Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x07 - Hülye vagy te, nem robot

2014. október 13. 10:30 - zaphodbb

A fenti címnek tulajdonképp semmi köze magához a részhez - nem tartalmazza annak esszenciáját -, de Janinak ezt sikerült benyögnie a műsor végén Balázsnak, aki valamilyen misztikus oknál fogva robotot utánozva indult le a táborba a villalakókhoz, izé, táborlakókhoz. Úgy érzem, ez a mondat az egész műsor címe is lehetne akár, van benne valami filozófikus mélység, amit még én sem értek.

Egy szolíd állatpornós utalással kezdődik a rész, a Charlie és Balázs között kibontakozó szerelmi szálat követhetjük nyomon: a papagáj épp Balázs sliccénél tevékenykedik, ami rendkívüli módon szórakoztatja a műsorvezetőket. Aztán kis zavart vihogás után inkább megetetnek vele egy tollat.

balazs_papagaj.jpg

Megtudjuk, hogy a mai Nagy Attrakció, amivel el tudják adni ezt a részt az lesz, hogy Bódy Sylvy levetkőzik. Spoilerezek: nem vetkőzik le, két kitakart mellet láthatunk majd csak egy percig sem, ahogy mosakszik. Az, hogy Sylvy hányszor megmutatta már a mellét különböző újságokban, senkit sem érdekel, pedig pont az ő mellei már szinte közkincsnek számítanak.

Ami sokkal izgalmasabb Slyvynél: most jön a büntetés a Borzalmas Bűnért, a banán és az alma megtorlásra vár. Választaniuk kell a többieknek, vagy ők sem esznek vacsorát, vagy a két fiú nem eszik 24 órán át. Ez ám a remek alkalom a moralizálásra, mindenki jól fényezheti magát, hogy ő mekkora közösségi ember, hogy nem evett bele a malackajába, míg ez a két hitvány rongyember meg de. Úgy tesznek, mintha minimum egy komplett 8 fogásos, rántott csirkés, somlóis menüt zabáltak volna fel a fiatalok előlük. De a közösség érdeke. 

Példát kell statuálni.

sylvynez.jpg

Sylvy kicsit olyanná válik ebben a kérdésben, mint egy SS tiszt. Lacinak meg ez az egész rettenetesen fáj. Dehát ez csak egy BANÁN meg egy ALMA, baszkikáim. Mindig eszembe jut Woody Allen mondata ezekről az emberekről: “Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető ha eleget töprengünk rajta.” Lehet, hogy velem van a baj, de haljak meg, ha értem, hogy miért ezen a banánon és almán megy a hisztériázás már két napja. Az egész jelenetnek egy dolog ad némi sót meg borsot: Sylvy rászól Aurélióra, hogy ne mártírkodjon, Aurélió persze mélységesen felháborodik ezen, mert hát nincs mit tenni, egy 3 éves értelmi szintjén áll szegény, és az orra alatt dünnyög, amikor elhangzik a nap mondata:

Nekem ne szóljon be, aki abból él, hogy fényképezteti a testét.

aurelio.jpg

Laci nagy kedvence a műsorvezetőknek, de engem halálosan idegesít, hogy már két napja azt hallgatjuk tőle, hogy Auréliónak kitől kéne bocsánatot kérnie. Most épp Mikitől, mert belerángatta az evészetbe. Én nem tudom ez honnan jött, szerintem nem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy “megeszed, bazmeg, megeszed.”

Jön a kincsvadászat, őrülünk meg az izgalomtól, Sylvy olvassa fel a feladatot, kicsit rosszabbul, mint az én nyolcéves lányom. Aurélió kiborul, hogy a nővel kell mennie, aki abból él, hogy fotóztatja a testét, ordítva közli mindenkivel, hogy ne szóljanak hozzá. Ez már az a hangnem, amiért én levernék neki egy kurva nagy tockost, hogy figyeljél már oda, kicsifiú. Madár apáskodva meg is fenyegeti egy kissé, hogy leszbaj, ha ezt így folytatja.

sylvy.jpg

A kincsvadászaton se Madár, se Miki, se Sylvy nem problémázik egy büdös szót sem azon, hogy vizesek is lesznek, újra Autól hangos a műsor, mert ő fázik. Magán a vadászaton át is ugorhatunk egy elegáns szökkenéssel, mert azon kívül, hogy Miki szexuálisan szóban zaklatja kicsit Sylvyt, semmi izgalmas nem történik, megszerzik a kulcsot és már viszik is a ládát. 

Visszatérnek a táborba, a képen Tünde, akinek nem értjük mi van a fején és miért. Zsófi leápolja Auréliót, nem úgy, hanem valamivel kenegeti, törölgeti a kezét, úgy érzem lemaradtam valamiről. Sylvynek megint olvasnia kell, de a kilohertz rövidítésének kiolvasása komoly nehézségbe ütközik neki, pedig elvileg azért az érettségiig ő is eljutott anno. A ládában fűszerek vannak, örülünk. Most jön a műsor nagy dobása: Sylvy elmegy Aurélió seggmosó patakjához fürdeni, láthatjuk a kikockázott fedetlen keblét és a bugyijából kilógó kőműves dekoltázsát. Szinte süt az erotika a képernyőről (nem). 

topless.jpg

Érkezik a vacsorának való, ma este jót főzhetnek, Zé odaélvez a hozzávalók láttán menten. Aurélió arca egy tanulmány, már háromszor feldarabolta fejben a társait a kajáért. Miki ennél okosabb, ő inkább átalussza az egészet. Aurélió szorgosan hordja a kiürült tányérokat a malacokhoz, közben mindegyikről lenyalja, ami még esetleg maradt rajta, szánalom a köbön. Majd még kicsit meg is alázza magát, kiáll a többiek elé és bocsánatot kér mindenért, még azért is, amit gondolatban sem követett el soha.

A reggeli jelenetben még mindig Aurélió éhsége körül forgunk, Zsófi számomra teljesen érthetetlen okból úgy látja jónak, ha hajnalok hajnalán felmegy az alvó Aurélióhoz és kitartó gügyögéssel felébreszti. Aztán jól megsértődik, amiért a srác ahelyett, hogy repesne örömében, inkább mogorva, és üvöltözve jön le a vackából. Úgy tűnik azonban túlléphetünk a kaja körüli hacacárén: a két bűnös kap egy-egy tonhalkonzervet, megkegyelmeznek nekik odafentről. Oké, ugorjunk, életünk legjobb tonhala, haladjunk.

zsofi.jpg

Laci és Miki bátorságpróbájára megyünk, ami azért remek, mert most majd Lacit hallgathatjuk, ahogy pánikol és HISZTIZIK. Mondom én, hogy ez a rész erről szól. Harmatgyenge kispöcsök. Balázs félrebeszél, szerinte a függőleges az, ami vízszintes, mindegy is, a lényeg, hogy egy a víz fölé húzott üvegkalitkában kell egyensúlyozniuk, hogy összeszedjék vízbe pottyanás nélkül a csillagokat. Lacitól vagy ezerszer hallhatjuk a próba folyamán, hogy ő nem akar fulladozni, hagyják a picsába az egészet, de Miki kemény, mint bolti zsír, minden csillag után rádumálja, hogy ne adja fel. 5 csillag után azonban Laci kimondja a bűvös mondatot, leszedik onnan őket, senki sem fulladozik, Laci lelkifurdal, magyarázza a bizonyítványát. Miki hallgatja, vigasztalja, egy pszichológus veszett el ebben a szép nagy emberben.

laci.jpg

Balázsék jönnek, elhangzik a címben említett gyönyörű mondat, és kb. ennyi is a lényege a beszélgetésnek, jön a holnapi bátorságpróba áldozata: Aurélió. 7 nap alatt ő már hatodszor megy, helyes, hátha leszokik a hisztériázásról. Ráadásul megint gusztustalan bogaras feladat lesz, ömlenek majd a csótányok Au fejére bőven, körömrágva várjuk. 

Címkék: celeb vagyok
30 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.10.13. 12:52:25

Meg vagyok lepve, Zsófi még mindig rá van gerjedve Au-ra, aszittem, h mostanra már kiábrándul.
Mikor fognak elkezdeni kipotyogni? Mert eddig (az 1. 2-ben) már az 5. után elkezdtek.
Egyébként pedig Bódi Pocahontas for president.

micsoda? 2014.10.13. 13:46:13

"....de Miki kemény, mint bolti zsír, "
Kár, hogy a mondás nem kerül fel Balázsék táblájára, ajánlanám:) Mondjuk azt nem értem, miért kőműves dekoltázs?

hidroponi 2014.10.13. 13:48:43

az tenyleg a honi oktatas melypontja volt, amikor a 35kHz-et probaltak elolvasni.

Baaah 2014.10.13. 14:25:33

Én meg ezt is átaludtam, de így is jó :)

Axl__Rose 2014.10.13. 14:37:53

@micsoda?: Azért mert a kőműveseknek szokott így kilógni kicsit a seggvágatuk a melós gatyából mikor hajlonganak a vödörért, vagy pl. lehajolva dolgoznak...

egy_kommentelo 2014.10.13. 15:00:54

Én azt vártam, hogy amikor Laci hisztizik és kimondja, hogy "Celeb vagyok, ments ki innen", akkor Miki csakazértis elmozdul középről, és mindketten belezuhannak a vízbe. Akkor röhögtem volna igazán, teleszájjal! :) (Igen, a legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne semmi irigység. :))

DerBroCode 2014.10.13. 15:10:25

Ha a Sylvys jelenetet eljátsszák Gyémánt Alekszával akkor elhiszem hogy a Kolosi nem tudja mi az az internetes pornó :D

dr doktorka 2014.10.13. 15:19:54

Celeb vagyok, nincs nyócosztályom! - a magyar erre programozza napját, majd tátott szájjal bámulja ezeket a semmittevőket.

Ez a Bódi Szilvia egyébként a legnagyobb vesztese ebben az atomsérült agyúaknak készült műsorban. Szegényke elől elrejtették a smink készeletét, így most már teljesen úgy néz ki mint egy 45 éves, 3 műszakos, textilgyári munkásnő.
Hát hiába, Szilviánál is bejött a törvény: minél inkább benne vagy a korban, annál többet kell mutatnod a testedből, hogy egy férfi észrevegyen.

CJKrisz 2014.10.13. 15:30:35

@egy_kommentelo: Dettó, bár én azt vártam igazán, hogy Balázsék lesznek olyan genyók, hogy megfürdetik őket. :D

CJKrisz 2014.10.13. 15:38:23

@dr doktorka: A leírásból ítélve te sem vagy kivétel az atomsérült agyúak közül, mert láthatóan nagyon tisztában vagy a műsorban zajló dolgokkal. :) Meg aztán a két kezed összetennéd, ha olyan nőt reszelhetnél, mint Bódi Szilvia. Mondjuk elég nehéz lenne összetenni, mivel az egyik akkor épp az egéren van....

dr doktorka 2014.10.13. 16:20:46

@CJKrisz:

Ne légy frusztált, te teljesen foglalkoztatott, nyugaton már lefutottak ezek az agysorvadásosoknak szóló szériák, nem kell azt nézni, hogy tudjam miről van szó. Ellentétben veletek birkahülyékkel, ti még azt sem tudjátok, hogy a müsor lényege az, hogy aki szimpi, azért küldjük az sms-t hogy kimentsük a féregzabálásból meg húgyivásból. Errefel ti agysérültek pont fordítva szurkoltok meg szavaztok.

Bódi Szilvi meg már nem az a kategória, akire a stramm fiúk gerjednek. Az, hogy egy dzsungelben kell mutogatnia a csöcseit, egy beismerő vallomás tőle, hogy eljött rá a kor, amikor már csak erről lehet megismerni.

kis.herceg 2014.10.13. 16:32:25

"a müsor lényege az, hogy aki szimpi, azért küldjük az sms-t hogy kimentsük"

akkor ezt figyeld, mi van ha én inkább azt akarom kiszavazni aki idegesít? hogy ne kelljen tovább néznem. akkor hülye vagyok ugye? és mi van ha ez a szabály egy baromság és az a hülye aki kitalálta?

kis.herceg 2014.10.13. 16:36:43

vagy neadjisten te vagy a hülye

Macropus Rufus 2014.10.13. 17:14:02

@sepörd: ez is mehet, de a műsor lényege tényleg az, hogy aki szimpi az minél elöbb menjen el onnan, és aki nem az azt szarrá szopatni. Itt meg pont az van, hogy aki szimpi azt tartják bent (ergo: aki a kedvencük azt szarrá szivatják) és aki nem tetszik azt meg kiszavazzák, tehát az aki nem a kedvenc semmit nem szív, aki meg a kedvenc azt szét szopatják..

Macropus Rufus 2014.10.13. 17:17:01

@Macropus Rufus: mert ha tetszik ha nem ez a végeredmény. Te kiszavazod azt akit nem akarsz látni ott, tehát azt aki valami miatt nem gyerebe neked. És ott tartod azt akit szívesen látsz ott, tehát azt akit lehet picit komálsz. Tehát jól megszívatod ezzel. És akit nem akarsz ott látni (aki nem jönn be neked) az mehet a csába. Nem fordítva kellene? Ha már amúgy is valami miatt rühelled a tagot, akkor őt kellene szivatni nem és nem azt akit nem rühelsz v. nem annyira rühelsz...

dr doktorka 2014.10.13. 17:54:52

@sepörd: "mi van ha én inkább azt akarom kiszavazni aki idegesít? hogy ne kelljen tovább néznem. akkor hülye vagyok ugye?"

Igen, hülye vagy. Pont rátok van szabva a müsor színvonala.
Egyébként elmehetek hozzád a haverommal. Én Colat öntök a szádba, ő meg pisit. Anyád meg szavaz, hogy én húzzak el, mert én egy idegesítő alak vagyok, bezzeg a haverom milyen szimpi. Te meg még meg is köszönöd anyádnak, hogy engem szavazott ki.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.10.13. 20:27:04

@dr doktorka: te szerencsétlen fasz, "nyugaton" ezek a műsorok olyan nézettséget hoznak, hogyha azt forintosítanánk, leszopnál egy talicska aprómajmot érte.

lutria 2014.10.13. 20:31:24

Végülis a Gáspár Laci mi a fenéért(a pénzen kívül)ment a dzsungelbe ha szinte mindentől(a gyors sportkocsikon kívül) annyira fél hogy az első pillantásra minden feladatot feladna,bármilyen következménnyel is jár?Tisztára mint a győzike,ez valami Gáspár családi beütés lehet...
Aurelioval meg feltűnés nélkül finoman kitoltak,amikor a feladat végén már mindenki vízben volt rajta kívül,ő azon nyafogott hogy nem akar vízbe esni és evezzenek be érte csónakkal-a stáb elkezdte az egész szerkezetet lassan leengedni a vízbe úgyhogy előbb utóbb muszáj lett volna neki úszni.:)
A Bódi Sylvi pancsolós jelenetét cenzúrázás nélkül is meg lehet nézni az RTL oldalán.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.13. 20:50:21

@sixx: ezen most nagyon röhögtem, kreatív megfogalmazás :-D

kis.herceg 2014.10.13. 20:58:39

@dr doktorka: igen, a 2 eset ugyanaz, istenem..

ő-szinte 2014.10.13. 22:28:04

@dr doktorka: megértjük, hogy nem érted
bizonyos IQ alatt nehéz helyé kezelni a dolgokat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csiri bá 2014.10.13. 23:10:55

- És megtudhatjuk ki a kedvence?
- Nékém? Á Tánkáránká.
- A Novák Angéla?
- Igén, a Tánkáránká. Többet kíne mutatnija magábú'. :D

Thomas Cooper 2014.10.14. 04:32:16

@dr doktorka: akkor szavaznának a nézők rendeltetésszerűen, hogyha a bent maradt legutolsó lakó nem királylánynak meg babomfaszának lenne kikiáltva, hanem a brigád legynagyobb lúzerének. Itt van elbaszva az egész. Így a néző persze, hogy azt szeretné, ha a kedvence nyerné el a dzsungel királya címet.

A másik dolog meg az, hogy akit nem kedvelek, nem szívesen nézek. Még akkor sem, ha szopatják. Remélem, hogy a frusztrált tanítónő stílúsú, grammar nazi Zsófika mihamarabb hazarepül, de nem azért, hogy aztán az X Faktort ő vezesse. Faszpörgettyűs, üvöltözőmajom Aurélió is mehet utánna.

Sosem gondoltam, hogy valaha ezt fogom írni, de Bódy Sylvi a legszimpatikusabb a szereplők közül.
süti beállítások módosítása