Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Crossing Lines - Határtalanul 2x02

2014. október 02. 11:00 - Chat Géza

2.2.png

Fő helyszínünk New York és a múltkor megpendített, elvarratlan szál: Genovese megpattanása. Amanda Andrews (Carrie-Ann Moss) és egy halom S.W.A.T.-os egy raktárban kommandóznak, mert egy lézerrel bevédett, vélhetőleg bombával tömött kamiont találtak. Na a lézer az egy nagy kamu, így Amanda egy maga megy oda és kinyitja a rakteret, és nem is robban az arcába a fél gyár, mivel 6 agyonvert fiatal lányt talál ”csak”. A kocsiba beszállva meglátja Genovese-t a tetőn és hívja is Hickmant lebaszólag, hogy miért nem szólt, hogy szabadlábon van a jó öreg nemezisük?!

Stikában már pakol is az ICC maradék három stabil helyszínelős embere, hogy mennek New Yorkba. Hickman egyedül akarja a balhét, de Louis helyre teszi, hogy tudja hány kiló, mert az egész koszos csapatot kérték fel a melókára, hogy azonosítsák és vigyék haza a két életben maradt, de csúnyán helyben hagyott leányt. Hickman nem tud mit csinálni: megy New Yorkba, de juszt se foglalkozik a lányokkal csak a Genovese-vel. Így a mai sztori roppant egyszerű.

2.4.png

Az ír, a csaj és a számtechbuzi a kórházban azonosítják a két lányt, kissé rácsodálkoznak a Facebookra, hogy őket talán nem a bűnügyi adatbázisban kellene keresni, hanem a közösségi szájtokon, ugye. Lesz is egyezés pikk-pakk. Közben Genovese emberei is megérkeznek, akiket uszkve 5-6 másodperc alatt harcképtelenné tesznek. Bilincsbe verik őket, leviszik a rendőrautókhoz, majd egyszer csak arra lesznek figyelmesek, hogy a kis gengszterfurgonjuk felrobban a picsába. Még leg agyatlanabb samesznak is csak két költői kérdésbe telik, hogy rájöjjön: Genovese inkább kinyírta volna a saját embereit is, csakhogy az ICC létszámát egy kicsit leredukálja. Dalol is, mint az álom: az egész kamionos, rommá vert lányos sztori egy nagy csapda.

2.1.jpg

Hickman és Amanda tudják ezt, de kell egy kis felszopó, míg Genovese és csapata biztonságban megérkezik hozzájuk. Épp az informátorral bájcsevegnek, aki hosszas nyüglődés után bevallja, hogy tudta, hogy a kamionos balhé csak felültetés volt. Ennyi elég is, bilincsbe verik, közben Genovese már az ajtónál tipródik, de gyanús neki, hogy nem hall semmit. Igen, mert az egész épület lakóit zsekákra cserélték. Meg is indul a menetrend szerinti vakon lövöldözés. Genovese közben felmegy a tetőre, ahonnan nem vezet út se jobbra, se ballra, se fel, se le. Sőt, még Amanda és Hickman is megérkezik a tűzlétrán. Kis szájkarate és túszdráma után Genovese-t a földre küldik és a S.W.A.T.-osok hathatós segítségével bilincsbe verik. Ennyi.

2.3.png

Louis még elviszi a holland rendőrnőt, Arabelát, hogy ő mutassa meg az eltűnt, de megkerült gyerekek fotóit a szülőknek, hogy lássa a munka jó oldalát, mert közben tény, hogy a jó zsaruk a nap minden percében félnek. Félnek a felelősségtől vagy éppen attól, hogy bármikor golyót kaphatnak, de attól is, hogy eltolnak valamit a papírmunkánál. Mivel Arabela jó zsaru, ezért alap, hogy az ICC-ben a helye. Louis nem köntörfalaz. Amikor hazatér a kisfőnök, akkor a kis felesége/barátnője várja megbánó boci szemekkel, hogy mondania kell valamit, merthogy Dorn közben felvilágosította, hogy Dimitrov miatta és nem a faszi miatt öletett meg pár embert, rabolta el őt, plusz történt mindaz, ami az előző részben történt. De csitt, Louis don’t give a shit, a nő nem tud neki olyat mondani, amitől megharagudna rá.

Még több Crossing Linesért ide kattintson!

Címkék: crossing lines
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása