Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x03 - Egy összefaszozott szerelmi ágy... :(( (18+)

2014. november 19. 07:35 - Chat Géza

vv7.3.1.gif

Az első arconpörgős bulikah

Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott Simon is akkor aratott csak igazán), de ez most nagyon úgy néz ki, hogy minden idők castingja az idei. Egyelőre. Bár, Én a beköltöző brigádot inkább látom egy Aranypart 2 keretein belül, ahol a Tesztoszteron Matyiknak nincs megtiltva a testi fenyítés, de bízom benne, hogy a villaszabályzat lesz annyira simulékony, hogy egy-egy súlyosabb catfight azért első vérig elfajulhat. A Thunderdome-os kettő megy be, egy jön ki deathmatchet azért én se akarom.* Na, a mai műsor a teljesség igénye nélkül picit megidézi Trianont, de lesz kötelező vetkőzős feladat is. Lilu és Bence üdvözölnek minket, én is őket, puszi a hasukra, vicceskednek, bár Bence értetlenkedve néz Lilura (pont, mint Vikcsu, ha meghall egy összetett mondatot) amikor a Celeb vagyok…-ban előszeretettetel használt, talán egy kicsit túl is tolt „ment a fúrás, faragás” szófordulatot használta. Bence itt egyből a kefére asszociált, pedig itt csak az ármánykodásról van szó. Bence, hát nem nézed a mentorod, a bátyád műsorait, és nem szívod magadba szivacsként mindazt, amit Balázs mondd? Ejnye.

*De.

A reggeli ébredést egy erektált fasszal reprezentálnám. De amúgy Basszájba csinált rántottát, na bumm.

vv7.3.2.gif

A villában Tizenkétkerület nagyon nyomul Kazalra. Ez annyiban kimerül, hogy folyton a nyakában liheg és végtelenül bénán kedveskedik neki. Jó, mondjuk első ránézésre Kazal sem  vágyik arra, hogy hexameterben megírt versben zengjenek neki dicsőítő ódákat, így wannabe szexuálpszichologusként merem azt mondani, hogy sínen van a téma. Lesz itt hegesztés, mindenki lenyugodhat a picsába. Kazal szerint Tizenkétkerület sose edzett és hajlamos a hízásra, de sebaj, majd aszongya: Álon Dálont faragok belőle. Igen, így szép fonetikusan, miközben a sármőrre, az aranytestű istenre, Alain Delonra gondolhatott. DE Tizenkétkerület egy pillanat alatt kikerül a baszópixisből, amint Basszájba, egy kicsit megmasszírozza a vállát.

Olyan tesztoszteronos keze van – böfögi fel Kazal ezt a kis bölcseletet.

Plasztik és Basszájba eléggé egy hullámhosszon pörögnek, így nem kell sok, hogy önszántukból bekurblizzák a szarturbinát és Vikcsu felé fordítsák. Te ide most jólérezni jötted magadat – kezdi Basszájba a hatalmas érvelést, amivel egy pillanat alatt teledumálja Plasztik ürességtől kongó fejét, hogy amúgy hiába van pariban Vikcsuval, tök lehúzza a csaj, egy pióca, egy energiavámpír, egy fíreg, na. Igaz is. Fogja a cuccait, átpakol Basszájba ágyára, oszt kalap. Erre Vikcsu mintha Isten nemi szervét is a szájára venné, de nem biztos, az viszont tuti, hogy már ezzel is fölkúrták a cukrát. A szemetek. Lilu belekezdene egy kisebb lélektani fejtegetésbe, de Bence félbeszakítja. Így:

Majd elolvasom Orvecz Nóra könyvében, hogy mit gondolsz erről.

És persze kötelező jelleggel jön a riszaviadal, ami abból áll, hogy a sunák csöccsel, seggel támadnak a faszikra, míg férfiak csak letoltak egy wannabe chipendale showt. Komisz fasszal előre célozza be Vikcsu arcát, Basszájba a kidolgozott felső testével simul minden nőstényhez, Tizenkétkerület meg idiótán táncol. Vicces gyerek ő, de ez most gyenge volt, mint egy lepke fing. Basszájba és Kazal nyeri a VV első densz kontesztjét. Nyereményük egy romantikus éjszaka a nászágyban. Ők ebből nem kérnek, így ha az élő bejelentkezés nem csal, akkor a bünti a megszokottnál jóval kreatívabb: Kazal rakoncátlankodó fürtjeit hajvasalóval kiegyenesítették, amitől úgy néz ki, mint egy lenyalt fejű spániel, Basszájbát pedig megborotválták, amitől szerintem még a heréi is visszahúzódtak kicsit, annyit vesztett macsóságából. Ja és még össze is bilincselték őket. De a tánc is megvitatásra kerül a stúdióban.

- Tizenkétkerület tánca mennyire nyomorult volt, nem? – kérdezi Lilu

- Nyomorult? Neeem. Cuki volt. Miért Lilu te, hogy táncolnál? – olt vissza egy verbális csicskalángossal Bence

Lilu terel, mire Bence eljátssza, ahogy Lilu pingvinezve totyogna tánc helyett, hogy elalibizzen egy ilyen feladatot.

Megérkezik Miss Erdély. Még jó, hogy nem teszik be a megszólalásai alá a székely himnuszt, hogy egyértelmű legyen a származása. A reakciók vegyesek.

Megérkezett Rúzsa Magdi és fel fog lépni? – kezdi meg szépen kitaposni a sztereotíp jellemábrázolást Komisz. Erre jön ez a dialóg:

- Te nem magyar vagy. - Kazal volt a bátor, aki ezt így kijelentette, de csak óvatosan hékás, az Éden Hotelben súlyos következménye volt a szlovákfasszopókurvázásnak

- De magyar vagyok, csak erdélyi. – vág vissza a lány.

- Tudtam. Akkor te tudsz káposztát csinálni. - mondja Kazal, akinek pont itt nyílt ki fejében a közhelyszótár

Dennis a komisz összefaszozza a szerelmi ágyat, amin Plasztik Dóri és Basszájba ezen nagyon jóízűen tud nevetni, mivel nem túl bonyolult lelkek ők.

vv7.3.3.gif

Téged annyira csipázlak, hogy már most – két nap után – csináltatnék barátság tetkót, pedig olyanom sose volt. - mondja nevetéstől fuldokolva Basszájba, akinél kábé 20 deka párizsi árán mérhetik a barátságot

Na, az jó. Nekem jöhetne a koponyámra egy LÓ. – mondja Komisz

Könyörgöm, most küldjenek be egy tetováló művészt!

Érkezik Maci, akinek az alaposan megszerkesztett bemutatkozó kisfilmjétől egy halál szerethető figuraként jön le. Igen 191 kg, de hát ki nem szarja le. Lilu és Bence még nyüstöli picit, így kiderül, hogy attól bepipul, ha valaki a külcsín alapján ítélkezik. Nos, ha tavaly vikit, ledagadtbüdöskurvázták, akkor itt is lesz ilyen, én előre szóltam, de hogy egyből megszeressék a már bent hereveréző lakók Macit, kap egy kulcsot, ami a Basszájba és Kazalra rakott bilincset nyitja. Én már most a vizilovakkal vagyok Macinak szurkolok, pláne, hogy FOGYNI MEGY BE. Ő azzal számol, hogy végigtolja a játékot, minden nap gyúr vagy szexel, ahogy esik éppen, ugye, aztán 50 milkával gazdagabb, de 50 kilóval könnyebb lesz. Ennyike. Legyen így. Emelem süvegem, ha megcsinálja.

Napi kínzó kérdés:

Kinek az agya fog előbb megzápulni? Az övék vagy a miénk?

És a végére a Dóri-féle kötelező napicsöcs:

Screen Shot 2014-11-19 at 7.35.10.png

Screen Shot 2014-11-19 at 7.35.49.png

Címkék: 18+ vv7
456 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyemakisszíved 2014.11.19. 23:42:34

Az én fantáziám szerint a főcímnél megmutatták nekünk a szimpátiaszavazás jelenlegi állását. Nem mintha sokat jelentene, hiszen még mindenki nincs bent. De ez volt a sorrend: Fanni, Dennis, Dóri, Maci, Edina, Dani, Vikcsu, Laci, ha jól láttam. Milyen felfordulás lenne benn, ha a magát alfának képzelő Laci az első kör végén kiesne, ha az utolsók megint kiköltöznének. Fanninak piszok szerencséje van, hogy ilyen jól néz ki, viszont naivának nem jó, ahhoz túl közönséges.

Ay Mama, Que paso 2014.11.19. 23:47:22

@egyemakisszíved: érdekes gondolat, vajon fordítanának erre figyelmet a szerkesztők?Laci főszereplő ő maradni fog, szerintem az utolsó két figura rendkívül extrém lesz valamiben
jó lenne egy vágottszerű leányka Edina mellé

egyemakisszíved 2014.11.19. 23:58:05

@Ay Mama, Que paso: A VV6 idején is játszottak a képekkel, nem mindig ugyanabban a sorrendben mutatták őket. Miért kellene maradnia Lacinak, ilyen karaktert a legkönnyebb találni, ha pl. ugyanilyet akarnának küldeni helyette, esetleg büntetőügy nélkül. A jóképű bunkó, aki megdugna mindenkit és túl sokat képzel magáról. A vágottszerű leányka milyen?

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:00:03

@szmoti: kosz az infot, akkor mindjart megprobalom beizzitani :)

@egyemakisszíved: Fanninak a haja rohadtul baromi jo, de amugy tul sok fantaziat nem latok benne jatekugyileg. az viszont valoban jo kis pofara eses lenne a Laci fele klikknek, ha a "fonok" rogton az elejen kiesne. egybol megrendulne a hituk onmaguk tokeletessegeben :)

@Ay Mama, Que paso: vagottszeru vagy vagottszemu? mert az utobbival egyetertek :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:02:11

vágottszemű és nagyon kéne, nagyot szólna

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:02:29

Na, online. Az új lány (?) interjúztatja Basszájbát. Vérömleny van a fejében!

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:04:19

@mostmarmuszajkommentelnem: nálam volt kép, de most elment. Új lány épp Maci interjúztatására tért át.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:05:28

Maci megint a mandulaműtétes-hormonháztartásos-kövéredős életútját meséli.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:08:24

@mostmarmuszajkommentelnem: drámakör van Reni vezetésével, elvégre ő végzett szinész, nem rossz egyébként

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:09:32

Plasztik Ribinek és Kazalnak mintha nem tetszene az új lány.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:09:51

Dódó már most féltékeny Renire aki egy beszegetés alatt többet megtudott róluk mint ő valaha is fog

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:11:39

Erdély továbbtanulna... na ezután tuti kiközösítik

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:14:44

Kazal szemmelveréssel próbálja megsemmisíteni az új lányt.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:17:04

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: no-no!
más az adatok feldolgozottságának a szintje 8)
a tárolásról nem is beszélve

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:18:24

"Mindenkinek van egy álma" Vikcsunak kettő van

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:18:33

Ha Vikcsu kapna Ausztriában állást, akkor nem lesz itthon boncmester.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:19:25

@Ay Mama, Que paso: Jó persze. Meg egészen más kérdezni, mint csak hallgatni, hogy basszus ezt én is megkérdezhettem volna.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:20:12

Az mondjuk azert vicces, hogy a nagyszaju brigad milyen csendben van most, hogy normalis beszelgetes van.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:20:50

Ihatna ez az új lány néhány kupica pálinkát erre a hangra.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:22:20

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: kérdezni szerintem nagyobb iq kell, mint hallgatni és rájönni, hogy a piálás helyett gyűjthettem volna az adatokat, amit aztán majd jól felhasználok
Laci, Dóra arca elég beszédes, ha arcolvasó vagy 8)

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:23:24

Új lány turnézni volt valami utazó színházzal küffődön, most gyütt haza, Plasztik meg közben csöndben agyvérzést kap a dühtől.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:24:35

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű: nem is birtak tovabb, erre ki kellett menni elszivni egy cigit, mert tulterhelodott az agyuk

Lipton 2014.11.20. 00:24:42

Ez a bilincselős dolog úgy lett volna jó, ha minkettőnek a jobb karjára rakják.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:25:01

Válságértekezlet a dohányzóban (Basszájba, Komisz, Ribi).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:25:43

Plasztik érzi a veszélyt, örül az új lakónak, mint kecske a késnek :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:26:03

Dóra bekapta a nagytutti ellent, köpni nyelni nem tud, miután Dennis elmondta, hogy Reni:"okos, szép, intelligens" - vélhetőleg ő ezekből a kur.a jó nő vagy bébit hallotta és most László is helyes, Dóri szívébe megy egyre beljebb a kést

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:26:13

Basszájba 5 percen belül másodszor mondja ki, hogy "intelligens"...

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:28:10

@Lipton: :))

@MolnarErik: hat igen, elegge buvalb*szott feje van, de azt azert kepes volt behazudni, hogy gondolkozik :))

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:28:16

Dóri vajon azon gondolkozik hogy ki az a MáriMagdolna? 8)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:28:24

@Nem Penny hajója: Be fogják venni a csapatba, hogy ne ellen legyen.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:31:50

Komisz nyitott ajtónál pisál, ő az új széria VV Vikije.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:34:52

Hú, összeveszett az álompár :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:36:15

@Nem Penny hajója: Basszus, miről maradok le, h csak hallgatom.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:36:30

@MolnarErik: ugy tunik, megvan a durcizas oka. Kivancsi vagyok, hogy mi volt a beszolas.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:36:47

Dr. Szauna a szívek doktora újra rendel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:37:13

@Álon Dálon a tesztoszteronoskezű:
- Úriembernek tartod magad?
- Most nem.
(hát ez a most aranyos volt)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:37:22

Plasztik rájött, hogy jobb az ilyet pénzért csinálni. Abból még nem volt ilyen problémája.

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:38:08

@MolnarErik: eltévesztette, mert azt akarta mondani igazából, hogy most sem.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:38:56

"Túl sok volt a felesleges gondolat."
Ez aztán nagyon üt.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:40:26

ebből békülős szex lesz

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 00:41:17

Na, ezt már be akarják holanp(után?) rakni, így aztán lemaradunk róla. Aztán majd mégse fogják berakni.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:45:40

Tessék, Plasztik már nevetgél.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:47:23

Plasztik szerint az új lányban nincs rosszindulat... akkor előbb nem rá volt dühös

szmoti 2014.11.20. 00:50:44

Fanni hangja is elég rémísztő, de én Dóriétól is megőrülök

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:52:35

jol ertettem, hogy Komisz azt mondta, hogy "szajfityma"?

Nem Penny hajója 2014.11.20. 00:54:15

Komisz valamit kurkászik a seggében

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:55:12

A plasztik gyönyörű? Na, ez új nekem.

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:55:16

Reni megadta a kegyelemdöfést Dúrcinak:, hasonlít egy ismerősére

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 00:57:24

bammeg, hány pár csimmát hozott ez a lány?

szmoti 2014.11.20. 00:57:28

Dodó, milyen erőltetetten mosolyog :)

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 00:58:01

@Nem Penny hajója: virágszirom tegnapról, tegnapelőttről

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 00:58:50

Rajottem amugy, hogy Basszajba igy megborotvalkozva olyan, mint egy feher Lawrence Fishburn. Csak az orra kisebb.

Nem Penny hajója 2014.11.20. 01:01:46

Mielőtt lekapcsolták az online-t Basszájba valamit a villaszabályzatból próbált kiolvasni... Közös szabályzat tanulmányozásra be is vonultak a szaunába Komisszal.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 01:04:09

Az erdekelte, hogy a nyugiszobaba barmikor be lehet-e menni. Most pedig jol kitargyaljak a Doris esetet. Csak azt nem ertem, hogy ilyenkor miert nem lehet a tobbieket mutatni, ha mar annyira be akarjak vagni ezeket a reszeket a holnap(utan)i adasban...

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 01:28:52

Na, Komisz ra akar hajtani Kazalra. Lesz itt meg izmozas 12kerrel.

szmoti 2014.11.20. 01:30:28

Dó tényleg azt mondta, h lelki terrorba rak?

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.11.20. 01:32:46

Hihetetlen ez a rőzse ennek a csajnak a fején.

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 01:37:22

Szerintem a haja a legjobb belole. (Mar ha Kazalra gondolsz.)

Ay Mama, Que paso 2014.11.20. 01:39:47

mondtam, hogy masszázs lesz az a békülő sex

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 01:59:09

Komiszrol tul sok informaciot tudtunk meg: "akkora pattanas van a segglyukamon, bazmeg"

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 02:16:38

Kazalnak bajusztalanito kell, mert no a bajsza. A tobbi lany epilatort/gyantat hasznal.

szmoti 2014.11.20. 02:46:13

Megtudtuk azt is, hogy Kazal a hátával mosta Maci hátát valamelyik este, Vikicsunáj meg a poppolójával. És Maci talált magának súlyzót, Kazalt emelgeti :)

szmoti 2014.11.20. 02:49:26

Kb két órája megy az on a háttérben, kb. most van 4edszer off ezidő alatt, eddig egyiksem volt nagyon több 5-10 percnél, remélwm ez a tendencia marad a végéig

mostmarmuszajkommentelnem 2014.11.20. 03:34:14

@szmoti: a mostani off eleg hosszu, de lehet, hogy mar lefekudtek aludni. Mindenesetre valoban jobb az online, mint az elozo szeriaban volt (legalabbis a mai adas alapjan), es en is remelem, hogy tartjak magukat ehhez a dicserendo hozzaallashoz :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.20. 04:33:45

@Krétagarbó: mondom, Ádinká :-D

@malevil2050: persze :-D

@mostmarmuszajkommentelnem: helló, te ki voltál korábban? :-)

@Akármi Áron: én is küzdök :-D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.11.20. 07:36:25

@mostmarmuszajkommentelnem: Ó, én meg már az első szünetnél elmentem hajcsizni. És ráadásul el se bírtam aludni.

Akármi Áron 2014.11.20. 09:02:43

@malevil2050: :))) Nemcsak nekem van elégséges figyelőkém, úgy látom:D Ok és észmunkára fel:D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Könnyedén:) És hajrá Ádinká, ma még nem adtuk meg a kezdő lökést:)

Akármi Áron 2014.11.20. 09:07:43

@egyemakisszíved: +1 Akár már is mehetne, ahogy jött úgy:D Hol vágottszerű?:)))) De lehet, hogy szemű lesz az:)))

mézescsók 2014.11.20. 09:08:26

A nők közül egyelőre Fanni hozza a műsort. Hol a végzet asszonya, hol egy tátott szájú kis ribi a sarki késdobálóból, hol egy prűd p...a, hol egy belevaló nő. Továbbá, aki bevállalta, hogy Maci edzésekor lesz a súly, amit kinyomhat és emelgethet, az kimondottan bátor. Eddig rosszindulatot sem tapasztaltam nála. Esélyes, hogy megkedveljem.
Dóra pillanatok alatt feltárta, amije van, túl sok érdekeset ezen a téren nyújtani már nem tud. Amióta összejött Lacival, azóta ott kullog a nyomában. A hülyéje még komolyan veszi, hogy pont a vellában talál rá az igaz szerelem. Egyébként sem értem, hogy van ez: ezek a sokat tapasztalt escort-lányok, hogy a p...-ban tudnak egyik pillanatról a másikra szerelembe esni? Ez a csaj szinte elolvad, ha Basszájbára néz, az meg ugyanúgy vissza, mintha nem 500, hanem 0 nő szerepelt volna eddig a listáján. Dórához még annyit, hogy pokolian csúnya. Tudom, hogy senki külsején nem illik témázni, de megteszem, mert nem a természet tolt ki vele, hanem saját magát intézte el, de piszkosul. Csúnyább, mint Viktória. Mindettől függetlenül nem ellenszenves.
Vikcsu jól indult, tőle taktikát várok, de ebből egyelőre nem lett semmi.Valahogy az első nap után eltűnt, várom, hogy mikor alakít nagyot, mert van potenciál a nőben.Okozhat még meglepetéseket és fog is. Szerintem sokáig bent marad.
Edinát simán nem kedvelem (a szoc. helyzetes dumán már túlléptem), amiről Ő személy szerint nem tehet, de a típusához volt szerencsém: mindig mindent jobban tud, van cseppnyi üldözési mániája, mert mindenki ellene van, aki nem azt csinálja, amit Ő akar, pokolian kemény fejű, meggyőzni a tévedéséről vagy arról, hogy más másként láthatja a dolgokat, szinte lehetetlen, továbbá nagyobb magyar, mint a villán kívül élő majdnem 10 millió. Bár tévednék.
Reni egyelőre kapott egy lehetőséget, hogy megmutathassa, mit tanult az OKJ-s tanfolyamon. Nem látok benne sok spirituszt, de ha csatlakozna a Vikcsu-Edina duóhoz, még lehetne valami.
Ezek az első benyomások, amik még változnak bőven.

Akármi Áron 2014.11.20. 09:17:20

Az éccakai műszak nagyon jól dolgozott, köszcsi mindenkinek:))))))

KnitKat 2014.11.20. 11:39:12

@mézescsók: Vikcsu ha talál/kap maga mellé egy-két jó partnert (pl. Edina), érdekesen játszana szerintem.

Lipton 2014.11.20. 11:49:24

Komisz az 500 nős, nem Basszájba.

mézescsók 2014.11.20. 12:45:26

@KnitKat: Szerintem is. Attól függetlenül, hogy nem bírom, amikor röhög. Viszont tegnap normálisabban viselkedett, mint a beköltözéskor. Nem reménytelen a nő. Sajna, Edina továbbra sincs a szíven közepében.

@Lipton: Lehet, hogy rosszul emlékszem, de Komisz kb. 2-3 éve stabil párkapcsolatban élt - ráadásul anyóséknál! - a barátnőjével. Hogy a rákba tudott összehozni mellette 500 nőt?
Szóval Basszájba nem valószínűbb picit?

Lipton 2014.11.21. 11:50:03

@mézescsók: Az adatlapok szerint nem.
Laci: 87
Dennis: kb 500

mézescsók 2014.11.21. 12:22:42

@Lipton: Ojjé! Az adatlapján nem olvastam, csak következtettem a családi körülményeiből (több éves kapcsolat, "anyós"). Ügyes. Vagy kamu.
És kösz.

mézescsók 2014.11.21. 12:23:24

@Lipton: Szóval nem az adatlapján nem olvastam, hanem egyáltalán nem olvastam. Mármint az adatlapját.

Lipton 2014.11.21. 15:21:01

@mézescsók: Értem! :)
A fele adat kamu lehet, de egyszer érdemes megnézni, hogy mit hazudott magáról.

mézescsók 2014.11.21. 16:54:57

@Lipton: És Fanni nem lesz az 501.
süti beállítások módosítása