Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments is innen! 4x07 - Az első számú közellenség

2014. november 03. 07:00 - sixx

Egy nap azaz nem is egészen 24 óra elég volt ahhoz, hogy bejöjjön az, amit az RTL Klubnál jóelőre kiszámoltak Pákó beszervezésekor: mindenki gyűlöli a Didikirályt, de olyan szenvedélyesen, ahogy csak az éhes és unott emberek tudnak. Pedig Pákó nem egyedül volt fasz, de ne szaladjunk ennyire előre. A reggel a szokásos mederben telik, nyögéssel és sóhajtozással, aztán megkezdődik a rosszabb hallású nézőkkel való kibaszás, és Cooky magyarázza Pákónak a táborlét mibenlétét, mármint azt, hogy vannak feladatok, amiket el kell végezni.

Kínos közjáték 1: Pákót reggel Láncdohányos Krisztián és Bunyós Pityu fejjel lefelé beleeresztik a patakba, afféle beavatási szertartás jeligével. Bezzeg ha ugyanezt a képet átdátumozzuk mondjuk 1954-re, akkor simán lehetne a címe az, hogy "Boldog napok a KKK-s haverokkal, fuckyeah."

De én szeretek sokáig aludni, mondja Pákó erre olyan őszinte naivitással, amit látva/hallva nem lehet nem megsajnálni ezt a bohócot. Cooky tört magyarsága és hiányzó h-betűi egyébként tökéletes összhangban vannak Pákó nem létező ékezeteivel, kettejük párbeszédét pólóra kellene nyomtatni. A kincsvadászat az első olyan program, ami alkalmas lesz arra, hogy Pákó együgyűsége a táborlakók idegeire menjen, bár ha adnak mellé egy értelmes partnert, akkor ő sem tudna elkúrni semmit (az eddigi három és nagyjából fél évadban olyan még nem volt, hogy a kincsvadászatról üres kézzel térjen vissza valaki). Így természetesen Miss Gyémántot kapja mellé, akinek nagyjából annyi esze van, mint Pákónak. Nem is tudják megcsinálni a feladatot, amit a táborban aggodalommal fogadnak, mert mi lesz, ha Pákó megy bátorságpróbára?

Kínos közjáték 2: Puskás Peti kanosszát jár Bandi nógatására, és a kamerába kér bocsánatot a csajától, hogy valahogy elfelejtette megemlíteni neki, hogy Afrikában jó esetben majdnem három hetet fog eltölteni azzal a pornós bigével akinek a csúnyáját nemrég még lelkesen birizgálta.

Szopás, az. Mert ő megy, Bunyós Pityu társaságában, akinek nagyjából annyi lenne a dolga, hogy kordában tartsa az elmebajt, de mint oly’ sokan előtte, ő is belebukik a dologba. Pákónak egyébként az lenne a dolga, hogy egy falon elhelyezett lyukakba bedugja a kezét, és kihalásszon onnan csillagokat, persze az odúkban póktól a kígyón át mindenféle olyan dolog mozog, amitől frászt kapunk, úgy meg pláne, ha nem is látjuk, hogy mibe nyúlunk. Pákó nem hazudtolja meg önmagát és végigsikoltozza/ugrálja a bátorságpróbát, közben Balázs és Jani halálra szopatja óvodás poénokkal (a szintet gondosan belőtték azért), Bunyós Pityu pedig eleinte óvatosan, utána egyre erőszakosabban noszogatja, hogy nyúlj má’ bele, az úristenedet.

Kínos közjáték 3: A kincsvadászaton kólát lehetett volna nyerni, amire Cooky annyira rá van kattanva, hogy kihisztizi magának, hogy megkapja, de csak akkor, ha egy órán át mindenki tánclépésben közlekedik és tiszta hülyét csinál magából. Miss Gyémánt, akit persze a fiaskóért senki nem baszogat, pont úgy tekergeti a seggét itt is, mint akit baszni visznek.

A táborba menet Pákó egyre idegesebb lesz, és kurvára nem akar odaállni a többiek elé, és elmondani, hogy betlizett, és egy kurva csillag sincs, azaz mindenki éhes marad aznap este. A hírt elég vegyesen fogadják, na jó, mindenki idegbeteg lesz, mert logikusan arra gondolnak hogy a nézők innentől csak Pákót küldik majd bátorságpróbára, mert úgy lehet őket igazán szopatni, de lebecsülik a magyar tévénézőket, mert azok legközelebb Puskás Petit zavarják el kajáért. Mert hülyék, Pákót kellene küldeni, hátha megint üres kézzel tér vissza, hiszen ennek a műsornak a lényege az, hogy a szereplőket halálra szopassák.

Kínos közjáték 4: Pákó a riportkunyhóban az afrikai istenekhez (értsd: az RTL kreatív produceréhez, Rubin Kristófhoz) fohászkodik sírva, hogy kapjanak egy kis kaját. Kapnak is - fejenként egy szem mogyorót.

Ma este pedig jön a Rumble in the Jungle: Pákó versus Éva, kő kövön nem marad.

Címkék: celeb vagyok
125 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2014.11.03. 07:10:24

Na ilyen sem volt még, hogy nekem kelljen először vmit hozzáfűznöm (biztos eddig nem keltem elég korán :-DDDD ) de nehéz is a látottak fényében, én csak azt nem értem, hogy az idióták tényleg nézték egy (esetleg több :S :D ) órán át a jégbe zárt kólásüveget nyálcsorgatva és tényleg nem jutott eszükbe, hogy 0 azaz nulla fizikai akadálya van annak, hogy szétbombázzák az a műanyagládát és megigyák a kólát? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.03. 07:19:24

jó, a kérdésem költői volt... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy a műsor sztem most elég szórakoztató, főleg, hogy bedobták most a banántot is a dzsungiba :-DDDDD kár, hogy sokszor látszik, hogy szerkesztett a cselekmények menete, de még így is jól lehet szórakozni a butaságaikon
különösen azon mulatok jól hogy bali meg jani azt gondolják, hogy ők kívülállók, a kis nyomorultak fölé pozícionálják magukat, pedig... :DDDDDDDDDDDDDDDDD
ők a legnagyobb bazárimajmok ;-DDDDDD
balázs különösen priceless sokszor, mikor úgy viva tv-s szintre lazul (illetve saját szintjére :S )

szabihatezernégyszáznyolcvankettő 2014.11.03. 08:05:50

Nem lehet kétszer ugyanazt küldeni bátorságpróbára egymás után, ezért nem ment pákó. Na de majd ma... :)

Economix 2014.11.03. 08:36:22

Azért Pars Krisztián őrületes favágása megért volna pár mondatot. Nem kis indulattal kezdte aprítani a fát, mikor rájött, hogy nem lesz vacsora. Többiek még Pákót és Pityut kérdezgették, hogy mi és hogy volt a próbán, mögöttük meg Krisztián baltázott. Szerintem hajszálra volt attól, hogy Pákót darabolja fel, süsse és egye meg.
Ezek után pedig Balázs elnevezte Krisztiánt Hodor-nak!! És tényleg úgy is néz ki! :)

Balage85 2014.11.03. 08:50:39

Nem Pákó fog megint bátorságpróbára menni, mert most úgy tették fel a szavazásnál a szerkesztők a kérdést, hogy "Ki NE menjen bátorságpróbára". :(

Berborosz 2014.11.03. 08:54:09

@ő-szinte: Balázs meg Jani bazári majomkodása sok. Figyeld meg, csak úgy tudják kitölteni a nekik szánt időt, hogy minden hülyeséget - főleg az alázásokat - háromszor elismételnek.

ő-szinte 2014.11.03. 08:54:21

@Balage85: akkor nem ertem minek kuldtek be ha nem hasznaljak ki az adottsagait ? :O :DDDD

Balage85 2014.11.03. 08:57:37

Most nézem, hogy már megváltoztatták a szavazás kérdését, így megint esélyes... De tegnap este tényleg így szólt a kérdés. :)

Tertullianus, a filozófus 2014.11.03. 09:09:40

Jelentem, azt a Hanoi-torony feladatot én se tudnám pikk-pakk megcsinálni.

csiri bá 2014.11.03. 09:30:44

@Tertullianus a filozófus: Pedig nem olyan bonyolult...hu.wikipedia.org/wiki/Hanoi_tornyai itt van 4 koronggal animálva... 4 koronggal 15 lépésből, hattal 63 lépésből megoldható...

mosca.della.frutta 2014.11.03. 10:16:50

@ő-szinte: ahhaha ez jó, tökigazad van xDD de a poszt is jó, és igen, a hanoi tornyaival meggyűlt volna a baja sokaknak bent, igazából nem is tudom, kinek sikerült volna... tipp, valaki? /és most ne mondjátok a Bárdost, plz, mert alapból én is őt vagy PP-t mondtam volna, de a tegnapi kis diskurzusuk megingatott, amikor arra a végkövetkeztetésre jutottak nagy egyetértésben, hogy Pákó okos, csak játssza az ostobát - pedig nem, vagyis részben igaz az állítás, mert szerintem konkrétan fogalmatlan, és MÉG rá is játszik - ha nem így lenne, a tornyokat csont nélkül átpakolta volna, de ott látszott, hogy abszolút nincs képben, Alessel együtt persze.

mosca.della.frutta 2014.11.03. 10:31:00

egyébként, ha az a szerkeztői (produceri) elgondolás, hogy tartós kajamegvonással gerrjesztik az indulatokat, ugrasztják egymásnak a táborlakókat, azt értem, még mindig jobb és hitelesebb, mint a riportból instruált műbalhék; csak akkor azt nem vágom, minek kellett ehhez Pákó?

simán megléphették volna már az előző etapban is (ahol nem hogy nem fogytak a játékosok, hanem konkrétan jól tápláltan jöttek ki a végén a dzsungiból!) a bátorságpróbák nehezítésével! mert azért az pontosan kiszámítható volt, hogy pl. Bódi S. nem fog maga alá piszkítani, ha két összekötözött szájú, kába minikroki mellől kell kihalássza a csillagot, és az előzmények ismeretében az is tudható volt, hogy a kötélen függeszkedéstől sem fog meghátrálni, és még sorolhatnám...

rengeteg könnyen megszerezhető csillag volt az előző menetben, és eddig itt sem voltak túl nehezek a próbák, Pákónál meg biztosra mentek, aki valamennyire is ismerte az eddig "munkásságát", pontosan tudta, hogy praktikusan mindentől parázik, és nem fog benyúlni-beülni-befeküdni sehová, ahol sötét van, és/vagy állatok, rovarok, vagy semmi...

Nbl 2014.11.03. 11:14:25

Nekem ezzel az egésszel csak az a bajom, h -főleg a Pákó munkásságát- ismét csak az utolsó mozdulatig megrendezettnek érzem ... nincs kétségem egyébként, h irl is egy orbitális paraszt lehet a srác, de valahogy akkor, amikor a táborba visszatérve még a kóla felét is el akarta kunyerálni, egyből előjött az, h ilyet még a legpofátlanabb féreg sem tesz akibe szorult egy fikarcnyi életösztön.

_most_ 2014.11.03. 11:41:49

szerintem Pákó kicsit túl játssza magát, már abban is kételkedem, hogy néger-e egyáltalán, nem csak befestették.

nowy 2014.11.03. 12:08:01

Milyen jó, hogy ezt a korszakalkotó művészt, alias Fekete Pákót nem hagyja veszni az RTL Klub! Isteni tehetségét az sem árnyékolhatja be, hogy Feket Pákó büszke Hitlerre, hogy szerinte a zsidók és a cigányok tehetnek minden rosszról, hogy megverte a várandós (akkor még) feleségét, 500000 forint pénzbüntetésre ítélték hamis vád és rágalmazás miatt, valamint most is folyik egy hasonló per ellene.
Örülök, hogy a műsor készítői felismerik az igazi művészt és nem hagyják, hogy holmi apró-cseprő ügyek befolyásoljanak egy ilyen, kultúrtörténetileg is jelentős műsort!

Exike 2014.11.03. 12:31:10

Pákót ugyanazért tették be a műsorba, mint amiért pár éve, h a sznoboskodó szereplőket a puszta jelenlétével alázza. Annak idején Kinter Oszkár akadt ki rajta, most meg Bárdostól várták ugyanezt, de ő nem annyira akadt ki, inkább csak elgondolkodott rajta, hátha megfejtheti ennek a majomnak a személyiségét. :)

Exike 2014.11.03. 12:52:22

Amúgy meg nem tudom, mi ez a nagy éhezés, két egymás utáni napon tíz csillag, aztán egy nap semmi. Annyira azért nem rossz az arány.

probono 2014.11.03. 13:45:07

ma este bunyó lesz, Éva kiprovokál egy pofont magának, amivel Pákót kizárják. ha csak közbe nem lép időben Bunyós Putyi.

viszont elvileg ma estétől már elindulnak hazafelé egyesével, első távozó szinte tuti hogy Kriszta, Hodor, Andi trióból kerül ki.

Nbl 2014.11.03. 14:36:31

@probono: Pedig mekkorát reccsenne a Baukó egója, ha őt zavarnák haza...

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.11.03. 17:32:40

@probono:

Remélem Pákóka marad, Évike leadna egy 10-est mert az ideg b*ssza rendesen, meg a protein hiány is odaver a szervezetnek.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.03. 17:56:09

@Nbl:
Ezzel teljesen egyetértek, egy napja ment közéjük, előtte telezabálhatta magát és vedelhette a kólát..és egy nap alatt nyivákol a kajáért és kóláért.
Pákó igazi arca szerintem az, amivel kussoltatja ma Évát, egy számító kis kocsog valójában, de egyenlőre MÉG megél belőle, nem kedvelem és nem is szórakoztat a mű parázása Afrika Károlyának.

@csiri bá:
Megnéztem a megoldást..asszem Pákóéknak 6 korong volt ugye? Nyiháháhá...rohadék szerkesztők.: P Ha megcsinálta volna a pákó, minimum egy egész sült ökör dukált volna neki.

A másik..Pákó nem mert benyúlni azokba a lyukakba, mert ...van..benne..valami..akkor mi a helyzet a p.ncival, ott sem tudhatja, hogy mi van belül...., lehet ...akár kígyó is. :D

andai 2014.11.03. 18:29:47

ha jól hallottam az előzetesből, pákó beleivott kuki kólájába. sztem ez a lopás minősített esete, de mindenki leszarta, a műsorvezetőknek meg kifejezetten tetszett. (mint a legutóbbi vv-ben, ahol szinte előny volt a csórás). pákó és évi nem esik ki, még min. 1-2 hétig: velük eltűnne a nézettség.

pongi85 2014.11.03. 18:39:18

" Cooky tört magyarsága és hiányzó h-betűi egyébként tökéletes összhangban vannak Pákó nem létező ékezeteivel, kettejük párbeszédét pólóra kellene nyomtatni."
Hát ez sírvaröhögős volt!
Pisztollyal nem tudnának rávenni, hogy megnézzek egy ilyen sz*rt, de tegnap óta ráleltem a hogyvoltokra, és felderítették napjaimat :-)

Balfars 2014.11.03. 19:04:19

@rábaszhespics Koncsíta: 7 korong volt nekik. wikipedia alapján meg könnyű, 62 lépés a matermaikai minimumja

www.logikaifeladatok.hu/jatekok/towerofhanoi.html

csiri bá 2014.11.03. 19:11:48

@rábaszhespics Koncsíta: Igen 6 korongjuk volt... így minimum 63 lépésből oldható meg a dolog... ami még lényeges, hogy attól függően kell a kezdő lépést megtenni, hogy hány korong van és melyik oszlopra kell átépíteni a tornyot... páratlan számú korongnál az első lépés arra az oszlopra kerül, amelyikre át kell építeni, páros számú esetén pedig a másikon kell kezdeni... azaz az ő esetükben a legfelsőt a középsőre kell első lépésként tenni, a másodikat a másik szélsőre, majd erre rá az elsőt és így tovább... azaz fentről lefelé számozva minden páratlan korong a középső rúdon lesz alul (1-3-5), a párosak pedig a másik szélén (2-4-6)... ha az első lépés jó (legkisebb korong a középső oszlopra), onnantól már gyakorlatilag adja magát az egész... mondjuk ezt a feladványt kb harmadik osztályosoknak adják fel matek órán 3-4 koronggal. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.11.03. 19:24:45

@Exike: főleg, ha visszamennek az 5 csillagos szállodába :)

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.03. 19:27:43

@Zsol02:
Azt a kurva eget...ennek 127 lépése van..na elmennek a picsába a szerkesztők..és egy ilyen feladatot adnak Fekete Károlynak......még jó, hogy nem a 64 korongosat adták nekik.

Tertullianus, a filozófus 2014.11.03. 19:29:40

@csiri bá: Igen, igen, átgondoltam, valóban nem olyan bonyolult.
De aki - mint én is - először találkozik ezzel a dologgal, annak kell egy kis idő. Így aztán továbbra is az a véleményem, hogy ez egy kibaszós feladat volt, sokkal nehezebb, mint a többi kincskeresős.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.03. 19:34:13

@csiri bá:
Te ezt megcsináltad, mert én soha, így leírva egyszerűnek tűnik, de azért kurva sokáig tart ezt pakolászgatni, ráadásul nekik a magasba kellett emelgetni, nem egy asztalon szórakoztak vele. Még jó hogy nem a Rubic kockát rakatták ki a Pákóval. :)

Berborosz 2014.11.03. 19:34:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ezért szerettem volna én körülnézni abban a táborban valamelyik éjszaka.
Egy lelket se találtam volna.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.03. 19:37:51

@Tertullianus a filozófus:
Ja, és ezt adták a Pákónak, rohadékok. :D
Ebből is látszik, hogy mennyire irányított a játék és mennyire manipulálnak bennünket, na mindegy ..ma megkapjuk a cirkuszunkat.

Mók_Ica 2014.11.03. 20:25:44

@rábaszhespics Koncsíta: sztem egyik lakó sem tudta volna a megoldást..... de így Pákót lehetett b@sztatni..... Aleskának senki nem szólt egy rossz szót sem....

mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy miss Baukó hogy oldja meg......

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.03. 20:41:53

@Mók_Ica:
A 7 korongos verziót szerintem sem. Egyébként szeretem a logikai feladványokat.....csak ne pont Pákónak adjanak már ilyet, hanem mondjuk Bárdosnak, PP-nek. Pákónak és Aleskának elég lett volna az 5 korongos verzió, szerintem. Biztos, hogy megbeszélték a feladatot, lehet h valaki ismerte a megoldást is ....nagyon, nagy volt a kuss utánna.
Kb. egy óra adást kapunk a 24 órából, azt, amit ők akarnak láttatni velünk. :)

ő-szinte 2014.11.03. 20:47:01

@berber oroszlán: vagy ennyire kis gyökerek... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de látni láttam a jelenséget :-)

Mók_Ica 2014.11.03. 20:49:31

@rábaszhespics Koncsíta: a 24 órából van kameramentes idejük is, legalábbis az előző szériások említették.

ja, és a 4 korongost talán meg tudták volna csinálni.....

ő-szinte 2014.11.03. 20:50:58

@_most_: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dehülyevagy ;-) :DDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.03. 20:55:15

@Mók_Ica: te nem jössz a nyugiba? :-)

ő-szinte 2014.11.03. 21:13:22

de röhögök, egy csirkét teletűzdeltek sárga és kék madártollakkal :DDDDDDDDDDDDDDD
és sütik... :DDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.03. 21:31:28

@ő-szinte: Azért hogy' beküldette volna az a hülye picsa a budiba az összes fogkefét szegény didikirállyal.

Mók_Ica 2014.11.03. 21:52:16

@ő-szinte: ott vagytok? akkor igen....

Mók_Ica 2014.11.03. 21:52:16

@ő-szinte: ott vagytok? akkor igen....

ő-szinte 2014.11.03. 21:52:34

bazzzzzzzzzzzzzz pákó belebüfögött aleska képébe pffffffffffffffffffffff priceless :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :SSSSSS

Mók_Ica 2014.11.03. 21:58:40

@ő-szinte: nem tudtad, hogy Pákó egy igazi úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúr? :) :) :)

Mók_Ica 2014.11.03. 22:01:56

Ottó ritka köcsög.....

ő-szinte 2014.11.03. 22:02:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát ja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és PP ahogy ablakot takarít éneklés közben? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
te a nyugiba? :-)

Mók_Ica 2014.11.03. 22:05:22

PP k....rva jól nyomja :) :)

ő-szinte 2014.11.03. 22:05:49

@Mók_Ica: ja, nem , de majd ezek után észben tartom ;-DDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.03. 22:08:12

@ő-szinte: oksa, csak a nyugiba ne hívd meg :PPPP

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.03. 22:08:43

Mi volt az utsó amit PP énekelt?

ő-szinte 2014.11.03. 22:11:07

@Mók_Ica: neked nincs lelkifurdalásod van??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.03. 22:13:30

@ő-szinte: neeeeeem, nekem csak a szokásos szeretethiányra van szükségem :) :)

ő-szinte 2014.11.03. 22:13:37

@Mók_Ica: hát oda nem jöhet ám akárki ;-)))) :DDDDDDD
de ha jönne adunk neki banántot :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.03. 22:15:22

@Mók_Ica: és pákótól vagy évától várod? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.03. 22:16:08

@ő-szinte: még jóhogy :) :) banántot kaphat :)

bobby.ewing 2014.11.03. 22:16:48

Láttátok?!
Megfogta a kezét!

Mók_Ica 2014.11.03. 22:16:51

@ő-szinte: ők az utolsók, akiktől várom.... :PPPP

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.03. 22:17:15

@Mók_Ica: köszi. Most legszívesebben meghallgatnám még 1x a PP verziót, elég bejövős volt

Mók_Ica 2014.11.03. 22:19:16

@foxwiththegloves: cuki fiú nem jön be?? ;) ;) PP jól nyomta
(én pl nem tudtam, hogy ez bieber-szám)

ő-szinte 2014.11.03. 22:20:21

@Mók_Ica: hát ezt érdemlik? a jóóóságukért? :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.03. 22:24:45

ladygaga-múmia-havasné megy haza :)

ő-szinte 2014.11.03. 22:31:07

@Mók_Ica: azért azt figyelted, hogy az ő haja úgy néz ki éppen mint egy elmeroggyanté, évának meg most full normális, mint ha fodri lett volna bent :-O:-DDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.03. 22:37:48

@ő-szinte: én egy rosszul sikerült hajcsomózásnak nézem..... és ezután csak az a kérdésem, hogy milyen (mennyi) lehet a saját haja????

Mók_Ica 2014.11.03. 22:39:59

@foxwiththegloves: neeem, ez bieber-szám :) ő a cuki fiú.... PP viszont jól nyomta és fejből... :)

csak azt nem értem, hogy miért csak 5 csillagot kapott?

ő-szinte 2014.11.03. 22:40:13

@Mók_Ica: nem rosszul sikerült, csak ugye nő le a saját ahjával ami göndör a jelek szerint a póthaj meg nem igazán :DDDDDDDDDDD
és egy göndör haj elég fura dolgokra képes ;-))))
de nem túl sok haja lehet, valóban :-)

Mók_Ica 2014.11.03. 22:44:03

@ő-szinte: köszi a felvilágosítást :) nem vagyok póthaj szakértő :)

ő-szinte 2014.11.03. 22:47:04

@Mók_Ica: hát erről spec van némi fingom, szeretek új dolgokat kipróbálni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.11.03. 22:51:55

@ő-szinte: abban biztos vagyok, hogy tiéd sosem nézett ki úgy, mint ladygaga-múmia-havasné fején lévő cucc :DDDDD

ő-szinte 2014.11.03. 22:58:45

@Mók_Ica: :DDDDDDDDDDDDDDDD
igyekszem nem a hibbant liba sztájlt erőltetni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.11.03. 22:59:03

@foxwiththegloves: The Biebers= Puskás Peti+Puskás Dani

Cimili 2014.11.03. 23:01:20

Annyira biztos voltam benne, hogy a gagamúmia fog kiesni. Csak tudnám mit eszik rajta a Hevesi Tamás. Annyira műnőőőőőőőő. :DDDDDDDDDDDD

Berborosz 2014.11.04. 08:38:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Állítólag minden embernek van lelke, még Évikének is. Pákónak is.
Csak az a kérdés, hogy milyen.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.04. 09:14:09

@Cimili: köszi:) @Mók_Ica: nekem is:) és hallgathatom a PP-verziót (most röhögök saját magamon:)

ő-szinte 2014.11.04. 14:41:54

Sixx ma lathatoan nem er ra.
Geza vagy SzaboZé nem akar posztot irni?
Tudom, hogy buta kerdes de hatha... ; DDD

chilii · http://chilii.blog.hu 2014.11.04. 15:14:14

mi ez a lazaság, hol a napi betevő hogyvoltom???

Krétagarbó 2014.11.04. 15:14:36

@Cimili: Én is tudtam. A mai kieső vajon ki lesz? Szerintem Nyertes.

Krétagarbó 2014.11.04. 15:16:11

@Mók_Ica: Nekem is tetszik, jó volt, ahogy énekelte élőben is szegény egy nagy szarhalommal a fején. Mondjuk jól bírta, van humora, ez + pont.

Krétagarbó 2014.11.04. 15:22:07

@ő-szinte: Ez így néz ki, a nő lefelé? Úristen, nagyon csúnya. Én azt hittem, hogy direkt ilyen frizurát csináltatott magának (mondjuk azt sem értettem miért), de ha tudja magáról, hogy szerepelni fog a TV-ben X ideig, akkor miért nem rakatja rendbe a fejét...Igénytelen!
Mondjuk az egész nőt ijesztőre műtötték. Ez van, amikor valaki kórosan fél az öregedéstől, lehet, hogy egy pszichológusra lenne szüksége... Egy jóra.

Krétagarbó 2014.11.04. 15:23:26

@Krétagarbó: Az első mondat értelmesen: Ez így néz ki, ha lenő?

Mók_Ica 2014.11.04. 15:33:45

@foxwiththegloves: @Krétagarbó: halgassunk PP-t :)

egyébként az én szememben is nagyot nőtt a fiú, van humora.... ahogy végignyomta a próbát ezzel a sok trutymóval.... és közben még szépen komótosan törölte az ablakot a lehúzóval :)

de mint pasi nem jön be nekem....

mosca.della.frutta 2014.11.04. 15:53:15

@Mók_Ica: baszki, nem gondoltam, hogy ez Bieber-zene, köszi, és azt kell mondjam, csatlakozom, nekem is bejövősebb puskáspetisen ;) plusz, óriási volt a tegnapi próbán, nálam nagyon felhozta magát ezzel, több csillagot is érdemelt volna az tnél, nem is értem? WTF?? miért csak öt?! xDD

mosca.della.frutta 2014.11.04. 15:55:27

@Mók_Ica: és ahogy végignyomta az összeset, nagyon nagy arc a fickó, megszerettem, komolyan mondom - mint pasi persze nekem se jön be, de hatalmas forma, az biztos! xDD

mosca.della.frutta 2014.11.04. 15:56:45

@Krétagarbó: +1, már tegnapra is őt tippeltem, mintha ott se lenne...

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.04. 16:00:56

@mosca.della.frutta: mámó, a vicc az, hogy mindegyik változat PP-s!
@Mók_Ica: bennem fel sem merült soha pasiként, nem az a korosztály ami nekem bejövős. Max kakaóval kínálnám meg v bekapcsolnám neki az estimesét

Krétagarbó 2014.11.04. 16:06:56

@foxwiththegloves: hihihi, tőlem is csak max. kakaót kapna:))

Krétagarbó 2014.11.04. 16:08:36

@mosca.della.frutta: De ez nem J. Bieber, hanem PP együttesének (The Bieibers) a száma. Vagy koppintás lenne?

Mók_Ica 2014.11.04. 16:30:13

@mosca.della.frutta: én is benyaltam... de hamar kiderült, hogy ez a bieber, nem az a bieber... :) ez PP és tesója=The Biebers néven futó formáció és nekem bejövős a zene :)

nem csak a kore miatt nem bejövős, azért fiatal fiúkák között is van olyan, akire az mondom, hogy hűha :)

@foxwiththegloves: @Krétagarbó: nem vagyunk még olyan öregek... ne kakaóztassátok má' :) (mást meg nem kap :) :P )

ő-szinte 2014.11.04. 16:34:27

@Krétagarbó: a göndör hajnál sokkal szembetűnőbb és ugye neki fejtetőre is raktak, nem csak lejjebb
pl kingunellának is így volt meg csinálva
ill nem így :DDDDDDDDD sokkal jobban ;DDDD
neki nem látszott ennyire
bár egyik sem ettől néz ki őrültnek :DDDDDDDDDDD

Krétagarbó 2014.11.04. 16:36:50

@Mók_Ica: mi nem vagyunk még olyan öregek, csak ő túl fiatal...:)
De komolyan, nem is a kora miatt csak. Egyszer mellettem utazott a metrón, hát, semmi férfias nincs szegényben. Én meg is lepődtem azon, hogy Aleska megvolt neki, de hát erre mondják, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

Mók_Ica 2014.11.04. 16:38:22

@ő-szinte: de pl múmiának más képein és tv felvételein teljesen jól és normálisan néz ki a haja....

az őrültnek való kinézéssel egyetértek, mind a kettő esetében.... nem a hajuk tehet róla :) :PPPP

Krétagarbó 2014.11.04. 16:39:09

@ő-szinte: Azt nem gonoltam, hogy Kingának is műhaja volt, neki szép volt tényleg.

Mók_Ica 2014.11.04. 16:40:40

@Krétagarbó: lehet, hogy Aleska bukik az ilyen "kisfiúkákra" :)

Krétagarbó 2014.11.04. 16:40:45

@Mók_Ica: na majd jól kiguglizom, hogyan nézett ki Havasné:)

Mók_Ica 2014.11.04. 17:07:36

@Krétagarbó: kíváncsi vagyok mit fogsz hozzá szólni :) mondjuk ott sem szép, de jobban néz ki.... múlt héten pl volt a Ridikülben is Jakupcsek G. műsorában :)

mosca.della.frutta 2014.11.04. 17:10:47

@Krétagarbó: istenem, most esett le,, megvilágosultam, köszcsi ;)) esküszöm, ezt a zenét én már hallottam, de álmomban nem gondoltam, hogy ez PP, és amikor tegnap cseveregtétek itt, hogy Bieber így, Bieber úgy, azon is leakadtam, hogy wtf? ez Bieber? az nem létezik! ahhoz ez túl jó :PP most meg kiderül, hogy PP, hát akk már levágós, hogy miért tolta a végéig - és szöveg nélkül - tegnap, komolyan, nem esett le Balázsék poénja, hogy ehhez nem kap szöveget... csodálkoztam is, hogy fejből így vágja, mikor a magyar zenéket nem feltétlen vágta! xDDD hát köszi, tényleg, mostanáig szentül hittem, hogy csak átdolgoztak a tesójával egy Bieber-számot, de akkor nem, respect a srácnak, ott van a zene nagyon! ;)

mosca.della.frutta 2014.11.04. 17:14:11

@Mók_Ica: azt én is láttam, és rendszeres vendég volt régen a Mokkában is (még az őskoriban, amikor még néztem, kb egy évvel ezelőttig), tényleg jól nézett ki úgy rendesen kivakolva, de itt a dzsungiban igen ijesztően hatott, totál travi benyomást tesz az emberre, én nem is értem, minek ennyi plasztika? /egy pszichológustól azért ez minimum fura, amikor ennyire nyilvánvalóan testképzavaros, vagymi/...

mosca.della.frutta 2014.11.04. 17:18:32

@Krétagarbó: az volt igen, mondta is, hogy varratni kéne, mert lenőtt a villalét alatt neki - meg látszott, amikor mosta, vagy összefogta, hogy ott voltak a csomók a hajtöveinél... de szerintetek, nem lehet, hogy ezt Hevesiné tényleg csak azért csináltatta meg ilyen csomósra, hogy ne kelljen vele sz@rakodnia dzsungelkörülmények közt? mert én olyan varrott hajat még életemben nem láttam, amikor valakinek végig a feje tetején is fel lenne csomózva a haja - meg különben is, ma már inkább csak ragasztani szokták, nem ilyen b.szott nagy csomókkal rögzíeni, és az annyira nem látszik akkor se, ha lenő....

mosca.della.frutta 2014.11.04. 17:20:29

@Mók_Ica: ahaha sorstárs xDDD de hogy mennyire hasonlít rá a tesója.... azt hittem a klip elején, hirtelen, hogy PP az :D

mosca.della.frutta 2014.11.04. 17:24:32

@Krétagarbó: metrózik?? nah akkor fura csak igazán, hogy az Aleska megvolt neki :PP xD

Krétagarbó 2014.11.04. 18:09:47

@mosca.della.frutta: Ez kb. 2 éve volt, akkor még igen.

ő-szinte 2014.11.04. 18:45:30

@Mók_Ica: mert ott vagy a sajátját is kiegyenesítették vagy még frissen volt felrakva és nem kelt önálló életre :DDDDDDDDDDDDDDD

@Krétagarbó: azért neki is látszott ;-))) de valóban az viszonylag jól volt megcsinálva :-)
serinek is volt, dyának, szanikának is egyedül évának nem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD )

Krétagarbó 2014.11.04. 19:16:26

@ő-szinte: mondjuk Évának szép a haja, nem is értem, most minek neki rá ez a művacak, sokkal bénább így a haja, mint természetesen.

Mók_Ica 2014.11.04. 19:28:42

@mosca.della.frutta: és biciklivel is jár :) Aleskát tudja vinni a vázon :) ;) :PPPP

Cimili 2014.11.04. 19:50:28

Én meg a 6-os vilin utaztam együtt PP-vel. Életben tényleg nagyon kisfiús. Ez majd nagy előnye lesz 40 fölött vagy felett. :DDDDDDDDD

Cimili 2014.11.04. 19:53:08

Na én is kugliztam Hevesinét. Hááááát, régebbi fotóin is nagyon múmiás.

mosca.della.frutta 2014.11.04. 23:26:29

@Mók_Ica: Angélát akartál írni :P xDD

mosca.della.frutta 2014.11.04. 23:31:08

@Krétagarbó: ahha... bár, ki tudja, lehet azóta se vett autót, mert mondjuk, a belvárban lakik, ahol művészet parkolni.... (Aleskát továbbra se értem) ;)

mosca.della.frutta 2014.11.04. 23:42:49

@foxwiththegloves: az tényleg vicc, de leginkább az vicc, hogy nem ismertem fel, vagyis akkor pontosítok: a telófülkében jobb lehetett az akusztika :P mert nekem úgy jobban bejött, ahogy ott énekelte, a digitálisan feljavított verzióban valahogy semlegesebben szól a hangja, nem? ;)

Mók_Ica 2014.11.05. 00:19:00

@mosca.della.frutta: neeeeem :) bár őt is viheti..... arra gondoltam, hogy ezzel hódította meg Aleskát :) :)

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.05. 10:11:54

@mosca.della.frutta: pont ugyanígy voltam ezzel, nyugi
Én is csak néztem ki a fejemből egy darabig h én most nem értek semmit
És a fülkében szerintem is vhogy jobban tolta, v jobban átjött a feelgood hangulat, fene tudja
süti beállítások módosítása