Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x03

2014. október 09. 09:00 - Chat Géza

1.png

A még az évadnyitó részben jól megmurdelt drága kollegina, Anne-Marie instant gyászolását mellőzve, na meg Louis drága feleségének az új, Dorn által kikönyörgött ügyészségi munkahelyét – igen mostantól ő fog szarrá perelni, vád alá helyezni, jogi uton sittre juttatni mindenkit, akit az ICC elkap – szóval ezeket a nem túl fontos részeket ejtve koncentráljunk inkább a heti ügyre, egy fanatikus Orwellbuzi mesterlövész patikamérlegen kimért ámokfutására.

Öt embert lelőnek Párizsban. Az áldozatok között nincs kapcsolat, csak pont rosszkor voltak a sarki hot-dogosnál.  A civileket, halkan, hangtompítóval küldte halálba, míg a zsekák kicsit színpadiasabb kivégzést kaptak: az egyiket hangtompító nélkül érte a golyó, mire a jó partner berohant az épületbe, ahonnan a gyilkos jól megröptette hét emelet magasságából. Levelet is hagyott, perszehogy. Innen lehet tudni, hogy egy napja van az ICC-nek összekoldulni 100 millió eurót, na meg azt is, hogy emberünk Orwellbuzi, vagy csak egy stréber magyar szakos, mivelhogy az 1984-ből idézget. Megkezdődik a nyomozás, de hamar kiderül, hogy a faszi nem a pénzre utazik, mert szerda éjfél után egy perccel, azaz csütörtökön 0:01-kor Bulgáriában egy téren iktatott random öt embert.

2.png

Itt már egyből jelentkezik vezetékesen műholdason a nagy killer, hogy ja, hát a pénz az tényleg nem érdekli, csak juttassák el az üzenetét, röviden:  az egész világ szar, hazudnak nekünk, a felsőbb hatalmak irányítanak mindent, bla bla bla és ezen változtatni kell. Fineszes Hickman stand-upol egyet a sajtótájékoztatón és bevonja Európa minden lakosát a nyomozásba azzal, hogy egy gennyes szarzsáknak nevezi a gyilkost, akinek tuti nincsenek barátai, utálja a világot, minimum, hogy nem volt gyerekszobája és barátai sincsenek, mert ugye egy két lábon járó fasz az ember. Emberünk pont egy krimóban nézi a híreket és beppul. A halott csaposnak is gyanús lesz, így amikor a killer elmegy hívja is a zsekákat, így már meg is van, hogy ausztriába kell kanyarniuk Louiséknak a helikopterrel.

3.png

Megtalálják a fickó kis erdei kunyhóját, körbeveszik és Louis közelebb megy dumálni. Addig két embere a ravaszon pihenteti ujját, beütne a gebasz. A fickó már leadta a kis videóját a híradóknak, szóval tökmindegy mi lesz. Vagyis persze hogy nem mindegy, hisz hiába a szép szavak, a kecsegtető életfogytiglan, amivel Louis tud szolgáli, ha már fejben eldöntötte emberünk, hogy bizonyos dolgok, „üzenetek” könnyebben célba érnek, ha valaki feláldozza magát értük. Na, ezért ráfogja a fegyverét Louisra, de a két ICC-s előbb húzza meg a ravaszt. Ennyi, ügy lezárva. 

Még több Crossing Linesért ide kattintson!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása