Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7079-7082 - A nagy rablás

2014. szeptember 12. 15:00 - julie0812

Gizi megint gyereket akar. Az történt ugyanis, hogy Lindácska küldött pár képet Peruból, amint épp árva gyerekeket pátyolgat és erről Gizinek eszébe jutott a gyerek téma, mert sajnos ő anno mindig seggrészeg volt, ezért nem emlékszik sem a terhességére, sem Linda gyerekkorára. Hát van ilyen.

1.jpg

Mackóka, vagyis Novák persze hallani sem akar átbömbölt éjszakákról és szaros pelenkákról, hiába Gizi minden kedveskedése. Erre jön az újabb ötlet: akkor fogadjanak örökbe egy nagyobbacska kölköt, az már átalussza az éjszakát. De nem, Laci abból sem kér, inkább leinná magát és aludna egyet, hátha Gizi reggelre elfelejti az egészet. És akkor jön Nóra és a lelkére beszél a szőrösszívű Lacinak, emlékezteti rá, hogy milyen tré volt nekik is az árvaházban és hogy mennyire várták, hogy valaki örökbe fogadja őket. Most elmorzsoltam néhány könnycseppet.

2.jpg

Zsófi bevonul Mikihez és megköszöni neki, hogy kifizette helyette az ügyvédjét. Miklós nem túl boldog, hogy át lett verve, attól meg pláne kiakad, hogy Nóra pofázta el a dolgot Julinak. Át is megy hozzá, hogy kiossza, de Nóra inkább felmond, ő tisztességesen akart játszani és nehezményezi, hogy Miki nem bízik az ügyvédi képességeiben és mindenféle háttéralkut köt. Miki persze megbánja az egészet, hízelgősre veszi a figurát és kiengeszteli Nórát. Nóra megígéri, hogy mégse lesz olyan tisztességes, eltüntetik Miklós pénzét arra az esetre, ha a bíróság vagyonmegosztás ítélne meg. Remekül kitalált tervnek tűnik.

3.jpg

Bartha és Nikol újabb éjszakát töltöttek együtt, mindkettőjük kedve kitűnő, bár úgy tűnik, a csaj érdeklődését folyamatosan fent kell tartani, mert Zsolt egy újabb nem túl legális üzleti lehetőséggel áll elő: drog helyett áruljanak elektronikus cuccokat a Baba bárban, micsoda ötlet, biztos komoly piackutatás végeztek. Ehhez ki kell pakolni pár kamiont, az elsőt már ma, kéne hozzá néhány megbízható ember. New Bartha elkap egy beszélgetés foszlányt és azonnal felajánlja munkaerejét, legyen szó bármiről, mert megbukott az erőnléti vizsgán, úgyhogy a katonaságnál továbbra is csak az irodai meló várna rá. Annál pedig bármi jobb.

4.jpg

Zsófi nagyon figyelmes új munka- és szállásadójával, vagyis Atikámmal, még kávét is hoz neki. Attila nem kér lakbért és előleget is hajlandó fizetni Zsófinak, és azt sem bánja, hogy ha azt Miklós ellen használja fel. A végén még hálából Zsófi lefekszik vele is.

5.jpg

KicsiSzabi ismét Lucának segít az iskolai feladatokkal, ezúttal egy papírsárkányt kell készíteni és megröptetni. Sajnos nem sikerül túl jól a művelet, a sárkány épp hogy felszáll, fenn is akad egy fán és tönkremegy. Ebből aztán Szabi levonja a párhuzamot a repülésre képtelen sárkány és a saját nyomorul élete között, annyira szomorú. Még szerencse, hogy jön Anna randizni és kiderül róla, hogy egy tapasztalt papírsárkányszakértő és rendbe hozza Luca sárkányát. Jó, lapozzunk.

6.jpg

Gizi lelkesen nekilát az örökbefogadási procedúrának, de rengeteg papírmunkával jár, meg hát a múltja sem túl patyolat tiszta, úgyhogy Nórához fordul segítségért. Nóra azt tanácsolja, hogy házasodjanak össze, úgy sokkal jobbak az esélyeik. Esküvő lesz megint, hurrá!

7.jpg8.jpg

Balta remek alibit javasol Zsoltnak és Krisztiánnak a rablás idejére: menjenek moziba hármasban. Hétköznap délután. Hát ez aztán mindenkinek furcsa, de hogy biztos legyen a sztori, Nikol egyik emberét megbízzák, hogy vegyen mozijegyet Krisztián bankkártyájával és küldjön sms-t Enikőnek, mialatt ők a piszkos melót végzik. Enikő viszont odamegy a mozihoz a film után, de Krisz sehol. Ezalatt a rablók letérítik az útról a kiszemelt autót és elkapják a sofőrt, viszont azzal nem számoltak, hogy GPS-en követik az autó mozgását és ha letér az útról és nem válaszol, riasztják a zsarukat. Még jó, hogy sziklaszilárd az alibi.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.09.15. 12:55:08

Már nem azért de a fegyelmezett és erkölcsös katona el kezd bűnözni? Ugyan már...
Portázni, biztonsági őr, vagy akármi, ahol az ütőképességét (hehe) tudja használni.
süti beállítások módosítása