Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x11 - Mint egy kanál szar, úgy hiányzott Éva bimbesze

2014. november 07. 06:20 - Chat Géza

celebvagyok4x102.png

Rájöttem, hogy miért is nem tetszik nekem ez a második/negyedik etap, amiért az alekoszos, vvévás Való Világ sem tetszett (na jó, tetszett), hogy túl sok a pofázás, a fúrás meg a faragás, de cselekmény az nulla. Igen, bezzeg régen… Aurélió és Laci csinálták a műsort, egész nap rajoztak, oszt kalap. Erre itt van a machinátor Éva – akit szívem szerint egy péklapáttal házasítanák össze – egy álszent, kétszínű, tipikus lefingott vidéki tésasszony, aki mindenkit utál, de bárkivel pusziba tud lenni, ha mást kell köpködni. Na, a mai adásban is lesz ilyen, ugyanis Aleskával – emlékszünk még? akit egy-két napja agyon akart verni, de aztán úgy sült el a dolog, hogy pont vele mosták fel a ringet – kipécézik Molnár Andit, de leginkább csak engem basznak fel agyilag. Na, kapcsoljunk szellemi lejtmenetbe és nézzük, hogy mi vót.

Mindezt megelőzően van kincsvadászat. Andi és Aleska mennek. A feladat hót egyszerű és még valahol vicces is, hogy két hónaljig érő, leginkább folyami horgászok körében közkedvelt, rendkívül divatos, guminadrágot kell húzniuk, abba vizet kell tölteniük, így ebben a telefosott búvárruha outfitben eltogyognak öt métert és a ruhájuk tartalmát beleöntik egy csőbe, amikor az megtelik, a kulcsot is megkapják. Mondom én, hogy nem nehéz, sikeresen abszolválják is a lányok. Eközben a táborban Pákót kell megtanítani úszni. A minekkel most ne foglalkozzunk. Kell és kész. Cooky és Bunyós Pityu tanítgatják. Pákó pedig fosik.

„Amikor arra gondolok, hogy úszni kell, ilyenkor meghalok.”

Feküdj le a vízbe, barátkozz vele – mondja Cooky, aki ezzel a mondással a legnagyobb úszómester lehetne a győri GYÁÉV uszodában. De ezt is tudja cifrázni. Jáááj, afrikai gyerek – mondja cinikusan Cooky arra, hogy Pákó még egy  asztalon fekve se tudja imitálni az úszást. Bezzeg, ha köpőcsövezni kellene, mint a benszülött négereknek, abban bráner májszter lenne a kis didikirály, rohadjak meg. Nagy nehezen, de Pákót sikerül beimádkozni a csendesen csordogáló csermelybe. Jön az attrakció, az isteni kinyilatkoztatás: Pákó úszik. Hát nem egy Egerszegi Krisztina. A kincsvadászat sikerrel zárul, nyílik a láda, amiben egy tükör van. Aleska úgy nézegeti magát a tükörben, mintha másnap reggel 8-kor referálni kellene saját magából.

celebvagyok4x101.png

Attól, hogy nézegetjük, még nem leszünk szebbek – mondja Éva, akinek újfent nincs szűrő az agya és a szája között, mert ha nem lenne totál torz az önképe, akkor tudná, hogy jobban le van robbanva, mint a szlovákiába szerelni – de persze csak az alkatrészeket és szerszámokat kilopni – vitt bkk buszok. Szépségverseny gyün. Baukó Éva mutat egy bimbeszt, hogy maximális pontszámot kapjon Pizsutól és Pákótól. Molnár Andi a tábor apácájaként illegeti magát, nem mutat semmit se, de még csak nem is pózol, oszt mégis ő nyeri a nagy kontesztet. Ezen nem is az utolsó helyezett Éva rántja fel magát, hanem Aleska, aki nem is érte, hogy hogy a picsába történhetett ez meg. Éva tudja: ez nem szépségverseny volt, hanem szimpátiaverseny. Na basszameg! Ez vérlázító! Még ilyet?! Elkezdik szúrkálni Andit, hogy vajon a való életben is ilyen-e. Az ilyen alatt azt kell érteni, hogy egy visszafogott, szerény, prúd picsa. Mármint ilyen Éva-Aleska értelmezésben.

Puskás Peti még Éva csöcsein rugózik egy sort, hogy ha ő Éva pasija helyében lenne, és ezt látná, tuti agyvérzést, szívrohamot kapna és leszakadna a fasza meg a karja. Én ehhez nem tudok mit hozzátenni, nem ismerem az úriembert. Bárdos büszke rá, hogy nem olyan sekélyes, mint Pákó, hogy a nőket csakis csöcsök meg segg alapján ítéli meg.

Balázsék még mindig Cooky férficsöcseire, közismertebb nevén a sörcsöcsökre vannak rácuppanva, így Jani száját el is hagyja egy erősen félreértelmezhető mondat. Ez.

„Cooky végig villantott, mást se csinál, csak villant. Amikor lemegyünk a táborba nem is bírok magammal, mindig megindul a kezem Cooky felé.”

 Érted?! Kuki felé. VICCCCEEEEEEEEEESSS!

celebvagyok4x103.png

Visszatérve a reklámról az egyik technikus kicsit túltolta a füstgépet. Ezt Balázsék is megjegyzik, hogy lehet mindjárt beszambázik melléjük Kóbor és elkezdi áriázni a Gyöngyhajú lányt.Innentől meg már csak a bátorságpróba meg a kiszavazás van hátra. Bárdos megy undorító férgeket és belsőségeket inni. Mindenki meglepetésére az összes csillagot megszerzi, pedig a bantu néger mixer nem tolta túl a turmixgépet, nem égette le a motort, amikor a rágós, inas szemeket, antilop májat, vesét kellett kis vérrel meg valami más szmötyivel pépes állagúvá varázsolnia. Mindezek után Bárdos megy haza, aki köszöni is, neki pont elég volt ennyi a jóból.

Igen, arról meg egy kurva szót se szóltam, hogy szépségverseny megnyerése okán Molnár Andi lett a királynő, akit innentől Intéző Asszonynak lehet csak hívni, és igen, még a fingásért is engedélyt kell tőle kérni. Na, itt kezd el vele gecizni Aleska és Éva, hogy nyájasan fordulnak hozzá és minden szart megkérdeznek tőle. Ismerjük ezt, a dedóban is így szopatják egymást a kisgyerekek.

 

Címkék: celeb vagyok
84 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2014.11.07. 08:09:04

@Chat Géza: Sokkal jobban esik így a kávé! :-)

hannamontanna 2014.11.07. 08:35:11

Helló, köszi... :-))) A tegnapi részt azt hiszem végig láttam, és most nem tudom eldönteni, hogy akkor mi is van Bárdos Andrással. Én a helyében inkább nem ittam volna meg a szötymőt, és nem vittem volna egy nyomorult csillagot se, na annak lett volna sztorija. Valahogy eddig nem annyira celebnek tartottam, és egy dekát nem nőtt a szememben attól, hogy a gyomra be tudja fogadni másfél órára a darált szemet...... Arra viszont nem emlékszem, hogy Beni akkor meddig nézhette valójában az adást.... nézte a turmixolást? Na de mindegy is, remélem bármixer lesz... :-DDD Mint Tom Cruise.
Aztán meg még az ugrott be, amikor volt a boksz meccs, hogy ha Aleska 57 kg, akkor hogy a vérbe lehet VVÉva is 57 kg. Szemmel láthatólag egy bő tizessel több Évike. Hogy úgy mondjam: "húsos segg".

Mirocska 2014.11.07. 08:39:12

@hannamontanna: Szerintem úgy, hogy Éva jóval alacsonyabb!

hannamontanna 2014.11.07. 08:45:19

@Mirocska: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Igen. (nem) Vagy Aleskának nehezebbek a csontjai. Nagymamám ezt szokta mondani.... istenem de röhögök....:-DDDDD

bigél 2014.11.07. 09:08:26

@Mirocska: Csak pár centivel, 10 kg-t nem magyaráz. Szerintem a fő különbség, hogy Aleska izmosabb jóval, Éva inkább zsírosabb.

bigél 2014.11.07. 09:10:21

@bigél: Mármint nem kompenzálhatná a magasságkülönbség a látszatra 10 kg- nyi pluszt.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.07. 09:23:49

@foxwiththegloves: bár szerintem ez a kép kicsit sarkít, de a lényeg szerintem is ez lehet:)

hannamontanna 2014.11.07. 09:26:38

@foxwiththegloves: Szerintem a bal oldali alacsonyabb, a jobb oldali magasabb... :-))) hosszabb a nyaka.

bigél 2014.11.07. 09:35:36

Csak szerintem volt beteges az, ahogy Aleska nézegette magát? Nem kicsit nárcisztikus a csaj!

lac64 2014.11.07. 09:47:00

"túl sok a pofázás, a fúrás meg a faragás, de cselekmény az nulla. Igen, bezzeg régen… Aurélió és Laci csinálták a műsort, egész nap rajoztak, oszt kalap"

Lehet hogy én emlékszem rosszul, de Aurélió is szinte folyamatosan fúrta a többieket.

Mu Deng 2014.11.07. 09:47:09

PP-nek nem jön be a mellét mutogató nő, mert nem nagyon szereti az ilyet. Ő azt szereti, ha az ánuszrózsán keresztül a májig tolnak egy pélót, s közben a száj irányában egy másikat azzal a céllal, hogy a szívcsakra magasságában érzelmesen találkozzanak egymással a nőben. Ezt természetesen filmre veszik, s a végén szuperközeliben némi spermával lemossák a vállalkozó kedvű hölgy arcáról a szégyenlős pírt. Aleska tudja és akarja ezt, soha nem villantana öncélúan mellbimbót dupla anál nélkül, mint egy közönséges masamód ribanc.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.11.07. 09:50:36

@lac64: De nem ennyire gerinctelenül, aljadék, szarhadék módon, mint az Éva.

lac64 2014.11.07. 09:56:13

@hannamontanna: Aleska 165 cm és 54 kg, Éva 161cm mellett 57 kg és akkor az izomszövet és a zsír súlykülönbségéről nem is beszéltünk.

lac64 2014.11.07. 09:59:10

@Chat Géza: Hát néha de ... abban van igazad, hogy Au nem 7/24-ben

lac64 2014.11.07. 10:06:45

@Mu Deng: PP számomra a széria negatív meglepetése. Már a telefonos dolognál is sunnyogott, de most igazi képmutató g*ci volt a kiszólásával és az Aleskának adott 3 ponttal.

hannamontanna 2014.11.07. 10:23:17

@lac64: Értem. Meg pl. Éva szájában nincs szilikon. Se. És asszem a szőke haj könnyebb fajsúlyú is. :-)))))

bigél 2014.11.07. 10:28:32

@lac64: Tényleg szemét beszólás volt. Emellett az is látszott belőle, hogy ami kettejük között volt, azt nem tekintette kapcsolatnak, Aleska nem volt olyan értelemben a barátnője. De ezt tudtuk is. Ettől függetlenül ronda dolog volt.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.07. 10:31:53

@hannamontanna: "a szőke haj könnyebb fajsúlyú is."
hülye:DD

Mu Deng 2014.11.07. 10:42:43

@lac64:

Gondolom Angéla kissé orrolna, ha felpontozta volna, így aztán inkább magából csinált hülyét azzal, hogy egy saját véleménye szerint 3 pontos csajt húzogatott meglehetős rendszerességgel.

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2014.11.07. 10:49:47

@Mu Deng: %-ből? Van az a mennyiség..Aleka szerintem is 4*-os azért, főleg, ha nem csücsörít ippeg!
A szépségversenyben neki kellett volna győznie, Andinak meg gratulálok, mert normális, jóalakú lány!

lac64 2014.11.07. 10:50:14

@Mu Deng: Meg Bárdos is, akinek a seggéből PP a tábor alatt nem nagyon húzta ki a fejét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.07. 11:46:47

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Pedig milyen szép lesz majd, amikor mindketten előkapják amijük van és némi bemelegítő lóbálás után helikoptereznek egyet. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.07. 11:48:41

@foxwiththegloves: ó köszi! Sajnos azt a fergeteges no-no videót (Csobot vs. Hollywood) már eltávolították a netről... :(

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.07. 11:53:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ez nem adélra vonatkozik, ez az én reakcióm a hírre...
semmilyen műsort nem vagyok hajlandó nézni amiben ő szerepel (ezt sem nézem, csak olvasom)

Mirocska 2014.11.07. 12:03:06

@lac64: Aurelio magában nem lett volna rosszindulatú, a fő bujtogató ott Laci volt, a kisgyerek csak végrehajtott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.07. 12:04:48

@foxwiththegloves: ja, oké, akkor félre értettem. Nekem az a másik videó jutott eszembe. Nagyon vicces volt. :)

De megnyugtat a tudat, hogy Koncsita RábaszHespics kolléga/nő személyében legalább egy biztos nézője lesz az évás Belavalónak. :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.07. 12:12:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én peticsében is bízom. A kis vadmacskája! :)
(egyébként mind2 kommentelőt kedvelem, az éva iránti szimpátiájuktól függetlenül:))

Krétagarbó 2014.11.07. 12:48:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Akkor marad szigorúan a főműsor. Már várom, igaz nem igazán a műsor miatt:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.07. 12:48:27

@foxwiththegloves: ó tényleg, Peticsé az igazán nagy Éva-rajongó... :D
(én is. :) )

micsoda? 2014.11.07. 13:34:49

Az előzőnél megközelítően jól tippeltem a majdnem nyerőre, most ez nem olyan egyszerű. Évára gondoltam, mert kevésbé szintjátszó, viszont elég viharos az "életrajza".

Nigella Sativa 2014.11.07. 13:41:26

Puskás helyében inkább azon agyalnék, ha van csaja, akkor az az ő teljesítményét hogy értékeli.

Nigella Sativa 2014.11.07. 13:43:19

Egyébként azon elgondolkodott valaki, hogy Bárdos és Andi között mi van? Mert a metakommunikációjukról ordít, hogy több, mint egykori táncpartnerek? ÉS ha így van, akkor mire fel volt Bárdos morális és erkölcsi magassága? És ezt a műsorvezetők miért nem karikírozták ki?

Laci1982 2014.11.07. 14:36:35

Bárdos András kemény volt :D Ez a tegnapi rész legnagyobb meglepetése..... Azt a sorozatot aki végig issza, le a kalappal....Az a mennyiség kólából vagy vízből is sok, nemhogy válogatott darabos undormányokból...........kár, hogy ő ment, mert ott számomra nagyot teljesített. Éva és Aleska meg.....lol.....az ilyesmit oviban kinövik a normális emberek. Andinak bele néztem volna a fejébe, amikor majomkodtak vele........

élhetetlen 2014.11.07. 14:46:58

@Nigella Sativa: Nem tudom, azt mondjam-e, hogy hülye vagy, vagy sajnáljalak, amiért még nem volt olyan bensőséges, emberi kapcsolatod ellenkező neművel, aminek nem volt köze a szexhez? Tudod, van olyan is.

élhetetlen 2014.11.07. 14:55:05

@lac64: PP minősíthetetlen. Akárhány ember ne egyen, vagy mit tudom én, mert az ő „életre szóló szerelme” egy héten múlik? Aki ezt a döntést nem utasítja vissza, az nem ember. Ő csak meghatódik. Ajj!

élhetetlen 2014.11.07. 14:58:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): „Éva-rajongó... :D
(én is. :) )” Hát, tudod, soha ne legyen jobb csajod. Élj boldogul.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.07. 15:06:55

@élhetetlen: a zárójeles megjegyzése az én zárójeles megjegyzésemre vonatkozott...

Nagy Endre 2014.11.07. 16:04:09

A bokszmeccsek titulált vicc amin jót röhögtem:)) Pákó lazán lekocsogozi Aleskát, Évának köze nincs a bokszhoz inkább szájkaratéban jeleskedik.Ő nem akar dzsungelkirálynő lenni csak megint tirpák mikor a mellbimbója nem ér célba a srácoknál.Aleska kezd baukó bunkóba átmenni vagy egyszerüen csak Andival nem találja a közös hangot és a bokszellenfele mindenre rá tudja venni.a szerkesztők tuti balhét akartak így megrendezték a szépségversenyt számítva arra hogy Éva nem lesz első.Hogy Andi aki nem a saját szobrát jött ide fényesíteni lett az első na ebből balhé is lesz.Szánalmas hogy a nők egy része mennyire sötét és azt hiszi hogy ha nem ő az első akkor a világ szégyene és rögtön utálni kell azt aki első lett.

Macropus Rufus 2014.11.07. 17:29:52

@bigél: ebben az esetben nem lehetne azonos a súlyuk. Az izom fajsúlya nagyobb mint a zsíré. Ez utóbbinak a térfogata nagyobb. Éva meg nem annyival nagyobb darab mint Aleska, hogy indokolt legyen a súlyazonosság. Valószínűleg Éva nincs 57kg.

Viszont qurva jó volt látni, amikor Aleska kicsit adott az Éva arcának. :))) A nagy pofájú egyből becsicskúlt és spanolni kezdtett Aleskával, hogy hogyan szivassák meg az "úrnőt"
Ha én annyira gyülölök valakit, hogy meg is akarnám verni, akkor nem hinném, hogy spanolnék vele. Egy esetben müxik ez: a legyőzött becsicskúlt.

Macropus Rufus 2014.11.07. 17:33:44

@élhetetlen: férfi és nő között nincs barátság. Elöb v. utóbb de az egyik fél többet akar.
Egy esetben lehetséges egyfajta barátság: ha az illető már meg volt a másiknak.
Nekem is az jött át, hogy ott volt valami a két ember közt. Több mint az a közös tánc...

élhetetlen 2014.11.07. 18:13:02

@Macropus Rufus:Nem tudom, hogyan fogalmazzam meg, hogy ne legyen sértő. Ha Te még soha nem tudtál értékelni egy másik nemű embert, csak azért, mert okos, rendes, tisztességes, szórakoztató, de egyébként van párja, és akár neked is van, akkor nem tudok mit mondani. A barátság az, mikor értékeljük egymást, törődünk egymással, és ha kell, akkor segítünk is. Nem mesélem el, milyen volt, mikor egy csúnya gázolás után (fél év szobafogság, combig giszpben, és az alsó lemosakodásnál is segített ellenkező nemű barát, mert akkor ő ért rá éppen. A balaset nem jött jól, de azért hálás vagyok az életnek, ami akkor a barátaimról kiderült. Ne próbálkozz a csak megkönyörültek rajtam dumával, bármelyik mondhatta volna, hogy nem ér rá. Az emberi kapcsolatok kicsit többről szólnak szerintem, mint a szex. Biztos, hogy van olyan barátod, akihez nem vonzódsz szexuálisan, miért ne lehetne ez más nemű?

lac64 2014.11.07. 18:18:30

@Nagy Endre: Az ellentét nem a szépségverseny miatt lett, ott csak kicsúcsosodott. A fiúk nem egyszer magasztalták egekig Andit olyanért, amit a másik kettő is megcsinált (pl. Andit majdnem rögtön dzsungelkirálynővé választották a bátorságpróbán elért eredménye miatt, pedig Éva és Aleska is nagyon jól teljesített előtte), úgyhogy a féltékenység szépen fokozatosan alakult ki.
És biztos vagyok benne, hogy ebben az eltérő megítélésben az előéletük is szerepet játszik: a volt vv-s és a pornós, kontra az okos, szép táncos, aki ráadásul a táborban tiszteletnek örvendő Bárdos barátja.
Aleskától legalábbis az Andi ellenes szövetség előtt nem nagyon láttam olyat, amit a szemére lehet vetni - Évától mondjuk igen

Ancilla 2014.11.07. 18:27:00

@élhetetlen: @Macropus Rufus: Szerintem is létezik férfi-nő barátság. (Nekem is volt férfi barátom a szexuális vonzalom legcsekélyebb morzsája nélkül mindkettőnk részéről.) S egy ilyen szituációban, mint ami itt volt a dzsungelben, még fokozottabban egymásra vannak utalva azok az emberek, akik támaszai lehetnek egymásnak. Én nem láttam semmiféle olyan megnyilvánulást egyikőjük részéről sem, ami arra utalt volna, hogy férfiként-nőként is vonzódnak egymáshoz.

Érdekes volt egyébként, amit ma nyilatkozott Bárdos András és Nyertes Zsuzsa a Fókuszban arról, hogy Andit mennyire megviseli ennek a két mindenáron győzni akaró nőnek a gonoszsága. (Tehát nincs igazuk azoknak, akik Andreát hiteltelenül fegyelmezettnek látják.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.07. 18:27:56

@élhetetlen: hát te nagyon benéztél valamit barátom. Nálam jobban itt senki nem utálja Évát. És ez nem hirtelen felindulás nálam. :D

Ha megnézted volna, hogy mire válaszoltam, láthattad volna, hogy foxwiththegloves zárójelben irt valamit a hsz-e végén és én arra válaszoltam, ugyanabban a formában /gyk. hogy én is kedvelem az illető kartársakat, annak ellenére, hogy nekik szimpi az Éva/.
Nahát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.07. 18:30:10

@foxwiththegloves: na, ezt nem is láttam, úgy mellbe vágott már a feltételezés is, hogy én és az Éva, hogy azonnal reagálnom kellett. :D

élhetetlen 2014.11.07. 18:32:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Így van, "foxwiththegloves" már szólt, bocs. (Ő vette, hogy neki írtam, amit írtam, úgyhogy mégegyszer bocs).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.07. 18:38:51

@élhetetlen: én meg irtam, hogy nem láttam azt. Amúgy meg semmi gond, csak tudod, én Évát még ebben a formában se tudom elviselni. :D

_most_ 2014.11.07. 19:34:24

szerintem ez a széria jobb mint az előző, itt jobban sikerült a összeválogatni a karaktereket összeválogatni, sok a különböző karakter, mindegyik erős egyéniség, a maga nemében. Az előző szériában, Aurélió annyira nem volt vicces, Laci néha, többiekre nem is emlékszem. Mondjuk nekem a vv4 is tetszett, Alekinnyó kéne még a dzsungelbe vagy Szandika, meg a Tordas, verselhetne Bárdosnak :)

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.07. 20:13:23

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Nézni fogom, bírom Évát..fogja csinálni a fesztivált. :)

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.07. 20:20:05

Minek ez a sok női szépségverseny a dzsungelben..legalább 3 volt az elmúlt napokban.
Most lássunk egy kis férfi szépségversenyt is.

Kíváncsi leszek arra, hogy Andit mikor sikerül kibillenteni a nyugalmából...ez egy tanmese és abból is látszik, hogy jó, mert Géza sem tudott uralkodni magán..hihi

Chuck Νorris 2014.11.07. 21:26:32

haha, pákó majdnem ottmaradt

Mirocska 2014.11.07. 21:43:31

@rábaszhespics Koncsíta: Jajj, ne.... Már az a fürdőzés is borzalmas volt! :-DDD

Chuck Νorris 2014.11.07. 22:04:46

na ezen nevettem
ki volt ő kuki?
hát a kedvesem, mit hittél a szomszéd?
:DDD

Mirocska 2014.11.07. 22:12:41

@Chuck Νorris: Attól féltem, hogy ez a sötétség azt kérdezi:
Ki volt ő? Anyád? :-DDD

Zsoofka 2014.11.07. 22:15:12

Van egy rossz hírem, kedves Éva: ahhoz, hogy valaki pimaszul szexi legyen, nem kell csinálni semmit. Valaki vagy az, vagy nem az.

Chuck Νorris 2014.11.07. 22:25:28

Pityut még bennhagytam volna, vannak nála uncsibb arcok is benn

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.07. 22:32:39

@mokamini:
Ez igaz, nekem a Pityu vót a pimaszul legszexibb..most minek nézzem tovább a műsort? Ja, ott van még Éva. :D

Nem értem, ki szavaz e PP-re? Ki? Ki? Ki?
Ez a PP beásós dolog sem volt előre lezsírozva a múltkori P ET-i hazatelefonál miatt..pff

Nagy Endre 2014.11.07. 22:41:13

Pityu nagyon jó fej.Ő az aki olyan amilyen.Jó természetü ember.Rendes és segítőkész.A mostani osztódás megint kiélezi a viszonyokat tudatosan.Én azért megkevertem volna az embereket.Andi egy normális csaj volt sok esemény amikor kiderülhetett volna hogy álarcot hord de nem.Éváék persze nem hiszik.Ez a ribanc így fog megöregedni hogy nagy pofával veri a mellét hogy milyen fasza őszinte csaj.vanak helyzetek amikor nem kérnek az ő öszinteségéből.Mint ember és nő is leszerepelt már régesrég.A kedves szülei valamit nagyon elronthattak nála.Miért baj az ha valaki nem a kamerának játszik ha meg akarja őrizni az énjét ha uralkodik magán?ha úgy érzi nem itt akar megnyílni vagy nem akar olyanokkal barátkozni akikről hamar kiderült hogy szar alakok?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.07. 22:54:05

@rábaszhespics Koncsíta: Pityu 190+ os.
Vadon Jani meg szerintem nincs akkora se mint Éva vagy Aleska...

sweetoctober 2014.11.07. 23:35:30

Azért szívesen megnéznék ugyanebből a Celeb vagyokból egy B vagy C verziót, ahol más vágók más szempontokból raknák össze a napi anyagokat. Értem én, hogy kenyeret és cirkuszt a népnek, de azért lehet, hogy érdemes lett volna olykor értelmes párbeszédeket, emberi megnyilvánulásokat, valós viszonyokat is megmutatni, nem most rácsodálkozni, hogy jéé, Bárdos ennyi emberrel volt minőségi kapcsolatban, nem csak ült és nézett ki a fejéből elképedve, mit is keres itt? Hogy Andinak vannak gondolatai, érzései és meg is tudja fogalmazni őket, és igenis érdemes odafigyelni rá, mert olyan értékeket képvisel, ami azért mutathat jó példát anélkül, hogy szentfazék lenne? Gyakorlatilag a fele társaságról semmit sem tudunk, ezek kapnak egy semmit sem csinálnak/semmilyenek minősítést, de azért megkockáztatom belőlük is össze lehetne vágni olyan anyagot, hogy azonnal ugrana a népszerűségük. Na mindegy, vágom, hogy a nézettséget kiktől várják, meg milyen elemekkel lehet fenntartani a nézettséget, de azért lehet, hogy érdemes lett volna picit beletolni több színt, mert ebben a brigádban most ott volt a potenciál egy bővebb réteg megfogására is. Szerintem :)

Ancilla 2014.11.08. 00:28:28

@sweetoctober: " Értem én, hogy kenyeret és cirkuszt a népnek, de azért lehet, hogy érdemes lett volna olykor értelmes párbeszédeket, emberi megnyilvánulásokat, valós viszonyokat is megmutatni,..."
Szerintem is. Napi 12 - 14 aktív órából összevágtak másfelet (reklámokkal és Balázsékkal együtt), s valóban több olyan este volt, amikor Bárdos András valahol a háttérben ült csendben és nézett maga elé. Ugyanígy Andi vagy akár Hevesi Krisztina is. S a néző számára mi jön le? Az, hogy unalmasak, semmit nem csinálnak, minek mentek oda.

mézescsók 2014.11.08. 02:20:28

@sweetoctober: Dünnyögtünk hasonlót a napokban a Celeb vagyok... egy másik része kibeszélésekor. Néhány kommentelő szerint akkor unalomba fulladna a műsor.

penna 2014.11.08. 07:54:25

@sweetoctober: mélységesen egyetértek. örülnék, ha az rtl nem nézné ennyire butának egy ilyen műsor nézőit sem. a híradójuknál pedig már láthatnák, hogy nemcsak a lezuhant, lelőtte, elgázolta, kisállat született hírek érdeklik az embereket. és igen, ez a csapat idősebb és jóval értelmesebb emberekből - is - állt, kár érte.
@Ancilla: eddig szinte mindegyik kiesett, Zsuzsa, Kriszta, András is mondta, hogy milyen jókat beszélgettek benn, hát ebből mi a világon semmit se kaptunk. ez a média hatalma, ilyen könnyen lehet valakit unalmasnak, semmilyennek beállítani, ha 10 emberből csak a 2-3 hülyét mutatják folyton.

Ancilla 2014.11.08. 09:35:56

@penna: Az nem is lenne baj, hogy mutatják ezeket a kiélezett helyzeteket, az intrikákat, a konfliktusokat, csak bizonyos szereplők egyoldalú beállítása, igazságtalan, akik nem vesznek részt ezekben az alpári szituációkban. Nagyon világosan látható volt, hogy a műsor Évára van fölépítve, akit - amellett, hogy magától is egy két lábon járó métely - még egészen biztosan instruáltak is. Többször volt olyan érzésem, hogy egy-egy akciója irányított volt (pl. az Aleskával való elvonulások a szigetre az Andi ellenes "összeesküvések" szövése érdekében).

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2014.11.08. 10:05:57

@Ancilla: Egyet értek..vagyis inkább egyetértek, vagy még annyit sem? :-D

sweetoctober 2014.11.08. 11:19:57

@Ancilla:
@Mézescsók:
@penna:
így gondolom én is, jöhet a cirkusz nyugodtan, ez mégis csak egy showműsor, nem vagy-vagy hanem is-is lenne a megoldás. A közönség fele csapkodja a térdét attól, hogy Pakó megint alul tudta múlni önmagát, legyen büszke Évára, hogy be merte vállalni a villantást, mert eeeez a teljesítmény egy szépségversenyen, nem az, ha pusztán szép vagy. De táplálhatnák simán azt a közönséget is, akik közben abban látják az eseményt, hogy például egy pszichológus és egy mentálisan beteg nő is egy társaságba van összezárva, és igenis voltak beszélgetéseik, amik biztos, hogy megértek volna egy misét. Vagy azok a beszélgetések, amiktől tegnap Éva és Aleska is azt érezték, felszabadultak, hogy nincs ott Bárdos, mert mindkettő kínosan nullának érezte magát szellemileg a közelében. Ezek lehettek megalázó, kellemetlen helyzetek, amik ugyanúgy megmozgatják a közönséget, csak talán más szinten, kinek mire van érzékenysége. Nem kell ennek túlsúlyban lennie, de a semminél mindenképp többet ért volna.

penna 2014.11.08. 12:43:45

@Ancilla: Éváról én is írtam már többször itt is, hogy (a kétségtelen bunkósága, neveletlensége mellett) egész egyszerűen beteg, romokban van idegileg és testileg is rohamléptekben épül le. hasonló érzésem van, amikor őt látom, mint BB Évi esetében. száguld a vesztébe ez a nő, és igaza volt Andrásnak, amikor egyszer azt mondta róla, hogy úgy tűnik, nincs is a környezetében olyan ember, aki jó irányba tudna rá hatni. az rtl meg igen, könyörtelenül kihasználja Éva valóságsós produktív éveit, amit persze ő nem így értelmez, hanem büszke magára, hogy milyen népszerű, és még pénzt is keres vele.
azt kifejezetten sajnálom, hogy Krisztáról semmivel se tudunk többet, mint amikor bement. van egy érdekes attitűdje (plasztikai műtétek, pucsítós képek a fb-ra, ahol örül, ha a diákjai lájkolják), ami nekem nagyon nem jön be, de ez egy több könyvet írt, okos, tanult nő, akinek a gondolataira borzasztó kíváncsi lettem volna.
Balázs-Jani páros számomra kritikán aluli, buta, szimpla, de cserében rendkívül hosszú felvezető szövegek, idétlen és sokszor prosztó viccelődés a táborlakók háta mögött. de ezt a szériát már felvételről nézem, így a reklámok-műsorvezetők kilőve, marad kb. 50 perc nettó adásidő.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.11.08. 14:01:49

@hannamontanna: azért az a húsos többletsegg elég szépen szét lett sorozva. Írod, hogy nem nőtt egy dekát sem a szemedben Bárdos. Te milyen értékítélet mentén evickélsz? Nem frankó az, ha élelmet és/vagy extrákat biztosít a csapattársainak? Mitől nőtt volna a szemedben?
Egyébként Évánál kusza személyénél ez egyenesen meglepetésként hatott, hogy Ő majd milyen sok csillagot szerez, ami folytán kvázi gondoskodni tud a többiekről és jólétbe taszítani őket és Ő akar menni a próbára. Amellett, hogy nemes törekvés, nyilván társult benne egy népszerűség-hajkurászással is, no de akkor is! Meglep, hogy a közösségért való szenvedés nálad nem pluszpont, sőt, egyenesen semmi.

ő-szinte 2014.11.11. 07:02:48

@Mu Deng: azért lehet, hogy angéla csak szeretne olyan 3 pontos csaj lenni mint aleska ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása