Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7119-7122 - Egy gyilkos az apám és ez iszonyú!

2014. október 11. 15:00 - julie0812

A mai részben lesz bőven meztelenkedés, csöcsök és kockák, na jó, azért csak olyan félig-meddig BK style, pezsgőfürdőzés a nappaliban, medenceszex, giccses lánykérés és családi dráma, szóval az írók mindent megtesznek azért, hogy felpörögjön a sorozat és ez már megint sírva röhögősre sikeredett.

1.jpg

Kezdjük azzal, hogy Tóbi és NonStop kicsomagolják a kárpótlásként kapott jakuzzit, jön Enikő és új-pasi-Rudi és annyira megörülnek a felfújható medencének, hogy azon nyomban csapnak egy jakuzzi-partit a nappaliban, itt tényleg mindenki ráér bármikor, ajj, de szeretem. Nosza, mindenki fürdőruhára, Tóbiás sorban gyártja a koktélokat, már Ádám sem búslakodik az elmaradt fizetésért. Meghívják Zsófit is, és persze Alíz sem akar kimaradni a buliból, gyorsan beteget jelent és szalad ő is csobbanni. Útközben még párkapcsolati tanácsot is kap Kingától, aki épp most közölte Ádámmal, hogy Gézával újra szeretik egymást és elhúznak vidékre, halleluja, így legalább már nem kell befesteni a lenőtt haját. Szóval Kinga azt mondja Alíznak, hogy ne másszon rá annyira Ádámra, mert Ádámnak mindig az kell, amit nem kaphat meg.

2.jpg

New Bartha is tudomást szerez a buliról és beállít ünneprontónak. Enikő próbál kedves lenni vele, de Krisztián elkezdi kiosztani, amiért fürdőruhában mutogatja magát három pasi előtt, igaz, abból az egyik nem is játszik, de mindegy. Enciék inkább lelépnek, Zsófi és Tóbiás ruhapróbát tartanak Tóbi esti randijára, Ádám elmegy egy újabb adag piáért. Marad Krisz és Alíz a jakuzziban, jól egymásra cuppannak, a habok pedig minden izgalmat eltakarnak.

3.jpg4.jpg

Gizi teljesen maga alatt van, hogy becsődölt az örökbefogadás-projekt és szokás szerint szappanoperát bámul. Laci eldönti, hogy elérkezett igazi lánykérés ideje, annak rendje és módja szerint:

-          levélírás, amit Gizi búcsúlevélként értelmez és azt hiszi, Novák szakítani akar vele, ezért lenyúl egy üveg konyakot a kisboltból

-          limuzin és mariachi ruha bérlés, valamint egy kazal vörös rózsa beszerzése

-          sms Gizinek, hogy a parkban várja, épp mielőtt Gizi nyakalni kezdené a piát

-          végül térdre borulás és gyűrű átadás

-          IGEN

-          szelfi

-          konyak kiöntése a mosogatóba

5.jpg6.jpg

A medencés kufircot Zsófi és Tóbiás szakítják félbe, bár nem tudni, hogy tényleg volt-e szex, mert nem úgy tűnt, de minden esetre Alíz és Krisz megbeszélik, hogy mindenkinek azt mondják, csak csók volt, más semmi. Zsófi persze rögtön beszámolót tart a Rózsában, Ádám pedig könnyedén kiszedi az igazat Alízból: volt szex, na és akkor? Meanwhile Enikő nekiesik Krisztiánnak, hogy képzeli, hogy összejött Alízzal? A hírek szokás szerint gyorsan terjednek. Krisztián Enikőt, később pedig Ádámot is megnyugtatja, hogy nem lesz folytatása a dolognak. Én is megnyugodtam.

8.jpg

És akkor az újabb dráma a végére: Nóra és Timike Miklós 50. születésnapjára készülnek, Timike szerint az apja már kész vénember. Miki nem szeretne nagy felhajtás, csak egy szolid vacsit családi körben, de Timike ragaszkodik hozzá, hogy meglepetés bulit szervezzenek. Nóra el is indul, első körben Juliékat invitálja szívélyesen, de ők most éppen nem annyira szeretik Miklóst. Ezután Nóra Vilibát célozza be, de pont arra jár Zsófi, meghallja, hogy mi készül és kedvesen megjegyzi, hogy milyen kár, hogy András nem érhette meg e jeles napot. Merthogy itt éppen egy gyilkos készülnek megünnepelni. Na, ezt nem kellett volna kihallgatni Timikének, a troll leány azonnali magyarázatot követel, majd felrohan a lakásba. Nóra óriásit káromkodik: „Ezt jól megcsináltad, hogy a franc essen beléd!”

7.jpg

Nóra Timike után rohan és próbálja menteni a helyzetet, de Timike nem kíváncsi a magyarázkodásra, mert neki hazudtak, ő rákérdezett, de Miklós mindent tagadott. A leányzó átmegy Mikihez, de csak azért, hogy közölje vele, hogy utálja és soha többé nem akarja látni, mert MEGÖLTE ANDRÁST!!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása