Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x08

2014. november 13. 17:00 - Chat Géza

cl5x8.png

Fiatalaok kábóznak a diszkóban. Ejnye bejnye. Rosszul is lesznek, össze is törik magukat, ahogy egy másik arconpörgős páréba igyekeznek az autóval. Londonban vagyunk, úgyhogy a már haverunkként ismert Miles Lennon lesz a főmufti. Már amennyire. Alap, hogy franciából jön a mérgezet kábszi, tehát határokon átívelő bűncselekményről van szó, azonnal riasztani kell az egész ICC-t. A csapat egyik fele megy franciaországba, míg az angol főfelügyelő által rühellt Tommy meg egyedül megy a Scotland Yardra jó kiscserkészsként besegíteni. Kiderül, hogy az egész egy nagy átverés, a londoniak bekamuzták a francia import kábítószert; a cuccot az írek terítik, egész pontosan Tommy törvénykerülő családja, ezért kellett egyedül mennie az angol őrsre, ahol Miles egy pillanat alatt felcseszte az agyát. De, pontosan ez volt a terv. Tommy megy is az ír vándorputriba, hogy megkérdezze hol az öccse.

Tommy egyenesen a főfelügyelő csapdájába sétál, hisz ezzel simán lecsukják a nyomozás akadályoztatása miatt. Az ICC zsenijei persze már kineszelték, hogy valami nem kóser. Franciaországból átruccannak Angliába, hogy személyes oltsák le Milest, aki két tőmondatban durva náci hitvallást böfög fel, csak a zsidógyűlölet helyett benne az írgyűlölet buzgálkodik, de keményen. Tommyt eközben a testvérével és az apjával is összeeresztik. Az észérvek helyett csak a pofonok röpködnek, de végül megbocsátanak egymásnak. Tommy fátylat borít a múltra, hogy az apja semmibe vette őt miután rendőrnek ment, a papa meg azért, mert rendőrnek ment.

cl5x81.png

Miles teljesen be van gőzölve, mert márpedig a koszos írek, sőt az IRA, aki elvette tőle a családját, ők tehetnek mindenről, és most túl sok észérv nélkül Tommy családjára akarja ráverni a balhét, hogy ők terjesztik a mérgezett drogot. Mennek is és egy kisebb hadsereggel lerohanják a tábort. Tommy gyorsabb, akár golyó elé is vetné magát, hogy megóvja az ártatlanokat, merthát látszik is, hogy csak anyák meg gyerekek ácsorognak a mocsokban, terrorista fazonból egy szál sincs. Persze, mert azok elmenekültek a titkos alagúton át. Már megy is utánuk az osztag, letartóztatják őket. Tommy családja tehát patyolat tiszta… egy utolsó kérésnek még eleget tesz: vallomást tesz apja és testvére ellen valami rablás ügyben, mert igaz, hogy bűnözők, de nem DROGKERESKEDŐK. Vannak csaáldok, amiket csak a börtön tart egyben. Ez a tanulság mára. 

Minden, ami Crossing Lines, az itt található.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása