Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7127-7130 - Bölcs Oszi, a terminátor

2014. október 15. 15:00 - julie0812

1.jpg

Juhéjj, Hanna kipenderítette ál-Bendzsit, miután kénytelen volt bevallani, hogy ő igazából Henrik és gyerekkora óta ismeri a szőke csajt, a fotó magáért beszélt. Úgyhogy Hanna szépen kidobta az olaszt, úgy ahogy volt, félmeztelenül, majd rohant Petihez pityeregni. Peti persze rámozdult Hannára, gondolom a vigasztalós-szexre apellált, de sajna ezúttal nem jött be, pedig lehet még a pusszancs eladásnak is kedvezett volna, ha a kocsiban szexelnek. De Hanna inkább hazarohant, majd kapott egy sms-t Bendzsitől, hogy találkozzanak az első randijuk helyszínén. Légyszi, ha igazán szerette.

2.jpg

Áron elújságolja Zitának, hogy Baltát összeverték, mire Zitának lelkifurdalása lesz, már abban sem biztos, hogy tényleg Balta volt-e betörő. Mindegy, akkor is megérdemelte – érvel Áron. Na, ha ezt már jól megbeszélték, akkor akár randizhatnának is. Zita könyörög az apjának, hadd járjon Áronnal, de Atikám hallani sem akar róla, mégiscsak gengszter családról van szó. Juli szerint viszont a gyerek megérdemel egy esélyt, ha már Miklós is kapott egy huszonnyolcadikat. Hát jó, meghívják Áront ebédre, úgy látszik, neki is rugalmas a munkaideje. Atikám egy darabig játssza a szőrösszívűt, majd hirtelen megenyhül, mert kiderül, hogy valamikor együtt teniszezett Áronnal (?). Na mindegy, a lényeg, hogy áldását adja a fiatalokra. Halleluja, végre Zita is bepasizhat.

3.jpg

Hanna elmegy a megbeszélt helyre, ahol Henrik akrobata mutatvánnyal akarja elnyerni szíve hölgye bocsánatát, ugyanis elvileg hatalmas tériszonya van (bár már ez is kétséges), mégis valami várfalon egyensúlyoz, ahonnan Hanna rántja vissza, mert sehogy sem akarja befejezni a hisztit. Sajnos tuti megbocsájt neki, pedig én már frászt kapnék a mosolyától.

11.jpg

Bartha már beszélt is Babában a lányokkal, némelyikük szíves-örömest pornózna. Nikol pedig beszerzett néhány dvd-t, csak hogy legyen némi ihlet a szereplőválogatáshoz. Zsolt olyannyira ihletet kap, hogy a dvd-ket a konyhapulton hagyva elkapja Nikolt és bevonulnak a hálószobába huncutkodni. Közben Áron meg pont hazaér és felfedezi a filmeket, de a hálóból kiszűrődő pajzánságok hallatán úgy dönt, kívül tágasabb.

4.jpg

Zsófi sztárügyvédje, Gedeon ismét előkerül, de ezúttal Zsófi csak arra kéri, hogy minél előbb rendezzék le a válást, lehetőleg békés úton, nem akar több feszkót, még mindig dúl benne a bűnbánat Timike miatt. Gedeon épp menni készül, amikor beállít Miklós és közli Zsófival, hogy bepereli az elmaradt haszon miatt, ami a szőlőbirtok eladásából ered – persze mindezt Nóra tanácsára. Zsófi kiakad, a birtok volt az ő szíve csücske, micsoda aljas húzás ez Miklóstól és széttépi a keresetet.

5.jpg6.jpg

Közben Gedeon az udvaron kávézgat, jön Nóra és Gedeon felszólítja, hogy tartsa féken az ügyfelét, mert zaklatja Zsófit. Meghallja ezt Atikám, és úgy látszik, most ő az ügyeletes jófiú, mert arra kéri az ügyvédeket, hagyják békén Mikiéket, le tudják ők ezt bokszolni kettesben is. Sőt, felajánlja, hogy majd ő megnézi, mi a helyzet, van-e szükség ügyvédre. Atikám benyit a sötét irodába, ahonnan Miki és Zsófi majdhogynem kidobják, mert éppen gyűlölködve szitkozódnak, de Attila bölcsen rávilágít, hogy ez a nagy gyűlölet azt jelenti, még mindig szeretik egymást. Végül megérkeznek Gedeonék is és Nóra arcára enyhén szólva ráfagy a mosoly, amikor Zsófiék bejelentik, hogy rendezték a nézeteltérést és Miklós birtoklón kezébe veszi hites neje kézét.

7.jpg

Nórát a gutaütés kerülgeti, miközben Miklós és Zsófi előadják a nagy kibékülést és közlik az ügyvédekkel, hogy fele-fele arányban osztoznak a vagyonon. Nóra elviharzik, Miklós utána, de Nóra iszonyúan berágott, mert ezzel az alkuval Miklós Timike szájából veszi el a falatot. Ezt kompenzálandó, kiszámlázta az ügyvédi munkadíját Miklósnak, amit a Cár meglepődve vesz tudomásul, ahogy azt is, kettőjüknek már nincsenek közös terveik a jövőre nézve. Hát, nem tudom mire számított.

8.jpg

Henrik elmeséli Bendzsivé válásának könnyes sztoriját: jó haverok voltak, Bendzsi a gazdag, aki jachtokat árult passzióból, ő a csóró karbantartó. Bendzsi autóbalesetben meghalt, Henrik apja vezette az autót, úgyhogy ő is. Jött egy gazdag fószer, ő pedig Bendzsi nevében eladott neki egy hajót. És jól beleélte magát a szerepbe. Végül visszamennek a villába, de Hanna nem enyhül meg, elküldi Henriket. Pedig szerelmes belé – vallja be Petinek, aki jött vigasztalni, még egy őket ábrázoló társasjátékot is készített saját kezűleg, de úgy tűnik, nem ő fog nevetni a végén.

9.jpg10.jpg

Bartháék épp végeztek a menettel, amikor beállít Zoli és Bölcs Oszi, még jó, hogy nem előbb jöttek. Oszi legfőképp Krisztiánra van ráizgulva, ugyanis ő is katona szeretne lenni. Krisz inkább passzolja a gyereket, méghozzá egyenesen Áron nyakára, aki felettébb boldog a megtiszteltetéstől, főleg hogy végre zöld utat kapott Zita bugyijába (na jó, azért ott még nem tartunk, de majd nemsokára). Oszkár, akinek a hajhossza randomszerűen változik az egyes jelenetekben, talált egy stukkert az apja szekrényében és gyorsan megkeresi Áronékat a parkban, akik épp az első csókra készülődnének. A pisztolyt feltétlenül ki kellene próbálni, szerencsére Oszi nem ért hozzá, Áron pedig még időben riasztja Krisztiánt, így megakadályozza a vérfürdőt.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.10.15. 15:23:29

:-DDDDDDDDDD érti, aki érti ezt a katyvaszt, én ugyan nem értem. Pedig figyelek rohadtul. Máskor ugyanazt a történést, amit ugye végignézhetünk - pl Gizi vitázik Mackókával - mégegyszer végignézhetjük ahogy elmeséli Böskemamának. Most hogyhogy kimaradtunk abból, hogy Mikikém milyen meggondolásból mond le a pénzéről, és miért nem akarja Nórát???? He? Valaki érti, magyarázza már meg. Kb olyan, mintha kimaradt volna húsz-harminc rész. Vagy én vagyok a hülye.... Oszi meg és az ő hadonászása a csúzlival, ugyan haggyukmáá'... már csak azt vártam, lelövi Zitát..... vagy ki az?

julie0812 2014.10.15. 16:15:13

@hannamontanna: Ezt az egész Miki-Zsófi témát én sem értem, egyszer kicselezik egymást, máskor gyűlölködnek, utána meg összeborulnak? Fogalmam sincs, mire megy ki a játék és mi a cél ezzel az egész hercehurcával, de Miki lépései teljesen logikátlanok... mint általában a legtöbb történés :)

hannamontanna 2014.10.15. 16:30:48

@julie0812: Leginkább az az érzésem, hogy a történetírók magukat szórakoztatják, ide-oda kapkodnak, és minket jól kihagynak a történetből. Meg vagyok sértődve. Nem is akarják, hogy értsük. Le van a néző sz*rva. De hogy engem ez miért érdekel egyáltalán??? Nincs jobb dolgom? Pl nem tudom mit főzzek hét végén....?
süti beállítások módosítása