Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 4x05 - Dick In A Box

2014. november 01. 08:00 - candyperfumegirl

Foglalkozunk az Éva-rezsim utolsó óráival ma is egy kicsit, de nem sokat, mert ma már egészen más dolgok lesznek lényegesek. Reggeli ébredés azzal indul, hogy Cooky húzza Aleskát, mert ORKOL, ezen röhögnek, és sajnos Aleska reggeli hangfrekvenciája pont az, amitől Éva ordítva pattan ki az ágyból, és kapásból maxra járatja a gyökérségmutatót. Csendesőrült külső tökéletes egyébként a boglyafejjel meg a vádlijára tapadt vécépapírral. Innentől kezdve csak a szokásos „plázacica kussol és mosogat” című csörte jön, majd András és Peti megy kincsvadászatra, de nem is ez az érdekes, hanem ami eközben a táborban zajlik.

405pentek01.png

Miss Afrika választást tartanak, ami a ValóVilág fantáziátlan ribancversenyeinek szellemében zajlik, kapnak pár ocelotmintás kínai piacos pokrócot, hogy szaggassák szét, és alkossanak belőle maguknak dzsungelhercegnő jelmezt, a kreativitás majd szétfeszíti a képernyőt. A három maradék fiú (Pityu, Krisztián és Cooky) közben majomlesen van a patakparton. A stáb nehéz és fáradságos munkával odaterelt pár majmot a fákra, csak azért, hogy Cooky összeszarja magát tőlük, hát még akkor, amikor nagytudású Bunyós Pityu megállapítja, hogy a sárga fejkendőjére jönnek, mert banánnak nézik. Ezért nem vette fel Bárdos azt a rongyot!

405pentek03.png

Lássuk, hogyan faragtak magukból embert a fésű, tükör és smink nélkül 5 napja leledző nőstények. Mindegyik valami koreográfiát ad elő, Nyertes Zsuzsa még jól el is zakózik közben, szóval irtó komolyan veszik a dolgot. Kivétel a kisebbségi komplexusát rosszul leplező Éva, aki valami pöttyös óborzalomban trappol a fiúk elé, „válasszatok engem, de leszarom az egészet” attitűddel. A zsűri tanácskozik, ez alatt Fásy Ádám szerencsére nem énekel, Bunyós Pityu viszont csontig benyal a főnöknek, mert Évát akarja megválasztatni. Egy igazi szarrágó haszonleső kishivatalnok veszett el benne, érdekes figyelni, ahogy játssza a zsarnok második emberét. A hülyeségnek Cooky vet véget, mondjuk már ki, hogy Andrea itt az egyetlen nő, akire rá lehet nézni, és hagyjuk a francba az egészet.

405pentek02.png

A műsor „nagy meglepetése” most következik, Balázsék bejelentik, hogy az új beköltöző az az ember, akinek az ereiben is a Nílus vize folyik, a szavanna minden fűszálát ismeri, az oroszlánok az ő üvöltésére gyűlnek, mert ő a megtestesült Afrika, Fekete Pákó személyesen. Annyira tudtam. És ha azt hittük, hogy az őrület az Éva-rezsimmel szabadult el igazán ebben a műsorban, még nem láttunk semmit. Pákó jön diktátornak öltözve, a nagyképű Bárdost meg fogja vuduzni, Évát lealkoholistázza rögtön, és az egész blokk indokolatlanul hosszú, a végére Balázs már a bepisilés határán (?) van. Mondom a lényeget is, egy ilyen horderejű vendéget nem lehet csak úgy szimplán bekísérni, mint két kecskét vagy kismalacot, ennek meg kell adni a módját. Úgyhogy Pákót egy nagy lezárt ládában viszik majd be, lerakják, és adnak egy kis időt, hadd találgassa a tanult társaság, milyen borzalmat szabadítanak rájuk. Ennek a manővernek alapfeltétele, hogy Pákó az egész művelet alatt teljes kussban tudjon maradni. Ezen a ponton pedig be kell idéznem az epizód címadó dalát.

405pentek04.png

Volt még egy bátorságpróba is, amire Éva és Aleska ment, és már amikor megláttam a terített asztalt, meg mellette a vödröket, tudtam, hogy ezt csak pörgetve lehet végignézni. Soha többé nem akarok olyasmit nézni, hogy embereknek olyan dolgokat kell megenni, amiknek én már a látványától hányok, és Aleska fejét elnézve ő is így van ezzel. Évában viszont valami elemi erejű bizonyítási vágy van, mert ő aztán megevett MINDENT, amit a gyökerek elő toltak: gilisztát, csótányt, szöcskét, lárvát, segget, faszt, herét, és bárcsak túloznék. Aleskával egyedül a halszemeket etette meg, az eredmény így az lett, hogy az összes csillagot bezsákolták, ami csak a stáb tulajdonában volt, szerintem Balázs a végén már a talpáról kapargatta le a rovarokat, mert nem hitte el, hogy Évával bármit le lehet nyeletni. A végre ölelkezés, de amint a táborban lesznek, megölik egymást, jelenti be Balázs pont olyan hangon, ahogy Jockey Ewing tenné a viszkispoharát forgatva.

405pentek05.png

Na de jöjjön a lényeg, hozzák a ládát a táborba, aminek a láttán vigyázzban áll a szar mindenkiben, mert ha Balázsék olyan fejjel közelítenek, mint most, az ebben a műsorban semmi jót nem szokott jelenteni. Megkapják az ukázt: kinyithatjátok a ládát később, de addig is ne basztassátok, ne ütögessétek, és ne vegzáljátok azt, ami benne van, mert nem bölcs dolog ingerelni. Ennek megfelelően a táborlakók egy emberként esnek neki a ládának, emelgetik, kopogtatják, belevilágítanak, és azonnal egyöntetűen kijelentik, hogy valami vadállat van benne. A vicces része a dolognak most jönne csak persze, éppen ezért itt elvágják a műsort, majd holnap meglátjuk Bárdos „annyit nem tudtok nekem fizetni”- fejét, meg a többiek reakcióját.

405pentek06.png

Címkék: celeb vagyok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szoknyás fejvadász 2014.11.01. 08:32:14

Nem tudom, hogy Balázsék miért preferálják Pákót. Titkon örökbe fogadták? Már szerepelt anno a kettes Celeb vagyok-ban...szerintem egyáltalán nem vicces az ipse.
Amin röhögtem az Balázs szertáros pulcsija, valami iszonyat, hogy nem nézett tükörbe? :D Az asztal körül még hagyján, de mikor Pákót bevitték, akkor látszott totálba a gönc, hát pasin ilyet nem igen láttam. :D
Éva tökös(szó szerint) volt a bátorságpróbán, engem nem rázott meg a látvány, közben épp a vacsorámat falatoztam. :D

Nézőke 2014.11.01. 09:44:28

ez aztán a japán gyorsvonatként száguldott hv...(és most nem bántásból,de eszembe jut némi Dr. House elmaradás, dehát a népnek cirkusz kell), köszönjük. :D
A Pákót én se értem. A humorforrás,mely abból áll,hogy szerencsétlen nem tud beszélni,és hülye is,azon primitívség nevetni.De Balázs ezt csinálja,és nem értem miért. Ráadásul be se kéne küldeni,csak annyira fos a felhozatal ebben a másodikban,hogy megértem a vérfrissítés miértjét. A népnek cirkusz kell. Küldtek majmokat,aztán meg egy bohócot. Most kéne egy elefánt,ami letrappolja az egész tábort.

