Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7135-7138 - A Cár visszaül a trónra

2014. október 22. 15:00 - julie0812

1.jpg

Vilibá felkapja a vizet a lakáseladás ötlete miatt, ő már negyven éve lakik ebben a lakásban, dehogy is fogja ő eladni! Ildikó próbálja még győzködni Apust, de aztán más taktikához folyamodik: eljátssza a gondoskodó kislányt, fini ebédet főz és felajánlja, hogy szívesen marad még segíteni egy darabig. Közben meg valakivel telefonon azt beszéli, hogy még puhítani kell az öreget, de tuti el fogja adni a lakást.

2.jpg

NonStop elmondja Alíznak, hogy Luca azért ilyen letört, mert sikerült felkutatni az apját, aki egy seggfej. Ó hát Alíz ezt már eddig is tudta, de azért elmegy Ádival együtt Tiborhoz, hogy jól megmondja neki a magáét. Tibi pont leszarja, de Ádi megfenyegeti, hogy ha Luca újra felkeresi, nehogy megint beletiporjon a lelkébe. Alíz szerelmesen pislog Ádámra és meg is mondja neki, mennyire örül, hogy legalább egy apa-pótlék jutott Lucának.

3.jpg

Atikám és Miklós annyira összebratyiztak, hogy Attila felvette Mikit a Berényi Kft-hez. Nagy az öröm, flottul megy minden, még egy fontos ügyfelet is sikerül megtartani Miki révén, aki éppen vissza akart mondani egy üzletet. A nagy happinessbe Nóra rondít bele, mert miután csont nélkül lezavarták a válást, igazából ügyvéd sem kellett volna hozzá, rájött, hogy Miki és Atikám megegyeztek: ha Zsófival felezik a vagyont, akkor Attila visszaveszi Mikit a céghez. Nóra ezért rendkívüli taggyűlést hív össze, hogy megszavazzák, visszatérhet-e Miklós a Kft-be.

4.jpg5.jpg

Zsófi eközben lapátolja kifelé a válással megszerzett pénzt az ablakon, felvásárolja a fél plázát, majd beül Tóbiással a Rózsába pezsgőzni, elvégre Tóbinak is meg kell ünnepelni a Merkádó elleni győzelmét. Kellően becsiccsentve Zsófi további vásárolgatásra akarja rábírni Tóbiást, na meg persze egy maldív-szigeteki utazás se lenne kutya. Tóbiás szerencsére elkobozza Zsófi bankkártyáját és megvárja, hogy kicsit kitisztuljon Zsófi feje. Nekiállnak nézegetni a neten és az ingatlanbizniszről csevegnek, mire Zsófinak remek ötlete támad: megvásárol egy felújításra váró épületet és szállodát csinál belőle. Kíváncsi lennék rá, mennyi lóvét kapott Mikitől.

6.jpg

Peti azon buzgólkodik, hogy segítsen Henriknek és Hannának újra összejönni, fel nem foghatom, miért. Szól Hannának, hogy ugorjon oda, mert lerobbant a fagyis autó – bár kétlem, hogy Hanna ezen segíteni tudna. De majd Henrik! Hanna nem akar szóba állni ex-Bendzsivel, de Peti nem adja fel: elhívja Hannát segíteni valami rendezvényre, ami persze kamu, Henrik ott is ott van, úgyhogy Hanna nagy durcásan ad egy esélyt a magyarázkodásra és hajlandó sétálni vele egy órát.

7.jpg8.jpg

Nóra rábeszéli Lacit, hogy mindenképp Miklós ellen szavazzon, majd Julit is megpróbálja meggyőzni erről, de Juli természetesen nem fog a férjével ellentétesen szavazni. Nóra erre megint Andrást emlegeti, bezzeg annak idején is kiállt a férje mellett, közben meg a főnökével hentergett. Istenem, skippelhetnék már ezt a témát. Végül a szavazás rendben lezajlik, Nóra, Laci és az Atikám által képviselt Claudia nemmel szavaz, de így is megvan a többség. Bár számomra már követhetetlen, hogy kinek mekkora üzletrésze van, mert mintha Atikám megvette volna Claudiáét, úgyhogy nem igazán értem, de a lényeg: Miki újra tagja a Kft-nek. Mindenki lelép, a végén csak Miklós marad az irodában és elégedett sóhajtással kényelmesen beleül a főnöki székbe. A KFT ÉN VAGYOK!

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

töpörtő 2014.10.26. 17:09:43

Ez a sorozat hihetetlen.Atikàm börtönbe akarta küdeni Mikit hirtelen édestestvérek lettek,aztàn meg csak pislog,ha fenéken bilentik.Következö pàr hónap arrol szól hogy fog mesterkedni ellene.Csak legalàbb ne azt mondanà a producer,hogy a valós magyar àtlag életböl meitik az ötleteket.Ebben az összes csalàd gàz ahogy van Giitől,Kertész,Beényi stb.csalàdig.Ha vége lesz egyszer talàn megmerik-e csinàlni pl:ünnepelik Timike esküvöjét egyik ikergyerekkel és gàzrobbanàs lesz mindenki meghal kiirjàk baràtokközt végeÀlmodozom ugye?

töpörtő 2014.10.26. 17:15:06

amugy nincs kedvem vissza nézni hatàrozottan kint volt egy vezetékes telefonszàm ingatlanon amit Zsófi megakar venni kivàncsi lennék létezö szàm e felveszi e valaki.Pàr éve valami jelenetbe vólt egy 06209....szàm az kicsengett hajnalba néztem vissza gyorsan felhivtam de nem vették fel utàna kitörlödött és nem foglalkoztam vele kiveszi fel.
süti beállítások módosítása