Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x01 - Ott ül anyám, kérdezd meg tőle!

2014. november 17. 06:36 - sixx

_BBF5581.JPG

Elindultunk hát, itt van a műsor, ami a frászt hozza az értelmiségre, legalábbis a facebookon és az újságokban, mert az RTL lekutatta a nézettséget, és hoppácsak, a VV leginkább a diplomás városlakó fiatalokat érdekli, de hagyjuk, nem minősítjük a műsort fröcsögve köpködőket, mert nem akarunk pont olyan faszok lenni, mint ők. Mi ugyanis birtokában vagyunk egy, a XXI. században létfontosságú skillnek: a távkapcsoló működtetésének. De nem kapcsolunk el, mert a fent hasig dekoltált, lent combtőig visszavágott ruhában parádésan kinéző Lilu és a végre embernek öltöztetett Bence bejön a pasztellszínekkel megbolondított díszletbe, és máris jönnek a beköltözők, hatan mennek be a redizájnolt villába első körben.

Dani, a 22 éves budai úrifú első látásra az a fajta gyökér, akivel nem tudok mit kezdeni, apuék a segge alá toltak mindent, ennek megfelelően bulizik és szarik a világra, de Pestre jár bulizni, leereszkedik a pórnéphez, van benne emberség, na. Még mindig értelmesebbnek tűnik, mint az első hat VV-évad legénysége együttvéve, csak az a tenyérbemászó képe, az ne lenne. Fanni ezzel szemben egy szellemi fekete lyuknak tűnik, az élete a szolárium és a fekete faszik spermája körül forog, egyiket sem értem teljes mértékig, mindenesetre valóságshow nincsen naiva nélkül, megkaptuk az évad Pinkjét.

_BBF5663.JPG

A harmadik első körös beköltöző egy cápa, Dórának hívják, és három dologra vágyott élete eddigi 29 éve alatt, hatalmas műcsöcsökre, egy kocsira meg egy gyerekre. Tessen kitalálni, melyik nem jött még össze. Dórát azért, nehogy a külseje alapján ítéljük meg és soroljuk az ostoba picsa kategóriába, kezeslábasba és bakancsba öltöztették, ami azért sem előnyös neki, mert amikor a stúdióban alábbhagy az üvöltözés, ée beköltöznek végre, kiderül, hogy Dóra úgy jár, mint egy kőműves, pedig a bemutatkozó kisfilmjében még egy leszbicsókszerűségre kísértetiesen hasonló megjátszott csücsörítést és csöcsösszedörgölést is abszolvált egy kolleganőjével. Ha Dóráról kiderül, hogy eredetilg Dénes volt, és az ajkait a farkából töltötték fel, nem fogok sokáig csodálkozni.

_BBF5810.JPG

A villába belépve ez a trió is azonnal vedelni kezd, mint a tavalyiak, igaz, a bazdmegezkurvakibaszottjógecik üvöltés elmarad, senki nem fetreng a műfűben, és meglepetésre a harmadik percben még senki nem ül a dzsakuban egy szál pinában és smárol vadul egy számára tök ismeretlen ribanccal, szóval ez az évad visszafogottabb lesz, lehet örülni az elefántcsonttoronyban. Fanni hangja hosszú távon kiborító lesz viszont, ilyen kényeskedést öt percen túl nem lehet elviselni ép ésszel.

_BBF6127.JPG

Vikcsu a negyedik játékos, aki szépségversenyt is nyert korábban, megkockáztatom, a szülőszoba ajtajában, utána elkezdett enni, ami váljék egészségére. Tekintélyes méretei ellenére vega, azaz tésztát zabálhat reggeltől estig, mármint a csoki meg a tejszínhab mellett, amit a kisfilmben egy faszi hasáról nyal fel mohón, közvetlenül azelőtt, hogy valamilyen ismeretlen oknál fogva egy baseballütőt is végignyal a piercingelt nyelvével, gondolom, erotikusnak szánt mozdulattal. Vikcsu, akinek a beceneve sokkal idegesítőbb, mint ő maga, a Viki karaktert fogja hozni, beszól majd mindenkinek és hóttőszinte lesz mindenkivel, például a negyedik játékos Lacival, aki a VV-k történetének egyik legidegesítőbb versenyzője, egy magát isten ajándékának tartó önjelölt kúrógép, aki persze a villában majd depis kisnyusziként üldögél a sarkban, lásd még VV Jóska pünkösdi királysága.

_BBF6075.JPG

Laci Liluéknál is kihúzza a gyufát, mert egyszerre arrogáns, pökhendi és flegma, úgy veti oda a válaszokat foghegyről, mintha a seggéből húzta volna elő az RTL-stábot - amikor Bence megkérdi tőle, hogy az anyja félti-e, azt a választ kapja egy hanyag kézmozdulat kíséretében, hogy ott ül, kérdezd meg tőle. Nem mellesleg semmit nem tud a VV-ről, mert utoljára akkor nézte, amikor Majka volt benne. Namármost Laci 23 éves, Majka meg 2002-ben szerepelt a műsorban, azaz a 11 éves Lacika korán megkapta a muníciót a szellemi fejlődéshez, de úgy nézem, Oki jobban hatott rá, mint Majoros úr. Az egyre kínosabb stúdióbeszélgetés végén bemennek a házba, és ők sem üvöltenek. Laci igen hamar a dzsakura veti magát és Danival közösen igyekeznek bedurrantani, egyelőre sikertelenül, mert ők nem tudják, amit mi a kulisszák mögé besettenkedő Istenes Bencének köszönhetően igen: van egy bazinagy konzol a vezérlőben, és onnan lehet irányítani a villabeli eszközöket. A kulisszatitkos látogatás legviccesebb hordaléka, hogy kiderül: VV6 Dorka a stáb tagja, az ő dolga a leveleket bedobálni a villába.

És te ezért fizetést is kapsz? (Istenes)

_BBF5789.JPG

A hatodik játékost Dennisnek hívják, kéménybéleléssel foglalkozik, és a csajával meg az anyósjelölttel lakik, azaz lakott, egészen a műsorig mert mindenki legnagyobb megdöbbenésére élő adásban szakít a szőkenővel, akivel először azt közli, hogy szar vele dugni, mert a mama fülel, és ezt nem bírja elviselni, utána meg azt, hogy akkor ennyi volt a másfél éves kapcsolat, ő itt akkor ki is szállna a buliból. A mama kis híján kap egy hátsó fali infarktust, a csaj meg úgy ül, mint az RTL vezérkara, amikor megtudták, hogy az állam elviszi a reklámbevétel felét. Aztán kap egy zsebkendőt, és kiront a stúdióból, a szitu annyira kínos, hogy a felszopó-tapsoltató ember elfelejt utasítást adni, és mindenki csendben nézi, ahogy Dennis tippre 14 százalékos közönségarány mellett csinál hülyét a nőjéből.

screen_shot_2016-03-01_at_17_05_09.png

Hogy aztán ez mennyire fog bejönni neki, azaz sikerül-e majd az egyelőre 500 hódítást tartalmazó listáját újabb strigulával bővíteni (hobbijaként a baszást jelölte meg), azt nem tudni, mindenesetre a beköltözéséhez az addigi öt lakó kap egy feladatot, márminthogy tegyék felejthetetlenné, amiből az lesz, hogy egy hintalovat tesznek a bejárati ajtó elé, és Dénes énekel, bezzeg Laci és Vikcsu szerette volna egy szál faszban/pinában fogadni őket, de le lettek hurrogva - főként Dóra ágált az ötlet ellen, ez meglepő. Az adás végén a lakók kiülnek a dohányzóteraszra, de cigijük egyelőre nincsen, így jobb híján beszélgetnek egymással. Na, ennyi vót az első kör, holnap rendes összefoglaló lesz és egy beköltöző, ez egészen jövő hétfőig (?) így fog menni, a verkli majd utána indul be rendesen.

A végére egy bónusz: Dóra tudja, mivel párnázhatja ki a villában maradását:

Címkék: vv7
365 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2014.11.17. 23:04:03

@Schlomo Goldberg: vissza kell néznem :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.11.17. 23:04:35

@mosca.della.frutta: Biztos büntit kaptak a tavalyi cigizésekért is.

dejoci 2014.11.17. 23:04:36

Aurélió maradjon a helikopter
vezetésnél

Nem Penny hajója 2014.11.17. 23:05:30

Az sokat elmond a színvonalról, hogy jelenleg ez a kis butuska erdélyi romalány messze a legintelligensebb a bent lévők közül. Összefüggően tud beszélni pl...
A Való Világ alatt az ember már apró dolgoknak is megtanul örülni.

Cimili 2014.11.17. 23:05:54

Vikcsu közönséges, de nem kicsit.

ő-szinte 2014.11.17. 23:06:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: azt is vissza lehet nézni???
KELL nekem :DDDDDDDDDDDDDD

Nem Penny hajója 2014.11.17. 23:07:43

A cigikitakarás amúgy a román médiaszabályozás miatt van - ha jól tudom. Illetve a hangos reklám/halk műsor is, mert ezt náluk nem tiltják, nálunk meg igen.

Mók_Ica 2014.11.17. 23:08:31

@Nem Penny hajója: elsőre úgy tűnik, helyén a szíve és az esze.... de majd megláTTYuk mi lesz belőle

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:08:49

@ő-szinte: mivanmivan, nem tetszik? Szerintem pont illik hozzád! :D

ő-szinte 2014.11.17. 23:09:16

@Nem Penny hajója: romániában nem lehet dohányozni? :-O :DDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.17. 23:09:34

Éva milyen visszafogott... és hogy pislog kifelé.... nagyon nem érzi ezt a helyzetet :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:10:20

@Mók_Ica: ó, fog ő még magabiztosan bazmegelni, ha valaki beugat neki telefonban v. szkájpon. :D

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:10:26

nagyon érlelik a LaciDóra testnedvcserét az rtlnél, úgy hogy valami lesz 8)

ő-szinte 2014.11.17. 23:10:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jóvanbazzz, ezt még visszakapod ;-DDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:11:10

@Nem Penny hajója: ööö... miről vagyok lemaradva? Mi közünk van a román médiaszabályozáshoz?

Mók_Ica 2014.11.17. 23:12:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez esetben kérnénk egy szponzori látogatást a villában :) jó kis túlélő sóóóóóóóóóóóóó lenne :))

hempereghet is, az teCCene :)

mosca.della.frutta 2014.11.17. 23:14:20

@Cimili: ahha...... csak az a baj ezzel, hogy a füstölgő cigi meg ott van a kezében, és a piás pohár is, és amikor csak azt takarják ki, amikor belekortyol, vagy szív, akkor annak mi értelme? na meg rohadtul figyelemfelkeltő is.

de halljátok ez a Baukó elképesztően tehetségtelen, más nem akadt műsort vezetni? nem tudom elhinni...

Krétagarbó 2014.11.17. 23:14:50

Éva: megvolt az első buli, én már nem élvezném annyira, már nem is iszom... Besírok mindjárt rajta...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:14:54

Bmeg, Éva azt hiszi, hogy róla szól ez a műsor. Is.
Na őt kéne beküldeni a medvék közé... bár ez jó nagy kibaszás lenne szegény mackókkal. Egy darabig.

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:15:12

@ő-szinte: legkésőbb az első dupla szimpátia kiszavazás előtt, max 1,5 hét, csak nem értem miért kell felvezetni, talán hogy ne lepődjünk meg, vagy elhiggyük, hogy LiluBenceAuÉvi nagyon tudnak?

Mók_Ica 2014.11.17. 23:15:45

@mosca.della.frutta: akarni biztos akart.... de gondolom őt kapták meg a legkisebb összegért ...

ő-szinte 2014.11.17. 23:15:46

@Ay Mama, Que paso: árulni lehet, mutatni nem...hm...értem :DDDDDDDD
(DE NEM :-) )

Krétagarbó 2014.11.17. 23:17:01

Dani, értelmiségi? Miért? Gimibe járt? :)))

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:17:04

AuÉvának jót tenne egy lámpalázt oldó feles

Mók_Ica 2014.11.17. 23:17:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): borzasztó..... au csak annyival jobb évánál, hogy nem akar okosnak tűnni....

ő-szinte 2014.11.17. 23:17:19

@Ay Mama, Que paso: hát hogy ott üljünk és nézzük ;DDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:18:15

@ő-szinte: törvény nem kell hogy értsük, nem is lehet, talán nem akarják hogy mutogatva legyen
AuÉvaának kéne egy lámpaláz oldó feles

Mók_Ica 2014.11.17. 23:18:34

@Krétagarbó: sőt, egyetemre... :))))

@Ay Mama, Que paso: éva már nem iszik, teeee :) egyébkét jót tenni neki, nem lenne befeszülve :)))

mosca.della.frutta 2014.11.17. 23:19:34

@Nem Penny hajója: én meg már azt gondoltam, ezzel trükköznek, hogy ha a reklám nem lehet hangos a műsorhoz képest, akkor a műsort halkítják a reklámhoz képest... ;)

Cimili 2014.11.17. 23:19:50

@Krétagarbó: Állítólag egyetemre is járt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:20:50

@mosca.della.frutta: biztos megfizette a tanulópénzt. Hogyúgymondjam... S.Zs. doki meg hálát az égnek, hogy nem az ő vérét(?) szivja végre. :D

Mók_Ica 2014.11.17. 23:21:13

@Ay Mama, Que paso: alakul :) beszólogatás már van :)))

Krétagarbó 2014.11.17. 23:22:18

@Cimili: Igen? Nem tudom, most kapcsolódtam csak be, nem láttam a tegnapi adást. De még attól sem lesz vki értelmiségi ja járt egyetemre, sztem.

Mók_Ica 2014.11.17. 23:23:00

au elkezdte lopni a sót itt is :)

Mók_Ica 2014.11.17. 23:24:13

@Krétagarbó: persze, hogy nem :) :) ezt éva mondta :)

Cimili 2014.11.17. 23:25:49

Jó éjt mindenkinek, holnap ugyanitt. :)

Krétagarbó 2014.11.17. 23:26:18

@Mók_Ica: tudom, az nem teccett:)
Megyek, álmi vok, jó éjt:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.17. 23:26:30

Csobotadélt akarom. :D
Szörnyű ez a megfelelés- és egyéb kényszeres némber.

ő-szinte 2014.11.17. 23:26:34

@mosca.della.frutta: nekem au viszont nem tűnik rossznak (ezt kemény fél perc műsorból vontam le, úgyhogy így küldj el az anyámba ;-DDDDDDDDDDDDDDDD )

Mók_Ica 2014.11.17. 23:26:50

jó éjt mindenkinek, holnap folyt.köv :)

Morcz 2014.11.17. 23:27:28

Sziasztok!

A HV-n nagyokat röhögtem. Mit szóltok a ami beköltözőhöz? Mikor életem párja meglátta kisfilmjét megjegyezte: "ez olyanokat fog bent mondani hogy lejön a vakolat...."
Nekem első blikkre semleges.
Akmi eddig szimpi: Denisz, Vikcsu és Fanni

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.17. 23:28:12

@Krétagarbó: jah, ezen én is fogtam a fejem. Ráadásul a kisfilmje arról szólt h baszik a tanulásra mert rákenról, és ki is hagyta inkább a félévét.

ő-szinte 2014.11.17. 23:30:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ki az S.ZS??? infót MOST vagy meghalsz;-DDDDDDDD

Morcz 2014.11.17. 23:33:27

@ő-szinte: de gyilkos hangulatban vagy, nem szoktál te ilyen lenni....:P Tényleg már van on, vagy csak utána lesz hogy mindenki beköltözött?

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:33:44

@ő-szinte: Au épp táncolt, vagy Éva beszélt? 8D

ő-szinte 2014.11.17. 23:34:52

@Morcz: figyelj, miután sponzorsapit kaptam tőle ajiba ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.17. 23:36:30

@Ay Mama, Que paso: mikor én bele tudtam nézni akkor ültek és au lopta a sót

Ay Mama, Que paso 2014.11.17. 23:41:47

@ő-szinte: én nem értek hozzá, de most nem adnia kéne ? 8)
végül is a szavakon kívül csak a fülese, Éva, az a csörgő hang és a stúdió zavarták

Morcz 2014.11.17. 23:49:44

@ő-szinte: téged egy szponzor sapival hogy le lehet kenyerezni...:P

ő-szinte 2014.11.17. 23:54:53

@Ay Mama, Que paso: nem tom, az a fél perc amit láttam belőle, nekem bejött, felőlem maradhat a poppolója ;-DDDDDD

ő-szinte 2014.11.18. 00:00:27

@Morcz: hát pusinak hatásos eszközei vannak :DDDDDDDDDD
de ez nem a lekenyerezés minősített esettye volt ha úgy jobban megnézed azt a sapit :S ;-DDDDDDDDDDDD
most beflegmulok, jó éjt :-)

mosca.della.frutta 2014.11.18. 00:02:56

@ő-szinte: nem küldelek, én is csak Au miatt adtam esélyt a kettősüknek, mert az ő fejét bírtam végig a dzsungiba', de hangsúlyozom, én a VV6-ban nem láttam, így még az ingerküszöböm viszonylag magasan van vele szemben (ugyanez nem mondható el Évával kapcs., mert a 4-et viszont láttam, és pár rövidke részletet abból a tv2-es kamureality-ből, amiben szerepelt a tesójával, mit mondjak, rettenet volt), jó, Au is be volt feszülve, de Éva... nem neki való ez a meló, na! :P xD

Morcz 2014.11.18. 00:06:49

@mosca.della.frutta: várd ki a végét, lehet hogy belejön.

mosca.della.frutta 2014.11.18. 00:15:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @Mók_Ica: ebben lehet valami, doki biztos befizette a műsorba, és akkor innen megfejtettük azt is talán, hogy a dzsungelbe hogyan kerülhetett :PP egyébként, az gáz, ha nekem a műsorvezetés se jön be? mármint a Lilu-Istenes-féle? miután utoljára Balázzsal láttam még ezt a show-t, nekem most még mindig az a viszonyítási pont, kisfilmek után még mindig arra számítok, hogy ő jelentkezik be - pláne a celebes műsor után -, nekem az ő oltásai hitelesebbnek hatottak, mint Bencéék erőlködése (azt se értem, minek vannak ketten? semmi pluszt nem ad, sőt!)

Morcz 2014.11.18. 00:18:40

@mosca.della.frutta: A Lilu-Istenes páros nem csak neked nem jön be, mindkettő nagyon gáz....

mosca.della.frutta 2014.11.18. 00:21:47

@Morcz: oké, hát rajtam ne múljon ;)

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:22:58

Erdélyi kislány kérdezgeti Dagit a kertben.

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:24:49

Boglyas álmos, most őt mutatják, ahogy álmosan pislog.

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:26:07

12. ker-en feszes nadrág van, ezt szóvá teszi Boglyas

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:26:54

Ez most komoly, hogy divatba jött a férfi leggings? Beszarok.

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:28:25

Mrs. Erdély igazságos, de nem szent - monnya ő (és baromi vastag aranylánca van).

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:28:47

@Nem Penny hajója: lemaradtál, arról, hogy Fanny Hill attól fél, hogy kifehéredik, bár eddig is átlátszó
hogy kell fényképet beszerkeszteni az AY elé?

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:30:18

Mrs. Erdély nem dohányzik (egyedüliként) és soha nem is próbálta. Boglyas szemüvegben úgy néz ki, mint egy köztévés műsorvezető.

mosca.della.frutta 2014.11.18. 00:31:08

@Morcz: jah ja, meg nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy Lilu ehhez már túlkoros, igazából már a VV5 idején is az volt, most meg aztán, így, az épp hogy csak nagykorú Istenes mellett.... elképzelni nem tudom, miért ragaszkodik hozzá/juk ennyire a csatorna - még utóbbit megértem valahol, Balázst akarják pótolni vele, azért is erőlteti annyira az ő stílusát a kisgyerek, de hogy Lilu helyett bárhol, bármikor találnának alkalmasabbat, az nem lehet kérdéses (csak Szabó Zs-t ne, de amúgy bárkit, tényleg!)

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:31:33

Boglyas tőzsdézne, ha megnyeri a VV-t. háháháhá

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:31:57

@Nem Penny hajója: Fanny nem dohányzik
alakul a Kárpát medence olvasztótégelye a villa udvarán, kulturális kavalkád!!!

malevil2050 2014.11.18. 00:32:28

Kérném a hangmérnököt ha esetleg ne talán tán ráérne a potméteren ottan a keverőpulton, a balancon álíccson már egy kicsit,mert csak a bal szól !!!!!! Ha cerkesztók olvassák aggyák már át! kösssz !

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:34:36

Most, hogy nincs ott a két kúrógép, meg a ribi, egész értelmesek (Persze viszonylag).

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:37:24

@Ay Mama, Que paso: tényleg, Mrs. Erdély pont most sóvárog a cigi után

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:39:14

Mrs. Erdély lakott korábban - 3 évet- Pásten. Tudna is akcentus nélkül beszélni, de nem akar.

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:40:00

Tárdos LoL Tordas,
de nekik jó a Tárnok is ott van a' arra

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:46:01

Tetkós kuszafog masszírozza Szilikon Ribit

Nem Penny hajója 2014.11.18. 00:46:44

Van egy olyan érzésem, hogy itt előbb lesz dugás, mint az előző szériában.

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:46:45

Dani és Fanny az eddig stream alatt nem mentek távolabb egymástól 4 cmre, kivételt képez ez alól, amikor vizet hozott Dani Fannynak. Laci, Dóri meg alkalulnak, pont úgy ahogy A mvk mondták, N A H Á T

malevil2050 2014.11.18. 00:52:19

Megvan az új atikinga pár,csak most danifanninak hívják.

Ay Mama, Que paso 2014.11.18. 00:59:17

Dani lelép a bioritmusát elvesztő Fannytól!!!és elmegy a kép

kis.herceg 2014.11.18. 01:15:28

kövi lakó egy maci nevű úriember. ilyen figura asszem még nem volt vv-ben.

agimano 2014.11.18. 01:43:22

az lenne a kérdésem, hogy van ez a Baróti Sztár tv Sanyikával, és ez az ismerőseim körében egy igen népszerű műsor, egyszer megnézettek velem pár részt, és abban volt egy Edina kaliberű kiscsaj, aki Sanyikával közösen vezette a műsort, amikor megláttam, egyből az a csaj jutott eszembe, próbáltuk megkeresni azt a videót, de nem találtuk. nem tudjátok, hogy ő volt benne abban a "műsorban"?

Cimili 2014.11.18. 02:22:11

Onlány: Laci és Dóri összebújva alszanak. Ha ő az akinek tiszta tetkó a háta meg a karja.

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.18. 05:50:56

Dani szerintem homoszexuális. Valahogy nekem ő szimpatikus. Meg a szőke pros...hostess is.
Meg a kis erdélyi csaj. De valahogy akkor is unalom előérzetem van.

Ezen még mindig röhögök.

coub.com/view/41jwh

ő-szinte 2014.11.18. 06:47:58

@Nem Penny hajója: köcce, a közvetítést, máskor is ha nézed ;-)))))))) <3

ő-szinte 2014.11.18. 07:09:09

@sixx: oké halló, köcce ;-) :DDD

Krétagarbó 2014.11.18. 08:16:55

@kolbászmustárral: szerintem is homo, vagy erősen nőies. A hangja, hanghordozása tipikusan olyan.

kolbászmustárral (törölt) 2014.11.18. 12:31:33

@Krétagarbó:

Nna, ugye? Már ismerősöm is észrevételezte.
Pedig bevállalhattak volna egy meleg srác karaktert.

mézescsók 2014.11.18. 13:28:37

@Krétagarbó: Szerintem a srác udvarias, jól nevelt (még csak két napja megy az egész, túl sokat nem mutatták, de eddig még mindig előre engedte a lányokat az ajtónál), nem macsó, simulékonyabb, tán még unalmas is, de ez nem garancia arra, hogy meleg. Mondjuk én nem nagyon ismerem fel őket, kivéve, ha rájuk van írva, A hangja kicsit talán nyávogós, de ennyi.
süti beállítások módosítása