Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x15 - A majrékirály hattyúdala

2014. november 11. 07:23 - sixx

Screen Shot 2014-11-11 at 6.17.33.png

Az egynapos csúszás miatt a tegnapi élő műsorban bebaszós megjegyzéssel búcsúzó Pákótól nem szabadulunk meg, prominens szereplője lesz az adásnak, amiben tulajdonképpen semmi nem történt, de a vágók úgy pakolták össze, mintha izgalmas lett volna, de legalábbis érdekes. Lófaszt, persze, de mindegy, viszont Andit többet mutogatták, mint eddig összesen, szépen ágyaznak meg a győzelmének. Mivel szakad az eső, János sün sajnos sehol :(

A reggelben az a legjobb, hogy Szöszmösz, a kecskegida ráugrik Cookyra, illetve hogy Miss Gyémánt és táncos Andi reggeli tornázik, Baukó Éva meg a kontraszt kedvéért csak fekszik a folyóparton. Andi tornája sima nyújtásokból áll, Miss Gyémánt meg a trapézon tárogat és spárgázik, aztén beszáll Pákó is, akinek a feje egy pillanatra beszorul Miss Gyémánt combjai közé, és kis híján kitöri a nyakát, pedig jó, ha 66 centi magasról zuhan le. 

Kincsvadászat jön, Cooky és Miss Gyémánt megy, csirkejelmezben kell tojásokat hajigálni fészkekbe, nem nagy kaland, abszolválják is, mert kibaszott éhesek - tegnap ugye Miss Gyémánt egy csillagot sem szerzett. Közben a táborban Éva Andit fúrja Pákónak, aki mindenre csak helyesel, mert a felét sem érti. Utána Miss Gyémánt kerül terítékre, jóhogy.

Elmegyek valahová, azt mondják, Molnár Andi, az meg kicsoda?

Aleska, meg tudod mutatni az arcodat műszempilla meg műszáj nélkül? Összetörne a tükör.

A ládában sok minden van, mert nehéz, de a kinyitása szopó, Molnár Andi Szombat esti lázbeli szerepléséről kell nyilatkozni. Elbasszák, nem kapnak semmit, letargia, sírás, éhen döglünk, bazdmeg. Meg hát, Pákó megy bátorságpróbára, az meg nem egy életbiztosítás a kaját illetően.

- Pákó, pisi?
- Nem kell.

Screen Shot 2014-11-11 at 6.43.05.png

A feladat annyi, hogy a fejét betolja egy dobozba, abba férget, kígyót, csótányt öntenek, és közben a kezével tapogatva egy labirintusban kell navigálnia a csillagot, amit nem lát, mert a feje a dobozban. Balázsék folyamatosan szopatják, nem minta nagyon kellene, hiszen beszari a didikirály, és tulajdonképpen mindentől fél.

- Mitől félsz Pákó?
- Kígyó, zsiráf, zebra, majmok. Meg a dzsík.
- Dzsík?
- J-I-K. Dzsík.

A táborban nem baszogatják, legalább egy csillagot hozott ugye, ami egy fél sárgadinnye és egy szelet húsban manifesztálódott, ez öt embernek édeskevés. Ettől még elvoltak este, csak éhesen. A szerkesztőknek megesett a szívük rajtuk - értsd, a kamerába minden bizonnyal azt üvöltötték, hogy kurva anyátok, ha nem adtok kaját, kiszállunk - és kapnak egy dobozt, benne kenyeret meg tojást, sajtot és hagymát, lehet bundás kenyeret csinálni, de előtte még egy nagyon könnyű kulcsvadászaton át kell esni, aminek egyetlen érdemleges eseménye, hogy az egyik kecske, Böbe felökleli Andit.

Utána Pákó yoruba nyelvleckét tart, nem kamuzik, gyerekkoromban eleget hallottam ezt a nyelvet, hogy felismerjek szavakat belőle.

Cooky esik ki, három amazon a fináléban, egy majrés, egy bevállalós meg egy idegbeteg. Fincsi lesz.

Címkék: celeb vagyok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2014.11.11. 07:45:11

Nagyon jól esett, a kávécska is, hmm. korán keltünk?:)))

bigél 2014.11.11. 08:22:43

Aranyos volt Cooky kérdése Pákóhoz, mint egy aggódó apuka. :D

(Bár Pákó sokszor tényleg úgy viselkedik, mint egy nagyra nőtt óvodás.)

Tapmancs 2014.11.11. 08:29:02

"mi egy fél sárgadinnye és egy szelet húsban manifesztálódott, ez öt embernek édeskevés. Ettől még elvoltak este, csak éhesen."

Nekem ez nem világos. Ha nem szereznek csillagot, akkor kapnak rizst és babot, nem? Tehát nem éheznek, csak a kaja némileg egyszerűbb. (?)

bigél 2014.11.11. 08:38:15

@Tapmancs:
Én is úgy vettem ki, hogy van még a "spájzban" bab és rizs, de valószínűleg nem egy hatalmas adag. Emellett gondolom már herótjuk is van tőlük.

Ancilla 2014.11.11. 09:06:38

@Tapmancs: Nem. Arról beszéltek, hogy csak másnap jön a soron következő bab- és rizsadag.

Ejaku LAZIO 2014.11.11. 09:36:29

Ma is kiesik valaki, és akkor 2-en lesznek csak a döntőben? Sztem így borítékolható, h Éva-Andi döntőt csinál az Rtl, hátha az utolsó napon megtépik egymást senkitől nem zavartava.

Mirocska 2014.11.11. 09:38:13

Pákó a trapézon... Hatalmas! :-DD
Ezt tényleg cirkuszban kellene mutogatni! :-D

lac64 2014.11.11. 12:47:52

@Ejaku LAZIO: Az egyértelmű, hogy az Rtl az Andi-Éva döntőre hajt. A végén a Cooky interjúban Aleska nevét ki sem ejtették, mintha bent sem lenne. Valószínűleg a jó és a gonosz párharcát akarják, ebbe Aleska nem fér bele, mert valahol félúton áll.

kitikati 2014.11.11. 13:12:11

Amennyiben Andi nyer, Éva folyamatosan azt fogja mindenhol mantrázni, hogy ez csakis neki köszönhető. Így csökkentve Andi sikerét és persze örömét. Már el is kezdte egyébként.

mosca.della.frutta 2014.11.11. 13:42:09

@kitikati: hadd mantrázza, attól még nem lesz úgy, max nevetségessé válik (ami őt tudottan nem igazán zavarja).

lac64 2014.11.11. 13:44:46

@kitikati: Valamennyire azért igaza volt Évának. Andi visszahúzódó énje miatt nem sokat volt képernyőn addig, amíg meg nem találták, és az látszott az eddigi adásokban, hogy az unalmas karaktereket szórják ki a játék elején (Pars, Hevesiné, stb).

mosca.della.frutta 2014.11.11. 13:56:40

@lac64: nem csak ordenáré viselkedéssel - vagy az arra adott reakciókkal - lehet képernyőre kerülni, miből gondolod, hogy nem láttuk volna éppúgy többet őt is, miután már ritkult a csapat, és több képernyőidő jutott egy-egy játékosra? szerintem Andinál az áttörés a bátorságpróbájával jött el, onnan olyan respektje lett, mint előtte soha, pedig amúgy is kedvező volt a megítélése a szépsége, kedvessége miatt -- szal ez tévút vsz, tipikus Éva-féle okoskodás, aminek a puszta irigység a mozgatórugója, megint.

mosca.della.frutta 2014.11.11. 14:05:36

@lac64: egyetértek, csak hát pont emiatt lesz papírforma a végeredmény, hiszen a gonosz nem győzhet; ha rajtam múlik, már jóval előbb hazaküldöm Évát - Cooky, vagy inkább már PP helyett - de hát milyen jó kis bulvárosan is hangzik a headline, hogy "amazonok harca a dzsungelben!" ... nem igaz? na ezért vannak ők hárman még bent, nem azért mert ők a legjobbak (mármint Andit kivéve, aki tényleg megérdemelten maradt benn).

