Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x08 - Aurélió a szopórolleren

2014. október 14. 08:00 - candyperfumegirl

Csárli csinos kis papagájházat kapott a közvetítőállásban, nagyon remélem, hogy ez a következő lépése a hatalomátvételi tervének, ami arra irányul, hogy végleg kitúrja Balázsékat az állásából, én ezerrel drukkolok neki. Kezdünk, az első szegmens két szálon fut, és mindkettő határtalan izgalmakat ígér. I. „Rettegett” Zsófia hatalomra jutását, valamint Aurélió és Sylvy elemi logikával folytatott egyenlőtlen küzdelmét regéli el.

1003hetfo01.png

Utóbbiakkal kezdjük, kincsvadászatra indul a két matekból felmentett zseni, nagyon tudatosan választották ki pont őket a Die Hard 3-ból ismert feladatra. Van egy ötliteres meg egy háromliteres edényed, de pontosan négy liter vizet kell egy üres edénybe áttöltened, de lehetőleg még ebben az évben, itt több ponton is komoly nehézségekre lehet számítani. Táborba közben megérkezik a levél, hogy Zsófi lett az új commandante, aki egyből elkezdi osztani a feladatokat a hangadók megszívatása mezsgyéjén, sarkalatos pontok, hogy Gáspár Laci költözik, Au meg vécét pucol, megint. El lehet képzelni, milyen népszerűek ezek az intézkedések. Kincsvadászokra közben ráesteledett, már ott tartanak, hogy két litert sikerült pontosan kimérni, és ezen a ponton nem látják, hogy egészen konkrétan egy pofonegyszerű lépésre vannak a feladat megoldásától. Ezek a két 1024-es négyzetet sem tudnák összehúzni, ha azok egymás mellett lennének. Végül Au feje fölött jelenik meg a villanykörte, nagy az öröm, lesznek luxuscikkek, remélhetőleg USB kábel meg tejhabosító.

1013hetfo02.png

Ebben az adásban Rettegett Zsófia próbálja lopni nagyon a reflektorkényt, először Lacival van némi hatalmi harc, ami a nagyon durva „segítek, ha már megkértél”, „nekem te ne segíts!” passzív agresszív váltásban csúcsosodik ki. Lacit máris Aurélió váltja a szopórolleren, akit a nagyasszony azzal fogad, hogy beosztotta vécét pucolni, amit Au már másodszor lát el 8 napon belül, és az első beosztása 3 napig tartott, de Zsófi szerint így igazságos, ha ez a feladat körbejár. Többiek közben a láda problematikáját égetőbbnek ítélik meg, ami Nelson Mandelával kapcsolatos kérdéssel nyitható, és 10 szem mentolos cukorka a jutalom. Ezért izzadt a két agysebész az elemi logikával, ráadásul Szilvy nem is eszik cukrot.

1013hetfo03.png

A kötelező Balázs-Jani minishow során Csárli rárabol Balázs sliccére, és a pár perces blokk végéig aktívan ügyködik is rajta, ami elképesztően, térdcsapkodósan, bevizelősen vicces - már ha 12 éves kisfiúk vagyunk. Közben ismertetik a holnapi bátorságpróbát is, ami kivételesen jó is lehet szerintem, legalábbis megfelel a bátorságpróba szó szerinti fogalmának: éjjeli őrséget kell állni a vaksötétben, egyedül, miközben Balázsék mindenféle nyugalom megzavarására alkalmas hangeffekttel operálnak.

1013hetfo04.png

Pár perc eltelik a műsorból a nagy Bódy Silvy –féle kajahisztivel is, Laciék libikókázása révén egész nagy adag kaját kaptak, ráadásul csupa olyat, amiből első hallásra teljesen jó vacsit lehet főzni, még strucctojás is van, ami kollektív ámulat tárgyát képezi vagy öt percig. De Szylvi behisztizik, hogy sajt helyett túrót kapott, a tojás pedig a húshoz hasonlóan gyilkosság, úgyhogy ő most önkéntes száműzetésbe vonul a nagy paleó-szentélyébe. (=el a kajaszagtól) Hiába vigasztalja Madár, azt valahogy senkinek nincs kedve közölni, hogy a durcát kiváltó túró valójában feta sajt, gondolom több marad nekünk –alapon, ami végre a túlélőösztönök alapszintű kialakulására utal a táborlakók részéről. Van még egy spontán (nem) paródiaest a tűz körül, amiből csak Auréliót tudnám kiemelni, aki tényleg meglepően hitelesen hozza Gáspár Laci hadarását.

1013hetfo05.png

Jani valamit felírt a táblára, aminek eredményeképpen olyan fejjel navigálja végig a következő felszopószöveget, mint a hülyegyerek, aki kutyaszart tett a napközis tanárnő kajájába. És ha eddig nem lett volna egyértelmű, ma van a szívassuk Auréliót világnap, vérünk máris indul a bátorságpróbára. Közben meg Rettegett Zsófiának ki kell kiáltania valakit a leghaszontalanabb táborlakónak, a többiekkel egyetértésben – úgy, hogy Au nincs jelen. A választás persze hogy rá esik, mert átaludta a zuhany és disznóól építését, és csak a seggét mossa a patakban naphosszat, pedig éppen most masírozik bátorságpróbára a szerencsétlen. Erről az eseményről sokat nem érdemes beszélni, Balázs és Jani nedves álma az egész, zárjuk be a hülyegyereket egy-egy telefonfülkébe, ahol kígyók, minikrokodilok, bogarak meg mindenféle ismeretlen eredetű anyag ömlik rá, miközben általános műveltségi és középgyenge matematikai kérdésekkel terrorizálják. A gondok ott kezdődnek, hogy már Fördős Zé neve sem mond neki semmit, a KFT meg nem zenekar, hanem egy cég vagy micsoda. Nem részletezem. Annyit még megtudtunk, hogy Balázs második neve Ottó, és azt is, hogy ha Aut még egyszer elküldik bátorságpróbára, egészen biztosan idegösszeroppanást kap. Holnap Zsófia nagyasszony megy az éjszakai virrasztásra, Balázsék már majd összepisilik magukat az izgalomtól, mi mindennel fogják ráhozni a sikítófrászt. Az „RTL soha többet nem dolgozik veled!” mondatot javasolnám.

Címkék: celeb vagyok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2014.10.14. 09:19:57

Köszi Candy, klassz volt, szokásosan!:) (Rettegett Zsófiáért, még egy piros ponty:)

hannamontanna 2014.10.14. 10:36:36

:-)))) remek volt..... Isten bizony viszketegséget kapok ettől a Balázs-Csárli kombótól. Az is kezd érdekes lenni, ahogy Jani amikor beszél, teljesen Balázs felé fordul, és neki adja le az összekötő szöveget..... kifejezetten jól elszórakoztatják egymást. Lassan ideje lenne a műsorra koncentrálni. Nem tudom mi a fene van velük??? Lehet hogy valami afrikai kór... Szegény Auréliót kezdem sajnálni. A két ütődött meg csak vihog rajta. Szánalom.

Mirocska 2014.10.14. 11:05:45

Szuper volt, köszönjük! :-)) Az 1024-es poén nagyon tetszett!
A párom most először nézett meg velem két részt, végig tolmácsolnom kellett, mert Gáspár Laciból egy szót sem értett! :-D

fofofo 2014.10.14. 11:10:05

remek volt a poszt, köszi! az meg mennyire gáz, hogy Tündi után Aura száll Zsófika, a leglabilisabbakra.

LoLa 2014.10.14. 11:12:38

Nem értem milyen fajta vegaság az, amibe a sajt belefér, de a túró meg a tojás nem.

ő-szinte 2014.10.14. 12:10:37

Nem azért de ezután a wc pucolós őrület után mondja azt valaki, hogy nem nehéz munka celebnek lenni ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweeney todd 2014.10.14. 12:23:02

ahhoz képest, hogy állítólag éheznek, egyik sem fogy.

hannamontanna 2014.10.14. 12:32:12

@sweeney todd: Igen, én is ezen gondolkodtam... az előző szériákban már ilyenkorra lötyögött a többieken a ruha...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.14. 13:30:09

vissza sixx-et, mert hiányoznak a gif-ek.

candyperfumegirl 2014.10.14. 13:37:34

Akkor még egyszer.
Sixx nászúton van három hétig, engedtessék meg neki, hogy nem hogyvoltozással meg gifek gyártásával tölti az estéit.
A Celeb vagyok minden nap van, ez heti hét estét jelent, ezért visszük öten, váltásban, nem egyforma a stílusunk meg az eszköztárunk.
A gifek KURVA sok munkát és időt jelentenek, és azon túl, hogy a képanyagot szolgáltató alapanyag előfordul, hogy csak hajnalban válik elérhetővé, engedtessék meg nekünk, hogy nem azzal szarozunk munkaidő előtti alvás helyett az éjszaka közepén.
Arról nem beszélve, hogy én személy szerint nem is értek hozzá, de ha valaki csinál gifeket megfelelő méretben, formátumban és minőségben, én minden további nélkül feltöltöm őket a postba.
Ezt most írtam le utoljára ilyen részletességgel.

micsoda? 2014.10.14. 13:43:46

Jó a poszt:) Azért van egy pár durva bátorság próba. Szerintem az előző szériákban, könnyebbek voltak.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.14. 14:00:20

@candyperfumegirl: mikor először írtad is megértettem, de honnan fogja tudni, hogy hiányzott (mármint sixx) ha mikor visszajön nem látja minden poszt neve alatt a nevét. ;)

:D:D:D

Ezt a marhaságot most én se hittem el magamnak. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.14. 14:41:39

@candyperfumegirl: tetszik neki a bokád, azért harapcsikálja, ne szívd mellre a témát :) a poszt pöpec.

penna 2014.10.14. 14:50:19

nagyon nem kedvelem ezt a végtelenül egyszerű srácot, de azért az durva, hogy 10-ből csak 9 ember szavazhatott a tábor lustájáról, és az, hogy a távollévő Au-t is ugyanúgy megilletné a szavazás joga, a 9 táborban heverésző nagyokos közül senkinek se jutott eszébe. még akkor is, ha ezzel max. felhozta volna döntetlenre az állást és mondjuk az ikesigés leányzó szavazata dönthetett volna. ha már annyira kényesek a tisztességre meg az egységre.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.14. 14:56:36

@penna: aki gyerek, nem szavazhat! hogy nézne már az ki??? még a végén a sütivel kezdenénk az ebédet. ejnye már. és még a leckéjét sem csinálta meg (retyó kitakarítása)

Baaah 2014.10.14. 15:17:52

Naon jó volt (azért sixx hiányozhat kicsinkét? :D, azé hogy örüjjjjön :))

paranyuszi (törölt) 2014.10.14. 15:38:28

Én csak azt akartam kérdezni, hogy gifek nem lehetnének?????? :D (bocs nem tudtam kihagyni! :) )

mosca.della.frutta 2014.10.14. 15:46:03

- és azt nem lehetne, hogy olyan személy vigye ezeket a hogyvoltokat, aki nem rühelli nézni? mert addig oké, hogy sixx nászutazik, rendben, értettük; de hogy chatgézát kivéve eddig mindegyik hv-ről messziről ordított, hogy az írója a halál f.szára kívánja leginkább az egészet, az igen hervasztó, de leginkább élvezhetetlenné tette - különösen a mai posztot -, én nem is értem, mi ez a hájpolás itt ma, ilyen szar hv-t nem nagyon olvastam még itt, inkább hagyta volna a fenébe a posztoló az egészet, ami nem megy, azon felesleges erőlködni.... aproposz, chatgéza! nincs kedved naponta dzsungelhogyvoltozni..?

*jinx* 2014.10.14. 15:46:22

@LoLa: Na ez az... de fogadjunk a cipője, táskája, dzsekije viszont bőr tehát állatból van.

Tegnap rendesen megsajnáltam Au-t. Az a két szerencsétlen véglény egyre szánalmasabb... Dumb és Dumber legalább nem volt rosszindulatú. Ezek után remélem ő nyeri meg! :P

virágméz 2014.10.14. 15:56:24

@paranyuszi: Ha jól értettem a post írójának hozzászólásából, akkor ők teljesen mással foglalkoznak napközben, és az írás csak hobbi, kikapcsolódás, baráti besegítés,... éjszakába nyúlóan (vagy kora hajnali kezdéssel) készül el a napi olvasnivalónk. Mivel többségében végigszenvedjük az adásokat, "képben vagunk", ezért én képet egyáltalán nem hiányolok, viszont a remek összefoglalók szórakoztatnak. Elég egy mondat, ami megnevettet, és már szebb is a munkahelyi főnököm.

bukott madonna két nagy didivel 2014.10.14. 16:04:11

@candyperfumegirl: Szia Candy, jó hv! köszi és végre hogy olvashatlak (személyes vélemény) :)

esetleg x faktor élőt csinálsz?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.14. 16:06:31

Külön tanulmány, hogy akár itt, akár a Comment:com-on írt bármit is sixx, mindig jópáran voltak, akik elküldték a halálba, most hogy nem ő ír, megy a sírás itt is, ott is.
Több nyitottságot már, emberek.

kitikati 2014.10.14. 16:06:36

Azért nászút ide vagy oda Sixx elég gyakran előfordul az interneten. Nem irigylem az ifjú asszonyt...

candyperfumegirl 2014.10.14. 16:12:53

@aggyistenbrittudós: igen, ez így van, elég vicces jelenség... :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.14. 16:37:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: neki jóhogy, külön élvezi, de itt már a többiek bőréről van szó :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.14. 16:39:31

@bukott madonna két nagy didivel: helló CICIS!!!!!!! hát most látlak!!!! köszönök akkor már :)

nosce 2014.10.14. 16:40:09

@Akármi Áron:
elsőzni nem mersz, mi ? :)

nosce 2014.10.14. 16:41:00

@paranyuszi:
jaja giffekkel ütne :)

Akármi Áron 2014.10.14. 17:03:03

@nosce: Dehonnem:)))) Most is a csúcson vótam, hát látod? (A többi
belső monológ vót, jóhogy:D)

@mosca/della/frutta: Hogy nem érted, az a te gondod, de képzeld el, hogy nekem tetszett, nem kicsit. És nem maradok ezzel egyedül, úgy látom. Mások, különbözőek vagyunk...hála a jó'stennek.

paranyuszi (törölt) 2014.10.14. 17:39:06

@virágméz: Számomra ez mind világos, a hsz-emet humorbonbonnak szántam. :) Látom Neked nem ment át, nem baj! :)

paranyuszi (törölt) 2014.10.14. 17:39:36

@nosce: baszki az két f?? :) szóval azzal, igen! :)

virágméz 2014.10.14. 17:45:24

@paranyuszi: de Neked átment, és az a baj

Krétagarbó 2014.10.14. 17:51:44

@candyperfumegirl: Hajrá Candy, nekem nagyon tetszett. Gif nélkül is:) (Azokat úgysem látom, valami plugin install problémám van...:)

paranyuszi (törölt) 2014.10.14. 18:09:31

@Krétagarbó: whatever! :) Te èrtettél, nem? :)

Rodolfo63 2014.10.14. 18:09:44

@candyperfumegirl:

"Sixx nászúton van három hétig, engedtessék meg neki, hogy nem hogyvoltozással meg gifek gyártásával tölti az estéit. "

/off

sixx nászúton? mióta házasodhatnak itthon az azonos neműek? :D :D :D

mással nehéz magyarázni azt a mérhetetlen csöcs és seggundort, amit a posztjaiban össze bír hozni :D

/on

jó lett azért a poszt :D

bukott madonna két nagy didivel 2014.10.14. 18:15:05

@aggyistenbrittudós: héééhhhéééjjjjj!!! Szia Biri! Örülök, hogy látlak mikor lettél brittudós???? :D
Örülök, hogy újra összefutottunk!!! :)
nagy puszi neked!!! :)

rábaszhespics Koncsíta 2014.10.14. 19:30:08

Háj mindenkinek.
Hogy metélte volna újból körül az a szerencsétlen papagáj azt az idióta Balázst.....hányingerem volt közben. Ezt miért kellett, de komolyan???
Réliótól meg a hideg ráz, sajnálom a pénzt, de fogok szavazni a köv. nap, hogy bátorságpróbázzon újra és újra és újra.....kivétel a védett napokon. :)

ő-szinte 2014.10.14. 20:23:53

@mosca/della/frutta: most ezzel nagyon egyet eretek ;)
ENGEDTESSÉK MEG ;DDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.14. 20:33:56

Nekem nem tetszik a poszt, gif-fel gif nelkul dögunalom.
Sajnálomcsi de nem szokcsi hazudnicsi mert faszcsiság.
Es kerem vissza Gézát.
Köcce ;)
süti beállítások módosítása