Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x04

2014. október 16. 11:00 - Chat Géza

1.jpg

Egy lány egy épület tetején, annak is szélén áll és sír, de úgy, hogy csak lucsog az orrából a takony. Ez nem hiszti, ez komoly dolog. Kap egy sms-t és egy videóüzenetet, amin épp jól megtestüli valaki, mire elhajítja a telefont a francba. De mivel ettől a házi pornó videó nyilván nem törlődik, ő is leugrik, meghal, egy hekker meg a szobálya rejtekéből kiégeti a telefont. Eközben az ICC legnagyobb kütyübuzija, Sebastian is előkerül. Dorn jön hozzá lebaszó ágon, hogy miért firkálnak róla a lapok olyat, hogy feltört egy adatbázist, amitől az egész ICC korrupció gyanújába keveredett? Kicsit WTF, hogy mi van, de hamar kiderül, hogy Sebastian kicsit rá van csúszva a szerencsejátékra, és gyanús körülmények között pikk-pakk kicsengetett 40 ezer euró adósságot. De honnan a pénz? Ez bassza most Dorn csőrét.

Eközben németből megjön a freulein és közli, hogy a fent vázolt különös öngyilkossághoz hasonlóan már ketten feldobták így a bakancsukat, tehát egy sorozatgyilkosról van szó, azaz feltehetőleg van egy negyedik ember, akit még megmenthetnek Hickmanék. Így is van. Egy focista srác laptopja kezd el veszetten villogni, hogy üzenet érkezett.  Az egész ICC már németföldön űzi a nyomozást. Sebastian lecsapolja a helyi netkávézó minden adatforgalmát, merthogy a fenyegető üzenetek onnan indultak, vagy valami ilyesmi, a lényeg, hogy látja, hogy éppen mi zajlik. A hekker rácsatlakozott a megmurdelt fiatalok kütyüjére és a tudtuk nélkül rögzített mindent, már amivel zsarolni lehet, persze. A tetőről stagedivingoló lány videójából kiderül, hogy a muter kanjával bújt össze, így Hickmanék a gyors vizit alkalmával elviszik a  laptopot, de a kedves mamának nem szólnak, elég neki a keserű gyászpirula.

2.jpg

Sebastian hekkel: Dániából jön a jel. Kocsiba be, irány Koppenhága. Ott rárúgják az ajtót valami kocka faszra, aki kőkeményen visszaugat a fakabátoknak, zsebfilozofálgat, hogy mi is minősül fenyegető üzenetnek, de a lényegen nem változtat: nem ő a gyilkos, merthogy Sebastian kébe azt mutassa, hogy az éppen most tölti fel a videót abban a bizonyos kávézóban, ahol a bongyi holland nő meg a német rendőrasszony kérdezősködnek. A felesleges köröket mellőzve most már csak egy laptopot kell keresni, amin egy videófeltöltés fut éppen. Megvan. A tulaj pedig egy csinos szőke lány. Ennyit a sztereotípiákról. De miért tesz egy csinos lány ilyet? Röviden: volt egy tábor, ahol az öccsét kegyetlenül megalázták ezek a menő gyerekek (és ezért öngyilkos lett?) , így most bosszút állt rajtuk. Nem kapkodta el, na.

3.jpg

Ügy lezárva. Sebastian még marad egy kérdés erejéig, merthogy a német rendőrnő az ex-nője. Az lehet, hogy a fiú, Eric tőlem van? Igen. És miért nem szóltál? Mert eljátszottad a vagyonunkat és otthagytál a szarban. Négy évbe telt mire kivakartam magam az adósságból, azért. Jó, de megváltoztam. Hiszi a piszi. de majd alkalmanként telefonálhatok, hogy mi a helyzet? Ok. Kösz. Dorn még bekérdezi Louist, hogy Sebastian honnan szerzett 40 ezer eurót. Louis bevallja, hogy ő volt, de persze az össze kolléga ezt mondta, Dorn meg igazából pont leszarja és szó nélkül becumizza a sztorit.

Még több Crossing Linesért ide kattintson!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása