt :-))))

schanc 2014.11.19. 12:55:36

Már megijedtem, hogy a héten nem lesz hv, de huhh :)
Nálam is a Spoon lenne a kieső. De már hetek óta.
G-t meg tökre sajnáltam, a legszimpatikusabb mentor a négyből, és közben Horányi Juli kiirtotta a saját csapatát, aminek következtében valószínűleg a magyar X-ek legrosszabb eredményét fogja produkálni a 25+-ban.

Egyébként Nagy Ricsire egy számmal nagyobb inget adtak a kelleténél, vagy elkezdett kicsit felszedni a verseny alatt, ezért állt rajta az olyan furán?

Démétér 2014.11.19. 13:18:48

Én nézegettem korában, de ez az adás már nem ment. Először a végtelenül ostoba sztereotipizálástól mentem a falnak, mely szerint ha nő vagy: szépségszalonban ciceréznek rajtad, ha férfi, akkor tökös autót vezetsz. Másodszor szegény, jobb sorsra érdemes Juli rettentően vérszegény előadásáról kapcsoltam el, aztán még nézegettem néha az adást, de... őszintén: valahogy senki nem tetszett, akibe belefutottam. Aztán sokadik próbálkozás után már nem kapcsoltam vissza.

Azért merek írni, mert bár engem is idegesítenek a "sosem nézem, de tudom, hogy ótvar" kommentek, mert amúgy én néztem, és nézni is szerettem volna, de az idei sorozat valahogy nagyon lebeszél saját magáról. Egyre jobban unom.

fofofo 2014.11.19. 14:40:37

@schanc: eredménytelenségben talán megközelíti a Keresztes féle 25+ csapatot, de azt a színvonalat alumúlni elég nehéz lenne
süti beállítások módosítása