Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen 3x13 - Melyik a durvább: Meginni egy pohár férget, vagy együtt fürdeni Krasznai Tündével?

2014. október 19. 17:50 - szabóZ

Állítólag már nincs olyan rohadt hideg, ami leginkább abból látszik, hogy nem veszik fel a hálóköntöst és a tartalék zoknit is a celebek, ja meg, hogy Sebestyén Balázs nem rinyál már úgy, mintha fürdőruhában beragadt volt a frigóba.

A nap mondata Gáspár Lacié, aki pár nap alatt bizonyította, hogy Gáspár Győzőt idéző tufa:

Tudod mikor jövök én vissza Afrikába? Majd, ha fagy

- mondja, és nem is sejti, milyen rosszat kíván magának.

vlcsnap-2014-10-19-16h50m53s5.png

A két műsorvezető már tényleg olyan magas szinten űzi a szalonbuzizást, hogy az már megyei pártfőtitkári állást adnak a KDNP-ben. Sőt már Charlie, a kakadu is beszállt ebbe a játékba, mert mégis mi mással magyarázhatnánk, hogy élő adásban érdeklődik Balázs slicce után, de úgy, hogy azt már egy szombat esti Sat1-szotfpornóban le sem lehetne adni.

Az első játék szót sem érdemel, kajakoznak egyet a celebek, mert ők olyat is tudnak, ennek legfeljebb annyi jelentősége volt, hogy Street Kitchen Zoltán és X-faktor Double Anal Tünde megnyerték, így együtt mehettek később meleg fürdőt venni. És persze Tünde meleg fürdőre menet egy dolgot felejt majd el. Igen, fürdőruhát vinni.

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen előtte Madárnak még le kell hajtania némi turmixolt struccsegget, antilopherét, meg angolnaszemet. Mindezt némi rasszista viccbe csomagolta az RTL Klub, mert mégis mi mással lehet magyarázni, hogy egy kannibálnak maszkírozott feka bármixer készítette a koktélokat, fennakadt szemmel, ami ugyebár arra utal, hogy transzban van. Mert a négerek a magyar néplélek szerint tényleg olyanok mint Fekete Pákó: imádnak hülyét csinálni magukból.

vlcsnap-2014-10-19-17h42m09s46.png

Madár a herét, az ánuszt és a férgeket is lehajtotta, egyedül a kukorica sörrel felütött angolnaszem fogott ki rajta, meg a kecsketejjel megbolondított strucctojás, pedig ez utóbbit azért jobb helyeken úgy hívják, hogy omlett. A legszebb az egészben, hogy egy ember hányt ezen a próbatételen: nem a bokszoló, hanem Bódi Sylvi, akinek elmesélte Madár, hogy mit is kellett meginnia.

De vissza akkor a fürdőkádhoz, ahol Street Kitchen Zoltán feszeng a láthatóan felszabadult Tündével, aki elárul egy hatalmas titkos: otthon meztelenül fürdik. Zé erre nézi Tündét megdöbbenve, és csak annyit tud mondani, hogy én is. Közben a szemében látszik az a hideg rémület, amit csak akkor érzünk, amikor belenézünk a végtelen, kavargó semmibe.

vlcsnap-2014-10-19-17h29m20s31.png

A nézők szavazta alapján Tünde megy haza, ezért azok akik még mindig kemény pornóban reménykednek, hát most már elkapcsolhatnak a közszolgálati tévére: az m1-en is pont ugyanennyi esély van egy kiadós cidára.

És most már tényleg csak egy kérdés maradt. Igen az, ami ott van fent a címben is:

Melyik a durvább: Meginni egy pohár férget, vagy együtt fürdeni Krasznai Tündével?

(Amúgy szerintem egy kicsit túlreagálta ezt a kérdést mindenki a táborban, és nem mellesleg Tünde és jó pár a trópusra ledobott celeb közt csupán két apró különbség van: vannak, akik nem rakták fel a kazettáikat a netre, ellenben nincs is olyan jó hangjuk.)

vlcsnap-2014-10-19-17h42m31s10.png

81 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.19. 18:12:22

Tudom, h a posztoló várja a mondandómat. Igen, a kékpipi nem kakadu.

KapitányG 2014.10.19. 18:24:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Hanem arapapagáj.
És az omlettet nem isszák, hanem eszik.

Nem Penny hajója 2014.10.19. 18:26:12

Azért ez az egész Celeb vagyokos szereplés nem különösebben javította szegény Krasznai Tünde imidzsét. És akkor most finoman fogalmaztam.

mikka 2014.10.19. 18:42:31

@Nem Penny hajója: milyen imidzsről beszélünk? Szopósról?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.19. 19:05:23

@KapitányG: amúgy is kötekedsz, az előkészített omlettet miértne lehetne meginni? :-D

Gia 2014.10.19. 19:41:42

Jó huzata volt az Erdeinek.Brrrr....

level 1 2014.10.19. 19:50:32

Elmebeteg személyiséggekkel készített műsor elmebeteg nézőknek.

A valaha szebb napokat látott Erdei, meg a valaha szebbnek reklámozott Bódi Szilva kőkemény lecsúszása az élet sikerlétráján a legnagyobb látnivaló az egészben. Elrettentő példák mindenkinek!

dex.ion 2014.10.19. 19:58:16

mi a jóistentől van egy huszonéves nőnek ilyen tokája???

Gia 2014.10.19. 20:01:43

@level 1: Kitalálom,neked tévéd sincs. :-)

fran7 2014.10.19. 20:18:03

Fejtem már kecskét, azt könnyebb volt megfogni, mint ezt a malacot. Mondjuk nekem szándékom volt megoldani a feladatot.

Cimili 2014.10.19. 21:12:16

@dex.ion: dex.ion 2014.10.19. 19:58:16
mi a jóistentől van egy huszonéves nőnek ilyen tokája???
Mély torka van. :DDDDDDDDDDDDDDDD

Nagy Endre 2014.10.19. 21:49:20

Sajnálom hogy Zé ment el, azon meglepődtem hogy Madárral ketten kapták a legkevesebb szavazatot.Lehet hogy szimpibb aki hangember és veri a mellét közben 3 számot nem tud megjegyezni persze jókat lehet röhögni rajta hogy milyen hülye.Zé azért is jó hogy ott volt mert nemcsak főzött rájuk de minig segített a feladatokban maximálisan ott volt és nem képzelte magát többnek ebben az egészben mint sokan mások.Tündire visszatérve ahogy a feladatot feladta meg az egész cirkusz körülötte...lehet hogy beteg is volt viszont annyit inni hogy már mindenki rászólt az kínos.Pláne egy nőnél.Hajnalban meg kijött belőle.Valahol igaz amit mondtak hogy nem a dzsungelbe kellett volna jönnie szerintem a karrierjén kéne melóznia többek közt és magán leginkább.Ez a dzsungel szerintem kínos volt neki majd rájön ha visszanézi.

micsoda? 2014.10.19. 21:53:48

....vannak, akik nem rakták fel a kazettáikat a netre, ellenben nincs is olyan jó hangjuk.)

A végére csak előbújik egy kis igazság.

szabóZ · http://comment.blog.hu 2014.10.19. 22:04:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Arra céloztam volna, hogy semmi extém nincs a tojásos tejben. Amúgy látom, hogy ti ilyen törzskommentelők vagytok, mint a két genya, akit befalaztak a sznházba.

mosca.della.frutta 2014.10.19. 22:37:55

@Nagy Endre: én nem lepődtem meg, Madár alakítja a szimpatikus jófiút, mindenki apukáját, de közben a "show-t" nem csinálja, magyarán: unalmas a figurája, és napról-napra egyre unalmasabbá válik... eleinte megélt abból, hogy pozitív személyiség (bár aki figyelt, láthatta, hogy ez sem igaz feltétel nélkül, mert gyakran sustorgott mások háta mögött, előszeretettel beszélt ki olyanokat, akik valamilyen módon kilógtak a nyájból, és a passzív-agresszív stílusa mellett se menjünk el szó nélkül, ahogyan ráerőlteti másokra (többnyire a renitensekre) az akaratát - ezek nem éppen vonzó attribútumok, de ennél nagyobb gond vele, hogy valójában unalmas karakter, ami önmagában nem baj, de egy szórakoztató műsorban..?

mosca.della.frutta 2014.10.19. 22:45:05

... és ugyanez volt Zével is a helyzet, ő egy árnyalatnyival érdekesebb arc - lehetett volna, de többnyire inkább az érdektelenség homályába burkolózott - elfőzöcskézett, gondolom - de ezt a szerkesztők se találták annyira érdekfeszítőnek, hogy akár csak egyszer is bevágják a napi összefoglalókba...
a Tündés kis epizódja meg.... hát, nem is tudom, oké, Tünde talán tapintatlan volt, meg nem is egy vonzó nő, de fogadni mernék, ha Szabóék dédelgetett leánykája követte volna el ellene ezt az "orbitális modortalanságot", hogy melltartó nélkül megy fürdőzni - ahogy egyébként Bódi S. rendszeresen -, vajon akkor is ennyire zokon vette volna?

szerintem egyszerűen túlreagálta, amikor valósággal lesokkolódott egy fedetlen női mellkas láttán, ami egyáltalán nem tette szimpatikussá a szememben, de leginkább FÉRFIASSÁ nem!!

egy igazi pasi nem így reagál egy nő láttán, még akkor sem, ha azt a nőt amúgy a háta közepére nem kívánja - nem sérti meg ilyen tufa módon, hanem valahogy elpoénkodva elveszi a kínos élét az egész - amúgy jelentéktelen - dolognak, de ő felfújta, és éppen ettől vált igazán kínossá az egész, ahogyan lereagálta - ott, a helyszínen is, meg később a táborban is -, számomra itt vált némiképp ellenszenvessé (pedig amúgy őt a döntőbe vártam volna).

/és bevallom, ez a kis közjáték el is gondolkodtatott : lehet, hogy mégsem alaptalanul terjeng róla - már a Konyhafőnök-béli feltűnése óta - a szóbeszéd, miszerint a saját nemét preferálja..?/

mosca.della.frutta 2014.10.19. 22:48:23

@szabóZ: ezt én se tudtam hová tenni, hiszen néhány nappal ezelőtt még lelkesen örömködtek a hatalmas strucctojásnak, hogy milyen jó kis rántotta lesz belőle - ha jól emlékszem, akkor is megszagolgatták, miután sikerült feltörniük, és senki nem szörnyülködött, hogy penetráns bukéja lenne, és köszönik, nem kérik....

sumo · http://sumo.4242.hu 2014.10.19. 23:16:00

A videót nem láttam, de szar. :D

Nem Penny hajója 2014.10.19. 23:48:14

@mosca/della/frutta: van csaja, aki ráadásul a férjét hagyta ott miatta, tehát nem kamucsajnak tűnik.
Szerintem a lehetőségekhez képest korrekten reagált. Eleve azzal, hogy egyáltalán beült vele egy kádba, illetve, hogy a habot odapakolta hozzá. Én is feszengnék, ha egy részegedő, mentálisan se teljesen 100%-os, expornóssal kellene egy kádban ülnöm, miközben tudnám, hogy ezt otthon mindenki látja.

2014.10.20. 00:25:57

Ezzel a szerencsétlen Krasznaival jól elbánt az anyatermészet.
Olyan ronda szegény, hogy nyugodtan szerepelhetne a viccek nagykönyvében, mint a szélesszájú kis béka illusztrációja. Énekelni ugyan nem tud, de "az arca olyan, mint Louis Armstrong hangja". Az is valami...

ő-szinte 2014.10.20. 01:53:18

@szabóZ: x faktor double anal tünde...háttttttttt síííííííííírokkkk :-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.20. 02:01:57

@Nagy Endre: nem szimpibb hanem szórakoztatóbb és ez egy szórakoztató műsor lenne
már kategóriáját illetően
amúgy meg olyan amilyen de a mi kutyánk kölyke :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.20. 02:04:29

@szabóZ: jó a poszt :-)
de most szidod vagy dícséred őket (komencsizőket)? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.20. 02:08:19

@mosca/della/frutta: pont ez a kérdés merült fel bennem... ;-DDDDDDDDD
hogy süt mint a kemence

ő-szinte 2014.10.20. 02:10:52

@Nem Penny hajója: varnus xavernak felesége is volt és gyereke is van, deattólmég... :DDDDD

ő-szinte 2014.10.20. 02:14:42

@AntiChrist: hát mindenki jó valamire
ha másra nem elrettentő példának ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jók a meglátásaid mind két tekintetben ;-)

Nbl 2014.10.20. 02:16:30

@AntiChrist: hát jah, tényleg nem egy szépségkirálynő... eddig nem láttam nagyon beszélni, mert az x faktort nem követtem és követem, így próbáltam elvonatkoztatni attól, h hogy néz ki, mert lehet egy kurca kurva jó fej, belevaló csak is... hát most számomra kiderült, nem az. Jobb lett volna, ha eddig így utálom :)
Amúgy onnan is látszik hogy javul az idő, hogy Balázs nem dobta be a "jól palira vettek a földrajz órán" idézetet a Dumb és Dumberből.

Nbl 2014.10.20. 02:17:45

@Nbl: a kurca nem kell a szövegbe, csak ugye ez a fránya swype...

2014.10.20. 02:50:56

@ő-szinte: Ő sok tekintetben lehetne elrettentő példa :))
@Nbl: Én se követtem teljes egészében a fucktort: bele-belenéztem egy-két adásba, de nekem nem jöttek be a mostani tehetségek. Tündének viszont egyáltalán nincs jó hangja (szerintem), ellenben nem csak, hogy nem szép, de legalább ostoba is, és cserébe legalább cseppet sem jó fej.
Nem önkínzás miatt néztem bele egyébként ebbe a műsorba: Erdeire voltam kíváncsi, hogy mit fog produkálni. Mit mondjak: nagyon mélyre süllyedt szegény azzal, hogy ilyen társaságba keveredett. Jó arc a Zsolt, de ennyire kell a pénz? Ezek szerint... :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.20. 05:13:20

@szabóZ: én értettem a poént, amit láthatólag te nem :-)

foxwiththegloves (törölt) 2014.10.20. 06:28:57

@mosca/della/frutta: a videót nem láttam, de...:)
Most ezt elképzeltem (és a reakciókat) fordítva, h egy nőt leszbiznek le azért mert nem "kedvesen és udvariasan és játékosan" szerelte le egy pasi nyomulását, pedig az még a faszát is megmutatta neki.

Nbl 2014.10.20. 07:43:48

@Nbl: alvás után újra:
hát jah, tényleg nem egy szépségkirálynő... eddig nem láttam nagyon beszélni, mert az x faktort nem követtem és követem, így próbáltam elvonatkoztatni attól, h hogy néz ki, mert lehet egy kurva jó fej, belevaló csaj is... hát most számomra kiderült, nem az. Jobb lett volna, ha eddig is utálom :)
Amúgy onnan is látszik hogy javul az idő, hogy Balázs nem dobta be a "jól palira vettek a földrajz órán" idézetet a Dumb és Dumberből, amit eddig vagy háromszor minimum elsütött már.

trillárom 2014.10.20. 08:03:32

Ennek a műsornak nem az lenne a lényege, hogy a szimpatikus arcokat kimenti a néző a kiszavazással, a vicces és "nem normálisakat" meg engedi tovább szenvedni?

na__most__akkor 2014.10.20. 08:31:08

@Nagy Endre: a név kötelez (KÖTELEZNE)
... Nagy Endre, született: Grósz Endre (Nagyszőlős, 1877. február 5. – Budapest, 1938. május 5.) magyar újságíró, író, konferanszié, kabaréigazgató. „A magyar kabaré atyja.” ...

Amennyire emlékszem, ő kiírta a szóközöket írásjelek után.
Akkoriban ezt tanították az elemiben.

Amikor én gyerek voltam, az elemit általános iskolának hívták, és akkor is ugyanezt tanították. Pedig szocializmus volt.

Manapság???
Szóközökről beszélek. (gyengébbek kedvéért SPACE...) Semmi politika.

2014.10.20. 08:36:22

@Cimili: ez a csaj akkora kő leszbi, hogy az ember szemét szúrja ki. Tipikus érdekkapcsolat, és valszeg az se véletlen, hogy a nő elhagyta a férjét...csak nem a langyi Zé kedvéért. Emlékezzünk csak Barátokközt Buzimisi híres barátnőjére, az is ilyen forma volt, azon is jót röhögtem. Egyébként ez a Zé kellemes arc, gond egy szál se vele, de hogy meleg, az kurvaélet.

mel gibson 2014.10.20. 08:54:30

ez a krasznai egy szerencsétlen sérült,ráadásul annyira ocsmány,hogy arra már nincs is szó.
olyan mintha a shrekből fiona és az egész kelly family torz szerelemgyereke lenne.

mézescsók 2014.10.20. 09:14:21

@ő-szinte: És ez az a pont, amiben sosem fognak egyetérteni a nézők: ki mit tart szórakoztatónak. Ha nekem Zé főzöcskézése, Erdei fagyújtése, Beja asszony mosása, stb. szórakoztatóbb, mint Gáspár Laci melldöngetése, Auréló rikoltozása, akkor máris mást tekintek jó műsornak. A baj akkor van, ha azt mantrázzák a nap 24 órájában, hogy tévedek. Holott csak azt szeretném, ha megengednék, hogy én dönthessek az én ízlésem felől.
Abból kiindulva persze, hogy a párhuzamosok a végtelenben találkoznak, előfordulhat - kb. ugyanolyan valószínűséggel -, hogy a két ellentábor egyszercsak talál valakit, akik közösen utálhat vagy szerethet.

Nick Leeson 2014.10.20. 09:16:21

Én sem értettem Z-t. Krasznainak ronda a képe, a hangja gázos, a haja csapzott. De ahogy hátúlról mutatta a kamera, az alakja egyáltalán nem gáz. A bőre is hibátlannak látszott. Tehát azért lenne mit tenni vele...
Az nem volt egészen tiszta, hogy a "Fürdőruhát nem vett fel" dolog mit jelent... Egyáltalán nem volt rajta semmi (se alkul, se felül) vagy csak a melltartó hiányzott? Így utólag talán az utóbbi. De akkor Z min akadt ki annyira? Számomra elég színházias volt az a jelenet...

Ancilla 2014.10.20. 09:31:01

@mosca/della/frutta @shitgun: Szerinted egy FÉRFIAS férfinak hogyan kellett volna reagálnia egy olyan helyzetre, mint amilyenbe Zé került? Milyen NEM olcsó poént lehetett volna elsütni? Sok férfi valószínűleg nem ment volna a szomszédba ilyenekért, de Zén látszik, hogy volt gyerekszobája, s szerintem nagyon is intelligensen, Tündét legkevésbé sértő módon reagált erre a kínos helyzetre. (Egyébként Mikire miért nem sütötte rá senki a meleg jelzőt, amikor meglehetősen tapintatlanul ugyancsak visszautasította Tünde fölkérést a masszírozásra?) S nem is értem, hogy egy meleg férfit miért zavarna egy meztelen női kebel? Szerinted csak a nyálcsurgatás jelzi azt, hogy valaki férfi? A barátnő iránti hűség és tapintat nem? Az nem jut eszedbe, hogy Zé nem akarta, hogy tele legyen a bulvár azzal a hírrel, hogy egy expornóssal fürdőzött, és még élvezte is? Így is meggyanúsították Zsófival, amikor őt hívta magával bátorságpróbára. Valószínűleg még elég friss lehet a kapcsolata ezzel a hölggyel, s ők tudják, milyen szabályokban állapodtak meg, mielőtt vállalta ezt a műsort. Nem értem, miért kel, ilyen durván belerondítani mások belső ügyeibe? Mert névtelenül, arctalanul bármit mondhatunk?

@AntiChrist: @mel gibson: Tünde - sajnos - nagyon nem tanulta meg, hogy kell viselkedni, nagyon nem érzi a határokat, hogy meddig mehet el, s nagyon nem jól döntött, hogy egy ilyen műsort bevállalt. S lehet, hogy nem is a legszebb nő. De az az alázás, ami itt folyik vele kapcsolatban, számomra ízléstelen, embertelen és gyomorforgató.

hannamontanna 2014.10.20. 09:46:11

@Ancilla: Teljesen egyetértek! Éppen ezt akartam írni - miután itt olvasgatom a történteket- , hogy ebbe az arctalanságba burkolózva milyen "bátor, kemény...." és túlzó kritikát tud mindenki írni. Szerintem Zé roppant intelligens pasi, ennél korrektebben nem lehetett volna sértés nélkül, mégis a feladat végrehajtása mellett elhatárolódni Tünde akciójától. Tünde teljesen tévúton jár, kezdettől félregondolja ezt az egészet. Aki ennyire antiszociális és ezt tudja magáról, mert folytonosan erre hivatkozik, akkor mi a fenének megy el egy ilyen műsorba..? Ja hogy van az a pénz, és már a népszerűség sem a régi, azt értem, de nem volt valami meeting, amin tájékoztatta valaki a várható programról?? Mindegy is.
Eddig azt gondoltam, Zé marad a végéig, de sajnos a normális, az nem szórakoztató. Sokkal szórakoztatóbb Au, aki egy igazi bohóc, vagy Glaci.
Szilvi egy belevaló csaj, én nagyon bírom, remélem marad a három utolsóban. Na neki biztosan mondták mi lesz a program, nem nyivákol semmin, vele mehetne bárki a dzsungelbe.. :-)))))

Nagy Endre 2014.10.20. 09:49:09

Na van új baromság a nap alatt...Zé barátnője leszbi, ráadásul kőleszbi:D Gondolom a két gyerek csak poénból lett mi?

@Ancilla: Sok mindenben egyetértek Z-vel kapcsolatban.Többször dumált Tündével ahogy Madár és Szilvi is hogy kicsit szedje már össze magát.Tünde nem itt fog megváltozni majd az élet kiosztja rendesen ha nem akar változni.Az hogy valaki nem tud nő létére tiszteletet kivívni magának egy társaságban még nőtársai között sem az nagyon gáz.és akkor nem is láttunk mindent amitől mindenki fellélegzett hogy hazaküldték a nézők.

Ancilla 2014.10.20. 09:52:40

@Ancilla: Jav.. .. miért keLL...

Nagy Endre 2014.10.20. 09:53:25

@mosca/della/frutta: Madár nem alakít senkit.Ő lenne a legrosszabb színész a csapatban.Önmaga egyszerűen.Én egyszer nem láttam sunyiskodni, alakoskodni vagy szemétkedni a másikkal.Családapa is, sportoló azt gondolom van tartása.nyílván nem ezekkel az emberekkel akart ő sem lenni de helytállt.Én agresszívnak sem látom.nem beszél sokat inkább megcsinálja amit kell.Showmannek, bohócnak, itt van más.Több karaktert kerestek megkaptuk ezt is.

van_itt_valaki? 2014.10.20. 10:15:20

@mosca/della/frutta: Azért mert valakit nem hogy nem izgat fel, de egyenesen taszít egy drogos, okádék testű, undorító fejű, pszichésen is sérült valami, akkor már egyből buzi???
Ne haragudj, de én ki is rugdostam volna, az egész személye, kívül-belül hányinger. És lehet, hogy Szabó Zsófika idegesítő, stréber, elkényeztetett és egoista, de dimenziókkal jobban néz ki, mint a kitágított ánuszú, úgyhogy igen, ez nem szégyen, bárki szívesebben cuccolná.

2014.10.20. 10:19:37

Charlie papagáj és nem kakadu.

mosca.della.frutta 2014.10.20. 10:47:11

@foxwiththegloves: csak a melltartóját hagyta a táborban, bugyi volt rajta, plusz.... azért azt ugye te is érzed, hogy a két szitu nem analóg? /hovatovább, más vonz egy nőt a férfiban, mit egy férfit a nőben; hogy csak a legkézenfekvőbbet említsem/.

mosca.della.frutta 2014.10.20. 10:55:37

@Nagy Endre: én igen, mert mi a "sunyiskodás, alakoskodás", ha nem az, amikor valakivel magamra erőltetett nyugalommal , türelemmel és kedvességgel kommunikálok szemtől-szemben (bár, az elfojtott feszültség a képernyőn keresztül is szinte tapintható), majd a háta mögött, a saját brigádommal jól kibeszélem, ekézem, ahol érem..?

kedvelem Madárt, és nem bánom, ha őt hozzák ki végül győztesnek (bár, szerintem nem), de igen, alakít ő is - nevezhetjük ezt "önmagának", ha ezt a szerepet szereti magára ölteni (értsd: így látja magát viszont szívesen a képernyőn majd, ha hazatérve visszanézi, vagyis ezt a képet szeretné láttatni magáról), de attól még ez egy szerep, mert ha nem ez lenne, nem sütne róla ennyire az elfojtott belső feszkó.

Thomas Cooper 2014.10.20. 11:02:11

@Ancilla: Szerintem is intelligensen kezelte a szituációt, Zé. Egyébként a barátnője is tök intelligens, normális. Még szép, hogy nem szeretné, hogy mindenféle baromságok jelenjenek meg róla a búlvárban. Krasznai Tünde valóban nagyon renitens, számos rossz tulajdonsága van, de az a kiközösítés, amit a többiek műveltek vele, nagyon ízléstelen volt. Madártól egy kicsit több empátiára, emberségre számítottam. Csalódtam benne. Ahogy fennebb is írta valaki, hiába játsza ő a mindenki apukáját, meg a leadert, csúnyán kibeszélte társait, nem egyszer.

mosca.della.frutta 2014.10.20. 11:02:33

@van_itt_valaki?: nem haragszom, de ez nem érv, ez csúsztatás; mert nem az volt a kérdés, hogy ki a jobb nő nagyságrendekkel, vagy ki a vonzóbb a férfiszem számára, vagy hogy ki okosabb, ki rafkósabb, ecetera... hanem az, hogy aki nem képes hölgyként bánni egy nővel, az számomra minden lehet, csak férfias nem.

bónuszkérdés: csak nem azt akarod ezzel mondani, hogy aki teszem azt, "drogos, okádék testű, undorító fejű, pszichésen is sérült VALAMI", illetve " kitágított ánuszú" (sic), az már nem is ember, azt nem is kell nőszámba venni, hölgyként kezelni - vagy egyáltalán EMBERKÉNT? ... most mit mondjak erre..? nem kedvencem a nő, egyenesen idegesített, és ellenszenvesnek találtam, de azért... durvának találom, ahogyan beszélsz róla, na.

mosca.della.frutta 2014.10.20. 11:06:41

@Ancilla: röviden válaszolok: elüthette volna egy amúgy tőle - a "jó arc" karakterétől - elvárható poénnal, mondjuk; de számtalan ötletem lenne, amivel nem sértete volna így meg szerencsétlen, jobb sorsra érdemes lányt; ismerte a korlátait - többször elbeszélgetett vele - akkor mégis min lepődött meg? mondom, én túlzónak és műviesnek éreztem a felháborodott reakcióját erre a kis közjátékra.

mosca.della.frutta 2014.10.20. 11:09:45

@Nick Leeson: hát ez az, túljátszotta, és éppen ez keltette fel bennem azokat a bizonyos kételyeket (ti. hogy az otthonhagyott "barátnője" - aki nem mellesleg bűnranda - vajon nem kamuflázs-ea részéről), egyébként igen, CSAK a melltartóját nem vette fel, bugyi volt rajta, ezt ő is, Balázsék is megemlítették.

mosca.della.frutta 2014.10.20. 11:17:02

@Nem Penny hajója: @Cimili: láttam ezeket, de nem értem, miért is kellene nekem ezt feltétlenül benyalnom? (egyébként azt tényszerűen TUDJUK, hogy "Zé miatt" hagyta el a férjét" a csaj - akinek a gasztroblogját btw jó pár éve követem -, vagy csak úgy megadtuk neki, mert miért ne?) most hadd ne térjünk már ki arra, hogy hány és hány közismert média- ill közéleti személyiség tolja magáról kifelé a gondosan felépített kamukapcsolatot (házasságot), miközben... tudottan a saját nemét preferálja, mégis, kifelé lazán prezentálja a mintacsaládot, gyerekkel, asszonnyal, kutyával, ahogy "kell"...

mosca.della.frutta 2014.10.20. 11:24:24

@Nagy Endre: honnan tudod, hogy az? olyat még nem hallottál, nem láttál, hogy egy homoszexuális előbb családot alapít, gyerekei születnek, majd évekkel később lesz csak képes felvállalni a másságát - vagy akkor sem, de elválik, mert nem működőképes a házassága ebben a felállásban? (Bereczki-Szinetár páros? mond neked valamit? vagy Tornócky Anita házassága?)

mosca.della.frutta 2014.10.20. 11:27:03

@ő-szinte: ó, hát pont róla feledkeztem meg, pedig... ő a kedvenc példám (amúgy imádom, óriási figura! komolyan.) ;)

mosca.della.frutta 2014.10.20. 11:30:10

@ő-szinte: bennem is felmerült az eshetőség, de gondolod, romlott ételt (mert a záptojás az az, nem?) megetetnének velük? gyomorrontás garantálható - rosszabb esetben kórház és gyomormosás is szóba jöhet -, ezt valahogy nem feltételezem a szerkikről (de aztán ki tudja?), na, csak nem! xD

sweeney todd 2014.10.20. 11:41:26

@mosca/della/frutta: "egy igazi pasi nem így reagál egy nő láttán, " négyszemközt. itt egy egész ország nézi, többek közt a csaja is, még ha egy tuti csaj ül be vele a kádba, akkor sem viselkedhetett volna másképp, ha még haza akar menni. T. meg elég rusnya nő. és még alpári is ráadásul.

mosca.della.frutta 2014.10.20. 11:42:03

@shitgun: na pontosan, erről beszélek én is (és valóban nincs baj felőlem sem azzal, ha süt a fickó, csak a kamukapcsolatok országosan történő terítési szándékát nem bírom annyira tolerálni, szerintem hazugságban élni szimplán gáz, Zé pedig elég jó arc ahhoz, hogy ne próbálkozzon ezzel).

mosca.della.frutta 2014.10.20. 11:46:00

@sweeney todd: "itt egy egész ország nézi" - pont ezért reagálta le vsz rosszul, mert így többet árult el magáról, mint amennyit tudni szerettem volna róla, plusz valóban gyökér volt, na jó, finomítok: tapintatlan - a nála jóval gyengébb szellemi színvonalon leledző lánnyal - ezzel visszaélni pedig... minimum primkóság (mondom, TŐLE! egy Au-tól nem feltétlenül).

Ancilla 2014.10.20. 12:10:41

@mosca/della/frutta: Mindig meglepődöm azon, hogy egyesek milyen információkra alapozva állapítják meg valakiről, hogy meleg. Még a házasságban élőkről is. S egyébként is: miért foglalkoztatja ez ennyire a közvéleményt? Lassan ott tartunk, hogy az ember nem mer azonos neművel szorosabb barátságot kötni, mert azonnal ráfogják, hogy biztosan homoszexuális vagy leszbikus. Szerintem megközelítőleg sincs ennyi belőlük, mint ahányat feltételeznek.

Zére visszatérve: számomra SEMMI nem utal erre. A férfiaknál ugyanis ez - tudomásom szerint - genetikai meghatározottságon alapul, s ebből következően vannak bizonyos külsődleges jegyei: hanghordozás, mozgás stb. Zé egy vonzó, értelmes pasi, teljesen normális világlátással, az emberkehez való normális viszonnyal.

Nagy Endre 2014.10.20. 15:03:52

@mosca/della/frutta: kérdés volt és nem állítás.sokan már mindenfélét beleképzelnek ebbe a két emberbe.(zé és párja).Azokról akikről írod hogy érintettek honnan veszed?ha nem tudod ezeket alátámasztani akkor csak vádaskodás és rágalmazás az egész.Egyébként meg mindenkinek a magánügye ez is.

Nagy Endre 2014.10.20. 15:08:28

@mosca/della/frutta:Madár korábban is közölte azokkal akikkkel gondja volt hogy mi a véleménye.Az meg hogy megosztja azokkal akiket magához közelebbnek érez semmi gond nincsen.Én Aureliot tartom a leginkább kétarcúnak mert a kamerába mindent lehord a sárga földig meg ilyen lúzer meg csicska.Jó példa erre a legutóbbi bátorságpróba ahol az általa lenézett Tündének még azt is beígérte hogy a csicskája lesz meg óránként megmaszírozza...No comment.Persze egyébként is annyit érnek a szavai mint egy marék fos.10 perc múlva már az ellenkezőjét mondja.

randomuser1 2014.10.20. 15:08:54

há nemtm, biztosén élek valami szörnyjárta országban, de mifelénk egy átlag céges karipartin a krasznaitünde kategóriájú pocsolyarészeg csajok egél kapósak, akár hosszutávra is...

mosca.della.frutta 2014.10.20. 15:46:54

@Ancilla: azért, mert vehemensen tagadják; ha nyíltan felvállalnák, nem lenne mit találgatni, de persze megértem, hogy nem vállalják fel, vagy nem szívesen.... itt általában nem túl megengedő a közvélekedés /még/.

a másik, én sem mondtam Zéről, hogy hommer, csupán, hogy ez terjeng róla a neten egy ideje, és hogy eddig nem gondoltam én sem, de a Tündés közjáték után óhatatlanul merült fel bennem a gondolat, hogy talán mégis lehet alapja a szóbeszédnek... és ennyi; nem állítottam semmit, csak gyanú ébredt bennem.

mosca.della.frutta 2014.10.20. 15:53:28

@Nagy Endre: az, hogy korábban már közölte szemtől-szemben a véleményét bárkivel is, nem menti fel a háttérben való sustorgás-ekézgetés alól, szerintem ez világos.
ami Au-t illeti, szerintem te vérkomolyan veszed, amit poénszinten be-bedob a kisgyerek - Lacinak is beígért egy heti csicskulást, aztán azt se vette komoylan senki - se Laci, sem ő; ez az egész csak játék, poén, show, hogy legyen min röhögni - nekik is odabent, nekünk meg idekint; amúgy én a kisgyereket nem gondolnám kétarcúnak, ahogy eddig láttam, pacekba is odamondogatta ugyanazokat, amiket a riportban szokott, de azt se dimenzionáljuk túl, annak is 98%-a show-elem szerintem... xD

mosca.della.frutta 2014.10.20. 15:56:46

@Nagy Endre: "szerintem" a köbön, na, bocs a szóismétlésekért, nagyon tudok ;) Madár egyébként szerethető karakter, nem mondom, hogy nem, sőt, azt írtam még a legelején, fentebb, hogy nem bánnám, ha ő nyerne... (rá is férne, meg is érdemelné).

mosca.della.frutta 2014.10.20. 16:02:59

@Ancilla: tisztázzuk, hogy nem értettelek félre, most te tényleg azt írod lényegében, hogy egy, a saját neméhez vonzódó férfiember KELL rendelkezzen bizonyos külsődleges bélyegekkel (ami nettó baromság, akarom mondani tájékozatlanság!), plusz ha meleg, mint olyan, már nem is lehet "vonzó, értelmes pasi, teljesen normális világlátással, az emberkehez való normális viszonnyal.."...?? ez most komoly? basszus! (gondolkozz már, mielőtt leírsz valamit, légy olyan kedves!)

2014.10.20. 16:40:38

@Ancilla: Sok minden mást sem tanult meg, ahogy elnéztem a csajt...
Értem egyébként a kritikádat, és valahol jogos is - ilyen világot élünk. Már úgy értem, hogy:
"Úgy vagyunk programozva, hogy azt higgyük, mindenki lehet valaki, pedig valójában mindenki egy senki." /True Detective/

Nem ennyire egyszerű persze a mai világ, de egy fontos szeletét a problémának viszonylag jól érzékelteti.
Túl sok ember él már a Földön, a kitörési lehetőségek egyre behatároltabbak, semmit nem jelent már mondjuk az, ha valaki írt és megjelentetett egy könyvet. egy világbajnok sokszor és sok szempontból kevesebbet ér, mint egy celeb. Közben mégis (szinte) mindenki keresi a kitörési lehetőséget, hogy igazolva láthassa: ő szebb, ő jobb, a MÁS, ő TÖBB.
Tele vannak a tehetségkutatók tehetségtelen jelentkezőkkel, akik mégis megnyernek egy-egy versenyt, azokból is tizenkettő egy tucat. Krasznai is ezeknek a táborát gyarapítja (tudom: ő nem nyert).
A lényeg: ezért csináljuk az egészet (legalábbis ez az egyik ok): még a névtelenségből kommentelés is egyfajta önigazolás arra, hogy MI TÖBBek vagyunk az átlagnál.
Ki meddig jut el: van, aki Krasznai szintjéig, van, aki "csak" a hozzászólásig :)

@Emmanuel Goldstein: Tényleg? Nem szeretnék annál a cégnél dolgozni... :)

randomuser1 2014.10.20. 16:45:55

@AntiChrist: rendes programozós körökben nagy keletje van az olyan lányoknak, akiket megabájton kívűl más fiziai jellemzőkkel is le lehet írni, okés?

mosca.della.frutta 2014.10.20. 17:56:26

@AntiChrist: utolsó előtti mondatodhoz: korántsem mindenki akar eljutni arra a bizonyos szinte - a Krasznaikéra, vagy a hozzá annyiban hasonlatosakéra, hogy akár a saját anyjukat is eladnák egy kis extra reflektorfényért adott esetben... ez egy meghatározott embertípus attribútuma, míg mások számára (és remélem, ők vannak többségben) ez egyáltalán, még csak "szintnek" sem számít.
süti beállítások módosítása