lobster thermidor 2014.11.11. 14:36:08

Drága sixx!
Ha neked Andrea tornája sima kis nyújtásokból állt, akkor te egy másik csatornát figyeltél. Nézd szépen vissza a saját írásodhoz mellékelt illusztrációkat (comment.blog.hu/2014/11/11/dzsungeltornaora_tarogatassal_es_spargazassal), majd próbáld tízes szériákban utánozni azokat a "sima kis nyújtásokat".
Attól tartok berogynál a harmadik sorozat után. :)))

lac64 2014.11.11. 15:03:06

@mosca.della.frutta: "nem csak ordenáré viselkedéssel - vagy az arra adott reakciókkal - lehet képernyőre kerülni, miből gondolod, hogy nem láttuk volna éppúgy többet őt is, miután már ritkult a csapat, és több képernyőidő jutott egy-egy játékosra?"
Mert ez a műsor nem a tartalmas beszélgetésekről szól. Konkrétan mivel került volna képernyőre? Most is csak azt láttuk, hogy tornázik, a többiekkel kulcsokat keres és nagyokat hallgat, miközben Éva kibeszéli neki Aleskát.

"Andinál az áttörés a bátorságpróbájával jött el, onnan olyan respektje lett, mint előtte soha, pedig amúgy is kedvező volt a megítélése a szépsége, kedvessége miatt"
Csak nem értem, hogy ettől miért lett nagyobb a respegy őszinte legyekktje, mint a másik két lányé. Éváék ugyanúgy megszerezték a 10 csillagot (a próbájuk nem volt könnyebb, csak más), mégsem akarták rögtön dzsungelkirálynővé avatni őket, ahogy Nyertes Zsuzsa és Cooky akarták Andit.

És itt jön az én bajom ezzel az egész jó és rossz oldallal: Andi valószínűleg kedves és aranyos lány, biztos valóban lehet szeretni. De abban a fázisban még Aleska sem keveredett Éva hálójába, sőt Éva folyamatosan szívta a vérét. Előttem a "jó" oldal pont azzal mutatta volna ki azt, hogy Éva felett állnak, hogy Aleskát befogadják maguk közé. De valószínűleg ott dolgozott bennük az előítélet és a lenézés (hiszen csak egy pornós), ezért nem tudták ezt meglépni.

lac64 2014.11.11. 15:09:45

@lac64: Egy kicsit összekavarodott egy mondat :) Helyesen: Csak nem értem, hogy ettől miért lett nagyobb a respektje, mint a másik két lányé.

lobster thermidor 2014.11.11. 15:59:54

@lac64:

Nem tudom, hogy jól láttad -e a műsort, mert az első időben mindenki befogadta Aleskát, sőt a finnyás Bárdos kifejezetten szépen nyilatkozott róla. Emlékeztetnélek arra, hogy Éva akkor még őt tekintette első számú ellenségnek, lazán le is pornós kurvázta,majd további kedvesnek nem mondható jelzőkkel illette a trapéztornája, és a hangja miatt. Csak azután mozdult rá, mint szövetségesre, amikor Andrea kétszer is jól szerepelt a feladatokban, és az egész tábor dicsérte a teljesítményét. Na akkor bújt ki Évából a zöld szemű szörny, és elkezdte a kavarást a nem kicsit befolyásolhat Aleskával a szigeti hintaszékben, mivel a kóchajú ráeszmélt arra hogy Andrea sokkal erősebb vetélytárs, mint amilyennek képzelte.

Thomas Dantes 2014.11.11. 16:22:10

Mi az a dzsík? J-I-K? Így sincs értelme. Most már érdekel mi ez a szó.

Lipton 2014.11.11. 16:31:56

Andi ténylég aranyos lány, de ez a műsor nem erről szól.
Milyen nézettsége lett volna a műsornak, ha csak ilyen emberek lettek volna bent, és azt néztük volna ahogy a tűz körül ülnek és egymásra mosolyognak?
Ti azért nézitek mert annyira édekes ahogy Andi mosolyog?
Helyes csaj, aranyos, nekem is tetszik, de ezt a műsort máskok vitték.
Miért nyerjen az aki csak langyosan végigülte az egészet?
Andin egyszer se nevetten, Éván egy csomószor.

Lipton 2014.11.11. 16:36:22

@Thomas Dantes: gyík :) Igazából úgy betűzte, hogy G-I-K, angolul ejtve a betűket.

kitikati 2014.11.11. 16:52:06

@Lipton: Te komolyan nevettél azon, amikor Éváék kritizálták a kendős csapatot? Szerinted az vicces volt?

Lipton 2014.11.11. 17:01:19

Nem, az mondjuk nem tetszett, túlzásba vitték.
Viszont az se tetszett ahogy PP probált felsőbbrendűen poénkodni, ami harmatgyenge volt. Olyan gyenge, hogy már nekem volt kellemetlen a TV előtt. Biztos ismered az érzést. :)
Az is hasonlóan gusztustalan volt, csak próbálta úgy eladni, hogy ő az okos, és a többiek felett áll.
Amúgy nem bírom PP-t, ahogy viselkedett a telefonálós dolognál, ott nálam elvágta magát.

Mók_Ica 2014.11.11. 17:01:21

@mosca.della.frutta: igen, kiejthették volna valóban hamarabb, de ha ma esik ki az sem lenne rossz :))))

mézescsók 2014.11.11. 18:40:20

@Lipton: A műsornak nem arról kellett volna szólnia, ami végül sikeredett belőle. A beharangozó és ismertető szerint arról lett volna szó, hogy celebeket kiraknak a dzsungelbe némi minimális ellátással és boldoguljanak, ahogy tudnak, küzdjenek meg az elemekkel, az esővel, a hideggel, meleggel, pluszjuttatásokért tegyenek próbát, stb. Ami lett belőle - Éva jutalomjátéka az RTL-től nekünk -áskálódás, üvöltözés, mások kikészítése, stb. - , az megcsinálható lett volna akár egy kertben is, ahhoz nem kellett volna kimenni Afrikába.
Eddig többé-kevésbé láttam mind a 4 Celeb vagyok...-ot. Ebből három széria többé-kevésbé mgfelelt az elvárásoknak. Ez Évának köszönhetően - nem.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.11. 18:44:53

@mézescsók: igen. gondolom nem kis pénz volt így is az afrikai forgatás és a celebek gázsija. Ezt mondtam korábban h nemhogy forgattak volna ebből egy szörvájvört és akkor az lett volna, amit te is írsz. De egyrészt gondolom a celebek jobban eladhatók:((( amit nagyon sajnálok, mert utálom az ilyen celebes műsorokat. Másrészt viszont ennél jobb felszopást a VV-re nem is találhattak volna ki. (arra számítok, hogy ez a szint még süllyedni fog ott:DD)

Lipton 2014.11.11. 19:01:15

Eleve nem jó a rendszer, mert akkor is megkapják a teljes pénzt ha 1 napot vannak ott, és akkor is ha végig. Ezek után nem csoda, hogy nem küzdenek és mindeki haza akar menni. Ha midnen nap levonnának tölük 3-400K-t, akkor máris jobban akarnának maradni, küzdeni.
A feladatokban pl egy kukacot kell megenni, a németben odaraknak eléjük hármat, és mindet be kell termelni.
A magyar szériákban folyamatosan cigiznek, semmi korlát, annyit kapnak amennyit akarnak, a hülyegyerek Aurelio kezében szó szerint folyamatosan cigi volt. A német műsorban kapott az egész csapat napi 5 szálat.
Az se gond ha nem sikerül a kincsvadászat, vagy kevés a csillag. Kicsit panaszkodnak és valami pitiáner dologért cserébe kapnak kaját. Kb két hetet vannak kint, ennyit nem bírnak ki? Ráadásul fejenénk 3-5-7 millióért?
Egyáltalán nem arról szól amiről kéne, így marad az, hogy páran műsort csináljanak.
Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy irányítják őket, és pl Évának is megmondják, hogy kit piszkáljon, milyen balhékat csináljon.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.11. 19:18:58

@Lipton: jaja, fizethették volna őket teljesítménybérben, be kellett volna árazni a kukacokat oszt ennyi:D

A poszt utsó bekezdésében amúgy melyik csak melyik? Mindegyik jelzőről Évára asszociáltam:D

egyemakisszíved 2014.11.11. 19:28:59

Nekem meg erről az egészről és Éváról valahogy A tücsök és a hangya meséje jut eszembe, meg A telhetetlen méhecske, óvodáskorom kedvencei.

Öribari Szerivan 2014.11.11. 19:30:42

@Lipton: És azt is megmondják Évának, hogy fröcsögjön belőle a gyűlölet? Netán benne van a szerződésében?

sixx · http://comment.blog.hu 2014.11.11. 19:39:13

@Lipton: lófaszt, ez benne a poén, nem dzsí-t mondott, azaz g-t, hanem dzséjt azaz j-t. tudod, mint a gyakori magyar dzsívíszi hiba.

lobster thermidor 2014.11.11. 20:40:48

@Lipton:

Éván több okból is sírni lehet inkább, mint nevetni. Hát tudod aki ezen a nem túl szerencsés, betegségekkel küzdő nőn nevetni képes...

Lipton 2014.11.11. 20:59:12

@Öribari Szerivan: Biztos instruálják, hogy most ezt vagy azt ekézze keményebben. Mivel tudják, hogy milyen a stílusa, ezért gondolom nem adnak neki külön órákat, hogy hogy csinálja. :)
A VV-ben ugyanezt csinálják, csak általában nem mutatják meg az adásokban, hogy miket beszélnek az emberekkel a titokszobában. Feladatokat adnak nekik, amiktől vagy teljesen hülyének tűnnek, vagy balhé lesz belőle.

Lipton 2014.11.11. 21:01:27

@sixx: Akkor az angollal is gondjai vannak. :) Mindenből tud egy kicsit.

Chuck Νorris 2014.11.11. 21:06:19

már nagyon várom az általam megálmodott ideális végkifejletet. vagy az nem ma lesz?

bigél 2014.11.11. 21:43:52

Aleska cuki volt: attól tartott, hogy ott van egy őrült a susnyásban, aki elviszi a maradék babot vagy a rizst. Nem ám leüti őket vagy ilyesmi, hanem elviszi a kaját. Eléggé éhesek lehetnek. :D :D

2014.11.11. 21:53:55

Celebek és cölöpök :)

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.11. 21:56:57

Na most nézem először.
Azt hittem ez ez Aleska egy kifejezetten nőies csaj
Hátt... néha Al Bundy a kanapén pöffeszkedve jutott eszembe róla

egyemakisszíved 2014.11.11. 22:40:57

Igaza volt Évának, Andi tényleg álszerény. Biztos volt benne, hogy nyerni fog, a feje vigyorgott, miközben arról beszélt, hogy ma nincs jó formában, esik, kel. Évek óta táncol, magas szinten, az állóképessége, az egyensúlyérzéke, a mozgáskoordinációja, testtudata a többiekhez képest jobb. Magas sarkú cipőben is tudott volna egy lábon állni. :)

bigél 2014.11.11. 22:46:59

@egyemakisszíved: Aleskának sem rossz a mozgáskoordinációja és a testtudata.

egyemakisszíved 2014.11.11. 23:18:09

@bigél: Nem hát, a 2. helyre elég volt.

bigél 2014.11.11. 23:24:11

@egyemakisszíved: Aleska nagyon koncentrált, de abban a pillanatban, amikor leesett, valamiért kizökkent ebből az állapotból. Érdekes, mert egy légtornásznál (is) nagyon fontos, hogy minden egyes pillanatban ott legyen. Sőt, még fontosabb - ha lehet ezt mondani - mint egy táncosnál, hiszen ha nem koncentrál, akkor súlyosabb következményei lehetnek.

mézescsók 2014.11.12. 01:34:43

@foxwiththegloves: Hát, nem elsősorban a költségek miatt aggódtam, hanem hogy az ötletből mi lett. Különben szívesen néztem volna egy Survivort.
A Vv7-ől azt hallottam valamelyik nap a tv-ben, hogy nem lesznek beszavazó show-k, és nem annyira zsenge fiatal csapat lesz, mint a legutóbbi. Mondjuk nem matrónákat küldenek be, akik kötögetnek egész nap, de nem is 21 - 22 éveseket. Meglátjuk.

Öribari Szerivan 2014.11.12. 08:01:10

@szerivan: Cölöp vagyok, húzz ki innen!

sweeney todd 2014.11.12. 09:23:51

@egyemakisszíved: és ha álszerény, akkor mi van? nem bántott senkit. a rosszindulat sokkal durvább.

Ancilla 2014.11.12. 09:37:44

@egyemakisszíved: Az nem álszerénység, hogy közölt egy valós tényt. Biztosan úgy volt, hogy aznap esett, kelt, mert ha nem így lett volna, Éva azonnal cáfolja. Ahhoz képest volt kevésbé jó formában, amilyenben szokott lenni, és ez így igaz volt. Egyébként Éva volt álszerény, hiszen ő eleve bénának mondta magát már a játék elején, s mégis bírta az utolsó másodpercekig. Órákig álltak a két cölöpön, csak akkor bukott el, amikor fél lábon kellett állni. Tehát egyáltalán nem volt olyan béna, ahogyan prognosztizálta...

egyemakisszíved 2014.11.12. 09:51:39

@sweeney todd: Nincs semmi, de ez esetben, ha Éva ezt mondja rá, az nem rosszindulat és bántás. Mibe került volna, ha összhangban a mosolyával, azt mondja, hogy örülök ennek a feladatnak, azt remélem, ebben jó leszek, hiszen tánc közben is egyensúlyozok, sokat edzek és ezt nagyon meg akarom nyerni most. Akkor őszinte lett volna, nem álszerény. Hozzá a végén a vízbe ugrás azt mutatta: Tudtam volna még állni, akár órákig, lúzerek!
@Ancilla: Ez nem olyan típusú ügyességi feladat volt, amiket eddig láttunk, inkább kitartás, állóképesség, egyensúlyérzék kell hozzá. Éva el is mondta, hogy miben ügyetlen, pl. dobásban, láttuk is, hogy így van. Bokszban Aleska legyőzte. Naná, hogy megpróbált küzdeni, Éva nem az az ember, aki felad egy ilyen játékot. De ha bátorságpróba van, azt döntetlenre kihozza, szerintem. Ha történelmi tárgyú műveltségi vetélkedőt csináltak volna, jó esélye lett volna a nyerésre, úgy emlékszem, egy ideig az egyetemen történelmet tanult.

lobster thermidor 2014.11.12. 10:12:01

@egyemakisszíved:

"Ha történelmi tárgyú műveltségi vetélkedőt csináltak volna, jó esélye lett volna a nyerésre, úgy emlékszem, egy ideig az egyetemen történelmet tanult. "
Szívesen megnéznék egy olyan műveltségi vetélkedőt, amin Éva szerepel! Azt hiszem az igazán szórakoztató dolog lenne, s még a cickóit sem kellene kipakolnia, bár nála ezt nem lehet 100 százalékos biztonsággal tudni.

Ancilla 2014.11.12. 12:21:06

@egyemakisszíved: Milyen rosszindulatot tételezel föl Andiról, elképesztő. Ha olyan olyan lett volna, mint amilyennel hiszed, akkor tovább állt volna fél lábon, tüntetve azzal, hogy ő mennyivel jobb, mint a többi. De Aleska után AZONNAL beleugrott ő is a vízbe. S abban az ugrásban nem a többiek lekicsinylése volt benne (ezt csak te látod bele), hanem a feszültség oldása, a kimerítő több órás állás utáni felszabadult öröm. (Éva a koporsós próba után legalább háromszor elmondta a szigeten Aleskának, hogy ezt ő is meg tudta volna csinálni. Miért kell neki mindig mindent bizonygatni??)

egyemakisszíved 2014.11.12. 12:50:02

@Ancilla: Jó, a lúzereket én tettem hozzá, de szerintem Andi tudta, hogy ebben a játékban a befutó csak ő lehet. Tehát a többiek vesztesek. A tény nem rosszindulat, persze hogy örült, hogy nyert. És az ugrásból az is látszik, hogy bőven tudott volna állni még tovább, mert nem leszédült, nem úgy kellett levenni onnan a segítőknek, mert a lábai már úgy elgémberedtek, hogy nem mert megmozdulni sem. Éva meg kimondja, amit gondol, ha ez az, hogy a ládás feladatot lehet, hogy ő is megcsinálja, akkor azt.

lobster thermidor 2014.11.12. 17:29:22

@foxwiththegloves:

Azért mindent nem nézek meg.

lobster thermidor 2014.11.12. 23:27:23

@foxwiththegloves:

Ha már így vetted a fáradtságot...
Holnap megnézem, és reagálok. :)
süti beállítások módosítása