Ejaku LAZIO 2014.11.01. 09:52:46

ezaz Pákó :DDD
legeslegnagyobb arc :DD

Mirocska 2014.11.01. 10:09:48

Remélem, a Cooky-Pákó párbeszédet feliratozzák majd....

szebeee 2014.11.01. 10:33:09

Pákó kellett, mint üveges tótnak a hanyattesés. Asszem így maradok csak hogyvolt olvasó, képtelen vagyok azt az embert nézni.

szoknyás fejvadász 2014.11.01. 10:39:43

@sixx: Én úgy gondolom, hogy Jani és Balázs erős vétójoggal rendelkezik, de nyilván nincs ellenükre Pákó újratöltve. A Vündersőn-ben is szerepeltették ezt a drága embert. Meg úgy hallottam, hogy a reggeli műsorban is rendszeresen betelefonáltatják.

Berborosz 2014.11.01. 11:00:28

Ma éjszaka már muszáj lesz körülnéznem egy kicsit abban a táborban...

Krétagarbó 2014.11.01. 11:47:27

@berber oroszlán: akkor ma már csak te leszel a műsorban??:))

Candy, tetszett a poszt! :)

ő-szinte 2014.11.01. 14:47:09

szerintem pákó egy gyöngyszem :-DDDDDDDDDDDDDDDDD (már a só szempontjából) tele rejtett tartalékokkal ;-DD engem legalább is szórakoztat a butasága :D
a poszt viszont sajna uncsi és kurvára humor mentes :-((((((
pedig azért olvasnám...
sixx, géza, szabózé posztjai viccesek és odabaszósak (jó ők sem gépek szal nem mindig egyormán) de legalább nem unalmasak
és nem a fröcsögés és tömény utálat jön belőle, hanem korunk és a szereplők karikatúrája
és akkor most nyugodtan lehet engem kővel dobálni ( mert ugye: mondj igazat és betörik a fejedet ) :-))))
nade szarni rá, kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít ;-DDDDDDDDDDDDDDD

_most_ 2014.11.01. 15:02:33

előző szériában Gjon Rambo meg Pákó hatalmas volt, szóval bármennyire is alja szint
Pákót beküldeni, azért lehet szórakozni rajta, mert ebben a részben eddig csak Éva csinálta a műsort, többiek elég unalmasak, nem is érdemlik meg a celeb jelzőt.

ő-szinte 2014.11.01. 15:17:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: neked minden és mindenki tetszik és mindenkit szeretsz, szal... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.01. 15:18:52

@berber oroszlán: én is ezt tervezem, mert végre vmi történik is bent ;-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.01. 15:20:56

@_most_: azért ez még mindig szórakoztatóbb már most mint az előző összességében ;-))))
reméljük a többiek is igyekeznek megdolgozni a pénzükért, nem csak éva ;DDDDDDDDDDD

virágméz 2014.11.01. 16:40:13

Candy, nekem is tetszett a poszt!!! És elfogadom a többiek összefoglalóit is, és nem kritizálom minden egyes epizód után ugyanazzal a jelzőkkel és piszkálódásokkal, mint teszi ezt egy hozzászóló, több alkalommal is. Szánalmas dolog visszatérően bántó dolgokat írni, hisz tudod, hogy kb mit kapsz az összefoglalóktól, így inkább be se tedd a lábad az oldalra. Mi többiek sztem erre az ő-szinte véleményre már egyáltalán nem vagyunk kíváncsiak! Egyszer (sokszor) leírtad, szíved joga, de mostmár hagyd abba a hv írók ilyen szintű kritizálását, mert uncsi, uncsi, és fröcsögő stílusod.
Én minden összefoglaló írójának azért mondanék egy (két, három) köszönetet, mert elejétől a végéig megnézik az adásokat, és másnap reggelre elénk teszik az írásukat, ez munka, és köszi.
Candy, mégegyszer , és még sokszor leírjuk, hogy szeretjük az írásodat, bármilyen műsorról is írsz!!!

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.01. 16:42:53

Candy nekem is tetszett a poszt és rohadtul unalmas már a D-ék királynőjétől a pocsíkolásod.
Mivel látom, hogy mennyire unalmas ez, a Gézát soha többé nem fogom ilyesmikkel b@sztatni. Mostanában amúgy is sokat fejlődött. :)
Más.
Éva előtt meg megemelem a kalapomat, hihetetlen, hogy mindent befalt.

katicaa a hétpettyes 2014.11.01. 17:07:54

Halihó!
Csak szólok, h a műsoron simán bealszom (vagy még előtte), de benneteket azért olvaslak! :)

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.01. 17:13:13

Candy, a következő indexes trollos videóba (a videót nem láttam, de...) szerintem neked is összejött már az anyag:D

Berborosz 2014.11.01. 17:14:11

@Krétagarbó: Nem, különben is most még csak felderítem a terepet, összehaverkodok az őrökkel (viszek nekik két friss gazellacombot), megszaglászom a táborlakókat. Az az igazság, hogy én is az RTL alkalmazásában állok, és még nincs pontosan eldöntve, mi lesz a szerepem.

Berborosz 2014.11.01. 17:18:58

@ő-szinte: Akkor lehet, hogy találkozunk. Majd ne szarj be, ha meglátsz!

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.01. 17:24:33

Ja és Candy, remélem a VVt is te fogod csapatni:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.01. 17:35:29

Hát én nem emelek kalapot Éva előtt. Számomra inkább gyomorforgató volt, mintsem elismerésre méltó az, ahogy gondolkodás nélkül minden szart megevett.
Attól nem lett vagányabb, menőbb, szimpatikusabb, szeretetre méltóbb, hogy struccsegggyűrűt, fekete szarral teli hernyót, nyers gazella(?)faszt, meg mittoménmégmit falatozott.... mintha az élete múlt volna rajta. Meg azért (női) méltóság is van a világon.
Beteg ez a nő.

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.01. 17:40:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én ilyenkor a gazellát stb sajnálom (komolyan)
Ezek szép nemes állatok, nem arra valók h ilyen hulladék gyalázgassa a tetemüket.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.01. 18:18:00

@foxwiththegloves: hát igen... gondoljunk arra, hogy hátha a pusztában talált, végelgyengülésben elhullott állat darabjait szolgálták fel neki. :D

foxwiththegloves (törölt) 2014.11.01. 18:43:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): na de az mindegy hogy haltak meg, a lényeg h többet érdemeltek egy baukó évánál:P :D

Ancilla 2014.11.01. 19:12:48

@virágméz:
Maximálisan egyetértek Veled. :)
Nekem is nagyon tetszett a poszt! A stílusa is, a humora is. Nem tudom, egyesek mit szeretnének olvasni.

Pákó bevitele felbosszantott. számomra azért nézhetetlen ez a figura, mert emberileg nagyon zavar, hogy valakinek a butaságát tekintik humorforrásnak. Én sem tudom, mit eszeik rajta a csatorna.

Éva evését nem bírtam nézni. Ha az éhhalál fenyegetne, akkor sem tudnék ilyen dolgokat megenni.

Mók_Ica 2014.11.01. 19:23:09

Na, ezt nem gondoltam volna.... Aleska kavart Puskás Petivel :)

Cathcart_ezredes 2014.11.01. 19:30:52

Pont belenéztem ebbe a részbe, és éreztem ahogy az agysejtjeim között arat a halál. Viszont tök jó stílusban írsz, csak így tovább!:)

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.01. 19:36:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Női méltóság? hihi
Bezzeg akkor nem nyíg senki a női méltóságon, amikor szopni kell.
Nekem vagányabb lett tőle és ha ő kapja a turmixolós szarságokat, azt is megfogja enni.
Ez is mutatja, hogy a női akarat (még ha Baukó Éváról van szó) messze magasabban van, mint a nyámnyila fasziké.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.11.01. 19:54:37

@rábaszhespics Koncsíta: "Bezzeg akkor nem nyíg senki a női méltóságon, amikor szopni kell."
Azt is szokott, csak arról nem készült tv-felvétel (még).
Akarat mi? Persze királyfi/királylány. :D Éva nettó, sőt bruttó elmebeteg, nem tudhatjuk, hogy mit miért csinál.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.01. 19:58:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Mi vagy te édeske.... pszichológus/pszichiáter? :)
Évát szarkavarónak tették be, hozza is amit köll. Elfogadom ilyennek és nem bolondozom le ezért.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.01. 20:30:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Ok. Te meg sokan mások így látják, elfogadom.
Én meg azt gondolom, hogy Éva ösztönlény, lesz@rja ki kit mond, nem képmutatóskodik a többi társával ellentétben, akik ..bezzeg..., ha nem lenne kamera....

Tertullianus, a filozófus 2014.11.01. 21:03:46

@rábaszhespics Koncsíta:
Nagyjából egyetértek. Mindegyik csinálja, amit a szerződésében vállalt.
De az, hogy mindenhez jó képet kell vágni, nem hiszem, hogy szerepelt a szerződésben.
Így aztán Pákó érkezésével elválhatott a szar a májtól.
Még nem látszik, hogy Kuki melyik csapathoz tartozik.

kozi001 2014.11.01. 22:04:26

Nem tudom milyen szilikonmell háborúról lehetne itt szó!
Bunkó Évát bottal nem piszkálnám...

nicu71 2014.11.01. 23:13:43

Engem Éva nagyon tud szórakoztatni,valamiért mindig is kedveltem, szerintem teljesen megállja a helyét hogy a valóságshowk királynője ,aki ilyesmit néz,az nem kedélyes beszélgetésekre meg negédeskedésekre hanem alpári kiabálásra meg botrányra kiváncsi,ebben Baukó kisasszony verhetetlen.
Ellenben Pákótól rosszul vagyok ,faarccal néztem a borzalmas szerencsétlenkedéseit most is,közbe Balázsék a térdüket csapkodták a röhögéstől...értetlenül állok a jelenség előtt.Lehet nincs humorérzékem :D

ő-szinte 2014.11.01. 23:32:02

@virágméz: bocs, de ez a véleményem róla, majd ha olyat ír ami tetszik, akkor ujjongani fogok, addig meg ez van. És hogy az igazság bántó ? pffffffffffff, háttt ezt már többször láttam :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aki publikál, az vállalja, hogy mások véleményt formálnak róla, ez van :-)
ha pedig ne vagy kíváncsi a véleményemre, nyugodtan görgesd tovább, oszt hello ;-))))

ő-szinte 2014.11.01. 23:41:35

@berber oroszlán: nem vagyok fosi, vagy úgy ismersz? ;-DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.01. 23:43:39

@berber oroszlán: azért krokival vigyázz ;-DDDDDDDDDDDDD

Ancilla 2014.11.01. 23:49:08

@ő-szinte: "És hogy az igazság bántó ?"
Kinek az igazsága??????????
Olvasd végig, hány embernek tetszett a poszt. Az ő véleményük nem igazság, csak a tiéd?

ő-szinte 2014.11.01. 23:52:25

@kozi001: jogos :-DDDDDDDDDDDDD
viszont aleskát nem értem :-O
gyönyörű, meg bájos, nem akármilyen modell lehetne, miért kell pornóznia? :-(((

ő-szinte 2014.11.01. 23:56:31

@Ancilla: hát kinek mi a szint... :-)
nem lepődnék meg ha nem nagyon élveznéd pl sixx édenhoteles posztjait :-DDDDDDDDDDDDDDD
pedig kurva jók
asszem ezzel mindent elmondtam... :-)

ő-szinte 2014.11.01. 23:57:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): linkeld be édeskének Lilut ;-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.11.02. 00:03:47

@nicu71: sztem pákó butasága szórakoztató, illetve annyira elképesztően buta, hogy az szórakoztat, hogy meghökkensz, hogy ezt már tényleg nem hiszed el, ilyennincsésmégisvan ;-)))
persze éva ámokfutása is szórakoztató csak más a kettő, de mindkettőt lehet élvezni ;-)

nicu71 2014.11.02. 00:12:56

@ő-szinte: sajnos...én semmi szórakoztatót nem találok benne,pedig könnyebben viselném a jelenléteit. :)

ő-szinte 2014.11.02. 00:18:13

@nicu71: :DDDDDDDD ;-)
majd igyekszem neked fordítani vagy valami hasonló, hogy értsd mi olyan vicces benne azoknak akik jól szórakoznak rajta :-)

ő-szinte 2014.11.02. 00:49:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): amúgy elképesztő, hogy mire "nem" képes :-OOOO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :O
és akkor még ő fikázza aleskát LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ugyanúgy kurválkodik a népszerűségért csak épp neki senki nem akarja szanaszét baszni a seggét egy poresz filmben (nagy valószínűséggel már az életben sem, mert szegény csúnyán elbánt magával ;-DDDDDDDDDDDDDDDD :S )
de semmivel sem különb (megkockáztatom, hogy sőőőt! :-S), csak ő gondolja magáról, de hát enyhén téveszmés a lelkem :-S
mondjuk egy pszichológus sokat segítene rajta...
(nem , nem azt mondtam, hogy százas lenne tőle ;-DDDDDDDDDD )

SNAKe 2014.11.02. 08:49:05

Tegnapi adást megnéztem, egy katasztrófa az egész. Ez a Bárdos és a Puskás arcán látszott is rendesen. De nyilván van az az összeg, amiért még ezt is elviselik. El tudom képzelni, hogy amikor nem úgy megy a szekér, mint előtte, akkor ilyen marhaságokban való szereplésre van kárhoztatva a celebje. Mert valamiből meg kell élni és még mindig inkább a csótányevés, mint a 3 műszak valamelyik futószalag mellett.

mosca.della.frutta 2014.11.02. 08:56:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pontosan ezt gondolom én is, én csak ültem ott döbbenten a tv előtt, és nem hittem a szememnek - néha még odanézni se bírtam, pl. a strucc-khmm-gyűrűnél -, számomra ez nem elismerésre méltó, hanem kínos jelenet volt (és valahol megalázó a női nemre nézve, komolyan szégyelltem magam) és a női méltóság? nekem ez inkább beszélt primitívségről, mint bátorságról, vannak dolgok, amiket egy nőnek NEM kell megcsinálni (ez sokkal inkább szól a választásról, mintsem a bevállalósságról)...

mosca.della.frutta 2014.11.02. 09:05:26

@rábaszhespics Koncsíta: igenigen, ösztönlény, és ez pozitívum? mert az állatok is ösztönlények, és nem az különbözteti meg az embert tőlük, hogy az embernek van intelligenciája, képes felmérni bizonyos helyzeteket, és képes differenciáltan dönteni, mikor mi helyes, és mi nem, vagyis képes disztingválni - ha nem, azt tegyük közszemlére, röhögjünk rajta, köpködjük meg, vagy éljenezzük, ha megalázó helyzetbe hozza magát? szerintem inkább ne - küldjük szakemberhez, és felejtsük el szépen, ne hagyjuk már kurválkodni a médiában, csak mert az szórakoztató (már, akinek, mert nekem nem az).

mosca.della.frutta 2014.11.02. 09:37:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): azért nem olyan nehéz belelátni, olyan erősen dolgozik benne a megfelelési kényszer, hogy elfogadják (persze ezzel párhuzamosan ugyanennyit dolgozik ellene is), hogy gyak. bármire képes, na meg az alacsony intelligenciája miatt az ingerküszöbe is magasan van /gondolom, senkinek nem újdonság, hogy minél primitívebb valaki, annál több hülyeségre, gusztustalanságra lehet rábírni, illetve rábírja ő is saját magát, ehhez nem akarat kell, hanem az undor hiánya, és kellő motiváció - Évánál ez mind bőven adott, ahogy elnézem/...

mosca.della.frutta 2014.11.02. 09:57:00

a poszt egyébként nekem is tetszik, most, és a tegnapi is nagyon ott volt, grat hozzá Candy-nek (y)

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.02. 10:17:07

@mosca.della.frutta:
Éva nem tud vagy akar disztingválni..és..akkor ő egy állat?
Ismerem a médiás előéletét, ő ezt választotta, más meg gürizik pld. 3 műszakban.
A női méltósággal jöttök itt páran, majd számoljátok már össze, hogy egy nap alatt hányszor veszítitek el a női méltóságotokat.

Berborosz 2014.11.02. 10:20:56

Most, hogy Pákó bement, idétlen, durva röhögés lesz műsor helyett, már nem csak a táboron kívül (Balázsék), hanem belül is. Aki pedig nem alkalmazkodik ehhez, az hallgatni fog.

rábaszhespics Koncsíta 2014.11.02. 10:31:13

Aki nem látta még, van új poszt, már nyóc óra óta van, csak szólok.

élhetetlen 2014.11.02. 14:00:06

@szoknyás fejvadász: Szoknyás fejvadász.
Jó neked, én is a tv előtt szoktam enni, de én már attól is kidőlök, mikor a reklámban elém köpnek egy nyálas vérkupacot, népnevelés címszóval.

egyemakisszíved 2014.11.02. 18:25:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @mosca.della.frutta: Mi köze van a rovarevésnek a női méltósághoz? Amikor Zé, Zsófi meg Madár evett-ivott ilyeneket , senki nem vette úgy, hogy a méltóságukon esett csorba. Szerencsétlen Éva már sehogyan sem bír jót csinálni? Ha meg nem evett volna, az lenne a baj, hogy méltóságán alulinak találta, hogy egy szép pirosra sült csótányt befaljon, pedig a társainak azon múlik a finom vacsorája. Azért Európában is eszünk fura dolgokat - pacalt, csirke püspökfalatját, békát, kagylót vagy csigát, ez csak szokás kérdése, hiszen a fogaink alapján mindenevők vagyunk. Itt mindenki betondzsungelben vagy üvegbúra alatt nőtt fel, hogy gusztustalannak találja a csúszómászókat? Emlékszem, gyerekkoromban a nagymamám kertjében versengve rohantunk, mikor kiásott a földből egy-egy pajort, hogy egy ideg dajkáljuk, tanulmányozzuk, mielőtt odaadjuk enni a tyúkoknak. Hogy a sok elkapott szöcskét, a giliszta- és csiga-mászóversenyt ne is említsem, meg a szőröshernyótelepet, amit felfedeztünk és addig hordtuk onnan haza a hernyókat, míg kihaltak.

mosca.della.frutta 2014.11.02. 23:46:01

@rábaszhespics Koncsíta: rmár miért lenne állat? én ilyet nem mondtam, ez a te következtetésed; ami pedig a női méltóságot illeti, ha már így elvitted személyes vonalra, csak a magam nevében mondhatom, részemről nincs mit számolgatnom, nem veszítem el soha, mert ez nálam alap /és kicsit furcsállom is, hogy nálad ez egyáltalán felmerült, milyen emberekkel lehet neked dolgod? bele se akarok gondolni../.

mosca.della.frutta 2014.11.03. 00:00:54

@egyemakisszíved: a női méltósághoz valóban nincs köze, a közönségességhez van köze, kb. annyi, mint az ordenáré beszédnek és viselkedésnek, a kocsis módjára történő káromkodásnak, az asztalnál böfögésnek, a csumarészegen fetrengésnek, ordenáré balhézásnak, a piáért-cigiért csúszás-mászásnak, és még sorolhatnám.... de ha nem érted, hagyjuk.

egyemakisszíved 2014.11.03. 08:50:08

@mosca.della.frutta: Az evés tehát szerinted közönséges. Ebben lehet valami, de az ember sajnos nem fénnyel táplálkozik, mint tudjuk. :) A bátorságpróba esetében meg azt eszik, amit feltálalnak nekik.
süti beállítások módosítása