Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7087-7090 - Árulkodó medál

2014. szeptember 17. 17:39 - julie0812

Zsófi bocsánatot kér Tóbiástól a kacér kávé miatt és megbeszélik, hogy délután ötig szigorúan munkahelyként funkcionál az iroda. Zsófinak be kell ugrania valami iratokért és pont ott találja Nórát, éppen a merkádós perrel kapcsolatban egyeztetnek Tóbiással. Zsófi kiakad, mert azt hiszi, Nóra utána kémkedik. Nóra figyelmezteti Tóbiást, hogy ne hagyja, hogy Zsófi behálózza, mert egy igazi dög.

1.jpg

Zsófi ügyvédje még több pénzt kér, a Mikitől kapott lóvé csak a tiszteletdíj volt, de közben felmerültek más költségek is. Bár eddig nem sok mindent tett, de Zsófi nem kér részletes listát. Gedeon azt javasolja, hogy Zsófi adja el az ékszereit, kezdve a jegygyűrűjével, úgysem lesz már rá szüksége és különben is, jobb ha minél kevesebb vagyona van. Zsófi hazaérve pityereg egy kicsit, Tóbiás meghatódik a könnyektől.

4.jpg5.jpg

Nikol ért a férfiak nyelvén és egy jó adag kaját hoz Zsoltnak, majd megkéri, hogy vegye fel a fiát a Rózsába, mert a gyerek séf akar lenni és valami nyári táborra gyűjt, hadd dolgozzon meg a pénzéért. Viszont a piszkos üzletről egy szót se, nem akarja, hogy a fia Nándi nyomdokaiba lépjen. Barthának szimpi a srác, gyorsan elintézik a formaságokat és már kezdhet is. Friss hús! Zita gyorsan rá is veti magát, először némi joghurtot helyez el a srác pólóján, majd a Rózsában folytatják a társalgást. Eközben Alíz Baltával beszélget és a nyakában lógó medált vizsgálja. Zita meglátja a medált és lefagy a processzor.

2.jpg

NonStop nem hisz a fülének és azt gondolja, Alíz szórakozik vele, de Szöszi addig győzködik, míg fel nem megy Bözsi mamához, aki kelletlenül elismeri, hogy Alíz igazat mondott. Ádám letargikus állapotba kerül, hol a Magdikáról készült képeket nézegeti, hol Alízt hibáztatja a kialakult helyzetért. Végül átmegy Vilibához és megvárja amíg Kingáék hazaérnek, majd közli velük, hogy mindent tud és Kinga hiába próbálja menteni a menthetőt, Ádám kerek perec kimondja: ő Magdika apja. Géza full ideg, Kinga pedig kijelenti, hogy Ádám csak biológiai apa és ez nem jelent semmit, de mindegy, Vilibá akkor is összeomlik.

6.jpg

Zsófi számon kéri Miklóst, hogy egy csomó közös vagyontárgyuk hiányzik a listáról, amit összeírt. Például a mikró. Miki fölényes, Zsófi kiabál, kenje a hajára. Muhaha. Jön Tóbiás és felajánlja, hogy elkíséri Zsófit egy ékszerüzletbe, hogy túladjon a jegygyűrűjén, úgy biztos több pénzt kap érte. Útközben Zsófi elkezdi lerángatni az ujjáról a gyűrűt, de túl szoros és olyan bénán sikerül lehúzni, hogy a gyűrű a bokrok közé repül. Gratulálok. Tóbiás segít keresni, közben a bokrok gyanúsan mozognak és ezen egy arra járó néni megbotránkozik. Nahát. Mellesleg Tóbiás tudatja Zsófival, hogy meleg, ezen aztán szakadnak a röhögéstől.

7.jpg

Zita elmondja Hannának, majd otthon is, hogy látta a betörőt a Rózsában, azonnal felismerte a medálról. Na, Atikám rögtön tudja, hogy Bartha keze van a dologban, le is szalad a Rózsába és ott mindenki előtt rángatni kezdi Baltát. Zsolt betereli Atikámat az irodába és persze tagadja a vádakat, amúgy sincs bizonyíték, úgyhogy lehet elhúzni. Atikám előveszi a félelmetes mosolyát és megfenyegeti Zsoltot.

8.jpg

Tóbiás találkozik Nórával az udvaron és beszámol neki a gyűrű eladásról. Nóra azonnal megy is Zsófihoz, hogy megtudja, mennyi zsét fizettek a gyűrűért, mert neki, mint Miklós ügyvédjének, joga van tudni. Kölcsönösen beszólogatnak egymásnak, majd Nóra közli Zsófival, hogy Timike miatt annyi pénzt fog lehúzni róla, amennyit csak tud.

9.jpg

Kinga felmegy NonStop-hoz, hogy megbeszéljék ezt az apa-lánya ügyet. Kinga azzal mentegetőzik, hogy épp amikor el akarta volna mondani, hogy terhes, Ádám kijelentette, hogy nem akar gyereket még jó pár évig. Ádi bizonygatja, hogy megváltozott, de a dolgokat nem lehet visszacsinálni, láthatja a kislányt, de ennyi. Közben Vilibá elpanaszolja Bözsi mamának a történteket, aztán meg azon akad ki, hogy az öreglány mindenről tudott. Géza is felmegy Ádámhoz és azt kéri tőle, hogy mondjon le minden apai jogáról és egyezzen bele, hogy kislány sosem fogja megtudni, ki az igazi apja. Ádám tételmondata mindent vitt: „Te most körbepisiled a gyerekemet??”

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása