Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x06

2014. október 30. 17:00 - Chat Géza

crosinglines6.1.png

Nagyon gyermekrablós, de a háttérben gonosz gengszterekkel kénytelen, kelletlen összeesküvős rész lesz ez a mai. Kezdjük onnan, hogy Genovese sitten van. Erre veri magát Hickman és Amanda. Büszkülhetnek is: végre rács mögött van a nagy ellen. De Lengyelországban elrabolnak egy szakajtónyi tinédzser fiút. Ebből lesz az ügy, hogy Genovese erről, hogy, hogy nem, de pont tud, és nem is rest benyögni Dronnak valami mégnagyobb maffiaguru, Alexander Rebock nevét. Dorn ráharap, a fél csapatot elküldi lengyelbe.

Hálistennek az ICC-nek úgy megy a bonyolult transzatlanti ügyek megoldása, mint prosztataproblémás öregeknek az ágyba húgyozás, szóval a helyi rendőrök szarrágásának hála nettó 10 perc játékidő alatt kiderül, hogy a kisváros kis hoteljéből eltünedeznek a fiúkák, akik az ingyen koszt és kvartéj meg a könnyű pénzkereseti lehetőség reményében jöttek dolgozni. Mivel kamasz fiúkról van szó, ezért a rendőrség le is szarta a rimánkodó anyukákat, merthát biztos csak elszöktek otthonról, hogy a maguk módján boldoguljanak, mint a nagyok. Nos, nem. A hotel vezetője rendre lead egy adag tizenévest pár gyanús alaknak, akik akármit is csinálhatnak velük. Az ICC csapat megtalálja a raktárt, ahol a frissen elrabolt fiúk vannak, rajtaütnek, mindenki boldog.

crosinglines6.2.png

Eközben Hickman amúgy is ritkuló haja kezd kihullani, mert hát vagy ő találja meg azokat az égető bizonyítékokat, amiket Genovese beígért Dornnak, vagy Genovese mattot ad, bemószerolja Alexander, akit lecsuknak, őt meg ugye szabadon engedik. Ez utóbbi nem következhet be. Genovese csakis valami atombiztos helyre rejthette a bizonyítékokat, ami cselesen pont Hickman lepukkant lakókocsijában kell hogy legyen. Az elmélet egyszerű, a gyakorlat már kevésbé: nincs meg a rohadt bizonyíték. Szerencsére Genvese első letartótatásakor más is jelen volt a Hickman kúriájában, a szomszéd asszony, akivel azóta egy büdös szót nem váltott. A kötelező köröket letudva a nő csak-csak visszaemlékezik, mert ő sem akarja annyira, hogy Genovese szabadon mászkáljon. Meg is lesz a pendrive, hol máshol, mint gyógyszeres tégelyben, mert az Hickman nyilván sose nézegette, csak jó morfiumfüggőként mindig kivett egy adag tapaszt és már tolta is fel. Ennyi. Alexander lesittelve, és a szemét Genevese se szabadult ki. Csudás egy nap ez az ICC életében. A Hogyan oldjunk meg bonyolult, többszereplős bűnügyeket jól c. tankönyvbe illő mintapélda volt ez.

Még több Crossing Linesért ide kattintson!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása