Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen 3x16 - 3x17: Élőben a döntőről, avagy egy vödörnyi szar, és ami utána maradt

2014. október 22. 20:54 - szabóZ

Én tényleg mindent megpróbáltam, de amikor Szabó Zsófi és Bódi "Valaholvanegyfeleslegesyanevemben" Sylvi huszonöt kiló frissen gőzölgő Aurelió-szart cipelt magával a dzsungelen át, hát bennem tényleg megszakadt valami. Mint Cartmanben, amikor seggarcú embereket látott.

vlcsnap-2014-10-22-20h05m28s17.png

Már semmi sem ugyanaz, csak nézem üveges szemekkel, ahogy

  • Zsófi és Sylvi kötélen csúszva-mászva összegabalyodnak érzelmileg
  • Arra sem tudok mit reagálni, hogy Szabó Zsófi Vadon Jani pulóverében rohangál, és amikor ezt bevallja, a műsorvezető elvörösödik
  • Gáspár Laci és Aurelió elpróbálják a saját Legyek ura adaptációjukat, aminek csúcspontján kint alszanak sátorban a vadonban, de előtte még mindenkinek beintenek, de alaposan
  • Aurelió bebizonyítja, hogy ha nem is árulja el a legjobb barátját egy tál rizsért, de ha van hozzá csirkecomb is, akkor azért gondolkodás nélkül
  • Felvételről kiesek Zsófi és Gáspár Laci meg sem öleli, mert ő kurva kemény, és ha valaki betolna egy szakadt zöldséges Mergát, hát tuti odatámaszkodna a motorháztetőre, hogy Yo
  • Sylvi és Aurelió már-már flörtölnek, ha annak lehet nevezni, hogy nyers strucctojással kenegetik egymást, miközben a kamera hosszan időzik az egykori playmate seggén
  • Az egész csapatról kiderül, hogy eladnák egymást, sőt akár saját magukat is egy tábla csokoládéért
  • Kiesik Gáspár Laci, de ő annyira kemény, hogy még az sem hatja meg, hogy hozzá dörgölőzik a papagáj, akit eddig csak Sebestyén Balázs slicce érdekelt.

És akkor elérkezünk a harmadik széria döntőjéhez, a péntek esti fináléhoz. Amit most élőben hogyvoltozunk, hitetlenkedve, mert ez tényleg még annál is durvább, mintha Rogán Antal bejelentené, hogy nemzetgazdasági szempontból kiemelt, stratégiai megállapodást kötöttek a PornTube-bal és internetadó ide, internetadó oda, a gangbang továbbra is adó- és illetékmentes.

Nézzük együtt élőben:

  • Hoppá, Vadon Janin az a visszafogottan elegáns, szürke kapucnis pulcsi van, ami tegnapelőtt még Szabó Zsófin volt. Milyen körülmények közt cseréltek felsőruházatot, és  most hol volt akkor a kamera?
  • Balázs lebuzizta Aureliót, mondván akár ő is lehet a dzsungel királynője. Ez tényleg olyan, mintha az RTL leszerződtette a szalonspicces Semjén Zsoltot, ennek ellenére én bármely esélyegyenlőségi törvénybe raknák egy paragrafust, hogy kivéve Aurelió.
  • Én ezt a bátorságpróbát addig néztem, amíg ezt a kurva nagy akváriumot rá nem húzták Erdei Zsolt fejére. Féregbe hentergetnek egy celebet, ilyen már volt és ezen az sem segít, hogy Balázs ebben a napszemüvegben pont úgy néz ki, mint Dustin Hoffman kiöltözik az Esőemberben.
  • Komolyan, Erdei Zsolt ezt élvezi. Szerintem, ha hazajön, esténként is sarat fog majd majszolni, és időnként vendégül lát majd pár havert, hogy kiröhögjék kicsit, meg ujjal mutogassanak rá.
  • Kisebb technikai malőr történt, Madár belemerevedett a pillanatba.
  • Most hogy mégis csak leadják, amint Erdei Zsolt fejét feltöltik bogarakkal, úgy mellesleg megkérdezném, hogy miért van minden segítő Pampalini ruhában? Értem, hogy ez Afrika, de a kannibáljelmezen és a szafariszmokingon kívül semmi mást nem tudtak kitalálni?

A reklám után:

  • Vadon Jani túl sokat beszél a pulóveréről, amit Zsófitól kapott vissza, rúzsfoltokról hebeg, meg röhögcsél. Egyértelműen terel.
  • Aurelió jön a bátorságpróbán, tuti, hogy nemsokára sikítani fog, mint egyszeri fideszes kisnyugdíjas, amikor meglátja a félmeztelenül sügérre menő Orbánt a pecabotot simogatni.
  • Most, hogy Aurelió nem bír egyetlen hernyóval, inkább elterelném a szót: Egyszer ettem Thaiföldön ettem tücsköt, nem is egyet, hanem egy egész zacskóval, jó sok fűszerrel olyan az mint a chips, csak jobban ropog. Azóta párszor sütöttem itthon is tücsköt, az állatkereskedésekben nagyon jó minéségű, hizlalt tücsköket kapni. Mondanám, hogy meghívom Aureliót egy kóstolóra, de vélhetően nem viselném jól, ahogy a lábamra hány.
  • És Aurelió férget evett! Úgy szenved, mintha most szavazták volna ki a Való Világból, bónusz némi dühroham, és pohárcsapkodás. Érti a showbizniszt, na!
  • A madagaszkári csótány még nekem is sok, ez tényleg úgy néz ki, mintha kivágták volna az Alienből a korhatárbesorolás kedvéért.
  • Aurelió elbőgte magát. Azt hiszem ezzel a hisztériával szerintem simán beférne a Terápia új évadába is.

