Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014 - Válogatás 3.

2014. szeptember 21. 10:07 - oharozsabimbolehetnek

Jön a harmadik adag borzalom, jó hír, hogy ezen kívül már csak egyet kell kibírni. Az eddigiek összefoglalása és az előzetes után lemegy a csillagközi inváziós főcím, és egyből egy tömegjelenettel kezdünk, hogy érezzük, mennyien akarnak idén is fából faragott királyfik lenni.

Egy szerelmespár kezd, a srác álma, hogy énekeljen, de kb úgy néz ki… na, jó, maradjunk annyiban, hogy nem színpadképes. 

Screen Shot 2014-09-20 at 10.49.42 PM.png

Van egy bazinagy fejhallgató a nyakában, hogy lásd, hogy a zene az élete, de szerintem attól ilyen kis púpos, mert az előrehúzza. A csaj meg egy energiavámpír, ettől a fél perctől jobban lefáradtam, mint Tarr Béla hétórás Sátántangójától. Cuppannak a csókok, és aaaaannyira túljátsszák az egészet, hogy szívem szerint tekerném a részt. A színpadra lépés után kicsit burkoltan felajánlják Alföldinek az édeshármast, aztán rázendítnek. Azt mondja a srác, hogy amikor énekelnek megszűnik a világ, és a zenét se hallják. Na, ez biztos, mert semmi közük se a dallamhoz, se az ütemhez. Könyörgöm, intsék már le! De nem, a zsűritagok még bírják. Gabi is színészkedik egy jót, a többiek meg röhögnek. Nekem ez legalább annyira fáj, mint amikor a táblán a körmével csiszatol valaki. Ma Malek Miki tweetjeit olvashatjuk, aszondja: egyik jobb, mint a másik. Végre vége a dalnak, Alföldi szerint a szerelem nemcsak vak, de süket is. Ne énekeljetek, menjetek haza! Szikora apró bizonytalanságokat fedezett fel, de aztán nem tudja folytatni, ezért átadja a szót G-nek. Egy darabig elszórakoznak G akcentusán. Három nem, egy igen, az is csak azért, mert Szikora támogatja a szerelmet.

A mentorok megint unatkoznak, Gabi énekel, Szikora szájdobol, aztán elkezdenek olyan rigmusokat mondani, amiket ha hadarnak, akkor úgy szólnak, mint egy dobszóló. Ez a rész elég vicces, meg spontán, de aztán bejön egy gyerek, és rögtön minden mentor felkapja az álarcát. Kis Rajmund egyik szenvedélye a róka, a másik az éneklés. Azért szereti a rókákat, mert hosszú a farkuk, mint neki. Énekelni nem tud, le is intik, de ő leszarja. 

Screen Shot 2014-09-20 at 10.52.07 PM.png

Aztán jön még reggae-s gyerek, áriázó szöszke, túl magabiztos főiskolai hallgató, meg egy másik lány, aki szintén nem tud semmi jót. Röpködnek a nemek, a zsűritagok egyre unottabbak, és a felhozatal egyre gyengébb. Ez minden évadban így van, már megszoktuk. És egyre rosszabbak és rosszabbak érkeznek. Szikora hasba akarja szúrni magát, de ekkor jön egy csini csajszi, aki szeretne nyerni, de nem fog, mert Gabi már most ásítozik, aztán le is állítja gyorsan, mert se nem vicces, se nem jó, ráadásul még semmitmondó is. Na, megint egy halom kötött fejű kretén, de csak egy énekel közülük. Nem mutatkozik be, mert csak hörögni tud, de leírta egy lapra, hogy Ferencnek hívják. Szikora és G jókat röhögnek rajta, ahogy Bence is a háttérben. Gabi érteni véli, mit beszél, ezért folyamatosan kérdezi. Indul a produkció, Ferenc nem énekel, hanem továbbra is hörög, zenére. Malek azt írja, Feró ki tudná hozni belőle a maximumot. A zsűri fetrengve röhög, szerintem azért ennyire nem jó. Egy igen, két igen, meg még két nem. De legalább kicsit felrázta a zsűrit.

Screen Shot 2014-09-20 at 10.53.36 PM.png

Jön Simon Viktor és Miley Cyrust énekel, direkt Tóth Gabinak hozta, mert halálosan szerelmes belé. Förtelmes, de ezzel nem árultam el nagy titkot. Szerelmet vall Gabinak, ő meg jót röhög az egészen. A legfájóbb, hogy a kiejtése is rémes, és végig kell hallgatnunk. Gabi benne van a játékban, szívecskét mutat fel a srácnak, aki vagy nagyon jól játszik, vagy tényleg benyalta az egészet. Jaj, írt hozzá magyar szöveget is! Gabi teszi az idiótát, meg van hatva. Alföldi becsüli az igyekezetet. Gabi ad egy rúzsos csókot egy lapra, és odaadja a gyereknek. Lehet, hogy másra számított, de azt mondja, büszke rá. Higgyük el neki!

Screen Shot 2014-09-20 at 10.54.43 PM.png

A váróban közösen zenélnek, ami mindig rettentő erőltetett szokott lenni. Most is az. Közben bemutatkozik egy vietnami srác, akit csak Benjinek hívnak a barátai. Bence kérdezgeti, amikor megérkezik, aztán egy kis bátorítás, és hajrá, szalad is a színpadra, de nagyon izgul szegény. Van egy gitár a hóna alatt. Nagyon befutott énekes akar lenni, világszínvonalon zenélni, Grammy-díjakat átvenni. Ilyesmi. Nagyon jó hangja van, és ha azt vesszük, hogy mindehhez csak 16 éves (és kinéz 23-nak), akkor tökéletes alapanyag. Tud zenélni, van íve a produkciónak, jól van felépítve és kurva menő a kék gitárja. 

Screen Shot 2014-09-20 at 10.56.15 PM.png

Miki szerint is nagyon tehetséges, érkezik is az erre vonatkozó menetrendszerű tweet. Gabi felszalad a színpadra, megöleli, megpuszilja a gyereket. Na, az előző srác kb erre várt, ő csak egy papírt kapott. A zsűri szerint világszínvonalon zenél, és nem csak nagypofájú képzelgés a Grammy. Irány Amerika! Négy igen. Aztán reklám, hogy kipihenhessük.

Visszajövünk,és rögtön kapunk egy kisfilmet pókharapós Ágiról, hogy hogy viszi a gyerekeit reggel suliba. Kiderül, hogy korán lett gyereke, és nem tudta megvalósítani az álmát. Most, hogy már nagyok a kölykök, megpróbálja. Power of Love-ot hozott.

Screen Shot 2014-09-20 at 11.03.01 PM.png

Elég nagyot énekel, ki hitte volna. A színpadi mozgásán lehetne még csiszolni. A zsűri el van varázsolva, azt hiszem, megvan az idei “szexi anyukánk”. Felhívják a színpadra a lányát is, aki gyorsan el is pityeredik, annyira büszke anyucira. Négy igen, mi más.

Jön egy pár zenekar, szóló énekes, felejthetőek, ők esnek majd ki a következő körben. Senkire sem emlékszem ebből a blokkból, pedig Gabi azt mondja az egyikre, hogy olyan hangja van, amit tízezerből is megismerne. Aztán következik Nagyboczoni Réka, akinek szép hangja van, de csak olyan hm-hm jelenség nekem. Mindegy, kap négy igent. Őt követi Pádár Alexandra, akinek viszont tényleg különleges hangja van. Igenek garmadája. Sallai László szintén kap egy halom igent, pedig szerintem hamis volt. Gabi úgy tapsol rá, mint egy izgatott kiscsoportos óvodás, nyitott tenyérrel. Aztán látunk egy erdélyi lányt, Izabellát, aki szintén lemossa a zsűrit. Szerintem kicsit sokat liheg a mikorfonba. Szikora szerint meg úgy énekelt, mint egy angyal. Négy igennel megy haza, ahogy azt már megszokhattuk az angyaloktól.

Screen Shot 2014-09-20 at 11.04.16 PM.png

Jön Gömbös Laci, aki kickbox bajnok egyébként, de szeret énekelni. Bence jól elhülyéskedik vele a színfalak mögött. A színfalak előtt meg Gabi szeretne vele elhülyéskedni. Azt mondja, csapjál bele, Gömbi. Na, már most én gyakorló anyuka vagyok, és erre lelki szemeim előtt megjelent Gömbi, a virágbogár a Bogyó és Babócából. Elhessegettem. Gabi annyira beindult, hogy nem bír magával. A produkció szerintem nem olyan hűde, a legnagyobb szám, hogy leveszi a zakóját. (Sikerült egy genyó képet lőnöm róla, ennél kicsit jobban néz ki:)

Screen Shot 2014-09-20 at 11.06.18 PM.png

I’m sexy ’n’ I know it - énekli, és valóban, el is tudom képzelni, hogy hozzá van szokva a női figyelemhez. Gabi mindjárt elfüstöl. A fiúk egyelőre nem látják ilyen rózsásan, de négy igent kap, nagy baj nincs. Gabi szokás szerint túljátssza a dolgot.

Screen Shot 2014-09-20 at 11.08.52 PM.png

Bordás Anasztázia hangját a Republic fedezte fel, vele forgatták Cipő utolsó klipjét. Remek selling story. Beoson a színpadra. Beyoncét fog énekelni, If I were a boy. Kicsit nyegle, a mély hangoknál meg csak meleg levegő. Engem teljesen hidegen hagy eddig. Aztán a magas hangoknál Gabi kezéből kiesik a toll. Ott valahol megérkezik a hangja. Ez nem egy egyszerű dal, szerintem nem is választott jól, de azért elég rendesen eltolja. Van benne erő, az biztos. Miki is ezen hüledezik Twitteren. A végén elsírja magát a tapstól. Gabi végig libabőrözött, és nem, nem azért, mert egy liba, hanem mert még nem hallott ilyen jó énekesnőt ezen a színpadon. Négy igen.

A kereskedelmi szünet után Szikora szőlőcukrot osztogat a nézőknek kb úgy, mintha zoocsemegét dobálna az állatkertben. Közben megérkezik András, akinek népdalénekes az anyja, és mindenki zenél a családban. András viszont, ha minden jólmegy, csak a szintit fogja cipelni a koncertekre. Őt követi még pár rémség, zombi, főiskolai hallgató, titkárnő, helyi vagány csávó. Az egyik ilyennek LL Junior a kedvence, hát, én ebből már tudom, hogy ez szar lesz. És igen! El is küldik. Hátul még a haverokkal a koreográfiát gyakorolja, és intenzíven önigazol. Egy másik Benji is jön, aki az államvizgsáján is énekelt, és sikere volt. Szar. Csak ennyi. Tamási Krisztián is szar. Gubicza Roland is, bár az integető közönség épp az ellenkezőjét akarja megetetni velünk. Bence arca priceless:

Screen Shot 2014-09-20 at 10.29.35 PM.png

Screen Shot 2014-09-20 at 10.31.09 PM.png

Malek szerint uralja a színpadot. Bulit tényleg csinált, de ez inkább a Bikini számnak köszönhető. Egy igen, egy nem, egy igen, Gabin múlik, bejut-e. A közönség skandálja az igent. Végül Gabi is igent mond. Olyan ez, mint az a régi találós kérdés, hogy mondd el tízszer, hogy fehér, aztán megkérdezik, mit iszik a tehén. Ebből kiindulva nem haragszom rá, ez csak pszichológia. Alföldi nem akar itt lenni, amikor újra énekel. Roland elhiszi, vagy mert hisz a csodákban, vagy mert nincs rendben az önértékelése. Tiizenöt perc hírnév. Mindenki erre vágyik.

Kállai-Kiss Zsófi következik, akiről azt érdemes tudni, hogy Danics Dóra barátja már másfél éve. Az előző válogatáson együtt izgultak, és ez olyan jó volt, hogy most is ezt akarják csinálni. Conchita Wurst dalát hozta, ami szerintem olyan, mint egy Bond-dal. 

Screen Shot 2014-09-20 at 11.14.45 PM.png

Érdekes hangja van, de a feje nekem annyira nem őszinte, hogy kaparom a falat. Hátul a rokoknok sírnak. Elöl a mentorok… nem látok rajtuk érzelmet. Mintha kicsit unnák is. Ennek ellenére azt mondják, hogy az érzelmi töltet, meg a minden nagyon szuper volt. Szikora Krasznai Tündéhez hasonlítja. Remélem, neki idén nem látjuk a segglyukát premier plánban. Négy igen. Menjünk aludni!

Címkék: rtl klub x faktor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2014.09.21. 11:08:01

A szerelmespár éneklés közben nem látta milyen arcot vág a zsűri? Már abból le lehetne venni, hogy hagyják abba önként. Rókaimádóval sem találkoztam még életem során, úgyhogy ezt most kipipálhatom, köszi! A zombi szerintem se volt akkora poén, hogy Szikora térdepelve röhögjön rajta. Én komolyan vártam, hogy rendesen énekel és jó lesz. Az őt kísérő zombicsaj meg olyan Safranekes asszociációt indított el bennem. Simon Viktornál egyértelmű, hogy nincs benne tehetség, de legalább bevállalta hogy odamegy és megmondja mit érez (vagy már küldött szerelmes levelet TG-nek és behívták ezért direkt).
Vietnámban korán érnek a kékgitárosok :-)
Megvan a "későnpróbálkozó anyuka" és a "tisztán éneklő erdélyi lány" is a műsorba.
Gömbihez majd a csajok hozzászólnak, lazán énekelt.
Bordás Anasztázia tetszett, bár akivel klippet forgat a Republic, az nem most teszi meg az első lépéseket. Gubicza Roland meg olyan határeset. Nem volt fülsértően rossz, egy-két sör után a helyi kricsmiben simán elférne :-) Kállay-Kiss Zsófinál meg sokszor jobbak jutottak már be eddig is, nem baj majd visszajön minden évben, mint DD. És az a szám tényleg Bondos. Krasznai Tünde micsodáját meg csak az láthatta premier plánban aki rákeresett, az X-faktorban nem mutatták szerencsére :-))

Bloodscalp 2014.09.21. 12:41:48

Végülis nem gond hogy van ilyen szar, csak tévének nem kéne adnia. Akit érdekel, menjen el helyszínre röhögni rajtuk.

Csurka Lajos (törölt) 2014.09.21. 14:03:13

Tóth Gabi egy tehetségtelen büdös bunkó

harcosDuke 2014.09.21. 14:22:48

Miután pár éve a kettesen Radics Giginek beígérték a gyors világsikert, nem kellene annyira hülyére venni a nézőket, hogy grammy -díj várományos lehet a máskülönben szimpi vietnámi srác.

2014.09.21. 14:30:23

Hosszú idő után idetévedtem, oharozsabimbolehetnek tetszett az összefoglaló!
Nem akartam, de most mégis megnézem az adást. Mehet párhuzamban a Forma 1-gyel

mézescsók 2014.09.21. 14:40:35

Anasztázia hangjában erő? Hát, az aztán nem volt. A mély hangoknál hamiskás volt, a magas hangokat - hangterjedelme hiánya miatt - igencsak furcsán intonálta, Ettől függetlenül ebből a mezőnyből tovább kellett jutnia, de a sejtésem: a táborból nem biztos a továbbjutása. Ha valami fatális véletlen folytán mégis, akkor úgy középtájt búcsúzunk tőle.
Benji tetszett a kék gitárral.Kállai-Kiss Zsófia: én nem hiányoltam a lelket az előadásából és tisztán énekelt. Már ez is nagy szó ebben a műsorban. Jó volt még - viszonylag - Gömbi (de hülye név ez egy kigyúrt pasinak, még akkor is, ha a neve miatt kézenfekvő!), de túl sok volt a körítés.
A többit meg nem láttam.

2014.09.21. 15:16:49

Szó szerint, erősen pörgetve, végigszenvedtem az adás. Nekem Benjin kívül talán még a kis 16 éves ért valamit, de jöjjön vissza 3 év múlva, akkor talán...
Többi előadó, a levesbe.

Gabba 2014.09.21. 17:23:42

Roland for president!

Amúgy Tóth Gabinak tényleg csak ez az egy ruhája van?

Pácsó Ármándó 2014.09.21. 17:42:43

@Gabba: Azt mondták azért van, hogy gond nélkül vághassák össze a sorrendet a szerkesztők. Az elsőnek bemutatott Tha Shudrasnak például hatezer-valamennyi volt a sorszáma :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.09.21. 17:48:43

@Gabba: sztem csak azután lesz rajta új ruha, miután lezajlott a válogató. (ahogy a Kalapos is írta)

Gabba 2014.09.21. 18:43:27

@Pácsó Ármándó: @aggyistenbrittudós: vágom, de akkor is: négy hétig egy ruhában :)

Pácsó Ármándó 2014.09.21. 18:51:19

@Gabba: Lehet, hogy 4 egyforma ruhája van. Vagy 1 ruha és 4 egyforma Tóth Gabi. Vagy mossa közben. Vagy el akarja adni egy japán szagolgatós perverznek. Vagy nem is ruha az rajta, hanem tetoválás. Vagy ezért kap külön százezret egy izzadásgátlóval kísérletező cégtől. Vagy nemtom :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.09.21. 18:57:18

@Gabba: a másik három taggal mizu van, vagy azt már nem figyelted ki? :)

Gabba 2014.09.21. 19:53:37

@aggyistenbrittudós: szelektív a látásom :)

@Pácsó Ármándó: hacsak úgy nem :)

igor87 2014.09.21. 20:32:23

Na, ezt hallgatnám foreveeeeeeeer! Így nyomni csakúgy, reszpekt neki!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=NJmpEtGjqag

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2014.09.21. 21:51:06

@Gabba: Azt honnan tudjuk, hogy 4 hét? Én nem emlékszem hogy valaha elhangzott volna, hogy mennyi idő alatt veszik fel. De gondolom csomó egyforma ruhájuk van, pont azért, amit a nitrites úr is mondott, hogy vághassák, ahogy akarják.

Pácsó Ármándó 2014.09.22. 06:22:37

@Yooha: Nitrites? Jajj! :-)
Az tudjuk, hogy négy szombaton adják le a szereplők válogatását. Azt tényleg nem, hogy hány nap alatt zajlott le az egész konkrétan :-)

Gabba 2014.09.22. 09:14:43

@Yooha: csak onnan gondoltam, hogy a selejtezők 4 héten át mennek

@Pácsó Ármándó: te mitől lettél nitrites, lemaradtam valamiről?

Gabba 2014.09.22. 10:38:42

@Yooha: nyihihííí, ez nagyon ütött! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.09.22. 19:13:53

@Gabba: felvették max egy hét alatt. :-)

Ez rendszeres a vágás miatt.

@aggyistenbrittudós: te, hol van polibizé?

Muffaló Billy 2014.09.22. 20:39:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Máshol produkálja az intellectuel manifestationokat, az X-Faktorhoz csak görénykedni jött egy pillanatra.
süti beállítások módosítása