Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 2014 - Válogatás 1.

2014. szeptember 07. 14:27 - oharozsabimbolehetnek

Mindenki nyugodjon le a picsába! Idén sem maradunk önjelölt és nagyon felfuttatott, de arra többnyire teljesen érdemtelen sztárocskák nélkül. Jelentkezőkben idén sincs hiány, ismét találtak egy csomó embert, akiket össze lehet terelni kígyózó, levegőbe irritáló x-eket mutogató sorrá. Istenes Bence vezeti idén a műsort, egyesegyedül, és az ízelítő alapján lesz min röhögni és hörögni. A zsűri részéről jönnek majd a közhelyek és a laposra csépelt mondatok. De nézzük részleteiben!

Miután elmennek az üstökösök, jön az ordítozó, tapsoló tömeg, ki gázmaszkban, ki öltönyben. Az egy négyzetméterre jutó exhibicionizmus messze meghaladja a Sziget átlagát. A zsűri 25%-ban új, Geszti tavaly új döntött, a csúcson kell abbahagyni (milyen jól tette). Helyette jött Little G Weevil, bocs, ha nem írom le minden alkalommal a teljes nevét. Ő külföldön is elismert blues zenész, Amerikából rángatták haza a műsor kedvéért, de ide a rozsdás bökőt, hogy decemberben sikítva fog visszamenekülni. Elsőre szimpatikus, természetes arc. Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora maradtak a helyükön. Mindenki mond valamit a bemutatkozó videójában, de semmi olyan nem hangzik el, amit eddig ne hallottunk volna: nyerni akarnak idén, a szívet, a lelket, a hangot, a csiszolatlan gyémántot keresik. Ne legyenek illúzióink, idén sem fognak mást találni, mint pár feltuningolt, műanyag sztárt, akikkel pont egy évet lehet haknizni, aztán senki se érdekelnek. Érkeznek, ezúttal fehér limuzinokkal, G-t a reptéren szedik össze (ja, persze, hogyne!). A versenyzők és a nézők megtapsolják őket, ahogy bevonulnak a válogató helyszínére, és elfoglalják helyüket a világító asztalnál.

Na, elsőre meg is kapjuk a gázmaszkosokat, akik egy messzi-messzi galaxisból érkeztek, és a frontemberük szemmel láthatóan elmebeteg. Jó lenne már a lipótot újra megnyitni. Arra kérdésre, hogy ki kísérte el őket azt válaszolja, hogy skizofrén önkivetüléseik. Tehát van betegségtudata. Az jó, első lépés a gyógyulás felé. Tha Shudras a nevük egyébként. Egy pillanatra sem esnek ki a szerepükből, hogy ők most marslakók, de annyira erőltetett az egész, hogy még csak el se mosolyodtam. Bence be is tojik tőlük, nem is mer kezet fogni. A hangmérnököt is sokkolják.

Screen Shot 2014-09-07 at 10.26.23 AM.png

Kijönnek a színpadra, a nézők aggódva néznek egymásra. Gabival évődnek egy kicsit, aztán belecsapnak a lecsóba. Feeling Good lesz. Nem rossz, gázabbra számítottam. Ha nem lenne maszk rajtuk, bírnám őket. G duckface-be vágja magát, és elismerően bólogat. Az előző évadok alapján azt hiszem, ők is valami ismert underground zenekar lehetnek, csak hozzám még nem jutottak el. Zsűri megvette. A halandzsa és a kreténkedés nagyon nem kellene. G benne van a játékban és halandzsázva mondja el a véleményét. Ez jobban tetszett, mint az előző öt perc. És itt van Geszti első tweetje is, mert hogy az idei adások újítása, hogy Péter otthonról, a fotelból írogat twitteren, és azt a képernyőre is kiteszik. Aszondja, ő is küld egy igent az ufóknak. Lehetne, hogy a következő adás alatt én küldjek ilyen szarságokat pénzért? 

Jön egy pár olyan ember, akiknek jó a jelmeze, de az ugye nem minden. Elsőként egy Elvis-imitátor jön, de fáj hallgatni. Alföldi szerint a király iránti tiszteletből ne énekeljen tőle többet. A következő Keyboard Kapitány valami fura londíner szerkóban, állítólag a kisujjában van a showbiznisz, de igazából nem.

Screen Shot 2014-09-07 at 12.47.19 PM.png

Aztán jön a Szegedi Picsaember, Csányi Gábor, aki annyira büszke a seggére, hogy forrónadrágban jár-kel, még meg is stíröli magát a tükörben. Egyrészt felháborító, hogy jobb segge van, mint nekem, másrészt jesszusom, kiégett a szemem. A zsűriből egyedül Alföldi hallott már róla, de ebből most ne vonjunk le rossz következtetést, ő nagy művészetrajongó, ez a jóember meg művésznek vallja magát. Ja, hogy énekelni? Azt nem tud szegény, vekeng egyet a színpadon, aztán elküldik a vérbe. Szikorának lefagyott a vincseszter. Mr Forrónaci szomorú, mert legalább a legjobb tízig el akart jutni. Bence megkérdezi, kit akart mentorának. Azt válaszolja, hogy Gabit. Erre Bence megjegyzi, hogy “cserélhettetek volna forrónacit”. Zseniális!

Screen Shot 2014-09-07 at 12.46.05 PM.png

Folytatjuk a jelmezes produkciókat, Fábry Pál a fején egy boszorkánnyal valami tüzes dolgot csinál egy pohárban, közben meg Over the Rainbow-t énekel…-ne, ha tudna. A végén kis híján felgyújtja a színpadot.

Screen Shot 2014-09-07 at 12.47.43 PM 1.png

Alföldi szerint néma bohócnak remek. Őt egy szőke, úszógumis, pancsoló kislánynak öltözött nyugdíjas bácsika követi, aki Toncsikának hívatja magát. Nem tudom, mennyit kaphatott ezért, de kimaxolja a szánalom faktort. G-t sokkolták az események. Geszti okoskodik is egy sort neki Twitteren.

Jön egy piroskendős, masnis lány, kicsit dilis, de helyes. Vajdaságból jött, Anikó. No Diggity-Shout mash-upot énekel. Nekem nem teszik a hangja, meg néhol kicsit hamis is, de az tény, hogy különleges. Jól érzi magát a színpadon, tud bulit csinálni. Négy igen. Gabi túlságosan lelkesedik. Bence próbál a színfalak mögött beszélgetni vele, de nem sikerül. Közben megérkezik az ötödik igen is Gesztitől. Innentől sorra jönnek a négyigenesek, akik valószínűleg kicsivel később el fognak tűnni a süllyesztőben, mert nem volt külön kisfilmjük. Aztán lehet, hogy meg fogok lepődni. Jön egy aranyos, jelentéktelen kislány, Torti Laura, aki Back It Up-ot énekel. Szerintem rémes, a zsűri kajálja. Négy igen. Rós Sarolta már jobb, kisfilmje is van. Tizennyolc éves, de kinéz vagy harmincnak. Beszavazzák mind, valami hangja van is. 

Na, megint egy zenekar, négy szépfiú. Gabi egyből bezsizseg, rá is kérdez, hány évesek, de sajnos csak 19, úgyhogy ez a hajó most nélküle megy el. Ők a Spoon egyébként. Egy csomó nyálas, egytüdejű diszkópatkány abból a fajtából, akiket nem akarok meglátni a lányaim körül. Amúgy jó bulit csinálnak, nem rosszak. Nyilván továbbjutnak.

Screen Shot 2014-09-07 at 2.03.07 PM.png

Reklám után visszajövünk, egyből egy táncos fiúval kezdünk, aki a váróban csajozik, de irtó gyengén. Nem szégyellős, és meg tud nyilvánulni nagy helyen. Az anyukájával érkezik, és egy tál bolognaihoz hasonlítja a magát. Walkmannal nyomja, abból jó még sosem sült ki. Caramelt választott, ami tudvalevőleg könnyű. Elsőre beleakad, mert a technikusok nem akkor indítják a zenét, mint ő a fülében. Valahogy felajánlja Gabinak, hogy megmutatná a banánját, de a csaj kivágja magát, hogy még nagyon zöld az a banán, nem kíváncsi rá. Sikerül elkezdenie. Anyu próbálja a röhögését visszafojtani a színpad mögött. Négy nem.

Screen Shot 2014-09-07 at 12.57.49 PM.png

Jön egy csomó táncoslábú versenyző, akik nyilván énekelni nem tudnak, tehát nem jutnak tovább. Bence leplezetlenül bámul bele egy hastáncos lány dekoltázsába.

Screen Shot 2014-09-07 at 1.00.32 PM.png

Meg is jegyzi, hogy mindannyian ügyesek voltak. Hö-hö! Van ebben a blokkban mulatós, baszós-táncolós, csípőcsavaró latinos és gátlás nélküli idős néni is. Gabi tételmondata: “Táncoljál, mert a port jobban bírjuk!” 

Screen Shot 2014-09-07 at 1.03.18 PM.png

És akkor jön a Rosewood, egy jegyespár, akik mellesleg együtt is zenélnek. Cukiság, az van. A srác azt mondja, hogy néha olyan jól sikerül otthon a próbájuk, hogy utána tolnak is egy nagyot. Ja, nem így mondta, hanem titokzatosabban, mert a csaj anyja a közelben ült. A lánynak van a különlegesebb hangja kettőjük közül.

Screen Shot 2014-09-07 at 1.16.38 PM.png

Szerintem beszavazzák őket, majd a tábor után megkapják a lehetőséget, hogy szétváljanak, és a lány folytassa egyedül. De ne legyen igazam. Jót zenélnek, kicsit olyanok, mind Jonny Cash és June Carter. Gabi sír, nem tér magához. Szikora szerint olyanok voltak, mint a fülre akasztott cseresznyepár. G és Gabi felajánlja, hogy ingyen fellép az esküvőn, aztán Alföldi és Szikora is beszállnak egy verssel és egy dobolással. Négy igen.

Szolgálati közlemény, megtudjuk, mit kap a nyertes. A szokásos pénz-utazás-autó szentháromság maradt idén is.

Aztán kecskék. Ők nem versenyeznek, csak vágóképek. És bemutatkozik egy zenekar Karancskesziről, a Kottán kívüliek, apu, a fia és annak a haverja. Nagyon hangosan játszanak, a faluban mindenki a kocsmába menekül. Apu rocksztár akar lenni. Mindenáron. Kvíntől játsszák az Áj vánt it ált! Baromi jól szólnak, ki sem néztem volna belőlük. Eleinte azt hiszem, apu viszi a prímet, de a fia egy állat, szerintem sokkal nagyobb ász. A nézőtér tombol. Tapsolnak, ugrálnak, őrjöngenek. Ezek után csak négy igen lehet. Miután kimennek, a zsűri már azon agyal, hogy aput ki kell tenni, mert ő a leggyengébb lánccszem.

Újabb blokk, ezúttal olyanok, akik mind jók, és bekerülnek. Ilyen-olyan, felejthető arcok. Ráérünk még őket megismerni. Jön egy lány, Jázmin, aki egy egész punciosztagot hoz magával. Bence nem bír magával, elég durván húzzák egymást. A lány másfél hónapja képzi a hangját, de még ráférne, mert irtó hamis. Négy nem. Bence bekérdezi utána, hogy egy kis kárpótlásra kapható-e, de a csaj innentől már nem olyan barátságos. 

Újabb kisfilm egy szerény, és nagyon tudatos lányról, Jenniferről, aki nem néz ki rosszul, igazi sztáralkat. Vékony, jól sminkelhető, talán ízlése is van.

Screen Shot 2014-09-07 at 1.36.14 PM.png

Céline Diont választott. Nem törik bele a bicskája, jól állja a sarat, bár nekem ott eltűnt a varázs, amikor egy “p” hangnál beleköpött a mikrofonba. A zsűrit fel kell mosni, Alföldi szerint okosan, felnőtten építette fel a produkciót, és intelligensen közölt. Szerintem helyenként kicsit hamis is volt. Mára ennyi, a következő adásban jönnek a kretének, meg lesz ismerős tavalyról is.

Címkék: rtl klub x-faktor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2014.09.07. 15:47:12

Keyboard mennyit gyakorolhatta otthon a tükör előtt az a megbántott, könnytől fátyolos tekintetet a végén, amikor kidobták. Már gidákat se tudott szerezni magának.
A Tha Shudras úgy volt jó ahogy volt. Nem voltak megijedve, a frontembernek nagyszerű a hangszíne. A külsőség az külsőség. Attól még nem hülye valaki, hogy az öltözködésben rájátszik a feltűnésre :-)
Egy két előadónál érdemes megnézni/hallgatni a videóját a Retekklub honlapján. Tök más dolgok vannak kiemelve a hangszerelésből és másik kamerából látod az egészet, mint amit a tv előtt ülve.
A Picsaember így mászkál az utcán is mindig. Olyan, mint egy Csendes TóthGabi. Ha látod, akkor se hiszed el, hogy létezik. Biztos Alföldi hívta meg :-)
Nagy volt a gyújtogató is :-) Azt mondta "Mindenki nyugodjon le a picsába! A benzin hamar elég!" :-)
Ha a Pancsibácsi nem pénzért csinálta vagy fogadásból, akkor bánhatja.
A Masnis csajnak a sztájliszt majd levágja a frufruját és kap egy kontaklencsét, mert nem látszik a szeme.
Rós Saroltára én 25-öt mondanék. Ő olyannak néz ki aki meg lesz sértődve, ha nem jut be a mentorházba.
Torti Laurárát már elfelejtettem tegnap óta. Bocs.
A hipózottpólós Sájgájsz az új Bájdövéj?
A Vókmenest annyit beszéltették, hogy lehetett tudni, hogy szar lesz.
A RoseWoodból tényleg a csaj a jobb. Annyira cukrosak voltak, hogy igazi dráma lesz amikor majd szétszedik őket (adja magát az ötlet) Teljesen úgy gondolom ahogy te Oharozsabimbolehetnek.
Jó indok a kocsmázásra: Zaj van a környéken :-) Szerintem Kottán Kívüli Apu simán kiszáll a gyerek miatt, ha megkérik. Tudja ő is miért nem lett eddig rocksztár belőle.
Másfél hónapos Jázmin még celeb lehet :-) Mégis csak rá kéne mozdulni az IsteniBencére.
Engem Jennifer nem fogott meg. Ha végig ilyen SzelídDiós meg Whitney Houstonos kesergőket énekel, akkor lehalkítom. A smink rá is fért, egy kicsit túlsült.

oharozsabimbolehetnek 2014.09.07. 17:31:21

Sajna mindig van legalább egy áriázós, aki minden élő adásban ilyen kesergőket kap. Eddig mindig tekertem őket, most majd nem tehetem, muhaha.
Van egy fogadásom, hogy Tha Sudraséknak le fogják mosni az arcát. Vagy nem jönnek az élő showba, bármilyen jó a frontember hangja (amivel egyébként egyetértek). Onnantól viszont már nem biztos, hogy ugyanolyan érdekesek lesznek.

paranyuszi (törölt) 2014.09.07. 17:57:06

@Pácsó Ármándó: Szasz Pácsó! :))) holnap nézz be hozzánk Spinoffra, tervezem h írok egy meglepit, sztem neked tetszeni fog! :))))

Pácsó Ármándó 2014.09.07. 17:58:07

Egyébként hány ilyen előválogatós adás lesz? Biztos van célközönsége Tudatos Jennifernek is. Én se :-)
Lehet, hogy lesz Shudras arcmosás, de ott a következő védelmi vonal, a heggesztő szemüveg, vagymi :-) Tákács Nikoláászról se tudták lefeszegetni a sapkát :-) Valami klippversenyben is benne voltak még Nagy Feróval.
Tényleg, csinálnék egy tízfős bandát, mindenki maszkban nyomná. Négyen lennének a színpadon egyszerre és több stílusban lennének menők a különböző tagok. Attól függ mi a heti feladat, lehetne cserélgetni az embereket, úgyse vennék észre a nagykabát és a hokimaszk alatt :-) Vagy aki kiesik, egy kis zséért visszajöhetne 11-ediknek és nem kellene visszaléptetni miattuk a szegény szerencsétlen barátokközt-éjjelnappal-jóbanroszban szereplőket :-)

Pácsó Ármándó 2014.09.07. 18:05:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős (A Katgimis DOMINA): Üdv doktornő! A domina a dominó női megfelelője?

@paranyuszi: Szia! Nemtom miaz a Spionoff!

paranyuszi (törölt) 2014.09.07. 18:12:09

@Pácsó Ármándó: ehun-e: spinoffashion.blog.hu Vagy ma este vagy holnap fel akarok tenni egy uj posztot. Nezz majd fel! :)))))

Pácsó Ármándó 2014.09.07. 18:18:42

@paranyuszi: Én is írtam már vagy 7 posztot ide. Általános elhanyagoltság jellemzi őket. Csak mondom!
Nem ígérek semmit, mert valakivel már rég beszéltem és ő az első! :-)

paranyuszi (törölt) 2014.09.07. 18:23:29

@Pácsó Ármándó: mit írtál? :) linkeld már be, megkukkantanám... :) Te tudod... (vagyunk ott még páran :) )

anonymand kommentelő 2014.09.07. 18:43:38

@paranyuszi: te tényleg nem tudod, hogyan nézheted meg a posztjait?

paranyuszi (törölt) 2014.09.07. 18:53:05

@anonymand kommentelő: Alapból... de. De egy szóval sem mondta, hogy a Pácsós nickjével írta...

ancsika 2014.09.07. 23:17:07

a turbékoló párból a pasi már 2008(!!!) óta próbálkozik különböző módokon különböző "tehetség" kutatókon.. ha 6-7 év alatt nem jutsz túl az első körökön ott igen nagy probléma van...

www.youtube.com/watch?v=FkCJivkpgH8
www.youtube.com/watch?v=WoTLWyGHhVs

Transylvanianmixedgrill 2014.09.07. 23:53:20

Senkinek nem tűnt fel, hogy ez a szánalmas Keyboard Kapitány már volt korábban a Csillag Születikben?
csillagszuletik.rtlklub.hu/video/162243

Big Tits Fan · http://welovebigtits.blog.hu/ 2014.09.08. 08:51:05

@Transylvanianmixedgrill: De, mi rögtön felkiáltottunk, hogy már láttuk valahol. Nem beszélve arról, hogy a faszi egy-az-egyben egy Szikora koppintás, érdemes volt megnézni Szikora arcát, amikor bejött. Egy másik univerzumban talán Szikora lett volna öregkorára hobo és Keyboard kapitány a Csikidám. Na oké, az igaz, hogy Szikorának van hangja, míg Keyboardnak nincs, itt nem stimmel a képlet.

nyugoggyale 2014.09.08. 10:40:23

ez mar a legalja volt es egyaltalan nem vicces...nem az a baj, hogy szanalmas valoszinuleg fizetett karakterek vannak hanem az, hogy a csatornanank van kepe ezeket bemutatni...tehetseg az nincs szanalmas emberekbol meg bolondot csinalni nem vicces...

herut 2014.09.08. 11:05:50

A tragikus az, hogy van rá igény. Szerintem az Istenes gyerekből is hiányzik az X faktor.Teljességgel.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.09.08. 12:34:44

@paranyuszi: miért nem ide írod a Sztárban sztár hogyvótot?????

sixx · http://comment.blog.hu 2014.09.08. 12:35:15

@Transylvanianmixedgrill: de hát ki nem szarja le, hogy hol volt, meg hol nem?

Krétagarbó 2014.09.08. 14:24:07

@ancsika: A turbákolós párból csak a csajnak a hangját lehetett jóformán hallani, az jó is volt. Szerintem is az a verzió lesz, hogy leválasztják a vőlegényről, ajajjj micsodaaa dráma lesz élő adásban :))

paranyuszi (törölt) 2014.09.08. 14:44:10

@sixx: Köszi, de ha már Spin-en kezdtem, inkább ott folytatnám. :) Ott vannak a pajtikáim. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2014.09.08. 19:49:41

Ebben a körben szerintem csak két vállalható produkció volt, Rós Saroltáé (a legjobb ebben a körben - rtl.hu/rtlklub/xfaktor/ros_sarolta és Illyés Dzseniferé. A többit én hazaküldtem volna.

@ancsika: Párban sem volt jobb most. Szétesett produkció hamis hangokkal volt az övék, én nem engedtem volna tovább őket.

@Krétagarbó: Ő sem egy nagy hang.

wakondok 2014.09.08. 21:38:10

@Big Tits Fan: Szikorának van hangja? Érdekes vagy....

Sánta Klausz 2014.09.10. 19:28:47

Szombaton én is jövök! Majd figyeljetek.
süti beállítások módosítása