A második reklámblokk után:

  • Bódi Sylvi csótányok közé feküdt, egyelőre nem tudom, hogy ez milyen hatással lesz a nevében megbúvó felesleges y-ra.
  • Aurelió már szívizomgörcsben rángatózna, Silvy viszont tök jól elvan a csótányok között. Hát mondjuk néhány magyar nagyvállalkozóval ennél lényegesen visszataszítóbb együtt mutatkozni és az érintésük sem lehet sokkal kellemesebb.
  • Médiatörténeti pillanat: az egykori playmate szerint kellemesen csiklandozzák az erogén zónáit a csótányok. Valaki szóljon már Semjén Zsoltnak, mert ilyen azért nem látni a szalonkavadászatokon!
  • A harmadik helyezett bejelentése előtt a kiszavazott celebek böfögik fel, hogy kit is gondoltak nyertesnek. Meglepő, de Gáspár Bea Aureliónak drukkol.
  • Bódy Sylvyt ejtették ky a nézők. Balásznak igaza van: mostantól egy olimpikon és egy bolond küzd egymással.
  • De még mielőtt kiderülne, hogy ki lesz a dzsungel ura, még jön egy visszajátszás az utolsó hármas vacsoráról, már arról, amikor nem férget szervíroztak fel nekik. Mindenki azt kapja, amire leginkább vágyik, Madár speciel egy nagy sztéknek örül.
  • Vadon János szerint Bódi Sylvi és Erdei Zsolt tök ugyanolyan. Gondolom a lelkes féregevésre gondolt, de aztán jött a bejátszás, ami egy percben összefoglalta a különbségeket. Segg, mell, pucsítás, csak, hogy a címszavakat említsem.
  • Hoppá, Bódi Sylvi elszólta magát: Aurelió és Gáspár Laci is nagyon kedvesek kamerán kívül. Mármint itt nem voltunk kamerán kívül, de értitek, na, izé, jaj.

A harmadik reklámblokk után:

  • Balázs már megint azon picsog, hogy rossz az idő, de állítólag jövő héten már tényleg trópusi lesz minden, Bárdos András klottgatyában izzad majd a táborban.
  • Tényleg, Aureliónak szólt már valaki, hogy nem kap semmit a gázsin kívül? Ha nyer, ha nem, se autó, se nő, se havi fix.
  • Aurelió meztelen seggét mutogatják, meg blőrözött pöcsöt is bevágnak, Vadon Jani makkot emleget, tényleg az altesti poénokból sose elég.
  • Egész eddig arról volt szó, hogy akkor Aurelió a legalkalmatlanabb dzsungellakó, de tudom én, hogy ez csak egy allegória: Aurelió a legalkalmatlanabb. Pont.
  • A Celeb vagyok, ments ki innen első menetét Madár nyerte, tegyük hozzá, azért, mert a magyar nézők hülyék. Pedig a feladat ott van a címben: mentsd ki azt, aki szimpatikus, és a végsőkig tartsd bent a köcsögöt. Na, ha ezt megértik a nézők Gáspár Laci és Gáspár Bea tuti nem esnek ki ilyen hamar.
  • Aurelió meglepően jól fogadja, hogy nem ő nyer, de azért gyorsan behozzák a hagyományőrző kannibálcsoportot, és beadják a stáblistát. Még mielőtt Aurelió felfogná mi is történt, és hisztérikus zokogásban törne ki.
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2014.10.22. 21:14:24

ééééééééééés elkezdődött a döntő....
Jani végre felvehette a Zsófinak kölcsönadott és már visszakapott pulcsit :)

őszintén: szerintetek ki küld ide sms-t???

ő-szinte 2014.10.22. 21:21:55

balázs napszemüvegben vezet műsort, ami nagyon priceless... :-//////////////// :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.22. 21:24:07

@Mók_Ica: hát biztos vannak elvetemültek, de hát izaurának is gyűjtöttek annó a népek, hogy szegényt felszabadíthassák ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
síííííííííííííííííírokkkkkkkkkkkkkkk ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Skyline79 2014.10.22. 21:24:52

Én nem, de Madár előtt le a kalappal... belegondolok egész életemben ennyi gusztustalan dolgot nem csinálok összesen.

Krétagarbó 2014.10.22. 21:33:11

@Skyline79: szerintem egyszerűen csak hülye. Én biztos beintettem volna, ez már annyira gusztustalan, hogy a gyomrom kifordul.

Hétfejű tündér 2014.10.22. 21:40:04

Nagyjából 10 éves nyomorult, kis ostoba pöcsök találhatnának ki ilyen szarságokat, ha tehetnék, hogy szívassák a társukat. Ez meg egy televízió.
A műsor amúgy még akár tetszene is, de ezekkel az ordenáré, szánalmas próbákkal felejtős. Sebestyén és Vadon is mélyrepülés.

ő-szinte 2014.10.22. 21:41:57

au: hányni éri?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

amúgy au annyira szépen tud szenvedni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.22. 21:48:22

télleg olyan szép látványosan tud szenvedni :-)))))))) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.10.22. 21:57:07

@ő-szinte: igazad van....

ezek a bátorság próbák siralmasak és nem a bátorságról szólnak ....

Mók_Ica 2014.10.22. 21:57:07

@ő-szinte: igazad van....

ezek a bátorság próbák siralmasak és nem a bátorságról szólnak ....

Mók_Ica 2014.10.22. 22:12:17

@Krétagarbó: Sylvi már nem .....

Au vagy Madár, Madár vagy Au??? egy olimpikon vagy egy bolond?... a'la Balázs

ő-szinte 2014.10.22. 22:17:32

@Mók_Ica: lenyelted Csárlit? ;-)) :DDDD

jesszus, hányok bódultszilvi kis "olyanjólérzemmagamnemakarokhazamenni-ezazénközegem" monológjától roááááffffffffffffffffff

Mók_Ica 2014.10.22. 22:18:53

@ő-szinte: nem eszek Csárlit :D sztem Balázs gatyájában van.....

Commodore 2014.10.22. 22:30:12

Bolondnak áll a világ, vagy mi?

Hétfejű tündér 2014.10.22. 22:33:43

Engem lenyűgözött ez a nő. Ráöntenek több kiló csótányt, rá se ránt, majd arra figyel, hogy lehetőleg ne nyomjanak agyon sokat belőlük. Undorító és szánalmas feladvány, de előtte le a kalappal!

Commodore 2014.10.22. 22:33:46

Sztm , a bolondról akarnak még lehúzni bőrt...

Mók_Ica 2014.10.22. 22:35:26

@Commodore: a bolond megcsinálja a műsort..... ez kell a népnek: cirkusz és kenyér

Krétagarbó 2014.10.22. 22:42:43

@Hétfejű tündér: színház szerintem, nekem emberileg nagyon kétszínűnek tűnik BSZ.
Mondjuk kemény csaj, az tény, de nekem ezek a túljópofi mondatai nem tűnnek őszintének.

Hétfejű tündér 2014.10.22. 22:48:21

@Krétagarbó: lehet, hogy kétszínű, ezt én nem tudom. De valahol egy nagyon felnőtt, kemény és nem ellenszenves nő. Színház? Sok mindent el lehet játszani, de t
öbb kiló csótánnyal a testén nincs ember, aki eljátssza, hogy nem írtózik ezektől.

Mók_Ica 2014.10.22. 22:49:52

éljen :) Madár nyert :)

Mók_Ica 2014.10.22. 22:50:39

@Hétfejű tündér: 7 mio HUF-ért? sztem sokan eljátszanák :)

Tapmancs 2014.10.22. 22:52:53

Nem teljesen reménytelen ez az ország. Gratula Madár! :)

Krétagarbó 2014.10.22. 22:55:25

@Hétfejű tündér: a nagy állatvédőt már játszotta sztem, amikor a több kiló csótányt éppen sópórték le róla. Most őszintén, tudsz mutatni még egy olyan embert, aki egy ilyen szituban a csótányok életéért aggódik. Szilvi sem tette volna, ha nem veszi a kamera.

(De írtam, kemény csaj, a bátorságpróbákat szépen vette, csak a kameraérzékeny körítés nem kellett volna hozzá.)

Ancilla 2014.10.22. 22:57:19

@Mók_Ica: Én ennek az összegnek a duplájáért sem tudtam volna leküzdeni az irtózásomat. (Egyszer egy étteremben a párizsi bundájában találtam két csótányt belesütve. Nem vettem a számhoz, idejében észrevettem, de pusztán a látványtól olyan gyomorhurutot kaptam, hogy hetekig tartott.)

==T== 2014.10.22. 22:57:20

P1csába, ezt ***ra Au érdemelte volna meg.

Krétagarbó 2014.10.22. 22:59:20

@Ancilla: Sztem nekem sem tudnának annyi pénzt fizetni...(Igaz, nem is akarnak:)))

Nem Penny hajója 2014.10.22. 23:09:05

Nekem a Bódi Sylvi volt az abszolút pozitív csalódás ebben a szériában. Azt hittem, hogy egy elkényeztetett kis liba lesz, ehhez képest egész normálisnak tűnt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.10.22. 23:15:55

SzabóZének tá Smemjénzsolt-fóbiája van vagy piázás közben szimultán irja a hogyvoltot meg valami politikai röplapot és néha összekeverednek a dolgok? (Azért egy kormányellenes tacepaón elég szarul mutatna valami echte auréliós altesti felütés.)

DerBroCode 2014.10.22. 23:19:22

Én csak azért drukkoltam Oráliónak mert eleget szopattuk ahhoz hogy megnyerje , a Madár voltaképpen semmit sem csinált

Commodore 2014.10.22. 23:20:23

A Celeb vagyok, ments ki innen első menetét Madár nyerte, tegyük hozzá, azért, mert a magyar nézők hülyék.

Commodore 2014.10.22. 23:22:41

Talán a szavazók, ha vannak...?!

Commodore 2014.10.22. 23:24:03

"A mamám mindig azt mondta, hogy mindig az a hülye, aki mondja."

ő-szinte 2014.10.22. 23:36:07

@Ancilla: a látványtól nem kapsz gyomorhurutot, ne beszélj butaságokat
de ahol belesütik az ételbe a csótányt ott szuper higiéniás körülmények lehetnek, elég ha megfogsz vmit és a szádhoz ér a kezed...
mellesleg milyen helyekre jársz te? :-O :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.22. 23:42:42

@DerBroCode: igazándiból (igen, tudom, hogy ilyen szó nincsen) én is aunak adtam volna (nem nem drukkolok neki ettől még) mert vitte a hátán (lacival) a sót és "megdolgozott" ezért a dzsungelkirályságért.
De biztos tudja a retek, hogy mit miért tesz (vagy nem... :DDDDDDDDDDDD )

Hétfejű tündér 2014.10.22. 23:51:34

@Krétagarbó: Hát ha annyira profi, hogy épp az állatvédőt tudja játszani, mikor épp több száz nagy bogarat söpörnek le róla, akkor a színészi előadásért megérdemel egy komoly díjat :)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2014.10.23. 00:00:56

@Hétfejű tündér: Egyet értek, többet nem, de ez bulvár, így nem is foly(t)atom tán..:-)

Simon L. Bon 2014.10.23. 00:40:18

Szóval megszólod Balázst, hogy "buzizik", erre fél mondattal később te is "buzizol". Kettős mérce? Wtf

turista a saját országában 2014.10.23. 00:53:08

Bárdos miatt nézni fogom a második szériát. De csak miatta.

mosca.della.frutta 2014.10.23. 00:59:29

@DerBroCode: na pontosan, ha ő nincs ott, megnéztem volna, hogy milyen kommentek születtek volna itt két héten át, mert hogy a végtelenül rendes, de annál is unalmasabb Madáron és csapatán nem sok néznivaló lett volna, arra mérget vehet mindenki /még aGLaci se csinálta volna a műsort, ha nincs hozzá katalizátora/... ezért láttam volna szívesebben Réliót károlyként a végén, de tényleg, pénznyeremény itt nem volt, csak a napidíj? és az vajon mindenkinek ugyanannyi lehet..?

mosca.della.frutta 2014.10.23. 01:04:22

@turista a saját országában: én is miatta, na meg Cooky miatt, mert az ő fejét is nagyon bírom, és csak remélni tudom, hogy bennük nem kell majd csalódnom, mint ebben a szériában többekben, akik eleinte szimpik voltak, később aztán... megmutatták a személyiségük azon részeit, amiket nem szerettem volna megismerni - és akkor finom voltam; ja, és akire kíváncsi leszek még, az a cekcológus ásszonyság, Hevesiné...

mosca.della.frutta 2014.10.23. 01:20:10

ja, és az összefoglaló - beleértve az élőközvetítést is - az eddigi legjobb, sőt, az adásnál is jobb volt most - azon egy kissé eluntam magam, valahogy nem kötöttek le a tét nélküli bátorságpróbák, kivéve Rélióét, az vicces volt nagyon, miközben Madáré szemmel láthatóan kínszenvedés volt - neki is, nekünk is -; a Bódié meg egyszerűen nem kötött le, nem tudom, miért... a poszton viszont röhögök még most is, mondjuk, ezen beszakadtam:

"..mert ez tényleg még annál is durvább, mintha Rogán Antal bejelentené, hogy nemzetgazdasági szempontból kiemelt, stratégiai megállapodást kötöttek a PornTube-bal és internetadó ide, internetadó oda, a gangbang továbbra is adó- és illetékmentes..." xDD (bár, sztem az ilyet nem a Rogánnal, hanem a Szíjjártóval jelentetnék be :P)

ő-szinte 2014.10.23. 01:35:18

@mosca.della.frutta: én egy Zachert és egy Csernust azért beküldenék ;-DDDDD
szerintem mindkettő jó sóelem lenne

turista a saját országában 2014.10.23. 01:39:48

@Hétfejű tündér: Mert ő nem celeb, hanem újságíró ( kívülálló) - még ha most tesz is egy rövidke kitérőt a celebség mocsarában. Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogyan bírja a sok kreténnel együtt összezárva.

sweeney todd 2014.10.23. 06:28:39

@mosca.della.frutta: "7 milláért? nem akarnád? ugyan már, kit akarsz megvezetni? az egy fél valamire való lakás ára - szarabb helyeken egy egészé is akár -, rohannál fejvesztve; nah, csak őszintén, nem így van?"

nem. van, amiért korpásodik a hajam, de az nem 7 millió. amúgy ez meg csak nekünk sok, ezeknek a szereplőknek nem. SZZS egy rossz hónapban is összehoz ilyen-olyan gázsikkal havi min. 1 milló forintot. szóval ő a félhavi keresetéért csinál hülyét magából. ez olyan, mintha az átlag ember, átlag keresettel 1 millió forintért menne és enne bogarat.

továbbá méltóság is létezik a világon, talán van az a pénz, amiért alázhatnának a tévében (talán nincs, ezen még nem gondolkoztam), de az nem a félhavi keresetem. nekik pedig ez a pénz pont annyi. BS két nagyobb fotózásból összehoz ennyit.

Tapmancs 2014.10.23. 07:53:36

szabóZ:
"azért, mert a magyar nézők hülyék. Pedig a feladat ott van a címben: mentsd ki azt, aki szimpatikus, és a végsőkig tartsd bent a köcsögöt. "

most a korábbi kiesőkről ne beszéljünk, de hogy szerinted Auréliónak kellett volna nyerni? A kis hülyegyereknek így is akkora már az arca hogy alig fért be a képernyőre, még pont egy újabb valóságsó-győzelem hiányzott volna neki. Ez így pont jó volt, a lehető legtovább volt szopatva, de nem ő nyerte meg.
A korábbi kiesőkről annyit hogy aki unalmas volt, kiszavazták. Ennyi. Akinek meg nem volt gondja az ottléttel (Sylvi, Madár), azokat minek kellett volna "kimenteni"?
Most nem gondolom azt hogy hülyék voltak a szavazók.

grigorij 2014.10.23. 08:43:55

Na SzabóZ, ezt megírhattad volna fejből is, ehhez nem kellett volna nézni!
Ha igaz a felvetésed, hogy már megint a bunkó nézők... hogy nem tudták mi is a cél, azaz a legtahóbbat kellett volna végigvinni, akkor ezzel csak annyit állítsz, hogy Erdei Zsolt a MÁSODIK legnagyobb tahó!
Ha ezt állítod, akkor te meg az első vagy...
Tudod SzabóZ, ha értelmeset akartál volna erről a szarról írni, akkor leírod azt, amit én több napja egy másik bulvárpotálon, hogy a maradék négy (a két cigány tahó, a celeblény és Erdei) közül ki és miért és hogy fog kiesni, hogy mi lesz a vége!
Ez érdekes lett volna, ha leírod, a döntő hármasába egyszerű marketingokokból kell egy tiszta ember, akit az ország döntő része szeret és tisztel - na jó Te nem... -, ez Madár, kelle egy csinős nő, ez a celeblány , és kell egy vircsaftos botrányhős, ez meg a két cigus közül csak az aurélió lehetett, mert a énekes győzike-rokon addigra már eléggé leszerepelt minden téren.
A hármas megvolt, innen már azt kellett eldönteni, hogy a csatorna meg meri-e tenni, hogy egy tiszta és fedhetetlen jellemű sportolóval szemben a tahót jelől győztesnek (mert ugye ehhez a telefonoknak közük nem volt!)
Mivel a soroztanak vége volt, a tahó további szerepeltetése már pénzt nem hozott volna, így a tisztességes utat választotta az RTLK, Madarat jelölte győztesnek!
Ehhez nem kellett megnézni a sorozatot, ez egyszerű marketingfeltétel volt, de ezt egy tévébloggernek tudnia kellett volan. De ugye a bulvár fontosabb...
Ja és ha valaki ennyit nézte ezt a szemetet, mint a zindex bloggere, akkor a legidegesítőbb részeket nem sztárolta volna fel, hanem végig ekézi!
Ez pedig a két "műsorvezető" szereplése, öncélú, ocsmány és humortalan magamutogatása volt!
Lássuk már be, ha igény van ilyen műsorokra, akkor annak a "versenyzők" a főszereplői és nem két mocsok tahó, akiknek annyi humoruk sincs, mint egy kaktusznak, mégis az adott műsorok 70%-ban ők poénkodtak.
Nálam ez zárta ki, hogy ne kapcsoljak el azonnal, akkor is, amikor megnéztem volna a rovarevéseket...
Ja és azért mert Te ettél már férget és neked ízlett, attól még az emberek többségének JOGA VAN undorodni!
nem hiszem, hogy egy blogger ízlésvilága lenne társadalmilag követendő.
Ha meg poénnak szántad, akkor elérted a kis homokos hobbit humorszintjét...
Na mindegy, ez az index és ez egy indexes blogger "tudósítása" melyből kizárólag önmaga ízlése derült ki!
És hogy SzaboZ Erdei Zsoltot max. tahónak tartja, mert a döntőig juthatott...

Dirty Dettiy 2014.10.23. 09:42:30

@grigorij:
Elárulnád, hol írtad meg az eredményt - napokkal ezelőtt?

grigorij 2014.10.23. 09:49:20

@hős cincér:
Még öten voltak... Az origón volt akkor egy hasonló cikk, vita.
Akkor csak azt írtam, hogy kiszámítható - marketingokokból! - a döntő hármasa és ha Madár marad, akkor egyszerűen nem teheti meg az RTLK, hogy a kissrácot elétegye!
De ez véleményem volt, ugyanis a tegnapi utolsó 2/3-án kívül csak akkor láttam belőle, ha este kapcsolgattam.
Sajnos ezek nem valós vetélkedők, versenyek, hanem egyszerű valóság show-k, ahol az üzleti szempont az első, ezt pedig profi szakmai stáb irányítja a háttérből.
Tehát amikor a szőke ment, és maradtak négyen, azt írtam, hogy
- a két zavarsoagyú közül az egyik megy a következőben, és ez a kisebb érdeklődésű GáspálL lesz
- kell egy csinos nő, egy jó és egy rosz
- és most először a jó nyer a rosszal szemben - mert ugye ehhez semmi köze a telefonoknak!
De ez csak egy vélemény volt... De bejött csontra...

egyemakisszíved 2014.10.23. 09:53:20

Hát olyan nagy meglepetés nem történt, sajnos Au-nak azok mellett, akik szeretik, van elég komoly ellenzéke is, ezért tudott Madár nyerni. Neki meg szép a sportolói múltja, a feladatokon kívül keveset volt képernyőn, ráadásul kerülte a konfliktusokat, így nagy utálatot nem tudott kiváltani, ennyi. Az előző két szériát is unalmas játékosok nyerték, ez a papírforma nálunk.

Nagy Endre 2014.10.23. 09:58:39

Gratulálok Madárnak!Aurelio mint showelem és rinyagép eddig jutott.Majd jövőre kap egy műsort ha még érdekel valakit a kisgyerek:D Szilvit lehet ekézni de nem sok nő sőt férfi sem feküdt volna be ennyi csótány közé.Ehhez képest hogy nem vállalta be a 30 mp-es víz alatti merülést nem is értem...

Gia 2014.10.23. 10:17:27

@hős cincér: De cuki az avid!Szerelmetes lettem.. :-)))

egyemakisszíved 2014.10.23. 10:21:29

@Nagy Endre: Mert ott azzal az volt acél, hogy Au-t és Lacit savazza, hogy nem jó neki abban a csapatban, meg sem kérdik, mit szeretne. Bezzeg a másik csapatban mindent megbeszélnek. Ehhez képest másnap a kötélmászásnál Zsófi ugyanúgy rávágta, hogy ő lesz felső kötélen, anélkül, hogy megkérdezte volna tőle, ő mit szeretne, vagy megbeszélték volna. De egy nyikkot nem szólt rá, hogy ez így nincs rendben, meg hogy ő nem választhat.

hannamontanna 2014.10.23. 10:32:32

:-DDDDDDDDDDD ez most vicces volt és tanulságos, a műsor (miket nem mondok??), a poszt és a kommentek is. Köszönöm. A lényeget - a győztes...? kihirdetését- este elaludtam, mert minimálisan sem érdekel ahogy "hírnévre" szomjazó "celebek" miket meg nem tesznek a vélt szavazatokért????? Most ennek nem is volt értelme amit írtam. Totál képzavar. Csak azt sajnálom, nem láttam Au csalódott fejét, de ez pótolható..... Hát nincsenek ábrándjaim a következő szériával kapcsolatban.... mit lehet még gusztustalanságban überelni??? Élő meztelencsiga zabálás, csótányok közé fekvés szemüveg, füldugó ős orrcsipesz nélkül, csótány egyik orrlyukon be, másikon ki, élő hernyók megevése, majd egymás lehányása a nagy örömben...... óriási. (nem). Azt hiszem váltanom kell, mert ezt kevéssé bírja már a gyomrom. Balázs vajon hogyan meséli ezt el majd a kis klambónak??? Apuci tudod azt a műsort vezette, ahol ezek a nénik-bácsik férgeket ettek sütve és pürézve..... :-DDDDDDDDD Klassz. És mi tényleg szavaztunk.

egyemakisszíved 2014.10.23. 10:51:45

@hannamontanna: Au nem vágott csalódott fejet, hanem mosolygott, és gratulált Madárnak. Tehát kár volt pénzt pazarolnod sms-re. Gondolom, úgy van vele, hogy egy volt élsportolótól nem szégyen kikapni, úgy, hogy a verseny szoros volt.

2014.10.23. 10:56:21

Egy előadáson sixx valami ilyesmit mondott, fene se érti, hogy a fenébe hozzák be egy tök ártatlan posztba a politikát, a kommentelők.
Idejöttem elolvasom a posztot, jön Rogán , Semjén, na a fideszes kisnyugadíjas után abbahagytam .
Nem kell ide buziorbánviktort fröcsögő kommentelő, megteszi ezt szabóZ.
Kár, pedig tényleg kíváncsi voltam a Hogyvoltra.

yaksi 2014.10.23. 11:02:49

Szerintem meg pont az a lényege a műsornak, hogy aki szimpatikus, vagy unalmas, azt "kimented" hazamenekíted. Aki mérhetetlenül ellenszenves, azt benntartod, a végéig, majd ott ejted ki, egy lépésre a céltól. Aki meg a legszimpatikusabb, azzal megnyereted. Na, így jött ki a végeredmény. Egyáltalán nem baj, hogy a kis valósághős végigszopta az egészet, és a legvégén kibaszták. Megdolgozott a pénzéért, kb. ennyit ér.

Ancilla 2014.10.23. 11:20:25

@ő-szinte: Egy felsőoktatási intézmény étterme volt. De igen, az undor kiválthat pszichésen gyomornyálkahártya-irritációt. Utánaolvastam még akkor, mert magam sem értettem, mitől fáj a gyomrom. Egyébként a fenti műsor azon jeleneteit nem tudtam nézni, amikor férgeket ettek. Ezek a részek egyébként nagyon ízléstelenné tették ezt a műsort (+ a két műsorvezető alpári poénkodásai, alázásai).

hannamontanna 2014.10.23. 11:47:16

@egyemakisszíved: Ó tényleg kár volt sms-t nyomnom. Pedig még azt is tudom, hogy tökmindegy ki hova-kire küldi, és mégis..... csak nyomom, csak nyomom..... ééénsevagyok normális.... :-))))) Ráadásul mindvégig Angélára szavaztam... francba.

fran7 2014.10.23. 11:55:17

@SmittyB: Azért ezen a téren sixx sem volt ártatlan teljesen, nem csak szabóZ a hunyó.
@yaksi: Ez a kettősség működteti a műsort. Utálod Au-t, de szereted nézni, mikor kínlódik. Kedveled Madárt, még arra is kiváncsi vagy, amikor extrém helyzetbe kerül. Amit amúgy nem kívánsz neki. Azt meg, hogy kit hoz ki győztesen az RTL Klub annak túl sok köze nincs a beérkező nézői smseknek. Néző nem ronthatja el az RTL üzletét. Ilyen realitykben semmiképp.

ő-szinte 2014.10.23. 12:12:22

@grigorij: miért vagy ilyen indulatos, akarsz róla beszélni? :-DDDDDDDDDDDDDDDD

2014.10.23. 12:21:45

@fran7: Nekem most hirtelen nem rémlik ilyen, ha volt, akkor rá is vonatkozik.
Politikai témájú valóban van bőven, (M1 kritika és társai) de nem egy X-faktor, Sztárban sztár műsorkritika csap át liberális sirámba.

ő-szinte 2014.10.23. 12:34:10

@Ancilla: étterem és felsőoktatási intézmény alapból ellentmondásos szavak ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egy_kommentelo 2014.10.23. 12:37:04

Ez a hoyvolt megint nem a tartalom összefoglalása volt, hanem a műsor fikázása...kár érte, eddig ezt egy jó blognak tartottam

Ancilla 2014.10.23. 13:34:05

@ő-szinte: Márpedig étterem volt pincérrel. (Nem a menzai részen.)

ő-szinte 2014.10.23. 14:15:23

@Ancilla: mondom, hogy ez a két fogalom kizárja egymást :-DDDDDDDDDDDDDDD

2014.10.23. 14:37:30

@Commodore: Rákerestem, azért szép, ahogy a saját közönségét, kommentelőit lehülyézi .
De aki pl. ilyet le tud írni, attól mit várjunk: "kiszavazott celebek böfögik fel, hogy kit is gondoltak nyertesnek."
Egy eredeti poén volt azért az írásban, ahogy meglovagolta szabóZ a Bódy Y-ját.
...ja nem.

mosca.della.frutta 2014.10.23. 15:24:59

@yaksi: ... ezen logika mentén haladva tehát inkább megalázó az áhított "Dzsungel Királya" címet elnyerni, mintsem felemelő...? gyakorlatilag ezzel azt mondtad, hogy Madár volt a leginkább gyűlölt, idegesítő, pokolra kívánt celebritás a bagázsban, akit a néző azért hagyott bent a legvégére, hogy kimaxolja a szívatását, és Aurélió az, akit vele szemben preferált a néző, azért lett második, jól értem?
hmmm, ez érdekes megvilágításba helyezi az egész műsort, a következő turnust eszerint nézem majd, köszi. (nem!)

mosca.della.frutta 2014.10.23. 15:30:35

@KapitányG: nem nézted a műsort? "Rélió" nagy kezdőbetűvel - így hívta GLaci Au-t ("Rélio ga-ga.." - így sem rémlik?;)

egyemakisszíved 2014.10.23. 17:51:48

@hannamontanna: És mit kaptál válaszként, azt, hogy köszike, vagy hogy Angéla már kiesett és látjuk, te más műsort nézel. :) Csak mert ezt én még nem próbáltam ki.
Kíváncsi vagyok, fog-e valamit változtatni a nézői szavazáson, hogy az új banda érkezése előtt megszellőztették, hogy mindenki fix fellépti díjat kap, függetlenül attól, hogy mikor esik ki. Bár nem tudom, ez a hír mennyire kerül be majd be a köztudatba. Azt is érdekes volt látni, hogy mikor először kérdezték Balázsék, nem sokkal a kieséses szakasz elindulása után, hogy ki akar hazamenni, mindenki feltette a kezét, akit a kamera mutatott, Madáré viszont lent maradt összekulcsolva, valószínűleg a sportolói múlt miatt az elején megadni magát nem találta volna szerencsésnek. Viszont mikor a vége felé Balázsék szerint közte és Zsófi között dőlt el, hogy ki megy, Zsófi javára, ő is elkezdte mondogatni, hogy voltaképp már ő sem bánná, ha hazamehetne a családjához.

Dirty Dettiy 2014.10.23. 18:32:37

@Gia: Nekem is teccel!
Megcsípjem a farkadat?

Cave Nick 2014.10.23. 22:06:14

Mielőtt visszajön a Sixx nagyúr, szeretném azt bekommentelni, hogy:

-Ezt nézi valaki?

ő-szinte 2014.10.23. 23:33:38

@Cave Nick: nem, csak fantáziálgatunk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

mosca.della.frutta 2014.10.24. 01:37:40

@egyemakisszíved: én úgy emlékszem, mintha vmi olyasmit írtak volna, hogy a napidíjuk fix a játékosoknak, és azt a bent töltött napok számával szorozzák fel, így jön össze mindenki pénze, amit a részvételért kap (a Szabó-lánynak így számolták ki a 7millás fizut)... valamit félreértettem volna?neked van linked az infódhoz?

ő-szinte 2014.10.24. 12:22:23

@Mók_Ica: akkor azért ilyen nagy a csend ;DDD
köcci ;))))

Gia 2014.10.24. 12:44:38

@hős cincér: Ne csípj,inkább simogass! :-))) Akkor dorombolok. :-) ;-)
Egyébként a hős cincér az nem bogárka?

Dirty Dettiy 2014.10.24. 18:15:08

@Gia: De, bogárka vagyok, és néha csípek. De most megtanulok simogatni!

Gia 2014.10.24. 21:09:40

@hős cincér: Hajrá! :-))
A nickneved illet a Celebes műsorhoz. ;-) De hogy megy a cicához?

Mók_Ica 2014.10.24. 21:25:42

@ő-szinte: csak hétfőig :) állítólag már úton van a 2. csapat ....

mosca.della.frutta 2014.10.25. 09:59:16

@Mók_Ica: nagyon szépen köszi az infókért :) bár, őszintén szólva, nem értem... akkor hogyan motiválják a játékosokat arra, hogy minél tovább játékban akarjanak maradni, és minden hülyeséget megcsináljanak..?

Pácsó_Ármándó 2014.10.25. 14:06:47

@Mók_Ica: Ezt néztem én is :)))))
Mekkora posztokat fog róla írni Sixx ! Már előre várom !

ő-szinte 2014.10.26. 00:09:21

@Mók_Ica: már egy hete vissza is jött a másik csapat... ;-)

ő-szinte 2014.10.26. 00:18:08

@Mók_Ica: ennél csak az lett volna szebb, ha HÉ-val vezette volna ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

egyemakisszíved 2014.10.26. 10:35:12

@mosca.della.frutta: Celebjeink a kajáért járnak bátorságpróbákra, ha nincs teljesítmény, nincs csirke, saláta a vacsinak este. A műsor közben meg saját imázsukat építgetik, határaikat próbálgathatják, így nekik érdekükben áll elkötelezetten játszani. Ha nem csinálnak szinte semmit vagy nem elég szórakoztatók, többet nem hívják őket, nem lesz több szerződés sem, szerintem.

Dirty Dettiy 2014.10.26. 13:43:32

@Gia: Igazad van, túl cicás volt az avi, kicsit átdolgoztam.
Holnaptól pedig:

Baukó Éva genya,
Baukó Éva nem genya,
Baukó Éva szép,
Baukó Éva ronda,

ahogy Bódy Szilvivel is ment. Jó lesz.

Gia 2014.10.26. 13:55:42

@hős cincér: Nevetek.... :-)))))))))))))))))))))))))))

Mók_Ica 2014.10.26. 16:55:47

sziasztok :) már lehet szavazni (nem drága sms-ben :) ), a neten, hogy ki menjen az első bátorságpróbára :) hajrá!!!

rtl.hu/rtlklub/celebvagyok

Mók_Ica 2014.10.26. 16:56:40

@ő-szinte: berki és HÉ? tényleg szép pár lett volna :DDDDD

berbenbon (törölt) 2014.10.26. 17:29:10

@Commodore: ... és az én mamám még azt is mondta, fuss Forrest fuss..... :)

Gia 2014.10.26. 18:19:56

"Fincsi" lesz ez a bátorságpróba.. :-o

Pácsó_Ármándó 2014.10.26. 18:49:35

Vasalthere biztosan beállna HÉ mögé, biztos ami biztos és úgy vezetnék az Édent :)

mosca.della.frutta 2014.10.27. 18:52:50

@egyemakisszíved: aha, köszi, ez logikusan hangzik... de mintha sokan elfelejtették volna ott már az imázsépítést, mint olyat; sokan nem éppen a szimpatikus, érdekes, szerethető oldalukat mutatták meg, max az első napokban volt észrevehető, hogy még odafigyeltek magukra, de később már egyre kevésbé... talán Madár és Au maradt meg végig olyannak, amilyenek amúgy is - esetleg még Zé, csak őt nem ismertük meg eléggé előzetesen, szal nem tudni, milyen a normál hétköznapokban...

mosca.della.frutta 2014.10.27. 19:05:31

@Mók_Ica: ahaha, jelentkezzen, aki nem a Baukóra szavazott! ;)

Mók_Ica 2014.10.27. 20:08:06

@mosca.della.frutta: ezek alapján már az első csoportban is így kellett volna szavazni és nem sms-ben.....

ha jól emlékszem az első csapatnál egy vacsorát kellett megszavazni és ez volt, amikor au, zé és laci csodavacsit kaptak, amit Sylvi, Angéla és Zsófi szolgált fel.... más netes szavazásra nem emlékszem.....

ja, és indul a vv7 nov. 16-án!

Mók_Ica 2014.10.27. 21:20:13

@mosca.della.frutta: nem volt elég sms..... hihihihihi.... most mondta BalázsOttó, hogy ezért lett netes szavazás.... és nem vvÉva, hanem Aleska megy az első bátorságpróbára

Dr. Sobry József 2014.10.27. 21:55:15

@Mók_Ica: miből gondoltátok, hogy vvÉva? Merthogy őt utálják legjobban? Nem hiszem. Én például Puskás Petit.

Mók_Ica 2014.10.27. 22:35:00

@fotómodell: nekem ő lett volna a "logikus" választás, ha műsort akarunk :) de látod mosca is így gondolta :)

egyemakisszíved 2014.10.27. 23:01:38

A pasik megtolták a netes szavazást egy kicsit szerintem, akik fürdőruhában akarják látni Aleskát, amint visongat. Bárdos András szájában mi a csuda volt, én nem fogszabályzónak néztem. Olyan volt, mintha kilógna valami sötét szájából. Ha a nyelve kék és így kilógatja, mikor alszik, akkor Bárdos András furább, mint valaha gondoltam. Vagy csak valami árnyék volt? Vagy valami horkolásgátló? Nem mintha tudnám, hogy az hogy néz ki.

ő-szinte 2014.10.28. 01:07:26

@egyemakisszíved: a faszt, de nyilván a pornóst nem hagyják érintetlenül ;-DDDDDDDDDD
lehet, hogy egy auRÍÍÍÍÍlió veszett el benne, nem tudni
meg ugye kell a nézettség ;-)))))))))))) :-DDDDD

ő-szinte 2014.10.28. 01:13:22

@hős cincér: inkább hülye szegény :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de nem hinném, hogy ő lesz a fő műsorszám ;-)

ő-szinte 2014.10.28. 01:14:58

@Mók_Ica: a két agytröszt :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.28. 01:19:30

@mosca.della.frutta: fúúúú, azért balázska beleszúrt évikébe egy kicsikét :-DDDDDDDD
és akire jobban kíváncsiak a nézők: Aleska
egy tanulmány volt évike feje :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
még mindig nem tudja elrejteni a gondolatait , de ezért szeressük, nem a relativitás elméletének átdolgozásáért ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

ő-szinte 2014.10.28. 01:23:55

@fotómodell: pedig puskás peti durván bent lesz a végéig sztem, már most szépet villantott, mert ugye minek is várnák meg szegény Kukit, ha ő már lent van ? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL
priceless

ő-szinte 2014.10.28. 01:32:11

@fotómodell: @Mók_Ica: nem azért mert utálják, hanem mert azért ő tudja mórikálni magát és a népeknek meg sóóó kell ;-))))
de győzött a meztelen igazság meg a szexszag ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.10.28. 07:12:35

@ő-szinte: én is azt írtam, hogy műsor kell, és erre vvÉva jó :) :)
most Aleska védett, így É lesz a következő.... most is csak pár szavazattal csúszott le :)

Gia 2014.10.28. 09:31:49

@egyemakisszíved: Pedig az ilyen éjszakára betehető fogszabályzó volt.Biztos az volt a Bárdos kikötése,hogy csak akkor megy ha azt is viheti.

anonymand kommentelő 2014.10.28. 13:54:10

@ő-szinte: igen, az utálat majd csak a kiesési szakaszban kerül előtérbe.
süti beállítások módosítása