Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x07

2014. november 06. 13:00 - Chat Géza

cl7x1.png

Szinte a szomszédból indul a mostani interkontinentális nyomozás: Prágában dobja fel a talpát egy idős, vérkeresztény, kerekesszékes hapsi. Na persze nem magától, némi külső rásegítéssel. Hallani ahogy a férfi nyöszörög, az albérlőnője meg is hallja a lépcsőházban tipródva, bemegy és látja, hogy az öreget csúnyán helyben hagyták. Ejnye. Eközben Dorn Angliában wiszkizik urasan a helyi rendőrkapitánnyal, aki elmeséli, hogy a nagyon a bögyében van egy vagy két vagy három nő, akik idős, tehetős embereket szipolyoznak ki és löknek a halálba nagyon gyanúsan, nagyon rövid idő alatt. Íme a képlet: özvegység, hirtelen szerelembe esés a csinos lányba, baleset, lebénulás, házasság, halál, minden földi jó megöröklése. Ennyike. Dorn nem mond semmit, majd ha lesz bizonyíték, akkor ráereszti az ügyre a pitbulljait. Ez a prágai haláleset pont kapóra jön ehhez.

cl7x2.png

Arabela és Tommy mennek terepre, míg a többiek Angliában szaglásznak, ha már egyszer megnyitották az ügyhez kapcsolódó döglött aktákat. Prágában két dolog van: lófasz és esti fény, de még így is simán kiderül, hogy a meghalt vénember friss felesége tényleg egy pénzéhes szuka, aki rendre kicseszik az első jelenetben megismert albérlőnővel. Hickmanék egy másik gyanús esetre is felfigyelnek: egy újabb életveszélybe került összeaszott nyugger került a képbe. Az eset ugyanaz, elkezdenek szimatolni a csinos, fiatal nő körül. Ebben segít egy kis buzgómócsing rokon is, akinek nagyon nem tetszik, hogy az a rengeteg pénz csak úgy kirepül az ablakon. Később persze kiderül, hogy ő meg elsikkasztotta a tata pénzét, de ez a történet szempontjából lényegtelen. A mostani nőn, mintha látszana, hogy nem egy érzéketlen, pénzhajhász kis riherongy, hanem egy szegény szerencsétlen, akit erre kényszerítenek. Mivel a prágába kirendelt ICC alkalmazottak megtalálták a rész elején megmurdelt fickó protkóját a kukában, lesz is bizonyíték, hogy bizony megmérgezték, így Hickamnék mennek is hogy letartóztassák a nőt, aki persze már lelépett az öreggel.

cl7x3.png

Hitelkártya nyomkövetés ide, valld már be, hogy ki irányítja ezt az egészet közjáték oda végül csak kilyukadunk a végjátékhoz, hogy az ICC kíséretében, full inkognítóban persze, egy nyilvános helyen, egy vasútállomáson lefigyelik a két nő közötti meetinget, amit váratlanul egy kamurobbanás zavar meg, mire az áldozatot a sínek közé lökik, a célpont (értsd: a gonosz pénzéhes szuka) pedig felszívódni látszik. Na, nem eszik azt olyan forrón. Hickman a nap hőse, lefutja még a voatot is, ami persze richtig nem fékez és megmenti az ártatlan lányt, közben a másik nőt is bilincsbe verik. Ennyike. Mindenki boldog, Hickman szarik a jelentésre, ő már vígan sakkozik a hirtelen megismert öreggel a puccos vadászkúriájában. 

Még több Crossing Linesért ide kattintson!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása